Košarka 133

Utorak, 07.05.2013.

13:13

Vujošević: Na tvojoj ruci prsten...

Trener Partizan mt:s Duško Vujošević rekao je da mu smeta što se nipodaštavaju uspesi njegovog tima i što se stvara tenzija pre svakog duela sa Zvezdom.

Vujoševiæ: Na tvojoj ruci prsten... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

133 Komentari

Sortiraj po:

netsfan87

pre 11 godina

Dule Vujošević:
Najveći prostak u istoriji košarke,čovek koji patološki mrzi Crvenu Zvezdu.Klasičan provokator(primer: finale kupa Radivoja Koraća 2013.)
Čovek koji je uzeo reprezentaciju 2003. i srozao je sa prvaka sveta za vreme Pešića 2002. na šesto mesto u Evropi 2003.
Čovek koji je upropastio višemilionski tim CSKA izgrađen da osvoji Evroligu u rekordnom roku.
Čovek koji kada nema šta da kaže,stalno napada Crvenu Zvezdu,govori o svom jadnom i napuštenom timu na srceparajući način.
Jel to vi nazivate gospodinom? Da je ovo normalna zemlja ovom čoveku ne bi bilo dopušteno da se bavi košarkom ali eto...

netsfan87

pre 11 godina

Vujoševiću SRAM TE BILO!
Napadaš bez ikakvog razloga KKCZ svaki put na konferenciji za medije širiš i raspiruješ mržnju između naša dva velika kluba.
Čović ti je lepo rekao sledeću stvar.Živa je istina.
Vujoševiću, ti zoveš nacionalnim blagom postavu Partizana u kojoj dve trećine poena daju dva Francuza,Letonac i Bosanac.
SRAM TE BILO!

Free your mind and the soul will folow

pre 11 godina

free your dal si ti glup, slep ili sta si...
(ne pucaj ja sam, 7. maj 2013 20:00)
zbog cega? Prijatelju kosarka nam je nikad jadnija, u klupskoj nas pobedjuju timovi iz liga kojima smo se do juce smejali, reprezentativna kosarka u totalnom raspadu, a ti mene pitash dal sam ja glup slep ili sta? Sa tolikim uspehom Partizana (protiv koga apsolutno nista nemam neko mora da bude najbolji) gde je nasha klupska kosarka kao i nacionalna?

frenky simao

pre 11 godina

Duško Vujošević:
10 puta šampion države sa Partizanom (1987, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010)
5 puta osvojio nacionalni kup sa Partizanom (1989, 2002, 2008, 2009, 2010)
5 puta osvojio ABA ligu sa Partizanom (2007, 2008, 2009, 2010, 2013)
Osvojio evropski kup Radivoja Koraća sa Partizanom (1989)
Sa juniorskom reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Evrope (1998)
Final Four evrolige sa Partizanom (1988, 2010)
Trenirao i “stvorio”: Vladu Divca, Žarka Paspalja, Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Nenada Krstića, Miloša Vujanića, Kostu Perovića, Uroša Tripkovića, Milenka Tepića, Novicu Veličkovića, Aleksa Marića, Nikolu Pekovića, Jana Veselog...
Trenutno trenira ekipu koja je u proseku stara samo 21,5 godinu...!

Lomunac

pre 11 godina

"Sinko, cemu potreba da lazes? Budzet KKP je 4.5 mil. evra, budzet KKCZ je 4 mil. evra. To je procjena vecine sportskih novinara koji se malo razumiju u kosarku.
(Kosta, 7. maj 2013 17:10)"

Haha, kaze cemu potreba da laze a onda izjavi LAZ, jer apsolutno NIKO NIGDE nije prijavio da je nas budzet 4,5 miliona €, Todoric je izjavio da nam je budzet bio najveci lane nakon F4 sa nekih 3 miliona €, godinama pre toga varirao izmedju 2 i 2 i po miliona, kao i sad sto je, spram vasih 4 000 000€, nije tri puta ali je DUPLO veci!!!

sutra_ce_boleti_goste

pre 11 godina

Pogodite sta ce se sutra oriti u pioniru?

Na tvojoj ruci prsteeeen u tvome oku suze!!
Covek koga najvise postujem na svetu je odavno pokazao da je covek-INSTITUCIJA D.V.!!

A ovi sto pitaju sta je osvojio van Srbije, ne treba nista da osvaja pokazao je da sa ovakvim klubom moze CUDA da pravi!

kosta

pre 11 godina

Sta si tacno osvojio van Srbije?
(Mika, 7. maj 2013 18:07)
Tacno izvan Srbije je osvojio 5x Jadransku ligu, prvenstvo SFRJ (1986/87), kUP R.Koraca (evropski kup)1988/89... Ako mislis sta je osvojio sa nekim klubom koji nije iz Srbije, pa sta se moglo osvojiti sa Granadom, Bresom ili Skavolinijem. I tu je "omiljeni" vam CSKA. Ta ekipa CSKA koju je on vodio je bila obicni krs koja nije imala nikakve sanse u Evroligi. Ekipa je bila sastavljena od par veterana koji su na kraju te sezone prestali igrati kosarku (Lengdon,Holden).Ovaj drugi zbog srcanih problema nije odradio niti dan priprema, a lekarsku dozvolu da uopste moze igrati dobio je 3-4 dana pre pocetka sezone. Uz sve to skoro celu sezonu,zbod povreda, nisu igrali Hrjapa i Smodis, a na samom pocetku sezone povredio se i Siskauskas, tako da ni na njega Vujosevic nije mogao racunati. Uprava je u klub dovela(prekomandovala) gomilu prosecnih, relativno mladjih, ruskih igraca, dok je za ino-pojacanja izdvojila nesto oko 1.2 milion dolara (rekordno mali iznos u poslednjih 20-ak godina) i za te pare dovedeni su Gordon (Cibona) i Marjanovic. Inače, u CSKA glavnu reč kod dovođenja igrača ima uprava, a na trener.Vujosevic je i s takvim timom drzao prvo mesto u jakoj ruskoj ligi, a uz sve to uspeo je da "lansira" Alekseja Sveda, Voroncevica, a posebno Dimitrija Sokolova (nazalost, pred kraj sezone se tesko povredio i propustio celu sledecu sezonu).S obzirom na probleme, sa takvim CSKA se puno više nije ni moglo.

zvezdas_rajvoSa

pre 11 godina

Ali, grobari imaju ukus za muziku. Šeki Turković, Ferid Avdic, Dubrovacki trubaduri, sad i ovaj Mišo Tumbas ili Kovač... Pogledajte kakve pesme ima Šerif Konjević, mozda ima neka da vam se svidi :)

Ovo bre sve poludelo i gleda selektivno...

pre 11 godina

Ovog coveka treba odstraniti iz Srpske kosarke evo i zasto. Ovaj covek stvara loshu krv izmadju Srpskih klubova, pljuje po svemu sto je Srpsko, pljuje po kosarkaskom savezu, pljuje po Srpskim klubovima, pljuje po Srpskim sudijama , pljuje po Srpskim politicarima, ja razumem da je on dobar za Partizan, ali je losh za nacionalnu kosarku.
(Free your mind and the soul will folow, 7. maj 2013 19:23)

U redu, a sad nadji poslednjih pet izjava Covica pa mi reci za koga bi ovaj tvoj komentar bio tacniji i iskreniji...

vladan lukic vitez sopota

pre 11 godina

partizanov trener je umislio da moze da se ponasa kako zeli, e pa ne moze, titula je nasa....
(delija, 7. maj 2013 17:14)

niko vam ne spori titulu u kupu.. poz iz sopota..

Veljko

pre 11 godina

Kosta
Ti novinari ili kako kazes 'kosarkaski strucnaci' su verovatno onaj (ne mogu da se setim kako se zove) sto je gadjao vujosevica i njemu slicni!
Naravno tu spada i legenda!

volim sport

pre 11 godina

Ali mislim da trenutno rukovodiocima u Zvezdi i Partizanu treba zabraniti i na pijaci da se obrate bilo kome a ne u medijima!!! Brukaju i ovaj divan sport i uspesne klubove i navijace... ZABRANA!!!!

Samrok-zvezda 5:1

pre 11 godina

Vise volim Dulete i Saleta od keve i caleta!!!
Pored gomile trofeja, 2-3 fajnalfora cisto da se ne zaboravi-Dule je ugasio i kkcz!!!

seljak.

pre 11 godina

sve u svemu....cirkus..umesto da uzivamo,mi pisemo o nebitnim ljudima tipa...dulete i covica..s namerom pisem imene melim slovima...bolje ne zasluzuju.

Free your mind and the soul will folow

pre 11 godina

Ovog coveka treba odstraniti iz Srpske kosarke evo i zasto. Ovaj covek stvara loshu krv izmadju Srpskih klubova, pljuje po svemu sto je Srpsko, pljuje po kosarkaskom savezu, pljuje po Srpskim klubovima, pljuje po Srpskim sudijama , pljuje po Srpskim politicarima, ja razumem da je on dobar za Partizan, ali je losh za nacionalnu kosarku.

bijela

pre 11 godina

Ne navijam ni za cz ni za partian,ali ovaj covjek koliko mi je bio mio,toliko je sad odvratan! Misli da je izmislio svijet! Nikada ti necemo zaboravit da si nam napustio reprezentaciju kad si nam bio najpotrebniji!

bulat

pre 11 godina

u slucaju da navijaci nisu ostrasceni koliko jesu,ovo prepucavanje bi bilo jako zabavno! imaju dobøe fore i jedan i drugi! ali posto su navijaci spremni da ubiju jedni druge ovo sto se desava nije dobro!

Michael Scofield

pre 11 godina

@ komentator

Ne lupetaj časti ti... Partizan da je tada izabrao ULEB danas bi imao A licencu, ali ne, dušebrižnci poput Čovića su i tada rekli da to nije interes košarke i da bi bilo sramno da Partizan okrene leđa Bori Stankoviću zarad igranja nekog takmičenja koje će se odmah raspasti, a ono se desi obratno, ULEB istraja, a FIBA puče.

Partizan je tad jedini oštećen, stradao je uzalud... Taj isti Bora Stanković nije se udostojio ni da kaže hvala, čak naprotiv, direktno je vukao poteze protiv interesa Partizana pre par godina.

E Lukicu i vesicu vi ste male bebe

pre 11 godina

Istina je za Miličića i Radmanovića,kao i za Ćapina i još neke Amere,možda i Kešelj.Spominje se čak i Bertans jer Partizan nema para da ga plaća.
I NE SAMO ONI,STIZU I LEBRON I KOBI SAMO DA SE OPORAVI OD POVREDE

Петар

pre 11 godina

@komentator

Да ли ти заиста пратиш кошарку, или пискараш пропаганде ради?
Какве везе има Даниловић са одлуком тадашњих првака наше кошарке да се приклоне Фиби? Ми смо тада имали добре позиције унутар Фибе, а ту нову приватну УЛЕБ лигу бојкотовали су и Макаби, Панатинаикос, ЦСКА...
Цела та прича кренула је у последњој години Даниловићеве каријере у Виртусу и он са свим тим нема никакве везе.

gile

pre 11 godina

Ovo je sjajno! Citave sezone se ova dvojica prepucavaju, jaci su od "velikog brata" i "farme" zajedno. Stvarno me odlicno zabavljaju, steta pa ce uskoro kraj sezone.
(brasha, 7. maj 2013 16:37)

Ali tu je nova za koj mesec tako da ako jos nije kraj ovoj ja jedva cekam novi pocetak .

Kosta

pre 11 godina

Ove godine kada imate bolje i iskusnije igrače,imate tri puta veći budžet i mi vas opet dobijamo,vi opet sudije?Pa koliko to sudije treba da nam pomognu,da vas dobijemo?Nikada vi ništa nećete priznati,zato vas i deremo.Mi priznajemo da ste bolji u odbojci i to pokazuje razliku izmedju nas.xpretpostavljam da misliš i da ste bolji u košarci pre tih 90-ih???
(Deki, 7. maj 2013 15:46)

Sinko, cemu potreba da lazes? Budzet KKP je 4.5 mil. evra, budzet KKCZ je 4 mil. evra. To je procjena vecine sportskih novinara koji se malo razumiju u kosarku.

BoKi

pre 11 godina

Smijes li Vujosevicu da nam konacno kazes koliki vam je budzet?
Pa da znamo jel ta Zvezda ima ili nema vise para.
Ili ces nastaviti da svakoga obmanjujes?

Legal Alien

pre 11 godina

Gospodine Vujosevicu otkada ste dosli u Zemlju Kosarke, kosarka je upala u zemlju. Vasim psovanjem, pljuvanjem, omalovazavanjem, sahranili ste ovu igru. Vas su na silu morali da postave za selektora, zato nismo prosli grupu na Evropskom prvenstvu, a i tadasnji reprezentativci su (mnogi se nisu odazvali) samo ruzno govorili o vama. Vi funkcionisete u haosu, majstor ste haosa i zato vam skidam kapu. Kog ste kosarkasa napravaili? Pekovica? Pekovica da je trenirao moj komsija Bane, postao bi kosarkas. A to da ste ga zauvek uzeli Srbiji, iako je momak govorio da bi igrao za nasu zemlju, to jeste. Gospodine Vujosevicu, vi ste veliki trener malih uspeha. Proci cete i vi i Covic i mi, sve ce proci, a Zvezdu unistiti necete ni vi ni drzava. Zvezda ima dusu, a Zvezdina dusa je milion i po ljudi koji navijaju za nju. Suvise ste mali da bi pricali o Zvezdi. Ja vas zalim.

