Košarka 105

Četvrtak, 30.04.2020.

18:51

Potvrđena kandidatura: Evroliga u Beogradu, Evrokup u Novom Sadu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio je da se Beograd kandidovao za organizaciju završnog turnira Evrolige.

Potvrðena kandidatura: Evroliga u Beogradu, Evrokup u Novom Sadu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Ovo je jedna velika SRAMOTA sta ova vlast radi Partizanu! Pazi ovo da se zavrsnica Evrokupa igra u Novom Sadu!

pre 4 godine

Ovo je jedna velika SRAMOTA sta ova vlast radi Partizanu! Pazi ovo da se zavrsnica Evrokupa igra u Novom Sadu! Novi Sad je prelep grad, ali ko ce prihvatiti da se igra u raspalom spensu? I zasto Partizan koji je prvi favorit evrokupa ne bi igrao u svojoj hali? Zaista neverovatno, da ne kazem bezobrazno

Darko

pre 4 godine

Kakav bre Novi Sad za evrokup sta je bre ovo hahahahahahaha.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue moon 2034, 30. april 2020 19:00)j

Sta se cudis? Evroliga je vece taakmicenje a Beograd je Veci od NS-a i eto tako prosto 1+1=2 , a Kon ce da proglasi kraj epidwmije i eto sve spremno.

andrejka

pre 4 godine

Ovo bi bilo kakvu logiku imalo da Zvezda ima bilo kakve sanse da igra zavrsnicu Evrolige, a nema ama bas nikakvu sansu za to. Sa druge strane izbacujes Partizan iz njegove domace dvorane i saljes ga u NS. Koliko samo ove Zvezdase boli Partizan, to je vec zalosno. Sve ce vam biti vraceno.

A sad se polako spremajte zvezdasi. Treba se pentrati i veceras po krovovima i paliti bakle i vatrometi za vaseg Vucica.

Dusan Uros

pre 4 godine

hahahaha pa grobari vi ste drzavni klub...
@komsija mali

hahahaha pa jesmo komsija mali, nismo privatni i kao takav drzava ima obavezu prema svom klubu i to nije problem. Problem je, komsija mali, sto drzava finansira privatni mutant fransizu iz Zeleznika a to ne sme.
Kapiras li to komsija mali?

komsija mali

pre 4 godine

Hahaha... Pa grobari, vi, ste, drzavni klub, odakle sad kukanje na drzavu? Odakle vam pare, ko vam je predsednik, ko vas finansira? Koga lazete vise?

Podbara

pre 4 godine

Svaka cast Nisu, ali porediti Novi Sad i Nis je totalna nebuloza. U ovoj zemlji postoje samo dva i to slovima samo dva grada, NS i BG. Novi Sad je naravno daleko od onoga sto je nekada bio, ali stavljati nas u ravan sa Nisem... Come on!
Izgleda se vic o ukljucenju u "Dnevnik regiona" potpuno obistinjuje.

квачило

pre 4 godine

Људи да ли је вама јасно да где год да се игра неће бити навијача. Не причам о овом срамном потезу да се Партизану онемогући да игра под својим кошевима и на свом паркету него одговарам људима који причају нема везе НС је гробарски град биће пун спенс.. Напред Партизан ????

od stene odvaljen

pre 4 godine

Zasto, ljudi jeste vi svesni da sve ove dogadjaje placate iz svog dzepa, ovo je ludost, klasican primer jos iz Rimskog doba, 'leba i igara, izgleda da se mnogo nismo ni pomerili intelektualno od tog doba...e Srbijo medj sljivama...
Dokle god se sport kod nas nebude dozivljavao samo kao jedan vid zabave a ne najvaznija stvar na svetu nema nama srece, ko razume shvatice. Izgleda da volimo sami sebi da ispiremo mozak pa su nam onda svi krivi sto zivimo lose, Ameri, Svabe, Englezi...itd, nisu braco oni krivi vec mi sami, shvatite sta je vazno u zivotu, sport svakako nije ni blizu.

Malo sutra

pre 4 godine

Srbija je po dnevnom broju obolelih trentuno treca najgora drzava u Istocnoj Evropi. Ne znam ko bi bio dovoljno lud da dolazi ovde.

mrs

pre 4 godine

Ovaj potez drzave pokazuje stanje u sportu. Partizan u Novom Sadu, sto se unapred zna da ce biti odbijeno a Zvezda u Bg. Radi se na tome da se oteza Partizanu ulazak u finale zato sto to moze da kosta Zvezdu igranja u EL.

Shone

pre 4 godine

Drzava je dobar rezultat Partizana nagradila tako sto kandiduje dvoranu u NS umesto dvorane u kojoj Partizan inace igra, i gde bi u normalnim okolnostima i imao prednost domaceg terena do kraja takmicenja. Bukvalno sve sto treba da znate o cudu od drzave u kojoj zivimo.

Kralj mača

pre 4 godine

Ovo je Zvezdina perfidna igra da Partizan ne bude domaćin Evrokupa, kako ga ne bi osvojio ili ušao u finale. To je jedini način da Zvezda dođe do Evrolige sledeće godine.

Иду дани...

pre 4 godine

Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, ukupno njih 14 koji prate sport uživo ovde kod mene u Nišu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stanko, 30. april 2020 20:26)
Не знам,можда зато што у Нишу већ дуго нема врхунског спорта?Слаба понуда,слаба и потражња.Нисам одатле,твоја ријеч свакако има већи кредибилитет,али по оним догађајима које сам гледао да преносе из Чаира увек ми је дјеловало да је дворана добро попуњена.И не мислим само на КРК...Не знам да ли си мислио на кошарку или спорт уопште али сигуран сам да би за завршни турнир ЕК била одлична посећеност.Није исто гледати КК Константин у КЛС или најбоље екипе другог по квалитету такмичења у Европи.Ако ништа,Чаир изгледа неупоредиво љепше и модерније од СПЕНС-а.Још кад би средили онај свод гдје фали доста панела...

