Košarka 117

Utorak, 07.09.2010.

12:32

Srbija - Španija (17h)

Košarkaši Srbije igraju u sredu sa Španijom (17h) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Turskoj.

Srbija - Španija (17h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

117 Komentari

Sortiraj po:

milos

pre 13 godina

kako ogavno igraju ovi Spanci, samo se bacaju po podu, i placu sudiji sto im nije svirao faul. Ako nastave sa ovakvim sudjenjem (bez flopovanja), dobijamo ih sigurno.

ILIJA

pre 13 godina

Samo da bude odbrana na nivou i dobijamo ih 100%..Widecete...E samo da pitam oce igrati onaj kralj Teodosic posto su mu polomljeni prst DAJ BOZE DA IGRA!!!

ПОБЕЂУЈЕМО

pre 13 godina

Нека наши кад шутирају увек ПОМИСЛЕ да ће ДАТИ КОШ и биће кош! А ја ћу исто да тако мислим и верујем у њих! Напред наши кошаркаши, напред Србија. ПОБЕДА! ПОБЕДА! ПОБЕДА!

Eto ti sad

pre 13 godina

Zanimljiv komentar sam nasao u vesti o porazu na EP 09...

Velika greška španaca, naročito Fernandeza, je to što pokušavaju da ponize naše momke. Mislim da će osveta biti strašna!
(Amarald u finalu, 20. septembar 2009 22:44)

Nek to bude veceras...

dex

pre 13 godina

Ocekujem realno poraz, i to mozda i preko 10 razlike, ali mislim da im niko nista ne moze prebaciti. Najmladji smo, imamo kvalitet, ali i sranje zreb. Njima i Ivkovicu ako neko nesto prebaci, taj nije pri sebi. Za razliku od onih idiota sto trce za loptom na pasnjacima i sve smatraju uspehom, pa i istrcavanje iz tunela sa minimalnim brojem povredjenih...

duje

pre 13 godina

Kod nas u HR na kladionicama ste vi danas kao i janezi autsajderi, meni je to smiješno, to su dvije otvorene utakmice. Stavio sam 100 eura na vas a na drugi listić 100 eura na janeze, ma da mislim da ste vi blize tome da dobijete nego slovenci, ipak su turci domacini.
Iako mi Srbija nije jasna, prvo gubi od Njemaca koje bi selekcija moje zgrade pobijedila, onda dobije HR sa pola koša, ali to je OK, Srbija to namjerno radi Hrvatskoj već duže vrime u košarci, tako da ne znam koji je domet ove vaše ekipe, ali mislim da je kvota od 3,5 nerealno velika danas!!!
Nadam se da će te mi uveselit dan, a i nisu mi jasni neki Srbi poput Miličića, a šta on ne igra? Ozlijeđen ili???

jokan

pre 13 godina

Sto se vise blizi pocetak, sve sam veci optimista! Njihova prva petorka se zna- na pleju Rubio, bekovski duo Navaro-Fernandez i na poziciji cetvorke vremesni Garbahosa. Jedina dilema je na poziciji niskog posta, tj hoce li krenuti Mark Gasol ili Vaskez. Ja bih voleo nasu petorku bas ovim redom: Markovic-Rasic, Bjelica- Velickovic, Krstic. Bice mnogo tesko, ali verujem u cudo!

boky RS

pre 13 godina

bas me zanima koliko cemo Tepica spominjati nakon ove utakmice :))) ajde covjece ovo ti je poslednji voz da ne odes u K skroz !!!!!!

Dragan

pre 13 godina

Kao neko ko prati kosarku, mislim da ćemo pobediti, ali ako izgubimo nije katastrofa, Španci su aktuelani Svetski, Evropski, i vicešampioni Olmpijade /malo li je?/.

Ključ, igra pod košem u napadu, imamo prednost i u visini, tehnici i skoku, tu moramo da odigramo dobro.

Spoljna linija, bolji Španci mnogo, tu moraju da odigraju svi utakmicu života, Markovića na "LA bombu", on je ključni igrač, kad treba on šutira, probija i baca bombe. Teodosić ima prednost u odnosu na Rubija, Rašić je bolji od Lopeza, na poziciji tri će biti zanimljivo Kešelj - Bjelica na Fernadeza, tu će biti klimavo baš, jer ovaj ima i prodor, šut, skok.

Opet očekujem Krla na 16-20 poena, Kostu od 14-16, i daj bože Teo oko 20, Novica sa 8-10 skokova i nema zime, još ako bi se Tepić trgao iz letargije, e to ne smem ni da pomislim.

Maković, Tepić i Paunić imaju mnogo loš šut.

U pik igri smo jači.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Ајде бре више са том Шпанијом! Сила, јаки, моћни, не знам шта већ. Победили смо их прошле године са Гасолом који јете био ровит, али сад га уопште нема. Шансе су 50:50. Ако бекови одиграју одбрану данас како треба, ту мисли и на Теодосића, нема бриге. Шпанци победили Грчку са 8 разлике и то преломили на крају меча. А што су изгубили од Француза и прокоцкали вођство против Литванаца то ником ништа. Играмо јачу одбрану од Грка и то ће Наваро највише да осети. Биће добра утакмица.

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

zaboravio sam da dodam da je ovo poslednja utakmica gde mogu da igraju bez pritiska vec na evropskom sve osim zlata bi bio ne uspeh a na OI finale se realno ocekuje (sem ne povoljnog zreba)

Jer ide smena generacija spanije, grcke, argentine jedino su litvanci kolko tolko podmladili i prijatno nas iznenadili :)

Predo

pre 13 godina

Bilo sta da kaze covjek prije ove utakmice je glupo, jer ce odlucivati nijanse, jer je svaki rezultat moguc. Ugasio sam ton i gledao izraz njihovog lica kad daju intervjue, jer nije toliko ni bitno sta ce reci za medije. Zakljucak je da ispod maske opreza, oni vjeruju u pobjedu i da imaju pobjednicki mentalitet. Imaju ga i Spanci naravno, ali su vec prezasiceni uspjesima. Da je finale u pitanju, kladio bih se na Spance, jer to je sasvim druga psihologija, tu je iskustvo najvaznije, a ovdje moze presuditi srce i zelja. Momci, nema opterecenja. Njima nedostaje Gasol i Kalderon, a Srbiji barem po imenima i reputaciji u svijetu kosarke, nedostaje 6,7 ponajboljih igraca. Sad, druga je prica sto ti igraci nikad nisu bili spremni da se podrede timu i da ginu na terenu, poput Markovica i drugova. Najvaznija stvar po meni je drugarska atmosfera u ekipi, kakvu Spanci sigurno nemaju nakon toliko godina igranja zajedno. Ljudi, ova ekipa je dobila 5 utakmica i izgubila jednu nakon produzetaka na svjetskom prvenstvu. Respekt!

nemam nadimak

pre 13 godina

Mislim da smo dole kvalitetniji od njih, samo da im se bekovi ne raspucaju i ne rastrce!
Ako bi Teo dao samo 70% od onoga sto moze u napadu bilo bi idealno! Racunam da ce u odbrani cuvati Rubia, koji nije nesto napadacki raspolozen na prvenstvu... A Raul Lopeza ce Markovic da davi. Paun na Navara, Tepic i Keselj na Fernandeza i to je to. :)
U teoriji izgleda lako, ali bice jako tesko. Ipak se nadam pobedi! Samo da igraju borbeno, (na primer, kao sa Slovencima prosle godine u polufinalu) pa neka i izgube niko nema na cemu da im zameri!
NAPRED PLAVI!

oki

pre 13 godina

I neka sam bio pesimista
I neka sam psovao Dudin izbor
I neka sam bio jedan od "selektora"
I neka sam jeo g.... kada sam mentol
I neka je igrao u Partizanu
I neka je igrao u Zvezdi
I neka je potekao iz Sloge
I neka nema "zvezda" u timu

Jedno VELIKO IZVINJENJE STO SAM BIO NEVERNI TOMA, Dudi i momcima neka je svaka cast za sve sto su ucinili! Teodosicu, moram da ga izdvojim iz grupe velicanstvenih, onoliki naklon za ono sto je ucinio. A mislim da je tek poceo...

Ja sam rad da sutra ponovim istu poruku i da kazem "VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE!"

SRBIJA!!!
(tica2610, 19. septembar 2009 23:30)


VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE!
(tica2610, 20. septembar 2009 22:45)\

Ovo je neko pisao dan posle poraza u Poljskoj.
Tako treba svi da misle!

show

pre 13 godina

ma voleo bih da ih dobijemo zbog onog nadmenog navara koji izjavljuje da su oni prakticno vec u finalu...lipicaner nalozeni! a i zbog ovih sto hoce kao da uzmu "laku lovu" pa se klade na spance...
ako budemo lepo usli u tekmu mozemo komotno da ih dobijemo,nisu ni oni nista posebno! duda ima da ih pojede :D

luso

pre 13 godina

Imamo sansu ako nam sudije na mecu budu ne Evropljani recimo(USA, Australija,Kanada, Brazil, Portoriko),jer te sudije sude po pravilima igre a evropljani po rejtingu reprezentacije u drugim uslovima to je nemoguce.

Niksicko pivo

pre 13 godina

Koja bi fora bila da Tepic sutra da jedno 25 poena i po 5,6 asistencija i skokova...
(nikola, 8. septembar 2010 03:08)

alo bre Nikola probudi se..

jebron lames

pre 13 godina

Uh, bice gusto... jako. Nece nas sigurno razbucati, a u neizvesnoj zavrsnici...ko zna.
Realno da smo slabiji i kao da smo u padu forme u odnosu na neke pripremne utakmice, tako mi se cini.
Mi definitivno imamo bolje odbrambene bekove, ali da li mogu da se sacuvaju Zuba ubica i Kiki Riki, pitanje je. Pogotovo sto dugo igraju pick n roll sa Garbahosom, Gasoloom i ne zaboravimo Reyesa. Pick se jako tesko brani, pogotovo sto i njihovi centri lako zavrsavaju a Rudi i Zuba su extra suteri.
Ako nisu provalili nase preuzimanje, ili ako je Duda spremio za njih neku suludu 1-3-1 zonu gde Bjelica hvata levi i desni ugao terena i sprecava trice, imamo sanse.
NAPRED SRBIJA !!!
UZ VAS SMO !!!

Kol

pre 13 godina

Srecno danas, treba odigrati cvrsto i muski (mrzim ovakve fraze ali zaista je tako) dati sve od sebe pa sta bude, samo da sudije budu kako treba i nece biti problema!

Немања

pre 13 godina

Ауууу! Утакмица у 5, а ја интервју за посао у 6. И шта ћемо сад?

Пусти посо, биће посла! :)

Ајмо Срби!! Шта год урадили већ сте шампиони!

VladoKv

pre 13 godina

stefan, 8. septembar 2010 08:27)
@
Tvoj komentar je lep i smesan ALI taj isti nas savez nije u stanju da plati jednu kartu na ovom SV.Prvenstvu a kamo li nekome karte za avion!!!! Nas savez je ukupno kupio za ovo p[rvenstvo 0 karata tako da ce nasih navıjaca u halı bıtı ızmedju 10 ı 50 a bar jos 100 njih je bez karata!!! Sramota i Bruka!!!

Delmat

pre 13 godina

Zdravo!

