Košarka 98

Sreda, 09.12.2020.

19:30

Partizan obezbedio Top 16 fazu Evrokupa!

Košarkaši Partizana savladali su Bahčešehir sa 88:75 u devetom kolu Evrokupa.

Partizan obezbedio Top 16 fazu Evrokupa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Don Kihot

pre 3 godine

Partizan je ove sezone osetno slabiji nego prošle!?
Trinkijeri je mučki izdao Partizan u najtežem trenutku,od tada nemamo pravog trenera! Volden je takodje djubretarski prešao u C.Z.,uprava je pustila Mekadua,Birčevića i Redinga???
Došli su Mekintajer,Dangubić,Mika i S.Janković,objektivno su svi slabiji od prethodnika na svojim pozicijama,Zagorac i Gordić su u "slobodnom padu",znači da u rosteru imamo 6-7 igrača,što je malo za igru na 2 fronta!!!
Nedostaju kvalitetna 1,4 i 5!!!

crno-belo srce

pre 3 godine

Sto jos drzimo S. Jankovica u timu? Nije ulazio u igru poslednjih 10 utakmica.
(Borkes, 09. decembar 2020 23:57)

Pokusava Partizan da mu nadje klub ali niko ga nece a on sam nece da ode nego hoce platu...

Poštovalac igre

pre 3 godine

Sve čestitke Partizanu na top 16! Ovo je zicer prilika bila za njih koju su mora li iskoristi jer Turski klub je debitant a partizan igrao to takmičenje uzgred i trenera su otpusti li usudio bi se reći najgori kao što tabela kaže. O pojedinačnim učinku ne bi jer sve što se piše i pamti jeste pobeda i prolaz dalje.

čovek

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.
(Aleksej, 09. decembar 2020 22:47)

pretecu ovog takmicenja, evropski kup koraca, koji su igrali visokoplasirani timovi iz prvenstava, partizan je decace osvojio i to 3 puta.

saporta kup je bio kup pobednika kupova, dakle takmicenje drugacije koncepcije

laku noc
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar markovic, 9. decembar 2020 23:13) # Link komentara
Gospodine Petre Markoviću, kapa dole i svaka čast!

Nikola

pre 3 godine

Turci su zapravo jedan odlican mix americkih kosarkaskih legionara i sasvim solidnih turskih igraca.
Erik Grin je igrao u Montepaski Sijeni, Denveru, Olimpijakosu, Valensiji, Juta Dzezu, Fenerbahceu...ima pregrst trofeja i nagrada.
Tu je i centar Robinson, nastupao je za Himki i 5 NBA ligasa.
Jak sastav, promenili su trenera pred gostovanje Partizanu, ali sok-terapija nije urodila plodom. Nisu nimalo za potcenjivanje. Grin je odlican plej, i Partizan i Zvezda neka ga zapamte.
Prosto neverovatno zvuci da su u turskoj ligi tek na 9. mestu (od 16 klubova).

Inner Voice

pre 3 godine

Neka izbace Jankovića i Gordića iz tima, konstantno su u minus fazi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tarpe, 9. decembar 2020 23:04)

Svi vi koji ste preneli ovu statistiku iz igrica u stvaran život lepo da se manete pravog sporta sa pravim ljudima. Janković nije bio najbolji kad je došao ali je vremenom postao sasvim dobar igrač, Gordić je plejmejker, ne sviđa mi se uvek šta radi ali mora da ima širinu i toleranciju u igri, od njegovog impulsa koji uhvati zavise svi napadi. To je meni bilo teško da shvatim za teodosića još 2011. ali šta je on posle postao...

Ta playstation statistika ne pokazuje kako je neko pokidao u odbrani čuvajući igrača, ne pokazuje požrtvovanost, ne pokazuje kako iskustvo kljakavog Novice utiče na nove i mlade igrače, to se ne vidi, samo + i -, jaka stvar... Pratite ceo sport zbog sporta, naučite malo igru a ne nadoknađujte to što na fizičkom dvokorak niste umeli da izvedete.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Koliko vidim razlika Filipovski, Scepanovic je samo bolja hemija u ekipi. Nikakvu drugu razliku ne vidim. Ovaj tim vristi za dobrim plejom.
(Gaspar Noe, 9. decembar 2020 22:26)

Ne bih se slozio. Pod Filipovskim i dalje ima padova u toku utakmice ali nema potpuno promašenih utakmica kao pod Šćepanovićem. Filipovski je izgubio dve utakmice na jednu loptu. Ostale je pobedio. Ne baš lepršavo ali prilično sigurno.
Ne zaboravi da je sa timom tek mesec dana i da je bilo malo vremena za trening. zbog gustog rasporeda.

:)

pre 3 godine

Ne prozivajte Grina, jer može samo gazda sa neograničenim budžetom da ga priuštiti. Mi i ove postojeće igrače ako zadržimo, to je uspeh. Inače, tanko i večeras. Mnogo naivno u odbrani. Neki igrači prosto nemaju košarkaški IQ za ovaj nivo takmičenja. Sam prolaz je ipak uspeh za ovaj tim nakon svega što smo gledali.

petar markovic

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.
(Aleksej, 09. decembar 2020 22:47)

pretecu ovog takmicenja, evropski kup koraca, koji su igrali visokoplasirani timovi iz prvenstava, partizan je decace osvojio i to 3 puta.

saporta kup je bio kup pobednika kupova, dakle takmicenje drugacije koncepcije

laku noc

TIGER

pre 3 godine

Kakvih strucnjaka ima pa to je strasno!!! Napadaju Jankovica a on veceras jedan od najboljih u ekipi, Novicu a covek igra taman koliko i moze i da svoj doprinos od 4-5 poena po mecu, Dangubica koji je odlican u odbrani u napadu solidan, Miki se covek podsmeva da je imao 0 poena igracu koji je posle mesec dana odigrao prvi mec posle pauze. Jel ste vi normalni!!??
Kakvi god da su bolje nema. Ako vam je do bivsih NBA zvezdi i EL igraca imate ih u predgradju pa nastavite.

sasa pg

pre 3 godine

Znam da ne možemo da budemo zadovoljni oscilacijama u igri kad izgubimo 10 razlike za par minuta nekoliko puta tokom utakmice, ali složiće Sašo sve to u nastavku sezone. Naprijed Partizan!

ogicg

pre 3 godine

Sva 4 aba ligasa medju 16 .Strasan uspjeh.Naravno da ce Buducnost pustit zadnje kolo mornara.Nismo mi kao zvezda i partizan da kopaju oči jedni drugima.

Gaspar Noe

pre 3 godine

Koliko vidim razlika Filipovski, Scepanovic je samo bolja hemija u ekipi. Nikakvu drugu razliku ne vidim. Ovaj tim vristi za dobrim plejom.

Demar Derozan

pre 3 godine

Filipovski je pogodio postavu u zadnjoj 1/4, Pejdz, Kodi, Danga, Tomas i Mozli, izgledalo je jako dobro u oba smera. Uz uvek jaku spojnu liniju, posebno sada sa Jarmazom i Nikolicem, samo nedostaje jedan centar, tipa Rida iz Buducnosti, onda bi to bio tim za najvise domete., stp podrazumeva i zahvaljivanje Miki i S Jankovicu.

Rade

pre 3 godine

Gubimo ovo, jer smo jako loši u odbrani. Vodimo plus 10,a ovi nas stignu za minut, dva. Dangubiću, Zagorcu, Gordiću se lepo zahvaliti i ćao.

Papilon

pre 3 godine

Ovog Erika Grina iz Bahcesekira bi trebali uzeti za top 16 fazu!
(Kontra, 9. decembar 2020 22:20)

Bolje dovedite Fejsala Mulica, zbog visine.

