Košarka 304

Sreda, 09.09.2015.

14:00

Teodosić dirigovao, Srbija prejaka za Tursku!

Košarkaši Srbije zabeležili su i četvrtu pobedu na Evrobasketu, savladana je reprezentacija Turske rezultatom 91:72.

Teodosiæ dirigovao, Srbija prejaka za Tursku! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

304 Komentari

Sortiraj po:

Mики

pre 8 godina

Милоше, "basketball clinic" је школа кошарке, не болница, мада можда не звучи тако.

stats

pre 8 godina

Oni koji tvrde da je Bogdan stagnirao u Feneru ne prepoznaju cinjenicu da mu je Zeljko promenio ulogu od kosgetera do timskog igraca. Uostalom u Feneru se zna ko treba da da 20+p, a Bogdan je dve godine uzastopno zvanicno najbolji mladi igrac Evrope. Bas je nazadovao...

Protiv Spanije: za 21 min. 8p, 5 sk, 5 as
Protiv Nemacke: za 24 min. 9p, 3 sk, 4 as
Protiv Islanda: za 20 min. 9p, 7 sk, 6 as

Tacno ono sto se od njega trazi/ocekuje, ali ljudi ga ovde jos pamte kao 20p+ igraca sa 2 sk i 1. as.

Protiv Turske svi smo videli tezak pad, na svu srecu bez posledica, koji je definitivno uticao na njegov ucinak: za 19 min. 5p, 4sk, 2as

Najbolje je to sto je Bogdan igrac koji uvek moze da preuzme odgovornost i natrpa 20p+ bilo kome. Suvo zlato za ekipu.

milos

pre 8 godina

dobar je americki komentator, kada je Raduljica zakucao: "clinical execution by the Serbs, and right now Turkey are gonna get an invoice for a basketball clinic". sve je lepo objasnio, smestili smo Turke u bolnicu. i jos je naucio da kaze trojku na srpskom (kad je Kalinic dao trojku, uzviknuo je 'Trojka!') znaju Ameri vrlo dobro ko su favoriti na sampionatu, ne znam stvarno odakle se onaj clanak pojavio.

Bruce Wayne

pre 8 godina

Juče sam napisao da verujem u Radulju i drago mi je što je danas bio dobar. Nadam se da je došao do sebe i da će rušiti protivničke centre redom.

cofi95

pre 8 godina

Ja lepo napisah posle Nemacke da pustite bradonju i da ce proraditi. Samo mu je bilo potrebno da se zaleti, posto covek loptu nije uzeo u ruke vec nekoliko meseci. Jos samo Erceg i Simon da prorade i bomba.

idi begaj

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.
(petarczv, 9. septembar 2015 16:23)
Ma da bre, trebalo je Radonjic da nas vodi, idi dopisuj se sa Terzicem, on je tvoj nivo.

Samo da kazem

pre 8 godina

@Svaka cast Srbijo!!! Navijam za Hrvatsku,drago mi je sto imamo odlicne,mlade igrace...ali jedno se mora priznati- Srbi su doktori kosarke...milina gledati taj sklad...iskreno navijao sam protiv vas samo sto ste prejaki i zato sto cemo se mozda sudariti...a zna se sta bi to znacilo...kako god, odlicni ste,odlicne igrace imate,trenera...sve...klasa..lijep pozdrav i sretno!
(Davor, 09. septembar 2015 16:14)

Da te nema Davore, trebalo bi te izmisliti. Da je vise takvih kao ti na obe strane bilo, i da nas je sada, kidali bi mi i Amere u kosarci.

antiDebil

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.
(petarczv, 9. septembar 2015 16:23)


Neka mi ovde igramo finale a onda neka Djordjevic uradi stagod u Panatenaikosu, Teodosic u CSKA, Bogdan u Feneru, Bjelica u Minesoti, Gagi u Albi, Milutinov u Olimpijakosu apsolutno nebitno !! Sto se tice Mitrovica i Dangubica koliko vidim oni su ove godine bili dalje od 12 nego prosle, Dangubic je losiji igrac nego kada je dosao u ilr fmp mega divu voli a Mitrovic je stagnirao cele prosle sezone, verovatno ce tako biti i ove definitivno to je potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku ! Mitrovic i Dangubic i dogodine sigurno nece videti reprezentaciju, Mitrovic zbog nadolazeceg Jokica a Dangubic, on je jednostavno Dangubic !

SASA

pre 8 godina

ORLOVI.....

POlako postaje jasno sta znaci duga klupa, i kakoumorna i iscrpljena TUrska jednostavno nije ni bila blizu .. Nakon njihove utakmice protiv nemacke sinoc, danas su izasli protiv nas kao uspavani, i od prvog do zadnjeg minuta, jednostvano smo ih razbili...
Imali su oni pra finih minuta sto i u prvom sto i u drugom poluvremenu, ali nikad nisu bili ni blizu.. Jednostavno su bili iscedjeni,i na kraju sreca da nisu platili kao Islandjani, sa gotovo 30...
OVo ce sad postajati sve uverljivije, sto sampionat bude odmicao, umor ce se osecati sve vise kod timova sa skracenom rotacijom, i tu mi mozemo da profitiramo, jer ako se setite SP, i kakva razlika u nasoj igri je bila izmedju 1 i druge nedelje..
OK, mi smo obezbedili prvo mesto, i trebalo bi odmoriyti Bjelicu Tea i Bradulju, i protiv Italije ostaviti ih na klupi, da navijaju...
Sto se tice ostalih, mislim da smozemo biti prezadvoljni , sut za 3 je oko 40% u zadnje 2 tekme, asistencije prste na sve strane, Kalina u zadnji 5 suteva za 3, pogodio je svih 5!?, Teo ponovo gadja, i naravno kad god se otvori sut za 3, centrima je puno lakse, jer kad rasiris teren, njima ostaje puno vise prostora, a ako das prostora Braduljici, uvek ce kazniti, jer mi imamo 2 play-a i samo ga pune loptama,...
Bravo Orlv i, kakva tim, kakva igra, majstorija...

valjevac

pre 8 godina

Raduljica 20 poena, Markovic pogodio 2,3 trojke, mislim da niko nije ocekivao da oni odigraju ovako dobro. Teo klasa, Kalina pokazuje sto vredi milion evrica, ostali ovaj mec sasvim ok. Sale ubacio sve na teren, mozda je bilo vise prostora za minutazu Milutinova al ajde, Sale zna najbolje. Ako Nemacka pobedi zabare, sutra raspodeliti minute Ercegu, Simonu, Gagiju i Milutinovu....

Davor

pre 8 godina

Svaka cast Srbijo!!! Navijam za Hrvatsku,drago mi je sto imamo odlicne,mlade igrace...ali jedno se mora priznati- Srbi su doktori kosarke...milina gledati taj sklad...iskreno navijao sam protiv vas samo sto ste prejaki i zato sto cemo se mozda sudariti...a zna se sta bi to znacilo...kako god, odlicni ste,odlicne igrace imate,trenera...sve...klasa..lijep pozdrav i sretno!

Wika

pre 8 godina

(Patrik, 9. septembar 2015 15:36)

Druže imaš internet koristi ga google search i rešio si problem. Ne Šarenac nema pojma a bavio se košarkom.

Plavac

pre 8 godina

Super je ispalo, mislio sam da cemo se izmalerisati posto smo igrali u crvenom. Sramota je da smo crveniji od turaka, hrvata, makedonaca. Vratite plavi dres!

az..

pre 8 godina

Nisam ostavio ni jedan komentar, i necu ostavljati do kraja prvenstva, samo hocu da pitam ljude koji su pljuvali DJORDJEVICA i njegove odluke, zasto ne ovaj, kako onaj itd...cak ga i terali iz reprezentacije ovde na sajtu...Je li vam glupo sada zvezdasi ili koji ste vec?...I cestitam buducim evropskim prvacima na pobedi! BRAVO MAJSTORI.

Vz

pre 8 godina

ono kada Teo obrvom namigne Bogdanu za la loop. 75/59. NEVEROVATNO.
(pravi a ne placeni zvezdas, 09. septembar 2015 15:56)
La loop hahhahahahahahahahahah

student

pre 8 godina

sjajna igra, vrlo lepo i za oko, jos da su usle u kos lopte posle nekih fenomenalnih akcija, bili bi to sve najbolji potezi ovog kola.
ja sam nekako ubedjen da mozemo jos bolje, ubedljivije i lepse, da ovo jos nije blizu nase najbolje igre. mislim da ce se forma jos podici i da cemo stici do finala sigurno, samo se nadam da se tamo necemo saplesti, to je taj jos jedan korak koji treba da naprave. ali ako neko zna da ih sprovede kroz taj izazov, to je Sale.
pozdrav ljubiteljima kosarke

b91

pre 8 godina

Ma, loš je Raduljica, a Teo se mnogo ispucava, ima preveliku slobodu u igri, bla-bla... :) Bravo Sale, bravo momci! Lagana pobeda, praktično bez Bjelice, u dobroj atmosferi i uz osmehe. A Kalina - odličan 5!

