Košarka 122

Petak, 06.07.2012.

12:32

EL: Partizan protiv Barse, CSKA...

Košarkaši Partizana mt:s igraće u grupi D Evrolige sa Barselonom i moskovskim CSKA, odlučeno je žrebom u Barselonu.

EL: Partizan protiv Barse, CSKA... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

kk sledeca sezona

pre 11 godina

grupa je definitivno teska,ali je sasvim prolazna,mislim da Partizan nastavlja dominaciju a zvezda ce osvojiti mozda nesto ne mora odma moze za 2,5,10 godina ha ha samo da dovedemo par pojacanja i opet je to 3 titule i minimum top 16 evrolige o kojoj mogu komsije da sanjaju

***DELIJA 1OO %

pre 11 godina

Veliki sam Zvezdas ali,zelim sve najbolje i srecu Parizanu u evropi i u fudbalu i u kosarci,ali u ligi i kupu im zelim sve najgore...

Dragan

pre 11 godina

Duletova ruska sapunica se nastavlja, destinacija Pionir :) CSKA mi dobijamo u Beogradu 100% protiv barse ni 5 pionira nam nece pomoci ove sezone, ostali su svi ispod partizana tako da nebi trebalo biti problema za prolaz dalje... Jedva cekam da pocne :D

Milos

pre 11 godina

zamislite fudbalera nase trece lige kako objasnjava Mesiju kako da igra fudbal i kaze mu da nema pojma, to je isto kao i kad navijaci komsinice nama pricaju o kosarci, kad kazu koga i kad su pobedili u euroligi nek se jave. i ove godine top 8 je blizu

Name of the game

pre 11 godina

Nema lakih protivnika u EL, to je elitno takmičenje. Teška je Partizanova grupa, ali ako se pogleda grupa C nije ni ona laka. Olimpijakos evropski prvak, Kaha Laboral uvek jaka i u vrhu španske košarke, Efes koji će opet uložiti velike pare u tim, Žalgiris kao perjanica litvanske košarke i "manekeni" iz Milana koji su nam došli glave prethodne sezone. Partizan ima u grupi prejake CSKA mada je pitanje sa kojim timom će na kraju ostati i Barselonu. Ritas koji svake godine ima odlične igrače, ali se još nisu dolazali kao tim i nemaju kontinuitet uspeha u EL, Brose koji može biti "mina" i Bešiktaš za koga tek treba da se vidi sa kakvim timom će nastupiti. Dosta toga će zavisiti od Partizana tj. kakva ekipa će se napraviti. Verujem da će Mag napraviti ekipu u kojoj će se znati ko kosi, a ko vodu nosi.

Jole

pre 11 godina

Stojke88,mislis na onih -46 protiv CSKA pre 5,6 sezona?
Partizanu zelim svu srecu,moze da prodje dalje lako. Samo bez potcenjivanja Lietuvosa i Brose Basketa i bez smesnih pretnji Barsi i CSKA.

realno

pre 11 godina

@JEZERDZIJA

Nisi u toku prijatelju.Besiktas jeste sampion jake turske lige ali su u medjuvremenu ostali bez sponzora i otisli igraci najzasluzniji za titulu kao i trener.Tako da se ne zna jos sa kakvim ce timom docekati narednu sezonu,mozda opet ulete neki milioneri i dovedi Arroya i slicne igrace sa kojima su raspolagali prosle sezone a mozda to bude i prosjecan tim vidjecemo..

zillebull

pre 11 godina

Baš me briga za njih sve, ja za London spremam se, Partizane voooooolim teeee!
(GrobarooS Australia, 6. jul 2012 13:20)
Grobari, da napravimo pesmu od ovoga, super je ...

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Lagano ovi ispod nas padaju u pioniru i kod kuće a nije isključeno da se ovi ološi od barse i cska okliznu u BG-u...

sašo

pre 11 godina

ko je ono nama čestitao titulu(CSKA),ko je ono nama veliki prijatelj(Barselona),grobari nebojte se drugi krug je tu potrebno je 5 pobeda za prolaz,a mi imamo prijatelje da poguraju priču.

TIGER

pre 11 godina

Ovo je vasa sigorno poslednja sezona u EL. :)
(Alkeksanda, 6. jul 2012 12:41)

A ovo je tvoja sigurno 11-a uzastopna izjava...
(Bane, 6. jul 2012 13:28)

Nema Bane ona toliko godina... :)
Vidis da ni ime svoje nije napisala ispravno :)

A ovaj sto kaze nemate tim... Pa prijatelju tim se tek formira, polako :)
Ja mislim da mi imamo jos jednu sezonu garantovanu u EL, bar je tako trebalo biti, sem ako nam i to nisu uzeli... Jel zna neko da li je tako?

Divos

pre 11 godina

Двије сигурно понајбоље (вероватно и најбогатије) екипе су у групи са Партизаном. Сви ће још много мењати ростер, свих 5 екипа у групи Д имају велики и стабилан буџет, посебно Бешикташ, шампион Турске (сигурно убедљиво најтежи ривал у 6.шеширу). Бамберг ће имати у саставу 6-7 Американаца, Ритас са одличним тренером и већ сада јако добрим саставом, али сигурно без Валанциунаса. Можемо речи да Партизан није имао среће, биће потребно одлично одиграти, па и да се поклопе околности, али верујем, заправо сигуран сам да Партизан може у други круг.

PFC

pre 11 godina

Ovo uopste nije tako lose.. Imamo 2 ekipe koje ce da tuku nase konkurente za top 16 i kod kuce i na strani, najverovatnije... Ove ostale bijemo u Pioniru bez vecih problema, a mozda smaknemo i neki od ova 2 giganta.. Tako da nam 1 pobeda u gostima maltene garantuje prolaz... Pozdrav pravim Grobarima!

El Ninjo

pre 11 godina

Ponovo najjača grupa. Ali realno imamo šansi da prodjemo. Ovi turci nam nisu trebali uopšte, ali nije bitno. Možemo da budemo 3. ili 4. Nervira me samo što su turski klubovi odjednom pokupovali igrače i sad su jaki, i pre će dobiti tu famoznu A licencu koju Partizan juri godinama. Ali para vrti gde burgija neće. :|

Opet kuknjava

pre 11 godina

Kako behu komentari zaproslu sezonu "Igramo Final four" "Osvajamo LS". I sta sada. Ekipa koja je igracki bila jaca. Sta ove sezone. kao da imate Le Brona ili Kobe Brajanta. Sa 6 kllinaca koji jos se nisu ni ispilili. I svi ovde kukaju kako je grupa teska. za vas je svaka grupa teska jer nemate tim. A sledece sezone da li cete imati pruiliku da igrate LS

P.F.C.

pre 11 godina

Ovo i nije tako lose,imamo 2 prava spektakla u Pioniru ko zna mozda i u Areni...a ako ne mozemo da budemo u 2 najbolje u konkurenciji besiktasa,ritasa i brosea sta cemo da trazimo uopste u top 16.Verujem u Duleta i u ekipu koju ce da napravi i jedva cekam 1.mec u Pioniru da napravimo haos!!!

