NBA 62

Četvrtak, 20.10.2022.

07:55

Jokić briljirao, ali – Juta "zgazila" Denver VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić imao je sjajnu partiju na startu nove NBA sezone, ali je njegov Denver glatko izgubio od Jute.

Jokiæ briljirao, ali – Juta "zgazila" Denver VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

bradina

pre 1 godinu

Da se ne lazemo,slabo izdanje Denvera.Odgledao sam sinocnju utakmicu(za Srbiju to je bilo u jutarnjim satima)nedopustivo losa igra Denvera u odbrani! Kad se zna kako su govorili pre pocetka kako sa novo angazovanim igracima bice bolja odbrana pa ispada smesno takvo tvrdjenje! Uz solidnu igru Jokica i Gordana i donekle Portera ne moze se dobiti suterski raspolozena Juta.Velika "osveta" oteranog Bizlija (ovaj momak je poprilicno "napaljen" protiv bivseg kluba) uz neverovatno los ucinak Mareja (sto je normalno nakon duge pauze)i slaba izdanja mladog Bonsa i Brauna pogotovo u prvom poluvremenu!
O kriteriju sudjenja ne treba trositi reci pogotovo kad sudi Toni Braders (ovaj se stvarno zaverio protiv Jokica i Denvera)rezultiralo je porazom.Meloun deluje jos uvek nesiguran oko pronalazenja prave petorke tokom meca.Grin je bio raspolozen i trebao ga je drzati na parketu vise,da ne komentarisem da su rezervisti dobili minutazu u "garbidz" minutama na kraju 4/4! Jedina dobra stvar po Denver je igra u 3/4 ali krajem izlaze iz igre Jokic i Gordon i umesto da se ode u poslednjoj cetvrtini sa minus jednocifrenim rezultatatom.Rezervisti grese pogotovo pomenuta dvojica Bouns i Braun i ocas se Juta vraca na +16! Ako pogledate snimak videcete da je propustena prilika da se udje u zavrsnicu meca sa -9 ili -8 ali nepotrebni sutevi,faul u napadu dva puta bezglavo i bezidejno odigran napad. normalno da je propustena prilika da se nesto uradi u zavrsnoj cetvrtini! Bice bolje,nadam se!

maSi

pre 1 godinu

Prvi utisak Porter i Bouns, su za nijansu gluplji nego prethodne sezone.
Bugi je za Džordana, Majkl Džordan lično. Jedino što me je oduševilo to je da marej više ne divlja do dvadesete sekunde napada, igra mnogo pametnije, i pokazao je u par navrata da je jedinsten sa njegovim "mošama", ušao je par puta na ulaz kao da igra protiv nekih beba. Meloun je Meloun. Totalno nepoznavanje dešavanja na terenu, bez ikakve smislene reakcije, kao da nikada ni u kraju nije igrao basket ...
I veoma, veoma bitno, uz suđenje onog pekinezera, svaki put baš svaki, će biti gusto za Denver.
I sinoć u jednom momentu rezultat je egal, ali izlazi Jokić i posle par minuta Denver ode u -19. Sa ovakvim Porterom to ne možeš da stigneš ni za milion godina.

Game

pre 1 godinu

Znači vraćamo se na NBA, praćenje isključivo Denvera, čuveno praćenje statistike, +/-, per i ostalo. Prošlo je Evropsko prvenstvo a nešto nisam primetio da je neko obraćao pažnju na te stvari i pisao o tome. Dakle, eto kako pojedinci prate NBA. Oladite malo sa Jokićem ove sezone, pustite nas da normalno podržavamo čoveka, a ne da nam bukvalno stvarate odbojnost prema njemu i prema ligi generalno sektaškim komentarima. I tim ne može da bude "Jokić i grupa građana" nikako, ko što pojedinci pišu. Prvo, Gordon je bio možda korisnici od Jokića sinoć, MPJ solidnih 15 poena, prvi meč, uigraće se i ostali. Drugo, Jokić je i dalje rupa u odbrani i protivnički centri će ga i dalje lako tovariti. Sportski pozdrav, i srećan početak svim ljubiteljima NBA lige.

goran_NK

pre 1 godinu

Ao koliko hejtera “prati” NBA. Prešli sa pljuvanja Đokovića, na pljuvanje Jokića. A sve preko maminog i tatinog interneta. Bijeda…

Mladen

pre 1 godinu

Ako ne mogu nista da ubodu u napadu mogli su bar da igraju odbranu. Bruka je primiti skoro 80p za poluvreme, to rade samo ekipe sa dna. Sta je taj Meloun radio sa njima na pripremama kad su tako rastimovani. Porter i Marej veciti talenti sad ima da ih cekaju da se vrate do sledece povrede i tako u krug. U tom Denveru samo 2 igraca vrede Jokic i Aron Gordon. Bez njih bili bi bukvalno najgori tim lige.

smeh

pre 1 godinu

Očekivano od strane Denvera. Ipak imaju dosta novih igrača plus 2 igrača koji su dugo bili povređeni. Verovatno će još neko vreme oni biti u prvom planu da se vrate u igru dok će rezultat morati da trpi. Jedino je pitanje koliko će gazda kluba trpeti ako tim bude gubio sa 20 razlike. Jedino što je ostalo isto za Denver proteklih godina je da klupa igra očajno. Zbog čega je to tako je pitanje za trenera.

Иван

pre 1 godinu

Прве се мачке у воду бацају. Проћи ће још неко време док се не уиграју.

Оно што се већ сада види јесте да Малоун и даље форсира две различите петорке. Зато је и изгубио меч: резерве су подбациле.

Није ми јасна само једна ствар: Иш Смит је резервни плеј као из бајке за Нагетсе, искусан, вођа, а једва да игра. Са друге стране, онај Нађи не игра иако је млад, минутажу му узимају искусни а једва употребљиви Џеф Грин и Деандре Џордан!? Имаш младе, растрчане, распуцане и мотивисане домаћине. Њима је практично била важна само ова утакмица у читавој сезони, да докажу да су били у праву што су се одлучили на стварање новог тима. Дакле, треба ти младост и жестина, жеља против њих.

plavi firaun

pre 1 godinu

I tako, sta reci, ako se po jutru dan poznaje, ispasce oni u ABA ligu.
(Hm,

Slazem se s tobom ali trebo si napisati "po Juti se dan poznaje". Ucinilo mi se da tako i pise. Prva je utakmica, nije strasno ali hvale Jokica kao da je dao +40, kakvo crno briljiranje Za igraca MVP kalibra sve ispod 35 je prosjek a MVP nije prosjecan igrac. To i onih $247mil.
govori.

