Košarka 646

Sreda, 20.04.2022.

19:30

Šok – Partizan eliminisan

Košarkaši Partizana poraženi su od Bursaspora rezultatom 103:95 u osmini finala Evrokupa.

Šok – Partizan eliminisan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

646 Komentari

Sortiraj po:

Србин са КиМ

pre 2 godine

Брдо чланака и текстова о изгубљеној утакмици.А не чусмо шта на то каже "шок" Мур.

NastyB

pre 2 godine

A samo nekoliko meseci prođe od...

"Partizan ove sezone i nema protivnike, osvojice sve moguce trofeje a cilj moze da bude samo sve pobede u sezoni. Mene ova sezona ne uzbudjuje uopste kao da Liverpool igra Ligu Konferencije i drugu Ligu Engleske. Znas unapred ishod...
(RW#0, 25. oktobar 2021 15:52)

Uvod u seriju pobeda…
Eurocup: pobede Turk Telecom i Huventud u Beogradu i Andora u gostima…
Aba liga: pobede Borac i Zvezda u gostima…
Pobeda protiv Lietkabelisa u Beogradu, pa ponovo serija od tri pobede…
Aba liga: pobede Budućnost u Beogradu i Igokea u gostima
Evrocup: pobeda Levallois u gostima
11.12 protiv Cedevite u Beogradu, utakmica sezone za Partizan, ukoliko pobedi, sa 5 pobede u prvom delu ABA lige biće neprikosnoven na prvom mestu..
Sportski pozdrav :)
(Bmw, 26. oktobar 2021 16:03)"

Pitanje

pre 2 godine

Dobro,sve ovo ali sad ozbiljno pitanje: ko ima prednost domaceg terena u repesazu za 9-16 mesto,vi ili Huventud ili mozda Virtus? I ko je favorit po kladionicama za 9.mesto koje sija zlatnim sjajem?

Pitanje

pre 2 godine

Dobro,sve ovo ali sad ozbiljno pitanje: ko ima prednost domaceg terena u repesazu za 9-16 mesto,vi ili Huventud ili mozda Virtus? I ko je favorit po kladionicama za 9.mesto koje sija zlatnim sjajem?

I svakog novog dana kucaće srce moje za crno bele boje

pre 2 godine

Svaki pravi navijač Partizana će stati uz Željka ,igrače i upravu.Partizan treba da ima ili šampionski tim ili tim koji će to biti a ovi klinci će biti šampioni.Zaboravlja se kako je Dule uzimao tajm aut na pet sekundi do kraja i šut za Bogdana pa je došao dan da natrpa komšinici skoro 130 poena u finalu....VOLIM GA KO OKA DVA....

dhlPosiljka

pre 2 godine

avramovic ili abramovic roman...nisam gledao utakmicu,pa pitam jel to ovaj drugi krenuo da zakucava..
nego,ajde jos danas posto idu praznici,da se posalje molbica ta vajld kard na dresu euroleague. aplicirajte i kod fibe,pa igracete negde.

Gane

pre 2 godine

...
...
...
Tako to biva, kad se previše sniva,
A stvarnost se malo zna.
Tako to biva, kad se previše pliva
Mutnim vodama sna.
...
...
...

(Đ. Balašević)

Mrgud

pre 2 godine

tako sve dok se kolektivno ne utešimo?
(glupost zvana zadrti "navijač", 21. april 2022 09:08)

Pa...ja cu, iako se smejuljim....sta bre smejuljim...smejem na sav glas vasoj oholosti, ipak da kazem da to nema veze sa huliganizmom ili tesenjem, nego sa sportskim ponasanjem.

Ti momci su se borili posteno i posteno izgubili. To sto je njihov kvalitet limitiran ne znaci da je opravdano okrenuti im ledja i otici sa utakmice.

Lepo ti je kad pobedjuju ali bi ih pljunuo kad izgube? Ti onda nisi navijac cak ni Partizana. Ti si obican pljuvac po internetu...navijac svog tima ume da kaze dobro je, bice bolje, svaka cast na borbi..i pobedio je bolji tim...

A ne da se kao uvredjena snasa okrene i pobegne...

Jer to je isto oholost. Ti si unapred zacrtao rezultat, pa ako nije taj, ne valja ti ni tvoj klub ni rezultat.

Ali dobro...ima vas puno koji verujete u bajke, zato i pljujete svoj tim i najveceg trenera kojeg ste ikada imali...

BuRSadzija

pre 2 godine

Zao mi je sto nemam arhivu poslatih komenra,neku,ali jos u novembru sam rekao da je Partizan prosecne ekipa,napaljena od strane medija dobrano da bi se srusila Zvezda i rekoh da dogodine mozda 2-3 igraca max ostace u tom klubu. Jos kad se ispadne u ovom neozbiljnom kupu gde da se ne lazemo, igraju 4-7plasirane ekipe najacih lige samo dokazuje,pokazuje koliko se letelo neosnovano i busalo.
Drugo neko mora da odgovara u Partizanu za dovodjenje igraca cak losijih,a prelacenijih nego sto su bili oni od prosle godine i da se Ostoja ako moze i ima kulture lepo izvini Sasku Filipovskom na otkazu.
Nego sad ce opte da krenu moljakanja za razne vajdl kardove i ucesca u ko zna kojim ligama.

glupost zvana zadrti "navijač"

pre 2 godine

Љубав према клубу се доказује када је тешко, а не бежи се кући.

(Јабучило, 21. april 2022 08:09)


"Ljubav prema klubu" je glupost i prva stepenica ka huliganizmu,
osim ako se ne završava
kupovinom karte i odlaskom na sportski događaj, uz dobru zabavu i sportsko bodrenje omiljenog kluba.

Sve preko toga je ispiranje mozga i zaluđivanje.

Čuj, ne beži se kući?
Nego šta se radi?
Malo se plače, pa se onda malo pesmom prkosi nepovoljnom rezultatu i tako sve dok se kolektivno ne utešimo?

ispijač piva ispred dragstora

pre 2 godine

@Svojevremeno je ovde posle, cini mi se ,sramnog poraza od Leitkabelisa ,jedan grobar napisao da Zeljko za svoju karijeru treba da zahvali Saletovoj trojci, aludirajuci da je Zoc sve posle toga osvojio sa uglavnom najjacim ekipama.Preterano je ali je Zeljka pregazilo vreme
(deki27, 21. april 2022 00:58)

Ne samo Saletovoj trojci već i činjenici da mu je te sezone mentor bio lično Profesor Aca Nikolić, baš kao i Maljkoviću dok je harao sa Jugoplastikom !

Samo za tebe..

pre 2 godine

Odgledao sam drugo poluvreme. Dosta cudna utakmica i konferencija za stampu dosta toga govori. Svi ovde pricaju o tom zakucavanju Avramovica ali to je bio samo jedan u nizu losih poteza i mislim da je to ponajmanje iznerviralo Zeljka. Mislim da je mnogo veci problem bilo slavlje igraca posle postignutih koseva i losa organizacija u odbarani, nepotrebna udvajanja posle kojih protivnik dva puta za samo nekoliko sekundi postize lagane koseve i odrzava se u zivotu, faul u napadu Madara koji je bio bas glup (ovde je problem mislim sto je on znao sta radi ali je bio siguran da mu nece svirati) i na kraju odluka da Panter zavrsava sa 9 metara u napadu u kojem su imali tajm-aut i 7 s za organizaciju. Siguran sam da Zeljko nije nacrtao ovakav sut bez bloka i sa 9 metara.

Алекса

pre 2 godine

Нисам у току, јел Тути Фрути бејаше први у групи? Оно, предност домаћег терена до финала?


Тежак жреб за млади тим Партизана...

Aster Blistok

pre 2 godine

Preglup sistem takmicenja. Drago mi je sto je Partizan ispao, al dosao im je ovaj nacin takmicenja glave, gdje ti cijela sezona zavisi od jedne utakmice. Da se igralo na makar dvije pobjede, prosli bi.
(kakone,

Ma nemoj? A do juče ste se radovali tom sistemu takmičenja, jer ste utripovali da ste "apsolutni favoriti" i "neponedivi" kada igrate kući.

Djordje Stanojevic

pre 2 godine

Meni sve ovo smrdi od samog pocetka, sama ta euforija oko Obradovica i njegovog sistema igre i ove selekcije igraca.
Ja nisam video nista od igre sinoc tj video sam izivljavanje sa loptom Pantera i kompletnu konfuziju u napadu kao muve bez glave.
Svaka cast Zeljku na minulom radu ali znam kako bi prosao Avramovic kod Duleta za ono majmunisanje i 'zakucavanje' na prvi obruc u najbitnijem momentu utakmice, umesto da polozi loptu kao gospodin i resi utakmicu.
Sve u svemu katastrofa u poredjenju sa onom rapsodijom kod Trinkijerija, videcemo sta nosi sutra ali ne gajim neke nade u ovaj tim.

Јабучило

pre 2 godine

Противник је био бољи. Наши су прихватили надметање тројкама и форсирали их без потребе. Утакмица је ту изгубљена. И у на моменте наивној одбрани. А ни лоших одлука није мањкало. Да се играло у Бурси, било би +20 за Турке. Све у свему, вече за заборавити, али из кога треба извући поуке. На жалост, ово није прва добијена утакмица коју губимо или у којој не успевамо да задржимо потребну предност. Али! Сезона није завршена! Остаје борба за Аба лигу. Надам се да момци нису потпуно клонули духом.

Огромна замерка великом броју навијача који су похрлили што пре да напусте Арену и пре краја утакмице иако је све било решено. Љубав према клубу се доказује када је тешко, а не бежи се кући.

Укратко, играли смо и изгубили смо, играћемо и победићемо! Напред Партизан!

Goks

pre 2 godine

Može se detektivati 1000 mana ovom timu, počev o selekcije. Skoro sam ovde napisao da bi bilo zanimljivo čuti od trenera kako je to po njemu Mur bolji od Pejdža, kad je razlika u klasi u pitanju, čemu služi Kuruc sa prosekom od 0,3 koša po utakmici, zašto Zagorac, zašto Dangubić. Zašto napadački izgledamo manje više divlje, zašto odbrana 1 na 1 izgleda kao sir, preuzimanje kriminalno. Sinoć primimo 13 trojki, prva dva napada otvore tako. Tako igraju i opet ne možemo to da branimo,po deseti put u ovoj sezoni. Zašto presing na 5 razlike 15 sekundi pre kraja kad oni to probijaju lagano, dali su koš za dve sekunde. Ne pravi se faul i primis trojku. Zadnji napad, pa valjda se ide na ulaz, sviraće ti makar faul a ne Panter sa 8 metara. Panter, koga u prvom poluvremenu nije bilo nigde...Itd itd. Jedan od najtežih poraza Partizana u istoriji. I šta sad. Nema druge, nego dići glavu , kako god to zvučalo kao floskula, koliko god da je teško. Sport je to, košarka je opak sport. Moram i ovo, ne pamtim kada je neki trener onako maestralno vodio tim kao sinoć Alimpijević, savršeno. Držao je čas velikom Željku. I jedna dobra stvar od utakmice, samo jedna. Sinoć izgubih 3 kila.

Aster Blistok

pre 2 godine

Kakvo gospodsko ponasanje gospodina Dusana Alimpijevica!
(Uros

Normalno da je gospodsko. Prošao Zvezdinu školu. Da je bio tamo, drao bi se, svadjao, crveneo.....

Bora Beograd

pre 2 godine

Milion eura za trenera za ovu šalu zabavu. Milion eura za igraca koga nema nigde kada ispadamo u četvrtfinalu nekog sporednog takmičenja. Ostoja nema opravdanja ostavke!

sta reci....

pre 2 godine

Iako sam navijaca CZ preskocio bi klinacka prepucavanja i ponovio ono sto sam pricao na početku sezone. Partizanu fali mnogo i prave iste greske kao CZ u projektu sa Sagadinom. Prvo Zoc je trener koji je imao ogromne budzete i ostvario uspeh ali je prevazidjen trener vec 10-ak godina sto je pokazao sa Fenerom. Ne zelim da umanjim njegove uspehe ali jednostavno njegova kosarka vise ne prolazi. Drugo pokušavaju odjednom da naprave super instant ekipu od preskupih ali ne toliko kvalitetnih igrača ali nemamo mi tolike budzete da napravimo bas top tim odjednom. I kad je to sve negde na pola takvi su i rezultati na kraju, polovicni. Kazem te greske je pravila i CZ u projektu evropska Zvezda. Koliko god pljuvali Covica on je napravio sistem po kom sada funkcionise klub i ja sam stvarno prezadovoljan. Koliko para toliko muzike ali CZ je ozbiljan evropski klub. Drugo umesto preskupih igraca po meni bolje da ste pokupili klinci iz zemlje uz par igraca sa ovih prostora koji su jeftiniji ali bi bili bolje resenje za vas klub. Npr mogli ste lagano da dovedete Pulena ( meni neprezaljena zelja zasto nije doveden u CZ ) koji poznaje kosarku ovih prostora a doprineo bi vise za manje ulozeng...i da ne nabrajam imena bez veze poenta je jasna.
(Crudelta, 21. april 2022 07:20)


A kada je zvezda u vreme projekta evropska zvezda , dovodila skupe igrace direktno iz Olimpije Milano, ili je dovodila prosečne strance koji su daleko bili od nivoa Evrolige? koji su često bezali zbog neisplacenih plata,.... neuporedivo.Sagadin? od kada je Sagadin bio skup trener?

Urke

pre 2 godine

E moj Urose , cele godine navijas za Zvezdu u EL i kidas zivce da bi procitao preko 200 komentara sprdnje prema tvoj Partizanu. Hvala vam .

Car Dušan

pre 2 godine

Bursa? Jel' to ista ona ekipa,što je Budućnost razvali DVA puta? I to zadnji put,prije neki dan tamo u Turskoj - kad Podgoričani nisu imali više od 9 igrača, na rosteru... SAMO PITAM!

Crudelta

pre 2 godine

Iako sam navijaca CZ preskocio bi klinacka prepucavanja i ponovio ono sto sam pricao na početku sezone. Partizanu fali mnogo i prave iste greske kao CZ u projektu sa Sagadinom. Prvo Zoc je trener koji je imao ogromne budzete i ostvario uspeh ali je prevazidjen trener vec 10-ak godina sto je pokazao sa Fenerom. Ne zelim da umanjim njegove uspehe ali jednostavno njegova kosarka vise ne prolazi. Drugo pokušavaju odjednom da naprave super instant ekipu od preskupih ali ne toliko kvalitetnih igrača ali nemamo mi tolike budzete da napravimo bas top tim odjednom. I kad je to sve negde na pola takvi su i rezultati na kraju, polovicni. Kazem te greske je pravila i CZ u projektu evropska Zvezda. Koliko god pljuvali Covica on je napravio sistem po kom sada funkcionise klub i ja sam stvarno prezadovoljan. Koliko para toliko muzike ali CZ je ozbiljan evropski klub. Drugo umesto preskupih igraca po meni bolje da ste pokupili klinci iz zemlje uz par igraca sa ovih prostora koji su jeftiniji ali bi bili bolje resenje za vas klub. Npr mogli ste lagano da dovedete Pulena ( meni neprezaljena zelja zasto nije doveden u CZ ) koji poznaje kosarku ovih prostora a doprineo bi vise za manje ulozeng...i da ne nabrajam imena bez veze poenta je jasna.

limeni mozak

pre 2 godine

Ima i taj wildcard
(capitano, 21. april 2022 00:13)

A mozemo I da otmemo ucesce nekoj Aba ekipi (Igokei) ili da kupimo od Hrvata ili da se nadamo nekoj novoj svetskoj bolestini poput Kovida da nas pogura u EL. Jos ako izbije rat u svetu pa bude dosta i top 11 da bi se uslo u top 8 da recimo izbace Ruse eto nas u top 8 masala...

Rade 74

pre 2 godine

Jako sam razićaran i priznam boli ovo.Bol još toliko više,što sam 15 godina profesionalno igrao košarku i znam kako je sada Avramoviću i Madaru,koji su demonstrirali kako izgubiti dobijenu utakmicu 10 sekudi pre kraja.A generalno pustiti ovima, da šutiraju trojke kao na vašaru,je katastrofa.Odbrana,odbrana i samo odbrana.Odbranom se dobija utakmica,i tu smo mi jako tanki već celu sezonu.Ove godine se možemo oprostiti od osvajanja Aba lige a i KLS-a.Ekipa se ne stvara samo u jednoj sezoni,nije đabe sa svima potpisan ugovor na tri godine minimum.Glavu gore idemo dalje,nije kraj Sveta.

super

pre 2 godine

morate da se pogledate u oči,ko je kriv?Ne ide ništa preko noći,koga je Partizan napravio za zadnjih 10godina tj iz svoje škole???Doveli ste 10 igrača i opet ništa i najboljeg trenera (mada mislim da je njegovo prošlo,sad se igwra na koš više,run n gun)pogresna selekcija Lesor, Avramović,Smajli???

Алекса

pre 2 godine

Него...може ли неко да ми објасни, да ли Алимпије сад мора да игра све утакмице до финала у овој дивној, позоришној атмосфери у Арени или не?

Suspicious Minds

pre 2 godine

Snaga je u razumu.Vama za zagrevanje treba decenija.A para u budžetu više nemaaaa.Prebolećeš batice.Katanac.Ali mi smo drugačiji.Daćemo vam Železnik o kome sanjate.Pa ponovo iz početka.Samo naučite šta znači FMP.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Овај шамар вам је баш добро легао а шамарања ће бити још.
Питање за здрав разум-Зашто се Аврамовић затрчао на Алимпијевића?

Dnevna doza ispranih mozgova

pre 2 godine

Bez obzira na ovu euforiju i veliko slavlje Zvezdaša, fajnal for 2014-e i porazi od Cibone i Cedevite , doneli su daleko vise srece nasem narodu. U dva dana, slavila je cela Srbija pobede hrvatskih timova u Areni, to su bili dani.

Sasa NS

pre 2 godine

Ko je gledao utakmicu video ne da i nije baš šok!Kakvi kreteni igraju bez imalo mozga i tzv.košarkaške inteligencije nije ni čudo....

aje!

pre 2 godine

Znao sam da će sa izgube, prevelika euforija je nepotrebna, zeznut je ovo format takmičenja. Mada možda je i bolje, nema KKP kapaciteta da odigra za završnicu EC i ABA lige, mada je bila lepa prilika, domćinstvo.

nele

pre 2 godine

Karma. Stize vas za sve sta ste radili u Srpskoj kosarci zadnjih 30godina. Za sva otimanja igraca, samaranje i gepekovanje sudija, otimanje trenera koji vas u finalu tuce 2:0 kako bi preokrenuli..
Hrvati se jos nisu oporavili za silazak sa postolja.. Videcemo koliko ce vama trebati da karma poravna racune!

Postovanje

pre 2 godine

Sve na stranu, bravo za Alimpijevica! Najbolji mladi trener Evrope(86)! Kapiranje kosarke i filozofija, najmodernija moguca, koristi se prvi rezon za zavrsnicu, agresivna odbraba-lepota! Nadam se skorom povratku...

dejandddddd

pre 2 godine

Mislim da niste realni, sistem takmicenja je očajan jer u 1/8 finala ekipa koja dolazi sa pozicije 8-am ili kao u ovom slucaju7-am je psihicki totalno rasterecena jer je usla u play off na misice I nema sta da izgubi jet se igra jedna utakmica.
Da se igra na dve dobijene Partizan bi ovu utakmicu dobio lagano sa 15+ poena razlike.

aki

pre 2 godine

hahaha tako je to kada partizan i obradovic digli nos mislili da ce osvojiti evrokup ali se zeznuli,ovi su unapred otpisali sve protivnike...

Branko

pre 2 godine

Teško je biti objektivan u ovom trenutku. Od početka sezone pišem da je selekcija igrača slaba i da ovaj tim nema nikakvu harizmu, kao ni pojedinca koji se izdvaja.
Videćete za koju godinu, niko od ovih igrača neće napraviti ništa ozbiljnije osim eventualno Madara, ako i on.
Na ovakvim tekmama se pokazuje jel si Sale Đorđević ili nisi.
Takođe, posumnjao sam da ćemo uzeti i jedan trofej zato što smo skoro sve važne utakmice izgubili - ovi klinci jednostavno ne znaju da pobeđuju. Jbg nije to to.
Panter nije igrač sa Partizan, pogotovo ne da bude nosilac igre. Previše troši i previše oscilira.
Jedni na koje bi trebalo računati ubuduće su Madar, Koprivica i Vukčević.
Ostali doviđenja.
Za Željka ne znam šta da kažem. Očigledno je u sutonu karijere. Kapiram i da pravi tim, da treba vremena, ali mi smo ipak Partizan i trofeji moraju da se osvajaju.
Boli ovo jako.

i

pre 2 godine

Neka mi Bog oprosti sto ovoliko slavim tudju nesrecu ali sve je ovo iskljucivo zbog bezobrazluka koji traje od jula prosle godine. Citava atmosfera na Balkanu stvorena je tako da ce osvojiti NBA ligu, d imaju nabolji i najmladji tim sa najboljim trenerom ( trenera ne mogu da osporim). Stvaraju se price kako su vec prosli u finale i kako ce igrati u Areni pred 50 hiljada ljudi... Cele sezone dok gori hajka oko KKP, Zvezda i kao klub i kao navijaci cuti i gleda... I koji je rezultat svega toga? Dodje prva eliminaciona runda i bivas unisten. A isto tako i ta Zvezda koja bez ikakve pompe cele sezone radi, unisti te gde god te vidi.

Ne ide nista po vestacki, ljudi moji...

taske

pre 2 godine

Iskreno mi je zao sto je partizan ovako ispao, kao delija pricam, mnogo je bolja ekipa od bursaspora i zasluzili su mnogo vise ako gledamo iz realne perspektive. Ali ljudi moji isto tako mi je samo drago zbog ovog lesora, jedan od gorih igraca, toliko antipatican...prvo ona izjava prije meca kako jedva ceka punu arenu i nikad je nije vidio a onda se busa u grudi na 30 sekundi do kraja meca, lik kojem je IQ kao prosecnom tetrijebu...propast.

Koliba

pre 2 godine

Ostavka, Zelimire!

Ili da i dalje zaludjujes mase prosloscu…

Sve ima svoj vek trajanja, tako je priroda udeseila.

Ti si ovim dozivio strasnu sramotu

Dragan NS

pre 2 godine

Ajde da budemo jednom realni partizan godinama vrsi pritisak da oni zaslužuju Evroligu po čemu sto su osvojili 92 takmičenje i to se zna u kom formatu A šta je sa ostalima iz ovih prostora Jugoplastika tri puta prvak Cibona dva Bosna jednom da ne spominjem klubove iz Italije sto su bili ko zna koliko puta prvaci i niko od njih se ne poziva na prošlost niko naravno osim partizana koji hoće po navodno nekoj zasluzi i vrse pritisak i na silu hoće da igraju Evroligu ej ljudi dovedimo se pameti neka to zasluze na terenu toliko para se utuklo u partizan ove godine i nista neka sad malo cibona bosna ili varese traže pravo na Evroligu i pojačanja sa partizanom više dosta

ВСС

pre 2 godine

Али који је Аврамовић краљ. Промашује куцање, промашује бацање, на оној паузи пре тројке за продужетак трчи да чује тајм аут Бурсе (авангарда, нема шта - прејадно), онда у продужетку форсира тројке без икаквог резона. Мисли да је сваки дан Бадњи дан - то што убацио против Звезде неће више никад. А мило ми - целу сезону нам се подсмевате што смо топ 8 или топ 13, а ви сте у бедном Еврокупу ето топ 16. Јаде јадне. После овога, да имате образа, никад више кошарку не бисте смели да споменете, а Звезду посебно!

Kiza

pre 2 godine

Utakmica je završila kako je završila....Istina,bila je dobijena.Međutim par stvari mi jako bodu oči.Prvo,ponašanje Avramovića i ono skakanje i paljevina je na nivou debilizma.Nije bio jedini,nekoliko igrača je gledalo u publiku na 30 ak sekundi do kraja ,a nisu obraćali pažnju i bili skoncentrisani uopšte.Na 10 sek do kraja,po meni trebalo je praviti faul,to sam odmah rekao ...Zato što je velika greška bila pre toga ,a ne znam u koju se odbranu Željlo pouzdao kad je 1 na 1 i uopšte odbrana bila vrlo loša.Odbrana je funkcionisala samo par puta kod iskakanja na pik igri.Dalje,Partizan nema lidera ekipe.Onoga koji će da smiri euforiju ,zagalami na terenu,spusti loptu što se kaže...Pritisak je bio veliki,nema šta...Objektivno,ovi igrači nisu za velike domete i to je to...Željko???
Da li je prošlo mjegovo vreme ...?
Možda i jeste,ali opet,Mi nismo dorasli da ga komentarišemo

Darko

pre 2 godine

Teska utakmica za nas,nisam hteo nikog da kritikujem ali Madar je jednostavno promasaj teski,nije domaci igrac da treba da ga trpimo...Izgubili smo utakmicu kao juniori,nemoze Partizan da bude razvojni klub za polovne strance...Trifunovic nema talenta za Partizan to svi vide.Zagorac isto nedoprinosi dovoljno I zauzima nekom mesto.Glas bez minutaze,treba ga pusti vise realno...Puno ljudi vole Partizan,ovi igraci se mozda trude Al realno kosarkaski su mnogo limitirani...

desiilesi

pre 2 godine

Nema razloga za tugu i razočarenje, Barsa je Barsa, ozbiljan klub sa dugom tradicijom. A nee čekaj a ide u u...
Nista mi sad nije jasno, ustvari jeste, dajte Zocu, neprevaziđenom trenerskom magu još po 20ak milki i još kojeg sponzora i da vidiš umeće najboljeg trenera.Vujošević bi ovo ukombinovao i EL bi bila tu. Možda sam malo preterao, ali činjenica da je Željko pravio rezultate samo sa gotovim timom i najboljim igračima u top formama.

Dekster

pre 2 godine

Meni je zao Zeljka koji je veliki trener. Ovo je samo pokazatelj koliko je partizan drmao srpskom kosarkom tokom duletove vladavine, koliko se kralo i namestalo a sad u uslovima gde je sve ravnoprsvno jedan trener kao Zeljko nije u stanju napraviti nesto vise. Ispada dule veci trener od Zeljka, ma da ne bi mozda

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Grobar, svaka cast, bas ste nam pokazali kako se igra kuci u Evropi protiv Burse. Na zaboravi da je Zvezda ove sezone tukla kuci jedan Efes, Real, Olimpijakos a vi da nama pokazate kako se igra u Evropi? Evo, pokazali ste nam, svaka vam cast. Treba umeti izgubiti od fenjerasa Turskog prvenstva dobijenu utakmicu.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ovog Avramovića dok samo slušaš kako daje intervju, već ti je jasno koliko u toj glavudži nema ništa.
Inteligencija na nivou...

Nedalm

pre 2 godine

Veliko pojacanje, igrac "koji pravi razliku", Kevin Panter je poslednji kos dao na 4:41 pre kraja TRECE cetvrtine!? Znaci milion i po za nula poena 20 minuta kad se lomi (5 totalno nerezonskih suteva (0/2 za 2 i 0/3 za tri))!?
A drugo veliko pojacanje 4/14 ukupno iz igre (1/6 za dva!?). Bas smo "uboli" sa pojacanjima :\

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Podrska voljenom klubu....ambicije su jedno...mogucnosti drugo...Tim realno nije predvidjen da osvaja Evropu jer nema kapaciteta za to! Ova sezona je samo zagrevanje za ono sta nam sledi! VOLIM PARTIZAN

Slave ljudi poslednja dva minuta umesto da zavrse utakmicu

pre 2 godine

Poentiraju nam ljudi tri puta uzastopno za tri sekunde, kao da nas nema na terenu, trce nam kontru posle Madarovih pogodjenih bacanja, znaci bandere da si postavio na teren oduzele bi im vise vremena dok pretrcavaju teren i daju kos u tri napada uzastopno. Na svakom ubacivanju lopte ove sezone bukvalno pretrnem, znaci ljudi ne znaju osnovne kretnje i blokove da neko primi loptu, osim u situacijama kada protivnika ne zanima da ometa to ubacivanje, Madar pravi kretnju da navede onog na blok i umesto da se otvori prema aut liniji jer ovaj obilazi blok on nastavlja da trci u istom pravcu gde i igrac Burse, pa da li je moguce tako nesto da ne znas ako se bavis kosarkom duze od mesec dana. Mur covek umesto da pridje da pomogne pri ubacivanju i da jos jednu opciju otisao ispod njihovog kosa da se sakrije. Avramovica necu vise da komentarisem jer decko realno ima veliki problem sa koncentracijom, ajde ono sto je omasio, desava se, ali onda ceka faul s loptom u rukama i pored toga sto je jedan od slabijih na penalima, onda se glupira tamo kod klupe Burse i rizikuje tehnicku, mislim stvarno, prijatelju nemas 15 godina. Panter jednog svog coveka cele sezone nije uspeo da sacuva u odbrani, kao ajde ne trosi se toliko zbog napadu, ali njegova igra u napadu je nesto sto moze svako da igra, ispucavaj do besvesti i kanali ekipu i onda kao udju dve za redom posle 15 promasenih i on je zavrsio posao, pa majstore to moze da radi i Trifunovic.Kod Duleta bi ovaj tim vec imao neke obrise.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

J.A koja Bursa dobra i iskusna ekipa? Ljudi se borili za opstanak u Turskoj, glavni igrac im Nidam iz Mornara, prodali dva najbolja igraca ove sezone, bukvalo su igrali sa 8 igraca veceras. Dva nosioca igre im dobili po 5 faulova u zadnjoj cetvrtini, pa tu Bursu je i Buducnost pre 10 dana tukla u Turskoj. Ok, Partizan je izgubio, ali praviti neku ne znam ni ja kakvu ekipu od ove Burse je smesno. Ljudi su bili sedmi u drugoj grupi Evrokupa. Jel vi ljudi uopste shvatate od koga je Partizan izgubio veceras?

Sergio

pre 2 godine

Željko je utakmicu izgubio kada je besno "zakucao” Tristana za klupu jer je šutnuo trojku koja mu nije bila po volji.Sujetno ponašanje i uništavanje igrača koji su nam potrebni, bez ikakvog razloga.To radi cele sezone.Vođenje utakmica čitave godine je tragično

voma

pre 2 godine

25 sekundi do kraja Holand promašuje šut za 3 poena, rezultat je 81:77, loptu hvata Panter, igrači Burse već kreću lagano ka svom košu pognute glave, kao da su se predali. Avramović uzima loptu Panteru iz ruku, kreće ka protivničkoj polovini. Razlika između dva sata je oko 1 sekund, Partizan ima loptu do kraja, treba se samo oslobađati lopte da bi što više vremena proteklo. Avramović kreće kroz sredinu, na našoj polovini ga čeka Endru, sa desne strane mu se nudi podignutih ruku Panter, sam samcijat, a taj Aleksa direktno na protivničkog igrača, faul, iskorišćeno samo jedno bacanje, i protivniku ostavljeno 20 sekundi. Nastavak je već poznat. To može samo igrač bez rezona i mozga. Možda je dobar poenter, ali je jako limitiran intelektualno. Nažalost.

poznavalac ©®

pre 2 godine

Alimpije nas rasturao sa FMP, pa sa Zvezdom, sad sa Fruti Bursim. Dzabe nam i Zeljko i hajp, i Pokusevski na tribinama. Dok nam Ostoja i SNS u klubu, dzaba nam i novci i sve.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Jos iedna stvar je interesantna ovde. Samo dve ekipe iz Partizanove grupe su prosle dalje. Andora u Francuzi. Cak 6 ekipa iz druge grupe je proslo dalje. Ekipe koje su bile 8 i 7 iz druge grupe su dobile ekipe 1 i 2 iz Partizanove grupe. Eto koliko je druga grupa bila teza.

Picasso

pre 2 godine

Aleksaaaaaaaahahahaha, Aleksaaaaaaa hahahaha, Aleksaaaaaahahaha paljevinaaaahahahaha.
Lesort maskota ce vam doći glave u Aba ligi, videćete!

sasa pg

pre 2 godine

Kakvi ste vi amateri! Onog Avramovića ne bih više pustio u halu. On da zakucava u obruč odlučujuće poene!? Pa vi ste raspuštena b..da

blagonakloni

pre 2 godine

Nažalost, jer cenim Partizan i njegovu košarkašku publiku, bio sam u pravu kad sam već na početku sezone najavio pad Partizana u aprilu!
Ne treba za to biti ni Tarabić , ni prepametan, već samo pratiti stvari i biti analitičan!
Jednostavno, da bi se zavarali navijači (koji su i glasači), napravljen je veštački, preskup projekat, sa najskupljim stručnim štabom (ko ne zna, nije samo Željko skup, skupi si i njegov kum, pa onda plate ostalih pomoćnika moraju nekako da prate njihove, prof. Koprivica je najskuplji na svojoj poziciji, pa doktor Moma, o Saviću glupo pričati), Panter preskup za svoj kvalitet, nagomilano previše srednjaka kao Danguba, Zagorac,Ledej, Žoc nema više živce da je u stanju da radi sa igračima tipa Alekse, Mur i Lesor ne opravdavaju mesto stranca;istina ima 4,5 sjajnih talenata- Madar, mali Trifa, Smajli, mali Kopriva, Tristan- ali i to može da bude problem jer ih je previše i iz nekog razloga nisu se odlučili koga će bezrezervno da guraju i izguraju, a kome od njih da daju uloge vodonoša, a ako uspeju da se izbore- čist dobitak- ovako plašim se da nijedan neće napredovati koliko je trebalo u ovoj sezoni, a vreme brzo prolazi i pred njima je možda još samo jedna sezona da postanu vrhunski! A zaista im to želim (i žalim što Smajli i još jedan od njih nije u Zvezdi)!! Dakle, problem je najveći na mestu Predsednika, i to Ostoja ne bi mogao da bude ni u Železničaru (Borcu ne sme ni da priđe), a kamoli Partizanu?! Šta on može/sme da kaže Žocu , Saviću?
I naravno, nije njegov posao da njima priča o košarci, ali predsednik Partizana mora da poseduje inteligenciju, obrazovanje, ugled, pa i moć!!
Da li Ostoja išta poseduje, kakav on može da ima autoritet u tako velikom klubu kakav je Partizan?
Sada će, ponavljam na veliku žalost početi da puca na sve strane jer ni dinara više neće biti do kraja sezone!!! Predvideo sam da će biti nedovoljno, ali sada zbog ovog nesrećnog rata neće biti ni dinara!
Naravno, ni za Zvezdu neće biti mnogo drugačije, ali Zvezda je ove godine jeftinija, igrači su i više nego zadovoljni onim što su do sada zaradili, a svi vrlo, vrlo dobro za svoj objektivni kvalitet, najbolji kao Kalina, Volters, Holins će igrati znajući da ih sledeće sezone čekaju još bolji ugovori (bilo gde, ukoliko Zvezda ne može da ih plati), ostali će ih fanatično pratiti, ponavljam jer su profesionalci svesni svojih realnih mogućnosti! I naravno faktor "Čović"- mnogo ga dobro poznajem duže od 40 godina, ne mislim ništa dobro o njemu, ali - voli i razume košarku i predan joj je od mladosti; ovom Treneru i ovoj ekipi je autoritet - tako ih je birao, on Žoca nikad ne bi uzeo, to je jasno, a od velikih trenera samo starije pred kari jere i sa njima drugačije priča; veliki je radnik i poseduje ozbiljno inženjersko iskustvo i organizacio-ne sposobnosti; beskrupulozan je i ima realno mnogo veću moć(dugo stvaranu kroz politiku, "duboku" državu, DB..) od Ostoje! Zbog toga će Zvezda i ove sezone osvojiti ABU!
Ne znam šta je Željku trebalo da se "navuče" na nerealne priče i obećanja! A ako je iz ljubavi, onda je trebalo javno da kaže- dolazim da kroz 3,4 godine stvorim kompetitivnan tim i stvoriću od ovih talenata igračine, ali ni '22. ni '23. ništa od titula-!
Eto, ja kao Zvezdaš bih voleo da Zvezda pokuša nešto tako, pa makar 2,3 sezone ne gledao Barsu, Real, Makabi u Pioniru!
Voleo bih da neko ovo pročita i ozbiljno prokome-ntariše, interesuju me mišljenja onih ljudi kojima su srpska košarka i Reprezentacija bitniji od mržnje Grobara i Cigana!

Public_Enemy

pre 2 godine

kosmarna noc, dobijena utakmica....avramovicevo kucanje na prvi obruc i madarov faul u napadu pri partizanovom ubacivanju lopte na 10 sekundi!

CensoreD

pre 2 godine

Видим да углавном сви причају о промашају аврамовића и будању лесора “када је све било готово” те о неким другим мање или више чудним одлукама тренера домаћих. Али оно што многи изгледа не виде (или не долази до изражаја) јесте чињеница (која лако може да се провери поновним гледањем меча) да су играчи бурсе и поставка тактике и плана игре њихове екипе (без обзира на амбијент, судије и сопствене грешке) били од почетка до краја С А В Р Ш Е Н И.
Просто не могу да верујем да су тако рутинирали партизан у сваком сегменту игре. Они и кад су губили гледали су се међусобно и причали где су погрешили јер су били свесни свега и одмах то исправљали. У нападу били јааааако стрпљиви и читали све ситуације (што није тешко јер појединим играчима домаћих треба одузети сав новац који су зарадили од кошарке обзиром на то пта пружају и какве одлуке имају ове сезоне). Са друге стране све што је партизан давао било је на квалитет пантера, шут за 3 поена који су ето улазили као и на горе поменуто лоше читање бурсе у одбрани као и чињеницу да не могу исти темпо и концентрацију да држе све време. И управо је тај период кад је партизан водио био плод лоше игре бурсе, а не сјајне партизана (опет ко хоће може да види).