HlaoRu

pre 11 godina

Sinoc gledam sesire i razmisljam zamisli da nam upadne i Barsa i CSKA, ali rekoh niko nije bas toliki baksuz :)

Nema veze, garantujem da su se oni vise uplasili nego mi!

NASA PRICA SE NASTAVLJA!

Rebrača

pre 11 godina

CSKA naročito bez Kirilenka ,a i Šveda i Gordona nije ni približno jaka kao prošle godine, i Vujošević bi trebao da ima milion razloga da ih dobije . Mogli bi i o novim pravilima da napišete, od prvog koraka , podbacivanja za mrtvu loptu, jednog slobodnog za tehničku, skraćivanja napada posle ofanzivnog skoka, i još nekih novina.

Toma Grobar

pre 11 godina

Samo da se setimo komentara pred izvlacenje: "samo da nam ne padne CSKA" :) http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=624226

mare

pre 11 godina

Ne sumlnjam u prolaz u drugi krug, ali mi se ne svidja sto se u top 16 fazi dele timovi u dve grupe od po osam ucesnika, umesto da se formiraju cetiri grupe kako je bilo do sad. Mislim da je to previse utakmica za momke.

smeker

pre 11 godina

Au,ponosan sam sto je moj klub u ovakvom drustvu,VRH.Boze,boze kakva ce to jesen biti,karta ce vredeti bas kao na onoj reklami...Auto za kartu...

partizan

pre 11 godina

Ako se pogledaju sve četiri grupe, moje mišljenje je da su grupe C i A za nijansu jače od Partizanove grupe. Grupa B je najslabija. Uz frenetičnu podršku,košarkaši Partizana mogu savladati jednu od ove dve najače ekipe, ako ne i obe.Mislim da Barselona i CSKA ne mogu biti jači nego prošle godine.

kosarkas

pre 11 godina

Moglo je i gore i bolje. Iz 4. i 5. sesira ste izbukli najlakse sto je jako dobra stvar. Iz 1. 2. i 6. ubedljivo najteze. Ako se ne varam Besiktas je sampion Turske ali opet otisao im je Erceg, najbolji igrac a mozda ode jos neko. Ipak oni su bogat klub i svakako ce imati dobar tim. Realno je da ih dobijete u Pioniru. Bamberg bi bilo sjajno da se dobije u oba meca i Lietuvos bar u Pioniru. Nije ipak realno da ih dobijete u gostima. I f4 sezoni su vas napunili u Litvaniji 20+ razlike.
A sto se tice CSKA i Barse tu nema niko u grupi protiv njih sta da trazi sto ne znaci da neko nece iznenaditi.Mozda to bude bas Partizan. Nadam se da ce biti.

Simb

pre 11 godina

Ponovo veoma teska grupa ali Dule se vratio,nadam se dobrom rezultatu srecno momci...
(Kosta, 6. jul 2012 12:41) Zar Dule ne vodi sa velikim uspehom CSKA?

broz

pre 11 godina

vrlo bitna stvar!!!
ukoliko pobednik kvalifikacija bude uniks,onda on ne moze u grupu a,jer je tamo himki. onda se ekipe guraju za jednu grupu napred dok se ne dodje do optimalne kombinacije. posto bi u prvoj rotaciji besiktas otisao u grupu a,gde je fener,rotirace se jos jednom i to je krajnji rezultat,a to znaci da ce kod nas salon. nadam se da evroliga nece promeniti pravila u zadnji cas,sto obicno radi

Igor

pre 11 godina

Slusam izjave predstavnika klubova, i dolazi covek iz Barselone i kaze: "Grupa nam je teska tu je Partizan pre svih", to govori koliki mi ugled imamo u Evropi, i koliko nas Evropa postuje.
Sto se tice grupe, mislim da nije lose, boricemo se sa Besiktasem za trece i cetvrto mesto.

zwerko

pre 11 godina

Kako najteza grupa??? Ajmo malo objektivnosti. Barsa i CSKA jesu jaki ali da se prodje treba da se preskoce Brose Baskets(!?) i Bešiktaš(u fazi raspadanja) da bi se islo dalje. Ubedljivo najteza je C grupa svi mogu da prodju dalje i da ispadnu.

ams

pre 11 godina

Teška grupa, nema šta.Ali ne zaboravimo da oni nemaju Duleta.:-)
(Simic, 6. jul 2012 12:55)

Sreca za CSKA sto ga vise nema. Samo ih pitajte...

Stefan

pre 11 godina

Kad sam vidio Barsu i CSKA nisam znao da li da se smijem ili da placem ali ostali protivnici su donekle izvukli situaciju.Ritas i Bamberg moraju i u gostima da se dobiju a Besiktas jos nije formirao tim jer nemaju sponzora,glavne zvijezde i trener su otisli vec.Mada dosta zavisi i od samog Partizana kakav ce tim imati Dule na raspolaganju.Inace meni je vise za oko zapala ona tabela na kojoj se litvanska i njemacka liga kotiraju ispred ABA lige.Onda Prokom ima A licencu,ne znam kad je taj klub ili zemlja uopste ikad napravila nesto u kosarci.A F4 2 godine za redom u Londonu da bi se promovisala kosarka u toj zemlji a to sto ce dvorana biti poluprazna nema veze.Komentara bez...

Pera

pre 11 godina

Fajnal for’ igraće se u Londonu, od 10. do 12. maja.

Bez reči engleska zemlja basketa

Umesto u Beogradu...........

Ajmo Crno Beli!

Srb

pre 11 godina

Očekujem da Teodosiću napravimo "ugodan" ambient
(Marčulijonis, 6. jul 2012 12:43)

Da pokazacete se na Srpskom reprezantativcu kakva ste "gospoda"

partizan

pre 11 godina

Ako se pogledaju sve četiri grupe, moje mišljenje je da su grupe C i A za nijansu jače od Partizanove grupe. Grupa B je najslabija. Uz frenetičnu podršku,košarkaši Partizana mogu savladati jednu od ove dve najače ekipe, ako ne i obe.Mislim da Barselona i CSKA ne mogu biti jači nego prošle godine.

kiza

pre 11 godina

Tako i treba najjači uvek treba da igra protiv najjačih;Kecman obavezno da ostane,Varda i jedna "crna" skočna četvorka,uz dr. Duleta, uz ovu mlađariju i možemo ove godine do 16!!!!!!

Momčilo

pre 11 godina

Lepa prilika za Džikića da dokaže da je daleko bolji trener od Vujoševića i da je Partizan napravio kardinalnu grešku u izboru trenera.

