Košarka 78

Ponedeljak, 04.09.2023.

12:00

Predsednik Partizana o Mišku Ražnatoviću: Nismo zaslužili – to je urađeno namenski

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović govorio je o stanju u crno-belom timu i agentu Miodragu Mišku Ražnatoviću i firmi Beobasket.

Predsednik Partizana o Mišku Ražnatoviæu: Nismo zaslužili – to je uraðeno namenski IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Djape

pre 9 meseci

zapatista-Ocigledno ne pratis kosarku kada Pecarskog poredis sa Madarom. Pecarski je bio sjajan kao klinac, ali nakon toga je nestao.

Zapatista

pre 9 meseci

Ko je grobar srpske košarke? Marko Pecarski je bio MVP evropskog prvenstva U18 i osvojio dva zlata, ali za njega u Partizanu nema mesta, Partizan radije investira u nekog Madara koji nije ništa bolji. Ovaj ovakav Partizan ima jako malo veze sa srpskom košarkom, Zvezda je bila nešto bolja ali od sledeće sezone će izgleda da se izjednači... Najbolji srpski klubovi su izgleda Mega i FMP.

SrbEUin

pre 9 meseci

Pljujete Miška što štiti interese igrača, ali ne i Zokija koji gleda samo svoje interese.
Niste tako pljuvali Zokija Drukaru, kad je za siću ubedio tek punoletnog Voju da NE POTPISUJE nikakve ugovore sa Zvezdom, (koja ga je napravila igračem, i sa kojom je bio MVP juniorska EL) već sa Orlandinom.
Zvezda preko međunarodne arbitraže dobila 37000 e kompenzacije za školovanje igrača, a Zoki prepošteni provizije od Vojinih ugovora. Voja i dalje igra (7-8 godina) u Italijasnkoj ligi u krš ekipama, daleko od bilokakve ozbiljne košarke.
Zvezda i Srpska košarka izgubili velikog talenta na pos 1 a Zoki dobio posao kod Ostoje. Jam će dalje napredovati u Feneru i nije izgubljen za Izraelsku košarku. Voja za Srpsku jeste.

SrbEUin

pre 9 meseci

Ne cenim mnogo Ostoju ali njegovo ogorcenje prema Raznjatovicu je opravdano. Covek bukvalno unistava kosarku u Srbiji, stavlja privatne interese svoje i igraca ispred svega. Klubovi treba sami da pregovaraju sa igracima
(aleksandar, 4. septembar 2023 14:45)

Aco, grobare: Igrači nisu robovi, niti klupski inventar. Klub ne igra košarku, već igrači. Šta igrača briga za interese kluba? On gleda svoj interes, pogotovu kad dolazi iz belog sveta i ne zna ni šta taj tvoj klub zamišlja niti planira. Ako želiš nekog igrača da angažuješ da igra za tvoj klub, kontaktiraš ga, a on ti odgovori: obrati se mom agentu.
Voleo bi ti, i Ostoja, da kao Dulo ucenjuješ i vrbuješ igrače, da pregovaraš sa njihovim rodbinom ili komšijama, koji su po pravilu pravno neuki, pa da sa njima na salveti potpisujete ugovore.
E, shvati da je komizam davno prošao. Sada svaki normalan, iole svestan čovek, za svoju pravnu zaštitu angažuje advokate. Ili agenciju.
U ovom slučaju Zale je i advokat i ovlašćeni agent. Vrlo stručan, iskusan i cenjen u celom svetu u svojoj struci. On brine za interese svojih klijenata a ne za interese klubova. Klupska uprava o tome treba da brine.
A Ostoja je... autolimar. Možeš li pretpostaviti ko je u pravu i ko će dobiti spor?

ultrasrbin

pre 9 meseci

(marko, 4. septembar 2023 12:16)
Vas Excel nije prosao proveru finansijskog tela EL.
Prvi put je EL zazmurila i dozvolila registraciju Vildoze, ali onda su ustanovili ponovo da je narusen finansijski fer plej. Mislis da je izlazna klauzula za Kampaca bila 50000 zato sto je zeleo u Zvezdu.

View

pre 9 meseci

Klub te podigne i napravi najboljim mladim igračem EL, potpisao si ugovor na dve plus jednu godinu i sad bi da to zaobiđeš. I onda se pojavi lešinar koji zaslepljen zaradom sve to osmisli. Formalno pravno to je verovatno uredi, jedino samo ako nije ispoštovana forma izjavljivanja protesta i zahteva za isplatu.

Znam i ja po nesto

pre 9 meseci

Mene najvise interesuje sta na sve to kazu pravni timovi jedne i druge strane. Dakle: Ne izigravati politicare, iskljuciti novinare, navijaci i "narod" da olade i da vidimo jednom istinu !!
Koliko i da boli. Ko je odgovoran za -... "nije fer"!

Karlo Prvi

pre 9 meseci

Dakle mi smo bezobrazni ali ajde ti nama to progledaj kroz prste jer smo kao neka velika institucija. I onda se ljutimo kada koristiš svoja ugovorna prava.

sasha the red Baron...

pre 9 meseci

Misko i Partizan...

Razlog raskida ugovora je kasnjenje plate,sto i sam Ostoja prizna.Samim tim,Madar je legalno raskinuo ugovor. Svejedno,kasni li jedan dan,ili jednu godinu, pravno gledajuci.
A To sto Madar nije zeleo da pristane,a ni Raznjatovic, to su sve one godine KKP a i KK CZ koji su se godinama pravili mutavi,ne isplacivali na vreme,pa sad im niko vise ne veruje nista..

MilosS

pre 9 meseci

Zato je i uzeo menadžera, da bi se zaštitio od vaše samovolje,p a vam je sad to problem, a Mišku ste vi suviše sitna riba da bi se ciculirao sa vama.

dr-mr

pre 9 meseci

triger@
e, ako si im rekao...
onomad su pravili u Preljini humanitarno veče za svoj klub i trenera akademika, da bi skupili pare za 8 nedelja igranja "nekog crnca"...sastali se, igrali, pevali..
mesec dana kasnije, posle poraza u finalu, akademik daje otkaz i "tuži" svoj klub za par stotina hiljada, neisplaćenih eura...međutim, i dalje je akademik za njih legenda, kralj, koji ima svako legitimno pravo da ih maltretira, jer on je njihov...dakle, istina i pravda je vrlo iskrivljena i drugačija u njihovim očima, pa i u limarevim, jer on je expert za "krivine"...

Zum

pre 9 meseci

@triger
Druze, prijatelju, o cemu pricas, imate navijaca sa sipke koji nemilice baca pare sto u kosarkaski a posebno u fudbalski klub, i ti imas obraza da nam pricas o biznisu. Na osnovu kog biznisa imate 40 fudbalera u timu, i godinama po 16-17 kosarkasa!!!
(Kum Zorzo, 04. septembar 2023 15:36)

Druze imali ste navijaca sto pokazuje mišiće koji je godinama sipao pare i u kk i u fk, a dozvolio je da se nas kk ugasi na na stadionu fk rastu pecurke i iskljucuje struja...
Neeemoojtee vi o obrazu kao.Boga vas molim.
I nemojte da mi spomninjete gazprom i projekat evropska zvezda jer vrlo dobro znate da su sve te pare zavrsile u njihovim dzepovima sto znaci namerno i sistematsko unistavanje i urusavanje.

Mile

pre 9 meseci

Cigani, mnogo vas vise interesuje Partizan nego vas FMP. Znate da vi nista ne mozete da uradite, ali vas boli da mi ne napravimo uspeh. Lupajte minuse slobodno.

Aca

pre 9 meseci

Momak,imaš svoj klub,pa analiziraju tamo,koliko nije plaćeno,naravno ako se razumeš u excel!!!! Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!
(MS, 4. septembar 2023 14:42)

Zašto da mi to radimo kad vi to radite umesto nas. Samo ne vidim da to radite i za svoje, niti da izađete sa nekim brojevima.

32 ZAGORS.. BRIGA..

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.
(MILOJKO, 04. septembar 2023 14:23)

Buahahahaha… čuj tek Milojka genija ! Kakvih sve genilahaca imamo na forumu, slika države, drustva i posle se neko još pita šta beše…
(JPR, 4. septembar 2023 14:32)

Vas dva i da hoćete da se iselite iz zemlje niko vas ne bi primio. Zamislite kažete nekoj Advokatskoj agenciji u Americi da mora da sklapa ugovore sportista od trista i više milion, da za sve to garantuje i snosi potpunu odgovornost za fiksni iznos od 1,5 miliona. Pa oterali bi te u majčinu. Postoji ograničenje ali procentualno a ne novčano.