Влада

pre 8 godina

Када се наши играју кошарке онда је то поезија на паркету. Показали смо силу, опет. Идемо следећи

varijante

pre 8 godina

Glatko i sasvim očekivano. Takođe, očekujem da Nemci danas pobede Italijane, pa da poslednju utakmicu odigramo opuštenije i odmaramo glavne igrače. Samo što će poslednje kolo u našoj grupi tada biti haos. Četiri tima sa skorom 2:2, gde Nemci, ako pobede Španiju, što je sasvim moguće, eliminisaće ih, bez obzira na rezultat Italije, a ako Španija pobedi, biće druga u svakoj varijanti. Pitanje je samo Italijana, ako danas izgube, a mi ih pustimo, biće 3./4., a sa oba poraza su 4. samo ako Španija izgubi. Ako Nemci danas ipak izgube, sutrašnjom pobedom eliminišu Španiju, a mi ćemo morati da se mrcvarimo sa Italijom za prvo mesto. Sumnjam u to.

Vukobratic

pre 8 godina

Sta treba sad da se desi da bi spanci (malim slovom naravno) bili cetvrti ili ispali? Znam da nije mesto za takvo pitanje ali posto cemo biti prvi sad me zanimaju samo oni posto ih ne volim i zelim im da ispadnu.

idi begaj

pre 8 godina

Tooooo, isprasili smo i ove teroriste nad Kurdima. Jos jednom: Gde ste pljuvaci! Recite mi sta uradise "zalutali u kosarku" Braduljica i "egoisticni" Teo!

komentar

pre 8 godina

Razlog zasto Bogdan nije jos vise napredovao od prosle godine jesu brojna solo silovanja Gaudloka iz Fenera tokom cele sezone. Nece mu ni ova biti bolja posto je nas Zeljko doveo ovog Bobi Diksona odnosno Ali Muhameda.

neko iz mase

pre 8 godina

@patrik
Mis mec ti je kada u preuzimanju igraca u odbrani ostanu u duelu dva igraca izuzetno razlicite visine...recimo pozicija pleja i centra.
Pick and roll je situacija kada igrac (najcesce centar-petica ili cetvorka) stane u blok svom pleju i natera protivnickog centra da ostane na pleju, a protivnici plej na centru. Onda u toj "razmeni" njemu ostaje dosta laksi zadatak protiv nizeg i slabijeg pleja, pogotovu sto mu je u izlasku iz tog bloka otvoren put ka kosu.

drvobradi

pre 8 godina

Nije moglo bolje. Odrali Turke, dobili Raduljicu i Kalinica. Teo popravio igru. Jos lagano da Erceg i Bogdanovic da udju u ritam i tesko da moze neko da im parira.

Александар

pre 8 godina

Ово је толико лепо за гледати, кошарка онако како би требало да се игра. Овај тим је много, али много јак.

petarczv

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.

Zvezdaš

pre 8 godina

Bogdanović počinje da me podseća na Tripkovića. Toliko galame a igra sve gore i gore kako idu godine. Neverovatno je koliko taj čovek ne može ništa da pogodi ni kad je potpuno sam na šutu. Milosavljević i Milutinov ubedljivo najslabiji igrači.
(Zvezdaši vade stvar, 09. septembar 2015 15:39)

Ovo je toliko nepotrebno. Ako se jedan Neša Ilić šali, grli ljubi sa Milosavljevićem, Bogdanom (itd.), ako Kalina, Nedović i ostali "zvezdaši" su u fenomenalnom odnosu sa njima, ne vidim koga zadovoljava polarizovanje reprezentacije i kome je to potrebno.
Sram te bilo!

dDdD

pre 8 godina

Ja stvarno ne mogu da ozbiljno shvatim coveka koji promeni svoje ime, i to jos u Muhamed Ali po coveeku koji je isto promenio ime. Ajde razumem da je promenio i veru pa ajde, nego samo dobio drzavljanstvo Turske, boles`

simke

pre 8 godina

Nadam se da nisam u pravu,ali obicno na ovako velikim takmicenjima kad jedna reprezentacija pobjedjuje sve u grupi,desi se pad u nokaut fazi kad je najvaznije i dodje do eliminacije...Treba biti jako oprezan...Vise bi volio da je Srbija izgubila neki mec u grupi.

misko

pre 8 godina

Moguće je da Bogdan udje u formu nakon finalne utakmice. Sale ne siluj sa Bogdanom,Gagijem i Milutinovim.Prilikom izbora svi mogu da pogreše.Ako ne osvojimo medalju to će biti samo zbog rastera!

duledudule

pre 8 godina

vraca se raduljica,cak i zakucava :) koliko lepo ih je gledati,kad je gagi sacuvao muhameda i istekao im napad cela klupa skocila da mu cestita.to je taj timski duh

...

pre 8 godina

Ne znam kalo vi, ali meni ovi polumozgaši koji sebe zovu navijačima kvare doživljaj poprilično. Mislim na ove koji mešaju politiku i sport i pevaju retardirane pesme.

rs

pre 8 godina

Ajde sad nemojte pisat komentare gdje ste pljuvaci raduljice kad je prve 2 utakmice odigrao lose i logicno je da nismo zadovoljni jer je on na svjetskom bio jedan od najboljih igraca sad ga je Teo probudio i bice to bolje IDEMO DO FINALA

stojkebre

pre 8 godina

Dobro je ,to je ta igra, sa ovakvom igrom lagano uzimamo zlato.Raduje me sto se Raduljica budi, bice on onaj pravi u nokaut fazi.Spoljna linija bez greske, odbrana cvrsta, napad raznovrstan.Bravo za Saleta,bravo za nase momke.Srbija do Rija!

Patrik

pre 8 godina

Ajde neka mi neko objasni sta je mis mec i piken rol.Ovaj Sarenac se gadja nekim pojmovima a nista ga ne razumem.Mislim da ni on sam ne zna sta to znaci.

Vuk

pre 8 godina

Milosavljevic mora da dobije veću minutažu,on je uz Markovića nas najbolji defanzivan i svestran je u napadu..Svi pljujete Radujući,treba da vas je sramota..A šta je bilo prošlo leto?Najbolji igrač poluvreme,kakvo otvaranje ima posle bloka..Bogdan će ući u formu u nokaut fazi i sa Teom kog će da krene i Bjelicom donosi zlato.

zzbz

pre 8 godina

Teo 10 asistencija poluvreme, razuverio neverne tome. Gledao sam trening sinoc, covek nije masao iz ugla, mislim da je pitanje vremena kad ce ga i sut krenuti.

$$$

pre 8 godina

Ne igra Raduljica dobro, nego dobija sve na tacni. Koliko me iznervira kad dobije loptu pod kosem i sili da sutne a nema prostora, nece da vrati loptu nikad.

Trollston

pre 8 godina

@ravnopravnost Teo je plejmejker, on je selektor na parketu, naravno da mora da prica dok traje time out. Mora da objasni saigracima gde i kada zeli da budu.

Jugoslav

pre 8 godina

Je l vi primecujete koliko izmena Djordjević napravi po cetvrtini. Nekad nisam ni siguran ko je na parketu. Kalinić bolje gadja trojke nego bacanja, Bogdanovicu je ruka dobro, kalkulacija nema, i idemo tekmu po tekmu. Ovi koji non stop nesto racunaju, opustite se. Spanija ce biti druga, a i da ne bude, pa ne moze se osvojiti zlato a ne pobediti najbolje. Isto vazi i za Hrvate, pa ljudi oni se plase nas, a ne mi njih. Bice mi drago da igramo sa njima. Samo polako i hrabro, utakmicu po utakmicu. Kalkulacije ostavljamo drugima, bili smo uvek posteni i ostacemo. Prvo Rio, a onda medalja. Poz za sve.

dex

pre 8 godina

Kakvi seljacko navijanje!
Da se razumemo, ne spadam u one dusebriznike kojima sve smeta, ali ovakvo navijanje, sa sve ,,ti volis nju" ili kako vec... Kakve to veze ima sa zivotom?! Pijani orangutani.

Srebrni letac

pre 8 godina

Cista dominacija, sa ovakvom igrom ne vidim da neko moze da nas dobije. Odbrana neprobojna, napad ubitacan. Prosto receno perfekcija!!! Napred SRBIJA!!!!!

zastava128

pre 8 godina

Utakmica za uzivanje,bravo momci!Jos samo kad bi neko rekao ovim nasim navijacima da nisu na fudbalskoj utakmici neka seoske lige ....

UltrasBG

pre 8 godina

Bitno je da se centri probude. To ce onda biti prava ekipa. Bravo Radulja, jos Kuzmic da ti se prikljuci. A Bobija ne mogu da prezalim!

