NBA 104

Petak, 05.01.2024.

07:24

Nestvarni Jokić – trojka skoro s centra uz zvuk sirene za pobedu! VIDEO

Košarkaši Denvera pobedili su Golden Stejt sa 130:127, trojkom Nikole Jokića uz zvuk sirene.

Nestvarni Jokiæ – trojka skoro s centra uz zvuk sirene za pobedu! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

Mitke

pre 5 meseci

Nemoj se sramotiti, 80-90ih je bila poluamaterska košarka, nijedna ekipa danas nebi u plejofu izbacila/pobedila Bulse i 90ih, Lekkerse iz kasnih 80ih ili Seltikse iz ranih 80ih. Sto komentarises kad nemaš pojma?
(Ja45, 6. januar 2024 01:20)

Ah, mlados'

Srbija

pre 5 meseci

Jokicu najvise mi prija sto si Srbin bog te cuvao i dao ti sve najbolje u zivotu.Predstavi Srbiju kao veliku zemlju.Jokicu kralju

Veliki brat

pre 5 meseci

Ima li negde prenos na hrvatskoj televiziji sa njihovim komentatorom i onim poznatim "to jedino mogu Srbi" :)))

Ima YT video sa Stojakovićevim koševima u zadnjim sekundama meča, jedan od po meni najboljih je kad je postigao trojku ne iz ugla, nego je išao ka uglu i da bi izbegao blok bacio se još više iza koša, da bi preko table dao trojku "nothing but the nets".

Naravno, takvih koševa imate koliko hoćete, posebno od velikih igrača, ali imaju oni i promašaja, čak i sam Džordan je više puta promašivao u poslednjim sekundama, ali za razliku od onih koji su uglavnom promašivali, veliki igrači imaju ovakvih pogodaka zbog kojih ćemo ih pamtiti decenijama.

Ja45

pre 5 meseci

@River Feniks Nemoj se sramotiti, 80-90ih je bila poluamaterska košarka, nijedna ekipa danas nebi u plejofu izbacila/pobedila Bulse i 90ih, Lekkerse iz kasnih 80ih ili Seltikse iz ranih 80ih. Sto komentarises kad nemaš pojma?

Mladen

pre 5 meseci

Sta god neko mislio o njemu covek je ako ne najbolji onda u najgorem slucaju jedan od 3 najbolja kosarkasa na planeti vec nekoliko godina.

War Inside My Head

pre 5 meseci

E zabode je Jokić sa skoro pola terena,i to iz naskoka,ludilo!Iznenađenje utakmice,definitivno Gordon,jer nakon užasa zbog ujeda psa,svih izjava koje su uslijedile,mislio sam mjesec dana neće sebi doći,kad on meč sezone.

Mirko

pre 5 meseci

#Messi GOAT Koji Bogdan the trojka, onaj što je Amerima šutao 0 od 8 ili onaj što je Litvi promašio tablu i obruč za produžetak? Daj dečko, zbog tebe i takvih... Jokara promoviše Srbiju kao niko nikad. Bogdanu je ovo prva sezona da liči na ono što mu predviđaju zadnjih 10 godina

babo

pre 5 meseci

Kao neko ko voli da gleda i igra košarku, ovaj šut što je digao je nevjerovatan, sa jedne ruke toliko baciti loptu i ubaciti… nevjerovatno… Obično se baca sa dvije ruke na o-ruk i Bože pomozi :D

vince carter

pre 5 meseci

@River Pa ti bre menjas nikove kao papuce :)) Statistika mi je ispravna samo ti nemas pojma o Nba niti znas Jokicevu statistiku karijere,kao sto rekoh ne postoji dodavanje koje je Jokic izveo a Bird nije,samim tim sto si napisao kako Bird moze da sanja Jokiceve asistencije govori o tome da nikada u zivotu nisi pogledao bar jedan video o Birdu ili samo trolujes namerno i ovo pisanje o polu amaterskoj kosarci a ovamo Josh Giddey bez suta,skila,brzine ima 8 tripl dablova!!. @Vranjanac Kakve to veze ima? Jokic nije Denver,zasto da ne stavim novac na bolju ekipu u ovom trenutku i nije samo Denver bio u pitanju vec i Milvoki,Zvezda,Juventus itd!!

jole

pre 5 meseci

Najbolji bijeli igrač za sada je očigledno Larry Bird , u to nema nikakve sumnje . Jokić ima još 6-7 godina odlične košarke u sebi i može iskoristiti to vrijeme da si udupla broj koševa,skokova i asistencija, podigne prosjek koševa , i što je najbitnije osvoji još nekoliko titula da ga prestigne. Bird je ulazio u defanzivne timove što Jokić neće moći i zato mislim da mu treba više titula od Birda kako bi ga prestigao. Neki objektivni kriteriji ipak trebaju postojati. Što se tiče ukupno najboljeg igrača svih vremena tu bi na kraju karijere i sami ulazak u top 10 bio neverojatan uspjeh zato što ti igrači imaju izuzetno visoka dostignuća i mnogo titula i njegov ulazak bi značio da je osvojio barem još 3 prstena .

Elena

pre 5 meseci

Ne pamtim kad sam bila ovoliko srećna zbog nekog ko mi nije član porodice. Ili možda jeste, brat nas dragi piše istoriju. Ima nas koji te volimo Nikola i ima nas mnogo!

zare

pre 5 meseci

Nije to sa pola terena, nego više, pošto je dijagonala. Ako bi se ta daljina povukla po sredini terena, došla bi skoro do sredine druge polovine terena.

River Feniks

pre 5 meseci

(vince carter, 05. januar 2024 09

Statistika ti nije dobra, jer Jokić prednjači ispred Birda po koševima, skokovima i asistencijama, plus Bird može samo da sanja o asistencijama koje izvodi Jokić, pa Sombor Shuffle uveliko uvežbavaju na USA koledzima, što se tiče broja titula i MVPa, to će biti rešeno vrlo brzo, tek mu je 28 godina. Kad na sve to dodamo da je tad bila poluamaterska košarka.

Straight Outta München

pre 5 meseci

unija, coveka od 210cm skoro, gde se on u cudu okrece je najbolji pokazatelj koliko je NBA degradirala i ko sve danas tamo igra.
Ono kada bi se na basketu dogodilo poslali bi coveka kuci i rekli mu da ne igra vise kosarku, jer nije za to.
Najgore sto on ostaje i dalje startni centar, a jos gora je cinjenica da su upravo sa njim osvojili prsten, sto opet pokazuje koliko je NBA danas slaba.
(Baron, 05. januar 2024 09:25)

Zamisli tek najbolji trener u Univerzumu dozvoli da njegovoj ekipi Gilespi saspe 16 poena bez promasaja!!!!!! A pricamo o Evroligi :)

iki

pre 5 meseci

Nestvarni Jokic u šutu poslednje 4 utakmice preko 85%, 38 od 44. Trojka u top 10 poteze čitave sezone za sada takodje nestvarna. Gordon je 15 od 30 poena ubacio u 4. plus maestralna odbrana gde ni Stef Kari nije uspevao da ga pretrči u poslednih par minuta utakmice i ona rampa nad poljakom iz GS kada ga je zalepio za zemlju kao malo dete dok je ovaj hteo da šutira.

