Košarka 187

Subota, 04.01.2020.

19:41

Zvezda se oglasila saopštenjem posle saopštenja ABA lige

Košarkaški klub Crvena zvezda se oglasio saopštenjem povodom odluke disciplinskog sudije ABA lige.

Zvezda se oglasila saopštenjem posle saopštenja ABA lige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

187 Komentari

Sortiraj po:

Rover

pre 4 godine

O novcanoj kazni se moze polemisati ali zasluzeno smo izgubili utakmicu sluzbenim rezultatom. Nismo dosli na utakmicu, ne mozemo mi kao kosarkaski klub da ocenjujemo nivo bezbednosti u CG i da odlucujemo kada ce utakmica biti odigrana. Ona je zakazana pre pocetka sezone i tu nema sta da se menja. I Buducnost je morala da izadje na teren u majstorici prosle sezone, iako je i tada bilo svega na tribinama. Ne bi bilo fer da se sad pravi izuzetak.

A iz prve ruke znam da situacija u CG nije toliko napeta. Nasi mediji to po obicaju preveulicavaju i preteruju do te mere kao da preti gradjanski rat. Samo da prodaju novine. Bio sam sam u Crnoj Gori, prekjuce sam se vratio. Protesti su mirni i bez ikakvog nasilja, skandiranja, vatre ili bilo cega slicnog. Crnogorci koji podrzavaju vlast uopste ne prave kontra-proteste niti ikoga provociraju. I oni su hriscani i veruju u boga i ne pada im napamet da izazivaju bilo kakvo nasilje nad isto hriscanimma, vernicima Srpske pravoslavne crkve. Ovo sto pisu nasi mediji (cast izuzecima) su takve izmisljotine da stvarno nemam reci.

pera

pre 4 godine

I pored umobolne nepismenosti, ovaj komentar nazalost pogadja srz stvari.
Partizan se uvek zrtvovao za 'srpski interes'....odbili smo da igramo prvu Ulebovu Evroligu zbog toga i posle ispastali zbog te odluke....pa smo onda naterani da udjemo u Jedransku ligu, opet zbog 'srpskih interesa'....pa smo onda morali da igramo FIBA ls pre koju godinu iz istih razloga....dok su ovim drugima puna usta srpskog interesa, a svakodnevno pisu saopstenja u sediste aba i zahtevaju kazne za Partizan i Megu....Partizan NE SME da podlegne pritisku i mora da se ogradi od ovih spodoba i da po prvi put u istoriji gleda svoj interes!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pARTizan, 5. januar 2020 15:34)
Sveti partizan velikomuceni, pa vi jednu odluku po ovome niste doneli samostalno, stalno vas je neko pritiskao jadne.

pARTizan

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 4. januar 2020 21:49)


I pored umobolne nepismenosti, ovaj komentar nazalost pogadja srz stvari.
Partizan se uvek zrtvovao za 'srpski interes'....odbili smo da igramo prvu Ulebovu Evroligu zbog toga i posle ispastali zbog te odluke....pa smo onda naterani da udjemo u Jedransku ligu, opet zbog 'srpskih interesa'....pa smo onda morali da igramo FIBA ls pre koju godinu iz istih razloga....dok su ovim drugima puna usta srpskog interesa, a svakodnevno pisu saopstenja u sediste aba i zahtevaju kazne za Partizan i Megu....Partizan NE SME da podlegne pritisku i mora da se ogradi od ovih spodoba i da po prvi put u istoriji gleda svoj interes!!!!

pARTizan

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!
(Стара школа, 04. januar 2020 20:06)

Pa sigurno da cete imati najvise utakmica kad je format promenjen i imas po 30 meceva u sezoni.....ali ce ostati jedna cinjenica, neko ce zauvek ostati sampion Evrope i to u jedinstvenim okolnostima, a neko ce ostati zapamcen kao top 9

koja

pre 4 godine

Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant(Koja, 5. januar 2020 03:28) Jel' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...
(Milivojević, 05. januar 2020 08:59)
Isto koliko vi uvazavate naše titule toliko i mi vaše sine i isto za fudbal kazemo da se liga šampiona nemoze porediti sa nekadašnjim kupom šampiona a vi odmah penite ali je činjenica da u košarci niste bili prvaci evrope pa čak niste ni finale igrali a pričate kako ste najbolji klub na ovim prostorima samo zato što ste na šljaci osvojili najviše titula a vidiš i mi u fudbalu do šezdesetih smo imali više titula i onda kreće kradja na čelu sa Miljanićem i opet vidiš mi smo i u fudbalu upisali jedno finale a u košarci evropsku titulu A vi samo u fudbalu i ne spominji mi molim te tamo neke kii uz kupove pobednika kupa da nebih ja spominjao tri evropska Radivoja Koraća

koja

pre 4 godine

Koja, 05. januar 2020 03:28)O kakvoj ti bosni i jugoplastici pricas, kakav partizan... znas li ti kad je to bilo? Kad su kosarku u evropi igrale 4 drzave a svi reprezentativci igrali za klubove iz svojih zemalja. Od 2016. je uveden novi sistem takmicenja u evroligi koji je zamenio onaj koji se pojavio tek nakon vaseg odlaska na f4. Jel shvatas sad sta je proslost? Pamtite evroligu sa zelenim gorama, nanterom i budiveljnikom...
(sryugos, 05. januar 2020 09:03)
Pa što onda vi niste bili prvaci Evrope kad je to tako lako bilo a da niste mogli da budete ni prvaci jugoslavije od sedamdesetih pa na ovamo vi ste šampioni šljake hahaha

Milivojević

pre 4 godine

Dosta si se potrudio da zameniš teze ali ipak neuspešno. Imate enormno veliki, neopravdano, i nepotrebno veliki budžet za ABA takmičenje.Igrate sa dva tima ABA ligu. To nema nigde u svetu. Kada na drugu stranu staviš šta ste i kao osvojili, mnogo teže nego što bi trebalo. ABA liga je morala lagano da se osvaja. U EL ništa, čak ste uspeli da oborite i dva negativna rekorda EL. Onog trenutka kada vam država ukine samo privilegiju, sve se ruši kao kula od karata.
(Grr, 5. januar 2020 09:37)

Zar se ovo poslednje nije desilo tvom klubu koji je bio na "stabilnim nogama bez pomoći države". Onog trenutka kada vam je država ukinula privilegije, sve se srušilo kao kula od karata.

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Srpski klubovi da napuste ovu slovenacko-hrvatsku ligu, jednostavno nam netreba da igramo sa njima.
(Savo, 04. januar 2020 23:47)....A bio si za kada nas je tvoja legenda uvukla u istu,jel da licemeru ?

mile tranzišn

pre 4 godine

Grobari ne bi menjao ovu nasu evroligu za 15 vasih sa nanterom,budivelnkom,prokomom ,tauersima itd ne mogu ni da se setim koje su sve smejurije od ekipa bile

stoler

pre 4 godine

Milivojevicu, sve budalastine koje si napisao odnose se samo i iskljucivo na vas. Od vas ovde slusamo gluposti kako nismo ni bili prvaci Evrope posto to nije djordijeva EL, od vas slusamo kako ste vi i samo vi najvazniji kosarkaski klub i da nista posle 1955. nije bitno, od vas ovde slusamo gluposti da je vase jedno finale Kupa Koraca vaznije od nasa tri koja smo i osvojili, da je jedno polufinale KES vaznije od cetiri Final 4. Od vas ovde slusamo i citamo svakodnevno tone i tone gluposti, lazi i izmisljotina. Od vas ovde slusamo kako ste vi bas borci za srpsku kosarku, bas vi koji ste sa sadasnjim predsednikom, hrvatima, slovencima i milom upravo i zakatancili srpsku kosarku osnivanjem ove koju kao sad hocete da napustate. Vi ste bruka i sramota koja ne treba ni da postoji.

dragan

pre 4 godine

pa u bg su svakodnevno neki protesti pa se igraju utakmice i po nekoj logici stvari moze hrvatska ili crnogorska sluzba da jaze nije bezbedno i puj pike ne vazi..

Grr

pre 4 godine

Fer i pošteno smo osvojili sve titule, navedi bar jednu sumnjivu!
(Komentator, 5. januar 2020 08:52

Startuješ svaku sezonu sa dve pobede ispred svih!! Plus FPM svojim igranjem i te kako može da utiče na redosled na tabeli.
Sad ti navedi koja je od svih osvojenih poštena i regularna.

kiza D

pre 4 godine

Зашто се већина препуцава о историјским подацима.
Звезди је наређено да изађе из авиона зна се и од кога.
АБА лига нам је потребна па чак и да нема директно место у ЕЛ.
Не можете у сиромашној земљи да направите јаку домаћу лигу.

Grr

pre 4 godine

el' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...
(Milivojević, 5. januar 2020 08:59)

Dosta si se potrudio da zameniš teze ali ipak neuspešno. Imate enormno veliki, neopravdano, i nepotrebno veliki budžet za ABA takmičenje.Igrate sa dva tima ABA ligu. To nema nigde u svetu. Kada na drugu stranu staviš šta ste i kao osvojili, mnogo teže nego što bi trebalo. ABA liga je morala lagano da se osvaja. U EL ništa, čak ste uspeli da oborite i dva negativna rekorda EL. Onog trenutka kada vam država ukine samo privilegiju, sve se ruši kao kula od karata.

sryugos

pre 4 godine

(Koja, 05. januar 2020 03:28)

O kakvoj ti bosni i jugoplastici pricas, kakav partizan... znas li ti kad je to bilo? Kad su kosarku u evropi igrale 4 drzave a svi reprezentativci igrali za klubove iz svojih zemalja.
Od 2016. je uveden novi sistem takmicenja u evroligi koji je zamenio onaj koji se pojavio tek nakon vaseg odlaska na f4. Jel shvatas sad sta je proslost? Pamtite evroligu sa zelenim gorama, nanterom i budiveljnikom...

Komentator

pre 4 godine

Ne umete vi fer i posteno nista,nista necete da postujete al zato vas i svi mrze.
Covicu igra dva kluba u ligi,jednom je vlasnik drugom "prvi covek",cirkus liga cim je to dozvolila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emulator, 5. januar 2020 00:48)

Fer i pošteno smo osvojili sve titule, navedi bar jednu sumnjivu!

Milivojević

pre 4 godine

Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant
(Koja, 5. januar 2020 03:28)

Jel' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Obzirom da su postojale garancije da se utakmica može igrati,Coki je ovde napravio gresku.Potvrdjuje se odluka i Zvezda ostaje bez bodova.

Dusan

pre 4 godine

Koliko sam ja procitao...ovo je samo predlog kazne a vrh ABA lige to treba ili da potvrdi ili da obori.
Kao neko ko je navijac Zvezde,smatram,da utakmica treba da se registruje u koris domacina i nista vise. Razumem neostvarenost ali toliko "mrznje" pojedinaca je zabrinjavajuca a tice se komentara.

Ja jedva cekam odluku vrha lige jer ce velika vecina vas,ovde potpisanih,biti u neverici zbog iste i pitam vas...hoce li u slucaju ponistenja prvo izrecenog predloga o kazni moci da se nastavi dalje a da nije "Zvezda to namestila"?

Koja

pre 4 godine

ne volim sto nismo otisli na mec ali problem je sto u ovoj neozbiljnoj ligi ne postoji jasno utvrdjena pravila sta je to opravdano a sta neopravdano odsustvo sa meca. ako izvestaj bezbedonosne agencije nije opravdan razlog onda stvarno ne znam sta je. druga je stvar to na koji je nacin zvezda dosla do tog izvestaja ali cim nisu jasna pravila postoji prostor za manipulaciju. u svakom slucaju ovo nam znatno otezava situaciju ali siguran sam da cemo biti u 4, ekipa se podigla i deluje odlicno, rotacija je konacno promenjena i sve ove komsije koje bi htele do trona bez borbe sa nama morace da se preracunaju jos jednom. posle svih turbulencija ove sezone mogla bi ovo da bude jedna od sladjih titula u poslednje vreme.
(duka, 04. januar 2020 19:59)
Čoveče nemoj da izvrćeš stvari šta ima naša BIA sa odigravanjem utakmice u drugoj drzavi a policija te druge drzave ti garantuje sigurnost znači sutra bilo koji klub kome se tog dana neigra nazove bezbednosnu agenciju svoje drzave i kaze im dajte procenu da nije bezbedno da idemo tamo,ići ćemo za mesec dana nemojte se glupirati trebali ste otići ako vas napadnu odma sa parketa nazad u svlačionicu oni popiju kaznu i mirna Bačka

Serbissimo

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 4. januar 2020 21:49)

Ama nije valjda?? Sta hoces da kazes, da ce Zvezda preko drzave ucenjivati sve ostale srpske klubove i celu ABA Ligu? Nece moci.

Koja

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!
(Стара школа, 04. januar 2020 20:06)
Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant

Zozo

pre 4 godine

Звезду треба казнити избацивањем у нижи ранг јер ако се промени казна онда сигурно нема више АБА лиге.

Emulator

pre 4 godine

Formira se nova liga na Balkanu : Oly, FMP i CZ. Ako obezbede finansiranje, Misko ce poslati cetvrti tim
(Realan, 04. januar 2020 21:16)

Tu vam je Oli konkurent sto znaci da ce te i sa bracom na krv i noz.Vama su dobri samo oni koji nece i ne mogu da vas ugroze.Cim neko hoce da vas ugrozi odma krece pljuvacina ,tuca,politika,muljanje.I takvi ste od osnivanja.

Da prostite...

pre 4 godine

Da li se meni cini, ili su svi ( čitaj, grobari ), zaboravili na procenu nasih bezbednosnih struktura da postoji opravdana opasnost od izazivanja nereda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MARKO 77, 4. januar 2020 22:26)

Ne organizuju utakmicu naše bezbednosne strukture da bi one davale procenu... Šta imaju one da se pitaju kad one ne mogu da daju nikakve garancije o sigurnosti već onaj koji organizuje utakmicu, i on je dao procenu. I dosta više da idete Milu na ruku. U Podgorici su isključivo mirni molitveni protesti u organizaciji naše crkve koja poziva isključivo na miran hrišćanski protest. (Bilo je nekoliko incidenata, ali oni nisu uticali na to da protesti postanu rušilački). U dvorani su bili isključivo domaći navijači, dakle nije moglo doći do bilo kakvih sukoba navijača. I u čemu je vaš problem da dođete i odigrate utakmicu? Pa kakva je tek bila atmosfera u prošlogodišnjem plejofu pa ste igrali? Ili ste možda hteli da odmorite igrače posle teškog puta u Rusiju pa da igrate u terminu koji vama odgovara?

Emulator

pre 4 godine

Ponavljam, jedini krivac je nesposobno rukovodstvo lige, morali su javno, jasno i glasno, da kažu da postoje uslovi za odigravanje utakmice! Samo ćutanje možda nije i odobravanje ali pokazuje da i oni nisu bili sigurni u odluku!
(Komentator

Poslali vam brate odgovor Mupa Cg u kojem je receno da garantuju bezbednost.
Sta jos da vam kazu?
Da dodju da vas vode za ruku dole?
Igrali ste se politike i kao vas kaznili,mada mislim da od toga nece biti nista.
Ne umete vi fer i posteno nista,nista necete da postujete al zato vas i svi mrze.
Covicu igra dva kluba u ligi,jednom je vlasnik drugom "prvi covek",cirkus liga cim je to dozvolila.

kusavi

pre 4 godine

Manite se vise prepucavanja. Epilog ce se desiti veoma brzo. Sada ce se pokazati ko je koliko mocan i ko ima kakve karte u rukama. Jednostavno ako Zvezda napusti Abu svi gube a to doktor zna, i ne bi igrao na klimavo u to sam siguran. A vi grobari, ako Zvezda sutra istupi iz lige a vi budete pod pritiskom da to isto ucinite ce samo pokazati ko kola vozi a ko kapiju otvara, isto je tako bilo sa ulaskom u istu, isli smo tamo gdje samo mislili da ce nam u tom trenutku biti bolje. Jednostavno radimo ono sto nam se moze, kome se svidja neka prati a kome ne neka plače i kuka. Takva je situacije u svim sferama zivota u današnjem svijetu, pa i u sportu. Laku noć, prijatno.

Nemoguće je takav želudac postoji

pre 4 godine

Pokušavam da poverujem da je iko živ pročitao ovo saopštenje od početka do kraja. ali mozak odbija da poveruje da je to moguće.

Đorđe

pre 4 godine

Ko poznaje lik i delo Čovića, ovo nije nikakvo iznenađenje. To je čovek koji nikada neće sportski podneti poraz. Njemu je jasno da Partizan ima bolju hemiju, bolji stručni štab ove godine i da će najverovatnije osvojiti ABA ligu. Posle njegove čuvene tačke na crno beli svet, ovo je nezamisliv scenario i pre će istupiti iz ABA lige i dodatno joj narušiti kredibilitet, samo da ne bi kojim slučajem Partizan, kao prvak, otišao u EL. To je već radio nekoliko puta u prošlosti, kada je između ostalog i uništio domaću ligu, kada je Partizan ucenjen da igra ABA, pa zatim i kada je lobirao da se Partizanu ne ponudi trogodišnji ugovor sa EL, kao i da prvak Srbije nema plasman u EL.
Incidenti od prethodne 2 godine, u kojima je opet učestvovala Zvezda, ozbiljno su uticali na kredibilitet lige i sad eventualni raskol i istupanje Zvezde, dovelo bi do toga da su prvaku zatvorena vrata EL. To zna i Čović i namerno ucenjuje i uvlači i ostale u blato i mulj, jer je to jedina prirodna sredina u kojoj ima prednost. Ako mu ovo prođe, smišljaće on nove scenarije, samo da što više obesmisli takmičenje. Sve već viđeno.

nebojsa

pre 4 godine

Covic je Bog kosarke...
(realno, 04. januar 2020 23:06)

Rece covek mrtav ladan, kao da to nije nista i potpisa se sa "realno"?!?!
Ako je primarijus Covic ovako bog (inace se ta rec pise malim slovom, ali razumem da je ljubav u pitanju, pa ne zameram), a najbolji rezultat mu je, uz sve pare i igrace koje god je hteo, deveto mesto, tako li bese, sta li bi bio da je otisao na fajnal for ili daleko bilo, postao prvak Evrope? Panteon bogova? Majka bozica? Praotac Kronos? Keva?

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

ne razumem samo zasto bi bio kraj aba lige ako bi zvezda odlucila da je napusti. 
naravno, kada kazem zvezda mislim na zvezdu i fmp.
(Vujosevic dr Dusko, 04. januar 2020 23:52)

Да бар нешто разумеш...

Vujosevic dr Dusko

pre 4 godine

ne razumem samo zasto bi bio kraj aba lige ako bi zvezda odlucila da je napusti.
naravno, kada kazem zvezda mislim na zvezdu i fmp.

fancy

pre 4 godine

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

Sta bi sa FMP Cibona bese?
Da bog da osvojili ABA i gledali nas sa licencom kako idemo u EL i sledece godine!

Ich

pre 4 godine

a dok je taj milo finansirao tvoj vestacki klubic onda je bio dobar...nezahvalnici, da vam njega nije bilo i sponzorskog ugovora sa "volijem", igrali bi prvu ligu zeleznika...
(Alberto Rato, 04. januar 2020 20:59)

Što si ti dobar ekonomista i stručnjak za marketing, svaka ti čast! Sponzori daju novac onome ko je najpopularniji i najbolji. U Hrvatskoj ne vole Zvezdu, ali misle na promociju robe i usluga. Kapital ne gleda naciju i boju, nego profit.

Ich

pre 4 godine

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?
(sužavač, 4. januar 2020 22:15)

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.
(Milan, 04. januar 2020 22:57)

Mislim da lupaš! Kakva saglasnost?!

Salaso

pre 4 godine

Puj pike ne važi u prevodu nećemo da platimo pa se vi češite.
(ko je ovde lud, 04. januar 2020 22:41)
A onda se obrate Bartomeu i kažu nema igranja dok se ne plati, sto je za očekivati

realno

pre 4 godine

Covic je Bog kosarke, znam da vas boli ali zvezda ce sve osvojiti, ove, naredne, i tako jos barem 10 godina, nemaju konkurenciju prakticno, Partizan se maksimalno gura, skola im je nula, dakle sve se samo uz pare moze uraditi, za razliku od zvezde gde im je Fmp prakticno razvojna ekipa a sigurno jedna od najjacih omdladinskih skola na svetu.. prema tome sve jasno ko dan, i bez para prakticno zveda moze da napravi ekipu za titulu..

sužavač

pre 4 godine

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.
(Milan, 4. januar 2020 22:57)


Манчестер званично није желео да игра у Београду због рата у Југославији (у Београду и Србији тога није било), а у ствари су знали да против Звезде тешко могу да остваре повољан резултат на Маракани обзиром да су црвено-бели у то време имали одличан тим и поред одлазака петорице важних фудбалера. УЕФА је касније пресудила да се игра само једна утакмица и то у Манчестеру, тиме је острвљанима омогућена велика предност. Као и увек Енглези су искористили свој велики утицај ван терена и добили оно што су желели.

То им није било довољно, па су добили и дозволу да играју са више странаца од тројице, колико је било дозвољено у то време у еврокуповима. Због промене прописа и одигравања само једне утакмице у Супер купу Европе, УЕФА је суспендовала и правило о три дозвољена странца, па је Фергусон на терен од старта послао шесторицу иностраних фудбалера – Шмајхела (Данска), Ирвина (Ирска), Канчелскиса (СССР), Меклера (Шкотска), Хјуза и Блекмора (Велс), а у наставку је ушао и седми странац, тада млади Велшанин Рајан Гигс. Тако је Манчестер направио преседан у европском фудбалу и пет година пре доношења Босмановог правила играо са већином странаца у тиму.