Korlic

pre 8 godina

Poluvreme. Raduljici je ocigledno bio potrean laksi mec da se probudi (protiv Islanda) i odmah se vidi da se mnogo bolje krece i u odbrani i napadu, u odbrani dobro iskace i cuva nize igrace, a u napadu sjajno igra pikenrol. Ono sto jos vise raduje je sto imamo samo 3 izgubljene lopte, zatim, dobro nas sluzi sut, a imamo i 17 asistencija na 18 pogadaka iz igre. Minutaza je lepo raspodeljena. Sjajno! Pozz :)

aleks

pre 8 godina

Za naseg komentatora sa RTS-a posto mu poznavanje geografije nije bas jaca strana.glavni grad Turske nijemIstanbul nego Ankara, a Novi Pazar nije u Bosni. Nasim momcima svaka cast!

fanatik de football

pre 8 godina

Braduljica da odigramo onaj fiks kao rukometasi Djorrdjevic da samo brzo nema stajanja nema cekanja, a Bogdanovic potvrdjje glavom dobru ideju to je tim to je Srbija. Braduljuca proradio, nasi gaze i gaze ko srpski gvozdeni puk kroz Bregalnicu.

charlotte sometimes

pre 8 godina

charlotte sometimes
Milicic je ispljuvao sudije u intervjuu posle utakmice sa Grckom na EP 2007...
(zeng zeng, 09. septembar 2015 15:31)

U pravu si, moja greska. Svejedno, sudjenje je bilo sramno i u polufunalu protiv Turske.

Mare

pre 8 godina

Ovi što pišu 500 godina, 300 godina, neka pročitaju makar samo knjigu Balkan Hamamija, Vladislava Bajaca, pa će vam neke stvari biti jasnije o Otomanskoj imperiji, ropstvu i značaju Srba i Grka u celom carstvu itd.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Ne mogu da kazem da se nesto preterano razumem u kosarku, ali cini mi se da Braduljica mnogo bolje igra. To raduje. Bice on na nivou bas kad prigusti.

bagra

pre 8 godina

A bas sam se pitao otkud ne skrembluju kanale gde se prenose ostale utakmice i da su toliko dobri prema narodu ali evo od danas sve po starom dobrom obicaju.

panini

pre 8 godina

teo je genije i kad njega nema u igri mucimo se u organizacjji napada i igrace on najbolje kad treba kao sad na primer i toliko nas je zaduzio ima kredita da odigra 3 prvendtva lose a ne jednu dve utakmice..stidite se svi koji ste ga prozivali..kao u ostalom i raduljicu sve je bolji

Povidon

pre 8 godina

Naprijed Turska!! Volimo te Turkiye!! (Belmin, 09. septembar 2015 14:27)
 Belmine , pogledaj semafor sine !!(Davle, 09. septembar 2015 15:21)
Njegovo je legitimno pravo da voli Tursku bez obzira sto mi sasvim legitimno prasimo tu njegovu ljubav.

Zvezdaši vade stvar

pre 8 godina

Bogdanović počinje da me podseća na Tripkovića. Toliko galame a igra sve gore i gore kako idu godine. Neverovatno je koliko taj čovek ne može ništa da pogodi ni kad je potpuno sam na šutu. Milosavljević i Milutinov ubedljivo najslabiji igrači.

Stara Kuka

pre 8 godina

Ne znam kako ce ovo da se zavrsi, za sada vodimo, ali u 3. cetvrtini mi ne mozemo da odbranimo vec 6-7 napada uzastopce. Slaba odbrana i ocajno zatvaranje kosa moze da podigne Turke i eto nam nepotrebne glavobolje. Cudi me da Djordjevic sve to pusta bez reakcije.

Lane Jovanović

pre 8 godina

Ne kaže se Ali Muhamed, nego Muhamed Ali

@Lane Jovanović Bobi Dikson je ime promenio u Ali Muhamed, obrnuo je u cast Muhameda Alija.

uliks

pre 8 godina

Pod kosem nam rade sta zele. Ni Bjelica ne moze da pomogne u odbrani. Samo razmisljam kakva ce biti situacija u cetvrtfinalu protiv Tomica i Zorica, o Goberu i ne zelim razmisljati.

I nije mi jasno zasto nam se bekovi boje prodora!? Neka krenu na kos a turci neka prave faulove.

stecky

pre 8 godina

Čas košarke! Uz ovakvu igru, mislim da nam se niko ne može suprotstaviti. Napad u kom 3 turska košarkaša ne znaju gde se lopta nalazi, dok primaju trojku, neprocenjivo. Scena gde posle tog napada 2 navijača Turske izlaze iz dvorane, "neprocenljivija". Napred Srbijo!

Alex

pre 8 godina

Ajde pljuvači, pljujte Raduljicu! A rekao sam još posle tekme sa Nemcima da je pitanje trenutka kada će da se razigra! Sale genijalac! IDEMOO!

ravnopravnost

pre 8 godina

Da li ce neko objasniti Teodosicu sta je to kultura i vaspitanje.
Decko uporno misli da je pametniji i veca zvezda od Djordjevica, cim mu stalno upada u rec za vreme prekida...
On nikada nece biti ta velicina licnosti kakav je Djordjevic, vec "zvezdica" koja se ispucava.

Dragana

pre 8 godina

E,imala sam neke sumnje u pogledu tima pre početka,ali to više nije bitno,kao ni to da je ovaj u timu a ovaj ne.Sad je bitno da razbijamo Tursku.Ma kakva Turska,nisi oni Srbiji ni do kolena.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

500 godina je ipak 500 godina ...

E nije nego je 345 godina, sedi 1...
(Zzek, 9. septembar 2015 14:23)

Nije ni toliko. 1459-1718. i 1739-1804., dakle to je 324 godine.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Lepo je kada deres ovako nadmocno protivnike.Ali se plasim da kada bude najpotrebnije ne kiksnemo.Tako su i grci na proslom SP prosli grupu bez poraza a mi sa tri dodjosmo do medalje. Niko nije gurao do kraja bez poraza.Sada gledam dalji raspored. Ispade da treci u nasoj grupi ima lagan prolaz do polufinala.Ovako ako budemo prvi u cetfrtfinalu najverovatnije na hrvte sto je uvek bio mec pun tenzija. Ako budemo drugi idemo u cetvrtfinale najverovatnije na grke a u polufinalu na francuze

geometar iz valjeva

pre 8 godina

Не желим да урекнем,али ово је дивно. Ми никад,али НИКАД нисмо овако добро играли код оног демагога , Салетовог претходника. Свака част момци !

charlotte sometimes

pre 8 godina

Gazi. Revans za onu kradju iz 2010. Jos se smejem kad se setim Darka Milicica ja mislim i njegovog besa u intevjuu posle te utakmice. :)

Idemoooo!

Dovlanu

pre 8 godina

Voleo bi da ove turke sto vise napunimo. Ne mogu nikako da zaboravim ono polufinale svestskog prvenstva 2010. Kradju i foliranje onog Ašika.

zeljko curguz

pre 8 godina

Nazalost ne mogu iz kancelarije da gledam utakmicu, ali pratim rezultat! Idu mi suze radosnice kada vidim kako rezultat ide! TOOOOOOO CAREVI!

KiSSeli

pre 8 godina

Da bi covek mogao da izbegne reklame i da slusa/gleda time out ipak mora da se gleda stream na engleskom. Drzavna TV koja zivi od pretplate ima rekle !? Samo uSrbiji !!

bane rutevac

pre 8 godina

Pa gde su sada onoliki pokusaji za 3 poena kod turaka, nema jer nasi igraju odbranu za razliu kod sve ekipe koje sam gledao. Bravo sampioni!!!

Nikola Paja

pre 8 godina

Naprijed Turska!! Volimo te Turkiye!! (Belmin, 09. septembar 2015 14:27

Druze,idi na Turski portal pa im tamo pozeli srecu,ovo je forum Srpskih navijaca!

vlada

pre 8 godina

Ali ne razumem ove "naše" navijače kojih me sramta i koji viču "dajte turke da se igramo"!
Uvek nas osramote ti navijači iz dijaspore!!!
Strašno...

Nikola Paja

pre 8 godina

Naprijed Turska!! Volimo te Turkiye!! (Belmin, 09. septembar 2015 14:27

Druze,idi na Turski portal pa im tamo pozeli srecu,ovo je forum Srpskih navijaca!

Dovlanu

pre 8 godina

Voleo bi da ove turke sto vise napunimo. Ne mogu nikako da zaboravim ono polufinale svestskog prvenstva 2010. Kradju i foliranje onog Ašika.

Davor

pre 8 godina

Svaka cast Srbijo!!! Navijam za Hrvatsku,drago mi je sto imamo odlicne,mlade igrace...ali jedno se mora priznati- Srbi su doktori kosarke...milina gledati taj sklad...iskreno navijao sam protiv vas samo sto ste prejaki i zato sto cemo se mozda sudariti...a zna se sta bi to znacilo...kako god, odlicni ste,odlicne igrace imate,trenera...sve...klasa..lijep pozdrav i sretno!