WillyWonka

pre 1 godinu

Stvarno ne razumijem ovoliko negativnih komentara. Očito da ljudi uopšte ne prate NBA, nego je isključivi cilj popljuvati Jokića, koji je, na njihovu žalost, jedan od najboljih košarkaša na kugli i zvanično dvostruki MVP.
Činjenica je da i Denver i Jokić već godinama sporije ulaze u sezonu, ali to ovi "stručnjaci" nisu skontali, jer pojma nemaju o NBA. Prva utakmica nije ništa, Jokić se pali u decembru i onda kreće i Denver. Živi bili pa vidjeli.

Miki

pre 1 godinu

Biće dobar Denver ove godine,mada se liga ujednačila i realno mi je da su treći na Zapadu kao i da odu u plej-in.
Juta je od svih ozbiljno podcenjena ove sezone a meni se čini da je ovaj tim zdraviji od onog sa Gober-Mičel tandemom.
Ako odu Gober i Mičel a dođu Markanen,Sekston,Bizli,Vanderblit, ovaj Kesler mladi + Fontekio i THT kao potpisi.
To meni ne deluje ništa slabije, možda čak i jače.
Markanen je sam bolji od Gobera ako popravi odbranu tek će da dominira.
Oni

igor

pre 1 godinu

Је л опет Бартон крив, а? Кога ћемо да разапињемо ове сезоне сваки пут кад Нагеци изгубе?

bskfan

pre 1 godinu

Obicno su starteri dobri a klupa izgubi mech ali ovoga puta problem je bio Marej + klupa. Marej nije spreman, za 26 minuta -19 uz kriminalan sut od 38%.

Dzordan za 6 minuta -13. Od svih igraca Denvera u plusu bili samo KCP +3 i MPJ +1. Standardni Denverov problem, nema ko da sutne. Juta ih razbila trojkama i sa klupom Rudi Gej - Malik Beasley.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Majko mila, sta pisete bre ljudi? Prva utakmica, jedan igrac iz petorke se vratio posle pola godine, a drugi posle godinu i po dana. Polako bre.

Kino

pre 1 godinu

Večiti luzer sa 0 trofeja u karijeri. Bio i ostaće samo zabavljač.
(Faustino Asprilja, 20. oktobar 2022 09:34)

Bitno je da se on zabavlja i da mu je lepo. Ostalo manje vise.

odličan sastav

pre 1 godinu

Nadam se da će narednog leta zaigrati ovaj tim:

C Jokić, Milutinov, treći centar
F Pokuševski, Bjelica
F Lučić, Jović
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz

i da će sjajno funkcionisati kao ekipa.

Ceca

pre 1 godinu

opet nista nece uraditi,marej ce se opet povrediti,porter je prosecan igrac,ostatak ekipe ispod proseka,jokic u toj krs ekipi treba da gleda samo sebe

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Krecu strucnjaci,od niko nema sanse u 7 utakmica protiv kompletnog Denvera do Joka mora da promeni tim ako hoce prsten :)) A ustvari ne znaju da u tom drugom timu igra ne moze da se svodi na njegov sistem i da on ne moze da igra bitnu ulogu bez da se igra vrti oko njega a nikad nece moci igrati odbranu kao Gasol recimo. Takodje tad bi se zalili sto mu je statistika losija :)
(vince carter, 20. oktobar 2022 08:56)

^^^^^
OVO moze da izjavi samo neko ko apsolutno nema pojma o kosarci...

Vrg

pre 1 godinu

Ali moram da dodam da su se ovi iz Jute toliko nalozili, kao da im je poslednji mec u zivotu. Slavili svaki drugi poen kao da je pobednicki u poslednjoj sekundi. Kao da su pred tekmu popili po tri solje zelenog caja. Stagod. Zavisili su od trojki, ulazile su im i to je to. Nece svakako do kraja proci bolje od Denvera, koji ni sam ne moze do kraja. Besan ugovor Porteru ih je zakopao narednih 5 godina, bacili su Jokicev prajm, jedinu sansu koju su imali da u svojoj istoriji nesto naprave. Mali klub je mali klub.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Kakvi komentari, majko moja. Deco, košarka je TIMSKI sport, ne može JEDAN igrač, i to centar, da igra odbranu na timu koji prangija trojke skoro kao Baskonija.
Ono što je najgore što skoro 60 miliona godišnje odlazi na Nemanju Nedovića (večno povređeni Majkl Porter) i Hasana Martina (Džamal Marej koji sad ima strah od hodanja).

Vrg

pre 1 godinu

Bili i ostali "Jokic i grupa gradjana".
Mareja slave zbog 2 dobre partije u plejofu pre 3 godine, u dobrom timu bi bio rezerva, a Porter decko prosto nema pooojma. Na sta su oni bacili pare...

RD

pre 1 godinu

Vidim da ima mnogo filozofiranja ovde, zapravo je jednostavno, Juta je dala mnogo vise trojki, duplo preciznije, zatim uigravanje ekipe na takmicarskoj tekmi...a vi nastavite pisati ovo i ono...

JPR24

pre 1 godinu

Briljirao ha ha ha.Izgubili 30 razlike i probijali ga kako su htijeli i tim mu je primio 130 koseva.Cudi me da naslov nije bio " mvp partija" .
(Mr_Melbourne, 20. oktobar 2022 08:17)

Daj ne tupi više, i Bogu si dosadio….

Лепршави Србенда

pre 1 godinu

Хахахаха. На анкети ко ће бити првак нба,наравно пацијенти са већином гласова изабрали денвер.
Хахахахаха
Денвер их одмах спустио,баба прдара имала 4 скока, одбране без али пацијенти одмах бирају кривца
Мареј, Портер, тренер..
Из овако ћемо до плеј офа.

iskreno

pre 1 godinu

Ja i dalje tvrdim da je Meloun najslabija tačka te ekipe. Nikada oni neće biti u nekoj ozbiljnoj priči dok ih ta neznalica vodi.

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Stvarno smaraju ove šablonske vijesti tipa Jokić ovo, Denver ono, Denver ovo Jokić ono, ne može Jokić sam, nema podrške itd itd itd itd, pa tako iz dana u dan, iz dana u dan, do play off-a kada postane donekle interesantnije.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Briljirao ha ha ha.Izgubili 30 razlike i probijali ga kako su htijeli i tim mu je primio 130 koseva.Cudi me da naslov nije bio " mvp partija" .