Marko Todorovic

pre 11 godina

ovo ke fantasticno za nas, zbog razloga sto tesko gubimo kuci a tesko dobijamo u gostima...tako fa ce mo okiniti neko od barse il cska bodove u beogradu a izgubili bi sigurno od bilo kojeg poslidnjeg u gostima a dobro je ato je to najaca ekipa od avih pa nece je niko od konkurenata pebediti u istanbulu...ja sam prezadovoljan, bolne nije moglo

Djordje

pre 11 godina

Neko je napisao pred zreb za Top16 2010. da sto nam teza grupa bude, to ce Dule vece cudo da napravi. Dule je tu, grupa je teska, ispunjeni su svi uslovi da se cuda opet prave! Spektakli u svakom slucaju, ako necemo da ih nazivamo cudima.

mata

pre 11 godina

teska grupa kao po obicaju...ali nikom nije svejedno kad zagrmi 7000 najfanaticnijih navijaca u Evropi!!padali su najjaci u Pioniru,pasce i opet!!rivalima samo porucujem WELCOME TO HELL

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Sve ove godine imali smo Grke u grupi, i prvi put kad su bili pozeljni da budu sa Partizanom, oni nisu upali ... Dal je mogla biti teza grupa?!

djuro

pre 11 godina

Nezgodna grupa, rekao bih ako se izuzmu Barsa i CSKA, ostala 4 tima imaju podjednake sanse za prolaz dalje. U svakom slucaju, iako sam delija, zelim srecu Partizanu u evroligi.Jel se zna, jel ostaju Milosavljevic i Dzejms?

1-i na draftu

pre 11 godina

Idemo Grobari u novu sezonu svega onog što volimo sa našim Partizanom. Opet ćemo se radovati, tugovati, pevati, zviždati, strepeti, očekivati, nadati se, dočekati ono čemu se nadamo, Duleta na konfernciji pratiti, slike iz Pionira u srcu i na desktopu čuvati!
Nebitno ko nam je u grupi, bitno je da će biti lepe košarke, a mi smo familija i sa nama i Duletom, ekipa može sve.

Zeca

pre 11 godina

Mislim da smo prosli solidno, mogle i bolje a moglo je i gore.U prvom i drugom sesiru smo dobili najteze protivnike, a u ostalim smo imali relativno i srece mogli smo dobiti i teze protivnike, bilo kako bilo prolazimo u top16.

Nar jag

pre 11 godina

Solidna grupa,ako pobedimo 2x brose baskets i ljetuvas ritas i 1x besiktas mi cemo sigurno proci dalje zajedno sa besiktasom.Protiv CSKA i Barse sta bude bice.

mrmot

pre 11 godina

Auuu dosta teska grupa (kao i obicno). Medjutim partizan ima sanse, Vujosevic se vratio i to je ogroman plus. Sve u svemu srecno. Pozdrav od zvezdasa.

darije

pre 11 godina

Sad će svi reći jaka grupa, moglo je bolje, nismo imali sreće... Ne slažem se! Sjajno je što su nam "pali" Barselona i CSKA. Sa njima će to biti spektakli, pa bi mogla i Arena da "padne", a sa ostalima ne sumnajm u Duleta... TOP 16 HERE WE COME!!!! Srećno crno-beli!!!

NickyBoy

pre 11 godina

Po čemu je Partizanova grupa najteža ? Sve grupe su teške!

Imamo realne šanse da prođemo u drugu krug, ako dovedemo prava pojačanja, a za to je potrebno da uprava nakalemi solidan budžet.

Naš najveći adut, kao i obično, su navijači i - DULE.

Partizan forever, ostali STOJ !

Nop

pre 11 godina

Laksa je nego prosle godine,a slicna kao pretprosle godine.Imamo veliku sansu da prodjemo dalje.Da dovedemo jos neka dobra pojacanja i nema da strahujmo da li cemo proci dalje.Bice nam dovoljne 4-5 pobede da bi prosli dalje.

JX

pre 11 godina

Al će biti interesantno kada budemo igrali sa CSKA, 4 Srbina u CSKA, znači na parketu će ih u jednom momentu biti 9, kao da je domaća liga ;DD.
Mislim da ovde možemo treći ili četvrti da budemo...

TIGER

pre 11 godina

Teska grupa... ali dobro, sta bude bice... :)

Usput da obavestim moje grobare, prodaja sezonskih karata za FK Partzian je moguca i na 6 rata preko Banca Intese...

Mladen

pre 11 godina

Nista novo da upadamo u najacu grupu,jos da nam je upao Armani bilo bi bas tesko ovako Bamberg mozemo da dobijemo i na strani,mada verujem da barsa i cska nisu bas srecni sto moraju da igraju u paklu Pionira.NAPRED PARTIZAN!

djuro

pre 11 godina

Nezgodna grupa, rekao bih ako se izuzmu Barsa i CSKA, ostala 4 tima imaju podjednake sanse za prolaz dalje. U svakom slucaju, iako sam delija, zelim srecu Partizanu u evroligi.Jel se zna, jel ostaju Milosavljevic i Dzejms?

darije

pre 11 godina

Sad će svi reći jaka grupa, moglo je bolje, nismo imali sreće... Ne slažem se! Sjajno je što su nam "pali" Barselona i CSKA. Sa njima će to biti spektakli, pa bi mogla i Arena da "padne", a sa ostalima ne sumnajm u Duleta... TOP 16 HERE WE COME!!!! Srećno crno-beli!!!

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Sve ove godine imali smo Grke u grupi, i prvi put kad su bili pozeljni da budu sa Partizanom, oni nisu upali ... Dal je mogla biti teza grupa?!

Igor

pre 11 godina

Slusam izjave predstavnika klubova, i dolazi covek iz Barselone i kaze: "Grupa nam je teska tu je Partizan pre svih", to govori koliki mi ugled imamo u Evropi, i koliko nas Evropa postuje.
Sto se tice grupe, mislim da nije lose, boricemo se sa Besiktasem za trece i cetvrto mesto.

TIGER

pre 11 godina

Teska grupa... ali dobro, sta bude bice... :)

Usput da obavestim moje grobare, prodaja sezonskih karata za FK Partzian je moguca i na 6 rata preko Banca Intese...

Stefan

pre 11 godina

Kad sam vidio Barsu i CSKA nisam znao da li da se smijem ili da placem ali ostali protivnici su donekle izvukli situaciju.Ritas i Bamberg moraju i u gostima da se dobiju a Besiktas jos nije formirao tim jer nemaju sponzora,glavne zvijezde i trener su otisli vec.Mada dosta zavisi i od samog Partizana kakav ce tim imati Dule na raspolaganju.Inace meni je vise za oko zapala ona tabela na kojoj se litvanska i njemacka liga kotiraju ispred ABA lige.Onda Prokom ima A licencu,ne znam kad je taj klub ili zemlja uopste ikad napravila nesto u kosarci.A F4 2 godine za redom u Londonu da bi se promovisala kosarka u toj zemlji a to sto ce dvorana biti poluprazna nema veze.Komentara bez...

smeker

pre 11 godina

Au,ponosan sam sto je moj klub u ovakvom drustvu,VRH.Boze,boze kakva ce to jesen biti,karta ce vredeti bas kao na onoj reklami...Auto za kartu...