ввс

pre 3 godine

Колико Партизан појма нема, толико има среће. Колико је само пута кош упио потпуно непрецизне шутеве. Мекинтајер једва добаци до првог обруча тројку, она се некако одбије од табле и уђе у кош. Загорац баци лопту на врх табле, она се некако спусти, такне обруч и ушуња се. Бацања се једва добаце до првог обруча и "прекаче" се... на крају лопта им се после промашаја одбијала у руке све док не погоде шут. Судија суди фаул у кључном тренутку при шуту на 3 после 5 секунди, шут промашен, Турци већ кренули у напад... 100 промашених шутева али се лопта одбијеу руке и из ко зна ког покушаја убаце кош. Турци су дивља и неозбиљна екипа коју дере ко стигне, на крају све продали 5 лопти узастопно и отворили силне контре Партизану, и ова потпуно срећна победа без игре, идеје, квалитета - лоше је то по Партизан. Зато вас у АБА напуни ко стигне.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Cestitke za Top16. Zasluzeno. Turci su nezgodan protivnik. Manjak kvaliteta nadoknadjuju velikom energijom i onda mora da im se odgovori istom merom. Nekoliko utakmica su gubili na jedan posed i dobili Huventud na strani.
Sudjenje je bilo jako lose na obe strane. Onom Jilmazu izmisliše 3 lične ali zato su njihovim bekovima svirali svaku trecu. Bukvalno bez kriterijuma.
Brine vec duzi pad u formi Zagorca i Gordica. Prvi se bar trudi, za drugog nisam siguran ni da moze da se vrati u svoju najbolju formu. Nekako je nezainteresovan, narocito u odbrani. Valjda ce ga Filipovski probuditi. Mora i Mika da se vrati i Trifunovic da pokaze igru sa kraja prosle sezone. To ce onda biti mnogo bolje.

Demar Derozan

pre 3 godine

Vrcerasnja tekma je lepo pokazala dve stvari. Prvo, bez publike, ova dva tima su igrali dve egal tekme, timovi su pribliznog kvaliteta, ali Partizan je dobio obe dobrim zavrsnicama. Drigo, Filipovski je nasao pravu postavu u zadnjoj cetvrtini, Pejdz, Kodi, Danga, Tomas i Mozli, to je to, jako mocno izgledaju u oba pravca. Spoljna linija tima je uvek bila jaka,posebno sad sa Jaramazom i Nikolicem. Timu samo nedostaje jedan dobar centar, tipa Rida iz Buducnosti, i tp bi onda bio tim za najvise domete, cistp kosarkaski gledano.

...

pre 3 godine

Koliko miliona treba da se da partizanu da napravi bilo kakav rezultat bilo gde? Ali ozbiljno koliko više miliona treba država da uplati? U vreme Vujoševića nisu bili dovoljni ni svi milioni ove zemlje nego su morali i da unište svu konkurenciju i uzmu sve igrače koje drugi naprave a onda one klubove koji su se jedva i dalje borili su sakatili sudije. Sad evo po sopstvenom priznanju imaju najveći budžet ikad i opet su 8. u ABA ligi, bore se da ne budu poslednji u Evrokupu i još se prodali SNS-u. Ozbiljno grobari kako vas nije užasno sramota od toga kakvi ste?

Xxx

pre 3 godine

Imam osecaj da im je od ove korone mozak izvetrio. Pa toliko gluih poteza ne mogu da urade ni deca od 6 godina. Jednostavno igraju glupavo i kilavo. Gubimo ovo glat!

pedja

pre 3 godine

Bice ovo bolje, verujem u Filipovskog. Ali samo je Dule znao time out da trazi kada se protivnik dize. Prosto je cim zavrse brzo dva napada trazi!

Tragikomedija

pre 3 godine

Erik Grin zaslužuje da igra u nekom boljem klubu, čak i EL verovatno. Čovek pogađa sve, tri puta ga Pejdž čuva, savršena odbrana, skoči u perfektnom tajmingu i on i dalje pogodi bez koske kao da je sam. Strašan igrač.

DcIntyre

pre 3 godine

Prema indeksu korisnosti najbolji su Tomas (25), Kodi M.M. (18) i Janković(15), dok je Gordić najgori (-2). Šut iz igre 54 posto, 7 ukradenih i isto toliko izgubljenih lopti. Dobra završnica Partizana uz seriju 12-2 u poslednja 2,5 minuta. Moramo bolje od ovoga u nastavku EK, obzirom da je dalji plasman obezbeđen.

Nikiton

pre 3 godine

Zagorac,Tomas,Dangubic...Ne trude se,ne znaju,šta li,ne znam ni ja..Ali pobedili izgubili,slabo je ovo za renome jednog Partizana,jako slabo.

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.

Rade

pre 3 godine

Drago mi je, da sam pogrešio. Al me nerviraju do zla boga. Odbranu igramo jako loše. Thomas, Mosley, Miller, to su igraći. Na alost naših nema nigde, Jaramaz još nije u formi, ne znam zašto Trifke nije ulazio?Gordiću i Zagorcu zdravo dati ispisnicu.

323

pre 3 godine

Na kraju, to je to. Pokidao sam zivce. Ali trener ne moze da utice na igru Zagorca, ili da ne pricam Gordica? Covek nema ni ulaze kao ranije ni sut a greskama strasno steti ekipu. Trener je to video i dobro je da nije usao u igru u poslednjoj cetvrtini. Slazem se da su imali pritisak zbog moranja da se dobije utakmica dok ovi su igrali rastereceno ali veliki su padovi u igri. 15, 10 poena prednosti nista ne znace i nisi siguran da li ce da dobiju. Tek kada ih protivnik stisne pocnu opet da igraju. Ovaj tim ima nekoliko igraca kojih Partizan treba da se odrekne. Svako drugi da dodje ne moze da bude gore . Vise cenim igraca koji se bori nego nonsalatno igranje koje ne donosi nista samo steti. Valjda moze da bude bolje u nastavku...

Sah mat

pre 3 godine

Čemu se mi nadamo ove godine sa N.Jankovićem, Dangubićem, Zagorcem, Novicom koji ima snage za 3-4 minuta...fali samo Birča da imamo kompletnu petorku za zaborav.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Đura, 9. decembar 2020 20:40) # Link komentara

Koliko para toliko muzike.

Cubaka

pre 3 godine

Nemamo mi cemu da se nadamo ni ove sezone.
(Mikele, 9. decembar 2020 22:22)

Ne kloni duhom, ima sledeca sezona, pa sledeca i posle toga ona sledeca ili ona sledeca nakon toga.

Medison

pre 3 godine

Uh, dobro je. Probudili su se na kraju i u napadu i u odbrani. A, fino su pajkili veći deo utakmice. Face su im bili kao da ih je neko upravo probudio. Izgleda da je na poslednjem tajm-autu, što je Filipovski zvao, palo umivanje.

Predrag

pre 3 godine

Još jedna kilava utakmica Partizana. Teška utakmica za Partizan i teška utakmica za gledanje. Možemo i da stignemo prednost i još lakše da je izgubimo. Novi trener nije doneo napredak ili energiju što je Trinkijeri govorio. Ako je ovo sve što možemo onda nemamo čemu da se nadamo.