Povidon

pre 8 godina

Naprijed Turska!! Volimo te Turkiye!! (Belmin, 09. septembar 2015 14:27)
 Belmine , pogledaj semafor sine !!(Davle, 09. septembar 2015 15:21)
Njegovo je legitimno pravo da voli Tursku bez obzira sto mi sasvim legitimno prasimo tu njegovu ljubav.

idi begaj

pre 8 godina

Tooooo, isprasili smo i ove teroriste nad Kurdima. Jos jednom: Gde ste pljuvaci! Recite mi sta uradise "zalutali u kosarku" Braduljica i "egoisticni" Teo!

stecky

pre 8 godina

Čas košarke! Uz ovakvu igru, mislim da nam se niko ne može suprotstaviti. Napad u kom 3 turska košarkaša ne znaju gde se lopta nalazi, dok primaju trojku, neprocenjivo. Scena gde posle tog napada 2 navijača Turske izlaze iz dvorane, "neprocenljivija". Napred Srbijo!

Jugoslav

pre 8 godina

Je l vi primecujete koliko izmena Djordjević napravi po cetvrtini. Nekad nisam ni siguran ko je na parketu. Kalinić bolje gadja trojke nego bacanja, Bogdanovicu je ruka dobro, kalkulacija nema, i idemo tekmu po tekmu. Ovi koji non stop nesto racunaju, opustite se. Spanija ce biti druga, a i da ne bude, pa ne moze se osvojiti zlato a ne pobediti najbolje. Isto vazi i za Hrvate, pa ljudi oni se plase nas, a ne mi njih. Bice mi drago da igramo sa njima. Samo polako i hrabro, utakmicu po utakmicu. Kalkulacije ostavljamo drugima, bili smo uvek posteni i ostacemo. Prvo Rio, a onda medalja. Poz za sve.

Srebrni letac

pre 8 godina

Cista dominacija, sa ovakvom igrom ne vidim da neko moze da nas dobije. Odbrana neprobojna, napad ubitacan. Prosto receno perfekcija!!! Napred SRBIJA!!!!!

Samo da kazem

pre 8 godina

@Svaka cast Srbijo!!! Navijam za Hrvatsku,drago mi je sto imamo odlicne,mlade igrace...ali jedno se mora priznati- Srbi su doktori kosarke...milina gledati taj sklad...iskreno navijao sam protiv vas samo sto ste prejaki i zato sto cemo se mozda sudariti...a zna se sta bi to znacilo...kako god, odlicni ste,odlicne igrace imate,trenera...sve...klasa..lijep pozdrav i sretno!
(Davor, 09. septembar 2015 16:14)

Da te nema Davore, trebalo bi te izmisliti. Da je vise takvih kao ti na obe strane bilo, i da nas je sada, kidali bi mi i Amere u kosarci.

idi begaj

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.
(petarczv, 9. septembar 2015 16:23)
Ma da bre, trebalo je Radonjic da nas vodi, idi dopisuj se sa Terzicem, on je tvoj nivo.

Alex

pre 8 godina

Ajde pljuvači, pljujte Raduljicu! A rekao sam još posle tekme sa Nemcima da je pitanje trenutka kada će da se razigra! Sale genijalac! IDEMOO!

charlotte sometimes

pre 8 godina

charlotte sometimes
Milicic je ispljuvao sudije u intervjuu posle utakmice sa Grckom na EP 2007...
(zeng zeng, 09. septembar 2015 15:31)

U pravu si, moja greska. Svejedno, sudjenje je bilo sramno i u polufunalu protiv Turske.

Vz

pre 8 godina

ono kada Teo obrvom namigne Bogdanu za la loop. 75/59. NEVEROVATNO.
(pravi a ne placeni zvezdas, 09. septembar 2015 15:56)
La loop hahhahahahahahahahahah

Zvezdaš

pre 8 godina

Bogdanović počinje da me podseća na Tripkovića. Toliko galame a igra sve gore i gore kako idu godine. Neverovatno je koliko taj čovek ne može ništa da pogodi ni kad je potpuno sam na šutu. Milosavljević i Milutinov ubedljivo najslabiji igrači.
(Zvezdaši vade stvar, 09. septembar 2015 15:39)

Ovo je toliko nepotrebno. Ako se jedan Neša Ilić šali, grli ljubi sa Milosavljevićem, Bogdanom (itd.), ako Kalina, Nedović i ostali "zvezdaši" su u fenomenalnom odnosu sa njima, ne vidim koga zadovoljava polarizovanje reprezentacije i kome je to potrebno.
Sram te bilo!

UltrasBG

pre 8 godina

Bitno je da se centri probude. To ce onda biti prava ekipa. Bravo Radulja, jos Kuzmic da ti se prikljuci. A Bobija ne mogu da prezalim!

cofi95

pre 8 godina

Ja lepo napisah posle Nemacke da pustite bradonju i da ce proraditi. Samo mu je bilo potrebno da se zaleti, posto covek loptu nije uzeo u ruke vec nekoliko meseci. Jos samo Erceg i Simon da prorade i bomba.

dDdD

pre 8 godina

Ja stvarno ne mogu da ozbiljno shvatim coveka koji promeni svoje ime, i to jos u Muhamed Ali po coveeku koji je isto promenio ime. Ajde razumem da je promenio i veru pa ajde, nego samo dobio drzavljanstvo Turske, boles`

Dragana

pre 8 godina

E,imala sam neke sumnje u pogledu tima pre početka,ali to više nije bitno,kao ni to da je ovaj u timu a ovaj ne.Sad je bitno da razbijamo Tursku.Ma kakva Turska,nisi oni Srbiji ni do kolena.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Gazi. Revans za onu kradju iz 2010. Jos se smejem kad se setim Darka Milicica ja mislim i njegovog besa u intevjuu posle te utakmice. :)

Idemoooo!

az..

pre 8 godina

Nisam ostavio ni jedan komentar, i necu ostavljati do kraja prvenstva, samo hocu da pitam ljude koji su pljuvali DJORDJEVICA i njegove odluke, zasto ne ovaj, kako onaj itd...cak ga i terali iz reprezentacije ovde na sajtu...Je li vam glupo sada zvezdasi ili koji ste vec?...I cestitam buducim evropskim prvacima na pobedi! BRAVO MAJSTORI.

drvobradi

pre 8 godina

Nije moglo bolje. Odrali Turke, dobili Raduljicu i Kalinica. Teo popravio igru. Jos lagano da Erceg i Bogdanovic da udju u ritam i tesko da moze neko da im parira.

Александар

pre 8 godina

Ово је толико лепо за гледати, кошарка онако како би требало да се игра. Овај тим је много, али много јак.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

500 godina je ipak 500 godina ...

E nije nego je 345 godina, sedi 1...
(Zzek, 9. septembar 2015 14:23)

Nije ni toliko. 1459-1718. i 1739-1804., dakle to je 324 godine.

zeljko curguz

pre 8 godina

Nazalost ne mogu iz kancelarije da gledam utakmicu, ali pratim rezultat! Idu mi suze radosnice kada vidim kako rezultat ide! TOOOOOOO CAREVI!

Trollston

pre 8 godina

@ravnopravnost Teo je plejmejker, on je selektor na parketu, naravno da mora da prica dok traje time out. Mora da objasni saigracima gde i kada zeli da budu.

Влада

pre 8 godina

Када се наши играју кошарке онда је то поезија на паркету. Показали смо силу, опет. Идемо следећи

dex

pre 8 godina

Kakvi seljacko navijanje!
Da se razumemo, ne spadam u one dusebriznike kojima sve smeta, ali ovakvo navijanje, sa sve ,,ti volis nju" ili kako vec... Kakve to veze ima sa zivotom?! Pijani orangutani.

...

pre 8 godina

Ne znam kalo vi, ali meni ovi polumozgaši koji sebe zovu navijačima kvare doživljaj poprilično. Mislim na ove koji mešaju politiku i sport i pevaju retardirane pesme.

zzbz

pre 8 godina

Teo 10 asistencija poluvreme, razuverio neverne tome. Gledao sam trening sinoc, covek nije masao iz ugla, mislim da je pitanje vremena kad ce ga i sut krenuti.

stojkebre

pre 8 godina

Dobro je ,to je ta igra, sa ovakvom igrom lagano uzimamo zlato.Raduje me sto se Raduljica budi, bice on onaj pravi u nokaut fazi.Spoljna linija bez greske, odbrana cvrsta, napad raznovrstan.Bravo za Saleta,bravo za nase momke.Srbija do Rija!

Korlic

pre 8 godina

Poluvreme. Raduljici je ocigledno bio potrean laksi mec da se probudi (protiv Islanda) i odmah se vidi da se mnogo bolje krece i u odbrani i napadu, u odbrani dobro iskace i cuva nize igrace, a u napadu sjajno igra pikenrol. Ono sto jos vise raduje je sto imamo samo 3 izgubljene lopte, zatim, dobro nas sluzi sut, a imamo i 17 asistencija na 18 pogadaka iz igre. Minutaza je lepo raspodeljena. Sjajno! Pozz :)

b91

pre 8 godina

Ma, loš je Raduljica, a Teo se mnogo ispucava, ima preveliku slobodu u igri, bla-bla... :) Bravo Sale, bravo momci! Lagana pobeda, praktično bez Bjelice, u dobroj atmosferi i uz osmehe. A Kalina - odličan 5!

duledudule

pre 8 godina

vraca se raduljica,cak i zakucava :) koliko lepo ih je gledati,kad je gagi sacuvao muhameda i istekao im napad cela klupa skocila da mu cestita.to je taj timski duh

rs

pre 8 godina

Ajde sad nemojte pisat komentare gdje ste pljuvaci raduljice kad je prve 2 utakmice odigrao lose i logicno je da nismo zadovoljni jer je on na svjetskom bio jedan od najboljih igraca sad ga je Teo probudio i bice to bolje IDEMO DO FINALA

aleks

pre 8 godina

Za naseg komentatora sa RTS-a posto mu poznavanje geografije nije bas jaca strana.glavni grad Turske nijemIstanbul nego Ankara, a Novi Pazar nije u Bosni. Nasim momcima svaka cast!