Остаје питање само да ли ће неко за ово одговарати и да ли ће други неко схватити шта би им се тек десило да су у ел и колико су смешни коментари на звездине сезоне у истој где је једва била комплетна (ко и сада што није и даље) а опет успевала (са и без руских тимова) да буде конкурент у 95% утакмица. Рто теме за размишљање.. поздрав

Sumadinac

pre 2 godine

TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!!

nemanja

pre 2 godine

Jos 25-30 miliona i zoc osvaja... prevara od trenera i 1965 logika. U panatinaikosu je itudis vodio 100% posla a on grlio sljivu ;) bravo, 5 poena prednosti ahahahahaha znalac

deki27

pre 2 godine

Kad se prosle godine Zoc vratio, napisao sam da ima velike sanse da pljune na sve sto je do sada osvojio. To se polako desava, srpski Kup i EK su izgubljeni a ja ne vidim kako ova ekipa moze da se podigne posle svega i dobije Zvezdu ili Cedevitu u finalu. U stvari vidim, da izvrse neverovatan pritisak na sudije kao u zadnjem derbiju. Naravno da je trener uvek kriv ali maloumni potezi Avramovica sa zakucavanjem ( decko se ponasa kao da u Lazi treba da se leci) ,Madara koji pravi onako glup faul i na kraju Pantera koji na 7 sekundi umesto da ide na ulaz i trazi kontakt a oni u bonusu , on sutira sa 8 metara preko ruke. Svojevremeno je ovde posle, cini mi se ,sramnog poraza od Leitkabelisa ,jedan grobar napisao da Zeljko za svoju karijeru treba da zahvali Saletovoj trojci, aludirajuci da je Zoc sve posle toga osvojio sa uglavnom najjacim ekipama.Preterano je ali je Zeljka pregazilo vreme

Kontras

pre 2 godine

Tezak poraz Partizana, ali sta je tu je. I to je sastavni deo sporta.

Nego, iskreno tezi mi je utisak navijaca suprotnog tabora koji se raduju porazu srpskog tima u evropskim takmicenjima.

Isto kazem i za navijace Partizana koji se raduju porazu Zvezde u evropskim takmicenjima.

Cemu se radujete i jedni i drugi? Tome sto je vas prijatelj, rodjak koji voli onaj drugi klub tuzan?

Ja uvek navijam za Zvezdu u evropskim takmicenjima, a naravno zelim joj "sve najgore" u domacim takmicenjima zbog Partizana. I to je zdrav stav koji treba svi da gajimo, navijaci oba kluba.

Jer ovako nama neprijatelji i ne trebaju. Moramo sto pre da se opametimo.

Školobocna

pre 2 godine

Videlo se od početka sezone da nije dobro uklopljen tim , ovo je sad samo posledica . Fali play da razigra ekipu , Avramović nije takav igrač a Madar je premlad za takvu ulogu . Panter nije konstantan, to je večeras dokazao , u Zvezdi je imao bolju sezonu . Odbrana je problematična već dugo , ne znam šta je razlog , previše je igrača koji se uopšte ne trude u defanzivi. ABA teško do trofeja , pitanje je šta će biti posle ove sezone i ko će ostati , od Obradovića pa nadalje .

Solo

pre 2 godine

Bez Srpskih igraca u celom timu Partizana nema promena i nema pohoda na vrhu nase i Evropskih liga...Stranci su dobri ali nemaju nas mentalite i nasu igru...Dovedite nase igrace i cuvajte ih da igraju zajedno dok ne napune 27-28 pa onda neka idu na rasprodaju..

Mladen cg

pre 2 godine

Način na koji su košarkaši Partizana sami sebe porazili , ne zaslužuje nervozu od istinskih navijača Partizana!!
Kao navijač Crvene Zvezde, ističem da košarkaški stručnjaci trebaju ozbiljno da pristupe analizi uzroka poraza Partizana od Burse i dva poraza C.zvezde u ovogodišnjem izdanju Evrolige (protiv Efesa i Žalgirisa). Znam samo da naši klubovi i reprezentacija , u nekom ranijem periodu, to sebi nisu dopuštali!

Sića

pre 2 godine

Kaže Željko na konferenciji posle utakmice: "Znamo koliko je uložio energiju predsednik kluba, koliku je energiju uložio Zoran..."
KOLIKO JE PARA, DRŽAVNIH ULOŽENO GOSPODINE ŽELJKO U TAJ PARTIZAN, a decu lečimo porukama.
Izgubili ste od tima koji je zbog finansijskih problema (inače privatni tim) prodao tri najbolja igrača u toku prvenstva.

PAR

pre 2 godine

Najviše su podbacili Panter i Ledej. Madaru onakva greška može da se desi, dečko je vrlo mlad i neiskusan i verujem sa ce biti sve bolji. Avramov pokušaj kucanja je tek za anale - teško da videh gluplji potez, a pratim košarku dugo. Ali Panterov poslednji napad u regularnom delu, Ledejevo bežanje od lopte, driblanje u nogu...to su f4 igrači I na njima je n
bilo da donesu prevagu. Bolan poraz svakako. Sve cestitke Bursi i treneru Dušanu, koji me je oduševio večerašnjim držanjem. Puno sreće u nastavku im želim najiskrenije.

TIGER

pre 2 godine

I kao što napisah sinoć i što pričam već nedelju dana. Zapadne ti ekipa u usponu forme, sistem na jedan meč i završiš sezonu.
Problem je što se ovo već dešavalo ekipi da izgube dobijene mečeve.

kuku majko

pre 2 godine

Ajde i da nekako progutamo ovu zavrsnicu pod izgovorom nesrecan splet okolnosti, ali ona odbrana, onaj raspad sistema, ona nepotrebna udvajanja kao na casu fizickom u osnovnoj, najbolji suter ekipe ostaje sam kao duh 6 puta (nema veze sto je promasio) ono nisam video nikad u zivotu. Najgora odbrana koju sam video, dzabe neki kao napadaci. a i napad, samo trojke se sutiraju... ljudi ova Bursa je takodje smesna ekipa da se ne zavaravamo, osim ovog Bitima koji je skolovao svoje cuvare

J.A.

pre 2 godine

Pobede i porazi su sastavni deo igre!Partizan je imao dobijenu utakmicu,ali Bursa je,ma sta ovi "strucnhaci"sto podcenjuju sve ono u sta se ne razumeju rekli,jedna iskusna i dobra ekipa!Realno gledajuci,gledali smo jednu veoma dobru i zanimljivu utakmicu,sigurno na i iznad nivoa mnogih Evroligaskih!Sport je to,ko se u njega razume!Na kraju,gospodsko ponšanje Alimpijevica u pobedi,i prelep gest Partizanovih navijaca koji su ispratili goste aplauzom!Inace sam igrao aktivno košarku,Zvezdaš sam,ali uvek navijam za nase klubove kad igraju medjunarodne utakmice!

Tesno mi ga skroji nane

pre 2 godine

Šta vas briga makar ste domaćini u finalu.A čujem da na toj utakmici doći skauti Lejkersa zbog Alekse jer je planiran da zameni Lebrona

Demar Derozan

pre 2 godine

Jeste bolan poraz, u najgorem trenutku, ali kosarkaski gledano, ovo su normalne stvari u procesu odrastanja mladih igraca lako podlegnu ovakvoj atmosferi. Verujem da je Zoc sve uradio da glave budu hladne i mirne, ali sve dalje nije do njega. Nema veze, glavu gore, mora jos jace da se radi, jer ko iole zna kosarku vidi da je trojka Balsa, Smajli i Tristan suvo zlato Partizana i nase kosarke. Aleksa se nedolicno ponasao, nije on klinac, ali takav je karakter koji se ne moze promeniti preko noci.

Kedi

pre 2 godine

Najbolji domaći igrači Partizana je Kevin Panter.
Najgori potez Željko u karijeri je dolazak u Partizan. Jeste da je došao po toj Čačanskoj liniji ali on mora da ima skup zvezda da vodi, tad je najbolji u Evropi, što je dokazao u Realu, Huventudu, Panatinaikosu, Fenerbahčeu pa čak i u Partizanu, tad je imao najbolji betonski par u Evropi. Sta je ovo njemu trebalo nije mi jasno, mada je on imao samo Makabi kao opciju iz Evrolige i bio je svestan da sa njima ne bi .ogao nista da uradi, pa je kao iz patriotskih razloga došao. Za mene je ogromno razočarenje.

Kuki

pre 2 godine

Nekoliko utisaka:

Prvo skoci pa reci hop.
Veliki neuspeh Partizana.
Moze se reci i sramota, pogotovo ako se setimo sa kakvim je ambicijama usao Partizan u ovo takmicenje i sa koliko pojacanja i ulozenog novca.
Velika mrlja na sjajnu karijeru Željka Obradovica, jer ovaj neuspeh je velikim delom njegova zasluga.Bolje mu je bilo da je otisao u penziju.
Jedina mozda mala olaksavajuca okolnost za Partizan je zaista glup sistem takmocenja, gde jedan los dan moze da upropasti sezonu nekom klubu. U ovom slucaju Partizanu i juce Huventudu.

Lord

pre 2 godine

Svaka cast Bursi i Alimpijevicu prije svega.
Avramovicu, visok si 192 i imas odraz 20cm, nemoj da pokusavas da zakucavas ni na onom plasticnom kosu sto ide na vrata.
I opet da ponovim, mozda se to misljenje ustali, Trifunovic je totalno, ali totalno beskoristan igrac.
Svaku desetu utakmicu imas solidne procente za 3, a taj sut za 3 je tvoj jedini napad.
Vrabac je imao jaci repertoar.

Giga Moravac

pre 2 godine

Avramović i Obradović izgubili utakmicu, ovaj prvi nikad neće biti igrač, fali tu nešto, a ovaj drugi zreo za penziju. Ovo Dule nikada ne bi izgubio, ali nikada.

molina

pre 2 godine

A faul za dva bacanja na 3 razlike na 10 sec...za Radonju ste pricali da je neznalica, kad ono....
Ma vazno da je juce Huventud ispao....

Коштуница

pre 2 godine

Кад играмо већ најављену утакмицу са Цедевита-Олимпијом?Логично да имамо предност домаћег терена,и уз најбољег тренера европе и најбоље играче идемо на победу до освајање трофеја.

Maki Kavasaki

pre 2 godine

Katastrofa! Bez reči sam ostao! Prvo igramo u Arenu pred našim navijačima! Umesto da ih motiviše Navijači, Igrači prave grešku i slabu odbranu! Primetio sam sa su igrači takodje zbunjeni u odbranu niko nezna ko koga čuva neznam da li ih željko objašnjava loše ili taktika mu NE valja!

Cedevita Olimpija su me oduševili protiv Turk Telekom bukvalno su ih razbili nije samo to Cedevita je igrao Košarku na nivou NBA to je bilo prava košarka svakog ljubitelja Košarke zato Cedevita će da rasturi Bursaspor!

Васа

pre 2 godine

Гледао сам Партизан против Цибоне и овај пораз ме није изненадио. Имао сам утисак да Обрад отаљава посао и да нема намеру да настави посао следеће сезоне. Једноставно то није Партизан у којем се он афирмисао и као играч и као тренер. Мислим да је имао жељу да колико може врати Партизану за све што је постигао, али и да је увидео да то баш и не иде. Друга су времена, нема воље, ентузијазма, нема домаћих великих талената. Играју страни играчи за баснословне плате у поређењу са стандардом већине становништва. Навијање је усиљено, углавном уперено према комшијском клубу који фунционише по истим принципима.
Сигуран сам да има млађих навијача који се не слажу са мном, ово је ипак мишљење једног разочараног старог навијача Партизана.

Jaime Lannister

pre 2 godine

Mislio sam da ovo necu nikad da kazem ali Zeljko mislim da ti je vreme da se povuces,otako je duda ivkovic umro zeljko ne zna sta je napad a sta odbrana,zagorac isto penzija,Panter otkaz pa ja bih vise pogodio. Tristan sansu nije dobio,koprivica decko nije dao poen u reketu u napadu skypljao zve zivo on ga nije uveo u drugo poluvreme. 14 sekundi pre kraja vodi 5 razlike zeljko ne ume tajm out da pozove pa samo trener bez mozga to moze,postovanje za 9 titula zeljko ali tvoje vreme je proslo jos pre 3 godine . sportski pozdrav
(ficko, 20. april 2022 22:43)

Dobro ajde Pantera nije htelo danas, ali utakmicu je rešio potez Avramovića koji hteo da poleti sa trojke i zakuca umesto da je išao na polaganje ejjjjj. Iako je Avramović dao najviše poena bio je danas nas najgori igrač, jer koliko šuteva je uzimao nije ni čudo. Madar isto katastrofa. Panter sem što šut nije hteo nije imao ispade kao ovo dvoje. Zasluženo smo ispali, a forsiranje Avramovića i Koprivice je postalo ne smešno nego zalosno za gledanje. Sa Lesorom,Lendejlom, Panterom i Murom može nešto da se uradi, ali sa ovima poluamaterima ništa.

Mikac

pre 2 godine

Neverovatno ali donekle očekivano.Lesor i Avramovic pre svega zbog ponasanja,ne mogu biti deo ozbiljne ekipe jednostavno momci su dijabole
nema tu pomoći Ali da Zeljko ovako diletanski vodi ekipu je stvarno neverovatno veliko razočarenje ova sezona je propala bacene silne pare pitanje je sta dalje.

The end

pre 2 godine

Evroliga/evrokup su puni poluigraca sto nisu prosli nba a kojima menadzeri dizu cenu. U Partizanu su to Ledej Panter Lesor, obican prosek, ali skup. Ovako bi smo prosli i sa nasim talentima umesto njih.

Mare

pre 2 godine

Svaka cast Panteru na onom poslednjem napadu oni u bonusu on suta frajer trojku preko ruke sa 8 metara da ispadne faca, da nekazemo da je vecinu utakmice se krio od lopte a najskuplji igrac...

Samo kažem

pre 2 godine

Svaka čast Željku na izjavi oduševio me svaka mu bila na mestu i vidi se da baš teško čoveku...ovde je on najmanje kriv Pozdrav od navijača Zvezde

Dusan

pre 2 godine

Avramovic lično izgubio utakmicu.
Njegovo ponasanje gde on kao "slavi koseve" i evidentno gubi koncentraciju na takve gluposti je nedopustivo. E zato je dosao momenat, pri kraju, kada je pokusao da zakuca umesto da polozi i resi utakmicu.DA tek ono odlazenje na klupu protivnika, bez tezeg komentara.
E na takvim stvarima Zeljko treba da radi sa takvim igracima...tuga!!!

Bor'ša

pre 2 godine

Mislim da je Zeljko izgubio utakmicu. Splet nesrećnih okolnosti sa neiskustvom pojedinih igraca, jednostavno nakon provedene cele sezone sa njima, mora da zna ko moze da iznese kraj meca. Da li su ti igraci taj kalibar, ili ne. Odabir petorke poslednjih 2 minuta i preuzimanje odgovornosti na terenu je NJEGOV (Zeljkov) odabir bio i niciji vise! Ovaj put je ovakav ishod, da li ce vremenom izrasti, ostaje da sacekamo.

Kide

pre 2 godine

Lose selektovan tim.Nemamo igru cele sezone.Neiteligenti igraci u kosarkaskom smislu.Panter i ledej nisi opravdali novac koji je placen i meni licno nisu po ukusu,Avramovic osim utakmice sa Zvezdom prosecan igrac.Ostali igraci polovina nisu ni vredni komentara i treba im se zahvaliti na kraju sezone dok druga polovina su mladi koji su jos daleko od nivoa koji je potreban za ozbiljnu kosarku.Trebalo je polako graditi ekipu i napraviti petogodisnji plan.Partizan sa Duletom je imao sistem i dobru selekciju ali to se nije izgradilo preko noci.
Zakljucak,igramo neiventivnu,predvidljivu kosarku.Nemamo plejmejkera i pravog vodju na terenu.Jako malo uigranih akcija,cak i skolskih koje se uce u mladjim kategorijama.Pick and roll ne znamo da igramo itd.Sve u svemu za poznavace kosarke jako siromasan asortiman u igri.Becena sezona u vodu,jer ne verujem da imamo ikakve sanse da uzmemo aba ligu.

Zoran

pre 2 godine

Koprivica i Trifunovic talenti ???? U bivsoj Jugoslaviji takvi su igrali opstinske lige.
Realno, Partizan je prosecna ekipa i nista preko toga. Na zalost, kosarka u Evropi je pukla i svodi se na to ko kupi bolje Amerikance. Ostali, mislim na domace igrace, zonska liga.
ovo nije nikakvo iznenadjenje. Ruku na srce i Obradovic je pravio velike rezultate u ekipama sa ogromnim budzetom. Dovedu mu sta je najbolje i to je to. Ne kazem da je slab trener, ali ti od Koprivice i Trifunovica ne mozes napraviti Kicu i Praju, ili Moku i Ducija...NEMOGUCA MISIJA...

menađer

pre 2 godine

Pošto je od svih ekipa u osimini finala jedino Partizan izgubio na produžetke, a i imao je najbolji skor u grupi - možemo da kažemo da je u Evrokupu završio u TOP 9

svi znaju sve

pre 2 godine

Vodis 5 razlike na 15 sek, igras presing na drugoj polovini sa 3 igraca. pravis faul u napadu u izvodjenju lopte ispod kosa.
I velik Avram, umesto da polozi on ide da zakuca kao MJ i posle umesto da doda loptu Panteru (koji je em bolji izvodjac bacanja, em slobodan i niko oko njega na 5m i da ustedis neku sekundu) , on hoce da bude junak i ceka da naprave faul nad njim.I naravno masi 1 bacanje.
REALNO NISMO ZASLUZILI DA POBEDIMO.
PRIMITI 103 POENA OD 10te ekipe iz Turskea od toga 5 igraca daju 90+ a hoces da osvojis EK.
TESKO

boki89

pre 2 godine

Nisam Partizan gledao odavno jos iz vremena Vujosevica kada smo bili nesto u Evropi.I vidim neko lozenje ma ovaj evrokuo i rekoh ajde da pogledam.Ovo je jedna katastrofa.Prvo navijanje je toliko lose bilo na kraju utakmice se bukvalno cela arena ispraznila igraci su katastrofalni nijedan domaci igrac nije dobar i ovi stranci su isto ocajni sve neki sutevi sa 10m a onda i Zeljko je katastrofalno vodio mec imas zadnji napad oni su u bonusu mesto da ides na dvokorak i faul kos ti sutiras sa 10m.Sve u svemu jako lose i na terenu i na tribini.I da smo prosli ne bi ovo osvojili

mordor

pre 2 godine

poslednji napad..panter sutira sa 9m. na 7 sek. pre kraja....care idi na kos,mozda sviraju faul....ogledalo cele sezone,neki igraci mogu da rade sta hoce a na nekima se trenira strogoca

nesa80

pre 2 godine

da li sam samo ja primetio da su svi iz partizanove grupe ispali,ili se varam,ostale samo ekipe iz te grupe gde je virtus i cedevita ili mozda samo andora mislim da je opstala.kad te sastavi sav maler ovoga sveta na utakmici to ovako izgleda.i to menjanje hale cesto sami sebi cine medvedju uslugu,taman naviknu na jedne koseve sele se,pa opet naviknu u drugu halu opet se sele,odlucite se gde igrate ovako ste uvek gosti.teski strah se uvukao u igrace i tu je vec bi mrak,kraj,takav niz gresaka se desava jednom u 10 godina,bursa da sanja ovakvu utakmicu nebi je dosanjala

Stefan

pre 2 godine

Partizan od pocetka nema igru,moze da izgubi od svakoga.Sve se svodi na sut spolja.Tim to je kosarka,a Partizan nije tim.
A to je vec zadatak trenera,ma kako se on zvao.

Šta mislite?

pre 2 godine

Koliko ABA liga smo osvojili od dolaska Ostoje u klub?
Koliko sezona smo igrali Evroligu od dolaska Ostoje u klub?
Koliko puta smo bili šampioni Srbije od dolaska Ostoje u klub?

Rothmans

pre 2 godine

Žoc je izlapeo, pregazilo ga vreme, zreo za penziju i šah na Kališu. Pa pokojni Duda u njegovim godinama (62) je još uvek bio trenerska aždaja od koga se tresla cela Evropa a ovoga od košarke u tim godinama odučavaju neki tutti frutti prosečni Turci na čelu sa Alimpijem koji je bio jedan od najneuspešnijih trenera na klupi Zvezde u poslednjih 30 godina.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Nema ova ekipa šampionski mentalitet. Ona Trinkijerijeva ekipa je za ovu nebo i zemlja. Ono je bila prava šampionska i sve bi osvojila da nije bilo korone...
Ova neće ta 100 godina ništa postići.

ban

pre 2 godine

Izgubiti dobijenu utakmicu može da uradi samo neiskusan trener, a po ovom pitanju je iskusan vuk, ali ne znam sta da kažem, Panter u Zvezdi je pogadjao sve živo, ovde ništa. Madar bilo koji drugi potez da je napravio, pa i nameran faul bilo bi drugacije. Nikakva igra, Lesor za sve pohvale, svi ostali nula.

Зоран

pre 2 godine

Обрадовиќу далеко си од великок тренер ти си добар кад имаш десет врхунских играча

Pera

pre 2 godine

Lepo je napisao jedan pre neki dan da je sanjao da Bursa daje trojku koja resava utakmicu. Svi su mu se smejali i nalupali mu minuse. Lik se salio, al ipak je bio u pravu

Retrogradni Merkur

pre 2 godine

Danima mi drugari koji navijaju za Partizan pričaju sa kime mogu da se sastanu u finalu. Ova utakmica kao da nije ni trebala da se igra. Izgleda da su tako mislili i igrači Partizana.

Nemanja

pre 2 godine

Kakvo kosarkasko samoubistvo. Lozenje citave godine. Bacene pare. Puna arena u kojoj nas ponizava prosjecni Turski tim. Najbolji Evropsko trener koji gubi dobijenu utakmicu koju bi dobili 5 basketasa. 31 godinu prartim Partizan veceras smo dotakli dno.

Petar

pre 2 godine

Utakmicu, na terenu " izgubiše"Avramović ( nepotreban pokušaj zakucavanja na +5 ) i Madar neiskusnim faulom na +3. Obradović lošim odlukama i izmenama pored terena...... Šteta !!!!!

Kum C4

pre 2 godine

Gde je onaj sto se raduje trojkom Saleta Djordjevica, neka se javi🤐😂😂
Krk partizan.
Aloooo ejjj šta ste sve pričali, da ste sve osvojili i EK i Aba ligu. Nego čuvajte se vi Future u polufinalu i bolje da od nje ispadnete nego da vas Zvezdara ponizi.Hahahaha od koga ste izgubili bre, sramota, pa vi bi u EL imali samo 2 pobede a imate najskuplji tim. Sramite se,I ja da sam na vašem mestu o grobari, ja se ne bi javljao 3 meseca. I nemojte glavom kroz zid. Ajde uzdravlje, biće bolji drugi put.

Gledalac

pre 2 godine

Није шок.
Кошарка и спорт требало би да се врате техници; кондициони тренери постали важнији од свих!!! Да спорт буде спорт, играчи технички обучени и непреплаћени, образовани. А менаџерима и загарантованим минутажама доживотна суспензија. Ово је утопија, јер је спорт одавно бизнис.

Мишо

pre 2 godine

три детаља одлучила

1. Алексин покушај закуцавања
2. Мадаров фаул
3. Уместо да праве фаул примају тројку .

CRC_32

pre 2 godine

Jasno je da će uvek biti navijačkih (komšijskih) prepucavanja u ovakvim situacijama, posebno nakon one početne euforije, posle prvih 5 kola ABA lige. Pričalo se tada kako Partizan već ima tim za F4 Evrolige i sl. Međutim, ovo je ipak skandal, da naš klub sa tolikim ambicijama u punoj Areni ne može da dobije desetoplasirani tim turske lige. Istina je i da je ovo nakaradan sistem takmičenja u eliminacionoj fazi, ali zar neko misli da bi bilo mnogo bolje u Turskoj?!

Heat

pre 2 godine

I da niko na konferenciji ne priupita zasto nije napravljen faul na +3 za nas i 10 sek do kraja?! Zasto dajes sut za tri, ako mozes da pravis faul za dva bacanja???

Dekigrobar011

pre 2 godine

Svi su pametni posle bitke...
Već pre nove godine zalažem se da UČINIMO NEŠTO i pomognemo voljenom klubu.
Željka,legendu koji je najmanje
začinio bar 10-tak skandaloznih izdanja šatro profesionalaca treba ODMAH zamoliti da se za naše dobro tornja bar do Čačka
Iz ekipe isključiti :
Madar -uplašeni žutokljunac koga treba razvijati u Borcu recimo(ne dozvoliti procenat Željku za 2-3 god.dok ga nauči košarci ali na našu štetu).
Punter i Leday (ispitati ko je i koliko bio "dobar" u dovodjenju ova dva cirkuzanta).
Lessort- naglavačke izbaciti sa svojim trenerom koji mu dozvoljava 9 meseci da juri protivničke bekove oko centra
Kurucs,Rade mučeni i Danguba
da se plati da ih neko uzme.
I onda sa ostatkom ekipe (koja je jeftina a perspektivna)i ponekim iskusnim igračem zavrnuti rukave i dati kormilo recimo Džikiću ili Vladi Jovanoviću u naredne 3 god.
Moore,
Avramović (pre meča obavezno 2-3 vaspitne dandare)
Glas,Smajilagić,Trifunović
Koprivica, Vukčević,Miletić
Vratiti Vanju Marinkovića i dovesti iskusnog teškog centra
sa još dvojicom omladinaca,
pa da vidite kako se stvara ekipa za 2-3 god od naših momaka sa min.budžetom.
Niko srećniji od nas ne bi bio
verujte mi...

2CRAZY

pre 2 godine

Ejjj ljudi, nek neko postavi lopovsku onom Avramovicu, da decko jednom zakuca, da ga prodje, da ne pokusava vise kad se utakmica lomi.

Dragce

pre 2 godine

Nije mi jasno kako Partizan tako glupo pravi greske u napadu..puno je stranaca i puno se Zeljko na njih oslanja i to mi se ne svidja..al ajd da vidimo..

Dr Hitch

pre 2 godine

Čestitke Bursi na zasluženoj pobedi, mi smo odigrali sramno, kao i veći deo sezone uostalom. U napadu bezidejno, ako ne prodje pik, onda 1 na 1, pa šta uradimo. A odbrana... konstantno iskakanje na piku, svaki protivnik ima mali milion otvorenih šuteva za 3 svaku utakmicu, bez komunikacije, faulovi na šutu, mislim da nikada nisam video da ekipa napravi prva 4 faula i pokloni protivniku 8 bacanja...o igračima više nema svrhe, zaista, ali treba biti realan i reći da je veliki deo krivice Željkov, jednostavno nismo ni milimetar napredovali od početka sezone...pa mi smo jedina ekipa koja ima 5 niskih krila od kojih ne može da se napravi jedan kršten igrač, znači selekcija pogrešna, a ovi koji bi trebalo da budu nosioci su se lepo sakrili večeras kad se odlučivalo. Ništa, ostala je Aba još, ali posle ovoga nadati se nečemu, zaista ne bi imalo previše smisla.

bvb

pre 2 godine

Nije nikakav šok ko sto naslov kaze. Druga je stvar sto njihovi novinari cele sezone loze ove sto veruju da Gosa placa Zeljko kako su najjaci i kako je EK njihov. Doduse, ja bih veo da su stigli malo dalje jer bi umorniji bili za ABA ligu.

onako

pre 2 godine

Baš se ovaj Zvezdin kadar nameračio na ovog Željka a i Instituciju.
Deseti tim turskog prvenstva i Alimpijević mučeni ugasiše snove.

Sada znate da sledi metla u ABA... znači KK Sledeća sezona.

Svečarska atmosfera vam došla glave... kako beše...da ste najbolji lagao vas neko...i tako dalje do onog ....i ovo veče.

goblin

pre 2 godine

Alimpije kao Nolan Smit, hahahaha, pa kako su ovo uspeli da izgube... Inače, Obradović je isti slučaj kao i Murinjo, vreme ih je pregazilo.U poslednjih 10 godina "samo" jednu titulu je uzeo u EL, što je za njegove standarde zaista malo, a kakve je sve igrače imao godinama u Fenerbahčeu i kakav budžet...

vlažno groždje

pre 2 godine

... od Alimpijevića... ugasila se iluzorna lampa.

Jedno lice tajiš a drugo pokazuješ svima, bahato i bezobrazno od Željka, ono nije bila izjava, ono kao da je popljuvao Bursu i Alimpijevića.

Kao toliko ga boli poraz pa mu je teško da ima normalnu izjavu i da normalno ljudski čestita, brucošijada.

Micke

pre 2 godine

Prethodnih godina sam zapostavio gledanje utakmica.. Veceras sam odlucio da pogledam tekmu. Malo je reci da sam iznenadjen igrom sa obe strane, a narocito crno bele. Nedostatak petlje da se zavrsi napad. Promaseni ziceri. Sto bi moja baba rekla, sine sutas tu loptu po ceo dan, ako ne mozes kos da pogodis idi da prodajes semenke na utakmici.

Udah

pre 2 godine

Avramovic vas je unistio na kraju.
Pokusaj kucanja o prvi obruc, dva prebrza suta za tri i neobican pokusaj polaganja u produzetku (sve promaseno).

Catastrophic failure

pre 2 godine

Ako želite dobro tom momku, pokažite snimak utakmice Avramoviću sa akcentom na njegovo (ne)sportsko ponašanje, gestikulaciju i igru u trenucima kad se utakmica "lomi". U jednom trenutku na 30 sek do kraja je na +7 i tajmaut otrčao do klupe Burse i ušao u žučnu raspravu sa Avramovićem rizikujući tehničku grešku. Sa usana Obradovića je moglo da se pričita:"Jesi li normalan!?" Od tog momenta Partizan više nije postigao koš do produžetaka.

pjer

pre 2 godine

@Aspera Pogrešio si jedino za Mura. Dečko ne zna da promaši, ima strašan tribling i eksplozivan prvi korak.Nego ga je Željko ugušio sa beskonačnim minutažama Pantera, Avramovića i Madara. Jednostavno tih par minuta koje dobija na kašičicu ostavlja traga u njegovoj igri. Inače on je znao da pogodi i po 45 poena po utakmici u prethodnim ligama i kod drugih trenera. Partizan ne može u ABA da prodje ni Cedevitu a kamo li Zvezdu. Na kraju sezone pod hitno dovesti čestitog pleja i zahvaliti se obavezno Avramoviću i Panteru koji troši previše lopti često i nerezonskim selekcijama šuta.

Dr Nele

pre 2 godine

Utakmicu rešavaju detalji.
Ovu je rešilo "kucanje" Avramovića. Umesto da se reši utakmica... Ma šta da pričam kad je Zabranjeno pušenje to odavno reklo "Ko igra za raju i zanrmaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku". Ono ne sme da se promaši.

Boki

pre 2 godine

Lepo sam vam napisao da necete videti NIJEDAN trofej a vi gomile minusa,ljudi shvatite iako ste grobari nema vise od vas nista,ugasilo se svetlo i nemojte vise da se javljate na Zvezdine poraze u Evroligi,vi gubite od Burse kod kuce,ej Burse!I da jos jednom.....uzmi Zeljko Evro titulu hahahahah

JPR24

pre 2 godine

Sok ? Nije… Posledica nikakvog napretka tokom sezone, nikakve kolektivne igre !! Apsolutno ništa ! Da svi idu pa da stave klince od 16 godina i neka igraju, barem će nešto naučiti, ovaj skup debila je za penziju.

Enrico Pallazzo

pre 2 godine

Ne, ne, ovo mora da se poništi. Tutti fruti nisu znali da je ovo institucija sa najvećim budžetom i najboljim trenerom u istoriji Univerzuma!

BGD

pre 2 godine

Strasno!Zeljko svaka cast na svemu ranije,ali ova sezona je totalna propast.Dovedeni su skupi stranci koji apsolutno nista ne pokazuju.Takodje nece ni odbranu da igraju,dok je ovaj Madar zesce ogranicen igrac,nesto poput Vestermana.

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Dobi nas Tuti Fruti Bursa. Malo je reći da je sramota, Željkova krivica. Podrška momcima, podrška Partizanu, ostaje nam ABA liga gde sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo protiv Zvezde.

Nick

pre 2 godine

Bursa veliki broj asistencija kroz brze polukontre i posle čestog udvajanja naših igrača i kad nema potrebe. Uvek slobodan igrač kroz ekstra pas u korner. Može da se molimo samo da u nastavku bude i neki promašaj sa njihove strane.

Ti si Zoce zesca prevara

pre 2 godine

Uzivajte sakupljaci sekundarnih sirovina iz Zeleznika.Ovo je i vas trijumf kad vec nikog niste mogli da pobedite u Evroligi.

grobari Železnik

pre 2 godine

Ovako bi smo i pre dve godine sa onim italijanskim pljeskavičarom osvojili Evrokup.

Ipak smo mi Partizan WildCard, tako da očekujem da igramo Evroligu sledeće sezone.

pingvin

pre 2 godine

Panter 32 min
Lidej 40 min
Lesor 27 min
avramovic 35 min
Pogledajte prosek godina ovim igracima, to je ta najmladja ekipa u eurokupu, nosioci igre mladi igraci.Demagogija je cudo

Mirko

pre 2 godine

Kakav crni šok ovaj tim je limitiran, poraz se već video posle prve četvrtine.
Odbrana ne postoji.
5 razlike prokockaš za minut.
Idite bre čuvajte ovce a ne da igrate košarku.

bezobraznik

pre 2 godine

Dobio vas Alimpije (za koga mislim da je klasa trener i žao mi je što nije dobio veću šansu) sa 6 igrača. Bruka. Željko, da se ne cmačemo.

Igor

pre 2 godine

Obradovica je pregazilo vreme, poceo da se gubi...lepo da zavrsi karijeru i da sa sobom povede Avramovica. Ovo veceras je sve samo ne kosarka koju treba da igra jedna ozbiljna ekipa.

Vlada

pre 2 godine

Drage komsije, rano ste poleteli na pocetku sezone, bili ste uvereni da sledi setnja kroz EK, slusali smo neke bajke o tome da osvajate EL sledece sezone, da ce protivnici sami da se predaju kad vide Zeljka, Pantera i Lideja. Prvi dosao jer ga nijedan ozbiljan klub u evropi nije hteo, a druga dvojica dosli zbog ogromnog novca koji nisu mogli cak ni od bogatog armanija da dobiju. Ne znam da li ste dobili neki vazan mec ove sezone. Prvi derbi u sezoni, a onda i drugi u borbi za trofej izgubili, cedevita vas tukla 2 puta, a veceras kao slag na tortu bursa i Dusan Alimpijevic. Baceno preko 10 miliona eura, a sezona ode niz vodu jer u ABA ligi nemate sanse ni protiv zvezde, a ni protiv cedevite u seriji na 3 pobede.

Uros

pre 2 godine

Da li shvatate da partizan ima najskuplju ekipu u istoriji ovih prostora i najveći budžet Evrokupa i ovako igra protiv Burse a Zvezda pre neki dan sa sve Mitrovićem, Kuzmićem i Simonovićem dobila Efes. Da li shvatate kolika je razlika između ta dva kluba i gde bi ko bio sa istim budžetom? Prošle godine se partizan sa istim budžetom kao Zvezdin borio za 7. mesto ABA lige pa je ove godine stala cela država iza njih
(..., 20. april 2022 22:07)

Decko ako nisi gledao u isto vreme utakmice Zvezda-Efes igrala se utakmica Real-Bajern koja je krenula 30 minuta pre.
Real je iznenada zadnju cetvrtinu izgubio 35-15 i Ataman je na 4 i po minuta do kraja zvao tajmaut iako je njegova ekipa vodila 6 razlike u tom trenutku. Vrati utakmicu i pogledaj sta se desavalo posle tog tajmauta, kako su se igraci Efesa sklanjali i pustili Zvezdu da pobedi da bi izbegli Real u plej ofu.
Ne kazem da nisi u pravu ovo ostalo sto si rekao ali da pobedu zvezde nad efesom dajes kao argument posebno jer se utakmica odigrala pod ovim okolnostima koje sam ti ispricao je sramotno.

xy

pre 2 godine

skola kosarke Onuralp Bitim-a. Kao Bodiroga protiv Amerikanaca.
Partizan svaki napad sut za 3 poena, s tom taktikom ne bi prosli dalje ni u fiba evropa celindzu

Ranko

pre 2 godine

Ne dovodi se ovakav trener i mec viner kao Panter,da bi se ispadalo od Burse.Nema nikakvog opravdanja.A nacin kako se uslo u produzetke je
na Zeljkov racun i Avramovicev IQ.

Zoran

pre 2 godine

По коментарима само препуцавање.Нисам гледао утакмицу,па молим неког нормалног гледаоца да ми укратко опише игру нашег Партизана,доприноса игри наших најскупљих странаца и вођење тима од стране најбољег европског тренера.Нисам циничан,стварно нисам могао да гледам,а жао ми што је наш Партизан испао.Хвала унапред за реалну анализу игре и вођење екипе.

Miskec

pre 2 godine

Kada Zvezda dobije Makabi, ili Efes, oni su raspali, ili nas puste, ali je zato Bursa evropski kosarkaski gigant!
Kaze komentator da su partizanovi igraci umorni!
Od cega, od koga?

Max

pre 2 godine

Mnogo ste poleteli sinovci, mnogooo!
Samo da primetim da je Alimpije matirao Zeljka sa niskom postavom u produzetku. Lagano 2 vezane trojke i rešena utakmica.

Vanja

pre 2 godine

O moj Zeljko koliko jos miliona je potrebno da se prodje Bursa u Beogradu, lako je bilo u Feneru i Pao bio Bodiroga i ekipa a sta sad bi.....

Fishermann

pre 2 godine

Partizan je imao 18 suteva vise od turaka i nisu uspeli da dobiju i jos bili u onakvoj situaciji pred kraj meca i ovako kukavicki odigrali produzetak, krivica je na Panteru i Ledeju oni su dovedeni za ovakve utakmice i umesto da su od starta krenuli jako i odma odlepili i rasteretili ostatak ekipe oni igrali kao poslednje kukavice. Ne moze Obradovic da pogadja umesto igraca, a ako.treba ovakvim.igravima.da objasnjava kako se izvodi lopta iz auta onda bolje da je krenuo od juniora

Mihajlo

pre 2 godine

Partizan je skup a Zvezda je sirotinja,manite me tih gluposti.
10 godina se Covic izivljava,dovodi koga god i kad god hoce,ovaj Panter je igrao u Zvezdi za kikiriki,sad isto Kalinic,Vajt,Volters,isto final four igraci,na otkazu Sofoklisa je zaradio i jos milion bezmislica je odvalio.

