Košarka 169

Ponedeljak, 05.06.2017.

22:45

"Kako Zvezda igra Evroligu kada duguje igračima?"

Košarkaš Bešiktaša Majkl Rol kritikovao je Evroligu pitajući se kako Crvena zvezda može da bude deo košarkaške elite.

"Kako Zvezda igra Evroligu kada duguje igraèima?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

Ja

pre 7 godina

Pa kako nemaju pare, igraju Euroligu, pune arenu. Nama Čović priča kako se sve to isplati a i ovi isprani mozgovi mu veruju. Eto igrate, pa gde su pare?

Sasa

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!
(Kako ko, pa ja, 6. jun 2017 09:14) # Link komentara
Ako su to oni , niko nije potpisao ugovor sem ekipa sa licencom sa EL licencom ocigledno da slabo poznajes pravila uostalom ,Besiktas je igrao LIGU SAMPIONA. slabo poznajes cinnjenice verovatno si panter :)

Tata sine

pre 7 godina

@
Partizanovci,botovi jer znate da dođete do Arene.PORAŽENE ŠAMPIONE E.L MAKABI, REAL, CSKA I FENER gledate samo Areni zahvaljujući našem šampionu i dalje gledajte.
(miško, 06. jun 2017 18:39)

Sve te pomenute Šampione smo mi gledali dok ste se igrali u pesku, završili osnovnu školu, gimnaziju, neki od vas i vojsku....

dure

pre 7 godina

Duci Simonovic jeste bio vrhunski igrac,po pricama kosarkaskih strucnjaka,ali nisam ga gledao,kao ni ti,ali pominjes Vujanica,Tomasevica,igrace Partizana,zatim kao legendu Tarlaca,strasno,a o Rakocevicu sam vec rekao,samozaljubljena umisljena zvezda,svakako ne legenda!Za to trebas imati sve one medalje poput:Djordjevica,Paspalja,Divca,Danilovica,Zeljka Obradovica,Kice,Praje,Duleta Vujosevica...mogao bih jos dugo,dugo da nabrajam,vama "bastionu"Yu kosarke!Poceli ste pratiti kosarku kako je sns dosao na vlast,a znamo zasto!

Sasa

pre 7 godina

@sasa... tebi ovo bas tesko pada... sta ces, nastavi da mastas, imaces vremena za to tacno 14 godina. Tri si vec odsluzio!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 6. jun 2017 20:29) # Link komentara
Ako sam ja problem zrtujem se :) Nego potrosiste sve pare a druge napadate sam nebitan u celoj prici ali imam pravo da pokusam da vam otvorim oci , mozda gresim vreme ce pokazati vrlo brzo :)

Petar

pre 7 godina

Slavnic nije Zvezdina legenda! Onoga dana kada je obukao vas dres zavrsio je pricu sa Zvezdom.A ti si bas dobar strucnjak kada ti Duci Simonovic i Vlada Radmanovic nisu legende... ostaje ti samo da nas gledas u EL... Pozdrav
(Cigan, 06. jun 2017 17:59)

Ne budi smesan..Slavnic nije legenda C.Zvezde..svasta..a Vladimir Radmanovic je sa 17 godina dosao u C.Zvezdu kao junior upravo iz Partizana..kako ti je on onda legenda?

Sasa

pre 7 godina

@borivoje surdilovic... druze nisam pogresio sada ce treca godina da je M.kalemegdan br 2 zvanicna adresa u registru. Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cigan, 6. jun 2017 14:32) # Link komentara
Sad ce treca ali nije jos :) Sledece sezone opet ste FMP mislim na sezonu '18 -19' , potrosice te pare na osnovu F4 i jedino resenje bice FMP niste sposobni za velika dela , oprosteno je 16mil. vi ce te napraviti jos veci dud posle sledece sezone , to je realnost , za 5-6 god opet dug od 16 milki samo budite zadovoljni ako bude 16 bice mnogo vise , znaci opet FMP .

Billy Piton - akademik & antitopalović

pre 7 godina

Danas je nas nekoliko popravilo stanje na računu kluba !
Prvo - sezonske , a onda uplate na račun u Intesa banci , adresa :
Ništa na račun Topalovića , Mali kalemegdan br.2 , 11 000 Bgd.

miško

pre 7 godina

Partizanovci,botovi jer znate da dođete do Arene.PORAŽENE ŠAMPIONE E.L MAKABI, REAL, CSKA I FENER gledate samo Areni zahvaljujući našem šampionu i dalje gledajte.

miško

pre 7 godina

Gorane a kada smo izborili onda pobedimo sve šampione Evrope zadnje četiri godine u našem Beogradu.Šteta što svi ne navijate za Zvezdu kada igra sa stranim klubovima.Kao da ste svi Hrvati.

miško

pre 7 godina

Deki,Simomović je najbolji igrač svih vremena u Srbiji a možda i u Jugi.Slavnić, Kaponja, Stojaković, Rakočević najbolji košgeter EL i Španske lige,Radmanović,Tomašević.Vujanić Cvetković, titula protiv Rusa.

Ant

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 5. jun 2017 23:16)

Realno ,tebi nije jasno ni za koga navijas....

Cigan

pre 7 godina

@deki ... Slavnic nije Zvezdina legenda! Onoga dana kada je obukao vas dres zavrsio je pricu sa Zvezdom.A ti si bas dobar strucnjak kada ti Duci Simonovic i Vlada Radmanovic nisu legende... ostaje ti samo da nas gledas u EL... Pozdrav

Deki

pre 7 godina

(cigan, 6. jun 2017 16:56), posebno Je stojaković ostavio veliki trag u &Zvezdi. Šta sve neću pročitati. Ne kažem da u Zvezdi nisu igrali dobri košarkaši, i Štimac je recimo dobar. Ali od vrhunskih, samo imate Slavnića. Do skora je bila tabela sa desne strane na ovom sajtu najboljih evropskih igrača u istoriji. Pametnom dosta...

cigan

pre 7 godina

Ne razumem ovu raspravu ali evo mog doprinosa... oglasio se igrac iz tima koji je u cetvrtom sesiru da komentarise tim iz prvog sesira. To kapiram ali ne kapiram gomilu komentara navijaca kluba koji je trenutno na cekanju da udje u sedmi sesir... Zvezda Sampion!!'

ahaha

pre 7 godina

boli vas i bolece vad tek su 3 godine dominacije!vas više boli ovo a tek će.Ako smo fmp kao što kazete pa što komentarisete klub mali.Zvezda ce dugo da dominira a vi samo urlajte i zahvaljujte se.

analiza

pre 7 godina

"Jednostavno mi ne prija sta nekada Partizan, a sada Zvezda, rade pojedinim klubovima van Beograda, a sve krijuci se zajedno sa navijacima koji ne zele da cuju istinu, iza praznih fraza - izborili smo na terenu, sportsko ponasanje, fer-plej i ostalih sada nazalost samo nebuloza.
(Goran)"
Apsolutno se slazem.A to se odnosi i na fudbal i na kosarku.Ne vidim zasto bi bilo strasno za drzavu ako bi dozvolila bar jedne godine postenu ligu,tj da prvaci mogu da budu i Mega i FMP I Dinamik,odnosno Voj,Cuka,Vozd,Rdn Nis.Zasto da ljudi placaju kartu kako bi gledali prijateljske-zatvorene-utakmice sa proverenim sudijama?Kladim se da bi bilo vise navijaca na stadionima kada ne bi postojali unapred sigurni bodovi.

zagor te nej

pre 7 godina

Brine tudje brige...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mix, 5. jun 2017 23:07)


pa nisi u pravu...besiktas ima lovu pa nemoz igrati ligu...znaci izbacis zvezdu ulecu oni...direktno brine o svom interesu!!

cigan

pre 7 godina

@dure ... nisi cuo za Ducija,Kaponju,Gorana i Igora Rskocevica, Vladimira Cvetkovica, Milenka Tepica,Sasu Obradovica, Dragana Tarlaca, Zorana Radovica, Vladu Radmanovica, Pedju Stojakovica ...

Јабучило

pre 7 godina

Човек је прозвао партизане зато што је 70% коментара гробарских! 
Шта ти тражиш на вести о Звезди и ЕЛ?!
(BBRS, 06. jun 2017 13:19)

Ја тражим хумор и забаву. С вама увек нека шега.

Goran

pre 7 godina

Za sve koji me komentarisu,
Da, ja bas slucajno znam strukturu duga KK Crvene Zvezde za razliku od onih koji ovde komentarisu da nesto znaju oko toga.
I ne, nisam navijac Partizana (u poslednjih 10 godina otisao sam na jedan Partizanov mec, a na vise od 10 Zvezdinih, ako bas neko zeli da zna, u svih 11 puta, u pitanju su bile poklon karte). A to sto neki misle da gledam ostrasceno - e tu su u pravu. Jednostavno mi ne prija sta nekada Partizan, a sada Zvezda, rade pojedinim klubovima van Beograda, a sve krijuci se zajedno sa navijacima koji ne zele da cuju istinu, iza praznih fraza - izborili smo na terenu, sportsko ponasanje, fer-plej i ostalih sada nazalost samo nebuloza.

dure

pre 7 godina

@petarcz-ako govoris o maloumnosti,procitaj svoje komentare,opet!Milenko Topic,po tebi legenda srpske kosarke,e svasta!Drugo,Tomasevic je postao ono sto je bio-u Partizanovom dresu!Ostale necu da komentarisem,samo cu ti reci za Rakocevica,zbog njegove samozaljubljenosti,doziveli smo fijasko na EP u Bg!Obradovic je bio dobar,i to je sve od bastiona Yu kosarke?Smesan si kao crtani film!

fajront se primakao

pre 7 godina

Kako duguje igracima kada ima milijarde od drzave?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (banja luka mejdan, 6. jun 2017 09:12)

Malo sarkazma, je li? Očigledno da prošlosezonski budžet od 8.095.000 evra i ovosezonski od 6,200.000 evra nije dovoljan da pokrije troškove koje klub ima. Posebno previsoke plate igrača i stručnog štaba, a tu je i filijala, ni ona nije jeftina i nju treba finansirati.

УМ ЦАРУЈЕ АЛИ НЕ И КОД ТЕБЕ

pre 7 godina

Kako se zvezda uopste takmici kada nije igrala 4 godine,a propisi kazu da klub koji se ne takmici 2 godine ide u poslednji rang?
(Um Caruje, 6. jun 2017 00:25)
?

BBRS

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni
a sta ces ti onda ovde ako je rec o Besiktasu i Zvezdi?jos i komentarises.ma bjazi
(Rep.Srpska, 6. jun 2017 08:29)

Човек је прозвао партизане зато што је 70% коментара гробарских!
Шта ти тражиш на вести о Звезди и ЕЛ?!

petarczv

pre 7 godina

e rece jedan ovde:zvezda je bastion jugoslovenske kosarke.."O Boze sta sve necu ovde procitati..Ne mogu osim Moke nikog da se setim..a da igrao je i Divac u zvezdi,par utakmica..
(dure, 06. jun 2017 11:21)

To sto ti ne mozesda se setis govori o tvom mentalnom zdravlju...a osim Moke koji je jedan od najboljih playeva u istoriji svetske kosarke verovatno si cuo i za Ducija Simonivica?! Ili za Rakocevica? Zoran Radovic,Dejan Tomasevic,Sasa Obradovic,Vladimir Cvetkovic,Milenko Topic i jos mnogi drugi...