Drage komsije, nadam se da ce te razbit Spanjolsku jer mi je ih stvarno vise dosta! Za mene osobno je katastrofa, i ako nisam Srbin, da ne mogu gledati srpsku repku sa najboljim (NBA-igraci) sastavom, pa bi tada voljeo vidjeti dominaciju Spanjolaca i ostalih takozvanih kosarkaskih velesila. Vec odavno me zivcira tenor ovde u njemckoj kako je Litva zemlja evropske kosarke i kako je fenomen da tolike jake igrace produciraju! Zato vam zelim od sva srca da osvojiti ovo SP! Pozdrav

Nadobols

pre 13 godina

Ma mene malo brine kako cemo protiv Turaka ,tj posle sa Amerima :)))))
Kao sto vec rekoh - verujem u ove momke i naravno Dudu i ekipu oko njega. Postavice oni igru kako treba i polako samo da se ne jurimo sa Spancima i bice sve ok - 100%.Pa i Grci su igrali egal do pred kraj trece cetvrtine i onda malo poleteli i poceli da zure i ode mast u propast.
Hrabro i bez nepotrebnog straha - momci vredite da idete do kraja i dobijate ..... :)))))

Che

pre 13 godina

Sta god urade u vecerasnjoj utakmici za mene su ovi momci vec svetski prvaci, a vaterpolisti evropski! :)
Svaka cast za srce, samo da ne izgore od zelje protiv Spanaca...Kako god bilo - uz vas smo, plavi!:)))
Joj, ali bih tako volela da posaljemo kuci onog nadobudnog Navara, uh...:)

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

Ljudi mnogo ce nam biti teze sa turcima u polufinalu nego veceras :)))

Bez sve sale moramo da pokazemo da smo konacno postali ozbiljna ekipa i da vezemo 3 kvalitetne utakmice

Skromni doprinosi tepica i bjelice do sada....mogli bi da prorade bas veceras prvi u odbrani drugi u napadu ...cini mi se da su bas oni dobro odigrali kad smo ih dobili prosle godine

Visoki igraci bez price u dobroj formi.... mada posle one Novicine sezone u partizanu malo je stagnirao ali mislim da je to zbog promene kluba ocekujem sledece sezone da ce biti onaj pravi

teo sta reci (videcete veceras)

markovic, paunic imaju svoju rolu u odbrani

ali Rasic i Keselj ko bi rekao mada rasic je znao da ubode u partizanu (al je znao i da promasi 8-0) ali keselj decko ima jos mnogo mnogo prostora za napredak

veceras 6-7 za nas pozdrav

uros

pre 13 godina

Ajmo nasi...polako,smireno do konacnog trijumfa!Spanci jesu jaki ali ne toliko bez gasola i kalderona...nadam se da ce da proradi Tepic konacno a i Velickovic...uz SRBIJU svim

ofk original

pre 13 godina

Dudo kralju, vratio si nam kosarku na puteve stare slave.Ako posle tebe (ako napustis reprezentaciju) opet odemo u ponor, onda za bolje i nismo...
(ofk, 8. septembar 2010 05:03)

Opet plagijat.Ali se borim za slobodnu rec kao i B92

ofk

pre 13 godina

Zasto cekati 19.00h
Ivkovic:Ovo je mlad tim nas cilj je ispunjen.Ova grupa mladih ljudi je pokazala da moze i ne treba da brinemo za OI2012.

nikili kv

pre 13 godina

Ovim momcima svaka cast sto su dosli dokle su dosli!Ostaje da daju sve od sebe i dobiju danasnju utakmicu,jer iako su najmladja ekipa na prvenstvu,pokazali su da imaju kvaliteta!Dosta su napredovali za godinu i treba da budemo uz njih,a ove pljuvace i klosare isterati sa sajta!NAPRED PLAVI!

Milos

pre 13 godina

ljudi, bice sve u redu. jesmo mladi ali daleko od toga da ne mozemo igrati sa njima. sada znamo sta nas ceka. i verujem da ce momci zapeti iz sve snage. po meni jako tesko ce biti, ali treba se boriti. ovi momci su svemirci za fudbalere, budimo svi uz njih. napred Srbijo!

a posle finala bice opet sa Novicom na balkonu pevaj Srbijo zemljo junaka...

Urosh

pre 13 godina

p.s. Sto se tice Navara, setite se utakmice Partizan Barselona u pioniru, kako je odigrao?? jaka odbrana, na granici faula, pomalo prljava, kako uostalom spanci stalno igraju jer su zasticeni, covek pocne da forsira, da siluje loptu i unisti sopstveni tim... naravno, da sudije samo rade ono za sta su tu, a ne da budu glavni akteri! muka mi je vise od spanaca i italijana u svakom sportu, prenemaganje i foliranje... uh!!! srecno Srbijo!

Urosh

pre 13 godina

Samo kad odgledam kako im Duda drzi time out, odusevim se.. kakav je to odnos, postovanje, obostrano... I kad ima problema i nesuglasica medju igracima, sve ostaje unutar ekipe, a Duda stoji iza svakog od njih! Kao mentor, profesor, OTAC... PRavi TIM! Neprocenjivo... Srecno momci veceras, i samo hrabro... Medju 8 najboljih ste na svetu!!! p.s. samo ameri oslabljeni, inace prvenstvo extra jako... p.p.s sta bi reprezentativci u nekim sportovima dali da igraju cetvrtfinale... ;)

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

E bas lepo
Protivnik po meri.Favorit na papiru sto nam ide u prilog.
Mislim da nam je centarska linija bolja od njihove (ili barem istog kavaliteta) sto znaci da je mec u rukama nasih bekova (odbrana njihovog suta),ali definitivno kljuc utakmice je kontrola skoka.Ako odbrana bude na nivou -u shta nesumnjam-bice ok.
Momci srecno i samo hrabro.
Na ovakvim utakmicama se postaje legenda

Hope

pre 13 godina

NAJVAŽNIJE je da ne dozvolimo da na početku naprave razliku, jer će to sigurno pokušati. To im je bio cilj i prošle godine u finalu i uspeli su. Samo zaustaviti njihovu početnu agresiju, koja će biti strahovita, završiti prvu četvrtinu relativno izjednačeni posle našom igrom, strpljivo do tešeke pobede!
Napred naši i sudija nema pišu :)

Kočp

pre 13 godina

•Bez obzira na rezultat, ponosan sam na sve sto su pokazali na ovom SP. Ali bila bi velika steta da ostanemo bez polufinala i eventualne medalje, jer smo zbog samo jednog kiksa protiv Nemaca naleteli na branioce titule, dok su slabije ekipe dobile laksi zadatak da dodju do polufinala. Bilo kako bilo, verujem da mozemo da se nosimo sa Spancima. Skoro da ne smem da napisem cemu se nadam, jer ni sam ne verujem da je moguce, ali ajde...neka Tepic dodje konacno sebi, trebao bi nam iole normalan, ne mora da igra vanzemaljski, samo onoliko koliko moze i ume.
Krenite koracima vaterpolista!

Kakva ortodoksna glupost. I pored kiksa protiv Nemaca mi smo bili prvi u grupi prijatelju. Tako da priča ti je totalno šuplja.

Kočo

pre 13 godina

•iskreno Spanija je trenutno kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas...mi samo uz veliku borbenost i malo srece, koja prati hrabre, mozemo da pobedimo. Uf kad bi samo imali Crnogorce u timu :) a i neki Slovenac bi nam dobro dosao...

O kojim Crnogorcima ti pričaš prijatelju. Ovde bi mogao samo Peković da greje klupu Krletu. Ne znam da li si primetio ali njih nema ni na jednom takmičenju poslednje 4 godine. Nešto si ti izgleda pomešao...

nebojsa

pre 13 godina

Puno srece nasim momcima, spanci jesu favoriti po meni, ali to nikako ne znaci da mi nemamo svoje sanse! Kad krene nokaut faza, sve je moguce! Napred momci!!!!!!!!!!!!

nikola

pre 13 godina

Daj bre nemojte objavljivati komentare ovima
ofk... itd. LJudi samo se javljeate da pljujete,ne razumem
zašto? Ako lečite komplekse lečite ih u odgovarajućoj ustanovi, a ne na blogovima. Ni jedan sport im ne valja
a naši sportisti su bez veze i tako. Daj utrnite više jer ima mnogo više ljudi u Srbiji koji prate sve ovo i srcem navijaju za što bolje rezultate svih naših sportista.
Uglavnom šta nam je drugo ostalo?
ZATO NAPRED SRBIJA!!!
P.S. biće ovo neverovatan Septembar videćete!!!

Mario NS

pre 13 godina

Slusam ove momke kako pricaju pre i posle svake utakmicu i svi mi deluju kao pametni momci, veoma korektni, posteni i momci koji respektuju svakog protivnika bez obzira na njegovu snagu(za razliku od fudbalera koji su se bahato, pocenjivacki i prepotento ponasli prema faranima) Definitivno je ovo generacija kojoj tek predstoje veliki uspesi. Bez obzira na ishod danasnje utakmice u kojoj imamo velike sanse molio bih sve pljuvace da se susdrze od svojih bednih komentara jer ovi moci to sigurno ne zasluzuju! NAPRED PLAVI! :)

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pocinje nervoza, ko ce bre da doceka utakmicu. Nadam se da smo spremni da su napravljenje analize igre Spanaca, da znamo sta treba da radimo. Momci, srecno, svi smo uz vas. Dajte sve od sebe. Napred Srbija!!!

http://www.worldofbasketball.org

qwert

pre 13 godina

Nas selektor rece da spanci zahvaljujuci svom iskustvu i kvaliteteu iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje i bolje. Pitam se gdje je "nase iskustvo i kvalitet".

stefan

pre 13 godina

-dobar dan,da li je to gospodin huan karlos navaro?
-dobar dan,ja sam,izvolite?
-gospodine navaro,zovemo samo da potvrdimo vasu rezervaciju za let na relaciji istanbul-madrid 8.9.2010.godine u 23.00h,ekonomska klasa?
-ko je to? pa mi igramo svetsko prvenstvo,ja nisam nista rezervisao,mora da je greska.
-gospodine navaro,vas prijatelj ivan paunic je zvao jutros i rezervisao kartu za vas i vaseg druga rudija,a karte je preko ziro racuna platio KSS.
-karamba !

cos

pre 13 godina

Ali pogledajte ovu sliku Dude Ivkovića... Jednostavno se vidi da je čovek doktor.
Ima moje beskrajno poštovanje bez obzira na rezultate.

Makaveli

pre 13 godina

Bez obzira na rezultat, ponosan sam na sve sto su pokazali na ovom SP. Ali bila bi velika steta da ostanemo bez polufinala i eventualne medalje, jer smo zbog samo jednog kiksa protiv Nemaca naleteli na branioce titule, dok su slabije ekipe dobile laksi zadatak da dodju do polufinala. Bilo kako bilo, verujem da mozemo da se nosimo sa Spancima. Skoro da ne smem da napisem cemu se nadam, jer ni sam ne verujem da je moguce, ali ajde...neka Tepic dodje konacno sebi, trebao bi nam iole normalan, ne mora da igra vanzemaljski, samo onoliko koliko moze i ume.
Krenite koracima vaterpolista!

SRBIJA!

makelele

pre 13 godina

Prvo, jaci su puno u ovom trenutku cak i bez Gasola. Po meni njihov glavni igrac i najveca prepreka je Rudi koji ima izuzetnu skocnost i brzinu; ne zaboravite da smo ih dobili kad on nije igrao. Drugo, mnogi pominju Kalderona koji nije igrao na EP i po meni on nije toliko bitan kao Navaro. U pravu su neki kada kazu da je ovo premlada ekipa, ali mi smo na pocetku i sta da se radi, bar imamo kvalitet i srce. Sami smo sebe unistili jer nismo imali odgovarajuci prelaz generacija kada bi sve bilo bezbolno i dobijali bi cak i Spance u najacem sastavu. Za to su krivi Stojakovic, Jaric, Rakocevic i Radmanovic koji nisu nosili tim kada je trebalo a cak je zbog njih najbolji srpski igrac svih vremena Bodiroga morao da se oprosti od reprzentacije vec u osmini finala u NS. Moramo da cenimo ove momke i da ih podrzimo ma sta da urade danas i siguran sam da ce im ako nista ovo biti dobro iskustvo za EP sledece godine i OI 2012. Samo opusteno i brzom igrom u napadu i agresivno u odbrani i mozda ih i dobijemo.

ofk

pre 13 godina

Dudo kralju, vratio si nam kosarku na puteve stare slave.Ako posle tebe (ako napustis reprezentaciju) opet odemo u ponor, onda za bolje i nismo...