Fishermann

pre 2 godine

svaka cast igracima sta su uspeli da izgube, nije ovo greska Obradovica nemoze on uci na teren i sutati nije on kriv sto su ceo mec stegnuti umesto da pregaze protivnika 15-tak razlike, da nekazemo zadnjih minut sta su uradili to ozbiljnoj ekipi ne sme da se desava da nemoze dva puta da izvede loptu iz auta, ako Obradovic ovakvim igracima treba da objasnjava kako se izvodi lopta onda bolje da je krenuo sa petlicima...

kc jones

pre 2 godine

ono avramovo probanje da zakuca kao dzordan nas ubi a onda glup madarov faul

ne moze, posle prvih nekoliko utakmica se videlo da je ovaj tim plahovit, sa mnogo amplituda u formi, kako na nivou meseci, tako na nivou pojedinacnih utakmica

1926

pre 2 godine

Što bii rekao tutti frutti bend:

Oba oka sklopi, dobri anđele
nek’ oproste mi tvoje dječje godine,
ti bi nešto vruće da te zagrije,
a meni noćas pašu stvari lagane

Elmer

pre 2 godine

Sramno vodjenje poslednjeg minuta naseg trenera.
Da ne mozemo sa 3 beka da izvedemo loptu pa zatim da se kocka na 3 razlike umesto da pravi faul i udje u penal zavrsnicu su potpuno neverovatni i logicno da su ispali u produzetku.

Steta zbog sjajne publike.

Aspera

pre 2 godine

Otkazi za pola ekipe. Moze i Grega Popovica da dovedu za pomocnog i Kera za glavnog sa ovim Murom, Madarom, Kuruksom, Dangubicem i Zagorcem i ABA 2 bi bila uspeh.

profa

pre 2 godine

Prva petorka Partizana:
Avramović
Avramović
Avramović
Avramović
Avramović,
i naravno trener Obradović, sa pomoćnikom Obradovićem.

super

pre 2 godine

jel igrao Avramović? Nisam gledao jel osvajate? Alimpijevic vas izbacio a kako ste se podsmevali kad smo izgubili zbog Lesorovog zicera! Karma rođaci!

Čaruga

pre 2 godine

Da je gospodin Obradovic vodio ekipe kao sto su Partizan ili za nijansu jace kroz svoju karijeru a ne ekipe za najvecim budzetima u to vreme, ovako bi zavrsavao svaki pohod ka titulama koje je uzeo. Trener koji ne zna da radi sa “sirotinjskim” ekipama, dokazano!!!

no name

pre 2 godine

Pre sedam dana sam rekao da Bursa nije naivna, smejali su mi se.

Avramovic i Madar apsolutni krivci. Avramovic je dosta uradio danas, ali je u kljucnom trenutku zakazao, o Madaru da ne pricam.


Poruka za Zvezdas koji sad likuju o Alimpiju, pljuvali ste ga da ne zna nista dok je bio u Zvezdi tako da treba da se pokrijete po usima

Konstatacija

pre 2 godine

Kada ce limari konacno da nauce da ne trce pred rudu.Jos proslog leta su sve osvojili,dok nije pocelo prvenstvo.Nekoliko puta su ih spustali na zemlju,Zvezda oducivala od kosarke ali ta sekta i dalje ubedjuje sve i svakoga da ce osvojiti EK,za pocetak...mislim da Olimpija nikad lakse nece stici do EL a vi trazite vajld kard za NBA,sigurno mozete tamo i to da osvojite.

sofronije

pre 2 godine

Panter i Ledej kao najiskusniji i kao igraci koji bi trebalo da pokrecu ovaj tim u jednoj od najvaznijih utakmica u sezoni po korisnosti mogu da se mere sa Radetom Zagorcem...

Mihajlo

pre 2 godine

Nije za nas evroliga,prvo da naucimo odbranu da igramo kroz ABA i evrokup pa onda moze da se prica o evroligi,treba se i resiti antitalenata koji pri sutu ceo kos promase i dovesti nase igrace koji stvarno imaju neki talenat.

Globtroter

pre 2 godine

5 razlike na petnaestak sekundi do kraja i naši igrači bukvalno puštaju protivnika da položi dva puta loptu u koš, kao gotovo je.

Aleksa je izgubio utakmicu kada je išao na kucanje sa bacanja umesto da je položi u koš za +7 i napad posle toga primamo trojku preko njega. U produžetku je bio očajan.

Dečko je neverovatno napredovao, ali još uvek nije košarkaški zreo. Jednostavno treba mu još da smiri ludu glavu.

Šteta, sami sebe smo pobedili. Bila je ovo neverovatna prilika za veliki rezultat.

Milanče

pre 2 godine

Da se ne ponavljam, Partizan nikada ništa neće osvojiti,zbog nepravde učinjene najvećem među nama,kada smo ćutali i dozvolili da ga bukvalno najure...dugo još ima da ispaštamo

Pall Mall

pre 2 godine

Imao je Tutin fruti bend Balkan a ovo je Fruti Bursa Turkie. Treba da je sramota svakog grobara posle izjava tenzija euforije cele godine. Jer su zagovarali da uzimaju Evrokup. A realnost je sasvim suprotna. Ovo je krs od ekipe. Na celu sa Rumenogluom i tolikim bačeni novcem. Pa ja ne poznajem ni jedan tim u Evropi da su navijači tako likovali u prazno kao grobari sve ove mesece. Jad i cemer. Jos su imali pomoć sudija ali Fruti Bursa na celu sa Alimpijevicem su održali čas košarke Rumenoglu i njegovim preplacenim igračima. Bravo Dušane nadmašio si Željko u svim segmentima igre. Grobari trebaju da se pokriju ušima ako imaju imalo stida i obraza i vise nikada ali nikada da ne izuste bilo sta.Zali boze državnih para.

kakone

pre 2 godine

Preglup sistem takmicenja. Drago mi je sto je Partizan ispao, al dosao im je ovaj nacin takmicenja glave, gdje ti cijela sezona zavisi od jedne utakmice. Da se igralo na makar dvije pobjede, prosli bi.

Dragan

pre 2 godine

Teško je to reći ali Obradović nije više trener kakav je bio.
Vidi se na njemu zamor materijala.
U svakom slučaju on ostaje jedan od najboljih trenera koje je Evropa imala.

Fenomen

pre 2 godine

Odavno nisam uživao kao večeras...moja je sreća neopisiva...Tebi, živ li si...jesi li ukalkulisao ko je protivnik u polufinalu i finalu? Pitaj Vuleta iz bratske Podgorice...od srca vam želim da kmečite još dugo, dugo.

Србија

pre 2 godine

Оставити Мадара Пантера Ледеја Смаилагића Лесора. Аврамовић само за гарбиџ. Отпустити Мура, и ове комедија јуниоре Загор, Трифа, Дангуба, Коприва, Вукчевић.

Ovo je sramna utakmica na nivou one sa Cedevitom od pre devet godina

pre 2 godine

Znaci odmah znam da cemo da kiksamo kad vidim da se na svaki kos palimo kao da smo dali gol u devedesetom minutu. Umesto da se koncentrisu na utakmicu oni skacu po pola minuta posle svakog kosa koji inace jedva nekako ubacimo. Nema nikakve ideje u napadu cele sezone, igraci prave nedopustive greske, gube dobijene utakmice jer prave gluposti, citavu sezonu se mucimo sa ubacivanjem lopte iz auta, Panteru se daje da siluje do iznemoglosti, u odbrani supalj, puni ga svako koga on cuva da bi nesto napravio u napadu, a od napada nista. Ono sto se je desilo u poslednjem minutu je za otkaz i treneru i polovini igraca. Avramovic masi mrtav zicer koji zavrsava utakmicu, pa onda ne da loptu boljem izvodjacu bacanja i tu masi bacanje, pa primamo koseve posle dve sekunde tri napada uzastopno dok nam pola ekipe skace kao majmuni po terenu i slave nesto sto nisu osvojili jos, a onda Panter koji ne zna da zivede loptu u dva navrata, jednom su nas castili bacanjima, drugi put smo poduvali, njima treba trojka mi ih pustamo da je sutnu i na kraju poslednji napad gde Panter uzme loptu ode sa njom na centar i sutne a treba nam bilo kakav poen za pobedu. Mislim stvarno, ja obozavam Obradovica, ali ova i ona utakmica u Ljubljani su za momentalni otkaz taman da je Greg popovic u pitanju. Na domacem terenu da izgubis ovakvu razliku na ovakav nacin i da ti se to ponovi dva puta u mesec dana, ja stvarno ne mogu da nadjem ni jednu rec opravdanja za to. Ova Bursa je slabasan tim sta god da neko prica.

Marko

pre 2 godine

Cela sezona bez jedne izradjene akcije.E moj Obradovicu,zalutao si u Partizan.Pregazilo te vreme.Ti jos igras kosarku od pre 10 godina.Oducio te Alimpijevic od kosarke.Cim si ti trener u klubu sa ovom upravom,jasno je sve.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Nije šok.Uopšte.Ziheraška igra koju Obradović forsira odavno,dolazi na naplatu kada nemaš dovoljno kvalitetnih iso igrača koje je imao do sada u karijeri na raspolaganju.
Nijedna uigrana akcija plus pune tribine koje su predstavljale samo teret mladim igračima koji nisu pripremljeni za tako nešto.
Dvadeset minuta u drugom poluvremenu,izvršene su samo 2 izmene,plus produžeci.
Hvala Željko na svemu,ali ovo ne prolazi više.

...

pre 2 godine

Da li shvatate da partizan ima najskuplju ekipu u istoriji ovih prostora i najveći budžet Evrokupa i ovako igra protiv Burse a Zvezda pre neki dan sa sve Mitrovićem, Kuzmićem i Simonovićem dobila Efes. Da li shvatate kolika je razlika između ta dva kluba i gde bi ko bio sa istim budžetom? Prošle godine se partizan sa istim budžetom kao Zvezdin borio za 7. mesto ABA lige pa je ove godine stala cela država iza njih

Rokabili

pre 2 godine

Zadnjih 2 minuta regularnog dela da se izučava u košarkaškim akademijama, kako izgubiti nemoguće ili napravi što više gluposti možeš...

duledudule

pre 2 godine

AALLLLEEEEMMMPIIIJJJJEEEEE, e moji Grobari 103 poena od Burse kod kuce. Salu na stranu, znam da ste izbedacili, ali sve to je lose. Ja ne znam kako ste ispustili ono na kraju, ne verujem. Al dobro, vidimo se nadam se u finalu aba lige.

cukce

pre 2 godine

Pa šta uradi Alimpije!? Arena se ekspresno isprazni, čini mi se da se ovako brzo nije ispraznila od one trojke Nolana Smita! Dal se Lesor još uvek krevelji po Areni!?

Volej bajo moj

pre 2 godine

Bolje sad što ste ispali, nego da ispadnete od Olimpije. Dobro, ispali ste izbacio vas Alimpije, malo se i rimuje. Nego, kad igrate finale EK? Doš'o Željko, doš'o Panter, Ledej, doš'o Lesor, spavaš li mirno Euroligo. Kad' ono, vi izgubite i to kod kuće od Burse? Još primite 100 komada ... Eeeee, bruke jedne.

Aster Blistok

pre 2 godine

Kakav šok? Šta lupate gluposti? Ovo je normalno. Mada poznajući njihovu MITOMANIJU SAMOPROGLAŠAVANJA svime i svačim, ne čudi što su uopšte i mislili da su kao nekakvi favoriti!!!!
Ajte, molim vas.

Fenomen

pre 2 godine

Al što imate trenera....podseća me na ajvar. Znači i sledeće sezone cipiripi kup...za vas puna kapa. A poleteli ste mnogo...mislili ste da idete u NBA...kad ono...Dinamika, Tamiš, Cerak.
.

MarS

pre 2 godine

Ovde je Obradović kriv 100%
10sek pred kraj vodimo 5 poena i umesto da se pravi faul gde bi se uslo u penal završnicu i obezbedila pobeda pustaju se laki poeni.

zabacnasteroidima

pre 2 godine

Pobednik Evrokupa
Osta nedosanjani san,
I opet ćeš da igraš samo cipiripi kup,
Sad je opet kriva Zvezda i tako svaki dan.
TI SI IPAK MALI PARTIZAN!!!

VRANjANAC DS

pre 2 godine

Vi nećete u košarci da osvojite, ni ove godine, ni sledeće sezone, a ni za 5 godina ništa, šus pleh tim ste, kako vas nakanta Bursa. Ahahahaha!!!

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Svaka cast Bursi i Alimpiju na maestralnoj igri i velicanstvenoj pobedi. Definitivno je utakmicu izgubio Avramovic koji je prvo promasio zakucavanje, a potom nicim izazvan krenuo ka klupi Burse da namerno provocira. Isto to je uradio u derbiju, samo veceras nije imao Bultazera na svojoj strani. Utakmica jako slicna utakmici Zalgiris-Zvezda. Tada su svi napali Radonju zbog faula, a vidimo veceras ga ni najveci u istoriji kako kazu nije pravio? Alimpije skolski nacrtao zadnji napad. Panter i Aleksa su igraci koji su slabi pod pritiskom, Partizan igru nema realno, sve se svodi na individualni kvalitet pa ako krene. U odbrani je tek zestoka promaja.

ficko

pre 2 godine

Mislio sam da ovo necu nikad da kazem ali Zeljko mislim da ti je vreme da se povuces,otako je duda ivkovic umro zeljko ne zna sta je napad a sta odbrana,zagorac isto penzija,Panter otkaz pa ja bih vise pogodio. Tristan sansu nije dobio,koprivica decko nije dao poen u reketu u napadu skypljao zve zivo on ga nije uveo u drugo poluvreme. 14 sekundi pre kraja vodi 5 razlike zeljko ne ume tajm out da pozove pa samo trener bez mozga to moze,postovanje za 9 titula zeljko ali tvoje vreme je proslo jos pre 3 godine . sportski pozdrav

smejanje

pre 2 godine

kakav crni shok?
partizan je raspustena banda kao da sam im trener ja ili moj komsija ili bilo koji obican covek. samo se trojke sutiraju, Avramovic se raduje posle svakog poena pola minuta, pa on vise primio poena dok se radovao nego sto je postigao. ne znam ni ko je racunao partizan u favorite glavne, pa slask je igrao egal s partizanom.

Aca

pre 2 godine

Od danas vise nisam navijac Partizana, dosta mi je ovaj klub zivaca uzeo i nerava pojeo. Mars u tri lepe i obradovic i svi. Gledam samo nba ligu i strane fudbalkse lige kao normalan svet uz kokice i pivo. Pred 20,000 ljudi ti si se obrukao prokockao +6 na 10 sek do kraja. I Obradovic je najbolji trener u Evropi? Malo sutra, lepo da da sutra ostavku i nek odu svi, a nek igraju deca. Sezona je gotova nakon ovoga, sve ostalo je apsolutno nebitno.

WalterNBGD

pre 2 godine

Alimpije vas izbacio nesrece jedne.Stvarno se vise ne javljajte.Da li ste napokon shvatili gde ste i kolika je razlika u odnosu na Zvezdu?

Candreva

pre 2 godine

Nevjerovatno da Obradovic dopusti onakav zadnji napad u regularnom vremenu, 9 sekundi do kraja I Panter uzima trojku na isteku napada bez ikakve akcije I plana. Potpuno razocarenje u Obradovica veceras.

kretenizam

pre 2 godine

Kolko retardirana ekipa ovaj Partizan, ovo nije normalno. A onog Avramovica bih odmah posle utakmice otpustio bez razmisljanja. Prvo masi mrtvi zicer, onda ne da loptu nekom ko ume da izvede bacanje, masi ga. A za izvodjenja lopte koje veliki Zeljko nije uspeo da ih nauci za citavu sezonu tek necu da komentarisem. Pa ne prave faul nego pustaju da im sutnu trojku i kao zacin na sve poslednji sut umesto na neki prodor Panter ode na centar sa loptom i sutne. Pa da li je moguce da se Zeljku desavaju ovakvi gafovi evo ve deseti pu ove sezone da ovakve utakmice gubimo. Strasno

Pinki

pre 2 godine

Nekada smo imali najbolje trenere. Partizan danas (čak posle time-outa), zvezda protiv Žalgirisa na +3 manje od 10 sekundi do kraja ne rade faul, primaju trojke i u produžetku gube utakmice. Nekada su ti isti treneri “pravili” Faul na + 2, da bi imali zadnji posed. Očito jim slava udarila na taktiku…

pravoslavni kelt

pre 2 godine

Da li se Lidej bacio na zapisnicki sto,da li je Panter skocio u publiku,da li se Avramovic kezio,Lesor udarao u grudi a Trifa pokazivao misicice?I vi ocete u EL a primili sto poena od Burse.Trebace jos para milionerima sa Dedinja,malo je ovo, kakvi cirkuzanti.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Vodimo 5 razlike na manje od minut do kraja, Aleksa od Cacak ima najlaganije polaganje ALI NE! ON MORA DA ZAKUCA LEVOM RUKOM NA DESNI OBRUC I ZATO POPIJE RAMPU I UNESE FRKU U EKIPU...

moreplovac

pre 2 godine

Alimpijevic bolji trener od Obradovica.
Naduvenom proslo vreme, od deranja niko nije postao bolji. Samo lepa rec i postovanje motivisu igraca da pruzi svoj maksimum.

Pixy

pre 2 godine

Šok je samo za ljude koji ne poznaju košarkašku igru. Obradović je završio... Igra bez ideje, a i kvalitet igrača Partizana je upitan.

Pixy

pre 2 godine

Hoće li Žexu sada na konferenciji za novinare opet biti krivi Jarić i Rakočevič, kao nekada, ko se seća već...Hahahahaha... Koji prevarant od trenera.

Milos

pre 2 godine

Ja kada sam juce i danas pisao da Alimpije to lagano resava, vi mi nalupaste minuse. Gde je sad onaj lik sto je pisao da Partizan nece izgubiti ni jednu utakmicu do kraja sezone?

ništa lično

pre 2 godine

Šta kaže Srki komentator?

Tako ti život vrati šamarčinu kada svesno iskrivljuješ stvari...uzdižeš Partizan, takmičenje Evro kup, timove koji igraju sa Partizanom... onda ti se sudbina ovako vrati.

Obožavam kada vas ovako neko nebitan naklinka i to kući...jer Bursa je projektovana za NBA .

Koji su ovo levaci... strašno.

Really good

pre 2 godine

Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....
(Really good, 20. april 2022 21:38)

Tri srebra su propast, ali, nažalost, nema više uspeha kao u vreme dominacije grobara kad smo ispadali u grupi usred Beograda, bili deveti u Evropi...
(Lajavi krelac, 20. april 2022 21:53)
Od 95' godine i vodonosa je bio iz Partizana, toliko o tome, 3 Evropska i 2 Svetska zlata...

NY

pre 2 godine

Kada poslastičaru daš margarin umesto putera, prezlu umesto mlevenog oraha ne može da bude torta. Tako su i Željku, limar i Savić doveli igrače i od tih igrača Željko treba da napravi tim. Dobili lovu od države i sve što je bilo raspoloživo kupuj

g.k

pre 2 godine

obradovicu idi,pregazilo te vreme ne mozes vise.drzis koprivicu i trufunovica u igri koji pojma nemaju a lesor sedi citavu trecu cet.ne znas rajm aut da uzmes i da ides u orednje polje nego dozvoljavas da madar pravi faul.

VRANjANAC DS

pre 2 godine

Vi nećete u košarci da osvojite, ni ove godine, ni sledeće sezone, a ni za 5 godina ništa, šus pleh tim ste, kako vas nakanta Bursa. Ahahahaha!!!

2CRAZY

pre 2 godine

Sta reci,Partizan izgubio dobijenu utakmicu, iako je odigrao ocajno.
Avramovic umesto da polozi vrlo bitne poene, on pokusava da zakuca,
igraci Partizana ne umeju da izvedu loptu iz auta kad god je gusto,
u napadu se svodi sve na individualne prodore i suteve, nema nikakve akcije da se ukljuci veci broj kosarkasa...
na kraju kad smo vodili 3 razlike, umesto da se faulira za 2 poena, oni pustaju sut za tri...
U napadu ne mozemo nista da pogodimo, zbunjeni smo i u napadu i odbrani, dal je moguce da do sad Zeljko nije uspeo da im objasni sta zeli...

Apsolutno nismo ni zasluzili prolaz dalje.

shame boner

pre 2 godine

Ovaj tim je brdo crowdpleasera kojima je vrh kosarkaske inteligencije paljenje publike. Trener direktan krivac za raspad na kraju. Avramoviću je preče zakucati sa slobodnih bacanja da bi se publika raspametila nego odvesti klub u slj fazu takmicenja. Žalosno koliko su oni svi opterećeniji atmosferom nego igrom. Na kraju se to sve obilo o glavu. Ponavljam,trener direktan krivac za loše vodjenje utakmice i lošu mentalnu pripremu tima za ovakvu vrstu pritiska pod moranjem.

Mile

pre 2 godine

Strahotni
Kakve gluposti ..ta Bursa namučila Efes jedva je dobio pa su i Fener dobili ...a Real je redovno gubio od Andore i Huventuda ...isto evrokup timovi...nema slabih sad u osmini finala ...videcemo zvezdu protiv cedevite u plej ofu aba lige

Sića

pre 2 godine

Ma ovo dobijamo sigurno, najbolji njihov igrač Freeman otišao u sred sezone u CSKA, čovek davao 20+ na svakoj utakmici.
A koga treba da pobedimo u sledećem kolu za polufinale?

Mihajlo

pre 2 godine

Avramovic u napadu a Madar u odbrani nas unistavaju,koliko me nervira da gledam kako se Avramovic nerezonski zalece svaki napad,toliko se iznerviram i kad vidim da Madar cim se postavi blok on gubi svog igraca i protivnik uvek ima visak.

Mihajlo

pre 2 godine

Od svih ovih tzv.talenata u Partizanu jedino sam nesto od Vukcevica video veceras i pojma nemam sto je u trecoj cetvrtini zakucan za klupu,u odbrani je bio odlican,pogodio i jedan sut,ovi ostali ce pre biti da su antitalenti,Madar moze i dobar napadacki da bude ali je u odbrani ocajan.

bezveze

pre 2 godine

Na jedan dobar potez tri greske pravimo. Neverovatno kakvo silovanje bez razloga i u napadu i u odbrani. Panter nas ponovo unistava, ledej takodje, daj Boze da se poboljsaju, ali generalno njih dvojica svaku jaku utakmicu u autu. Koprivica tri zakucavanja masi, Lesor opet u svom modu pogbljenog coveka i ako treba da zavisimo od Avramovica prtenog bolje odma ovde da kiksnemo, da ne gubimo vreme.

milos.k

pre 2 godine

Partizan nažalost gubi ovo. Cele sezone ništa ne igramo, toplo-hladno. Gotovo da nismo napredovali kao ekipa....čak i ako prođemo mi redovno gubimo od Cedevite

steva

pre 2 godine

kako god zavrsilo ovo, Zagorac podhitno da se povuce. Dakle ne da ode iz kluba, nego da se penzionise. Nije on kosarkas. Moze da bude marioneta.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.
(Strahotni, 20. april 2022 20:33)

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?
(Paradox, 20. april 2022 20:53)

Sezonu?

Really good

pre 2 godine

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?
(Paradox, 20. april 2022 20:53)
igramo opet 34 kola od jeseni ,što pitaš?
(slobinator, 20. april 2022 21:17)
Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....

JPR24

pre 2 godine

Nekad je na sajtu evrolige (evrokupa) bio i podatak o broju gledalaca...Sada to ne mogu da pronađem. Može li neko da pomogne?
(pomoć, 20. april 2022 21:26)

Pa potrudi se malo… Piše 18340.

Baćo

pre 2 godine

Bursa nije naivna ekipa, nsprotiv. Ali Partizan ne može da pobedi nikoga sa ssmo 2 igrača a ostali ko da su pali s Marsa. Odbrana katastrofa.

JPR24

pre 2 godine

Loše. Jako loša igra ! Šut slab. Vade nas skokovi pa ko ubaci, ali nemamo kolektiva, Bursa ima 14 asistencija, naši 6 !! Ej 6 ! Željko ne znam šta smišlja, ali kako god, pa i limitirana ekipa bi igrala više zajedno ! Ovo muljanje u svakom napadu je stvarno previše. A ne bi me čudilo i da se raspadnu kako su krenuli u drugo poluvreme… užas blagi od košarke !

Lajavi krelac

pre 2 godine

Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....
(Really good, 20. april 2022 21:38)

Tri srebra su propast, ali, nažalost, nema više uspeha kao u vreme dominacije grobara kad smo ispadali u grupi usred Beograda, bili deveti u Evropi...

kum žoržo

pre 2 godine

Odbrana je popravljena ali je plej i dalje ogroman problem,ne mozemo da probijemo i napravimo lake poene.Previse promasenih zicera,Panter ocajan.Bursa ratnicka ekipa,igraju na sve ili nista,nemaju sta da izgube.Bice cupavo do kraja.

Никола

pre 2 godine

Балша 2 и Лесор 1 зицер о први обруч.
Штета, било би лакше да су момци сконцентрисанији.
Са надом да ћемо бити бољи и сломити их у наредне две четвртине.

Strahotni

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.

Paradox

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.
(Strahotni, 20. april 2022 20:33)

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?

Rokabili

pre 2 godine

Zadnjih 2 minuta regularnog dela da se izučava u košarkaškim akademijama, kako izgubiti nemoguće ili napravi što više gluposti možeš...

Miskec

pre 2 godine

Kada Zvezda dobije Makabi, ili Efes, oni su raspali, ili nas puste, ali je zato Bursa evropski kosarkaski gigant!
Kaze komentator da su partizanovi igraci umorni!
Od cega, od koga?

bezobraznik

pre 2 godine

Dobio vas Alimpije (za koga mislim da je klasa trener i žao mi je što nije dobio veću šansu) sa 6 igrača. Bruka. Željko, da se ne cmačemo.

Strahotni

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.

menađer

pre 2 godine

Pošto je od svih ekipa u osimini finala jedino Partizan izgubio na produžetke, a i imao je najbolji skor u grupi - možemo da kažemo da je u Evrokupu završio u TOP 9

...

pre 2 godine

Da li shvatate da partizan ima najskuplju ekipu u istoriji ovih prostora i najveći budžet Evrokupa i ovako igra protiv Burse a Zvezda pre neki dan sa sve Mitrovićem, Kuzmićem i Simonovićem dobila Efes. Da li shvatate kolika je razlika između ta dva kluba i gde bi ko bio sa istim budžetom? Prošle godine se partizan sa istim budžetom kao Zvezdin borio za 7. mesto ABA lige pa je ove godine stala cela država iza njih

Vanja

pre 2 godine

O moj Zeljko koliko jos miliona je potrebno da se prodje Bursa u Beogradu, lako je bilo u Feneru i Pao bio Bodiroga i ekipa a sta sad bi.....

Retrogradni Merkur

pre 2 godine

Danima mi drugari koji navijaju za Partizan pričaju sa kime mogu da se sastanu u finalu. Ova utakmica kao da nije ni trebala da se igra. Izgleda da su tako mislili i igrači Partizana.

Mare

pre 2 godine

Svaka cast Panteru na onom poslednjem napadu oni u bonusu on suta frajer trojku preko ruke sa 8 metara da ispadne faca, da nekazemo da je vecinu utakmice se krio od lopte a najskuplji igrac...

CRC_32

pre 2 godine

Jasno je da će uvek biti navijačkih (komšijskih) prepucavanja u ovakvim situacijama, posebno nakon one početne euforije, posle prvih 5 kola ABA lige. Pričalo se tada kako Partizan već ima tim za F4 Evrolige i sl. Međutim, ovo je ipak skandal, da naš klub sa tolikim ambicijama u punoj Areni ne može da dobije desetoplasirani tim turske lige. Istina je i da je ovo nakaradan sistem takmičenja u eliminacionoj fazi, ali zar neko misli da bi bilo mnogo bolje u Turskoj?!

Коштуница

pre 2 godine

Кад играмо већ најављену утакмицу са Цедевита-Олимпијом?Логично да имамо предност домаћег терена,и уз најбољег тренера европе и најбоље играче идемо на победу до освајање трофеја.

poznavalac ©®

pre 2 godine

Alimpije nas rasturao sa FMP, pa sa Zvezdom, sad sa Fruti Bursim. Dzabe nam i Zeljko i hajp, i Pokusevski na tribinama. Dok nam Ostoja i SNS u klubu, dzaba nam i novci i sve.

Васа

pre 2 godine

Гледао сам Партизан против Цибоне и овај пораз ме није изненадио. Имао сам утисак да Обрад отаљава посао и да нема намеру да настави посао следеће сезоне. Једноставно то није Партизан у којем се он афирмисао и као играч и као тренер. Мислим да је имао жељу да колико може врати Партизану за све што је постигао, али и да је увидео да то баш и не иде. Друга су времена, нема воље, ентузијазма, нема домаћих великих талената. Играју страни играчи за баснословне плате у поређењу са стандардом већине становништва. Навијање је усиљено, углавном уперено према комшијском клубу који фунционише по истим принципима.
Сигуран сам да има млађих навијача који се не слажу са мном, ово је ипак мишљење једног разочараног старог навијача Партизана.

svi znaju sve

pre 2 godine

Vodis 5 razlike na 15 sek, igras presing na drugoj polovini sa 3 igraca. pravis faul u napadu u izvodjenju lopte ispod kosa.
I velik Avram, umesto da polozi on ide da zakuca kao MJ i posle umesto da doda loptu Panteru (koji je em bolji izvodjac bacanja, em slobodan i niko oko njega na 5m i da ustedis neku sekundu) , on hoce da bude junak i ceka da naprave faul nad njim.I naravno masi 1 bacanje.
REALNO NISMO ZASLUZILI DA POBEDIMO.
PRIMITI 103 POENA OD 10te ekipe iz Turskea od toga 5 igraca daju 90+ a hoces da osvojis EK.
TESKO

Heat

pre 2 godine

I da niko na konferenciji ne priupita zasto nije napravljen faul na +3 za nas i 10 sek do kraja?! Zasto dajes sut za tri, ako mozes da pravis faul za dva bacanja???

Kuki

pre 2 godine

Nekoliko utisaka:

Prvo skoci pa reci hop.
Veliki neuspeh Partizana.
Moze se reci i sramota, pogotovo ako se setimo sa kakvim je ambicijama usao Partizan u ovo takmicenje i sa koliko pojacanja i ulozenog novca.
Velika mrlja na sjajnu karijeru Željka Obradovica, jer ovaj neuspeh je velikim delom njegova zasluga.Bolje mu je bilo da je otisao u penziju.
Jedina mozda mala olaksavajuca okolnost za Partizan je zaista glup sistem takmocenja, gde jedan los dan moze da upropasti sezonu nekom klubu. U ovom slucaju Partizanu i juce Huventudu.

Školobocna

pre 2 godine

Videlo se od početka sezone da nije dobro uklopljen tim , ovo je sad samo posledica . Fali play da razigra ekipu , Avramović nije takav igrač a Madar je premlad za takvu ulogu . Panter nije konstantan, to je večeras dokazao , u Zvezdi je imao bolju sezonu . Odbrana je problematična već dugo , ne znam šta je razlog , previše je igrača koji se uopšte ne trude u defanzivi. ABA teško do trofeja , pitanje je šta će biti posle ove sezone i ko će ostati , od Obradovića pa nadalje .

mordor

pre 2 godine

poslednji napad..panter sutira sa 9m. na 7 sek. pre kraja....care idi na kos,mozda sviraju faul....ogledalo cele sezone,neki igraci mogu da rade sta hoce a na nekima se trenira strogoca

molina

pre 2 godine

A faul za dva bacanja na 3 razlike na 10 sec...za Radonju ste pricali da je neznalica, kad ono....
Ma vazno da je juce Huventud ispao....

Public_Enemy

pre 2 godine

kosmarna noc, dobijena utakmica....avramovicevo kucanje na prvi obruc i madarov faul u napadu pri partizanovom ubacivanju lopte na 10 sekundi!

Kozuki Oden

pre 2 godine

Vodimo 5 razlike na manje od minut do kraja, Aleksa od Cacak ima najlaganije polaganje ALI NE! ON MORA DA ZAKUCA LEVOM RUKOM NA DESNI OBRUC I ZATO POPIJE RAMPU I UNESE FRKU U EKIPU...

Nemanja

pre 2 godine

Kakvo kosarkasko samoubistvo. Lozenje citave godine. Bacene pare. Puna arena u kojoj nas ponizava prosjecni Turski tim. Najbolji Evropsko trener koji gubi dobijenu utakmicu koju bi dobili 5 basketasa. 31 godinu prartim Partizan veceras smo dotakli dno.

Pera

pre 2 godine

Lepo je napisao jedan pre neki dan da je sanjao da Bursa daje trojku koja resava utakmicu. Svi su mu se smejali i nalupali mu minuse. Lik se salio, al ipak je bio u pravu

kretenizam

pre 2 godine

Kolko retardirana ekipa ovaj Partizan, ovo nije normalno. A onog Avramovica bih odmah posle utakmice otpustio bez razmisljanja. Prvo masi mrtvi zicer, onda ne da loptu nekom ko ume da izvede bacanje, masi ga. A za izvodjenja lopte koje veliki Zeljko nije uspeo da ih nauci za citavu sezonu tek necu da komentarisem. Pa ne prave faul nego pustaju da im sutnu trojku i kao zacin na sve poslednji sut umesto na neki prodor Panter ode na centar sa loptom i sutne. Pa da li je moguce da se Zeljku desavaju ovakvi gafovi evo ve deseti pu ove sezone da ovakve utakmice gubimo. Strasno

profa

pre 2 godine

Prva petorka Partizana:
Avramović
Avramović
Avramović
Avramović
Avramović,
i naravno trener Obradović, sa pomoćnikom Obradovićem.

Kedi

pre 2 godine

Najbolji domaći igrači Partizana je Kevin Panter.
Najgori potez Željko u karijeri je dolazak u Partizan. Jeste da je došao po toj Čačanskoj liniji ali on mora da ima skup zvezda da vodi, tad je najbolji u Evropi, što je dokazao u Realu, Huventudu, Panatinaikosu, Fenerbahčeu pa čak i u Partizanu, tad je imao najbolji betonski par u Evropi. Sta je ovo njemu trebalo nije mi jasno, mada je on imao samo Makabi kao opciju iz Evrolige i bio je svestan da sa njima ne bi .ogao nista da uradi, pa je kao iz patriotskih razloga došao. Za mene je ogromno razočarenje.

Šta mislite?

pre 2 godine

Koliko ABA liga smo osvojili od dolaska Ostoje u klub?
Koliko sezona smo igrali Evroligu od dolaska Ostoje u klub?
Koliko puta smo bili šampioni Srbije od dolaska Ostoje u klub?

cukce

pre 2 godine

Pa šta uradi Alimpije!? Arena se ekspresno isprazni, čini mi se da se ovako brzo nije ispraznila od one trojke Nolana Smita! Dal se Lesor još uvek krevelji po Areni!?

Giga Moravac

pre 2 godine

Avramović i Obradović izgubili utakmicu, ovaj prvi nikad neće biti igrač, fali tu nešto, a ovaj drugi zreo za penziju. Ovo Dule nikada ne bi izgubio, ali nikada.

Zoran

pre 2 godine

Koprivica i Trifunovic talenti ???? U bivsoj Jugoslaviji takvi su igrali opstinske lige.
Realno, Partizan je prosecna ekipa i nista preko toga. Na zalost, kosarka u Evropi je pukla i svodi se na to ko kupi bolje Amerikance. Ostali, mislim na domace igrace, zonska liga.
ovo nije nikakvo iznenadjenje. Ruku na srce i Obradovic je pravio velike rezultate u ekipama sa ogromnim budzetom. Dovedu mu sta je najbolje i to je to. Ne kazem da je slab trener, ali ti od Koprivice i Trifunovica ne mozes napraviti Kicu i Praju, ili Moku i Ducija...NEMOGUCA MISIJA...

Solo

pre 2 godine

Bez Srpskih igraca u celom timu Partizana nema promena i nema pohoda na vrhu nase i Evropskih liga...Stranci su dobri ali nemaju nas mentalite i nasu igru...Dovedite nase igrace i cuvajte ih da igraju zajedno dok ne napune 27-28 pa onda neka idu na rasprodaju..

Sumadinac

pre 2 godine

TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!!

sasa pg

pre 2 godine

Kakvi ste vi amateri! Onog Avramovića ne bih više pustio u halu. On da zakucava u obruč odlučujuće poene!? Pa vi ste raspuštena b..da

Gledalac

pre 2 godine

Није шок.
Кошарка и спорт требало би да се врате техници; кондициони тренери постали важнији од свих!!! Да спорт буде спорт, играчи технички обучени и непреплаћени, образовани. А менаџерима и загарантованим минутажама доживотна суспензија. Ово је утопија, јер је спорт одавно бизнис.

Candreva

pre 2 godine

Nevjerovatno da Obradovic dopusti onakav zadnji napad u regularnom vremenu, 9 sekundi do kraja I Panter uzima trojku na isteku napada bez ikakve akcije I plana. Potpuno razocarenje u Obradovica veceras.

boki89

pre 2 godine

Nisam Partizan gledao odavno jos iz vremena Vujosevica kada smo bili nesto u Evropi.I vidim neko lozenje ma ovaj evrokuo i rekoh ajde da pogledam.Ovo je jedna katastrofa.Prvo navijanje je toliko lose bilo na kraju utakmice se bukvalno cela arena ispraznila igraci su katastrofalni nijedan domaci igrac nije dobar i ovi stranci su isto ocajni sve neki sutevi sa 10m a onda i Zeljko je katastrofalno vodio mec imas zadnji napad oni su u bonusu mesto da ides na dvokorak i faul kos ti sutiras sa 10m.Sve u svemu jako lose i na terenu i na tribini.I da smo prosli ne bi ovo osvojili

Aca

pre 2 godine

Od danas vise nisam navijac Partizana, dosta mi je ovaj klub zivaca uzeo i nerava pojeo. Mars u tri lepe i obradovic i svi. Gledam samo nba ligu i strane fudbalkse lige kao normalan svet uz kokice i pivo. Pred 20,000 ljudi ti si se obrukao prokockao +6 na 10 sek do kraja. I Obradovic je najbolji trener u Evropi? Malo sutra, lepo da da sutra ostavku i nek odu svi, a nek igraju deca. Sezona je gotova nakon ovoga, sve ostalo je apsolutno nebitno.