BBRS

pre 7 godina

Treba ponovo da promene ime u CZ Beograd i tako jednostavno izbrisu ovaj novi dug. Metod je vec oproban i funkcionise
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tyson, 6. jun 2017 05:04)
Мало си се прерачунао!
Ипак мислим да ће пре партизан да промени име у Динамик!

petarczv

pre 7 godina

Savatiye, 
ja nisam navijac Partizana, vec jednog treceg kluba. Sve sto sam napisao za Zvezdu, odnosilo se delom i na Partizan ranijih godina dok su oni bili sampioni. 
Sada ste Vi, koristite slicne metode rada kao i oni, samo jos ociglednije. 
Sto se duga tice od 16 miliona, slucajno znam tacno strukturu duga i mislim da imam pravo da ga komentarisem a da ne iznosim detalje (to bi bilo ludje od Parova). Dakle cinjenica je da Zvezda u ovom trenutku nije fer-plej klub, tako da o zaslugama stecenim na terenu besmisleno je govoriti (jedina uteha u Zvezdinoj prici je da je dobro sto nije bila jos drskija prema drugim klubovima u Srbiji - ne govorim o Partizanu. A vi i dalje budite u zabludi da je u pitanju sport i sportsko ponasanje KK CZ.
(Goran, 06. jun 2017 12:49)

ti slucajno znas strukturu zvezdinog duga?! ma nemoj da pricas....a jel znas slucajno strukturu partizanovog dugovanja koje niko na ovom svetu ne zna? I ti si bas slucajno posto nisi navijac zvezde naso da komentarises..

BBRS

pre 7 godina

Prvo i osnovno,
Zvezda nije izborila ucesce na terenu, teren je samo posledica onoga sto se desava van njega.
Dakle, ako se nekom klubu dozvoljava (ponavljam nekom iako svi znamo da se radi o Zvezdi) a ne dozvoljava se ista mogucnost drugim klubovima, da fiktivno resi dug od 16 miliona, ako kosarkaski savez nije na strani igraca vec jednog kluba - ponavljam samo jednog kluba, cime se sustinski narusava ravnopravnost u takmicenju u odnosu na druge timove, onda sigurno ne mozemo da govorimo da se neko pravo izborilo na terenu. To sto je neko doveo najbolje igrace i trenere u neki klub krseci pravila takmicenja, poslovanja, licenciranja i u krajnjem slucaju sportskog fer-pleja, to je izgleda tema za izbegavanje.
Zamolio bih samo da se ne prica o sportskoj borbi, a glavne strani se desavaju van njega.
(Goran, 6. jun 2017 09:18)

Оно кад ти острашћеност заслепи очи, навијаш за партизан а пратиш искључиво Звезду !!!
У овом коментару је приказано колико небитност зна да боли !!!

Зато што смо најјачи !!!

pre 7 godina

Ево овако.
Причам за Бранка Лазића.
Њему Звезда дугује једну плату а разговарајући са њим сазнао сам да је исто и са осталим играчима и тренером, тј никоме не касни плата дуже од једног месеца!!!
Е сад, ја се питам ко је тај или ко су ти, који желе да унесу негативну атмосферу у клуб?!
Ко је тај коме смета јака Звезда?!
Ко је тај што не жели Звезду у европи?!
Људи немојте наседати на ова провоцирања у покушају!
Не могу да нас победе на терену па покушавају на овакав начин!!!

Goran

pre 7 godina

Savatiye,
ja nisam navijac Partizana, vec jednog treceg kluba. Sve sto sam napisao za Zvezdu, odnosilo se delom i na Partizan ranijih godina dok su oni bili sampioni.
Sada ste Vi, koristite slicne metode rada kao i oni, samo jos ociglednije.
Sto se duga tice od 16 miliona, slucajno znam tacno strukturu duga i mislim da imam pravo da ga komentarisem a da ne iznosim detalje (to bi bilo ludje od Parova). Dakle cinjenica je da Zvezda u ovom trenutku nije fer-plej klub, tako da o zaslugama stecenim na terenu besmisleno je govoriti (jedina uteha u Zvezdinoj prici je da je dobro sto nije bila jos drskija prema drugim klubovima u Srbiji - ne govorim o Partizanu. A vi i dalje budite u zabludi da je u pitanju sport i sportsko ponasanje KK CZ.

BBRS

pre 7 godina

Pa dobro ne igra Zvezda nego Fmp koji je kupio njeno ime, al je covek neobavesten.
(Vladoe, 6. jun 2017 00:03)

До кад мислиш да лупаш глупости?!
Па побогу јел имате ви нешто друго нама да кажете а да то није ФМП?!
Колико сутра ће те постати Динамик, е тад ће те сигурно престати!!!

Cigan

pre 7 godina

@borivoje surdilovic ... Igokea i Cibona nisu ispunile uslove za EL i u mju je usao po plasmanu sledeci klub. Dakle po plasmanu izborenom na tetenu!!! Ako ti se to cini nezasluzeno ili nesportski kako objasnjavas da je FK.PARTIZAN pre tri godine igrao kvalifikacije za LS umesto sampiona C.Zvezde koja nije ispunila finansijske uslove...Treba razmisliti pre nego sto nesto obuzet mrznjom prema Kk.C.zvezda M.kalemegden2 napises... Na tvoju zalost i ove godine igramo EL zato sto smo dominantni!!!

dure

pre 7 godina

e rece jedan ovde:zvezda je bastion jugoslovenske kosarke.."O Boze sta sve necu ovde procitati..Ne mogu osim Moke nikog da se setim..a da igrao je i Divac u zvezdi,par utakmica..

borivoje surdilovic

pre 7 godina

@pravi a ne placeni zvezdas....prvi i drugi put ste igrali zato sto su cibona i igokea odustali a ne zato sto ste to pravo izborili...a sto se tice igraca...bilo je "povreda"....zbog plate a i odlazaka...

the truth

pre 7 godina

Није истина да Звезда дугује толико плата играчима и тренеру !
Не могу да замислим да неко верује у ову измишљотину !
Јел знате ви уопште колико је "скуп" живот једног професионалног спортисте, почевши од исхране па до свега осталог.
Зар мислите да се баш нико не бих побунио за сво ово време?
Права истина је да Звезда дугује само последњу плату!!!

Lola

pre 7 godina

Ovo je problem koji javnost i navijaci ignorisu.
Zvezda se zakopava igranjem u Evroligi. Idu putem Partizana i pitanje je trenutka kad ce dospeti u beton ligu. Evroliga kosta. Oni traze 4M budzet a bar 65% da je za plate igracima. I ne doplacuje avion, smestaj, takse.... Zvezda je zaradila ove sezone oko pola miliona od ucesca. To nije dovoljno da pokrije nista.
Fenerbahce, koji je kao sampion zaradio najvise, objavili su da su u ovoj godini poslovali sa gubitkom za oko 2 miliona. Zvezda i Partizan ili bilo koji drugi klub iz regiona to ne mogu da isprate finansijski. Nemamo sponzore koji ce da izvade 7, 8 miliona evra. Covic se valjda nadao da ce dobrim rezultatima privuci sponzore ali nije uspeo. Mislim da za 2 godine ABA liga gubi licencu tj. mesto u EL a klubovima ce biti receno ' izborite se za mesto preko evrokupa'

Larry

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!
(Kako ko, pa ja, 06. jun 2017 09:14)

Pa oni su igrali Fiba. ligu šampiona.

Savatiye

pre 7 godina

@ Goran
Da nisi naveo da pišeš o Zvezdi, svako bi pomislio da se radi o KK Partizan. Nisam znao da su kapiteni i najbolji igrači Partizana prelazili u Zvezdu!?
O dugu od 16 miliona koji svi spominjete a pojma nemate strukturu duga više ne vredi ni raspravljati. Šta se kome i koliko dugovalo?
Samo jednom bivšem predsedniku se dugovalo više od 4,5 miliona. Još i kamata na to je išla. Čovek dao klubu svoj novac, trošio ga kao tuđi i tražio da mu se isti vrati!?
Gde to još ima?
Državi klub nije praktično ništa ni dugovao, jedino je par igrača ostalo uskraćeno za svoj novac. Jedino mi je njih i žao!

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!

Goran

pre 7 godina

Prvo i osnovno,
Zvezda nije izborila ucesce na terenu, teren je samo posledica onoga sto se desava van njega.
Dakle, ako se nekom klubu dozvoljava (ponavljam nekom iako svi znamo da se radi o Zvezdi) a ne dozvoljava se ista mogucnost drugim klubovima, da fiktivno resi dug od 16 miliona, ako kosarkaski savez nije na strani igraca vec jednog kluba - ponavljam samo jednog kluba, cime se sustinski narusava ravnopravnost u takmicenju u odnosu na druge timove, onda sigurno ne mozemo da govorimo da se neko pravo izborilo na terenu. To sto je neko doveo najbolje igrace i trenere u neki klub krseci pravila takmicenja, poslovanja, licenciranja i u krajnjem slucaju sportskog fer-pleja, to je izgleda tema za izbegavanje.
Zamolio bih samo da se ne prica o sportskoj borbi, a glavne strani se desavaju van njega.

mmajstor

pre 7 godina

@shone
Postavlja se pitanje ako je planiran budzet za ovu godinu 6miliona eur da se od evrolige i prava zaradila neka lova... Gde su te pare....

Nisu jos legle. Zato igraci i ne odlaze, znaju da ce dobiti novac. A problema sa kes flouom je imao i Partizan, to nam je prosto neminovno na ovim prostorima.

Sasa

pre 7 godina

@Mitar-mogao bi i ti da razmislis koliko je para otislo na kazne zbog "navijaca" pa onda kada saberes i oduzmes, pa malo razmislis koliko je moglo da se dobije od EL koja kaznjava kada prolazi u dvorani nisu slobodni, a o bakljama, ubacenim upaljacima, kovanicama, transparentma da ne pricamo...

Deki

pre 7 godina

@(Zlatko, 6. jun 2017 07:51), baš bih voleo da ti radiš i ne primaš platu, a da tvoji kolege iz firme rade i primaju platu, a da se naježiš od atmosfere u tvom delu firme. Ne shvatam ljude u Srbiji kojima javašluk i ovakav sistem u zemlji odgovara?

Rep.Srpska

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni
a sta ces ti onda ovde ako je rec o Besiktasu i Zvezdi?jos i komentarises.ma bjazi

Lozan

pre 7 godina

Kako uopste postoje nasi klubovi i sta se tu desava niko ne zna i zbog toga bi zabranio da provire iz BGDa. Ostali timovi treba da se pobune!!!

mitar m

pre 7 godina

@shone
Postavlja se pitanje ako je planiran budzet za ovu godinu 6miliona eur da se od evrolige i prava zaradila neka lova... Gde su te pare....