Laki

pre 5 meseci

Vidim, neki gledali, zaspivali, budili se ili nisu, pa pametuju. Ja sam gledao od tajmauta i rezultata, cini mi se 121:103, pa pomislih, al' ih razvalise. Kad ono, tupa-tupa, Gordon, ovo-ono, Jokara, neverovatno sta stigose i prestigose. Sa tacke mog mikrokosmosa, ja sam im doneo srecu:)

Vasko

pre 5 meseci

Mislim da je red da se pomene, kako je ovom ludom košu prethodilo još neverovatnije presecanje napada GSW, četri sekunde pre kraja. Kradja kopte, u magnovenju.

Baron

pre 5 meseci

Ne mogu da svarim i ozbiljno shvatim danasnji NBA kao kosarku. Posmatram je kao zabavu, cirkus, kecere gde je sve vise manje namesteno.
Namesteno da pojedini igraci olako imaju 30p po utakmici, sto su ranijih godina mogli samo vrhunski igraci.
Gordon je stvarno zahvalan igrac, mozda najkorisniji u Denveru, ali ako protivnicka ekipa dozvoli da im on ubaci 30p skoro bez promasaja iz igre, onda ta ekipa je smesna.
A warriorsi su od dinastije dosli do kante od tima, jer forsiraju pleja od 40god i antitalenta Lunija.
Ona asistencija Gordona za Jokica preko glave Lunija, coveka od 210cm skoro, gde se on u cudu okrece je najbolji pokazatelj koliko je NBA degradirala i ko sve danas tamo igra.
Ono kada bi se na basketu dogodilo poslali bi coveka kuci i rekli mu da ne igra vise kosarku, jer nije za to.
Najgore sto on ostaje i dalje startni centar, a jos gora je cinjenica da su upravo sa njim osvojili prsten, sto opet pokazuje koliko je NBA danas slaba.

Bocko

pre 5 meseci

Vodiš 18 razlike 6 minuta i 45 sekundi do kraja i izgubiše ? Na osnovu iskustva, to su Kari i Tompson sami trebali da završe ! Ili je njihovo vreme, ipak, prošlo. Jokić je odigrao gotovo savršenu utakmicu, pogodio je i taj " herojski " šut za pobedu. Ali ja BiH istakao Gordona. Možda i najbolja četvrtina u karijeri. Svuda ga je bilo, i u odbrani i u napadu. Dok je GSW pravio razliku, maltene jedini je održavao nadu Denveru.

vince carter

pre 5 meseci

@River To je istinit komentar samo u Srbiji i mozda u Denveru i nigde vise. Naravno da je Larry Bird najbolji beli igrac. 3x sampion,3x mvp,3x defense team,odigrao zadnjih 5 sezona sa teskom povredom ledja ali i zadrzao odlicnu statistiku karijere na kraju 24p,10sk,6,3ass. Jokiceva je 20p,10,6sk i 6,8ass bez defanzivnih timova,2x mvp i 1 titula. Samo licemeri koji imaju idole menjaju kriterijume kada biraju najbolje,prvo su im bitne statistike i rekordi a onda proglase nekog najboljim dok jos nije ostavario ni deo nekih drugih igraca,cekali su da Novak obori rekord u Grand Slemovima i proglase ga Goatom dok za druge igrace imaju skroz drugacije kriterijume. Stefu Kariju su bile dovoljne dve sezone da ga proglase za najveceg ovde u komentarima sve dok nije sasecen u finalu i kada su se takvi misevi koji su svakog dana onanisali u komentarima sa "Messi kosarke" nestali,kasnije im je Kari postao neprijatelj broj jedan. Takodje ne postoji sut,dodavanje,potez koji izvodi Jokic a koji nije izvodio Bird.

tata

pre 5 meseci

"znanje-imanje" definitivno tebe i još par stručnjaka ovde, koji još spavaju pa kasne sa komentarima, prvim letom poslati u Ameriku. Čujem Rocky (denverova maskota) traži pomoćnika za Uskrs (za glancanje).

Mikii

pre 5 meseci

Za nekoga kome, po sopstvenom priznanju, košarka ne znači ništa, poprilično se obradovao. Uzgred, znate li kad će ovako da se raduje za Srbiju? Tačno. Nikad.

milan11

pre 5 meseci

Bravo za ovaj koš, Jokić majstor, ALI veoma loše odigrano.
Izvodiš aut na pola terena i za gotovo 4 sekunde ne dođeš do neke bolje pozicije od šuta preko ruke sa 10 metara?

Mali princ

pre 5 meseci

Najsmešnije mi je da je bio toliko daleko i kad je uputio šut tajac i svi zajedno sa njim gledaju kako leti lopta i još udara u tablu pa u koš, haha.

Kajgana

pre 5 meseci

Jokic opalio sa omiljenim oružjem GSW, kad vidiš facu Currya na kraju sve jasno po tom pitanju ! Ali n.n treba zaboraviti i ostale, koji su digli nivo odbrane kad je trebalo, Gordon na celu, pogađali su oad treba, i preokrenuli za pobedu !
Sad Kerr o čemu će da priča ? O trojkama ? Umesto da ukapira da ne mogu više da žive od šuta za tri, da su u reketu rupa totalna, Jokic i Gordon ih napunili, Looney jeste napredovao ali nije to to, i osim njega nema nikoga…

zex

pre 5 meseci

"Niko kao on,da me voza da me sroza"..Jokic kao u stihovima pesme gazi,melje i donosi pobede.Vozi Jokicu di zlata u Parizu.Idemo samo jakoo,za Srbiju!!!!

Wlado

pre 5 meseci

Ustanem, gledam, denver lagano plus 5,+10, prispava mi se u trexoj, zaklopim oci, budim se guve 15, gledam ne verujem, -18...i onda krece sampionsko zatezanje odbrane, koliko oni doziraju odvranu u regunarnom delu to je neverovatno. Ona im je i donela titulu. Dva minuta do kraja kroz glavu mi prodje kako bi bilo dobro da se desi nestvarna situacija da jokic pogodi tricu za pobedu, zasluzio je, i dalje mislim da je najbolji clutch igrac u ligi. Njegovo slavlje je pokazalo koliko im znaci pobeda ali karijev izraz lica je bio nenadmasan. There's a new sherif in town.

