Košarka 106

Ponedeljak, 11.12.2023.

17:10

Teo presudio junačkoj Megi pod "NBA lupom" – maestralni Topić namučio svoje

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Megu rezultatom 98:88 u meču 11. kola ABA lige.

Teo presudio junaèkoj Megi pod "NBA lupom" – maestralni Topiæ namuèio svoje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

ntibazonkiza

pre 5 meseci

Realno Zvezda ove godine pojma nema, lutanje od utakmice do utakmice, sa mladim nadama poput Teodosica Lazica i Nedovica. Potpuno promasena sezona kao i karijera gazde od zeleznika...

Wllaxy

pre 5 meseci

Jel još neko veruje da su ovaj @ja i @realno. isti lik pošto je teško poverovati da ima dva lika koji konstantno pišu identične gluposti!?

Kiza Goranović

pre 5 meseci

Niko od grobljanaca ne spominje da nam je ovo 45 vezana pobeda protiv Mege? A smetaju im 39 vezanih pobeda protiv FMP-a?

Šta je sektaši? Ćutimo sad, a??? MUK!

Lajavi krelac

pre 5 meseci

Jednu stvar ne mogu da razumem - sa ovakvom igrom kao protiv Partizana i Zvezde Mega bi trebala da melje sve ostale u aba. Međutim, njih pobeđuju Cedevita, Futura, Borac, KRKA, Derbi...
Samo zbog toga ne mogu da ih "prihvatim", jer samo protiv Zvezde i Partizana zapinju, a sa ostalima je "baš nas briga" mod igre. Ne bi mi teško pao Zvezdin poraz, sport je to, ali baš zbog ovoga mi je drago što su izgubili, mada i pored svega navijam za njih protiv Partizana uvek.

Silence

pre 5 meseci

Silence@ Ja da te sretnem rekao bih ti Panter, Mutant, Fmp i Zeleznik pa bi bilo sta bi bilo Panteru
(neko, 11. decembar 2023 20:35)

Dođi u četvrtak ispred Arene, dva sata pre početka utakmice, ispod lopte, biće jedan franjevački glodar manje.

Sale

pre 5 meseci

Odlična utakmica,Megina deca bez respekta,izgubili na neiskustvo...Nisam primetio neke katastrofalne greške sudija,možda su malo strožiji bili prema deci,ali tako i treba,da bi bila dobro vaspitana...Mega je odličan projekat,nisu preopterećeni rezultatom,igrači ne igraju u grču,nema moranja...Kad je tako,opušteno,onda postane stvar dokazivanja,ali daleko od toga da je neorganizovano,oni igraju veoma zrelo i pametno...Vrlo je teško igrati protiv "napaljenih klinaca"...Što se tiče Zvezde,oseća se teret pritiska,šut ne ide,kritike sa svih strana,nikako da im se sreća osmehne,da ne pominjem da imaju najgore suđenje u evro ligi već godinama,a onda uđe Partizan kako uđe i sve mu je naklonjeno,ne bi da širim priču...A mi,navijači,treba da stanemo uz te momke,da ih podržimo a ne samo da gledamo kako da ih oteramo...Zato,strpljenja malo...

Urke

pre 5 meseci

Sudije bez obraza… katastrofa… Zeleznik u bonusu u poslednjem minitu 4Q… sramno… neregularna liga 100%
(Igrajmo taj tango smrti, 11. decembar 2023 20:00) # Link komentara

Istupite, to je vas stil.

deki27

pre 5 meseci

Zvezda usla u mec po sistemu lako cemo. Ne ide to tako kad igras protiv odlicnih mladih igraca od kojih vecina da napravi sjajnu karijeru.Da je Top ostao na malom broju poena onda bi bila prica da nije hteo da igra protiv maticne ekipe, ovako su nekima krive sudije. Jos bi imao dabei dabei da su pogodili njegova dodavanja. Pukl i Koljensic stari zvezdini navijaci, da kako da ne. Malog Topa odmah na polusezoni vratiti kuci,nama kao hleb treba bek suter i cetvorka ali suter pre svega

Čika Djura

pre 5 meseci

Komentari su za psihoanalizu.I kao i uvek kada Zvezda pobedi u njenoj pobedi glavnu ulogu imale sudije.Ja nisam gledao utakmicu ali je gledao moj sin koji je sa FIBA znakom u društvu drugara koji je delegat na utakmicama ABA i KLS. Nisu imali negativan stav. Takodje čitajući komentare vidim da neki pišu da je Mega zvezdina filijala.Kada je to od kada postoji ABA Mega zvezdina filijala? Uvek utakmice bile na nož pogotovu kada je trener Mege bio Milojević

MileR

pre 5 meseci

Teo presudio Zvezdi. Ove godine u EL ne bi mogao pogoditi olimpijski bazen, a ne odlučujuću tricu.
Jadni smo mi kad slavimo pobedu protiv Mege.

boki

pre 5 meseci

Nadam se Topiću ubrzo, ali pre svega nama trebaju atlete na 2-3 i 4 sa odličnim šutem. Davidovac odavno već ne igra na 3 i jedino može igrati 4 na visok IQ. Simonović najveće razočarenje. Slab u skoku i spor. Dolaskom atletski moćnih igrača Zvezda postaje drugi tim. Sve u svemu sa ovakvim sastavom rezultati su još i odlični.

Džoni

pre 5 meseci

Topić u prvom poluvremenu praktično nije ni gledao koš. Razigravao saigrače, a posle se mašina uključila. Nije mu ovo prva utakmica da prvo poluvreme bude "tih" pa da onda zagrize. Svaka čast dečko.

čiča

pre 5 meseci

Kako mi neko u lice ne kaže Železnik?
Mislim da ne bi žalio za takvu njušku i da ležim.
(Silence, 11. decembar 2023 20:26)

U bre, pa ti se ljutiš kao da ti je neko maznuo posteno skupljenih 10 kila starog kartona.

Baby don't hurt me

pre 5 meseci

Evo druze ja bih ti prvi rekao, a onda bih te poslao da lezis..