"Dijagnosticar" Nis

pre 3 godine

Ne mogu da verujem sta gledam. Samo neinteligentni igraci mogu da ispuste prednost od 10 poena za minut i 10 sekundi. Povedemo 10 razlike, onda Jaramaz napravi faul na 10 metara od kosa i pokloni slobodna bacanja, zatim Tomas na trojci sam samcijat 3 sekunde, on asistira i gubimo loptu, a onda primamo kos, i vec u sledecem napadu gubimo ponovo loptu i normalno Jankovic pravi nameran faul, covek pogadja jedno slobodno bacanje, a onda primamo trojku. Meni je trebalo vise vremena da napisem post, nego Partizanu da primi 9 koseva a da ne da ni jedan.Nema druge, samo neinteligencija.

Aleks

pre 3 godine

lose, lose, bas lose... a ista ekipa kao prosle godine. Sta je trinki izvukao iz njih i kako je to izvukao, ostace misterija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gomez, 9. decembar 2020 21:21)

Pa pogledaj šta Trinki sad izvlači i iz Bajerna...vrhunski trener. Ne ulazim u to kakav je i zašto je otišao iz Partizana jer me to ne interesuje, da je stručan mu se ne može osporiti i izvukao je maksimum iz njih. Ali sam mišljenja da i ovog trenera samo treba pustiti da radi i uspostavi svoj sistem. :)

Inače kao što neko napisa dole, Jaramaz je pola ekipe, u odličnog igrača se razvio.

Cubaka

pre 3 godine

Skok u odbrani nam je 0.
(Oki, 9. decembar 2020 21:33)

To je tacno ali vam je zato napad bezidejan, organizacija igre katastrofalna a sut tragikomedija.

ja

pre 3 godine

Situacija u 28. minutu utakmice. Faul Jankovića nad Robinsonom, sudije odlaze da gledaju usporeni snimak da li je namerna. Javor i onaj sedi sudija ulaze u raspravu. Tačno se videlo da sedi sudija pokušava na nešto da ukaže Javoru, ali Javor odbija bilo kakvu sugestiju. On je glavni sudija i on tvrdoglavo ostaje pri svojoj odluci. A to je naravno namerna za Jankovića. Toliko o objektivnosti suđenja.

Maksim

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da nam dve utakmice zaredom sudi Javor. I to posle onog masakra u Baru. Pa da li je ovo moguće?
(ja, 9. decembar 2020 20:41)

Jel' sad vidite kako to izgleda? Nas je unistavao i u evropi i aba ligi, covecja ribica od coveka

Doktor

pre 3 godine

Hvalaaaaa ti Novice. Zar Sasa ne vidi koliko je stete napravio Novi ca za 4 minuta drugog poluvremena. Sve preko njega. Covek nije vise za ozbiljne utakmice. Nema brzine. Nema skoka, a ni sut mu nikada nije bilo jace oruzje. Isto i Gordic. Jako spor i veliki problem u odbrani. Zasto nije pruzena sansa Trifi? Nadam se da ipak dobijamo. Puno pozdrava mojim GROBARIMA

TIGER

pre 3 godine

Top 16 čega?
(Tassotty, 9. decembar 2020 19:34)

Onog takmicenja u kojem pre dve godine niste uspeli ni drugi krug da prodjete :)

Sto se tice Turaka stvarno sam ocekivao slabiji tim. Druga cetvrtina strasan tempo. Za 7 minuta igre samo cetiri faula. Igralo se bez prekida sa mnogo trcanja. Sut za tri kod Turaka 6/8 i to su promasili dve trojke u poslednjih dva minuta.
Posle onako izgubljenog meca u Baru psihicki su pali, to se vidi. Ovde svi racunaju na sigurnu pobedu, a takve utakmice su najgore. Valjda ce ih slomiti u trecoj cetvrtini pa da cetvrtu odgledamo bez stresa :)

veliki strumf

pre 3 godine

Ovaj Robinson... Kao od stene odvaljen, ali džaba mu Bog dao onakve fizikalije. Čovek je za 3/4 promašio čak 7 bacanja, koordinacija u kretanju ne postoji pa kad se zaleti kao da će da ubije nekog. Sudije opet prave gomilu gresaka - čiste faulove ne sude a nepostojeće sude.,

k-mir

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da nam dve utakmice zaredom sudi Javor. I to posle onog masakra u Baru. Pa da li je ovo moguće?
(ja, 09. decembar 2020 20:41) nije taj ,sudio vam je burazer njegov proveri na aba sajtu. A pod dva ovaj sto sad sudi vam je i najbolji igrac godinama unazad sem one jedne tekme sto vas slucajno zakinuo.. tako ste proglasili i belosevica a najveci je grobar od svu decu

ccc?

pre 3 godine

Gordicu, kralju. Faul u napadu, pa pogresno dodavanje Jankovicu koji pravi tehnicku? I oni smanjuju na poen pred kraj trece cetvrtine?? Sta covek da kaze?

Fox Mulder

pre 3 godine

Sad Panteri gledajte kako se pobedjuje u Evropi!!
(Grobar, 9. decembar 2020 20:35)

Pffffff...pa ove bi i Borac iz Čačka razmontirao! A i imaju odnos pobeda i poraza kao vi pre par godina... :)

Đura

pre 3 godine

Čemu se mi nadamo ove godine sa N.Jankovićem, Dangubićem, Zagorcem, Novicom koji ima snage za 3-4 minuta...fali samo Birča da imamo kompletnu petorku za zaborav.

petar markovic

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.
(Aleksej, 09. decembar 2020 22:47)

pretecu ovog takmicenja, evropski kup koraca, koji su igrali visokoplasirani timovi iz prvenstava, partizan je decace osvojio i to 3 puta.

saporta kup je bio kup pobednika kupova, dakle takmicenje drugacije koncepcije

laku noc

TIGER

pre 3 godine

Kakvih strucnjaka ima pa to je strasno!!! Napadaju Jankovica a on veceras jedan od najboljih u ekipi, Novicu a covek igra taman koliko i moze i da svoj doprinos od 4-5 poena po mecu, Dangubica koji je odlican u odbrani u napadu solidan, Miki se covek podsmeva da je imao 0 poena igracu koji je posle mesec dana odigrao prvi mec posle pauze. Jel ste vi normalni!!??
Kakvi god da su bolje nema. Ako vam je do bivsih NBA zvezdi i EL igraca imate ih u predgradju pa nastavite.

"Dijagnosticar" Nis

pre 3 godine

Ne mogu da verujem sta gledam. Samo neinteligentni igraci mogu da ispuste prednost od 10 poena za minut i 10 sekundi. Povedemo 10 razlike, onda Jaramaz napravi faul na 10 metara od kosa i pokloni slobodna bacanja, zatim Tomas na trojci sam samcijat 3 sekunde, on asistira i gubimo loptu, a onda primamo kos, i vec u sledecem napadu gubimo ponovo loptu i normalno Jankovic pravi nameran faul, covek pogadja jedno slobodno bacanje, a onda primamo trojku. Meni je trebalo vise vremena da napisem post, nego Partizanu da primi 9 koseva a da ne da ni jedan.Nema druge, samo neinteligencija.

:)

pre 3 godine

Ne prozivajte Grina, jer može samo gazda sa neograničenim budžetom da ga priuštiti. Mi i ove postojeće igrače ako zadržimo, to je uspeh. Inače, tanko i večeras. Mnogo naivno u odbrani. Neki igrači prosto nemaju košarkaški IQ za ovaj nivo takmičenja. Sam prolaz je ipak uspeh za ovaj tim nakon svega što smo gledali.