Pera

pre 11 godina

Fajnal for’ igraće se u Londonu, od 10. do 12. maja.

Bez reči engleska zemlja basketa

Umesto u Beogradu...........

Ajmo Crno Beli!

1-i na draftu

pre 11 godina

Idemo Grobari u novu sezonu svega onog što volimo sa našim Partizanom. Opet ćemo se radovati, tugovati, pevati, zviždati, strepeti, očekivati, nadati se, dočekati ono čemu se nadamo, Duleta na konfernciji pratiti, slike iz Pionira u srcu i na desktopu čuvati!
Nebitno ko nam je u grupi, bitno je da će biti lepe košarke, a mi smo familija i sa nama i Duletom, ekipa može sve.

Nar jag

pre 11 godina

Solidna grupa,ako pobedimo 2x brose baskets i ljetuvas ritas i 1x besiktas mi cemo sigurno proci dalje zajedno sa besiktasom.Protiv CSKA i Barse sta bude bice.

Rebrača

pre 11 godina

CSKA naročito bez Kirilenka ,a i Šveda i Gordona nije ni približno jaka kao prošle godine, i Vujošević bi trebao da ima milion razloga da ih dobije . Mogli bi i o novim pravilima da napišete, od prvog koraka , podbacivanja za mrtvu loptu, jednog slobodnog za tehničku, skraćivanja napada posle ofanzivnog skoka, i još nekih novina.

HlaoRu

pre 11 godina

Sinoc gledam sesire i razmisljam zamisli da nam upadne i Barsa i CSKA, ali rekoh niko nije bas toliki baksuz :)

Nema veze, garantujem da su se oni vise uplasili nego mi!

NASA PRICA SE NASTAVLJA!

El Ninjo

pre 11 godina

Ponovo najjača grupa. Ali realno imamo šansi da prodjemo. Ovi turci nam nisu trebali uopšte, ali nije bitno. Možemo da budemo 3. ili 4. Nervira me samo što su turski klubovi odjednom pokupovali igrače i sad su jaki, i pre će dobiti tu famoznu A licencu koju Partizan juri godinama. Ali para vrti gde burgija neće. :|

Srb

pre 11 godina

Očekujem da Teodosiću napravimo "ugodan" ambient
(Marčulijonis, 6. jul 2012 12:43)

Da pokazacete se na Srpskom reprezantativcu kakva ste "gospoda"

PFC

pre 11 godina

Ovo uopste nije tako lose.. Imamo 2 ekipe koje ce da tuku nase konkurente za top 16 i kod kuce i na strani, najverovatnije... Ove ostale bijemo u Pioniru bez vecih problema, a mozda smaknemo i neki od ova 2 giganta.. Tako da nam 1 pobeda u gostima maltene garantuje prolaz... Pozdrav pravim Grobarima!

zillebull

pre 11 godina

Baš me briga za njih sve, ja za London spremam se, Partizane voooooolim teeee!
(GrobarooS Australia, 6. jul 2012 13:20)
Grobari, da napravimo pesmu od ovoga, super je ...

Milos

pre 11 godina

zamislite fudbalera nase trece lige kako objasnjava Mesiju kako da igra fudbal i kaze mu da nema pojma, to je isto kao i kad navijaci komsinice nama pricaju o kosarci, kad kazu koga i kad su pobedili u euroligi nek se jave. i ove godine top 8 je blizu

mata

pre 11 godina

teska grupa kao po obicaju...ali nikom nije svejedno kad zagrmi 7000 najfanaticnijih navijaca u Evropi!!padali su najjaci u Pioniru,pasce i opet!!rivalima samo porucujem WELCOME TO HELL

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Lagano ovi ispod nas padaju u pioniru i kod kuće a nije isključeno da se ovi ološi od barse i cska okliznu u BG-u...

TIGER

pre 11 godina

Ovo je vasa sigorno poslednja sezona u EL. :)
(Alkeksanda, 6. jul 2012 12:41)

A ovo je tvoja sigurno 11-a uzastopna izjava...
(Bane, 6. jul 2012 13:28)

Nema Bane ona toliko godina... :)
Vidis da ni ime svoje nije napisala ispravno :)

A ovaj sto kaze nemate tim... Pa prijatelju tim se tek formira, polako :)
Ja mislim da mi imamo jos jednu sezonu garantovanu u EL, bar je tako trebalo biti, sem ako nam i to nisu uzeli... Jel zna neko da li je tako?

Divos

pre 11 godina

Двије сигурно понајбоље (вероватно и најбогатије) екипе су у групи са Партизаном. Сви ће још много мењати ростер, свих 5 екипа у групи Д имају велики и стабилан буџет, посебно Бешикташ, шампион Турске (сигурно убедљиво најтежи ривал у 6.шеширу). Бамберг ће имати у саставу 6-7 Американаца, Ритас са одличним тренером и већ сада јако добрим саставом, али сигурно без Валанциунаса. Можемо речи да Партизан није имао среће, биће потребно одлично одиграти, па и да се поклопе околности, али верујем, заправо сигуран сам да Партизан може у други круг.

Djordje

pre 11 godina

Neko je napisao pred zreb za Top16 2010. da sto nam teza grupa bude, to ce Dule vece cudo da napravi. Dule je tu, grupa je teska, ispunjeni su svi uslovi da se cuda opet prave! Spektakli u svakom slucaju, ako necemo da ih nazivamo cudima.

JX

pre 11 godina

Al će biti interesantno kada budemo igrali sa CSKA, 4 Srbina u CSKA, znači na parketu će ih u jednom momentu biti 9, kao da je domaća liga ;DD.
Mislim da ovde možemo treći ili četvrti da budemo...

Momčilo

pre 11 godina

Lepa prilika za Džikića da dokaže da je daleko bolji trener od Vujoševića i da je Partizan napravio kardinalnu grešku u izboru trenera.

NickyBoy

pre 11 godina

Po čemu je Partizanova grupa najteža ? Sve grupe su teške!

Imamo realne šanse da prođemo u drugu krug, ako dovedemo prava pojačanja, a za to je potrebno da uprava nakalemi solidan budžet.

Naš najveći adut, kao i obično, su navijači i - DULE.

Partizan forever, ostali STOJ !