Mladen

pre 4 godine

Zvezda je bila premorena od igranja dve teške utakmice u Evroligi zaredom i nisu bili fizički spremni za teško gostovanje u Podgorici. Znali su da će izgubiti tu utakmicu ako je odigraju u zakazanom terminu. Zato su smišljali na sve načine kako da utakmicu odlože, a dešavanja na političkoj sceni CG su im došla kao slamka spasa od ispadanja iz igre za titulu pre plej ofa. I tu leži jedina istina. Oni znaju da bi tim porazom sebi značajno umanjili šanse za prolaz u plej of, pa su posegli za nesportskim potezima, ne bi li ostavili sebe u igri. Sve ostalo su truli izgovori.

Komentator

pre 4 godine

Kao Zvezdaš smatram da je trebalo otići u PG i da je Zvezda izmanipulisana od strane države! Ali, ako rukovodstvo lige nije stvarno odgovorilo 3 dana na zahtev, ono je odgovorno za ovu situaciju! Od prošle sezone tvrdim da je nesposobno rukovodstvo lige jedini krivac za finalnu seriju i cirkus od strane oba kluba! Onog trenutka kad su prećutali na scene iz PG u pretprošlom finalu i nisu kaznili Budućnost, počeo je rat! Ne gotovim Čovića ali da se razumemo, kad te ne štiti sistem ideš u svoj način borbe, prljavo kao protivnik! Ponavljam, jedini krivac je nesposobno rukovodstvo lige, morali su javno, jasno i glasno, da kažu da postoje uslovi za odigravanje utakmice! Samo ćutanje možda nije i odobravanje ali pokazuje da i oni nisu bili sigurni u odluku!

severnjača

pre 4 godine

Grobari, ne radujte se tuđoj nesreći, ako Zvezda napušta ABA ligu idete "u paketu" i vi sa ostalim srpskim klubovima! Nećete vi da odlučujete o svom statusu u ligi već onaj ko vas finansira i ko vam kupuje igrače!

stoler

pre 4 godine

(realno, 4. januar 2020 23:06) a ti realno ne moras vise nikad nista da pises. Tako je, realno bolje. Zato sto si realno izlupetao takve gluposti da to nije realno.

fancy

pre 4 godine

Ne moze BIA da kroji kalendar ABA lige. Sutra ce Hrvatska bezbedonosna agencija da trazi odlaganje utakmice u Beogra...
I tako u nedogled.
(Buca, 04. januar 2020 21:13

...jer se u Beogradu desava, sta!? Ovo za vas srbe, pardon grobare, sto se desava u CG nije nista strasno? Nema osnova za brigu za bezbednost? Ajde realno? Ono? Paljba i gledajte da osvojite EC i dozovite se pameti malo oko ovakvih stvari.. ABA nema prohodnost ka EL i kao takva je besmislena.

MiodragCZ

pre 4 godine

ABA liga bez Zvezde i FMP-a, pa čak i bez svih srpskih klubova (ako kojim slučajem to bude odluka saveza) je opet jača od bilo koje nacionalne lige.
Srećno komšije, svak svoju sudbinu kroji.
(Zdravko, 4. januar 2020 21:09)

Prijatelju izbroj samo koliko su titula uzeli Partizan i Zvezda i sve je jasno.

Buca

pre 4 godine

@suzavac

Sjajno poredjenje, MUTD nije dosao jer mu se moglo. Jer su Britanci. Jer su mocni. UEFA im je dala trofej jer ih bas briga za Zvezdu. Iz istog razloga su nas izbacili sa EP 1992 u Svedskoj.
I Zvezdi ce ovo proci ako je dovoljno mocna. Ako se niko ne pobuni, sto da ne.

Milan

pre 4 godine

Prijatelju izbroj samo koliko su titula uzeli Partizan i Zvezda i sve je jasno.
(MiodragCZ, 4. januar 2020 22:32)

Zaboravio si i titulu Hemofarma, i 2 titule FMPa. Da napomenem da je 6 finala bilo sa oba kluba iz Srbije. 13 titula klubova iz Srbije, 1 Makabija i 4 titule klubova iz ostalih drzava bivse SFRJ. Dve godine zaredom su u polufinalu bili samo klujoviniz Srbije, i plus jedne godine su bila 3 kluba iz Srbije i Igokea. Da, bila bi bas jaka liga bez nasih klubova. Da ne pricam sto bi bila popularna, i zanimljiva za sponzore bez Zvezde i Partizana, dva ubedljivo najpopularnija kluba i najvecih magneta za marketing kojima liga raspolaze.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Ja sam uveren da KK Crvena Zvezda ima dogovor sa bordom EL da bude makar 3 godine učesnik EL! Ja sam zvezdaš i o Čoviću može da se priča i ovo i ono,al da je sposoban košarkaški radnik i da je vrlo pragmatičan to je neosporno,Takodje da nikad ne rizikuje više od onog što ne mora...Videćete KK Crvena Zvezda je siguran učesnik i sledeće godine EL!A što se tiče ABA ovo je možda šansa da se okrenemo našoj ligi i našoj košarci...
(Lazar Grbić, 04. januar 2020 20:15)

Ne 3, doživotno. Jer Evroliga je zapravo nastala da bi sebi učinila tu čast i vas svrstala u doživotne učesnike.

sužavač

pre 4 godine

Ne vidim što bi bio kraj ABA lige, nek igra ko hoće, ko neće ne mora
(Kole, 4. januar 2020 21:29)

Ako neko misli da ce bilo koji srpski klub igrati ABA ligu ako zbog ove siutacije Zvezda istupi, grdno se vara. Ili pak ne poznaje prilike u nasoj zemlji.

Sima

pre 4 godine

LUDORIJE;ABA liga je dobila pitanje od Zvede 3 dana pre pocetka utakmice... Ako ABA smatra da su uslovi ispunjeni, da je sigurnost zagarantovana, Zvezda ce igrati...ALi bez potvrde ABA CZ ne ide u PG... ABA liga se 3 dana nije javila(???) nego se javila 3 sata posle pocetka utakmice... ABA je organizator, i presednistvo ABA je moralo da odreaguje, ali posto se cutalo,niti su Zvedi date bilo kakve garancije, niti bilo sta, da su se baremjavili i rekli "morate igrati" ili "ne morate" bilo sta, ali ABA nije napravila nista.Utakmica ce sigurno biti ponovo odigrana
(sasa the red baron, 04. januar 2020 21:38) Cutanje znaci odobravanje ;))

Spale

pre 4 godine

Vest o pobedi Partizan Igokee 50 komentara i to uživo išlo. Vest o Zvezdi, 15 minuta 120 komentara. Uhh, velika si Zvezdo i uvek ćeš im smetati.

Aleksandar

pre 4 godine

... I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
(Nebojsa, 04. januar 2020 21:49)

Ako me sećanje dobro služi, u prvoj sezoni jadranske lige je od domaćih klubova igrala jedino Zvezda??

Bob Sent Kler

pre 4 godine

Ako neko misli da je ova utakmica u PG bezbedonosno bila opasnija od prvih godina Jadranske lige i gostovanja nasih timova u Splitu, Zadru i Zagrebu, onda se taj grdno vara ili je zlonameran u svojim procenama.

MARKO 77

pre 4 godine

Da li se meni cini, ili su svi ( čitaj, grobari ), zaboravili na procenu nasih bezbednosnih struktura da postoji opravdana opasnost od izazivanja nereda!?

Milan

pre 4 godine

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?
(sužavač, 4. januar 2020 22:15)

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.

realista

pre 4 godine

Nisu nama krivi ni crnogorci, ni Hrvati, ni muslimani....Mi se medjusobno mrzimo.Da li je normalno da se Srbi medjusobno pljuju i vredjaju kad je rec o srpskim klubovima, i svega ostalog . Zato nam je i ovako.

sužavač

pre 4 godine

@Buca
Disciplinska komisija ABA je primenila propise i drugačije nisu mogli ni da postupe ALI KONAČNU ODLUKU ĆE DONETI PREDSEDNIŠTVO ABA KOJE ĆE PONIŠTITI TU ODLUKU I IGRAĆE SE NOVA UTAKMICA.
Mani te fazone o reciprocitetu drugih BIA

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?

Kupac diplome

pre 4 godine

Opet kruže spinovi i opet je Zvezda "u pravu". Porediti utakmice Real Madrida i Barselone sa utakmicama Zvezde i Budućnosti je bezobrazluk. Oni su klubovi iz iste države, dok ova dva to nisu. Bitno je šta kažu bezbednosne službe u državi u kojoj se utakmica igra. Krajnji sud donosi liga i to je to. Nisi poslušao preporuke lige i bićeš kažnjen. Šta tu nekome nije jasno? Navijač sam Crvene Zvezde i slažem se sa odlukom. Političari uvek svoje brljotine pokušavaju da opravdaju nekom zaverom.

drinska divizija

pre 4 godine

@ Stara skola

ok, imacete najvise odigranih utakmica i najvise pobeda. I koliko osvojenih titula prvaka Evrope? Odlika malih klubova i jeste da se zadovoljavaju ucescem i broje utakmice i pobede. Ovi drugi igraju da bi osvojili.
A sta reci na nebulozu da ste najveci klub na Balkanu. Niste najveci klub ni u Srbiji, a sto je neko dole napisao pored Oly i Pao, smesno je i da pominjete Balkan.

KOSTA1703

pre 4 godine

Kupac diplome

Ne, Zvezdi je jedino relevantno šta kažu državne slube Srbije.
Šta Zvezda ima sa bilo kom državnom službom u Crnoj Gori?

Luka Laban

pre 4 godine

Ja stvarno ne razumen šta je sporno. Klubu državne bezbednosti ista ta državna bezbednost zabrani da igra utakmicu zbog ,,viših" interesa i utakmica se naravno ne igra. Jasno kao dan i prosto kao pasulj.

Kninska kobra

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

I da li je pala forma? Vidim lagano protiv Cibone, a i vas će, samo polako :-)

mg

pre 4 godine

Smeta li navijačima Zvezde činjenica da prvi čovjek njihovog kluba iz prvog reda do terena prati sve utakmice još jednog drugog kluba iz iste lige? Zamislite da Florentino Perez prati Real pa onda još i Valjadolid iz svečane lože, i da je prvi čovjek oba kluba u istom takmičenju? I da se zna da ovaj drugi nikad neće ugroziti onaj prvi? Kakva je ovo liga?

Nebojsa

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...

Луле

pre 4 godine

Треба разумети ове гробаре што ликују. Једина могућност да освоје ову лигу је да Звезда напусти исту. Њих није брига што су покрадени у Подгорици, само их интересује да Звезда пропадне.

Shone

pre 4 godine

Pravite se ludi u svojoj mrznji prema Zvezdi.
Oni koji vode spoljnu politiku su i odlucili da Zvezda ne ide.
Da smo otisli, zvonile bi sve frakcije da dajemo legitimitet milogorskim svinjarijama.
Ako ABA dobaci do kraja, Zvezda ce uzeti trofej, uopste ne brinemo.
(Pedja 71, 04. januar 2020 21:16)
Nema bre mrznje, samo vi ne kapirate da ste sportski klub i da nemate vi sta da dajete ili ne dajete legitimitet predsednicima drugih drzava. To je politika i time se bavi neko drugi.

molina

pre 4 godine

Vazno je da su grobari zadovoljni.
Ovo ce biti kraj lige.
Zvezda ce sledece godine igrati Kls i Euro kup.
Licno mislim da je Aba najbolje resenje ali je previse negativne politike u regionu, sto se prenosi na sport.

Crnogorac

pre 4 godine

Pokušali ste preko sporta da napravite da je u CG atmosfera takva da su kao ugroženi srbi i da zato ne može da se igra. U CG mislimo različito po pitanju crkve i po pitanju drugih pitanja ali smo tolerantni na te razlike. Sjedimo za istim stolom i ispijamo kafe skupa pod lijepim i toplim januarskim suncem. Ovi divljaci iz DF-a što su pokušali u skupštini da prave nerede uopšte nemaju podršku naroda. Najveću podršku do sad su imali od zvezdinih navijača u pokušaju paljenja zastave u kom su skupu i sami učestvovali.

Buca

pre 4 godine

@suzavac ispravlja

Onda je sve ok. Nebojsa nije vodio tim. ABA liga primenila propise i nema ljutis. Tako bi se ponasao korektan klub. Za svoje odluke snosis posledice.
Ne moze BIA da kroji kalendar ABA lige. Sutra ce Hrvatska bezbedonosna agencija da trazi odlaganje utakmice u Beogra...
I tako u nedogled.

sasa the red baron

pre 4 godine

LUDORIJE;ABA liga je dobila pitanje od Zvede 3 dana pre pocetka utakmice... Ako ABA smatra da su uslovi ispunjeni, da je sigurnost zagarantovana, Zvezda ce igrati...ALi bez potvrde ABA CZ ne ide u PG... ABA liga se 3 dana nije javila(???) nego se javila 3 sata posle pocetka utakmice... ABA je organizator, i presednistvo ABA je moralo da odreaguje, ali posto se cutalo,niti su Zvedi date bilo kakve garancije, niti bilo sta, da su se baremjavili i rekli "morate igrati" ili "ne morate" bilo sta, ali ABA nije napravila nista.Utakmica ce sigurno biti ponovo odigrana

Gaj Kasije Longin

pre 4 godine

Ja ne mogu da vjerujem da oni očekuju novi termin za utakmicu na koju SAMOVOLJNO NISU OTPUTOVALI!Pa ljudi sutra će Zadar pred gostovanje npr.Olimpiji reći "joj danas je petak a mi petkom ne igramo u Ljubljani" i samovoljno ne odu u Ljubljanu i kažu oćemo drugi termin!
Nebojša tražio si odlaganje i nisi ga dobio,morao si izaći na teren čovječe šta ti pričas

Realan

pre 4 godine

Zasto svaki komentar navijaci Zvezde komentarisu kao radovanje Grobara?! Evo ja sam Grobar i ne radujem se Zvezdinoj kazni. Verovatno uslovi nisu bili normalni za igru i to je ok. Ali, kraj saopstenja je iritantan i nadmen - Ako nije po nasem, kraj ABA lige... i to pise covek koji nas je na silu u tu ligu ugurao! Pa sta su drugi srpski klubovi, pitaju li se oni ista.

bgd

pre 4 godine

cekaj jel su ovo oni sto su im braca iz zagreba predali igranje u evro ligi koju da nije njih ne bi videli ni u snovima aaa to su ti hvala sto si me podsetio!!

Zdravko

pre 4 godine

ABA liga bez Zvezde i FMP-a, pa čak i bez svih srpskih klubova (ako kojim slučajem to bude odluka saveza) je opet jača od bilo koje nacionalne lige.
Srećno komšije, svak svoju sudbinu kroji.

Mladići botovi, devojke vrele

pre 4 godine

Bezbedonosna Informativna Agencija (BIA) Srbije je dostavila pisani dokument kojim se govori da nečija bezbednost može biti ugrožena.
HAJDE DA VIDIMO BILO KOGA U OVOJ DRŽAVI DA POSTUPI SUPROTNO OD TOGA I POVEDE BILO KOGA.
KO BI DRUGAČIJE POSTUPIO OD VAS NEKA KAŽE OVDE!!!
DA LI JE NEBOJŠA ČOVIĆ SMEO DA VODI EKIPU?
(sužavač ispravlja, 4. januar 2020 20:40)

Ocenu bezbednosti može da radi samo bezbednosna služba zemlje domaćina, i samo je ona relevantna. Ovo sa BIA dokumentom je spin od kog mi se želudac okreće.

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?!
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

Srbine, koga je ono beše Milo gledao u Areni? Ili Bokan u Pioniru, kada se igrao meč EL bez publike? To su vaši prijatelji i sponzori (Diva, Voli), ali je prijateljstvo puklo 2018, kada ste im u Beogradu skandirali "Šiptari, Šiptari" i napadali igrače kod tunela.

Aleksandar

pre 4 godine

Znači, prema Čovićevom shvatanju, dovoljno je uputiti zahtev za odlaganjem, i ekipa ne mora da putuje na meč??
I sad će predsedništvo lige da se sastaje, da razmatra da li treba odlagati meč koji je već registrovan?
Pa, ako se ponize da to urade, skidam kapu Čoviću za autoritet...

Pedja 71

pre 4 godine

Pa daj da vam upisemo sve pobede do kraja, ako to sto ste pobedili raspali Bajern znaci da bi sigurno dobili. Cisto da druge ekipe ne placaju igrace ako vec znate unapred da bi sve pobedili. Ljudi, niste otisli na utakmicu dobili ste kaznu kakva je po propisima, mogli ste po meni i gore da prodjete. Niste vi tu da bi vodili spoljnu politiku Srbije nego da bi igrali kosarku. Tacka.
(Pazi kakva logika, 04. januar 2020 20:48)

Pravite se ludi u svojoj mrznji prema Zvezdi.
Oni koji vode spoljnu politiku su i odlucili da Zvezda ne ide.
Da smo otisli, zvonile bi sve frakcije da dajemo legitimitet milogorskim svinjarijama.
Ako ABA dobaci do kraja, Zvezda ce uzeti trofej, uopste ne brinemo.

Cinik

pre 4 godine

Ovako kako je Crvena Zvezda izdala saopštenje može se zaključiti da je to pisala jedna potpuno oravno neuka osoba. Pozivanje na višu silu znači da tražite odlganje utakmice zbog nevremena, snega, poplave, ne daj bože zemljotresa. Kada se neko poziva na višu silu a pri tom misli na nekakve demonstracije u drugoj državi a koristi informacije koje mu predočava državna bezbednost onda to jasno ukazuje na političku konotaciju takve odluke. Na stranu to ko treba da donese odluku o odlaganju utakmice, kada se jedan ovakav klub koji je nastao na volšeban način poziva i na to da ukoliko kazna opstane ili se potvrdi da će ABA liga prestati ili u prevodu da će ovaj veštački klub napustiti takmičenje onda to ne znači ništa drugo do jednu ucenu. E, sada šta će se desiti, ne znam. Da se poštuju pravila, kazna bi bila mnogo rigoroznija, a ovako? Za očekivati je da se ne donese nikakva odluka iz političkih razloga kao i što je dozvoeljeno da Zvezda ili bolje rečeno FMP ima dva kluba u istoj ligi sa istim vlasnikom ( kod FMP prikirivenog). Sve u svemu još jedna lakrdija u izvođenju KK Zvezda, Nebojše Čovića i još jednog čoveka.

Oskar Smit

pre 4 godine

Kako vi svi ne shvatate da je i Partizan u velikom problemu jer mu neće biti dozvoljeno da brani svoje interese već će morati da po naredbi sa vrha u najmanju ruku ćuti. Ništa se neće smeti protiv CZ. Živi bili pa videli...

Carrera

pre 4 godine

Bedan pokusaj da se ovaj sraman postupak,mislim na nedolazak Fmp a u Pg,okarakterise kao nekakav visi nacionalni interes od koga ce nas narod u CG imati neki benefit.
(nik sloter, 04. januar 2020 20:24)
FMP tek treba da putuje u Pg. A termine "bedno" i "sramno" prvo nauči da pravilno tumačiš da bi mogao da ih primenjuješ.

dragan

pre 4 godine

Zvezda je trebala ici u Podgoricu,potpali su pod politicki uticaj I kazna je realna!
Ako srusi ABA ligu Zvezda nece videti EL narednih 20 godina!

KK Kukavice

pre 4 godine

za druge mi je jasno jer su antiSrbi,dokaza je bezbroj za to ali šta reći za ove prve? najbitnije im je loptanje, mržnja prema Zvezdi i Čovića iznad nacionalnog ponosa i interesa.
(analitičar, 04. januar 2020 20:07)

Kao prvo ovde nije rec o nekom nacionalnom ponosu, dok interes postoji, naravno Covicev. Kao drugo vi niste reprezentacija Srbije pa da gajimo neke empatije prema vama. Vi ste jedan privatni klub iz Srbije. Kao trece, secate se pete utakmice u Bg i prve dve u finalu...e pa, kako sejes tako zanjes.... brate Srbine.

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....
(Straight Outta München, 04. januar 2020 19:55)

Nikad uz cigane!

qqlele

pre 4 godine

Tako je bre, bravo! A kakav bi rezultat te utakmice bio i koliko stoji prica da se Zvezda navodno uplasila, vise nego jasno govore rezultati utakmica odigranih posle toga - Zvezda pregazila Bajern s 30 a Milov ponos jedva pobedio Primorsku uz sumnjiv faul na kraju meca

Chb (Ugasiti balkan jedino resen)

pre 4 godine

Navijaci Partizana likuju zbog ovoga, dok na ulicama CG prebijaju izmedju ostalih i navijace Partizana...
Jesmo li dotakli dno ili ima jos da se leti do konacnog pada celokupnog morala u nasem drustvu????
Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....
(Straight Outta München, 4. januar 2020 19:55)
Zato si verovatno pobegao za Minhen i podržavam. Vazda bilo i bice komisiji da crkne krava... A sad posle onih desava u Podgorici poslednje 2godine nikada im ne bi otisao.. I na to kad se dodaju pretnje od pre 2-3 meseca na skupstini aba lige i cela situacija u CG budite malo realni ...

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Konačno saopštenje! Ovaj put smo morali da čekamo cela 4 dana. Nemojte više tako, željni pratioci očekuju barem dnevna saopštenja.

www://sve kako vi zelite?necemoci.com

pre 4 godine

Kraj ABA zbog vas? Nije valjda? Najbolji ste u saopstenjima. Regularnost lige? A gde je ona bila pre nekoliko godina? Brzo se zaboravlja sta se radilo..

shade

pre 4 godine

Da je zvezda prva ovo bi bilo jedno odlicno takmicenje i regularno.
Zbog lose forme i toliko poraza takmicenje je nakaradno i neregularno.