Ja45

pre 5 meseci

@JeRemija Posle LBJ najbolji igrač NBA? Reci da se šališ? LBJ nije u prvih deset u NBA trenutno, a kamoli blizu Jokica. Jokic, Luka, Embid, Janis, Shai Aleksander, Tejtum, Edvards, Durent, Ja Morent, Haliburton su svi trenutno bolji igrači od LBJ, da ne nabrajam posle deset, a ima ih još!

znanje-imanje

pre 5 meseci

buahahahaha aiaiai buahahahAHAHAHA... Ne može ni bolje ni smešnije.
Glupavi Maloun stopira na 4 sekunde do kraja Mareja koji taman hvata zalet ka drugoj strani. Za te 4 sekunde on će sigurno, za 2,5, stići bar do linije 3 poena. I u zadnjoj sekundi imati vreme za ulaz, ili šut, ili i fintu, po možda i povratni pas Nikoli. Ovako za 3,6 sekundi a da se lopta izvodi sa sopstvene polovine šanse da se da koš su 10%, nisu 20% sigurno. Ta dodatna greška čini sve još više "hilarious". To kako je naša slon-balerina po ko zna koji put pokazala da je jedna sasvim unikatna slon-balerina.
Malo razočarava slab napredak Brauna. Ali je za Denver neprocenjivo što Wotson postaje pravi 6. igrač. Setite se prave "politilka korektnost" drame glupave NBA kada je But rekao da će dečko već ove sezone biti ono što gube, onaj Braun koji je sada u Indijani. Umalo i da ne pobede ovu, jer se Meloun nije na vreme setio da za zadnje minute jurnjave izvadi MPJ i ubaci Wotsona.
I psihološki ali i rezultatski u smislu "swing" mnogo značajna pobeda-poraz za oba tima. Naravno i dodatak auri jednog velikog igrača. Efektivno ovime se Denver na tabeli izjednačio na 1. mestu.

p.s. ko bude gledao malo detaljniji snimak obratite pažnju kako iznervirani Nikola širi ruke i viče na antikošarkaškog neznalca Malouna dok ovaj prekida kontru Mareja i traži neupotrebljivi zadnji tajm aut... ali, kako to često biva: što su borci smešniji turnir je uspešniji

bskfan

pre 5 meseci

Stiv Ker pokusao da igra psiholosku igru protiv Jokica. Prvo je na prosloj utakmici izasao sa onom pricom o sudjenju a nocas se u cetvrtoj cetvrtini direktno obratio Jokicu, sto je ispod renomea jednog sampionskog trenera. Najkvarnije u svemu tome je to sto su tada GWS bili u debelom plusu, valjda +16 ili tako nesto, a sve to je podsetilo na ono Lukino "Everybody acting tough when they up". Kako su prosli Buker i CP3, tako je prosao i Stiv Ker. Otuda i ona neuobicajena reakcija Jokica nakon pobedonosnog kosa. Do koje mere je Kerova reakcija "c'mon man" bila nesportska najboje govori to sto je i Malone na nju reagovao. Otuda i ono neubicajeno slavlje Malonea na kraju utakmice kada sa sirokim osmehom paradira po parketu.

Iz nekog razloga Ker je krenuo putem izazivanja rivaliteta i sad cemo videti sta ce od svega toga biti.

Dr doc.

pre 5 meseci

Jos jedna od fantasticnih partija Jokica, ali treba reci da je cela petorka koja je tada bila na parketu, narocito Gordon, odigrala poslednjih 7 minuta kao u transu, posebno u odbrani, kada je Denver gubio 18 razlike.

Fikio

pre 5 meseci

Samo bih hteo da se zahvalim Gospodu Bogu sto sam u zivotu imao tu cast i privilegiju da u svom zivotu gledam Zvezdu kako dise pehar evrope i sveta, pa nasu kosarkasku reprezentaciju i Saleta Djordjevica devesetih, vaterpolo reprezentaciju, Novaka Djokovica, i sada Nikolu Jokica... Toliko radosti sam osecao zbog ovih sportista i reprezentacija da je to prosto neopisivo. I nisam jedan od onih sto samo sedi kuci po ceo dan i gleda TV, imam lep zivot, ali nista u meni ne budi tu vrstu osecanja kao sportski uspeh! Alal ti vera Nikola i ziv nam bio junace jos milion godina!!

vince carter

pre 5 meseci

Sta ti je ironija,da mi ovaj bot donese ovoliki novac. Budim se jutros i vidim 119-103,opsovah i rekoh tako ti i treba,kad ono medjutim 127-130,jos vidim na instagramu bot zviznuo frljoku. "znanje-imanje" Pokrij se usima kad pricas o Melounu,juce prikazan video kako motivise ekipu kada su pri vodjstvu od 30 razlike protivnici spustili na 23. Samo ono sto pruza igracima nakon svake utakmice i poklanja im one lance uz motivacione govore znaci igracima za samopouzdanje vise nego ista.

Junior

pre 5 meseci

Kako Jokić ima nekako šeprtljave šuteve baš onako ofrlje šeprtasto, i u ovoj situaciji je uputio šut pa šta bude, i ovo je slučajno ušlo, Jokić nema neki lep stil košarke.

Fikio

pre 5 meseci

Samo bih hteo da se zahvalim Gospodu Bogu sto sam u zivotu imao tu cast i privilegiju da u svom zivotu gledam Zvezdu kako dise pehar evrope i sveta, pa nasu kosarkasku reprezentaciju i Saleta Djordjevica devesetih, vaterpolo reprezentaciju, Novaka Djokovica, i sada Nikolu Jokica... Toliko radosti sam osecao zbog ovih sportista i reprezentacija da je to prosto neopisivo. I nisam jedan od onih sto samo sedi kuci po ceo dan i gleda TV, imam lep zivot, ali nista u meni ne budi tu vrstu osecanja kao sportski uspeh! Alal ti vera Nikola i ziv nam bio junace jos milion godina!!

Dr doc.

pre 5 meseci

Jos jedna od fantasticnih partija Jokica, ali treba reci da je cela petorka koja je tada bila na parketu, narocito Gordon, odigrala poslednjih 7 minuta kao u transu, posebno u odbrani, kada je Denver gubio 18 razlike.

bskfan

pre 5 meseci

Stiv Ker pokusao da igra psiholosku igru protiv Jokica. Prvo je na prosloj utakmici izasao sa onom pricom o sudjenju a nocas se u cetvrtoj cetvrtini direktno obratio Jokicu, sto je ispod renomea jednog sampionskog trenera. Najkvarnije u svemu tome je to sto su tada GWS bili u debelom plusu, valjda +16 ili tako nesto, a sve to je podsetilo na ono Lukino "Everybody acting tough when they up". Kako su prosli Buker i CP3, tako je prosao i Stiv Ker. Otuda i ona neuobicajena reakcija Jokica nakon pobedonosnog kosa. Do koje mere je Kerova reakcija "c'mon man" bila nesportska najboje govori to sto je i Malone na nju reagovao. Otuda i ono neubicajeno slavlje Malonea na kraju utakmice kada sa sirokim osmehom paradira po parketu.

Iz nekog razloga Ker je krenuo putem izazivanja rivaliteta i sad cemo videti sta ce od svega toga biti.