Frrenki

pre 1 godinu

Naslov bi trebao da glasi: Tony Brothers: The Most Incompetent Official In The NBA. Voleo bi da neko izvuce statistiku koliko je imao slobodnih bacanja Jokic na utakmici koju je sudio Tony. Dozvoliti ovako grubu igru samo jednom timu je van pameti.

Nikola

pre 1 godinu

Opet se ponavaljaju stvari iz prethodnih sezona. Jokić odličan, više od 70% na datih 27 poena je i više nego dobro. Ovo je izgubila klupa Denvera koja je primila 70 poena a dala 24. Teška sramota.

meda

pre 1 godinu

Usput, ovaj trener Denvera, stvarno dokle. GM je trebao da otpusti Jeff Green-a da ovaj mora da igra nekog ko može da potrči (tj. Zeke Nnaji-a).

vince carter

pre 1 godinu

Krecu strucnjaci,od niko nema sanse u 7 utakmica protiv kompletnog Denvera do Joka mora da promeni tim ako hoce prsten :)) A ustvari ne znaju da u tom drugom timu igra ne moze da se svodi na njegov sistem i da on ne moze da igra bitnu ulogu bez da se igra vrti oko njega a nikad nece moci igrati odbranu kao Gasol recimo. Takodje tad bi se zalili sto mu je statistika losija :)

nba

pre 1 godinu

Nisam gledao pa ne mogu da kazem. Al da su ih razbili jesu. Bice ovo ovako neko vreme dok se malo ne uigraqju. Realno na papiru imaju odlican tim. Ako ne naprave nesto, na treneru je.

Ali me odusevio Zion, ubili su netse, i ovaj novi klinac Bancero. Debi utakmica 27 poena. Izgleda da klinac ima misiju....

Kozuki Oden

pre 1 godinu

- Period bez Jokica u valjda 2/4 je i presudio, Meloun nije prekinuo njihovu seriju poena i to je to
- Odbrana suta za 3 uzas


Ali polako sa prozivkama, Denver vecito bude los u prvih reeecimo 5 utakmica. Njima je bitnije to sto je Jokic od starta poenterski raspolozen, ostalo ce se sve sloziti do decembra.

meda

pre 1 godinu

Jokić 33 minuta 2 skoka u odbrani ( 4 ukupno) i standardno ko baba u odbrani, to nije baš briljiranje.
Naravno osnovni problem nije u Jokiću već u ovoj drugoj dvojici sa maksimalnim ugovorima.

Obrad

pre 1 godinu

Kao što rekoh kad sam kontrirao Borči za predviđanje Jokićevih 25/10/10 ove sezone, kome da Jokić udeli tih 10 asistencija? Ko izgubi od Jute koja je u fazi renoviranja i koja će sigurno tankovati ostatak sezone, nema se mnogo čemu nadati..

laganica

pre 1 godinu

Tek je pocetak, i Mariju i Porteri ce trebati dosta vremena da udju u ritam, pogotovo Mariju. Klej je juce rekao da se tek sada osjeca bolje, da osjeca da napokon "ima" noge, a vratio se sredinom januara, tako da se mora sacekati. Ovo je maltene novi tim, poraz ne znaci nista, samo je eto odvratno jer je od tima koji ce se maltene truditi da gubi, da bi uzeo prava na onog Francuza

Hm

pre 1 godinu

Ko je gledao utakmicu, mogao je da vidi na delu prave Nagetse - buduce sampione.

Briljirali su u odbrani na celu sa briljantnim Jokicem koji je, jelte, briljirao. ;) Primili su samo 75. poena za poluvreme.

Pojacanja su takodje briljirala, Koldvel-Poup se posebno istakao.

Steta sto Is Smit nije duze igrao da prikaze sav svoj talenat. :D Pa ljudi, covek je promenio 12. klubova u karijeri i samo na ovom portalu su ga glorifikovali kao da je dosao ne znam ko...

I tako, sta reci, ako se po jutru dan poznaje, ispasce oni u ABA ligu.

Siniša

pre 1 godinu

Jokić će ostati bez Nba titule u karijeri ako ne ode u neki drugi klub koji ima kvalitetnije igrače.To je radio Durent,jedino na taj način je ispunio svoju misiju,inače bi osvojio ništa da je ostao u Oklahomi.

Arafat

pre 1 godinu

Ništa ni ove sezone neće uraditi Denver, trener verovatno najslabija karika tima, Jokić treba da ide iz Denvera jer je prava šteta da sa svoju brilijantnu karijeru ne kruniše šampionskim prstenom.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

- Period bez Jokica u valjda 2/4 je i presudio, Meloun nije prekinuo njihovu seriju poena i to je to
- Odbrana suta za 3 uzas


Ali polako sa prozivkama, Denver vecito bude los u prvih reeecimo 5 utakmica. Njima je bitnije to sto je Jokic od starta poenterski raspolozen, ostalo ce se sve sloziti do decembra.

meda

pre 1 godinu

Jokić 33 minuta 2 skoka u odbrani ( 4 ukupno) i standardno ko baba u odbrani, to nije baš briljiranje.
Naravno osnovni problem nije u Jokiću već u ovoj drugoj dvojici sa maksimalnim ugovorima.

Frrenki

pre 1 godinu

Naslov bi trebao da glasi: Tony Brothers: The Most Incompetent Official In The NBA. Voleo bi da neko izvuce statistiku koliko je imao slobodnih bacanja Jokic na utakmici koju je sudio Tony. Dozvoliti ovako grubu igru samo jednom timu je van pameti.

Nikola

pre 1 godinu

Opet se ponavaljaju stvari iz prethodnih sezona. Jokić odličan, više od 70% na datih 27 poena je i više nego dobro. Ovo je izgubila klupa Denvera koja je primila 70 poena a dala 24. Teška sramota.

Siniša

pre 1 godinu

Jokić će ostati bez Nba titule u karijeri ako ne ode u neki drugi klub koji ima kvalitetnije igrače.To je radio Durent,jedino na taj način je ispunio svoju misiju,inače bi osvojio ništa da je ostao u Oklahomi.

Obrad

pre 1 godinu

Kao što rekoh kad sam kontrirao Borči za predviđanje Jokićevih 25/10/10 ove sezone, kome da Jokić udeli tih 10 asistencija? Ko izgubi od Jute koja je u fazi renoviranja i koja će sigurno tankovati ostatak sezone, nema se mnogo čemu nadati..