Onu titulu Buducnosti od prije dvije sezone covic ne moze da preboli i od tada radi na unistenju lige

nik sloter

pre 4 godine

Bedan pokusaj da se ovaj sraman postupak,mislim na nedolazak Fmp a u Pg,okarakterise kao nekakav visi nacionalni interes od koga ce nas narod u CG imati neki benefit.

Emulator

pre 4 godine

Da ste igrali razvalili bi Buducnost,ocajno su igrali protiv Primorske.
Vise ste politicka partija nego sportski klub.Nikad nize niste spali.

Inner Voice

pre 4 godine

Igračima i stručnom štabu bi trebalo pustiti nekoliko puta žensko finale Evropskog Prvenstva gde su naše devojke porazile Turkinje u neverovatno naelektrisanoj atmosferi medju 10.000 Turskih navijaca da bi konacno shvatili da odlaganjem su mogli da samo dobiju diplomatsku pobedu od strane naših političara kao na Jarinju ali nista od bodova . Ne vidim provokaciju koja bi uzdrmala petorku koja je legija stranaca i daj boze da znaju dve psovke .
Znaci greška i sada mogu da Srpsku kosarku nasilno da teraju iz ABA lige koju su pre nekoliko godina nametali kao spas i melem... Kakvi su to likovi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Panta SD, 4. januar 2020 20:07)

Ili onu atmosferu za rukometnu utakmicu, ili kada je Partizan išao da igra bez Gurovića, to je tek bila atmosfera nenormalna... A finale vaterpola tek da ne pominjemo.

Lazar Grbić

pre 4 godine

Ja sam uveren da KK Crvena Zvezda ima dogovor sa bordom EL da bude makar 3 godine učesnik EL! Ja sam zvezdaš i o Čoviću može da se priča i ovo i ono,al da je sposoban košarkaški radnik i da je vrlo pragmatičan to je neosporno,Takodje da nikad ne rizikuje više od onog što ne mora...Videćete KK Crvena Zvezda je siguran učesnik i sledeće godine EL!A što se tiče ABA ovo je možda šansa da se okrenemo našoj ligi i našoj košarci...

C3po

pre 4 godine

Stvarno ste preterali! Non stop nekoga nesto ucenjujete i da ne kazem sta radite. I ja sam bio za to da se odlozi utakmica ali sada ovo ako ne ponovite utakmicu i ukinete kazne, kraj ABA lige! To je bolesno. Pa vi ste je takvu kakva je sada i stvorili, sta se non stop bunite. I da, ovo ste verovatno i planirali mnogo ranije, jos onda kada ste saznali da nije zagarantovano mesto u Evro ligi pobedniku ABA lige. Jos kada su se nadovezali porazi pa 7. mesto na tabeli, sada bez sa bojnog polja. Imate najaci tim, pa dokazite i sada stisnite zube do kraja pa izborite f4 i tamo pobedite Buducnost. Ovako cete bez potrebe biti upamceni kao kukavice koje se povlace kada je frka.

Alberto Rato

pre 4 godine

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?! 
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

a dok je taj milo finansirao tvoj vestacki klubic onda je bio dobar...nezahvalnici, da vam njega nije bilo i sponzorskog ugovora sa "volijem", igrali bi prvu ligu zeleznika...

mile tranzišn

pre 4 godine

ABA liga se i sada igra bez CZ, ja koliko se secam CZ je vec jednom ispala iz ABA lige, ili je prestala da ppstoji nesto tako.
(dronnnn, 04. januar 2020 19:51) ti da se secas necega ne bi bio ovde vec u rupi iz koje si

John Terry

pre 4 godine

ovo vec postaje dosadno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 4. januar 2020 20:13)

Klasicno hleba i igara za glupe Balkance. Ajde nek istupi neko vise... Samo saopstenja. Ja bih ih sve kaznjavao za svako saopstenje.

webb

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

A vas strah da zvezda slucajno ne udje u playoff pa svaki poraz fmp je jer je eto "naredjeno" pravite Lejkerske od fmpa zbog straha u vama.

darko

pre 4 godine

Ako se utakmica ne odigra ponovo i zvezda i partizan fmp i mega svi aut iz lige pa igrajte sa budućnosti i Cibonom . Nema veze šta je bilo pre sad je stvarno momenat za jedinstvo

KK Kukavice

pre 4 godine

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?!
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

Mukice jedna, pa sta cemo sa vama kad ste preplaseni, imate traumu a niste ni otisli...ccccc....tzv. "stubovi srpstva", pihh...

sužavač ispravlja

pre 4 godine

Bezbedonosna Informativna Agencija (BIA) Srbije je dostavila pisani dokument kojim se govori da nečija bezbednost može biti ugrožena.
HAJDE DA VIDIMO BILO KOGA U OVOJ DRŽAVI DA POSTUPI SUPROTNO OD TOGA I POVEDE BILO KOGA.
KO BI DRUGAČIJE POSTUPIO OD VAS NEKA KAŽE OVDE!!!
DA LI JE NEBOJŠA ČOVIĆ SMEO DA VODI EKIPU?

KOSTA1703

pre 4 godine

A što bi FMP izgubio?
Dovede kompletnu ekipu Zvezde preko noći i osvoji tu ligu, ako im se ćefne.
Čisto da pokaže sav sjaj i bedu pravila u ABA ligi.
Ali nije to problem.
Problem je što jedna privatna firma prkosi državnoj agenciji, u ovom slučaju preporuci bezbednosne agencije države Srbije.
Kada su bili nemiri u Ukrajini, Ukrajina je garantovala bezbednost ali se svejedno nije igralo u Donjecku nego u kijevu(Liga Prvaka u fudbalu), jer se gostujuće ekipe nisu osećale sigurno.
A kad imaš slučaj da sin načelnika policije sedi u prvom redu i pljuje igrače protivnika, kako ozbiljno da shvatiš bezbednost koju njegov otac nekom garantuje?

Panta SD

pre 4 godine

Igračima i stručnom štabu bi trebalo pustiti nekoliko puta žensko finale Evropskog Prvenstva gde su naše devojke porazile Turkinje u neverovatno naelektrisanoj atmosferi medju 10.000 Turskih navijaca da bi konacno shvatili da odlaganjem su mogli da samo dobiju diplomatsku pobedu od strane naših političara kao na Jarinju ali nista od bodova . Ne vidim provokaciju koja bi uzdrmala petorku koja je legija stranaca i daj boze da znaju dve psovke .
Znaci greška i sada mogu da Srpsku kosarku nasilno da teraju iz ABA lige koju su pre nekoliko godina nametali kao spas i melem... Kakvi su to likovi

analitičar

pre 4 godine

Jugosloveni i Milogorci u ekstazi.

za druge mi je jasno jer su antiSrbi,dokaza je bezbroj za to ali šta reći za ove prve? najbitnije im je loptanje, mržnja prema Zvezdi i Čovića iznad nacionalnog ponosa i interesa.

mile tranzišn

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja!!! Uz klub do kraja,a ovi neka se nasladjuju i nek likuju znaju i oni jadni da ce igrati evrokup jos bar 20 godina.. mozda se budu ljutili i sarali cas evrokup cas ligu samoiona al dobro to je vec njihova stvar

NY

pre 4 godine

Pravo u metu. Nije KK ribolovačko udruženje. Imaju pravnu službu. Samo me čudi što ostala tri srpska kluba ćute. Iz jednog kluba ne šalju osobu na skupštinu ABA jer je nnjihov čovek na službenom putu. Očigledno je da srpski timovi nemaju zajedništvo. Nedavno jedan klub pokradu u Pidgorici a oni ćute a to be trebalo da bude jedna od tema u Zagrebu. Sudjenje i delegiranje sudija

dondončić

pre 4 godine

Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Naravno.Naročito balkanski.Olimpijakos i Panatenaikos su na Iberijskom poluostrvu

Стара школа

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ.
Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!

online

pre 4 godine

znavi vama treba dopis da utakmica moze da se odigra?! dopis stize samo ako utakmica ne moze da se odogra i da se klubovi o
tome obaveste... zar vas nije sramota? sad treba aba liga svako kolo svim klubovima da salje da se utakmice koje su predvidjene kalendarom mogu da se odigraju?!!

gremlin

pre 4 godine

Kad CIBONU IZBACE I UMESTO NJE IGRAJU EL ONDA IM TREBA ABA,a kad sami naprave grešku kukaju...ajde istupite i igrajte sa Olimpijakosom po 15x prijateljske...

webb

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

A vas strah da zvezda slucajno ne udje u playoff pa svaki poraz fmp je jer je eto "naredjeno" pravite Lejkerske od fmpa zbog straha u vama.

duka

pre 4 godine

@ne vredi im ni to kada sada nemaju ni teoriske sanse da budu cetvrti. Velika sansa za partizan da osvoji napokon titulu.
(dnevna doza prosecnog Srbende

covece znas li ti sta znaci teoretska sansa i da li si pogledao raspored do kraja ili samo zuris da prvi komentarises? imamo 9 meceva do kraja, 1 pobedu zaostatka za konkurentima cak i sa ovom odlukom i realne sanse da dobijemo sve do kraja. za jedno se slazem, jedina sansa da partizan NAPOKON osvoji titulu je da mi ne budemo u konkurenciji.

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Ako ostane kazna treba napustiti ligu!
(Don Dzonson, 04. januar 2020 20:01)....Majstore pitaj svoju legendu iz zeleznika ko nas je uvukao u tu ligu

nesa80

pre 4 godine

cim nisu prvi sad ce da prave neki cirkus,tako su godinama radili dok je partizan bio prvak u fudbalu i kosarci,digli su kuke i motike,drzavu,navijace,predsednika...dok nisu sve silom preuzeli.e sad hoce opet da uvuku partizan u nasu ligu da se igra po zvezdinim pravila.daleko vam lepa kuce,oformite vasu ligu pa nek vam sude politicari i domace sudije pa igrajte vi i fmp,samo dalje od partizana,mi ne zelimo da ucestvujemo u to vase lazno srbovanje gde bi vi da kradu svi za vas.samo izadjite iz lige niko vas nedrzi,jednom ste nas preveslali vise ne,adios

Pazi kakva logika

pre 4 godine

Tako je bre, bravo! A kakav bi rezultat te utakmice bio i koliko stoji prica da se Zvezda navodno uplasila, vise nego jasno govore rezultati utakmica odigranih posle toga - Zvezda pregazila Bajern s 30 a Milov ponos jedva pobedio Primorsku uz sumnjiv faul na kraju meca
(qqlele, 4. januar 2020 20:03)
Pa daj da vam upisemo sve pobede do kraja, ako to sto ste pobedili raspali Bajern znaci da bi sigurno dobili. Cisto da druge ekipe ne placaju igrace ako vec znate unapred da bi sve pobedili. Ljudi, niste otisli na utakmicu dobili ste kaznu kakva je po propisima, mogli ste po meni i gore da prodjete. Niste vi tu da bi vodili spoljnu politiku Srbije nego da bi igrali kosarku. Tacka.

Pop

pre 4 godine

@Straight Outta München

Da li si ti nekad pomislio da nam se lose stvari i dogadjaju jer se okupljamo oko losih ideja?
Ili uvek proklinjes zlu sudbinu?

beogradjanin

pre 4 godine

Tako je! Pitacemo se pod broj jedan mi, kao najveci i najozbiljniji klub u krugu od 1000km, jer bez nas ovo takmicenje ne bi postojalo niti bi imalo tezinu.
Najjaci smo!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)ne vredi im ni to kada sada nemaju ni teoriske sanse da budu cetvrti. Velika sansa za partizan da osvoji napokon titulu.

duka

pre 4 godine

ne volim sto nismo otisli na mec ali problem je sto u ovoj neozbiljnoj ligi ne postoji jasno utvrdjena pravila sta je to opravdano a sta neopravdano odsustvo sa meca. ako izvestaj bezbedonosne agencije nije opravdan razlog onda stvarno ne znam sta je. druga je stvar to na koji je nacin zvezda dosla do tog izvestaja ali cim nisu jasna pravila postoji prostor za manipulaciju. u svakom slucaju ovo nam znatno otezava situaciju ali siguran sam da cemo biti u 4, ekipa se podigla i deluje odlicno, rotacija je konacno promenjena i sve ove komsije koje bi htele do trona bez borbe sa nama morace da se preracunaju jos jednom. posle svih turbulencija ove sezone mogla bi ovo da bude jedna od sladjih titula u poslednje vreme.

aaaaaaaaaaaa

pre 4 godine

A narikace u crnom se vec ponadale ! No, na stranu to i na stranu to da nas na kraju stvarno i kazne ! Da li vi stvarno mislite da Covic vuce ovako radnikalne poteze ,a da pritom ne zna sta to sve donosti , tj da li mislite da bi im tek tako dao pobedu ,a da pritom nema nekog keca u rukavu za nastavak sezone i za potencijali play off mec sa njima !? Sve u svemu , bico ovo uzbudljiva sezona u to sam siguran !

Straight Outta München

pre 4 godine

Navijaci Partizana likuju zbog ovoga, dok na ulicama CG prebijaju izmedju ostalih i navijace Partizana...
Jesmo li dotakli dno ili ima jos da se leti do konacnog pada celokupnog morala u nasem drustvu????
Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....

Igor

pre 4 godine

Aman ljudi, morali ste ici da igrate, manite se glupih izgovora! Igrajte utakmice i osvojite Aba ligu ako hocete da igrate opet EL, to vam je jedini nacin. Manite se vise iritantnih saopstenja i kukanja! Vec ste svojom politikom oterali navijace sa tribina, dosta vise!

b.b.

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Ne znam čemu toliki strah,ako ste ubeđeni da ste najbolji :)

Igor

pre 4 godine

Aman ljudi, morali ste ici da igrate, manite se glupih izgovora! Igrajte utakmice i osvojite Aba ligu ako hocete da igrate opet EL, to vam je jedini nacin. Manite se vise iritantnih saopstenja i kukanja! Vec ste svojom politikom oterali navijace sa tribina, dosta vise!

Emulator

pre 4 godine

Da ste igrali razvalili bi Buducnost,ocajno su igrali protiv Primorske.
Vise ste politicka partija nego sportski klub.Nikad nize niste spali.

www://sve kako vi zelite?necemoci.com

pre 4 godine

Kraj ABA zbog vas? Nije valjda? Najbolji ste u saopstenjima. Regularnost lige? A gde je ona bila pre nekoliko godina? Brzo se zaboravlja sta se radilo..

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....
(Straight Outta München, 04. januar 2020 19:55)

Nikad uz cigane!

Alberto Rato

pre 4 godine

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?! 
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

a dok je taj milo finansirao tvoj vestacki klubic onda je bio dobar...nezahvalnici, da vam njega nije bilo i sponzorskog ugovora sa "volijem", igrali bi prvu ligu zeleznika...

KK Kukavice

pre 4 godine

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?!
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

Mukice jedna, pa sta cemo sa vama kad ste preplaseni, imate traumu a niste ni otisli...ccccc....tzv. "stubovi srpstva", pihh...

gremlin

pre 4 godine

Kad CIBONU IZBACE I UMESTO NJE IGRAJU EL ONDA IM TREBA ABA,a kad sami naprave grešku kukaju...ajde istupite i igrajte sa Olimpijakosom po 15x prijateljske...

dragan

pre 4 godine

Zvezda je trebala ici u Podgoricu,potpali su pod politicki uticaj I kazna je realna!
Ako srusi ABA ligu Zvezda nece videti EL narednih 20 godina!

KK Kukavice

pre 4 godine

za druge mi je jasno jer su antiSrbi,dokaza je bezbroj za to ali šta reći za ove prve? najbitnije im je loptanje, mržnja prema Zvezdi i Čovića iznad nacionalnog ponosa i interesa.
(analitičar, 04. januar 2020 20:07)

Kao prvo ovde nije rec o nekom nacionalnom ponosu, dok interes postoji, naravno Covicev. Kao drugo vi niste reprezentacija Srbije pa da gajimo neke empatije prema vama. Vi ste jedan privatni klub iz Srbije. Kao trece, secate se pete utakmice u Bg i prve dve u finalu...e pa, kako sejes tako zanjes.... brate Srbine.

Straight Outta München

pre 4 godine

Navijaci Partizana likuju zbog ovoga, dok na ulicama CG prebijaju izmedju ostalih i navijace Partizana...
Jesmo li dotakli dno ili ima jos da se leti do konacnog pada celokupnog morala u nasem drustvu????
Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....

Aleksandar

pre 4 godine

Znači, prema Čovićevom shvatanju, dovoljno je uputiti zahtev za odlaganjem, i ekipa ne mora da putuje na meč??
I sad će predsedništvo lige da se sastaje, da razmatra da li treba odlagati meč koji je već registrovan?
Pa, ako se ponize da to urade, skidam kapu Čoviću za autoritet...

C3po

pre 4 godine

Stvarno ste preterali! Non stop nekoga nesto ucenjujete i da ne kazem sta radite. I ja sam bio za to da se odlozi utakmica ali sada ovo ako ne ponovite utakmicu i ukinete kazne, kraj ABA lige! To je bolesno. Pa vi ste je takvu kakva je sada i stvorili, sta se non stop bunite. I da, ovo ste verovatno i planirali mnogo ranije, jos onda kada ste saznali da nije zagarantovano mesto u Evro ligi pobedniku ABA lige. Jos kada su se nadovezali porazi pa 7. mesto na tabeli, sada bez sa bojnog polja. Imate najaci tim, pa dokazite i sada stisnite zube do kraja pa izborite f4 i tamo pobedite Buducnost. Ovako cete bez potrebe biti upamceni kao kukavice koje se povlace kada je frka.

Pazi kakva logika

pre 4 godine

Tako je bre, bravo! A kakav bi rezultat te utakmice bio i koliko stoji prica da se Zvezda navodno uplasila, vise nego jasno govore rezultati utakmica odigranih posle toga - Zvezda pregazila Bajern s 30 a Milov ponos jedva pobedio Primorsku uz sumnjiv faul na kraju meca
(qqlele, 4. januar 2020 20:03)
Pa daj da vam upisemo sve pobede do kraja, ako to sto ste pobedili raspali Bajern znaci da bi sigurno dobili. Cisto da druge ekipe ne placaju igrace ako vec znate unapred da bi sve pobedili. Ljudi, niste otisli na utakmicu dobili ste kaznu kakva je po propisima, mogli ste po meni i gore da prodjete. Niste vi tu da bi vodili spoljnu politiku Srbije nego da bi igrali kosarku. Tacka.

nesa80

pre 4 godine

cim nisu prvi sad ce da prave neki cirkus,tako su godinama radili dok je partizan bio prvak u fudbalu i kosarci,digli su kuke i motike,drzavu,navijace,predsednika...dok nisu sve silom preuzeli.e sad hoce opet da uvuku partizan u nasu ligu da se igra po zvezdinim pravila.daleko vam lepa kuce,oformite vasu ligu pa nek vam sude politicari i domace sudije pa igrajte vi i fmp,samo dalje od partizana,mi ne zelimo da ucestvujemo u to vase lazno srbovanje gde bi vi da kradu svi za vas.samo izadjite iz lige niko vas nedrzi,jednom ste nas preveslali vise ne,adios

nik sloter

pre 4 godine

Bedan pokusaj da se ovaj sraman postupak,mislim na nedolazak Fmp a u Pg,okarakterise kao nekakav visi nacionalni interes od koga ce nas narod u CG imati neki benefit.

Realan

pre 4 godine

Zasto svaki komentar navijaci Zvezde komentarisu kao radovanje Grobara?! Evo ja sam Grobar i ne radujem se Zvezdinoj kazni. Verovatno uslovi nisu bili normalni za igru i to je ok. Ali, kraj saopstenja je iritantan i nadmen - Ako nije po nasem, kraj ABA lige... i to pise covek koji nas je na silu u tu ligu ugurao! Pa sta su drugi srpski klubovi, pitaju li se oni ista.

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Ako ostane kazna treba napustiti ligu!
(Don Dzonson, 04. januar 2020 20:01)....Majstore pitaj svoju legendu iz zeleznika ko nas je uvukao u tu ligu

beogradjanin

pre 4 godine

Tako je! Pitacemo se pod broj jedan mi, kao najveci i najozbiljniji klub u krugu od 1000km, jer bez nas ovo takmicenje ne bi postojalo niti bi imalo tezinu.
Najjaci smo!

Gaj Kasije Longin

pre 4 godine

Ja ne mogu da vjerujem da oni očekuju novi termin za utakmicu na koju SAMOVOLJNO NISU OTPUTOVALI!Pa ljudi sutra će Zadar pred gostovanje npr.Olimpiji reći "joj danas je petak a mi petkom ne igramo u Ljubljani" i samovoljno ne odu u Ljubljanu i kažu oćemo drugi termin!
Nebojša tražio si odlaganje i nisi ga dobio,morao si izaći na teren čovječe šta ti pričas

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Konačno saopštenje! Ovaj put smo morali da čekamo cela 4 dana. Nemojte više tako, željni pratioci očekuju barem dnevna saopštenja.

Panta SD

pre 4 godine

Igračima i stručnom štabu bi trebalo pustiti nekoliko puta žensko finale Evropskog Prvenstva gde su naše devojke porazile Turkinje u neverovatno naelektrisanoj atmosferi medju 10.000 Turskih navijaca da bi konacno shvatili da odlaganjem su mogli da samo dobiju diplomatsku pobedu od strane naših političara kao na Jarinju ali nista od bodova . Ne vidim provokaciju koja bi uzdrmala petorku koja je legija stranaca i daj boze da znaju dve psovke .
Znaci greška i sada mogu da Srpsku kosarku nasilno da teraju iz ABA lige koju su pre nekoliko godina nametali kao spas i melem... Kakvi su to likovi

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Ja sam uveren da KK Crvena Zvezda ima dogovor sa bordom EL da bude makar 3 godine učesnik EL! Ja sam zvezdaš i o Čoviću može da se priča i ovo i ono,al da je sposoban košarkaški radnik i da je vrlo pragmatičan to je neosporno,Takodje da nikad ne rizikuje više od onog što ne mora...Videćete KK Crvena Zvezda je siguran učesnik i sledeće godine EL!A što se tiče ABA ovo je možda šansa da se okrenemo našoj ligi i našoj košarci...
(Lazar Grbić, 04. januar 2020 20:15)

Ne 3, doživotno. Jer Evroliga je zapravo nastala da bi sebi učinila tu čast i vas svrstala u doživotne učesnike.