Mali princ

pre 5 meseci

Najsmešnije mi je da je bio toliko daleko i kad je uputio šut tajac i svi zajedno sa njim gledaju kako leti lopta i još udara u tablu pa u koš, haha.

Wlado

pre 5 meseci

Ustanem, gledam, denver lagano plus 5,+10, prispava mi se u trexoj, zaklopim oci, budim se guve 15, gledam ne verujem, -18...i onda krece sampionsko zatezanje odbrane, koliko oni doziraju odvranu u regunarnom delu to je neverovatno. Ona im je i donela titulu. Dva minuta do kraja kroz glavu mi prodje kako bi bilo dobro da se desi nestvarna situacija da jokic pogodi tricu za pobedu, zasluzio je, i dalje mislim da je najbolji clutch igrac u ligi. Njegovo slavlje je pokazalo koliko im znaci pobeda ali karijev izraz lica je bio nenadmasan. There's a new sherif in town.

Laki

pre 5 meseci

Vidim, neki gledali, zaspivali, budili se ili nisu, pa pametuju. Ja sam gledao od tajmauta i rezultata, cini mi se 121:103, pa pomislih, al' ih razvalise. Kad ono, tupa-tupa, Gordon, ovo-ono, Jokara, neverovatno sta stigose i prestigose. Sa tacke mog mikrokosmosa, ja sam im doneo srecu:)

Elena

pre 5 meseci

Ne pamtim kad sam bila ovoliko srećna zbog nekog ko mi nije član porodice. Ili možda jeste, brat nas dragi piše istoriju. Ima nas koji te volimo Nikola i ima nas mnogo!

Straight Outta München

pre 5 meseci

unija, coveka od 210cm skoro, gde se on u cudu okrece je najbolji pokazatelj koliko je NBA degradirala i ko sve danas tamo igra.
Ono kada bi se na basketu dogodilo poslali bi coveka kuci i rekli mu da ne igra vise kosarku, jer nije za to.
Najgore sto on ostaje i dalje startni centar, a jos gora je cinjenica da su upravo sa njim osvojili prsten, sto opet pokazuje koliko je NBA danas slaba.
(Baron, 05. januar 2024 09:25)

Zamisli tek najbolji trener u Univerzumu dozvoli da njegovoj ekipi Gilespi saspe 16 poena bez promasaja!!!!!! A pricamo o Evroligi :)

znanje-imanje

pre 5 meseci

buahahahaha aiaiai buahahahAHAHAHA... Ne može ni bolje ni smešnije.
Glupavi Maloun stopira na 4 sekunde do kraja Mareja koji taman hvata zalet ka drugoj strani. Za te 4 sekunde on će sigurno, za 2,5, stići bar do linije 3 poena. I u zadnjoj sekundi imati vreme za ulaz, ili šut, ili i fintu, po možda i povratni pas Nikoli. Ovako za 3,6 sekundi a da se lopta izvodi sa sopstvene polovine šanse da se da koš su 10%, nisu 20% sigurno. Ta dodatna greška čini sve još više "hilarious". To kako je naša slon-balerina po ko zna koji put pokazala da je jedna sasvim unikatna slon-balerina.
Malo razočarava slab napredak Brauna. Ali je za Denver neprocenjivo što Wotson postaje pravi 6. igrač. Setite se prave "politilka korektnost" drame glupave NBA kada je But rekao da će dečko već ove sezone biti ono što gube, onaj Braun koji je sada u Indijani. Umalo i da ne pobede ovu, jer se Meloun nije na vreme setio da za zadnje minute jurnjave izvadi MPJ i ubaci Wotsona.
I psihološki ali i rezultatski u smislu "swing" mnogo značajna pobeda-poraz za oba tima. Naravno i dodatak auri jednog velikog igrača. Efektivno ovime se Denver na tabeli izjednačio na 1. mestu.

p.s. ko bude gledao malo detaljniji snimak obratite pažnju kako iznervirani Nikola širi ruke i viče na antikošarkaškog neznalca Malouna dok ovaj prekida kontru Mareja i traži neupotrebljivi zadnji tajm aut... ali, kako to često biva: što su borci smešniji turnir je uspešniji

Kajgana

pre 5 meseci

Jokic opalio sa omiljenim oružjem GSW, kad vidiš facu Currya na kraju sve jasno po tom pitanju ! Ali n.n treba zaboraviti i ostale, koji su digli nivo odbrane kad je trebalo, Gordon na celu, pogađali su oad treba, i preokrenuli za pobedu !
Sad Kerr o čemu će da priča ? O trojkama ? Umesto da ukapira da ne mogu više da žive od šuta za tri, da su u reketu rupa totalna, Jokic i Gordon ih napunili, Looney jeste napredovao ali nije to to, i osim njega nema nikoga…

Ja45

pre 5 meseci

@JeRemija Posle LBJ najbolji igrač NBA? Reci da se šališ? LBJ nije u prvih deset u NBA trenutno, a kamoli blizu Jokica. Jokic, Luka, Embid, Janis, Shai Aleksander, Tejtum, Edvards, Durent, Ja Morent, Haliburton su svi trenutno bolji igrači od LBJ, da ne nabrajam posle deset, a ima ih još!

Bocko

pre 5 meseci

Vodiš 18 razlike 6 minuta i 45 sekundi do kraja i izgubiše ? Na osnovu iskustva, to su Kari i Tompson sami trebali da završe ! Ili je njihovo vreme, ipak, prošlo. Jokić je odigrao gotovo savršenu utakmicu, pogodio je i taj " herojski " šut za pobedu. Ali ja BiH istakao Gordona. Možda i najbolja četvrtina u karijeri. Svuda ga je bilo, i u odbrani i u napadu. Dok je GSW pravio razliku, maltene jedini je održavao nadu Denveru.

iki

pre 5 meseci

Nestvarni Jokic u šutu poslednje 4 utakmice preko 85%, 38 od 44. Trojka u top 10 poteze čitave sezone za sada takodje nestvarna. Gordon je 15 od 30 poena ubacio u 4. plus maestralna odbrana gde ni Stef Kari nije uspevao da ga pretrči u poslednih par minuta utakmice i ona rampa nad poljakom iz GS kada ga je zalepio za zemlju kao malo dete dok je ovaj hteo da šutira.

Vasko

pre 5 meseci

Mislim da je red da se pomene, kako je ovom ludom košu prethodilo još neverovatnije presecanje napada GSW, četri sekunde pre kraja. Kradja kopte, u magnovenju.

tata

pre 5 meseci

"znanje-imanje" definitivno tebe i još par stručnjaka ovde, koji još spavaju pa kasne sa komentarima, prvim letom poslati u Ameriku. Čujem Rocky (denverova maskota) traži pomoćnika za Uskrs (za glancanje).