KiSSeli

pre 8 godina

Da bi covek mogao da izbegne reklame i da slusa/gleda time out ipak mora da se gleda stream na engleskom. Drzavna TV koja zivi od pretplate ima rekle !? Samo uSrbiji !!

Vuk

pre 8 godina

Milosavljevic mora da dobije veću minutažu,on je uz Markovića nas najbolji defanzivan i svestran je u napadu..Svi pljujete Radujući,treba da vas je sramota..A šta je bilo prošlo leto?Najbolji igrač poluvreme,kakvo otvaranje ima posle bloka..Bogdan će ući u formu u nokaut fazi i sa Teom kog će da krene i Bjelicom donosi zlato.

fanatik de football

pre 8 godina

Braduljica da odigramo onaj fiks kao rukometasi Djorrdjevic da samo brzo nema stajanja nema cekanja, a Bogdanovic potvrdjje glavom dobru ideju to je tim to je Srbija. Braduljuca proradio, nasi gaze i gaze ko srpski gvozdeni puk kroz Bregalnicu.

zastava128

pre 8 godina

Utakmica za uzivanje,bravo momci!Jos samo kad bi neko rekao ovim nasim navijacima da nisu na fudbalskoj utakmici neka seoske lige ....

valjevac

pre 8 godina

Raduljica 20 poena, Markovic pogodio 2,3 trojke, mislim da niko nije ocekivao da oni odigraju ovako dobro. Teo klasa, Kalina pokazuje sto vredi milion evrica, ostali ovaj mec sasvim ok. Sale ubacio sve na teren, mozda je bilo vise prostora za minutazu Milutinova al ajde, Sale zna najbolje. Ako Nemacka pobedi zabare, sutra raspodeliti minute Ercegu, Simonu, Gagiju i Milutinovu....

panini

pre 8 godina

teo je genije i kad njega nema u igri mucimo se u organizacjji napada i igrace on najbolje kad treba kao sad na primer i toliko nas je zaduzio ima kredita da odigra 3 prvendtva lose a ne jednu dve utakmice..stidite se svi koji ste ga prozivali..kao u ostalom i raduljicu sve je bolji

stats

pre 8 godina

Oni koji tvrde da je Bogdan stagnirao u Feneru ne prepoznaju cinjenicu da mu je Zeljko promenio ulogu od kosgetera do timskog igraca. Uostalom u Feneru se zna ko treba da da 20+p, a Bogdan je dve godine uzastopno zvanicno najbolji mladi igrac Evrope. Bas je nazadovao...

Protiv Spanije: za 21 min. 8p, 5 sk, 5 as
Protiv Nemacke: za 24 min. 9p, 3 sk, 4 as
Protiv Islanda: za 20 min. 9p, 7 sk, 6 as

Tacno ono sto se od njega trazi/ocekuje, ali ljudi ga ovde jos pamte kao 20p+ igraca sa 2 sk i 1. as.

Protiv Turske svi smo videli tezak pad, na svu srecu bez posledica, koji je definitivno uticao na njegov ucinak: za 19 min. 5p, 4sk, 2as

Najbolje je to sto je Bogdan igrac koji uvek moze da preuzme odgovornost i natrpa 20p+ bilo kome. Suvo zlato za ekipu.

simke

pre 8 godina

Nadam se da nisam u pravu,ali obicno na ovako velikim takmicenjima kad jedna reprezentacija pobjedjuje sve u grupi,desi se pad u nokaut fazi kad je najvaznije i dodje do eliminacije...Treba biti jako oprezan...Vise bi volio da je Srbija izgubila neki mec u grupi.

student

pre 8 godina

sjajna igra, vrlo lepo i za oko, jos da su usle u kos lopte posle nekih fenomenalnih akcija, bili bi to sve najbolji potezi ovog kola.
ja sam nekako ubedjen da mozemo jos bolje, ubedljivije i lepse, da ovo jos nije blizu nase najbolje igre. mislim da ce se forma jos podici i da cemo stici do finala sigurno, samo se nadam da se tamo necemo saplesti, to je taj jos jedan korak koji treba da naprave. ali ako neko zna da ih sprovede kroz taj izazov, to je Sale.
pozdrav ljubiteljima kosarke

bane rutevac

pre 8 godina

Pa gde su sada onoliki pokusaji za 3 poena kod turaka, nema jer nasi igraju odbranu za razliu kod sve ekipe koje sam gledao. Bravo sampioni!!!

SASA

pre 8 godina

ORLOVI.....

POlako postaje jasno sta znaci duga klupa, i kakoumorna i iscrpljena TUrska jednostavno nije ni bila blizu .. Nakon njihove utakmice protiv nemacke sinoc, danas su izasli protiv nas kao uspavani, i od prvog do zadnjeg minuta, jednostvano smo ih razbili...
Imali su oni pra finih minuta sto i u prvom sto i u drugom poluvremenu, ali nikad nisu bili ni blizu.. Jednostavno su bili iscedjeni,i na kraju sreca da nisu platili kao Islandjani, sa gotovo 30...
OVo ce sad postajati sve uverljivije, sto sampionat bude odmicao, umor ce se osecati sve vise kod timova sa skracenom rotacijom, i tu mi mozemo da profitiramo, jer ako se setite SP, i kakva razlika u nasoj igri je bila izmedju 1 i druge nedelje..
OK, mi smo obezbedili prvo mesto, i trebalo bi odmoriyti Bjelicu Tea i Bradulju, i protiv Italije ostaviti ih na klupi, da navijaju...
Sto se tice ostalih, mislim da smozemo biti prezadvoljni , sut za 3 je oko 40% u zadnje 2 tekme, asistencije prste na sve strane, Kalina u zadnji 5 suteva za 3, pogodio je svih 5!?, Teo ponovo gadja, i naravno kad god se otvori sut za 3, centrima je puno lakse, jer kad rasiris teren, njima ostaje puno vise prostora, a ako das prostora Braduljici, uvek ce kazniti, jer mi imamo 2 play-a i samo ga pune loptama,...
Bravo Orlv i, kakva tim, kakva igra, majstorija...

Zvezdaši vade stvar

pre 8 godina

Bogdanović počinje da me podseća na Tripkovića. Toliko galame a igra sve gore i gore kako idu godine. Neverovatno je koliko taj čovek ne može ništa da pogodi ni kad je potpuno sam na šutu. Milosavljević i Milutinov ubedljivo najslabiji igrači.

Lane Jovanović

pre 8 godina

Ne kaže se Ali Muhamed, nego Muhamed Ali

@Lane Jovanović Bobi Dikson je ime promenio u Ali Muhamed, obrnuo je u cast Muhameda Alija.

charlotte sometimes

pre 8 godina

Ne mogu da kazem da se nesto preterano razumem u kosarku, ali cini mi se da Braduljica mnogo bolje igra. To raduje. Bice on na nivou bas kad prigusti.

Vukobratic

pre 8 godina

Sta treba sad da se desi da bi spanci (malim slovom naravno) bili cetvrti ili ispali? Znam da nije mesto za takvo pitanje ali posto cemo biti prvi sad me zanimaju samo oni posto ih ne volim i zelim im da ispadnu.

Mare

pre 8 godina

Ovi što pišu 500 godina, 300 godina, neka pročitaju makar samo knjigu Balkan Hamamija, Vladislava Bajaca, pa će vam neke stvari biti jasnije o Otomanskoj imperiji, ropstvu i značaju Srba i Grka u celom carstvu itd.

geometar iz valjeva

pre 8 godina

Не желим да урекнем,али ово је дивно. Ми никад,али НИКАД нисмо овако добро играли код оног демагога , Салетовог претходника. Свака част момци !

ravnopravnost

pre 8 godina

Da li ce neko objasniti Teodosicu sta je to kultura i vaspitanje.
Decko uporno misli da je pametniji i veca zvezda od Djordjevica, cim mu stalno upada u rec za vreme prekida...
On nikada nece biti ta velicina licnosti kakav je Djordjevic, vec "zvezdica" koja se ispucava.

bagra

pre 8 godina

A bas sam se pitao otkud ne skrembluju kanale gde se prenose ostale utakmice i da su toliko dobri prema narodu ali evo od danas sve po starom dobrom obicaju.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Lepo je kada deres ovako nadmocno protivnike.Ali se plasim da kada bude najpotrebnije ne kiksnemo.Tako su i grci na proslom SP prosli grupu bez poraza a mi sa tri dodjosmo do medalje. Niko nije gurao do kraja bez poraza.Sada gledam dalji raspored. Ispade da treci u nasoj grupi ima lagan prolaz do polufinala.Ovako ako budemo prvi u cetfrtfinalu najverovatnije na hrvte sto je uvek bio mec pun tenzija. Ako budemo drugi idemo u cetvrtfinale najverovatnije na grke a u polufinalu na francuze

antiDebil

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.
(petarczv, 9. septembar 2015 16:23)


Neka mi ovde igramo finale a onda neka Djordjevic uradi stagod u Panatenaikosu, Teodosic u CSKA, Bogdan u Feneru, Bjelica u Minesoti, Gagi u Albi, Milutinov u Olimpijakosu apsolutno nebitno !! Sto se tice Mitrovica i Dangubica koliko vidim oni su ove godine bili dalje od 12 nego prosle, Dangubic je losiji igrac nego kada je dosao u ilr fmp mega divu voli a Mitrovic je stagnirao cele prosle sezone, verovatno ce tako biti i ove definitivno to je potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku ! Mitrovic i Dangubic i dogodine sigurno nece videti reprezentaciju, Mitrovic zbog nadolazeceg Jokica a Dangubic, on je jednostavno Dangubic !