загор

pre 7 godina

ја се слажем. треба евро лига да распореди то равномерније. да пребаци део спонзпра турских и руских клубова који немају навијаче ни поенту постојања звезди, жалгирису и сличнима...

shone

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 5. jun 2017 23:45)Ovo ce Zvezdi biti peto ucesce u Evroligi. Ako je tri izborila na terenu, kako je izborila ostala dva ucesca? Kako znas da ce igraci dobiti pare? Ako je tacno da se duguje igracima plata za 6 meseci da li mozes da zamislis koliko je to? Ako se uzme u obzir zelja da se napadne f4 u Beogradu, koliko tek za to treba novca? Platiti dug igracima i obezbediti budzet za f4 i ti nisi zabrinut? Naravno, nisam ni ja kad svi znamo da ce sve to drzava pozlatiti, ali zato 250 000 ( prosecna plata jednog Zvezdinog kosarkasa) Partizanovog duga je neresiv problem!

црна овца друштва

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
(Realno, 05. jun 2017 23:16)

Па је л' немате? Прошле године потрошили буџет за 3 наредне сезоне па сад фрка док неко не упумпа нових 15 милиона

Zlatko

pre 7 godina

Ne igra se prijatelju EL tako što galamiš da si bogatiji od drugih, znaju dobro svi gosti koji se naježe u Areni ili A.Nikolić zašto bez srpskih klubova nije ista ta liga. Naravno od amerikanca se drugačiji stav i ne očekuje, samo materijalni činilac im je jedini kriterijum.

Milutin

pre 7 godina

Srbija je zemlja sa najvise kosarkaskih trofeja. Na svetu. Turska nam nije ni do kolena pa ima 4 predstavnika. Toliko o sportu. Sve je kinta...

Ivan NS

pre 7 godina

Kakve veze ima Bešiktaš sa finansijskom strukturom u KK Crvena Zvezda? Ako mi neko objasni bez zajedljivosti u komentaru, biću zahvalan.

Tata sine

pre 7 godina

@

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni.

JPR24

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
(Realno, 05. jun 2017 23:16)

Pitaj Gazdu gde su pare. Tada će ti biti jasnije.

b.

pre 7 godina

Ma ulaznice, dresovi, tv prava matori! Kad se setim onih 5000 komentara od prosle godine kako ce Crvena Zvezda sada kad je usla u novu evroligu da zaradjuje deset miliona godisnje i kako joj niko nista nece mocu narednih sto godina, a oni evo propadose posle godinu dana.... Ne brinite i evroliga ce (u ovom formatu) za godinu ili dve.

Amaterasu

pre 7 godina

А ту је Звезда већ годинама међу 8 најбољих у Европи!!! (Стара школа, 05. jun 2017 23:18)

Stativa...

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?
(miki, 5. jun 2017 23:22)
Taj isti Dule je kukao da je u minusu sa El sa celim pulom sponzora. 11 njih. Sve najvece drzavne firme. Ne mozes samo od takmicenja da prezivis, bez sponzora, prestanite da spinujete. EL donosi ozbiljne pare, ali naravno da to nije dovoljno. Zvezdin glavni sponzor je u kanalu, ne isplacuje pare po ugovoru i eto problema. Plus gomilu utakmica odigrali u Pioniru, to je ove godine bilo 8000 gledalaca manje u proseku. Prosecna karta 15€, 7-8 utakmica...pa, racunaj.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?
(miki, 05. jun 2017 23:22)

Tako sto su svi drzavni sponzori otisli uz Partizan NIS po politickoj direktivi , a i ono malo sto je i dato Zvezdi se ne isplacuje . Jel ti sad jasnije ?

vuksa.

pre 7 godina

lako i partizan je dugovao i jos duguje a igrao je i te igrace ubijedio da ce im dati a koliko ja znam jos im pomalo placa a zanimanje mi je da znam i znam.

Sigmund

pre 7 godina

Za ove sto pitaju gde su pare Partizanu i otkud da drzava Partizannu daje 1.5 milki, prost je odgovor, Partizan placa svoj dugove sto drzavi sto igracima, zato drzava i daje zato sto se te pare ustvari vracaju drzavi. A ovo za dugovanja komsinice, jednostavno nije istinanego da iskukaju jos vise para cista politicka farsa, klasika, ko im je predsednik. A ja sad unapred pitam, odakle pare za sledecu sezonu, videcete kakve cete igrace dovesti, za mnogo mnogo para.

LFC

pre 7 godina

Pola timova iz EL duguje bar dve-tri plate, nije jos liga kao NBA komercijalna i tesko da ce ikada biti. U ostalom, Galatu je zaboravio da spomene.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.

D1V1

pre 7 godina

Vidjeli smo od institucije, njihovi igraci su preko 10 godina igrali iz ljubavi i za kikiriki, igrali ljudi i F4 za tapsanje po ledjima, pa mozemo i mi par...

miki

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?

pn

pre 7 godina

Zašto se ovo bune oko EL kada su svetlosnim godinama daleko od nje? Ako stigneš druže nekada da EL i Pionira ili Arene videćeš zašto Zvezda igra. Čoviću spremaj pare da se napadne F4.

Spale

pre 7 godina

psi laju, karavani prolaze..
Zanimljivo da se uvek jave ovi nebitni, ali još zanimljivije je da imaju neke crne boje.. Slute nesreću, daleko im lepa kuća.

Green mile

pre 7 godina

Pravedno bi bilo da igra jos jedan turski klub...mozda i dva ili tri...Mada prema novom formatu 16 bi bilo idealno, ali EL jednostavno nije pravedna prema turskim klubovima!

PAOK

pre 7 godina

Osim para,besiktas(namerno malo)nema nista drugo.Svi turski klubovi zajedno imaju manje trofeja u evropskim takmicenjima od Partizana.Tvoj klub je izgubio od Partizan,ciji igraci isto nisu primali plate.Novac ne cini klub velikim.

Ivan

pre 7 godina

Bitno je da igraci uvek na kraju dobiju to sto im je garantovano ugovorom, da je nesto prekrseno, odvano bi bile preduzete sankcije protiv Zvezde. O tome ne trebaju da vode racuna neki polupani amerikanci iz besiktasa...

Стара школа

pre 7 godina

Може зато што би вас на паркету победила 15 разлике, као и друге из ЕК. Ово је спорт, а не бизнис, барем још мало. А ту је Звезда већ годинама међу 8 најбољих у Европи!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kako Zvezda igra Euroligu doticni je imao prilike da vidi ove sezone, a Boga mi imace prilike da je gleda i u narednim sezonama ! A sto se tice para i neplacanja igraca, to je samo dokaz da u Evropskoj kosarci nije bas sve umrlo i da umesto para igra igra i srce i talenat koga ovde jos uvek ima. Napred Zvezdo samo napred Zvezdo !!

Ime i prezime

pre 7 godina

Coki potrosio pare od sponzora 2 god unapred,i sad ce opet da moli premijera,sa pricom da se napada f4 u bg,a nas premijer onako mekog srca,svi znamo sta ce da bude :)

PAOK

pre 7 godina

Osim para,besiktas(namerno malo)nema nista drugo.Svi turski klubovi zajedno imaju manje trofeja u evropskim takmicenjima od Partizana.Tvoj klub je izgubio od Partizan,ciji igraci isto nisu primali plate.Novac ne cini klub velikim.

pn

pre 7 godina

Zašto se ovo bune oko EL kada su svetlosnim godinama daleko od nje? Ako stigneš druže nekada da EL i Pionira ili Arene videćeš zašto Zvezda igra. Čoviću spremaj pare da se napadne F4.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kako Zvezda igra Euroligu doticni je imao prilike da vidi ove sezone, a Boga mi imace prilike da je gleda i u narednim sezonama ! A sto se tice para i neplacanja igraca, to je samo dokaz da u Evropskoj kosarci nije bas sve umrlo i da umesto para igra igra i srce i talenat koga ovde jos uvek ima. Napred Zvezdo samo napred Zvezdo !!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.

Spale

pre 7 godina

psi laju, karavani prolaze..
Zanimljivo da se uvek jave ovi nebitni, ali još zanimljivije je da imaju neke crne boje.. Slute nesreću, daleko im lepa kuća.

Ivan

pre 7 godina

Bitno je da igraci uvek na kraju dobiju to sto im je garantovano ugovorom, da je nesto prekrseno, odvano bi bile preduzete sankcije protiv Zvezde. O tome ne trebaju da vode racuna neki polupani amerikanci iz besiktasa...

miki

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?

Green mile

pre 7 godina

Pravedno bi bilo da igra jos jedan turski klub...mozda i dva ili tri...Mada prema novom formatu 16 bi bilo idealno, ali EL jednostavno nije pravedna prema turskim klubovima!

D1V1

pre 7 godina

Vidjeli smo od institucije, njihovi igraci su preko 10 godina igrali iz ljubavi i za kikiriki, igrali ljudi i F4 za tapsanje po ledjima, pa mozemo i mi par...

Ime i prezime

pre 7 godina

Coki potrosio pare od sponzora 2 god unapred,i sad ce opet da moli premijera,sa pricom da se napada f4 u bg,a nas premijer onako mekog srca,svi znamo sta ce da bude :)

Стара школа

pre 7 godina

Може зато што би вас на паркету победила 15 разлике, као и друге из ЕК. Ово је спорт, а не бизнис, барем још мало. А ту је Звезда већ годинама међу 8 најбољих у Европи!!!

Zlatko

pre 7 godina

Ne igra se prijatelju EL tako što galamiš da si bogatiji od drugih, znaju dobro svi gosti koji se naježe u Areni ili A.Nikolić zašto bez srpskih klubova nije ista ta liga. Naravno od amerikanca se drugačiji stav i ne očekuje, samo materijalni činilac im je jedini kriterijum.

Milutin

pre 7 godina

Srbija je zemlja sa najvise kosarkaskih trofeja. Na svetu. Turska nam nije ni do kolena pa ima 4 predstavnika. Toliko o sportu. Sve je kinta...

Deki

pre 7 godina

@(Zlatko, 6. jun 2017 07:51), baš bih voleo da ti radiš i ne primaš platu, a da tvoji kolege iz firme rade i primaju platu, a da se naježiš od atmosfere u tvom delu firme. Ne shvatam ljude u Srbiji kojima javašluk i ovakav sistem u zemlji odgovara?

црна овца друштва

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
(Realno, 05. jun 2017 23:16)

Па је л' немате? Прошле године потрошили буџет за 3 наредне сезоне па сад фрка док неко не упумпа нових 15 милиона

Goran

pre 7 godina

Prvo i osnovno,
Zvezda nije izborila ucesce na terenu, teren je samo posledica onoga sto se desava van njega.
Dakle, ako se nekom klubu dozvoljava (ponavljam nekom iako svi znamo da se radi o Zvezdi) a ne dozvoljava se ista mogucnost drugim klubovima, da fiktivno resi dug od 16 miliona, ako kosarkaski savez nije na strani igraca vec jednog kluba - ponavljam samo jednog kluba, cime se sustinski narusava ravnopravnost u takmicenju u odnosu na druge timove, onda sigurno ne mozemo da govorimo da se neko pravo izborilo na terenu. To sto je neko doveo najbolje igrace i trenere u neki klub krseci pravila takmicenja, poslovanja, licenciranja i u krajnjem slucaju sportskog fer-pleja, to je izgleda tema za izbegavanje.
Zamolio bih samo da se ne prica o sportskoj borbi, a glavne strani se desavaju van njega.