Arafat

pre 1 godinu

Ništa ni ove sezone neće uraditi Denver, trener verovatno najslabija karika tima, Jokić treba da ide iz Denvera jer je prava šteta da sa svoju brilijantnu karijeru ne kruniše šampionskim prstenom.

JPR24

pre 1 godinu

Briljirao ha ha ha.Izgubili 30 razlike i probijali ga kako su htijeli i tim mu je primio 130 koseva.Cudi me da naslov nije bio " mvp partija" .
(Mr_Melbourne, 20. oktobar 2022 08:17)

Daj ne tupi više, i Bogu si dosadio….

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Kakvi komentari, majko moja. Deco, košarka je TIMSKI sport, ne može JEDAN igrač, i to centar, da igra odbranu na timu koji prangija trojke skoro kao Baskonija.
Ono što je najgore što skoro 60 miliona godišnje odlazi na Nemanju Nedovića (večno povređeni Majkl Porter) i Hasana Martina (Džamal Marej koji sad ima strah od hodanja).

laganica

pre 1 godinu

Tek je pocetak, i Mariju i Porteri ce trebati dosta vremena da udju u ritam, pogotovo Mariju. Klej je juce rekao da se tek sada osjeca bolje, da osjeca da napokon "ima" noge, a vratio se sredinom januara, tako da se mora sacekati. Ovo je maltene novi tim, poraz ne znaci nista, samo je eto odvratno jer je od tima koji ce se maltene truditi da gubi, da bi uzeo prava na onog Francuza

WillyWonka

pre 1 godinu

Stvarno ne razumijem ovoliko negativnih komentara. Očito da ljudi uopšte ne prate NBA, nego je isključivi cilj popljuvati Jokića, koji je, na njihovu žalost, jedan od najboljih košarkaša na kugli i zvanično dvostruki MVP.
Činjenica je da i Denver i Jokić već godinama sporije ulaze u sezonu, ali to ovi "stručnjaci" nisu skontali, jer pojma nemaju o NBA. Prva utakmica nije ništa, Jokić se pali u decembru i onda kreće i Denver. Živi bili pa vidjeli.

nba

pre 1 godinu

Nisam gledao pa ne mogu da kazem. Al da su ih razbili jesu. Bice ovo ovako neko vreme dok se malo ne uigraqju. Realno na papiru imaju odlican tim. Ako ne naprave nesto, na treneru je.

Ali me odusevio Zion, ubili su netse, i ovaj novi klinac Bancero. Debi utakmica 27 poena. Izgleda da klinac ima misiju....

Vrg

pre 1 godinu

Ali moram da dodam da su se ovi iz Jute toliko nalozili, kao da im je poslednji mec u zivotu. Slavili svaki drugi poen kao da je pobednicki u poslednjoj sekundi. Kao da su pred tekmu popili po tri solje zelenog caja. Stagod. Zavisili su od trojki, ulazile su im i to je to. Nece svakako do kraja proci bolje od Denvera, koji ni sam ne moze do kraja. Besan ugovor Porteru ih je zakopao narednih 5 godina, bacili su Jokicev prajm, jedinu sansu koju su imali da u svojoj istoriji nesto naprave. Mali klub je mali klub.

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Briljirao ha ha ha.Izgubili 30 razlike i probijali ga kako su htijeli i tim mu je primio 130 koseva.Cudi me da naslov nije bio " mvp partija" .

igor

pre 1 godinu

Је л опет Бартон крив, а? Кога ћемо да разапињемо ове сезоне сваки пут кад Нагеци изгубе?

vince carter

pre 1 godinu

Krecu strucnjaci,od niko nema sanse u 7 utakmica protiv kompletnog Denvera do Joka mora da promeni tim ako hoce prsten :)) A ustvari ne znaju da u tom drugom timu igra ne moze da se svodi na njegov sistem i da on ne moze da igra bitnu ulogu bez da se igra vrti oko njega a nikad nece moci igrati odbranu kao Gasol recimo. Takodje tad bi se zalili sto mu je statistika losija :)

bskfan

pre 1 godinu

Obicno su starteri dobri a klupa izgubi mech ali ovoga puta problem je bio Marej + klupa. Marej nije spreman, za 26 minuta -19 uz kriminalan sut od 38%.

Dzordan za 6 minuta -13. Od svih igraca Denvera u plusu bili samo KCP +3 i MPJ +1. Standardni Denverov problem, nema ko da sutne. Juta ih razbila trojkama i sa klupom Rudi Gej - Malik Beasley.

meda

pre 1 godinu

Usput, ovaj trener Denvera, stvarno dokle. GM je trebao da otpusti Jeff Green-a da ovaj mora da igra nekog ko može da potrči (tj. Zeke Nnaji-a).

Hm

pre 1 godinu

Ko je gledao utakmicu, mogao je da vidi na delu prave Nagetse - buduce sampione.

Briljirali su u odbrani na celu sa briljantnim Jokicem koji je, jelte, briljirao. ;) Primili su samo 75. poena za poluvreme.

Pojacanja su takodje briljirala, Koldvel-Poup se posebno istakao.

Steta sto Is Smit nije duze igrao da prikaze sav svoj talenat. :D Pa ljudi, covek je promenio 12. klubova u karijeri i samo na ovom portalu su ga glorifikovali kao da je dosao ne znam ko...

I tako, sta reci, ako se po jutru dan poznaje, ispasce oni u ABA ligu.

Vrg

pre 1 godinu

Bili i ostali "Jokic i grupa gradjana".
Mareja slave zbog 2 dobre partije u plejofu pre 3 godine, u dobrom timu bi bio rezerva, a Porter decko prosto nema pooojma. Na sta su oni bacili pare...

Miki

pre 1 godinu

Biće dobar Denver ove godine,mada se liga ujednačila i realno mi je da su treći na Zapadu kao i da odu u plej-in.
Juta je od svih ozbiljno podcenjena ove sezone a meni se čini da je ovaj tim zdraviji od onog sa Gober-Mičel tandemom.
Ako odu Gober i Mičel a dođu Markanen,Sekston,Bizli,Vanderblit, ovaj Kesler mladi + Fontekio i THT kao potpisi.
To meni ne deluje ništa slabije, možda čak i jače.
Markanen je sam bolji od Gobera ako popravi odbranu tek će da dominira.
Oni

iskreno

pre 1 godinu

Ja i dalje tvrdim da je Meloun najslabija tačka te ekipe. Nikada oni neće biti u nekoj ozbiljnoj priči dok ih ta neznalica vodi.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Majko mila, sta pisete bre ljudi? Prva utakmica, jedan igrac iz petorke se vratio posle pola godine, a drugi posle godinu i po dana. Polako bre.