Name of the game

pre 11 godina

Nema lakih protivnika u EL, to je elitno takmičenje. Teška je Partizanova grupa, ali ako se pogleda grupa C nije ni ona laka. Olimpijakos evropski prvak, Kaha Laboral uvek jaka i u vrhu španske košarke, Efes koji će opet uložiti velike pare u tim, Žalgiris kao perjanica litvanske košarke i "manekeni" iz Milana koji su nam došli glave prethodne sezone. Partizan ima u grupi prejake CSKA mada je pitanje sa kojim timom će na kraju ostati i Barselonu. Ritas koji svake godine ima odlične igrače, ali se još nisu dolazali kao tim i nemaju kontinuitet uspeha u EL, Brose koji može biti "mina" i Bešiktaš za koga tek treba da se vidi sa kakvim timom će nastupiti. Dosta toga će zavisiti od Partizana tj. kakva ekipa će se napraviti. Verujem da će Mag napraviti ekipu u kojoj će se znati ko kosi, a ko vodu nosi.

***DELIJA 1OO %

pre 11 godina

Veliki sam Zvezdas ali,zelim sve najbolje i srecu Parizanu u evropi i u fudbalu i u kosarci,ali u ligi i kupu im zelim sve najgore...

Zeca

pre 11 godina

Mislim da smo prosli solidno, mogle i bolje a moglo je i gore.U prvom i drugom sesiru smo dobili najteze protivnike, a u ostalim smo imali relativno i srece mogli smo dobiti i teze protivnike, bilo kako bilo prolazimo u top16.

mrmot

pre 11 godina

Auuu dosta teska grupa (kao i obicno). Medjutim partizan ima sanse, Vujosevic se vratio i to je ogroman plus. Sve u svemu srecno. Pozdrav od zvezdasa.

kiza

pre 11 godina

Tako i treba najjači uvek treba da igra protiv najjačih;Kecman obavezno da ostane,Varda i jedna "crna" skočna četvorka,uz dr. Duleta, uz ovu mlađariju i možemo ove godine do 16!!!!!!

Nop

pre 11 godina

Laksa je nego prosle godine,a slicna kao pretprosle godine.Imamo veliku sansu da prodjemo dalje.Da dovedemo jos neka dobra pojacanja i nema da strahujmo da li cemo proci dalje.Bice nam dovoljne 4-5 pobede da bi prosli dalje.

P.F.C.

pre 11 godina

Ovo i nije tako lose,imamo 2 prava spektakla u Pioniru ko zna mozda i u Areni...a ako ne mozemo da budemo u 2 najbolje u konkurenciji besiktasa,ritasa i brosea sta cemo da trazimo uopste u top 16.Verujem u Duleta i u ekipu koju ce da napravi i jedva cekam 1.mec u Pioniru da napravimo haos!!!

Jole

pre 11 godina

Stojke88,mislis na onih -46 protiv CSKA pre 5,6 sezona?
Partizanu zelim svu srecu,moze da prodje dalje lako. Samo bez potcenjivanja Lietuvosa i Brose Basketa i bez smesnih pretnji Barsi i CSKA.

kosarkas

pre 11 godina

Moglo je i gore i bolje. Iz 4. i 5. sesira ste izbukli najlakse sto je jako dobra stvar. Iz 1. 2. i 6. ubedljivo najteze. Ako se ne varam Besiktas je sampion Turske ali opet otisao im je Erceg, najbolji igrac a mozda ode jos neko. Ipak oni su bogat klub i svakako ce imati dobar tim. Realno je da ih dobijete u Pioniru. Bamberg bi bilo sjajno da se dobije u oba meca i Lietuvos bar u Pioniru. Nije ipak realno da ih dobijete u gostima. I f4 sezoni su vas napunili u Litvaniji 20+ razlike.
A sto se tice CSKA i Barse tu nema niko u grupi protiv njih sta da trazi sto ne znaci da neko nece iznenaditi.Mozda to bude bas Partizan. Nadam se da ce biti.

Simb

pre 11 godina

Ponovo veoma teska grupa ali Dule se vratio,nadam se dobrom rezultatu srecno momci...
(Kosta, 6. jul 2012 12:41) Zar Dule ne vodi sa velikim uspehom CSKA?

realno

pre 11 godina

@JEZERDZIJA

Nisi u toku prijatelju.Besiktas jeste sampion jake turske lige ali su u medjuvremenu ostali bez sponzora i otisli igraci najzasluzniji za titulu kao i trener.Tako da se ne zna jos sa kakvim ce timom docekati narednu sezonu,mozda opet ulete neki milioneri i dovedi Arroya i slicne igrace sa kojima su raspolagali prosle sezone a mozda to bude i prosjecan tim vidjecemo..

broz

pre 11 godina

vrlo bitna stvar!!!
ukoliko pobednik kvalifikacija bude uniks,onda on ne moze u grupu a,jer je tamo himki. onda se ekipe guraju za jednu grupu napred dok se ne dodje do optimalne kombinacije. posto bi u prvoj rotaciji besiktas otisao u grupu a,gde je fener,rotirace se jos jednom i to je krajnji rezultat,a to znaci da ce kod nas salon. nadam se da evroliga nece promeniti pravila u zadnji cas,sto obicno radi

partizan

pre 11 godina

Ako se pogledaju sve četiri grupe, moje mišljenje je da su grupe C i A za nijansu jače od Partizanove grupe. Grupa B je najslabija. Uz frenetičnu podršku,košarkaši Partizana mogu savladati jednu od ove dve najače ekipe, ako ne i obe.Mislim da Barselona i CSKA ne mogu biti jači nego prošle godine.

zwerko

pre 11 godina

Kako najteza grupa??? Ajmo malo objektivnosti. Barsa i CSKA jesu jaki ali da se prodje treba da se preskoce Brose Baskets(!?) i Bešiktaš(u fazi raspadanja) da bi se islo dalje. Ubedljivo najteza je C grupa svi mogu da prodju dalje i da ispadnu.

Mladen

pre 11 godina

Nista novo da upadamo u najacu grupu,jos da nam je upao Armani bilo bi bas tesko ovako Bamberg mozemo da dobijemo i na strani,mada verujem da barsa i cska nisu bas srecni sto moraju da igraju u paklu Pionira.NAPRED PARTIZAN!

ams

pre 11 godina

Teška grupa, nema šta.Ali ne zaboravimo da oni nemaju Duleta.:-)
(Simic, 6. jul 2012 12:55)

Sreca za CSKA sto ga vise nema. Samo ih pitajte...

Toma Grobar

pre 11 godina

Samo da se setimo komentara pred izvlacenje: "samo da nam ne padne CSKA" :) http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=624226

sašo

pre 11 godina

ko je ono nama čestitao titulu(CSKA),ko je ono nama veliki prijatelj(Barselona),grobari nebojte se drugi krug je tu potrebno je 5 pobeda za prolaz,a mi imamo prijatelje da poguraju priču.

mare

pre 11 godina

Ne sumlnjam u prolaz u drugi krug, ali mi se ne svidja sto se u top 16 fazi dele timovi u dve grupe od po osam ucesnika, umesto da se formiraju cetiri grupe kako je bilo do sad. Mislim da je to previse utakmica za momke.