Vujosevic dr Dusko

pre 4 godine

ne razumem samo zasto bi bio kraj aba lige ako bi zvezda odlucila da je napusti.
naravno, kada kazem zvezda mislim na zvezdu i fmp.

Bob Sent Kler

pre 4 godine

Ako neko misli da je ova utakmica u PG bezbedonosno bila opasnija od prvih godina Jadranske lige i gostovanja nasih timova u Splitu, Zadru i Zagrebu, onda se taj grdno vara ili je zlonameran u svojim procenama.

shade

pre 4 godine

Da je zvezda prva ovo bi bilo jedno odlicno takmicenje i regularno.
Zbog lose forme i toliko poraza takmicenje je nakaradno i neregularno.

Onu titulu Buducnosti od prije dvije sezone covic ne moze da preboli i od tada radi na unistenju lige

online

pre 4 godine

znavi vama treba dopis da utakmica moze da se odigra?! dopis stize samo ako utakmica ne moze da se odogra i da se klubovi o
tome obaveste... zar vas nije sramota? sad treba aba liga svako kolo svim klubovima da salje da se utakmice koje su predvidjene kalendarom mogu da se odigraju?!!

KOSTA1703

pre 4 godine

A što bi FMP izgubio?
Dovede kompletnu ekipu Zvezde preko noći i osvoji tu ligu, ako im se ćefne.
Čisto da pokaže sav sjaj i bedu pravila u ABA ligi.
Ali nije to problem.
Problem je što jedna privatna firma prkosi državnoj agenciji, u ovom slučaju preporuci bezbednosne agencije države Srbije.
Kada su bili nemiri u Ukrajini, Ukrajina je garantovala bezbednost ali se svejedno nije igralo u Donjecku nego u kijevu(Liga Prvaka u fudbalu), jer se gostujuće ekipe nisu osećale sigurno.
A kad imaš slučaj da sin načelnika policije sedi u prvom redu i pljuje igrače protivnika, kako ozbiljno da shvatiš bezbednost koju njegov otac nekom garantuje?

Buca

pre 4 godine

@suzavac ispravlja

Onda je sve ok. Nebojsa nije vodio tim. ABA liga primenila propise i nema ljutis. Tako bi se ponasao korektan klub. Za svoje odluke snosis posledice.
Ne moze BIA da kroji kalendar ABA lige. Sutra ce Hrvatska bezbedonosna agencija da trazi odlaganje utakmice u Beogra...
I tako u nedogled.

Cinik

pre 4 godine

Ovako kako je Crvena Zvezda izdala saopštenje može se zaključiti da je to pisala jedna potpuno oravno neuka osoba. Pozivanje na višu silu znači da tražite odlganje utakmice zbog nevremena, snega, poplave, ne daj bože zemljotresa. Kada se neko poziva na višu silu a pri tom misli na nekakve demonstracije u drugoj državi a koristi informacije koje mu predočava državna bezbednost onda to jasno ukazuje na političku konotaciju takve odluke. Na stranu to ko treba da donese odluku o odlaganju utakmice, kada se jedan ovakav klub koji je nastao na volšeban način poziva i na to da ukoliko kazna opstane ili se potvrdi da će ABA liga prestati ili u prevodu da će ovaj veštački klub napustiti takmičenje onda to ne znači ništa drugo do jednu ucenu. E, sada šta će se desiti, ne znam. Da se poštuju pravila, kazna bi bila mnogo rigoroznija, a ovako? Za očekivati je da se ne donese nikakva odluka iz političkih razloga kao i što je dozvoeljeno da Zvezda ili bolje rečeno FMP ima dva kluba u istoj ligi sa istim vlasnikom ( kod FMP prikirivenog). Sve u svemu još jedna lakrdija u izvođenju KK Zvezda, Nebojše Čovića i još jednog čoveka.

Shone

pre 4 godine

Pravite se ludi u svojoj mrznji prema Zvezdi.
Oni koji vode spoljnu politiku su i odlucili da Zvezda ne ide.
Da smo otisli, zvonile bi sve frakcije da dajemo legitimitet milogorskim svinjarijama.
Ako ABA dobaci do kraja, Zvezda ce uzeti trofej, uopste ne brinemo.
(Pedja 71, 04. januar 2020 21:16)
Nema bre mrznje, samo vi ne kapirate da ste sportski klub i da nemate vi sta da dajete ili ne dajete legitimitet predsednicima drugih drzava. To je politika i time se bavi neko drugi.

Mladići botovi, devojke vrele

pre 4 godine

Bezbedonosna Informativna Agencija (BIA) Srbije je dostavila pisani dokument kojim se govori da nečija bezbednost može biti ugrožena.
HAJDE DA VIDIMO BILO KOGA U OVOJ DRŽAVI DA POSTUPI SUPROTNO OD TOGA I POVEDE BILO KOGA.
KO BI DRUGAČIJE POSTUPIO OD VAS NEKA KAŽE OVDE!!!
DA LI JE NEBOJŠA ČOVIĆ SMEO DA VODI EKIPU?
(sužavač ispravlja, 4. januar 2020 20:40)

Ocenu bezbednosti može da radi samo bezbednosna služba zemlje domaćina, i samo je ona relevantna. Ovo sa BIA dokumentom je spin od kog mi se želudac okreće.

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?!
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

Srbine, koga je ono beše Milo gledao u Areni? Ili Bokan u Pioniru, kada se igrao meč EL bez publike? To su vaši prijatelji i sponzori (Diva, Voli), ali je prijateljstvo puklo 2018, kada ste im u Beogradu skandirali "Šiptari, Šiptari" i napadali igrače kod tunela.

Mladen

pre 4 godine

Zvezda je bila premorena od igranja dve teške utakmice u Evroligi zaredom i nisu bili fizički spremni za teško gostovanje u Podgorici. Znali su da će izgubiti tu utakmicu ako je odigraju u zakazanom terminu. Zato su smišljali na sve načine kako da utakmicu odlože, a dešavanja na političkoj sceni CG su im došla kao slamka spasa od ispadanja iz igre za titulu pre plej ofa. I tu leži jedina istina. Oni znaju da bi tim porazom sebi značajno umanjili šanse za prolaz u plej of, pa su posegli za nesportskim potezima, ne bi li ostavili sebe u igri. Sve ostalo su truli izgovori.

mg

pre 4 godine

Smeta li navijačima Zvezde činjenica da prvi čovjek njihovog kluba iz prvog reda do terena prati sve utakmice još jednog drugog kluba iz iste lige? Zamislite da Florentino Perez prati Real pa onda još i Valjadolid iz svečane lože, i da je prvi čovjek oba kluba u istom takmičenju? I da se zna da ovaj drugi nikad neće ugroziti onaj prvi? Kakva je ovo liga?

Luka Laban

pre 4 godine

Ja stvarno ne razumen šta je sporno. Klubu državne bezbednosti ista ta državna bezbednost zabrani da igra utakmicu zbog ,,viših" interesa i utakmica se naravno ne igra. Jasno kao dan i prosto kao pasulj.

John Terry

pre 4 godine

ovo vec postaje dosadno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 4. januar 2020 20:13)

Klasicno hleba i igara za glupe Balkance. Ajde nek istupi neko vise... Samo saopstenja. Ja bih ih sve kaznjavao za svako saopstenje.

aaaaaaaaaaaa

pre 4 godine

A narikace u crnom se vec ponadale ! No, na stranu to i na stranu to da nas na kraju stvarno i kazne ! Da li vi stvarno mislite da Covic vuce ovako radnikalne poteze ,a da pritom ne zna sta to sve donosti , tj da li mislite da bi im tek tako dao pobedu ,a da pritom nema nekog keca u rukavu za nastavak sezone i za potencijali play off mec sa njima !? Sve u svemu , bico ovo uzbudljiva sezona u to sam siguran !

Aleksandar

pre 4 godine

... I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
(Nebojsa, 04. januar 2020 21:49)

Ako me sećanje dobro služi, u prvoj sezoni jadranske lige je od domaćih klubova igrala jedino Zvezda??

Стара школа

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ.
Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!

b.b.

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Ne znam čemu toliki strah,ako ste ubeđeni da ste najbolji :)

severnjača

pre 4 godine

Grobari, ne radujte se tuđoj nesreći, ako Zvezda napušta ABA ligu idete "u paketu" i vi sa ostalim srpskim klubovima! Nećete vi da odlučujete o svom statusu u ligi već onaj ko vas finansira i ko vam kupuje igrače!

dondončić

pre 4 godine

Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Naravno.Naročito balkanski.Olimpijakos i Panatenaikos su na Iberijskom poluostrvu

sužavač

pre 4 godine

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.
(Milan, 4. januar 2020 22:57)


Манчестер званично није желео да игра у Београду због рата у Југославији (у Београду и Србији тога није било), а у ствари су знали да против Звезде тешко могу да остваре повољан резултат на Маракани обзиром да су црвено-бели у то време имали одличан тим и поред одлазака петорице важних фудбалера. УЕФА је касније пресудила да се игра само једна утакмица и то у Манчестеру, тиме је острвљанима омогућена велика предност. Као и увек Енглези су искористили свој велики утицај ван терена и добили оно што су желели.

То им није било довољно, па су добили и дозволу да играју са више странаца од тројице, колико је било дозвољено у то време у еврокуповима. Због промене прописа и одигравања само једне утакмице у Супер купу Европе, УЕФА је суспендовала и правило о три дозвољена странца, па је Фергусон на терен од старта послао шесторицу иностраних фудбалера – Шмајхела (Данска), Ирвина (Ирска), Канчелскиса (СССР), Меклера (Шкотска), Хјуза и Блекмора (Велс), а у наставку је ушао и седми странац, тада млади Велшанин Рајан Гигс. Тако је Манчестер направио преседан у европском фудбалу и пет година пре доношења Босмановог правила играо са већином странаца у тиму.

Spale

pre 4 godine

Vest o pobedi Partizan Igokee 50 komentara i to uživo išlo. Vest o Zvezdi, 15 minuta 120 komentara. Uhh, velika si Zvezdo i uvek ćeš im smetati.

bgd

pre 4 godine

cekaj jel su ovo oni sto su im braca iz zagreba predali igranje u evro ligi koju da nije njih ne bi videli ni u snovima aaa to su ti hvala sto si me podsetio!!

mile tranzišn

pre 4 godine

ABA liga se i sada igra bez CZ, ja koliko se secam CZ je vec jednom ispala iz ABA lige, ili je prestala da ppstoji nesto tako.
(dronnnn, 04. januar 2020 19:51) ti da se secas necega ne bi bio ovde vec u rupi iz koje si

Луле

pre 4 godine

Треба разумети ове гробаре што ликују. Једина могућност да освоје ову лигу је да Звезда напусти исту. Њих није брига што су покрадени у Подгорици, само их интересује да Звезда пропадне.

Kupac diplome

pre 4 godine

Opet kruže spinovi i opet je Zvezda "u pravu". Porediti utakmice Real Madrida i Barselone sa utakmicama Zvezde i Budućnosti je bezobrazluk. Oni su klubovi iz iste države, dok ova dva to nisu. Bitno je šta kažu bezbednosne službe u državi u kojoj se utakmica igra. Krajnji sud donosi liga i to je to. Nisi poslušao preporuke lige i bićeš kažnjen. Šta tu nekome nije jasno? Navijač sam Crvene Zvezde i slažem se sa odlukom. Političari uvek svoje brljotine pokušavaju da opravdaju nekom zaverom.

Milan

pre 4 godine

Prijatelju izbroj samo koliko su titula uzeli Partizan i Zvezda i sve je jasno.
(MiodragCZ, 4. januar 2020 22:32)

Zaboravio si i titulu Hemofarma, i 2 titule FMPa. Da napomenem da je 6 finala bilo sa oba kluba iz Srbije. 13 titula klubova iz Srbije, 1 Makabija i 4 titule klubova iz ostalih drzava bivse SFRJ. Dve godine zaredom su u polufinalu bili samo klujoviniz Srbije, i plus jedne godine su bila 3 kluba iz Srbije i Igokea. Da, bila bi bas jaka liga bez nasih klubova. Da ne pricam sto bi bila popularna, i zanimljiva za sponzore bez Zvezde i Partizana, dva ubedljivo najpopularnija kluba i najvecih magneta za marketing kojima liga raspolaze.

Komentator

pre 4 godine

Kao Zvezdaš smatram da je trebalo otići u PG i da je Zvezda izmanipulisana od strane države! Ali, ako rukovodstvo lige nije stvarno odgovorilo 3 dana na zahtev, ono je odgovorno za ovu situaciju! Od prošle sezone tvrdim da je nesposobno rukovodstvo lige jedini krivac za finalnu seriju i cirkus od strane oba kluba! Onog trenutka kad su prećutali na scene iz PG u pretprošlom finalu i nisu kaznili Budućnost, počeo je rat! Ne gotovim Čovića ali da se razumemo, kad te ne štiti sistem ideš u svoj način borbe, prljavo kao protivnik! Ponavljam, jedini krivac je nesposobno rukovodstvo lige, morali su javno, jasno i glasno, da kažu da postoje uslovi za odigravanje utakmice! Samo ćutanje možda nije i odobravanje ali pokazuje da i oni nisu bili sigurni u odluku!

analitičar

pre 4 godine

Jugosloveni i Milogorci u ekstazi.

za druge mi je jasno jer su antiSrbi,dokaza je bezbroj za to ali šta reći za ove prve? najbitnije im je loptanje, mržnja prema Zvezdi i Čovića iznad nacionalnog ponosa i interesa.

Oskar Smit

pre 4 godine

Kako vi svi ne shvatate da je i Partizan u velikom problemu jer mu neće biti dozvoljeno da brani svoje interese već će morati da po naredbi sa vrha u najmanju ruku ćuti. Ništa se neće smeti protiv CZ. Živi bili pa videli...

Milan

pre 4 godine

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?
(sužavač, 4. januar 2020 22:15)

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.

Zdravko

pre 4 godine

ABA liga bez Zvezde i FMP-a, pa čak i bez svih srpskih klubova (ako kojim slučajem to bude odluka saveza) je opet jača od bilo koje nacionalne lige.
Srećno komšije, svak svoju sudbinu kroji.

Inner Voice

pre 4 godine

Igračima i stručnom štabu bi trebalo pustiti nekoliko puta žensko finale Evropskog Prvenstva gde su naše devojke porazile Turkinje u neverovatno naelektrisanoj atmosferi medju 10.000 Turskih navijaca da bi konacno shvatili da odlaganjem su mogli da samo dobiju diplomatsku pobedu od strane naših političara kao na Jarinju ali nista od bodova . Ne vidim provokaciju koja bi uzdrmala petorku koja je legija stranaca i daj boze da znaju dve psovke .
Znaci greška i sada mogu da Srpsku kosarku nasilno da teraju iz ABA lige koju su pre nekoliko godina nametali kao spas i melem... Kakvi su to likovi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Panta SD, 4. januar 2020 20:07)

Ili onu atmosferu za rukometnu utakmicu, ili kada je Partizan išao da igra bez Gurovića, to je tek bila atmosfera nenormalna... A finale vaterpola tek da ne pominjemo.

Lazar Grbić

pre 4 godine

Ja sam uveren da KK Crvena Zvezda ima dogovor sa bordom EL da bude makar 3 godine učesnik EL! Ja sam zvezdaš i o Čoviću može da se priča i ovo i ono,al da je sposoban košarkaški radnik i da je vrlo pragmatičan to je neosporno,Takodje da nikad ne rizikuje više od onog što ne mora...Videćete KK Crvena Zvezda je siguran učesnik i sledeće godine EL!A što se tiče ABA ovo je možda šansa da se okrenemo našoj ligi i našoj košarci...

realista

pre 4 godine

Nisu nama krivi ni crnogorci, ni Hrvati, ni muslimani....Mi se medjusobno mrzimo.Da li je normalno da se Srbi medjusobno pljuju i vredjaju kad je rec o srpskim klubovima, i svega ostalog . Zato nam je i ovako.

MiodragCZ

pre 4 godine

ABA liga bez Zvezde i FMP-a, pa čak i bez svih srpskih klubova (ako kojim slučajem to bude odluka saveza) je opet jača od bilo koje nacionalne lige.
Srećno komšije, svak svoju sudbinu kroji.
(Zdravko, 4. januar 2020 21:09)

Prijatelju izbroj samo koliko su titula uzeli Partizan i Zvezda i sve je jasno.

Ich

pre 4 godine

a dok je taj milo finansirao tvoj vestacki klubic onda je bio dobar...nezahvalnici, da vam njega nije bilo i sponzorskog ugovora sa "volijem", igrali bi prvu ligu zeleznika...
(Alberto Rato, 04. januar 2020 20:59)

Što si ti dobar ekonomista i stručnjak za marketing, svaka ti čast! Sponzori daju novac onome ko je najpopularniji i najbolji. U Hrvatskoj ne vole Zvezdu, ali misle na promociju robe i usluga. Kapital ne gleda naciju i boju, nego profit.

Crnogorac

pre 4 godine

Pokušali ste preko sporta da napravite da je u CG atmosfera takva da su kao ugroženi srbi i da zato ne može da se igra. U CG mislimo različito po pitanju crkve i po pitanju drugih pitanja ali smo tolerantni na te razlike. Sjedimo za istim stolom i ispijamo kafe skupa pod lijepim i toplim januarskim suncem. Ovi divljaci iz DF-a što su pokušali u skupštini da prave nerede uopšte nemaju podršku naroda. Najveću podršku do sad su imali od zvezdinih navijača u pokušaju paljenja zastave u kom su skupu i sami učestvovali.

KOSTA1703

pre 4 godine

Kupac diplome

Ne, Zvezdi je jedino relevantno šta kažu državne slube Srbije.
Šta Zvezda ima sa bilo kom državnom službom u Crnoj Gori?

Ich

pre 4 godine

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?
(sužavač, 4. januar 2020 22:15)

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.
(Milan, 04. januar 2020 22:57)

Mislim da lupaš! Kakva saglasnost?!

duka

pre 4 godine

ne volim sto nismo otisli na mec ali problem je sto u ovoj neozbiljnoj ligi ne postoji jasno utvrdjena pravila sta je to opravdano a sta neopravdano odsustvo sa meca. ako izvestaj bezbedonosne agencije nije opravdan razlog onda stvarno ne znam sta je. druga je stvar to na koji je nacin zvezda dosla do tog izvestaja ali cim nisu jasna pravila postoji prostor za manipulaciju. u svakom slucaju ovo nam znatno otezava situaciju ali siguran sam da cemo biti u 4, ekipa se podigla i deluje odlicno, rotacija je konacno promenjena i sve ove komsije koje bi htele do trona bez borbe sa nama morace da se preracunaju jos jednom. posle svih turbulencija ove sezone mogla bi ovo da bude jedna od sladjih titula u poslednje vreme.

sužavač ispravlja

pre 4 godine

Bezbedonosna Informativna Agencija (BIA) Srbije je dostavila pisani dokument kojim se govori da nečija bezbednost može biti ugrožena.
HAJDE DA VIDIMO BILO KOGA U OVOJ DRŽAVI DA POSTUPI SUPROTNO OD TOGA I POVEDE BILO KOGA.
KO BI DRUGAČIJE POSTUPIO OD VAS NEKA KAŽE OVDE!!!
DA LI JE NEBOJŠA ČOVIĆ SMEO DA VODI EKIPU?

Serbissimo

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 4. januar 2020 21:49)

Ama nije valjda?? Sta hoces da kazes, da ce Zvezda preko drzave ucenjivati sve ostale srpske klubove i celu ABA Ligu? Nece moci.

mile tranzišn

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja!!! Uz klub do kraja,a ovi neka se nasladjuju i nek likuju znaju i oni jadni da ce igrati evrokup jos bar 20 godina.. mozda se budu ljutili i sarali cas evrokup cas ligu samoiona al dobro to je vec njihova stvar

duka

pre 4 godine

@ne vredi im ni to kada sada nemaju ni teoriske sanse da budu cetvrti. Velika sansa za partizan da osvoji napokon titulu.
(dnevna doza prosecnog Srbende

covece znas li ti sta znaci teoretska sansa i da li si pogledao raspored do kraja ili samo zuris da prvi komentarises? imamo 9 meceva do kraja, 1 pobedu zaostatka za konkurentima cak i sa ovom odlukom i realne sanse da dobijemo sve do kraja. za jedno se slazem, jedina sansa da partizan NAPOKON osvoji titulu je da mi ne budemo u konkurenciji.

Pop

pre 4 godine

@Straight Outta München

Da li si ti nekad pomislio da nam se lose stvari i dogadjaju jer se okupljamo oko losih ideja?
Ili uvek proklinjes zlu sudbinu?