Kninska kobra

pre 4 godine

Ljudi, pa ako su se BG i NS kandidovali za domacinstvo EL i Evrokupa ne znaci da ce se i igrati tamo, ali posto nece biti prisutna publika nevazno je u kom gradu i kojim dvoranama ce se igrati.
(Will Mosley, 30. april 2020 21:40)

Pa neće se ni igrati uopšte, tako da Will ne žuri nigde, čeka te cipiripi i sledeće sezone :-)

Salaso

pre 4 godine

А у Спенсу не раде клима уређаји. Хала није сређивана деценијама. Одише шмеком 80-тих.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милинко, 30. april 2020 20:57)
Znaju oni to, jer da su konkurisali za EK sa Arenom, dobili bi sigurno, ovako od NS nema nista, a cilj i jeste da Partizan ne osvoji EK, nista nije slucajno!

Parni valjak

pre 4 godine

Vesić rizikuje velike finansijske gubitke ukoliko nam dodele organizaciju završnice Evrolige, samo da Partizan ne bi bio domaćin Evrokupa, jer je jasno da Novi Sad i Spens to ne mogu da dobiju. Na drugoj strani da je konkurisao sa Arenom, niko ne bi imao racionalan argument da to odbije, zbog prednosti koju je Partizan na terenu izborio.

Jug...Srbije

pre 4 godine

E svašta..tražimo za Bg f8 Evrolige a nemamo ekipu u 8. A za NS, koji verovatno neće ni da dobije, za Evrokup a naša ekipa prva. Zar nismo trebali biti zainteresovani SAMO za EK ? Da igrači Partizana eventualno igraju u svojoj dvorani koju poznaju ? Što nas zanima EL i što bi nam dali ? A sami se isključujemo za EK ? Pritom znamo da Partizan može da osvoji EK.. Onaj ko je ovo predložio morao je ozbiljnije stati iza našeg kluba. Što nas briga za Real, CSKA, Efes..ccc

Jug...Srbije

pre 4 godine

Trebao je EK u Bg. Na kraju, pa svima je valjda jasno da samo Partizan može da osvoji Evropsko takmičenje. Šta će nam f8 u Bg kad NEMA naše ekipe ?! Čudno, nejasno.. Nema veze, bili mi prvi u Evropi i iz Fuenlabrade. NS je naravno ok, ali koševi i dvorana koju poznaješ..nema cenu.

herc

pre 4 godine

"Ni ja nisam isao u Cair ali ako si pratio kup Rase Koraca onda znas kolika je dvorana i kakva je atmosfera."


Spens- 7000 mesta
Čair - 4800

Pa atmosferu su napravili navijaci a ne stolice i parket. Nišlije na utakmice idu jedino kad se dele karte besplatno.

Will Mosley

pre 4 godine

Ljudi, pa ako su se BG i NS kandidovali za domacinstvo EL i Evrokupa ne znaci da ce se i igrati tamo, ali posto nece biti prisutna publika nevazno je u kom gradu i kojim dvoranama ce se igrati.

Beograđanin

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.
(Sky86, 30. april 2020 20:50)

Milenijum bolji od sve tri.

милинко

pre 4 godine

А у Спенсу не раде клима уређаји. Хала није сређивана деценијама. Одише шмеком 80-тих.

ma idi begaj ranije legaj

pre 4 godine

Vidim partizanovim navijacima smeta igranje u NS ? Volite da pevate Novi Sad je nas a sad vise nije vas ili sta ? Uostalom i nije vas .!

Njih u NS ima najmanje.Mislim sto se tice sirenja.

EUFORIJA

pre 4 godine

Završni turnit Evrolige, gde Zvezda nema ni 1% šanse da udje, kandidat Beograd, a Evrokup, gde Partizan ima najbolji skor i najveće šanse da se dobije, kandidat Novi Sad???!!!!!
(itd, 30. april 2020 19:06)

Logicno je da najvece takmicenje bude u najvecem gradu, a ovo manje takmicenje u manjem gradu.

Sky86

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.

Will Mosley

pre 4 godine

BG i NS su grobarski gradovi , tako da je sve jedno. Uzimamo titulu gde god. Samo Partizan!!!!!
(Sveti Jaramaz, 30. april 2020 20:51)

Tako je, i idemo u oba grada da gledamo kosarku.

b.b.

pre 4 godine

Ja ne razumem šta ovim grobarima nije jasno. Ne, najbolje da se Evroliga igra u Novom Sadu a Evrokup u Beogradu da nam se svet smeje. Onom ko igra najbolje takmičenje njemu najbolji i uslovi, tako treba. Najveća i najbolje organizovana hala u najvećem gradu,kremu evropske košarke. Kad budete igrali evroligu možda i vi igrate u Areni .

пе еф ка

pre 4 godine

Како су запушена уста свима који су писали да је Партизан знамо сви чији клуб. Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа. Гледа Бог.

Zika Alkoholicar

pre 4 godine

Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа.
(пе еф ка, 30. april 2020 20:35)

Kog Principa?
(Kurlebalo, 30. april 2020 20:48)
Gavrila...

stanko

pre 4 godine

"Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, svih 14 mojih sugrađana koji prate sport uživo.

stanko

pre 4 godine

"Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, ukupno njih 14 koji prate sport uživo ovde kod mene u Nišu.

dr Dekii

pre 4 godine

Organizacija EC treba da bude u Takovu...Swisslion hala.
(Dejan CZ, 30. april 2020 20:29)

Eto, F4 je idealna prilika da iznesete ovaj predlog za sledeću sezonu.
(Milun, 30. april 2020

Rece navijac kk dogodine...

Kurlebalo

pre 4 godine

Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа.
(пе еф ка, 30. april 2020 20:35)

Kog Principa?

Cinik

pre 4 godine

Cista zelja da Partizan ne dobije prednost domaceg terena. Ja bih razumeo da je kandidatura podneta za Beograd za oba takmicenja pa koje dobijemo ali da se za Zvezdu kandiduje Beograd o nova hala a za Partizan Spens koja je stara hala, ukazuje samo na to da je zelja bila da Partizan ne dobije kandidaturu.