Ivan NS

pre 7 godina

Kakve veze ima Bešiktaš sa finansijskom strukturom u KK Crvena Zvezda? Ako mi neko objasni bez zajedljivosti u komentaru, biću zahvalan.

shone

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 5. jun 2017 23:45)Ovo ce Zvezdi biti peto ucesce u Evroligi. Ako je tri izborila na terenu, kako je izborila ostala dva ucesca? Kako znas da ce igraci dobiti pare? Ako je tacno da se duguje igracima plata za 6 meseci da li mozes da zamislis koliko je to? Ako se uzme u obzir zelja da se napadne f4 u Beogradu, koliko tek za to treba novca? Platiti dug igracima i obezbediti budzet za f4 i ti nisi zabrinut? Naravno, nisam ni ja kad svi znamo da ce sve to drzava pozlatiti, ali zato 250 000 ( prosecna plata jednog Zvezdinog kosarkasa) Partizanovog duga je neresiv problem!

загор

pre 7 godina

ја се слажем. треба евро лига да распореди то равномерније. да пребаци део спонзпра турских и руских клубова који немају навијаче ни поенту постојања звезди, жалгирису и сличнима...

Lola

pre 7 godina

Ovo je problem koji javnost i navijaci ignorisu.
Zvezda se zakopava igranjem u Evroligi. Idu putem Partizana i pitanje je trenutka kad ce dospeti u beton ligu. Evroliga kosta. Oni traze 4M budzet a bar 65% da je za plate igracima. I ne doplacuje avion, smestaj, takse.... Zvezda je zaradila ove sezone oko pola miliona od ucesca. To nije dovoljno da pokrije nista.
Fenerbahce, koji je kao sampion zaradio najvise, objavili su da su u ovoj godini poslovali sa gubitkom za oko 2 miliona. Zvezda i Partizan ili bilo koji drugi klub iz regiona to ne mogu da isprate finansijski. Nemamo sponzore koji ce da izvade 7, 8 miliona evra. Covic se valjda nadao da ce dobrim rezultatima privuci sponzore ali nije uspeo. Mislim da za 2 godine ABA liga gubi licencu tj. mesto u EL a klubovima ce biti receno ' izborite se za mesto preko evrokupa'

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?
(miki, 05. jun 2017 23:22)

Tako sto su svi drzavni sponzori otisli uz Partizan NIS po politickoj direktivi , a i ono malo sto je i dato Zvezdi se ne isplacuje . Jel ti sad jasnije ?

Tata sine

pre 7 godina

@

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni.

Rep.Srpska

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni
a sta ces ti onda ovde ako je rec o Besiktasu i Zvezdi?jos i komentarises.ma bjazi

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!

JPR24

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
(Realno, 05. jun 2017 23:16)

Pitaj Gazdu gde su pare. Tada će ti biti jasnije.

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?
(miki, 5. jun 2017 23:22)
Taj isti Dule je kukao da je u minusu sa El sa celim pulom sponzora. 11 njih. Sve najvece drzavne firme. Ne mozes samo od takmicenja da prezivis, bez sponzora, prestanite da spinujete. EL donosi ozbiljne pare, ali naravno da to nije dovoljno. Zvezdin glavni sponzor je u kanalu, ne isplacuje pare po ugovoru i eto problema. Plus gomilu utakmica odigrali u Pioniru, to je ove godine bilo 8000 gledalaca manje u proseku. Prosecna karta 15€, 7-8 utakmica...pa, racunaj.

Sasa

pre 7 godina

@Mitar-mogao bi i ti da razmislis koliko je para otislo na kazne zbog "navijaca" pa onda kada saberes i oduzmes, pa malo razmislis koliko je moglo da se dobije od EL koja kaznjava kada prolazi u dvorani nisu slobodni, a o bakljama, ubacenim upaljacima, kovanicama, transparentma da ne pricamo...

LFC

pre 7 godina

Pola timova iz EL duguje bar dve-tri plate, nije jos liga kao NBA komercijalna i tesko da ce ikada biti. U ostalom, Galatu je zaboravio da spomene.

Sigmund

pre 7 godina

Za ove sto pitaju gde su pare Partizanu i otkud da drzava Partizannu daje 1.5 milki, prost je odgovor, Partizan placa svoj dugove sto drzavi sto igracima, zato drzava i daje zato sto se te pare ustvari vracaju drzavi. A ovo za dugovanja komsinice, jednostavno nije istinanego da iskukaju jos vise para cista politicka farsa, klasika, ko im je predsednik. A ja sad unapred pitam, odakle pare za sledecu sezonu, videcete kakve cete igrace dovesti, za mnogo mnogo para.

Savatiye

pre 7 godina

@ Goran
Da nisi naveo da pišeš o Zvezdi, svako bi pomislio da se radi o KK Partizan. Nisam znao da su kapiteni i najbolji igrači Partizana prelazili u Zvezdu!?
O dugu od 16 miliona koji svi spominjete a pojma nemate strukturu duga više ne vredi ni raspravljati. Šta se kome i koliko dugovalo?
Samo jednom bivšem predsedniku se dugovalo više od 4,5 miliona. Još i kamata na to je išla. Čovek dao klubu svoj novac, trošio ga kao tuđi i tražio da mu se isti vrati!?
Gde to još ima?
Državi klub nije praktično ništa ni dugovao, jedino je par igrača ostalo uskraćeno za svoj novac. Jedino mi je njih i žao!

Amaterasu

pre 7 godina

А ту је Звезда већ годинама међу 8 најбољих у Европи!!! (Стара школа, 05. jun 2017 23:18)

Stativa...

b.

pre 7 godina

Ma ulaznice, dresovi, tv prava matori! Kad se setim onih 5000 komentara od prosle godine kako ce Crvena Zvezda sada kad je usla u novu evroligu da zaradjuje deset miliona godisnje i kako joj niko nista nece mocu narednih sto godina, a oni evo propadose posle godinu dana.... Ne brinite i evroliga ce (u ovom formatu) za godinu ili dve.

dure

pre 7 godina

e rece jedan ovde:zvezda je bastion jugoslovenske kosarke.."O Boze sta sve necu ovde procitati..Ne mogu osim Moke nikog da se setim..a da igrao je i Divac u zvezdi,par utakmica..

mmajstor

pre 7 godina

@shone
Postavlja se pitanje ako je planiran budzet za ovu godinu 6miliona eur da se od evrolige i prava zaradila neka lova... Gde su te pare....

Nisu jos legle. Zato igraci i ne odlaze, znaju da ce dobiti novac. A problema sa kes flouom je imao i Partizan, to nam je prosto neminovno na ovim prostorima.

Lozan

pre 7 godina

Kako uopste postoje nasi klubovi i sta se tu desava niko ne zna i zbog toga bi zabranio da provire iz BGDa. Ostali timovi treba da se pobune!!!

BBRS

pre 7 godina

Treba ponovo da promene ime u CZ Beograd i tako jednostavno izbrisu ovaj novi dug. Metod je vec oproban i funkcionise
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tyson, 6. jun 2017 05:04)
Мало си се прерачунао!
Ипак мислим да ће пре партизан да промени име у Динамик!

petarczv

pre 7 godina

Savatiye, 
ja nisam navijac Partizana, vec jednog treceg kluba. Sve sto sam napisao za Zvezdu, odnosilo se delom i na Partizan ranijih godina dok su oni bili sampioni. 
Sada ste Vi, koristite slicne metode rada kao i oni, samo jos ociglednije. 
Sto se duga tice od 16 miliona, slucajno znam tacno strukturu duga i mislim da imam pravo da ga komentarisem a da ne iznosim detalje (to bi bilo ludje od Parova). Dakle cinjenica je da Zvezda u ovom trenutku nije fer-plej klub, tako da o zaslugama stecenim na terenu besmisleno je govoriti (jedina uteha u Zvezdinoj prici je da je dobro sto nije bila jos drskija prema drugim klubovima u Srbiji - ne govorim o Partizanu. A vi i dalje budite u zabludi da je u pitanju sport i sportsko ponasanje KK CZ.
(Goran, 06. jun 2017 12:49)

ti slucajno znas strukturu zvezdinog duga?! ma nemoj da pricas....a jel znas slucajno strukturu partizanovog dugovanja koje niko na ovom svetu ne zna? I ti si bas slucajno posto nisi navijac zvezde naso da komentarises..

УМ ЦАРУЈЕ АЛИ НЕ И КОД ТЕБЕ

pre 7 godina

Kako se zvezda uopste takmici kada nije igrala 4 godine,a propisi kazu da klub koji se ne takmici 2 godine ide u poslednji rang?
(Um Caruje, 6. jun 2017 00:25)
?

mitar m

pre 7 godina

@shone
Postavlja se pitanje ako je planiran budzet za ovu godinu 6miliona eur da se od evrolige i prava zaradila neka lova... Gde su te pare....

Cigan

pre 7 godina

@borivoje surdilovic ... Igokea i Cibona nisu ispunile uslove za EL i u mju je usao po plasmanu sledeci klub. Dakle po plasmanu izborenom na tetenu!!! Ako ti se to cini nezasluzeno ili nesportski kako objasnjavas da je FK.PARTIZAN pre tri godine igrao kvalifikacije za LS umesto sampiona C.Zvezde koja nije ispunila finansijske uslove...Treba razmisliti pre nego sto nesto obuzet mrznjom prema Kk.C.zvezda M.kalemegden2 napises... Na tvoju zalost i ove godine igramo EL zato sto smo dominantni!!!

BBRS

pre 7 godina

Prvo i osnovno,
Zvezda nije izborila ucesce na terenu, teren je samo posledica onoga sto se desava van njega.
Dakle, ako se nekom klubu dozvoljava (ponavljam nekom iako svi znamo da se radi o Zvezdi) a ne dozvoljava se ista mogucnost drugim klubovima, da fiktivno resi dug od 16 miliona, ako kosarkaski savez nije na strani igraca vec jednog kluba - ponavljam samo jednog kluba, cime se sustinski narusava ravnopravnost u takmicenju u odnosu na druge timove, onda sigurno ne mozemo da govorimo da se neko pravo izborilo na terenu. To sto je neko doveo najbolje igrace i trenere u neki klub krseci pravila takmicenja, poslovanja, licenciranja i u krajnjem slucaju sportskog fer-pleja, to je izgleda tema za izbegavanje.
Zamolio bih samo da se ne prica o sportskoj borbi, a glavne strani se desavaju van njega.
(Goran, 6. jun 2017 09:18)

Оно кад ти острашћеност заслепи очи, навијаш за партизан а пратиш искључиво Звезду !!!
У овом коментару је приказано колико небитност зна да боли !!!