Demar Derozan

pre 3 godine

Vrcerasnja tekma je lepo pokazala dve stvari. Prvo, bez publike, ova dva tima su igrali dve egal tekme, timovi su pribliznog kvaliteta, ali Partizan je dobio obe dobrim zavrsnicama. Drigo, Filipovski je nasao pravu postavu u zadnjoj cetvrtini, Pejdz, Kodi, Danga, Tomas i Mozli, to je to, jako mocno izgledaju u oba pravca. Spoljna linija tima je uvek bila jaka,posebno sad sa Jaramazom i Nikolicem. Timu samo nedostaje jedan dobar centar, tipa Rida iz Buducnosti, i tp bi onda bio tim za najvise domete, cistp kosarkaski gledano.

323

pre 3 godine

Na kraju, to je to. Pokidao sam zivce. Ali trener ne moze da utice na igru Zagorca, ili da ne pricam Gordica? Covek nema ni ulaze kao ranije ni sut a greskama strasno steti ekipu. Trener je to video i dobro je da nije usao u igru u poslednjoj cetvrtini. Slazem se da su imali pritisak zbog moranja da se dobije utakmica dok ovi su igrali rastereceno ali veliki su padovi u igri. 15, 10 poena prednosti nista ne znace i nisi siguran da li ce da dobiju. Tek kada ih protivnik stisne pocnu opet da igraju. Ovaj tim ima nekoliko igraca kojih Partizan treba da se odrekne. Svako drugi da dodje ne moze da bude gore . Vise cenim igraca koji se bori nego nonsalatno igranje koje ne donosi nista samo steti. Valjda moze da bude bolje u nastavku...

sasa pg

pre 3 godine

Znam da ne možemo da budemo zadovoljni oscilacijama u igri kad izgubimo 10 razlike za par minuta nekoliko puta tokom utakmice, ali složiće Sašo sve to u nastavku sezone. Naprijed Partizan!

DcIntyre

pre 3 godine

Prema indeksu korisnosti najbolji su Tomas (25), Kodi M.M. (18) i Janković(15), dok je Gordić najgori (-2). Šut iz igre 54 posto, 7 ukradenih i isto toliko izgubljenih lopti. Dobra završnica Partizana uz seriju 12-2 u poslednja 2,5 minuta. Moramo bolje od ovoga u nastavku EK, obzirom da je dalji plasman obezbeđen.

Sah mat

pre 3 godine

Čemu se mi nadamo ove godine sa N.Jankovićem, Dangubićem, Zagorcem, Novicom koji ima snage za 3-4 minuta...fali samo Birča da imamo kompletnu petorku za zaborav.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Đura, 9. decembar 2020 20:40) # Link komentara

Koliko para toliko muzike.

Fox Mulder

pre 3 godine

Sad Panteri gledajte kako se pobedjuje u Evropi!!
(Grobar, 9. decembar 2020 20:35)

Pffffff...pa ove bi i Borac iz Čačka razmontirao! A i imaju odnos pobeda i poraza kao vi pre par godina... :)

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Cestitke za Top16. Zasluzeno. Turci su nezgodan protivnik. Manjak kvaliteta nadoknadjuju velikom energijom i onda mora da im se odgovori istom merom. Nekoliko utakmica su gubili na jedan posed i dobili Huventud na strani.
Sudjenje je bilo jako lose na obe strane. Onom Jilmazu izmisliše 3 lične ali zato su njihovim bekovima svirali svaku trecu. Bukvalno bez kriterijuma.
Brine vec duzi pad u formi Zagorca i Gordica. Prvi se bar trudi, za drugog nisam siguran ni da moze da se vrati u svoju najbolju formu. Nekako je nezainteresovan, narocito u odbrani. Valjda ce ga Filipovski probuditi. Mora i Mika da se vrati i Trifunovic da pokaze igru sa kraja prosle sezone. To ce onda biti mnogo bolje.

ja

pre 3 godine

Situacija u 28. minutu utakmice. Faul Jankovića nad Robinsonom, sudije odlaze da gledaju usporeni snimak da li je namerna. Javor i onaj sedi sudija ulaze u raspravu. Tačno se videlo da sedi sudija pokušava na nešto da ukaže Javoru, ali Javor odbija bilo kakvu sugestiju. On je glavni sudija i on tvrdoglavo ostaje pri svojoj odluci. A to je naravno namerna za Jankovića. Toliko o objektivnosti suđenja.

Demar Derozan

pre 3 godine

Filipovski je pogodio postavu u zadnjoj 1/4, Pejdz, Kodi, Danga, Tomas i Mozli, izgledalo je jako dobro u oba smera. Uz uvek jaku spojnu liniju, posebno sada sa Jarmazom i Nikolicem, samo nedostaje jedan centar, tipa Rida iz Buducnosti, onda bi to bio tim za najvise domete., stp podrazumeva i zahvaljivanje Miki i S Jankovicu.

Đura

pre 3 godine

Čemu se mi nadamo ove godine sa N.Jankovićem, Dangubićem, Zagorcem, Novicom koji ima snage za 3-4 minuta...fali samo Birča da imamo kompletnu petorku za zaborav.

Tragikomedija

pre 3 godine

Erik Grin zaslužuje da igra u nekom boljem klubu, čak i EL verovatno. Čovek pogađa sve, tri puta ga Pejdž čuva, savršena odbrana, skoči u perfektnom tajmingu i on i dalje pogodi bez koske kao da je sam. Strašan igrač.

Aleks

pre 3 godine

lose, lose, bas lose... a ista ekipa kao prosle godine. Sta je trinki izvukao iz njih i kako je to izvukao, ostace misterija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gomez, 9. decembar 2020 21:21)

Pa pogledaj šta Trinki sad izvlači i iz Bajerna...vrhunski trener. Ne ulazim u to kakav je i zašto je otišao iz Partizana jer me to ne interesuje, da je stručan mu se ne može osporiti i izvukao je maksimum iz njih. Ali sam mišljenja da i ovog trenera samo treba pustiti da radi i uspostavi svoj sistem. :)

Inače kao što neko napisa dole, Jaramaz je pola ekipe, u odličnog igrača se razvio.

pedja

pre 3 godine

Bice ovo bolje, verujem u Filipovskog. Ali samo je Dule znao time out da trazi kada se protivnik dize. Prosto je cim zavrse brzo dva napada trazi!

ccc?

pre 3 godine

Gordicu, kralju. Faul u napadu, pa pogresno dodavanje Jankovicu koji pravi tehnicku? I oni smanjuju na poen pred kraj trece cetvrtine?? Sta covek da kaze?

Inner Voice

pre 3 godine

Neka izbace Jankovića i Gordića iz tima, konstantno su u minus fazi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tarpe, 9. decembar 2020 23:04)

Svi vi koji ste preneli ovu statistiku iz igrica u stvaran život lepo da se manete pravog sporta sa pravim ljudima. Janković nije bio najbolji kad je došao ali je vremenom postao sasvim dobar igrač, Gordić je plejmejker, ne sviđa mi se uvek šta radi ali mora da ima širinu i toleranciju u igri, od njegovog impulsa koji uhvati zavise svi napadi. To je meni bilo teško da shvatim za teodosića još 2011. ali šta je on posle postao...

Ta playstation statistika ne pokazuje kako je neko pokidao u odbrani čuvajući igrača, ne pokazuje požrtvovanost, ne pokazuje kako iskustvo kljakavog Novice utiče na nove i mlade igrače, to se ne vidi, samo + i -, jaka stvar... Pratite ceo sport zbog sporta, naučite malo igru a ne nadoknađujte to što na fizičkom dvokorak niste umeli da izvedete.