Triger

pre 9 meseci

Svima se povraća ali od gluposti koje pišete. Došao je u Partizan, potpisao ugovor na 2 godine, a Partizan je platio obeštećenje za njega. Posle godinu dana želi veće pare, klub može da mu da i ne mora, ako je nezadovoljan može i da traži da ide uz obeštećenje. Ali onda se angažuje zalizani nenadžer koji razmišlja drugačije, što bi Partizan dobio obeštećenje kad te pare mogu ja da strpam u svoj džep, naći ću neke pravne finese, smuvaću nešto.
Inače, nevezano za ovaj slučaj, taj menadžer je najveće zlo srpske košarke, jer kompletna košarka, svi klubovi i reprezentacija su podređeni interesu njegovog džepa.
(only fools and horses, 4. septembar 2023 12:46)

Taj menadžer je samo nasleđe jednog nadobudnog, neobrazovanog i velike želje da bude akademski građanin trenera koji je sa svojom svitom držao KSS i sudijsku organizaciju, ucenjivao, uzimao provizije i nije izmirivao svoje obaveze niti prema državi ( porez) niti prema igračim ( npr.Klobučar).
E sada kada sagledaš taj period samovolje i bahatosti jednog kluba ovo što vam se dešava se može nazvati loša karma koju ste debelo zaradili.
Pro tome o biznisu priča ovaj neobrazovani nepismeni sastavljač polovnih automobila iz Prislonice koji se vinuo dolaskom SNS-a na vlasti a pre toga jedinstvene Srbije. Čije osiguranje i kola po direktivi moraju da kupuju sva javna preduzeća.
(Ne mislim da smo mi nešto specjalno bolji , ali se bar ne iščuđavamo niti glumimo moralne gromade i poštenje)

veliki strumf

pre 9 meseci

Види, види, плаћен трансфер Мадара 250.000??? Опааа, о томе се ћутало! Значи, није био неки левак са 20 година, није га Партизан изградио већ је дошао као већ формиран играч и име чим се за неког кошаркаша платио толики трансфер! Свашта ћемо ми још да чујемо… А види како се открио и да зна колико Звезда каснила са платама! Како то кад имамо банкомат? Забаговао. Значи, тачне су Човићеве приче да их је Зоки одрукао, све су ови проверавали. Само не виде себе кад они касне, а каснили су не 3-4 плате, него ГОДИНАМА нису исплаћивали плате па су Мачван, Ловерњ и остали опраштали дугове за целу сезону! Дуле додуше није, а њему су каснили једно 30 плата! И замислите, Партизан није кажњен а Звезда јесте! Свашта се Остоја излануо у овом подкасту, треба свих реченицу анализирати. Али највећа глупост и наивност је прича да си створио неког играч и сад он из захвалности треба да игра још једну сезону за мање паре, а други клуб му нуди много веће! И то Израелац у Партизану! Ма није ваљда, а ко то данас не иде за веће паре? Отишао би и Пантер, али сте надмашили понуду Барсе и зато је и остао. Љубав, Жоц и сличне бајке су на другом спрату библиотеке!

Kum Zorzo

pre 9 meseci

@triger
Druze, prijatelju, o cemu pricas, imate navijaca sa sipke koji nemilice baca pare sto u kosarkaski a posebno u fudbalski klub, i ti imas obraza da nam pricas o biznisu. Na osnovu kog biznisa imate 40 fudbalera u timu, i godinama po 16-17 kosarkasa!!!

Zagor

pre 9 meseci

Pazi kaze da je priznao zatecen dug prema Beobasketu od 400.000 EUR, pa priznao da je kasnio sa platama a potpisao Ugovor da igrac zbog toga moze da raskine Ugovor. Diletanti kojima je Misko kriv jer oni ne zaradjuju od otimanja igraca i preprodaje kao desetak godina ranije...

MILOJKO

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.

aleksandar

pre 9 meseci

Ne cenim mnogo Ostoju ali njegovo ogorcenje prema Raznjatovicu je opravdano. Covek bukvalno unistava kosarku u Srbiji, stavlja privatne interese svoje i igraca ispred svega. Klubovi treba sami da pregovaraju sa igracima

MilosNS

pre 9 meseci

Dečko tražio simbolično povećanje ugovora od 75.000 evra za drugu godinu ugovora, plus bio raspoložen da pregovara o nastavku saradnje nakon isteka ugovora, a ovi indijanci ga odjebali za tepsiju ribe i još se žale.

korto

pre 9 meseci

Sve smo platili na vreme, samo smo dva dana zakasnili? Uveli klauzulu da svako moze da posalje mejl ako zeli da naplati na vreme? i onda krov Misko koji se drzi ugovora? Ljudi, da li je moguce da iko normalan misli da te treba da povladjuje Ostoji, osim njegovih placenih botova?

MS

pre 9 meseci

korto, 04. septembar 2023 14:25)
Momak,imaš svoj klub,pa analiziraju tamo,koliko nije plaćeno,naravno ako se razumeš u excel!!!! Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!

UŠATI i stoka

pre 9 meseci

 Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!
(MS, 04. septembar 2023 14:42)

Vidi koliko si glupa. Kažeš zatvoreno, a ti prokomentarisala i objavili ti komentar.

nino

pre 9 meseci

Znaci milion čarteri
Milion zakup dvorane
8 miliona porez
2,5 Punter
2 Leday
Za ove iz NBA Bog dragi zna,,,,
Treba im skoro 30 mil..
Odakle???
(Spale, 04. septembar 2023 12:33)

Nemanjina 11

JPR

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.
(MILOJKO, 04. septembar 2023 14:23)

Buahahahaha… čuj tek Milojka genija ! Kakvih sve genilahaca imamo na forumu, slika države, drustva i posle se neko još pita šta beše…

Dvokorak

pre 9 meseci

" Samo nam je jednog dana stiglo obaveštećenje da je Madar raskinuo ugovor"

Sta mu dodje ovo "obavestecenje"? Ni Klajn ni Sipka ne znaju, kamoli Misko ili Madar

veliki strumf

pre 9 meseci

Навикао све на муфте и на џабе! Е па нису ти менаџери и играчи неко ко ће да те толерише да их не плаћаш, као држава! Та времена су давно прошла. Замисли, тражио паре! Стварно???

Raz

pre 9 meseci

Dečko tražio simbolično povećanje ugovora od 75.000 evra za drugu godinu ugovora, plus bio raspoložen da pregovara o nastavku saradnje nakon isteka ugovora, a ovi indijanci ga odjebali za tepsiju ribe i još se žale.
(MilosNS, 04. septembar 2023 14:21)

Decko bi bila to treca godina ugovora a ne druga.
I zasto bi neko trazio povecanje ugovora ako je na taj ugovor pristao pred dve godine. Zamisli sada, klub nije sadovoljan igrama igraca i trazi od samog igraca, da igra sledece godine za manje para od popisanog ugovora. Jel to u redu?

SASA

pre 9 meseci

kao i obicno - partizanu su uvek svi drugi krivi sem onih samih.
plus je tek počela da ih stiže karma što su prijavili zvezdu prošle godine pa nisu mogli da registruju kampaca mesecima... samo lagano, završićete kao vaše kolege iz fk partizan - u mulju
(petar milakovic, 4. septembar 2023 12:43)

Mozda je bolje da zavrsimo u "mulju" nego kao sto je zvezda zavrsila i sad je to FMP2!!

32 ZAGOR...

pre 9 meseci

only fools and horses, 4. septembar 2023 12:46)

Bez obzira na opciono potpisan ugovor na dve godine igrač u toku prve godina treba da se valjda i plaća.Što se zaposleni u KK partizan ne odreknu iz "ljubavi" svojih plata nego se to očekuje od igrača.Igrač čim se požali da ge ne plaćaju, svaki menadžer je dužan da zaštiti svog klijenta pa ako treba i do raskida ugovora na štetu kluba.

LUKA LABAN

pre 9 meseci

Kakav prevarant. Samo VI možete da usmerite njegov MAIL U SPAM. On to nikako ne može da uradi. Služite se baš jeftinim i glupim trikovima. Jadno

dejanmi

pre 9 meseci

Igrac ima pravo da trazi povisicu kao i svaki drugi radnik pogotovo kad vidi da daje/radi vise nego u samom pocetku.
Dalje ko ocekuje od Miska da radi posteno? Koji to menadzer radi posteno? Kad vec nisi skolovan da budes rukovodilac I poslodavac mogao si bar pogledao film Jerry Maguire da znas sta da ocekujes od sportskih menadzera.
Mejl u spamu je najjadniji izgovor za nekompetentnost u istoriji!

Šaner

pre 9 meseci

Iz ugla Madara: Imam još godinu ugovora, porastao sam kao igrač, želim 100% veću platu, drugi klub nudi 220% veću platu nego što imam trenutno, ode kod menadžera i kaže: izvlači me iz ovog ugovora. Menadžer ga (i)legalno izvukao iz ugovora.

iz ugla Partizana: Hoćeš veću platu? videćemo dogodine, otišao si (ne) legalno, duguješ nam 250k evra koliko smo platili obeštećenje za tebe....

Sud će reći ko je u pravu i šta je ovde (ne)legalno...

Vlada

pre 9 meseci

Petre Milakovicu,hoces da kazes da vam je Partizan kriv sto niste placali igrace pa samim tim niste mogli da registrujete Kampaca?Hoces da kazes da je mozda Covic umesao prste u ovu svinjariju sa Madarom.

SUNĐER BOB

pre 9 meseci

only fools and horses
@
eto tog dečka jedan od onih koji živi u paralelnom univerzumu...
Điđane kasnili ste sa platom i imao je legitimno pravo da ode, još mu ponudili veće pare..za zalizanog me zabole ...ali igrač i ugovor mora sa se poštuje, da nešto nije regularno ne bi mogao da potpiše za drugi klub..državi za porez možete da dugujete godinama ali igraču ne...