Иду дани...

pre 4 godine

Разумијем за Београд и Арену али Нови Сад и Евро Куп ми никако нису јасни.Па та велика дворана СПЕНС-а је застарела по свим критеријумима и није достојна ни ФИБА лиге Шампиона а камоли завршнице Еврокупа.Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег па ни са тог аспекта то није добро решење...
Ако се добије организација то мора бити пред празним трибинама,сви играчи,стручни штабови,судије и људи из организације морају бити тестирани одмах по слијетању на Аеродром.Пошто спортских догађаја нема ни на видику верујем да ће цена ТВ права бити велика и да ће умањити губитке ЕЛ ове сезоне.Паре од улазница нек забораве у свој овој ујдурми...

Milun

pre 4 godine

Organizacija EC treba da bude u Takovu...Swisslion hala.
(Dejan CZ, 30. april 2020 20:29)

Eto, F4 je idealna prilika da iznesete ovaj predlog za sledeću sezonu.

Sah mat

pre 4 godine

Ono, kada ti sopstvena drzava ubacuje klipove.
Kakav bre N Sad?
Pa isto nam je i Surinam kad nisi u svojoj dvorani i pod svojim kosevima.

kum Žoržo

pre 4 godine

Gde u Novom Sadu?
(Djokatron,
Na Pejićevim salašima??
(Kornjača Rade, 30.
Sportska hala-Pilaterala
sponzor cipiripi-kupa firma "Čvarkov & baba"

Will Mosley

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.
(Sky86, 30. april 2020 20:50)

Ni ja nisam isao u Cair ali ako si pratio kup Rase Koraca onda znas kolika je dvorana i kakva je atmosfera.

Maksim

pre 4 godine

Zasto Beograd niste predlozili za zavrsnicu Evrokupa? Ah da, Partizan...
(Da se Vlase ne sete, 30. april 2020 19:18)

Ako se bude igralo kod nas, bice bez publike. Drugo, ljudi navijaju za Partizan i van Beograda.

Nenad

pre 4 godine

A šta kaže struka i veliki vođa na ovo? Pretpostavljam da će biti policijski čas, i 24h karantin dok se budu igrale utamice, taman kad čovek pomisli da nema dalje...

bre

pre 4 godine

"Kakav bre Novi Sad za evrokup sta je bre ovo hahahahahahaha."



Kakav bre Beograd bre za evroligu bre sta je bre ovo bre hahahahahahahah bre

Goran Loznica

pre 4 godine

Kako je lepo kada narod plaća sve iz svih džepa.Sve ove organizacije?Zašto evroliga u BGD kada CZ nema skoro nikakve šanse za nešto više?!Kako ovaj virus nesta jedino kod nas.Organizujemo sve živo a narod u obor što dalje od civilizacije,skroz u izolaciju...Kako nas....Bolje da ćutim....

itd

pre 4 godine

Završni turnit Evrolige, gde Zvezda nema ni 1% šanse da udje, kandidat Beograd, a Evrokup, gde Partizan ima najbolji skor i najveće šanse da se dobije, kandidat Novi Sad???!!!!!

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Igranje bez prisustva publike automatski smanjuje troškove organizacije tih turnira, a sama TV prava i zarada od njih donose siguran dobitak za gradove i Srbiju! Sjajna ideja i mogućnost da ceo košarkaški svet Evrope priča i reklamira Srbiju.

NY

pre 4 godine

Zasto Beograd niste predlozili za zavrsnicu Evrokupa? Ah da, Partizan...
(Da se Vlase ne sete, 30. april 2020 19:18)

Hoćeš da ti ja kažem zašto. Zato što zarada id TV prava je veća nego za EC i manji gubitak jer nema gledalaca

Petar

pre 4 godine

Prebacite taj novac za nešto korisnije, npr. renoviranje i opremanje porodilišta. Siguran sam da je to bolje nego elitno takmičenje iza zatvorenih vrata.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 4 godine

Šta će nam domaćinstvo? Navijača neće biti, CZ šansu samo u teoriji za plasman. Aj EK i da razumem, zbog Partizana, ali EL mi nije jasno uopšte. Da uposlimo 2 hotela a to platimo ko zna koliko (pošto je poslovna tajna)...

itd

pre 4 godine

Završni turnit Evrolige, gde Zvezda nema ni 1% šanse da udje, kandidat Beograd, a Evrokup, gde Partizan ima najbolji skor i najveće šanse da se dobije, kandidat Novi Sad???!!!!!

Goran Loznica

pre 4 godine

Kako je lepo kada narod plaća sve iz svih džepa.Sve ove organizacije?Zašto evroliga u BGD kada CZ nema skoro nikakve šanse za nešto više?!Kako ovaj virus nesta jedino kod nas.Organizujemo sve živo a narod u obor što dalje od civilizacije,skroz u izolaciju...Kako nas....Bolje da ćutim....

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 4 godine

Šta će nam domaćinstvo? Navijača neće biti, CZ šansu samo u teoriji za plasman. Aj EK i da razumem, zbog Partizana, ali EL mi nije jasno uopšte. Da uposlimo 2 hotela a to platimo ko zna koliko (pošto je poslovna tajna)...

Petar

pre 4 godine

Prebacite taj novac za nešto korisnije, npr. renoviranje i opremanje porodilišta. Siguran sam da je to bolje nego elitno takmičenje iza zatvorenih vrata.

Salaso

pre 4 godine

А у Спенсу не раде клима уређаји. Хала није сређивана деценијама. Одише шмеком 80-тих.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милинко, 30. april 2020 20:57)
Znaju oni to, jer da su konkurisali za EK sa Arenom, dobili bi sigurno, ovako od NS nema nista, a cilj i jeste da Partizan ne osvoji EK, nista nije slucajno!

Kralj mača

pre 4 godine

Ovo je Zvezdina perfidna igra da Partizan ne bude domaćin Evrokupa, kako ga ne bi osvojio ili ušao u finale. To je jedini način da Zvezda dođe do Evrolige sledeće godine.