Иван

pre 1 godinu

Прве се мачке у воду бацају. Проћи ће још неко време док се не уиграју.

Оно што се већ сада види јесте да Малоун и даље форсира две различите петорке. Зато је и изгубио меч: резерве су подбациле.

Није ми јасна само једна ствар: Иш Смит је резервни плеј као из бајке за Нагетсе, искусан, вођа, а једва да игра. Са друге стране, онај Нађи не игра иако је млад, минутажу му узимају искусни а једва употребљиви Џеф Грин и Деандре Џордан!? Имаш младе, растрчане, распуцане и мотивисане домаћине. Њима је практично била важна само ова утакмица у читавој сезони, да докажу да су били у праву што су се одлучили на стварање новог тима. Дакле, треба ти младост и жестина, жеља против њих.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Krecu strucnjaci,od niko nema sanse u 7 utakmica protiv kompletnog Denvera do Joka mora da promeni tim ako hoce prsten :)) A ustvari ne znaju da u tom drugom timu igra ne moze da se svodi na njegov sistem i da on ne moze da igra bitnu ulogu bez da se igra vrti oko njega a nikad nece moci igrati odbranu kao Gasol recimo. Takodje tad bi se zalili sto mu je statistika losija :)
(vince carter, 20. oktobar 2022 08:56)

^^^^^
OVO moze da izjavi samo neko ko apsolutno nema pojma o kosarci...

Kino

pre 1 godinu

Večiti luzer sa 0 trofeja u karijeri. Bio i ostaće samo zabavljač.
(Faustino Asprilja, 20. oktobar 2022 09:34)

Bitno je da se on zabavlja i da mu je lepo. Ostalo manje vise.

RD

pre 1 godinu

Vidim da ima mnogo filozofiranja ovde, zapravo je jednostavno, Juta je dala mnogo vise trojki, duplo preciznije, zatim uigravanje ekipe na takmicarskoj tekmi...a vi nastavite pisati ovo i ono...

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Stvarno smaraju ove šablonske vijesti tipa Jokić ovo, Denver ono, Denver ovo Jokić ono, ne može Jokić sam, nema podrške itd itd itd itd, pa tako iz dana u dan, iz dana u dan, do play off-a kada postane donekle interesantnije.

smeh

pre 1 godinu

Očekivano od strane Denvera. Ipak imaju dosta novih igrača plus 2 igrača koji su dugo bili povređeni. Verovatno će još neko vreme oni biti u prvom planu da se vrate u igru dok će rezultat morati da trpi. Jedino je pitanje koliko će gazda kluba trpeti ako tim bude gubio sa 20 razlike. Jedino što je ostalo isto za Denver proteklih godina je da klupa igra očajno. Zbog čega je to tako je pitanje za trenera.

Mladen

pre 1 godinu

Ako ne mogu nista da ubodu u napadu mogli su bar da igraju odbranu. Bruka je primiti skoro 80p za poluvreme, to rade samo ekipe sa dna. Sta je taj Meloun radio sa njima na pripremama kad su tako rastimovani. Porter i Marej veciti talenti sad ima da ih cekaju da se vrate do sledece povrede i tako u krug. U tom Denveru samo 2 igraca vrede Jokic i Aron Gordon. Bez njih bili bi bukvalno najgori tim lige.

Ceca

pre 1 godinu

opet nista nece uraditi,marej ce se opet povrediti,porter je prosecan igrac,ostatak ekipe ispod proseka,jokic u toj krs ekipi treba da gleda samo sebe

Лепршави Србенда

pre 1 godinu

Хахахаха. На анкети ко ће бити првак нба,наравно пацијенти са већином гласова изабрали денвер.
Хахахахаха
Денвер их одмах спустио,баба прдара имала 4 скока, одбране без али пацијенти одмах бирају кривца
Мареј, Портер, тренер..
Из овако ћемо до плеј офа.

odličan sastav

pre 1 godinu

Nadam se da će narednog leta zaigrati ovaj tim:

C Jokić, Milutinov, treći centar
F Pokuševski, Bjelica
F Lučić, Jović
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz

i da će sjajno funkcionisati kao ekipa.

plavi firaun

pre 1 godinu

I tako, sta reci, ako se po jutru dan poznaje, ispasce oni u ABA ligu.
(Hm,

Slazem se s tobom ali trebo si napisati "po Juti se dan poznaje". Ucinilo mi se da tako i pise. Prva je utakmica, nije strasno ali hvale Jokica kao da je dao +40, kakvo crno briljiranje Za igraca MVP kalibra sve ispod 35 je prosjek a MVP nije prosjecan igrac. To i onih $247mil.
govori.

Game

pre 1 godinu

Znači vraćamo se na NBA, praćenje isključivo Denvera, čuveno praćenje statistike, +/-, per i ostalo. Prošlo je Evropsko prvenstvo a nešto nisam primetio da je neko obraćao pažnju na te stvari i pisao o tome. Dakle, eto kako pojedinci prate NBA. Oladite malo sa Jokićem ove sezone, pustite nas da normalno podržavamo čoveka, a ne da nam bukvalno stvarate odbojnost prema njemu i prema ligi generalno sektaškim komentarima. I tim ne može da bude "Jokić i grupa građana" nikako, ko što pojedinci pišu. Prvo, Gordon je bio možda korisnici od Jokića sinoć, MPJ solidnih 15 poena, prvi meč, uigraće se i ostali. Drugo, Jokić je i dalje rupa u odbrani i protivnički centri će ga i dalje lako tovariti. Sportski pozdrav, i srećan početak svim ljubiteljima NBA lige.

maSi

pre 1 godinu

Prvi utisak Porter i Bouns, su za nijansu gluplji nego prethodne sezone.
Bugi je za Džordana, Majkl Džordan lično. Jedino što me je oduševilo to je da marej više ne divlja do dvadesete sekunde napada, igra mnogo pametnije, i pokazao je u par navrata da je jedinsten sa njegovim "mošama", ušao je par puta na ulaz kao da igra protiv nekih beba. Meloun je Meloun. Totalno nepoznavanje dešavanja na terenu, bez ikakve smislene reakcije, kao da nikada ni u kraju nije igrao basket ...
I veoma, veoma bitno, uz suđenje onog pekinezera, svaki put baš svaki, će biti gusto za Denver.
I sinoć u jednom momentu rezultat je egal, ali izlazi Jokić i posle par minuta Denver ode u -19. Sa ovakvim Porterom to ne možeš da stigneš ni za milion godina.