Larry

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!
(Kako ko, pa ja, 06. jun 2017 09:14)

Pa oni su igrali Fiba. ligu šampiona.

Зато што смо најјачи !!!

pre 7 godina

Ево овако.
Причам за Бранка Лазића.
Њему Звезда дугује једну плату а разговарајући са њим сазнао сам да је исто и са осталим играчима и тренером, тј никоме не касни плата дуже од једног месеца!!!
Е сад, ја се питам ко је тај или ко су ти, који желе да унесу негативну атмосферу у клуб?!
Ко је тај коме смета јака Звезда?!
Ко је тај што не жели Звезду у европи?!
Људи немојте наседати на ова провоцирања у покушају!
Не могу да нас победе на терену па покушавају на овакав начин!!!

Ant

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 5. jun 2017 23:16)

Realno ,tebi nije jasno ni za koga navijas....

BBRS

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni
a sta ces ti onda ovde ako je rec o Besiktasu i Zvezdi?jos i komentarises.ma bjazi
(Rep.Srpska, 6. jun 2017 08:29)

Човек је прозвао партизане зато што је 70% коментара гробарских!
Шта ти тражиш на вести о Звезди и ЕЛ?!

fajront se primakao

pre 7 godina

Kako duguje igracima kada ima milijarde od drzave?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (banja luka mejdan, 6. jun 2017 09:12)

Malo sarkazma, je li? Očigledno da prošlosezonski budžet od 8.095.000 evra i ovosezonski od 6,200.000 evra nije dovoljan da pokrije troškove koje klub ima. Posebno previsoke plate igrača i stručnog štaba, a tu je i filijala, ni ona nije jeftina i nju treba finansirati.

Јабучило

pre 7 godina

Човек је прозвао партизане зато што је 70% коментара гробарских! 
Шта ти тражиш на вести о Звезди и ЕЛ?!
(BBRS, 06. jun 2017 13:19)

Ја тражим хумор и забаву. С вама увек нека шега.

the truth

pre 7 godina

Није истина да Звезда дугује толико плата играчима и тренеру !
Не могу да замислим да неко верује у ову измишљотину !
Јел знате ви уопште колико је "скуп" живот једног професионалног спортисте, почевши од исхране па до свега осталог.
Зар мислите да се баш нико не бих побунио за сво ово време?
Права истина је да Звезда дугује само последњу плату!!!

borivoje surdilovic

pre 7 godina

@pravi a ne placeni zvezdas....prvi i drugi put ste igrali zato sto su cibona i igokea odustali a ne zato sto ste to pravo izborili...a sto se tice igraca...bilo je "povreda"....zbog plate a i odlazaka...

Goran

pre 7 godina

Savatiye,
ja nisam navijac Partizana, vec jednog treceg kluba. Sve sto sam napisao za Zvezdu, odnosilo se delom i na Partizan ranijih godina dok su oni bili sampioni.
Sada ste Vi, koristite slicne metode rada kao i oni, samo jos ociglednije.
Sto se duga tice od 16 miliona, slucajno znam tacno strukturu duga i mislim da imam pravo da ga komentarisem a da ne iznosim detalje (to bi bilo ludje od Parova). Dakle cinjenica je da Zvezda u ovom trenutku nije fer-plej klub, tako da o zaslugama stecenim na terenu besmisleno je govoriti (jedina uteha u Zvezdinoj prici je da je dobro sto nije bila jos drskija prema drugim klubovima u Srbiji - ne govorim o Partizanu. A vi i dalje budite u zabludi da je u pitanju sport i sportsko ponasanje KK CZ.

cigan

pre 7 godina

Ne razumem ovu raspravu ali evo mog doprinosa... oglasio se igrac iz tima koji je u cetvrtom sesiru da komentarise tim iz prvog sesira. To kapiram ali ne kapiram gomilu komentara navijaca kluba koji je trenutno na cekanju da udje u sedmi sesir... Zvezda Sampion!!'

Deki

pre 7 godina

(cigan, 6. jun 2017 16:56), posebno Je stojaković ostavio veliki trag u &Zvezdi. Šta sve neću pročitati. Ne kažem da u Zvezdi nisu igrali dobri košarkaši, i Štimac je recimo dobar. Ali od vrhunskih, samo imate Slavnića. Do skora je bila tabela sa desne strane na ovom sajtu najboljih evropskih igrača u istoriji. Pametnom dosta...

Tata sine

pre 7 godina

@
Partizanovci,botovi jer znate da dođete do Arene.PORAŽENE ŠAMPIONE E.L MAKABI, REAL, CSKA I FENER gledate samo Areni zahvaljujući našem šampionu i dalje gledajte.
(miško, 06. jun 2017 18:39)

Sve te pomenute Šampione smo mi gledali dok ste se igrali u pesku, završili osnovnu školu, gimnaziju, neki od vas i vojsku....

petarczv

pre 7 godina

e rece jedan ovde:zvezda je bastion jugoslovenske kosarke.."O Boze sta sve necu ovde procitati..Ne mogu osim Moke nikog da se setim..a da igrao je i Divac u zvezdi,par utakmica..
(dure, 06. jun 2017 11:21)

To sto ti ne mozesda se setis govori o tvom mentalnom zdravlju...a osim Moke koji je jedan od najboljih playeva u istoriji svetske kosarke verovatno si cuo i za Ducija Simonivica?! Ili za Rakocevica? Zoran Radovic,Dejan Tomasevic,Sasa Obradovic,Vladimir Cvetkovic,Milenko Topic i jos mnogi drugi...

analiza

pre 7 godina

"Jednostavno mi ne prija sta nekada Partizan, a sada Zvezda, rade pojedinim klubovima van Beograda, a sve krijuci se zajedno sa navijacima koji ne zele da cuju istinu, iza praznih fraza - izborili smo na terenu, sportsko ponasanje, fer-plej i ostalih sada nazalost samo nebuloza.
(Goran)"
Apsolutno se slazem.A to se odnosi i na fudbal i na kosarku.Ne vidim zasto bi bilo strasno za drzavu ako bi dozvolila bar jedne godine postenu ligu,tj da prvaci mogu da budu i Mega i FMP I Dinamik,odnosno Voj,Cuka,Vozd,Rdn Nis.Zasto da ljudi placaju kartu kako bi gledali prijateljske-zatvorene-utakmice sa proverenim sudijama?Kladim se da bi bilo vise navijaca na stadionima kada ne bi postojali unapred sigurni bodovi.

vuksa.

pre 7 godina

lako i partizan je dugovao i jos duguje a igrao je i te igrace ubijedio da ce im dati a koliko ja znam jos im pomalo placa a zanimanje mi je da znam i znam.

BBRS

pre 7 godina

Pa dobro ne igra Zvezda nego Fmp koji je kupio njeno ime, al je covek neobavesten.
(Vladoe, 6. jun 2017 00:03)

До кад мислиш да лупаш глупости?!
Па побогу јел имате ви нешто друго нама да кажете а да то није ФМП?!
Колико сутра ће те постати Динамик, е тад ће те сигурно престати!!!

ahaha

pre 7 godina

boli vas i bolece vad tek su 3 godine dominacije!vas više boli ovo a tek će.Ako smo fmp kao što kazete pa što komentarisete klub mali.Zvezda ce dugo da dominira a vi samo urlajte i zahvaljujte se.

Goran

pre 7 godina

Za sve koji me komentarisu,
Da, ja bas slucajno znam strukturu duga KK Crvene Zvezde za razliku od onih koji ovde komentarisu da nesto znaju oko toga.
I ne, nisam navijac Partizana (u poslednjih 10 godina otisao sam na jedan Partizanov mec, a na vise od 10 Zvezdinih, ako bas neko zeli da zna, u svih 11 puta, u pitanju su bile poklon karte). A to sto neki misle da gledam ostrasceno - e tu su u pravu. Jednostavno mi ne prija sta nekada Partizan, a sada Zvezda, rade pojedinim klubovima van Beograda, a sve krijuci se zajedno sa navijacima koji ne zele da cuju istinu, iza praznih fraza - izborili smo na terenu, sportsko ponasanje, fer-plej i ostalih sada nazalost samo nebuloza.

dure

pre 7 godina

@petarcz-ako govoris o maloumnosti,procitaj svoje komentare,opet!Milenko Topic,po tebi legenda srpske kosarke,e svasta!Drugo,Tomasevic je postao ono sto je bio-u Partizanovom dresu!Ostale necu da komentarisem,samo cu ti reci za Rakocevica,zbog njegove samozaljubljenosti,doziveli smo fijasko na EP u Bg!Obradovic je bio dobar,i to je sve od bastiona Yu kosarke?Smesan si kao crtani film!

zagor te nej

pre 7 godina

Brine tudje brige...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mix, 5. jun 2017 23:07)


pa nisi u pravu...besiktas ima lovu pa nemoz igrati ligu...znaci izbacis zvezdu ulecu oni...direktno brine o svom interesu!!

miško

pre 7 godina

Gorane a kada smo izborili onda pobedimo sve šampione Evrope zadnje četiri godine u našem Beogradu.Šteta što svi ne navijate za Zvezdu kada igra sa stranim klubovima.Kao da ste svi Hrvati.

Cigan

pre 7 godina

@deki ... Slavnic nije Zvezdina legenda! Onoga dana kada je obukao vas dres zavrsio je pricu sa Zvezdom.A ti si bas dobar strucnjak kada ti Duci Simonovic i Vlada Radmanovic nisu legende... ostaje ti samo da nas gledas u EL... Pozdrav

Petar

pre 7 godina

Slavnic nije Zvezdina legenda! Onoga dana kada je obukao vas dres zavrsio je pricu sa Zvezdom.A ti si bas dobar strucnjak kada ti Duci Simonovic i Vlada Radmanovic nisu legende... ostaje ti samo da nas gledas u EL... Pozdrav
(Cigan, 06. jun 2017 17:59)

Ne budi smesan..Slavnic nije legenda C.Zvezde..svasta..a Vladimir Radmanovic je sa 17 godina dosao u C.Zvezdu kao junior upravo iz Partizana..kako ti je on onda legenda?

cigan

pre 7 godina

@dure ... nisi cuo za Ducija,Kaponju,Gorana i Igora Rskocevica, Vladimira Cvetkovica, Milenka Tepica,Sasu Obradovica, Dragana Tarlaca, Zorana Radovica, Vladu Radmanovica, Pedju Stojakovica ...