War Inside My Head

pre 5 meseci

E zabode je Jokić sa skoro pola terena,i to iz naskoka,ludilo!Iznenađenje utakmice,definitivno Gordon,jer nakon užasa zbog ujeda psa,svih izjava koje su uslijedile,mislio sam mjesec dana neće sebi doći,kad on meč sezone.

zex

pre 5 meseci

"Niko kao on,da me voza da me sroza"..Jokic kao u stihovima pesme gazi,melje i donosi pobede.Vozi Jokicu di zlata u Parizu.Idemo samo jakoo,za Srbiju!!!!

milan11

pre 5 meseci

Bravo za ovaj koš, Jokić majstor, ALI veoma loše odigrano.
Izvodiš aut na pola terena i za gotovo 4 sekunde ne dođeš do neke bolje pozicije od šuta preko ruke sa 10 metara?

River Feniks

pre 5 meseci

(vince carter, 05. januar 2024 09

Statistika ti nije dobra, jer Jokić prednjači ispred Birda po koševima, skokovima i asistencijama, plus Bird može samo da sanja o asistencijama koje izvodi Jokić, pa Sombor Shuffle uveliko uvežbavaju na USA koledzima, što se tiče broja titula i MVPa, to će biti rešeno vrlo brzo, tek mu je 28 godina. Kad na sve to dodamo da je tad bila poluamaterska košarka.

babo

pre 5 meseci

Kao neko ko voli da gleda i igra košarku, ovaj šut što je digao je nevjerovatan, sa jedne ruke toliko baciti loptu i ubaciti… nevjerovatno… Obično se baca sa dvije ruke na o-ruk i Bože pomozi :D

Mikii

pre 5 meseci

Za nekoga kome, po sopstvenom priznanju, košarka ne znači ništa, poprilično se obradovao. Uzgred, znate li kad će ovako da se raduje za Srbiju? Tačno. Nikad.

vince carter

pre 5 meseci

Sta ti je ironija,da mi ovaj bot donese ovoliki novac. Budim se jutros i vidim 119-103,opsovah i rekoh tako ti i treba,kad ono medjutim 127-130,jos vidim na instagramu bot zviznuo frljoku. "znanje-imanje" Pokrij se usima kad pricas o Melounu,juce prikazan video kako motivise ekipu kada su pri vodjstvu od 30 razlike protivnici spustili na 23. Samo ono sto pruza igracima nakon svake utakmice i poklanja im one lance uz motivacione govore znaci igracima za samopouzdanje vise nego ista.

Mirko

pre 5 meseci

#Messi GOAT Koji Bogdan the trojka, onaj što je Amerima šutao 0 od 8 ili onaj što je Litvi promašio tablu i obruč za produžetak? Daj dečko, zbog tebe i takvih... Jokara promoviše Srbiju kao niko nikad. Bogdanu je ovo prva sezona da liči na ono što mu predviđaju zadnjih 10 godina

jole

pre 5 meseci

Najbolji bijeli igrač za sada je očigledno Larry Bird , u to nema nikakve sumnje . Jokić ima još 6-7 godina odlične košarke u sebi i može iskoristiti to vrijeme da si udupla broj koševa,skokova i asistencija, podigne prosjek koševa , i što je najbitnije osvoji još nekoliko titula da ga prestigne. Bird je ulazio u defanzivne timove što Jokić neće moći i zato mislim da mu treba više titula od Birda kako bi ga prestigao. Neki objektivni kriteriji ipak trebaju postojati. Što se tiče ukupno najboljeg igrača svih vremena tu bi na kraju karijere i sami ulazak u top 10 bio neverojatan uspjeh zato što ti igrači imaju izuzetno visoka dostignuća i mnogo titula i njegov ulazak bi značio da je osvojio barem još 3 prstena .

vince carter

pre 5 meseci

@River To je istinit komentar samo u Srbiji i mozda u Denveru i nigde vise. Naravno da je Larry Bird najbolji beli igrac. 3x sampion,3x mvp,3x defense team,odigrao zadnjih 5 sezona sa teskom povredom ledja ali i zadrzao odlicnu statistiku karijere na kraju 24p,10sk,6,3ass. Jokiceva je 20p,10,6sk i 6,8ass bez defanzivnih timova,2x mvp i 1 titula. Samo licemeri koji imaju idole menjaju kriterijume kada biraju najbolje,prvo su im bitne statistike i rekordi a onda proglase nekog najboljim dok jos nije ostavario ni deo nekih drugih igraca,cekali su da Novak obori rekord u Grand Slemovima i proglase ga Goatom dok za druge igrace imaju skroz drugacije kriterijume. Stefu Kariju su bile dovoljne dve sezone da ga proglase za najveceg ovde u komentarima sve dok nije sasecen u finalu i kada su se takvi misevi koji su svakog dana onanisali u komentarima sa "Messi kosarke" nestali,kasnije im je Kari postao neprijatelj broj jedan. Takodje ne postoji sut,dodavanje,potez koji izvodi Jokic a koji nije izvodio Bird.

Mladen

pre 5 meseci

Sta god neko mislio o njemu covek je ako ne najbolji onda u najgorem slucaju jedan od 3 najbolja kosarkasa na planeti vec nekoliko godina.

Baron

pre 5 meseci

Ne mogu da svarim i ozbiljno shvatim danasnji NBA kao kosarku. Posmatram je kao zabavu, cirkus, kecere gde je sve vise manje namesteno.
Namesteno da pojedini igraci olako imaju 30p po utakmici, sto su ranijih godina mogli samo vrhunski igraci.
Gordon je stvarno zahvalan igrac, mozda najkorisniji u Denveru, ali ako protivnicka ekipa dozvoli da im on ubaci 30p skoro bez promasaja iz igre, onda ta ekipa je smesna.
A warriorsi su od dinastije dosli do kante od tima, jer forsiraju pleja od 40god i antitalenta Lunija.
Ona asistencija Gordona za Jokica preko glave Lunija, coveka od 210cm skoro, gde se on u cudu okrece je najbolji pokazatelj koliko je NBA degradirala i ko sve danas tamo igra.
Ono kada bi se na basketu dogodilo poslali bi coveka kuci i rekli mu da ne igra vise kosarku, jer nije za to.
Najgore sto on ostaje i dalje startni centar, a jos gora je cinjenica da su upravo sa njim osvojili prsten, sto opet pokazuje koliko je NBA danas slaba.

zare

pre 5 meseci

Nije to sa pola terena, nego više, pošto je dijagonala. Ako bi se ta daljina povukla po sredini terena, došla bi skoro do sredine druge polovine terena.