Marko Todorovic

pre 11 godina

ovo ke fantasticno za nas, zbog razloga sto tesko gubimo kuci a tesko dobijamo u gostima...tako fa ce mo okiniti neko od barse il cska bodove u beogradu a izgubili bi sigurno od bilo kojeg poslidnjeg u gostima a dobro je ato je to najaca ekipa od avih pa nece je niko od konkurenata pebediti u istanbulu...ja sam prezadovoljan, bolne nije moglo

Dragan

pre 11 godina

Duletova ruska sapunica se nastavlja, destinacija Pionir :) CSKA mi dobijamo u Beogradu 100% protiv barse ni 5 pionira nam nece pomoci ove sezone, ostali su svi ispod partizana tako da nebi trebalo biti problema za prolaz dalje... Jedva cekam da pocne :D

partizan

pre 11 godina

Ako se pogledaju sve četiri grupe, moje mišljenje je da su grupe C i A za nijansu jače od Partizanove grupe. Grupa B je najslabija. Uz frenetičnu podršku,košarkaši Partizana mogu savladati jednu od ove dve najače ekipe, ako ne i obe.Mislim da Barselona i CSKA ne mogu biti jači nego prošle godine.

kk sledeca sezona

pre 11 godina

grupa je definitivno teska,ali je sasvim prolazna,mislim da Partizan nastavlja dominaciju a zvezda ce osvojiti mozda nesto ne mora odma moze za 2,5,10 godina ha ha samo da dovedemo par pojacanja i opet je to 3 titule i minimum top 16 evrolige o kojoj mogu komsije da sanjaju

Opet kuknjava

pre 11 godina

Kako behu komentari zaproslu sezonu "Igramo Final four" "Osvajamo LS". I sta sada. Ekipa koja je igracki bila jaca. Sta ove sezone. kao da imate Le Brona ili Kobe Brajanta. Sa 6 kllinaca koji jos se nisu ni ispilili. I svi ovde kukaju kako je grupa teska. za vas je svaka grupa teska jer nemate tim. A sledece sezone da li cete imati pruiliku da igrate LS

Momčilo

pre 11 godina

Lepa prilika za Džikića da dokaže da je daleko bolji trener od Vujoševića i da je Partizan napravio kardinalnu grešku u izboru trenera.

Simb

pre 11 godina

Ponovo veoma teska grupa ali Dule se vratio,nadam se dobrom rezultatu srecno momci...
(Kosta, 6. jul 2012 12:41) Zar Dule ne vodi sa velikim uspehom CSKA?

Srb

pre 11 godina

Očekujem da Teodosiću napravimo "ugodan" ambient
(Marčulijonis, 6. jul 2012 12:43)

Da pokazacete se na Srpskom reprezantativcu kakva ste "gospoda"

Opet kuknjava

pre 11 godina

Kako behu komentari zaproslu sezonu "Igramo Final four" "Osvajamo LS". I sta sada. Ekipa koja je igracki bila jaca. Sta ove sezone. kao da imate Le Brona ili Kobe Brajanta. Sa 6 kllinaca koji jos se nisu ni ispilili. I svi ovde kukaju kako je grupa teska. za vas je svaka grupa teska jer nemate tim. A sledece sezone da li cete imati pruiliku da igrate LS

ams

pre 11 godina

Teška grupa, nema šta.Ali ne zaboravimo da oni nemaju Duleta.:-)
(Simic, 6. jul 2012 12:55)

Sreca za CSKA sto ga vise nema. Samo ih pitajte...

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Sve ove godine imali smo Grke u grupi, i prvi put kad su bili pozeljni da budu sa Partizanom, oni nisu upali ... Dal je mogla biti teza grupa?!

djuro

pre 11 godina

Nezgodna grupa, rekao bih ako se izuzmu Barsa i CSKA, ostala 4 tima imaju podjednake sanse za prolaz dalje. U svakom slucaju, iako sam delija, zelim srecu Partizanu u evroligi.Jel se zna, jel ostaju Milosavljevic i Dzejms?

sašo

pre 11 godina

ko je ono nama čestitao titulu(CSKA),ko je ono nama veliki prijatelj(Barselona),grobari nebojte se drugi krug je tu potrebno je 5 pobeda za prolaz,a mi imamo prijatelje da poguraju priču.

darije

pre 11 godina

Sad će svi reći jaka grupa, moglo je bolje, nismo imali sreće... Ne slažem se! Sjajno je što su nam "pali" Barselona i CSKA. Sa njima će to biti spektakli, pa bi mogla i Arena da "padne", a sa ostalima ne sumnajm u Duleta... TOP 16 HERE WE COME!!!! Srećno crno-beli!!!

zwerko

pre 11 godina

Kako najteza grupa??? Ajmo malo objektivnosti. Barsa i CSKA jesu jaki ali da se prodje treba da se preskoce Brose Baskets(!?) i Bešiktaš(u fazi raspadanja) da bi se islo dalje. Ubedljivo najteza je C grupa svi mogu da prodju dalje i da ispadnu.

TIGER

pre 11 godina

Teska grupa... ali dobro, sta bude bice... :)

Usput da obavestim moje grobare, prodaja sezonskih karata za FK Partzian je moguca i na 6 rata preko Banca Intese...

Igor

pre 11 godina

Slusam izjave predstavnika klubova, i dolazi covek iz Barselone i kaze: "Grupa nam je teska tu je Partizan pre svih", to govori koliki mi ugled imamo u Evropi, i koliko nas Evropa postuje.
Sto se tice grupe, mislim da nije lose, boricemo se sa Besiktasem za trece i cetvrto mesto.

Jole

pre 11 godina

Stojke88,mislis na onih -46 protiv CSKA pre 5,6 sezona?
Partizanu zelim svu srecu,moze da prodje dalje lako. Samo bez potcenjivanja Lietuvosa i Brose Basketa i bez smesnih pretnji Barsi i CSKA.

Zeca

pre 11 godina

Mislim da smo prosli solidno, mogle i bolje a moglo je i gore.U prvom i drugom sesiru smo dobili najteze protivnike, a u ostalim smo imali relativno i srece mogli smo dobiti i teze protivnike, bilo kako bilo prolazimo u top16.