SASA

pre 9 meseci

Kakav prevarant. Samo VI možete da usmerite njegov MAIL U SPAM. On to nikako ne može da uradi. Služite se baš jeftinim i glupim trikovima. Jadno
(LUKA LABAN, 4. septembar 2023 13:13)

Majko moja, bolje CUTI ako ne znas!!

koki

pre 9 meseci

Ne znam sta je sporno.
Microsoft strogo vodi racuna o spamu, ako imate mejlove na njihovim serverima necete dobijati spam.
Ako niste u stanju da posaljete mejl koji nije spam onda niste relevantni.

A savet Ostoji. Ovo je Srbija. Znaci samo pecat i potpis. Kakvi mejlovi kakve gluposti.

Šaner

pre 9 meseci

Iz ugla Madara: Imam još godinu ugovora, porastao sam kao igrač, želim 100% veću platu, drugi klub nudi 220% veću platu nego što imam trenutno, ode kod menadžera i kaže: izvlači me iz ovog ugovora. Menadžer ga (i)legalno izvukao iz ugovora.

iz ugla Partizana: Hoćeš veću platu? videćemo dogodine, otišao si (ne) legalno, duguješ nam 250k evra koliko smo platili obeštećenje za tebe....

Sud će reći ko je u pravu i šta je ovde (ne)legalno...

Bogdan

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.

Logs

pre 9 meseci

OSTOJINA DELA…

Zvezda kasni sa platama, pa prijavljujes..


Ljude posmatrati kroz dela, a ne kroz reci…
(marko, 04. septembar 2023 12:16)

Zar nije Savić prijavio? Ima li dokaza da je iko prijavio bilo sta?

Gubite vreme tražeći krivca a krivac je kod vas.

Logs

pre 9 meseci

Pešić je to lepo objasnio
Dok je kosarka bila cilj bilo je dobro, danas je kosarka sredstvo za cilj tj pare.

Miško je u nekom intervjuu o Jokiću pricao kao svakog igrača starijeg od 12 godine znaju. Sada zamislite koliko je to hiljada dece na nivou samo Srbije. Koliko njih samo propadne jer mozda zbog puberteta deluje da nisu finansijski unosni, ili je prosto neko drugi finansijski bolji pa nema mesta za drugog.

Mi smo početkom 21 veka mogli 4 reprezentacije da pošaljemo na prvenstvo I sve 4 bi igrale polufinale. Danas dolazimo u situaciju da nemamo adekvatne igrace za neku poziciju.

Danas ljudi napadaju Danilovića, Pešića, KSS a problem nije na njihovoj strani.

marko

pre 9 meseci

OSTOJA KAZE…

“Ljudi treba da se poštuju, ne samo da čekaju grešku drugog. Pomozi čoveku nekad. Daj mu ruku"


OSTOJINA DELA…

Zvezda kasni sa platama, pa prijavljujes..


Ljude posmatrati kroz dela, a ne kroz reci…

Spale

pre 9 meseci

Znaci milion čarteri
Milion zakup dvorane
8 miliona porez
2,5 Punter
2 Leday
Za ove iz NBA Bog dragi zna,,,,
Treba im skoro 30 mil..
Odakle???

Byron Scott

pre 9 meseci

Afera "Relevantna posta"! Kakva smejurija, zamislite ovo, recimo, u Lejkersima, Lebron im poslao mejl, ali on zaboga zavrsio u spam boxu... Dakle, klub zavisi od toga da li je zalutao mejl!!!

petar milakovic

pre 9 meseci

kao i obicno - partizanu su uvek svi drugi krivi sem onih samih.
plus je tek počela da ih stiže karma što su prijavili zvezdu prošle godine pa nisu mogli da registruju kampaca mesecima... samo lagano, završićete kao vaše kolege iz fk partizan - u mulju

only fools and horses

pre 9 meseci

@SUNĐER BOB

Svima se povraća ali od gluposti koje pišete. Došao je u Partizan, potpisao ugovor na 2 godine, a Partizan je platio obeštećenje za njega. Posle godinu dana želi veće pare, klub može da mu da i ne mora, ako je nezadovoljan može i da traži da ide uz obeštećenje. Ali onda se angažuje zalizani nenadžer koji razmišlja drugačije, što bi Partizan dobio obeštećenje kad te pare mogu ja da strpam u svoj džep, naći ću neke pravne finese, smuvaću nešto.
Inače, nevezano za ovaj slučaj, taj menadžer je najveće zlo srpske košarke, jer kompletna košarka, svi klubovi i reprezentacija su podređeni interesu njegovog džepa.

Globtroter

pre 9 meseci

Jedni će da ga kude, drugi podržavaju, ali sve što je rekao je tačno.

Postoji nešto što se zove poverenje, a to je Miško više puta pogazio. To niko ne može da ospori. Čovek voli da prevari više nego išta. Zato sada neće sarađivati sa Partizanom i Željkom i to je ok. Mislim da će više njemu da se obije o glavu, nego Partizanu. Menadžera ima koliko hoćeš, a rad sa Željkom je samo jedan.

SUNĐER BOB

pre 9 meseci

Kaze ostoja: ako neko hoce da ti napravi administrativni problem to ce uraditi? haha..pa onda Madar je nesportski izasao iz ugovora??? mail otisao u spam??? Trazio je vecu platu sto sam smatrao nemoralno i nepšteno??? Dobio priliku da igra u partizanu i kod zeljka o. da bude naj talenat??? i? Da li ce to da mu kupi stan, obezbedi budućnost, kupi hranu? Nemoralno i neposteno trazio vecu platu a drugi mu to nude?
Pa ja verujem da i ostojini sledbenici koji zive u paralelnom univerzumu povraćaju dok citaju ove izjave...objavite komentar. hvala..

DB

pre 9 meseci

Znaci milion carteri
Milion dvorana
8 mil porez
2 Panter
2 Lidej
Treba im skoro 30 mil
Odakle pare?
@Spale

Izracunaj ponovo botino.
Nije 30 nego 70.

Dejan Zemun

pre 9 meseci

Ako sam dobro razumeo posumljenog, on je priznao da nije placao platu Madaru na vreme, Misko je to iskoristio da izadje iz ugovora, a posunljeni nije cuo za spam email i ne zna kako da ga proveri? Madar dobio ciste papire, potpisao za Fener a posumljeni ce da ga tuzi za dusevni bol? Koja smejurija.

SUNĐER BOB

pre 9 meseci

Kaze ostoja: ako neko hoce da ti napravi administrativni problem to ce uraditi? haha..pa onda Madar je nesportski izasao iz ugovora??? mail otisao u spam??? Trazio je vecu platu sto sam smatrao nemoralno i nepšteno??? Dobio priliku da igra u partizanu i kod zeljka o. da bude naj talenat??? i? Da li ce to da mu kupi stan, obezbedi budućnost, kupi hranu? Nemoralno i neposteno trazio vecu platu a drugi mu to nude?
Pa ja verujem da i ostojini sledbenici koji zive u paralelnom univerzumu povraćaju dok citaju ove izjave...objavite komentar. hvala..

Byron Scott

pre 9 meseci

Afera "Relevantna posta"! Kakva smejurija, zamislite ovo, recimo, u Lejkersima, Lebron im poslao mejl, ali on zaboga zavrsio u spam boxu... Dakle, klub zavisi od toga da li je zalutao mejl!!!

marko

pre 9 meseci

OSTOJA KAZE…

“Ljudi treba da se poštuju, ne samo da čekaju grešku drugog. Pomozi čoveku nekad. Daj mu ruku"


OSTOJINA DELA…

Zvezda kasni sa platama, pa prijavljujes..


Ljude posmatrati kroz dela, a ne kroz reci…

Dejan Zemun

pre 9 meseci

Ako sam dobro razumeo posumljenog, on je priznao da nije placao platu Madaru na vreme, Misko je to iskoristio da izadje iz ugovora, a posunljeni nije cuo za spam email i ne zna kako da ga proveri? Madar dobio ciste papire, potpisao za Fener a posumljeni ce da ga tuzi za dusevni bol? Koja smejurija.

only fools and horses

pre 9 meseci

@SUNĐER BOB

Svima se povraća ali od gluposti koje pišete. Došao je u Partizan, potpisao ugovor na 2 godine, a Partizan je platio obeštećenje za njega. Posle godinu dana želi veće pare, klub može da mu da i ne mora, ako je nezadovoljan može i da traži da ide uz obeštećenje. Ali onda se angažuje zalizani nenadžer koji razmišlja drugačije, što bi Partizan dobio obeštećenje kad te pare mogu ja da strpam u svoj džep, naći ću neke pravne finese, smuvaću nešto.
Inače, nevezano za ovaj slučaj, taj menadžer je najveće zlo srpske košarke, jer kompletna košarka, svi klubovi i reprezentacija su podređeni interesu njegovog džepa.