Junior

pre 5 meseci

Kako Jokić ima nekako šeprtljave šuteve baš onako ofrlje šeprtasto, i u ovoj situaciji je uputio šut pa šta bude, i ovo je slučajno ušlo, Jokić nema neki lep stil košarke.

vince carter

pre 5 meseci

@River Pa ti bre menjas nikove kao papuce :)) Statistika mi je ispravna samo ti nemas pojma o Nba niti znas Jokicevu statistiku karijere,kao sto rekoh ne postoji dodavanje koje je Jokic izveo a Bird nije,samim tim sto si napisao kako Bird moze da sanja Jokiceve asistencije govori o tome da nikada u zivotu nisi pogledao bar jedan video o Birdu ili samo trolujes namerno i ovo pisanje o polu amaterskoj kosarci a ovamo Josh Giddey bez suta,skila,brzine ima 8 tripl dablova!!. @Vranjanac Kakve to veze ima? Jokic nije Denver,zasto da ne stavim novac na bolju ekipu u ovom trenutku i nije samo Denver bio u pitanju vec i Milvoki,Zvezda,Juventus itd!!

Mitke

pre 5 meseci

Nemoj se sramotiti, 80-90ih je bila poluamaterska košarka, nijedna ekipa danas nebi u plejofu izbacila/pobedila Bulse i 90ih, Lekkerse iz kasnih 80ih ili Seltikse iz ranih 80ih. Sto komentarises kad nemaš pojma?
(Ja45, 6. januar 2024 01:20)

Ah, mlados'

Veliki brat

pre 5 meseci

Ima li negde prenos na hrvatskoj televiziji sa njihovim komentatorom i onim poznatim "to jedino mogu Srbi" :)))

Ima YT video sa Stojakovićevim koševima u zadnjim sekundama meča, jedan od po meni najboljih je kad je postigao trojku ne iz ugla, nego je išao ka uglu i da bi izbegao blok bacio se još više iza koša, da bi preko table dao trojku "nothing but the nets".

Naravno, takvih koševa imate koliko hoćete, posebno od velikih igrača, ali imaju oni i promašaja, čak i sam Džordan je više puta promašivao u poslednjim sekundama, ali za razliku od onih koji su uglavnom promašivali, veliki igrači imaju ovakvih pogodaka zbog kojih ćemo ih pamtiti decenijama.

Srbija

pre 5 meseci

Jokicu najvise mi prija sto si Srbin bog te cuvao i dao ti sve najbolje u zivotu.Predstavi Srbiju kao veliku zemlju.Jokicu kralju

Ja45

pre 5 meseci

@River Feniks Nemoj se sramotiti, 80-90ih je bila poluamaterska košarka, nijedna ekipa danas nebi u plejofu izbacila/pobedila Bulse i 90ih, Lekkerse iz kasnih 80ih ili Seltikse iz ranih 80ih. Sto komentarises kad nemaš pojma?

znanje-imanje

pre 5 meseci

buahahahaha aiaiai buahahahAHAHAHA... Ne može ni bolje ni smešnije.
Glupavi Maloun stopira na 4 sekunde do kraja Mareja koji taman hvata zalet ka drugoj strani. Za te 4 sekunde on će sigurno, za 2,5, stići bar do linije 3 poena. I u zadnjoj sekundi imati vreme za ulaz, ili šut, ili i fintu, po možda i povratni pas Nikoli. Ovako za 3,6 sekundi a da se lopta izvodi sa sopstvene polovine šanse da se da koš su 10%, nisu 20% sigurno. Ta dodatna greška čini sve još više "hilarious". To kako je naša slon-balerina po ko zna koji put pokazala da je jedna sasvim unikatna slon-balerina.
Malo razočarava slab napredak Brauna. Ali je za Denver neprocenjivo što Wotson postaje pravi 6. igrač. Setite se prave "politilka korektnost" drame glupave NBA kada je But rekao da će dečko već ove sezone biti ono što gube, onaj Braun koji je sada u Indijani. Umalo i da ne pobede ovu, jer se Meloun nije na vreme setio da za zadnje minute jurnjave izvadi MPJ i ubaci Wotsona.
I psihološki ali i rezultatski u smislu "swing" mnogo značajna pobeda-poraz za oba tima. Naravno i dodatak auri jednog velikog igrača. Efektivno ovime se Denver na tabeli izjednačio na 1. mestu.

p.s. ko bude gledao malo detaljniji snimak obratite pažnju kako iznervirani Nikola širi ruke i viče na antikošarkaškog neznalca Malouna dok ovaj prekida kontru Mareja i traži neupotrebljivi zadnji tajm aut... ali, kako to često biva: što su borci smešniji turnir je uspešniji

milan11

pre 5 meseci

Bravo za ovaj koš, Jokić majstor, ALI veoma loše odigrano.
Izvodiš aut na pola terena i za gotovo 4 sekunde ne dođeš do neke bolje pozicije od šuta preko ruke sa 10 metara?

Mikii

pre 5 meseci

Za nekoga kome, po sopstvenom priznanju, košarka ne znači ništa, poprilično se obradovao. Uzgred, znate li kad će ovako da se raduje za Srbiju? Tačno. Nikad.

Junior

pre 5 meseci

Kako Jokić ima nekako šeprtljave šuteve baš onako ofrlje šeprtasto, i u ovoj situaciji je uputio šut pa šta bude, i ovo je slučajno ušlo, Jokić nema neki lep stil košarke.

vince carter

pre 5 meseci

@River To je istinit komentar samo u Srbiji i mozda u Denveru i nigde vise. Naravno da je Larry Bird najbolji beli igrac. 3x sampion,3x mvp,3x defense team,odigrao zadnjih 5 sezona sa teskom povredom ledja ali i zadrzao odlicnu statistiku karijere na kraju 24p,10sk,6,3ass. Jokiceva je 20p,10,6sk i 6,8ass bez defanzivnih timova,2x mvp i 1 titula. Samo licemeri koji imaju idole menjaju kriterijume kada biraju najbolje,prvo su im bitne statistike i rekordi a onda proglase nekog najboljim dok jos nije ostavario ni deo nekih drugih igraca,cekali su da Novak obori rekord u Grand Slemovima i proglase ga Goatom dok za druge igrace imaju skroz drugacije kriterijume. Stefu Kariju su bile dovoljne dve sezone da ga proglase za najveceg ovde u komentarima sve dok nije sasecen u finalu i kada su se takvi misevi koji su svakog dana onanisali u komentarima sa "Messi kosarke" nestali,kasnije im je Kari postao neprijatelj broj jedan. Takodje ne postoji sut,dodavanje,potez koji izvodi Jokic a koji nije izvodio Bird.

Baron

pre 5 meseci

Ne mogu da svarim i ozbiljno shvatim danasnji NBA kao kosarku. Posmatram je kao zabavu, cirkus, kecere gde je sve vise manje namesteno.
Namesteno da pojedini igraci olako imaju 30p po utakmici, sto su ranijih godina mogli samo vrhunski igraci.
Gordon je stvarno zahvalan igrac, mozda najkorisniji u Denveru, ali ako protivnicka ekipa dozvoli da im on ubaci 30p skoro bez promasaja iz igre, onda ta ekipa je smesna.
A warriorsi su od dinastije dosli do kante od tima, jer forsiraju pleja od 40god i antitalenta Lunija.
Ona asistencija Gordona za Jokica preko glave Lunija, coveka od 210cm skoro, gde se on u cudu okrece je najbolji pokazatelj koliko je NBA degradirala i ko sve danas tamo igra.
Ono kada bi se na basketu dogodilo poslali bi coveka kuci i rekli mu da ne igra vise kosarku, jer nije za to.
Najgore sto on ostaje i dalje startni centar, a jos gora je cinjenica da su upravo sa njim osvojili prsten, sto opet pokazuje koliko je NBA danas slaba.