Shone

pre 4 godine

Drzava je dobar rezultat Partizana nagradila tako sto kandiduje dvoranu u NS umesto dvorane u kojoj Partizan inace igra, i gde bi u normalnim okolnostima i imao prednost domaceg terena do kraja takmicenja. Bukvalno sve sto treba da znate o cudu od drzave u kojoj zivimo.

Jug...Srbije

pre 4 godine

E svašta..tražimo za Bg f8 Evrolige a nemamo ekipu u 8. A za NS, koji verovatno neće ni da dobije, za Evrokup a naša ekipa prva. Zar nismo trebali biti zainteresovani SAMO za EK ? Da igrači Partizana eventualno igraju u svojoj dvorani koju poznaju ? Što nas zanima EL i što bi nam dali ? A sami se isključujemo za EK ? Pritom znamo da Partizan može da osvoji EK.. Onaj ko je ovo predložio morao je ozbiljnije stati iza našeg kluba. Što nas briga za Real, CSKA, Efes..ccc

Cinik

pre 4 godine

Cista zelja da Partizan ne dobije prednost domaceg terena. Ja bih razumeo da je kandidatura podneta za Beograd za oba takmicenja pa koje dobijemo ali da se za Zvezdu kandiduje Beograd o nova hala a za Partizan Spens koja je stara hala, ukazuje samo na to da je zelja bila da Partizan ne dobije kandidaturu.

пе еф ка

pre 4 godine

Како су запушена уста свима који су писали да је Партизан знамо сви чији клуб. Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа. Гледа Бог.

Parni valjak

pre 4 godine

Vesić rizikuje velike finansijske gubitke ukoliko nam dodele organizaciju završnice Evrolige, samo da Partizan ne bi bio domaćin Evrokupa, jer je jasno da Novi Sad i Spens to ne mogu da dobiju. Na drugoj strani da je konkurisao sa Arenom, niko ne bi imao racionalan argument da to odbije, zbog prednosti koju je Partizan na terenu izborio.

mrs

pre 4 godine

Ovaj potez drzave pokazuje stanje u sportu. Partizan u Novom Sadu, sto se unapred zna da ce biti odbijeno a Zvezda u Bg. Radi se na tome da se oteza Partizanu ulazak u finale zato sto to moze da kosta Zvezdu igranja u EL.

Jug...Srbije

pre 4 godine

Trebao je EK u Bg. Na kraju, pa svima je valjda jasno da samo Partizan može da osvoji Evropsko takmičenje. Šta će nam f8 u Bg kad NEMA naše ekipe ?! Čudno, nejasno.. Nema veze, bili mi prvi u Evropi i iz Fuenlabrade. NS je naravno ok, ali koševi i dvorana koju poznaješ..nema cenu.

Nenad

pre 4 godine

A šta kaže struka i veliki vođa na ovo? Pretpostavljam da će biti policijski čas, i 24h karantin dok se budu igrale utamice, taman kad čovek pomisli da nema dalje...

bre

pre 4 godine

"Kakav bre Novi Sad za evrokup sta je bre ovo hahahahahahaha."



Kakav bre Beograd bre za evroligu bre sta je bre ovo bre hahahahahahahah bre

Dusan Uros

pre 4 godine

hahahaha pa grobari vi ste drzavni klub...
@komsija mali

hahahaha pa jesmo komsija mali, nismo privatni i kao takav drzava ima obavezu prema svom klubu i to nije problem. Problem je, komsija mali, sto drzava finansira privatni mutant fransizu iz Zeleznika a to ne sme.
Kapiras li to komsija mali?

Sah mat

pre 4 godine

Ono, kada ti sopstvena drzava ubacuje klipove.
Kakav bre N Sad?
Pa isto nam je i Surinam kad nisi u svojoj dvorani i pod svojim kosevima.

herc

pre 4 godine

"Ni ja nisam isao u Cair ali ako si pratio kup Rase Koraca onda znas kolika je dvorana i kakva je atmosfera."


Spens- 7000 mesta
Čair - 4800

Pa atmosferu su napravili navijaci a ne stolice i parket. Nišlije na utakmice idu jedino kad se dele karte besplatno.

stanko

pre 4 godine

"Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, ukupno njih 14 koji prate sport uživo ovde kod mene u Nišu.

Beograđanin

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.
(Sky86, 30. april 2020 20:50)

Milenijum bolji od sve tri.

Malo sutra

pre 4 godine

Srbija je po dnevnom broju obolelih trentuno treca najgora drzava u Istocnoj Evropi. Ne znam ko bi bio dovoljno lud da dolazi ovde.

kum Žoržo

pre 4 godine

Gde u Novom Sadu?
(Djokatron,
Na Pejićevim salašima??
(Kornjača Rade, 30.
Sportska hala-Pilaterala
sponzor cipiripi-kupa firma "Čvarkov & baba"

Zika Alkoholicar

pre 4 godine

Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа.
(пе еф ка, 30. april 2020 20:35)

Kog Principa?
(Kurlebalo, 30. april 2020 20:48)
Gavrila...

od stene odvaljen

pre 4 godine

Zasto, ljudi jeste vi svesni da sve ove dogadjaje placate iz svog dzepa, ovo je ludost, klasican primer jos iz Rimskog doba, 'leba i igara, izgleda da se mnogo nismo ni pomerili intelektualno od tog doba...e Srbijo medj sljivama...
Dokle god se sport kod nas nebude dozivljavao samo kao jedan vid zabave a ne najvaznija stvar na svetu nema nama srece, ko razume shvatice. Izgleda da volimo sami sebi da ispiremo mozak pa su nam onda svi krivi sto zivimo lose, Ameri, Svabe, Englezi...itd, nisu braco oni krivi vec mi sami, shvatite sta je vazno u zivotu, sport svakako nije ni blizu.

милинко

pre 4 godine

А у Спенсу не раде клима уређаји. Хала није сређивана деценијама. Одише шмеком 80-тих.

stanko

pre 4 godine

"Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, svih 14 mojih sugrađana koji prate sport uživo.