goran_NK

pre 1 godinu

Ao koliko hejtera “prati” NBA. Prešli sa pljuvanja Đokovića, na pljuvanje Jokića. A sve preko maminog i tatinog interneta. Bijeda…

bradina

pre 1 godinu

Da se ne lazemo,slabo izdanje Denvera.Odgledao sam sinocnju utakmicu(za Srbiju to je bilo u jutarnjim satima)nedopustivo losa igra Denvera u odbrani! Kad se zna kako su govorili pre pocetka kako sa novo angazovanim igracima bice bolja odbrana pa ispada smesno takvo tvrdjenje! Uz solidnu igru Jokica i Gordana i donekle Portera ne moze se dobiti suterski raspolozena Juta.Velika "osveta" oteranog Bizlija (ovaj momak je poprilicno "napaljen" protiv bivseg kluba) uz neverovatno los ucinak Mareja (sto je normalno nakon duge pauze)i slaba izdanja mladog Bonsa i Brauna pogotovo u prvom poluvremenu!
O kriteriju sudjenja ne treba trositi reci pogotovo kad sudi Toni Braders (ovaj se stvarno zaverio protiv Jokica i Denvera)rezultiralo je porazom.Meloun deluje jos uvek nesiguran oko pronalazenja prave petorke tokom meca.Grin je bio raspolozen i trebao ga je drzati na parketu vise,da ne komentarisem da su rezervisti dobili minutazu u "garbidz" minutama na kraju 4/4! Jedina dobra stvar po Denver je igra u 3/4 ali krajem izlaze iz igre Jokic i Gordon i umesto da se ode u poslednjoj cetvrtini sa minus jednocifrenim rezultatatom.Rezervisti grese pogotovo pomenuta dvojica Bouns i Braun i ocas se Juta vraca na +16! Ako pogledate snimak videcete da je propustena prilika da se udje u zavrsnicu meca sa -9 ili -8 ali nepotrebni sutevi,faul u napadu dva puta bezglavo i bezidejno odigran napad. normalno da je propustena prilika da se nesto uradi u zavrsnoj cetvrtini! Bice bolje,nadam se!

Mr_Melbourne

pre 1 godinu

Briljirao ha ha ha.Izgubili 30 razlike i probijali ga kako su htijeli i tim mu je primio 130 koseva.Cudi me da naslov nije bio " mvp partija" .

Hm

pre 1 godinu

Ko je gledao utakmicu, mogao je da vidi na delu prave Nagetse - buduce sampione.

Briljirali su u odbrani na celu sa briljantnim Jokicem koji je, jelte, briljirao. ;) Primili su samo 75. poena za poluvreme.

Pojacanja su takodje briljirala, Koldvel-Poup se posebno istakao.

Steta sto Is Smit nije duze igrao da prikaze sav svoj talenat. :D Pa ljudi, covek je promenio 12. klubova u karijeri i samo na ovom portalu su ga glorifikovali kao da je dosao ne znam ko...

I tako, sta reci, ako se po jutru dan poznaje, ispasce oni u ABA ligu.

odličan sastav

pre 1 godinu

Nadam se da će narednog leta zaigrati ovaj tim:

C Jokić, Milutinov, treći centar
F Pokuševski, Bjelica
F Lučić, Jović
G Bogdanović, Gudurić
G Micić, Avramović, Jaramaz

i da će sjajno funkcionisati kao ekipa.

vince carter

pre 1 godinu

Krecu strucnjaci,od niko nema sanse u 7 utakmica protiv kompletnog Denvera do Joka mora da promeni tim ako hoce prsten :)) A ustvari ne znaju da u tom drugom timu igra ne moze da se svodi na njegov sistem i da on ne moze da igra bitnu ulogu bez da se igra vrti oko njega a nikad nece moci igrati odbranu kao Gasol recimo. Takodje tad bi se zalili sto mu je statistika losija :)

Лепршави Србенда

pre 1 godinu

Хахахаха. На анкети ко ће бити првак нба,наравно пацијенти са већином гласова изабрали денвер.
Хахахахаха
Денвер их одмах спустио,баба прдара имала 4 скока, одбране без али пацијенти одмах бирају кривца
Мареј, Портер, тренер..
Из овако ћемо до плеј офа.

Siniša

pre 1 godinu

Jokić će ostati bez Nba titule u karijeri ako ne ode u neki drugi klub koji ima kvalitetnije igrače.To je radio Durent,jedino na taj način je ispunio svoju misiju,inače bi osvojio ništa da je ostao u Oklahomi.

Arafat

pre 1 godinu

Ništa ni ove sezone neće uraditi Denver, trener verovatno najslabija karika tima, Jokić treba da ide iz Denvera jer je prava šteta da sa svoju brilijantnu karijeru ne kruniše šampionskim prstenom.

plavi firaun

pre 1 godinu

I tako, sta reci, ako se po jutru dan poznaje, ispasce oni u ABA ligu.
(Hm,

Slazem se s tobom ali trebo si napisati "po Juti se dan poznaje". Ucinilo mi se da tako i pise. Prva je utakmica, nije strasno ali hvale Jokica kao da je dao +40, kakvo crno briljiranje Za igraca MVP kalibra sve ispod 35 je prosjek a MVP nije prosjecan igrac. To i onih $247mil.
govori.

Frrenki

pre 1 godinu

Naslov bi trebao da glasi: Tony Brothers: The Most Incompetent Official In The NBA. Voleo bi da neko izvuce statistiku koliko je imao slobodnih bacanja Jokic na utakmici koju je sudio Tony. Dozvoliti ovako grubu igru samo jednom timu je van pameti.

JPR24

pre 1 godinu

Briljirao ha ha ha.Izgubili 30 razlike i probijali ga kako su htijeli i tim mu je primio 130 koseva.Cudi me da naslov nije bio " mvp partija" .
(Mr_Melbourne, 20. oktobar 2022 08:17)

Daj ne tupi više, i Bogu si dosadio….

meda

pre 1 godinu

Jokić 33 minuta 2 skoka u odbrani ( 4 ukupno) i standardno ko baba u odbrani, to nije baš briljiranje.
Naravno osnovni problem nije u Jokiću već u ovoj drugoj dvojici sa maksimalnim ugovorima.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

- Period bez Jokica u valjda 2/4 je i presudio, Meloun nije prekinuo njihovu seriju poena i to je to
- Odbrana suta za 3 uzas


Ali polako sa prozivkama, Denver vecito bude los u prvih reeecimo 5 utakmica. Njima je bitnije to sto je Jokic od starta poenterski raspolozen, ostalo ce se sve sloziti do decembra.