Sujeveran

pre 13 godina

Zbog posla samo sam gledao utakmicu sa nemackom. I nju smo izgubili. Sutra sam slobodan, pa cu gledati i tekmu sa Spancima. Dakle, gubimo. Ali tesno.

Milan

pre 13 godina

Razbice nas Spanci izmedju 10 i 20 poena razlike ( da podsetim sa Gasolom i Kalderonom u finalu je bilo 50 razlike ).To je realno bez preterivanja.Nas tim je premlad za ovakvo prvenstvo, a tome je najvise doprineo Duda Ivkovic izostavljanjem, bez ikakvog razloga, par iskusnih igraca koji bi nam u ovakvim utakmicama itekako znacili.

Indijanopolis

pre 13 godina

Ma nisu ti Spanci uopste jaci od nas tako da nema cega da se plasimo!Imamo dugu klupu i bar 10 sjajnih igraca!Ruku na srce sanse su 50-50.A breme favorita nek osane Spancima,ipak oni brane titulu pa nek bude veci pritisak na njima,a mi samo opusteno do pobede!

Pedja

pre 13 godina

Ajde momci samo bez opustanja...samo hrabro i odgovorno. Nemojte da se uobrazite, ova Spanija nije toliko slabija, mislim, cim su dovde stigli. ZNACI, samo kako ste se dogovorili i nema brige. Sto se mene tice, ovi nema sanse da nas dobiju. ;) Napred i srecno

anbeast

pre 13 godina

Recept: Stisnuti Navara od samog pocetka da pocne da se nervira i obratiti paznju na Fernandeza. Mislim da je on X-faktor. Sece lopte, kuca u kontri i moze da pogodi za tri. Ne smemo da dopustimo da nas iznerviraju eventualne sudijske greske...(namerne i nenamerne) Ajmo, momci...fajt(sklonite stolice od Krleta) od prvog sekunda, pamet u glavu, pa sta bude...

TITO

pre 13 godina

Pun mi je k.... ovih sportova
Već tri dana igramo sami sa sobom
Vaterpolo sa Crnogorcima
Košarku sa Hrvatima
Fudbal sa Slovencima
Bosanci u svim ekipama

čuvajte mi bratstvo i jedinstvo ili kako vi to danas kažete poštujte ljudska prava

Vanja

pre 13 godina

Ivković: "Možemo da pružimo otpor"
možemo i više od toga .
Srećno moimci sutra , srce na teren pa šta bude .
P.S.mnogo mi je smešno kad slušam Kostu Pervića kako priča :D

Benoit

pre 13 godina

iskreno Spanija je trenutno kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas...mi samo uz veliku borbenost i malo srece, koja prati hrabre, mozemo da pobedimo. Uf kad bi samo imali Crnogorce u timu :) a i neki Slovenac bi nam dobro dosao...

'ajmo ajde

pre 13 godina

Hoćemo mi igrati bar jednu utakmicu u večernjem terminu?!?!? Nema nam druge, moramo do finala ako želimo da ih vidimo posle 20h...

war!

pre 13 godina

Ne svidja mi se recenica "Mozemo da pruzimo otpor..." Ispada kao da smo se vec predali, ali cemo skupo da naplatimo svoju kozu.
Cast svakome, predaja nikome! Svom snagom na Spance, bez razmisljanja o pobedi i porazu! Sto bi se reklo recnikom video igrica, "za osvajanje cetvrtfinalnog nivoa dobili smo bonus zivote"!

Bilo ko

pre 13 godina

Posle onako lose igre i nervoze protiv komsija, mislim da ovde momci mogu da udju rasterecenije, u svakom slucaju nismo favoriti.
Ako uspemo da zaustavimo njihov sut, a mislim da imamo spoljne igrace koji igraju neverovatnu odbranu,na konju smo.
A u polufinalu nam sigurno rastu sanse jer kontam da smo bolji od domacina, a narocito od Slovenaca...

Ranko

pre 13 godina

Kakav god da bude rezultat,svakako sam ponosam na ove momke!!!!Neko rece,samo da nas ne razbiju sa velikom razlikom,a ja kazem neka bude i 50 razlike,ja cu znati da nije moglo bolje i pobedniku treba pruziti ruku i cestitati,opet kazem,ako dodje do poraza,jer ovi momci su pokazali da imaju srce i do sad nisam video da su kosarkasi pili i pusili pred neki vazan mec i nisu se stedeli kao nasi fudbaleri!!!Zato bez straha i pobeda ne dolazi u pitanje,ako je partizan mogao da pobedi barsu a barsa je pola spanskog tima,zasto Srbija,koja je svakako bolji sastav od Partizana,ne bi mogla da pobedi Spance!!!

BL

pre 13 godina

Ne razumijem ja bas odakle to da su Spanci favoriti????!!!! Pa mi u ovome trenutku imamo bar 40% kvalitetniju ekipu od njih! Zasto da "bjezimo" od uloge APSOLUTNOG favorita u ovom mecu, jer to 100% i jesmo!!!!!

Jeremy_Lynch

pre 13 godina

Spanci jesu favoriti,ali nisu ne pobedivi,kad su mogli Francuzi da ih dobiju,mogu i nasi momci...Kada bi Krle ponovio utalmicu protiv Argentine,Savanovic,Keselj bilo bi super...Rasic mislim da nece biti problem...ostali su Teo i Kosta od kojih ocekujem vise...i naravno Tepic...pa mora i on da proradi jednom...na trenutak ga je kreulo protiv Hrvata,ali nije dugo trajalo,nazalost!Ja verujem u nase momke,mislim da oni to mogu...a i ako izgube,svaka im cast na pokaznom,njihovo vreme tek dolazi!

pivljanin

pre 13 godina

Sta god bude vi ste moji. Napred Srbija.

P.S: voleo bih da ih dobijemo ako ništa drugo a onda da ne likuju likovi poput ofk i njemu sličnih.
P.S. Miličiću jel te sramota bar malo?

iggy82

pre 13 godina

Vise ni sam nisam siguran,kolike su mogucnosti nase reprezentacije,jer kad pomislim da su predobri,oni me razocaraju,ili obrnuto,tako da sa Spanijom stvarno neznam sta da mislim.Naravno vise od svega bi voleo da ih pobedimo,ali nezavisi samo od nase forme,vec i Spanaca.Ako *nekrene* Rudi Fernandeza i Huan Karlos Navara,velike su nam sanse da pobedimo.Bitno je ako i izgubimo da nebude kao prosle godine,da nas razbiju sa velikom razlikom,vec da ostave srce na terenu,i pokazu ko je kosarkaska nacija...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Blizi se sutrasnji dan. Ceka nas verovatno najteza utakmica do sada. Ja sam siguran da su i igraci nestrpljivi da izadju na teren i suprotstave se Spancima. Njihova vanjska linija Rubio - Navarro - Fernandez je najveca pretnja. Ukoliko ih tu zaustavimo, pod obrucevima ne bi trebalo biti problema. Napred momci, Srbija je uz vas!!!

branko

pre 13 godina

У односу на прошлу годину Шпанци су слабији за Гасола и Калдерона а ми јачи за Савановића и Рашића. То значи да су наше шансе веће него прошле године али ни сада нису веће од шанси Шпанаца. Шпанци су и сада фаворити али је мало вероватно да могу убедљиво да нас победе а наше шансе да победимо су сасвим озбиљне поготово ако се оствари оно што Ивковић стално понавља: ''Ова српска екипа има још много, много простора за бољу игру''. Ако би се сутра десило то да 5 играча игра добро, остали стандардно АЛИ НИКО ЛОШЕ , мислим да би били близу тријумфа. Не треба ни помињати колико би значило ако би Теодосић могао (јер је очигледно да он има неких физичких проблема) да пружи бар 75% својих могућности. Срећно момци

branko

pre 13 godina

У односу на прошлу годину Шпанци су слабији за Гасола и Калдерона а ми јачи за Савановића и Рашића. То значи да су наше шансе веће него прошле године али ни сада нису веће од шанси Шпанаца. Шпанци су и сада фаворити али је мало вероватно да могу убедљиво да нас победе а наше шансе да победимо су сасвим озбиљне поготово ако се оствари оно што Ивковић стално понавља: ''Ова српска екипа има још много, много простора за бољу игру''. Ако би се сутра десило то да 5 играча игра добро, остали стандардно АЛИ НИКО ЛОШЕ , мислим да би били близу тријумфа. Не треба ни помињати колико би значило ако би Теодосић могао (јер је очигледно да он има неких физичких проблема) да пружи бар 75% својих могућности. Срећно момци

TITO

pre 13 godina

Pun mi je k.... ovih sportova
Već tri dana igramo sami sa sobom
Vaterpolo sa Crnogorcima
Košarku sa Hrvatima
Fudbal sa Slovencima
Bosanci u svim ekipama

čuvajte mi bratstvo i jedinstvo ili kako vi to danas kažete poštujte ljudska prava

Ranko

pre 13 godina

Kakav god da bude rezultat,svakako sam ponosam na ove momke!!!!Neko rece,samo da nas ne razbiju sa velikom razlikom,a ja kazem neka bude i 50 razlike,ja cu znati da nije moglo bolje i pobedniku treba pruziti ruku i cestitati,opet kazem,ako dodje do poraza,jer ovi momci su pokazali da imaju srce i do sad nisam video da su kosarkasi pili i pusili pred neki vazan mec i nisu se stedeli kao nasi fudbaleri!!!Zato bez straha i pobeda ne dolazi u pitanje,ako je partizan mogao da pobedi barsu a barsa je pola spanskog tima,zasto Srbija,koja je svakako bolji sastav od Partizana,ne bi mogla da pobedi Spance!!!

pivljanin

pre 13 godina

Sta god bude vi ste moji. Napred Srbija.

P.S: voleo bih da ih dobijemo ako ništa drugo a onda da ne likuju likovi poput ofk i njemu sličnih.
P.S. Miličiću jel te sramota bar malo?

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Blizi se sutrasnji dan. Ceka nas verovatno najteza utakmica do sada. Ja sam siguran da su i igraci nestrpljivi da izadju na teren i suprotstave se Spancima. Njihova vanjska linija Rubio - Navarro - Fernandez je najveca pretnja. Ukoliko ih tu zaustavimo, pod obrucevima ne bi trebalo biti problema. Napred momci, Srbija je uz vas!!!

stefan

pre 13 godina

-dobar dan,da li je to gospodin huan karlos navaro?
-dobar dan,ja sam,izvolite?
-gospodine navaro,zovemo samo da potvrdimo vasu rezervaciju za let na relaciji istanbul-madrid 8.9.2010.godine u 23.00h,ekonomska klasa?
-ko je to? pa mi igramo svetsko prvenstvo,ja nisam nista rezervisao,mora da je greska.
-gospodine navaro,vas prijatelj ivan paunic je zvao jutros i rezervisao kartu za vas i vaseg druga rudija,a karte je preko ziro racuna platio KSS.
-karamba !

Jeremy_Lynch

pre 13 godina

Spanci jesu favoriti,ali nisu ne pobedivi,kad su mogli Francuzi da ih dobiju,mogu i nasi momci...Kada bi Krle ponovio utalmicu protiv Argentine,Savanovic,Keselj bilo bi super...Rasic mislim da nece biti problem...ostali su Teo i Kosta od kojih ocekujem vise...i naravno Tepic...pa mora i on da proradi jednom...na trenutak ga je kreulo protiv Hrvata,ali nije dugo trajalo,nazalost!Ja verujem u nase momke,mislim da oni to mogu...a i ako izgube,svaka im cast na pokaznom,njihovo vreme tek dolazi!