Kako mi neko u lice ne kaže Železnik?
Mislim da ne bi žalio za takvu njušku i da ležim.
(Silence, 11. decembar 2023 20:26)

Don Quijote

pre 5 meseci

a kao zvezdaš navijao za Topića
(g, 11. decembar 2023 20:00)

I ja kao zvezdas navijam uvek za Megu, ne samo zbog Topica, klinci su strasni.
Danas sam navijao za Zvezdu.

Milunka Malina

pre 5 meseci

@goran Loznica Pa naravno da bismo izgubili i da bi sudije sudile posteno u Evroligi. Pa nismo mi Partizan. Da se Evroliga izvinjava sto gresi u korist Partizana.

95tica

pre 5 meseci

Topić je neverovatan igrač, bolji je od Nejpira i Jage zajedno. Da Teodosić i Nedović nisu odigrali utakmicu sezone, Zvezda bi ovo lako izgubila. Prelaznu ocenu kod Zvezde još imaju Boloboj, Davidovac i Mitrović, Geadreitis neprepoznatljiv, dok je Simonović opet pokazao da je zalutao u košarku. Nije mi jasno kako i zašto je doveden u Zvezdu ni kako moze da igra pre nekoga iz pionirskog pogona. Uz puno uvažavanje Simonovića, čovek da nema visinu ne bi mogao ni da čisti parket u nekoj prosečnoj KLS ekipi.

marko

pre 5 meseci

Nema ovde nikakvog napretka! Hitno se moramao resiti nekih igraca (ako je to moguce) i dovesti nove! Teo 30min, to dosta govori o timu! Previse igraca je u "kanalu", da to ne moze biti slucajno!

veliki strumf

pre 5 meseci

Ништа ово не ваља!!! Ништа!!! Нас спашавао Боломбој невероватним рампама. Тео игра цело друго полувреме без одмора, Јаго није ушао секунд. Биће Тео препариран за Албу. Пола нашег тима је ниво КЛС! Буквално поча тима треба истерати да не трепнемо. Лично су ми симпатични и Тоби и Симоновић, али ово што они играју је ужас живи. Јаго исто, ево уђе задњих 10 секунди… Лазаревић, Илић аут. Вечерас Рокас катаклизма! Одигра сваки 5. меч. Ово је ужас живи. Ево Партизан кренуо са тројкама 4/4, и 5/6, а ми 1/8. ПОД ХИТНО БЕК СА ДОБРИМ ШУТЕМ И ЦЕНТАР ТИПА КЕМ БИРЧ!!! Одавно је требало а сада се више не сме чекати. И наравно вратити Топића чим буде прва прилика!

Ivan NS

pre 5 meseci

Ali ovi sto su imali oruzanu pljacku Panatinaikosa i Monaka, sto su pokusali da opljackaju Igokeu sa onakv namernim faulom Ledeja pricaju nesto nekome o sudjenju? Pa to obraza nema ni malo.

Dali

pre 5 meseci

Nema ovde nikakvog napretka! Hitno se moramao resiti nekih igraca (ako je to moguce) i dovesti nove! Teo 30min, to dosta govori o timu! Previse igraca je u "kanalu", da to ne moze biti slucajno!
(marko, 11. decembar 2023 20:21)
A tako to ide? Potrosimo kao pijanci gomilu para i onda puj pike ne vazi, daj jos, nije to sto smo mi mislili? Svaki jednostrani raskid ugovora se placa! Sta ste umislili? Otpusticete Nejpira i Tobija, oni gube sezonu, ganjaju novi klub a vama nova 4 miliona za dva igraca. Nema sta, u svakom komentaru se otkrije bitisanje ovog nazovi kluba u prethodnih 10 godina. Ono sto je zabrinjavajuce i porazavajuce je to sto se uopste i ne krije.

Мали од палубе

pre 5 meseci

Имам 50 година и за ове Звездине звезде сам у шуту за три поена Стеф Кари лично, јер само то знају да одиграју

klasika

pre 5 meseci

TOPIC MVP hahahaha
(paja patak, 11. decembar 2023 19:02)

Ali mali Topić 5 lopti prodao.
(štit, 11. decembar 2023 18:55)

Sjajna utakmica popularnog Topa!
24p 7s 13 ast
Da se nametne protiv svog kluba
(Nije nego, 11. decembar 2023 18:51)

Evo grobarski komentari mantre, prozivaju Topića a sada kada daje poene onda će da prozivaju sudije...

koki

pre 5 meseci

Opet skrivena kamera.

Gedraitis 0/4 trojke.

Simonovic blagi uzas.

DeDa nesnadjen.

Jedino Teo sto zna da sutira.

Sta radi ovaj Gedraitis. Je l' prodao utakmicu. Sta je ovo.

MarkoSimpson

pre 5 meseci

Dobice ovo Zvezda na iskustvo , ali koji downgrade je dozivio Davidovac ovo je strasno , nije u stanju jednu kontru da istrci i da realizuje..

Нео@

pre 5 meseci

Мило дете... Само да те повреде мимоиђу, а Бог да чува, па да те гледамо наредних деценију и по, па и дуже, како разбијаш на паркету НБА.
Нажалост или на срећу, тешко да ћемо те гледати нешто дуже на српским паркетима, јер ово што гледамо од тебе, толика зрелост за 18 година, то је чудо.
Свака част мали, свака част. Старији Топ има на кога бити поносан!
Узгред, као навијач Звезде, ништа мање не желим ни Мега да победи данас! Како деца играју, милина бре!

neko

pre 5 meseci

Trude se sudije da mutant ne izgubi koliko mogu. Kakve faulove ne sviraju nad igracima mege. E zato im se u el ovo nece desavat. A rezultat se vidi

beda,tuga s juga

pre 5 meseci

Ko sudi Ilija? Samo pitam za druga da li da gleda?
(Srbin, 11. decembar 2023 18:25)

Aj, kaži slobodno da pitaš za dečka.
Pa nije to sramota znamo da si...

objektivan

pre 5 meseci

Екипа под хитно да се освежи неким појачањем јер ово нигде води.
(Ратар, 11. decembar 2023 18:24)

Mene zanima šta ovi ljudi misle, odakle pojačanje? Svi dobri igrači su pod ugovorom, pola je sezone. Kad već ovo tražite, predložite nekog igrača za to "dobro pojačanje".
Menadžment Zvezde je pogrešio tokom leta i dovedeni su neki igrači čije košarkaško znanje ne odgovara ambicijama Zvezde, to je sada očito. Ali, neke promene, mislim da je to veom teško.