Delija banovo brdo

pre 11 godina

Ajde sto ima kompleks od imena zvanog Zvezda ali ne propsti priliku da ne zakuka na budzet. E pa gospodine Vujosevicu nema vise drzavne love. Nema za operacije za lecenja nase dece i gradjana.Privatizujte se.Bi vi ali nema ko da vas kupi. Ne vidoh nijednog privatnika da je ulozio u "evropsku tvorevinu".A poreski dug jos stoji u iznosu od 136.910.689 dinara (364 mesto na listi poreskih duznika).Ko vas pusta dadugujete.Ja barem znam ko je taj

smeker

pre 11 godina

Dule se na konferencijama samo sali.Sve sto ima da kaze i pokaze on radi sa ekipom na terenu.Sest prstenova i niz Srpskih titula su njegovo delo i njegova crno-bela rapsodija.2010 naj bolji trener Evrope i zato mi njegovu rec i postujemo...

vladica

pre 11 godina

@ max:zaboravljas pljuvanje trenera,drmanje koseva,igranje dva dana jedne utakmice,upotreba pp aparata,a spominjes Bjelicu i lose sudjenje...Pitam se od kad ti pratis kosarku,i da li razumes pravila iste...

komentator

pre 11 godina

Jadranska liga je posledica odbijanja ulaska u ULEB i priklanjanje FIBA. Tu majstoriji je svojevremeno izveo Danilovic uz podrsku svih ostalih klubova sem tri (Zvezda, FMP i Borac ako ne gresim). Ovu cinjenicu svi zaboravljaju, a ulazak u ULEB kada su se lomila koplja bi nam obezbedio bolju poziciju. Ne znam zasto Danilovic i njegova svita nekada ne pomenu to...bitno je optuziti ostale za corbu koju si sam zakuvao...

vlajzi

pre 11 godina

pa vi niste ni svesni kakav tim zvezda sprema za sledecu god.pored pomenutih radmana i milocica dolazi jos dva vrhunska igraca,a ti i dalje pricaj o budzetu (delija, 07. maj 2013 14:40)

nisam ni svestan kako ima da harate SLEDECE SEZONE...
hahahahahah

Vlada

pre 11 godina

Sto se kandidature za Nobelovu nagradu tice od nje se odustalo u poslednjem momentu, posto je citava ceremonija na engleskom jeziku, pa se organizator uplasio da bi to kod "poliglote" moglo da izazove odredjene neprijatnosti!! :-)
(011, 7. maj 2013 14:37)
Grešiš,nije zbog engleskog nego zato što će ona biti dodeljena čoveku koji je izmislio fuziju-iluziju tj. fuziju pri kojoj ne dolazi do spajanja već jedno telo menja agregatno stanje(biva zamrznuto).Pored toga pomenuti naučnik je izmislio i vremensku mašinu pomoću koje je uspeo da prebaci čoveka iz budućnosti u prošlost a uskoro će pokušati nezamislivo-da vam iz prošlosti vrati dane stare slave.
Duleta to ne pogadja preterano jer se on trenutno bavi dokazivanjem teorije da je vreme trajanja sile obrnuto proporcionalno njenom intenzitetu i odlazak na dodeljivanje bi mu samo odvraćalo pažnju od naučnog rada.Kaže dosta je njemu i Gomeljski.

brasha

pre 11 godina

Ovo je sjajno! Citave sezone se ova dvojica prepucavaju, jaci su od "velikog brata" i "farme" zajedno. Stvarno me odlicno zabavljaju, steta pa ce uskoro kraj sezone.

odani ste svome klubu, ali za pare

pre 11 godina

Naravno da nemate para kad vi 16 -og igraca (Miljenovica) placate 150.000 €. Vas budzet je svake god na nivou jaceg evroligasa a non stop placete, kukate, provocirate... Ne valja to sto radite. "sve se vraca, sve se placa "

pilac

pre 11 godina

Nije mi jasan ni Vujošević ni Čović,ni navijači i jendi i drugi!!!!!!!Ja sam zvezdas...da se zna...ali ljudi sta je vama svima skupa???JEL OVO RAT,pa da mora biti prvak PARTIZAN ILI ZVEZDA....mislite svi skupa da ste šmekeri tako što se prepucavate ko djeca i koristite uličarske fore...ŠMEKER JE ONAJ KOJI IZGUBI I KAZE SVAKA CAST PRTOVNIK JE BIO BOLJI..TRUDICU SE SLEDECI PUT DA JA BUDEM BOLJI... ovo nije rat,ovo je sport!!!

rudiment

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)

I ugasio KK Crvena Zvezda, da se ne zaboravi.

misko

pre 11 godina

Samo da vidimo ko ima veći budžet pa onda da diskutujemo.Ovako Dule samo baca prašinu u oči a imaju daleko veći budžet od Zvezde a o medijima ko ih drži da nepričamo.I to tako traje godinama.sudije može duče i da vtređe i da fizički teroriše ali nema kazne.Zaštićen je najbolji naš trener koji nikada nije bio u romingu.

Trpko Trpkovic

pre 11 godina

Dzaba vujosevicu sve te titule svi ti fajnal forovi i sve te pobede,on covek jednostavno ima zestok kompleks od Zvezde i to ne moze da kontrolise,svaku svoju konferenciju on 90 posto vremena provede pricajuci o Zvezdi,Covicu o svemu sem o utakmici koju trebaju da igraju,coveka sam pre postovao pre svega zbog rezultata koji su imalu u evropi ali on je totalno izgubio kompas,trebao bi da potrazi strucnu pomoc.

Фарчић и Беравс

pre 11 godina

Аууухх , мајко мила - шта слушају ови Топаловићи !!??
Ајде што слушају - него ” само прште стихови ” !!!
Мора човек да буде тежак шабан да ”провали форе ” ДВ и његових обожавалаца !?
А форе .... немам речи , ништа ” висока литература и Руски класици ”.
Да ми је Ваш мозак на један дан ... шта је Вама ” ДУХОВИТО од ПРОДУХОВЉЕНОГ ... ” ?!

smarac

pre 11 godina

Drzi se svog posla i ne siri mrznju medju srpskim narodom. Ako hoces da siris mrznju idi u Crnu Goru pa se tamo pravi pametan i citiraj misli velikana...

Deki

pre 11 godina

@SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42,vi ste stvarno neverovatni?Ove godine kada imate bolje i iskusnije igrače,imate tri puta veći budžet i mi vas opet dobijamo,vi opet sudije?Pa koliko to sudije treba da nam pomognu,da vas dobijemo?Nikada vi ništa nećete priznati,zato vas i deremo.Mi priznajemo da ste bolji u odbojci i to pokazuje razliku izmedju nas.xpretpostavljam da misliš i da ste bolji u košarci pre tih 90-ih???

trifke

pre 11 godina

A ti se seti da si pre par meseci pricao o fasizmu koji se sprovodi protiv Partizana...Isto tako se seti sportske pobede Zvezde protiv Buducnosti koja ti je omogucia da igras F4...Ti to sigurno ne bi uradio, poznajemo se mi dobro... U tome je uvek bila kulturna i sportska razlika medju nama, ma koliko titula osvojio.... veliki treneru i mali covece

Prsten je na NJENOJ ruci, Dule sta zelis reci?

pre 11 godina

Do pre mesec dana ste hteli da ga lincujete, a da Zvezda nije pobedila Buducnost tako bi verovatno i bilo, dok se sada nasladjujete ovim forama iz osnovne skole. Grobari, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. . .

Остајем овде

pre 11 godina

Trebace ipak jos vremena da se srusi taj sistem u kome se Partizan godinama dobro ugradio.Sve je bilo namesteno kako bi Partizan igrao Evroligu,pocevsi od promene pravila sa licencama pred sam pocetak plej-ofa,domacinstva kod Igokee(prakticno domaci teren),ocekivane pobede nad Igokeom i loseg sudjenja.

loznica

pre 11 godina

Ne omalovažavajte nečije uspehe iz zavisti. Nisam baš siguran da se postigne toliko uspeha, a da pri tome drugi nisu imali dan. Pa zar nije umetnost imati DAN baš kada treba-to se zove top forma, za neuke. Jednostavno, zvezda mnogo zaostaje u košarci za PARTIZANOM, u sistemu rada,organizaciono, kadrovski, stručno..... A taj g Pavlović je doveo zvezdu do balcaka, i sada prosipa pamet.

...

pre 11 godina

Ne zna se ko je gori, Vujosevic ili Covic, samo se zna da nasa kosarka trpi zbog toga. Ajde bre unormalite se pa da mogu da odgledam derbi bez prekida, tuce i iskljucenja.

Bojan

pre 11 godina

Može i ona:
Ti za prsten nisi rođena,
Pogrešno si Zvezdo vođena.
I zato ti nije dato,
Da na ruci nosiš zlato,
Ni naše, ni ono jadransko.
XD

011

pre 11 godina

@Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)

Tvoj komentar je krajnje neobjektivan jer si zaboravio najbolji izdanak cuvene rvacke skole Veselina Petrovica, a i nisi pomenuo ni igrace koji su ostavili neizbrisiv trag u vodecim evropskoim klubovima (u mahanju peskirima) Rasica, Tripkovica, Velickovica, Kecmana.......kao i jednu od najvecih legendi NBA Jana Veselog, koji ce ostati upamcen kao igrac koji za 2 godine nije uspeo da postigne kos ako ne zakuca!!!

Sto se kandidature za Nobelovu nagradu tice od nje se odustalo u poslednjem momentu, posto je citava ceremonija na engleskom jeziku, pa se organizator uplasio da bi to kod "poliglote" moglo da izazove odredjene neprijatnosti!! :-)

Bobo ima njuh

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)
...Divca, Djordjevica, Paspalja, Danilovica, Grbovica, Zeljka Obradovica, Vujanica, Krstica, Bogdanovica....

NikolaBGD

pre 11 godina

Mozes da ga mrzis ili volis ali Vujosevic zna posao i sve sto radi radi samo sa ciljem da njegov tim pobedi. Ne bira dredstva ali to je odlika pobednika u svim sportovima. Murinjo ne primer je omrazen ali i veoma uspesan.

vrsac

pre 11 godina

Kljucna recenica njegovog interviua je sto je na kraju rekao - sve ce se to lani zvati !! eto ja iz Vrsca kazem da ste nas bar 2 puta pokrali za 8 godina ali bukvalno i bezobrazno.i sta?- nista!! sve je to lani bilo..A da nas niste pokrali i da smo mi uzeli titulu i otisli u Euroligu vi bi ste se ugasili ko KKCZ jer ne bi bilo sponzora zainteresovanih jer ne bi mladih i perspektivnih igraca koji bi dolazili kod vas nego bi dolazli kod nas u Vrsac..I zato cutite i ne upirite prstom u KKCZ isto kao sto ni oni ne treba u vas jer ste isti..lopovska druzina titovi blizanci koji sluze za pranje para politicarima i vodjama navijaca.

s t v

pre 11 godina

DV, dosta si im rekao, a reci im još i to da Partizan već neko vreme nema "večitog rivala" i da su ovo utakmice sa skoro formiranim klubom.
Spusti ih na zemlju.
A za one koji traže Partizanov izveštaj finansija za proteklih 12 godina neka prvo prikažu izveštaj CZ, njihov plan "evropske zvezde", odakle dug od 15 mil evra i kako ga je Čović vratio za par meseci ( njegova izjava je da klub CZ nema dugovanja).
Pozdrav za crno-bele koji nikada neće založiti svoj grb ni za kakve pare.

delija

pre 11 godina

pa vi niste ni svesni kakav tim zvezda sprema za sledecu god.pored pomenutih radmana i milocica dolazi jos dva vrhunska igraca,a ti i dalje pricaj o budzetu

Kompeksi

pre 11 godina

Strasno je sto Zvezda i FMP zajedno i sa toliko para nisu uspeli ono sto Partizan radi. Zar je moguce da i sa igracima koje su nabavili i koje nabavljaju ovako da izgube finale. Muka mi je i Duleta i Covica. Ja sam za to da bude jaka Zvezda i jak Partizan ali sta je sa ostalim klubovima u Srbiji? Sta se desilo sa subotickim Spartakom koji je bio jedan od jacih u Srbiji? Subotica kao i mnogi drugi gradovi nemaju kosarku i dok je nebude u drugim gradovima necemo imati sta da gledamo...liga u kojoj igraju 2 kluba cccccccc STRASNO!!!!!

milos.k

pre 11 godina

postovane delije, pricate o Tepicu, Perovicu i drugim igracima Partizana koje je ovaj prodao za obestecenje, nisu postali vrhunski, mora mnogo toga da se poklopi, a ja cu da vas podsetim da su iz vase sampionske generacije iz Barija, samo Jugovic i Mihajlovic nesto napravili, Savicevic par vanserijskih utakmica u Milanu a ostali nigde nista, ali u Zvezdi su bili tim. Isto je tako i sa ovim momcima, nosili su Partizan u 8 najboljih u evropi, posle se izgubili, nisu ni prvi ni poslednji

partizan uvek prvi

pre 11 godina

vujosevic je stvorio krstica pekovica perovica.....mekejleba hausa palasija veselog kecmana gista lasmea velickovica tripkovica......ej od bozica napravio kosarkasa.....jednostavno profesor ovog sporta.

realno

pre 11 godina

(SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42)

Stvarno sramota za komentar! Pogledaj samo ovu seyonu i videces da li su sudije ikada bili na strani zvezde, osim ako ne priznajes javno da su ovo igraci fmp-a!

bbbbbbb

pre 11 godina

Kad mi je tesko, kad sam smoren ili tuzan, ja nadjem na netu neku vest vezanu za Vujosevica i onda pocnem da citam komentare koje salju navijaci zvezde i odmah se oraspolozim... hvala vam sto postojite!

realno

pre 11 godina

(SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42)

Stvarno sramota za komentar! Pogledaj samo ovu seyonu i videces da li su sudije ikada bili na strani zvezde, osim ako ne priznajes javno da su ovo igraci fmp-a!