Spale

pre 9 meseci

Znaci milion čarteri
Milion zakup dvorane
8 miliona porez
2,5 Punter
2 Leday
Za ove iz NBA Bog dragi zna,,,,
Treba im skoro 30 mil..
Odakle???

veliki strumf

pre 9 meseci

Види, види, плаћен трансфер Мадара 250.000??? Опааа, о томе се ћутало! Значи, није био неки левак са 20 година, није га Партизан изградио већ је дошао као већ формиран играч и име чим се за неког кошаркаша платио толики трансфер! Свашта ћемо ми још да чујемо… А види како се открио и да зна колико Звезда каснила са платама! Како то кад имамо банкомат? Забаговао. Значи, тачне су Човићеве приче да их је Зоки одрукао, све су ови проверавали. Само не виде себе кад они касне, а каснили су не 3-4 плате, него ГОДИНАМА нису исплаћивали плате па су Мачван, Ловерњ и остали опраштали дугове за целу сезону! Дуле додуше није, а њему су каснили једно 30 плата! И замислите, Партизан није кажњен а Звезда јесте! Свашта се Остоја излануо у овом подкасту, треба свих реченицу анализирати. Али највећа глупост и наивност је прича да си створио неког играч и сад он из захвалности треба да игра још једну сезону за мање паре, а други клуб му нуди много веће! И то Израелац у Партизану! Ма није ваљда, а ко то данас не иде за веће паре? Отишао би и Пантер, али сте надмашили понуду Барсе и зато је и остао. Љубав, Жоц и сличне бајке су на другом спрату библиотеке!

petar milakovic

pre 9 meseci

kao i obicno - partizanu su uvek svi drugi krivi sem onih samih.
plus je tek počela da ih stiže karma što su prijavili zvezdu prošle godine pa nisu mogli da registruju kampaca mesecima... samo lagano, završićete kao vaše kolege iz fk partizan - u mulju

dejanmi

pre 9 meseci

Igrac ima pravo da trazi povisicu kao i svaki drugi radnik pogotovo kad vidi da daje/radi vise nego u samom pocetku.
Dalje ko ocekuje od Miska da radi posteno? Koji to menadzer radi posteno? Kad vec nisi skolovan da budes rukovodilac I poslodavac mogao si bar pogledao film Jerry Maguire da znas sta da ocekujes od sportskih menadzera.
Mejl u spamu je najjadniji izgovor za nekompetentnost u istoriji!

32 ZAGOR...

pre 9 meseci

only fools and horses, 4. septembar 2023 12:46)

Bez obzira na opciono potpisan ugovor na dve godine igrač u toku prve godina treba da se valjda i plaća.Što se zaposleni u KK partizan ne odreknu iz "ljubavi" svojih plata nego se to očekuje od igrača.Igrač čim se požali da ge ne plaćaju, svaki menadžer je dužan da zaštiti svog klijenta pa ako treba i do raskida ugovora na štetu kluba.

SUNĐER BOB

pre 9 meseci

only fools and horses
@
eto tog dečka jedan od onih koji živi u paralelnom univerzumu...
Điđane kasnili ste sa platom i imao je legitimno pravo da ode, još mu ponudili veće pare..za zalizanog me zabole ...ali igrač i ugovor mora sa se poštuje, da nešto nije regularno ne bi mogao da potpiše za drugi klub..državi za porez možete da dugujete godinama ali igraču ne...

Šaner

pre 9 meseci

Iz ugla Madara: Imam još godinu ugovora, porastao sam kao igrač, želim 100% veću platu, drugi klub nudi 220% veću platu nego što imam trenutno, ode kod menadžera i kaže: izvlači me iz ovog ugovora. Menadžer ga (i)legalno izvukao iz ugovora.

iz ugla Partizana: Hoćeš veću platu? videćemo dogodine, otišao si (ne) legalno, duguješ nam 250k evra koliko smo platili obeštećenje za tebe....

Sud će reći ko je u pravu i šta je ovde (ne)legalno...

Triger

pre 9 meseci

Svima se povraća ali od gluposti koje pišete. Došao je u Partizan, potpisao ugovor na 2 godine, a Partizan je platio obeštećenje za njega. Posle godinu dana želi veće pare, klub može da mu da i ne mora, ako je nezadovoljan može i da traži da ide uz obeštećenje. Ali onda se angažuje zalizani nenadžer koji razmišlja drugačije, što bi Partizan dobio obeštećenje kad te pare mogu ja da strpam u svoj džep, naći ću neke pravne finese, smuvaću nešto.
Inače, nevezano za ovaj slučaj, taj menadžer je najveće zlo srpske košarke, jer kompletna košarka, svi klubovi i reprezentacija su podređeni interesu njegovog džepa.
(only fools and horses, 4. septembar 2023 12:46)

Taj menadžer je samo nasleđe jednog nadobudnog, neobrazovanog i velike želje da bude akademski građanin trenera koji je sa svojom svitom držao KSS i sudijsku organizaciju, ucenjivao, uzimao provizije i nije izmirivao svoje obaveze niti prema državi ( porez) niti prema igračim ( npr.Klobučar).
E sada kada sagledaš taj period samovolje i bahatosti jednog kluba ovo što vam se dešava se može nazvati loša karma koju ste debelo zaradili.
Pro tome o biznisu priča ovaj neobrazovani nepismeni sastavljač polovnih automobila iz Prislonice koji se vinuo dolaskom SNS-a na vlasti a pre toga jedinstvene Srbije. Čije osiguranje i kola po direktivi moraju da kupuju sva javna preduzeća.
(Ne mislim da smo mi nešto specjalno bolji , ali se bar ne iščuđavamo niti glumimo moralne gromade i poštenje)

nino

pre 9 meseci

Znaci milion čarteri
Milion zakup dvorane
8 miliona porez
2,5 Punter
2 Leday
Za ove iz NBA Bog dragi zna,,,,
Treba im skoro 30 mil..
Odakle???
(Spale, 04. septembar 2023 12:33)

Nemanjina 11

Globtroter

pre 9 meseci

Jedni će da ga kude, drugi podržavaju, ali sve što je rekao je tačno.

Postoji nešto što se zove poverenje, a to je Miško više puta pogazio. To niko ne može da ospori. Čovek voli da prevari više nego išta. Zato sada neće sarađivati sa Partizanom i Željkom i to je ok. Mislim da će više njemu da se obije o glavu, nego Partizanu. Menadžera ima koliko hoćeš, a rad sa Željkom je samo jedan.

koki

pre 9 meseci

Ne znam sta je sporno.
Microsoft strogo vodi racuna o spamu, ako imate mejlove na njihovim serverima necete dobijati spam.
Ako niste u stanju da posaljete mejl koji nije spam onda niste relevantni.

A savet Ostoji. Ovo je Srbija. Znaci samo pecat i potpis. Kakvi mejlovi kakve gluposti.

DB

pre 9 meseci

Znaci milion carteri
Milion dvorana
8 mil porez
2 Panter
2 Lidej
Treba im skoro 30 mil
Odakle pare?
@Spale

Izracunaj ponovo botino.
Nije 30 nego 70.

SASA

pre 9 meseci

Kakav prevarant. Samo VI možete da usmerite njegov MAIL U SPAM. On to nikako ne može da uradi. Služite se baš jeftinim i glupim trikovima. Jadno
(LUKA LABAN, 4. septembar 2023 13:13)

Majko moja, bolje CUTI ako ne znas!!

Mile

pre 9 meseci

Cigani, mnogo vas vise interesuje Partizan nego vas FMP. Znate da vi nista ne mozete da uradite, ali vas boli da mi ne napravimo uspeh. Lupajte minuse slobodno.

LUKA LABAN

pre 9 meseci

Kakav prevarant. Samo VI možete da usmerite njegov MAIL U SPAM. On to nikako ne može da uradi. Služite se baš jeftinim i glupim trikovima. Jadno

Zagor

pre 9 meseci

Pazi kaze da je priznao zatecen dug prema Beobasketu od 400.000 EUR, pa priznao da je kasnio sa platama a potpisao Ugovor da igrac zbog toga moze da raskine Ugovor. Diletanti kojima je Misko kriv jer oni ne zaradjuju od otimanja igraca i preprodaje kao desetak godina ranije...

korto

pre 9 meseci

Sve smo platili na vreme, samo smo dva dana zakasnili? Uveli klauzulu da svako moze da posalje mejl ako zeli da naplati na vreme? i onda krov Misko koji se drzi ugovora? Ljudi, da li je moguce da iko normalan misli da te treba da povladjuje Ostoji, osim njegovih placenih botova?

veliki strumf

pre 9 meseci

Навикао све на муфте и на џабе! Е па нису ти менаџери и играчи неко ко ће да те толерише да их не плаћаш, као држава! Та времена су давно прошла. Замисли, тражио паре! Стварно???

SASA

pre 9 meseci

kao i obicno - partizanu su uvek svi drugi krivi sem onih samih.
plus je tek počela da ih stiže karma što su prijavili zvezdu prošle godine pa nisu mogli da registruju kampaca mesecima... samo lagano, završićete kao vaše kolege iz fk partizan - u mulju
(petar milakovic, 4. septembar 2023 12:43)

Mozda je bolje da zavrsimo u "mulju" nego kao sto je zvezda zavrsila i sad je to FMP2!!

Logs

pre 9 meseci

Pešić je to lepo objasnio
Dok je kosarka bila cilj bilo je dobro, danas je kosarka sredstvo za cilj tj pare.

Miško je u nekom intervjuu o Jokiću pricao kao svakog igrača starijeg od 12 godine znaju. Sada zamislite koliko je to hiljada dece na nivou samo Srbije. Koliko njih samo propadne jer mozda zbog puberteta deluje da nisu finansijski unosni, ili je prosto neko drugi finansijski bolji pa nema mesta za drugog.