Sasa

pre 7 godina

@borivoje surdilovic... druze nisam pogresio sada ce treca godina da je M.kalemegdan br 2 zvanicna adresa u registru. Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cigan, 6. jun 2017 14:32) # Link komentara
Sad ce treca ali nije jos :) Sledece sezone opet ste FMP mislim na sezonu '18 -19' , potrosice te pare na osnovu F4 i jedino resenje bice FMP niste sposobni za velika dela , oprosteno je 16mil. vi ce te napraviti jos veci dud posle sledece sezone , to je realnost , za 5-6 god opet dug od 16 milki samo budite zadovoljni ako bude 16 bice mnogo vise , znaci opet FMP .

dure

pre 7 godina

Duci Simonovic jeste bio vrhunski igrac,po pricama kosarkaskih strucnjaka,ali nisam ga gledao,kao ni ti,ali pominjes Vujanica,Tomasevica,igrace Partizana,zatim kao legendu Tarlaca,strasno,a o Rakocevicu sam vec rekao,samozaljubljena umisljena zvezda,svakako ne legenda!Za to trebas imati sve one medalje poput:Djordjevica,Paspalja,Divca,Danilovica,Zeljka Obradovica,Kice,Praje,Duleta Vujosevica...mogao bih jos dugo,dugo da nabrajam,vama "bastionu"Yu kosarke!Poceli ste pratiti kosarku kako je sns dosao na vlast,a znamo zasto!

Ja

pre 7 godina

Pa kako nemaju pare, igraju Euroligu, pune arenu. Nama Čović priča kako se sve to isplati a i ovi isprani mozgovi mu veruju. Eto igrate, pa gde su pare?

Billy Piton - akademik & antitopalović

pre 7 godina

Danas je nas nekoliko popravilo stanje na računu kluba !
Prvo - sezonske , a onda uplate na račun u Intesa banci , adresa :
Ništa na račun Topalovića , Mali kalemegdan br.2 , 11 000 Bgd.

miško

pre 7 godina

Partizanovci,botovi jer znate da dođete do Arene.PORAŽENE ŠAMPIONE E.L MAKABI, REAL, CSKA I FENER gledate samo Areni zahvaljujući našem šampionu i dalje gledajte.

miško

pre 7 godina

Deki,Simomović je najbolji igrač svih vremena u Srbiji a možda i u Jugi.Slavnić, Kaponja, Stojaković, Rakočević najbolji košgeter EL i Španske lige,Radmanović,Tomašević.Vujanić Cvetković, titula protiv Rusa.

Sasa

pre 7 godina

@sasa... tebi ovo bas tesko pada... sta ces, nastavi da mastas, imaces vremena za to tacno 14 godina. Tri si vec odsluzio!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 6. jun 2017 20:29) # Link komentara
Ako sam ja problem zrtujem se :) Nego potrosiste sve pare a druge napadate sam nebitan u celoj prici ali imam pravo da pokusam da vam otvorim oci , mozda gresim vreme ce pokazati vrlo brzo :)

Sasa

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!
(Kako ko, pa ja, 6. jun 2017 09:14) # Link komentara
Ako su to oni , niko nije potpisao ugovor sem ekipa sa licencom sa EL licencom ocigledno da slabo poznajes pravila uostalom ,Besiktas je igrao LIGU SAMPIONA. slabo poznajes cinnjenice verovatno si panter :)

pn

pre 7 godina

Zašto se ovo bune oko EL kada su svetlosnim godinama daleko od nje? Ako stigneš druže nekada da EL i Pionira ili Arene videćeš zašto Zvezda igra. Čoviću spremaj pare da se napadne F4.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Kako Zvezda igra Euroligu doticni je imao prilike da vidi ove sezone, a Boga mi imace prilike da je gleda i u narednim sezonama ! A sto se tice para i neplacanja igraca, to je samo dokaz da u Evropskoj kosarci nije bas sve umrlo i da umesto para igra igra i srce i talenat koga ovde jos uvek ima. Napred Zvezdo samo napred Zvezdo !!

Ime i prezime

pre 7 godina

Coki potrosio pare od sponzora 2 god unapred,i sad ce opet da moli premijera,sa pricom da se napada f4 u bg,a nas premijer onako mekog srca,svi znamo sta ce da bude :)

miki

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?

Goran

pre 7 godina

Prvo i osnovno,
Zvezda nije izborila ucesce na terenu, teren je samo posledica onoga sto se desava van njega.
Dakle, ako se nekom klubu dozvoljava (ponavljam nekom iako svi znamo da se radi o Zvezdi) a ne dozvoljava se ista mogucnost drugim klubovima, da fiktivno resi dug od 16 miliona, ako kosarkaski savez nije na strani igraca vec jednog kluba - ponavljam samo jednog kluba, cime se sustinski narusava ravnopravnost u takmicenju u odnosu na druge timove, onda sigurno ne mozemo da govorimo da se neko pravo izborilo na terenu. To sto je neko doveo najbolje igrace i trenere u neki klub krseci pravila takmicenja, poslovanja, licenciranja i u krajnjem slucaju sportskog fer-pleja, to je izgleda tema za izbegavanje.
Zamolio bih samo da se ne prica o sportskoj borbi, a glavne strani se desavaju van njega.

Стара школа

pre 7 godina

Може зато што би вас на паркету победила 15 разлике, као и друге из ЕК. Ово је спорт, а не бизнис, барем још мало. А ту је Звезда већ годинама међу 8 најбољих у Европи!!!

Spale

pre 7 godina

psi laju, karavani prolaze..
Zanimljivo da se uvek jave ovi nebitni, ali još zanimljivije je da imaju neke crne boje.. Slute nesreću, daleko im lepa kuća.

црна овца друштва

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
(Realno, 05. jun 2017 23:16)

Па је л' немате? Прошле године потрошили буџет за 3 наредне сезоне па сад фрка док неко не упумпа нових 15 милиона

Ivan

pre 7 godina

Bitno je da igraci uvek na kraju dobiju to sto im je garantovano ugovorom, da je nesto prekrseno, odvano bi bile preduzete sankcije protiv Zvezde. O tome ne trebaju da vode racuna neki polupani amerikanci iz besiktasa...

shone

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 5. jun 2017 23:45)Ovo ce Zvezdi biti peto ucesce u Evroligi. Ako je tri izborila na terenu, kako je izborila ostala dva ucesca? Kako znas da ce igraci dobiti pare? Ako je tacno da se duguje igracima plata za 6 meseci da li mozes da zamislis koliko je to? Ako se uzme u obzir zelja da se napadne f4 u Beogradu, koliko tek za to treba novca? Platiti dug igracima i obezbediti budzet za f4 i ti nisi zabrinut? Naravno, nisam ni ja kad svi znamo da ce sve to drzava pozlatiti, ali zato 250 000 ( prosecna plata jednog Zvezdinog kosarkasa) Partizanovog duga je neresiv problem!

PAOK

pre 7 godina

Osim para,besiktas(namerno malo)nema nista drugo.Svi turski klubovi zajedno imaju manje trofeja u evropskim takmicenjima od Partizana.Tvoj klub je izgubio od Partizan,ciji igraci isto nisu primali plate.Novac ne cini klub velikim.

Rep.Srpska

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni
a sta ces ti onda ovde ako je rec o Besiktasu i Zvezdi?jos i komentarises.ma bjazi

D1V1

pre 7 godina

Vidjeli smo od institucije, njihovi igraci su preko 10 godina igrali iz ljubavi i za kikiriki, igrali ljudi i F4 za tapsanje po ledjima, pa mozemo i mi par...

the truth

pre 7 godina

Није истина да Звезда дугује толико плата играчима и тренеру !
Не могу да замислим да неко верује у ову измишљотину !
Јел знате ви уопште колико је "скуп" живот једног професионалног спортисте, почевши од исхране па до свега осталог.
Зар мислите да се баш нико не бих побунио за сво ово време?
Права истина је да Звезда дугује само последњу плату!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?
(miki, 05. jun 2017 23:22)

Tako sto su svi drzavni sponzori otisli uz Partizan NIS po politickoj direktivi , a i ono malo sto je i dato Zvezdi se ne isplacuje . Jel ti sad jasnije ?

b.

pre 7 godina

Ma ulaznice, dresovi, tv prava matori! Kad se setim onih 5000 komentara od prosle godine kako ce Crvena Zvezda sada kad je usla u novu evroligu da zaradjuje deset miliona godisnje i kako joj niko nista nece mocu narednih sto godina, a oni evo propadose posle godinu dana.... Ne brinite i evroliga ce (u ovom formatu) za godinu ili dve.

Sigmund

pre 7 godina

Za ove sto pitaju gde su pare Partizanu i otkud da drzava Partizannu daje 1.5 milki, prost je odgovor, Partizan placa svoj dugove sto drzavi sto igracima, zato drzava i daje zato sto se te pare ustvari vracaju drzavi. A ovo za dugovanja komsinice, jednostavno nije istinanego da iskukaju jos vise para cista politicka farsa, klasika, ko im je predsednik. A ja sad unapred pitam, odakle pare za sledecu sezonu, videcete kakve cete igrace dovesti, za mnogo mnogo para.

Green mile

pre 7 godina

Pravedno bi bilo da igra jos jedan turski klub...mozda i dva ili tri...Mada prema novom formatu 16 bi bilo idealno, ali EL jednostavno nije pravedna prema turskim klubovima!

petarczv

pre 7 godina

Savatiye, 
ja nisam navijac Partizana, vec jednog treceg kluba. Sve sto sam napisao za Zvezdu, odnosilo se delom i na Partizan ranijih godina dok su oni bili sampioni. 
Sada ste Vi, koristite slicne metode rada kao i oni, samo jos ociglednije. 
Sto se duga tice od 16 miliona, slucajno znam tacno strukturu duga i mislim da imam pravo da ga komentarisem a da ne iznosim detalje (to bi bilo ludje od Parova). Dakle cinjenica je da Zvezda u ovom trenutku nije fer-plej klub, tako da o zaslugama stecenim na terenu besmisleno je govoriti (jedina uteha u Zvezdinoj prici je da je dobro sto nije bila jos drskija prema drugim klubovima u Srbiji - ne govorim o Partizanu. A vi i dalje budite u zabludi da je u pitanju sport i sportsko ponasanje KK CZ.
(Goran, 06. jun 2017 12:49)

ti slucajno znas strukturu zvezdinog duga?! ma nemoj da pricas....a jel znas slucajno strukturu partizanovog dugovanja koje niko na ovom svetu ne zna? I ti si bas slucajno posto nisi navijac zvezde naso da komentarises..

Cigan

pre 7 godina

@borivoje surdilovic ... Igokea i Cibona nisu ispunile uslove za EL i u mju je usao po plasmanu sledeci klub. Dakle po plasmanu izborenom na tetenu!!! Ako ti se to cini nezasluzeno ili nesportski kako objasnjavas da je FK.PARTIZAN pre tri godine igrao kvalifikacije za LS umesto sampiona C.Zvezde koja nije ispunila finansijske uslove...Treba razmisliti pre nego sto nesto obuzet mrznjom prema Kk.C.zvezda M.kalemegden2 napises... Na tvoju zalost i ove godine igramo EL zato sto smo dominantni!!!

petarczv

pre 7 godina

e rece jedan ovde:zvezda je bastion jugoslovenske kosarke.."O Boze sta sve necu ovde procitati..Ne mogu osim Moke nikog da se setim..a da igrao je i Divac u zvezdi,par utakmica..
(dure, 06. jun 2017 11:21)

To sto ti ne mozesda se setis govori o tvom mentalnom zdravlju...a osim Moke koji je jedan od najboljih playeva u istoriji svetske kosarke verovatno si cuo i za Ducija Simonivica?! Ili za Rakocevica? Zoran Radovic,Dejan Tomasevic,Sasa Obradovic,Vladimir Cvetkovic,Milenko Topic i jos mnogi drugi...