Aleksandar

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.
(Goxy, 7. maj 2013 13:28)

Njegov tim prica na terenu!

Svasta

pre 11 godina

Ja ne znam kako neko ko za sebe misli da je covek, sportista i patriota moze da daje ovakve izjave.
Evo sad cu da te zeznem, setio sam se, evo da ti ja pokazem, da ti vratim itd...
Kao klinci od 10 godina.Covic i Dule.
A svet nam se smeje Dule.Smeje se srpskoj kosarci.

danilo

pre 11 godina

Naravno da Dule ima mana, imao ih je i Fil Džekson.
Pa ipak, svaki onaj ko pokuša da poredi Duleta i Čovića ima ozbiljan problem jer kako porediti nekoga ko je sinonim za sportski uspeh i sportske magije iz godine u godinu, i nekoga ko reši dug od 17 miliona evra za dva meseca do sada nepoznatom ekonomskom magijom?!
Zato Čovića za premijera Grčke jer tamo je najteže a Dule neka ostane ovde- nismo mi partizanovci za bolje, sa tim našim kompleksima...

NBA

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.

shio

pre 11 godina

Istina je za Miličića i Radmanovića,kao i za Ćapina i još neke Amere,možda i Kešelj.Spominje se čak i Bertans jer Partizan nema para da ga plaća.

SRAMOTA

pre 11 godina

shvatite jednom za svagda, nije on sam, bojic, babic, sad tomasevic ...,dobra zaledjina i tim za urusavanje zvezde ... pratim od kada znam za sebe, i ne mogu da se setim da je partizan ikada bio ostecen od strane sudija,zvezda jeste bila u kanalu, ali i kada bi se priblizila, pripretila, tu bi se radile van kosarkaske stvari, milion klipova ima kao dokaz, pa i poslednje finale-sudije su okrenule, da ne pominjem otimanje igraca-da komsiji crkne krava, namestanje, tako je u svim sportovima od raspada bivse nam zemlje, u ovoj nasoj zemlji pravde nema ...

Istoričar

pre 11 godina

Bila bi odlična fora da je nije maznuo od legende Zorana Radmilovića koji je, kada je dobio Dobričin prsten za glumačka dostignuća, u Srpskoj kafani na taj način zezao Batu Stojkovića (samo je obrnuo - "na mojoj ruci prsten u tvome oku suza"). Tako da ovo prozivanje nije šmekersko niti originalno već je namenjeno isključivo provokaciji i ličnoj promociji DV.

gremlin

pre 11 godina

Na mojoj ruci prsten...Dule,nemoj navijaci FMP ce dobiti nervni slom,a jos kad im dodju Milicic i Radmanovic,videcemo mi sta je FMP...hm,samo lagano,poz od dervisa,sa prstenom....

Marko

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goxy, 7. maj 2013 13:28)

Pa da, vasa filozofija je poznata, vi mozete da pljujete ljude, da bijete ako treba, da kazete bilo sta, cak i ako to nema nikakave veze sa realnoscu, a mi svi ostali treba da cutimo. Je li tako? Gledam utakmicu u Jagodini, Mladenovic prebi onog decka, on ust'o da mu uzvrati, kad se ostali igraci czv zalecu nesto na njega. Znaci ne verujem, vi mozete da bijete, a ostali moraju da cute i trpe batine ako treba.

Alo covece

pre 11 godina

Godinama D.Vujoševič radi ovakve stvari...to jest skida opterećenje sa svojih igrača i preusmerava na sebe,i onda se ovi naši upecaju pa mu odgovaraju..i gube energiju na nebitne stvari. Duleta Vujoševića zaboravite,iskulirajte ga...to će najviše da ga boli. (bgd, 07. maj 2013 13:25)

Pa isto radi i Čovic ,preusmerava grobarsku mrznju na sebe...

Konan-BG

pre 11 godina

@ shio,hahaha care,gde se to pominje Bertans da prelazi u zvezdu??Mozda si cuo kod komsije tvoje strine,majstor Mileta?!Partizan ce sacuvati ovaj tim za EL i uz jednog il dva kvalitetna stranca pucati na visoko,jer ovaj tim vec sad pokazuje kvalitet,a Bertans ce ici samo u NBA i to u sezoni posle naredne...A zvezda ce dovesti opet nekog skupog igraca za EL,kao sto su Rakocevica ove sezone (a prodali Nedovica,podsecam),da li Milicica i kojeg stranca,ali to ne znaci da ce ni SLEDECE SEZONE osvojiti prsten i titulu.

Goxy

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 11 godina

bolje bi bilo, da ti uzmes i napises nesto kad si toliko pametan, a ne da prodajes maglu i pricas tudje misli i izigravas nekog nacitanog coveka mrznja i pakost su tvoje ime i prezime, tvoja dusevna hrana ... sramota

my way

pre 11 godina

“Posle našeg osvajanja Jadranske lige objašnjava se da se radi o slabom trenutku srpske košarke i osrednjim talentima. Iako je domaće prvenstvo obezvređeno, ono ima svoju specifičnu težinu”, naveo je Vujošević...”

Jeste Dule, jeste, a Lebron i Kobi vec potpisali. Ali, tacno je da u drzavi nema para i da pogotovo za timove koji igraju ABA ligu ni dinar Srbija ne treba da izdvoji. Prihvatam samo da se pomogne klubovima koji igraju Kosarkasku ligu Srbije od pocetka do kraja, jer su oni baza srpske kosarke, a ostavljeni su na cedilu i svedeni na amaterski nivo kao i celo nacionalno prvenstvo, koje je izbrisano sa evropske mape. Mi zahvaljujuci Zvezdi i kasnije ostalima koji su napustili i tako unistili domacu ligu ne postojimo, klubovi koji zaigraju u Evropi predstavljaju Jadransku ligu, a ne Srbiju. Pod hitno obnoviti jedinstveno nacionalno prvenstvo, sesti sa ljudima iz ULEB-a, predociti im da srpski klubovi, pogotovo Partizan, postizu rezultate i ako nam na racun toga daju neki povoljniji pocetni status odlicno, ako ne sa dna. Bolje sad, dok jos imamo sa cim, nego da se srpska kosarka u potpunosti unisti. Ako ABA liga moze da se reorganizuje po ugledu na VTB i Balticku u redu, ako ne istupiti iz nje. Dosta je bilo prazne patetike o tome kako nam se kosarka raspada, prvenstvo obezvredjeno, igraci se ne proizvode, vreme je da se uradi ono sto mora, je mi drugog izbora nemamo. Ovakvo resenje je stetno i neodrzivo.

samo pitam

pre 11 godina

Zaista me zanima zašto niko iz Partizana nikako da odgovori na prosto pitanje-koliko novca od koga ste dobili ove sezone, kao što je Zvezda objavila pre oko mesec dana?
Za sve ove prethodne sezone neću ni da spominjem, likovali ste kada Zvezdinim košarkašima/fudbalerima nisu isplaćivane plate i priželjkivali i gore stanje.
Dakle prosto-KOLIKO ste novca i OD KOGA dobili ove sezone, da prestanemo da poredimo novac i maglu...

dzoni

pre 11 godina

jedan od najvecih svetskih intelektualaca, profesor doktor magistar buduci nobelovac i harvardovac dule vujosevic je resio da rastereti igrace tako sto ce pritisak buduceg derbija preuzeti na sebe i vesto ga prebaciti u komsijsko dvoriste!

mudro, profesore, mudro!

bgd

pre 11 godina

Godinama D.Vujoševič radi ovakve stvari...to jest skida opterećenje sa svojih igrača i preusmerava na sebe,i onda se ovi naši upecaju pa mu odgovaraju..i gube energiju na nebitne stvari. Duleta Vujoševića zaboravite,iskulirajte ga...to će najviše da ga boli.

neutralni Kragujevčanin

pre 11 godina

Nikakav čovjek koji je zamazao ljudima oči određenim rezultatima. Priča o tenzijama a svakodnevno ih diže i van terena kao sada i na terenu kada je utakmica.
Od kad znam za sebe (42 godine), veliki ljudi su bili veliki i u porazu i pobedi.

NBA

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.

gremlin

pre 11 godina

Na mojoj ruci prsten...Dule,nemoj navijaci FMP ce dobiti nervni slom,a jos kad im dodju Milicic i Radmanovic,videcemo mi sta je FMP...hm,samo lagano,poz od dervisa,sa prstenom....

danilo

pre 11 godina

Naravno da Dule ima mana, imao ih je i Fil Džekson.
Pa ipak, svaki onaj ko pokuša da poredi Duleta i Čovića ima ozbiljan problem jer kako porediti nekoga ko je sinonim za sportski uspeh i sportske magije iz godine u godinu, i nekoga ko reši dug od 17 miliona evra za dva meseca do sada nepoznatom ekonomskom magijom?!
Zato Čovića za premijera Grčke jer tamo je najteže a Dule neka ostane ovde- nismo mi partizanovci za bolje, sa tim našim kompleksima...

NikolaBGD

pre 11 godina

Mozes da ga mrzis ili volis ali Vujosevic zna posao i sve sto radi radi samo sa ciljem da njegov tim pobedi. Ne bira dredstva ali to je odlika pobednika u svim sportovima. Murinjo ne primer je omrazen ali i veoma uspesan.

Aleksandar

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.
(Goxy, 7. maj 2013 13:28)

Njegov tim prica na terenu!

bgd

pre 11 godina

Godinama D.Vujoševič radi ovakve stvari...to jest skida opterećenje sa svojih igrača i preusmerava na sebe,i onda se ovi naši upecaju pa mu odgovaraju..i gube energiju na nebitne stvari. Duleta Vujoševića zaboravite,iskulirajte ga...to će najviše da ga boli.

dzoni

pre 11 godina

jedan od najvecih svetskih intelektualaca, profesor doktor magistar buduci nobelovac i harvardovac dule vujosevic je resio da rastereti igrace tako sto ce pritisak buduceg derbija preuzeti na sebe i vesto ga prebaciti u komsijsko dvoriste!

mudro, profesore, mudro!

Konan-BG

pre 11 godina

@ shio,hahaha care,gde se to pominje Bertans da prelazi u zvezdu??Mozda si cuo kod komsije tvoje strine,majstor Mileta?!Partizan ce sacuvati ovaj tim za EL i uz jednog il dva kvalitetna stranca pucati na visoko,jer ovaj tim vec sad pokazuje kvalitet,a Bertans ce ici samo u NBA i to u sezoni posle naredne...A zvezda ce dovesti opet nekog skupog igraca za EL,kao sto su Rakocevica ove sezone (a prodali Nedovica,podsecam),da li Milicica i kojeg stranca,ali to ne znaci da ce ni SLEDECE SEZONE osvojiti prsten i titulu.

Bojan

pre 11 godina

Može i ona:
Ti za prsten nisi rođena,
Pogrešno si Zvezdo vođena.
I zato ti nije dato,
Da na ruci nosiš zlato,
Ni naše, ni ono jadransko.
XD

Marko

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goxy, 7. maj 2013 13:28)

Pa da, vasa filozofija je poznata, vi mozete da pljujete ljude, da bijete ako treba, da kazete bilo sta, cak i ako to nema nikakave veze sa realnoscu, a mi svi ostali treba da cutimo. Je li tako? Gledam utakmicu u Jagodini, Mladenovic prebi onog decka, on ust'o da mu uzvrati, kad se ostali igraci czv zalecu nesto na njega. Znaci ne verujem, vi mozete da bijete, a ostali moraju da cute i trpe batine ako treba.

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 11 godina

bolje bi bilo, da ti uzmes i napises nesto kad si toliko pametan, a ne da prodajes maglu i pricas tudje misli i izigravas nekog nacitanog coveka mrznja i pakost su tvoje ime i prezime, tvoja dusevna hrana ... sramota

Bobo ima njuh

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)
...Divca, Djordjevica, Paspalja, Danilovica, Grbovica, Zeljka Obradovica, Vujanica, Krstica, Bogdanovica....

bbbbbbb

pre 11 godina

Kad mi je tesko, kad sam smoren ili tuzan, ja nadjem na netu neku vest vezanu za Vujosevica i onda pocnem da citam komentare koje salju navijaci zvezde i odmah se oraspolozim... hvala vam sto postojite!

partizan uvek prvi

pre 11 godina

vujosevic je stvorio krstica pekovica perovica.....mekejleba hausa palasija veselog kecmana gista lasmea velickovica tripkovica......ej od bozica napravio kosarkasa.....jednostavno profesor ovog sporta.