Patrik

pre 8 godina

Ajde neka mi neko objasni sta je mis mec i piken rol.Ovaj Sarenac se gadja nekim pojmovima a nista ga ne razumem.Mislim da ni on sam ne zna sta to znaci.

petarczv

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.

milos

pre 8 godina

dobar je americki komentator, kada je Raduljica zakucao: "clinical execution by the Serbs, and right now Turkey are gonna get an invoice for a basketball clinic". sve je lepo objasnio, smestili smo Turke u bolnicu. i jos je naucio da kaze trojku na srpskom (kad je Kalinic dao trojku, uzviknuo je 'Trojka!') znaju Ameri vrlo dobro ko su favoriti na sampionatu, ne znam stvarno odakle se onaj clanak pojavio.

komentar

pre 8 godina

Razlog zasto Bogdan nije jos vise napredovao od prosle godine jesu brojna solo silovanja Gaudloka iz Fenera tokom cele sezone. Nece mu ni ova biti bolja posto je nas Zeljko doveo ovog Bobi Diksona odnosno Ali Muhameda.

Wika

pre 8 godina

(Patrik, 9. septembar 2015 15:36)

Druže imaš internet koristi ga google search i rešio si problem. Ne Šarenac nema pojma a bavio se košarkom.

neko iz mase

pre 8 godina

@patrik
Mis mec ti je kada u preuzimanju igraca u odbrani ostanu u duelu dva igraca izuzetno razlicite visine...recimo pozicija pleja i centra.
Pick and roll je situacija kada igrac (najcesce centar-petica ili cetvorka) stane u blok svom pleju i natera protivnickog centra da ostane na pleju, a protivnici plej na centru. Onda u toj "razmeni" njemu ostaje dosta laksi zadatak protiv nizeg i slabijeg pleja, pogotovu sto mu je u izlasku iz tog bloka otvoren put ka kosu.

vlada

pre 8 godina

Ali ne razumem ove "naše" navijače kojih me sramta i koji viču "dajte turke da se igramo"!
Uvek nas osramote ti navijači iz dijaspore!!!
Strašno...

varijante

pre 8 godina

Glatko i sasvim očekivano. Takođe, očekujem da Nemci danas pobede Italijane, pa da poslednju utakmicu odigramo opuštenije i odmaramo glavne igrače. Samo što će poslednje kolo u našoj grupi tada biti haos. Četiri tima sa skorom 2:2, gde Nemci, ako pobede Španiju, što je sasvim moguće, eliminisaće ih, bez obzira na rezultat Italije, a ako Španija pobedi, biće druga u svakoj varijanti. Pitanje je samo Italijana, ako danas izgube, a mi ih pustimo, biće 3./4., a sa oba poraza su 4. samo ako Španija izgubi. Ako Nemci danas ipak izgube, sutrašnjom pobedom eliminišu Španiju, a mi ćemo morati da se mrcvarimo sa Italijom za prvo mesto. Sumnjam u to.

Plavac

pre 8 godina

Super je ispalo, mislio sam da cemo se izmalerisati posto smo igrali u crvenom. Sramota je da smo crveniji od turaka, hrvata, makedonaca. Vratite plavi dres!

Stara Kuka

pre 8 godina

Ne znam kako ce ovo da se zavrsi, za sada vodimo, ali u 3. cetvrtini mi ne mozemo da odbranimo vec 6-7 napada uzastopce. Slaba odbrana i ocajno zatvaranje kosa moze da podigne Turke i eto nam nepotrebne glavobolje. Cudi me da Djordjevic sve to pusta bez reakcije.

$$$

pre 8 godina

Ne igra Raduljica dobro, nego dobija sve na tacni. Koliko me iznervira kad dobije loptu pod kosem i sili da sutne a nema prostora, nece da vrati loptu nikad.

Bruce Wayne

pre 8 godina

Juče sam napisao da verujem u Radulju i drago mi je što je danas bio dobar. Nadam se da je došao do sebe i da će rušiti protivničke centre redom.

uliks

pre 8 godina

Pod kosem nam rade sta zele. Ni Bjelica ne moze da pomogne u odbrani. Samo razmisljam kakva ce biti situacija u cetvrtfinalu protiv Tomica i Zorica, o Goberu i ne zelim razmisljati.

I nije mi jasno zasto nam se bekovi boje prodora!? Neka krenu na kos a turci neka prave faulove.

misko

pre 8 godina

Moguće je da Bogdan udje u formu nakon finalne utakmice. Sale ne siluj sa Bogdanom,Gagijem i Milutinovim.Prilikom izbora svi mogu da pogreše.Ako ne osvojimo medalju to će biti samo zbog rastera!

Mики

pre 8 godina

Милоше, "basketball clinic" је школа кошарке, не болница, мада можда не звучи тако.

uliks

pre 8 godina

Pod kosem nam rade sta zele. Ni Bjelica ne moze da pomogne u odbrani. Samo razmisljam kakva ce biti situacija u cetvrtfinalu protiv Tomica i Zorica, o Goberu i ne zelim razmisljati.

I nije mi jasno zasto nam se bekovi boje prodora!? Neka krenu na kos a turci neka prave faulove.

Zvezdaši vade stvar

pre 8 godina

Bogdanović počinje da me podseća na Tripkovića. Toliko galame a igra sve gore i gore kako idu godine. Neverovatno je koliko taj čovek ne može ništa da pogodi ni kad je potpuno sam na šutu. Milosavljević i Milutinov ubedljivo najslabiji igrači.

petarczv

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.

ravnopravnost

pre 8 godina

Da li ce neko objasniti Teodosicu sta je to kultura i vaspitanje.
Decko uporno misli da je pametniji i veca zvezda od Djordjevica, cim mu stalno upada u rec za vreme prekida...
On nikada nece biti ta velicina licnosti kakav je Djordjevic, vec "zvezdica" koja se ispucava.

simke

pre 8 godina

Nadam se da nisam u pravu,ali obicno na ovako velikim takmicenjima kad jedna reprezentacija pobjedjuje sve u grupi,desi se pad u nokaut fazi kad je najvaznije i dodje do eliminacije...Treba biti jako oprezan...Vise bi volio da je Srbija izgubila neki mec u grupi.

Patrik

pre 8 godina

Ajde neka mi neko objasni sta je mis mec i piken rol.Ovaj Sarenac se gadja nekim pojmovima a nista ga ne razumem.Mislim da ni on sam ne zna sta to znaci.

Stara Kuka

pre 8 godina

Ne znam kako ce ovo da se zavrsi, za sada vodimo, ali u 3. cetvrtini mi ne mozemo da odbranimo vec 6-7 napada uzastopce. Slaba odbrana i ocajno zatvaranje kosa moze da podigne Turke i eto nam nepotrebne glavobolje. Cudi me da Djordjevic sve to pusta bez reakcije.

vlada

pre 8 godina

Ali ne razumem ove "naše" navijače kojih me sramta i koji viču "dajte turke da se igramo"!
Uvek nas osramote ti navijači iz dijaspore!!!
Strašno...

misko

pre 8 godina

Moguće je da Bogdan udje u formu nakon finalne utakmice. Sale ne siluj sa Bogdanom,Gagijem i Milutinovim.Prilikom izbora svi mogu da pogreše.Ako ne osvojimo medalju to će biti samo zbog rastera!

charlotte sometimes

pre 8 godina

Gazi. Revans za onu kradju iz 2010. Jos se smejem kad se setim Darka Milicica ja mislim i njegovog besa u intevjuu posle te utakmice. :)

Idemoooo!

antiDebil

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.
(petarczv, 9. septembar 2015 16:23)


Neka mi ovde igramo finale a onda neka Djordjevic uradi stagod u Panatenaikosu, Teodosic u CSKA, Bogdan u Feneru, Bjelica u Minesoti, Gagi u Albi, Milutinov u Olimpijakosu apsolutno nebitno !! Sto se tice Mitrovica i Dangubica koliko vidim oni su ove godine bili dalje od 12 nego prosle, Dangubic je losiji igrac nego kada je dosao u ilr fmp mega divu voli a Mitrovic je stagnirao cele prosle sezone, verovatno ce tako biti i ove definitivno to je potvrda kvalitetnog rada u Zelezniku ! Mitrovic i Dangubic i dogodine sigurno nece videti reprezentaciju, Mitrovic zbog nadolazeceg Jokica a Dangubic, on je jednostavno Dangubic !

$$$

pre 8 godina

Ne igra Raduljica dobro, nego dobija sve na tacni. Koliko me iznervira kad dobije loptu pod kosem i sili da sutne a nema prostora, nece da vrati loptu nikad.

geometar iz valjeva

pre 8 godina

Не желим да урекнем,али ово је дивно. Ми никад,али НИКАД нисмо овако добро играли код оног демагога , Салетовог претходника. Свака част момци !