Mladen cg

pre 2 godine

Način na koji su košarkaši Partizana sami sebe porazili , ne zaslužuje nervozu od istinskih navijača Partizana!!
Kao navijač Crvene Zvezde, ističem da košarkaški stručnjaci trebaju ozbiljno da pristupe analizi uzroka poraza Partizana od Burse i dva poraza C.zvezde u ovogodišnjem izdanju Evrolige (protiv Efesa i Žalgirisa). Znam samo da naši klubovi i reprezentacija , u nekom ranijem periodu, to sebi nisu dopuštali!

Petar

pre 2 godine

Utakmicu, na terenu " izgubiše"Avramović ( nepotreban pokušaj zakucavanja na +5 ) i Madar neiskusnim faulom na +3. Obradović lošim odlukama i izmenama pored terena...... Šteta !!!!!

zabacnasteroidima

pre 2 godine

Pobednik Evrokupa
Osta nedosanjani san,
I opet ćeš da igraš samo cipiripi kup,
Sad je opet kriva Zvezda i tako svaki dan.
TI SI IPAK MALI PARTIZAN!!!

Tesno mi ga skroji nane

pre 2 godine

Šta vas briga makar ste domaćini u finalu.A čujem da na toj utakmici doći skauti Lejkersa zbog Alekse jer je planiran da zameni Lebrona

The end

pre 2 godine

Evroliga/evrokup su puni poluigraca sto nisu prosli nba a kojima menadzeri dizu cenu. U Partizanu su to Ledej Panter Lesor, obican prosek, ali skup. Ovako bi smo prosli i sa nasim talentima umesto njih.

Dusan

pre 2 godine

Avramovic lično izgubio utakmicu.
Njegovo ponasanje gde on kao "slavi koseve" i evidentno gubi koncentraciju na takve gluposti je nedopustivo. E zato je dosao momenat, pri kraju, kada je pokusao da zakuca umesto da polozi i resi utakmicu.DA tek ono odlazenje na klupu protivnika, bez tezeg komentara.
E na takvim stvarima Zeljko treba da radi sa takvim igracima...tuga!!!

Dr Nele

pre 2 godine

Utakmicu rešavaju detalji.
Ovu je rešilo "kucanje" Avramovića. Umesto da se reši utakmica... Ma šta da pričam kad je Zabranjeno pušenje to odavno reklo "Ko igra za raju i zanrmaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku". Ono ne sme da se promaši.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....
(Really good, 20. april 2022 21:38)

Tri srebra su propast, ali, nažalost, nema više uspeha kao u vreme dominacije grobara kad smo ispadali u grupi usred Beograda, bili deveti u Evropi...

Sića

pre 2 godine

Kaže Željko na konferenciji posle utakmice: "Znamo koliko je uložio energiju predsednik kluba, koliku je energiju uložio Zoran..."
KOLIKO JE PARA, DRŽAVNIH ULOŽENO GOSPODINE ŽELJKO U TAJ PARTIZAN, a decu lečimo porukama.
Izgubili ste od tima koji je zbog finansijskih problema (inače privatni tim) prodao tri najbolja igrača u toku prvenstva.

Stefan

pre 2 godine

Partizan od pocetka nema igru,moze da izgubi od svakoga.Sve se svodi na sut spolja.Tim to je kosarka,a Partizan nije tim.
A to je vec zadatak trenera,ma kako se on zvao.

Lord

pre 2 godine

Svaka cast Bursi i Alimpijevicu prije svega.
Avramovicu, visok si 192 i imas odraz 20cm, nemoj da pokusavas da zakucavas ni na onom plasticnom kosu sto ide na vrata.
I opet da ponovim, mozda se to misljenje ustali, Trifunovic je totalno, ali totalno beskoristan igrac.
Svaku desetu utakmicu imas solidne procente za 3, a taj sut za 3 je tvoj jedini napad.
Vrabac je imao jaci repertoar.

kuku majko

pre 2 godine

Ajde i da nekako progutamo ovu zavrsnicu pod izgovorom nesrecan splet okolnosti, ali ona odbrana, onaj raspad sistema, ona nepotrebna udvajanja kao na casu fizickom u osnovnoj, najbolji suter ekipe ostaje sam kao duh 6 puta (nema veze sto je promasio) ono nisam video nikad u zivotu. Najgora odbrana koju sam video, dzabe neki kao napadaci. a i napad, samo trojke se sutiraju... ljudi ova Bursa je takodje smesna ekipa da se ne zavaravamo, osim ovog Bitima koji je skolovao svoje cuvare

PAR

pre 2 godine

Najviše su podbacili Panter i Ledej. Madaru onakva greška može da se desi, dečko je vrlo mlad i neiskusan i verujem sa ce biti sve bolji. Avramov pokušaj kucanja je tek za anale - teško da videh gluplji potez, a pratim košarku dugo. Ali Panterov poslednji napad u regularnom delu, Ledejevo bežanje od lopte, driblanje u nogu...to su f4 igrači I na njima je n
bilo da donesu prevagu. Bolan poraz svakako. Sve cestitke Bursi i treneru Dušanu, koji me je oduševio večerašnjim držanjem. Puno sreće u nastavku im želim najiskrenije.

sofronije

pre 2 godine

Panter i Ledej kao najiskusniji i kao igraci koji bi trebalo da pokrecu ovaj tim u jednoj od najvaznijih utakmica u sezoni po korisnosti mogu da se mere sa Radetom Zagorcem...

Aspera

pre 2 godine

Otkazi za pola ekipe. Moze i Grega Popovica da dovedu za pomocnog i Kera za glavnog sa ovim Murom, Madarom, Kuruksom, Dangubicem i Zagorcem i ABA 2 bi bila uspeh.

Pixy

pre 2 godine

Šok je samo za ljude koji ne poznaju košarkašku igru. Obradović je završio... Igra bez ideje, a i kvalitet igrača Partizana je upitan.

Boki

pre 2 godine

Lepo sam vam napisao da necete videti NIJEDAN trofej a vi gomile minusa,ljudi shvatite iako ste grobari nema vise od vas nista,ugasilo se svetlo i nemojte vise da se javljate na Zvezdine poraze u Evroligi,vi gubite od Burse kod kuce,ej Burse!I da jos jednom.....uzmi Zeljko Evro titulu hahahahah

Enrico Pallazzo

pre 2 godine

Ne, ne, ovo mora da se poništi. Tutti fruti nisu znali da je ovo institucija sa najvećim budžetom i najboljim trenerom u istoriji Univerzuma!

Aster Blistok

pre 2 godine

Kakvo gospodsko ponasanje gospodina Dusana Alimpijevica!
(Uros

Normalno da je gospodsko. Prošao Zvezdinu školu. Da je bio tamo, drao bi se, svadjao, crveneo.....

Milos

pre 2 godine

Ja kada sam juce i danas pisao da Alimpije to lagano resava, vi mi nalupaste minuse. Gde je sad onaj lik sto je pisao da Partizan nece izgubiti ni jednu utakmicu do kraja sezone?

Kide

pre 2 godine

Lose selektovan tim.Nemamo igru cele sezone.Neiteligenti igraci u kosarkaskom smislu.Panter i ledej nisi opravdali novac koji je placen i meni licno nisu po ukusu,Avramovic osim utakmice sa Zvezdom prosecan igrac.Ostali igraci polovina nisu ni vredni komentara i treba im se zahvaliti na kraju sezone dok druga polovina su mladi koji su jos daleko od nivoa koji je potreban za ozbiljnu kosarku.Trebalo je polako graditi ekipu i napraviti petogodisnji plan.Partizan sa Duletom je imao sistem i dobru selekciju ali to se nije izgradilo preko noci.
Zakljucak,igramo neiventivnu,predvidljivu kosarku.Nemamo plejmejkera i pravog vodju na terenu.Jako malo uigranih akcija,cak i skolskih koje se uce u mladjim kategorijama.Pick and roll ne znamo da igramo itd.Sve u svemu za poznavace kosarke jako siromasan asortiman u igri.Becena sezona u vodu,jer ne verujem da imamo ikakve sanse da uzmemo aba ligu.

Max

pre 2 godine

Mnogo ste poleteli sinovci, mnogooo!
Samo da primetim da je Alimpije matirao Zeljka sa niskom postavom u produzetku. Lagano 2 vezane trojke i rešena utakmica.

Mirko

pre 2 godine

Kakav crni šok ovaj tim je limitiran, poraz se već video posle prve četvrtine.
Odbrana ne postoji.
5 razlike prokockaš za minut.
Idite bre čuvajte ovce a ne da igrate košarku.

Aster Blistok

pre 2 godine

Preglup sistem takmicenja. Drago mi je sto je Partizan ispao, al dosao im je ovaj nacin takmicenja glave, gdje ti cijela sezona zavisi od jedne utakmice. Da se igralo na makar dvije pobjede, prosli bi.
(kakone,

Ma nemoj? A do juče ste se radovali tom sistemu takmičenja, jer ste utripovali da ste "apsolutni favoriti" i "neponedivi" kada igrate kući.

Marko

pre 2 godine

Cela sezona bez jedne izradjene akcije.E moj Obradovicu,zalutao si u Partizan.Pregazilo te vreme.Ti jos igras kosarku od pre 10 godina.Oducio te Alimpijevic od kosarke.Cim si ti trener u klubu sa ovom upravom,jasno je sve.

J.A.

pre 2 godine

Pobede i porazi su sastavni deo igre!Partizan je imao dobijenu utakmicu,ali Bursa je,ma sta ovi "strucnhaci"sto podcenjuju sve ono u sta se ne razumeju rekli,jedna iskusna i dobra ekipa!Realno gledajuci,gledali smo jednu veoma dobru i zanimljivu utakmicu,sigurno na i iznad nivoa mnogih Evroligaskih!Sport je to,ko se u njega razume!Na kraju,gospodsko ponšanje Alimpijevica u pobedi,i prelep gest Partizanovih navijaca koji su ispratili goste aplauzom!Inace sam igrao aktivno košarku,Zvezdaš sam,ali uvek navijam za nase klubove kad igraju medjunarodne utakmice!

Elmer

pre 2 godine

Sramno vodjenje poslednjeg minuta naseg trenera.
Da ne mozemo sa 3 beka da izvedemo loptu pa zatim da se kocka na 3 razlike umesto da pravi faul i udje u penal zavrsnicu su potpuno neverovatni i logicno da su ispali u produzetku.

Steta zbog sjajne publike.

WalterNBGD

pre 2 godine

Alimpije vas izbacio nesrece jedne.Stvarno se vise ne javljajte.Da li ste napokon shvatili gde ste i kolika je razlika u odnosu na Zvezdu?

Čaruga

pre 2 godine

Da je gospodin Obradovic vodio ekipe kao sto su Partizan ili za nijansu jace kroz svoju karijeru a ne ekipe za najvecim budzetima u to vreme, ovako bi zavrsavao svaki pohod ka titulama koje je uzeo. Trener koji ne zna da radi sa “sirotinjskim” ekipama, dokazano!!!

pingvin

pre 2 godine

Panter 32 min
Lidej 40 min
Lesor 27 min
avramovic 35 min
Pogledajte prosek godina ovim igracima, to je ta najmladja ekipa u eurokupu, nosioci igre mladi igraci.Demagogija je cudo

Rothmans

pre 2 godine

Žoc je izlapeo, pregazilo ga vreme, zreo za penziju i šah na Kališu. Pa pokojni Duda u njegovim godinama (62) je još uvek bio trenerska aždaja od koga se tresla cela Evropa a ovoga od košarke u tim godinama odučavaju neki tutti frutti prosečni Turci na čelu sa Alimpijem koji je bio jedan od najneuspešnijih trenera na klupi Zvezde u poslednjih 30 godina.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Nema ova ekipa šampionski mentalitet. Ona Trinkijerijeva ekipa je za ovu nebo i zemlja. Ono je bila prava šampionska i sve bi osvojila da nije bilo korone...
Ova neće ta 100 godina ništa postići.

ispijač piva ispred dragstora

pre 2 godine

@Svojevremeno je ovde posle, cini mi se ,sramnog poraza od Leitkabelisa ,jedan grobar napisao da Zeljko za svoju karijeru treba da zahvali Saletovoj trojci, aludirajuci da je Zoc sve posle toga osvojio sa uglavnom najjacim ekipama.Preterano je ali je Zeljka pregazilo vreme
(deki27, 21. april 2022 00:58)

Ne samo Saletovoj trojci već i činjenici da mu je te sezone mentor bio lično Profesor Aca Nikolić, baš kao i Maljkoviću dok je harao sa Jugoplastikom !

Mihajlo

pre 2 godine

Nije za nas evroliga,prvo da naucimo odbranu da igramo kroz ABA i evrokup pa onda moze da se prica o evroligi,treba se i resiti antitalenata koji pri sutu ceo kos promase i dovesti nase igrace koji stvarno imaju neki talenat.

Bor'ša

pre 2 godine

Mislim da je Zeljko izgubio utakmicu. Splet nesrećnih okolnosti sa neiskustvom pojedinih igraca, jednostavno nakon provedene cele sezone sa njima, mora da zna ko moze da iznese kraj meca. Da li su ti igraci taj kalibar, ili ne. Odabir petorke poslednjih 2 minuta i preuzimanje odgovornosti na terenu je NJEGOV (Zeljkov) odabir bio i niciji vise! Ovaj put je ovakav ishod, da li ce vremenom izrasti, ostaje da sacekamo.

ban

pre 2 godine

Izgubiti dobijenu utakmicu može da uradi samo neiskusan trener, a po ovom pitanju je iskusan vuk, ali ne znam sta da kažem, Panter u Zvezdi je pogadjao sve živo, ovde ništa. Madar bilo koji drugi potez da je napravio, pa i nameran faul bilo bi drugacije. Nikakva igra, Lesor za sve pohvale, svi ostali nula.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Овај шамар вам је баш добро легао а шамарања ће бити још.
Питање за здрав разум-Зашто се Аврамовић затрчао на Алимпијевића?

Ranko

pre 2 godine

Ne dovodi se ovakav trener i mec viner kao Panter,da bi se ispadalo od Burse.Nema nikakvog opravdanja.A nacin kako se uslo u produzetke je
na Zeljkov racun i Avramovicev IQ.

Ovo je sramna utakmica na nivou one sa Cedevitom od pre devet godina

pre 2 godine

Znaci odmah znam da cemo da kiksamo kad vidim da se na svaki kos palimo kao da smo dali gol u devedesetom minutu. Umesto da se koncentrisu na utakmicu oni skacu po pola minuta posle svakog kosa koji inace jedva nekako ubacimo. Nema nikakve ideje u napadu cele sezone, igraci prave nedopustive greske, gube dobijene utakmice jer prave gluposti, citavu sezonu se mucimo sa ubacivanjem lopte iz auta, Panteru se daje da siluje do iznemoglosti, u odbrani supalj, puni ga svako koga on cuva da bi nesto napravio u napadu, a od napada nista. Ono sto se je desilo u poslednjem minutu je za otkaz i treneru i polovini igraca. Avramovic masi mrtav zicer koji zavrsava utakmicu, pa onda ne da loptu boljem izvodjacu bacanja i tu masi bacanje, pa primamo koseve posle dve sekunde tri napada uzastopno dok nam pola ekipe skace kao majmuni po terenu i slave nesto sto nisu osvojili jos, a onda Panter koji ne zna da zivede loptu u dva navrata, jednom su nas castili bacanjima, drugi put smo poduvali, njima treba trojka mi ih pustamo da je sutnu i na kraju poslednji napad gde Panter uzme loptu ode sa njom na centar i sutne a treba nam bilo kakav poen za pobedu. Mislim stvarno, ja obozavam Obradovica, ali ova i ona utakmica u Ljubljani su za momentalni otkaz taman da je Greg popovic u pitanju. Na domacem terenu da izgubis ovakvu razliku na ovakav nacin i da ti se to ponovi dva puta u mesec dana, ja stvarno ne mogu da nadjem ni jednu rec opravdanja za to. Ova Bursa je slabasan tim sta god da neko prica.

glupost zvana zadrti "navijač"

pre 2 godine

Љубав према клубу се доказује када је тешко, а не бежи се кући.

(Јабучило, 21. april 2022 08:09)


"Ljubav prema klubu" je glupost i prva stepenica ka huliganizmu,
osim ako se ne završava
kupovinom karte i odlaskom na sportski događaj, uz dobru zabavu i sportsko bodrenje omiljenog kluba.

Sve preko toga je ispiranje mozga i zaluđivanje.

Čuj, ne beži se kući?
Nego šta se radi?
Malo se plače, pa se onda malo pesmom prkosi nepovoljnom rezultatu i tako sve dok se kolektivno ne utešimo?

onako

pre 2 godine

Baš se ovaj Zvezdin kadar nameračio na ovog Željka a i Instituciju.
Deseti tim turskog prvenstva i Alimpijević mučeni ugasiše snove.

Sada znate da sledi metla u ABA... znači KK Sledeća sezona.

Svečarska atmosfera vam došla glave... kako beše...da ste najbolji lagao vas neko...i tako dalje do onog ....i ovo veče.

Mikac

pre 2 godine

Neverovatno ali donekle očekivano.Lesor i Avramovic pre svega zbog ponasanja,ne mogu biti deo ozbiljne ekipe jednostavno momci su dijabole
nema tu pomoći Ali da Zeljko ovako diletanski vodi ekipu je stvarno neverovatno veliko razočarenje ova sezona je propala bacene silne pare pitanje je sta dalje.

JPR24

pre 2 godine

Sok ? Nije… Posledica nikakvog napretka tokom sezone, nikakve kolektivne igre !! Apsolutno ništa ! Da svi idu pa da stave klince od 16 godina i neka igraju, barem će nešto naučiti, ovaj skup debila je za penziju.

ništa lično

pre 2 godine

Šta kaže Srki komentator?

Tako ti život vrati šamarčinu kada svesno iskrivljuješ stvari...uzdižeš Partizan, takmičenje Evro kup, timove koji igraju sa Partizanom... onda ti se sudbina ovako vrati.

Obožavam kada vas ovako neko nebitan naklinka i to kući...jer Bursa je projektovana za NBA .

Koji su ovo levaci... strašno.

Paradox

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.
(Strahotni, 20. april 2022 20:33)

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?

milos.k

pre 2 godine

Partizan nažalost gubi ovo. Cele sezone ništa ne igramo, toplo-hladno. Gotovo da nismo napredovali kao ekipa....čak i ako prođemo mi redovno gubimo od Cedevite

Djordje Stanojevic

pre 2 godine

Meni sve ovo smrdi od samog pocetka, sama ta euforija oko Obradovica i njegovog sistema igre i ove selekcije igraca.
Ja nisam video nista od igre sinoc tj video sam izivljavanje sa loptom Pantera i kompletnu konfuziju u napadu kao muve bez glave.
Svaka cast Zeljku na minulom radu ali znam kako bi prosao Avramovic kod Duleta za ono majmunisanje i 'zakucavanje' na prvi obruc u najbitnijem momentu utakmice, umesto da polozi loptu kao gospodin i resi utakmicu.
Sve u svemu katastrofa u poredjenju sa onom rapsodijom kod Trinkijerija, videcemo sta nosi sutra ali ne gajim neke nade u ovaj tim.

Dekigrobar011

pre 2 godine

Svi su pametni posle bitke...
Već pre nove godine zalažem se da UČINIMO NEŠTO i pomognemo voljenom klubu.
Željka,legendu koji je najmanje
začinio bar 10-tak skandaloznih izdanja šatro profesionalaca treba ODMAH zamoliti da se za naše dobro tornja bar do Čačka
Iz ekipe isključiti :
Madar -uplašeni žutokljunac koga treba razvijati u Borcu recimo(ne dozvoliti procenat Željku za 2-3 god.dok ga nauči košarci ali na našu štetu).
Punter i Leday (ispitati ko je i koliko bio "dobar" u dovodjenju ova dva cirkuzanta).
Lessort- naglavačke izbaciti sa svojim trenerom koji mu dozvoljava 9 meseci da juri protivničke bekove oko centra
Kurucs,Rade mučeni i Danguba
da se plati da ih neko uzme.
I onda sa ostatkom ekipe (koja je jeftina a perspektivna)i ponekim iskusnim igračem zavrnuti rukave i dati kormilo recimo Džikiću ili Vladi Jovanoviću u naredne 3 god.
Moore,
Avramović (pre meča obavezno 2-3 vaspitne dandare)
Glas,Smajilagić,Trifunović
Koprivica, Vukčević,Miletić
Vratiti Vanju Marinkovića i dovesti iskusnog teškog centra
sa još dvojicom omladinaca,
pa da vidite kako se stvara ekipa za 2-3 god od naših momaka sa min.budžetom.
Niko srećniji od nas ne bi bio
verujte mi...

Bora Beograd

pre 2 godine

Milion eura za trenera za ovu šalu zabavu. Milion eura za igraca koga nema nigde kada ispadamo u četvrtfinalu nekog sporednog takmičenja. Ostoja nema opravdanja ostavke!

g.k

pre 2 godine

obradovicu idi,pregazilo te vreme ne mozes vise.drzis koprivicu i trufunovica u igri koji pojma nemaju a lesor sedi citavu trecu cet.ne znas rajm aut da uzmes i da ides u orednje polje nego dozvoljavas da madar pravi faul.

Igor

pre 2 godine

Obradovica je pregazilo vreme, poceo da se gubi...lepo da zavrsi karijeru i da sa sobom povede Avramovica. Ovo veceras je sve samo ne kosarka koju treba da igra jedna ozbiljna ekipa.

shame boner

pre 2 godine

Ovaj tim je brdo crowdpleasera kojima je vrh kosarkaske inteligencije paljenje publike. Trener direktan krivac za raspad na kraju. Avramoviću je preče zakucati sa slobodnih bacanja da bi se publika raspametila nego odvesti klub u slj fazu takmicenja. Žalosno koliko su oni svi opterećeniji atmosferom nego igrom. Na kraju se to sve obilo o glavu. Ponavljam,trener direktan krivac za loše vodjenje utakmice i lošu mentalnu pripremu tima za ovakvu vrstu pritiska pod moranjem.

Milanče

pre 2 godine

Da se ne ponavljam, Partizan nikada ništa neće osvojiti,zbog nepravde učinjene najvećem među nama,kada smo ćutali i dozvolili da ga bukvalno najure...dugo još ima da ispaštamo

Fenomen

pre 2 godine

Odavno nisam uživao kao večeras...moja je sreća neopisiva...Tebi, živ li si...jesi li ukalkulisao ko je protivnik u polufinalu i finalu? Pitaj Vuleta iz bratske Podgorice...od srca vam želim da kmečite još dugo, dugo.

Алекса

pre 2 godine

Нисам у току, јел Тути Фрути бејаше први у групи? Оно, предност домаћег терена до финала?


Тежак жреб за млади тим Партизана...

ficko

pre 2 godine

Mislio sam da ovo necu nikad da kazem ali Zeljko mislim da ti je vreme da se povuces,otako je duda ivkovic umro zeljko ne zna sta je napad a sta odbrana,zagorac isto penzija,Panter otkaz pa ja bih vise pogodio. Tristan sansu nije dobio,koprivica decko nije dao poen u reketu u napadu skypljao zve zivo on ga nije uveo u drugo poluvreme. 14 sekundi pre kraja vodi 5 razlike zeljko ne ume tajm out da pozove pa samo trener bez mozga to moze,postovanje za 9 titula zeljko ali tvoje vreme je proslo jos pre 3 godine . sportski pozdrav

super

pre 2 godine

jel igrao Avramović? Nisam gledao jel osvajate? Alimpijevic vas izbacio a kako ste se podsmevali kad smo izgubili zbog Lesorovog zicera! Karma rođaci!

goblin

pre 2 godine

Alimpije kao Nolan Smit, hahahaha, pa kako su ovo uspeli da izgube... Inače, Obradović je isti slučaj kao i Murinjo, vreme ih je pregazilo.U poslednjih 10 godina "samo" jednu titulu je uzeo u EL, što je za njegove standarde zaista malo, a kakve je sve igrače imao godinama u Fenerbahčeu i kakav budžet...

sta reci....

pre 2 godine

Iako sam navijaca CZ preskocio bi klinacka prepucavanja i ponovio ono sto sam pricao na početku sezone. Partizanu fali mnogo i prave iste greske kao CZ u projektu sa Sagadinom. Prvo Zoc je trener koji je imao ogromne budzete i ostvario uspeh ali je prevazidjen trener vec 10-ak godina sto je pokazao sa Fenerom. Ne zelim da umanjim njegove uspehe ali jednostavno njegova kosarka vise ne prolazi. Drugo pokušavaju odjednom da naprave super instant ekipu od preskupih ali ne toliko kvalitetnih igrača ali nemamo mi tolike budzete da napravimo bas top tim odjednom. I kad je to sve negde na pola takvi su i rezultati na kraju, polovicni. Kazem te greske je pravila i CZ u projektu evropska Zvezda. Koliko god pljuvali Covica on je napravio sistem po kom sada funkcionise klub i ja sam stvarno prezadovoljan. Koliko para toliko muzike ali CZ je ozbiljan evropski klub. Drugo umesto preskupih igraca po meni bolje da ste pokupili klinci iz zemlje uz par igraca sa ovih prostora koji su jeftiniji ali bi bili bolje resenje za vas klub. Npr mogli ste lagano da dovedete Pulena ( meni neprezaljena zelja zasto nije doveden u CZ ) koji poznaje kosarku ovih prostora a doprineo bi vise za manje ulozeng...i da ne nabrajam imena bez veze poenta je jasna.
(Crudelta, 21. april 2022 07:20)


A kada je zvezda u vreme projekta evropska zvezda , dovodila skupe igrace direktno iz Olimpije Milano, ili je dovodila prosečne strance koji su daleko bili od nivoa Evrolige? koji su često bezali zbog neisplacenih plata,.... neuporedivo.Sagadin? od kada je Sagadin bio skup trener?

pravoslavni kelt

pre 2 godine

Da li se Lidej bacio na zapisnicki sto,da li je Panter skocio u publiku,da li se Avramovic kezio,Lesor udarao u grudi a Trifa pokazivao misicice?I vi ocete u EL a primili sto poena od Burse.Trebace jos para milionerima sa Dedinja,malo je ovo, kakvi cirkuzanti.

Catastrophic failure

pre 2 godine

Ako želite dobro tom momku, pokažite snimak utakmice Avramoviću sa akcentom na njegovo (ne)sportsko ponašanje, gestikulaciju i igru u trenucima kad se utakmica "lomi". U jednom trenutku na 30 sek do kraja je na +7 i tajmaut otrčao do klupe Burse i ušao u žučnu raspravu sa Avramovićem rizikujući tehničku grešku. Sa usana Obradovića je moglo da se pričita:"Jesi li normalan!?" Od tog momenta Partizan više nije postigao koš do produžetaka.

nele

pre 2 godine

Karma. Stize vas za sve sta ste radili u Srpskoj kosarci zadnjih 30godina. Za sva otimanja igraca, samaranje i gepekovanje sudija, otimanje trenera koji vas u finalu tuce 2:0 kako bi preokrenuli..
Hrvati se jos nisu oporavili za silazak sa postolja.. Videcemo koliko ce vama trebati da karma poravna racune!

2CRAZY

pre 2 godine

Sta reci,Partizan izgubio dobijenu utakmicu, iako je odigrao ocajno.
Avramovic umesto da polozi vrlo bitne poene, on pokusava da zakuca,
igraci Partizana ne umeju da izvedu loptu iz auta kad god je gusto,
u napadu se svodi sve na individualne prodore i suteve, nema nikakve akcije da se ukljuci veci broj kosarkasa...
na kraju kad smo vodili 3 razlike, umesto da se faulira za 2 poena, oni pustaju sut za tri...
U napadu ne mozemo nista da pogodimo, zbunjeni smo i u napadu i odbrani, dal je moguce da do sad Zeljko nije uspeo da im objasni sta zeli...

Apsolutno nismo ni zasluzili prolaz dalje.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Svaka cast Bursi i Alimpiju na maestralnoj igri i velicanstvenoj pobedi. Definitivno je utakmicu izgubio Avramovic koji je prvo promasio zakucavanje, a potom nicim izazvan krenuo ka klupi Burse da namerno provocira. Isto to je uradio u derbiju, samo veceras nije imao Bultazera na svojoj strani. Utakmica jako slicna utakmici Zalgiris-Zvezda. Tada su svi napali Radonju zbog faula, a vidimo veceras ga ni najveci u istoriji kako kazu nije pravio? Alimpije skolski nacrtao zadnji napad. Panter i Aleksa su igraci koji su slabi pod pritiskom, Partizan igru nema realno, sve se svodi na individualni kvalitet pa ako krene. U odbrani je tek zestoka promaja.

xy

pre 2 godine

skola kosarke Onuralp Bitim-a. Kao Bodiroga protiv Amerikanaca.
Partizan svaki napad sut za 3 poena, s tom taktikom ne bi prosli dalje ni u fiba evropa celindzu

Volej bajo moj

pre 2 godine

Bolje sad što ste ispali, nego da ispadnete od Olimpije. Dobro, ispali ste izbacio vas Alimpije, malo se i rimuje. Nego, kad igrate finale EK? Doš'o Željko, doš'o Panter, Ledej, doš'o Lesor, spavaš li mirno Euroligo. Kad' ono, vi izgubite i to kod kuće od Burse? Još primite 100 komada ... Eeeee, bruke jedne.

Goks

pre 2 godine

Može se detektivati 1000 mana ovom timu, počev o selekcije. Skoro sam ovde napisao da bi bilo zanimljivo čuti od trenera kako je to po njemu Mur bolji od Pejdža, kad je razlika u klasi u pitanju, čemu služi Kuruc sa prosekom od 0,3 koša po utakmici, zašto Zagorac, zašto Dangubić. Zašto napadački izgledamo manje više divlje, zašto odbrana 1 na 1 izgleda kao sir, preuzimanje kriminalno. Sinoć primimo 13 trojki, prva dva napada otvore tako. Tako igraju i opet ne možemo to da branimo,po deseti put u ovoj sezoni. Zašto presing na 5 razlike 15 sekundi pre kraja kad oni to probijaju lagano, dali su koš za dve sekunde. Ne pravi se faul i primis trojku. Zadnji napad, pa valjda se ide na ulaz, sviraće ti makar faul a ne Panter sa 8 metara. Panter, koga u prvom poluvremenu nije bilo nigde...Itd itd. Jedan od najtežih poraza Partizana u istoriji. I šta sad. Nema druge, nego dići glavu , kako god to zvučalo kao floskula, koliko god da je teško. Sport je to, košarka je opak sport. Moram i ovo, ne pamtim kada je neki trener onako maestralno vodio tim kao sinoć Alimpijević, savršeno. Držao je čas velikom Željku. I jedna dobra stvar od utakmice, samo jedna. Sinoć izgubih 3 kila.

BuRSadzija

pre 2 godine

Zao mi je sto nemam arhivu poslatih komenra,neku,ali jos u novembru sam rekao da je Partizan prosecne ekipa,napaljena od strane medija dobrano da bi se srusila Zvezda i rekoh da dogodine mozda 2-3 igraca max ostace u tom klubu. Jos kad se ispadne u ovom neozbiljnom kupu gde da se ne lazemo, igraju 4-7plasirane ekipe najacih lige samo dokazuje,pokazuje koliko se letelo neosnovano i busalo.
Drugo neko mora da odgovara u Partizanu za dovodjenje igraca cak losijih,a prelacenijih nego sto su bili oni od prosle godine i da se Ostoja ako moze i ima kulture lepo izvini Sasku Filipovskom na otkazu.
Nego sad ce opte da krenu moljakanja za razne vajdl kardove i ucesca u ko zna kojim ligama.

Kum C4

pre 2 godine

Gde je onaj sto se raduje trojkom Saleta Djordjevica, neka se javi🤐😂😂
Krk partizan.
Aloooo ejjj šta ste sve pričali, da ste sve osvojili i EK i Aba ligu. Nego čuvajte se vi Future u polufinalu i bolje da od nje ispadnete nego da vas Zvezdara ponizi.Hahahaha od koga ste izgubili bre, sramota, pa vi bi u EL imali samo 2 pobede a imate najskuplji tim. Sramite se,I ja da sam na vašem mestu o grobari, ja se ne bi javljao 3 meseca. I nemojte glavom kroz zid. Ajde uzdravlje, biće bolji drugi put.

smejanje

pre 2 godine

kakav crni shok?
partizan je raspustena banda kao da sam im trener ja ili moj komsija ili bilo koji obican covek. samo se trojke sutiraju, Avramovic se raduje posle svakog poena pola minuta, pa on vise primio poena dok se radovao nego sto je postigao. ne znam ni ko je racunao partizan u favorite glavne, pa slask je igrao egal s partizanom.

2CRAZY

pre 2 godine

Ejjj ljudi, nek neko postavi lopovsku onom Avramovicu, da decko jednom zakuca, da ga prodje, da ne pokusava vise kad se utakmica lomi.

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Podrska voljenom klubu....ambicije su jedno...mogucnosti drugo...Tim realno nije predvidjen da osvaja Evropu jer nema kapaciteta za to! Ova sezona je samo zagrevanje za ono sta nam sledi! VOLIM PARTIZAN

Car Dušan

pre 2 godine

Bursa? Jel' to ista ona ekipa,što je Budućnost razvali DVA puta? I to zadnji put,prije neki dan tamo u Turskoj - kad Podgoričani nisu imali više od 9 igrača, na rosteru... SAMO PITAM!

duledudule

pre 2 godine

AALLLLEEEEMMMPIIIJJJJEEEEE, e moji Grobari 103 poena od Burse kod kuce. Salu na stranu, znam da ste izbedacili, ali sve to je lose. Ja ne znam kako ste ispustili ono na kraju, ne verujem. Al dobro, vidimo se nadam se u finalu aba lige.

VRANjANAC DS

pre 2 godine

Vi nećete u košarci da osvojite, ni ove godine, ni sledeće sezone, a ni za 5 godina ništa, šus pleh tim ste, kako vas nakanta Bursa. Ahahahaha!!!

UjkaŽitko

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.
(Strahotni, 20. april 2022 20:33)

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?
(Paradox, 20. april 2022 20:53)

Sezonu?

Мишо

pre 2 godine

три детаља одлучила

1. Алексин покушај закуцавања
2. Мадаров фаул
3. Уместо да праве фаул примају тројку .

Udah

pre 2 godine

Avramovic vas je unistio na kraju.
Pokusaj kucanja o prvi obruc, dva prebrza suta za tri i neobican pokusaj polaganja u produzetku (sve promaseno).

Konstatacija

pre 2 godine

Kada ce limari konacno da nauce da ne trce pred rudu.Jos proslog leta su sve osvojili,dok nije pocelo prvenstvo.Nekoliko puta su ih spustali na zemlju,Zvezda oducivala od kosarke ali ta sekta i dalje ubedjuje sve i svakoga da ce osvojiti EK,za pocetak...mislim da Olimpija nikad lakse nece stici do EL a vi trazite vajld kard za NBA,sigurno mozete tamo i to da osvojite.

Fenomen

pre 2 godine

Al što imate trenera....podseća me na ajvar. Znači i sledeće sezone cipiripi kup...za vas puna kapa. A poleteli ste mnogo...mislili ste da idete u NBA...kad ono...Dinamika, Tamiš, Cerak.
.

bvb

pre 2 godine

Nije nikakav šok ko sto naslov kaze. Druga je stvar sto njihovi novinari cele sezone loze ove sto veruju da Gosa placa Zeljko kako su najjaci i kako je EK njihov. Doduse, ja bih veo da su stigli malo dalje jer bi umorniji bili za ABA ligu.

Pixy

pre 2 godine

Hoće li Žexu sada na konferenciji za novinare opet biti krivi Jarić i Rakočevič, kao nekada, ko se seća već...Hahahahaha... Koji prevarant od trenera.

Baćo

pre 2 godine

Bursa nije naivna ekipa, nsprotiv. Ali Partizan ne može da pobedi nikoga sa ssmo 2 igrača a ostali ko da su pali s Marsa. Odbrana katastrofa.

Dragce

pre 2 godine

Nije mi jasno kako Partizan tako glupo pravi greske u napadu..puno je stranaca i puno se Zeljko na njih oslanja i to mi se ne svidja..al ajd da vidimo..

grobari Železnik

pre 2 godine

Ovako bi smo i pre dve godine sa onim italijanskim pljeskavičarom osvojili Evrokup.

Ipak smo mi Partizan WildCard, tako da očekujem da igramo Evroligu sledeće sezone.

Зоран

pre 2 godine

Обрадовиќу далеко си од великок тренер ти си добар кад имаш десет врхунских играча

ВСС

pre 2 godine

Али који је Аврамовић краљ. Промашује куцање, промашује бацање, на оној паузи пре тројке за продужетак трчи да чује тајм аут Бурсе (авангарда, нема шта - прејадно), онда у продужетку форсира тројке без икаквог резона. Мисли да је сваки дан Бадњи дан - то што убацио против Звезде неће више никад. А мило ми - целу сезону нам се подсмевате што смо топ 8 или топ 13, а ви сте у бедном Еврокупу ето топ 16. Јаде јадне. После овога, да имате образа, никад више кошарку не бисте смели да споменете, а Звезду посебно!

Gane

pre 2 godine

...
...
...
Tako to biva, kad se previše sniva,
A stvarnost se malo zna.
Tako to biva, kad se previše pliva
Mutnim vodama sna.
...
...
...