Alo covece

pre 11 godina

Godinama D.Vujoševič radi ovakve stvari...to jest skida opterećenje sa svojih igrača i preusmerava na sebe,i onda se ovi naši upecaju pa mu odgovaraju..i gube energiju na nebitne stvari. Duleta Vujoševića zaboravite,iskulirajte ga...to će najviše da ga boli. (bgd, 07. maj 2013 13:25)

Pa isto radi i Čovic ,preusmerava grobarsku mrznju na sebe...

Vlada

pre 11 godina

Sto se kandidature za Nobelovu nagradu tice od nje se odustalo u poslednjem momentu, posto je citava ceremonija na engleskom jeziku, pa se organizator uplasio da bi to kod "poliglote" moglo da izazove odredjene neprijatnosti!! :-)
(011, 7. maj 2013 14:37)
Grešiš,nije zbog engleskog nego zato što će ona biti dodeljena čoveku koji je izmislio fuziju-iluziju tj. fuziju pri kojoj ne dolazi do spajanja već jedno telo menja agregatno stanje(biva zamrznuto).Pored toga pomenuti naučnik je izmislio i vremensku mašinu pomoću koje je uspeo da prebaci čoveka iz budućnosti u prošlost a uskoro će pokušati nezamislivo-da vam iz prošlosti vrati dane stare slave.
Duleta to ne pogadja preterano jer se on trenutno bavi dokazivanjem teorije da je vreme trajanja sile obrnuto proporcionalno njenom intenzitetu i odlazak na dodeljivanje bi mu samo odvraćalo pažnju od naučnog rada.Kaže dosta je njemu i Gomeljski.

E Lukicu i vesicu vi ste male bebe

pre 11 godina

Istina je za Miličića i Radmanovića,kao i za Ćapina i još neke Amere,možda i Kešelj.Spominje se čak i Bertans jer Partizan nema para da ga plaća.
I NE SAMO ONI,STIZU I LEBRON I KOBI SAMO DA SE OPORAVI OD POVREDE

s t v

pre 11 godina

DV, dosta si im rekao, a reci im još i to da Partizan već neko vreme nema "večitog rivala" i da su ovo utakmice sa skoro formiranim klubom.
Spusti ih na zemlju.
A za one koji traže Partizanov izveštaj finansija za proteklih 12 godina neka prvo prikažu izveštaj CZ, njihov plan "evropske zvezde", odakle dug od 15 mil evra i kako ga je Čović vratio za par meseci ( njegova izjava je da klub CZ nema dugovanja).
Pozdrav za crno-bele koji nikada neće založiti svoj grb ni za kakve pare.

samo pitam

pre 11 godina

Zaista me zanima zašto niko iz Partizana nikako da odgovori na prosto pitanje-koliko novca od koga ste dobili ove sezone, kao što je Zvezda objavila pre oko mesec dana?
Za sve ove prethodne sezone neću ni da spominjem, likovali ste kada Zvezdinim košarkašima/fudbalerima nisu isplaćivane plate i priželjkivali i gore stanje.
Dakle prosto-KOLIKO ste novca i OD KOGA dobili ove sezone, da prestanemo da poredimo novac i maglu...

Goxy

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.

vlajzi

pre 11 godina

pa vi niste ni svesni kakav tim zvezda sprema za sledecu god.pored pomenutih radmana i milocica dolazi jos dva vrhunska igraca,a ti i dalje pricaj o budzetu (delija, 07. maj 2013 14:40)

nisam ni svestan kako ima da harate SLEDECE SEZONE...
hahahahahah

rudiment

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)

I ugasio KK Crvena Zvezda, da se ne zaboravi.

Michael Scofield

pre 11 godina

@ komentator

Ne lupetaj časti ti... Partizan da je tada izabrao ULEB danas bi imao A licencu, ali ne, dušebrižnci poput Čovića su i tada rekli da to nije interes košarke i da bi bilo sramno da Partizan okrene leđa Bori Stankoviću zarad igranja nekog takmičenja koje će se odmah raspasti, a ono se desi obratno, ULEB istraja, a FIBA puče.

Partizan je tad jedini oštećen, stradao je uzalud... Taj isti Bora Stanković nije se udostojio ni da kaže hvala, čak naprotiv, direktno je vukao poteze protiv interesa Partizana pre par godina.

shio

pre 11 godina

Istina je za Miličića i Radmanovića,kao i za Ćapina i još neke Amere,možda i Kešelj.Spominje se čak i Bertans jer Partizan nema para da ga plaća.

smeker

pre 11 godina

Dule se na konferencijama samo sali.Sve sto ima da kaze i pokaze on radi sa ekipom na terenu.Sest prstenova i niz Srpskih titula su njegovo delo i njegova crno-bela rapsodija.2010 naj bolji trener Evrope i zato mi njegovu rec i postujemo...

milos.k

pre 11 godina

postovane delije, pricate o Tepicu, Perovicu i drugim igracima Partizana koje je ovaj prodao za obestecenje, nisu postali vrhunski, mora mnogo toga da se poklopi, a ja cu da vas podsetim da su iz vase sampionske generacije iz Barija, samo Jugovic i Mihajlovic nesto napravili, Savicevic par vanserijskih utakmica u Milanu a ostali nigde nista, ali u Zvezdi su bili tim. Isto je tako i sa ovim momcima, nosili su Partizan u 8 najboljih u evropi, posle se izgubili, nisu ni prvi ni poslednji

vladica

pre 11 godina

@ max:zaboravljas pljuvanje trenera,drmanje koseva,igranje dva dana jedne utakmice,upotreba pp aparata,a spominjes Bjelicu i lose sudjenje...Pitam se od kad ti pratis kosarku,i da li razumes pravila iste...

Петар

pre 11 godina

@komentator

Да ли ти заиста пратиш кошарку, или пискараш пропаганде ради?
Какве везе има Даниловић са одлуком тадашњих првака наше кошарке да се приклоне Фиби? Ми смо тада имали добре позиције унутар Фибе, а ту нову приватну УЛЕБ лигу бојкотовали су и Макаби, Панатинаикос, ЦСКА...
Цела та прича кренула је у последњој години Даниловићеве каријере у Виртусу и он са свим тим нема никакве везе.

011

pre 11 godina

@Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)

Tvoj komentar je krajnje neobjektivan jer si zaboravio najbolji izdanak cuvene rvacke skole Veselina Petrovica, a i nisi pomenuo ni igrace koji su ostavili neizbrisiv trag u vodecim evropskoim klubovima (u mahanju peskirima) Rasica, Tripkovica, Velickovica, Kecmana.......kao i jednu od najvecih legendi NBA Jana Veselog, koji ce ostati upamcen kao igrac koji za 2 godine nije uspeo da postigne kos ako ne zakuca!!!

Sto se kandidature za Nobelovu nagradu tice od nje se odustalo u poslednjem momentu, posto je citava ceremonija na engleskom jeziku, pa se organizator uplasio da bi to kod "poliglote" moglo da izazove odredjene neprijatnosti!! :-)

Deki

pre 11 godina

@SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42,vi ste stvarno neverovatni?Ove godine kada imate bolje i iskusnije igrače,imate tri puta veći budžet i mi vas opet dobijamo,vi opet sudije?Pa koliko to sudije treba da nam pomognu,da vas dobijemo?Nikada vi ništa nećete priznati,zato vas i deremo.Mi priznajemo da ste bolji u odbojci i to pokazuje razliku izmedju nas.xpretpostavljam da misliš i da ste bolji u košarci pre tih 90-ih???

loznica

pre 11 godina

Ne omalovažavajte nečije uspehe iz zavisti. Nisam baš siguran da se postigne toliko uspeha, a da pri tome drugi nisu imali dan. Pa zar nije umetnost imati DAN baš kada treba-to se zove top forma, za neuke. Jednostavno, zvezda mnogo zaostaje u košarci za PARTIZANOM, u sistemu rada,organizaciono, kadrovski, stručno..... A taj g Pavlović je doveo zvezdu do balcaka, i sada prosipa pamet.

Istoričar

pre 11 godina

Bila bi odlična fora da je nije maznuo od legende Zorana Radmilovića koji je, kada je dobio Dobričin prsten za glumačka dostignuća, u Srpskoj kafani na taj način zezao Batu Stojkovića (samo je obrnuo - "na mojoj ruci prsten u tvome oku suza"). Tako da ovo prozivanje nije šmekersko niti originalno već je namenjeno isključivo provokaciji i ličnoj promociji DV.

Trpko Trpkovic

pre 11 godina

Dzaba vujosevicu sve te titule svi ti fajnal forovi i sve te pobede,on covek jednostavno ima zestok kompleks od Zvezde i to ne moze da kontrolise,svaku svoju konferenciju on 90 posto vremena provede pricajuci o Zvezdi,Covicu o svemu sem o utakmici koju trebaju da igraju,coveka sam pre postovao pre svega zbog rezultata koji su imalu u evropi ali on je totalno izgubio kompas,trebao bi da potrazi strucnu pomoc.

frenky simao

pre 11 godina

Duško Vujošević:
10 puta šampion države sa Partizanom (1987, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010)
5 puta osvojio nacionalni kup sa Partizanom (1989, 2002, 2008, 2009, 2010)
5 puta osvojio ABA ligu sa Partizanom (2007, 2008, 2009, 2010, 2013)
Osvojio evropski kup Radivoja Koraća sa Partizanom (1989)
Sa juniorskom reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Evrope (1998)
Final Four evrolige sa Partizanom (1988, 2010)
Trenirao i “stvorio”: Vladu Divca, Žarka Paspalja, Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Nenada Krstića, Miloša Vujanića, Kostu Perovića, Uroša Tripkovića, Milenka Tepića, Novicu Veličkovića, Aleksa Marića, Nikolu Pekovića, Jana Veselog...
Trenutno trenira ekipu koja je u proseku stara samo 21,5 godinu...!

Svasta

pre 11 godina

Ja ne znam kako neko ko za sebe misli da je covek, sportista i patriota moze da daje ovakve izjave.
Evo sad cu da te zeznem, setio sam se, evo da ti ja pokazem, da ti vratim itd...
Kao klinci od 10 godina.Covic i Dule.
A svet nam se smeje Dule.Smeje se srpskoj kosarci.

gile

pre 11 godina

Ovo je sjajno! Citave sezone se ova dvojica prepucavaju, jaci su od "velikog brata" i "farme" zajedno. Stvarno me odlicno zabavljaju, steta pa ce uskoro kraj sezone.
(brasha, 7. maj 2013 16:37)

Ali tu je nova za koj mesec tako da ako jos nije kraj ovoj ja jedva cekam novi pocetak .

SRAMOTA

pre 11 godina

shvatite jednom za svagda, nije on sam, bojic, babic, sad tomasevic ...,dobra zaledjina i tim za urusavanje zvezde ... pratim od kada znam za sebe, i ne mogu da se setim da je partizan ikada bio ostecen od strane sudija,zvezda jeste bila u kanalu, ali i kada bi se priblizila, pripretila, tu bi se radile van kosarkaske stvari, milion klipova ima kao dokaz, pa i poslednje finale-sudije su okrenule, da ne pominjem otimanje igraca-da komsiji crkne krava, namestanje, tako je u svim sportovima od raspada bivse nam zemlje, u ovoj nasoj zemlji pravde nema ...

Veljko

pre 11 godina

Kosta
Ti novinari ili kako kazes 'kosarkaski strucnaci' su verovatno onaj (ne mogu da se setim kako se zove) sto je gadjao vujosevica i njemu slicni!
Naravno tu spada i legenda!

neutralni Kragujevčanin

pre 11 godina

Nikakav čovjek koji je zamazao ljudima oči određenim rezultatima. Priča o tenzijama a svakodnevno ih diže i van terena kao sada i na terenu kada je utakmica.
Od kad znam za sebe (42 godine), veliki ljudi su bili veliki i u porazu i pobedi.

...

pre 11 godina

Ne zna se ko je gori, Vujosevic ili Covic, samo se zna da nasa kosarka trpi zbog toga. Ajde bre unormalite se pa da mogu da odgledam derbi bez prekida, tuce i iskljucenja.

bulat

pre 11 godina

u slucaju da navijaci nisu ostrasceni koliko jesu,ovo prepucavanje bi bilo jako zabavno! imaju dobøe fore i jedan i drugi! ali posto su navijaci spremni da ubiju jedni druge ovo sto se desava nije dobro!

Samrok-zvezda 5:1

pre 11 godina

Vise volim Dulete i Saleta od keve i caleta!!!
Pored gomile trofeja, 2-3 fajnalfora cisto da se ne zaboravi-Dule je ugasio i kkcz!!!

pilac

pre 11 godina

Nije mi jasan ni Vujošević ni Čović,ni navijači i jendi i drugi!!!!!!!Ja sam zvezdas...da se zna...ali ljudi sta je vama svima skupa???JEL OVO RAT,pa da mora biti prvak PARTIZAN ILI ZVEZDA....mislite svi skupa da ste šmekeri tako što se prepucavate ko djeca i koristite uličarske fore...ŠMEKER JE ONAJ KOJI IZGUBI I KAZE SVAKA CAST PRTOVNIK JE BIO BOLJI..TRUDICU SE SLEDECI PUT DA JA BUDEM BOLJI... ovo nije rat,ovo je sport!!!