Nar jag

pre 11 godina

Solidna grupa,ako pobedimo 2x brose baskets i ljetuvas ritas i 1x besiktas mi cemo sigurno proci dalje zajedno sa besiktasom.Protiv CSKA i Barse sta bude bice.

mata

pre 11 godina

teska grupa kao po obicaju...ali nikom nije svejedno kad zagrmi 7000 najfanaticnijih navijaca u Evropi!!padali su najjaci u Pioniru,pasce i opet!!rivalima samo porucujem WELCOME TO HELL

smeker

pre 11 godina

Au,ponosan sam sto je moj klub u ovakvom drustvu,VRH.Boze,boze kakva ce to jesen biti,karta ce vredeti bas kao na onoj reklami...Auto za kartu...

mare

pre 11 godina

Ne sumlnjam u prolaz u drugi krug, ali mi se ne svidja sto se u top 16 fazi dele timovi u dve grupe od po osam ucesnika, umesto da se formiraju cetiri grupe kako je bilo do sad. Mislim da je to previse utakmica za momke.

Pera

pre 11 godina

Fajnal for’ igraće se u Londonu, od 10. do 12. maja.

Bez reči engleska zemlja basketa

Umesto u Beogradu...........

Ajmo Crno Beli!

mrmot

pre 11 godina

Auuu dosta teska grupa (kao i obicno). Medjutim partizan ima sanse, Vujosevic se vratio i to je ogroman plus. Sve u svemu srecno. Pozdrav od zvezdasa.

NickyBoy

pre 11 godina

Po čemu je Partizanova grupa najteža ? Sve grupe su teške!

Imamo realne šanse da prođemo u drugu krug, ako dovedemo prava pojačanja, a za to je potrebno da uprava nakalemi solidan budžet.

Naš najveći adut, kao i obično, su navijači i - DULE.

Partizan forever, ostali STOJ !

Rebrača

pre 11 godina

CSKA naročito bez Kirilenka ,a i Šveda i Gordona nije ni približno jaka kao prošle godine, i Vujošević bi trebao da ima milion razloga da ih dobije . Mogli bi i o novim pravilima da napišete, od prvog koraka , podbacivanja za mrtvu loptu, jednog slobodnog za tehničku, skraćivanja napada posle ofanzivnog skoka, i još nekih novina.

Stefan

pre 11 godina

Kad sam vidio Barsu i CSKA nisam znao da li da se smijem ili da placem ali ostali protivnici su donekle izvukli situaciju.Ritas i Bamberg moraju i u gostima da se dobiju a Besiktas jos nije formirao tim jer nemaju sponzora,glavne zvijezde i trener su otisli vec.Mada dosta zavisi i od samog Partizana kakav ce tim imati Dule na raspolaganju.Inace meni je vise za oko zapala ona tabela na kojoj se litvanska i njemacka liga kotiraju ispred ABA lige.Onda Prokom ima A licencu,ne znam kad je taj klub ili zemlja uopste ikad napravila nesto u kosarci.A F4 2 godine za redom u Londonu da bi se promovisala kosarka u toj zemlji a to sto ce dvorana biti poluprazna nema veze.Komentara bez...

partizan

pre 11 godina

Ako se pogledaju sve četiri grupe, moje mišljenje je da su grupe C i A za nijansu jače od Partizanove grupe. Grupa B je najslabija. Uz frenetičnu podršku,košarkaši Partizana mogu savladati jednu od ove dve najače ekipe, ako ne i obe.Mislim da Barselona i CSKA ne mogu biti jači nego prošle godine.

Milos

pre 11 godina

zamislite fudbalera nase trece lige kako objasnjava Mesiju kako da igra fudbal i kaze mu da nema pojma, to je isto kao i kad navijaci komsinice nama pricaju o kosarci, kad kazu koga i kad su pobedili u euroligi nek se jave. i ove godine top 8 je blizu

kk sledeca sezona

pre 11 godina

grupa je definitivno teska,ali je sasvim prolazna,mislim da Partizan nastavlja dominaciju a zvezda ce osvojiti mozda nesto ne mora odma moze za 2,5,10 godina ha ha samo da dovedemo par pojacanja i opet je to 3 titule i minimum top 16 evrolige o kojoj mogu komsije da sanjaju

***DELIJA 1OO %

pre 11 godina

Veliki sam Zvezdas ali,zelim sve najbolje i srecu Parizanu u evropi i u fudbalu i u kosarci,ali u ligi i kupu im zelim sve najgore...

Mladen

pre 11 godina

Nista novo da upadamo u najacu grupu,jos da nam je upao Armani bilo bi bas tesko ovako Bamberg mozemo da dobijemo i na strani,mada verujem da barsa i cska nisu bas srecni sto moraju da igraju u paklu Pionira.NAPRED PARTIZAN!

kiza

pre 11 godina

Tako i treba najjači uvek treba da igra protiv najjačih;Kecman obavezno da ostane,Varda i jedna "crna" skočna četvorka,uz dr. Duleta, uz ovu mlađariju i možemo ove godine do 16!!!!!!

JX

pre 11 godina

Al će biti interesantno kada budemo igrali sa CSKA, 4 Srbina u CSKA, znači na parketu će ih u jednom momentu biti 9, kao da je domaća liga ;DD.
Mislim da ovde možemo treći ili četvrti da budemo...

1-i na draftu

pre 11 godina

Idemo Grobari u novu sezonu svega onog što volimo sa našim Partizanom. Opet ćemo se radovati, tugovati, pevati, zviždati, strepeti, očekivati, nadati se, dočekati ono čemu se nadamo, Duleta na konfernciji pratiti, slike iz Pionira u srcu i na desktopu čuvati!
Nebitno ko nam je u grupi, bitno je da će biti lepe košarke, a mi smo familija i sa nama i Duletom, ekipa može sve.

Toma Grobar

pre 11 godina

Samo da se setimo komentara pred izvlacenje: "samo da nam ne padne CSKA" :) http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=624226

zillebull

pre 11 godina

Baš me briga za njih sve, ja za London spremam se, Partizane voooooolim teeee!
(GrobarooS Australia, 6. jul 2012 13:20)
Grobari, da napravimo pesmu od ovoga, super je ...

Šćepan Šćekić

pre 11 godina

Lagano ovi ispod nas padaju u pioniru i kod kuće a nije isključeno da se ovi ološi od barse i cska okliznu u BG-u...

Marko Todorovic

pre 11 godina

ovo ke fantasticno za nas, zbog razloga sto tesko gubimo kuci a tesko dobijamo u gostima...tako fa ce mo okiniti neko od barse il cska bodove u beogradu a izgubili bi sigurno od bilo kojeg poslidnjeg u gostima a dobro je ato je to najaca ekipa od avih pa nece je niko od konkurenata pebediti u istanbulu...ja sam prezadovoljan, bolne nije moglo

partizan

pre 11 godina

Ako se pogledaju sve četiri grupe, moje mišljenje je da su grupe C i A za nijansu jače od Partizanove grupe. Grupa B je najslabija. Uz frenetičnu podršku,košarkaši Partizana mogu savladati jednu od ove dve najače ekipe, ako ne i obe.Mislim da Barselona i CSKA ne mogu biti jači nego prošle godine.