Koja

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!
(Стара школа, 04. januar 2020 20:06)
Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant

qqlele

pre 4 godine

Tako je bre, bravo! A kakav bi rezultat te utakmice bio i koliko stoji prica da se Zvezda navodno uplasila, vise nego jasno govore rezultati utakmica odigranih posle toga - Zvezda pregazila Bajern s 30 a Milov ponos jedva pobedio Primorsku uz sumnjiv faul na kraju meca

sasa the red baron

pre 4 godine

LUDORIJE;ABA liga je dobila pitanje od Zvede 3 dana pre pocetka utakmice... Ako ABA smatra da su uslovi ispunjeni, da je sigurnost zagarantovana, Zvezda ce igrati...ALi bez potvrde ABA CZ ne ide u PG... ABA liga se 3 dana nije javila(???) nego se javila 3 sata posle pocetka utakmice... ABA je organizator, i presednistvo ABA je moralo da odreaguje, ali posto se cutalo,niti su Zvedi date bilo kakve garancije, niti bilo sta, da su se baremjavili i rekli "morate igrati" ili "ne morate" bilo sta, ali ABA nije napravila nista.Utakmica ce sigurno biti ponovo odigrana

Pedja 71

pre 4 godine

Pa daj da vam upisemo sve pobede do kraja, ako to sto ste pobedili raspali Bajern znaci da bi sigurno dobili. Cisto da druge ekipe ne placaju igrace ako vec znate unapred da bi sve pobedili. Ljudi, niste otisli na utakmicu dobili ste kaznu kakva je po propisima, mogli ste po meni i gore da prodjete. Niste vi tu da bi vodili spoljnu politiku Srbije nego da bi igrali kosarku. Tacka.
(Pazi kakva logika, 04. januar 2020 20:48)

Pravite se ludi u svojoj mrznji prema Zvezdi.
Oni koji vode spoljnu politiku su i odlucili da Zvezda ne ide.
Da smo otisli, zvonile bi sve frakcije da dajemo legitimitet milogorskim svinjarijama.
Ako ABA dobaci do kraja, Zvezda ce uzeti trofej, uopste ne brinemo.

Nebojsa

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...

fancy

pre 4 godine

Ne moze BIA da kroji kalendar ABA lige. Sutra ce Hrvatska bezbedonosna agencija da trazi odlaganje utakmice u Beogra...
I tako u nedogled.
(Buca, 04. januar 2020 21:13

...jer se u Beogradu desava, sta!? Ovo za vas srbe, pardon grobare, sto se desava u CG nije nista strasno? Nema osnova za brigu za bezbednost? Ajde realno? Ono? Paljba i gledajte da osvojite EC i dozovite se pameti malo oko ovakvih stvari.. ABA nema prohodnost ka EL i kao takva je besmislena.

Sima

pre 4 godine

LUDORIJE;ABA liga je dobila pitanje od Zvede 3 dana pre pocetka utakmice... Ako ABA smatra da su uslovi ispunjeni, da je sigurnost zagarantovana, Zvezda ce igrati...ALi bez potvrde ABA CZ ne ide u PG... ABA liga se 3 dana nije javila(???) nego se javila 3 sata posle pocetka utakmice... ABA je organizator, i presednistvo ABA je moralo da odreaguje, ali posto se cutalo,niti su Zvedi date bilo kakve garancije, niti bilo sta, da su se baremjavili i rekli "morate igrati" ili "ne morate" bilo sta, ali ABA nije napravila nista.Utakmica ce sigurno biti ponovo odigrana
(sasa the red baron, 04. januar 2020 21:38) Cutanje znaci odobravanje ;))

Salaso

pre 4 godine

Puj pike ne važi u prevodu nećemo da platimo pa se vi češite.
(ko je ovde lud, 04. januar 2020 22:41)
A onda se obrate Bartomeu i kažu nema igranja dok se ne plati, sto je za očekivati

molina

pre 4 godine

Vazno je da su grobari zadovoljni.
Ovo ce biti kraj lige.
Zvezda ce sledece godine igrati Kls i Euro kup.
Licno mislim da je Aba najbolje resenje ali je previse negativne politike u regionu, sto se prenosi na sport.

webb

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

A vas strah da zvezda slucajno ne udje u playoff pa svaki poraz fmp je jer je eto "naredjeno" pravite Lejkerske od fmpa zbog straha u vama.

realno

pre 4 godine

Covic je Bog kosarke, znam da vas boli ali zvezda ce sve osvojiti, ove, naredne, i tako jos barem 10 godina, nemaju konkurenciju prakticno, Partizan se maksimalno gura, skola im je nula, dakle sve se samo uz pare moze uraditi, za razliku od zvezde gde im je Fmp prakticno razvojna ekipa a sigurno jedna od najjacih omdladinskih skola na svetu.. prema tome sve jasno ko dan, i bez para prakticno zveda moze da napravi ekipu za titulu..

Koja

pre 4 godine

ne volim sto nismo otisli na mec ali problem je sto u ovoj neozbiljnoj ligi ne postoji jasno utvrdjena pravila sta je to opravdano a sta neopravdano odsustvo sa meca. ako izvestaj bezbedonosne agencije nije opravdan razlog onda stvarno ne znam sta je. druga je stvar to na koji je nacin zvezda dosla do tog izvestaja ali cim nisu jasna pravila postoji prostor za manipulaciju. u svakom slucaju ovo nam znatno otezava situaciju ali siguran sam da cemo biti u 4, ekipa se podigla i deluje odlicno, rotacija je konacno promenjena i sve ove komsije koje bi htele do trona bez borbe sa nama morace da se preracunaju jos jednom. posle svih turbulencija ove sezone mogla bi ovo da bude jedna od sladjih titula u poslednje vreme.
(duka, 04. januar 2020 19:59)
Čoveče nemoj da izvrćeš stvari šta ima naša BIA sa odigravanjem utakmice u drugoj drzavi a policija te druge drzave ti garantuje sigurnost znači sutra bilo koji klub kome se tog dana neigra nazove bezbednosnu agenciju svoje drzave i kaze im dajte procenu da nije bezbedno da idemo tamo,ići ćemo za mesec dana nemojte se glupirati trebali ste otići ako vas napadnu odma sa parketa nazad u svlačionicu oni popiju kaznu i mirna Bačka

Carrera

pre 4 godine

Bedan pokusaj da se ovaj sraman postupak,mislim na nedolazak Fmp a u Pg,okarakterise kao nekakav visi nacionalni interes od koga ce nas narod u CG imati neki benefit.
(nik sloter, 04. januar 2020 20:24)
FMP tek treba da putuje u Pg. A termine "bedno" i "sramno" prvo nauči da pravilno tumačiš da bi mogao da ih primenjuješ.

drinska divizija

pre 4 godine

@ Stara skola

ok, imacete najvise odigranih utakmica i najvise pobeda. I koliko osvojenih titula prvaka Evrope? Odlika malih klubova i jeste da se zadovoljavaju ucescem i broje utakmice i pobede. Ovi drugi igraju da bi osvojili.
A sta reci na nebulozu da ste najveci klub na Balkanu. Niste najveci klub ni u Srbiji, a sto je neko dole napisao pored Oly i Pao, smesno je i da pominjete Balkan.

fancy

pre 4 godine

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

Sta bi sa FMP Cibona bese?
Da bog da osvojili ABA i gledali nas sa licencom kako idemo u EL i sledece godine!

Đorđe

pre 4 godine

Ko poznaje lik i delo Čovića, ovo nije nikakvo iznenađenje. To je čovek koji nikada neće sportski podneti poraz. Njemu je jasno da Partizan ima bolju hemiju, bolji stručni štab ove godine i da će najverovatnije osvojiti ABA ligu. Posle njegove čuvene tačke na crno beli svet, ovo je nezamisliv scenario i pre će istupiti iz ABA lige i dodatno joj narušiti kredibilitet, samo da ne bi kojim slučajem Partizan, kao prvak, otišao u EL. To je već radio nekoliko puta u prošlosti, kada je između ostalog i uništio domaću ligu, kada je Partizan ucenjen da igra ABA, pa zatim i kada je lobirao da se Partizanu ne ponudi trogodišnji ugovor sa EL, kao i da prvak Srbije nema plasman u EL.
Incidenti od prethodne 2 godine, u kojima je opet učestvovala Zvezda, ozbiljno su uticali na kredibilitet lige i sad eventualni raskol i istupanje Zvezde, dovelo bi do toga da su prvaku zatvorena vrata EL. To zna i Čović i namerno ucenjuje i uvlači i ostale u blato i mulj, jer je to jedina prirodna sredina u kojoj ima prednost. Ako mu ovo prođe, smišljaće on nove scenarije, samo da što više obesmisli takmičenje. Sve već viđeno.

Kninska kobra

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

I da li je pala forma? Vidim lagano protiv Cibone, a i vas će, samo polako :-)

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Obzirom da su postojale garancije da se utakmica može igrati,Coki je ovde napravio gresku.Potvrdjuje se odluka i Zvezda ostaje bez bodova.

kiza D

pre 4 godine

Зашто се већина препуцава о историјским подацима.
Звезди је наређено да изађе из авиона зна се и од кога.
АБА лига нам је потребна па чак и да нема директно место у ЕЛ.
Не можете у сиромашној земљи да направите јаку домаћу лигу.

NY

pre 4 godine

Pravo u metu. Nije KK ribolovačko udruženje. Imaju pravnu službu. Samo me čudi što ostala tri srpska kluba ćute. Iz jednog kluba ne šalju osobu na skupštinu ABA jer je nnjihov čovek na službenom putu. Očigledno je da srpski timovi nemaju zajedništvo. Nedavno jedan klub pokradu u Pidgorici a oni ćute a to be trebalo da bude jedna od tema u Zagrebu. Sudjenje i delegiranje sudija

sužavač

pre 4 godine

@Buca
Disciplinska komisija ABA je primenila propise i drugačije nisu mogli ni da postupe ALI KONAČNU ODLUKU ĆE DONETI PREDSEDNIŠTVO ABA KOJE ĆE PONIŠTITI TU ODLUKU I IGRAĆE SE NOVA UTAKMICA.
Mani te fazone o reciprocitetu drugih BIA

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?

Da prostite...

pre 4 godine

Da li se meni cini, ili su svi ( čitaj, grobari ), zaboravili na procenu nasih bezbednosnih struktura da postoji opravdana opasnost od izazivanja nereda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MARKO 77, 4. januar 2020 22:26)

Ne organizuju utakmicu naše bezbednosne strukture da bi one davale procenu... Šta imaju one da se pitaju kad one ne mogu da daju nikakve garancije o sigurnosti već onaj koji organizuje utakmicu, i on je dao procenu. I dosta više da idete Milu na ruku. U Podgorici su isključivo mirni molitveni protesti u organizaciji naše crkve koja poziva isključivo na miran hrišćanski protest. (Bilo je nekoliko incidenata, ali oni nisu uticali na to da protesti postanu rušilački). U dvorani su bili isključivo domaći navijači, dakle nije moglo doći do bilo kakvih sukoba navijača. I u čemu je vaš problem da dođete i odigrate utakmicu? Pa kakva je tek bila atmosfera u prošlogodišnjem plejofu pa ste igrali? Ili ste možda hteli da odmorite igrače posle teškog puta u Rusiju pa da igrate u terminu koji vama odgovara?

Grr

pre 4 godine

el' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...
(Milivojević, 5. januar 2020 08:59)

Dosta si se potrudio da zameniš teze ali ipak neuspešno. Imate enormno veliki, neopravdano, i nepotrebno veliki budžet za ABA takmičenje.Igrate sa dva tima ABA ligu. To nema nigde u svetu. Kada na drugu stranu staviš šta ste i kao osvojili, mnogo teže nego što bi trebalo. ABA liga je morala lagano da se osvaja. U EL ništa, čak ste uspeli da oborite i dva negativna rekorda EL. Onog trenutka kada vam država ukine samo privilegiju, sve se ruši kao kula od karata.

MARKO 77

pre 4 godine

Da li se meni cini, ili su svi ( čitaj, grobari ), zaboravili na procenu nasih bezbednosnih struktura da postoji opravdana opasnost od izazivanja nereda!?

Emulator

pre 4 godine

Formira se nova liga na Balkanu : Oly, FMP i CZ. Ako obezbede finansiranje, Misko ce poslati cetvrti tim
(Realan, 04. januar 2020 21:16)

Tu vam je Oli konkurent sto znaci da ce te i sa bracom na krv i noz.Vama su dobri samo oni koji nece i ne mogu da vas ugroze.Cim neko hoce da vas ugrozi odma krece pljuvacina ,tuca,politika,muljanje.I takvi ste od osnivanja.

Emulator

pre 4 godine

Ponavljam, jedini krivac je nesposobno rukovodstvo lige, morali su javno, jasno i glasno, da kažu da postoje uslovi za odigravanje utakmice! Samo ćutanje možda nije i odobravanje ali pokazuje da i oni nisu bili sigurni u odluku!
(Komentator

Poslali vam brate odgovor Mupa Cg u kojem je receno da garantuju bezbednost.
Sta jos da vam kazu?
Da dodju da vas vode za ruku dole?
Igrali ste se politike i kao vas kaznili,mada mislim da od toga nece biti nista.
Ne umete vi fer i posteno nista,nista necete da postujete al zato vas i svi mrze.
Covicu igra dva kluba u ligi,jednom je vlasnik drugom "prvi covek",cirkus liga cim je to dozvolila.

Grr

pre 4 godine

Fer i pošteno smo osvojili sve titule, navedi bar jednu sumnjivu!
(Komentator, 5. januar 2020 08:52

Startuješ svaku sezonu sa dve pobede ispred svih!! Plus FPM svojim igranjem i te kako može da utiče na redosled na tabeli.
Sad ti navedi koja je od svih osvojenih poštena i regularna.

Buca

pre 4 godine

@suzavac

Sjajno poredjenje, MUTD nije dosao jer mu se moglo. Jer su Britanci. Jer su mocni. UEFA im je dala trofej jer ih bas briga za Zvezdu. Iz istog razloga su nas izbacili sa EP 1992 u Svedskoj.
I Zvezdi ce ovo proci ako je dovoljno mocna. Ako se niko ne pobuni, sto da ne.

nebojsa

pre 4 godine

Covic je Bog kosarke...
(realno, 04. januar 2020 23:06)

Rece covek mrtav ladan, kao da to nije nista i potpisa se sa "realno"?!?!
Ako je primarijus Covic ovako bog (inace se ta rec pise malim slovom, ali razumem da je ljubav u pitanju, pa ne zameram), a najbolji rezultat mu je, uz sve pare i igrace koje god je hteo, deveto mesto, tako li bese, sta li bi bio da je otisao na fajnal for ili daleko bilo, postao prvak Evrope? Panteon bogova? Majka bozica? Praotac Kronos? Keva?

darko

pre 4 godine

Ako se utakmica ne odigra ponovo i zvezda i partizan fmp i mega svi aut iz lige pa igrajte sa budućnosti i Cibonom . Nema veze šta je bilo pre sad je stvarno momenat za jedinstvo

pARTizan

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 4. januar 2020 21:49)


I pored umobolne nepismenosti, ovaj komentar nazalost pogadja srz stvari.
Partizan se uvek zrtvovao za 'srpski interes'....odbili smo da igramo prvu Ulebovu Evroligu zbog toga i posle ispastali zbog te odluke....pa smo onda naterani da udjemo u Jedransku ligu, opet zbog 'srpskih interesa'....pa smo onda morali da igramo FIBA ls pre koju godinu iz istih razloga....dok su ovim drugima puna usta srpskog interesa, a svakodnevno pisu saopstenja u sediste aba i zahtevaju kazne za Partizan i Megu....Partizan NE SME da podlegne pritisku i mora da se ogradi od ovih spodoba i da po prvi put u istoriji gleda svoj interes!!!!

sužavač

pre 4 godine

Ne vidim što bi bio kraj ABA lige, nek igra ko hoće, ko neće ne mora
(Kole, 4. januar 2020 21:29)

Ako neko misli da ce bilo koji srpski klub igrati ABA ligu ako zbog ove siutacije Zvezda istupi, grdno se vara. Ili pak ne poznaje prilike u nasoj zemlji.

Zozo

pre 4 godine

Звезду треба казнити избацивањем у нижи ранг јер ако се промени казна онда сигурно нема више АБА лиге.

webb

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

A vas strah da zvezda slucajno ne udje u playoff pa svaki poraz fmp je jer je eto "naredjeno" pravite Lejkerske od fmpa zbog straha u vama.

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Srpski klubovi da napuste ovu slovenacko-hrvatsku ligu, jednostavno nam netreba da igramo sa njima.
(Savo, 04. januar 2020 23:47)....A bio si za kada nas je tvoja legenda uvukla u istu,jel da licemeru ?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)ne vredi im ni to kada sada nemaju ni teoriske sanse da budu cetvrti. Velika sansa za partizan da osvoji napokon titulu.

Nemoguće je takav želudac postoji

pre 4 godine

Pokušavam da poverujem da je iko živ pročitao ovo saopštenje od početka do kraja. ali mozak odbija da poveruje da je to moguće.

stoler

pre 4 godine

Milivojevicu, sve budalastine koje si napisao odnose se samo i iskljucivo na vas. Od vas ovde slusamo gluposti kako nismo ni bili prvaci Evrope posto to nije djordijeva EL, od vas slusamo kako ste vi i samo vi najvazniji kosarkaski klub i da nista posle 1955. nije bitno, od vas ovde slusamo gluposti da je vase jedno finale Kupa Koraca vaznije od nasa tri koja smo i osvojili, da je jedno polufinale KES vaznije od cetiri Final 4. Od vas ovde slusamo i citamo svakodnevno tone i tone gluposti, lazi i izmisljotina. Od vas ovde slusamo kako ste vi bas borci za srpsku kosarku, bas vi koji ste sa sadasnjim predsednikom, hrvatima, slovencima i milom upravo i zakatancili srpsku kosarku osnivanjem ove koju kao sad hocete da napustate. Vi ste bruka i sramota koja ne treba ni da postoji.

pARTizan

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!
(Стара школа, 04. januar 2020 20:06)

Pa sigurno da cete imati najvise utakmica kad je format promenjen i imas po 30 meceva u sezoni.....ali ce ostati jedna cinjenica, neko ce zauvek ostati sampion Evrope i to u jedinstvenim okolnostima, a neko ce ostati zapamcen kao top 9

stoler

pre 4 godine

(realno, 4. januar 2020 23:06) a ti realno ne moras vise nikad nista da pises. Tako je, realno bolje. Zato sto si realno izlupetao takve gluposti da to nije realno.

Chb (Ugasiti balkan jedino resen)

pre 4 godine

Navijaci Partizana likuju zbog ovoga, dok na ulicama CG prebijaju izmedju ostalih i navijace Partizana...
Jesmo li dotakli dno ili ima jos da se leti do konacnog pada celokupnog morala u nasem drustvu????
Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....
(Straight Outta München, 4. januar 2020 19:55)
Zato si verovatno pobegao za Minhen i podržavam. Vazda bilo i bice komisiji da crkne krava... A sad posle onih desava u Podgorici poslednje 2godine nikada im ne bi otisao.. I na to kad se dodaju pretnje od pre 2-3 meseca na skupstini aba lige i cela situacija u CG budite malo realni ...

koja

pre 4 godine

Koja, 05. januar 2020 03:28)O kakvoj ti bosni i jugoplastici pricas, kakav partizan... znas li ti kad je to bilo? Kad su kosarku u evropi igrale 4 drzave a svi reprezentativci igrali za klubove iz svojih zemalja. Od 2016. je uveden novi sistem takmicenja u evroligi koji je zamenio onaj koji se pojavio tek nakon vaseg odlaska na f4. Jel shvatas sad sta je proslost? Pamtite evroligu sa zelenim gorama, nanterom i budiveljnikom...
(sryugos, 05. januar 2020 09:03)
Pa što onda vi niste bili prvaci Evrope kad je to tako lako bilo a da niste mogli da budete ni prvaci jugoslavije od sedamdesetih pa na ovamo vi ste šampioni šljake hahaha

koja

pre 4 godine

Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant(Koja, 5. januar 2020 03:28) Jel' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...
(Milivojević, 05. januar 2020 08:59)
Isto koliko vi uvazavate naše titule toliko i mi vaše sine i isto za fudbal kazemo da se liga šampiona nemoze porediti sa nekadašnjim kupom šampiona a vi odmah penite ali je činjenica da u košarci niste bili prvaci evrope pa čak niste ni finale igrali a pričate kako ste najbolji klub na ovim prostorima samo zato što ste na šljaci osvojili najviše titula a vidiš i mi u fudbalu do šezdesetih smo imali više titula i onda kreće kradja na čelu sa Miljanićem i opet vidiš mi smo i u fudbalu upisali jedno finale a u košarci evropsku titulu A vi samo u fudbalu i ne spominji mi molim te tamo neke kii uz kupove pobednika kupa da nebih ja spominjao tri evropska Radivoja Koraća

dragan

pre 4 godine

pa u bg su svakodnevno neki protesti pa se igraju utakmice i po nekoj logici stvari moze hrvatska ili crnogorska sluzba da jaze nije bezbedno i puj pike ne vazi..

kusavi

pre 4 godine

Manite se vise prepucavanja. Epilog ce se desiti veoma brzo. Sada ce se pokazati ko je koliko mocan i ko ima kakve karte u rukama. Jednostavno ako Zvezda napusti Abu svi gube a to doktor zna, i ne bi igrao na klimavo u to sam siguran. A vi grobari, ako Zvezda sutra istupi iz lige a vi budete pod pritiskom da to isto ucinite ce samo pokazati ko kola vozi a ko kapiju otvara, isto je tako bilo sa ulaskom u istu, isli smo tamo gdje samo mislili da ce nam u tom trenutku biti bolje. Jednostavno radimo ono sto nam se moze, kome se svidja neka prati a kome ne neka plače i kuka. Takva je situacije u svim sferama zivota u današnjem svijetu, pa i u sportu. Laku noć, prijatno.