Nikola

pre 3 godine

Turci su zapravo jedan odlican mix americkih kosarkaskih legionara i sasvim solidnih turskih igraca.
Erik Grin je igrao u Montepaski Sijeni, Denveru, Olimpijakosu, Valensiji, Juta Dzezu, Fenerbahceu...ima pregrst trofeja i nagrada.
Tu je i centar Robinson, nastupao je za Himki i 5 NBA ligasa.
Jak sastav, promenili su trenera pred gostovanje Partizanu, ali sok-terapija nije urodila plodom. Nisu nimalo za potcenjivanje. Grin je odlican plej, i Partizan i Zvezda neka ga zapamte.
Prosto neverovatno zvuci da su u turskoj ligi tek na 9. mestu (od 16 klubova).

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Koliko vidim razlika Filipovski, Scepanovic je samo bolja hemija u ekipi. Nikakvu drugu razliku ne vidim. Ovaj tim vristi za dobrim plejom.
(Gaspar Noe, 9. decembar 2020 22:26)

Ne bih se slozio. Pod Filipovskim i dalje ima padova u toku utakmice ali nema potpuno promašenih utakmica kao pod Šćepanovićem. Filipovski je izgubio dve utakmice na jednu loptu. Ostale je pobedio. Ne baš lepršavo ali prilično sigurno.
Ne zaboravi da je sa timom tek mesec dana i da je bilo malo vremena za trening. zbog gustog rasporeda.

Medison

pre 3 godine

Uh, dobro je. Probudili su se na kraju i u napadu i u odbrani. A, fino su pajkili veći deo utakmice. Face su im bili kao da ih je neko upravo probudio. Izgleda da je na poslednjem tajm-autu, što je Filipovski zvao, palo umivanje.

Predrag

pre 3 godine

Još jedna kilava utakmica Partizana. Teška utakmica za Partizan i teška utakmica za gledanje. Možemo i da stignemo prednost i još lakše da je izgubimo. Novi trener nije doneo napredak ili energiju što je Trinkijeri govorio. Ako je ovo sve što možemo onda nemamo čemu da se nadamo.

Cubaka

pre 3 godine

Nemamo mi cemu da se nadamo ni ove sezone.
(Mikele, 9. decembar 2020 22:22)

Ne kloni duhom, ima sledeca sezona, pa sledeca i posle toga ona sledeca ili ona sledeca nakon toga.

Rade

pre 3 godine

Drago mi je, da sam pogrešio. Al me nerviraju do zla boga. Odbranu igramo jako loše. Thomas, Mosley, Miller, to su igraći. Na alost naših nema nigde, Jaramaz još nije u formi, ne znam zašto Trifke nije ulazio?Gordiću i Zagorcu zdravo dati ispisnicu.

Gaspar Noe

pre 3 godine

Koliko vidim razlika Filipovski, Scepanovic je samo bolja hemija u ekipi. Nikakvu drugu razliku ne vidim. Ovaj tim vristi za dobrim plejom.

TIGER

pre 3 godine

Top 16 čega?
(Tassotty, 9. decembar 2020 19:34)

Onog takmicenja u kojem pre dve godine niste uspeli ni drugi krug da prodjete :)

Sto se tice Turaka stvarno sam ocekivao slabiji tim. Druga cetvrtina strasan tempo. Za 7 minuta igre samo cetiri faula. Igralo se bez prekida sa mnogo trcanja. Sut za tri kod Turaka 6/8 i to su promasili dve trojke u poslednjih dva minuta.
Posle onako izgubljenog meca u Baru psihicki su pali, to se vidi. Ovde svi racunaju na sigurnu pobedu, a takve utakmice su najgore. Valjda ce ih slomiti u trecoj cetvrtini pa da cetvrtu odgledamo bez stresa :)

k-mir

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da nam dve utakmice zaredom sudi Javor. I to posle onog masakra u Baru. Pa da li je ovo moguće?
(ja, 09. decembar 2020 20:41) nije taj ,sudio vam je burazer njegov proveri na aba sajtu. A pod dva ovaj sto sad sudi vam je i najbolji igrac godinama unazad sem one jedne tekme sto vas slucajno zakinuo.. tako ste proglasili i belosevica a najveci je grobar od svu decu

ogicg

pre 3 godine

Sva 4 aba ligasa medju 16 .Strasan uspjeh.Naravno da ce Buducnost pustit zadnje kolo mornara.Nismo mi kao zvezda i partizan da kopaju oči jedni drugima.

Cubaka

pre 3 godine

Skok u odbrani nam je 0.
(Oki, 9. decembar 2020 21:33)

To je tacno ali vam je zato napad bezidejan, organizacija igre katastrofalna a sut tragikomedija.

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.

Doktor

pre 3 godine

Hvalaaaaa ti Novice. Zar Sasa ne vidi koliko je stete napravio Novi ca za 4 minuta drugog poluvremena. Sve preko njega. Covek nije vise za ozbiljne utakmice. Nema brzine. Nema skoka, a ni sut mu nikada nije bilo jace oruzje. Isto i Gordic. Jako spor i veliki problem u odbrani. Zasto nije pruzena sansa Trifi? Nadam se da ipak dobijamo. Puno pozdrava mojim GROBARIMA

ввс

pre 3 godine

Колико Партизан појма нема, толико има среће. Колико је само пута кош упио потпуно непрецизне шутеве. Мекинтајер једва добаци до првог обруча тројку, она се некако одбије од табле и уђе у кош. Загорац баци лопту на врх табле, она се некако спусти, такне обруч и ушуња се. Бацања се једва добаце до првог обруча и "прекаче" се... на крају лопта им се после промашаја одбијала у руке све док не погоде шут. Судија суди фаул у кључном тренутку при шуту на 3 после 5 секунди, шут промашен, Турци већ кренули у напад... 100 промашених шутева али се лопта одбијеу руке и из ко зна ког покушаја убаце кош. Турци су дивља и неозбиљна екипа коју дере ко стигне, на крају све продали 5 лопти узастопно и отворили силне контре Партизану, и ова потпуно срећна победа без игре, идеје, квалитета - лоше је то по Партизан. Зато вас у АБА напуни ко стигне.

Maksim

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da nam dve utakmice zaredom sudi Javor. I to posle onog masakra u Baru. Pa da li je ovo moguće?
(ja, 9. decembar 2020 20:41)

Jel' sad vidite kako to izgleda? Nas je unistavao i u evropi i aba ligi, covecja ribica od coveka

Papilon

pre 3 godine

Ovog Erika Grina iz Bahcesekira bi trebali uzeti za top 16 fazu!
(Kontra, 9. decembar 2020 22:20)

Bolje dovedite Fejsala Mulica, zbog visine.

čovek

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.
(Aleksej, 09. decembar 2020 22:47)

pretecu ovog takmicenja, evropski kup koraca, koji su igrali visokoplasirani timovi iz prvenstava, partizan je decace osvojio i to 3 puta.

saporta kup je bio kup pobednika kupova, dakle takmicenje drugacije koncepcije

laku noc
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar markovic, 9. decembar 2020 23:13) # Link komentara
Gospodine Petre Markoviću, kapa dole i svaka čast!

...

pre 3 godine

Koliko miliona treba da se da partizanu da napravi bilo kakav rezultat bilo gde? Ali ozbiljno koliko više miliona treba država da uplati? U vreme Vujoševića nisu bili dovoljni ni svi milioni ove zemlje nego su morali i da unište svu konkurenciju i uzmu sve igrače koje drugi naprave a onda one klubove koji su se jedva i dalje borili su sakatili sudije. Sad evo po sopstvenom priznanju imaju najveći budžet ikad i opet su 8. u ABA ligi, bore se da ne budu poslednji u Evrokupu i još se prodali SNS-u. Ozbiljno grobari kako vas nije užasno sramota od toga kakvi ste?

veliki strumf

pre 3 godine

Ovaj Robinson... Kao od stene odvaljen, ali džaba mu Bog dao onakve fizikalije. Čovek je za 3/4 promašio čak 7 bacanja, koordinacija u kretanju ne postoji pa kad se zaleti kao da će da ubije nekog. Sudije opet prave gomilu gresaka - čiste faulove ne sude a nepostojeće sude.,

Nikiton

pre 3 godine

Zagorac,Tomas,Dangubic...Ne trude se,ne znaju,šta li,ne znam ni ja..Ali pobedili izgubili,slabo je ovo za renome jednog Partizana,jako slabo.