Аспера

pre 5 meseci

Topica strah da napadne, a onoga ko je dozbolio da gost igra u crvenoj garnituri bi kaznio sa 50% od plate. Pa oni se jedva razlikuju na tv-u.

Lajavi krelac

pre 5 meseci

Mene zanima šta ovi ljudi misle, odakle pojačanje? Svi dobri igrači su pod ugovorom, pola je sezone. Kad već ovo tražite, predložite nekog igrača za to "dobro pojačanje".
(objektivan, 11. decembar 2023 19:01)

Kem Birč, na primer. Ti Džej Voren, Šakil Harison...

veliki strumf

pre 5 meseci

Topica strah da napadne, a onoga ko je dozbolio da gost igra u crvenoj garnituri bi kaznio sa 50% od plate. Pa oni se jedva razlikuju na tv-u.
(Аспера, 11. decembar 2023 19:02). Шта си рекао за Топића? Шта не сме??? Колико сте ви људи бедни и мизерни!!!

Wllaxy

pre 5 meseci

Bruka šta rade sudije Megi ali bruka.
(Realan ., 11. decembar 2023 19:25)

Nemoj da repriziraš meč Mega - Partizan, slobodno možeš da gledaš i ovaj meč koji ide uživo...

Ратар

pre 5 meseci

Звезда и њена позната одбрана. Нама Мега да 27 поена у првој четвртини...ово је катастрофална одбрана,залагање нула.Екипа под хитно да се освежи неким појачањем јер ово нигде води.

Cika Kure

pre 5 meseci

Koliko sam jedva cekao da pocne sezona, toliko ste mi je ogadili...Nije mi zabavno vise da se radujem pobedama protiv Mege, Splita i ostalih amatera.. Ali nasem predsedniku samo to imponuje izgleda.. Uprava napolje

Red

pre 5 meseci

Da li će filijala Zvezde da iznenadi jednom .
(Realan ., 11. decembar 2023 18:45)

Znam da si zabrinut,jer jedino ovde imate neke sanse za titulu,u fudbalu vise ne.

Krušna mrva

pre 5 meseci

27 primljenih poena za cetvrtinu… iz utakmice u utakmicu se isto ponavlja.
Bolomboy i Mitrovic zajedno na parketu a sve skokove Mega pokupila.
Nesto nije u redu sa trenerom Zvezde

Rokabili

pre 5 meseci

Možete da pričate šta hoćete protiv Miška, ali je Mega najbolje, pa mozda i jedino dobro koje se desilo srpskom basketu u 20 godina... Gde bi se mladi talenti razvijali, pa neka i za ličnu korist, ali od toga ima nešto i Srbija...

Wllaxy

pre 5 meseci

Kakav bi to meč Zvezde bio kad ne bi u prvom poluvremenu primili 50+ poena i imali veliki zaostatak a trojke šutirali ispod 20%...

dmis

pre 5 meseci

Znaci ovaj mali jago ima pravo da vodi loptu pa da stane i kad nema kome da doda onda je pobede opet??! Jel sme to tako, ovo neka nova pravila?

Najbolji

pre 5 meseci

Nema od ovog nista..bice do kraja teska sklanjalica.Ali nema veze..Partizan ce to sve da rutinira za titulu kada bude trebalo.Do tada cemo biti top tako da nam nece biti previse bitno,ko je domacin.!

bvb

pre 5 meseci

27 poena ti Mega ubaci za četvrtinu!?!? Eeej?! Šta radi grcka prevara sa njima? Čemu služe Lazarevic i Simonović tačno? Na šta liči ovaj tim jbt!?!?!

gagi

pre 5 meseci

27 poena primas,ubise nas pod kosom.Latarevic sut za tri,sut za dva,promasaji i onda sledecu gubi loptu u napadu,raspada se..Nedovic baca kamenje i spava u odbrani i smislja izjavu...Tobi bolje da ne igra,kad ne moze protiv ove djece.

oh boze

pre 5 meseci

Nadam se da ce Mega odigrati kao protiv Partizana. Ako tako odigra razbice Zvezdu kao sto je Baskonija i Valensija!
(Grobar, 11. decembar 2023 17:07)

Kao prvo Valensija i Baskonija nisu razbili zvezdu, takodje mega ne može da se poredi sa Evroligasima, previse si napacen

Rokabili

pre 5 meseci

Možete da pričate šta hoćete protiv Miška, ali je Mega najbolje, pa mozda i jedino dobro koje se desilo srpskom basketu u 20 godina... Gde bi se mladi talenti razvijali, pa neka i za ličnu korist, ali od toga ima nešto i Srbija...

Нео@

pre 5 meseci

Мило дете... Само да те повреде мимоиђу, а Бог да чува, па да те гледамо наредних деценију и по, па и дуже, како разбијаш на паркету НБА.
Нажалост или на срећу, тешко да ћемо те гледати нешто дуже на српским паркетима, јер ово што гледамо од тебе, толика зрелост за 18 година, то је чудо.
Свака част мали, свака част. Старији Топ има на кога бити поносан!
Узгред, као навијач Звезде, ништа мање не желим ни Мега да победи данас! Како деца играју, милина бре!

oh boze

pre 5 meseci

Nadam se da ce Mega odigrati kao protiv Partizana. Ako tako odigra razbice Zvezdu kao sto je Baskonija i Valensija!
(Grobar, 11. decembar 2023 17:07)

Kao prvo Valensija i Baskonija nisu razbili zvezdu, takodje mega ne može da se poredi sa Evroligasima, previse si napacen

Ivan NS

pre 5 meseci

Ali ovi sto su imali oruzanu pljacku Panatinaikosa i Monaka, sto su pokusali da opljackaju Igokeu sa onakv namernim faulom Ledeja pricaju nesto nekome o sudjenju? Pa to obraza nema ni malo.

veliki strumf

pre 5 meseci

Topica strah da napadne, a onoga ko je dozbolio da gost igra u crvenoj garnituri bi kaznio sa 50% od plate. Pa oni se jedva razlikuju na tv-u.
(Аспера, 11. decembar 2023 19:02). Шта си рекао за Топића? Шта не сме??? Колико сте ви људи бедни и мизерни!!!