Fikio

pre 5 meseci

Samo bih hteo da se zahvalim Gospodu Bogu sto sam u zivotu imao tu cast i privilegiju da u svom zivotu gledam Zvezdu kako dise pehar evrope i sveta, pa nasu kosarkasku reprezentaciju i Saleta Djordjevica devesetih, vaterpolo reprezentaciju, Novaka Djokovica, i sada Nikolu Jokica... Toliko radosti sam osecao zbog ovih sportista i reprezentacija da je to prosto neopisivo. I nisam jedan od onih sto samo sedi kuci po ceo dan i gleda TV, imam lep zivot, ali nista u meni ne budi tu vrstu osecanja kao sportski uspeh! Alal ti vera Nikola i ziv nam bio junace jos milion godina!!

vince carter

pre 5 meseci

Sta ti je ironija,da mi ovaj bot donese ovoliki novac. Budim se jutros i vidim 119-103,opsovah i rekoh tako ti i treba,kad ono medjutim 127-130,jos vidim na instagramu bot zviznuo frljoku. "znanje-imanje" Pokrij se usima kad pricas o Melounu,juce prikazan video kako motivise ekipu kada su pri vodjstvu od 30 razlike protivnici spustili na 23. Samo ono sto pruza igracima nakon svake utakmice i poklanja im one lance uz motivacione govore znaci igracima za samopouzdanje vise nego ista.

jole

pre 5 meseci

Najbolji bijeli igrač za sada je očigledno Larry Bird , u to nema nikakve sumnje . Jokić ima još 6-7 godina odlične košarke u sebi i može iskoristiti to vrijeme da si udupla broj koševa,skokova i asistencija, podigne prosjek koševa , i što je najbitnije osvoji još nekoliko titula da ga prestigne. Bird je ulazio u defanzivne timove što Jokić neće moći i zato mislim da mu treba više titula od Birda kako bi ga prestigao. Neki objektivni kriteriji ipak trebaju postojati. Što se tiče ukupno najboljeg igrača svih vremena tu bi na kraju karijere i sami ulazak u top 10 bio neverojatan uspjeh zato što ti igrači imaju izuzetno visoka dostignuća i mnogo titula i njegov ulazak bi značio da je osvojio barem još 3 prstena .

vince carter

pre 5 meseci

@River Pa ti bre menjas nikove kao papuce :)) Statistika mi je ispravna samo ti nemas pojma o Nba niti znas Jokicevu statistiku karijere,kao sto rekoh ne postoji dodavanje koje je Jokic izveo a Bird nije,samim tim sto si napisao kako Bird moze da sanja Jokiceve asistencije govori o tome da nikada u zivotu nisi pogledao bar jedan video o Birdu ili samo trolujes namerno i ovo pisanje o polu amaterskoj kosarci a ovamo Josh Giddey bez suta,skila,brzine ima 8 tripl dablova!!. @Vranjanac Kakve to veze ima? Jokic nije Denver,zasto da ne stavim novac na bolju ekipu u ovom trenutku i nije samo Denver bio u pitanju vec i Milvoki,Zvezda,Juventus itd!!

zare

pre 5 meseci

Nije to sa pola terena, nego više, pošto je dijagonala. Ako bi se ta daljina povukla po sredini terena, došla bi skoro do sredine druge polovine terena.

River Feniks

pre 5 meseci

(vince carter, 05. januar 2024 09

Statistika ti nije dobra, jer Jokić prednjači ispred Birda po koševima, skokovima i asistencijama, plus Bird može samo da sanja o asistencijama koje izvodi Jokić, pa Sombor Shuffle uveliko uvežbavaju na USA koledzima, što se tiče broja titula i MVPa, to će biti rešeno vrlo brzo, tek mu je 28 godina. Kad na sve to dodamo da je tad bila poluamaterska košarka.

Mirko

pre 5 meseci

#Messi GOAT Koji Bogdan the trojka, onaj što je Amerima šutao 0 od 8 ili onaj što je Litvi promašio tablu i obruč za produžetak? Daj dečko, zbog tebe i takvih... Jokara promoviše Srbiju kao niko nikad. Bogdanu je ovo prva sezona da liči na ono što mu predviđaju zadnjih 10 godina

Straight Outta München

pre 5 meseci

unija, coveka od 210cm skoro, gde se on u cudu okrece je najbolji pokazatelj koliko je NBA degradirala i ko sve danas tamo igra.
Ono kada bi se na basketu dogodilo poslali bi coveka kuci i rekli mu da ne igra vise kosarku, jer nije za to.
Najgore sto on ostaje i dalje startni centar, a jos gora je cinjenica da su upravo sa njim osvojili prsten, sto opet pokazuje koliko je NBA danas slaba.
(Baron, 05. januar 2024 09:25)

Zamisli tek najbolji trener u Univerzumu dozvoli da njegovoj ekipi Gilespi saspe 16 poena bez promasaja!!!!!! A pricamo o Evroligi :)

Elena

pre 5 meseci

Ne pamtim kad sam bila ovoliko srećna zbog nekog ko mi nije član porodice. Ili možda jeste, brat nas dragi piše istoriju. Ima nas koji te volimo Nikola i ima nas mnogo!

Ja45

pre 5 meseci

@JeRemija Posle LBJ najbolji igrač NBA? Reci da se šališ? LBJ nije u prvih deset u NBA trenutno, a kamoli blizu Jokica. Jokic, Luka, Embid, Janis, Shai Aleksander, Tejtum, Edvards, Durent, Ja Morent, Haliburton su svi trenutno bolji igrači od LBJ, da ne nabrajam posle deset, a ima ih još!

zex

pre 5 meseci

"Niko kao on,da me voza da me sroza"..Jokic kao u stihovima pesme gazi,melje i donosi pobede.Vozi Jokicu di zlata u Parizu.Idemo samo jakoo,za Srbiju!!!!

Dr doc.

pre 5 meseci

Jos jedna od fantasticnih partija Jokica, ali treba reci da je cela petorka koja je tada bila na parketu, narocito Gordon, odigrala poslednjih 7 minuta kao u transu, posebno u odbrani, kada je Denver gubio 18 razlike.