'ajmo ajde

pre 13 godina

Hoćemo mi igrati bar jednu utakmicu u večernjem terminu?!?!? Nema nam druge, moramo do finala ako želimo da ih vidimo posle 20h...

Delmat

pre 13 godina

Zdravo!

Drage komsije, nadam se da ce te razbit Spanjolsku jer mi je ih stvarno vise dosta! Za mene osobno je katastrofa, i ako nisam Srbin, da ne mogu gledati srpsku repku sa najboljim (NBA-igraci) sastavom, pa bi tada voljeo vidjeti dominaciju Spanjolaca i ostalih takozvanih kosarkaskih velesila. Vec odavno me zivcira tenor ovde u njemckoj kako je Litva zemlja evropske kosarke i kako je fenomen da tolike jake igrace produciraju! Zato vam zelim od sva srca da osvojiti ovo SP! Pozdrav

anbeast

pre 13 godina

Recept: Stisnuti Navara od samog pocetka da pocne da se nervira i obratiti paznju na Fernandeza. Mislim da je on X-faktor. Sece lopte, kuca u kontri i moze da pogodi za tri. Ne smemo da dopustimo da nas iznerviraju eventualne sudijske greske...(namerne i nenamerne) Ajmo, momci...fajt(sklonite stolice od Krleta) od prvog sekunda, pamet u glavu, pa sta bude...

war!

pre 13 godina

Ne svidja mi se recenica "Mozemo da pruzimo otpor..." Ispada kao da smo se vec predali, ali cemo skupo da naplatimo svoju kozu.
Cast svakome, predaja nikome! Svom snagom na Spance, bez razmisljanja o pobedi i porazu! Sto bi se reklo recnikom video igrica, "za osvajanje cetvrtfinalnog nivoa dobili smo bonus zivote"!

iggy82

pre 13 godina

Vise ni sam nisam siguran,kolike su mogucnosti nase reprezentacije,jer kad pomislim da su predobri,oni me razocaraju,ili obrnuto,tako da sa Spanijom stvarno neznam sta da mislim.Naravno vise od svega bi voleo da ih pobedimo,ali nezavisi samo od nase forme,vec i Spanaca.Ako *nekrene* Rudi Fernandeza i Huan Karlos Navara,velike su nam sanse da pobedimo.Bitno je ako i izgubimo da nebude kao prosle godine,da nas razbiju sa velikom razlikom,vec da ostave srce na terenu,i pokazu ko je kosarkaska nacija...

Bilo ko

pre 13 godina

Posle onako lose igre i nervoze protiv komsija, mislim da ovde momci mogu da udju rasterecenije, u svakom slucaju nismo favoriti.
Ako uspemo da zaustavimo njihov sut, a mislim da imamo spoljne igrace koji igraju neverovatnu odbranu,na konju smo.
A u polufinalu nam sigurno rastu sanse jer kontam da smo bolji od domacina, a narocito od Slovenaca...

Mario NS

pre 13 godina

Slusam ove momke kako pricaju pre i posle svake utakmicu i svi mi deluju kao pametni momci, veoma korektni, posteni i momci koji respektuju svakog protivnika bez obzira na njegovu snagu(za razliku od fudbalera koji su se bahato, pocenjivacki i prepotento ponasli prema faranima) Definitivno je ovo generacija kojoj tek predstoje veliki uspesi. Bez obzira na ishod danasnje utakmice u kojoj imamo velike sanse molio bih sve pljuvace da se susdrze od svojih bednih komentara jer ovi moci to sigurno ne zasluzuju! NAPRED PLAVI! :)

Немања

pre 13 godina

Ауууу! Утакмица у 5, а ја интервју за посао у 6. И шта ћемо сад?

Пусти посо, биће посла! :)

Ајмо Срби!! Шта год урадили већ сте шампиони!

BL

pre 13 godina

Ne razumijem ja bas odakle to da su Spanci favoriti????!!!! Pa mi u ovome trenutku imamo bar 40% kvalitetniju ekipu od njih! Zasto da "bjezimo" od uloge APSOLUTNOG favorita u ovom mecu, jer to 100% i jesmo!!!!!

cos

pre 13 godina

Ali pogledajte ovu sliku Dude Ivkovića... Jednostavno se vidi da je čovek doktor.
Ima moje beskrajno poštovanje bez obzira na rezultate.

Indijanopolis

pre 13 godina

Ma nisu ti Spanci uopste jaci od nas tako da nema cega da se plasimo!Imamo dugu klupu i bar 10 sjajnih igraca!Ruku na srce sanse su 50-50.A breme favorita nek osane Spancima,ipak oni brane titulu pa nek bude veci pritisak na njima,a mi samo opusteno do pobede!

Urosh

pre 13 godina

p.s. Sto se tice Navara, setite se utakmice Partizan Barselona u pioniru, kako je odigrao?? jaka odbrana, na granici faula, pomalo prljava, kako uostalom spanci stalno igraju jer su zasticeni, covek pocne da forsira, da siluje loptu i unisti sopstveni tim... naravno, da sudije samo rade ono za sta su tu, a ne da budu glavni akteri! muka mi je vise od spanaca i italijana u svakom sportu, prenemaganje i foliranje... uh!!! srecno Srbijo!

Vanja

pre 13 godina

Ivković: "Možemo da pružimo otpor"
možemo i više od toga .
Srećno moimci sutra , srce na teren pa šta bude .
P.S.mnogo mi je smešno kad slušam Kostu Pervića kako priča :D

nikola

pre 13 godina

Daj bre nemojte objavljivati komentare ovima
ofk... itd. LJudi samo se javljeate da pljujete,ne razumem
zašto? Ako lečite komplekse lečite ih u odgovarajućoj ustanovi, a ne na blogovima. Ni jedan sport im ne valja
a naši sportisti su bez veze i tako. Daj utrnite više jer ima mnogo više ljudi u Srbiji koji prate sve ovo i srcem navijaju za što bolje rezultate svih naših sportista.
Uglavnom šta nam je drugo ostalo?
ZATO NAPRED SRBIJA!!!
P.S. biće ovo neverovatan Septembar videćete!!!

Che

pre 13 godina

Sta god urade u vecerasnjoj utakmici za mene su ovi momci vec svetski prvaci, a vaterpolisti evropski! :)
Svaka cast za srce, samo da ne izgore od zelje protiv Spanaca...Kako god bilo - uz vas smo, plavi!:)))
Joj, ali bih tako volela da posaljemo kuci onog nadobudnog Navara, uh...:)

Pedja

pre 13 godina

Ajde momci samo bez opustanja...samo hrabro i odgovorno. Nemojte da se uobrazite, ova Spanija nije toliko slabija, mislim, cim su dovde stigli. ZNACI, samo kako ste se dogovorili i nema brige. Sto se mene tice, ovi nema sanse da nas dobiju. ;) Napred i srecno

Urosh

pre 13 godina

Samo kad odgledam kako im Duda drzi time out, odusevim se.. kakav je to odnos, postovanje, obostrano... I kad ima problema i nesuglasica medju igracima, sve ostaje unutar ekipe, a Duda stoji iza svakog od njih! Kao mentor, profesor, OTAC... PRavi TIM! Neprocenjivo... Srecno momci veceras, i samo hrabro... Medju 8 najboljih ste na svetu!!! p.s. samo ameri oslabljeni, inace prvenstvo extra jako... p.p.s sta bi reprezentativci u nekim sportovima dali da igraju cetvrtfinale... ;)

Nadobols

pre 13 godina

Ma mene malo brine kako cemo protiv Turaka ,tj posle sa Amerima :)))))
Kao sto vec rekoh - verujem u ove momke i naravno Dudu i ekipu oko njega. Postavice oni igru kako treba i polako samo da se ne jurimo sa Spancima i bice sve ok - 100%.Pa i Grci su igrali egal do pred kraj trece cetvrtine i onda malo poleteli i poceli da zure i ode mast u propast.
Hrabro i bez nepotrebnog straha - momci vredite da idete do kraja i dobijate ..... :)))))

makelele

pre 13 godina

Prvo, jaci su puno u ovom trenutku cak i bez Gasola. Po meni njihov glavni igrac i najveca prepreka je Rudi koji ima izuzetnu skocnost i brzinu; ne zaboravite da smo ih dobili kad on nije igrao. Drugo, mnogi pominju Kalderona koji nije igrao na EP i po meni on nije toliko bitan kao Navaro. U pravu su neki kada kazu da je ovo premlada ekipa, ali mi smo na pocetku i sta da se radi, bar imamo kvalitet i srce. Sami smo sebe unistili jer nismo imali odgovarajuci prelaz generacija kada bi sve bilo bezbolno i dobijali bi cak i Spance u najacem sastavu. Za to su krivi Stojakovic, Jaric, Rakocevic i Radmanovic koji nisu nosili tim kada je trebalo a cak je zbog njih najbolji srpski igrac svih vremena Bodiroga morao da se oprosti od reprzentacije vec u osmini finala u NS. Moramo da cenimo ove momke i da ih podrzimo ma sta da urade danas i siguran sam da ce im ako nista ovo biti dobro iskustvo za EP sledece godine i OI 2012. Samo opusteno i brzom igrom u napadu i agresivno u odbrani i mozda ih i dobijemo.

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

Ljudi mnogo ce nam biti teze sa turcima u polufinalu nego veceras :)))

Bez sve sale moramo da pokazemo da smo konacno postali ozbiljna ekipa i da vezemo 3 kvalitetne utakmice

Skromni doprinosi tepica i bjelice do sada....mogli bi da prorade bas veceras prvi u odbrani drugi u napadu ...cini mi se da su bas oni dobro odigrali kad smo ih dobili prosle godine

Visoki igraci bez price u dobroj formi.... mada posle one Novicine sezone u partizanu malo je stagnirao ali mislim da je to zbog promene kluba ocekujem sledece sezone da ce biti onaj pravi

teo sta reci (videcete veceras)

markovic, paunic imaju svoju rolu u odbrani

ali Rasic i Keselj ko bi rekao mada rasic je znao da ubode u partizanu (al je znao i da promasi 8-0) ali keselj decko ima jos mnogo mnogo prostora za napredak

veceras 6-7 za nas pozdrav

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pocinje nervoza, ko ce bre da doceka utakmicu. Nadam se da smo spremni da su napravljenje analize igre Spanaca, da znamo sta treba da radimo. Momci, srecno, svi smo uz vas. Dajte sve od sebe. Napred Srbija!!!

http://www.worldofbasketball.org

Hope

pre 13 godina

NAJVAŽNIJE je da ne dozvolimo da na početku naprave razliku, jer će to sigurno pokušati. To im je bio cilj i prošle godine u finalu i uspeli su. Samo zaustaviti njihovu početnu agresiju, koja će biti strahovita, završiti prvu četvrtinu relativno izjednačeni posle našom igrom, strpljivo do tešeke pobede!
Napred naši i sudija nema pišu :)

Kočo

pre 13 godina

•iskreno Spanija je trenutno kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas...mi samo uz veliku borbenost i malo srece, koja prati hrabre, mozemo da pobedimo. Uf kad bi samo imali Crnogorce u timu :) a i neki Slovenac bi nam dobro dosao...

O kojim Crnogorcima ti pričaš prijatelju. Ovde bi mogao samo Peković da greje klupu Krletu. Ne znam da li si primetio ali njih nema ni na jednom takmičenju poslednje 4 godine. Nešto si ti izgleda pomešao...

uros

pre 13 godina

Ajmo nasi...polako,smireno do konacnog trijumfa!Spanci jesu jaki ali ne toliko bez gasola i kalderona...nadam se da ce da proradi Tepic konacno a i Velickovic...uz SRBIJU svim

nikili kv

pre 13 godina

Ovim momcima svaka cast sto su dosli dokle su dosli!Ostaje da daju sve od sebe i dobiju danasnju utakmicu,jer iako su najmladja ekipa na prvenstvu,pokazali su da imaju kvaliteta!Dosta su napredovali za godinu i treba da budemo uz njih,a ove pljuvace i klosare isterati sa sajta!NAPRED PLAVI!