Cika Kure

pre 5 meseci

Koliko sam jedva cekao da pocne sezona, toliko ste mi je ogadili...Nije mi zabavno vise da se radujem pobedama protiv Mege, Splita i ostalih amatera.. Ali nasem predsedniku samo to imponuje izgleda.. Uprava napolje

beda,tuga s juga

pre 5 meseci

Ko sudi Ilija? Samo pitam za druga da li da gleda?
(Srbin, 11. decembar 2023 18:25)

Aj, kaži slobodno da pitaš za dečka.
Pa nije to sramota znamo da si...

Džoni

pre 5 meseci

Topić u prvom poluvremenu praktično nije ni gledao koš. Razigravao saigrače, a posle se mašina uključila. Nije mu ovo prva utakmica da prvo poluvreme bude "tih" pa da onda zagrize. Svaka čast dečko.

Sale

pre 5 meseci

Odlična utakmica,Megina deca bez respekta,izgubili na neiskustvo...Nisam primetio neke katastrofalne greške sudija,možda su malo strožiji bili prema deci,ali tako i treba,da bi bila dobro vaspitana...Mega je odličan projekat,nisu preopterećeni rezultatom,igrači ne igraju u grču,nema moranja...Kad je tako,opušteno,onda postane stvar dokazivanja,ali daleko od toga da je neorganizovano,oni igraju veoma zrelo i pametno...Vrlo je teško igrati protiv "napaljenih klinaca"...Što se tiče Zvezde,oseća se teret pritiska,šut ne ide,kritike sa svih strana,nikako da im se sreća osmehne,da ne pominjem da imaju najgore suđenje u evro ligi već godinama,a onda uđe Partizan kako uđe i sve mu je naklonjeno,ne bi da širim priču...A mi,navijači,treba da stanemo uz te momke,da ih podržimo a ne samo da gledamo kako da ih oteramo...Zato,strpljenja malo...

Urke

pre 5 meseci

Sudije bez obraza… katastrofa… Zeleznik u bonusu u poslednjem minitu 4Q… sramno… neregularna liga 100%
(Igrajmo taj tango smrti, 11. decembar 2023 20:00) # Link komentara

Istupite, to je vas stil.

Wllaxy

pre 5 meseci

Bruka šta rade sudije Megi ali bruka.
(Realan ., 11. decembar 2023 19:25)

Nemoj da repriziraš meč Mega - Partizan, slobodno možeš da gledaš i ovaj meč koji ide uživo...

Мали од палубе

pre 5 meseci

Имам 50 година и за ове Звездине звезде сам у шуту за три поена Стеф Кари лично, јер само то знају да одиграју

MarkoSimpson

pre 5 meseci

Dobice ovo Zvezda na iskustvo , ali koji downgrade je dozivio Davidovac ovo je strasno , nije u stanju jednu kontru da istrci i da realizuje..

Čika Djura

pre 5 meseci

Komentari su za psihoanalizu.I kao i uvek kada Zvezda pobedi u njenoj pobedi glavnu ulogu imale sudije.Ja nisam gledao utakmicu ali je gledao moj sin koji je sa FIBA znakom u društvu drugara koji je delegat na utakmicama ABA i KLS. Nisu imali negativan stav. Takodje čitajući komentare vidim da neki pišu da je Mega zvezdina filijala.Kada je to od kada postoji ABA Mega zvezdina filijala? Uvek utakmice bile na nož pogotovu kada je trener Mege bio Milojević

klasika

pre 5 meseci

TOPIC MVP hahahaha
(paja patak, 11. decembar 2023 19:02)

Ali mali Topić 5 lopti prodao.
(štit, 11. decembar 2023 18:55)

Sjajna utakmica popularnog Topa!
24p 7s 13 ast
Da se nametne protiv svog kluba
(Nije nego, 11. decembar 2023 18:51)

Evo grobarski komentari mantre, prozivaju Topića a sada kada daje poene onda će da prozivaju sudije...

veliki strumf

pre 5 meseci

Ништа ово не ваља!!! Ништа!!! Нас спашавао Боломбој невероватним рампама. Тео игра цело друго полувреме без одмора, Јаго није ушао секунд. Биће Тео препариран за Албу. Пола нашег тима је ниво КЛС! Буквално поча тима треба истерати да не трепнемо. Лично су ми симпатични и Тоби и Симоновић, али ово што они играју је ужас живи. Јаго исто, ево уђе задњих 10 секунди… Лазаревић, Илић аут. Вечерас Рокас катаклизма! Одигра сваки 5. меч. Ово је ужас живи. Ево Партизан кренуо са тројкама 4/4, и 5/6, а ми 1/8. ПОД ХИТНО БЕК СА ДОБРИМ ШУТЕМ И ЦЕНТАР ТИПА КЕМ БИРЧ!!! Одавно је требало а сада се више не сме чекати. И наравно вратити Топића чим буде прва прилика!

Lajavi krelac

pre 5 meseci

Jednu stvar ne mogu da razumem - sa ovakvom igrom kao protiv Partizana i Zvezde Mega bi trebala da melje sve ostale u aba. Međutim, njih pobeđuju Cedevita, Futura, Borac, KRKA, Derbi...
Samo zbog toga ne mogu da ih "prihvatim", jer samo protiv Zvezde i Partizana zapinju, a sa ostalima je "baš nas briga" mod igre. Ne bi mi teško pao Zvezdin poraz, sport je to, ali baš zbog ovoga mi je drago što su izgubili, mada i pored svega navijam za njih protiv Partizana uvek.

neko

pre 5 meseci

Trude se sudije da mutant ne izgubi koliko mogu. Kakve faulove ne sviraju nad igracima mege. E zato im se u el ovo nece desavat. A rezultat se vidi

boki

pre 5 meseci

Nadam se Topiću ubrzo, ali pre svega nama trebaju atlete na 2-3 i 4 sa odličnim šutem. Davidovac odavno već ne igra na 3 i jedino može igrati 4 na visok IQ. Simonović najveće razočarenje. Slab u skoku i spor. Dolaskom atletski moćnih igrača Zvezda postaje drugi tim. Sve u svemu sa ovakvim sastavom rezultati su još i odlični.