Mi smo početkom 21 veka mogli 4 reprezentacije da pošaljemo na prvenstvo I sve 4 bi igrale polufinale. Danas dolazimo u situaciju da nemamo adekvatne igrace za neku poziciju.

Danas ljudi napadaju Danilovića, Pešića, KSS a problem nije na njihovoj strani.

MilosNS

pre 9 meseci

Dečko tražio simbolično povećanje ugovora od 75.000 evra za drugu godinu ugovora, plus bio raspoložen da pregovara o nastavku saradnje nakon isteka ugovora, a ovi indijanci ga odjebali za tepsiju ribe i još se žale.

Logs

pre 9 meseci

OSTOJINA DELA…

Zvezda kasni sa platama, pa prijavljujes..


Ljude posmatrati kroz dela, a ne kroz reci…
(marko, 04. septembar 2023 12:16)

Zar nije Savić prijavio? Ima li dokaza da je iko prijavio bilo sta?

Gubite vreme tražeći krivca a krivac je kod vas.

Vlada

pre 9 meseci

Petre Milakovicu,hoces da kazes da vam je Partizan kriv sto niste placali igrace pa samim tim niste mogli da registrujete Kampaca?Hoces da kazes da je mozda Covic umesao prste u ovu svinjariju sa Madarom.

aleksandar

pre 9 meseci

Ne cenim mnogo Ostoju ali njegovo ogorcenje prema Raznjatovicu je opravdano. Covek bukvalno unistava kosarku u Srbiji, stavlja privatne interese svoje i igraca ispred svega. Klubovi treba sami da pregovaraju sa igracima

Šaner

pre 9 meseci

Iz ugla Madara: Imam još godinu ugovora, porastao sam kao igrač, želim 100% veću platu, drugi klub nudi 220% veću platu nego što imam trenutno, ode kod menadžera i kaže: izvlači me iz ovog ugovora. Menadžer ga (i)legalno izvukao iz ugovora.

iz ugla Partizana: Hoćeš veću platu? videćemo dogodine, otišao si (ne) legalno, duguješ nam 250k evra koliko smo platili obeštećenje za tebe....

Sud će reći ko je u pravu i šta je ovde (ne)legalno...

Aca

pre 9 meseci

Momak,imaš svoj klub,pa analiziraju tamo,koliko nije plaćeno,naravno ako se razumeš u excel!!!! Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!
(MS, 4. septembar 2023 14:42)

Zašto da mi to radimo kad vi to radite umesto nas. Samo ne vidim da to radite i za svoje, niti da izađete sa nekim brojevima.

MilosS

pre 9 meseci

Zato je i uzeo menadžera, da bi se zaštitio od vaše samovolje,p a vam je sad to problem, a Mišku ste vi suviše sitna riba da bi se ciculirao sa vama.

MS

pre 9 meseci

korto, 04. septembar 2023 14:25)
Momak,imaš svoj klub,pa analiziraju tamo,koliko nije plaćeno,naravno ako se razumeš u excel!!!! Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!

SrbEUin

pre 9 meseci

Pljujete Miška što štiti interese igrača, ali ne i Zokija koji gleda samo svoje interese.
Niste tako pljuvali Zokija Drukaru, kad je za siću ubedio tek punoletnog Voju da NE POTPISUJE nikakve ugovore sa Zvezdom, (koja ga je napravila igračem, i sa kojom je bio MVP juniorska EL) već sa Orlandinom.
Zvezda preko međunarodne arbitraže dobila 37000 e kompenzacije za školovanje igrača, a Zoki prepošteni provizije od Vojinih ugovora. Voja i dalje igra (7-8 godina) u Italijasnkoj ligi u krš ekipama, daleko od bilokakve ozbiljne košarke.
Zvezda i Srpska košarka izgubili velikog talenta na pos 1 a Zoki dobio posao kod Ostoje. Jam će dalje napredovati u Feneru i nije izgubljen za Izraelsku košarku. Voja za Srpsku jeste.

Karlo Prvi

pre 9 meseci

Dakle mi smo bezobrazni ali ajde ti nama to progledaj kroz prste jer smo kao neka velika institucija. I onda se ljutimo kada koristiš svoja ugovorna prava.

Dvokorak

pre 9 meseci

" Samo nam je jednog dana stiglo obaveštećenje da je Madar raskinuo ugovor"

Sta mu dodje ovo "obavestecenje"? Ni Klajn ni Sipka ne znaju, kamoli Misko ili Madar

Kum Zorzo

pre 9 meseci

@triger
Druze, prijatelju, o cemu pricas, imate navijaca sa sipke koji nemilice baca pare sto u kosarkaski a posebno u fudbalski klub, i ti imas obraza da nam pricas o biznisu. Na osnovu kog biznisa imate 40 fudbalera u timu, i godinama po 16-17 kosarkasa!!!

Bogdan

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.

Zum

pre 9 meseci

@triger
Druze, prijatelju, o cemu pricas, imate navijaca sa sipke koji nemilice baca pare sto u kosarkaski a posebno u fudbalski klub, i ti imas obraza da nam pricas o biznisu. Na osnovu kog biznisa imate 40 fudbalera u timu, i godinama po 16-17 kosarkasa!!!
(Kum Zorzo, 04. septembar 2023 15:36)

Druze imali ste navijaca sto pokazuje mišiće koji je godinama sipao pare i u kk i u fk, a dozvolio je da se nas kk ugasi na na stadionu fk rastu pecurke i iskljucuje struja...
Neeemoojtee vi o obrazu kao.Boga vas molim.
I nemojte da mi spomninjete gazprom i projekat evropska zvezda jer vrlo dobro znate da su sve te pare zavrsile u njihovim dzepovima sto znaci namerno i sistematsko unistavanje i urusavanje.

sasha the red Baron...

pre 9 meseci

Misko i Partizan...

Razlog raskida ugovora je kasnjenje plate,sto i sam Ostoja prizna.Samim tim,Madar je legalno raskinuo ugovor. Svejedno,kasni li jedan dan,ili jednu godinu, pravno gledajuci.
A To sto Madar nije zeleo da pristane,a ni Raznjatovic, to su sve one godine KKP a i KK CZ koji su se godinama pravili mutavi,ne isplacivali na vreme,pa sad im niko vise ne veruje nista..

SrbEUin

pre 9 meseci

Ne cenim mnogo Ostoju ali njegovo ogorcenje prema Raznjatovicu je opravdano. Covek bukvalno unistava kosarku u Srbiji, stavlja privatne interese svoje i igraca ispred svega. Klubovi treba sami da pregovaraju sa igracima
(aleksandar, 4. septembar 2023 14:45)

Aco, grobare: Igrači nisu robovi, niti klupski inventar. Klub ne igra košarku, već igrači. Šta igrača briga za interese kluba? On gleda svoj interes, pogotovu kad dolazi iz belog sveta i ne zna ni šta taj tvoj klub zamišlja niti planira. Ako želiš nekog igrača da angažuješ da igra za tvoj klub, kontaktiraš ga, a on ti odgovori: obrati se mom agentu.
Voleo bi ti, i Ostoja, da kao Dulo ucenjuješ i vrbuješ igrače, da pregovaraš sa njihovim rodbinom ili komšijama, koji su po pravilu pravno neuki, pa da sa njima na salveti potpisujete ugovore.
E, shvati da je komizam davno prošao. Sada svaki normalan, iole svestan čovek, za svoju pravnu zaštitu angažuje advokate. Ili agenciju.
U ovom slučaju Zale je i advokat i ovlašćeni agent. Vrlo stručan, iskusan i cenjen u celom svetu u svojoj struci. On brine za interese svojih klijenata a ne za interese klubova. Klupska uprava o tome treba da brine.
A Ostoja je... autolimar. Možeš li pretpostaviti ko je u pravu i ko će dobiti spor?

MILOJKO

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.

32 ZAGORS.. BRIGA..

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.
(MILOJKO, 04. septembar 2023 14:23)

Buahahahaha… čuj tek Milojka genija ! Kakvih sve genilahaca imamo na forumu, slika države, drustva i posle se neko još pita šta beše…
(JPR, 4. septembar 2023 14:32)

Vas dva i da hoćete da se iselite iz zemlje niko vas ne bi primio. Zamislite kažete nekoj Advokatskoj agenciji u Americi da mora da sklapa ugovore sportista od trista i više milion, da za sve to garantuje i snosi potpunu odgovornost za fiksni iznos od 1,5 miliona. Pa oterali bi te u majčinu. Postoji ograničenje ali procentualno a ne novčano.

UŠATI i stoka

pre 9 meseci

 Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!
(MS, 04. septembar 2023 14:42)

Vidi koliko si glupa. Kažeš zatvoreno, a ti prokomentarisala i objavili ti komentar.

dr-mr

pre 9 meseci

triger@
e, ako si im rekao...
onomad su pravili u Preljini humanitarno veče za svoj klub i trenera akademika, da bi skupili pare za 8 nedelja igranja "nekog crnca"...sastali se, igrali, pevali..
mesec dana kasnije, posle poraza u finalu, akademik daje otkaz i "tuži" svoj klub za par stotina hiljada, neisplaćenih eura...međutim, i dalje je akademik za njih legenda, kralj, koji ima svako legitimno pravo da ih maltretira, jer on je njihov...dakle, istina i pravda je vrlo iskrivljena i drugačija u njihovim očima, pa i u limarevim, jer on je expert za "krivine"...