JPR24

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
(Realno, 05. jun 2017 23:16)

Pitaj Gazdu gde su pare. Tada će ti biti jasnije.

Зато што смо најјачи !!!

pre 7 godina

Ево овако.
Причам за Бранка Лазића.
Њему Звезда дугује једну плату а разговарајући са њим сазнао сам да је исто и са осталим играчима и тренером, тј никоме не касни плата дуже од једног месеца!!!
Е сад, ја се питам ко је тај или ко су ти, који желе да унесу негативну атмосферу у клуб?!
Ко је тај коме смета јака Звезда?!
Ко је тај што не жели Звезду у европи?!
Људи немојте наседати на ова провоцирања у покушају!
Не могу да нас победе на терену па покушавају на овакав начин!!!

Tata sine

pre 7 godina

@

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni.

BBRS

pre 7 godina

Prvo i osnovno,
Zvezda nije izborila ucesce na terenu, teren je samo posledica onoga sto se desava van njega.
Dakle, ako se nekom klubu dozvoljava (ponavljam nekom iako svi znamo da se radi o Zvezdi) a ne dozvoljava se ista mogucnost drugim klubovima, da fiktivno resi dug od 16 miliona, ako kosarkaski savez nije na strani igraca vec jednog kluba - ponavljam samo jednog kluba, cime se sustinski narusava ravnopravnost u takmicenju u odnosu na druge timove, onda sigurno ne mozemo da govorimo da se neko pravo izborilo na terenu. To sto je neko doveo najbolje igrace i trenere u neki klub krseci pravila takmicenja, poslovanja, licenciranja i u krajnjem slucaju sportskog fer-pleja, to je izgleda tema za izbegavanje.
Zamolio bih samo da se ne prica o sportskoj borbi, a glavne strani se desavaju van njega.
(Goran, 6. jun 2017 09:18)

Оно кад ти острашћеност заслепи очи, навијаш за партизан а пратиш искључиво Звезду !!!
У овом коментару је приказано колико небитност зна да боли !!!

BBRS

pre 7 godina

Treba ponovo da promene ime u CZ Beograd i tako jednostavno izbrisu ovaj novi dug. Metod je vec oproban i funkcionise
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Tyson, 6. jun 2017 05:04)
Мало си се прерачунао!
Ипак мислим да ће пре партизан да промени име у Динамик!

Zlatko

pre 7 godina

Ne igra se prijatelju EL tako što galamiš da si bogatiji od drugih, znaju dobro svi gosti koji se naježe u Areni ili A.Nikolić zašto bez srpskih klubova nije ista ta liga. Naravno od amerikanca se drugačiji stav i ne očekuje, samo materijalni činilac im je jedini kriterijum.

Lozan

pre 7 godina

Kako uopste postoje nasi klubovi i sta se tu desava niko ne zna i zbog toga bi zabranio da provire iz BGDa. Ostali timovi treba da se pobune!!!

dure

pre 7 godina

e rece jedan ovde:zvezda je bastion jugoslovenske kosarke.."O Boze sta sve necu ovde procitati..Ne mogu osim Moke nikog da se setim..a da igrao je i Divac u zvezdi,par utakmica..

cigan

pre 7 godina

@dure ... nisi cuo za Ducija,Kaponju,Gorana i Igora Rskocevica, Vladimira Cvetkovica, Milenka Tepica,Sasu Obradovica, Dragana Tarlaca, Zorana Radovica, Vladu Radmanovica, Pedju Stojakovica ...

Pera Magic Mitic

pre 7 godina

Ja bih samo pitao navijace Zvezde kako je moguce im je tim u finansijskim problemima kada su pljuvali po DV za kuknjavu za novcem iako igra Evroligu?
(miki, 5. jun 2017 23:22)
Taj isti Dule je kukao da je u minusu sa El sa celim pulom sponzora. 11 njih. Sve najvece drzavne firme. Ne mozes samo od takmicenja da prezivis, bez sponzora, prestanite da spinujete. EL donosi ozbiljne pare, ali naravno da to nije dovoljno. Zvezdin glavni sponzor je u kanalu, ne isplacuje pare po ugovoru i eto problema. Plus gomilu utakmica odigrali u Pioniru, to je ove godine bilo 8000 gledalaca manje u proseku. Prosecna karta 15€, 7-8 utakmica...pa, racunaj.

BBRS

pre 7 godina

Pa dobro ne igra Zvezda nego Fmp koji je kupio njeno ime, al je covek neobavesten.
(Vladoe, 6. jun 2017 00:03)

До кад мислиш да лупаш глупости?!
Па побогу јел имате ви нешто друго нама да кажете а да то није ФМП?!
Колико сутра ће те постати Динамик, е тад ће те сигурно престати!!!

miško

pre 7 godina

Partizanovci,botovi jer znate da dođete do Arene.PORAŽENE ŠAMPIONE E.L MAKABI, REAL, CSKA I FENER gledate samo Areni zahvaljujući našem šampionu i dalje gledajte.

Amaterasu

pre 7 godina

А ту је Звезда већ годинама међу 8 најбољих у Европи!!! (Стара школа, 05. jun 2017 23:18)

Stativa...

Ivan NS

pre 7 godina

Kakve veze ima Bešiktaš sa finansijskom strukturom u KK Crvena Zvezda? Ako mi neko objasni bez zajedljivosti u komentaru, biću zahvalan.

ahaha

pre 7 godina

boli vas i bolece vad tek su 3 godine dominacije!vas više boli ovo a tek će.Ako smo fmp kao što kazete pa što komentarisete klub mali.Zvezda ce dugo da dominira a vi samo urlajte i zahvaljujte se.

УМ ЦАРУЈЕ АЛИ НЕ И КОД ТЕБЕ

pre 7 godina

Kako se zvezda uopste takmici kada nije igrala 4 godine,a propisi kazu da klub koji se ne takmici 2 godine ide u poslednji rang?
(Um Caruje, 6. jun 2017 00:25)
?

borivoje surdilovic

pre 7 godina

@pravi a ne placeni zvezdas....prvi i drugi put ste igrali zato sto su cibona i igokea odustali a ne zato sto ste to pravo izborili...a sto se tice igraca...bilo je "povreda"....zbog plate a i odlazaka...

cigan

pre 7 godina

Ne razumem ovu raspravu ali evo mog doprinosa... oglasio se igrac iz tima koji je u cetvrtom sesiru da komentarise tim iz prvog sesira. To kapiram ali ne kapiram gomilu komentara navijaca kluba koji je trenutno na cekanju da udje u sedmi sesir... Zvezda Sampion!!'

Savatiye

pre 7 godina

@ Goran
Da nisi naveo da pišeš o Zvezdi, svako bi pomislio da se radi o KK Partizan. Nisam znao da su kapiteni i najbolji igrači Partizana prelazili u Zvezdu!?
O dugu od 16 miliona koji svi spominjete a pojma nemate strukturu duga više ne vredi ni raspravljati. Šta se kome i koliko dugovalo?
Samo jednom bivšem predsedniku se dugovalo više od 4,5 miliona. Još i kamata na to je išla. Čovek dao klubu svoj novac, trošio ga kao tuđi i tražio da mu se isti vrati!?
Gde to još ima?
Državi klub nije praktično ništa ni dugovao, jedino je par igrača ostalo uskraćeno za svoj novac. Jedino mi je njih i žao!

miško

pre 7 godina

Gorane a kada smo izborili onda pobedimo sve šampione Evrope zadnje četiri godine u našem Beogradu.Šteta što svi ne navijate za Zvezdu kada igra sa stranim klubovima.Kao da ste svi Hrvati.

Goran

pre 7 godina

Savatiye,
ja nisam navijac Partizana, vec jednog treceg kluba. Sve sto sam napisao za Zvezdu, odnosilo se delom i na Partizan ranijih godina dok su oni bili sampioni.
Sada ste Vi, koristite slicne metode rada kao i oni, samo jos ociglednije.
Sto se duga tice od 16 miliona, slucajno znam tacno strukturu duga i mislim da imam pravo da ga komentarisem a da ne iznosim detalje (to bi bilo ludje od Parova). Dakle cinjenica je da Zvezda u ovom trenutku nije fer-plej klub, tako da o zaslugama stecenim na terenu besmisleno je govoriti (jedina uteha u Zvezdinoj prici je da je dobro sto nije bila jos drskija prema drugim klubovima u Srbiji - ne govorim o Partizanu. A vi i dalje budite u zabludi da je u pitanju sport i sportsko ponasanje KK CZ.

fajront se primakao

pre 7 godina

Kako duguje igracima kada ima milijarde od drzave?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (banja luka mejdan, 6. jun 2017 09:12)

Malo sarkazma, je li? Očigledno da prošlosezonski budžet od 8.095.000 evra i ovosezonski od 6,200.000 evra nije dovoljan da pokrije troškove koje klub ima. Posebno previsoke plate igrača i stručnog štaba, a tu je i filijala, ni ona nije jeftina i nju treba finansirati.

miško

pre 7 godina

Deki,Simomović je najbolji igrač svih vremena u Srbiji a možda i u Jugi.Slavnić, Kaponja, Stojaković, Rakočević najbolji košgeter EL i Španske lige,Radmanović,Tomašević.Vujanić Cvetković, titula protiv Rusa.

Lola

pre 7 godina

Ovo je problem koji javnost i navijaci ignorisu.
Zvezda se zakopava igranjem u Evroligi. Idu putem Partizana i pitanje je trenutka kad ce dospeti u beton ligu. Evroliga kosta. Oni traze 4M budzet a bar 65% da je za plate igracima. I ne doplacuje avion, smestaj, takse.... Zvezda je zaradila ove sezone oko pola miliona od ucesca. To nije dovoljno da pokrije nista.
Fenerbahce, koji je kao sampion zaradio najvise, objavili su da su u ovoj godini poslovali sa gubitkom za oko 2 miliona. Zvezda i Partizan ili bilo koji drugi klub iz regiona to ne mogu da isprate finansijski. Nemamo sponzore koji ce da izvade 7, 8 miliona evra. Covic se valjda nadao da ce dobrim rezultatima privuci sponzore ali nije uspeo. Mislim da za 2 godine ABA liga gubi licencu tj. mesto u EL a klubovima ce biti receno ' izborite se za mesto preko evrokupa'

BBRS

pre 7 godina

Zato sto je izborila na terenu i to vec 3 godine zaredom. Zasto nijedan igrac nije napustio klub ako im je toliko stalo do plate. Bolje da se pitaju grobari koji ce ovde da se nakace, kako neki klub koji ima tri drzavna sponzora i dobio 1.5 miliona ima blokadu od 250.000 eur vec 2 meseca. Gde su pare tamo i kako ce oni u Ec. Igraci Zvezde ce dobiti pare i oni to znaju.
(pravi a ne placeni zvezdas, 05. jun 2017 23:45)

Ne mogu da verujem.
Reč je o Besiktasu, Evroligi i tvojoj Zvezdi ( ili ipak možda nije ona tvoja) a ti se brate kačiš za Grobare i Partizan.