Kiza Goranović

pre 5 meseci

Niko od grobljanaca ne spominje da nam je ovo 45 vezana pobeda protiv Mege? A smetaju im 39 vezanih pobeda protiv FMP-a?

Šta je sektaši? Ćutimo sad, a??? MUK!

koki

pre 5 meseci

Opet skrivena kamera.

Gedraitis 0/4 trojke.

Simonovic blagi uzas.

DeDa nesnadjen.

Jedino Teo sto zna da sutira.

Sta radi ovaj Gedraitis. Je l' prodao utakmicu. Sta je ovo.

dmis

pre 5 meseci

Znaci ovaj mali jago ima pravo da vodi loptu pa da stane i kad nema kome da doda onda je pobede opet??! Jel sme to tako, ovo neka nova pravila?

Najbolji

pre 5 meseci

Nema od ovog nista..bice do kraja teska sklanjalica.Ali nema veze..Partizan ce to sve da rutinira za titulu kada bude trebalo.Do tada cemo biti top tako da nam nece biti previse bitno,ko je domacin.!

Wllaxy

pre 5 meseci

Jel još neko veruje da su ovaj @ja i @realno. isti lik pošto je teško poverovati da ima dva lika koji konstantno pišu identične gluposti!?

objektivan

pre 5 meseci

Екипа под хитно да се освежи неким појачањем јер ово нигде води.
(Ратар, 11. decembar 2023 18:24)

Mene zanima šta ovi ljudi misle, odakle pojačanje? Svi dobri igrači su pod ugovorom, pola je sezone. Kad već ovo tražite, predložite nekog igrača za to "dobro pojačanje".
Menadžment Zvezde je pogrešio tokom leta i dovedeni su neki igrači čije košarkaško znanje ne odgovara ambicijama Zvezde, to je sada očito. Ali, neke promene, mislim da je to veom teško.

Don Quijote

pre 5 meseci

a kao zvezdaš navijao za Topića
(g, 11. decembar 2023 20:00)

I ja kao zvezdas navijam uvek za Megu, ne samo zbog Topica, klinci su strasni.
Danas sam navijao za Zvezdu.

Аспера

pre 5 meseci

Topica strah da napadne, a onoga ko je dozbolio da gost igra u crvenoj garnituri bi kaznio sa 50% od plate. Pa oni se jedva razlikuju na tv-u.

čiča

pre 5 meseci

Kako mi neko u lice ne kaže Železnik?
Mislim da ne bi žalio za takvu njušku i da ležim.
(Silence, 11. decembar 2023 20:26)

U bre, pa ti se ljutiš kao da ti je neko maznuo posteno skupljenih 10 kila starog kartona.

ntibazonkiza

pre 5 meseci

Realno Zvezda ove godine pojma nema, lutanje od utakmice do utakmice, sa mladim nadama poput Teodosica Lazica i Nedovica. Potpuno promasena sezona kao i karijera gazde od zeleznika...

marko

pre 5 meseci

Nema ovde nikakvog napretka! Hitno se moramao resiti nekih igraca (ako je to moguce) i dovesti nove! Teo 30min, to dosta govori o timu! Previse igraca je u "kanalu", da to ne moze biti slucajno!

Ратар

pre 5 meseci

Звезда и њена позната одбрана. Нама Мега да 27 поена у првој четвртини...ово је катастрофална одбрана,залагање нула.Екипа под хитно да се освежи неким појачањем јер ово нигде води.

Milunka Malina

pre 5 meseci

@goran Loznica Pa naravno da bismo izgubili i da bi sudije sudile posteno u Evroligi. Pa nismo mi Partizan. Da se Evroliga izvinjava sto gresi u korist Partizana.

Silence

pre 5 meseci

Silence@ Ja da te sretnem rekao bih ti Panter, Mutant, Fmp i Zeleznik pa bi bilo sta bi bilo Panteru
(neko, 11. decembar 2023 20:35)

Dođi u četvrtak ispred Arene, dva sata pre početka utakmice, ispod lopte, biće jedan franjevački glodar manje.

Lajavi krelac

pre 5 meseci

Mene zanima šta ovi ljudi misle, odakle pojačanje? Svi dobri igrači su pod ugovorom, pola je sezone. Kad već ovo tražite, predložite nekog igrača za to "dobro pojačanje".
(objektivan, 11. decembar 2023 19:01)

Kem Birč, na primer. Ti Džej Voren, Šakil Harison...

Krušna mrva

pre 5 meseci

27 primljenih poena za cetvrtinu… iz utakmice u utakmicu se isto ponavlja.
Bolomboy i Mitrovic zajedno na parketu a sve skokove Mega pokupila.
Nesto nije u redu sa trenerom Zvezde

95tica

pre 5 meseci

Topić je neverovatan igrač, bolji je od Nejpira i Jage zajedno. Da Teodosić i Nedović nisu odigrali utakmicu sezone, Zvezda bi ovo lako izgubila. Prelaznu ocenu kod Zvezde još imaju Boloboj, Davidovac i Mitrović, Geadreitis neprepoznatljiv, dok je Simonović opet pokazao da je zalutao u košarku. Nije mi jasno kako i zašto je doveden u Zvezdu ni kako moze da igra pre nekoga iz pionirskog pogona. Uz puno uvažavanje Simonovića, čovek da nema visinu ne bi mogao ni da čisti parket u nekoj prosečnoj KLS ekipi.

Wllaxy

pre 5 meseci

Kakav bi to meč Zvezde bio kad ne bi u prvom poluvremenu primili 50+ poena i imali veliki zaostatak a trojke šutirali ispod 20%...

gagi

pre 5 meseci

27 poena primas,ubise nas pod kosom.Latarevic sut za tri,sut za dva,promasaji i onda sledecu gubi loptu u napadu,raspada se..Nedovic baca kamenje i spava u odbrani i smislja izjavu...Tobi bolje da ne igra,kad ne moze protiv ove djece.

MileR

pre 5 meseci

Teo presudio Zvezdi. Ove godine u EL ne bi mogao pogoditi olimpijski bazen, a ne odlučujuću tricu.
Jadni smo mi kad slavimo pobedu protiv Mege.