Xxx

pre 3 godine

Imam osecaj da im je od ove korone mozak izvetrio. Pa toliko gluih poteza ne mogu da urade ni deca od 6 godina. Jednostavno igraju glupavo i kilavo. Gubimo ovo glat!

crno-belo srce

pre 3 godine

Sto jos drzimo S. Jankovica u timu? Nije ulazio u igru poslednjih 10 utakmica.
(Borkes, 09. decembar 2020 23:57)

Pokusava Partizan da mu nadje klub ali niko ga nece a on sam nece da ode nego hoce platu...

Rade

pre 3 godine

Gubimo ovo, jer smo jako loši u odbrani. Vodimo plus 10,a ovi nas stignu za minut, dva. Dangubiću, Zagorcu, Gordiću se lepo zahvaliti i ćao.

Don Kihot

pre 3 godine

Partizan je ove sezone osetno slabiji nego prošle!?
Trinkijeri je mučki izdao Partizan u najtežem trenutku,od tada nemamo pravog trenera! Volden je takodje djubretarski prešao u C.Z.,uprava je pustila Mekadua,Birčevića i Redinga???
Došli su Mekintajer,Dangubić,Mika i S.Janković,objektivno su svi slabiji od prethodnika na svojim pozicijama,Zagorac i Gordić su u "slobodnom padu",znači da u rosteru imamo 6-7 igrača,što je malo za igru na 2 fronta!!!
Nedostaju kvalitetna 1,4 i 5!!!

Poštovalac igre

pre 3 godine

Sve čestitke Partizanu na top 16! Ovo je zicer prilika bila za njih koju su mora li iskoristi jer Turski klub je debitant a partizan igrao to takmičenje uzgred i trenera su otpusti li usudio bi se reći najgori kao što tabela kaže. O pojedinačnim učinku ne bi jer sve što se piše i pamti jeste pobeda i prolaz dalje.

Aleksej

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.

...

pre 3 godine

Koliko miliona treba da se da partizanu da napravi bilo kakav rezultat bilo gde? Ali ozbiljno koliko više miliona treba država da uplati? U vreme Vujoševića nisu bili dovoljni ni svi milioni ove zemlje nego su morali i da unište svu konkurenciju i uzmu sve igrače koje drugi naprave a onda one klubove koji su se jedva i dalje borili su sakatili sudije. Sad evo po sopstvenom priznanju imaju najveći budžet ikad i opet su 8. u ABA ligi, bore se da ne budu poslednji u Evrokupu i još se prodali SNS-u. Ozbiljno grobari kako vas nije užasno sramota od toga kakvi ste?

ввс

pre 3 godine

Колико Партизан појма нема, толико има среће. Колико је само пута кош упио потпуно непрецизне шутеве. Мекинтајер једва добаци до првог обруча тројку, она се некако одбије од табле и уђе у кош. Загорац баци лопту на врх табле, она се некако спусти, такне обруч и ушуња се. Бацања се једва добаце до првог обруча и "прекаче" се... на крају лопта им се после промашаја одбијала у руке све док не погоде шут. Судија суди фаул у кључном тренутку при шуту на 3 после 5 секунди, шут промашен, Турци већ кренули у напад... 100 промашених шутева али се лопта одбијеу руке и из ко зна ког покушаја убаце кош. Турци су дивља и неозбиљна екипа коју дере ко стигне, на крају све продали 5 лопти узастопно и отворили силне контре Партизану, и ова потпуно срећна победа без игре, идеје, квалитета - лоше је то по Партизан. Зато вас у АБА напуни ко стигне.

Cubaka

pre 3 godine

Nemamo mi cemu da se nadamo ni ove sezone.
(Mikele, 9. decembar 2020 22:22)

Ne kloni duhom, ima sledeca sezona, pa sledeca i posle toga ona sledeca ili ona sledeca nakon toga.

Fox Mulder

pre 3 godine

Sad Panteri gledajte kako se pobedjuje u Evropi!!
(Grobar, 9. decembar 2020 20:35)

Pffffff...pa ove bi i Borac iz Čačka razmontirao! A i imaju odnos pobeda i poraza kao vi pre par godina... :)

ogicg

pre 3 godine

Sva 4 aba ligasa medju 16 .Strasan uspjeh.Naravno da ce Buducnost pustit zadnje kolo mornara.Nismo mi kao zvezda i partizan da kopaju oči jedni drugima.

Gaspar Noe

pre 3 godine

Koliko vidim razlika Filipovski, Scepanovic je samo bolja hemija u ekipi. Nikakvu drugu razliku ne vidim. Ovaj tim vristi za dobrim plejom.

Đura

pre 3 godine

Čemu se mi nadamo ove godine sa N.Jankovićem, Dangubićem, Zagorcem, Novicom koji ima snage za 3-4 minuta...fali samo Birča da imamo kompletnu petorku za zaborav.

Papilon

pre 3 godine

Ovog Erika Grina iz Bahcesekira bi trebali uzeti za top 16 fazu!
(Kontra, 9. decembar 2020 22:20)

Bolje dovedite Fejsala Mulica, zbog visine.

k-mir

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da nam dve utakmice zaredom sudi Javor. I to posle onog masakra u Baru. Pa da li je ovo moguće?
(ja, 09. decembar 2020 20:41) nije taj ,sudio vam je burazer njegov proveri na aba sajtu. A pod dva ovaj sto sad sudi vam je i najbolji igrac godinama unazad sem one jedne tekme sto vas slucajno zakinuo.. tako ste proglasili i belosevica a najveci je grobar od svu decu

Predrag

pre 3 godine

Još jedna kilava utakmica Partizana. Teška utakmica za Partizan i teška utakmica za gledanje. Možemo i da stignemo prednost i još lakše da je izgubimo. Novi trener nije doneo napredak ili energiju što je Trinkijeri govorio. Ako je ovo sve što možemo onda nemamo čemu da se nadamo.

"Dijagnosticar" Nis

pre 3 godine

Ne mogu da verujem sta gledam. Samo neinteligentni igraci mogu da ispuste prednost od 10 poena za minut i 10 sekundi. Povedemo 10 razlike, onda Jaramaz napravi faul na 10 metara od kosa i pokloni slobodna bacanja, zatim Tomas na trojci sam samcijat 3 sekunde, on asistira i gubimo loptu, a onda primamo kos, i vec u sledecem napadu gubimo ponovo loptu i normalno Jankovic pravi nameran faul, covek pogadja jedno slobodno bacanje, a onda primamo trojku. Meni je trebalo vise vremena da napisem post, nego Partizanu da primi 9 koseva a da ne da ni jedan.Nema druge, samo neinteligencija.