Podbara

pre 4 godine

Svaka cast Nisu, ali porediti Novi Sad i Nis je totalna nebuloza. U ovoj zemlji postoje samo dva i to slovima samo dva grada, NS i BG. Novi Sad je naravno daleko od onoga sto je nekada bio, ali stavljati nas u ravan sa Nisem... Come on!
Izgleda se vic o ukljucenju u "Dnevnik regiona" potpuno obistinjuje.

Will Mosley

pre 4 godine

Ljudi, pa ako su se BG i NS kandidovali za domacinstvo EL i Evrokupa ne znaci da ce se i igrati tamo, ali posto nece biti prisutna publika nevazno je u kom gradu i kojim dvoranama ce se igrati.

andrejka

pre 4 godine

Ovo bi bilo kakvu logiku imalo da Zvezda ima bilo kakve sanse da igra zavrsnicu Evrolige, a nema ama bas nikakvu sansu za to. Sa druge strane izbacujes Partizan iz njegove domace dvorane i saljes ga u NS. Koliko samo ove Zvezdase boli Partizan, to je vec zalosno. Sve ce vam biti vraceno.

A sad se polako spremajte zvezdasi. Treba se pentrati i veceras po krovovima i paliti bakle i vatrometi za vaseg Vucica.

Maksim

pre 4 godine

Zasto Beograd niste predlozili za zavrsnicu Evrokupa? Ah da, Partizan...
(Da se Vlase ne sete, 30. april 2020 19:18)

Ako se bude igralo kod nas, bice bez publike. Drugo, ljudi navijaju za Partizan i van Beograda.

Иду дани...

pre 4 godine

Разумијем за Београд и Арену али Нови Сад и Евро Куп ми никако нису јасни.Па та велика дворана СПЕНС-а је застарела по свим критеријумима и није достојна ни ФИБА лиге Шампиона а камоли завршнице Еврокупа.Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег па ни са тог аспекта то није добро решење...
Ако се добије организација то мора бити пред празним трибинама,сви играчи,стручни штабови,судије и људи из организације морају бити тестирани одмах по слијетању на Аеродром.Пошто спортских догађаја нема ни на видику верујем да ће цена ТВ права бити велика и да ће умањити губитке ЕЛ ове сезоне.Паре од улазница нек забораве у свој овој ујдурми...

Milun

pre 4 godine

Organizacija EC treba da bude u Takovu...Swisslion hala.
(Dejan CZ, 30. april 2020 20:29)

Eto, F4 je idealna prilika da iznesete ovaj predlog za sledeću sezonu.

квачило

pre 4 godine

Људи да ли је вама јасно да где год да се игра неће бити навијача. Не причам о овом срамном потезу да се Партизану онемогући да игра под својим кошевима и на свом паркету него одговарам људима који причају нема везе НС је гробарски град биће пун спенс.. Напред Партизан ????

b.b.

pre 4 godine

Ja ne razumem šta ovim grobarima nije jasno. Ne, najbolje da se Evroliga igra u Novom Sadu a Evrokup u Beogradu da nam se svet smeje. Onom ko igra najbolje takmičenje njemu najbolji i uslovi, tako treba. Najveća i najbolje organizovana hala u najvećem gradu,kremu evropske košarke. Kad budete igrali evroligu možda i vi igrate u Areni .

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Igranje bez prisustva publike automatski smanjuje troškove organizacije tih turnira, a sama TV prava i zarada od njih donose siguran dobitak za gradove i Srbiju! Sjajna ideja i mogućnost da ceo košarkaški svet Evrope priča i reklamira Srbiju.

EUFORIJA

pre 4 godine

Završni turnit Evrolige, gde Zvezda nema ni 1% šanse da udje, kandidat Beograd, a Evrokup, gde Partizan ima najbolji skor i najveće šanse da se dobije, kandidat Novi Sad???!!!!!
(itd, 30. april 2020 19:06)

Logicno je da najvece takmicenje bude u najvecem gradu, a ovo manje takmicenje u manjem gradu.

Иду дани...

pre 4 godine

Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, ukupno njih 14 koji prate sport uživo ovde kod mene u Nišu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stanko, 30. april 2020 20:26)
Не знам,можда зато што у Нишу већ дуго нема врхунског спорта?Слаба понуда,слаба и потражња.Нисам одатле,твоја ријеч свакако има већи кредибилитет,али по оним догађајима које сам гледао да преносе из Чаира увек ми је дјеловало да је дворана добро попуњена.И не мислим само на КРК...Не знам да ли си мислио на кошарку или спорт уопште али сигуран сам да би за завршни турнир ЕК била одлична посећеност.Није исто гледати КК Константин у КЛС или најбоље екипе другог по квалитету такмичења у Европи.Ако ништа,Чаир изгледа неупоредиво љепше и модерније од СПЕНС-а.Још кад би средили онај свод гдје фали доста панела...

ma idi begaj ranije legaj

pre 4 godine

Vidim partizanovim navijacima smeta igranje u NS ? Volite da pevate Novi Sad je nas a sad vise nije vas ili sta ? Uostalom i nije vas .!

Njih u NS ima najmanje.Mislim sto se tice sirenja.

Sky86

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.

Kninska kobra

pre 4 godine

Ljudi, pa ako su se BG i NS kandidovali za domacinstvo EL i Evrokupa ne znaci da ce se i igrati tamo, ali posto nece biti prisutna publika nevazno je u kom gradu i kojim dvoranama ce se igrati.
(Will Mosley, 30. april 2020 21:40)

Pa neće se ni igrati uopšte, tako da Will ne žuri nigde, čeka te cipiripi i sledeće sezone :-)

komsija mali

pre 4 godine

Hahaha... Pa grobari, vi, ste, drzavni klub, odakle sad kukanje na drzavu? Odakle vam pare, ko vam je predsednik, ko vas finansira? Koga lazete vise?

Will Mosley

pre 4 godine

BG i NS su grobarski gradovi , tako da je sve jedno. Uzimamo titulu gde god. Samo Partizan!!!!!
(Sveti Jaramaz, 30. april 2020 20:51)

Tako je, i idemo u oba grada da gledamo kosarku.