Rover

pre 4 godine

O novcanoj kazni se moze polemisati ali zasluzeno smo izgubili utakmicu sluzbenim rezultatom. Nismo dosli na utakmicu, ne mozemo mi kao kosarkaski klub da ocenjujemo nivo bezbednosti u CG i da odlucujemo kada ce utakmica biti odigrana. Ona je zakazana pre pocetka sezone i tu nema sta da se menja. I Buducnost je morala da izadje na teren u majstorici prosle sezone, iako je i tada bilo svega na tribinama. Ne bi bilo fer da se sad pravi izuzetak.

A iz prve ruke znam da situacija u CG nije toliko napeta. Nasi mediji to po obicaju preveulicavaju i preteruju do te mere kao da preti gradjanski rat. Samo da prodaju novine. Bio sam sam u Crnoj Gori, prekjuce sam se vratio. Protesti su mirni i bez ikakvog nasilja, skandiranja, vatre ili bilo cega slicnog. Crnogorci koji podrzavaju vlast uopste ne prave kontra-proteste niti ikoga provociraju. I oni su hriscani i veruju u boga i ne pada im napamet da izazivaju bilo kakvo nasilje nad isto hriscanimma, vernicima Srpske pravoslavne crkve. Ovo sto pisu nasi mediji (cast izuzecima) su takve izmisljotine da stvarno nemam reci.

sryugos

pre 4 godine

(Koja, 05. januar 2020 03:28)

O kakvoj ti bosni i jugoplastici pricas, kakav partizan... znas li ti kad je to bilo? Kad su kosarku u evropi igrale 4 drzave a svi reprezentativci igrali za klubove iz svojih zemalja.
Od 2016. je uveden novi sistem takmicenja u evroligi koji je zamenio onaj koji se pojavio tek nakon vaseg odlaska na f4. Jel shvatas sad sta je proslost? Pamtite evroligu sa zelenim gorama, nanterom i budiveljnikom...

Dusan

pre 4 godine

Koliko sam ja procitao...ovo je samo predlog kazne a vrh ABA lige to treba ili da potvrdi ili da obori.
Kao neko ko je navijac Zvezde,smatram,da utakmica treba da se registruje u koris domacina i nista vise. Razumem neostvarenost ali toliko "mrznje" pojedinaca je zabrinjavajuca a tice se komentara.

Ja jedva cekam odluku vrha lige jer ce velika vecina vas,ovde potpisanih,biti u neverici zbog iste i pitam vas...hoce li u slucaju ponistenja prvo izrecenog predloga o kazni moci da se nastavi dalje a da nije "Zvezda to namestila"?

Komentator

pre 4 godine

Ne umete vi fer i posteno nista,nista necete da postujete al zato vas i svi mrze.
Covicu igra dva kluba u ligi,jednom je vlasnik drugom "prvi covek",cirkus liga cim je to dozvolila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emulator, 5. januar 2020 00:48)

Fer i pošteno smo osvojili sve titule, navedi bar jednu sumnjivu!

Milivojević

pre 4 godine

Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant
(Koja, 5. januar 2020 03:28)

Jel' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...

mile tranzišn

pre 4 godine

Grobari ne bi menjao ovu nasu evroligu za 15 vasih sa nanterom,budivelnkom,prokomom ,tauersima itd ne mogu ni da se setim koje su sve smejurije od ekipa bile

Milivojević

pre 4 godine

Dosta si se potrudio da zameniš teze ali ipak neuspešno. Imate enormno veliki, neopravdano, i nepotrebno veliki budžet za ABA takmičenje.Igrate sa dva tima ABA ligu. To nema nigde u svetu. Kada na drugu stranu staviš šta ste i kao osvojili, mnogo teže nego što bi trebalo. ABA liga je morala lagano da se osvaja. U EL ništa, čak ste uspeli da oborite i dva negativna rekorda EL. Onog trenutka kada vam država ukine samo privilegiju, sve se ruši kao kula od karata.
(Grr, 5. januar 2020 09:37)

Zar se ovo poslednje nije desilo tvom klubu koji je bio na "stabilnim nogama bez pomoći države". Onog trenutka kada vam je država ukinula privilegije, sve se srušilo kao kula od karata.

pera

pre 4 godine

I pored umobolne nepismenosti, ovaj komentar nazalost pogadja srz stvari.
Partizan se uvek zrtvovao za 'srpski interes'....odbili smo da igramo prvu Ulebovu Evroligu zbog toga i posle ispastali zbog te odluke....pa smo onda naterani da udjemo u Jedransku ligu, opet zbog 'srpskih interesa'....pa smo onda morali da igramo FIBA ls pre koju godinu iz istih razloga....dok su ovim drugima puna usta srpskog interesa, a svakodnevno pisu saopstenja u sediste aba i zahtevaju kazne za Partizan i Megu....Partizan NE SME da podlegne pritisku i mora da se ogradi od ovih spodoba i da po prvi put u istoriji gleda svoj interes!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pARTizan, 5. januar 2020 15:34)
Sveti partizan velikomuceni, pa vi jednu odluku po ovome niste doneli samostalno, stalno vas je neko pritiskao jadne.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

ne razumem samo zasto bi bio kraj aba lige ako bi zvezda odlucila da je napusti. 
naravno, kada kazem zvezda mislim na zvezdu i fmp.
(Vujosevic dr Dusko, 04. januar 2020 23:52)

Да бар нешто разумеш...

Straight Outta München

pre 4 godine

Navijaci Partizana likuju zbog ovoga, dok na ulicama CG prebijaju izmedju ostalih i navijace Partizana...
Jesmo li dotakli dno ili ima jos da se leti do konacnog pada celokupnog morala u nasem drustvu????
Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....

beogradjanin

pre 4 godine

Tako je! Pitacemo se pod broj jedan mi, kao najveci i najozbiljniji klub u krugu od 1000km, jer bez nas ovo takmicenje ne bi postojalo niti bi imalo tezinu.
Najjaci smo!

Стара школа

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ.
Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!

Igor

pre 4 godine

Aman ljudi, morali ste ici da igrate, manite se glupih izgovora! Igrajte utakmice i osvojite Aba ligu ako hocete da igrate opet EL, to vam je jedini nacin. Manite se vise iritantnih saopstenja i kukanja! Vec ste svojom politikom oterali navijace sa tribina, dosta vise!

analitičar

pre 4 godine

Jugosloveni i Milogorci u ekstazi.

za druge mi je jasno jer su antiSrbi,dokaza je bezbroj za to ali šta reći za ove prve? najbitnije im je loptanje, mržnja prema Zvezdi i Čovića iznad nacionalnog ponosa i interesa.

realno

pre 4 godine

Covic je Bog kosarke, znam da vas boli ali zvezda ce sve osvojiti, ove, naredne, i tako jos barem 10 godina, nemaju konkurenciju prakticno, Partizan se maksimalno gura, skola im je nula, dakle sve se samo uz pare moze uraditi, za razliku od zvezde gde im je Fmp prakticno razvojna ekipa a sigurno jedna od najjacih omdladinskih skola na svetu.. prema tome sve jasno ko dan, i bez para prakticno zveda moze da napravi ekipu za titulu..

mile tranzišn

pre 4 godine

ABA liga se i sada igra bez CZ, ja koliko se secam CZ je vec jednom ispala iz ABA lige, ili je prestala da ppstoji nesto tako.
(dronnnn, 04. januar 2020 19:51) ti da se secas necega ne bi bio ovde vec u rupi iz koje si

sužavač ispravlja

pre 4 godine

Bezbedonosna Informativna Agencija (BIA) Srbije je dostavila pisani dokument kojim se govori da nečija bezbednost može biti ugrožena.
HAJDE DA VIDIMO BILO KOGA U OVOJ DRŽAVI DA POSTUPI SUPROTNO OD TOGA I POVEDE BILO KOGA.
KO BI DRUGAČIJE POSTUPIO OD VAS NEKA KAŽE OVDE!!!
DA LI JE NEBOJŠA ČOVIĆ SMEO DA VODI EKIPU?

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)ne vredi im ni to kada sada nemaju ni teoriske sanse da budu cetvrti. Velika sansa za partizan da osvoji napokon titulu.

Lazar Grbić

pre 4 godine

Ja sam uveren da KK Crvena Zvezda ima dogovor sa bordom EL da bude makar 3 godine učesnik EL! Ja sam zvezdaš i o Čoviću može da se priča i ovo i ono,al da je sposoban košarkaški radnik i da je vrlo pragmatičan to je neosporno,Takodje da nikad ne rizikuje više od onog što ne mora...Videćete KK Crvena Zvezda je siguran učesnik i sledeće godine EL!A što se tiče ABA ovo je možda šansa da se okrenemo našoj ligi i našoj košarci...

darko

pre 4 godine

Ako se utakmica ne odigra ponovo i zvezda i partizan fmp i mega svi aut iz lige pa igrajte sa budućnosti i Cibonom . Nema veze šta je bilo pre sad je stvarno momenat za jedinstvo

fancy

pre 4 godine

Ne moze BIA da kroji kalendar ABA lige. Sutra ce Hrvatska bezbedonosna agencija da trazi odlaganje utakmice u Beogra...
I tako u nedogled.
(Buca, 04. januar 2020 21:13

...jer se u Beogradu desava, sta!? Ovo za vas srbe, pardon grobare, sto se desava u CG nije nista strasno? Nema osnova za brigu za bezbednost? Ajde realno? Ono? Paljba i gledajte da osvojite EC i dozovite se pameti malo oko ovakvih stvari.. ABA nema prohodnost ka EL i kao takva je besmislena.

mile tranzišn

pre 4 godine

Bravo Zvezdo moja!!! Uz klub do kraja,a ovi neka se nasladjuju i nek likuju znaju i oni jadni da ce igrati evrokup jos bar 20 godina.. mozda se budu ljutili i sarali cas evrokup cas ligu samoiona al dobro to je vec njihova stvar

Луле

pre 4 godine

Треба разумети ове гробаре што ликују. Једина могућност да освоје ову лигу је да Звезда напусти исту. Њих није брига што су покрадени у Подгорици, само их интересује да Звезда пропадне.

aaaaaaaaaaaa

pre 4 godine

A narikace u crnom se vec ponadale ! No, na stranu to i na stranu to da nas na kraju stvarno i kazne ! Da li vi stvarno mislite da Covic vuce ovako radnikalne poteze ,a da pritom ne zna sta to sve donosti , tj da li mislite da bi im tek tako dao pobedu ,a da pritom nema nekog keca u rukavu za nastavak sezone i za potencijali play off mec sa njima !? Sve u svemu , bico ovo uzbudljiva sezona u to sam siguran !

Spale

pre 4 godine

Vest o pobedi Partizan Igokee 50 komentara i to uživo išlo. Vest o Zvezdi, 15 minuta 120 komentara. Uhh, velika si Zvezdo i uvek ćeš im smetati.

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....
(Straight Outta München, 04. januar 2020 19:55)

Nikad uz cigane!

Pedja 71

pre 4 godine

Pa daj da vam upisemo sve pobede do kraja, ako to sto ste pobedili raspali Bajern znaci da bi sigurno dobili. Cisto da druge ekipe ne placaju igrace ako vec znate unapred da bi sve pobedili. Ljudi, niste otisli na utakmicu dobili ste kaznu kakva je po propisima, mogli ste po meni i gore da prodjete. Niste vi tu da bi vodili spoljnu politiku Srbije nego da bi igrali kosarku. Tacka.
(Pazi kakva logika, 04. januar 2020 20:48)

Pravite se ludi u svojoj mrznji prema Zvezdi.
Oni koji vode spoljnu politiku su i odlucili da Zvezda ne ide.
Da smo otisli, zvonile bi sve frakcije da dajemo legitimitet milogorskim svinjarijama.
Ako ABA dobaci do kraja, Zvezda ce uzeti trofej, uopste ne brinemo.

Carrera

pre 4 godine

Bedan pokusaj da se ovaj sraman postupak,mislim na nedolazak Fmp a u Pg,okarakterise kao nekakav visi nacionalni interes od koga ce nas narod u CG imati neki benefit.
(nik sloter, 04. januar 2020 20:24)
FMP tek treba da putuje u Pg. A termine "bedno" i "sramno" prvo nauči da pravilno tumačiš da bi mogao da ih primenjuješ.

qqlele

pre 4 godine

Tako je bre, bravo! A kakav bi rezultat te utakmice bio i koliko stoji prica da se Zvezda navodno uplasila, vise nego jasno govore rezultati utakmica odigranih posle toga - Zvezda pregazila Bajern s 30 a Milov ponos jedva pobedio Primorsku uz sumnjiv faul na kraju meca

KK Kukavice

pre 4 godine

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?!
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

Mukice jedna, pa sta cemo sa vama kad ste preplaseni, imate traumu a niste ni otisli...ccccc....tzv. "stubovi srpstva", pihh...

Ich

pre 4 godine

a dok je taj milo finansirao tvoj vestacki klubic onda je bio dobar...nezahvalnici, da vam njega nije bilo i sponzorskog ugovora sa "volijem", igrali bi prvu ligu zeleznika...
(Alberto Rato, 04. januar 2020 20:59)

Što si ti dobar ekonomista i stručnjak za marketing, svaka ti čast! Sponzori daju novac onome ko je najpopularniji i najbolji. U Hrvatskoj ne vole Zvezdu, ali misle na promociju robe i usluga. Kapital ne gleda naciju i boju, nego profit.

www://sve kako vi zelite?necemoci.com

pre 4 godine

Kraj ABA zbog vas? Nije valjda? Najbolji ste u saopstenjima. Regularnost lige? A gde je ona bila pre nekoliko godina? Brzo se zaboravlja sta se radilo..

dragan

pre 4 godine

Zvezda je trebala ici u Podgoricu,potpali su pod politicki uticaj I kazna je realna!
Ako srusi ABA ligu Zvezda nece videti EL narednih 20 godina!

Alberto Rato

pre 4 godine

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?! 
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

a dok je taj milo finansirao tvoj vestacki klubic onda je bio dobar...nezahvalnici, da vam njega nije bilo i sponzorskog ugovora sa "volijem", igrali bi prvu ligu zeleznika...

duka

pre 4 godine

ne volim sto nismo otisli na mec ali problem je sto u ovoj neozbiljnoj ligi ne postoji jasno utvrdjena pravila sta je to opravdano a sta neopravdano odsustvo sa meca. ako izvestaj bezbedonosne agencije nije opravdan razlog onda stvarno ne znam sta je. druga je stvar to na koji je nacin zvezda dosla do tog izvestaja ali cim nisu jasna pravila postoji prostor za manipulaciju. u svakom slucaju ovo nam znatno otezava situaciju ali siguran sam da cemo biti u 4, ekipa se podigla i deluje odlicno, rotacija je konacno promenjena i sve ove komsije koje bi htele do trona bez borbe sa nama morace da se preracunaju jos jednom. posle svih turbulencija ove sezone mogla bi ovo da bude jedna od sladjih titula u poslednje vreme.

Emulator

pre 4 godine

Da ste igrali razvalili bi Buducnost,ocajno su igrali protiv Primorske.
Vise ste politicka partija nego sportski klub.Nikad nize niste spali.

KOSTA1703

pre 4 godine

A što bi FMP izgubio?
Dovede kompletnu ekipu Zvezde preko noći i osvoji tu ligu, ako im se ćefne.
Čisto da pokaže sav sjaj i bedu pravila u ABA ligi.
Ali nije to problem.
Problem je što jedna privatna firma prkosi državnoj agenciji, u ovom slučaju preporuci bezbednosne agencije države Srbije.
Kada su bili nemiri u Ukrajini, Ukrajina je garantovala bezbednost ali se svejedno nije igralo u Donjecku nego u kijevu(Liga Prvaka u fudbalu), jer se gostujuće ekipe nisu osećale sigurno.
A kad imaš slučaj da sin načelnika policije sedi u prvom redu i pljuje igrače protivnika, kako ozbiljno da shvatiš bezbednost koju njegov otac nekom garantuje?

Mladen

pre 4 godine

Zvezda je bila premorena od igranja dve teške utakmice u Evroligi zaredom i nisu bili fizički spremni za teško gostovanje u Podgorici. Znali su da će izgubiti tu utakmicu ako je odigraju u zakazanom terminu. Zato su smišljali na sve načine kako da utakmicu odlože, a dešavanja na političkoj sceni CG su im došla kao slamka spasa od ispadanja iz igre za titulu pre plej ofa. I tu leži jedina istina. Oni znaju da bi tim porazom sebi značajno umanjili šanse za prolaz u plej of, pa su posegli za nesportskim potezima, ne bi li ostavili sebe u igri. Sve ostalo su truli izgovori.

b.b.

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Ne znam čemu toliki strah,ako ste ubeđeni da ste najbolji :)

severnjača

pre 4 godine

Grobari, ne radujte se tuđoj nesreći, ako Zvezda napušta ABA ligu idete "u paketu" i vi sa ostalim srpskim klubovima! Nećete vi da odlučujete o svom statusu u ligi već onaj ko vas finansira i ko vam kupuje igrače!

MARKO 77

pre 4 godine

Da li se meni cini, ili su svi ( čitaj, grobari ), zaboravili na procenu nasih bezbednosnih struktura da postoji opravdana opasnost od izazivanja nereda!?

NY

pre 4 godine

Pravo u metu. Nije KK ribolovačko udruženje. Imaju pravnu službu. Samo me čudi što ostala tri srpska kluba ćute. Iz jednog kluba ne šalju osobu na skupštinu ABA jer je nnjihov čovek na službenom putu. Očigledno je da srpski timovi nemaju zajedništvo. Nedavno jedan klub pokradu u Pidgorici a oni ćute a to be trebalo da bude jedna od tema u Zagrebu. Sudjenje i delegiranje sudija

Crnogorac

pre 4 godine

Pokušali ste preko sporta da napravite da je u CG atmosfera takva da su kao ugroženi srbi i da zato ne može da se igra. U CG mislimo različito po pitanju crkve i po pitanju drugih pitanja ali smo tolerantni na te razlike. Sjedimo za istim stolom i ispijamo kafe skupa pod lijepim i toplim januarskim suncem. Ovi divljaci iz DF-a što su pokušali u skupštini da prave nerede uopšte nemaju podršku naroda. Najveću podršku do sad su imali od zvezdinih navijača u pokušaju paljenja zastave u kom su skupu i sami učestvovali.

KK Kukavice

pre 4 godine

za druge mi je jasno jer su antiSrbi,dokaza je bezbroj za to ali šta reći za ove prve? najbitnije im je loptanje, mržnja prema Zvezdi i Čovića iznad nacionalnog ponosa i interesa.
(analitičar, 04. januar 2020 20:07)

Kao prvo ovde nije rec o nekom nacionalnom ponosu, dok interes postoji, naravno Covicev. Kao drugo vi niste reprezentacija Srbije pa da gajimo neke empatije prema vama. Vi ste jedan privatni klub iz Srbije. Kao trece, secate se pete utakmice u Bg i prve dve u finalu...e pa, kako sejes tako zanjes.... brate Srbine.

nik sloter

pre 4 godine

Bedan pokusaj da se ovaj sraman postupak,mislim na nedolazak Fmp a u Pg,okarakterise kao nekakav visi nacionalni interes od koga ce nas narod u CG imati neki benefit.

Ich

pre 4 godine

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?
(sužavač, 4. januar 2020 22:15)

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.
(Milan, 04. januar 2020 22:57)

Mislim da lupaš! Kakva saglasnost?!

sasa the red baron

pre 4 godine

LUDORIJE;ABA liga je dobila pitanje od Zvede 3 dana pre pocetka utakmice... Ako ABA smatra da su uslovi ispunjeni, da je sigurnost zagarantovana, Zvezda ce igrati...ALi bez potvrde ABA CZ ne ide u PG... ABA liga se 3 dana nije javila(???) nego se javila 3 sata posle pocetka utakmice... ABA je organizator, i presednistvo ABA je moralo da odreaguje, ali posto se cutalo,niti su Zvedi date bilo kakve garancije, niti bilo sta, da su se baremjavili i rekli "morate igrati" ili "ne morate" bilo sta, ali ABA nije napravila nista.Utakmica ce sigurno biti ponovo odigrana

Nebojsa

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...

webb

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

A vas strah da zvezda slucajno ne udje u playoff pa svaki poraz fmp je jer je eto "naredjeno" pravite Lejkerske od fmpa zbog straha u vama.

C3po

pre 4 godine

Stvarno ste preterali! Non stop nekoga nesto ucenjujete i da ne kazem sta radite. I ja sam bio za to da se odlozi utakmica ali sada ovo ako ne ponovite utakmicu i ukinete kazne, kraj ABA lige! To je bolesno. Pa vi ste je takvu kakva je sada i stvorili, sta se non stop bunite. I da, ovo ste verovatno i planirali mnogo ranije, jos onda kada ste saznali da nije zagarantovano mesto u Evro ligi pobedniku ABA lige. Jos kada su se nadovezali porazi pa 7. mesto na tabeli, sada bez sa bojnog polja. Imate najaci tim, pa dokazite i sada stisnite zube do kraja pa izborite f4 i tamo pobedite Buducnost. Ovako cete bez potrebe biti upamceni kao kukavice koje se povlace kada je frka.

gremlin

pre 4 godine

Kad CIBONU IZBACE I UMESTO NJE IGRAJU EL ONDA IM TREBA ABA,a kad sami naprave grešku kukaju...ajde istupite i igrajte sa Olimpijakosom po 15x prijateljske...

Gaj Kasije Longin

pre 4 godine

Ja ne mogu da vjerujem da oni očekuju novi termin za utakmicu na koju SAMOVOLJNO NISU OTPUTOVALI!Pa ljudi sutra će Zadar pred gostovanje npr.Olimpiji reći "joj danas je petak a mi petkom ne igramo u Ljubljani" i samovoljno ne odu u Ljubljanu i kažu oćemo drugi termin!
Nebojša tražio si odlaganje i nisi ga dobio,morao si izaći na teren čovječe šta ti pričas

duka

pre 4 godine

@ne vredi im ni to kada sada nemaju ni teoriske sanse da budu cetvrti. Velika sansa za partizan da osvoji napokon titulu.
(dnevna doza prosecnog Srbende

covece znas li ti sta znaci teoretska sansa i da li si pogledao raspored do kraja ili samo zuris da prvi komentarises? imamo 9 meceva do kraja, 1 pobedu zaostatka za konkurentima cak i sa ovom odlukom i realne sanse da dobijemo sve do kraja. za jedno se slazem, jedina sansa da partizan NAPOKON osvoji titulu je da mi ne budemo u konkurenciji.