Bocko

pre 5 meseci

Vodiš 18 razlike 6 minuta i 45 sekundi do kraja i izgubiše ? Na osnovu iskustva, to su Kari i Tompson sami trebali da završe ! Ili je njihovo vreme, ipak, prošlo. Jokić je odigrao gotovo savršenu utakmicu, pogodio je i taj " herojski " šut za pobedu. Ali ja BiH istakao Gordona. Možda i najbolja četvrtina u karijeri. Svuda ga je bilo, i u odbrani i u napadu. Dok je GSW pravio razliku, maltene jedini je održavao nadu Denveru.

bskfan

pre 5 meseci

Stiv Ker pokusao da igra psiholosku igru protiv Jokica. Prvo je na prosloj utakmici izasao sa onom pricom o sudjenju a nocas se u cetvrtoj cetvrtini direktno obratio Jokicu, sto je ispod renomea jednog sampionskog trenera. Najkvarnije u svemu tome je to sto su tada GWS bili u debelom plusu, valjda +16 ili tako nesto, a sve to je podsetilo na ono Lukino "Everybody acting tough when they up". Kako su prosli Buker i CP3, tako je prosao i Stiv Ker. Otuda i ona neuobicajena reakcija Jokica nakon pobedonosnog kosa. Do koje mere je Kerova reakcija "c'mon man" bila nesportska najboje govori to sto je i Malone na nju reagovao. Otuda i ono neubicajeno slavlje Malonea na kraju utakmice kada sa sirokim osmehom paradira po parketu.

Iz nekog razloga Ker je krenuo putem izazivanja rivaliteta i sad cemo videti sta ce od svega toga biti.

tata

pre 5 meseci

"znanje-imanje" definitivno tebe i još par stručnjaka ovde, koji još spavaju pa kasne sa komentarima, prvim letom poslati u Ameriku. Čujem Rocky (denverova maskota) traži pomoćnika za Uskrs (za glancanje).

iki

pre 5 meseci

Nestvarni Jokic u šutu poslednje 4 utakmice preko 85%, 38 od 44. Trojka u top 10 poteze čitave sezone za sada takodje nestvarna. Gordon je 15 od 30 poena ubacio u 4. plus maestralna odbrana gde ni Stef Kari nije uspevao da ga pretrči u poslednih par minuta utakmice i ona rampa nad poljakom iz GS kada ga je zalepio za zemlju kao malo dete dok je ovaj hteo da šutira.

Wlado

pre 5 meseci

Ustanem, gledam, denver lagano plus 5,+10, prispava mi se u trexoj, zaklopim oci, budim se guve 15, gledam ne verujem, -18...i onda krece sampionsko zatezanje odbrane, koliko oni doziraju odvranu u regunarnom delu to je neverovatno. Ona im je i donela titulu. Dva minuta do kraja kroz glavu mi prodje kako bi bilo dobro da se desi nestvarna situacija da jokic pogodi tricu za pobedu, zasluzio je, i dalje mislim da je najbolji clutch igrac u ligi. Njegovo slavlje je pokazalo koliko im znaci pobeda ali karijev izraz lica je bio nenadmasan. There's a new sherif in town.

babo

pre 5 meseci

Kao neko ko voli da gleda i igra košarku, ovaj šut što je digao je nevjerovatan, sa jedne ruke toliko baciti loptu i ubaciti… nevjerovatno… Obično se baca sa dvije ruke na o-ruk i Bože pomozi :D

Srbija

pre 5 meseci

Jokicu najvise mi prija sto si Srbin bog te cuvao i dao ti sve najbolje u zivotu.Predstavi Srbiju kao veliku zemlju.Jokicu kralju

Laki

pre 5 meseci

Vidim, neki gledali, zaspivali, budili se ili nisu, pa pametuju. Ja sam gledao od tajmauta i rezultata, cini mi se 121:103, pa pomislih, al' ih razvalise. Kad ono, tupa-tupa, Gordon, ovo-ono, Jokara, neverovatno sta stigose i prestigose. Sa tacke mog mikrokosmosa, ja sam im doneo srecu:)

Ja45

pre 5 meseci

@River Feniks Nemoj se sramotiti, 80-90ih je bila poluamaterska košarka, nijedna ekipa danas nebi u plejofu izbacila/pobedila Bulse i 90ih, Lekkerse iz kasnih 80ih ili Seltikse iz ranih 80ih. Sto komentarises kad nemaš pojma?

Kajgana

pre 5 meseci

Jokic opalio sa omiljenim oružjem GSW, kad vidiš facu Currya na kraju sve jasno po tom pitanju ! Ali n.n treba zaboraviti i ostale, koji su digli nivo odbrane kad je trebalo, Gordon na celu, pogađali su oad treba, i preokrenuli za pobedu !
Sad Kerr o čemu će da priča ? O trojkama ? Umesto da ukapira da ne mogu više da žive od šuta za tri, da su u reketu rupa totalna, Jokic i Gordon ih napunili, Looney jeste napredovao ali nije to to, i osim njega nema nikoga…

Vasko

pre 5 meseci

Mislim da je red da se pomene, kako je ovom ludom košu prethodilo još neverovatnije presecanje napada GSW, četri sekunde pre kraja. Kradja kopte, u magnovenju.

War Inside My Head

pre 5 meseci

E zabode je Jokić sa skoro pola terena,i to iz naskoka,ludilo!Iznenađenje utakmice,definitivno Gordon,jer nakon užasa zbog ujeda psa,svih izjava koje su uslijedile,mislio sam mjesec dana neće sebi doći,kad on meč sezone.

Mali princ

pre 5 meseci

Najsmešnije mi je da je bio toliko daleko i kad je uputio šut tajac i svi zajedno sa njim gledaju kako leti lopta i još udara u tablu pa u koš, haha.

Mladen

pre 5 meseci

Sta god neko mislio o njemu covek je ako ne najbolji onda u najgorem slucaju jedan od 3 najbolja kosarkasa na planeti vec nekoliko godina.

Veliki brat

pre 5 meseci

Ima li negde prenos na hrvatskoj televiziji sa njihovim komentatorom i onim poznatim "to jedino mogu Srbi" :)))

Ima YT video sa Stojakovićevim koševima u zadnjim sekundama meča, jedan od po meni najboljih je kad je postigao trojku ne iz ugla, nego je išao ka uglu i da bi izbegao blok bacio se još više iza koša, da bi preko table dao trojku "nothing but the nets".

Naravno, takvih koševa imate koliko hoćete, posebno od velikih igrača, ali imaju oni i promašaja, čak i sam Džordan je više puta promašivao u poslednjim sekundama, ali za razliku od onih koji su uglavnom promašivali, veliki igrači imaju ovakvih pogodaka zbog kojih ćemo ih pamtiti decenijama.

Mitke

pre 5 meseci

Nemoj se sramotiti, 80-90ih je bila poluamaterska košarka, nijedna ekipa danas nebi u plejofu izbacila/pobedila Bulse i 90ih, Lekkerse iz kasnih 80ih ili Seltikse iz ranih 80ih. Sto komentarises kad nemaš pojma?
(Ja45, 6. januar 2024 01:20)

Ah, mlados'