NY

pre 4 godine

Zasto Beograd niste predlozili za zavrsnicu Evrokupa? Ah da, Partizan...
(Da se Vlase ne sete, 30. april 2020 19:18)

Hoćeš da ti ja kažem zašto. Zato što zarada id TV prava je veća nego za EC i manji gubitak jer nema gledalaca

dr Dekii

pre 4 godine

Organizacija EC treba da bude u Takovu...Swisslion hala.
(Dejan CZ, 30. april 2020 20:29)

Eto, F4 je idealna prilika da iznesete ovaj predlog za sledeću sezonu.
(Milun, 30. april 2020

Rece navijac kk dogodine...

Kurlebalo

pre 4 godine

Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа.
(пе еф ка, 30. april 2020 20:35)

Kog Principa?

Will Mosley

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.
(Sky86, 30. april 2020 20:50)

Ni ja nisam isao u Cair ali ako si pratio kup Rase Koraca onda znas kolika je dvorana i kakva je atmosfera.

Ovo je jedna velika SRAMOTA sta ova vlast radi Partizanu! Pazi ovo da se zavrsnica Evrokupa igra u Novom Sadu!

pre 4 godine

Ovo je jedna velika SRAMOTA sta ova vlast radi Partizanu! Pazi ovo da se zavrsnica Evrokupa igra u Novom Sadu! Novi Sad je prelep grad, ali ko ce prihvatiti da se igra u raspalom spensu? I zasto Partizan koji je prvi favorit evrokupa ne bi igrao u svojoj hali? Zaista neverovatno, da ne kazem bezobrazno

Darko

pre 4 godine

Kakav bre Novi Sad za evrokup sta je bre ovo hahahahahahaha.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue moon 2034, 30. april 2020 19:00)j

Sta se cudis? Evroliga je vece taakmicenje a Beograd je Veci od NS-a i eto tako prosto 1+1=2 , a Kon ce da proglasi kraj epidwmije i eto sve spremno.

itd

pre 4 godine

Završni turnit Evrolige, gde Zvezda nema ni 1% šanse da udje, kandidat Beograd, a Evrokup, gde Partizan ima najbolji skor i najveće šanse da se dobije, kandidat Novi Sad???!!!!!

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Igranje bez prisustva publike automatski smanjuje troškove organizacije tih turnira, a sama TV prava i zarada od njih donose siguran dobitak za gradove i Srbiju! Sjajna ideja i mogućnost da ceo košarkaški svet Evrope priča i reklamira Srbiju.

b.b.

pre 4 godine

Ja ne razumem šta ovim grobarima nije jasno. Ne, najbolje da se Evroliga igra u Novom Sadu a Evrokup u Beogradu da nam se svet smeje. Onom ko igra najbolje takmičenje njemu najbolji i uslovi, tako treba. Najveća i najbolje organizovana hala u najvećem gradu,kremu evropske košarke. Kad budete igrali evroligu možda i vi igrate u Areni .

EUFORIJA

pre 4 godine

Završni turnit Evrolige, gde Zvezda nema ni 1% šanse da udje, kandidat Beograd, a Evrokup, gde Partizan ima najbolji skor i najveće šanse da se dobije, kandidat Novi Sad???!!!!!
(itd, 30. april 2020 19:06)

Logicno je da najvece takmicenje bude u najvecem gradu, a ovo manje takmicenje u manjem gradu.

NY

pre 4 godine

Zasto Beograd niste predlozili za zavrsnicu Evrokupa? Ah da, Partizan...
(Da se Vlase ne sete, 30. april 2020 19:18)

Hoćeš da ti ja kažem zašto. Zato što zarada id TV prava je veća nego za EC i manji gubitak jer nema gledalaca

ma idi begaj ranije legaj

pre 4 godine

Vidim partizanovim navijacima smeta igranje u NS ? Volite da pevate Novi Sad je nas a sad vise nije vas ili sta ? Uostalom i nije vas .!

Njih u NS ima najmanje.Mislim sto se tice sirenja.

Kninska kobra

pre 4 godine

Ljudi, pa ako su se BG i NS kandidovali za domacinstvo EL i Evrokupa ne znaci da ce se i igrati tamo, ali posto nece biti prisutna publika nevazno je u kom gradu i kojim dvoranama ce se igrati.
(Will Mosley, 30. april 2020 21:40)

Pa neće se ni igrati uopšte, tako da Will ne žuri nigde, čeka te cipiripi i sledeće sezone :-)

Goran Loznica

pre 4 godine

Kako je lepo kada narod plaća sve iz svih džepa.Sve ove organizacije?Zašto evroliga u BGD kada CZ nema skoro nikakve šanse za nešto više?!Kako ovaj virus nesta jedino kod nas.Organizujemo sve živo a narod u obor što dalje od civilizacije,skroz u izolaciju...Kako nas....Bolje da ćutim....

komsija mali

pre 4 godine

Hahaha... Pa grobari, vi, ste, drzavni klub, odakle sad kukanje na drzavu? Odakle vam pare, ko vam je predsednik, ko vas finansira? Koga lazete vise?

Salaso

pre 4 godine

А у Спенсу не раде клима уређаји. Хала није сређивана деценијама. Одише шмеком 80-тих.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (милинко, 30. april 2020 20:57)
Znaju oni to, jer da su konkurisali za EK sa Arenom, dobili bi sigurno, ovako od NS nema nista, a cilj i jeste da Partizan ne osvoji EK, nista nije slucajno!

пе еф ка

pre 4 godine

Како су запушена уста свима који су писали да је Партизан знамо сви чији клуб. Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа. Гледа Бог.

mrs

pre 4 godine

Ovaj potez drzave pokazuje stanje u sportu. Partizan u Novom Sadu, sto se unapred zna da ce biti odbijeno a Zvezda u Bg. Radi se na tome da se oteza Partizanu ulazak u finale zato sto to moze da kosta Zvezdu igranja u EL.

Kralj mača

pre 4 godine

Ovo je Zvezdina perfidna igra da Partizan ne bude domaćin Evrokupa, kako ga ne bi osvojio ili ušao u finale. To je jedini način da Zvezda dođe do Evrolige sledeće godine.