Red

pre 5 meseci

Da li će filijala Zvezde da iznenadi jednom .
(Realan ., 11. decembar 2023 18:45)

Znam da si zabrinut,jer jedino ovde imate neke sanse za titulu,u fudbalu vise ne.

deki27

pre 5 meseci

Zvezda usla u mec po sistemu lako cemo. Ne ide to tako kad igras protiv odlicnih mladih igraca od kojih vecina da napravi sjajnu karijeru.Da je Top ostao na malom broju poena onda bi bila prica da nije hteo da igra protiv maticne ekipe, ovako su nekima krive sudije. Jos bi imao dabei dabei da su pogodili njegova dodavanja. Pukl i Koljensic stari zvezdini navijaci, da kako da ne. Malog Topa odmah na polusezoni vratiti kuci,nama kao hleb treba bek suter i cetvorka ali suter pre svega

Dali

pre 5 meseci

Nema ovde nikakvog napretka! Hitno se moramao resiti nekih igraca (ako je to moguce) i dovesti nove! Teo 30min, to dosta govori o timu! Previse igraca je u "kanalu", da to ne moze biti slucajno!
(marko, 11. decembar 2023 20:21)
A tako to ide? Potrosimo kao pijanci gomilu para i onda puj pike ne vazi, daj jos, nije to sto smo mi mislili? Svaki jednostrani raskid ugovora se placa! Sta ste umislili? Otpusticete Nejpira i Tobija, oni gube sezonu, ganjaju novi klub a vama nova 4 miliona za dva igraca. Nema sta, u svakom komentaru se otkrije bitisanje ovog nazovi kluba u prethodnih 10 godina. Ono sto je zabrinjavajuce i porazavajuce je to sto se uopste i ne krije.

Baby don't hurt me

pre 5 meseci

Evo druze ja bih ti prvi rekao, a onda bih te poslao da lezis..

Kako mi neko u lice ne kaže Železnik?
Mislim da ne bi žalio za takvu njušku i da ležim.
(Silence, 11. decembar 2023 20:26)

bvb

pre 5 meseci

27 poena ti Mega ubaci za četvrtinu!?!? Eeej?! Šta radi grcka prevara sa njima? Čemu služe Lazarevic i Simonović tačno? Na šta liči ovaj tim jbt!?!?!

neko

pre 5 meseci

Trude se sudije da mutant ne izgubi koliko mogu. Kakve faulove ne sviraju nad igracima mege. E zato im se u el ovo nece desavat. A rezultat se vidi

Ivan NS

pre 5 meseci

Ali ovi sto su imali oruzanu pljacku Panatinaikosa i Monaka, sto su pokusali da opljackaju Igokeu sa onakv namernim faulom Ledeja pricaju nesto nekome o sudjenju? Pa to obraza nema ni malo.

Rokabili

pre 5 meseci

Možete da pričate šta hoćete protiv Miška, ali je Mega najbolje, pa mozda i jedino dobro koje se desilo srpskom basketu u 20 godina... Gde bi se mladi talenti razvijali, pa neka i za ličnu korist, ali od toga ima nešto i Srbija...

Najbolji

pre 5 meseci

Nema od ovog nista..bice do kraja teska sklanjalica.Ali nema veze..Partizan ce to sve da rutinira za titulu kada bude trebalo.Do tada cemo biti top tako da nam nece biti previse bitno,ko je domacin.!

oh boze

pre 5 meseci

Nadam se da ce Mega odigrati kao protiv Partizana. Ako tako odigra razbice Zvezdu kao sto je Baskonija i Valensija!
(Grobar, 11. decembar 2023 17:07)

Kao prvo Valensija i Baskonija nisu razbili zvezdu, takodje mega ne može da se poredi sa Evroligasima, previse si napacen

ntibazonkiza

pre 5 meseci

Realno Zvezda ove godine pojma nema, lutanje od utakmice do utakmice, sa mladim nadama poput Teodosica Lazica i Nedovica. Potpuno promasena sezona kao i karijera gazde od zeleznika...

dmis

pre 5 meseci

Znaci ovaj mali jago ima pravo da vodi loptu pa da stane i kad nema kome da doda onda je pobede opet??! Jel sme to tako, ovo neka nova pravila?

MileR

pre 5 meseci

Teo presudio Zvezdi. Ove godine u EL ne bi mogao pogoditi olimpijski bazen, a ne odlučujuću tricu.
Jadni smo mi kad slavimo pobedu protiv Mege.

Čika Djura

pre 5 meseci

Komentari su za psihoanalizu.I kao i uvek kada Zvezda pobedi u njenoj pobedi glavnu ulogu imale sudije.Ja nisam gledao utakmicu ali je gledao moj sin koji je sa FIBA znakom u društvu drugara koji je delegat na utakmicama ABA i KLS. Nisu imali negativan stav. Takodje čitajući komentare vidim da neki pišu da je Mega zvezdina filijala.Kada je to od kada postoji ABA Mega zvezdina filijala? Uvek utakmice bile na nož pogotovu kada je trener Mege bio Milojević

Kiza Goranović

pre 5 meseci

Niko od grobljanaca ne spominje da nam je ovo 45 vezana pobeda protiv Mege? A smetaju im 39 vezanih pobeda protiv FMP-a?

Šta je sektaši? Ćutimo sad, a??? MUK!

Аспера

pre 5 meseci

Topica strah da napadne, a onoga ko je dozbolio da gost igra u crvenoj garnituri bi kaznio sa 50% od plate. Pa oni se jedva razlikuju na tv-u.

Dali

pre 5 meseci

Nema ovde nikakvog napretka! Hitno se moramao resiti nekih igraca (ako je to moguce) i dovesti nove! Teo 30min, to dosta govori o timu! Previse igraca je u "kanalu", da to ne moze biti slucajno!
(marko, 11. decembar 2023 20:21)
A tako to ide? Potrosimo kao pijanci gomilu para i onda puj pike ne vazi, daj jos, nije to sto smo mi mislili? Svaki jednostrani raskid ugovora se placa! Sta ste umislili? Otpusticete Nejpira i Tobija, oni gube sezonu, ganjaju novi klub a vama nova 4 miliona za dva igraca. Nema sta, u svakom komentaru se otkrije bitisanje ovog nazovi kluba u prethodnih 10 godina. Ono sto je zabrinjavajuce i porazavajuce je to sto se uopste i ne krije.