Ovo bre sve poludelo i gleda selektivno...

pre 11 godina

Ovog coveka treba odstraniti iz Srpske kosarke evo i zasto. Ovaj covek stvara loshu krv izmadju Srpskih klubova, pljuje po svemu sto je Srpsko, pljuje po kosarkaskom savezu, pljuje po Srpskim klubovima, pljuje po Srpskim sudijama , pljuje po Srpskim politicarima, ja razumem da je on dobar za Partizan, ali je losh za nacionalnu kosarku.
(Free your mind and the soul will folow, 7. maj 2013 19:23)

U redu, a sad nadji poslednjih pet izjava Covica pa mi reci za koga bi ovaj tvoj komentar bio tacniji i iskreniji...

vrsac

pre 11 godina

Kljucna recenica njegovog interviua je sto je na kraju rekao - sve ce se to lani zvati !! eto ja iz Vrsca kazem da ste nas bar 2 puta pokrali za 8 godina ali bukvalno i bezobrazno.i sta?- nista!! sve je to lani bilo..A da nas niste pokrali i da smo mi uzeli titulu i otisli u Euroligu vi bi ste se ugasili ko KKCZ jer ne bi bilo sponzora zainteresovanih jer ne bi mladih i perspektivnih igraca koji bi dolazili kod vas nego bi dolazli kod nas u Vrsac..I zato cutite i ne upirite prstom u KKCZ isto kao sto ni oni ne treba u vas jer ste isti..lopovska druzina titovi blizanci koji sluze za pranje para politicarima i vodjama navijaca.

vladan lukic vitez sopota

pre 11 godina

partizanov trener je umislio da moze da se ponasa kako zeli, e pa ne moze, titula je nasa....
(delija, 7. maj 2013 17:14)

niko vam ne spori titulu u kupu.. poz iz sopota..

Legal Alien

pre 11 godina

Gospodine Vujosevicu otkada ste dosli u Zemlju Kosarke, kosarka je upala u zemlju. Vasim psovanjem, pljuvanjem, omalovazavanjem, sahranili ste ovu igru. Vas su na silu morali da postave za selektora, zato nismo prosli grupu na Evropskom prvenstvu, a i tadasnji reprezentativci su (mnogi se nisu odazvali) samo ruzno govorili o vama. Vi funkcionisete u haosu, majstor ste haosa i zato vam skidam kapu. Kog ste kosarkasa napravaili? Pekovica? Pekovica da je trenirao moj komsija Bane, postao bi kosarkas. A to da ste ga zauvek uzeli Srbiji, iako je momak govorio da bi igrao za nasu zemlju, to jeste. Gospodine Vujosevicu, vi ste veliki trener malih uspeha. Proci cete i vi i Covic i mi, sve ce proci, a Zvezdu unistiti necete ni vi ni drzava. Zvezda ima dusu, a Zvezdina dusa je milion i po ljudi koji navijaju za nju. Suvise ste mali da bi pricali o Zvezdi. Ja vas zalim.

kosta

pre 11 godina

Sta si tacno osvojio van Srbije?
(Mika, 7. maj 2013 18:07)
Tacno izvan Srbije je osvojio 5x Jadransku ligu, prvenstvo SFRJ (1986/87), kUP R.Koraca (evropski kup)1988/89... Ako mislis sta je osvojio sa nekim klubom koji nije iz Srbije, pa sta se moglo osvojiti sa Granadom, Bresom ili Skavolinijem. I tu je "omiljeni" vam CSKA. Ta ekipa CSKA koju je on vodio je bila obicni krs koja nije imala nikakve sanse u Evroligi. Ekipa je bila sastavljena od par veterana koji su na kraju te sezone prestali igrati kosarku (Lengdon,Holden).Ovaj drugi zbog srcanih problema nije odradio niti dan priprema, a lekarsku dozvolu da uopste moze igrati dobio je 3-4 dana pre pocetka sezone. Uz sve to skoro celu sezonu,zbod povreda, nisu igrali Hrjapa i Smodis, a na samom pocetku sezone povredio se i Siskauskas, tako da ni na njega Vujosevic nije mogao racunati. Uprava je u klub dovela(prekomandovala) gomilu prosecnih, relativno mladjih, ruskih igraca, dok je za ino-pojacanja izdvojila nesto oko 1.2 milion dolara (rekordno mali iznos u poslednjih 20-ak godina) i za te pare dovedeni su Gordon (Cibona) i Marjanovic. Inače, u CSKA glavnu reč kod dovođenja igrača ima uprava, a na trener.Vujosevic je i s takvim timom drzao prvo mesto u jakoj ruskoj ligi, a uz sve to uspeo je da "lansira" Alekseja Sveda, Voroncevica, a posebno Dimitrija Sokolova (nazalost, pred kraj sezone se tesko povredio i propustio celu sledecu sezonu).S obzirom na probleme, sa takvim CSKA se puno više nije ni moglo.

my way

pre 11 godina

“Posle našeg osvajanja Jadranske lige objašnjava se da se radi o slabom trenutku srpske košarke i osrednjim talentima. Iako je domaće prvenstvo obezvređeno, ono ima svoju specifičnu težinu”, naveo je Vujošević...”

Jeste Dule, jeste, a Lebron i Kobi vec potpisali. Ali, tacno je da u drzavi nema para i da pogotovo za timove koji igraju ABA ligu ni dinar Srbija ne treba da izdvoji. Prihvatam samo da se pomogne klubovima koji igraju Kosarkasku ligu Srbije od pocetka do kraja, jer su oni baza srpske kosarke, a ostavljeni su na cedilu i svedeni na amaterski nivo kao i celo nacionalno prvenstvo, koje je izbrisano sa evropske mape. Mi zahvaljujuci Zvezdi i kasnije ostalima koji su napustili i tako unistili domacu ligu ne postojimo, klubovi koji zaigraju u Evropi predstavljaju Jadransku ligu, a ne Srbiju. Pod hitno obnoviti jedinstveno nacionalno prvenstvo, sesti sa ljudima iz ULEB-a, predociti im da srpski klubovi, pogotovo Partizan, postizu rezultate i ako nam na racun toga daju neki povoljniji pocetni status odlicno, ako ne sa dna. Bolje sad, dok jos imamo sa cim, nego da se srpska kosarka u potpunosti unisti. Ako ABA liga moze da se reorganizuje po ugledu na VTB i Balticku u redu, ako ne istupiti iz nje. Dosta je bilo prazne patetike o tome kako nam se kosarka raspada, prvenstvo obezvredjeno, igraci se ne proizvode, vreme je da se uradi ono sto mora, je mi drugog izbora nemamo. Ovakvo resenje je stetno i neodrzivo.

sutra_ce_boleti_goste

pre 11 godina

Pogodite sta ce se sutra oriti u pioniru?

Na tvojoj ruci prsteeeen u tvome oku suze!!
Covek koga najvise postujem na svetu je odavno pokazao da je covek-INSTITUCIJA D.V.!!

A ovi sto pitaju sta je osvojio van Srbije, ne treba nista da osvaja pokazao je da sa ovakvim klubom moze CUDA da pravi!

Lomunac

pre 11 godina

"Sinko, cemu potreba da lazes? Budzet KKP je 4.5 mil. evra, budzet KKCZ je 4 mil. evra. To je procjena vecine sportskih novinara koji se malo razumiju u kosarku.
(Kosta, 7. maj 2013 17:10)"

Haha, kaze cemu potreba da laze a onda izjavi LAZ, jer apsolutno NIKO NIGDE nije prijavio da je nas budzet 4,5 miliona €, Todoric je izjavio da nam je budzet bio najveci lane nakon F4 sa nekih 3 miliona €, godinama pre toga varirao izmedju 2 i 2 i po miliona, kao i sad sto je, spram vasih 4 000 000€, nije tri puta ali je DUPLO veci!!!

brasha

pre 11 godina

Ovo je sjajno! Citave sezone se ova dvojica prepucavaju, jaci su od "velikog brata" i "farme" zajedno. Stvarno me odlicno zabavljaju, steta pa ce uskoro kraj sezone.

trifke

pre 11 godina

A ti se seti da si pre par meseci pricao o fasizmu koji se sprovodi protiv Partizana...Isto tako se seti sportske pobede Zvezde protiv Buducnosti koja ti je omogucia da igras F4...Ti to sigurno ne bi uradio, poznajemo se mi dobro... U tome je uvek bila kulturna i sportska razlika medju nama, ma koliko titula osvojio.... veliki treneru i mali covece

smarac

pre 11 godina

Drzi se svog posla i ne siri mrznju medju srpskim narodom. Ako hoces da siris mrznju idi u Crnu Goru pa se tamo pravi pametan i citiraj misli velikana...

realno

pre 11 godina

(SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42)

Stvarno sramota za komentar! Pogledaj samo ovu seyonu i videces da li su sudije ikada bili na strani zvezde, osim ako ne priznajes javno da su ovo igraci fmp-a!

Остајем овде

pre 11 godina

Trebace ipak jos vremena da se srusi taj sistem u kome se Partizan godinama dobro ugradio.Sve je bilo namesteno kako bi Partizan igrao Evroligu,pocevsi od promene pravila sa licencama pred sam pocetak plej-ofa,domacinstva kod Igokee(prakticno domaci teren),ocekivane pobede nad Igokeom i loseg sudjenja.

Prsten je na NJENOJ ruci, Dule sta zelis reci?

pre 11 godina

Do pre mesec dana ste hteli da ga lincujete, a da Zvezda nije pobedila Buducnost tako bi verovatno i bilo, dok se sada nasladjujete ovim forama iz osnovne skole. Grobari, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. . .

Фарчић и Беравс

pre 11 godina

Аууухх , мајко мила - шта слушају ови Топаловићи !!??
Ајде што слушају - него ” само прште стихови ” !!!
Мора човек да буде тежак шабан да ”провали форе ” ДВ и његових обожавалаца !?
А форе .... немам речи , ништа ” висока литература и Руски класици ”.
Да ми је Ваш мозак на један дан ... шта је Вама ” ДУХОВИТО од ПРОДУХОВЉЕНОГ ... ” ?!

realno

pre 11 godina

(SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42)

Stvarno sramota za komentar! Pogledaj samo ovu seyonu i videces da li su sudije ikada bili na strani zvezde, osim ako ne priznajes javno da su ovo igraci fmp-a!

BoKi

pre 11 godina

Smijes li Vujosevicu da nam konacno kazes koliki vam je budzet?
Pa da znamo jel ta Zvezda ima ili nema vise para.
Ili ces nastaviti da svakoga obmanjujes?

odani ste svome klubu, ali za pare

pre 11 godina

Naravno da nemate para kad vi 16 -og igraca (Miljenovica) placate 150.000 €. Vas budzet je svake god na nivou jaceg evroligasa a non stop placete, kukate, provocirate... Ne valja to sto radite. "sve se vraca, sve se placa "

komentator

pre 11 godina

Jadranska liga je posledica odbijanja ulaska u ULEB i priklanjanje FIBA. Tu majstoriji je svojevremeno izveo Danilovic uz podrsku svih ostalih klubova sem tri (Zvezda, FMP i Borac ako ne gresim). Ovu cinjenicu svi zaboravljaju, a ulazak u ULEB kada su se lomila koplja bi nam obezbedio bolju poziciju. Ne znam zasto Danilovic i njegova svita nekada ne pomenu to...bitno je optuziti ostale za corbu koju si sam zakuvao...

volim sport

pre 11 godina

Ali mislim da trenutno rukovodiocima u Zvezdi i Partizanu treba zabraniti i na pijaci da se obrate bilo kome a ne u medijima!!! Brukaju i ovaj divan sport i uspesne klubove i navijace... ZABRANA!!!!

Kosta

pre 11 godina

Ove godine kada imate bolje i iskusnije igrače,imate tri puta veći budžet i mi vas opet dobijamo,vi opet sudije?Pa koliko to sudije treba da nam pomognu,da vas dobijemo?Nikada vi ništa nećete priznati,zato vas i deremo.Mi priznajemo da ste bolji u odbojci i to pokazuje razliku izmedju nas.xpretpostavljam da misliš i da ste bolji u košarci pre tih 90-ih???
(Deki, 7. maj 2013 15:46)

Sinko, cemu potreba da lazes? Budzet KKP je 4.5 mil. evra, budzet KKCZ je 4 mil. evra. To je procjena vecine sportskih novinara koji se malo razumiju u kosarku.

Delija banovo brdo

pre 11 godina

Ajde sto ima kompleks od imena zvanog Zvezda ali ne propsti priliku da ne zakuka na budzet. E pa gospodine Vujosevicu nema vise drzavne love. Nema za operacije za lecenja nase dece i gradjana.Privatizujte se.Bi vi ali nema ko da vas kupi. Ne vidoh nijednog privatnika da je ulozio u "evropsku tvorevinu".A poreski dug jos stoji u iznosu od 136.910.689 dinara (364 mesto na listi poreskih duznika).Ko vas pusta dadugujete.Ja barem znam ko je taj

Free your mind and the soul will folow

pre 11 godina

Ovog coveka treba odstraniti iz Srpske kosarke evo i zasto. Ovaj covek stvara loshu krv izmadju Srpskih klubova, pljuje po svemu sto je Srpsko, pljuje po kosarkaskom savezu, pljuje po Srpskim klubovima, pljuje po Srpskim sudijama , pljuje po Srpskim politicarima, ja razumem da je on dobar za Partizan, ali je losh za nacionalnu kosarku.