(Đ. Balašević)

Dr Hitch

pre 2 godine

Čestitke Bursi na zasluženoj pobedi, mi smo odigrali sramno, kao i veći deo sezone uostalom. U napadu bezidejno, ako ne prodje pik, onda 1 na 1, pa šta uradimo. A odbrana... konstantno iskakanje na piku, svaki protivnik ima mali milion otvorenih šuteva za 3 svaku utakmicu, bez komunikacije, faulovi na šutu, mislim da nikada nisam video da ekipa napravi prva 4 faula i pokloni protivniku 8 bacanja...o igračima više nema svrhe, zaista, ali treba biti realan i reći da je veliki deo krivice Željkov, jednostavno nismo ni milimetar napredovali od početka sezone...pa mi smo jedina ekipa koja ima 5 niskih krila od kojih ne može da se napravi jedan kršten igrač, znači selekcija pogrešna, a ovi koji bi trebalo da budu nosioci su se lepo sakrili večeras kad se odlučivalo. Ništa, ostala je Aba još, ali posle ovoga nadati se nečemu, zaista ne bi imalo previše smisla.

Pall Mall

pre 2 godine

Imao je Tutin fruti bend Balkan a ovo je Fruti Bursa Turkie. Treba da je sramota svakog grobara posle izjava tenzija euforije cele godine. Jer su zagovarali da uzimaju Evrokup. A realnost je sasvim suprotna. Ovo je krs od ekipe. Na celu sa Rumenogluom i tolikim bačeni novcem. Pa ja ne poznajem ni jedan tim u Evropi da su navijači tako likovali u prazno kao grobari sve ove mesece. Jad i cemer. Jos su imali pomoć sudija ali Fruti Bursa na celu sa Alimpijevicem su održali čas košarke Rumenoglu i njegovim preplacenim igračima. Bravo Dušane nadmašio si Željko u svim segmentima igre. Grobari trebaju da se pokriju ušima ako imaju imalo stida i obraza i vise nikada ali nikada da ne izuste bilo sta.Zali boze državnih para.

Vlada

pre 2 godine

Drage komsije, rano ste poleteli na pocetku sezone, bili ste uvereni da sledi setnja kroz EK, slusali smo neke bajke o tome da osvajate EL sledece sezone, da ce protivnici sami da se predaju kad vide Zeljka, Pantera i Lideja. Prvi dosao jer ga nijedan ozbiljan klub u evropi nije hteo, a druga dvojica dosli zbog ogromnog novca koji nisu mogli cak ni od bogatog armanija da dobiju. Ne znam da li ste dobili neki vazan mec ove sezone. Prvi derbi u sezoni, a onda i drugi u borbi za trofej izgubili, cedevita vas tukla 2 puta, a veceras kao slag na tortu bursa i Dusan Alimpijevic. Baceno preko 10 miliona eura, a sezona ode niz vodu jer u ABA ligi nemate sanse ni protiv zvezde, a ni protiv cedevite u seriji na 3 pobede.

1926

pre 2 godine

Što bii rekao tutti frutti bend:

Oba oka sklopi, dobri anđele
nek’ oproste mi tvoje dječje godine,
ti bi nešto vruće da te zagrije,
a meni noćas pašu stvari lagane

Globtroter

pre 2 godine

5 razlike na petnaestak sekundi do kraja i naši igrači bukvalno puštaju protivnika da položi dva puta loptu u koš, kao gotovo je.

Aleksa je izgubio utakmicu kada je išao na kucanje sa bacanja umesto da je položi u koš za +7 i napad posle toga primamo trojku preko njega. U produžetku je bio očajan.

Dečko je neverovatno napredovao, ali još uvek nije košarkaški zreo. Jednostavno treba mu još da smiri ludu glavu.

Šteta, sami sebe smo pobedili. Bila je ovo neverovatna prilika za veliki rezultat.

Samo za tebe..

pre 2 godine

Odgledao sam drugo poluvreme. Dosta cudna utakmica i konferencija za stampu dosta toga govori. Svi ovde pricaju o tom zakucavanju Avramovica ali to je bio samo jedan u nizu losih poteza i mislim da je to ponajmanje iznerviralo Zeljka. Mislim da je mnogo veci problem bilo slavlje igraca posle postignutih koseva i losa organizacija u odbarani, nepotrebna udvajanja posle kojih protivnik dva puta za samo nekoliko sekundi postize lagane koseve i odrzava se u zivotu, faul u napadu Madara koji je bio bas glup (ovde je problem mislim sto je on znao sta radi ali je bio siguran da mu nece svirati) i na kraju odluka da Panter zavrsava sa 9 metara u napadu u kojem su imali tajm-aut i 7 s za organizaciju. Siguran sam da Zeljko nije nacrtao ovakav sut bez bloka i sa 9 metara.

Aster Blistok

pre 2 godine

Kakav šok? Šta lupate gluposti? Ovo je normalno. Mada poznajući njihovu MITOMANIJU SAMOPROGLAŠAVANJA svime i svačim, ne čudi što su uopšte i mislili da su kao nekakvi favoriti!!!!
Ajte, molim vas.

i

pre 2 godine

Neka mi Bog oprosti sto ovoliko slavim tudju nesrecu ali sve je ovo iskljucivo zbog bezobrazluka koji traje od jula prosle godine. Citava atmosfera na Balkanu stvorena je tako da ce osvojiti NBA ligu, d imaju nabolji i najmladji tim sa najboljim trenerom ( trenera ne mogu da osporim). Stvaraju se price kako su vec prosli u finale i kako ce igrati u Areni pred 50 hiljada ljudi... Cele sezone dok gori hajka oko KKP, Zvezda i kao klub i kao navijaci cuti i gleda... I koji je rezultat svega toga? Dodje prva eliminaciona runda i bivas unisten. A isto tako i ta Zvezda koja bez ikakve pompe cele sezone radi, unisti te gde god te vidi.

Ne ide nista po vestacki, ljudi moji...

Fishermann

pre 2 godine

Partizan je imao 18 suteva vise od turaka i nisu uspeli da dobiju i jos bili u onakvoj situaciji pred kraj meca i ovako kukavicki odigrali produzetak, krivica je na Panteru i Ledeju oni su dovedeni za ovakve utakmice i umesto da su od starta krenuli jako i odma odlepili i rasteretili ostatak ekipe oni igrali kao poslednje kukavice. Ne moze Obradovic da pogadja umesto igraca, a ako.treba ovakvim.igravima.da objasnjava kako se izvodi lopta iz auta onda bolje da je krenuo od juniora

moreplovac

pre 2 godine

Alimpijevic bolji trener od Obradovica.
Naduvenom proslo vreme, od deranja niko nije postao bolji. Samo lepa rec i postovanje motivisu igraca da pruzi svoj maksimum.

Fishermann

pre 2 godine

svaka cast igracima sta su uspeli da izgube, nije ovo greska Obradovica nemoze on uci na teren i sutati nije on kriv sto su ceo mec stegnuti umesto da pregaze protivnika 15-tak razlike, da nekazemo zadnjih minut sta su uradili to ozbiljnoj ekipi ne sme da se desava da nemoze dva puta da izvede loptu iz auta, ako Obradovic ovakvim igracima treba da objasnjava kako se izvodi lopta onda bolje da je krenuo sa petlicima...

vlažno groždje

pre 2 godine

... od Alimpijevića... ugasila se iluzorna lampa.

Jedno lice tajiš a drugo pokazuješ svima, bahato i bezobrazno od Željka, ono nije bila izjava, ono kao da je popljuvao Bursu i Alimpijevića.

Kao toliko ga boli poraz pa mu je teško da ima normalnu izjavu i da normalno ljudski čestita, brucošijada.

Maki Kavasaki

pre 2 godine

Katastrofa! Bez reči sam ostao! Prvo igramo u Arenu pred našim navijačima! Umesto da ih motiviše Navijači, Igrači prave grešku i slabu odbranu! Primetio sam sa su igrači takodje zbunjeni u odbranu niko nezna ko koga čuva neznam da li ih željko objašnjava loše ili taktika mu NE valja!

Cedevita Olimpija su me oduševili protiv Turk Telekom bukvalno su ih razbili nije samo to Cedevita je igrao Košarku na nivou NBA to je bilo prava košarka svakog ljubitelja Košarke zato Cedevita će da rasturi Bursaspor!

BGD

pre 2 godine

Strasno!Zeljko svaka cast na svemu ranije,ali ova sezona je totalna propast.Dovedeni su skupi stranci koji apsolutno nista ne pokazuju.Takodje nece ni odbranu da igraju,dok je ovaj Madar zesce ogranicen igrac,nesto poput Vestermana.

Алекса

pre 2 godine

Него...може ли неко да ми објасни, да ли Алимпије сад мора да игра све утакмице до финала у овој дивној, позоришној атмосфери у Арени или не?

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Nije šok.Uopšte.Ziheraška igra koju Obradović forsira odavno,dolazi na naplatu kada nemaš dovoljno kvalitetnih iso igrača koje je imao do sada u karijeri na raspolaganju.
Nijedna uigrana akcija plus pune tribine koje su predstavljale samo teret mladim igračima koji nisu pripremljeni za tako nešto.
Dvadeset minuta u drugom poluvremenu,izvršene su samo 2 izmene,plus produžeci.
Hvala Željko na svemu,ali ovo ne prolazi više.

VRANjANAC DS

pre 2 godine

Vi nećete u košarci da osvojite, ni ove godine, ni sledeće sezone, a ni za 5 godina ništa, šus pleh tim ste, kako vas nakanta Bursa. Ahahahaha!!!

MarS

pre 2 godine

Ovde je Obradović kriv 100%
10sek pred kraj vodimo 5 poena i umesto da se pravi faul gde bi se uslo u penal završnicu i obezbedila pobeda pustaju se laki poeni.

voma

pre 2 godine

25 sekundi do kraja Holand promašuje šut za 3 poena, rezultat je 81:77, loptu hvata Panter, igrači Burse već kreću lagano ka svom košu pognute glave, kao da su se predali. Avramović uzima loptu Panteru iz ruku, kreće ka protivničkoj polovini. Razlika između dva sata je oko 1 sekund, Partizan ima loptu do kraja, treba se samo oslobađati lopte da bi što više vremena proteklo. Avramović kreće kroz sredinu, na našoj polovini ga čeka Endru, sa desne strane mu se nudi podignutih ruku Panter, sam samcijat, a taj Aleksa direktno na protivničkog igrača, faul, iskorišćeno samo jedno bacanje, i protivniku ostavljeno 20 sekundi. Nastavak je već poznat. To može samo igrač bez rezona i mozga. Možda je dobar poenter, ali je jako limitiran intelektualno. Nažalost.

TIGER

pre 2 godine

I kao što napisah sinoć i što pričam već nedelju dana. Zapadne ti ekipa u usponu forme, sistem na jedan meč i završiš sezonu.
Problem je što se ovo već dešavalo ekipi da izgube dobijene mečeve.

dhlPosiljka

pre 2 godine

avramovic ili abramovic roman...nisam gledao utakmicu,pa pitam jel to ovaj drugi krenuo da zakucava..
nego,ajde jos danas posto idu praznici,da se posalje molbica ta vajld kard na dresu euroleague. aplicirajte i kod fibe,pa igracete negde.

Micke

pre 2 godine

Prethodnih godina sam zapostavio gledanje utakmica.. Veceras sam odlucio da pogledam tekmu. Malo je reci da sam iznenadjen igrom sa obe strane, a narocito crno bele. Nedostatak petlje da se zavrsi napad. Promaseni ziceri. Sto bi moja baba rekla, sine sutas tu loptu po ceo dan, ako ne mozes kos da pogodis idi da prodajes semenke na utakmici.

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Dobi nas Tuti Fruti Bursa. Malo je reći da je sramota, Željkova krivica. Podrška momcima, podrška Partizanu, ostaje nam ABA liga gde sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo protiv Zvezde.

Dragan NS

pre 2 godine

Ajde da budemo jednom realni partizan godinama vrsi pritisak da oni zaslužuju Evroligu po čemu sto su osvojili 92 takmičenje i to se zna u kom formatu A šta je sa ostalima iz ovih prostora Jugoplastika tri puta prvak Cibona dva Bosna jednom da ne spominjem klubove iz Italije sto su bili ko zna koliko puta prvaci i niko od njih se ne poziva na prošlost niko naravno osim partizana koji hoće po navodno nekoj zasluzi i vrse pritisak i na silu hoće da igraju Evroligu ej ljudi dovedimo se pameti neka to zasluze na terenu toliko para se utuklo u partizan ove godine i nista neka sad malo cibona bosna ili varese traže pravo na Evroligu i pojačanja sa partizanom više dosta

Pitanje

pre 2 godine

Dobro,sve ovo ali sad ozbiljno pitanje: ko ima prednost domaceg terena u repesazu za 9-16 mesto,vi ili Huventud ili mozda Virtus? I ko je favorit po kladionicama za 9.mesto koje sija zlatnim sjajem?

bezveze

pre 2 godine

Na jedan dobar potez tri greske pravimo. Neverovatno kakvo silovanje bez razloga i u napadu i u odbrani. Panter nas ponovo unistava, ledej takodje, daj Boze da se poboljsaju, ali generalno njih dvojica svaku jaku utakmicu u autu. Koprivica tri zakucavanja masi, Lesor opet u svom modu pogbljenog coveka i ako treba da zavisimo od Avramovica prtenog bolje odma ovde da kiksnemo, da ne gubimo vreme.

JPR24

pre 2 godine

Loše. Jako loša igra ! Šut slab. Vade nas skokovi pa ko ubaci, ali nemamo kolektiva, Bursa ima 14 asistencija, naši 6 !! Ej 6 ! Željko ne znam šta smišlja, ali kako god, pa i limitirana ekipa bi igrala više zajedno ! Ovo muljanje u svakom napadu je stvarno previše. A ne bi me čudilo i da se raspadnu kako su krenuli u drugo poluvreme… užas blagi od košarke !

Pinki

pre 2 godine

Nekada smo imali najbolje trenere. Partizan danas (čak posle time-outa), zvezda protiv Žalgirisa na +3 manje od 10 sekundi do kraja ne rade faul, primaju trojke i u produžetku gube utakmice. Nekada su ti isti treneri “pravili” Faul na + 2, da bi imali zadnji posed. Očito jim slava udarila na taktiku…

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

J.A koja Bursa dobra i iskusna ekipa? Ljudi se borili za opstanak u Turskoj, glavni igrac im Nidam iz Mornara, prodali dva najbolja igraca ove sezone, bukvalo su igrali sa 8 igraca veceras. Dva nosioca igre im dobili po 5 faulova u zadnjoj cetvrtini, pa tu Bursu je i Buducnost pre 10 dana tukla u Turskoj. Ok, Partizan je izgubio, ali praviti neku ne znam ni ja kakvu ekipu od ove Burse je smesno. Ljudi su bili sedmi u drugoj grupi Evrokupa. Jel vi ljudi uopste shvatate od koga je Partizan izgubio veceras?

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Grobar, svaka cast, bas ste nam pokazali kako se igra kuci u Evropi protiv Burse. Na zaboravi da je Zvezda ove sezone tukla kuci jedan Efes, Real, Olimpijakos a vi da nama pokazate kako se igra u Evropi? Evo, pokazali ste nam, svaka vam cast. Treba umeti izgubiti od fenjerasa Turskog prvenstva dobijenu utakmicu.

blagonakloni

pre 2 godine

Nažalost, jer cenim Partizan i njegovu košarkašku publiku, bio sam u pravu kad sam već na početku sezone najavio pad Partizana u aprilu!
Ne treba za to biti ni Tarabić , ni prepametan, već samo pratiti stvari i biti analitičan!
Jednostavno, da bi se zavarali navijači (koji su i glasači), napravljen je veštački, preskup projekat, sa najskupljim stručnim štabom (ko ne zna, nije samo Željko skup, skupi si i njegov kum, pa onda plate ostalih pomoćnika moraju nekako da prate njihove, prof. Koprivica je najskuplji na svojoj poziciji, pa doktor Moma, o Saviću glupo pričati), Panter preskup za svoj kvalitet, nagomilano previše srednjaka kao Danguba, Zagorac,Ledej, Žoc nema više živce da je u stanju da radi sa igračima tipa Alekse, Mur i Lesor ne opravdavaju mesto stranca;istina ima 4,5 sjajnih talenata- Madar, mali Trifa, Smajli, mali Kopriva, Tristan- ali i to može da bude problem jer ih je previše i iz nekog razloga nisu se odlučili koga će bezrezervno da guraju i izguraju, a kome od njih da daju uloge vodonoša, a ako uspeju da se izbore- čist dobitak- ovako plašim se da nijedan neće napredovati koliko je trebalo u ovoj sezoni, a vreme brzo prolazi i pred njima je možda još samo jedna sezona da postanu vrhunski! A zaista im to želim (i žalim što Smajli i još jedan od njih nije u Zvezdi)!! Dakle, problem je najveći na mestu Predsednika, i to Ostoja ne bi mogao da bude ni u Železničaru (Borcu ne sme ni da priđe), a kamoli Partizanu?! Šta on može/sme da kaže Žocu , Saviću?
I naravno, nije njegov posao da njima priča o košarci, ali predsednik Partizana mora da poseduje inteligenciju, obrazovanje, ugled, pa i moć!!
Da li Ostoja išta poseduje, kakav on može da ima autoritet u tako velikom klubu kakav je Partizan?
Sada će, ponavljam na veliku žalost početi da puca na sve strane jer ni dinara više neće biti do kraja sezone!!! Predvideo sam da će biti nedovoljno, ali sada zbog ovog nesrećnog rata neće biti ni dinara!
Naravno, ni za Zvezdu neće biti mnogo drugačije, ali Zvezda je ove godine jeftinija, igrači su i više nego zadovoljni onim što su do sada zaradili, a svi vrlo, vrlo dobro za svoj objektivni kvalitet, najbolji kao Kalina, Volters, Holins će igrati znajući da ih sledeće sezone čekaju još bolji ugovori (bilo gde, ukoliko Zvezda ne može da ih plati), ostali će ih fanatično pratiti, ponavljam jer su profesionalci svesni svojih realnih mogućnosti! I naravno faktor "Čović"- mnogo ga dobro poznajem duže od 40 godina, ne mislim ništa dobro o njemu, ali - voli i razume košarku i predan joj je od mladosti; ovom Treneru i ovoj ekipi je autoritet - tako ih je birao, on Žoca nikad ne bi uzeo, to je jasno, a od velikih trenera samo starije pred kari jere i sa njima drugačije priča; veliki je radnik i poseduje ozbiljno inženjersko iskustvo i organizacio-ne sposobnosti; beskrupulozan je i ima realno mnogo veću moć(dugo stvaranu kroz politiku, "duboku" državu, DB..) od Ostoje! Zbog toga će Zvezda i ove sezone osvojiti ABU!
Ne znam šta je Željku trebalo da se "navuče" na nerealne priče i obećanja! A ako je iz ljubavi, onda je trebalo javno da kaže- dolazim da kroz 3,4 godine stvorim kompetitivnan tim i stvoriću od ovih talenata igračine, ali ni '22. ni '23. ništa od titula-!
Eto, ja kao Zvezdaš bih voleo da Zvezda pokuša nešto tako, pa makar 2,3 sezone ne gledao Barsu, Real, Makabi u Pioniru!
Voleo bih da neko ovo pročita i ozbiljno prokome-ntariše, interesuju me mišljenja onih ljudi kojima su srpska košarka i Reprezentacija bitniji od mržnje Grobara i Cigana!

Crudelta

pre 2 godine

Iako sam navijaca CZ preskocio bi klinacka prepucavanja i ponovio ono sto sam pricao na početku sezone. Partizanu fali mnogo i prave iste greske kao CZ u projektu sa Sagadinom. Prvo Zoc je trener koji je imao ogromne budzete i ostvario uspeh ali je prevazidjen trener vec 10-ak godina sto je pokazao sa Fenerom. Ne zelim da umanjim njegove uspehe ali jednostavno njegova kosarka vise ne prolazi. Drugo pokušavaju odjednom da naprave super instant ekipu od preskupih ali ne toliko kvalitetnih igrača ali nemamo mi tolike budzete da napravimo bas top tim odjednom. I kad je to sve negde na pola takvi su i rezultati na kraju, polovicni. Kazem te greske je pravila i CZ u projektu evropska Zvezda. Koliko god pljuvali Covica on je napravio sistem po kom sada funkcionise klub i ja sam stvarno prezadovoljan. Koliko para toliko muzike ali CZ je ozbiljan evropski klub. Drugo umesto preskupih igraca po meni bolje da ste pokupili klinci iz zemlje uz par igraca sa ovih prostora koji su jeftiniji ali bi bili bolje resenje za vas klub. Npr mogli ste lagano da dovedete Pulena ( meni neprezaljena zelja zasto nije doveden u CZ ) koji poznaje kosarku ovih prostora a doprineo bi vise za manje ulozeng...i da ne nabrajam imena bez veze poenta je jasna.

Nick

pre 2 godine

Bursa veliki broj asistencija kroz brze polukontre i posle čestog udvajanja naših igrača i kad nema potrebe. Uvek slobodan igrač kroz ekstra pas u korner. Može da se molimo samo da u nastavku bude i neki promašaj sa njihove strane.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ovog Avramovića dok samo slušaš kako daje intervju, već ti je jasno koliko u toj glavudži nema ništa.
Inteligencija na nivou...

Postovanje

pre 2 godine

Sve na stranu, bravo za Alimpijevica! Najbolji mladi trener Evrope(86)! Kapiranje kosarke i filozofija, najmodernija moguca, koristi se prvi rezon za zavrsnicu, agresivna odbraba-lepota! Nadam se skorom povratku...

Dragan

pre 2 godine

Teško je to reći ali Obradović nije više trener kakav je bio.
Vidi se na njemu zamor materijala.
U svakom slučaju on ostaje jedan od najboljih trenera koje je Evropa imala.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Jos iedna stvar je interesantna ovde. Samo dve ekipe iz Partizanove grupe su prosle dalje. Andora u Francuzi. Cak 6 ekipa iz druge grupe je proslo dalje. Ekipe koje su bile 8 i 7 iz druge grupe su dobile ekipe 1 i 2 iz Partizanove grupe. Eto koliko je druga grupa bila teza.

Dekster

pre 2 godine

Meni je zao Zeljka koji je veliki trener. Ovo je samo pokazatelj koliko je partizan drmao srpskom kosarkom tokom duletove vladavine, koliko se kralo i namestalo a sad u uslovima gde je sve ravnoprsvno jedan trener kao Zeljko nije u stanju napraviti nesto vise. Ispada dule veci trener od Zeljka, ma da ne bi mozda

Mihajlo

pre 2 godine

Od svih ovih tzv.talenata u Partizanu jedino sam nesto od Vukcevica video veceras i pojma nemam sto je u trecoj cetvrtini zakucan za klupu,u odbrani je bio odlican,pogodio i jedan sut,ovi ostali ce pre biti da su antitalenti,Madar moze i dobar napadacki da bude ali je u odbrani ocajan.

Sasa NS

pre 2 godine

Ko je gledao utakmicu video ne da i nije baš šok!Kakvi kreteni igraju bez imalo mozga i tzv.košarkaške inteligencije nije ni čudo....

taske

pre 2 godine

Iskreno mi je zao sto je partizan ovako ispao, kao delija pricam, mnogo je bolja ekipa od bursaspora i zasluzili su mnogo vise ako gledamo iz realne perspektive. Ali ljudi moji isto tako mi je samo drago zbog ovog lesora, jedan od gorih igraca, toliko antipatican...prvo ona izjava prije meca kako jedva ceka punu arenu i nikad je nije vidio a onda se busa u grudi na 30 sekundi do kraja meca, lik kojem je IQ kao prosecnom tetrijebu...propast.

Mihajlo

pre 2 godine

Avramovic u napadu a Madar u odbrani nas unistavaju,koliko me nervira da gledam kako se Avramovic nerezonski zalece svaki napad,toliko se iznerviram i kad vidim da Madar cim se postavi blok on gubi svog igraca i protivnik uvek ima visak.

steva

pre 2 godine

kako god zavrsilo ovo, Zagorac podhitno da se povuce. Dakle ne da ode iz kluba, nego da se penzionise. Nije on kosarkas. Moze da bude marioneta.

nesa80

pre 2 godine

da li sam samo ja primetio da su svi iz partizanove grupe ispali,ili se varam,ostale samo ekipe iz te grupe gde je virtus i cedevita ili mozda samo andora mislim da je opstala.kad te sastavi sav maler ovoga sveta na utakmici to ovako izgleda.i to menjanje hale cesto sami sebi cine medvedju uslugu,taman naviknu na jedne koseve sele se,pa opet naviknu u drugu halu opet se sele,odlucite se gde igrate ovako ste uvek gosti.teski strah se uvukao u igrace i tu je vec bi mrak,kraj,takav niz gresaka se desava jednom u 10 godina,bursa da sanja ovakvu utakmicu nebi je dosanjala

Picasso

pre 2 godine

Aleksaaaaaaaahahahaha, Aleksaaaaaaa hahahaha, Aleksaaaaaahahaha paljevinaaaahahahaha.
Lesort maskota ce vam doći glave u Aba ligi, videćete!

NY

pre 2 godine

Kada poslastičaru daš margarin umesto putera, prezlu umesto mlevenog oraha ne može da bude torta. Tako su i Željku, limar i Savić doveli igrače i od tih igrača Željko treba da napravi tim. Dobili lovu od države i sve što je bilo raspoloživo kupuj

Jaime Lannister

pre 2 godine

Mislio sam da ovo necu nikad da kazem ali Zeljko mislim da ti je vreme da se povuces,otako je duda ivkovic umro zeljko ne zna sta je napad a sta odbrana,zagorac isto penzija,Panter otkaz pa ja bih vise pogodio. Tristan sansu nije dobio,koprivica decko nije dao poen u reketu u napadu skypljao zve zivo on ga nije uveo u drugo poluvreme. 14 sekundi pre kraja vodi 5 razlike zeljko ne ume tajm out da pozove pa samo trener bez mozga to moze,postovanje za 9 titula zeljko ali tvoje vreme je proslo jos pre 3 godine . sportski pozdrav
(ficko, 20. april 2022 22:43)

Dobro ajde Pantera nije htelo danas, ali utakmicu je rešio potez Avramovića koji hteo da poleti sa trojke i zakuca umesto da je išao na polaganje ejjjjj. Iako je Avramović dao najviše poena bio je danas nas najgori igrač, jer koliko šuteva je uzimao nije ni čudo. Madar isto katastrofa. Panter sem što šut nije hteo nije imao ispade kao ovo dvoje. Zasluženo smo ispali, a forsiranje Avramovića i Koprivice je postalo ne smešno nego zalosno za gledanje. Sa Lesorom,Lendejlom, Panterom i Murom može nešto da se uradi, ali sa ovima poluamaterima ništa.

Uros

pre 2 godine

Da li shvatate da partizan ima najskuplju ekipu u istoriji ovih prostora i najveći budžet Evrokupa i ovako igra protiv Burse a Zvezda pre neki dan sa sve Mitrovićem, Kuzmićem i Simonovićem dobila Efes. Da li shvatate kolika je razlika između ta dva kluba i gde bi ko bio sa istim budžetom? Prošle godine se partizan sa istim budžetom kao Zvezdin borio za 7. mesto ABA lige pa je ove godine stala cela država iza njih
(..., 20. april 2022 22:07)

Decko ako nisi gledao u isto vreme utakmice Zvezda-Efes igrala se utakmica Real-Bajern koja je krenula 30 minuta pre.
Real je iznenada zadnju cetvrtinu izgubio 35-15 i Ataman je na 4 i po minuta do kraja zvao tajmaut iako je njegova ekipa vodila 6 razlike u tom trenutku. Vrati utakmicu i pogledaj sta se desavalo posle tog tajmauta, kako su se igraci Efesa sklanjali i pustili Zvezdu da pobedi da bi izbegli Real u plej ofu.
Ne kazem da nisi u pravu ovo ostalo sto si rekao ali da pobedu zvezde nad efesom dajes kao argument posebno jer se utakmica odigrala pod ovim okolnostima koje sam ti ispricao je sramotno.

kc jones

pre 2 godine

ono avramovo probanje da zakuca kao dzordan nas ubi a onda glup madarov faul

ne moze, posle prvih nekoliko utakmica se videlo da je ovaj tim plahovit, sa mnogo amplituda u formi, kako na nivou meseci, tako na nivou pojedinacnih utakmica

super

pre 2 godine

morate da se pogledate u oči,ko je kriv?Ne ide ništa preko noći,koga je Partizan napravio za zadnjih 10godina tj iz svoje škole???Doveli ste 10 igrača i opet ništa i najboljeg trenera (mada mislim da je njegovo prošlo,sad se igwra na koš više,run n gun)pogresna selekcija Lesor, Avramović,Smajli???

Suspicious Minds

pre 2 godine

Snaga je u razumu.Vama za zagrevanje treba decenija.A para u budžetu više nemaaaa.Prebolećeš batice.Katanac.Ali mi smo drugačiji.Daćemo vam Železnik o kome sanjate.Pa ponovo iz početka.Samo naučite šta znači FMP.

JPR24

pre 2 godine

Nekad je na sajtu evrolige (evrokupa) bio i podatak o broju gledalaca...Sada to ne mogu da pronađem. Može li neko da pomogne?
(pomoć, 20. april 2022 21:26)

Pa potrudi se malo… Piše 18340.

Sergio

pre 2 godine

Željko je utakmicu izgubio kada je besno "zakucao” Tristana za klupu jer je šutnuo trojku koja mu nije bila po volji.Sujetno ponašanje i uništavanje igrača koji su nam potrebni, bez ikakvog razloga.To radi cele sezone.Vođenje utakmica čitave godine je tragično

Nedalm

pre 2 godine

Veliko pojacanje, igrac "koji pravi razliku", Kevin Panter je poslednji kos dao na 4:41 pre kraja TRECE cetvrtine!? Znaci milion i po za nula poena 20 minuta kad se lomi (5 totalno nerezonskih suteva (0/2 za 2 i 0/3 za tri))!?
A drugo veliko pojacanje 4/14 ukupno iz igre (1/6 za dva!?). Bas smo "uboli" sa pojacanjima :\

pjer

pre 2 godine

@Aspera Pogrešio si jedino za Mura. Dečko ne zna da promaši, ima strašan tribling i eksplozivan prvi korak.Nego ga je Željko ugušio sa beskonačnim minutažama Pantera, Avramovića i Madara. Jednostavno tih par minuta koje dobija na kašičicu ostavlja traga u njegovoj igri. Inače on je znao da pogodi i po 45 poena po utakmici u prethodnim ligama i kod drugih trenera. Partizan ne može u ABA da prodje ni Cedevitu a kamo li Zvezdu. Na kraju sezone pod hitno dovesti čestitog pleja i zahvaliti se obavezno Avramoviću i Panteru koji troši previše lopti često i nerezonskim selekcijama šuta.

kum žoržo

pre 2 godine

Odbrana je popravljena ali je plej i dalje ogroman problem,ne mozemo da probijemo i napravimo lake poene.Previse promasenih zicera,Panter ocajan.Bursa ratnicka ekipa,igraju na sve ili nista,nemaju sta da izgube.Bice cupavo do kraja.

Demar Derozan

pre 2 godine

Jeste bolan poraz, u najgorem trenutku, ali kosarkaski gledano, ovo su normalne stvari u procesu odrastanja mladih igraca lako podlegnu ovakvoj atmosferi. Verujem da je Zoc sve uradio da glave budu hladne i mirne, ali sve dalje nije do njega. Nema veze, glavu gore, mora jos jace da se radi, jer ko iole zna kosarku vidi da je trojka Balsa, Smajli i Tristan suvo zlato Partizana i nase kosarke. Aleksa se nedolicno ponasao, nije on klinac, ali takav je karakter koji se ne moze promeniti preko noci.

Kiza

pre 2 godine

Utakmica je završila kako je završila....Istina,bila je dobijena.Međutim par stvari mi jako bodu oči.Prvo,ponašanje Avramovića i ono skakanje i paljevina je na nivou debilizma.Nije bio jedini,nekoliko igrača je gledalo u publiku na 30 ak sekundi do kraja ,a nisu obraćali pažnju i bili skoncentrisani uopšte.Na 10 sek do kraja,po meni trebalo je praviti faul,to sam odmah rekao ...Zato što je velika greška bila pre toga ,a ne znam u koju se odbranu Željlo pouzdao kad je 1 na 1 i uopšte odbrana bila vrlo loša.Odbrana je funkcionisala samo par puta kod iskakanja na pik igri.Dalje,Partizan nema lidera ekipe.Onoga koji će da smiri euforiju ,zagalami na terenu,spusti loptu što se kaže...Pritisak je bio veliki,nema šta...Objektivno,ovi igrači nisu za velike domete i to je to...Željko???
Da li je prošlo mjegovo vreme ...?
Možda i jeste,ali opet,Mi nismo dorasli da ga komentarišemo

deki27

pre 2 godine

Kad se prosle godine Zoc vratio, napisao sam da ima velike sanse da pljune na sve sto je do sada osvojio. To se polako desava, srpski Kup i EK su izgubljeni a ja ne vidim kako ova ekipa moze da se podigne posle svega i dobije Zvezdu ili Cedevitu u finalu. U stvari vidim, da izvrse neverovatan pritisak na sudije kao u zadnjem derbiju. Naravno da je trener uvek kriv ali maloumni potezi Avramovica sa zakucavanjem ( decko se ponasa kao da u Lazi treba da se leci) ,Madara koji pravi onako glup faul i na kraju Pantera koji na 7 sekundi umesto da ide na ulaz i trazi kontakt a oni u bonusu , on sutira sa 8 metara preko ruke. Svojevremeno je ovde posle, cini mi se ,sramnog poraza od Leitkabelisa ,jedan grobar napisao da Zeljko za svoju karijeru treba da zahvali Saletovoj trojci, aludirajuci da je Zoc sve posle toga osvojio sa uglavnom najjacim ekipama.Preterano je ali je Zeljka pregazilo vreme

Mrgud

pre 2 godine

tako sve dok se kolektivno ne utešimo?
(glupost zvana zadrti "navijač", 21. april 2022 09:08)

Pa...ja cu, iako se smejuljim....sta bre smejuljim...smejem na sav glas vasoj oholosti, ipak da kazem da to nema veze sa huliganizmom ili tesenjem, nego sa sportskim ponasanjem.

Ti momci su se borili posteno i posteno izgubili. To sto je njihov kvalitet limitiran ne znaci da je opravdano okrenuti im ledja i otici sa utakmice.

Lepo ti je kad pobedjuju ali bi ih pljunuo kad izgube? Ti onda nisi navijac cak ni Partizana. Ti si obican pljuvac po internetu...navijac svog tima ume da kaze dobro je, bice bolje, svaka cast na borbi..i pobedio je bolji tim...

A ne da se kao uvredjena snasa okrene i pobegne...

Jer to je isto oholost. Ti si unapred zacrtao rezultat, pa ako nije taj, ne valja ti ni tvoj klub ni rezultat.

Ali dobro...ima vas puno koji verujete u bajke, zato i pljujete svoj tim i najveceg trenera kojeg ste ikada imali...

CensoreD

pre 2 godine

Видим да углавном сви причају о промашају аврамовића и будању лесора “када је све било готово” те о неким другим мање или више чудним одлукама тренера домаћих. Али оно што многи изгледа не виде (или не долази до изражаја) јесте чињеница (која лако може да се провери поновним гледањем меча) да су играчи бурсе и поставка тактике и плана игре њихове екипе (без обзира на амбијент, судије и сопствене грешке) били од почетка до краја С А В Р Ш Е Н И.
Просто не могу да верујем да су тако рутинирали партизан у сваком сегменту игре. Они и кад су губили гледали су се међусобно и причали где су погрешили јер су били свесни свега и одмах то исправљали. У нападу били јааааако стрпљиви и читали све ситуације (што није тешко јер појединим играчима домаћих треба одузети сав новац који су зарадили од кошарке обзиром на то пта пружају и какве одлуке имају ове сезоне). Са друге стране све што је партизан давао било је на квалитет пантера, шут за 3 поена који су ето улазили као и на горе поменуто лоше читање бурсе у одбрани као и чињеницу да не могу исти темпо и концентрацију да држе све време. И управо је тај период кад је партизан водио био плод лоше игре бурсе, а не сјајне партизана (опет ко хоће може да види).

Остаје питање само да ли ће неко за ово одговарати и да ли ће други неко схватити шта би им се тек десило да су у ел и колико су смешни коментари на звездине сезоне у истој где је једва била комплетна (ко и сада што није и даље) а опет успевала (са и без руских тимова) да буде конкурент у 95% утакмица. Рто теме за размишљање.. поздрав

Dnevna doza ispranih mozgova

pre 2 godine

Bez obzira na ovu euforiju i veliko slavlje Zvezdaša, fajnal for 2014-e i porazi od Cibone i Cedevite , doneli su daleko vise srece nasem narodu. U dva dana, slavila je cela Srbija pobede hrvatskih timova u Areni, to su bili dani.

Urke

pre 2 godine

E moj Urose , cele godine navijas za Zvezdu u EL i kidas zivce da bi procitao preko 200 komentara sprdnje prema tvoj Partizanu. Hvala vam .

nemanja

pre 2 godine

Jos 25-30 miliona i zoc osvaja... prevara od trenera i 1965 logika. U panatinaikosu je itudis vodio 100% posla a on grlio sljivu ;) bravo, 5 poena prednosti ahahahahaha znalac

aki

pre 2 godine

hahaha tako je to kada partizan i obradovic digli nos mislili da ce osvojiti evrokup ali se zeznuli,ovi su unapred otpisali sve protivnike...

Koliba

pre 2 godine

Ostavka, Zelimire!

Ili da i dalje zaludjujes mase prosloscu…

Sve ima svoj vek trajanja, tako je priroda udeseila.

Ti si ovim dozivio strasnu sramotu

Никола

pre 2 godine

Балша 2 и Лесор 1 зицер о први обруч.
Штета, било би лакше да су момци сконцентрисанији.
Са надом да ћемо бити бољи и сломити их у наредне две четвртине.

Mihajlo

pre 2 godine

Partizan je skup a Zvezda je sirotinja,manite me tih gluposti.
10 godina se Covic izivljava,dovodi koga god i kad god hoce,ovaj Panter je igrao u Zvezdi za kikiriki,sad isto Kalinic,Vajt,Volters,isto final four igraci,na otkazu Sofoklisa je zaradio i jos milion bezmislica je odvalio.