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Lepo je kada deres ovako nadmocno protivnike.Ali se plasim da kada bude najpotrebnije ne kiksnemo.Tako su i grci na proslom SP prosli grupu bez poraza a mi sa tri dodjosmo do medalje. Niko nije gurao do kraja bez poraza.Sada gledam dalji raspored. Ispade da treci u nasoj grupi ima lagan prolaz do polufinala.Ovako ako budemo prvi u cetfrtfinalu najverovatnije na hrvte sto je uvek bio mec pun tenzija. Ako budemo drugi idemo u cetvrtfinale najverovatnije na grke a u polufinalu na francuze

Plavac

pre 8 godina

Super je ispalo, mislio sam da cemo se izmalerisati posto smo igrali u crvenom. Sramota je da smo crveniji od turaka, hrvata, makedonaca. Vratite plavi dres!

idi begaj

pre 8 godina

Ma Raduljica nema pojma. I dalje mislim da smo slabi i da nam fale Mitrović i Dangubić, a Djordjević će pokazati da je loš trener u Panatanaikosu.
(petarczv, 9. septembar 2015 16:23)
Ma da bre, trebalo je Radonjic da nas vodi, idi dopisuj se sa Terzicem, on je tvoj nivo.

Nikola Paja

pre 8 godina

Naprijed Turska!! Volimo te Turkiye!! (Belmin, 09. septembar 2015 14:27

Druze,idi na Turski portal pa im tamo pozeli srecu,ovo je forum Srpskih navijaca!

az..

pre 8 godina

Nisam ostavio ni jedan komentar, i necu ostavljati do kraja prvenstva, samo hocu da pitam ljude koji su pljuvali DJORDJEVICA i njegove odluke, zasto ne ovaj, kako onaj itd...cak ga i terali iz reprezentacije ovde na sajtu...Je li vam glupo sada zvezdasi ili koji ste vec?...I cestitam buducim evropskim prvacima na pobedi! BRAVO MAJSTORI.

dex

pre 8 godina

Kakvi seljacko navijanje!
Da se razumemo, ne spadam u one dusebriznike kojima sve smeta, ali ovakvo navijanje, sa sve ,,ti volis nju" ili kako vec... Kakve to veze ima sa zivotom?! Pijani orangutani.

Dragana

pre 8 godina

E,imala sam neke sumnje u pogledu tima pre početka,ali to više nije bitno,kao ni to da je ovaj u timu a ovaj ne.Sad je bitno da razbijamo Tursku.Ma kakva Turska,nisi oni Srbiji ni do kolena.

idi begaj

pre 8 godina

Tooooo, isprasili smo i ove teroriste nad Kurdima. Jos jednom: Gde ste pljuvaci! Recite mi sta uradise "zalutali u kosarku" Braduljica i "egoisticni" Teo!

...

pre 8 godina

Ne znam kalo vi, ali meni ovi polumozgaši koji sebe zovu navijačima kvare doživljaj poprilično. Mislim na ove koji mešaju politiku i sport i pevaju retardirane pesme.

Povidon

pre 8 godina

Naprijed Turska!! Volimo te Turkiye!! (Belmin, 09. septembar 2015 14:27)
 Belmine , pogledaj semafor sine !!(Davle, 09. septembar 2015 15:21)
Njegovo je legitimno pravo da voli Tursku bez obzira sto mi sasvim legitimno prasimo tu njegovu ljubav.

Alex

pre 8 godina

Ajde pljuvači, pljujte Raduljicu! A rekao sam još posle tekme sa Nemcima da je pitanje trenutka kada će da se razigra! Sale genijalac! IDEMOO!

zastava128

pre 8 godina

Utakmica za uzivanje,bravo momci!Jos samo kad bi neko rekao ovim nasim navijacima da nisu na fudbalskoj utakmici neka seoske lige ....

Samo da kazem

pre 8 godina

@Svaka cast Srbijo!!! Navijam za Hrvatsku,drago mi je sto imamo odlicne,mlade igrace...ali jedno se mora priznati- Srbi su doktori kosarke...milina gledati taj sklad...iskreno navijao sam protiv vas samo sto ste prejaki i zato sto cemo se mozda sudariti...a zna se sta bi to znacilo...kako god, odlicni ste,odlicne igrace imate,trenera...sve...klasa..lijep pozdrav i sretno!
(Davor, 09. septembar 2015 16:14)

Da te nema Davore, trebalo bi te izmisliti. Da je vise takvih kao ti na obe strane bilo, i da nas je sada, kidali bi mi i Amere u kosarci.

Dovlanu

pre 8 godina

Voleo bi da ove turke sto vise napunimo. Ne mogu nikako da zaboravim ono polufinale svestskog prvenstva 2010. Kradju i foliranje onog Ašika.

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 8 godina

500 godina je ipak 500 godina ...

E nije nego je 345 godina, sedi 1...
(Zzek, 9. septembar 2015 14:23)

Nije ni toliko. 1459-1718. i 1739-1804., dakle to je 324 godine.

Vz

pre 8 godina

ono kada Teo obrvom namigne Bogdanu za la loop. 75/59. NEVEROVATNO.
(pravi a ne placeni zvezdas, 09. septembar 2015 15:56)
La loop hahhahahahahahahahahah

KiSSeli

pre 8 godina

Da bi covek mogao da izbegne reklame i da slusa/gleda time out ipak mora da se gleda stream na engleskom. Drzavna TV koja zivi od pretplate ima rekle !? Samo uSrbiji !!

Vuk

pre 8 godina

Milosavljevic mora da dobije veću minutažu,on je uz Markovića nas najbolji defanzivan i svestran je u napadu..Svi pljujete Radujući,treba da vas je sramota..A šta je bilo prošlo leto?Najbolji igrač poluvreme,kakvo otvaranje ima posle bloka..Bogdan će ući u formu u nokaut fazi i sa Teom kog će da krene i Bjelicom donosi zlato.

rs

pre 8 godina

Ajde sad nemojte pisat komentare gdje ste pljuvaci raduljice kad je prve 2 utakmice odigrao lose i logicno je da nismo zadovoljni jer je on na svjetskom bio jedan od najboljih igraca sad ga je Teo probudio i bice to bolje IDEMO DO FINALA

Davor

pre 8 godina

Svaka cast Srbijo!!! Navijam za Hrvatsku,drago mi je sto imamo odlicne,mlade igrace...ali jedno se mora priznati- Srbi su doktori kosarke...milina gledati taj sklad...iskreno navijao sam protiv vas samo sto ste prejaki i zato sto cemo se mozda sudariti...a zna se sta bi to znacilo...kako god, odlicni ste,odlicne igrace imate,trenera...sve...klasa..lijep pozdrav i sretno!

cofi95

pre 8 godina

Ja lepo napisah posle Nemacke da pustite bradonju i da ce proraditi. Samo mu je bilo potrebno da se zaleti, posto covek loptu nije uzeo u ruke vec nekoliko meseci. Jos samo Erceg i Simon da prorade i bomba.

Srebrni letac

pre 8 godina

Cista dominacija, sa ovakvom igrom ne vidim da neko moze da nas dobije. Odbrana neprobojna, napad ubitacan. Prosto receno perfekcija!!! Napred SRBIJA!!!!!

Mare

pre 8 godina

Ovi što pišu 500 godina, 300 godina, neka pročitaju makar samo knjigu Balkan Hamamija, Vladislava Bajaca, pa će vam neke stvari biti jasnije o Otomanskoj imperiji, ropstvu i značaju Srba i Grka u celom carstvu itd.