Kozuki Oden

pre 1 godinu

Krecu strucnjaci,od niko nema sanse u 7 utakmica protiv kompletnog Denvera do Joka mora da promeni tim ako hoce prsten :)) A ustvari ne znaju da u tom drugom timu igra ne moze da se svodi na njegov sistem i da on ne moze da igra bitnu ulogu bez da se igra vrti oko njega a nikad nece moci igrati odbranu kao Gasol recimo. Takodje tad bi se zalili sto mu je statistika losija :)
(vince carter, 20. oktobar 2022 08:56)

^^^^^
OVO moze da izjavi samo neko ko apsolutno nema pojma o kosarci...

Obrad

pre 1 godinu

Kao što rekoh kad sam kontrirao Borči za predviđanje Jokićevih 25/10/10 ove sezone, kome da Jokić udeli tih 10 asistencija? Ko izgubi od Jute koja je u fazi renoviranja i koja će sigurno tankovati ostatak sezone, nema se mnogo čemu nadati..

Sterling Cooper

pre 1 godinu

Stvarno smaraju ove šablonske vijesti tipa Jokić ovo, Denver ono, Denver ovo Jokić ono, ne može Jokić sam, nema podrške itd itd itd itd, pa tako iz dana u dan, iz dana u dan, do play off-a kada postane donekle interesantnije.

Nikola

pre 1 godinu

Opet se ponavaljaju stvari iz prethodnih sezona. Jokić odličan, više od 70% na datih 27 poena je i više nego dobro. Ovo je izgubila klupa Denvera koja je primila 70 poena a dala 24. Teška sramota.

igor

pre 1 godinu

Је л опет Бартон крив, а? Кога ћемо да разапињемо ове сезоне сваки пут кад Нагеци изгубе?

Game

pre 1 godinu

Znači vraćamo se na NBA, praćenje isključivo Denvera, čuveno praćenje statistike, +/-, per i ostalo. Prošlo je Evropsko prvenstvo a nešto nisam primetio da je neko obraćao pažnju na te stvari i pisao o tome. Dakle, eto kako pojedinci prate NBA. Oladite malo sa Jokićem ove sezone, pustite nas da normalno podržavamo čoveka, a ne da nam bukvalno stvarate odbojnost prema njemu i prema ligi generalno sektaškim komentarima. I tim ne može da bude "Jokić i grupa građana" nikako, ko što pojedinci pišu. Prvo, Gordon je bio možda korisnici od Jokića sinoć, MPJ solidnih 15 poena, prvi meč, uigraće se i ostali. Drugo, Jokić je i dalje rupa u odbrani i protivnički centri će ga i dalje lako tovariti. Sportski pozdrav, i srećan početak svim ljubiteljima NBA lige.

meda

pre 1 godinu

Usput, ovaj trener Denvera, stvarno dokle. GM je trebao da otpusti Jeff Green-a da ovaj mora da igra nekog ko može da potrči (tj. Zeke Nnaji-a).

Vrg

pre 1 godinu

Bili i ostali "Jokic i grupa gradjana".
Mareja slave zbog 2 dobre partije u plejofu pre 3 godine, u dobrom timu bi bio rezerva, a Porter decko prosto nema pooojma. Na sta su oni bacili pare...

WillyWonka

pre 1 godinu

Stvarno ne razumijem ovoliko negativnih komentara. Očito da ljudi uopšte ne prate NBA, nego je isključivi cilj popljuvati Jokića, koji je, na njihovu žalost, jedan od najboljih košarkaša na kugli i zvanično dvostruki MVP.
Činjenica je da i Denver i Jokić već godinama sporije ulaze u sezonu, ali to ovi "stručnjaci" nisu skontali, jer pojma nemaju o NBA. Prva utakmica nije ništa, Jokić se pali u decembru i onda kreće i Denver. Živi bili pa vidjeli.

Vrg

pre 1 godinu

Ali moram da dodam da su se ovi iz Jute toliko nalozili, kao da im je poslednji mec u zivotu. Slavili svaki drugi poen kao da je pobednicki u poslednjoj sekundi. Kao da su pred tekmu popili po tri solje zelenog caja. Stagod. Zavisili su od trojki, ulazile su im i to je to. Nece svakako do kraja proci bolje od Denvera, koji ni sam ne moze do kraja. Besan ugovor Porteru ih je zakopao narednih 5 godina, bacili su Jokicev prajm, jedinu sansu koju su imali da u svojoj istoriji nesto naprave. Mali klub je mali klub.

nba

pre 1 godinu

Nisam gledao pa ne mogu da kazem. Al da su ih razbili jesu. Bice ovo ovako neko vreme dok se malo ne uigraqju. Realno na papiru imaju odlican tim. Ako ne naprave nesto, na treneru je.

Ali me odusevio Zion, ubili su netse, i ovaj novi klinac Bancero. Debi utakmica 27 poena. Izgleda da klinac ima misiju....

iskreno

pre 1 godinu

Ja i dalje tvrdim da je Meloun najslabija tačka te ekipe. Nikada oni neće biti u nekoj ozbiljnoj priči dok ih ta neznalica vodi.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Kakvi komentari, majko moja. Deco, košarka je TIMSKI sport, ne može JEDAN igrač, i to centar, da igra odbranu na timu koji prangija trojke skoro kao Baskonija.
Ono što je najgore što skoro 60 miliona godišnje odlazi na Nemanju Nedovića (večno povređeni Majkl Porter) i Hasana Martina (Džamal Marej koji sad ima strah od hodanja).

laganica

pre 1 godinu

Tek je pocetak, i Mariju i Porteri ce trebati dosta vremena da udju u ritam, pogotovo Mariju. Klej je juce rekao da se tek sada osjeca bolje, da osjeca da napokon "ima" noge, a vratio se sredinom januara, tako da se mora sacekati. Ovo je maltene novi tim, poraz ne znaci nista, samo je eto odvratno jer je od tima koji ce se maltene truditi da gubi, da bi uzeo prava na onog Francuza

Ceca

pre 1 godinu

opet nista nece uraditi,marej ce se opet povrediti,porter je prosecan igrac,ostatak ekipe ispod proseka,jokic u toj krs ekipi treba da gleda samo sebe

Kino

pre 1 godinu

Večiti luzer sa 0 trofeja u karijeri. Bio i ostaće samo zabavljač.
(Faustino Asprilja, 20. oktobar 2022 09:34)

Bitno je da se on zabavlja i da mu je lepo. Ostalo manje vise.