Kada čovek pročita prvu tvoju rečenicu, vidi se odmah koliko ste realni
a sta ces ti onda ovde ako je rec o Besiktasu i Zvezdi?jos i komentarises.ma bjazi
(Rep.Srpska, 6. jun 2017 08:29)

Човек је прозвао партизане зато што је 70% коментара гробарских!
Шта ти тражиш на вести о Звезди и ЕЛ?!

dure

pre 7 godina

@petarcz-ako govoris o maloumnosti,procitaj svoje komentare,opet!Milenko Topic,po tebi legenda srpske kosarke,e svasta!Drugo,Tomasevic je postao ono sto je bio-u Partizanovom dresu!Ostale necu da komentarisem,samo cu ti reci za Rakocevica,zbog njegove samozaljubljenosti,doziveli smo fijasko na EP u Bg!Obradovic je bio dobar,i to je sve od bastiona Yu kosarke?Smesan si kao crtani film!

Ant

pre 7 godina

Ja sam zbunjen grobari su godinama pricali da mi igramo veliki budzet i da smo mezimica...Nista mi nije jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Realno, 5. jun 2017 23:16)

Realno ,tebi nije jasno ni za koga navijas....

dure

pre 7 godina

Duci Simonovic jeste bio vrhunski igrac,po pricama kosarkaskih strucnjaka,ali nisam ga gledao,kao ni ti,ali pominjes Vujanica,Tomasevica,igrace Partizana,zatim kao legendu Tarlaca,strasno,a o Rakocevicu sam vec rekao,samozaljubljena umisljena zvezda,svakako ne legenda!Za to trebas imati sve one medalje poput:Djordjevica,Paspalja,Divca,Danilovica,Zeljka Obradovica,Kice,Praje,Duleta Vujosevica...mogao bih jos dugo,dugo da nabrajam,vama "bastionu"Yu kosarke!Poceli ste pratiti kosarku kako je sns dosao na vlast,a znamo zasto!

Sasa

pre 7 godina

@borivoje surdilovic... druze nisam pogresio sada ce treca godina da je M.kalemegdan br 2 zvanicna adresa u registru. Pozdrav
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cigan, 6. jun 2017 14:32) # Link komentara
Sad ce treca ali nije jos :) Sledece sezone opet ste FMP mislim na sezonu '18 -19' , potrosice te pare na osnovu F4 i jedino resenje bice FMP niste sposobni za velika dela , oprosteno je 16mil. vi ce te napraviti jos veci dud posle sledece sezone , to je realnost , za 5-6 god opet dug od 16 milki samo budite zadovoljni ako bude 16 bice mnogo vise , znaci opet FMP .

vuksa.

pre 7 godina

lako i partizan je dugovao i jos duguje a igrao je i te igrace ubijedio da ce im dati a koliko ja znam jos im pomalo placa a zanimanje mi je da znam i znam.

загор

pre 7 godina

ја се слажем. треба евро лига да распореди то равномерније. да пребаци део спонзпра турских и руских клубова који немају навијаче ни поенту постојања звезди, жалгирису и сличнима...

Јабучило

pre 7 godina

Човек је прозвао партизане зато што је 70% коментара гробарских! 
Шта ти тражиш на вести о Звезди и ЕЛ?!
(BBRS, 06. jun 2017 13:19)

Ја тражим хумор и забаву. С вама увек нека шега.

Goran

pre 7 godina

Za sve koji me komentarisu,
Da, ja bas slucajno znam strukturu duga KK Crvene Zvezde za razliku od onih koji ovde komentarisu da nesto znaju oko toga.
I ne, nisam navijac Partizana (u poslednjih 10 godina otisao sam na jedan Partizanov mec, a na vise od 10 Zvezdinih, ako bas neko zeli da zna, u svih 11 puta, u pitanju su bile poklon karte). A to sto neki misle da gledam ostrasceno - e tu su u pravu. Jednostavno mi ne prija sta nekada Partizan, a sada Zvezda, rade pojedinim klubovima van Beograda, a sve krijuci se zajedno sa navijacima koji ne zele da cuju istinu, iza praznih fraza - izborili smo na terenu, sportsko ponasanje, fer-plej i ostalih sada nazalost samo nebuloza.

Petar

pre 7 godina

Slavnic nije Zvezdina legenda! Onoga dana kada je obukao vas dres zavrsio je pricu sa Zvezdom.A ti si bas dobar strucnjak kada ti Duci Simonovic i Vlada Radmanovic nisu legende... ostaje ti samo da nas gledas u EL... Pozdrav
(Cigan, 06. jun 2017 17:59)

Ne budi smesan..Slavnic nije legenda C.Zvezde..svasta..a Vladimir Radmanovic je sa 17 godina dosao u C.Zvezdu kao junior upravo iz Partizana..kako ti je on onda legenda?

Deki

pre 7 godina

@(Zlatko, 6. jun 2017 07:51), baš bih voleo da ti radiš i ne primaš platu, a da tvoji kolege iz firme rade i primaju platu, a da se naježiš od atmosfere u tvom delu firme. Ne shvatam ljude u Srbiji kojima javašluk i ovakav sistem u zemlji odgovara?

Deki

pre 7 godina

(cigan, 6. jun 2017 16:56), posebno Je stojaković ostavio veliki trag u &Zvezdi. Šta sve neću pročitati. Ne kažem da u Zvezdi nisu igrali dobri košarkaši, i Štimac je recimo dobar. Ali od vrhunskih, samo imate Slavnića. Do skora je bila tabela sa desne strane na ovom sajtu najboljih evropskih igrača u istoriji. Pametnom dosta...

Cigan

pre 7 godina

@deki ... Slavnic nije Zvezdina legenda! Onoga dana kada je obukao vas dres zavrsio je pricu sa Zvezdom.A ti si bas dobar strucnjak kada ti Duci Simonovic i Vlada Radmanovic nisu legende... ostaje ti samo da nas gledas u EL... Pozdrav

LFC

pre 7 godina

Pola timova iz EL duguje bar dve-tri plate, nije jos liga kao NBA komercijalna i tesko da ce ikada biti. U ostalom, Galatu je zaboravio da spomene.

zagor te nej

pre 7 godina

Brine tudje brige...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mix, 5. jun 2017 23:07)


pa nisi u pravu...besiktas ima lovu pa nemoz igrati ligu...znaci izbacis zvezdu ulecu oni...direktno brine o svom interesu!!

Milutin

pre 7 godina

Srbija je zemlja sa najvise kosarkaskih trofeja. Na svetu. Turska nam nije ni do kolena pa ima 4 predstavnika. Toliko o sportu. Sve je kinta...

mitar m

pre 7 godina

@shone
Postavlja se pitanje ako je planiran budzet za ovu godinu 6miliona eur da se od evrolige i prava zaradila neka lova... Gde su te pare....

Kako ko, pa ja

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!

mmajstor

pre 7 godina

@shone
Postavlja se pitanje ako je planiran budzet za ovu godinu 6miliona eur da se od evrolige i prava zaradila neka lova... Gde su te pare....

Nisu jos legle. Zato igraci i ne odlaze, znaju da ce dobiti novac. A problema sa kes flouom je imao i Partizan, to nam je prosto neminovno na ovim prostorima.

Sasa

pre 7 godina

@sasa... tebi ovo bas tesko pada... sta ces, nastavi da mastas, imaces vremena za to tacno 14 godina. Tri si vec odsluzio!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cigan, 6. jun 2017 20:29) # Link komentara
Ako sam ja problem zrtujem se :) Nego potrosiste sve pare a druge napadate sam nebitan u celoj prici ali imam pravo da pokusam da vam otvorim oci , mozda gresim vreme ce pokazati vrlo brzo :)

Tata sine

pre 7 godina

@
Partizanovci,botovi jer znate da dođete do Arene.PORAŽENE ŠAMPIONE E.L MAKABI, REAL, CSKA I FENER gledate samo Areni zahvaljujući našem šampionu i dalje gledajte.
(miško, 06. jun 2017 18:39)

Sve te pomenute Šampione smo mi gledali dok ste se igrali u pesku, završili osnovnu školu, gimnaziju, neki od vas i vojsku....

Ja

pre 7 godina

Pa kako nemaju pare, igraju Euroligu, pune arenu. Nama Čović priča kako se sve to isplati a i ovi isprani mozgovi mu veruju. Eto igrate, pa gde su pare?

Larry

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!
(Kako ko, pa ja, 06. jun 2017 09:14)

Pa oni su igrali Fiba. ligu šampiona.

Billy Piton - akademik & antitopalović

pre 7 godina

Danas je nas nekoliko popravilo stanje na računu kluba !
Prvo - sezonske , a onda uplate na račun u Intesa banci , adresa :
Ništa na račun Topalovića , Mali kalemegdan br.2 , 11 000 Bgd.

analiza

pre 7 godina

"Jednostavno mi ne prija sta nekada Partizan, a sada Zvezda, rade pojedinim klubovima van Beograda, a sve krijuci se zajedno sa navijacima koji ne zele da cuju istinu, iza praznih fraza - izborili smo na terenu, sportsko ponasanje, fer-plej i ostalih sada nazalost samo nebuloza.
(Goran)"
Apsolutno se slazem.A to se odnosi i na fudbal i na kosarku.Ne vidim zasto bi bilo strasno za drzavu ako bi dozvolila bar jedne godine postenu ligu,tj da prvaci mogu da budu i Mega i FMP I Dinamik,odnosno Voj,Cuka,Vozd,Rdn Nis.Zasto da ljudi placaju kartu kako bi gledali prijateljske-zatvorene-utakmice sa proverenim sudijama?Kladim se da bi bilo vise navijaca na stadionima kada ne bi postojali unapred sigurni bodovi.

Sasa

pre 7 godina

@Mitar-mogao bi i ti da razmislis koliko je para otislo na kazne zbog "navijaca" pa onda kada saberes i oduzmes, pa malo razmislis koliko je moglo da se dobije od EL koja kaznjava kada prolazi u dvorani nisu slobodni, a o bakljama, ubacenim upaljacima, kovanicama, transparentma da ne pricamo...

Sasa

pre 7 godina

Besiktas ce takodje izboriti Evroligu na terenu, kao i Zvezda...pa otuda on trazi finansijsko uporedjivanje - posto Evroliga sa ABA ligom ima ugovor, prema kome prvak ide u Evroligu, dok je u slucaju Turske potpisan ugovor sa dva kluba, pa nije ni bitno ko ce igrati finale njihove lige! Sve u svemu, jesu arsini malo visestruki i nelogicni, ali tako su oni hteli - trebali su na vreme da se usprotive, umesto sto su pristali da igraju Evrokup!
(Kako ko, pa ja, 6. jun 2017 09:14) # Link komentara
Ako su to oni , niko nije potpisao ugovor sem ekipa sa licencom sa EL licencom ocigledno da slabo poznajes pravila uostalom ,Besiktas je igrao LIGU SAMPIONA. slabo poznajes cinnjenice verovatno si panter :)