Znam i ja po nesto

pre 9 meseci

Mene najvise interesuje sta na sve to kazu pravni timovi jedne i druge strane. Dakle: Ne izigravati politicare, iskljuciti novinare, navijaci i "narod" da olade i da vidimo jednom istinu !!
Koliko i da boli. Ko je odgovoran za -... "nije fer"!

Raz

pre 9 meseci

Dečko tražio simbolično povećanje ugovora od 75.000 evra za drugu godinu ugovora, plus bio raspoložen da pregovara o nastavku saradnje nakon isteka ugovora, a ovi indijanci ga odjebali za tepsiju ribe i još se žale.
(MilosNS, 04. septembar 2023 14:21)

Decko bi bila to treca godina ugovora a ne druga.
I zasto bi neko trazio povecanje ugovora ako je na taj ugovor pristao pred dve godine. Zamisli sada, klub nije sadovoljan igrama igraca i trazi od samog igraca, da igra sledece godine za manje para od popisanog ugovora. Jel to u redu?

Zapatista

pre 9 meseci

Ko je grobar srpske košarke? Marko Pecarski je bio MVP evropskog prvenstva U18 i osvojio dva zlata, ali za njega u Partizanu nema mesta, Partizan radije investira u nekog Madara koji nije ništa bolji. Ovaj ovakav Partizan ima jako malo veze sa srpskom košarkom, Zvezda je bila nešto bolja ali od sledeće sezone će izgleda da se izjednači... Najbolji srpski klubovi su izgleda Mega i FMP.

View

pre 9 meseci

Klub te podigne i napravi najboljim mladim igračem EL, potpisao si ugovor na dve plus jednu godinu i sad bi da to zaobiđeš. I onda se pojavi lešinar koji zaslepljen zaradom sve to osmisli. Formalno pravno to je verovatno uredi, jedino samo ako nije ispoštovana forma izjavljivanja protesta i zahteva za isplatu.

JPR

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.
(MILOJKO, 04. septembar 2023 14:23)

Buahahahaha… čuj tek Milojka genija ! Kakvih sve genilahaca imamo na forumu, slika države, drustva i posle se neko još pita šta beše…

ultrasrbin

pre 9 meseci

(marko, 4. septembar 2023 12:16)
Vas Excel nije prosao proveru finansijskog tela EL.
Prvi put je EL zazmurila i dozvolila registraciju Vildoze, ali onda su ustanovili ponovo da je narusen finansijski fer plej. Mislis da je izlazna klauzula za Kampaca bila 50000 zato sto je zeleo u Zvezdu.

Djape

pre 9 meseci

zapatista-Ocigledno ne pratis kosarku kada Pecarskog poredis sa Madarom. Pecarski je bio sjajan kao klinac, ali nakon toga je nestao.

SUNĐER BOB

pre 9 meseci

Kaze ostoja: ako neko hoce da ti napravi administrativni problem to ce uraditi? haha..pa onda Madar je nesportski izasao iz ugovora??? mail otisao u spam??? Trazio je vecu platu sto sam smatrao nemoralno i nepšteno??? Dobio priliku da igra u partizanu i kod zeljka o. da bude naj talenat??? i? Da li ce to da mu kupi stan, obezbedi budućnost, kupi hranu? Nemoralno i neposteno trazio vecu platu a drugi mu to nude?
Pa ja verujem da i ostojini sledbenici koji zive u paralelnom univerzumu povraćaju dok citaju ove izjave...objavite komentar. hvala..

marko

pre 9 meseci

OSTOJA KAZE…

“Ljudi treba da se poštuju, ne samo da čekaju grešku drugog. Pomozi čoveku nekad. Daj mu ruku"


OSTOJINA DELA…

Zvezda kasni sa platama, pa prijavljujes..


Ljude posmatrati kroz dela, a ne kroz reci…

Globtroter

pre 9 meseci

Jedni će da ga kude, drugi podržavaju, ali sve što je rekao je tačno.

Postoji nešto što se zove poverenje, a to je Miško više puta pogazio. To niko ne može da ospori. Čovek voli da prevari više nego išta. Zato sada neće sarađivati sa Partizanom i Željkom i to je ok. Mislim da će više njemu da se obije o glavu, nego Partizanu. Menadžera ima koliko hoćeš, a rad sa Željkom je samo jedan.

only fools and horses

pre 9 meseci

@SUNĐER BOB

Svima se povraća ali od gluposti koje pišete. Došao je u Partizan, potpisao ugovor na 2 godine, a Partizan je platio obeštećenje za njega. Posle godinu dana želi veće pare, klub može da mu da i ne mora, ako je nezadovoljan može i da traži da ide uz obeštećenje. Ali onda se angažuje zalizani nenadžer koji razmišlja drugačije, što bi Partizan dobio obeštećenje kad te pare mogu ja da strpam u svoj džep, naći ću neke pravne finese, smuvaću nešto.
Inače, nevezano za ovaj slučaj, taj menadžer je najveće zlo srpske košarke, jer kompletna košarka, svi klubovi i reprezentacija su podređeni interesu njegovog džepa.

DB

pre 9 meseci

Znaci milion carteri
Milion dvorana
8 mil porez
2 Panter
2 Lidej
Treba im skoro 30 mil
Odakle pare?
@Spale

Izracunaj ponovo botino.
Nije 30 nego 70.

petar milakovic

pre 9 meseci

kao i obicno - partizanu su uvek svi drugi krivi sem onih samih.
plus je tek počela da ih stiže karma što su prijavili zvezdu prošle godine pa nisu mogli da registruju kampaca mesecima... samo lagano, završićete kao vaše kolege iz fk partizan - u mulju

LUKA LABAN

pre 9 meseci

Kakav prevarant. Samo VI možete da usmerite njegov MAIL U SPAM. On to nikako ne može da uradi. Služite se baš jeftinim i glupim trikovima. Jadno

veliki strumf

pre 9 meseci

Види, види, плаћен трансфер Мадара 250.000??? Опааа, о томе се ћутало! Значи, није био неки левак са 20 година, није га Партизан изградио већ је дошао као већ формиран играч и име чим се за неког кошаркаша платио толики трансфер! Свашта ћемо ми још да чујемо… А види како се открио и да зна колико Звезда каснила са платама! Како то кад имамо банкомат? Забаговао. Значи, тачне су Човићеве приче да их је Зоки одрукао, све су ови проверавали. Само не виде себе кад они касне, а каснили су не 3-4 плате, него ГОДИНАМА нису исплаћивали плате па су Мачван, Ловерњ и остали опраштали дугове за целу сезону! Дуле додуше није, а њему су каснили једно 30 плата! И замислите, Партизан није кажњен а Звезда јесте! Свашта се Остоја излануо у овом подкасту, треба свих реченицу анализирати. Али највећа глупост и наивност је прича да си створио неког играч и сад он из захвалности треба да игра још једну сезону за мање паре, а други клуб му нуди много веће! И то Израелац у Партизану! Ма није ваљда, а ко то данас не иде за веће паре? Отишао би и Пантер, али сте надмашили понуду Барсе и зато је и остао. Љубав, Жоц и сличне бајке су на другом спрату библиотеке!

Spale

pre 9 meseci

Znaci milion čarteri
Milion zakup dvorane
8 miliona porez
2,5 Punter
2 Leday
Za ove iz NBA Bog dragi zna,,,,
Treba im skoro 30 mil..
Odakle???

SASA

pre 9 meseci

kao i obicno - partizanu su uvek svi drugi krivi sem onih samih.
plus je tek počela da ih stiže karma što su prijavili zvezdu prošle godine pa nisu mogli da registruju kampaca mesecima... samo lagano, završićete kao vaše kolege iz fk partizan - u mulju
(petar milakovic, 4. septembar 2023 12:43)

Mozda je bolje da zavrsimo u "mulju" nego kao sto je zvezda zavrsila i sad je to FMP2!!

aleksandar

pre 9 meseci

Ne cenim mnogo Ostoju ali njegovo ogorcenje prema Raznjatovicu je opravdano. Covek bukvalno unistava kosarku u Srbiji, stavlja privatne interese svoje i igraca ispred svega. Klubovi treba sami da pregovaraju sa igracima

Vlada

pre 9 meseci

Petre Milakovicu,hoces da kazes da vam je Partizan kriv sto niste placali igrace pa samim tim niste mogli da registrujete Kampaca?Hoces da kazes da je mozda Covic umesao prste u ovu svinjariju sa Madarom.

Logs

pre 9 meseci

OSTOJINA DELA…

Zvezda kasni sa platama, pa prijavljujes..


Ljude posmatrati kroz dela, a ne kroz reci…
(marko, 04. septembar 2023 12:16)

Zar nije Savić prijavio? Ima li dokaza da je iko prijavio bilo sta?

Gubite vreme tražeći krivca a krivac je kod vas.

Byron Scott

pre 9 meseci

Afera "Relevantna posta"! Kakva smejurija, zamislite ovo, recimo, u Lejkersima, Lebron im poslao mejl, ali on zaboga zavrsio u spam boxu... Dakle, klub zavisi od toga da li je zalutao mejl!!!