Sale

pre 5 meseci

Odlična utakmica,Megina deca bez respekta,izgubili na neiskustvo...Nisam primetio neke katastrofalne greške sudija,možda su malo strožiji bili prema deci,ali tako i treba,da bi bila dobro vaspitana...Mega je odličan projekat,nisu preopterećeni rezultatom,igrači ne igraju u grču,nema moranja...Kad je tako,opušteno,onda postane stvar dokazivanja,ali daleko od toga da je neorganizovano,oni igraju veoma zrelo i pametno...Vrlo je teško igrati protiv "napaljenih klinaca"...Što se tiče Zvezde,oseća se teret pritiska,šut ne ide,kritike sa svih strana,nikako da im se sreća osmehne,da ne pominjem da imaju najgore suđenje u evro ligi već godinama,a onda uđe Partizan kako uđe i sve mu je naklonjeno,ne bi da širim priču...A mi,navijači,treba da stanemo uz te momke,da ih podržimo a ne samo da gledamo kako da ih oteramo...Zato,strpljenja malo...

Wllaxy

pre 5 meseci

Bruka šta rade sudije Megi ali bruka.
(Realan ., 11. decembar 2023 19:25)

Nemoj da repriziraš meč Mega - Partizan, slobodno možeš da gledaš i ovaj meč koji ide uživo...

Urke

pre 5 meseci

Sudije bez obraza… katastrofa… Zeleznik u bonusu u poslednjem minitu 4Q… sramno… neregularna liga 100%
(Igrajmo taj tango smrti, 11. decembar 2023 20:00) # Link komentara

Istupite, to je vas stil.

beda,tuga s juga

pre 5 meseci

Ko sudi Ilija? Samo pitam za druga da li da gleda?
(Srbin, 11. decembar 2023 18:25)

Aj, kaži slobodno da pitaš za dečka.
Pa nije to sramota znamo da si...

veliki strumf

pre 5 meseci

Topica strah da napadne, a onoga ko je dozbolio da gost igra u crvenoj garnituri bi kaznio sa 50% od plate. Pa oni se jedva razlikuju na tv-u.
(Аспера, 11. decembar 2023 19:02). Шта си рекао за Топића? Шта не сме??? Колико сте ви људи бедни и мизерни!!!

Milunka Malina

pre 5 meseci

@goran Loznica Pa naravno da bismo izgubili i da bi sudije sudile posteno u Evroligi. Pa nismo mi Partizan. Da se Evroliga izvinjava sto gresi u korist Partizana.

čiča

pre 5 meseci

Kako mi neko u lice ne kaže Železnik?
Mislim da ne bi žalio za takvu njušku i da ležim.
(Silence, 11. decembar 2023 20:26)

U bre, pa ti se ljutiš kao da ti je neko maznuo posteno skupljenih 10 kila starog kartona.

Silence

pre 5 meseci

Silence@ Ja da te sretnem rekao bih ti Panter, Mutant, Fmp i Zeleznik pa bi bilo sta bi bilo Panteru
(neko, 11. decembar 2023 20:35)

Dođi u četvrtak ispred Arene, dva sata pre početka utakmice, ispod lopte, biće jedan franjevački glodar manje.

Cika Kure

pre 5 meseci

Koliko sam jedva cekao da pocne sezona, toliko ste mi je ogadili...Nije mi zabavno vise da se radujem pobedama protiv Mege, Splita i ostalih amatera.. Ali nasem predsedniku samo to imponuje izgleda.. Uprava napolje

Baby don't hurt me

pre 5 meseci

Evo druze ja bih ti prvi rekao, a onda bih te poslao da lezis..

Kako mi neko u lice ne kaže Železnik?
Mislim da ne bi žalio za takvu njušku i da ležim.
(Silence, 11. decembar 2023 20:26)

Lajavi krelac

pre 5 meseci

Jednu stvar ne mogu da razumem - sa ovakvom igrom kao protiv Partizana i Zvezde Mega bi trebala da melje sve ostale u aba. Međutim, njih pobeđuju Cedevita, Futura, Borac, KRKA, Derbi...
Samo zbog toga ne mogu da ih "prihvatim", jer samo protiv Zvezde i Partizana zapinju, a sa ostalima je "baš nas briga" mod igre. Ne bi mi teško pao Zvezdin poraz, sport je to, ali baš zbog ovoga mi je drago što su izgubili, mada i pored svega navijam za njih protiv Partizana uvek.

MarkoSimpson

pre 5 meseci

Dobice ovo Zvezda na iskustvo , ali koji downgrade je dozivio Davidovac ovo je strasno , nije u stanju jednu kontru da istrci i da realizuje..

95tica

pre 5 meseci

Topić je neverovatan igrač, bolji je od Nejpira i Jage zajedno. Da Teodosić i Nedović nisu odigrali utakmicu sezone, Zvezda bi ovo lako izgubila. Prelaznu ocenu kod Zvezde još imaju Boloboj, Davidovac i Mitrović, Geadreitis neprepoznatljiv, dok je Simonović opet pokazao da je zalutao u košarku. Nije mi jasno kako i zašto je doveden u Zvezdu ni kako moze da igra pre nekoga iz pionirskog pogona. Uz puno uvažavanje Simonovića, čovek da nema visinu ne bi mogao ni da čisti parket u nekoj prosečnoj KLS ekipi.

Red

pre 5 meseci

Da li će filijala Zvezde da iznenadi jednom .
(Realan ., 11. decembar 2023 18:45)

Znam da si zabrinut,jer jedino ovde imate neke sanse za titulu,u fudbalu vise ne.

klasika

pre 5 meseci

TOPIC MVP hahahaha
(paja patak, 11. decembar 2023 19:02)

Ali mali Topić 5 lopti prodao.
(štit, 11. decembar 2023 18:55)

Sjajna utakmica popularnog Topa!
24p 7s 13 ast
Da se nametne protiv svog kluba
(Nije nego, 11. decembar 2023 18:51)

Evo grobarski komentari mantre, prozivaju Topića a sada kada daje poene onda će da prozivaju sudije...