Pitanje

pre 2 godine

Dobro,sve ovo ali sad ozbiljno pitanje: ko ima prednost domaceg terena u repesazu za 9-16 mesto,vi ili Huventud ili mozda Virtus? I ko je favorit po kladionicama za 9.mesto koje sija zlatnim sjajem?

Slave ljudi poslednja dva minuta umesto da zavrse utakmicu

pre 2 godine

Poentiraju nam ljudi tri puta uzastopno za tri sekunde, kao da nas nema na terenu, trce nam kontru posle Madarovih pogodjenih bacanja, znaci bandere da si postavio na teren oduzele bi im vise vremena dok pretrcavaju teren i daju kos u tri napada uzastopno. Na svakom ubacivanju lopte ove sezone bukvalno pretrnem, znaci ljudi ne znaju osnovne kretnje i blokove da neko primi loptu, osim u situacijama kada protivnika ne zanima da ometa to ubacivanje, Madar pravi kretnju da navede onog na blok i umesto da se otvori prema aut liniji jer ovaj obilazi blok on nastavlja da trci u istom pravcu gde i igrac Burse, pa da li je moguce tako nesto da ne znas ako se bavis kosarkom duze od mesec dana. Mur covek umesto da pridje da pomogne pri ubacivanju i da jos jednu opciju otisao ispod njihovog kosa da se sakrije. Avramovica necu vise da komentarisem jer decko realno ima veliki problem sa koncentracijom, ajde ono sto je omasio, desava se, ali onda ceka faul s loptom u rukama i pored toga sto je jedan od slabijih na penalima, onda se glupira tamo kod klupe Burse i rizikuje tehnicku, mislim stvarno, prijatelju nemas 15 godina. Panter jednog svog coveka cele sezone nije uspeo da sacuva u odbrani, kao ajde ne trosi se toliko zbog napadu, ali njegova igra u napadu je nesto sto moze svako da igra, ispucavaj do besvesti i kanali ekipu i onda kao udju dve za redom posle 15 promasenih i on je zavrsio posao, pa majstore to moze da radi i Trifunovic.Kod Duleta bi ovaj tim vec imao neke obrise.

Branko

pre 2 godine

Teško je biti objektivan u ovom trenutku. Od početka sezone pišem da je selekcija igrača slaba i da ovaj tim nema nikakvu harizmu, kao ni pojedinca koji se izdvaja.
Videćete za koju godinu, niko od ovih igrača neće napraviti ništa ozbiljnije osim eventualno Madara, ako i on.
Na ovakvim tekmama se pokazuje jel si Sale Đorđević ili nisi.
Takođe, posumnjao sam da ćemo uzeti i jedan trofej zato što smo skoro sve važne utakmice izgubili - ovi klinci jednostavno ne znaju da pobeđuju. Jbg nije to to.
Panter nije igrač sa Partizan, pogotovo ne da bude nosilac igre. Previše troši i previše oscilira.
Jedni na koje bi trebalo računati ubuduće su Madar, Koprivica i Vukčević.
Ostali doviđenja.
Za Željka ne znam šta da kažem. Očigledno je u sutonu karijere. Kapiram i da pravi tim, da treba vremena, ali mi smo ipak Partizan i trofeji moraju da se osvajaju.
Boli ovo jako.

Really good

pre 2 godine

Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....
(Really good, 20. april 2022 21:38)

Tri srebra su propast, ali, nažalost, nema više uspeha kao u vreme dominacije grobara kad smo ispadali u grupi usred Beograda, bili deveti u Evropi...
(Lajavi krelac, 20. april 2022 21:53)
Od 95' godine i vodonosa je bio iz Partizana, toliko o tome, 3 Evropska i 2 Svetska zlata...

kakone

pre 2 godine

Preglup sistem takmicenja. Drago mi je sto je Partizan ispao, al dosao im je ovaj nacin takmicenja glave, gdje ti cijela sezona zavisi od jedne utakmice. Da se igralo na makar dvije pobjede, prosli bi.

desiilesi

pre 2 godine

Nema razloga za tugu i razočarenje, Barsa je Barsa, ozbiljan klub sa dugom tradicijom. A nee čekaj a ide u u...
Nista mi sad nije jasno, ustvari jeste, dajte Zocu, neprevaziđenom trenerskom magu još po 20ak milki i još kojeg sponzora i da vidiš umeće najboljeg trenera.Vujošević bi ovo ukombinovao i EL bi bila tu. Možda sam malo preterao, ali činjenica da je Željko pravio rezultate samo sa gotovim timom i najboljim igračima u top formama.

Samo kažem

pre 2 godine

Svaka čast Željku na izjavi oduševio me svaka mu bila na mestu i vidi se da baš teško čoveku...ovde je on najmanje kriv Pozdrav od navijača Zvezde

Darko

pre 2 godine

Teska utakmica za nas,nisam hteo nikog da kritikujem ali Madar je jednostavno promasaj teski,nije domaci igrac da treba da ga trpimo...Izgubili smo utakmicu kao juniori,nemoze Partizan da bude razvojni klub za polovne strance...Trifunovic nema talenta za Partizan to svi vide.Zagorac isto nedoprinosi dovoljno I zauzima nekom mesto.Glas bez minutaze,treba ga pusti vise realno...Puno ljudi vole Partizan,ovi igraci se mozda trude Al realno kosarkaski su mnogo limitirani...

aje!

pre 2 godine

Znao sam da će sa izgube, prevelika euforija je nepotrebna, zeznut je ovo format takmičenja. Mada možda je i bolje, nema KKP kapaciteta da odigra za završnicu EC i ABA lige, mada je bila lepa prilika, domćinstvo.

Really good

pre 2 godine

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?
(Paradox, 20. april 2022 20:53)
igramo opet 34 kola od jeseni ,što pitaš?
(slobinator, 20. april 2022 21:17)
Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....

Sića

pre 2 godine

Ma ovo dobijamo sigurno, najbolji njihov igrač Freeman otišao u sred sezone u CSKA, čovek davao 20+ na svakoj utakmici.
A koga treba da pobedimo u sledećem kolu za polufinale?

Zoran

pre 2 godine

По коментарима само препуцавање.Нисам гледао утакмицу,па молим неког нормалног гледаоца да ми укратко опише игру нашег Партизана,доприноса игри наших најскупљих странаца и вођење тима од стране најбољег европског тренера.Нисам циничан,стварно нисам могао да гледам,а жао ми што је наш Партизан испао.Хвала унапред за реалну анализу игре и вођење екипе.

no name

pre 2 godine

Pre sedam dana sam rekao da Bursa nije naivna, smejali su mi se.

Avramovic i Madar apsolutni krivci. Avramovic je dosta uradio danas, ali je u kljucnom trenutku zakazao, o Madaru da ne pricam.


Poruka za Zvezdas koji sad likuju o Alimpiju, pljuvali ste ga da ne zna nista dok je bio u Zvezdi tako da treba da se pokrijete po usima

NastyB

pre 2 godine

A samo nekoliko meseci prođe od...

"Partizan ove sezone i nema protivnike, osvojice sve moguce trofeje a cilj moze da bude samo sve pobede u sezoni. Mene ova sezona ne uzbudjuje uopste kao da Liverpool igra Ligu Konferencije i drugu Ligu Engleske. Znas unapred ishod...
(RW#0, 25. oktobar 2021 15:52)

Uvod u seriju pobeda…
Eurocup: pobede Turk Telecom i Huventud u Beogradu i Andora u gostima…
Aba liga: pobede Borac i Zvezda u gostima…
Pobeda protiv Lietkabelisa u Beogradu, pa ponovo serija od tri pobede…
Aba liga: pobede Budućnost u Beogradu i Igokea u gostima
Evrocup: pobeda Levallois u gostima
11.12 protiv Cedevite u Beogradu, utakmica sezone za Partizan, ukoliko pobedi, sa 5 pobede u prvom delu ABA lige biće neprikosnoven na prvom mestu..
Sportski pozdrav :)
(Bmw, 26. oktobar 2021 16:03)"

Mile

pre 2 godine

Strahotni
Kakve gluposti ..ta Bursa namučila Efes jedva je dobio pa su i Fener dobili ...a Real je redovno gubio od Andore i Huventuda ...isto evrokup timovi...nema slabih sad u osmini finala ...videcemo zvezdu protiv cedevite u plej ofu aba lige

Ti si Zoce zesca prevara

pre 2 godine

Uzivajte sakupljaci sekundarnih sirovina iz Zeleznika.Ovo je i vas trijumf kad vec nikog niste mogli da pobedite u Evroligi.

Србија

pre 2 godine

Оставити Мадара Пантера Ледеја Смаилагића Лесора. Аврамовић само за гарбиџ. Отпустити Мура, и ове комедија јуниоре Загор, Трифа, Дангуба, Коприва, Вукчевић.

Rade 74

pre 2 godine

Jako sam razićaran i priznam boli ovo.Bol još toliko više,što sam 15 godina profesionalno igrao košarku i znam kako je sada Avramoviću i Madaru,koji su demonstrirali kako izgubiti dobijenu utakmicu 10 sekudi pre kraja.A generalno pustiti ovima, da šutiraju trojke kao na vašaru,je katastrofa.Odbrana,odbrana i samo odbrana.Odbranom se dobija utakmica,i tu smo mi jako tanki već celu sezonu.Ove godine se možemo oprostiti od osvajanja Aba lige a i KLS-a.Ekipa se ne stvara samo u jednoj sezoni,nije đabe sa svima potpisan ugovor na tri godine minimum.Glavu gore idemo dalje,nije kraj Sveta.

Јабучило

pre 2 godine

Противник је био бољи. Наши су прихватили надметање тројкама и форсирали их без потребе. Утакмица је ту изгубљена. И у на моменте наивној одбрани. А ни лоших одлука није мањкало. Да се играло у Бурси, било би +20 за Турке. Све у свему, вече за заборавити, али из кога треба извући поуке. На жалост, ово није прва добијена утакмица коју губимо или у којој не успевамо да задржимо потребну предност. Али! Сезона није завршена! Остаје борба за Аба лигу. Надам се да момци нису потпуно клонули духом.

Огромна замерка великом броју навијача који су похрлили што пре да напусте Арену и пре краја утакмице иако је све било решено. Љубав према клубу се доказује када је тешко, а не бежи се кући.

Укратко, играли смо и изгубили смо, играћемо и победићемо! Напред Партизан!

limeni mozak

pre 2 godine

Ima i taj wildcard
(capitano, 21. april 2022 00:13)

A mozemo I da otmemo ucesce nekoj Aba ekipi (Igokei) ili da kupimo od Hrvata ili da se nadamo nekoj novoj svetskoj bolestini poput Kovida da nas pogura u EL. Jos ako izbije rat u svetu pa bude dosta i top 11 da bi se uslo u top 8 da recimo izbace Ruse eto nas u top 8 masala...

I svakog novog dana kucaće srce moje za crno bele boje

pre 2 godine

Svaki pravi navijač Partizana će stati uz Željka ,igrače i upravu.Partizan treba da ima ili šampionski tim ili tim koji će to biti a ovi klinci će biti šampioni.Zaboravlja se kako je Dule uzimao tajm aut na pet sekundi do kraja i šut za Bogdana pa je došao dan da natrpa komšinici skoro 130 poena u finalu....VOLIM GA KO OKA DVA....

Kontras

pre 2 godine

Tezak poraz Partizana, ali sta je tu je. I to je sastavni deo sporta.

Nego, iskreno tezi mi je utisak navijaca suprotnog tabora koji se raduju porazu srpskog tima u evropskim takmicenjima.

Isto kazem i za navijace Partizana koji se raduju porazu Zvezde u evropskim takmicenjima.

Cemu se radujete i jedni i drugi? Tome sto je vas prijatelj, rodjak koji voli onaj drugi klub tuzan?

Ja uvek navijam za Zvezdu u evropskim takmicenjima, a naravno zelim joj "sve najgore" u domacim takmicenjima zbog Partizana. I to je zdrav stav koji treba svi da gajimo, navijaci oba kluba.

Jer ovako nama neprijatelji i ne trebaju. Moramo sto pre da se opametimo.

dejandddddd

pre 2 godine

Mislim da niste realni, sistem takmicenja je očajan jer u 1/8 finala ekipa koja dolazi sa pozicije 8-am ili kao u ovom slucaju7-am je psihicki totalno rasterecena jer je usla u play off na misice I nema sta da izgubi jet se igra jedna utakmica.
Da se igra na dve dobijene Partizan bi ovu utakmicu dobio lagano sa 15+ poena razlike.

Србин са КиМ

pre 2 godine

Брдо чланака и текстова о изгубљеној утакмици.А не чусмо шта на то каже "шок" Мур.

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Podrska voljenom klubu....ambicije su jedno...mogucnosti drugo...Tim realno nije predvidjen da osvaja Evropu jer nema kapaciteta za to! Ova sezona je samo zagrevanje za ono sta nam sledi! VOLIM PARTIZAN

J.A.

pre 2 godine

Pobede i porazi su sastavni deo igre!Partizan je imao dobijenu utakmicu,ali Bursa je,ma sta ovi "strucnhaci"sto podcenjuju sve ono u sta se ne razumeju rekli,jedna iskusna i dobra ekipa!Realno gledajuci,gledali smo jednu veoma dobru i zanimljivu utakmicu,sigurno na i iznad nivoa mnogih Evroligaskih!Sport je to,ko se u njega razume!Na kraju,gospodsko ponšanje Alimpijevica u pobedi,i prelep gest Partizanovih navijaca koji su ispratili goste aplauzom!Inace sam igrao aktivno košarku,Zvezdaš sam,ali uvek navijam za nase klubove kad igraju medjunarodne utakmice!

Dekigrobar011

pre 2 godine

Svi su pametni posle bitke...
Već pre nove godine zalažem se da UČINIMO NEŠTO i pomognemo voljenom klubu.
Željka,legendu koji je najmanje
začinio bar 10-tak skandaloznih izdanja šatro profesionalaca treba ODMAH zamoliti da se za naše dobro tornja bar do Čačka
Iz ekipe isključiti :
Madar -uplašeni žutokljunac koga treba razvijati u Borcu recimo(ne dozvoliti procenat Željku za 2-3 god.dok ga nauči košarci ali na našu štetu).
Punter i Leday (ispitati ko je i koliko bio "dobar" u dovodjenju ova dva cirkuzanta).
Lessort- naglavačke izbaciti sa svojim trenerom koji mu dozvoljava 9 meseci da juri protivničke bekove oko centra
Kurucs,Rade mučeni i Danguba
da se plati da ih neko uzme.
I onda sa ostatkom ekipe (koja je jeftina a perspektivna)i ponekim iskusnim igračem zavrnuti rukave i dati kormilo recimo Džikiću ili Vladi Jovanoviću u naredne 3 god.
Moore,
Avramović (pre meča obavezno 2-3 vaspitne dandare)
Glas,Smajilagić,Trifunović
Koprivica, Vukčević,Miletić
Vratiti Vanju Marinkovića i dovesti iskusnog teškog centra
sa još dvojicom omladinaca,
pa da vidite kako se stvara ekipa za 2-3 god od naših momaka sa min.budžetom.
Niko srećniji od nas ne bi bio
verujte mi...

...

pre 2 godine

Da li shvatate da partizan ima najskuplju ekipu u istoriji ovih prostora i najveći budžet Evrokupa i ovako igra protiv Burse a Zvezda pre neki dan sa sve Mitrovićem, Kuzmićem i Simonovićem dobila Efes. Da li shvatate kolika je razlika između ta dva kluba i gde bi ko bio sa istim budžetom? Prošle godine se partizan sa istim budžetom kao Zvezdin borio za 7. mesto ABA lige pa je ove godine stala cela država iza njih

Paradox

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.
(Strahotni, 20. april 2022 20:33)

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?

Uros

pre 2 godine

Da li shvatate da partizan ima najskuplju ekipu u istoriji ovih prostora i najveći budžet Evrokupa i ovako igra protiv Burse a Zvezda pre neki dan sa sve Mitrovićem, Kuzmićem i Simonovićem dobila Efes. Da li shvatate kolika je razlika između ta dva kluba i gde bi ko bio sa istim budžetom? Prošle godine se partizan sa istim budžetom kao Zvezdin borio za 7. mesto ABA lige pa je ove godine stala cela država iza njih
(..., 20. april 2022 22:07)

Decko ako nisi gledao u isto vreme utakmice Zvezda-Efes igrala se utakmica Real-Bajern koja je krenula 30 minuta pre.
Real je iznenada zadnju cetvrtinu izgubio 35-15 i Ataman je na 4 i po minuta do kraja zvao tajmaut iako je njegova ekipa vodila 6 razlike u tom trenutku. Vrati utakmicu i pogledaj sta se desavalo posle tog tajmauta, kako su se igraci Efesa sklanjali i pustili Zvezdu da pobedi da bi izbegli Real u plej ofu.
Ne kazem da nisi u pravu ovo ostalo sto si rekao ali da pobedu zvezde nad efesom dajes kao argument posebno jer se utakmica odigrala pod ovim okolnostima koje sam ti ispricao je sramotno.

Demar Derozan

pre 2 godine

Jeste bolan poraz, u najgorem trenutku, ali kosarkaski gledano, ovo su normalne stvari u procesu odrastanja mladih igraca lako podlegnu ovakvoj atmosferi. Verujem da je Zoc sve uradio da glave budu hladne i mirne, ali sve dalje nije do njega. Nema veze, glavu gore, mora jos jace da se radi, jer ko iole zna kosarku vidi da je trojka Balsa, Smajli i Tristan suvo zlato Partizana i nase kosarke. Aleksa se nedolicno ponasao, nije on klinac, ali takav je karakter koji se ne moze promeniti preko noci.

Ti si Zoce zesca prevara

pre 2 godine

Uzivajte sakupljaci sekundarnih sirovina iz Zeleznika.Ovo je i vas trijumf kad vec nikog niste mogli da pobedite u Evroligi.

Mihajlo

pre 2 godine

Partizan je skup a Zvezda je sirotinja,manite me tih gluposti.
10 godina se Covic izivljava,dovodi koga god i kad god hoce,ovaj Panter je igrao u Zvezdi za kikiriki,sad isto Kalinic,Vajt,Volters,isto final four igraci,na otkazu Sofoklisa je zaradio i jos milion bezmislica je odvalio.

Strahotni

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.

Really good

pre 2 godine

Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....
(Really good, 20. april 2022 21:38)

Tri srebra su propast, ali, nažalost, nema više uspeha kao u vreme dominacije grobara kad smo ispadali u grupi usred Beograda, bili deveti u Evropi...
(Lajavi krelac, 20. april 2022 21:53)
Od 95' godine i vodonosa je bio iz Partizana, toliko o tome, 3 Evropska i 2 Svetska zlata...

Really good

pre 2 godine

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?
(Paradox, 20. april 2022 20:53)
igramo opet 34 kola od jeseni ,što pitaš?
(slobinator, 20. april 2022 21:17)
Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....

limeni mozak

pre 2 godine

Ima i taj wildcard
(capitano, 21. april 2022 00:13)

A mozemo I da otmemo ucesce nekoj Aba ekipi (Igokei) ili da kupimo od Hrvata ili da se nadamo nekoj novoj svetskoj bolestini poput Kovida da nas pogura u EL. Jos ako izbije rat u svetu pa bude dosta i top 11 da bi se uslo u top 8 da recimo izbace Ruse eto nas u top 8 masala...

I svakog novog dana kucaće srce moje za crno bele boje

pre 2 godine

Svaki pravi navijač Partizana će stati uz Željka ,igrače i upravu.Partizan treba da ima ili šampionski tim ili tim koji će to biti a ovi klinci će biti šampioni.Zaboravlja se kako je Dule uzimao tajm aut na pet sekundi do kraja i šut za Bogdana pa je došao dan da natrpa komšinici skoro 130 poena u finalu....VOLIM GA KO OKA DVA....

Јабучило

pre 2 godine

Противник је био бољи. Наши су прихватили надметање тројкама и форсирали их без потребе. Утакмица је ту изгубљена. И у на моменте наивној одбрани. А ни лоших одлука није мањкало. Да се играло у Бурси, било би +20 за Турке. Све у свему, вече за заборавити, али из кога треба извући поуке. На жалост, ово није прва добијена утакмица коју губимо или у којој не успевамо да задржимо потребну предност. Али! Сезона није завршена! Остаје борба за Аба лигу. Надам се да момци нису потпуно клонули духом.

Огромна замерка великом броју навијача који су похрлили што пре да напусте Арену и пре краја утакмице иако је све било решено. Љубав према клубу се доказује када је тешко, а не бежи се кући.

Укратко, играли смо и изгубили смо, играћемо и победићемо! Напред Партизан!

bezobraznik

pre 2 godine

Dobio vas Alimpije (za koga mislim da je klasa trener i žao mi je što nije dobio veću šansu) sa 6 igrača. Bruka. Željko, da se ne cmačemo.

Samo kažem

pre 2 godine

Svaka čast Željku na izjavi oduševio me svaka mu bila na mestu i vidi se da baš teško čoveku...ovde je on najmanje kriv Pozdrav od navijača Zvezde

dejandddddd

pre 2 godine

Mislim da niste realni, sistem takmicenja je očajan jer u 1/8 finala ekipa koja dolazi sa pozicije 8-am ili kao u ovom slucaju7-am je psihicki totalno rasterecena jer je usla u play off na misice I nema sta da izgubi jet se igra jedna utakmica.
Da se igra na dve dobijene Partizan bi ovu utakmicu dobio lagano sa 15+ poena razlike.

Kedi

pre 2 godine

Najbolji domaći igrači Partizana je Kevin Panter.
Najgori potez Željko u karijeri je dolazak u Partizan. Jeste da je došao po toj Čačanskoj liniji ali on mora da ima skup zvezda da vodi, tad je najbolji u Evropi, što je dokazao u Realu, Huventudu, Panatinaikosu, Fenerbahčeu pa čak i u Partizanu, tad je imao najbolji betonski par u Evropi. Sta je ovo njemu trebalo nije mi jasno, mada je on imao samo Makabi kao opciju iz Evrolige i bio je svestan da sa njima ne bi .ogao nista da uradi, pa je kao iz patriotskih razloga došao. Za mene je ogromno razočarenje.

no name

pre 2 godine

Pre sedam dana sam rekao da Bursa nije naivna, smejali su mi se.

Avramovic i Madar apsolutni krivci. Avramovic je dosta uradio danas, ali je u kljucnom trenutku zakazao, o Madaru da ne pricam.


Poruka za Zvezdas koji sad likuju o Alimpiju, pljuvali ste ga da ne zna nista dok je bio u Zvezdi tako da treba da se pokrijete po usima

Fishermann

pre 2 godine

svaka cast igracima sta su uspeli da izgube, nije ovo greska Obradovica nemoze on uci na teren i sutati nije on kriv sto su ceo mec stegnuti umesto da pregaze protivnika 15-tak razlike, da nekazemo zadnjih minut sta su uradili to ozbiljnoj ekipi ne sme da se desava da nemoze dva puta da izvede loptu iz auta, ako Obradovic ovakvim igracima treba da objasnjava kako se izvodi lopta onda bolje da je krenuo sa petlicima...

NY

pre 2 godine

Kada poslastičaru daš margarin umesto putera, prezlu umesto mlevenog oraha ne može da bude torta. Tako su i Željku, limar i Savić doveli igrače i od tih igrača Željko treba da napravi tim. Dobili lovu od države i sve što je bilo raspoloživo kupuj

Mile

pre 2 godine

Strahotni
Kakve gluposti ..ta Bursa namučila Efes jedva je dobio pa su i Fener dobili ...a Real je redovno gubio od Andore i Huventuda ...isto evrokup timovi...nema slabih sad u osmini finala ...videcemo zvezdu protiv cedevite u plej ofu aba lige

Milanče

pre 2 godine

Da se ne ponavljam, Partizan nikada ništa neće osvojiti,zbog nepravde učinjene najvećem među nama,kada smo ćutali i dozvolili da ga bukvalno najure...dugo još ima da ispaštamo

Sića

pre 2 godine

Ma ovo dobijamo sigurno, najbolji njihov igrač Freeman otišao u sred sezone u CSKA, čovek davao 20+ na svakoj utakmici.
A koga treba da pobedimo u sledećem kolu za polufinale?

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Nema ova ekipa šampionski mentalitet. Ona Trinkijerijeva ekipa je za ovu nebo i zemlja. Ono je bila prava šampionska i sve bi osvojila da nije bilo korone...
Ova neće ta 100 godina ništa postići.

Vanja

pre 2 godine

O moj Zeljko koliko jos miliona je potrebno da se prodje Bursa u Beogradu, lako je bilo u Feneru i Pao bio Bodiroga i ekipa a sta sad bi.....

poznavalac ©®

pre 2 godine

Alimpije nas rasturao sa FMP, pa sa Zvezdom, sad sa Fruti Bursim. Dzabe nam i Zeljko i hajp, i Pokusevski na tribinama. Dok nam Ostoja i SNS u klubu, dzaba nam i novci i sve.

Giga Moravac

pre 2 godine

Avramović i Obradović izgubili utakmicu, ovaj prvi nikad neće biti igrač, fali tu nešto, a ovaj drugi zreo za penziju. Ovo Dule nikada ne bi izgubio, ali nikada.

Rade 74

pre 2 godine

Jako sam razićaran i priznam boli ovo.Bol još toliko više,što sam 15 godina profesionalno igrao košarku i znam kako je sada Avramoviću i Madaru,koji su demonstrirali kako izgubiti dobijenu utakmicu 10 sekudi pre kraja.A generalno pustiti ovima, da šutiraju trojke kao na vašaru,je katastrofa.Odbrana,odbrana i samo odbrana.Odbranom se dobija utakmica,i tu smo mi jako tanki već celu sezonu.Ove godine se možemo oprostiti od osvajanja Aba lige a i KLS-a.Ekipa se ne stvara samo u jednoj sezoni,nije đabe sa svima potpisan ugovor na tri godine minimum.Glavu gore idemo dalje,nije kraj Sveta.

kakone

pre 2 godine

Preglup sistem takmicenja. Drago mi je sto je Partizan ispao, al dosao im je ovaj nacin takmicenja glave, gdje ti cijela sezona zavisi od jedne utakmice. Da se igralo na makar dvije pobjede, prosli bi.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Nažalost,od kada Zvezda dominira nema nas na mapi svetske košarke, uništena i reprezentacija....
(Really good, 20. april 2022 21:38)

Tri srebra su propast, ali, nažalost, nema više uspeha kao u vreme dominacije grobara kad smo ispadali u grupi usred Beograda, bili deveti u Evropi...

nesa80

pre 2 godine

da li sam samo ja primetio da su svi iz partizanove grupe ispali,ili se varam,ostale samo ekipe iz te grupe gde je virtus i cedevita ili mozda samo andora mislim da je opstala.kad te sastavi sav maler ovoga sveta na utakmici to ovako izgleda.i to menjanje hale cesto sami sebi cine medvedju uslugu,taman naviknu na jedne koseve sele se,pa opet naviknu u drugu halu opet se sele,odlucite se gde igrate ovako ste uvek gosti.teski strah se uvukao u igrace i tu je vec bi mrak,kraj,takav niz gresaka se desava jednom u 10 godina,bursa da sanja ovakvu utakmicu nebi je dosanjala

Miskec

pre 2 godine

Kada Zvezda dobije Makabi, ili Efes, oni su raspali, ili nas puste, ali je zato Bursa evropski kosarkaski gigant!
Kaze komentator da su partizanovi igraci umorni!
Od cega, od koga?

Kontras

pre 2 godine

Tezak poraz Partizana, ali sta je tu je. I to je sastavni deo sporta.

Nego, iskreno tezi mi je utisak navijaca suprotnog tabora koji se raduju porazu srpskog tima u evropskim takmicenjima.

Isto kazem i za navijace Partizana koji se raduju porazu Zvezde u evropskim takmicenjima.

Cemu se radujete i jedni i drugi? Tome sto je vas prijatelj, rodjak koji voli onaj drugi klub tuzan?

Ja uvek navijam za Zvezdu u evropskim takmicenjima, a naravno zelim joj "sve najgore" u domacim takmicenjima zbog Partizana. I to je zdrav stav koji treba svi da gajimo, navijaci oba kluba.

Jer ovako nama neprijatelji i ne trebaju. Moramo sto pre da se opametimo.

Aca

pre 2 godine

Od danas vise nisam navijac Partizana, dosta mi je ovaj klub zivaca uzeo i nerava pojeo. Mars u tri lepe i obradovic i svi. Gledam samo nba ligu i strane fudbalkse lige kao normalan svet uz kokice i pivo. Pred 20,000 ljudi ti si se obrukao prokockao +6 na 10 sek do kraja. I Obradovic je najbolji trener u Evropi? Malo sutra, lepo da da sutra ostavku i nek odu svi, a nek igraju deca. Sezona je gotova nakon ovoga, sve ostalo je apsolutno nebitno.

Sumadinac

pre 2 godine

TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!! TUTI FRUTI !!!

Kuki

pre 2 godine

Nekoliko utisaka:

Prvo skoci pa reci hop.
Veliki neuspeh Partizana.
Moze se reci i sramota, pogotovo ako se setimo sa kakvim je ambicijama usao Partizan u ovo takmicenje i sa koliko pojacanja i ulozenog novca.
Velika mrlja na sjajnu karijeru Željka Obradovica, jer ovaj neuspeh je velikim delom njegova zasluga.Bolje mu je bilo da je otisao u penziju.
Jedina mozda mala olaksavajuca okolnost za Partizan je zaista glup sistem takmocenja, gde jedan los dan moze da upropasti sezonu nekom klubu. U ovom slucaju Partizanu i juce Huventudu.

Solo

pre 2 godine

Bez Srpskih igraca u celom timu Partizana nema promena i nema pohoda na vrhu nase i Evropskih liga...Stranci su dobri ali nemaju nas mentalite i nasu igru...Dovedite nase igrace i cuvajte ih da igraju zajedno dok ne napune 27-28 pa onda neka idu na rasprodaju..

Zoran

pre 2 godine

По коментарима само препуцавање.Нисам гледао утакмицу,па молим неког нормалног гледаоца да ми укратко опише игру нашег Партизана,доприноса игри наших најскупљих странаца и вођење тима од стране најбољег европског тренера.Нисам циничан,стварно нисам могао да гледам,а жао ми што је наш Партизан испао.Хвала унапред за реалну анализу игре и вођење екипе.

Školobocna

pre 2 godine

Videlo se od početka sezone da nije dobro uklopljen tim , ovo je sad samo posledica . Fali play da razigra ekipu , Avramović nije takav igrač a Madar je premlad za takvu ulogu . Panter nije konstantan, to je večeras dokazao , u Zvezdi je imao bolju sezonu . Odbrana je problematična već dugo , ne znam šta je razlog , previše je igrača koji se uopšte ne trude u defanzivi. ABA teško do trofeja , pitanje je šta će biti posle ove sezone i ko će ostati , od Obradovića pa nadalje .

sta reci....

pre 2 godine

Iako sam navijaca CZ preskocio bi klinacka prepucavanja i ponovio ono sto sam pricao na početku sezone. Partizanu fali mnogo i prave iste greske kao CZ u projektu sa Sagadinom. Prvo Zoc je trener koji je imao ogromne budzete i ostvario uspeh ali je prevazidjen trener vec 10-ak godina sto je pokazao sa Fenerom. Ne zelim da umanjim njegove uspehe ali jednostavno njegova kosarka vise ne prolazi. Drugo pokušavaju odjednom da naprave super instant ekipu od preskupih ali ne toliko kvalitetnih igrača ali nemamo mi tolike budzete da napravimo bas top tim odjednom. I kad je to sve negde na pola takvi su i rezultati na kraju, polovicni. Kazem te greske je pravila i CZ u projektu evropska Zvezda. Koliko god pljuvali Covica on je napravio sistem po kom sada funkcionise klub i ja sam stvarno prezadovoljan. Koliko para toliko muzike ali CZ je ozbiljan evropski klub. Drugo umesto preskupih igraca po meni bolje da ste pokupili klinci iz zemlje uz par igraca sa ovih prostora koji su jeftiniji ali bi bili bolje resenje za vas klub. Npr mogli ste lagano da dovedete Pulena ( meni neprezaljena zelja zasto nije doveden u CZ ) koji poznaje kosarku ovih prostora a doprineo bi vise za manje ulozeng...i da ne nabrajam imena bez veze poenta je jasna.
(Crudelta, 21. april 2022 07:20)


A kada je zvezda u vreme projekta evropska zvezda , dovodila skupe igrace direktno iz Olimpije Milano, ili je dovodila prosečne strance koji su daleko bili od nivoa Evrolige? koji su često bezali zbog neisplacenih plata,.... neuporedivo.Sagadin? od kada je Sagadin bio skup trener?

zabacnasteroidima

pre 2 godine

Pobednik Evrokupa
Osta nedosanjani san,
I opet ćeš da igraš samo cipiripi kup,
Sad je opet kriva Zvezda i tako svaki dan.
TI SI IPAK MALI PARTIZAN!!!

Србија

pre 2 godine

Оставити Мадара Пантера Ледеја Смаилагића Лесора. Аврамовић само за гарбиџ. Отпустити Мура, и ове комедија јуниоре Загор, Трифа, Дангуба, Коприва, Вукчевић.

Никола

pre 2 godine

Балша 2 и Лесор 1 зицер о први обруч.
Штета, било би лакше да су момци сконцентрисанији.
Са надом да ћемо бити бољи и сломити их у наредне две четвртине.

Васа

pre 2 godine

Гледао сам Партизан против Цибоне и овај пораз ме није изненадио. Имао сам утисак да Обрад отаљава посао и да нема намеру да настави посао следеће сезоне. Једноставно то није Партизан у којем се он афирмисао и као играч и као тренер. Мислим да је имао жељу да колико може врати Партизану за све што је постигао, али и да је увидео да то баш и не иде. Друга су времена, нема воље, ентузијазма, нема домаћих великих талената. Играју страни играчи за баснословне плате у поређењу са стандардом већине становништва. Навијање је усиљено, углавном уперено према комшијском клубу који фунционише по истим принципима.
Сигуран сам да има млађих навијача који се не слажу са мном, ово је ипак мишљење једног разочараног старог навијача Партизана.

menađer

pre 2 godine

Pošto je od svih ekipa u osimini finala jedino Partizan izgubio na produžetke, a i imao je najbolji skor u grupi - možemo da kažemo da je u Evrokupu završio u TOP 9

g.k

pre 2 godine

obradovicu idi,pregazilo te vreme ne mozes vise.drzis koprivicu i trufunovica u igri koji pojma nemaju a lesor sedi citavu trecu cet.ne znas rajm aut da uzmes i da ides u orednje polje nego dozvoljavas da madar pravi faul.

boki89

pre 2 godine

Nisam Partizan gledao odavno jos iz vremena Vujosevica kada smo bili nesto u Evropi.I vidim neko lozenje ma ovaj evrokuo i rekoh ajde da pogledam.Ovo je jedna katastrofa.Prvo navijanje je toliko lose bilo na kraju utakmice se bukvalno cela arena ispraznila igraci su katastrofalni nijedan domaci igrac nije dobar i ovi stranci su isto ocajni sve neki sutevi sa 10m a onda i Zeljko je katastrofalno vodio mec imas zadnji napad oni su u bonusu mesto da ides na dvokorak i faul kos ti sutiras sa 10m.Sve u svemu jako lose i na terenu i na tribini.I da smo prosli ne bi ovo osvojili

Aspera

pre 2 godine

Otkazi za pola ekipe. Moze i Grega Popovica da dovedu za pomocnog i Kera za glavnog sa ovim Murom, Madarom, Kuruksom, Dangubicem i Zagorcem i ABA 2 bi bila uspeh.

Boki

pre 2 godine

Lepo sam vam napisao da necete videti NIJEDAN trofej a vi gomile minusa,ljudi shvatite iako ste grobari nema vise od vas nista,ugasilo se svetlo i nemojte vise da se javljate na Zvezdine poraze u Evroligi,vi gubite od Burse kod kuce,ej Burse!I da jos jednom.....uzmi Zeljko Evro titulu hahahahah

Jaime Lannister

pre 2 godine

Mislio sam da ovo necu nikad da kazem ali Zeljko mislim da ti je vreme da se povuces,otako je duda ivkovic umro zeljko ne zna sta je napad a sta odbrana,zagorac isto penzija,Panter otkaz pa ja bih vise pogodio. Tristan sansu nije dobio,koprivica decko nije dao poen u reketu u napadu skypljao zve zivo on ga nije uveo u drugo poluvreme. 14 sekundi pre kraja vodi 5 razlike zeljko ne ume tajm out da pozove pa samo trener bez mozga to moze,postovanje za 9 titula zeljko ali tvoje vreme je proslo jos pre 3 godine . sportski pozdrav
(ficko, 20. april 2022 22:43)

Dobro ajde Pantera nije htelo danas, ali utakmicu je rešio potez Avramovića koji hteo da poleti sa trojke i zakuca umesto da je išao na polaganje ejjjjj. Iako je Avramović dao najviše poena bio je danas nas najgori igrač, jer koliko šuteva je uzimao nije ni čudo. Madar isto katastrofa. Panter sem što šut nije hteo nije imao ispade kao ovo dvoje. Zasluženo smo ispali, a forsiranje Avramovića i Koprivice je postalo ne smešno nego zalosno za gledanje. Sa Lesorom,Lendejlom, Panterom i Murom može nešto da se uradi, ali sa ovima poluamaterima ništa.

bezveze

pre 2 godine

Na jedan dobar potez tri greske pravimo. Neverovatno kakvo silovanje bez razloga i u napadu i u odbrani. Panter nas ponovo unistava, ledej takodje, daj Boze da se poboljsaju, ali generalno njih dvojica svaku jaku utakmicu u autu. Koprivica tri zakucavanja masi, Lesor opet u svom modu pogbljenog coveka i ako treba da zavisimo od Avramovica prtenog bolje odma ovde da kiksnemo, da ne gubimo vreme.

Čaruga

pre 2 godine

Da je gospodin Obradovic vodio ekipe kao sto su Partizan ili za nijansu jace kroz svoju karijeru a ne ekipe za najvecim budzetima u to vreme, ovako bi zavrsavao svaki pohod ka titulama koje je uzeo. Trener koji ne zna da radi sa “sirotinjskim” ekipama, dokazano!!!