Logs

pre 9 meseci

Pešić je to lepo objasnio
Dok je kosarka bila cilj bilo je dobro, danas je kosarka sredstvo za cilj tj pare.

Miško je u nekom intervjuu o Jokiću pricao kao svakog igrača starijeg od 12 godine znaju. Sada zamislite koliko je to hiljada dece na nivou samo Srbije. Koliko njih samo propadne jer mozda zbog puberteta deluje da nisu finansijski unosni, ili je prosto neko drugi finansijski bolji pa nema mesta za drugog.

Mi smo početkom 21 veka mogli 4 reprezentacije da pošaljemo na prvenstvo I sve 4 bi igrale polufinale. Danas dolazimo u situaciju da nemamo adekvatne igrace za neku poziciju.

Danas ljudi napadaju Danilovića, Pešića, KSS a problem nije na njihovoj strani.

Dejan Zemun

pre 9 meseci

Ako sam dobro razumeo posumljenog, on je priznao da nije placao platu Madaru na vreme, Misko je to iskoristio da izadje iz ugovora, a posunljeni nije cuo za spam email i ne zna kako da ga proveri? Madar dobio ciste papire, potpisao za Fener a posumljeni ce da ga tuzi za dusevni bol? Koja smejurija.

Mile

pre 9 meseci

Cigani, mnogo vas vise interesuje Partizan nego vas FMP. Znate da vi nista ne mozete da uradite, ali vas boli da mi ne napravimo uspeh. Lupajte minuse slobodno.

UŠATI i stoka

pre 9 meseci

 Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!
(MS, 04. septembar 2023 14:42)

Vidi koliko si glupa. Kažeš zatvoreno, a ti prokomentarisala i objavili ti komentar.

SASA

pre 9 meseci

Kakav prevarant. Samo VI možete da usmerite njegov MAIL U SPAM. On to nikako ne može da uradi. Služite se baš jeftinim i glupim trikovima. Jadno
(LUKA LABAN, 4. septembar 2023 13:13)

Majko moja, bolje CUTI ako ne znas!!

JPR

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.
(MILOJKO, 04. septembar 2023 14:23)

Buahahahaha… čuj tek Milojka genija ! Kakvih sve genilahaca imamo na forumu, slika države, drustva i posle se neko još pita šta beše…

MilosS

pre 9 meseci

Zato je i uzeo menadžera, da bi se zaštitio od vaše samovolje,p a vam je sad to problem, a Mišku ste vi suviše sitna riba da bi se ciculirao sa vama.

Raz

pre 9 meseci

Dečko tražio simbolično povećanje ugovora od 75.000 evra za drugu godinu ugovora, plus bio raspoložen da pregovara o nastavku saradnje nakon isteka ugovora, a ovi indijanci ga odjebali za tepsiju ribe i još se žale.
(MilosNS, 04. septembar 2023 14:21)

Decko bi bila to treca godina ugovora a ne druga.
I zasto bi neko trazio povecanje ugovora ako je na taj ugovor pristao pred dve godine. Zamisli sada, klub nije sadovoljan igrama igraca i trazi od samog igraca, da igra sledece godine za manje para od popisanog ugovora. Jel to u redu?

Kum Zorzo

pre 9 meseci

@triger
Druze, prijatelju, o cemu pricas, imate navijaca sa sipke koji nemilice baca pare sto u kosarkaski a posebno u fudbalski klub, i ti imas obraza da nam pricas o biznisu. Na osnovu kog biznisa imate 40 fudbalera u timu, i godinama po 16-17 kosarkasa!!!

MS

pre 9 meseci

korto, 04. septembar 2023 14:25)
Momak,imaš svoj klub,pa analiziraju tamo,koliko nije plaćeno,naravno ako se razumeš u excel!!!! Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!

SUNĐER BOB

pre 9 meseci

only fools and horses
@
eto tog dečka jedan od onih koji živi u paralelnom univerzumu...
Điđane kasnili ste sa platom i imao je legitimno pravo da ode, još mu ponudili veće pare..za zalizanog me zabole ...ali igrač i ugovor mora sa se poštuje, da nešto nije regularno ne bi mogao da potpiše za drugi klub..državi za porez možete da dugujete godinama ali igraču ne...

Zagor

pre 9 meseci

Pazi kaze da je priznao zatecen dug prema Beobasketu od 400.000 EUR, pa priznao da je kasnio sa platama a potpisao Ugovor da igrac zbog toga moze da raskine Ugovor. Diletanti kojima je Misko kriv jer oni ne zaradjuju od otimanja igraca i preprodaje kao desetak godina ranije...

Triger

pre 9 meseci

Svima se povraća ali od gluposti koje pišete. Došao je u Partizan, potpisao ugovor na 2 godine, a Partizan je platio obeštećenje za njega. Posle godinu dana želi veće pare, klub može da mu da i ne mora, ako je nezadovoljan može i da traži da ide uz obeštećenje. Ali onda se angažuje zalizani nenadžer koji razmišlja drugačije, što bi Partizan dobio obeštećenje kad te pare mogu ja da strpam u svoj džep, naći ću neke pravne finese, smuvaću nešto.
Inače, nevezano za ovaj slučaj, taj menadžer je najveće zlo srpske košarke, jer kompletna košarka, svi klubovi i reprezentacija su podređeni interesu njegovog džepa.
(only fools and horses, 4. septembar 2023 12:46)

Taj menadžer je samo nasleđe jednog nadobudnog, neobrazovanog i velike želje da bude akademski građanin trenera koji je sa svojom svitom držao KSS i sudijsku organizaciju, ucenjivao, uzimao provizije i nije izmirivao svoje obaveze niti prema državi ( porez) niti prema igračim ( npr.Klobučar).
E sada kada sagledaš taj period samovolje i bahatosti jednog kluba ovo što vam se dešava se može nazvati loša karma koju ste debelo zaradili.
Pro tome o biznisu priča ovaj neobrazovani nepismeni sastavljač polovnih automobila iz Prislonice koji se vinuo dolaskom SNS-a na vlasti a pre toga jedinstvene Srbije. Čije osiguranje i kola po direktivi moraju da kupuju sva javna preduzeća.
(Ne mislim da smo mi nešto specjalno bolji , ali se bar ne iščuđavamo niti glumimo moralne gromade i poštenje)

korto

pre 9 meseci

Sve smo platili na vreme, samo smo dva dana zakasnili? Uveli klauzulu da svako moze da posalje mejl ako zeli da naplati na vreme? i onda krov Misko koji se drzi ugovora? Ljudi, da li je moguce da iko normalan misli da te treba da povladjuje Ostoji, osim njegovih placenih botova?

MilosNS

pre 9 meseci

Dečko tražio simbolično povećanje ugovora od 75.000 evra za drugu godinu ugovora, plus bio raspoložen da pregovara o nastavku saradnje nakon isteka ugovora, a ovi indijanci ga odjebali za tepsiju ribe i još se žale.

ultrasrbin

pre 9 meseci

(marko, 4. septembar 2023 12:16)
Vas Excel nije prosao proveru finansijskog tela EL.
Prvi put je EL zazmurila i dozvolila registraciju Vildoze, ali onda su ustanovili ponovo da je narusen finansijski fer plej. Mislis da je izlazna klauzula za Kampaca bila 50000 zato sto je zeleo u Zvezdu.

Šaner

pre 9 meseci

Iz ugla Madara: Imam još godinu ugovora, porastao sam kao igrač, želim 100% veću platu, drugi klub nudi 220% veću platu nego što imam trenutno, ode kod menadžera i kaže: izvlači me iz ovog ugovora. Menadžer ga (i)legalno izvukao iz ugovora.

iz ugla Partizana: Hoćeš veću platu? videćemo dogodine, otišao si (ne) legalno, duguješ nam 250k evra koliko smo platili obeštećenje za tebe....

Sud će reći ko je u pravu i šta je ovde (ne)legalno...

32 ZAGOR...

pre 9 meseci

only fools and horses, 4. septembar 2023 12:46)

Bez obzira na opciono potpisan ugovor na dve godine igrač u toku prve godina treba da se valjda i plaća.Što se zaposleni u KK partizan ne odreknu iz "ljubavi" svojih plata nego se to očekuje od igrača.Igrač čim se požali da ge ne plaćaju, svaki menadžer je dužan da zaštiti svog klijenta pa ako treba i do raskida ugovora na štetu kluba.

sasha the red Baron...

pre 9 meseci

Misko i Partizan...

Razlog raskida ugovora je kasnjenje plate,sto i sam Ostoja prizna.Samim tim,Madar je legalno raskinuo ugovor. Svejedno,kasni li jedan dan,ili jednu godinu, pravno gledajuci.
A To sto Madar nije zeleo da pristane,a ni Raznjatovic, to su sve one godine KKP a i KK CZ koji su se godinama pravili mutavi,ne isplacivali na vreme,pa sad im niko vise ne veruje nista..

Bogdan

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.