Chb (Ugasiti balkan jedino resen)

pre 4 godine

Navijaci Partizana likuju zbog ovoga, dok na ulicama CG prebijaju izmedju ostalih i navijace Partizana...
Jesmo li dotakli dno ili ima jos da se leti do konacnog pada celokupnog morala u nasem drustvu????
Jadni smo. Umesto da stanemo jedninuz druge, mi pokazujemo da zasluzujemo sve sto nam se dogadja....
(Straight Outta München, 4. januar 2020 19:55)
Zato si verovatno pobegao za Minhen i podržavam. Vazda bilo i bice komisiji da crkne krava... A sad posle onih desava u Podgorici poslednje 2godine nikada im ne bi otisao.. I na to kad se dodaju pretnje od pre 2-3 meseca na skupstini aba lige i cela situacija u CG budite malo realni ...

webb

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

A vas strah da zvezda slucajno ne udje u playoff pa svaki poraz fmp je jer je eto "naredjeno" pravite Lejkerske od fmpa zbog straha u vama.

nesa80

pre 4 godine

cim nisu prvi sad ce da prave neki cirkus,tako su godinama radili dok je partizan bio prvak u fudbalu i kosarci,digli su kuke i motike,drzavu,navijace,predsednika...dok nisu sve silom preuzeli.e sad hoce opet da uvuku partizan u nasu ligu da se igra po zvezdinim pravila.daleko vam lepa kuce,oformite vasu ligu pa nek vam sude politicari i domace sudije pa igrajte vi i fmp,samo dalje od partizana,mi ne zelimo da ucestvujemo u to vase lazno srbovanje gde bi vi da kradu svi za vas.samo izadjite iz lige niko vas nedrzi,jednom ste nas preveslali vise ne,adios

Zdravko

pre 4 godine

ABA liga bez Zvezde i FMP-a, pa čak i bez svih srpskih klubova (ako kojim slučajem to bude odluka saveza) je opet jača od bilo koje nacionalne lige.
Srećno komšije, svak svoju sudbinu kroji.

sužavač

pre 4 godine

Ne vidim što bi bio kraj ABA lige, nek igra ko hoće, ko neće ne mora
(Kole, 4. januar 2020 21:29)

Ako neko misli da ce bilo koji srpski klub igrati ABA ligu ako zbog ove siutacije Zvezda istupi, grdno se vara. Ili pak ne poznaje prilike u nasoj zemlji.

Bob Sent Kler

pre 4 godine

Ako neko misli da je ova utakmica u PG bezbedonosno bila opasnija od prvih godina Jadranske lige i gostovanja nasih timova u Splitu, Zadru i Zagrebu, onda se taj grdno vara ili je zlonameran u svojim procenama.

Vujosevic dr Dusko

pre 4 godine

ne razumem samo zasto bi bio kraj aba lige ako bi zvezda odlucila da je napusti.
naravno, kada kazem zvezda mislim na zvezdu i fmp.

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Ako ostane kazna treba napustiti ligu!
(Don Dzonson, 04. januar 2020 20:01)....Majstore pitaj svoju legendu iz zeleznika ko nas je uvukao u tu ligu

Pazi kakva logika

pre 4 godine

Tako je bre, bravo! A kakav bi rezultat te utakmice bio i koliko stoji prica da se Zvezda navodno uplasila, vise nego jasno govore rezultati utakmica odigranih posle toga - Zvezda pregazila Bajern s 30 a Milov ponos jedva pobedio Primorsku uz sumnjiv faul na kraju meca
(qqlele, 4. januar 2020 20:03)
Pa daj da vam upisemo sve pobede do kraja, ako to sto ste pobedili raspali Bajern znaci da bi sigurno dobili. Cisto da druge ekipe ne placaju igrace ako vec znate unapred da bi sve pobedili. Ljudi, niste otisli na utakmicu dobili ste kaznu kakva je po propisima, mogli ste po meni i gore da prodjete. Niste vi tu da bi vodili spoljnu politiku Srbije nego da bi igrali kosarku. Tacka.

Kupac diplome

pre 4 godine

Opet kruže spinovi i opet je Zvezda "u pravu". Porediti utakmice Real Madrida i Barselone sa utakmicama Zvezde i Budućnosti je bezobrazluk. Oni su klubovi iz iste države, dok ova dva to nisu. Bitno je šta kažu bezbednosne službe u državi u kojoj se utakmica igra. Krajnji sud donosi liga i to je to. Nisi poslušao preporuke lige i bićeš kažnjen. Šta tu nekome nije jasno? Navijač sam Crvene Zvezde i slažem se sa odlukom. Političari uvek svoje brljotine pokušavaju da opravdaju nekom zaverom.

shade

pre 4 godine

Da je zvezda prva ovo bi bilo jedno odlicno takmicenje i regularno.
Zbog lose forme i toliko poraza takmicenje je nakaradno i neregularno.

Onu titulu Buducnosti od prije dvije sezone covic ne moze da preboli i od tada radi na unistenju lige

fancy

pre 4 godine

Šta brinete, izgubila Primorska jer n'ume, izgubiće i FMP od Cibone jer mora...
(Kure, 04. januar 2020 19:53)

Sta bi sa FMP Cibona bese?
Da bog da osvojili ABA i gledali nas sa licencom kako idemo u EL i sledece godine!

sužavač

pre 4 godine

@Buca
Disciplinska komisija ABA je primenila propise i drugačije nisu mogli ni da postupe ALI KONAČNU ODLUKU ĆE DONETI PREDSEDNIŠTVO ABA KOJE ĆE PONIŠTITI TU ODLUKU I IGRAĆE SE NOVA UTAKMICA.
Mani te fazone o reciprocitetu drugih BIA

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Ja sam uveren da KK Crvena Zvezda ima dogovor sa bordom EL da bude makar 3 godine učesnik EL! Ja sam zvezdaš i o Čoviću može da se priča i ovo i ono,al da je sposoban košarkaški radnik i da je vrlo pragmatičan to je neosporno,Takodje da nikad ne rizikuje više od onog što ne mora...Videćete KK Crvena Zvezda je siguran učesnik i sledeće godine EL!A što se tiče ABA ovo je možda šansa da se okrenemo našoj ligi i našoj košarci...
(Lazar Grbić, 04. januar 2020 20:15)

Ne 3, doživotno. Jer Evroliga je zapravo nastala da bi sebi učinila tu čast i vas svrstala u doživotne učesnike.

Komentator

pre 4 godine

Ne umete vi fer i posteno nista,nista necete da postujete al zato vas i svi mrze.
Covicu igra dva kluba u ligi,jednom je vlasnik drugom "prvi covek",cirkus liga cim je to dozvolila.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Emulator, 5. januar 2020 00:48)

Fer i pošteno smo osvojili sve titule, navedi bar jednu sumnjivu!

Šruder protiv Šredera

pre 4 godine

Konačno saopštenje! Ovaj put smo morali da čekamo cela 4 dana. Nemojte više tako, željni pratioci očekuju barem dnevna saopštenja.

Sima

pre 4 godine

LUDORIJE;ABA liga je dobila pitanje od Zvede 3 dana pre pocetka utakmice... Ako ABA smatra da su uslovi ispunjeni, da je sigurnost zagarantovana, Zvezda ce igrati...ALi bez potvrde ABA CZ ne ide u PG... ABA liga se 3 dana nije javila(???) nego se javila 3 sata posle pocetka utakmice... ABA je organizator, i presednistvo ABA je moralo da odreaguje, ali posto se cutalo,niti su Zvedi date bilo kakve garancije, niti bilo sta, da su se baremjavili i rekli "morate igrati" ili "ne morate" bilo sta, ali ABA nije napravila nista.Utakmica ce sigurno biti ponovo odigrana
(sasa the red baron, 04. januar 2020 21:38) Cutanje znaci odobravanje ;))

Milan

pre 4 godine

DA LI ZNAŠ DA MANČESTER JUNAJTED NIJE DOŠAO NA REVANŠ UTAKMICU SUPER KUPA PROTIV CRVENE ZVEZDE U FUDBALU 1991. U BEOGRAD ZBOG POLITIČKE SITUACIJE PA JE IPAK DOBIO PEHAR OD UEFE!?
(sužavač, 4. januar 2020 22:15)

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.

dondončić

pre 4 godine

Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Naravno.Naročito balkanski.Olimpijakos i Panatenaikos su na Iberijskom poluostrvu

molina

pre 4 godine

Vazno je da su grobari zadovoljni.
Ovo ce biti kraj lige.
Zvezda ce sledece godine igrati Kls i Euro kup.
Licno mislim da je Aba najbolje resenje ali je previse negativne politike u regionu, sto se prenosi na sport.

Komentator

pre 4 godine

Kao Zvezdaš smatram da je trebalo otići u PG i da je Zvezda izmanipulisana od strane države! Ali, ako rukovodstvo lige nije stvarno odgovorilo 3 dana na zahtev, ono je odgovorno za ovu situaciju! Od prošle sezone tvrdim da je nesposobno rukovodstvo lige jedini krivac za finalnu seriju i cirkus od strane oba kluba! Onog trenutka kad su prećutali na scene iz PG u pretprošlom finalu i nisu kaznili Budućnost, počeo je rat! Ne gotovim Čovića ali da se razumemo, kad te ne štiti sistem ideš u svoj način borbe, prljavo kao protivnik! Ponavljam, jedini krivac je nesposobno rukovodstvo lige, morali su javno, jasno i glasno, da kažu da postoje uslovi za odigravanje utakmice! Samo ćutanje možda nije i odobravanje ali pokazuje da i oni nisu bili sigurni u odluku!

Aleksandar

pre 4 godine

Znači, prema Čovićevom shvatanju, dovoljno je uputiti zahtev za odlaganjem, i ekipa ne mora da putuje na meč??
I sad će predsedništvo lige da se sastaje, da razmatra da li treba odlagati meč koji je već registrovan?
Pa, ako se ponize da to urade, skidam kapu Čoviću za autoritet...

Shone

pre 4 godine

Pravite se ludi u svojoj mrznji prema Zvezdi.
Oni koji vode spoljnu politiku su i odlucili da Zvezda ne ide.
Da smo otisli, zvonile bi sve frakcije da dajemo legitimitet milogorskim svinjarijama.
Ako ABA dobaci do kraja, Zvezda ce uzeti trofej, uopste ne brinemo.
(Pedja 71, 04. januar 2020 21:16)
Nema bre mrznje, samo vi ne kapirate da ste sportski klub i da nemate vi sta da dajete ili ne dajete legitimitet predsednicima drugih drzava. To je politika i time se bavi neko drugi.

KOSTA1703

pre 4 godine

Kupac diplome

Ne, Zvezdi je jedino relevantno šta kažu državne slube Srbije.
Šta Zvezda ima sa bilo kom državnom službom u Crnoj Gori?

Cinik

pre 4 godine

Ovako kako je Crvena Zvezda izdala saopštenje može se zaključiti da je to pisala jedna potpuno oravno neuka osoba. Pozivanje na višu silu znači da tražite odlganje utakmice zbog nevremena, snega, poplave, ne daj bože zemljotresa. Kada se neko poziva na višu silu a pri tom misli na nekakve demonstracije u drugoj državi a koristi informacije koje mu predočava državna bezbednost onda to jasno ukazuje na političku konotaciju takve odluke. Na stranu to ko treba da donese odluku o odlaganju utakmice, kada se jedan ovakav klub koji je nastao na volšeban način poziva i na to da ukoliko kazna opstane ili se potvrdi da će ABA liga prestati ili u prevodu da će ovaj veštački klub napustiti takmičenje onda to ne znači ništa drugo do jednu ucenu. E, sada šta će se desiti, ne znam. Da se poštuju pravila, kazna bi bila mnogo rigoroznija, a ovako? Za očekivati je da se ne donese nikakva odluka iz političkih razloga kao i što je dozvoeljeno da Zvezda ili bolje rečeno FMP ima dva kluba u istoj ligi sa istim vlasnikom ( kod FMP prikirivenog). Sve u svemu još jedna lakrdija u izvođenju KK Zvezda, Nebojše Čovića i još jednog čoveka.

Salaso

pre 4 godine

Puj pike ne važi u prevodu nećemo da platimo pa se vi češite.
(ko je ovde lud, 04. januar 2020 22:41)
A onda se obrate Bartomeu i kažu nema igranja dok se ne plati, sto je za očekivati

Panta SD

pre 4 godine

Igračima i stručnom štabu bi trebalo pustiti nekoliko puta žensko finale Evropskog Prvenstva gde su naše devojke porazile Turkinje u neverovatno naelektrisanoj atmosferi medju 10.000 Turskih navijaca da bi konacno shvatili da odlaganjem su mogli da samo dobiju diplomatsku pobedu od strane naših političara kao na Jarinju ali nista od bodova . Ne vidim provokaciju koja bi uzdrmala petorku koja je legija stranaca i daj boze da znaju dve psovke .
Znaci greška i sada mogu da Srpsku kosarku nasilno da teraju iz ABA lige koju su pre nekoliko godina nametali kao spas i melem... Kakvi su to likovi

realista

pre 4 godine

Nisu nama krivi ni crnogorci, ni Hrvati, ni muslimani....Mi se medjusobno mrzimo.Da li je normalno da se Srbi medjusobno pljuju i vredjaju kad je rec o srpskim klubovima, i svega ostalog . Zato nam je i ovako.

sryugos

pre 4 godine

(Koja, 05. januar 2020 03:28)

O kakvoj ti bosni i jugoplastici pricas, kakav partizan... znas li ti kad je to bilo? Kad su kosarku u evropi igrale 4 drzave a svi reprezentativci igrali za klubove iz svojih zemalja.
Od 2016. je uveden novi sistem takmicenja u evroligi koji je zamenio onaj koji se pojavio tek nakon vaseg odlaska na f4. Jel shvatas sad sta je proslost? Pamtite evroligu sa zelenim gorama, nanterom i budiveljnikom...

online

pre 4 godine

znavi vama treba dopis da utakmica moze da se odigra?! dopis stize samo ako utakmica ne moze da se odogra i da se klubovi o
tome obaveste... zar vas nije sramota? sad treba aba liga svako kolo svim klubovima da salje da se utakmice koje su predvidjene kalendarom mogu da se odigraju?!!

Oskar Smit

pre 4 godine

Kako vi svi ne shvatate da je i Partizan u velikom problemu jer mu neće biti dozvoljeno da brani svoje interese već će morati da po naredbi sa vrha u najmanju ruku ćuti. Ništa se neće smeti protiv CZ. Živi bili pa videli...

Mladići botovi, devojke vrele

pre 4 godine

Bezbedonosna Informativna Agencija (BIA) Srbije je dostavila pisani dokument kojim se govori da nečija bezbednost može biti ugrožena.
HAJDE DA VIDIMO BILO KOGA U OVOJ DRŽAVI DA POSTUPI SUPROTNO OD TOGA I POVEDE BILO KOGA.
KO BI DRUGAČIJE POSTUPIO OD VAS NEKA KAŽE OVDE!!!
DA LI JE NEBOJŠA ČOVIĆ SMEO DA VODI EKIPU?
(sužavač ispravlja, 4. januar 2020 20:40)

Ocenu bezbednosti može da radi samo bezbednosna služba zemlje domaćina, i samo je ona relevantna. Ovo sa BIA dokumentom je spin od kog mi se želudac okreće.

A grobari duvaju u istu tikvu sa Milom. Šta se moglo očekivati od ovde deklarisanih navijača JSD partizan?!
(Srbin, 04. januar 2020 20:22)

Srbine, koga je ono beše Milo gledao u Areni? Ili Bokan u Pioniru, kada se igrao meč EL bez publike? To su vaši prijatelji i sponzori (Diva, Voli), ali je prijateljstvo puklo 2018, kada ste im u Beogradu skandirali "Šiptari, Šiptari" i napadali igrače kod tunela.

bgd

pre 4 godine

cekaj jel su ovo oni sto su im braca iz zagreba predali igranje u evro ligi koju da nije njih ne bi videli ni u snovima aaa to su ti hvala sto si me podsetio!!

Milivojević

pre 4 godine

Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant
(Koja, 5. januar 2020 03:28)

Jel' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...

MiodragCZ

pre 4 godine

ABA liga bez Zvezde i FMP-a, pa čak i bez svih srpskih klubova (ako kojim slučajem to bude odluka saveza) je opet jača od bilo koje nacionalne lige.
Srećno komšije, svak svoju sudbinu kroji.
(Zdravko, 4. januar 2020 21:09)

Prijatelju izbroj samo koliko su titula uzeli Partizan i Zvezda i sve je jasno.

Kninska kobra

pre 4 godine

Ne brinite. Sad će FMP da krene sa ,,opadanjem" forme, koliko već protiv Cibone. Pozdrav panteri
(Metalac, 04. januar 2020 19:49)

I da li je pala forma? Vidim lagano protiv Cibone, a i vas će, samo polako :-)

sužavač

pre 4 godine

Los ti je primer. To je uradjeno u dogovoru 2 kluba. Zvezda je dala saglasnost za to.
(Milan, 4. januar 2020 22:57)


Манчестер званично није желео да игра у Београду због рата у Југославији (у Београду и Србији тога није било), а у ствари су знали да против Звезде тешко могу да остваре повољан резултат на Маракани обзиром да су црвено-бели у то време имали одличан тим и поред одлазака петорице важних фудбалера. УЕФА је касније пресудила да се игра само једна утакмица и то у Манчестеру, тиме је острвљанима омогућена велика предност. Као и увек Енглези су искористили свој велики утицај ван терена и добили оно што су желели.

То им није било довољно, па су добили и дозволу да играју са више странаца од тројице, колико је било дозвољено у то време у еврокуповима. Због промене прописа и одигравања само једне утакмице у Супер купу Европе, УЕФА је суспендовала и правило о три дозвољена странца, па је Фергусон на терен од старта послао шесторицу иностраних фудбалера – Шмајхела (Данска), Ирвина (Ирска), Канчелскиса (СССР), Меклера (Шкотска), Хјуза и Блекмора (Велс), а у наставку је ушао и седми странац, тада млади Велшанин Рајан Гигс. Тако је Манчестер направио преседан у европском фудбалу и пет година пре доношења Босмановог правила играо са већином странаца у тиму.

Црвена звезда 1913

pre 4 godine

ne razumem samo zasto bi bio kraj aba lige ako bi zvezda odlucila da je napusti. 
naravno, kada kazem zvezda mislim na zvezdu i fmp.
(Vujosevic dr Dusko, 04. januar 2020 23:52)

Да бар нешто разумеш...

mg

pre 4 godine

Smeta li navijačima Zvezde činjenica da prvi čovjek njihovog kluba iz prvog reda do terena prati sve utakmice još jednog drugog kluba iz iste lige? Zamislite da Florentino Perez prati Real pa onda još i Valjadolid iz svečane lože, i da je prvi čovjek oba kluba u istom takmičenju? I da se zna da ovaj drugi nikad neće ugroziti onaj prvi? Kakva je ovo liga?

Buca

pre 4 godine

@suzavac

Sjajno poredjenje, MUTD nije dosao jer mu se moglo. Jer su Britanci. Jer su mocni. UEFA im je dala trofej jer ih bas briga za Zvezdu. Iz istog razloga su nas izbacili sa EP 1992 u Svedskoj.
I Zvezdi ce ovo proci ako je dovoljno mocna. Ako se niko ne pobuni, sto da ne.

kusavi

pre 4 godine

Manite se vise prepucavanja. Epilog ce se desiti veoma brzo. Sada ce se pokazati ko je koliko mocan i ko ima kakve karte u rukama. Jednostavno ako Zvezda napusti Abu svi gube a to doktor zna, i ne bi igrao na klimavo u to sam siguran. A vi grobari, ako Zvezda sutra istupi iz lige a vi budete pod pritiskom da to isto ucinite ce samo pokazati ko kola vozi a ko kapiju otvara, isto je tako bilo sa ulaskom u istu, isli smo tamo gdje samo mislili da ce nam u tom trenutku biti bolje. Jednostavno radimo ono sto nam se moze, kome se svidja neka prati a kome ne neka plače i kuka. Takva je situacije u svim sferama zivota u današnjem svijetu, pa i u sportu. Laku noć, prijatno.

Luka Laban

pre 4 godine

Ja stvarno ne razumen šta je sporno. Klubu državne bezbednosti ista ta državna bezbednost zabrani da igra utakmicu zbog ,,viših" interesa i utakmica se naravno ne igra. Jasno kao dan i prosto kao pasulj.

drinska divizija

pre 4 godine

@ Stara skola

ok, imacete najvise odigranih utakmica i najvise pobeda. I koliko osvojenih titula prvaka Evrope? Odlika malih klubova i jeste da se zadovoljavaju ucescem i broje utakmice i pobede. Ovi drugi igraju da bi osvojili.
A sta reci na nebulozu da ste najveci klub na Balkanu. Niste najveci klub ni u Srbiji, a sto je neko dole napisao pored Oly i Pao, smesno je i da pominjete Balkan.

mile tranzišn

pre 4 godine

Grobari ne bi menjao ovu nasu evroligu za 15 vasih sa nanterom,budivelnkom,prokomom ,tauersima itd ne mogu ni da se setim koje su sve smejurije od ekipa bile

Buca

pre 4 godine

@suzavac ispravlja

Onda je sve ok. Nebojsa nije vodio tim. ABA liga primenila propise i nema ljutis. Tako bi se ponasao korektan klub. Za svoje odluke snosis posledice.
Ne moze BIA da kroji kalendar ABA lige. Sutra ce Hrvatska bezbedonosna agencija da trazi odlaganje utakmice u Beogra...
I tako u nedogled.