Коштуница

pre 2 godine

Кад играмо већ најављену утакмицу са Цедевита-Олимпијом?Логично да имамо предност домаћег терена,и уз најбољег тренера европе и најбоље играче идемо на победу до освајање трофеја.

UjkaŽitko

pre 2 godine

Da pokazemo panterima kako treba u Evropi da se igra!
(Grobar, 20. april 2022 19:48)

Bravo. Neko igra sa Bursom i Šljonskom a neko sa Realom i Efesom. Nismo isti.
(Strahotni, 20. april 2022 20:33)

S kim ogra zvezda u Evroligi sledecu?
(Paradox, 20. april 2022 20:53)

Sezonu?

Globtroter

pre 2 godine

5 razlike na petnaestak sekundi do kraja i naši igrači bukvalno puštaju protivnika da položi dva puta loptu u koš, kao gotovo je.

Aleksa je izgubio utakmicu kada je išao na kucanje sa bacanja umesto da je položi u koš za +7 i napad posle toga primamo trojku preko njega. U produžetku je bio očajan.

Dečko je neverovatno napredovao, ali još uvek nije košarkaški zreo. Jednostavno treba mu još da smiri ludu glavu.

Šteta, sami sebe smo pobedili. Bila je ovo neverovatna prilika za veliki rezultat.

Maki Kavasaki

pre 2 godine

Katastrofa! Bez reči sam ostao! Prvo igramo u Arenu pred našim navijačima! Umesto da ih motiviše Navijači, Igrači prave grešku i slabu odbranu! Primetio sam sa su igrači takodje zbunjeni u odbranu niko nezna ko koga čuva neznam da li ih željko objašnjava loše ili taktika mu NE valja!

Cedevita Olimpija su me oduševili protiv Turk Telekom bukvalno su ih razbili nije samo to Cedevita je igrao Košarku na nivou NBA to je bilo prava košarka svakog ljubitelja Košarke zato Cedevita će da rasturi Bursaspor!

milos.k

pre 2 godine

Partizan nažalost gubi ovo. Cele sezone ništa ne igramo, toplo-hladno. Gotovo da nismo napredovali kao ekipa....čak i ako prođemo mi redovno gubimo od Cedevite

Fenomen

pre 2 godine

Odavno nisam uživao kao večeras...moja je sreća neopisiva...Tebi, živ li si...jesi li ukalkulisao ko je protivnik u polufinalu i finalu? Pitaj Vuleta iz bratske Podgorice...od srca vam želim da kmečite još dugo, dugo.

Mladen cg

pre 2 godine

Način na koji su košarkaši Partizana sami sebe porazili , ne zaslužuje nervozu od istinskih navijača Partizana!!
Kao navijač Crvene Zvezde, ističem da košarkaški stručnjaci trebaju ozbiljno da pristupe analizi uzroka poraza Partizana od Burse i dva poraza C.zvezde u ovogodišnjem izdanju Evrolige (protiv Efesa i Žalgirisa). Znam samo da naši klubovi i reprezentacija , u nekom ranijem periodu, to sebi nisu dopuštali!

Elmer

pre 2 godine

Sramno vodjenje poslednjeg minuta naseg trenera.
Da ne mozemo sa 3 beka da izvedemo loptu pa zatim da se kocka na 3 razlike umesto da pravi faul i udje u penal zavrsnicu su potpuno neverovatni i logicno da su ispali u produzetku.

Steta zbog sjajne publike.

duledudule

pre 2 godine

AALLLLEEEEMMMPIIIJJJJEEEEE, e moji Grobari 103 poena od Burse kod kuce. Salu na stranu, znam da ste izbedacili, ali sve to je lose. Ja ne znam kako ste ispustili ono na kraju, ne verujem. Al dobro, vidimo se nadam se u finalu aba lige.

VRANjANAC DS

pre 2 godine

Vi nećete u košarci da osvojite, ni ove godine, ni sledeće sezone, a ni za 5 godina ništa, šus pleh tim ste, kako vas nakanta Bursa. Ahahahaha!!!

Zoran

pre 2 godine

Koprivica i Trifunovic talenti ???? U bivsoj Jugoslaviji takvi su igrali opstinske lige.
Realno, Partizan je prosecna ekipa i nista preko toga. Na zalost, kosarka u Evropi je pukla i svodi se na to ko kupi bolje Amerikance. Ostali, mislim na domace igrace, zonska liga.
ovo nije nikakvo iznenadjenje. Ruku na srce i Obradovic je pravio velike rezultate u ekipama sa ogromnim budzetom. Dovedu mu sta je najbolje i to je to. Ne kazem da je slab trener, ali ti od Koprivice i Trifunovica ne mozes napraviti Kicu i Praju, ili Moku i Ducija...NEMOGUCA MISIJA...

Public_Enemy

pre 2 godine

kosmarna noc, dobijena utakmica....avramovicevo kucanje na prvi obruc i madarov faul u napadu pri partizanovom ubacivanju lopte na 10 sekundi!

Šta mislite?

pre 2 godine

Koliko ABA liga smo osvojili od dolaska Ostoje u klub?
Koliko sezona smo igrali Evroligu od dolaska Ostoje u klub?
Koliko puta smo bili šampioni Srbije od dolaska Ostoje u klub?

Rothmans

pre 2 godine

Žoc je izlapeo, pregazilo ga vreme, zreo za penziju i šah na Kališu. Pa pokojni Duda u njegovim godinama (62) je još uvek bio trenerska aždaja od koga se tresla cela Evropa a ovoga od košarke u tim godinama odučavaju neki tutti frutti prosečni Turci na čelu sa Alimpijem koji je bio jedan od najneuspešnijih trenera na klupi Zvezde u poslednjih 30 godina.

Bor'ša

pre 2 godine

Mislim da je Zeljko izgubio utakmicu. Splet nesrećnih okolnosti sa neiskustvom pojedinih igraca, jednostavno nakon provedene cele sezone sa njima, mora da zna ko moze da iznese kraj meca. Da li su ti igraci taj kalibar, ili ne. Odabir petorke poslednjih 2 minuta i preuzimanje odgovornosti na terenu je NJEGOV (Zeljkov) odabir bio i niciji vise! Ovaj put je ovakav ishod, da li ce vremenom izrasti, ostaje da sacekamo.

Milos

pre 2 godine

Ja kada sam juce i danas pisao da Alimpije to lagano resava, vi mi nalupaste minuse. Gde je sad onaj lik sto je pisao da Partizan nece izgubiti ni jednu utakmicu do kraja sezone?

cukce

pre 2 godine

Pa šta uradi Alimpije!? Arena se ekspresno isprazni, čini mi se da se ovako brzo nije ispraznila od one trojke Nolana Smita! Dal se Lesor još uvek krevelji po Areni!?

kuku majko

pre 2 godine

Ajde i da nekako progutamo ovu zavrsnicu pod izgovorom nesrecan splet okolnosti, ali ona odbrana, onaj raspad sistema, ona nepotrebna udvajanja kao na casu fizickom u osnovnoj, najbolji suter ekipe ostaje sam kao duh 6 puta (nema veze sto je promasio) ono nisam video nikad u zivotu. Najgora odbrana koju sam video, dzabe neki kao napadaci. a i napad, samo trojke se sutiraju... ljudi ova Bursa je takodje smesna ekipa da se ne zavaravamo, osim ovog Bitima koji je skolovao svoje cuvare

JPR24

pre 2 godine

Nekad je na sajtu evrolige (evrokupa) bio i podatak o broju gledalaca...Sada to ne mogu da pronađem. Može li neko da pomogne?
(pomoć, 20. april 2022 21:26)

Pa potrudi se malo… Piše 18340.

Зоран

pre 2 godine

Обрадовиќу далеко си од великок тренер ти си добар кад имаш десет врхунских играча

ban

pre 2 godine

Izgubiti dobijenu utakmicu može da uradi samo neiskusan trener, a po ovom pitanju je iskusan vuk, ali ne znam sta da kažem, Panter u Zvezdi je pogadjao sve živo, ovde ništa. Madar bilo koji drugi potez da je napravio, pa i nameran faul bilo bi drugacije. Nikakva igra, Lesor za sve pohvale, svi ostali nula.

Мишо

pre 2 godine

три детаља одлучила

1. Алексин покушај закуцавања
2. Мадаров фаул
3. Уместо да праве фаул примају тројку .

Kum C4

pre 2 godine

Gde je onaj sto se raduje trojkom Saleta Djordjevica, neka se javi🤐😂😂
Krk partizan.
Aloooo ejjj šta ste sve pričali, da ste sve osvojili i EK i Aba ligu. Nego čuvajte se vi Future u polufinalu i bolje da od nje ispadnete nego da vas Zvezdara ponizi.Hahahaha od koga ste izgubili bre, sramota, pa vi bi u EL imali samo 2 pobede a imate najskuplji tim. Sramite se,I ja da sam na vašem mestu o grobari, ja se ne bi javljao 3 meseca. I nemojte glavom kroz zid. Ajde uzdravlje, biće bolji drugi put.

Nemanja

pre 2 godine

Kakvo kosarkasko samoubistvo. Lozenje citave godine. Bacene pare. Puna arena u kojoj nas ponizava prosjecni Turski tim. Najbolji Evropsko trener koji gubi dobijenu utakmicu koju bi dobili 5 basketasa. 31 godinu prartim Partizan veceras smo dotakli dno.

PAR

pre 2 godine

Najviše su podbacili Panter i Ledej. Madaru onakva greška može da se desi, dečko je vrlo mlad i neiskusan i verujem sa ce biti sve bolji. Avramov pokušaj kucanja je tek za anale - teško da videh gluplji potez, a pratim košarku dugo. Ali Panterov poslednji napad u regularnom delu, Ledejevo bežanje od lopte, driblanje u nogu...to su f4 igrači I na njima je n
bilo da donesu prevagu. Bolan poraz svakako. Sve cestitke Bursi i treneru Dušanu, koji me je oduševio večerašnjim držanjem. Puno sreće u nastavku im želim najiskrenije.

sasa pg

pre 2 godine

Kakvi ste vi amateri! Onog Avramovića ne bih više pustio u halu. On da zakucava u obruč odlučujuće poene!? Pa vi ste raspuštena b..da

Dekster

pre 2 godine

Meni je zao Zeljka koji je veliki trener. Ovo je samo pokazatelj koliko je partizan drmao srpskom kosarkom tokom duletove vladavine, koliko se kralo i namestalo a sad u uslovima gde je sve ravnoprsvno jedan trener kao Zeljko nije u stanju napraviti nesto vise. Ispada dule veci trener od Zeljka, ma da ne bi mozda

nele

pre 2 godine

Karma. Stize vas za sve sta ste radili u Srpskoj kosarci zadnjih 30godina. Za sva otimanja igraca, samaranje i gepekovanje sudija, otimanje trenera koji vas u finalu tuce 2:0 kako bi preokrenuli..
Hrvati se jos nisu oporavili za silazak sa postolja.. Videcemo koliko ce vama trebati da karma poravna racune!

Aster Blistok

pre 2 godine

Kakvo gospodsko ponasanje gospodina Dusana Alimpijevica!
(Uros

Normalno da je gospodsko. Prošao Zvezdinu školu. Da je bio tamo, drao bi se, svadjao, crveneo.....

Mihajlo

pre 2 godine

Avramovic u napadu a Madar u odbrani nas unistavaju,koliko me nervira da gledam kako se Avramovic nerezonski zalece svaki napad,toliko se iznerviram i kad vidim da Madar cim se postavi blok on gubi svog igraca i protivnik uvek ima visak.

Rokabili

pre 2 godine

Zadnjih 2 minuta regularnog dela da se izučava u košarkaškim akademijama, kako izgubiti nemoguće ili napravi što više gluposti možeš...

Dragce

pre 2 godine

Nije mi jasno kako Partizan tako glupo pravi greske u napadu..puno je stranaca i puno se Zeljko na njih oslanja i to mi se ne svidja..al ajd da vidimo..

ficko

pre 2 godine

Mislio sam da ovo necu nikad da kazem ali Zeljko mislim da ti je vreme da se povuces,otako je duda ivkovic umro zeljko ne zna sta je napad a sta odbrana,zagorac isto penzija,Panter otkaz pa ja bih vise pogodio. Tristan sansu nije dobio,koprivica decko nije dao poen u reketu u napadu skypljao zve zivo on ga nije uveo u drugo poluvreme. 14 sekundi pre kraja vodi 5 razlike zeljko ne ume tajm out da pozove pa samo trener bez mozga to moze,postovanje za 9 titula zeljko ali tvoje vreme je proslo jos pre 3 godine . sportski pozdrav

Marko

pre 2 godine

Cela sezona bez jedne izradjene akcije.E moj Obradovicu,zalutao si u Partizan.Pregazilo te vreme.Ti jos igras kosarku od pre 10 godina.Oducio te Alimpijevic od kosarke.Cim si ti trener u klubu sa ovom upravom,jasno je sve.

bvb

pre 2 godine

Nije nikakav šok ko sto naslov kaze. Druga je stvar sto njihovi novinari cele sezone loze ove sto veruju da Gosa placa Zeljko kako su najjaci i kako je EK njihov. Doduse, ja bih veo da su stigli malo dalje jer bi umorniji bili za ABA ligu.

onako

pre 2 godine

Baš se ovaj Zvezdin kadar nameračio na ovog Željka a i Instituciju.
Deseti tim turskog prvenstva i Alimpijević mučeni ugasiše snove.

Sada znate da sledi metla u ABA... znači KK Sledeća sezona.

Svečarska atmosfera vam došla glave... kako beše...da ste najbolji lagao vas neko...i tako dalje do onog ....i ovo veče.

Dragan

pre 2 godine

Teško je to reći ali Obradović nije više trener kakav je bio.
Vidi se na njemu zamor materijala.
U svakom slučaju on ostaje jedan od najboljih trenera koje je Evropa imala.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Vodimo 5 razlike na manje od minut do kraja, Aleksa od Cacak ima najlaganije polaganje ALI NE! ON MORA DA ZAKUCA LEVOM RUKOM NA DESNI OBRUC I ZATO POPIJE RAMPU I UNESE FRKU U EKIPU...

Petar

pre 2 godine

Utakmicu, na terenu " izgubiše"Avramović ( nepotreban pokušaj zakucavanja na +5 ) i Madar neiskusnim faulom na +3. Obradović lošim odlukama i izmenama pored terena...... Šteta !!!!!

The end

pre 2 godine

Evroliga/evrokup su puni poluigraca sto nisu prosli nba a kojima menadzeri dizu cenu. U Partizanu su to Ledej Panter Lesor, obican prosek, ali skup. Ovako bi smo prosli i sa nasim talentima umesto njih.

Retrogradni Merkur

pre 2 godine

Danima mi drugari koji navijaju za Partizan pričaju sa kime mogu da se sastanu u finalu. Ova utakmica kao da nije ni trebala da se igra. Izgleda da su tako mislili i igrači Partizana.

Dusan

pre 2 godine

Avramovic lično izgubio utakmicu.
Njegovo ponasanje gde on kao "slavi koseve" i evidentno gubi koncentraciju na takve gluposti je nedopustivo. E zato je dosao momenat, pri kraju, kada je pokusao da zakuca umesto da polozi i resi utakmicu.DA tek ono odlazenje na klupu protivnika, bez tezeg komentara.
E na takvim stvarima Zeljko treba da radi sa takvim igracima...tuga!!!

Gledalac

pre 2 godine

Није шок.
Кошарка и спорт требало би да се врате техници; кондициони тренери постали важнији од свих!!! Да спорт буде спорт, играчи технички обучени и непреплаћени, образовани. А менаџерима и загарантованим минутажама доживотна суспензија. Ово је утопија, јер је спорт одавно бизнис.

Dr Nele

pre 2 godine

Utakmicu rešavaju detalji.
Ovu je rešilo "kucanje" Avramovića. Umesto da se reši utakmica... Ma šta da pričam kad je Zabranjeno pušenje to odavno reklo "Ko igra za raju i zanrmaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku". Ono ne sme da se promaši.

WalterNBGD

pre 2 godine

Alimpije vas izbacio nesrece jedne.Stvarno se vise ne javljajte.Da li ste napokon shvatili gde ste i kolika je razlika u odnosu na Zvezdu?

Fishermann

pre 2 godine

Partizan je imao 18 suteva vise od turaka i nisu uspeli da dobiju i jos bili u onakvoj situaciji pred kraj meca i ovako kukavicki odigrali produzetak, krivica je na Panteru i Ledeju oni su dovedeni za ovakve utakmice i umesto da su od starta krenuli jako i odma odlepili i rasteretili ostatak ekipe oni igrali kao poslednje kukavice. Ne moze Obradovic da pogadja umesto igraca, a ako.treba ovakvim.igravima.da objasnjava kako se izvodi lopta iz auta onda bolje da je krenuo od juniora

molina

pre 2 godine

A faul za dva bacanja na 3 razlike na 10 sec...za Radonju ste pricali da je neznalica, kad ono....
Ma vazno da je juce Huventud ispao....

Tesno mi ga skroji nane

pre 2 godine

Šta vas briga makar ste domaćini u finalu.A čujem da na toj utakmici doći skauti Lejkersa zbog Alekse jer je planiran da zameni Lebrona

Pixy

pre 2 godine

Šok je samo za ljude koji ne poznaju košarkašku igru. Obradović je završio... Igra bez ideje, a i kvalitet igrača Partizana je upitan.

VRANjANAC DS

pre 2 godine

Vi nećete u košarci da osvojite, ni ove godine, ni sledeće sezone, a ni za 5 godina ništa, šus pleh tim ste, kako vas nakanta Bursa. Ahahahaha!!!

Pixy

pre 2 godine

Hoće li Žexu sada na konferenciji za novinare opet biti krivi Jarić i Rakočevič, kao nekada, ko se seća već...Hahahahaha... Koji prevarant od trenera.

pjer

pre 2 godine

@Aspera Pogrešio si jedino za Mura. Dečko ne zna da promaši, ima strašan tribling i eksplozivan prvi korak.Nego ga je Željko ugušio sa beskonačnim minutažama Pantera, Avramovića i Madara. Jednostavno tih par minuta koje dobija na kašičicu ostavlja traga u njegovoj igri. Inače on je znao da pogodi i po 45 poena po utakmici u prethodnim ligama i kod drugih trenera. Partizan ne može u ABA da prodje ni Cedevitu a kamo li Zvezdu. Na kraju sezone pod hitno dovesti čestitog pleja i zahvaliti se obavezno Avramoviću i Panteru koji troši previše lopti često i nerezonskim selekcijama šuta.

TIGER

pre 2 godine

I kao što napisah sinoć i što pričam već nedelju dana. Zapadne ti ekipa u usponu forme, sistem na jedan meč i završiš sezonu.
Problem je što se ovo već dešavalo ekipi da izgube dobijene mečeve.

Sića

pre 2 godine

Kaže Željko na konferenciji posle utakmice: "Znamo koliko je uložio energiju predsednik kluba, koliku je energiju uložio Zoran..."
KOLIKO JE PARA, DRŽAVNIH ULOŽENO GOSPODINE ŽELJKO U TAJ PARTIZAN, a decu lečimo porukama.
Izgubili ste od tima koji je zbog finansijskih problema (inače privatni tim) prodao tri najbolja igrača u toku prvenstva.

Kide

pre 2 godine

Lose selektovan tim.Nemamo igru cele sezone.Neiteligenti igraci u kosarkaskom smislu.Panter i ledej nisi opravdali novac koji je placen i meni licno nisu po ukusu,Avramovic osim utakmice sa Zvezdom prosecan igrac.Ostali igraci polovina nisu ni vredni komentara i treba im se zahvaliti na kraju sezone dok druga polovina su mladi koji su jos daleko od nivoa koji je potreban za ozbiljnu kosarku.Trebalo je polako graditi ekipu i napraviti petogodisnji plan.Partizan sa Duletom je imao sistem i dobru selekciju ali to se nije izgradilo preko noci.
Zakljucak,igramo neiventivnu,predvidljivu kosarku.Nemamo plejmejkera i pravog vodju na terenu.Jako malo uigranih akcija,cak i skolskih koje se uce u mladjim kategorijama.Pick and roll ne znamo da igramo itd.Sve u svemu za poznavace kosarke jako siromasan asortiman u igri.Becena sezona u vodu,jer ne verujem da imamo ikakve sanse da uzmemo aba ligu.

Stefan

pre 2 godine

Partizan od pocetka nema igru,moze da izgubi od svakoga.Sve se svodi na sut spolja.Tim to je kosarka,a Partizan nije tim.
A to je vec zadatak trenera,ma kako se on zvao.

svi znaju sve

pre 2 godine

Vodis 5 razlike na 15 sek, igras presing na drugoj polovini sa 3 igraca. pravis faul u napadu u izvodjenju lopte ispod kosa.
I velik Avram, umesto da polozi on ide da zakuca kao MJ i posle umesto da doda loptu Panteru (koji je em bolji izvodjac bacanja, em slobodan i niko oko njega na 5m i da ustedis neku sekundu) , on hoce da bude junak i ceka da naprave faul nad njim.I naravno masi 1 bacanje.
REALNO NISMO ZASLUZILI DA POBEDIMO.
PRIMITI 103 POENA OD 10te ekipe iz Turskea od toga 5 igraca daju 90+ a hoces da osvojis EK.
TESKO

blagonakloni

pre 2 godine

Nažalost, jer cenim Partizan i njegovu košarkašku publiku, bio sam u pravu kad sam već na početku sezone najavio pad Partizana u aprilu!
Ne treba za to biti ni Tarabić , ni prepametan, već samo pratiti stvari i biti analitičan!
Jednostavno, da bi se zavarali navijači (koji su i glasači), napravljen je veštački, preskup projekat, sa najskupljim stručnim štabom (ko ne zna, nije samo Željko skup, skupi si i njegov kum, pa onda plate ostalih pomoćnika moraju nekako da prate njihove, prof. Koprivica je najskuplji na svojoj poziciji, pa doktor Moma, o Saviću glupo pričati), Panter preskup za svoj kvalitet, nagomilano previše srednjaka kao Danguba, Zagorac,Ledej, Žoc nema više živce da je u stanju da radi sa igračima tipa Alekse, Mur i Lesor ne opravdavaju mesto stranca;istina ima 4,5 sjajnih talenata- Madar, mali Trifa, Smajli, mali Kopriva, Tristan- ali i to može da bude problem jer ih je previše i iz nekog razloga nisu se odlučili koga će bezrezervno da guraju i izguraju, a kome od njih da daju uloge vodonoša, a ako uspeju da se izbore- čist dobitak- ovako plašim se da nijedan neće napredovati koliko je trebalo u ovoj sezoni, a vreme brzo prolazi i pred njima je možda još samo jedna sezona da postanu vrhunski! A zaista im to želim (i žalim što Smajli i još jedan od njih nije u Zvezdi)!! Dakle, problem je najveći na mestu Predsednika, i to Ostoja ne bi mogao da bude ni u Železničaru (Borcu ne sme ni da priđe), a kamoli Partizanu?! Šta on može/sme da kaže Žocu , Saviću?
I naravno, nije njegov posao da njima priča o košarci, ali predsednik Partizana mora da poseduje inteligenciju, obrazovanje, ugled, pa i moć!!
Da li Ostoja išta poseduje, kakav on može da ima autoritet u tako velikom klubu kakav je Partizan?
Sada će, ponavljam na veliku žalost početi da puca na sve strane jer ni dinara više neće biti do kraja sezone!!! Predvideo sam da će biti nedovoljno, ali sada zbog ovog nesrećnog rata neće biti ni dinara!
Naravno, ni za Zvezdu neće biti mnogo drugačije, ali Zvezda je ove godine jeftinija, igrači su i više nego zadovoljni onim što su do sada zaradili, a svi vrlo, vrlo dobro za svoj objektivni kvalitet, najbolji kao Kalina, Volters, Holins će igrati znajući da ih sledeće sezone čekaju još bolji ugovori (bilo gde, ukoliko Zvezda ne može da ih plati), ostali će ih fanatično pratiti, ponavljam jer su profesionalci svesni svojih realnih mogućnosti! I naravno faktor "Čović"- mnogo ga dobro poznajem duže od 40 godina, ne mislim ništa dobro o njemu, ali - voli i razume košarku i predan joj je od mladosti; ovom Treneru i ovoj ekipi je autoritet - tako ih je birao, on Žoca nikad ne bi uzeo, to je jasno, a od velikih trenera samo starije pred kari jere i sa njima drugačije priča; veliki je radnik i poseduje ozbiljno inženjersko iskustvo i organizacio-ne sposobnosti; beskrupulozan je i ima realno mnogo veću moć(dugo stvaranu kroz politiku, "duboku" državu, DB..) od Ostoje! Zbog toga će Zvezda i ove sezone osvojiti ABU!
Ne znam šta je Željku trebalo da se "navuče" na nerealne priče i obećanja! A ako je iz ljubavi, onda je trebalo javno da kaže- dolazim da kroz 3,4 godine stvorim kompetitivnan tim i stvoriću od ovih talenata igračine, ali ni '22. ni '23. ništa od titula-!
Eto, ja kao Zvezdaš bih voleo da Zvezda pokuša nešto tako, pa makar 2,3 sezone ne gledao Barsu, Real, Makabi u Pioniru!
Voleo bih da neko ovo pročita i ozbiljno prokome-ntariše, interesuju me mišljenja onih ljudi kojima su srpska košarka i Reprezentacija bitniji od mržnje Grobara i Cigana!

Urke

pre 2 godine

E moj Urose , cele godine navijas za Zvezdu u EL i kidas zivce da bi procitao preko 200 komentara sprdnje prema tvoj Partizanu. Hvala vam .

Mrgud

pre 2 godine

tako sve dok se kolektivno ne utešimo?
(glupost zvana zadrti "navijač", 21. april 2022 09:08)

Pa...ja cu, iako se smejuljim....sta bre smejuljim...smejem na sav glas vasoj oholosti, ipak da kazem da to nema veze sa huliganizmom ili tesenjem, nego sa sportskim ponasanjem.

Ti momci su se borili posteno i posteno izgubili. To sto je njihov kvalitet limitiran ne znaci da je opravdano okrenuti im ledja i otici sa utakmice.

Lepo ti je kad pobedjuju ali bi ih pljunuo kad izgube? Ti onda nisi navijac cak ni Partizana. Ti si obican pljuvac po internetu...navijac svog tima ume da kaze dobro je, bice bolje, svaka cast na borbi..i pobedio je bolji tim...

A ne da se kao uvredjena snasa okrene i pobegne...

Jer to je isto oholost. Ti si unapred zacrtao rezultat, pa ako nije taj, ne valja ti ni tvoj klub ni rezultat.

Ali dobro...ima vas puno koji verujete u bajke, zato i pljujete svoj tim i najveceg trenera kojeg ste ikada imali...

kretenizam

pre 2 godine

Kolko retardirana ekipa ovaj Partizan, ovo nije normalno. A onog Avramovica bih odmah posle utakmice otpustio bez razmisljanja. Prvo masi mrtvi zicer, onda ne da loptu nekom ko ume da izvede bacanje, masi ga. A za izvodjenja lopte koje veliki Zeljko nije uspeo da ih nauci za citavu sezonu tek necu da komentarisem. Pa ne prave faul nego pustaju da im sutnu trojku i kao zacin na sve poslednji sut umesto na neki prodor Panter ode na centar sa loptom i sutne. Pa da li je moguce da se Zeljku desavaju ovakvi gafovi evo ve deseti pu ove sezone da ovakve utakmice gubimo. Strasno

Mihajlo

pre 2 godine

Nije za nas evroliga,prvo da naucimo odbranu da igramo kroz ABA i evrokup pa onda moze da se prica o evroligi,treba se i resiti antitalenata koji pri sutu ceo kos promase i dovesti nase igrace koji stvarno imaju neki talenat.

grobari Železnik

pre 2 godine

Ovako bi smo i pre dve godine sa onim italijanskim pljeskavičarom osvojili Evrokup.

Ipak smo mi Partizan WildCard, tako da očekujem da igramo Evroligu sledeće sezone.

CRC_32

pre 2 godine

Jasno je da će uvek biti navijačkih (komšijskih) prepucavanja u ovakvim situacijama, posebno nakon one početne euforije, posle prvih 5 kola ABA lige. Pričalo se tada kako Partizan već ima tim za F4 Evrolige i sl. Međutim, ovo je ipak skandal, da naš klub sa tolikim ambicijama u punoj Areni ne može da dobije desetoplasirani tim turske lige. Istina je i da je ovo nakaradan sistem takmičenja u eliminacionoj fazi, ali zar neko misli da bi bilo mnogo bolje u Turskoj?!

Mare

pre 2 godine

Svaka cast Panteru na onom poslednjem napadu oni u bonusu on suta frajer trojku preko ruke sa 8 metara da ispadne faca, da nekazemo da je vecinu utakmice se krio od lopte a najskuplji igrac...

Heat

pre 2 godine

I da niko na konferenciji ne priupita zasto nije napravljen faul na +3 za nas i 10 sek do kraja?! Zasto dajes sut za tri, ako mozes da pravis faul za dva bacanja???

Dragan NS

pre 2 godine

Ajde da budemo jednom realni partizan godinama vrsi pritisak da oni zaslužuju Evroligu po čemu sto su osvojili 92 takmičenje i to se zna u kom formatu A šta je sa ostalima iz ovih prostora Jugoplastika tri puta prvak Cibona dva Bosna jednom da ne spominjem klubove iz Italije sto su bili ko zna koliko puta prvaci i niko od njih se ne poziva na prošlost niko naravno osim partizana koji hoće po navodno nekoj zasluzi i vrse pritisak i na silu hoće da igraju Evroligu ej ljudi dovedimo se pameti neka to zasluze na terenu toliko para se utuklo u partizan ove godine i nista neka sad malo cibona bosna ili varese traže pravo na Evroligu i pojačanja sa partizanom više dosta

Dnevna doza ispranih mozgova

pre 2 godine

Bez obzira na ovu euforiju i veliko slavlje Zvezdaša, fajnal for 2014-e i porazi od Cibone i Cedevite , doneli su daleko vise srece nasem narodu. U dva dana, slavila je cela Srbija pobede hrvatskih timova u Areni, to su bili dani.

JPR24

pre 2 godine

Loše. Jako loša igra ! Šut slab. Vade nas skokovi pa ko ubaci, ali nemamo kolektiva, Bursa ima 14 asistencija, naši 6 !! Ej 6 ! Željko ne znam šta smišlja, ali kako god, pa i limitirana ekipa bi igrala više zajedno ! Ovo muljanje u svakom napadu je stvarno previše. A ne bi me čudilo i da se raspadnu kako su krenuli u drugo poluvreme… užas blagi od košarke !

sofronije

pre 2 godine

Panter i Ledej kao najiskusniji i kao igraci koji bi trebalo da pokrecu ovaj tim u jednoj od najvaznijih utakmica u sezoni po korisnosti mogu da se mere sa Radetom Zagorcem...

profa

pre 2 godine

Prva petorka Partizana:
Avramović
Avramović
Avramović
Avramović
Avramović,
i naravno trener Obradović, sa pomoćnikom Obradovićem.

Enrico Pallazzo

pre 2 godine

Ne, ne, ovo mora da se poništi. Tutti fruti nisu znali da je ovo institucija sa najvećim budžetom i najboljim trenerom u istoriji Univerzuma!

pingvin

pre 2 godine

Panter 32 min
Lidej 40 min
Lesor 27 min
avramovic 35 min
Pogledajte prosek godina ovim igracima, to je ta najmladja ekipa u eurokupu, nosioci igre mladi igraci.Demagogija je cudo

Pera

pre 2 godine

Lepo je napisao jedan pre neki dan da je sanjao da Bursa daje trojku koja resava utakmicu. Svi su mu se smejali i nalupali mu minuse. Lik se salio, al ipak je bio u pravu

Koliba

pre 2 godine

Ostavka, Zelimire!

Ili da i dalje zaludjujes mase prosloscu…

Sve ima svoj vek trajanja, tako je priroda udeseila.

Ti si ovim dozivio strasnu sramotu

i

pre 2 godine

Neka mi Bog oprosti sto ovoliko slavim tudju nesrecu ali sve je ovo iskljucivo zbog bezobrazluka koji traje od jula prosle godine. Citava atmosfera na Balkanu stvorena je tako da ce osvojiti NBA ligu, d imaju nabolji i najmladji tim sa najboljim trenerom ( trenera ne mogu da osporim). Stvaraju se price kako su vec prosli u finale i kako ce igrati u Areni pred 50 hiljada ljudi... Cele sezone dok gori hajka oko KKP, Zvezda i kao klub i kao navijaci cuti i gleda... I koji je rezultat svega toga? Dodje prva eliminaciona runda i bivas unisten. A isto tako i ta Zvezda koja bez ikakve pompe cele sezone radi, unisti te gde god te vidi.

Ne ide nista po vestacki, ljudi moji...

Bora Beograd

pre 2 godine

Milion eura za trenera za ovu šalu zabavu. Milion eura za igraca koga nema nigde kada ispadamo u četvrtfinalu nekog sporednog takmičenja. Ostoja nema opravdanja ostavke!

dhlPosiljka

pre 2 godine

avramovic ili abramovic roman...nisam gledao utakmicu,pa pitam jel to ovaj drugi krenuo da zakucava..
nego,ajde jos danas posto idu praznici,da se posalje molbica ta vajld kard na dresu euroleague. aplicirajte i kod fibe,pa igracete negde.

kum žoržo

pre 2 godine

Odbrana je popravljena ali je plej i dalje ogroman problem,ne mozemo da probijemo i napravimo lake poene.Previse promasenih zicera,Panter ocajan.Bursa ratnicka ekipa,igraju na sve ili nista,nemaju sta da izgube.Bice cupavo do kraja.

Baćo

pre 2 godine

Bursa nije naivna ekipa, nsprotiv. Ali Partizan ne može da pobedi nikoga sa ssmo 2 igrača a ostali ko da su pali s Marsa. Odbrana katastrofa.

Nick

pre 2 godine

Bursa veliki broj asistencija kroz brze polukontre i posle čestog udvajanja naših igrača i kad nema potrebe. Uvek slobodan igrač kroz ekstra pas u korner. Može da se molimo samo da u nastavku bude i neki promašaj sa njihove strane.

2CRAZY

pre 2 godine

Sta reci,Partizan izgubio dobijenu utakmicu, iako je odigrao ocajno.
Avramovic umesto da polozi vrlo bitne poene, on pokusava da zakuca,
igraci Partizana ne umeju da izvedu loptu iz auta kad god je gusto,
u napadu se svodi sve na individualne prodore i suteve, nema nikakve akcije da se ukljuci veci broj kosarkasa...
na kraju kad smo vodili 3 razlike, umesto da se faulira za 2 poena, oni pustaju sut za tri...
U napadu ne mozemo nista da pogodimo, zbunjeni smo i u napadu i odbrani, dal je moguce da do sad Zeljko nije uspeo da im objasni sta zeli...

Apsolutno nismo ni zasluzili prolaz dalje.

Ovo je sramna utakmica na nivou one sa Cedevitom od pre devet godina

pre 2 godine

Znaci odmah znam da cemo da kiksamo kad vidim da se na svaki kos palimo kao da smo dali gol u devedesetom minutu. Umesto da se koncentrisu na utakmicu oni skacu po pola minuta posle svakog kosa koji inace jedva nekako ubacimo. Nema nikakve ideje u napadu cele sezone, igraci prave nedopustive greske, gube dobijene utakmice jer prave gluposti, citavu sezonu se mucimo sa ubacivanjem lopte iz auta, Panteru se daje da siluje do iznemoglosti, u odbrani supalj, puni ga svako koga on cuva da bi nesto napravio u napadu, a od napada nista. Ono sto se je desilo u poslednjem minutu je za otkaz i treneru i polovini igraca. Avramovic masi mrtav zicer koji zavrsava utakmicu, pa onda ne da loptu boljem izvodjacu bacanja i tu masi bacanje, pa primamo koseve posle dve sekunde tri napada uzastopno dok nam pola ekipe skace kao majmuni po terenu i slave nesto sto nisu osvojili jos, a onda Panter koji ne zna da zivede loptu u dva navrata, jednom su nas castili bacanjima, drugi put smo poduvali, njima treba trojka mi ih pustamo da je sutnu i na kraju poslednji napad gde Panter uzme loptu ode sa njom na centar i sutne a treba nam bilo kakav poen za pobedu. Mislim stvarno, ja obozavam Obradovica, ali ova i ona utakmica u Ljubljani su za momentalni otkaz taman da je Greg popovic u pitanju. Na domacem terenu da izgubis ovakvu razliku na ovakav nacin i da ti se to ponovi dva puta u mesec dana, ja stvarno ne mogu da nadjem ni jednu rec opravdanja za to. Ova Bursa je slabasan tim sta god da neko prica.

Max

pre 2 godine

Mnogo ste poleteli sinovci, mnogooo!
Samo da primetim da je Alimpije matirao Zeljka sa niskom postavom u produzetku. Lagano 2 vezane trojke i rešena utakmica.

MarS

pre 2 godine

Ovde je Obradović kriv 100%
10sek pred kraj vodimo 5 poena i umesto da se pravi faul gde bi se uslo u penal završnicu i obezbedila pobeda pustaju se laki poeni.

Vlada

pre 2 godine

Drage komsije, rano ste poleteli na pocetku sezone, bili ste uvereni da sledi setnja kroz EK, slusali smo neke bajke o tome da osvajate EL sledece sezone, da ce protivnici sami da se predaju kad vide Zeljka, Pantera i Lideja. Prvi dosao jer ga nijedan ozbiljan klub u evropi nije hteo, a druga dvojica dosli zbog ogromnog novca koji nisu mogli cak ni od bogatog armanija da dobiju. Ne znam da li ste dobili neki vazan mec ove sezone. Prvi derbi u sezoni, a onda i drugi u borbi za trofej izgubili, cedevita vas tukla 2 puta, a veceras kao slag na tortu bursa i Dusan Alimpijevic. Baceno preko 10 miliona eura, a sezona ode niz vodu jer u ABA ligi nemate sanse ni protiv zvezde, a ni protiv cedevite u seriji na 3 pobede.

vlažno groždje

pre 2 godine

... od Alimpijevića... ugasila se iluzorna lampa.