Kompeksi

pre 11 godina

Strasno je sto Zvezda i FMP zajedno i sa toliko para nisu uspeli ono sto Partizan radi. Zar je moguce da i sa igracima koje su nabavili i koje nabavljaju ovako da izgube finale. Muka mi je i Duleta i Covica. Ja sam za to da bude jaka Zvezda i jak Partizan ali sta je sa ostalim klubovima u Srbiji? Sta se desilo sa subotickim Spartakom koji je bio jedan od jacih u Srbiji? Subotica kao i mnogi drugi gradovi nemaju kosarku i dok je nebude u drugim gradovima necemo imati sta da gledamo...liga u kojoj igraju 2 kluba cccccccc STRASNO!!!!!

misko

pre 11 godina

Samo da vidimo ko ima veći budžet pa onda da diskutujemo.Ovako Dule samo baca prašinu u oči a imaju daleko veći budžet od Zvezde a o medijima ko ih drži da nepričamo.I to tako traje godinama.sudije može duče i da vtređe i da fizički teroriše ali nema kazne.Zaštićen je najbolji naš trener koji nikada nije bio u romingu.

zvezdas_rajvoSa

pre 11 godina

Ali, grobari imaju ukus za muziku. Šeki Turković, Ferid Avdic, Dubrovacki trubaduri, sad i ovaj Mišo Tumbas ili Kovač... Pogledajte kakve pesme ima Šerif Konjević, mozda ima neka da vam se svidi :)

delija

pre 11 godina

pa vi niste ni svesni kakav tim zvezda sprema za sledecu god.pored pomenutih radmana i milocica dolazi jos dva vrhunska igraca,a ti i dalje pricaj o budzetu

bijela

pre 11 godina

Ne navijam ni za cz ni za partian,ali ovaj covjek koliko mi je bio mio,toliko je sad odvratan! Misli da je izmislio svijet! Nikada ti necemo zaboravit da si nam napustio reprezentaciju kad si nam bio najpotrebniji!

netsfan87

pre 11 godina

Vujoševiću SRAM TE BILO!
Napadaš bez ikakvog razloga KKCZ svaki put na konferenciji za medije širiš i raspiruješ mržnju između naša dva velika kluba.
Čović ti je lepo rekao sledeću stvar.Živa je istina.
Vujoševiću, ti zoveš nacionalnim blagom postavu Partizana u kojoj dve trećine poena daju dva Francuza,Letonac i Bosanac.
SRAM TE BILO!

Free your mind and the soul will folow

pre 11 godina

free your dal si ti glup, slep ili sta si...
(ne pucaj ja sam, 7. maj 2013 20:00)
zbog cega? Prijatelju kosarka nam je nikad jadnija, u klupskoj nas pobedjuju timovi iz liga kojima smo se do juce smejali, reprezentativna kosarka u totalnom raspadu, a ti mene pitash dal sam ja glup slep ili sta? Sa tolikim uspehom Partizana (protiv koga apsolutno nista nemam neko mora da bude najbolji) gde je nasha klupska kosarka kao i nacionalna?

netsfan87

pre 11 godina

Dule Vujošević:
Najveći prostak u istoriji košarke,čovek koji patološki mrzi Crvenu Zvezdu.Klasičan provokator(primer: finale kupa Radivoja Koraća 2013.)
Čovek koji je uzeo reprezentaciju 2003. i srozao je sa prvaka sveta za vreme Pešića 2002. na šesto mesto u Evropi 2003.
Čovek koji je upropastio višemilionski tim CSKA izgrađen da osvoji Evroligu u rekordnom roku.
Čovek koji kada nema šta da kaže,stalno napada Crvenu Zvezdu,govori o svom jadnom i napuštenom timu na srceparajući način.
Jel to vi nazivate gospodinom? Da je ovo normalna zemlja ovom čoveku ne bi bilo dopušteno da se bavi košarkom ali eto...

seljak.

pre 11 godina

sve u svemu....cirkus..umesto da uzivamo,mi pisemo o nebitnim ljudima tipa...dulete i covica..s namerom pisem imene melim slovima...bolje ne zasluzuju.

NBA

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.

drobnjak iz auta ... gepekovanje

pre 11 godina

bolje bi bilo, da ti uzmes i napises nesto kad si toliko pametan, a ne da prodajes maglu i pricas tudje misli i izigravas nekog nacitanog coveka mrznja i pakost su tvoje ime i prezime, tvoja dusevna hrana ... sramota

shio

pre 11 godina

Istina je za Miličića i Radmanovića,kao i za Ćapina i još neke Amere,možda i Kešelj.Spominje se čak i Bertans jer Partizan nema para da ga plaća.

samo pitam

pre 11 godina

Zaista me zanima zašto niko iz Partizana nikako da odgovori na prosto pitanje-koliko novca od koga ste dobili ove sezone, kao što je Zvezda objavila pre oko mesec dana?
Za sve ove prethodne sezone neću ni da spominjem, likovali ste kada Zvezdinim košarkašima/fudbalerima nisu isplaćivane plate i priželjkivali i gore stanje.
Dakle prosto-KOLIKO ste novca i OD KOGA dobili ove sezone, da prestanemo da poredimo novac i maglu...

Goxy

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.

SRAMOTA

pre 11 godina

shvatite jednom za svagda, nije on sam, bojic, babic, sad tomasevic ...,dobra zaledjina i tim za urusavanje zvezde ... pratim od kada znam za sebe, i ne mogu da se setim da je partizan ikada bio ostecen od strane sudija,zvezda jeste bila u kanalu, ali i kada bi se priblizila, pripretila, tu bi se radile van kosarkaske stvari, milion klipova ima kao dokaz, pa i poslednje finale-sudije su okrenule, da ne pominjem otimanje igraca-da komsiji crkne krava, namestanje, tako je u svim sportovima od raspada bivse nam zemlje, u ovoj nasoj zemlji pravde nema ...

Trpko Trpkovic

pre 11 godina

Dzaba vujosevicu sve te titule svi ti fajnal forovi i sve te pobede,on covek jednostavno ima zestok kompleks od Zvezde i to ne moze da kontrolise,svaku svoju konferenciju on 90 posto vremena provede pricajuci o Zvezdi,Covicu o svemu sem o utakmici koju trebaju da igraju,coveka sam pre postovao pre svega zbog rezultata koji su imalu u evropi ali on je totalno izgubio kompas,trebao bi da potrazi strucnu pomoc.

Istoričar

pre 11 godina

Bila bi odlična fora da je nije maznuo od legende Zorana Radmilovića koji je, kada je dobio Dobričin prsten za glumačka dostignuća, u Srpskoj kafani na taj način zezao Batu Stojkovića (samo je obrnuo - "na mojoj ruci prsten u tvome oku suza"). Tako da ovo prozivanje nije šmekersko niti originalno već je namenjeno isključivo provokaciji i ličnoj promociji DV.

bgd

pre 11 godina

Godinama D.Vujoševič radi ovakve stvari...to jest skida opterećenje sa svojih igrača i preusmerava na sebe,i onda se ovi naši upecaju pa mu odgovaraju..i gube energiju na nebitne stvari. Duleta Vujoševića zaboravite,iskulirajte ga...to će najviše da ga boli.

011

pre 11 godina

@Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)

Tvoj komentar je krajnje neobjektivan jer si zaboravio najbolji izdanak cuvene rvacke skole Veselina Petrovica, a i nisi pomenuo ni igrace koji su ostavili neizbrisiv trag u vodecim evropskoim klubovima (u mahanju peskirima) Rasica, Tripkovica, Velickovica, Kecmana.......kao i jednu od najvecih legendi NBA Jana Veselog, koji ce ostati upamcen kao igrac koji za 2 godine nije uspeo da postigne kos ako ne zakuca!!!

Sto se kandidature za Nobelovu nagradu tice od nje se odustalo u poslednjem momentu, posto je citava ceremonija na engleskom jeziku, pa se organizator uplasio da bi to kod "poliglote" moglo da izazove odredjene neprijatnosti!! :-)

neutralni Kragujevčanin

pre 11 godina

Nikakav čovjek koji je zamazao ljudima oči određenim rezultatima. Priča o tenzijama a svakodnevno ih diže i van terena kao sada i na terenu kada je utakmica.
Od kad znam za sebe (42 godine), veliki ljudi su bili veliki i u porazu i pobedi.

Legal Alien

pre 11 godina

Gospodine Vujosevicu otkada ste dosli u Zemlju Kosarke, kosarka je upala u zemlju. Vasim psovanjem, pljuvanjem, omalovazavanjem, sahranili ste ovu igru. Vas su na silu morali da postave za selektora, zato nismo prosli grupu na Evropskom prvenstvu, a i tadasnji reprezentativci su (mnogi se nisu odazvali) samo ruzno govorili o vama. Vi funkcionisete u haosu, majstor ste haosa i zato vam skidam kapu. Kog ste kosarkasa napravaili? Pekovica? Pekovica da je trenirao moj komsija Bane, postao bi kosarkas. A to da ste ga zauvek uzeli Srbiji, iako je momak govorio da bi igrao za nasu zemlju, to jeste. Gospodine Vujosevicu, vi ste veliki trener malih uspeha. Proci cete i vi i Covic i mi, sve ce proci, a Zvezdu unistiti necete ni vi ni drzava. Zvezda ima dusu, a Zvezdina dusa je milion i po ljudi koji navijaju za nju. Suvise ste mali da bi pricali o Zvezdi. Ja vas zalim.

Svasta

pre 11 godina

Ja ne znam kako neko ko za sebe misli da je covek, sportista i patriota moze da daje ovakve izjave.
Evo sad cu da te zeznem, setio sam se, evo da ti ja pokazem, da ti vratim itd...
Kao klinci od 10 godina.Covic i Dule.
A svet nam se smeje Dule.Smeje se srpskoj kosarci.

vrsac

pre 11 godina

Kljucna recenica njegovog interviua je sto je na kraju rekao - sve ce se to lani zvati !! eto ja iz Vrsca kazem da ste nas bar 2 puta pokrali za 8 godina ali bukvalno i bezobrazno.i sta?- nista!! sve je to lani bilo..A da nas niste pokrali i da smo mi uzeli titulu i otisli u Euroligu vi bi ste se ugasili ko KKCZ jer ne bi bilo sponzora zainteresovanih jer ne bi mladih i perspektivnih igraca koji bi dolazili kod vas nego bi dolazli kod nas u Vrsac..I zato cutite i ne upirite prstom u KKCZ isto kao sto ni oni ne treba u vas jer ste isti..lopovska druzina titovi blizanci koji sluze za pranje para politicarima i vodjama navijaca.

gremlin

pre 11 godina

Na mojoj ruci prsten...Dule,nemoj navijaci FMP ce dobiti nervni slom,a jos kad im dodju Milicic i Radmanovic,videcemo mi sta je FMP...hm,samo lagano,poz od dervisa,sa prstenom....

Kosta

pre 11 godina

Ove godine kada imate bolje i iskusnije igrače,imate tri puta veći budžet i mi vas opet dobijamo,vi opet sudije?Pa koliko to sudije treba da nam pomognu,da vas dobijemo?Nikada vi ništa nećete priznati,zato vas i deremo.Mi priznajemo da ste bolji u odbojci i to pokazuje razliku izmedju nas.xpretpostavljam da misliš i da ste bolji u košarci pre tih 90-ih???
(Deki, 7. maj 2013 15:46)

Sinko, cemu potreba da lazes? Budzet KKP je 4.5 mil. evra, budzet KKCZ je 4 mil. evra. To je procjena vecine sportskih novinara koji se malo razumiju u kosarku.

komentator

pre 11 godina

Jadranska liga je posledica odbijanja ulaska u ULEB i priklanjanje FIBA. Tu majstoriji je svojevremeno izveo Danilovic uz podrsku svih ostalih klubova sem tri (Zvezda, FMP i Borac ako ne gresim). Ovu cinjenicu svi zaboravljaju, a ulazak u ULEB kada su se lomila koplja bi nam obezbedio bolju poziciju. Ne znam zasto Danilovic i njegova svita nekada ne pomenu to...bitno je optuziti ostale za corbu koju si sam zakuvao...

Фарчић и Беравс

pre 11 godina

Аууухх , мајко мила - шта слушају ови Топаловићи !!??
Ајде што слушају - него ” само прште стихови ” !!!
Мора човек да буде тежак шабан да ”провали форе ” ДВ и његових обожавалаца !?
А форе .... немам речи , ништа ” висока литература и Руски класици ”.
Да ми је Ваш мозак на један дан ... шта је Вама ” ДУХОВИТО од ПРОДУХОВЉЕНОГ ... ” ?!

odani ste svome klubu, ali za pare

pre 11 godina

Naravno da nemate para kad vi 16 -og igraca (Miljenovica) placate 150.000 €. Vas budzet je svake god na nivou jaceg evroligasa a non stop placete, kukate, provocirate... Ne valja to sto radite. "sve se vraca, sve se placa "

Free your mind and the soul will folow

pre 11 godina

Ovog coveka treba odstraniti iz Srpske kosarke evo i zasto. Ovaj covek stvara loshu krv izmadju Srpskih klubova, pljuje po svemu sto je Srpsko, pljuje po kosarkaskom savezu, pljuje po Srpskim klubovima, pljuje po Srpskim sudijama , pljuje po Srpskim politicarima, ja razumem da je on dobar za Partizan, ali je losh za nacionalnu kosarku.