Miki

pre 1 godinu

Biće dobar Denver ove godine,mada se liga ujednačila i realno mi je da su treći na Zapadu kao i da odu u plej-in.
Juta je od svih ozbiljno podcenjena ove sezone a meni se čini da je ovaj tim zdraviji od onog sa Gober-Mičel tandemom.
Ako odu Gober i Mičel a dođu Markanen,Sekston,Bizli,Vanderblit, ovaj Kesler mladi + Fontekio i THT kao potpisi.
To meni ne deluje ništa slabije, možda čak i jače.
Markanen je sam bolji od Gobera ako popravi odbranu tek će da dominira.
Oni

Иван

pre 1 godinu

Прве се мачке у воду бацају. Проћи ће још неко време док се не уиграју.

Оно што се већ сада види јесте да Малоун и даље форсира две различите петорке. Зато је и изгубио меч: резерве су подбациле.

Није ми јасна само једна ствар: Иш Смит је резервни плеј као из бајке за Нагетсе, искусан, вођа, а једва да игра. Са друге стране, онај Нађи не игра иако је млад, минутажу му узимају искусни а једва употребљиви Џеф Грин и Деандре Џордан!? Имаш младе, растрчане, распуцане и мотивисане домаћине. Њима је практично била важна само ова утакмица у читавој сезони, да докажу да су били у праву што су се одлучили на стварање новог тима. Дакле, треба ти младост и жестина, жеља против њих.

Mladen

pre 1 godinu

Ako ne mogu nista da ubodu u napadu mogli su bar da igraju odbranu. Bruka je primiti skoro 80p za poluvreme, to rade samo ekipe sa dna. Sta je taj Meloun radio sa njima na pripremama kad su tako rastimovani. Porter i Marej veciti talenti sad ima da ih cekaju da se vrate do sledece povrede i tako u krug. U tom Denveru samo 2 igraca vrede Jokic i Aron Gordon. Bez njih bili bi bukvalno najgori tim lige.

goran_NK

pre 1 godinu

Ao koliko hejtera “prati” NBA. Prešli sa pljuvanja Đokovića, na pljuvanje Jokića. A sve preko maminog i tatinog interneta. Bijeda…

bskfan

pre 1 godinu

Obicno su starteri dobri a klupa izgubi mech ali ovoga puta problem je bio Marej + klupa. Marej nije spreman, za 26 minuta -19 uz kriminalan sut od 38%.

Dzordan za 6 minuta -13. Od svih igraca Denvera u plusu bili samo KCP +3 i MPJ +1. Standardni Denverov problem, nema ko da sutne. Juta ih razbila trojkama i sa klupom Rudi Gej - Malik Beasley.

RD

pre 1 godinu

Vidim da ima mnogo filozofiranja ovde, zapravo je jednostavno, Juta je dala mnogo vise trojki, duplo preciznije, zatim uigravanje ekipe na takmicarskoj tekmi...a vi nastavite pisati ovo i ono...

zmajognjeni

pre 1 godinu

Majko mila, sta pisete bre ljudi? Prva utakmica, jedan igrac iz petorke se vratio posle pola godine, a drugi posle godinu i po dana. Polako bre.

smeh

pre 1 godinu

Očekivano od strane Denvera. Ipak imaju dosta novih igrača plus 2 igrača koji su dugo bili povređeni. Verovatno će još neko vreme oni biti u prvom planu da se vrate u igru dok će rezultat morati da trpi. Jedino je pitanje koliko će gazda kluba trpeti ako tim bude gubio sa 20 razlike. Jedino što je ostalo isto za Denver proteklih godina je da klupa igra očajno. Zbog čega je to tako je pitanje za trenera.

maSi

pre 1 godinu

Prvi utisak Porter i Bouns, su za nijansu gluplji nego prethodne sezone.
Bugi je za Džordana, Majkl Džordan lično. Jedino što me je oduševilo to je da marej više ne divlja do dvadesete sekunde napada, igra mnogo pametnije, i pokazao je u par navrata da je jedinsten sa njegovim "mošama", ušao je par puta na ulaz kao da igra protiv nekih beba. Meloun je Meloun. Totalno nepoznavanje dešavanja na terenu, bez ikakve smislene reakcije, kao da nikada ni u kraju nije igrao basket ...
I veoma, veoma bitno, uz suđenje onog pekinezera, svaki put baš svaki, će biti gusto za Denver.
I sinoć u jednom momentu rezultat je egal, ali izlazi Jokić i posle par minuta Denver ode u -19. Sa ovakvim Porterom to ne možeš da stigneš ni za milion godina.

bradina

pre 1 godinu

Da se ne lazemo,slabo izdanje Denvera.Odgledao sam sinocnju utakmicu(za Srbiju to je bilo u jutarnjim satima)nedopustivo losa igra Denvera u odbrani! Kad se zna kako su govorili pre pocetka kako sa novo angazovanim igracima bice bolja odbrana pa ispada smesno takvo tvrdjenje! Uz solidnu igru Jokica i Gordana i donekle Portera ne moze se dobiti suterski raspolozena Juta.Velika "osveta" oteranog Bizlija (ovaj momak je poprilicno "napaljen" protiv bivseg kluba) uz neverovatno los ucinak Mareja (sto je normalno nakon duge pauze)i slaba izdanja mladog Bonsa i Brauna pogotovo u prvom poluvremenu!
O kriteriju sudjenja ne treba trositi reci pogotovo kad sudi Toni Braders (ovaj se stvarno zaverio protiv Jokica i Denvera)rezultiralo je porazom.Meloun deluje jos uvek nesiguran oko pronalazenja prave petorke tokom meca.Grin je bio raspolozen i trebao ga je drzati na parketu vise,da ne komentarisem da su rezervisti dobili minutazu u "garbidz" minutama na kraju 4/4! Jedina dobra stvar po Denver je igra u 3/4 ali krajem izlaze iz igre Jokic i Gordon i umesto da se ode u poslednjoj cetvrtini sa minus jednocifrenim rezultatatom.Rezervisti grese pogotovo pomenuta dvojica Bouns i Braun i ocas se Juta vraca na +16! Ako pogledate snimak videcete da je propustena prilika da se udje u zavrsnicu meca sa -9 ili -8 ali nepotrebni sutevi,faul u napadu dva puta bezglavo i bezidejno odigran napad. normalno da je propustena prilika da se nesto uradi u zavrsnoj cetvrtini! Bice bolje,nadam se!