Kočp

pre 13 godina

•Bez obzira na rezultat, ponosan sam na sve sto su pokazali na ovom SP. Ali bila bi velika steta da ostanemo bez polufinala i eventualne medalje, jer smo zbog samo jednog kiksa protiv Nemaca naleteli na branioce titule, dok su slabije ekipe dobile laksi zadatak da dodju do polufinala. Bilo kako bilo, verujem da mozemo da se nosimo sa Spancima. Skoro da ne smem da napisem cemu se nadam, jer ni sam ne verujem da je moguce, ali ajde...neka Tepic dodje konacno sebi, trebao bi nam iole normalan, ne mora da igra vanzemaljski, samo onoliko koliko moze i ume.
Krenite koracima vaterpolista!

Kakva ortodoksna glupost. I pored kiksa protiv Nemaca mi smo bili prvi u grupi prijatelju. Tako da priča ti je totalno šuplja.

Kol

pre 13 godina

Srecno danas, treba odigrati cvrsto i muski (mrzim ovakve fraze ali zaista je tako) dati sve od sebe pa sta bude, samo da sudije budu kako treba i nece biti problema!

jebron lames

pre 13 godina

Uh, bice gusto... jako. Nece nas sigurno razbucati, a u neizvesnoj zavrsnici...ko zna.
Realno da smo slabiji i kao da smo u padu forme u odnosu na neke pripremne utakmice, tako mi se cini.
Mi definitivno imamo bolje odbrambene bekove, ali da li mogu da se sacuvaju Zuba ubica i Kiki Riki, pitanje je. Pogotovo sto dugo igraju pick n roll sa Garbahosom, Gasoloom i ne zaboravimo Reyesa. Pick se jako tesko brani, pogotovo sto i njihovi centri lako zavrsavaju a Rudi i Zuba su extra suteri.
Ako nisu provalili nase preuzimanje, ili ako je Duda spremio za njih neku suludu 1-3-1 zonu gde Bjelica hvata levi i desni ugao terena i sprecava trice, imamo sanse.
NAPRED SRBIJA !!!
UZ VAS SMO !!!

Makaveli

pre 13 godina

Bez obzira na rezultat, ponosan sam na sve sto su pokazali na ovom SP. Ali bila bi velika steta da ostanemo bez polufinala i eventualne medalje, jer smo zbog samo jednog kiksa protiv Nemaca naleteli na branioce titule, dok su slabije ekipe dobile laksi zadatak da dodju do polufinala. Bilo kako bilo, verujem da mozemo da se nosimo sa Spancima. Skoro da ne smem da napisem cemu se nadam, jer ni sam ne verujem da je moguce, ali ajde...neka Tepic dodje konacno sebi, trebao bi nam iole normalan, ne mora da igra vanzemaljski, samo onoliko koliko moze i ume.
Krenite koracima vaterpolista!

SRBIJA!

duje

pre 13 godina

Kod nas u HR na kladionicama ste vi danas kao i janezi autsajderi, meni je to smiješno, to su dvije otvorene utakmice. Stavio sam 100 eura na vas a na drugi listić 100 eura na janeze, ma da mislim da ste vi blize tome da dobijete nego slovenci, ipak su turci domacini.
Iako mi Srbija nije jasna, prvo gubi od Njemaca koje bi selekcija moje zgrade pobijedila, onda dobije HR sa pola koša, ali to je OK, Srbija to namjerno radi Hrvatskoj već duže vrime u košarci, tako da ne znam koji je domet ove vaše ekipe, ali mislim da je kvota od 3,5 nerealno velika danas!!!
Nadam se da će te mi uveselit dan, a i nisu mi jasni neki Srbi poput Miličića, a šta on ne igra? Ozlijeđen ili???

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

E bas lepo
Protivnik po meri.Favorit na papiru sto nam ide u prilog.
Mislim da nam je centarska linija bolja od njihove (ili barem istog kavaliteta) sto znaci da je mec u rukama nasih bekova (odbrana njihovog suta),ali definitivno kljuc utakmice je kontrola skoka.Ako odbrana bude na nivou -u shta nesumnjam-bice ok.
Momci srecno i samo hrabro.
Na ovakvim utakmicama se postaje legenda

Niksicko pivo

pre 13 godina

Koja bi fora bila da Tepic sutra da jedno 25 poena i po 5,6 asistencija i skokova...
(nikola, 8. septembar 2010 03:08)

alo bre Nikola probudi se..

Benoit

pre 13 godina

iskreno Spanija je trenutno kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas...mi samo uz veliku borbenost i malo srece, koja prati hrabre, mozemo da pobedimo. Uf kad bi samo imali Crnogorce u timu :) a i neki Slovenac bi nam dobro dosao...

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

zaboravio sam da dodam da je ovo poslednja utakmica gde mogu da igraju bez pritiska vec na evropskom sve osim zlata bi bio ne uspeh a na OI finale se realno ocekuje (sem ne povoljnog zreba)

Jer ide smena generacija spanije, grcke, argentine jedino su litvanci kolko tolko podmladili i prijatno nas iznenadili :)

Milos

pre 13 godina

ljudi, bice sve u redu. jesmo mladi ali daleko od toga da ne mozemo igrati sa njima. sada znamo sta nas ceka. i verujem da ce momci zapeti iz sve snage. po meni jako tesko ce biti, ali treba se boriti. ovi momci su svemirci za fudbalere, budimo svi uz njih. napred Srbijo!

a posle finala bice opet sa Novicom na balkonu pevaj Srbijo zemljo junaka...

ofk

pre 13 godina

Dudo kralju, vratio si nam kosarku na puteve stare slave.Ako posle tebe (ako napustis reprezentaciju) opet odemo u ponor, onda za bolje i nismo...

VladoKv

pre 13 godina

stefan, 8. septembar 2010 08:27)
@
Tvoj komentar je lep i smesan ALI taj isti nas savez nije u stanju da plati jednu kartu na ovom SV.Prvenstvu a kamo li nekome karte za avion!!!! Nas savez je ukupno kupio za ovo p[rvenstvo 0 karata tako da ce nasih navıjaca u halı bıtı ızmedju 10 ı 50 a bar jos 100 njih je bez karata!!! Sramota i Bruka!!!

Eto ti sad

pre 13 godina

Zanimljiv komentar sam nasao u vesti o porazu na EP 09...

Velika greška španaca, naročito Fernandeza, je to što pokušavaju da ponize naše momke. Mislim da će osveta biti strašna!
(Amarald u finalu, 20. septembar 2009 22:44)

Nek to bude veceras...

Milan

pre 13 godina

Razbice nas Spanci izmedju 10 i 20 poena razlike ( da podsetim sa Gasolom i Kalderonom u finalu je bilo 50 razlike ).To je realno bez preterivanja.Nas tim je premlad za ovakvo prvenstvo, a tome je najvise doprineo Duda Ivkovic izostavljanjem, bez ikakvog razloga, par iskusnih igraca koji bi nam u ovakvim utakmicama itekako znacili.

nebojsa

pre 13 godina

Puno srece nasim momcima, spanci jesu favoriti po meni, ali to nikako ne znaci da mi nemamo svoje sanse! Kad krene nokaut faza, sve je moguce! Napred momci!!!!!!!!!!!!

ofk original

pre 13 godina

Dudo kralju, vratio si nam kosarku na puteve stare slave.Ako posle tebe (ako napustis reprezentaciju) opet odemo u ponor, onda za bolje i nismo...
(ofk, 8. septembar 2010 05:03)

Opet plagijat.Ali se borim za slobodnu rec kao i B92

milos

pre 13 godina

kako ogavno igraju ovi Spanci, samo se bacaju po podu, i placu sudiji sto im nije svirao faul. Ako nastave sa ovakvim sudjenjem (bez flopovanja), dobijamo ih sigurno.

oki

pre 13 godina

I neka sam bio pesimista
I neka sam psovao Dudin izbor
I neka sam bio jedan od "selektora"
I neka sam jeo g.... kada sam mentol
I neka je igrao u Partizanu
I neka je igrao u Zvezdi
I neka je potekao iz Sloge
I neka nema "zvezda" u timu

Jedno VELIKO IZVINJENJE STO SAM BIO NEVERNI TOMA, Dudi i momcima neka je svaka cast za sve sto su ucinili! Teodosicu, moram da ga izdvojim iz grupe velicanstvenih, onoliki naklon za ono sto je ucinio. A mislim da je tek poceo...

Ja sam rad da sutra ponovim istu poruku i da kazem "VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE!"

SRBIJA!!!
(tica2610, 19. septembar 2009 23:30)


VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE!
(tica2610, 20. septembar 2009 22:45)\

Ovo je neko pisao dan posle poraza u Poljskoj.
Tako treba svi da misle!

ILIJA

pre 13 godina

Samo da bude odbrana na nivou i dobijamo ih 100%..Widecete...E samo da pitam oce igrati onaj kralj Teodosic posto su mu polomljeni prst DAJ BOZE DA IGRA!!!

Sujeveran

pre 13 godina

Zbog posla samo sam gledao utakmicu sa nemackom. I nju smo izgubili. Sutra sam slobodan, pa cu gledati i tekmu sa Spancima. Dakle, gubimo. Ali tesno.

ofk

pre 13 godina

Zasto cekati 19.00h
Ivkovic:Ovo je mlad tim nas cilj je ispunjen.Ova grupa mladih ljudi je pokazala da moze i ne treba da brinemo za OI2012.

ПОБЕЂУЈЕМО

pre 13 godina

Нека наши кад шутирају увек ПОМИСЛЕ да ће ДАТИ КОШ и биће кош! А ја ћу исто да тако мислим и верујем у њих! Напред наши кошаркаши, напред Србија. ПОБЕДА! ПОБЕДА! ПОБЕДА!

show

pre 13 godina

ma voleo bih da ih dobijemo zbog onog nadmenog navara koji izjavljuje da su oni prakticno vec u finalu...lipicaner nalozeni! a i zbog ovih sto hoce kao da uzmu "laku lovu" pa se klade na spance...
ako budemo lepo usli u tekmu mozemo komotno da ih dobijemo,nisu ni oni nista posebno! duda ima da ih pojede :D

nemam nadimak

pre 13 godina

Mislim da smo dole kvalitetniji od njih, samo da im se bekovi ne raspucaju i ne rastrce!
Ako bi Teo dao samo 70% od onoga sto moze u napadu bilo bi idealno! Racunam da ce u odbrani cuvati Rubia, koji nije nesto napadacki raspolozen na prvenstvu... A Raul Lopeza ce Markovic da davi. Paun na Navara, Tepic i Keselj na Fernandeza i to je to. :)
U teoriji izgleda lako, ali bice jako tesko. Ipak se nadam pobedi! Samo da igraju borbeno, (na primer, kao sa Slovencima prosle godine u polufinalu) pa neka i izgube niko nema na cemu da im zameri!
NAPRED PLAVI!

boky RS

pre 13 godina

bas me zanima koliko cemo Tepica spominjati nakon ove utakmice :))) ajde covjece ovo ti je poslednji voz da ne odes u K skroz !!!!!!

dex

pre 13 godina

Ocekujem realno poraz, i to mozda i preko 10 razlike, ali mislim da im niko nista ne moze prebaciti. Najmladji smo, imamo kvalitet, ali i sranje zreb. Njima i Ivkovicu ako neko nesto prebaci, taj nije pri sebi. Za razliku od onih idiota sto trce za loptom na pasnjacima i sve smatraju uspehom, pa i istrcavanje iz tunela sa minimalnim brojem povredjenih...

luso

pre 13 godina

Imamo sansu ako nam sudije na mecu budu ne Evropljani recimo(USA, Australija,Kanada, Brazil, Portoriko),jer te sudije sude po pravilima igre a evropljani po rejtingu reprezentacije u drugim uslovima to je nemoguce.

jokan

pre 13 godina

Sto se vise blizi pocetak, sve sam veci optimista! Njihova prva petorka se zna- na pleju Rubio, bekovski duo Navaro-Fernandez i na poziciji cetvorke vremesni Garbahosa. Jedina dilema je na poziciji niskog posta, tj hoce li krenuti Mark Gasol ili Vaskez. Ja bih voleo nasu petorku bas ovim redom: Markovic-Rasic, Bjelica- Velickovic, Krstic. Bice mnogo tesko, ali verujem u cudo!