Zum

pre 9 meseci

@triger
Druze, prijatelju, o cemu pricas, imate navijaca sa sipke koji nemilice baca pare sto u kosarkaski a posebno u fudbalski klub, i ti imas obraza da nam pricas o biznisu. Na osnovu kog biznisa imate 40 fudbalera u timu, i godinama po 16-17 kosarkasa!!!
(Kum Zorzo, 04. septembar 2023 15:36)

Druze imali ste navijaca sto pokazuje mišiće koji je godinama sipao pare i u kk i u fk, a dozvolio je da se nas kk ugasi na na stadionu fk rastu pecurke i iskljucuje struja...
Neeemoojtee vi o obrazu kao.Boga vas molim.
I nemojte da mi spomninjete gazprom i projekat evropska zvezda jer vrlo dobro znate da su sve te pare zavrsile u njihovim dzepovima sto znaci namerno i sistematsko unistavanje i urusavanje.

View

pre 9 meseci

Klub te podigne i napravi najboljim mladim igračem EL, potpisao si ugovor na dve plus jednu godinu i sad bi da to zaobiđeš. I onda se pojavi lešinar koji zaslepljen zaradom sve to osmisli. Formalno pravno to je verovatno uredi, jedino samo ako nije ispoštovana forma izjavljivanja protesta i zahteva za isplatu.

SrbEUin

pre 9 meseci

Pljujete Miška što štiti interese igrača, ali ne i Zokija koji gleda samo svoje interese.
Niste tako pljuvali Zokija Drukaru, kad je za siću ubedio tek punoletnog Voju da NE POTPISUJE nikakve ugovore sa Zvezdom, (koja ga je napravila igračem, i sa kojom je bio MVP juniorska EL) već sa Orlandinom.
Zvezda preko međunarodne arbitraže dobila 37000 e kompenzacije za školovanje igrača, a Zoki prepošteni provizije od Vojinih ugovora. Voja i dalje igra (7-8 godina) u Italijasnkoj ligi u krš ekipama, daleko od bilokakve ozbiljne košarke.
Zvezda i Srpska košarka izgubili velikog talenta na pos 1 a Zoki dobio posao kod Ostoje. Jam će dalje napredovati u Feneru i nije izgubljen za Izraelsku košarku. Voja za Srpsku jeste.

Aca

pre 9 meseci

Momak,imaš svoj klub,pa analiziraju tamo,koliko nije plaćeno,naravno ako se razumeš u excel!!!! Doduše,izjave Vaše legende,ovde su zatvorene za komentarisanje!!!
(MS, 4. septembar 2023 14:42)

Zašto da mi to radimo kad vi to radite umesto nas. Samo ne vidim da to radite i za svoje, niti da izađete sa nekim brojevima.

Karlo Prvi

pre 9 meseci

Dakle mi smo bezobrazni ali ajde ti nama to progledaj kroz prste jer smo kao neka velika institucija. I onda se ljutimo kada koristiš svoja ugovorna prava.

SrbEUin

pre 9 meseci

Ne cenim mnogo Ostoju ali njegovo ogorcenje prema Raznjatovicu je opravdano. Covek bukvalno unistava kosarku u Srbiji, stavlja privatne interese svoje i igraca ispred svega. Klubovi treba sami da pregovaraju sa igracima
(aleksandar, 4. septembar 2023 14:45)

Aco, grobare: Igrači nisu robovi, niti klupski inventar. Klub ne igra košarku, već igrači. Šta igrača briga za interese kluba? On gleda svoj interes, pogotovu kad dolazi iz belog sveta i ne zna ni šta taj tvoj klub zamišlja niti planira. Ako želiš nekog igrača da angažuješ da igra za tvoj klub, kontaktiraš ga, a on ti odgovori: obrati se mom agentu.
Voleo bi ti, i Ostoja, da kao Dulo ucenjuješ i vrbuješ igrače, da pregovaraš sa njihovim rodbinom ili komšijama, koji su po pravilu pravno neuki, pa da sa njima na salveti potpisujete ugovore.
E, shvati da je komizam davno prošao. Sada svaki normalan, iole svestan čovek, za svoju pravnu zaštitu angažuje advokate. Ili agenciju.
U ovom slučaju Zale je i advokat i ovlašćeni agent. Vrlo stručan, iskusan i cenjen u celom svetu u svojoj struci. On brine za interese svojih klijenata a ne za interese klubova. Klupska uprava o tome treba da brine.
A Ostoja je... autolimar. Možeš li pretpostaviti ko je u pravu i ko će dobiti spor?

koki

pre 9 meseci

Ne znam sta je sporno.
Microsoft strogo vodi racuna o spamu, ako imate mejlove na njihovim serverima necete dobijati spam.
Ako niste u stanju da posaljete mejl koji nije spam onda niste relevantni.

A savet Ostoji. Ovo je Srbija. Znaci samo pecat i potpis. Kakvi mejlovi kakve gluposti.

veliki strumf

pre 9 meseci

Навикао све на муфте и на џабе! Е па нису ти менаџери и играчи неко ко ће да те толерише да их не плаћаш, као држава! Та времена су давно прошла. Замисли, тражио паре! Стварно???

dejanmi

pre 9 meseci

Igrac ima pravo da trazi povisicu kao i svaki drugi radnik pogotovo kad vidi da daje/radi vise nego u samom pocetku.
Dalje ko ocekuje od Miska da radi posteno? Koji to menadzer radi posteno? Kad vec nisi skolovan da budes rukovodilac I poslodavac mogao si bar pogledao film Jerry Maguire da znas sta da ocekujes od sportskih menadzera.
Mejl u spamu je najjadniji izgovor za nekompetentnost u istoriji!

nino

pre 9 meseci

Znaci milion čarteri
Milion zakup dvorane
8 miliona porez
2,5 Punter
2 Leday
Za ove iz NBA Bog dragi zna,,,,
Treba im skoro 30 mil..
Odakle???
(Spale, 04. septembar 2023 12:33)

Nemanjina 11

dr-mr

pre 9 meseci

triger@
e, ako si im rekao...
onomad su pravili u Preljini humanitarno veče za svoj klub i trenera akademika, da bi skupili pare za 8 nedelja igranja "nekog crnca"...sastali se, igrali, pevali..
mesec dana kasnije, posle poraza u finalu, akademik daje otkaz i "tuži" svoj klub za par stotina hiljada, neisplaćenih eura...međutim, i dalje je akademik za njih legenda, kralj, koji ima svako legitimno pravo da ih maltretira, jer on je njihov...dakle, istina i pravda je vrlo iskrivljena i drugačija u njihovim očima, pa i u limarevim, jer on je expert za "krivine"...

Šaner

pre 9 meseci

Iz ugla Madara: Imam još godinu ugovora, porastao sam kao igrač, želim 100% veću platu, drugi klub nudi 220% veću platu nego što imam trenutno, ode kod menadžera i kaže: izvlači me iz ovog ugovora. Menadžer ga (i)legalno izvukao iz ugovora.

iz ugla Partizana: Hoćeš veću platu? videćemo dogodine, otišao si (ne) legalno, duguješ nam 250k evra koliko smo platili obeštećenje za tebe....

Sud će reći ko je u pravu i šta je ovde (ne)legalno...

Dvokorak

pre 9 meseci

" Samo nam je jednog dana stiglo obaveštećenje da je Madar raskinuo ugovor"

Sta mu dodje ovo "obavestecenje"? Ni Klajn ni Sipka ne znaju, kamoli Misko ili Madar

Zapatista

pre 9 meseci

Ko je grobar srpske košarke? Marko Pecarski je bio MVP evropskog prvenstva U18 i osvojio dva zlata, ali za njega u Partizanu nema mesta, Partizan radije investira u nekog Madara koji nije ništa bolji. Ovaj ovakav Partizan ima jako malo veze sa srpskom košarkom, Zvezda je bila nešto bolja ali od sledeće sezone će izgleda da se izjednači... Najbolji srpski klubovi su izgleda Mega i FMP.

32 ZAGORS.. BRIGA..

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.
(MILOJKO, 04. septembar 2023 14:23)

Buahahahaha… čuj tek Milojka genija ! Kakvih sve genilahaca imamo na forumu, slika države, drustva i posle se neko još pita šta beše…
(JPR, 4. septembar 2023 14:32)

Vas dva i da hoćete da se iselite iz zemlje niko vas ne bi primio. Zamislite kažete nekoj Advokatskoj agenciji u Americi da mora da sklapa ugovore sportista od trista i više milion, da za sve to garantuje i snosi potpunu odgovornost za fiksni iznos od 1,5 miliona. Pa oterali bi te u majčinu. Postoji ograničenje ali procentualno a ne novčano.

MILOJKO

pre 9 meseci

Zato u NBA ligi od 62 miliona godišnje menadžer dobije 1.5 miliona samo. Ovi menadžeri po Evropi i u košarci i u fudbalu deru igrače i klubove.
(Bogdan, 4. septembar 2023 13:57)

Netačno! Ograničen je procenat a ne iznos koji mogu da dobiju.

Znam i ja po nesto

pre 9 meseci

Mene najvise interesuje sta na sve to kazu pravni timovi jedne i druge strane. Dakle: Ne izigravati politicare, iskljuciti novinare, navijaci i "narod" da olade i da vidimo jednom istinu !!
Koliko i da boli. Ko je odgovoran za -... "nije fer"!

Djape

pre 9 meseci

zapatista-Ocigledno ne pratis kosarku kada Pecarskog poredis sa Madarom. Pecarski je bio sjajan kao klinac, ali nakon toga je nestao.