Kurlebalo

pre 4 godine

Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа.
(пе еф ка, 30. april 2020 20:35)

Kog Principa?

Иду дани...

pre 4 godine

Разумијем за Београд и Арену али Нови Сад и Евро Куп ми никако нису јасни.Па та велика дворана СПЕНС-а је застарела по свим критеријумима и није достојна ни ФИБА лиге Шампиона а камоли завршнице Еврокупа.Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег па ни са тог аспекта то није добро решење...
Ако се добије организација то мора бити пред празним трибинама,сви играчи,стручни штабови,судије и људи из организације морају бити тестирани одмах по слијетању на Аеродром.Пошто спортских догађаја нема ни на видику верујем да ће цена ТВ права бити велика и да ће умањити губитке ЕЛ ове сезоне.Паре од улазница нек забораве у свој овој ујдурми...

Shone

pre 4 godine

Drzava je dobar rezultat Partizana nagradila tako sto kandiduje dvoranu u NS umesto dvorane u kojoj Partizan inace igra, i gde bi u normalnim okolnostima i imao prednost domaceg terena do kraja takmicenja. Bukvalno sve sto treba da znate o cudu od drzave u kojoj zivimo.

Will Mosley

pre 4 godine

BG i NS su grobarski gradovi , tako da je sve jedno. Uzimamo titulu gde god. Samo Partizan!!!!!
(Sveti Jaramaz, 30. april 2020 20:51)

Tako je, i idemo u oba grada da gledamo kosarku.

Maksim

pre 4 godine

Zasto Beograd niste predlozili za zavrsnicu Evrokupa? Ah da, Partizan...
(Da se Vlase ne sete, 30. april 2020 19:18)

Ako se bude igralo kod nas, bice bez publike. Drugo, ljudi navijaju za Partizan i van Beograda.

Will Mosley

pre 4 godine

Ljudi, pa ako su se BG i NS kandidovali za domacinstvo EL i Evrokupa ne znaci da ce se i igrati tamo, ali posto nece biti prisutna publika nevazno je u kom gradu i kojim dvoranama ce se igrati.

Cinik

pre 4 godine

Cista zelja da Partizan ne dobije prednost domaceg terena. Ja bih razumeo da je kandidatura podneta za Beograd za oba takmicenja pa koje dobijemo ali da se za Zvezdu kandiduje Beograd o nova hala a za Partizan Spens koja je stara hala, ukazuje samo na to da je zelja bila da Partizan ne dobije kandidaturu.

Sah mat

pre 4 godine

Ono, kada ti sopstvena drzava ubacuje klipove.
Kakav bre N Sad?
Pa isto nam je i Surinam kad nisi u svojoj dvorani i pod svojim kosevima.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 4 godine

Šta će nam domaćinstvo? Navijača neće biti, CZ šansu samo u teoriji za plasman. Aj EK i da razumem, zbog Partizana, ali EL mi nije jasno uopšte. Da uposlimo 2 hotela a to platimo ko zna koliko (pošto je poslovna tajna)...

Podbara

pre 4 godine

Svaka cast Nisu, ali porediti Novi Sad i Nis je totalna nebuloza. U ovoj zemlji postoje samo dva i to slovima samo dva grada, NS i BG. Novi Sad je naravno daleko od onoga sto je nekada bio, ali stavljati nas u ravan sa Nisem... Come on!
Izgleda se vic o ukljucenju u "Dnevnik regiona" potpuno obistinjuje.

квачило

pre 4 godine

Људи да ли је вама јасно да где год да се игра неће бити навијача. Не причам о овом срамном потезу да се Партизану онемогући да игра под својим кошевима и на свом паркету него одговарам људима који причају нема везе НС је гробарски град биће пун спенс.. Напред Партизан ????

bre

pre 4 godine

"Kakav bre Novi Sad za evrokup sta je bre ovo hahahahahahaha."



Kakav bre Beograd bre za evroligu bre sta je bre ovo bre hahahahahahahah bre

Petar

pre 4 godine

Prebacite taj novac za nešto korisnije, npr. renoviranje i opremanje porodilišta. Siguran sam da je to bolje nego elitno takmičenje iza zatvorenih vrata.

dr Dekii

pre 4 godine

Organizacija EC treba da bude u Takovu...Swisslion hala.
(Dejan CZ, 30. april 2020 20:29)

Eto, F4 je idealna prilika da iznesete ovaj predlog za sledeću sezonu.
(Milun, 30. april 2020

Rece navijac kk dogodine...

Dusan Uros

pre 4 godine

hahahaha pa grobari vi ste drzavni klub...
@komsija mali

hahahaha pa jesmo komsija mali, nismo privatni i kao takav drzava ima obavezu prema svom klubu i to nije problem. Problem je, komsija mali, sto drzava finansira privatni mutant fransizu iz Zeleznika a to ne sme.
Kapiras li to komsija mali?

stanko

pre 4 godine

"Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, svih 14 mojih sugrađana koji prate sport uživo.

kum Žoržo

pre 4 godine

Gde u Novom Sadu?
(Djokatron,
Na Pejićevim salašima??
(Kornjača Rade, 30.
Sportska hala-Pilaterala
sponzor cipiripi-kupa firma "Čvarkov & baba"

Jug...Srbije

pre 4 godine

Trebao je EK u Bg. Na kraju, pa svima je valjda jasno da samo Partizan može da osvoji Evropsko takmičenje. Šta će nam f8 u Bg kad NEMA naše ekipe ?! Čudno, nejasno.. Nema veze, bili mi prvi u Evropi i iz Fuenlabrade. NS je naravno ok, ali koševi i dvorana koju poznaješ..nema cenu.

andrejka

pre 4 godine

Ovo bi bilo kakvu logiku imalo da Zvezda ima bilo kakve sanse da igra zavrsnicu Evrolige, a nema ama bas nikakvu sansu za to. Sa druge strane izbacujes Partizan iz njegove domace dvorane i saljes ga u NS. Koliko samo ove Zvezdase boli Partizan, to je vec zalosno. Sve ce vam biti vraceno.