Predo

pre 13 godina

Bilo sta da kaze covjek prije ove utakmice je glupo, jer ce odlucivati nijanse, jer je svaki rezultat moguc. Ugasio sam ton i gledao izraz njihovog lica kad daju intervjue, jer nije toliko ni bitno sta ce reci za medije. Zakljucak je da ispod maske opreza, oni vjeruju u pobjedu i da imaju pobjednicki mentalitet. Imaju ga i Spanci naravno, ali su vec prezasiceni uspjesima. Da je finale u pitanju, kladio bih se na Spance, jer to je sasvim druga psihologija, tu je iskustvo najvaznije, a ovdje moze presuditi srce i zelja. Momci, nema opterecenja. Njima nedostaje Gasol i Kalderon, a Srbiji barem po imenima i reputaciji u svijetu kosarke, nedostaje 6,7 ponajboljih igraca. Sad, druga je prica sto ti igraci nikad nisu bili spremni da se podrede timu i da ginu na terenu, poput Markovica i drugova. Najvaznija stvar po meni je drugarska atmosfera u ekipi, kakvu Spanci sigurno nemaju nakon toliko godina igranja zajedno. Ljudi, ova ekipa je dobila 5 utakmica i izgubila jednu nakon produzetaka na svjetskom prvenstvu. Respekt!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Ајде бре више са том Шпанијом! Сила, јаки, моћни, не знам шта већ. Победили смо их прошле године са Гасолом који јете био ровит, али сад га уопште нема. Шансе су 50:50. Ако бекови одиграју одбрану данас како треба, ту мисли и на Теодосића, нема бриге. Шпанци победили Грчку са 8 разлике и то преломили на крају меча. А што су изгубили од Француза и прокоцкали вођство против Литванаца то ником ништа. Играмо јачу одбрану од Грка и то ће Наваро највише да осети. Биће добра утакмица.

Dragan

pre 13 godina

Kao neko ko prati kosarku, mislim da ćemo pobediti, ali ako izgubimo nije katastrofa, Španci su aktuelani Svetski, Evropski, i vicešampioni Olmpijade /malo li je?/.

Ključ, igra pod košem u napadu, imamo prednost i u visini, tehnici i skoku, tu moramo da odigramo dobro.

Spoljna linija, bolji Španci mnogo, tu moraju da odigraju svi utakmicu života, Markovića na "LA bombu", on je ključni igrač, kad treba on šutira, probija i baca bombe. Teodosić ima prednost u odnosu na Rubija, Rašić je bolji od Lopeza, na poziciji tri će biti zanimljivo Kešelj - Bjelica na Fernadeza, tu će biti klimavo baš, jer ovaj ima i prodor, šut, skok.

Opet očekujem Krla na 16-20 poena, Kostu od 14-16, i daj bože Teo oko 20, Novica sa 8-10 skokova i nema zime, još ako bi se Tepić trgao iz letargije, e to ne smem ni da pomislim.

Maković, Tepić i Paunić imaju mnogo loš šut.

U pik igri smo jači.

qwert

pre 13 godina

Nas selektor rece da spanci zahvaljujuci svom iskustvu i kvaliteteu iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje i bolje. Pitam se gdje je "nase iskustvo i kvalitet".

Milan

pre 13 godina

Razbice nas Spanci izmedju 10 i 20 poena razlike ( da podsetim sa Gasolom i Kalderonom u finalu je bilo 50 razlike ).To je realno bez preterivanja.Nas tim je premlad za ovakvo prvenstvo, a tome je najvise doprineo Duda Ivkovic izostavljanjem, bez ikakvog razloga, par iskusnih igraca koji bi nam u ovakvim utakmicama itekako znacili.

BL

pre 13 godina

Ne razumijem ja bas odakle to da su Spanci favoriti????!!!! Pa mi u ovome trenutku imamo bar 40% kvalitetniju ekipu od njih! Zasto da "bjezimo" od uloge APSOLUTNOG favorita u ovom mecu, jer to 100% i jesmo!!!!!

Benoit

pre 13 godina

iskreno Spanija je trenutno kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas...mi samo uz veliku borbenost i malo srece, koja prati hrabre, mozemo da pobedimo. Uf kad bi samo imali Crnogorce u timu :) a i neki Slovenac bi nam dobro dosao...

Sujeveran

pre 13 godina

Zbog posla samo sam gledao utakmicu sa nemackom. I nju smo izgubili. Sutra sam slobodan, pa cu gledati i tekmu sa Spancima. Dakle, gubimo. Ali tesno.

qwert

pre 13 godina

Nas selektor rece da spanci zahvaljujuci svom iskustvu i kvaliteteu iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje i bolje. Pitam se gdje je "nase iskustvo i kvalitet".

Niksicko pivo

pre 13 godina

Koja bi fora bila da Tepic sutra da jedno 25 poena i po 5,6 asistencija i skokova...
(nikola, 8. septembar 2010 03:08)

alo bre Nikola probudi se..

ofk

pre 13 godina

Zasto cekati 19.00h
Ivkovic:Ovo je mlad tim nas cilj je ispunjen.Ova grupa mladih ljudi je pokazala da moze i ne treba da brinemo za OI2012.

ofk original

pre 13 godina

Dudo kralju, vratio si nam kosarku na puteve stare slave.Ako posle tebe (ako napustis reprezentaciju) opet odemo u ponor, onda za bolje i nismo...
(ofk, 8. septembar 2010 05:03)

Opet plagijat.Ali se borim za slobodnu rec kao i B92

TITO

pre 13 godina

Pun mi je k.... ovih sportova
Već tri dana igramo sami sa sobom
Vaterpolo sa Crnogorcima
Košarku sa Hrvatima
Fudbal sa Slovencima
Bosanci u svim ekipama

čuvajte mi bratstvo i jedinstvo ili kako vi to danas kažete poštujte ljudska prava

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

zaboravio sam da dodam da je ovo poslednja utakmica gde mogu da igraju bez pritiska vec na evropskom sve osim zlata bi bio ne uspeh a na OI finale se realno ocekuje (sem ne povoljnog zreba)

Jer ide smena generacija spanije, grcke, argentine jedino su litvanci kolko tolko podmladili i prijatno nas iznenadili :)

Makaveli

pre 13 godina

Bez obzira na rezultat, ponosan sam na sve sto su pokazali na ovom SP. Ali bila bi velika steta da ostanemo bez polufinala i eventualne medalje, jer smo zbog samo jednog kiksa protiv Nemaca naleteli na branioce titule, dok su slabije ekipe dobile laksi zadatak da dodju do polufinala. Bilo kako bilo, verujem da mozemo da se nosimo sa Spancima. Skoro da ne smem da napisem cemu se nadam, jer ni sam ne verujem da je moguce, ali ajde...neka Tepic dodje konacno sebi, trebao bi nam iole normalan, ne mora da igra vanzemaljski, samo onoliko koliko moze i ume.
Krenite koracima vaterpolista!

SRBIJA!

branko

pre 13 godina

У односу на прошлу годину Шпанци су слабији за Гасола и Калдерона а ми јачи за Савановића и Рашића. То значи да су наше шансе веће него прошле године али ни сада нису веће од шанси Шпанаца. Шпанци су и сада фаворити али је мало вероватно да могу убедљиво да нас победе а наше шансе да победимо су сасвим озбиљне поготово ако се оствари оно што Ивковић стално понавља: ''Ова српска екипа има још много, много простора за бољу игру''. Ако би се сутра десило то да 5 играча игра добро, остали стандардно АЛИ НИКО ЛОШЕ , мислим да би били близу тријумфа. Не треба ни помињати колико би значило ако би Теодосић могао (јер је очигледно да он има неких физичких проблема) да пружи бар 75% својих могућности. Срећно момци

stefan

pre 13 godina

-dobar dan,da li je to gospodin huan karlos navaro?
-dobar dan,ja sam,izvolite?
-gospodine navaro,zovemo samo da potvrdimo vasu rezervaciju za let na relaciji istanbul-madrid 8.9.2010.godine u 23.00h,ekonomska klasa?
-ko je to? pa mi igramo svetsko prvenstvo,ja nisam nista rezervisao,mora da je greska.
-gospodine navaro,vas prijatelj ivan paunic je zvao jutros i rezervisao kartu za vas i vaseg druga rudija,a karte je preko ziro racuna platio KSS.
-karamba !

Немања

pre 13 godina

Ауууу! Утакмица у 5, а ја интервју за посао у 6. И шта ћемо сад?

Пусти посо, биће посла! :)

Ајмо Срби!! Шта год урадили већ сте шампиони!

pivljanin

pre 13 godina

Sta god bude vi ste moji. Napred Srbija.

P.S: voleo bih da ih dobijemo ako ništa drugo a onda da ne likuju likovi poput ofk i njemu sličnih.
P.S. Miličiću jel te sramota bar malo?

war!

pre 13 godina

Ne svidja mi se recenica "Mozemo da pruzimo otpor..." Ispada kao da smo se vec predali, ali cemo skupo da naplatimo svoju kozu.
Cast svakome, predaja nikome! Svom snagom na Spance, bez razmisljanja o pobedi i porazu! Sto bi se reklo recnikom video igrica, "za osvajanje cetvrtfinalnog nivoa dobili smo bonus zivote"!

ofk

pre 13 godina

Dudo kralju, vratio si nam kosarku na puteve stare slave.Ako posle tebe (ako napustis reprezentaciju) opet odemo u ponor, onda za bolje i nismo...

Ranko

pre 13 godina

Kakav god da bude rezultat,svakako sam ponosam na ove momke!!!!Neko rece,samo da nas ne razbiju sa velikom razlikom,a ja kazem neka bude i 50 razlike,ja cu znati da nije moglo bolje i pobedniku treba pruziti ruku i cestitati,opet kazem,ako dodje do poraza,jer ovi momci su pokazali da imaju srce i do sad nisam video da su kosarkasi pili i pusili pred neki vazan mec i nisu se stedeli kao nasi fudbaleri!!!Zato bez straha i pobeda ne dolazi u pitanje,ako je partizan mogao da pobedi barsu a barsa je pola spanskog tima,zasto Srbija,koja je svakako bolji sastav od Partizana,ne bi mogla da pobedi Spance!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Pocinje nervoza, ko ce bre da doceka utakmicu. Nadam se da smo spremni da su napravljenje analize igre Spanaca, da znamo sta treba da radimo. Momci, srecno, svi smo uz vas. Dajte sve od sebe. Napred Srbija!!!

http://www.worldofbasketball.org

anbeast

pre 13 godina

Recept: Stisnuti Navara od samog pocetka da pocne da se nervira i obratiti paznju na Fernandeza. Mislim da je on X-faktor. Sece lopte, kuca u kontri i moze da pogodi za tri. Ne smemo da dopustimo da nas iznerviraju eventualne sudijske greske...(namerne i nenamerne) Ajmo, momci...fajt(sklonite stolice od Krleta) od prvog sekunda, pamet u glavu, pa sta bude...

makelele

pre 13 godina

Prvo, jaci su puno u ovom trenutku cak i bez Gasola. Po meni njihov glavni igrac i najveca prepreka je Rudi koji ima izuzetnu skocnost i brzinu; ne zaboravite da smo ih dobili kad on nije igrao. Drugo, mnogi pominju Kalderona koji nije igrao na EP i po meni on nije toliko bitan kao Navaro. U pravu su neki kada kazu da je ovo premlada ekipa, ali mi smo na pocetku i sta da se radi, bar imamo kvalitet i srce. Sami smo sebe unistili jer nismo imali odgovarajuci prelaz generacija kada bi sve bilo bezbolno i dobijali bi cak i Spance u najacem sastavu. Za to su krivi Stojakovic, Jaric, Rakocevic i Radmanovic koji nisu nosili tim kada je trebalo a cak je zbog njih najbolji srpski igrac svih vremena Bodiroga morao da se oprosti od reprzentacije vec u osmini finala u NS. Moramo da cenimo ove momke i da ih podrzimo ma sta da urade danas i siguran sam da ce im ako nista ovo biti dobro iskustvo za EP sledece godine i OI 2012. Samo opusteno i brzom igrom u napadu i agresivno u odbrani i mozda ih i dobijemo.

cos

pre 13 godina

Ali pogledajte ovu sliku Dude Ivkovića... Jednostavno se vidi da je čovek doktor.
Ima moje beskrajno poštovanje bez obzira na rezultate.