:)

pre 3 godine

Ne prozivajte Grina, jer može samo gazda sa neograničenim budžetom da ga priuštiti. Mi i ove postojeće igrače ako zadržimo, to je uspeh. Inače, tanko i večeras. Mnogo naivno u odbrani. Neki igrači prosto nemaju košarkaški IQ za ovaj nivo takmičenja. Sam prolaz je ipak uspeh za ovaj tim nakon svega što smo gledali.

petar markovic

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.
(Aleksej, 09. decembar 2020 22:47)

pretecu ovog takmicenja, evropski kup koraca, koji su igrali visokoplasirani timovi iz prvenstava, partizan je decace osvojio i to 3 puta.

saporta kup je bio kup pobednika kupova, dakle takmicenje drugacije koncepcije

laku noc

Rade

pre 3 godine

Gubimo ovo, jer smo jako loši u odbrani. Vodimo plus 10,a ovi nas stignu za minut, dva. Dangubiću, Zagorcu, Gordiću se lepo zahvaliti i ćao.

Nikiton

pre 3 godine

Zagorac,Tomas,Dangubic...Ne trude se,ne znaju,šta li,ne znam ni ja..Ali pobedili izgubili,slabo je ovo za renome jednog Partizana,jako slabo.

Doktor

pre 3 godine

Hvalaaaaa ti Novice. Zar Sasa ne vidi koliko je stete napravio Novi ca za 4 minuta drugog poluvremena. Sve preko njega. Covek nije vise za ozbiljne utakmice. Nema brzine. Nema skoka, a ni sut mu nikada nije bilo jace oruzje. Isto i Gordic. Jako spor i veliki problem u odbrani. Zasto nije pruzena sansa Trifi? Nadam se da ipak dobijamo. Puno pozdrava mojim GROBARIMA

Xxx

pre 3 godine

Imam osecaj da im je od ove korone mozak izvetrio. Pa toliko gluih poteza ne mogu da urade ni deca od 6 godina. Jednostavno igraju glupavo i kilavo. Gubimo ovo glat!

TIGER

pre 3 godine

Kakvih strucnjaka ima pa to je strasno!!! Napadaju Jankovica a on veceras jedan od najboljih u ekipi, Novicu a covek igra taman koliko i moze i da svoj doprinos od 4-5 poena po mecu, Dangubica koji je odlican u odbrani u napadu solidan, Miki se covek podsmeva da je imao 0 poena igracu koji je posle mesec dana odigrao prvi mec posle pauze. Jel ste vi normalni!!??
Kakvi god da su bolje nema. Ako vam je do bivsih NBA zvezdi i EL igraca imate ih u predgradju pa nastavite.

Maksim

pre 3 godine

Ne mogu da verujem da nam dve utakmice zaredom sudi Javor. I to posle onog masakra u Baru. Pa da li je ovo moguće?
(ja, 9. decembar 2020 20:41)

Jel' sad vidite kako to izgleda? Nas je unistavao i u evropi i aba ligi, covecja ribica od coveka

Rade

pre 3 godine

Drago mi je, da sam pogrešio. Al me nerviraju do zla boga. Odbranu igramo jako loše. Thomas, Mosley, Miller, to su igraći. Na alost naših nema nigde, Jaramaz još nije u formi, ne znam zašto Trifke nije ulazio?Gordiću i Zagorcu zdravo dati ispisnicu.

Cubaka

pre 3 godine

Skok u odbrani nam je 0.
(Oki, 9. decembar 2020 21:33)

To je tacno ali vam je zato napad bezidejan, organizacija igre katastrofalna a sut tragikomedija.

TIGER

pre 3 godine

Top 16 čega?
(Tassotty, 9. decembar 2020 19:34)

Onog takmicenja u kojem pre dve godine niste uspeli ni drugi krug da prodjete :)

Sto se tice Turaka stvarno sam ocekivao slabiji tim. Druga cetvrtina strasan tempo. Za 7 minuta igre samo cetiri faula. Igralo se bez prekida sa mnogo trcanja. Sut za tri kod Turaka 6/8 i to su promasili dve trojke u poslednjih dva minuta.
Posle onako izgubljenog meca u Baru psihicki su pali, to se vidi. Ovde svi racunaju na sigurnu pobedu, a takve utakmice su najgore. Valjda ce ih slomiti u trecoj cetvrtini pa da cetvrtu odgledamo bez stresa :)

Demar Derozan

pre 3 godine

Filipovski je pogodio postavu u zadnjoj 1/4, Pejdz, Kodi, Danga, Tomas i Mozli, izgledalo je jako dobro u oba smera. Uz uvek jaku spojnu liniju, posebno sada sa Jarmazom i Nikolicem, samo nedostaje jedan centar, tipa Rida iz Buducnosti, onda bi to bio tim za najvise domete., stp podrazumeva i zahvaljivanje Miki i S Jankovicu.

323

pre 3 godine

Na kraju, to je to. Pokidao sam zivce. Ali trener ne moze da utice na igru Zagorca, ili da ne pricam Gordica? Covek nema ni ulaze kao ranije ni sut a greskama strasno steti ekipu. Trener je to video i dobro je da nije usao u igru u poslednjoj cetvrtini. Slazem se da su imali pritisak zbog moranja da se dobije utakmica dok ovi su igrali rastereceno ali veliki su padovi u igri. 15, 10 poena prednosti nista ne znace i nisi siguran da li ce da dobiju. Tek kada ih protivnik stisne pocnu opet da igraju. Ovaj tim ima nekoliko igraca kojih Partizan treba da se odrekne. Svako drugi da dodje ne moze da bude gore . Vise cenim igraca koji se bori nego nonsalatno igranje koje ne donosi nista samo steti. Valjda moze da bude bolje u nastavku...

veliki strumf

pre 3 godine

Ovaj Robinson... Kao od stene odvaljen, ali džaba mu Bog dao onakve fizikalije. Čovek je za 3/4 promašio čak 7 bacanja, koordinacija u kretanju ne postoji pa kad se zaleti kao da će da ubije nekog. Sudije opet prave gomilu gresaka - čiste faulove ne sude a nepostojeće sude.,

ja

pre 3 godine

Situacija u 28. minutu utakmice. Faul Jankovića nad Robinsonom, sudije odlaze da gledaju usporeni snimak da li je namerna. Javor i onaj sedi sudija ulaze u raspravu. Tačno se videlo da sedi sudija pokušava na nešto da ukaže Javoru, ali Javor odbija bilo kakvu sugestiju. On je glavni sudija i on tvrdoglavo ostaje pri svojoj odluci. A to je naravno namerna za Jankovića. Toliko o objektivnosti suđenja.

Demar Derozan

pre 3 godine

Vrcerasnja tekma je lepo pokazala dve stvari. Prvo, bez publike, ova dva tima su igrali dve egal tekme, timovi su pribliznog kvaliteta, ali Partizan je dobio obe dobrim zavrsnicama. Drigo, Filipovski je nasao pravu postavu u zadnjoj cetvrtini, Pejdz, Kodi, Danga, Tomas i Mozli, to je to, jako mocno izgledaju u oba pravca. Spoljna linija tima je uvek bila jaka,posebno sad sa Jaramazom i Nikolicem. Timu samo nedostaje jedan dobar centar, tipa Rida iz Buducnosti, i tp bi onda bio tim za najvise domete, cistp kosarkaski gledano.

DcIntyre

pre 3 godine

Prema indeksu korisnosti najbolji su Tomas (25), Kodi M.M. (18) i Janković(15), dok je Gordić najgori (-2). Šut iz igre 54 posto, 7 ukradenih i isto toliko izgubljenih lopti. Dobra završnica Partizana uz seriju 12-2 u poslednja 2,5 minuta. Moramo bolje od ovoga u nastavku EK, obzirom da je dalji plasman obezbeđen.

sasa pg

pre 3 godine

Znam da ne možemo da budemo zadovoljni oscilacijama u igri kad izgubimo 10 razlike za par minuta nekoliko puta tokom utakmice, ali složiće Sašo sve to u nastavku sezone. Naprijed Partizan!