Нео@

pre 5 meseci

Мило дете... Само да те повреде мимоиђу, а Бог да чува, па да те гледамо наредних деценију и по, па и дуже, како разбијаш на паркету НБА.
Нажалост или на срећу, тешко да ћемо те гледати нешто дуже на српским паркетима, јер ово што гледамо од тебе, толика зрелост за 18 година, то је чудо.
Свака част мали, свака част. Старији Топ има на кога бити поносан!
Узгред, као навијач Звезде, ништа мање не желим ни Мега да победи данас! Како деца играју, милина бре!

veliki strumf

pre 5 meseci

Ништа ово не ваља!!! Ништа!!! Нас спашавао Боломбој невероватним рампама. Тео игра цело друго полувреме без одмора, Јаго није ушао секунд. Биће Тео препариран за Албу. Пола нашег тима је ниво КЛС! Буквално поча тима треба истерати да не трепнемо. Лично су ми симпатични и Тоби и Симоновић, али ово што они играју је ужас живи. Јаго исто, ево уђе задњих 10 секунди… Лазаревић, Илић аут. Вечерас Рокас катаклизма! Одигра сваки 5. меч. Ово је ужас живи. Ево Партизан кренуо са тројкама 4/4, и 5/6, а ми 1/8. ПОД ХИТНО БЕК СА ДОБРИМ ШУТЕМ И ЦЕНТАР ТИПА КЕМ БИРЧ!!! Одавно је требало а сада се више не сме чекати. И наравно вратити Топића чим буде прва прилика!

Lajavi krelac

pre 5 meseci

Mene zanima šta ovi ljudi misle, odakle pojačanje? Svi dobri igrači su pod ugovorom, pola je sezone. Kad već ovo tražite, predložite nekog igrača za to "dobro pojačanje".
(objektivan, 11. decembar 2023 19:01)

Kem Birč, na primer. Ti Džej Voren, Šakil Harison...

Džoni

pre 5 meseci

Topić u prvom poluvremenu praktično nije ni gledao koš. Razigravao saigrače, a posle se mašina uključila. Nije mu ovo prva utakmica da prvo poluvreme bude "tih" pa da onda zagrize. Svaka čast dečko.

gagi

pre 5 meseci

27 poena primas,ubise nas pod kosom.Latarevic sut za tri,sut za dva,promasaji i onda sledecu gubi loptu u napadu,raspada se..Nedovic baca kamenje i spava u odbrani i smislja izjavu...Tobi bolje da ne igra,kad ne moze protiv ove djece.

bvb

pre 5 meseci

27 poena ti Mega ubaci za četvrtinu!?!? Eeej?! Šta radi grcka prevara sa njima? Čemu služe Lazarevic i Simonović tačno? Na šta liči ovaj tim jbt!?!?!

Don Quijote

pre 5 meseci

a kao zvezdaš navijao za Topića
(g, 11. decembar 2023 20:00)

I ja kao zvezdas navijam uvek za Megu, ne samo zbog Topica, klinci su strasni.
Danas sam navijao za Zvezdu.

boki

pre 5 meseci

Nadam se Topiću ubrzo, ali pre svega nama trebaju atlete na 2-3 i 4 sa odličnim šutem. Davidovac odavno već ne igra na 3 i jedino može igrati 4 na visok IQ. Simonović najveće razočarenje. Slab u skoku i spor. Dolaskom atletski moćnih igrača Zvezda postaje drugi tim. Sve u svemu sa ovakvim sastavom rezultati su još i odlični.

Krušna mrva

pre 5 meseci

27 primljenih poena za cetvrtinu… iz utakmice u utakmicu se isto ponavlja.
Bolomboy i Mitrovic zajedno na parketu a sve skokove Mega pokupila.
Nesto nije u redu sa trenerom Zvezde

objektivan

pre 5 meseci

Екипа под хитно да се освежи неким појачањем јер ово нигде води.
(Ратар, 11. decembar 2023 18:24)

Mene zanima šta ovi ljudi misle, odakle pojačanje? Svi dobri igrači su pod ugovorom, pola je sezone. Kad već ovo tražite, predložite nekog igrača za to "dobro pojačanje".
Menadžment Zvezde je pogrešio tokom leta i dovedeni su neki igrači čije košarkaško znanje ne odgovara ambicijama Zvezde, to je sada očito. Ali, neke promene, mislim da je to veom teško.

koki

pre 5 meseci

Opet skrivena kamera.

Gedraitis 0/4 trojke.

Simonovic blagi uzas.

DeDa nesnadjen.

Jedino Teo sto zna da sutira.

Sta radi ovaj Gedraitis. Je l' prodao utakmicu. Sta je ovo.

Мали од палубе

pre 5 meseci

Имам 50 година и за ове Звездине звезде сам у шуту за три поена Стеф Кари лично, јер само то знају да одиграју

marko

pre 5 meseci

Nema ovde nikakvog napretka! Hitno se moramao resiti nekih igraca (ako je to moguce) i dovesti nove! Teo 30min, to dosta govori o timu! Previse igraca je u "kanalu", da to ne moze biti slucajno!

deki27

pre 5 meseci

Zvezda usla u mec po sistemu lako cemo. Ne ide to tako kad igras protiv odlicnih mladih igraca od kojih vecina da napravi sjajnu karijeru.Da je Top ostao na malom broju poena onda bi bila prica da nije hteo da igra protiv maticne ekipe, ovako su nekima krive sudije. Jos bi imao dabei dabei da su pogodili njegova dodavanja. Pukl i Koljensic stari zvezdini navijaci, da kako da ne. Malog Topa odmah na polusezoni vratiti kuci,nama kao hleb treba bek suter i cetvorka ali suter pre svega

Ратар

pre 5 meseci

Звезда и њена позната одбрана. Нама Мега да 27 поена у првој четвртини...ово је катастрофална одбрана,залагање нула.Екипа под хитно да се освежи неким појачањем јер ово нигде води.

Wllaxy

pre 5 meseci

Jel još neko veruje da su ovaj @ja i @realno. isti lik pošto je teško poverovati da ima dva lika koji konstantno pišu identične gluposti!?

Wllaxy

pre 5 meseci

Kakav bi to meč Zvezde bio kad ne bi u prvom poluvremenu primili 50+ poena i imali veliki zaostatak a trojke šutirali ispod 20%...