Nadobols

pre 13 godina

Ma mene malo brine kako cemo protiv Turaka ,tj posle sa Amerima :)))))
Kao sto vec rekoh - verujem u ove momke i naravno Dudu i ekipu oko njega. Postavice oni igru kako treba i polako samo da se ne jurimo sa Spancima i bice sve ok - 100%.Pa i Grci su igrali egal do pred kraj trece cetvrtine i onda malo poleteli i poceli da zure i ode mast u propast.
Hrabro i bez nepotrebnog straha - momci vredite da idete do kraja i dobijate ..... :)))))

Indijanopolis

pre 13 godina

Ma nisu ti Spanci uopste jaci od nas tako da nema cega da se plasimo!Imamo dugu klupu i bar 10 sjajnih igraca!Ruku na srce sanse su 50-50.A breme favorita nek osane Spancima,ipak oni brane titulu pa nek bude veci pritisak na njima,a mi samo opusteno do pobede!

Delmat

pre 13 godina

Zdravo!

Drage komsije, nadam se da ce te razbit Spanjolsku jer mi je ih stvarno vise dosta! Za mene osobno je katastrofa, i ako nisam Srbin, da ne mogu gledati srpsku repku sa najboljim (NBA-igraci) sastavom, pa bi tada voljeo vidjeti dominaciju Spanjolaca i ostalih takozvanih kosarkaskih velesila. Vec odavno me zivcira tenor ovde u njemckoj kako je Litva zemlja evropske kosarke i kako je fenomen da tolike jake igrace produciraju! Zato vam zelim od sva srca da osvojiti ovo SP! Pozdrav

iggy82

pre 13 godina

Vise ni sam nisam siguran,kolike su mogucnosti nase reprezentacije,jer kad pomislim da su predobri,oni me razocaraju,ili obrnuto,tako da sa Spanijom stvarno neznam sta da mislim.Naravno vise od svega bi voleo da ih pobedimo,ali nezavisi samo od nase forme,vec i Spanaca.Ako *nekrene* Rudi Fernandeza i Huan Karlos Navara,velike su nam sanse da pobedimo.Bitno je ako i izgubimo da nebude kao prosle godine,da nas razbiju sa velikom razlikom,vec da ostave srce na terenu,i pokazu ko je kosarkaska nacija...

Bilo ko

pre 13 godina

Posle onako lose igre i nervoze protiv komsija, mislim da ovde momci mogu da udju rasterecenije, u svakom slucaju nismo favoriti.
Ako uspemo da zaustavimo njihov sut, a mislim da imamo spoljne igrace koji igraju neverovatnu odbranu,na konju smo.
A u polufinalu nam sigurno rastu sanse jer kontam da smo bolji od domacina, a narocito od Slovenaca...

'ajmo ajde

pre 13 godina

Hoćemo mi igrati bar jednu utakmicu u večernjem terminu?!?!? Nema nam druge, moramo do finala ako želimo da ih vidimo posle 20h...

Kočo

pre 13 godina

•iskreno Spanija je trenutno kvalitetnija i iskusnija ekipa od nas...mi samo uz veliku borbenost i malo srece, koja prati hrabre, mozemo da pobedimo. Uf kad bi samo imali Crnogorce u timu :) a i neki Slovenac bi nam dobro dosao...

O kojim Crnogorcima ti pričaš prijatelju. Ovde bi mogao samo Peković da greje klupu Krletu. Ne znam da li si primetio ali njih nema ni na jednom takmičenju poslednje 4 godine. Nešto si ti izgleda pomešao...

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Blizi se sutrasnji dan. Ceka nas verovatno najteza utakmica do sada. Ja sam siguran da su i igraci nestrpljivi da izadju na teren i suprotstave se Spancima. Njihova vanjska linija Rubio - Navarro - Fernandez je najveca pretnja. Ukoliko ih tu zaustavimo, pod obrucevima ne bi trebalo biti problema. Napred momci, Srbija je uz vas!!!

Vanja

pre 13 godina

Ivković: "Možemo da pružimo otpor"
možemo i više od toga .
Srećno moimci sutra , srce na teren pa šta bude .
P.S.mnogo mi je smešno kad slušam Kostu Pervića kako priča :D

Pedja

pre 13 godina

Ajde momci samo bez opustanja...samo hrabro i odgovorno. Nemojte da se uobrazite, ova Spanija nije toliko slabija, mislim, cim su dovde stigli. ZNACI, samo kako ste se dogovorili i nema brige. Sto se mene tice, ovi nema sanse da nas dobiju. ;) Napred i srecno

Mario NS

pre 13 godina

Slusam ove momke kako pricaju pre i posle svake utakmicu i svi mi deluju kao pametni momci, veoma korektni, posteni i momci koji respektuju svakog protivnika bez obzira na njegovu snagu(za razliku od fudbalera koji su se bahato, pocenjivacki i prepotento ponasli prema faranima) Definitivno je ovo generacija kojoj tek predstoje veliki uspesi. Bez obzira na ishod danasnje utakmice u kojoj imamo velike sanse molio bih sve pljuvace da se susdrze od svojih bednih komentara jer ovi moci to sigurno ne zasluzuju! NAPRED PLAVI! :)

jebron lames

pre 13 godina

Uh, bice gusto... jako. Nece nas sigurno razbucati, a u neizvesnoj zavrsnici...ko zna.
Realno da smo slabiji i kao da smo u padu forme u odnosu na neke pripremne utakmice, tako mi se cini.
Mi definitivno imamo bolje odbrambene bekove, ali da li mogu da se sacuvaju Zuba ubica i Kiki Riki, pitanje je. Pogotovo sto dugo igraju pick n roll sa Garbahosom, Gasoloom i ne zaboravimo Reyesa. Pick se jako tesko brani, pogotovo sto i njihovi centri lako zavrsavaju a Rudi i Zuba su extra suteri.
Ako nisu provalili nase preuzimanje, ili ako je Duda spremio za njih neku suludu 1-3-1 zonu gde Bjelica hvata levi i desni ugao terena i sprecava trice, imamo sanse.
NAPRED SRBIJA !!!
UZ VAS SMO !!!

Kol

pre 13 godina

Srecno danas, treba odigrati cvrsto i muski (mrzim ovakve fraze ali zaista je tako) dati sve od sebe pa sta bude, samo da sudije budu kako treba i nece biti problema!

dex

pre 13 godina

Ocekujem realno poraz, i to mozda i preko 10 razlike, ali mislim da im niko nista ne moze prebaciti. Najmladji smo, imamo kvalitet, ali i sranje zreb. Njima i Ivkovicu ako neko nesto prebaci, taj nije pri sebi. Za razliku od onih idiota sto trce za loptom na pasnjacima i sve smatraju uspehom, pa i istrcavanje iz tunela sa minimalnim brojem povredjenih...

ILIJA

pre 13 godina

Samo da bude odbrana na nivou i dobijamo ih 100%..Widecete...E samo da pitam oce igrati onaj kralj Teodosic posto su mu polomljeni prst DAJ BOZE DA IGRA!!!

Jeremy_Lynch

pre 13 godina

Spanci jesu favoriti,ali nisu ne pobedivi,kad su mogli Francuzi da ih dobiju,mogu i nasi momci...Kada bi Krle ponovio utalmicu protiv Argentine,Savanovic,Keselj bilo bi super...Rasic mislim da nece biti problem...ostali su Teo i Kosta od kojih ocekujem vise...i naravno Tepic...pa mora i on da proradi jednom...na trenutak ga je kreulo protiv Hrvata,ali nije dugo trajalo,nazalost!Ja verujem u nase momke,mislim da oni to mogu...a i ako izgube,svaka im cast na pokaznom,njihovo vreme tek dolazi!

Kočp

pre 13 godina

•Bez obzira na rezultat, ponosan sam na sve sto su pokazali na ovom SP. Ali bila bi velika steta da ostanemo bez polufinala i eventualne medalje, jer smo zbog samo jednog kiksa protiv Nemaca naleteli na branioce titule, dok su slabije ekipe dobile laksi zadatak da dodju do polufinala. Bilo kako bilo, verujem da mozemo da se nosimo sa Spancima. Skoro da ne smem da napisem cemu se nadam, jer ni sam ne verujem da je moguce, ali ajde...neka Tepic dodje konacno sebi, trebao bi nam iole normalan, ne mora da igra vanzemaljski, samo onoliko koliko moze i ume.
Krenite koracima vaterpolista!

Kakva ortodoksna glupost. I pored kiksa protiv Nemaca mi smo bili prvi u grupi prijatelju. Tako da priča ti je totalno šuplja.

uros

pre 13 godina

Ajmo nasi...polako,smireno do konacnog trijumfa!Spanci jesu jaki ali ne toliko bez gasola i kalderona...nadam se da ce da proradi Tepic konacno a i Velickovic...uz SRBIJU svim

Predo

pre 13 godina

Bilo sta da kaze covjek prije ove utakmice je glupo, jer ce odlucivati nijanse, jer je svaki rezultat moguc. Ugasio sam ton i gledao izraz njihovog lica kad daju intervjue, jer nije toliko ni bitno sta ce reci za medije. Zakljucak je da ispod maske opreza, oni vjeruju u pobjedu i da imaju pobjednicki mentalitet. Imaju ga i Spanci naravno, ali su vec prezasiceni uspjesima. Da je finale u pitanju, kladio bih se na Spance, jer to je sasvim druga psihologija, tu je iskustvo najvaznije, a ovdje moze presuditi srce i zelja. Momci, nema opterecenja. Njima nedostaje Gasol i Kalderon, a Srbiji barem po imenima i reputaciji u svijetu kosarke, nedostaje 6,7 ponajboljih igraca. Sad, druga je prica sto ti igraci nikad nisu bili spremni da se podrede timu i da ginu na terenu, poput Markovica i drugova. Najvaznija stvar po meni je drugarska atmosfera u ekipi, kakvu Spanci sigurno nemaju nakon toliko godina igranja zajedno. Ljudi, ova ekipa je dobila 5 utakmica i izgubila jednu nakon produzetaka na svjetskom prvenstvu. Respekt!

nikola

pre 13 godina

Daj bre nemojte objavljivati komentare ovima
ofk... itd. LJudi samo se javljeate da pljujete,ne razumem
zašto? Ako lečite komplekse lečite ih u odgovarajućoj ustanovi, a ne na blogovima. Ni jedan sport im ne valja
a naši sportisti su bez veze i tako. Daj utrnite više jer ima mnogo više ljudi u Srbiji koji prate sve ovo i srcem navijaju za što bolje rezultate svih naših sportista.
Uglavnom šta nam je drugo ostalo?
ZATO NAPRED SRBIJA!!!
P.S. biće ovo neverovatan Septembar videćete!!!

nebojsa

pre 13 godina

Puno srece nasim momcima, spanci jesu favoriti po meni, ali to nikako ne znaci da mi nemamo svoje sanse! Kad krene nokaut faza, sve je moguce! Napred momci!!!!!!!!!!!!