Koja

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!
(Стара школа, 04. januar 2020 20:06)
Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant

Pop

pre 4 godine

@Straight Outta München

Da li si ti nekad pomislio da nam se lose stvari i dogadjaju jer se okupljamo oko losih ideja?
Ili uvek proklinjes zlu sudbinu?

John Terry

pre 4 godine

ovo vec postaje dosadno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neko, 4. januar 2020 20:13)

Klasicno hleba i igara za glupe Balkance. Ajde nek istupi neko vise... Samo saopstenja. Ja bih ih sve kaznjavao za svako saopstenje.

Realan

pre 4 godine

Zasto svaki komentar navijaci Zvezde komentarisu kao radovanje Grobara?! Evo ja sam Grobar i ne radujem se Zvezdinoj kazni. Verovatno uslovi nisu bili normalni za igru i to je ok. Ali, kraj saopstenja je iritantan i nadmen - Ako nije po nasem, kraj ABA lige... i to pise covek koji nas je na silu u tu ligu ugurao! Pa sta su drugi srpski klubovi, pitaju li se oni ista.

Serbissimo

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 4. januar 2020 21:49)

Ama nije valjda?? Sta hoces da kazes, da ce Zvezda preko drzave ucenjivati sve ostale srpske klubove i celu ABA Ligu? Nece moci.

stoler

pre 4 godine

Milivojevicu, sve budalastine koje si napisao odnose se samo i iskljucivo na vas. Od vas ovde slusamo gluposti kako nismo ni bili prvaci Evrope posto to nije djordijeva EL, od vas slusamo kako ste vi i samo vi najvazniji kosarkaski klub i da nista posle 1955. nije bitno, od vas ovde slusamo gluposti da je vase jedno finale Kupa Koraca vaznije od nasa tri koja smo i osvojili, da je jedno polufinale KES vaznije od cetiri Final 4. Od vas ovde slusamo i citamo svakodnevno tone i tone gluposti, lazi i izmisljotina. Od vas ovde slusamo kako ste vi bas borci za srpsku kosarku, bas vi koji ste sa sadasnjim predsednikom, hrvatima, slovencima i milom upravo i zakatancili srpsku kosarku osnivanjem ove koju kao sad hocete da napustate. Vi ste bruka i sramota koja ne treba ni da postoji.

pera

pre 4 godine

I pored umobolne nepismenosti, ovaj komentar nazalost pogadja srz stvari.
Partizan se uvek zrtvovao za 'srpski interes'....odbili smo da igramo prvu Ulebovu Evroligu zbog toga i posle ispastali zbog te odluke....pa smo onda naterani da udjemo u Jedransku ligu, opet zbog 'srpskih interesa'....pa smo onda morali da igramo FIBA ls pre koju godinu iz istih razloga....dok su ovim drugima puna usta srpskog interesa, a svakodnevno pisu saopstenja u sediste aba i zahtevaju kazne za Partizan i Megu....Partizan NE SME da podlegne pritisku i mora da se ogradi od ovih spodoba i da po prvi put u istoriji gleda svoj interes!!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pARTizan, 5. januar 2020 15:34)
Sveti partizan velikomuceni, pa vi jednu odluku po ovome niste doneli samostalno, stalno vas je neko pritiskao jadne.

Aleksandar

pre 4 godine

... I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
(Nebojsa, 04. januar 2020 21:49)

Ako me sećanje dobro služi, u prvoj sezoni jadranske lige je od domaćih klubova igrala jedino Zvezda??

Borat iz predgradja

pre 4 godine

Srpski klubovi da napuste ovu slovenacko-hrvatsku ligu, jednostavno nam netreba da igramo sa njima.
(Savo, 04. januar 2020 23:47)....A bio si za kada nas je tvoja legenda uvukla u istu,jel da licemeru ?

Milan

pre 4 godine

Prijatelju izbroj samo koliko su titula uzeli Partizan i Zvezda i sve je jasno.
(MiodragCZ, 4. januar 2020 22:32)

Zaboravio si i titulu Hemofarma, i 2 titule FMPa. Da napomenem da je 6 finala bilo sa oba kluba iz Srbije. 13 titula klubova iz Srbije, 1 Makabija i 4 titule klubova iz ostalih drzava bivse SFRJ. Dve godine zaredom su u polufinalu bili samo klujoviniz Srbije, i plus jedne godine su bila 3 kluba iz Srbije i Igokea. Da, bila bi bas jaka liga bez nasih klubova. Da ne pricam sto bi bila popularna, i zanimljiva za sponzore bez Zvezde i Partizana, dva ubedljivo najpopularnija kluba i najvecih magneta za marketing kojima liga raspolaze.

Koja

pre 4 godine

ne volim sto nismo otisli na mec ali problem je sto u ovoj neozbiljnoj ligi ne postoji jasno utvrdjena pravila sta je to opravdano a sta neopravdano odsustvo sa meca. ako izvestaj bezbedonosne agencije nije opravdan razlog onda stvarno ne znam sta je. druga je stvar to na koji je nacin zvezda dosla do tog izvestaja ali cim nisu jasna pravila postoji prostor za manipulaciju. u svakom slucaju ovo nam znatno otezava situaciju ali siguran sam da cemo biti u 4, ekipa se podigla i deluje odlicno, rotacija je konacno promenjena i sve ove komsije koje bi htele do trona bez borbe sa nama morace da se preracunaju jos jednom. posle svih turbulencija ove sezone mogla bi ovo da bude jedna od sladjih titula u poslednje vreme.
(duka, 04. januar 2020 19:59)
Čoveče nemoj da izvrćeš stvari šta ima naša BIA sa odigravanjem utakmice u drugoj drzavi a policija te druge drzave ti garantuje sigurnost znači sutra bilo koji klub kome se tog dana neigra nazove bezbednosnu agenciju svoje drzave i kaze im dajte procenu da nije bezbedno da idemo tamo,ići ćemo za mesec dana nemojte se glupirati trebali ste otići ako vas napadnu odma sa parketa nazad u svlačionicu oni popiju kaznu i mirna Bačka

Grr

pre 4 godine

el' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...
(Milivojević, 5. januar 2020 08:59)

Dosta si se potrudio da zameniš teze ali ipak neuspešno. Imate enormno veliki, neopravdano, i nepotrebno veliki budžet za ABA takmičenje.Igrate sa dva tima ABA ligu. To nema nigde u svetu. Kada na drugu stranu staviš šta ste i kao osvojili, mnogo teže nego što bi trebalo. ABA liga je morala lagano da se osvaja. U EL ništa, čak ste uspeli da oborite i dva negativna rekorda EL. Onog trenutka kada vam država ukine samo privilegiju, sve se ruši kao kula od karata.

Inner Voice

pre 4 godine

Igračima i stručnom štabu bi trebalo pustiti nekoliko puta žensko finale Evropskog Prvenstva gde su naše devojke porazile Turkinje u neverovatno naelektrisanoj atmosferi medju 10.000 Turskih navijaca da bi konacno shvatili da odlaganjem su mogli da samo dobiju diplomatsku pobedu od strane naših političara kao na Jarinju ali nista od bodova . Ne vidim provokaciju koja bi uzdrmala petorku koja je legija stranaca i daj boze da znaju dve psovke .
Znaci greška i sada mogu da Srpsku kosarku nasilno da teraju iz ABA lige koju su pre nekoliko godina nametali kao spas i melem... Kakvi su to likovi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Panta SD, 4. januar 2020 20:07)

Ili onu atmosferu za rukometnu utakmicu, ili kada je Partizan išao da igra bez Gurovića, to je tek bila atmosfera nenormalna... A finale vaterpola tek da ne pominjemo.

nebojsa

pre 4 godine

Covic je Bog kosarke...
(realno, 04. januar 2020 23:06)

Rece covek mrtav ladan, kao da to nije nista i potpisa se sa "realno"?!?!
Ako je primarijus Covic ovako bog (inace se ta rec pise malim slovom, ali razumem da je ljubav u pitanju, pa ne zameram), a najbolji rezultat mu je, uz sve pare i igrace koje god je hteo, deveto mesto, tako li bese, sta li bi bio da je otisao na fajnal for ili daleko bilo, postao prvak Evrope? Panteon bogova? Majka bozica? Praotac Kronos? Keva?

Da prostite...

pre 4 godine

Da li se meni cini, ili su svi ( čitaj, grobari ), zaboravili na procenu nasih bezbednosnih struktura da postoji opravdana opasnost od izazivanja nereda!?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (MARKO 77, 4. januar 2020 22:26)

Ne organizuju utakmicu naše bezbednosne strukture da bi one davale procenu... Šta imaju one da se pitaju kad one ne mogu da daju nikakve garancije o sigurnosti već onaj koji organizuje utakmicu, i on je dao procenu. I dosta više da idete Milu na ruku. U Podgorici su isključivo mirni molitveni protesti u organizaciji naše crkve koja poziva isključivo na miran hrišćanski protest. (Bilo je nekoliko incidenata, ali oni nisu uticali na to da protesti postanu rušilački). U dvorani su bili isključivo domaći navijači, dakle nije moglo doći do bilo kakvih sukoba navijača. I u čemu je vaš problem da dođete i odigrate utakmicu? Pa kakva je tek bila atmosfera u prošlogodišnjem plejofu pa ste igrali? Ili ste možda hteli da odmorite igrače posle teškog puta u Rusiju pa da igrate u terminu koji vama odgovara?

Grr

pre 4 godine

Fer i pošteno smo osvojili sve titule, navedi bar jednu sumnjivu!
(Komentator, 5. januar 2020 08:52

Startuješ svaku sezonu sa dve pobede ispred svih!! Plus FPM svojim igranjem i te kako može da utiče na redosled na tabeli.
Sad ti navedi koja je od svih osvojenih poštena i regularna.

Emulator

pre 4 godine

Ponavljam, jedini krivac je nesposobno rukovodstvo lige, morali su javno, jasno i glasno, da kažu da postoje uslovi za odigravanje utakmice! Samo ćutanje možda nije i odobravanje ali pokazuje da i oni nisu bili sigurni u odluku!
(Komentator

Poslali vam brate odgovor Mupa Cg u kojem je receno da garantuju bezbednost.
Sta jos da vam kazu?
Da dodju da vas vode za ruku dole?
Igrali ste se politike i kao vas kaznili,mada mislim da od toga nece biti nista.
Ne umete vi fer i posteno nista,nista necete da postujete al zato vas i svi mrze.
Covicu igra dva kluba u ligi,jednom je vlasnik drugom "prvi covek",cirkus liga cim je to dozvolila.

Zozo

pre 4 godine

Звезду треба казнити избацивањем у нижи ранг јер ако се промени казна онда сигурно нема више АБА лиге.

Dusan

pre 4 godine

Koliko sam ja procitao...ovo je samo predlog kazne a vrh ABA lige to treba ili da potvrdi ili da obori.
Kao neko ko je navijac Zvezde,smatram,da utakmica treba da se registruje u koris domacina i nista vise. Razumem neostvarenost ali toliko "mrznje" pojedinaca je zabrinjavajuca a tice se komentara.

Ja jedva cekam odluku vrha lige jer ce velika vecina vas,ovde potpisanih,biti u neverici zbog iste i pitam vas...hoce li u slucaju ponistenja prvo izrecenog predloga o kazni moci da se nastavi dalje a da nije "Zvezda to namestila"?

stoler

pre 4 godine

(realno, 4. januar 2020 23:06) a ti realno ne moras vise nikad nista da pises. Tako je, realno bolje. Zato sto si realno izlupetao takve gluposti da to nije realno.

Đorđe

pre 4 godine

Ko poznaje lik i delo Čovića, ovo nije nikakvo iznenađenje. To je čovek koji nikada neće sportski podneti poraz. Njemu je jasno da Partizan ima bolju hemiju, bolji stručni štab ove godine i da će najverovatnije osvojiti ABA ligu. Posle njegove čuvene tačke na crno beli svet, ovo je nezamisliv scenario i pre će istupiti iz ABA lige i dodatno joj narušiti kredibilitet, samo da ne bi kojim slučajem Partizan, kao prvak, otišao u EL. To je već radio nekoliko puta u prošlosti, kada je između ostalog i uništio domaću ligu, kada je Partizan ucenjen da igra ABA, pa zatim i kada je lobirao da se Partizanu ne ponudi trogodišnji ugovor sa EL, kao i da prvak Srbije nema plasman u EL.
Incidenti od prethodne 2 godine, u kojima je opet učestvovala Zvezda, ozbiljno su uticali na kredibilitet lige i sad eventualni raskol i istupanje Zvezde, dovelo bi do toga da su prvaku zatvorena vrata EL. To zna i Čović i namerno ucenjuje i uvlači i ostale u blato i mulj, jer je to jedina prirodna sredina u kojoj ima prednost. Ako mu ovo prođe, smišljaće on nove scenarije, samo da što više obesmisli takmičenje. Sve već viđeno.

Emulator

pre 4 godine

Formira se nova liga na Balkanu : Oly, FMP i CZ. Ako obezbede finansiranje, Misko ce poslati cetvrti tim
(Realan, 04. januar 2020 21:16)

Tu vam je Oli konkurent sto znaci da ce te i sa bracom na krv i noz.Vama su dobri samo oni koji nece i ne mogu da vas ugroze.Cim neko hoce da vas ugrozi odma krece pljuvacina ,tuca,politika,muljanje.I takvi ste od osnivanja.

Djed Gavrilo

pre 4 godine

Obzirom da su postojale garancije da se utakmica može igrati,Coki je ovde napravio gresku.Potvrdjuje se odluka i Zvezda ostaje bez bodova.

kiza D

pre 4 godine

Зашто се већина препуцава о историјским подацима.
Звезди је наређено да изађе из авиона зна се и од кога.
АБА лига нам је потребна па чак и да нема директно место у ЕЛ.
Не можете у сиромашној земљи да направите јаку домаћу лигу.

dragan

pre 4 godine

pa u bg su svakodnevno neki protesti pa se igraju utakmice i po nekoj logici stvari moze hrvatska ili crnogorska sluzba da jaze nije bezbedno i puj pike ne vazi..

Milivojević

pre 4 godine

Dosta si se potrudio da zameniš teze ali ipak neuspešno. Imate enormno veliki, neopravdano, i nepotrebno veliki budžet za ABA takmičenje.Igrate sa dva tima ABA ligu. To nema nigde u svetu. Kada na drugu stranu staviš šta ste i kao osvojili, mnogo teže nego što bi trebalo. ABA liga je morala lagano da se osvaja. U EL ništa, čak ste uspeli da oborite i dva negativna rekorda EL. Onog trenutka kada vam država ukine samo privilegiju, sve se ruši kao kula od karata.
(Grr, 5. januar 2020 09:37)

Zar se ovo poslednje nije desilo tvom klubu koji je bio na "stabilnim nogama bez pomoći države". Onog trenutka kada vam je država ukinula privilegije, sve se srušilo kao kula od karata.

Nemoguće je takav želudac postoji

pre 4 godine

Pokušavam da poverujem da je iko živ pročitao ovo saopštenje od početka do kraja. ali mozak odbija da poveruje da je to moguće.

koja

pre 4 godine

Sve je to lepo samo nikad nećete biti prvaci Evrope pa čak ni na F4 nećete otići a znaš kako je to lepo kada ti je klub medju četiri najbolja čak šta više jedna Bosna iz Sarajeva je isto bila prvak Evrope a da ne spominjem Cibonu i Jugoplastiku a vi ništa tešite se sa najviše pobeda nad tamo nekim Bajernom iz Minhena koji postoji u košarci koliko i ovaj vaš mutant(Koja, 5. januar 2020 03:28) Jel' ti sine slušaš sebe? Prvo ne važe Zvezdine titule koje su igrane na sljaci, pa ne vredi ni Zvezdin KPK jer se valjda parket nije slegao, a onda je parket bio dobar pa onda važe Partizanove titule koje je osvojio 30 godina po osnivanju, pa KEŠ Partizanov važi, pa titule za vreme Mirka M. isto važe, tad je parket bio odličan za gepekovanje, pa sad kad Zvezda postavlja standarde opet nešto ne valja. Kapiras da Zvezda ode na F4, čak i da daj Bože osvoji, opet grobaraski mozak to neće prihvatiti, važiće se do 91. ili do 98. a ovo posle ne važi jer Čović lobirao kod Bartomeua/ kvadratura kruga/ Vučić/ FMP2/ Ne igraju Srbi/ Imate 9 stranaca kao i mi, a odakle vam pare/ mi nismo hteli u ABA, ali morali zbog vas/ i bla bla bla...
(Milivojević, 05. januar 2020 08:59)
Isto koliko vi uvazavate naše titule toliko i mi vaše sine i isto za fudbal kazemo da se liga šampiona nemoze porediti sa nekadašnjim kupom šampiona a vi odmah penite ali je činjenica da u košarci niste bili prvaci evrope pa čak niste ni finale igrali a pričate kako ste najbolji klub na ovim prostorima samo zato što ste na šljaci osvojili najviše titula a vidiš i mi u fudbalu do šezdesetih smo imali više titula i onda kreće kradja na čelu sa Miljanićem i opet vidiš mi smo i u fudbalu upisali jedno finale a u košarci evropsku titulu A vi samo u fudbalu i ne spominji mi molim te tamo neke kii uz kupove pobednika kupa da nebih ja spominjao tri evropska Radivoja Koraća

pARTizan

pre 4 godine

И ове године блистамо у Евролиги, поставићемо стандарде које у овом формату никада нико неће поновити. Ускоро ћемо бити српски и балкански клуб са највише утакмица и највише победа у ЕЛ. Неке ствари су, ипак, важније од кошарке. Велика подршка за КК Црвена звезда!!!
(Стара школа, 04. januar 2020 20:06)

Pa sigurno da cete imati najvise utakmica kad je format promenjen i imas po 30 meceva u sezoni.....ali ce ostati jedna cinjenica, neko ce zauvek ostati sampion Evrope i to u jedinstvenim okolnostima, a neko ce ostati zapamcen kao top 9

koja

pre 4 godine

Koja, 05. januar 2020 03:28)O kakvoj ti bosni i jugoplastici pricas, kakav partizan... znas li ti kad je to bilo? Kad su kosarku u evropi igrale 4 drzave a svi reprezentativci igrali za klubove iz svojih zemalja. Od 2016. je uveden novi sistem takmicenja u evroligi koji je zamenio onaj koji se pojavio tek nakon vaseg odlaska na f4. Jel shvatas sad sta je proslost? Pamtite evroligu sa zelenim gorama, nanterom i budiveljnikom...
(sryugos, 05. januar 2020 09:03)
Pa što onda vi niste bili prvaci Evrope kad je to tako lako bilo a da niste mogli da budete ni prvaci jugoslavije od sedamdesetih pa na ovamo vi ste šampioni šljake hahaha

pARTizan

pre 4 godine

Navijacima Partizana cu poruciti necete igrati naredne sezone Aba ligu u koliko bude klubova za napustanje te lige.
Ili ce sva cetiri tima napustiti ligu ili ce svi ostati u Aba ligi.
Drzava bez obzira sto politika nesme da se mesa u sport, oni nece dozvoliti da nasa dva najveca kluba nemaju isti stav povodom igranja ili ne igranja Aba lige.
Dobro je poznato otkad je Ostoja dosao na celu kluba kako oni funkcionisu i ko im je izasao u susret.
I sami znate da je nemoguce da ostanete u Aba ligi, a da svi ostali napuste...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 4. januar 2020 21:49)


I pored umobolne nepismenosti, ovaj komentar nazalost pogadja srz stvari.
Partizan se uvek zrtvovao za 'srpski interes'....odbili smo da igramo prvu Ulebovu Evroligu zbog toga i posle ispastali zbog te odluke....pa smo onda naterani da udjemo u Jedransku ligu, opet zbog 'srpskih interesa'....pa smo onda morali da igramo FIBA ls pre koju godinu iz istih razloga....dok su ovim drugima puna usta srpskog interesa, a svakodnevno pisu saopstenja u sediste aba i zahtevaju kazne za Partizan i Megu....Partizan NE SME da podlegne pritisku i mora da se ogradi od ovih spodoba i da po prvi put u istoriji gleda svoj interes!!!!

Rover

pre 4 godine

O novcanoj kazni se moze polemisati ali zasluzeno smo izgubili utakmicu sluzbenim rezultatom. Nismo dosli na utakmicu, ne mozemo mi kao kosarkaski klub da ocenjujemo nivo bezbednosti u CG i da odlucujemo kada ce utakmica biti odigrana. Ona je zakazana pre pocetka sezone i tu nema sta da se menja. I Buducnost je morala da izadje na teren u majstorici prosle sezone, iako je i tada bilo svega na tribinama. Ne bi bilo fer da se sad pravi izuzetak.

A iz prve ruke znam da situacija u CG nije toliko napeta. Nasi mediji to po obicaju preveulicavaju i preteruju do te mere kao da preti gradjanski rat. Samo da prodaju novine. Bio sam sam u Crnoj Gori, prekjuce sam se vratio. Protesti su mirni i bez ikakvog nasilja, skandiranja, vatre ili bilo cega slicnog. Crnogorci koji podrzavaju vlast uopste ne prave kontra-proteste niti ikoga provociraju. I oni su hriscani i veruju u boga i ne pada im napamet da izazivaju bilo kakvo nasilje nad isto hriscanimma, vernicima Srpske pravoslavne crkve. Ovo sto pisu nasi mediji (cast izuzecima) su takve izmisljotine da stvarno nemam reci.