A sad se polako spremajte zvezdasi. Treba se pentrati i veceras po krovovima i paliti bakle i vatrometi za vaseg Vucica.

Ovo je jedna velika SRAMOTA sta ova vlast radi Partizanu! Pazi ovo da se zavrsnica Evrokupa igra u Novom Sadu!

pre 4 godine

Ovo je jedna velika SRAMOTA sta ova vlast radi Partizanu! Pazi ovo da se zavrsnica Evrokupa igra u Novom Sadu! Novi Sad je prelep grad, ali ko ce prihvatiti da se igra u raspalom spensu? I zasto Partizan koji je prvi favorit evrokupa ne bi igrao u svojoj hali? Zaista neverovatno, da ne kazem bezobrazno

stanko

pre 4 godine

"Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, ukupno njih 14 koji prate sport uživo ovde kod mene u Nišu.

Sky86

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.

Will Mosley

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.
(Sky86, 30. april 2020 20:50)

Ni ja nisam isao u Cair ali ako si pratio kup Rase Koraca onda znas kolika je dvorana i kakva je atmosfera.

Иду дани...

pre 4 godine

Боље да сте предложили Пионир или Дворану Чаир у Нишу.Осим тога грађане Новог Сада спорт занима као лањски снег"

Dok Nišlije naviru kao bujica u Čair na utakmice, ukupno njih 14 koji prate sport uživo ovde kod mene u Nišu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (stanko, 30. april 2020 20:26)
Не знам,можда зато што у Нишу већ дуго нема врхунског спорта?Слаба понуда,слаба и потражња.Нисам одатле,твоја ријеч свакако има већи кредибилитет,али по оним догађајима које сам гледао да преносе из Чаира увек ми је дјеловало да је дворана добро попуњена.И не мислим само на КРК...Не знам да ли си мислио на кошарку или спорт уопште али сигуран сам да би за завршни турнир ЕК била одлична посећеност.Није исто гледати КК Константин у КЛС или најбоље екипе другог по квалитету такмичења у Европи.Ако ништа,Чаир изгледа неупоредиво љепше и модерније од СПЕНС-а.Још кад би средили онај свод гдје фали доста панела...

Malo sutra

pre 4 godine

Srbija je po dnevnom broju obolelih trentuno treca najgora drzava u Istocnoj Evropi. Ne znam ko bi bio dovoljno lud da dolazi ovde.

милинко

pre 4 godine

А у Спенсу не раде клима уређаји. Хала није сређивана деценијама. Одише шмеком 80-тих.

Beograđanin

pre 4 godine

Spens je veca hala i od Pionira i od Caira. U Cair nisam isao pa ne mogu da komentarisem sto se izgleda tice, ali id Pionira je Spens 3 puta bolji.
(Sky86, 30. april 2020 20:50)

Milenijum bolji od sve tri.

herc

pre 4 godine

"Ni ja nisam isao u Cair ali ako si pratio kup Rase Koraca onda znas kolika je dvorana i kakva je atmosfera."


Spens- 7000 mesta
Čair - 4800

Pa atmosferu su napravili navijaci a ne stolice i parket. Nišlije na utakmice idu jedino kad se dele karte besplatno.

Parni valjak

pre 4 godine

Vesić rizikuje velike finansijske gubitke ukoliko nam dodele organizaciju završnice Evrolige, samo da Partizan ne bi bio domaćin Evrokupa, jer je jasno da Novi Sad i Spens to ne mogu da dobiju. Na drugoj strani da je konkurisao sa Arenom, niko ne bi imao racionalan argument da to odbije, zbog prednosti koju je Partizan na terenu izborio.

Jug...Srbije

pre 4 godine

E svašta..tražimo za Bg f8 Evrolige a nemamo ekipu u 8. A za NS, koji verovatno neće ni da dobije, za Evrokup a naša ekipa prva. Zar nismo trebali biti zainteresovani SAMO za EK ? Da igrači Partizana eventualno igraju u svojoj dvorani koju poznaju ? Što nas zanima EL i što bi nam dali ? A sami se isključujemo za EK ? Pritom znamo da Partizan može da osvoji EK.. Onaj ko je ovo predložio morao je ozbiljnije stati iza našeg kluba. Što nas briga za Real, CSKA, Efes..ccc

Darko

pre 4 godine

Kakav bre Novi Sad za evrokup sta je bre ovo hahahahahahaha.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Blue moon 2034, 30. april 2020 19:00)j

Sta se cudis? Evroliga je vece taakmicenje a Beograd je Veci od NS-a i eto tako prosto 1+1=2 , a Kon ce da proglasi kraj epidwmije i eto sve spremno.

Nenad

pre 4 godine

A šta kaže struka i veliki vođa na ovo? Pretpostavljam da će biti policijski čas, i 24h karantin dok se budu igrale utamice, taman kad čovek pomisli da nema dalje...

Zika Alkoholicar

pre 4 godine

Из Принципа ћемо се вратити у ЕЛ. Из Принципа.
(пе еф ка, 30. april 2020 20:35)

Kog Principa?
(Kurlebalo, 30. april 2020 20:48)
Gavrila...

od stene odvaljen

pre 4 godine

Zasto, ljudi jeste vi svesni da sve ove dogadjaje placate iz svog dzepa, ovo je ludost, klasican primer jos iz Rimskog doba, 'leba i igara, izgleda da se mnogo nismo ni pomerili intelektualno od tog doba...e Srbijo medj sljivama...
Dokle god se sport kod nas nebude dozivljavao samo kao jedan vid zabave a ne najvaznija stvar na svetu nema nama srece, ko razume shvatice. Izgleda da volimo sami sebi da ispiremo mozak pa su nam onda svi krivi sto zivimo lose, Ameri, Svabe, Englezi...itd, nisu braco oni krivi vec mi sami, shvatite sta je vazno u zivotu, sport svakako nije ni blizu.

Milun

pre 4 godine

Organizacija EC treba da bude u Takovu...Swisslion hala.
(Dejan CZ, 30. april 2020 20:29)

Eto, F4 je idealna prilika da iznesete ovaj predlog za sledeću sezonu.