Delija banovo brdo

pre 11 godina

Ajde sto ima kompleks od imena zvanog Zvezda ali ne propsti priliku da ne zakuka na budzet. E pa gospodine Vujosevicu nema vise drzavne love. Nema za operacije za lecenja nase dece i gradjana.Privatizujte se.Bi vi ali nema ko da vas kupi. Ne vidoh nijednog privatnika da je ulozio u "evropsku tvorevinu".A poreski dug jos stoji u iznosu od 136.910.689 dinara (364 mesto na listi poreskih duznika).Ko vas pusta dadugujete.Ja barem znam ko je taj

NikolaBGD

pre 11 godina

Mozes da ga mrzis ili volis ali Vujosevic zna posao i sve sto radi radi samo sa ciljem da njegov tim pobedi. Ne bira dredstva ali to je odlika pobednika u svim sportovima. Murinjo ne primer je omrazen ali i veoma uspesan.

Остајем овде

pre 11 godina

Trebace ipak jos vremena da se srusi taj sistem u kome se Partizan godinama dobro ugradio.Sve je bilo namesteno kako bi Partizan igrao Evroligu,pocevsi od promene pravila sa licencama pred sam pocetak plej-ofa,domacinstva kod Igokee(prakticno domaci teren),ocekivane pobede nad Igokeom i loseg sudjenja.

trifke

pre 11 godina

A ti se seti da si pre par meseci pricao o fasizmu koji se sprovodi protiv Partizana...Isto tako se seti sportske pobede Zvezde protiv Buducnosti koja ti je omogucia da igras F4...Ti to sigurno ne bi uradio, poznajemo se mi dobro... U tome je uvek bila kulturna i sportska razlika medju nama, ma koliko titula osvojio.... veliki treneru i mali covece

smarac

pre 11 godina

Drzi se svog posla i ne siri mrznju medju srpskim narodom. Ako hoces da siris mrznju idi u Crnu Goru pa se tamo pravi pametan i citiraj misli velikana...

Aleksandar

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.
(Goxy, 7. maj 2013 13:28)

Njegov tim prica na terenu!

Prsten je na NJENOJ ruci, Dule sta zelis reci?

pre 11 godina

Do pre mesec dana ste hteli da ga lincujete, a da Zvezda nije pobedila Buducnost tako bi verovatno i bilo, dok se sada nasladjujete ovim forama iz osnovne skole. Grobari, da vas nema trebalo bi vas izmisliti. . .

danilo

pre 11 godina

Naravno da Dule ima mana, imao ih je i Fil Džekson.
Pa ipak, svaki onaj ko pokuša da poredi Duleta i Čovića ima ozbiljan problem jer kako porediti nekoga ko je sinonim za sportski uspeh i sportske magije iz godine u godinu, i nekoga ko reši dug od 17 miliona evra za dva meseca do sada nepoznatom ekonomskom magijom?!
Zato Čovića za premijera Grčke jer tamo je najteže a Dule neka ostane ovde- nismo mi partizanovci za bolje, sa tim našim kompleksima...

delija

pre 11 godina

pa vi niste ni svesni kakav tim zvezda sprema za sledecu god.pored pomenutih radmana i milocica dolazi jos dva vrhunska igraca,a ti i dalje pricaj o budzetu

BoKi

pre 11 godina

Smijes li Vujosevicu da nam konacno kazes koliki vam je budzet?
Pa da znamo jel ta Zvezda ima ili nema vise para.
Ili ces nastaviti da svakoga obmanjujes?

my way

pre 11 godina

“Posle našeg osvajanja Jadranske lige objašnjava se da se radi o slabom trenutku srpske košarke i osrednjim talentima. Iako je domaće prvenstvo obezvređeno, ono ima svoju specifičnu težinu”, naveo je Vujošević...”

Jeste Dule, jeste, a Lebron i Kobi vec potpisali. Ali, tacno je da u drzavi nema para i da pogotovo za timove koji igraju ABA ligu ni dinar Srbija ne treba da izdvoji. Prihvatam samo da se pomogne klubovima koji igraju Kosarkasku ligu Srbije od pocetka do kraja, jer su oni baza srpske kosarke, a ostavljeni su na cedilu i svedeni na amaterski nivo kao i celo nacionalno prvenstvo, koje je izbrisano sa evropske mape. Mi zahvaljujuci Zvezdi i kasnije ostalima koji su napustili i tako unistili domacu ligu ne postojimo, klubovi koji zaigraju u Evropi predstavljaju Jadransku ligu, a ne Srbiju. Pod hitno obnoviti jedinstveno nacionalno prvenstvo, sesti sa ljudima iz ULEB-a, predociti im da srpski klubovi, pogotovo Partizan, postizu rezultate i ako nam na racun toga daju neki povoljniji pocetni status odlicno, ako ne sa dna. Bolje sad, dok jos imamo sa cim, nego da se srpska kosarka u potpunosti unisti. Ako ABA liga moze da se reorganizuje po ugledu na VTB i Balticku u redu, ako ne istupiti iz nje. Dosta je bilo prazne patetike o tome kako nam se kosarka raspada, prvenstvo obezvredjeno, igraci se ne proizvode, vreme je da se uradi ono sto mora, je mi drugog izbora nemamo. Ovakvo resenje je stetno i neodrzivo.

bijela

pre 11 godina

Ne navijam ni za cz ni za partian,ali ovaj covjek koliko mi je bio mio,toliko je sad odvratan! Misli da je izmislio svijet! Nikada ti necemo zaboravit da si nam napustio reprezentaciju kad si nam bio najpotrebniji!

misko

pre 11 godina

Samo da vidimo ko ima veći budžet pa onda da diskutujemo.Ovako Dule samo baca prašinu u oči a imaju daleko veći budžet od Zvezde a o medijima ko ih drži da nepričamo.I to tako traje godinama.sudije može duče i da vtređe i da fizički teroriše ali nema kazne.Zaštićen je najbolji naš trener koji nikada nije bio u romingu.

Bobo ima njuh

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)
...Divca, Djordjevica, Paspalja, Danilovica, Grbovica, Zeljka Obradovica, Vujanica, Krstica, Bogdanovica....

zvezdas_rajvoSa

pre 11 godina

Ali, grobari imaju ukus za muziku. Šeki Turković, Ferid Avdic, Dubrovacki trubaduri, sad i ovaj Mišo Tumbas ili Kovač... Pogledajte kakve pesme ima Šerif Konjević, mozda ima neka da vam se svidi :)

dzoni

pre 11 godina

jedan od najvecih svetskih intelektualaca, profesor doktor magistar buduci nobelovac i harvardovac dule vujosevic je resio da rastereti igrace tako sto ce pritisak buduceg derbija preuzeti na sebe i vesto ga prebaciti u komsijsko dvoriste!

mudro, profesore, mudro!

partizan uvek prvi

pre 11 godina

vujosevic je stvorio krstica pekovica perovica.....mekejleba hausa palasija veselog kecmana gista lasmea velickovica tripkovica......ej od bozica napravio kosarkasa.....jednostavno profesor ovog sporta.

Marko

pre 11 godina

Pa vidimo da upravo ti stvaras tenziju, pogledaj samo o kojim ti stvarima pricas na konferenciji za stampu...Vise o drugima pricas nego o svom timu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Goxy, 7. maj 2013 13:28)

Pa da, vasa filozofija je poznata, vi mozete da pljujete ljude, da bijete ako treba, da kazete bilo sta, cak i ako to nema nikakave veze sa realnoscu, a mi svi ostali treba da cutimo. Je li tako? Gledam utakmicu u Jagodini, Mladenovic prebi onog decka, on ust'o da mu uzvrati, kad se ostali igraci czv zalecu nesto na njega. Znaci ne verujem, vi mozete da bijete, a ostali moraju da cute i trpe batine ako treba.

Bojan

pre 11 godina

Može i ona:
Ti za prsten nisi rođena,
Pogrešno si Zvezdo vođena.
I zato ti nije dato,
Da na ruci nosiš zlato,
Ni naše, ni ono jadransko.
XD

Konan-BG

pre 11 godina

@ shio,hahaha care,gde se to pominje Bertans da prelazi u zvezdu??Mozda si cuo kod komsije tvoje strine,majstor Mileta?!Partizan ce sacuvati ovaj tim za EL i uz jednog il dva kvalitetna stranca pucati na visoko,jer ovaj tim vec sad pokazuje kvalitet,a Bertans ce ici samo u NBA i to u sezoni posle naredne...A zvezda ce dovesti opet nekog skupog igraca za EL,kao sto su Rakocevica ove sezone (a prodali Nedovica,podsecam),da li Milicica i kojeg stranca,ali to ne znaci da ce ni SLEDECE SEZONE osvojiti prsten i titulu.

Kompeksi

pre 11 godina

Strasno je sto Zvezda i FMP zajedno i sa toliko para nisu uspeli ono sto Partizan radi. Zar je moguce da i sa igracima koje su nabavili i koje nabavljaju ovako da izgube finale. Muka mi je i Duleta i Covica. Ja sam za to da bude jaka Zvezda i jak Partizan ali sta je sa ostalim klubovima u Srbiji? Sta se desilo sa subotickim Spartakom koji je bio jedan od jacih u Srbiji? Subotica kao i mnogi drugi gradovi nemaju kosarku i dok je nebude u drugim gradovima necemo imati sta da gledamo...liga u kojoj igraju 2 kluba cccccccc STRASNO!!!!!

milos.k

pre 11 godina

postovane delije, pricate o Tepicu, Perovicu i drugim igracima Partizana koje je ovaj prodao za obestecenje, nisu postali vrhunski, mora mnogo toga da se poklopi, a ja cu da vas podsetim da su iz vase sampionske generacije iz Barija, samo Jugovic i Mihajlovic nesto napravili, Savicevic par vanserijskih utakmica u Milanu a ostali nigde nista, ali u Zvezdi su bili tim. Isto je tako i sa ovim momcima, nosili su Partizan u 8 najboljih u evropi, posle se izgubili, nisu ni prvi ni poslednji

realno

pre 11 godina

(SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42)

Stvarno sramota za komentar! Pogledaj samo ovu seyonu i videces da li su sudije ikada bili na strani zvezde, osim ako ne priznajes javno da su ovo igraci fmp-a!

s t v

pre 11 godina

DV, dosta si im rekao, a reci im još i to da Partizan već neko vreme nema "večitog rivala" i da su ovo utakmice sa skoro formiranim klubom.
Spusti ih na zemlju.
A za one koji traže Partizanov izveštaj finansija za proteklih 12 godina neka prvo prikažu izveštaj CZ, njihov plan "evropske zvezde", odakle dug od 15 mil evra i kako ga je Čović vratio za par meseci ( njegova izjava je da klub CZ nema dugovanja).
Pozdrav za crno-bele koji nikada neće založiti svoj grb ni za kakve pare.

...

pre 11 godina

Ne zna se ko je gori, Vujosevic ili Covic, samo se zna da nasa kosarka trpi zbog toga. Ajde bre unormalite se pa da mogu da odgledam derbi bez prekida, tuce i iskljucenja.

bbbbbbb

pre 11 godina

Kad mi je tesko, kad sam smoren ili tuzan, ja nadjem na netu neku vest vezanu za Vujosevica i onda pocnem da citam komentare koje salju navijaci zvezde i odmah se oraspolozim... hvala vam sto postojite!

Alo covece

pre 11 godina

Godinama D.Vujoševič radi ovakve stvari...to jest skida opterećenje sa svojih igrača i preusmerava na sebe,i onda se ovi naši upecaju pa mu odgovaraju..i gube energiju na nebitne stvari. Duleta Vujoševića zaboravite,iskulirajte ga...to će najviše da ga boli. (bgd, 07. maj 2013 13:25)

Pa isto radi i Čovic ,preusmerava grobarsku mrznju na sebe...

realno

pre 11 godina

(SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42)

Stvarno sramota za komentar! Pogledaj samo ovu seyonu i videces da li su sudije ikada bili na strani zvezde, osim ako ne priznajes javno da su ovo igraci fmp-a!

E Lukicu i vesicu vi ste male bebe

pre 11 godina

Istina je za Miličića i Radmanovića,kao i za Ćapina i još neke Amere,možda i Kešelj.Spominje se čak i Bertans jer Partizan nema para da ga plaća.
I NE SAMO ONI,STIZU I LEBRON I KOBI SAMO DA SE OPORAVI OD POVREDE

smeker

pre 11 godina

Dule se na konferencijama samo sali.Sve sto ima da kaze i pokaze on radi sa ekipom na terenu.Sest prstenova i niz Srpskih titula su njegovo delo i njegova crno-bela rapsodija.2010 naj bolji trener Evrope i zato mi njegovu rec i postujemo...

vlajzi

pre 11 godina

pa vi niste ni svesni kakav tim zvezda sprema za sledecu god.pored pomenutih radmana i milocica dolazi jos dva vrhunska igraca,a ti i dalje pricaj o budzetu (delija, 07. maj 2013 14:40)

nisam ni svestan kako ima da harate SLEDECE SEZONE...
hahahahahah

Michael Scofield

pre 11 godina

@ komentator

Ne lupetaj časti ti... Partizan da je tada izabrao ULEB danas bi imao A licencu, ali ne, dušebrižnci poput Čovića su i tada rekli da to nije interes košarke i da bi bilo sramno da Partizan okrene leđa Bori Stankoviću zarad igranja nekog takmičenja koje će se odmah raspasti, a ono se desi obratno, ULEB istraja, a FIBA puče.