Dr.Mabuzo

pre 13 godina

E bas lepo
Protivnik po meri.Favorit na papiru sto nam ide u prilog.
Mislim da nam je centarska linija bolja od njihove (ili barem istog kavaliteta) sto znaci da je mec u rukama nasih bekova (odbrana njihovog suta),ali definitivno kljuc utakmice je kontrola skoka.Ako odbrana bude na nivou -u shta nesumnjam-bice ok.
Momci srecno i samo hrabro.
Na ovakvim utakmicama se postaje legenda

Urosh

pre 13 godina

Samo kad odgledam kako im Duda drzi time out, odusevim se.. kakav je to odnos, postovanje, obostrano... I kad ima problema i nesuglasica medju igracima, sve ostaje unutar ekipe, a Duda stoji iza svakog od njih! Kao mentor, profesor, OTAC... PRavi TIM! Neprocenjivo... Srecno momci veceras, i samo hrabro... Medju 8 najboljih ste na svetu!!! p.s. samo ameri oslabljeni, inace prvenstvo extra jako... p.p.s sta bi reprezentativci u nekim sportovima dali da igraju cetvrtfinale... ;)

Hope

pre 13 godina

NAJVAŽNIJE je da ne dozvolimo da na početku naprave razliku, jer će to sigurno pokušati. To im je bio cilj i prošle godine u finalu i uspeli su. Samo zaustaviti njihovu početnu agresiju, koja će biti strahovita, završiti prvu četvrtinu relativno izjednačeni posle našom igrom, strpljivo do tešeke pobede!
Napred naši i sudija nema pišu :)

Urosh

pre 13 godina

p.s. Sto se tice Navara, setite se utakmice Partizan Barselona u pioniru, kako je odigrao?? jaka odbrana, na granici faula, pomalo prljava, kako uostalom spanci stalno igraju jer su zasticeni, covek pocne da forsira, da siluje loptu i unisti sopstveni tim... naravno, da sudije samo rade ono za sta su tu, a ne da budu glavni akteri! muka mi je vise od spanaca i italijana u svakom sportu, prenemaganje i foliranje... uh!!! srecno Srbijo!

Che

pre 13 godina

Sta god urade u vecerasnjoj utakmici za mene su ovi momci vec svetski prvaci, a vaterpolisti evropski! :)
Svaka cast za srce, samo da ne izgore od zelje protiv Spanaca...Kako god bilo - uz vas smo, plavi!:)))
Joj, ali bih tako volela da posaljemo kuci onog nadobudnog Navara, uh...:)

nikili kv

pre 13 godina

Ovim momcima svaka cast sto su dosli dokle su dosli!Ostaje da daju sve od sebe i dobiju danasnju utakmicu,jer iako su najmladja ekipa na prvenstvu,pokazali su da imaju kvaliteta!Dosta su napredovali za godinu i treba da budemo uz njih,a ove pljuvace i klosare isterati sa sajta!NAPRED PLAVI!

Duki Dule Dusko

pre 13 godina

Ljudi mnogo ce nam biti teze sa turcima u polufinalu nego veceras :)))

Bez sve sale moramo da pokazemo da smo konacno postali ozbiljna ekipa i da vezemo 3 kvalitetne utakmice

Skromni doprinosi tepica i bjelice do sada....mogli bi da prorade bas veceras prvi u odbrani drugi u napadu ...cini mi se da su bas oni dobro odigrali kad smo ih dobili prosle godine

Visoki igraci bez price u dobroj formi.... mada posle one Novicine sezone u partizanu malo je stagnirao ali mislim da je to zbog promene kluba ocekujem sledece sezone da ce biti onaj pravi

teo sta reci (videcete veceras)

markovic, paunic imaju svoju rolu u odbrani

ali Rasic i Keselj ko bi rekao mada rasic je znao da ubode u partizanu (al je znao i da promasi 8-0) ali keselj decko ima jos mnogo mnogo prostora za napredak

veceras 6-7 za nas pozdrav

Milos

pre 13 godina

ljudi, bice sve u redu. jesmo mladi ali daleko od toga da ne mozemo igrati sa njima. sada znamo sta nas ceka. i verujem da ce momci zapeti iz sve snage. po meni jako tesko ce biti, ali treba se boriti. ovi momci su svemirci za fudbalere, budimo svi uz njih. napred Srbijo!

a posle finala bice opet sa Novicom na balkonu pevaj Srbijo zemljo junaka...

VladoKv

pre 13 godina

stefan, 8. septembar 2010 08:27)
@
Tvoj komentar je lep i smesan ALI taj isti nas savez nije u stanju da plati jednu kartu na ovom SV.Prvenstvu a kamo li nekome karte za avion!!!! Nas savez je ukupno kupio za ovo p[rvenstvo 0 karata tako da ce nasih navıjaca u halı bıtı ızmedju 10 ı 50 a bar jos 100 njih je bez karata!!! Sramota i Bruka!!!

nemam nadimak

pre 13 godina

Mislim da smo dole kvalitetniji od njih, samo da im se bekovi ne raspucaju i ne rastrce!
Ako bi Teo dao samo 70% od onoga sto moze u napadu bilo bi idealno! Racunam da ce u odbrani cuvati Rubia, koji nije nesto napadacki raspolozen na prvenstvu... A Raul Lopeza ce Markovic da davi. Paun na Navara, Tepic i Keselj na Fernandeza i to je to. :)
U teoriji izgleda lako, ali bice jako tesko. Ipak se nadam pobedi! Samo da igraju borbeno, (na primer, kao sa Slovencima prosle godine u polufinalu) pa neka i izgube niko nema na cemu da im zameri!
NAPRED PLAVI!

oki

pre 13 godina

I neka sam bio pesimista
I neka sam psovao Dudin izbor
I neka sam bio jedan od "selektora"
I neka sam jeo g.... kada sam mentol
I neka je igrao u Partizanu
I neka je igrao u Zvezdi
I neka je potekao iz Sloge
I neka nema "zvezda" u timu

Jedno VELIKO IZVINJENJE STO SAM BIO NEVERNI TOMA, Dudi i momcima neka je svaka cast za sve sto su ucinili! Teodosicu, moram da ga izdvojim iz grupe velicanstvenih, onoliki naklon za ono sto je ucinio. A mislim da je tek poceo...

Ja sam rad da sutra ponovim istu poruku i da kazem "VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE!"

SRBIJA!!!
(tica2610, 19. septembar 2009 23:30)


VIDIMO SE ISPRED SKUPSTINE!
(tica2610, 20. septembar 2009 22:45)\

Ovo je neko pisao dan posle poraza u Poljskoj.
Tako treba svi da misle!

luso

pre 13 godina

Imamo sansu ako nam sudije na mecu budu ne Evropljani recimo(USA, Australija,Kanada, Brazil, Portoriko),jer te sudije sude po pravilima igre a evropljani po rejtingu reprezentacije u drugim uslovima to je nemoguce.

show

pre 13 godina

ma voleo bih da ih dobijemo zbog onog nadmenog navara koji izjavljuje da su oni prakticno vec u finalu...lipicaner nalozeni! a i zbog ovih sto hoce kao da uzmu "laku lovu" pa se klade na spance...
ako budemo lepo usli u tekmu mozemo komotno da ih dobijemo,nisu ni oni nista posebno! duda ima da ih pojede :D

Иван-Ниш

pre 13 godina

Ајде бре више са том Шпанијом! Сила, јаки, моћни, не знам шта већ. Победили смо их прошле године са Гасолом који јете био ровит, али сад га уопште нема. Шансе су 50:50. Ако бекови одиграју одбрану данас како треба, ту мисли и на Теодосића, нема бриге. Шпанци победили Грчку са 8 разлике и то преломили на крају меча. А што су изгубили од Француза и прокоцкали вођство против Литванаца то ником ништа. Играмо јачу одбрану од Грка и то ће Наваро највише да осети. Биће добра утакмица.

Dragan

pre 13 godina

Kao neko ko prati kosarku, mislim da ćemo pobediti, ali ako izgubimo nije katastrofa, Španci su aktuelani Svetski, Evropski, i vicešampioni Olmpijade /malo li je?/.

Ključ, igra pod košem u napadu, imamo prednost i u visini, tehnici i skoku, tu moramo da odigramo dobro.

Spoljna linija, bolji Španci mnogo, tu moraju da odigraju svi utakmicu života, Markovića na "LA bombu", on je ključni igrač, kad treba on šutira, probija i baca bombe. Teodosić ima prednost u odnosu na Rubija, Rašić je bolji od Lopeza, na poziciji tri će biti zanimljivo Kešelj - Bjelica na Fernadeza, tu će biti klimavo baš, jer ovaj ima i prodor, šut, skok.

Opet očekujem Krla na 16-20 poena, Kostu od 14-16, i daj bože Teo oko 20, Novica sa 8-10 skokova i nema zime, još ako bi se Tepić trgao iz letargije, e to ne smem ni da pomislim.

Maković, Tepić i Paunić imaju mnogo loš šut.

U pik igri smo jači.

boky RS

pre 13 godina

bas me zanima koliko cemo Tepica spominjati nakon ove utakmice :))) ajde covjece ovo ti je poslednji voz da ne odes u K skroz !!!!!!

jokan

pre 13 godina

Sto se vise blizi pocetak, sve sam veci optimista! Njihova prva petorka se zna- na pleju Rubio, bekovski duo Navaro-Fernandez i na poziciji cetvorke vremesni Garbahosa. Jedina dilema je na poziciji niskog posta, tj hoce li krenuti Mark Gasol ili Vaskez. Ja bih voleo nasu petorku bas ovim redom: Markovic-Rasic, Bjelica- Velickovic, Krstic. Bice mnogo tesko, ali verujem u cudo!

Eto ti sad

pre 13 godina

Zanimljiv komentar sam nasao u vesti o porazu na EP 09...

Velika greška španaca, naročito Fernandeza, je to što pokušavaju da ponize naše momke. Mislim da će osveta biti strašna!
(Amarald u finalu, 20. septembar 2009 22:44)

Nek to bude veceras...

ПОБЕЂУЈЕМО

pre 13 godina

Нека наши кад шутирају увек ПОМИСЛЕ да ће ДАТИ КОШ и биће кош! А ја ћу исто да тако мислим и верујем у њих! Напред наши кошаркаши, напред Србија. ПОБЕДА! ПОБЕДА! ПОБЕДА!

duje

pre 13 godina

Kod nas u HR na kladionicama ste vi danas kao i janezi autsajderi, meni je to smiješno, to su dvije otvorene utakmice. Stavio sam 100 eura na vas a na drugi listić 100 eura na janeze, ma da mislim da ste vi blize tome da dobijete nego slovenci, ipak su turci domacini.
Iako mi Srbija nije jasna, prvo gubi od Njemaca koje bi selekcija moje zgrade pobijedila, onda dobije HR sa pola koša, ali to je OK, Srbija to namjerno radi Hrvatskoj već duže vrime u košarci, tako da ne znam koji je domet ove vaše ekipe, ali mislim da je kvota od 3,5 nerealno velika danas!!!
Nadam se da će te mi uveselit dan, a i nisu mi jasni neki Srbi poput Miličića, a šta on ne igra? Ozlijeđen ili???

milos

pre 13 godina

kako ogavno igraju ovi Spanci, samo se bacaju po podu, i placu sudiji sto im nije svirao faul. Ako nastave sa ovakvim sudjenjem (bez flopovanja), dobijamo ih sigurno.