Jedno lice tajiš a drugo pokazuješ svima, bahato i bezobrazno od Željka, ono nije bila izjava, ono kao da je popljuvao Bursu i Alimpijevića.

Kao toliko ga boli poraz pa mu je teško da ima normalnu izjavu i da normalno ljudski čestita, brucošijada.

moreplovac

pre 2 godine

Alimpijevic bolji trener od Obradovica.
Naduvenom proslo vreme, od deranja niko nije postao bolji. Samo lepa rec i postovanje motivisu igraca da pruzi svoj maksimum.

Lord

pre 2 godine

Svaka cast Bursi i Alimpijevicu prije svega.
Avramovicu, visok si 192 i imas odraz 20cm, nemoj da pokusavas da zakucavas ni na onom plasticnom kosu sto ide na vrata.
I opet da ponovim, mozda se to misljenje ustali, Trifunovic je totalno, ali totalno beskoristan igrac.
Svaku desetu utakmicu imas solidne procente za 3, a taj sut za 3 je tvoj jedini napad.
Vrabac je imao jaci repertoar.

nemanja

pre 2 godine

Jos 25-30 miliona i zoc osvaja... prevara od trenera i 1965 logika. U panatinaikosu je itudis vodio 100% posla a on grlio sljivu ;) bravo, 5 poena prednosti ahahahahaha znalac

Postovanje

pre 2 godine

Sve na stranu, bravo za Alimpijevica! Najbolji mladi trener Evrope(86)! Kapiranje kosarke i filozofija, najmodernija moguca, koristi se prvi rezon za zavrsnicu, agresivna odbraba-lepota! Nadam se skorom povratku...

Suspicious Minds

pre 2 godine

Snaga je u razumu.Vama za zagrevanje treba decenija.A para u budžetu više nemaaaa.Prebolećeš batice.Katanac.Ali mi smo drugačiji.Daćemo vam Železnik o kome sanjate.Pa ponovo iz početka.Samo naučite šta znači FMP.

BuRSadzija

pre 2 godine

Zao mi je sto nemam arhivu poslatih komenra,neku,ali jos u novembru sam rekao da je Partizan prosecne ekipa,napaljena od strane medija dobrano da bi se srusila Zvezda i rekoh da dogodine mozda 2-3 igraca max ostace u tom klubu. Jos kad se ispadne u ovom neozbiljnom kupu gde da se ne lazemo, igraju 4-7plasirane ekipe najacih lige samo dokazuje,pokazuje koliko se letelo neosnovano i busalo.
Drugo neko mora da odgovara u Partizanu za dovodjenje igraca cak losijih,a prelacenijih nego sto su bili oni od prosle godine i da se Ostoja ako moze i ima kulture lepo izvini Sasku Filipovskom na otkazu.
Nego sad ce opte da krenu moljakanja za razne vajdl kardove i ucesca u ko zna kojim ligama.

glupost zvana zadrti "navijač"

pre 2 godine

Љубав према клубу се доказује када је тешко, а не бежи се кући.

(Јабучило, 21. april 2022 08:09)


"Ljubav prema klubu" je glupost i prva stepenica ka huliganizmu,
osim ako se ne završava
kupovinom karte i odlaskom na sportski događaj, uz dobru zabavu i sportsko bodrenje omiljenog kluba.

Sve preko toga je ispiranje mozga i zaluđivanje.

Čuj, ne beži se kući?
Nego šta se radi?
Malo se plače, pa se onda malo pesmom prkosi nepovoljnom rezultatu i tako sve dok se kolektivno ne utešimo?

Samo za tebe..

pre 2 godine

Odgledao sam drugo poluvreme. Dosta cudna utakmica i konferencija za stampu dosta toga govori. Svi ovde pricaju o tom zakucavanju Avramovica ali to je bio samo jedan u nizu losih poteza i mislim da je to ponajmanje iznerviralo Zeljka. Mislim da je mnogo veci problem bilo slavlje igraca posle postignutih koseva i losa organizacija u odbarani, nepotrebna udvajanja posle kojih protivnik dva puta za samo nekoliko sekundi postize lagane koseve i odrzava se u zivotu, faul u napadu Madara koji je bio bas glup (ovde je problem mislim sto je on znao sta radi ali je bio siguran da mu nece svirati) i na kraju odluka da Panter zavrsava sa 9 metara u napadu u kojem su imali tajm-aut i 7 s za organizaciju. Siguran sam da Zeljko nije nacrtao ovakav sut bez bloka i sa 9 metara.

ispijač piva ispred dragstora

pre 2 godine

@Svojevremeno je ovde posle, cini mi se ,sramnog poraza od Leitkabelisa ,jedan grobar napisao da Zeljko za svoju karijeru treba da zahvali Saletovoj trojci, aludirajuci da je Zoc sve posle toga osvojio sa uglavnom najjacim ekipama.Preterano je ali je Zeljka pregazilo vreme
(deki27, 21. april 2022 00:58)

Ne samo Saletovoj trojci već i činjenici da mu je te sezone mentor bio lično Profesor Aca Nikolić, baš kao i Maljkoviću dok je harao sa Jugoplastikom !

Gane

pre 2 godine

...
...
...
Tako to biva, kad se previše sniva,
A stvarnost se malo zna.
Tako to biva, kad se previše pliva
Mutnim vodama sna.
...
...
...

(Đ. Balašević)

Pitanje

pre 2 godine

Dobro,sve ovo ali sad ozbiljno pitanje: ko ima prednost domaceg terena u repesazu za 9-16 mesto,vi ili Huventud ili mozda Virtus? I ko je favorit po kladionicama za 9.mesto koje sija zlatnim sjajem?

Mihajlo

pre 2 godine

Od svih ovih tzv.talenata u Partizanu jedino sam nesto od Vukcevica video veceras i pojma nemam sto je u trecoj cetvrtini zakucan za klupu,u odbrani je bio odlican,pogodio i jedan sut,ovi ostali ce pre biti da su antitalenti,Madar moze i dobar napadacki da bude ali je u odbrani ocajan.

xy

pre 2 godine

skola kosarke Onuralp Bitim-a. Kao Bodiroga protiv Amerikanaca.
Partizan svaki napad sut za 3 poena, s tom taktikom ne bi prosli dalje ni u fiba evropa celindzu

Dr Hitch

pre 2 godine

Čestitke Bursi na zasluženoj pobedi, mi smo odigrali sramno, kao i veći deo sezone uostalom. U napadu bezidejno, ako ne prodje pik, onda 1 na 1, pa šta uradimo. A odbrana... konstantno iskakanje na piku, svaki protivnik ima mali milion otvorenih šuteva za 3 svaku utakmicu, bez komunikacije, faulovi na šutu, mislim da nikada nisam video da ekipa napravi prva 4 faula i pokloni protivniku 8 bacanja...o igračima više nema svrhe, zaista, ali treba biti realan i reći da je veliki deo krivice Željkov, jednostavno nismo ni milimetar napredovali od početka sezone...pa mi smo jedina ekipa koja ima 5 niskih krila od kojih ne može da se napravi jedan kršten igrač, znači selekcija pogrešna, a ovi koji bi trebalo da budu nosioci su se lepo sakrili večeras kad se odlučivalo. Ništa, ostala je Aba još, ali posle ovoga nadati se nečemu, zaista ne bi imalo previše smisla.

Udah

pre 2 godine

Avramovic vas je unistio na kraju.
Pokusaj kucanja o prvi obruc, dva prebrza suta za tri i neobican pokusaj polaganja u produzetku (sve promaseno).

super

pre 2 godine

jel igrao Avramović? Nisam gledao jel osvajate? Alimpijevic vas izbacio a kako ste se podsmevali kad smo izgubili zbog Lesorovog zicera! Karma rođaci!

Volej bajo moj

pre 2 godine

Bolje sad što ste ispali, nego da ispadnete od Olimpije. Dobro, ispali ste izbacio vas Alimpije, malo se i rimuje. Nego, kad igrate finale EK? Doš'o Željko, doš'o Panter, Ledej, doš'o Lesor, spavaš li mirno Euroligo. Kad' ono, vi izgubite i to kod kuće od Burse? Još primite 100 komada ... Eeeee, bruke jedne.

shame boner

pre 2 godine

Ovaj tim je brdo crowdpleasera kojima je vrh kosarkaske inteligencije paljenje publike. Trener direktan krivac za raspad na kraju. Avramoviću je preče zakucati sa slobodnih bacanja da bi se publika raspametila nego odvesti klub u slj fazu takmicenja. Žalosno koliko su oni svi opterećeniji atmosferom nego igrom. Na kraju se to sve obilo o glavu. Ponavljam,trener direktan krivac za loše vodjenje utakmice i lošu mentalnu pripremu tima za ovakvu vrstu pritiska pod moranjem.

taske

pre 2 godine

Iskreno mi je zao sto je partizan ovako ispao, kao delija pricam, mnogo je bolja ekipa od bursaspora i zasluzili su mnogo vise ako gledamo iz realne perspektive. Ali ljudi moji isto tako mi je samo drago zbog ovog lesora, jedan od gorih igraca, toliko antipatican...prvo ona izjava prije meca kako jedva ceka punu arenu i nikad je nije vidio a onda se busa u grudi na 30 sekundi do kraja meca, lik kojem je IQ kao prosecnom tetrijebu...propast.

Darko

pre 2 godine

Teska utakmica za nas,nisam hteo nikog da kritikujem ali Madar je jednostavno promasaj teski,nije domaci igrac da treba da ga trpimo...Izgubili smo utakmicu kao juniori,nemoze Partizan da bude razvojni klub za polovne strance...Trifunovic nema talenta za Partizan to svi vide.Zagorac isto nedoprinosi dovoljno I zauzima nekom mesto.Glas bez minutaze,treba ga pusti vise realno...Puno ljudi vole Partizan,ovi igraci se mozda trude Al realno kosarkaski su mnogo limitirani...

Branko

pre 2 godine

Teško je biti objektivan u ovom trenutku. Od početka sezone pišem da je selekcija igrača slaba i da ovaj tim nema nikakvu harizmu, kao ni pojedinca koji se izdvaja.
Videćete za koju godinu, niko od ovih igrača neće napraviti ništa ozbiljnije osim eventualno Madara, ako i on.
Na ovakvim tekmama se pokazuje jel si Sale Đorđević ili nisi.
Takođe, posumnjao sam da ćemo uzeti i jedan trofej zato što smo skoro sve važne utakmice izgubili - ovi klinci jednostavno ne znaju da pobeđuju. Jbg nije to to.
Panter nije igrač sa Partizan, pogotovo ne da bude nosilac igre. Previše troši i previše oscilira.
Jedni na koje bi trebalo računati ubuduće su Madar, Koprivica i Vukčević.
Ostali doviđenja.
Za Željka ne znam šta da kažem. Očigledno je u sutonu karijere. Kapiram i da pravi tim, da treba vremena, ali mi smo ipak Partizan i trofeji moraju da se osvajaju.
Boli ovo jako.

Crudelta

pre 2 godine

Iako sam navijaca CZ preskocio bi klinacka prepucavanja i ponovio ono sto sam pricao na početku sezone. Partizanu fali mnogo i prave iste greske kao CZ u projektu sa Sagadinom. Prvo Zoc je trener koji je imao ogromne budzete i ostvario uspeh ali je prevazidjen trener vec 10-ak godina sto je pokazao sa Fenerom. Ne zelim da umanjim njegove uspehe ali jednostavno njegova kosarka vise ne prolazi. Drugo pokušavaju odjednom da naprave super instant ekipu od preskupih ali ne toliko kvalitetnih igrača ali nemamo mi tolike budzete da napravimo bas top tim odjednom. I kad je to sve negde na pola takvi su i rezultati na kraju, polovicni. Kazem te greske je pravila i CZ u projektu evropska Zvezda. Koliko god pljuvali Covica on je napravio sistem po kom sada funkcionise klub i ja sam stvarno prezadovoljan. Koliko para toliko muzike ali CZ je ozbiljan evropski klub. Drugo umesto preskupih igraca po meni bolje da ste pokupili klinci iz zemlje uz par igraca sa ovih prostora koji su jeftiniji ali bi bili bolje resenje za vas klub. Npr mogli ste lagano da dovedete Pulena ( meni neprezaljena zelja zasto nije doveden u CZ ) koji poznaje kosarku ovih prostora a doprineo bi vise za manje ulozeng...i da ne nabrajam imena bez veze poenta je jasna.

Aster Blistok

pre 2 godine

Preglup sistem takmicenja. Drago mi je sto je Partizan ispao, al dosao im je ovaj nacin takmicenja glave, gdje ti cijela sezona zavisi od jedne utakmice. Da se igralo na makar dvije pobjede, prosli bi.
(kakone,

Ma nemoj? A do juče ste se radovali tom sistemu takmičenja, jer ste utripovali da ste "apsolutni favoriti" i "neponedivi" kada igrate kući.

steva

pre 2 godine

kako god zavrsilo ovo, Zagorac podhitno da se povuce. Dakle ne da ode iz kluba, nego da se penzionise. Nije on kosarkas. Moze da bude marioneta.

Mirko

pre 2 godine

Kakav crni šok ovaj tim je limitiran, poraz se već video posle prve četvrtine.
Odbrana ne postoji.
5 razlike prokockaš za minut.
Idite bre čuvajte ovce a ne da igrate košarku.

Fenomen

pre 2 godine

Al što imate trenera....podseća me na ajvar. Znači i sledeće sezone cipiripi kup...za vas puna kapa. A poleteli ste mnogo...mislili ste da idete u NBA...kad ono...Dinamika, Tamiš, Cerak.
.

Pall Mall

pre 2 godine

Imao je Tutin fruti bend Balkan a ovo je Fruti Bursa Turkie. Treba da je sramota svakog grobara posle izjava tenzija euforije cele godine. Jer su zagovarali da uzimaju Evrokup. A realnost je sasvim suprotna. Ovo je krs od ekipe. Na celu sa Rumenogluom i tolikim bačeni novcem. Pa ja ne poznajem ni jedan tim u Evropi da su navijači tako likovali u prazno kao grobari sve ove mesece. Jad i cemer. Jos su imali pomoć sudija ali Fruti Bursa na celu sa Alimpijevicem su održali čas košarke Rumenoglu i njegovim preplacenim igračima. Bravo Dušane nadmašio si Željko u svim segmentima igre. Grobari trebaju da se pokriju ušima ako imaju imalo stida i obraza i vise nikada ali nikada da ne izuste bilo sta.Zali boze državnih para.

BGD

pre 2 godine

Strasno!Zeljko svaka cast na svemu ranije,ali ova sezona je totalna propast.Dovedeni su skupi stranci koji apsolutno nista ne pokazuju.Takodje nece ni odbranu da igraju,dok je ovaj Madar zesce ogranicen igrac,nesto poput Vestermana.

pravoslavni kelt

pre 2 godine

Da li se Lidej bacio na zapisnicki sto,da li je Panter skocio u publiku,da li se Avramovic kezio,Lesor udarao u grudi a Trifa pokazivao misicice?I vi ocete u EL a primili sto poena od Burse.Trebace jos para milionerima sa Dedinja,malo je ovo, kakvi cirkuzanti.

Aster Blistok

pre 2 godine

Kakav šok? Šta lupate gluposti? Ovo je normalno. Mada poznajući njihovu MITOMANIJU SAMOPROGLAŠAVANJA svime i svačim, ne čudi što su uopšte i mislili da su kao nekakvi favoriti!!!!
Ajte, molim vas.

Konstatacija

pre 2 godine

Kada ce limari konacno da nauce da ne trce pred rudu.Jos proslog leta su sve osvojili,dok nije pocelo prvenstvo.Nekoliko puta su ih spustali na zemlju,Zvezda oducivala od kosarke ali ta sekta i dalje ubedjuje sve i svakoga da ce osvojiti EK,za pocetak...mislim da Olimpija nikad lakse nece stici do EL a vi trazite vajld kard za NBA,sigurno mozete tamo i to da osvojite.

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Dobi nas Tuti Fruti Bursa. Malo je reći da je sramota, Željkova krivica. Podrška momcima, podrška Partizanu, ostaje nam ABA liga gde sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo protiv Zvezde.

Catastrophic failure

pre 2 godine

Ako želite dobro tom momku, pokažite snimak utakmice Avramoviću sa akcentom na njegovo (ne)sportsko ponašanje, gestikulaciju i igru u trenucima kad se utakmica "lomi". U jednom trenutku na 30 sek do kraja je na +7 i tajmaut otrčao do klupe Burse i ušao u žučnu raspravu sa Avramovićem rizikujući tehničku grešku. Sa usana Obradovića je moglo da se pričita:"Jesi li normalan!?" Od tog momenta Partizan više nije postigao koš do produžetaka.

smejanje

pre 2 godine

kakav crni shok?
partizan je raspustena banda kao da sam im trener ja ili moj komsija ili bilo koji obican covek. samo se trojke sutiraju, Avramovic se raduje posle svakog poena pola minuta, pa on vise primio poena dok se radovao nego sto je postigao. ne znam ni ko je racunao partizan u favorite glavne, pa slask je igrao egal s partizanom.

1926

pre 2 godine

Što bii rekao tutti frutti bend:

Oba oka sklopi, dobri anđele
nek’ oproste mi tvoje dječje godine,
ti bi nešto vruće da te zagrije,
a meni noćas pašu stvari lagane

ništa lično

pre 2 godine

Šta kaže Srki komentator?

Tako ti život vrati šamarčinu kada svesno iskrivljuješ stvari...uzdižeš Partizan, takmičenje Evro kup, timove koji igraju sa Partizanom... onda ti se sudbina ovako vrati.

Obožavam kada vas ovako neko nebitan naklinka i to kući...jer Bursa je projektovana za NBA .

Koji su ovo levaci... strašno.

Pinki

pre 2 godine

Nekada smo imali najbolje trenere. Partizan danas (čak posle time-outa), zvezda protiv Žalgirisa na +3 manje od 10 sekundi do kraja ne rade faul, primaju trojke i u produžetku gube utakmice. Nekada su ti isti treneri “pravili” Faul na + 2, da bi imali zadnji posed. Očito jim slava udarila na taktiku…

2CRAZY

pre 2 godine

Ejjj ljudi, nek neko postavi lopovsku onom Avramovicu, da decko jednom zakuca, da ga prodje, da ne pokusava vise kad se utakmica lomi.

ВСС

pre 2 godine

Али који је Аврамовић краљ. Промашује куцање, промашује бацање, на оној паузи пре тројке за продужетак трчи да чује тајм аут Бурсе (авангарда, нема шта - прејадно), онда у продужетку форсира тројке без икаквог резона. Мисли да је сваки дан Бадњи дан - то што убацио против Звезде неће више никад. А мило ми - целу сезону нам се подсмевате што смо топ 8 или топ 13, а ви сте у бедном Еврокупу ето топ 16. Јаде јадне. После овога, да имате образа, никад више кошарку не бисте смели да споменете, а Звезду посебно!

Kiza

pre 2 godine

Utakmica je završila kako je završila....Istina,bila je dobijena.Međutim par stvari mi jako bodu oči.Prvo,ponašanje Avramovića i ono skakanje i paljevina je na nivou debilizma.Nije bio jedini,nekoliko igrača je gledalo u publiku na 30 ak sekundi do kraja ,a nisu obraćali pažnju i bili skoncentrisani uopšte.Na 10 sek do kraja,po meni trebalo je praviti faul,to sam odmah rekao ...Zato što je velika greška bila pre toga ,a ne znam u koju se odbranu Željlo pouzdao kad je 1 na 1 i uopšte odbrana bila vrlo loša.Odbrana je funkcionisala samo par puta kod iskakanja na pik igri.Dalje,Partizan nema lidera ekipe.Onoga koji će da smiri euforiju ,zagalami na terenu,spusti loptu što se kaže...Pritisak je bio veliki,nema šta...Objektivno,ovi igrači nisu za velike domete i to je to...Željko???
Da li je prošlo mjegovo vreme ...?
Možda i jeste,ali opet,Mi nismo dorasli da ga komentarišemo

desiilesi

pre 2 godine

Nema razloga za tugu i razočarenje, Barsa je Barsa, ozbiljan klub sa dugom tradicijom. A nee čekaj a ide u u...
Nista mi sad nije jasno, ustvari jeste, dajte Zocu, neprevaziđenom trenerskom magu još po 20ak milki i još kojeg sponzora i da vidiš umeće najboljeg trenera.Vujošević bi ovo ukombinovao i EL bi bila tu. Možda sam malo preterao, ali činjenica da je Željko pravio rezultate samo sa gotovim timom i najboljim igračima u top formama.

aki

pre 2 godine

hahaha tako je to kada partizan i obradovic digli nos mislili da ce osvojiti evrokup ali se zeznuli,ovi su unapred otpisali sve protivnike...

aje!

pre 2 godine

Znao sam da će sa izgube, prevelika euforija je nepotrebna, zeznut je ovo format takmičenja. Mada možda je i bolje, nema KKP kapaciteta da odigra za završnicu EC i ABA lige, mada je bila lepa prilika, domćinstvo.

super

pre 2 godine

morate da se pogledate u oči,ko je kriv?Ne ide ništa preko noći,koga je Partizan napravio za zadnjih 10godina tj iz svoje škole???Doveli ste 10 igrača i opet ništa i najboljeg trenera (mada mislim da je njegovo prošlo,sad se igwra na koš više,run n gun)pogresna selekcija Lesor, Avramović,Smajli???

Goks

pre 2 godine

Može se detektivati 1000 mana ovom timu, počev o selekcije. Skoro sam ovde napisao da bi bilo zanimljivo čuti od trenera kako je to po njemu Mur bolji od Pejdža, kad je razlika u klasi u pitanju, čemu služi Kuruc sa prosekom od 0,3 koša po utakmici, zašto Zagorac, zašto Dangubić. Zašto napadački izgledamo manje više divlje, zašto odbrana 1 na 1 izgleda kao sir, preuzimanje kriminalno. Sinoć primimo 13 trojki, prva dva napada otvore tako. Tako igraju i opet ne možemo to da branimo,po deseti put u ovoj sezoni. Zašto presing na 5 razlike 15 sekundi pre kraja kad oni to probijaju lagano, dali su koš za dve sekunde. Ne pravi se faul i primis trojku. Zadnji napad, pa valjda se ide na ulaz, sviraće ti makar faul a ne Panter sa 8 metara. Panter, koga u prvom poluvremenu nije bilo nigde...Itd itd. Jedan od najtežih poraza Partizana u istoriji. I šta sad. Nema druge, nego dići glavu , kako god to zvučalo kao floskula, koliko god da je teško. Sport je to, košarka je opak sport. Moram i ovo, ne pamtim kada je neki trener onako maestralno vodio tim kao sinoć Alimpijević, savršeno. Držao je čas velikom Željku. I jedna dobra stvar od utakmice, samo jedna. Sinoć izgubih 3 kila.

Djordje Stanojevic

pre 2 godine

Meni sve ovo smrdi od samog pocetka, sama ta euforija oko Obradovica i njegovog sistema igre i ove selekcije igraca.
Ja nisam video nista od igre sinoc tj video sam izivljavanje sa loptom Pantera i kompletnu konfuziju u napadu kao muve bez glave.
Svaka cast Zeljku na minulom radu ali znam kako bi prosao Avramovic kod Duleta za ono majmunisanje i 'zakucavanje' na prvi obruc u najbitnijem momentu utakmice, umesto da polozi loptu kao gospodin i resi utakmicu.
Sve u svemu katastrofa u poredjenju sa onom rapsodijom kod Trinkijerija, videcemo sta nosi sutra ali ne gajim neke nade u ovaj tim.

Алекса

pre 2 godine

Нисам у току, јел Тути Фрути бејаше први у групи? Оно, предност домаћег терена до финала?


Тежак жреб за млади тим Партизана...

JPR24

pre 2 godine

Sok ? Nije… Posledica nikakvog napretka tokom sezone, nikakve kolektivne igre !! Apsolutno ništa ! Da svi idu pa da stave klince od 16 godina i neka igraju, barem će nešto naučiti, ovaj skup debila je za penziju.

Candreva

pre 2 godine

Nevjerovatno da Obradovic dopusti onakav zadnji napad u regularnom vremenu, 9 sekundi do kraja I Panter uzima trojku na isteku napada bez ikakve akcije I plana. Potpuno razocarenje u Obradovica veceras.

Ranko

pre 2 godine

Ne dovodi se ovakav trener i mec viner kao Panter,da bi se ispadalo od Burse.Nema nikakvog opravdanja.A nacin kako se uslo u produzetke je
na Zeljkov racun i Avramovicev IQ.

Igor

pre 2 godine

Obradovica je pregazilo vreme, poceo da se gubi...lepo da zavrsi karijeru i da sa sobom povede Avramovica. Ovo veceras je sve samo ne kosarka koju treba da igra jedna ozbiljna ekipa.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

Nije šok.Uopšte.Ziheraška igra koju Obradović forsira odavno,dolazi na naplatu kada nemaš dovoljno kvalitetnih iso igrača koje je imao do sada u karijeri na raspolaganju.
Nijedna uigrana akcija plus pune tribine koje su predstavljale samo teret mladim igračima koji nisu pripremljeni za tako nešto.
Dvadeset minuta u drugom poluvremenu,izvršene su samo 2 izmene,plus produžeci.
Hvala Željko na svemu,ali ovo ne prolazi više.

kc jones

pre 2 godine

ono avramovo probanje da zakuca kao dzordan nas ubi a onda glup madarov faul

ne moze, posle prvih nekoliko utakmica se videlo da je ovaj tim plahovit, sa mnogo amplituda u formi, kako na nivou meseci, tako na nivou pojedinacnih utakmica

Micke

pre 2 godine

Prethodnih godina sam zapostavio gledanje utakmica.. Veceras sam odlucio da pogledam tekmu. Malo je reci da sam iznenadjen igrom sa obe strane, a narocito crno bele. Nedostatak petlje da se zavrsi napad. Promaseni ziceri. Sto bi moja baba rekla, sine sutas tu loptu po ceo dan, ako ne mozes kos da pogodis idi da prodajes semenke na utakmici.

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Svaka cast Bursi i Alimpiju na maestralnoj igri i velicanstvenoj pobedi. Definitivno je utakmicu izgubio Avramovic koji je prvo promasio zakucavanje, a potom nicim izazvan krenuo ka klupi Burse da namerno provocira. Isto to je uradio u derbiju, samo veceras nije imao Bultazera na svojoj strani. Utakmica jako slicna utakmici Zalgiris-Zvezda. Tada su svi napali Radonju zbog faula, a vidimo veceras ga ni najveci u istoriji kako kazu nije pravio? Alimpije skolski nacrtao zadnji napad. Panter i Aleksa su igraci koji su slabi pod pritiskom, Partizan igru nema realno, sve se svodi na individualni kvalitet pa ako krene. U odbrani je tek zestoka promaja.

Mikac

pre 2 godine

Neverovatno ali donekle očekivano.Lesor i Avramovic pre svega zbog ponasanja,ne mogu biti deo ozbiljne ekipe jednostavno momci su dijabole
nema tu pomoći Ali da Zeljko ovako diletanski vodi ekipu je stvarno neverovatno veliko razočarenje ova sezona je propala bacene silne pare pitanje je sta dalje.

mordor

pre 2 godine

poslednji napad..panter sutira sa 9m. na 7 sek. pre kraja....care idi na kos,mozda sviraju faul....ogledalo cele sezone,neki igraci mogu da rade sta hoce a na nekima se trenira strogoca

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Jos iedna stvar je interesantna ovde. Samo dve ekipe iz Partizanove grupe su prosle dalje. Andora u Francuzi. Cak 6 ekipa iz druge grupe je proslo dalje. Ekipe koje su bile 8 i 7 iz druge grupe su dobile ekipe 1 i 2 iz Partizanove grupe. Eto koliko je druga grupa bila teza.

Sergio

pre 2 godine

Željko je utakmicu izgubio kada je besno "zakucao” Tristana za klupu jer je šutnuo trojku koja mu nije bila po volji.Sujetno ponašanje i uništavanje igrača koji su nam potrebni, bez ikakvog razloga.To radi cele sezone.Vođenje utakmica čitave godine je tragično

voma

pre 2 godine

25 sekundi do kraja Holand promašuje šut za 3 poena, rezultat je 81:77, loptu hvata Panter, igrači Burse već kreću lagano ka svom košu pognute glave, kao da su se predali. Avramović uzima loptu Panteru iz ruku, kreće ka protivničkoj polovini. Razlika između dva sata je oko 1 sekund, Partizan ima loptu do kraja, treba se samo oslobađati lopte da bi što više vremena proteklo. Avramović kreće kroz sredinu, na našoj polovini ga čeka Endru, sa desne strane mu se nudi podignutih ruku Panter, sam samcijat, a taj Aleksa direktno na protivničkog igrača, faul, iskorišćeno samo jedno bacanje, i protivniku ostavljeno 20 sekundi. Nastavak je već poznat. To može samo igrač bez rezona i mozga. Možda je dobar poenter, ali je jako limitiran intelektualno. Nažalost.

Picasso

pre 2 godine

Aleksaaaaaaaahahahaha, Aleksaaaaaaa hahahaha, Aleksaaaaaahahaha paljevinaaaahahahaha.
Lesort maskota ce vam doći glave u Aba ligi, videćete!

Sasa NS

pre 2 godine

Ko je gledao utakmicu video ne da i nije baš šok!Kakvi kreteni igraju bez imalo mozga i tzv.košarkaške inteligencije nije ni čudo....

Алекса

pre 2 godine

Него...може ли неко да ми објасни, да ли Алимпије сад мора да игра све утакмице до финала у овој дивној, позоришној атмосфери у Арени или не?

Pitanje

pre 2 godine

Dobro,sve ovo ali sad ozbiljno pitanje: ko ima prednost domaceg terena u repesazu za 9-16 mesto,vi ili Huventud ili mozda Virtus? I ko je favorit po kladionicama za 9.mesto koje sija zlatnim sjajem?

goblin

pre 2 godine

Alimpije kao Nolan Smit, hahahaha, pa kako su ovo uspeli da izgube... Inače, Obradović je isti slučaj kao i Murinjo, vreme ih je pregazilo.U poslednjih 10 godina "samo" jednu titulu je uzeo u EL, što je za njegove standarde zaista malo, a kakve je sve igrače imao godinama u Fenerbahčeu i kakav budžet...

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

Grobar, svaka cast, bas ste nam pokazali kako se igra kuci u Evropi protiv Burse. Na zaboravi da je Zvezda ove sezone tukla kuci jedan Efes, Real, Olimpijakos a vi da nama pokazate kako se igra u Evropi? Evo, pokazali ste nam, svaka vam cast. Treba umeti izgubiti od fenjerasa Turskog prvenstva dobijenu utakmicu.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ovog Avramovića dok samo slušaš kako daje intervju, već ti je jasno koliko u toj glavudži nema ništa.
Inteligencija na nivou...

deki27

pre 2 godine

Kad se prosle godine Zoc vratio, napisao sam da ima velike sanse da pljune na sve sto je do sada osvojio. To se polako desava, srpski Kup i EK su izgubljeni a ja ne vidim kako ova ekipa moze da se podigne posle svega i dobije Zvezdu ili Cedevitu u finalu. U stvari vidim, da izvrse neverovatan pritisak na sudije kao u zadnjem derbiju. Naravno da je trener uvek kriv ali maloumni potezi Avramovica sa zakucavanjem ( decko se ponasa kao da u Lazi treba da se leci) ,Madara koji pravi onako glup faul i na kraju Pantera koji na 7 sekundi umesto da ide na ulaz i trazi kontakt a oni u bonusu , on sutira sa 8 metara preko ruke. Svojevremeno je ovde posle, cini mi se ,sramnog poraza od Leitkabelisa ,jedan grobar napisao da Zeljko za svoju karijeru treba da zahvali Saletovoj trojci, aludirajuci da je Zoc sve posle toga osvojio sa uglavnom najjacim ekipama.Preterano je ali je Zeljka pregazilo vreme

Nedalm

pre 2 godine

Veliko pojacanje, igrac "koji pravi razliku", Kevin Panter je poslednji kos dao na 4:41 pre kraja TRECE cetvrtine!? Znaci milion i po za nula poena 20 minuta kad se lomi (5 totalno nerezonskih suteva (0/2 za 2 i 0/3 za tri))!?
A drugo veliko pojacanje 4/14 ukupno iz igre (1/6 za dva!?). Bas smo "uboli" sa pojacanjima :\

Car Dušan

pre 2 godine

Bursa? Jel' to ista ona ekipa,što je Budućnost razvali DVA puta? I to zadnji put,prije neki dan tamo u Turskoj - kad Podgoričani nisu imali više od 9 igrača, na rosteru... SAMO PITAM!

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Овај шамар вам је баш добро легао а шамарања ће бити још.
Питање за здрав разум-Зашто се Аврамовић затрчао на Алимпијевића?

Gossa placa Zeljko 89

pre 2 godine

J.A koja Bursa dobra i iskusna ekipa? Ljudi se borili za opstanak u Turskoj, glavni igrac im Nidam iz Mornara, prodali dva najbolja igraca ove sezone, bukvalo su igrali sa 8 igraca veceras. Dva nosioca igre im dobili po 5 faulova u zadnjoj cetvrtini, pa tu Bursu je i Buducnost pre 10 dana tukla u Turskoj. Ok, Partizan je izgubio, ali praviti neku ne znam ni ja kakvu ekipu od ove Burse je smesno. Ljudi su bili sedmi u drugoj grupi Evrokupa. Jel vi ljudi uopste shvatate od koga je Partizan izgubio veceras?

CensoreD

pre 2 godine

Видим да углавном сви причају о промашају аврамовића и будању лесора “када је све било готово” те о неким другим мање или више чудним одлукама тренера домаћих. Али оно што многи изгледа не виде (или не долази до изражаја) јесте чињеница (која лако може да се провери поновним гледањем меча) да су играчи бурсе и поставка тактике и плана игре њихове екипе (без обзира на амбијент, судије и сопствене грешке) били од почетка до краја С А В Р Ш Е Н И.
Просто не могу да верујем да су тако рутинирали партизан у сваком сегменту игре. Они и кад су губили гледали су се међусобно и причали где су погрешили јер су били свесни свега и одмах то исправљали. У нападу били јааааако стрпљиви и читали све ситуације (што није тешко јер појединим играчима домаћих треба одузети сав новац који су зарадили од кошарке обзиром на то пта пружају и какве одлуке имају ове сезоне). Са друге стране све што је партизан давао било је на квалитет пантера, шут за 3 поена који су ето улазили као и на горе поменуто лоше читање бурсе у одбрани као и чињеницу да не могу исти темпо и концентрацију да држе све време. И управо је тај период кад је партизан водио био плод лоше игре бурсе, а не сјајне партизана (опет ко хоће може да види).

Остаје питање само да ли ће неко за ово одговарати и да ли ће други неко схватити шта би им се тек десило да су у ел и колико су смешни коментари на звездине сезоне у истој где је једва била комплетна (ко и сада што није и даље) а опет успевала (са и без руских тимова) да буде конкурент у 95% утакмица. Рто теме за размишљање.. поздрав

Slave ljudi poslednja dva minuta umesto da zavrse utakmicu

pre 2 godine

Poentiraju nam ljudi tri puta uzastopno za tri sekunde, kao da nas nema na terenu, trce nam kontru posle Madarovih pogodjenih bacanja, znaci bandere da si postavio na teren oduzele bi im vise vremena dok pretrcavaju teren i daju kos u tri napada uzastopno. Na svakom ubacivanju lopte ove sezone bukvalno pretrnem, znaci ljudi ne znaju osnovne kretnje i blokove da neko primi loptu, osim u situacijama kada protivnika ne zanima da ometa to ubacivanje, Madar pravi kretnju da navede onog na blok i umesto da se otvori prema aut liniji jer ovaj obilazi blok on nastavlja da trci u istom pravcu gde i igrac Burse, pa da li je moguce tako nesto da ne znas ako se bavis kosarkom duze od mesec dana. Mur covek umesto da pridje da pomogne pri ubacivanju i da jos jednu opciju otisao ispod njihovog kosa da se sakrije. Avramovica necu vise da komentarisem jer decko realno ima veliki problem sa koncentracijom, ajde ono sto je omasio, desava se, ali onda ceka faul s loptom u rukama i pored toga sto je jedan od slabijih na penalima, onda se glupira tamo kod klupe Burse i rizikuje tehnicku, mislim stvarno, prijatelju nemas 15 godina. Panter jednog svog coveka cele sezone nije uspeo da sacuva u odbrani, kao ajde ne trosi se toliko zbog napadu, ali njegova igra u napadu je nesto sto moze svako da igra, ispucavaj do besvesti i kanali ekipu i onda kao udju dve za redom posle 15 promasenih i on je zavrsio posao, pa majstore to moze da radi i Trifunovic.Kod Duleta bi ovaj tim vec imao neke obrise.

NastyB

pre 2 godine

A samo nekoliko meseci prođe od...

"Partizan ove sezone i nema protivnike, osvojice sve moguce trofeje a cilj moze da bude samo sve pobede u sezoni. Mene ova sezona ne uzbudjuje uopste kao da Liverpool igra Ligu Konferencije i drugu Ligu Engleske. Znas unapred ishod...
(RW#0, 25. oktobar 2021 15:52)

Uvod u seriju pobeda…
Eurocup: pobede Turk Telecom i Huventud u Beogradu i Andora u gostima…
Aba liga: pobede Borac i Zvezda u gostima…
Pobeda protiv Lietkabelisa u Beogradu, pa ponovo serija od tri pobede…
Aba liga: pobede Budućnost u Beogradu i Igokea u gostima
Evrocup: pobeda Levallois u gostima
11.12 protiv Cedevite u Beogradu, utakmica sezone za Partizan, ukoliko pobedi, sa 5 pobede u prvom delu ABA lige biće neprikosnoven na prvom mestu..
Sportski pozdrav :)
(Bmw, 26. oktobar 2021 16:03)"

Србин са КиМ

pre 2 godine

Брдо чланака и текстова о изгубљеној утакмици.А не чусмо шта на то каже "шок" Мур.