Aleks

pre 3 godine

lose, lose, bas lose... a ista ekipa kao prosle godine. Sta je trinki izvukao iz njih i kako je to izvukao, ostace misterija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (gomez, 9. decembar 2020 21:21)

Pa pogledaj šta Trinki sad izvlači i iz Bajerna...vrhunski trener. Ne ulazim u to kakav je i zašto je otišao iz Partizana jer me to ne interesuje, da je stručan mu se ne može osporiti i izvukao je maksimum iz njih. Ali sam mišljenja da i ovog trenera samo treba pustiti da radi i uspostavi svoj sistem. :)

Inače kao što neko napisa dole, Jaramaz je pola ekipe, u odličnog igrača se razvio.

Sah mat

pre 3 godine

Čemu se mi nadamo ove godine sa N.Jankovićem, Dangubićem, Zagorcem, Novicom koji ima snage za 3-4 minuta...fali samo Birča da imamo kompletnu petorku za zaborav.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Đura, 9. decembar 2020 20:40) # Link komentara

Koliko para toliko muzike.

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Cestitke za Top16. Zasluzeno. Turci su nezgodan protivnik. Manjak kvaliteta nadoknadjuju velikom energijom i onda mora da im se odgovori istom merom. Nekoliko utakmica su gubili na jedan posed i dobili Huventud na strani.
Sudjenje je bilo jako lose na obe strane. Onom Jilmazu izmisliše 3 lične ali zato su njihovim bekovima svirali svaku trecu. Bukvalno bez kriterijuma.
Brine vec duzi pad u formi Zagorca i Gordica. Prvi se bar trudi, za drugog nisam siguran ni da moze da se vrati u svoju najbolju formu. Nekako je nezainteresovan, narocito u odbrani. Valjda ce ga Filipovski probuditi. Mora i Mika da se vrati i Trifunovic da pokaze igru sa kraja prosle sezone. To ce onda biti mnogo bolje.

ccc?

pre 3 godine

Gordicu, kralju. Faul u napadu, pa pogresno dodavanje Jankovicu koji pravi tehnicku? I oni smanjuju na poen pred kraj trece cetvrtine?? Sta covek da kaze?

Inner Voice

pre 3 godine

Neka izbace Jankovića i Gordića iz tima, konstantno su u minus fazi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (tarpe, 9. decembar 2020 23:04)

Svi vi koji ste preneli ovu statistiku iz igrica u stvaran život lepo da se manete pravog sporta sa pravim ljudima. Janković nije bio najbolji kad je došao ali je vremenom postao sasvim dobar igrač, Gordić je plejmejker, ne sviđa mi se uvek šta radi ali mora da ima širinu i toleranciju u igri, od njegovog impulsa koji uhvati zavise svi napadi. To je meni bilo teško da shvatim za teodosića još 2011. ali šta je on posle postao...

Ta playstation statistika ne pokazuje kako je neko pokidao u odbrani čuvajući igrača, ne pokazuje požrtvovanost, ne pokazuje kako iskustvo kljakavog Novice utiče na nove i mlade igrače, to se ne vidi, samo + i -, jaka stvar... Pratite ceo sport zbog sporta, naučite malo igru a ne nadoknađujte to što na fizičkom dvokorak niste umeli da izvedete.

pedja

pre 3 godine

Bice ovo bolje, verujem u Filipovskog. Ali samo je Dule znao time out da trazi kada se protivnik dize. Prosto je cim zavrse brzo dva napada trazi!

Medison

pre 3 godine

Uh, dobro je. Probudili su se na kraju i u napadu i u odbrani. A, fino su pajkili veći deo utakmice. Face su im bili kao da ih je neko upravo probudio. Izgleda da je na poslednjem tajm-autu, što je Filipovski zvao, palo umivanje.

čovek

pre 3 godine

Partizan nikada nece osvojiti Evrokup nekadasnji Saporta kup Zvezda je ovo vec uzela 73/74 i jos dva puta bila finalista. Partizan je bio blizu da udje u finale ove godine ali ga Korona zaustavila.
(Aleksej, 09. decembar 2020 22:47)

pretecu ovog takmicenja, evropski kup koraca, koji su igrali visokoplasirani timovi iz prvenstava, partizan je decace osvojio i to 3 puta.

saporta kup je bio kup pobednika kupova, dakle takmicenje drugacije koncepcije

laku noc
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petar markovic, 9. decembar 2020 23:13) # Link komentara
Gospodine Petre Markoviću, kapa dole i svaka čast!

Gazda Dojkan

pre 3 godine

Koliko vidim razlika Filipovski, Scepanovic je samo bolja hemija u ekipi. Nikakvu drugu razliku ne vidim. Ovaj tim vristi za dobrim plejom.
(Gaspar Noe, 9. decembar 2020 22:26)

Ne bih se slozio. Pod Filipovskim i dalje ima padova u toku utakmice ali nema potpuno promašenih utakmica kao pod Šćepanovićem. Filipovski je izgubio dve utakmice na jednu loptu. Ostale je pobedio. Ne baš lepršavo ali prilično sigurno.
Ne zaboravi da je sa timom tek mesec dana i da je bilo malo vremena za trening. zbog gustog rasporeda.

Nikola

pre 3 godine

Turci su zapravo jedan odlican mix americkih kosarkaskih legionara i sasvim solidnih turskih igraca.
Erik Grin je igrao u Montepaski Sijeni, Denveru, Olimpijakosu, Valensiji, Juta Dzezu, Fenerbahceu...ima pregrst trofeja i nagrada.
Tu je i centar Robinson, nastupao je za Himki i 5 NBA ligasa.
Jak sastav, promenili su trenera pred gostovanje Partizanu, ali sok-terapija nije urodila plodom. Nisu nimalo za potcenjivanje. Grin je odlican plej, i Partizan i Zvezda neka ga zapamte.
Prosto neverovatno zvuci da su u turskoj ligi tek na 9. mestu (od 16 klubova).

Don Kihot

pre 3 godine

Partizan je ove sezone osetno slabiji nego prošle!?
Trinkijeri je mučki izdao Partizan u najtežem trenutku,od tada nemamo pravog trenera! Volden je takodje djubretarski prešao u C.Z.,uprava je pustila Mekadua,Birčevića i Redinga???
Došli su Mekintajer,Dangubić,Mika i S.Janković,objektivno su svi slabiji od prethodnika na svojim pozicijama,Zagorac i Gordić su u "slobodnom padu",znači da u rosteru imamo 6-7 igrača,što je malo za igru na 2 fronta!!!
Nedostaju kvalitetna 1,4 i 5!!!

Tragikomedija

pre 3 godine

Erik Grin zaslužuje da igra u nekom boljem klubu, čak i EL verovatno. Čovek pogađa sve, tri puta ga Pejdž čuva, savršena odbrana, skoči u perfektnom tajmingu i on i dalje pogodi bez koske kao da je sam. Strašan igrač.

crno-belo srce

pre 3 godine

Sto jos drzimo S. Jankovica u timu? Nije ulazio u igru poslednjih 10 utakmica.
(Borkes, 09. decembar 2020 23:57)

Pokusava Partizan da mu nadje klub ali niko ga nece a on sam nece da ode nego hoce platu...

Poštovalac igre

pre 3 godine

Sve čestitke Partizanu na top 16! Ovo je zicer prilika bila za njih koju su mora li iskoristi jer Turski klub je debitant a partizan igrao to takmičenje uzgred i trenera su otpusti li usudio bi se reći najgori kao što tabela kaže. O pojedinačnim učinku ne bi jer sve što se piše i pamti jeste pobeda i prolaz dalje.