Djordje

pre 11 godina

Neko je napisao pred zreb za Top16 2010. da sto nam teza grupa bude, to ce Dule vece cudo da napravi. Dule je tu, grupa je teska, ispunjeni su svi uslovi da se cuda opet prave! Spektakli u svakom slucaju, ako necemo da ih nazivamo cudima.

broz

pre 11 godina

vrlo bitna stvar!!!
ukoliko pobednik kvalifikacija bude uniks,onda on ne moze u grupu a,jer je tamo himki. onda se ekipe guraju za jednu grupu napred dok se ne dodje do optimalne kombinacije. posto bi u prvoj rotaciji besiktas otisao u grupu a,gde je fener,rotirace se jos jednom i to je krajnji rezultat,a to znaci da ce kod nas salon. nadam se da evroliga nece promeniti pravila u zadnji cas,sto obicno radi

HlaoRu

pre 11 godina

Sinoc gledam sesire i razmisljam zamisli da nam upadne i Barsa i CSKA, ali rekoh niko nije bas toliki baksuz :)

Nema veze, garantujem da su se oni vise uplasili nego mi!

NASA PRICA SE NASTAVLJA!

Divos

pre 11 godina

Двије сигурно понајбоље (вероватно и најбогатије) екипе су у групи са Партизаном. Сви ће још много мењати ростер, свих 5 екипа у групи Д имају велики и стабилан буџет, посебно Бешикташ, шампион Турске (сигурно убедљиво најтежи ривал у 6.шеширу). Бамберг ће имати у саставу 6-7 Американаца, Ритас са одличним тренером и већ сада јако добрим саставом, али сигурно без Валанциунаса. Можемо речи да Партизан није имао среће, биће потребно одлично одиграти, па и да се поклопе околности, али верујем, заправо сигуран сам да Партизан може у други круг.

realno

pre 11 godina

@JEZERDZIJA

Nisi u toku prijatelju.Besiktas jeste sampion jake turske lige ali su u medjuvremenu ostali bez sponzora i otisli igraci najzasluzniji za titulu kao i trener.Tako da se ne zna jos sa kakvim ce timom docekati narednu sezonu,mozda opet ulete neki milioneri i dovedi Arroya i slicne igrace sa kojima su raspolagali prosle sezone a mozda to bude i prosjecan tim vidjecemo..

Nop

pre 11 godina

Laksa je nego prosle godine,a slicna kao pretprosle godine.Imamo veliku sansu da prodjemo dalje.Da dovedemo jos neka dobra pojacanja i nema da strahujmo da li cemo proci dalje.Bice nam dovoljne 4-5 pobede da bi prosli dalje.

P.F.C.

pre 11 godina

Ovo i nije tako lose,imamo 2 prava spektakla u Pioniru ko zna mozda i u Areni...a ako ne mozemo da budemo u 2 najbolje u konkurenciji besiktasa,ritasa i brosea sta cemo da trazimo uopste u top 16.Verujem u Duleta i u ekipu koju ce da napravi i jedva cekam 1.mec u Pioniru da napravimo haos!!!

kosarkas

pre 11 godina

Moglo je i gore i bolje. Iz 4. i 5. sesira ste izbukli najlakse sto je jako dobra stvar. Iz 1. 2. i 6. ubedljivo najteze. Ako se ne varam Besiktas je sampion Turske ali opet otisao im je Erceg, najbolji igrac a mozda ode jos neko. Ipak oni su bogat klub i svakako ce imati dobar tim. Realno je da ih dobijete u Pioniru. Bamberg bi bilo sjajno da se dobije u oba meca i Lietuvos bar u Pioniru. Nije ipak realno da ih dobijete u gostima. I f4 sezoni su vas napunili u Litvaniji 20+ razlike.
A sto se tice CSKA i Barse tu nema niko u grupi protiv njih sta da trazi sto ne znaci da neko nece iznenaditi.Mozda to bude bas Partizan. Nadam se da ce biti.

El Ninjo

pre 11 godina

Ponovo najjača grupa. Ali realno imamo šansi da prodjemo. Ovi turci nam nisu trebali uopšte, ali nije bitno. Možemo da budemo 3. ili 4. Nervira me samo što su turski klubovi odjednom pokupovali igrače i sad su jaki, i pre će dobiti tu famoznu A licencu koju Partizan juri godinama. Ali para vrti gde burgija neće. :|

PFC

pre 11 godina

Ovo uopste nije tako lose.. Imamo 2 ekipe koje ce da tuku nase konkurente za top 16 i kod kuce i na strani, najverovatnije... Ove ostale bijemo u Pioniru bez vecih problema, a mozda smaknemo i neki od ova 2 giganta.. Tako da nam 1 pobeda u gostima maltene garantuje prolaz... Pozdrav pravim Grobarima!

TIGER

pre 11 godina

Ovo je vasa sigorno poslednja sezona u EL. :)
(Alkeksanda, 6. jul 2012 12:41)

A ovo je tvoja sigurno 11-a uzastopna izjava...
(Bane, 6. jul 2012 13:28)

Nema Bane ona toliko godina... :)
Vidis da ni ime svoje nije napisala ispravno :)

A ovaj sto kaze nemate tim... Pa prijatelju tim se tek formira, polako :)
Ja mislim da mi imamo jos jednu sezonu garantovanu u EL, bar je tako trebalo biti, sem ako nam i to nisu uzeli... Jel zna neko da li je tako?

Dragan

pre 11 godina

Duletova ruska sapunica se nastavlja, destinacija Pionir :) CSKA mi dobijamo u Beogradu 100% protiv barse ni 5 pionira nam nece pomoci ove sezone, ostali su svi ispod partizana tako da nebi trebalo biti problema za prolaz dalje... Jedva cekam da pocne :D

Name of the game

pre 11 godina

Nema lakih protivnika u EL, to je elitno takmičenje. Teška je Partizanova grupa, ali ako se pogleda grupa C nije ni ona laka. Olimpijakos evropski prvak, Kaha Laboral uvek jaka i u vrhu španske košarke, Efes koji će opet uložiti velike pare u tim, Žalgiris kao perjanica litvanske košarke i "manekeni" iz Milana koji su nam došli glave prethodne sezone. Partizan ima u grupi prejake CSKA mada je pitanje sa kojim timom će na kraju ostati i Barselonu. Ritas koji svake godine ima odlične igrače, ali se još nisu dolazali kao tim i nemaju kontinuitet uspeha u EL, Brose koji može biti "mina" i Bešiktaš za koga tek treba da se vidi sa kakvim timom će nastupiti. Dosta toga će zavisiti od Partizana tj. kakva ekipa će se napraviti. Verujem da će Mag napraviti ekipu u kojoj će se znati ko kosi, a ko vodu nosi.