Partizan je tad jedini oštećen, stradao je uzalud... Taj isti Bora Stanković nije se udostojio ni da kaže hvala, čak naprotiv, direktno je vukao poteze protiv interesa Partizana pre par godina.

rudiment

pre 11 godina

Zvanicno je potvrdjeno da ce Dusko Vujosevic biti kandidat za Nobelovu nagradu za mir. Godinama siri pozitivne emocije, zraci ljubav, smiruje tenzije, poziva na mir, prosvecuje i poducava.
Uz to, uci ce i u kucu slavnih srpske kosarke, jer je stvorio mnoge nase reprezentativce poput Tepica, Avdalovica, Djure Ostojica, Koste Perovica, Dejana Muslija idr.
(NBA, 7. maj 2013 13:23)

I ugasio KK Crvena Zvezda, da se ne zaboravi.

pilac

pre 11 godina

Nije mi jasan ni Vujošević ni Čović,ni navijači i jendi i drugi!!!!!!!Ja sam zvezdas...da se zna...ali ljudi sta je vama svima skupa???JEL OVO RAT,pa da mora biti prvak PARTIZAN ILI ZVEZDA....mislite svi skupa da ste šmekeri tako što se prepucavate ko djeca i koristite uličarske fore...ŠMEKER JE ONAJ KOJI IZGUBI I KAZE SVAKA CAST PRTOVNIK JE BIO BOLJI..TRUDICU SE SLEDECI PUT DA JA BUDEM BOLJI... ovo nije rat,ovo je sport!!!

vladica

pre 11 godina

@ max:zaboravljas pljuvanje trenera,drmanje koseva,igranje dva dana jedne utakmice,upotreba pp aparata,a spominjes Bjelicu i lose sudjenje...Pitam se od kad ti pratis kosarku,i da li razumes pravila iste...

Free your mind and the soul will folow

pre 11 godina

free your dal si ti glup, slep ili sta si...
(ne pucaj ja sam, 7. maj 2013 20:00)
zbog cega? Prijatelju kosarka nam je nikad jadnija, u klupskoj nas pobedjuju timovi iz liga kojima smo se do juce smejali, reprezentativna kosarka u totalnom raspadu, a ti mene pitash dal sam ja glup slep ili sta? Sa tolikim uspehom Partizana (protiv koga apsolutno nista nemam neko mora da bude najbolji) gde je nasha klupska kosarka kao i nacionalna?

Deki

pre 11 godina

@SRAMOTA, 7. maj 2013 13:42,vi ste stvarno neverovatni?Ove godine kada imate bolje i iskusnije igrače,imate tri puta veći budžet i mi vas opet dobijamo,vi opet sudije?Pa koliko to sudije treba da nam pomognu,da vas dobijemo?Nikada vi ništa nećete priznati,zato vas i deremo.Mi priznajemo da ste bolji u odbojci i to pokazuje razliku izmedju nas.xpretpostavljam da misliš i da ste bolji u košarci pre tih 90-ih???

seljak.

pre 11 godina

sve u svemu....cirkus..umesto da uzivamo,mi pisemo o nebitnim ljudima tipa...dulete i covica..s namerom pisem imene melim slovima...bolje ne zasluzuju.

sutra_ce_boleti_goste

pre 11 godina

Pogodite sta ce se sutra oriti u pioniru?

Na tvojoj ruci prsteeeen u tvome oku suze!!
Covek koga najvise postujem na svetu je odavno pokazao da je covek-INSTITUCIJA D.V.!!

A ovi sto pitaju sta je osvojio van Srbije, ne treba nista da osvaja pokazao je da sa ovakvim klubom moze CUDA da pravi!

netsfan87

pre 11 godina

Dule Vujošević:
Najveći prostak u istoriji košarke,čovek koji patološki mrzi Crvenu Zvezdu.Klasičan provokator(primer: finale kupa Radivoja Koraća 2013.)
Čovek koji je uzeo reprezentaciju 2003. i srozao je sa prvaka sveta za vreme Pešića 2002. na šesto mesto u Evropi 2003.
Čovek koji je upropastio višemilionski tim CSKA izgrađen da osvoji Evroligu u rekordnom roku.
Čovek koji kada nema šta da kaže,stalno napada Crvenu Zvezdu,govori o svom jadnom i napuštenom timu na srceparajući način.
Jel to vi nazivate gospodinom? Da je ovo normalna zemlja ovom čoveku ne bi bilo dopušteno da se bavi košarkom ali eto...

frenky simao

pre 11 godina

Duško Vujošević:
10 puta šampion države sa Partizanom (1987, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010)
5 puta osvojio nacionalni kup sa Partizanom (1989, 2002, 2008, 2009, 2010)
5 puta osvojio ABA ligu sa Partizanom (2007, 2008, 2009, 2010, 2013)
Osvojio evropski kup Radivoja Koraća sa Partizanom (1989)
Sa juniorskom reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlatnu medalju na prvenstvu Evrope (1998)
Final Four evrolige sa Partizanom (1988, 2010)
Trenirao i “stvorio”: Vladu Divca, Žarka Paspalja, Aleksandra Đorđevića, Predraga Danilovića, Nenada Krstića, Miloša Vujanića, Kostu Perovića, Uroša Tripkovića, Milenka Tepića, Novicu Veličkovića, Aleksa Marića, Nikolu Pekovića, Jana Veselog...
Trenutno trenira ekipu koja je u proseku stara samo 21,5 godinu...!

Vlada

pre 11 godina

Sto se kandidature za Nobelovu nagradu tice od nje se odustalo u poslednjem momentu, posto je citava ceremonija na engleskom jeziku, pa se organizator uplasio da bi to kod "poliglote" moglo da izazove odredjene neprijatnosti!! :-)
(011, 7. maj 2013 14:37)
Grešiš,nije zbog engleskog nego zato što će ona biti dodeljena čoveku koji je izmislio fuziju-iluziju tj. fuziju pri kojoj ne dolazi do spajanja već jedno telo menja agregatno stanje(biva zamrznuto).Pored toga pomenuti naučnik je izmislio i vremensku mašinu pomoću koje je uspeo da prebaci čoveka iz budućnosti u prošlost a uskoro će pokušati nezamislivo-da vam iz prošlosti vrati dane stare slave.
Duleta to ne pogadja preterano jer se on trenutno bavi dokazivanjem teorije da je vreme trajanja sile obrnuto proporcionalno njenom intenzitetu i odlazak na dodeljivanje bi mu samo odvraćalo pažnju od naučnog rada.Kaže dosta je njemu i Gomeljski.

kosta

pre 11 godina

Sta si tacno osvojio van Srbije?
(Mika, 7. maj 2013 18:07)
Tacno izvan Srbije je osvojio 5x Jadransku ligu, prvenstvo SFRJ (1986/87), kUP R.Koraca (evropski kup)1988/89... Ako mislis sta je osvojio sa nekim klubom koji nije iz Srbije, pa sta se moglo osvojiti sa Granadom, Bresom ili Skavolinijem. I tu je "omiljeni" vam CSKA. Ta ekipa CSKA koju je on vodio je bila obicni krs koja nije imala nikakve sanse u Evroligi. Ekipa je bila sastavljena od par veterana koji su na kraju te sezone prestali igrati kosarku (Lengdon,Holden).Ovaj drugi zbog srcanih problema nije odradio niti dan priprema, a lekarsku dozvolu da uopste moze igrati dobio je 3-4 dana pre pocetka sezone. Uz sve to skoro celu sezonu,zbod povreda, nisu igrali Hrjapa i Smodis, a na samom pocetku sezone povredio se i Siskauskas, tako da ni na njega Vujosevic nije mogao racunati. Uprava je u klub dovela(prekomandovala) gomilu prosecnih, relativno mladjih, ruskih igraca, dok je za ino-pojacanja izdvojila nesto oko 1.2 milion dolara (rekordno mali iznos u poslednjih 20-ak godina) i za te pare dovedeni su Gordon (Cibona) i Marjanovic. Inače, u CSKA glavnu reč kod dovođenja igrača ima uprava, a na trener.Vujosevic je i s takvim timom drzao prvo mesto u jakoj ruskoj ligi, a uz sve to uspeo je da "lansira" Alekseja Sveda, Voroncevica, a posebno Dimitrija Sokolova (nazalost, pred kraj sezone se tesko povredio i propustio celu sledecu sezonu).S obzirom na probleme, sa takvim CSKA se puno više nije ni moglo.

loznica

pre 11 godina

Ne omalovažavajte nečije uspehe iz zavisti. Nisam baš siguran da se postigne toliko uspeha, a da pri tome drugi nisu imali dan. Pa zar nije umetnost imati DAN baš kada treba-to se zove top forma, za neuke. Jednostavno, zvezda mnogo zaostaje u košarci za PARTIZANOM, u sistemu rada,organizaciono, kadrovski, stručno..... A taj g Pavlović je doveo zvezdu do balcaka, i sada prosipa pamet.

Ovo bre sve poludelo i gleda selektivno...

pre 11 godina

Ovog coveka treba odstraniti iz Srpske kosarke evo i zasto. Ovaj covek stvara loshu krv izmadju Srpskih klubova, pljuje po svemu sto je Srpsko, pljuje po kosarkaskom savezu, pljuje po Srpskim klubovima, pljuje po Srpskim sudijama , pljuje po Srpskim politicarima, ja razumem da je on dobar za Partizan, ali je losh za nacionalnu kosarku.
(Free your mind and the soul will folow, 7. maj 2013 19:23)

U redu, a sad nadji poslednjih pet izjava Covica pa mi reci za koga bi ovaj tvoj komentar bio tacniji i iskreniji...

volim sport

pre 11 godina

Ali mislim da trenutno rukovodiocima u Zvezdi i Partizanu treba zabraniti i na pijaci da se obrate bilo kome a ne u medijima!!! Brukaju i ovaj divan sport i uspesne klubove i navijace... ZABRANA!!!!

Samrok-zvezda 5:1

pre 11 godina

Vise volim Dulete i Saleta od keve i caleta!!!
Pored gomile trofeja, 2-3 fajnalfora cisto da se ne zaboravi-Dule je ugasio i kkcz!!!

Lomunac

pre 11 godina

"Sinko, cemu potreba da lazes? Budzet KKP je 4.5 mil. evra, budzet KKCZ je 4 mil. evra. To je procjena vecine sportskih novinara koji se malo razumiju u kosarku.
(Kosta, 7. maj 2013 17:10)"

Haha, kaze cemu potreba da laze a onda izjavi LAZ, jer apsolutno NIKO NIGDE nije prijavio da je nas budzet 4,5 miliona €, Todoric je izjavio da nam je budzet bio najveci lane nakon F4 sa nekih 3 miliona €, godinama pre toga varirao izmedju 2 i 2 i po miliona, kao i sad sto je, spram vasih 4 000 000€, nije tri puta ali je DUPLO veci!!!

netsfan87

pre 11 godina

Vujoševiću SRAM TE BILO!
Napadaš bez ikakvog razloga KKCZ svaki put na konferenciji za medije širiš i raspiruješ mržnju između naša dva velika kluba.
Čović ti je lepo rekao sledeću stvar.Živa je istina.
Vujoševiću, ti zoveš nacionalnim blagom postavu Partizana u kojoj dve trećine poena daju dva Francuza,Letonac i Bosanac.
SRAM TE BILO!

brasha

pre 11 godina

Ovo je sjajno! Citave sezone se ova dvojica prepucavaju, jaci su od "velikog brata" i "farme" zajedno. Stvarno me odlicno zabavljaju, steta pa ce uskoro kraj sezone.

vladan lukic vitez sopota

pre 11 godina

partizanov trener je umislio da moze da se ponasa kako zeli, e pa ne moze, titula je nasa....
(delija, 7. maj 2013 17:14)

niko vam ne spori titulu u kupu.. poz iz sopota..

bulat

pre 11 godina

u slucaju da navijaci nisu ostrasceni koliko jesu,ovo prepucavanje bi bilo jako zabavno! imaju dobøe fore i jedan i drugi! ali posto su navijaci spremni da ubiju jedni druge ovo sto se desava nije dobro!

Петар

pre 11 godina

@komentator

Да ли ти заиста пратиш кошарку, или пискараш пропаганде ради?
Какве везе има Даниловић са одлуком тадашњих првака наше кошарке да се приклоне Фиби? Ми смо тада имали добре позиције унутар Фибе, а ту нову приватну УЛЕБ лигу бојкотовали су и Макаби, Панатинаикос, ЦСКА...
Цела та прича кренула је у последњој години Даниловићеве каријере у Виртусу и он са свим тим нема никакве везе.

gile

pre 11 godina

Ovo je sjajno! Citave sezone se ova dvojica prepucavaju, jaci su od "velikog brata" i "farme" zajedno. Stvarno me odlicno zabavljaju, steta pa ce uskoro kraj sezone.
(brasha, 7. maj 2013 16:37)

Ali tu je nova za koj mesec tako da ako jos nije kraj ovoj ja jedva cekam novi pocetak .

Veljko

pre 11 godina

Kosta
Ti novinari ili kako kazes 'kosarkaski strucnaci' su verovatno onaj (ne mogu da se setim kako se zove) sto je gadjao vujosevica i njemu slicni!
Naravno tu spada i legenda!