Vukobratic

pre 8 godina

Sta treba sad da se desi da bi spanci (malim slovom naravno) bili cetvrti ili ispali? Znam da nije mesto za takvo pitanje ali posto cemo biti prvi sad me zanimaju samo oni posto ih ne volim i zelim im da ispadnu.

charlotte sometimes

pre 8 godina

charlotte sometimes
Milicic je ispljuvao sudije u intervjuu posle utakmice sa Grckom na EP 2007...
(zeng zeng, 09. septembar 2015 15:31)

U pravu si, moja greska. Svejedno, sudjenje je bilo sramno i u polufunalu protiv Turske.

dDdD

pre 8 godina

Ja stvarno ne mogu da ozbiljno shvatim coveka koji promeni svoje ime, i to jos u Muhamed Ali po coveeku koji je isto promenio ime. Ajde razumem da je promenio i veru pa ajde, nego samo dobio drzavljanstvo Turske, boles`

varijante

pre 8 godina

Glatko i sasvim očekivano. Takođe, očekujem da Nemci danas pobede Italijane, pa da poslednju utakmicu odigramo opuštenije i odmaramo glavne igrače. Samo što će poslednje kolo u našoj grupi tada biti haos. Četiri tima sa skorom 2:2, gde Nemci, ako pobede Španiju, što je sasvim moguće, eliminisaće ih, bez obzira na rezultat Italije, a ako Španija pobedi, biće druga u svakoj varijanti. Pitanje je samo Italijana, ako danas izgube, a mi ih pustimo, biće 3./4., a sa oba poraza su 4. samo ako Španija izgubi. Ako Nemci danas ipak izgube, sutrašnjom pobedom eliminišu Španiju, a mi ćemo morati da se mrcvarimo sa Italijom za prvo mesto. Sumnjam u to.

aleks

pre 8 godina

Za naseg komentatora sa RTS-a posto mu poznavanje geografije nije bas jaca strana.glavni grad Turske nijemIstanbul nego Ankara, a Novi Pazar nije u Bosni. Nasim momcima svaka cast!

UltrasBG

pre 8 godina

Bitno je da se centri probude. To ce onda biti prava ekipa. Bravo Radulja, jos Kuzmic da ti se prikljuci. A Bobija ne mogu da prezalim!

stojkebre

pre 8 godina

Dobro je ,to je ta igra, sa ovakvom igrom lagano uzimamo zlato.Raduje me sto se Raduljica budi, bice on onaj pravi u nokaut fazi.Spoljna linija bez greske, odbrana cvrsta, napad raznovrstan.Bravo za Saleta,bravo za nase momke.Srbija do Rija!

zeljko curguz

pre 8 godina

Nazalost ne mogu iz kancelarije da gledam utakmicu, ali pratim rezultat! Idu mi suze radosnice kada vidim kako rezultat ide! TOOOOOOO CAREVI!

Lane Jovanović

pre 8 godina

Ne kaže se Ali Muhamed, nego Muhamed Ali

@Lane Jovanović Bobi Dikson je ime promenio u Ali Muhamed, obrnuo je u cast Muhameda Alija.

Trollston

pre 8 godina

@ravnopravnost Teo je plejmejker, on je selektor na parketu, naravno da mora da prica dok traje time out. Mora da objasni saigracima gde i kada zeli da budu.

bagra

pre 8 godina

A bas sam se pitao otkud ne skrembluju kanale gde se prenose ostale utakmice i da su toliko dobri prema narodu ali evo od danas sve po starom dobrom obicaju.

Jugoslav

pre 8 godina

Je l vi primecujete koliko izmena Djordjević napravi po cetvrtini. Nekad nisam ni siguran ko je na parketu. Kalinić bolje gadja trojke nego bacanja, Bogdanovicu je ruka dobro, kalkulacija nema, i idemo tekmu po tekmu. Ovi koji non stop nesto racunaju, opustite se. Spanija ce biti druga, a i da ne bude, pa ne moze se osvojiti zlato a ne pobediti najbolje. Isto vazi i za Hrvate, pa ljudi oni se plase nas, a ne mi njih. Bice mi drago da igramo sa njima. Samo polako i hrabro, utakmicu po utakmicu. Kalkulacije ostavljamo drugima, bili smo uvek posteni i ostacemo. Prvo Rio, a onda medalja. Poz za sve.

stecky

pre 8 godina

Čas košarke! Uz ovakvu igru, mislim da nam se niko ne može suprotstaviti. Napad u kom 3 turska košarkaša ne znaju gde se lopta nalazi, dok primaju trojku, neprocenjivo. Scena gde posle tog napada 2 navijača Turske izlaze iz dvorane, "neprocenljivija". Napred Srbijo!

komentar

pre 8 godina

Razlog zasto Bogdan nije jos vise napredovao od prosle godine jesu brojna solo silovanja Gaudloka iz Fenera tokom cele sezone. Nece mu ni ova biti bolja posto je nas Zeljko doveo ovog Bobi Diksona odnosno Ali Muhameda.

bane rutevac

pre 8 godina

Pa gde su sada onoliki pokusaji za 3 poena kod turaka, nema jer nasi igraju odbranu za razliu kod sve ekipe koje sam gledao. Bravo sampioni!!!

stats

pre 8 godina

Oni koji tvrde da je Bogdan stagnirao u Feneru ne prepoznaju cinjenicu da mu je Zeljko promenio ulogu od kosgetera do timskog igraca. Uostalom u Feneru se zna ko treba da da 20+p, a Bogdan je dve godine uzastopno zvanicno najbolji mladi igrac Evrope. Bas je nazadovao...

Protiv Spanije: za 21 min. 8p, 5 sk, 5 as
Protiv Nemacke: za 24 min. 9p, 3 sk, 4 as
Protiv Islanda: za 20 min. 9p, 7 sk, 6 as

Tacno ono sto se od njega trazi/ocekuje, ali ljudi ga ovde jos pamte kao 20p+ igraca sa 2 sk i 1. as.

Protiv Turske svi smo videli tezak pad, na svu srecu bez posledica, koji je definitivno uticao na njegov ucinak: za 19 min. 5p, 4sk, 2as

Najbolje je to sto je Bogdan igrac koji uvek moze da preuzme odgovornost i natrpa 20p+ bilo kome. Suvo zlato za ekipu.

panini

pre 8 godina

teo je genije i kad njega nema u igri mucimo se u organizacjji napada i igrace on najbolje kad treba kao sad na primer i toliko nas je zaduzio ima kredita da odigra 3 prvendtva lose a ne jednu dve utakmice..stidite se svi koji ste ga prozivali..kao u ostalom i raduljicu sve je bolji

charlotte sometimes

pre 8 godina

Ne mogu da kazem da se nesto preterano razumem u kosarku, ali cini mi se da Braduljica mnogo bolje igra. To raduje. Bice on na nivou bas kad prigusti.

Korlic

pre 8 godina

Poluvreme. Raduljici je ocigledno bio potrean laksi mec da se probudi (protiv Islanda) i odmah se vidi da se mnogo bolje krece i u odbrani i napadu, u odbrani dobro iskace i cuva nize igrace, a u napadu sjajno igra pikenrol. Ono sto jos vise raduje je sto imamo samo 3 izgubljene lopte, zatim, dobro nas sluzi sut, a imamo i 17 asistencija na 18 pogadaka iz igre. Minutaza je lepo raspodeljena. Sjajno! Pozz :)

fanatik de football

pre 8 godina

Braduljica da odigramo onaj fiks kao rukometasi Djorrdjevic da samo brzo nema stajanja nema cekanja, a Bogdanovic potvrdjje glavom dobru ideju to je tim to je Srbija. Braduljuca proradio, nasi gaze i gaze ko srpski gvozdeni puk kroz Bregalnicu.

SASA

pre 8 godina

ORLOVI.....

POlako postaje jasno sta znaci duga klupa, i kakoumorna i iscrpljena TUrska jednostavno nije ni bila blizu .. Nakon njihove utakmice protiv nemacke sinoc, danas su izasli protiv nas kao uspavani, i od prvog do zadnjeg minuta, jednostvano smo ih razbili...
Imali su oni pra finih minuta sto i u prvom sto i u drugom poluvremenu, ali nikad nisu bili ni blizu.. Jednostavno su bili iscedjeni,i na kraju sreca da nisu platili kao Islandjani, sa gotovo 30...
OVo ce sad postajati sve uverljivije, sto sampionat bude odmicao, umor ce se osecati sve vise kod timova sa skracenom rotacijom, i tu mi mozemo da profitiramo, jer ako se setite SP, i kakva razlika u nasoj igri je bila izmedju 1 i druge nedelje..
OK, mi smo obezbedili prvo mesto, i trebalo bi odmoriyti Bjelicu Tea i Bradulju, i protiv Italije ostaviti ih na klupi, da navijaju...
Sto se tice ostalih, mislim da smozemo biti prezadvoljni , sut za 3 je oko 40% u zadnje 2 tekme, asistencije prste na sve strane, Kalina u zadnji 5 suteva za 3, pogodio je svih 5!?, Teo ponovo gadja, i naravno kad god se otvori sut za 3, centrima je puno lakse, jer kad rasiris teren, njima ostaje puno vise prostora, a ako das prostora Braduljici, uvek ce kazniti, jer mi imamo 2 play-a i samo ga pune loptama,...
Bravo Orlv i, kakva tim, kakva igra, majstorija...

Zvezdaš

pre 8 godina

Bogdanović počinje da me podseća na Tripkovića. Toliko galame a igra sve gore i gore kako idu godine. Neverovatno je koliko taj čovek ne može ništa da pogodi ni kad je potpuno sam na šutu. Milosavljević i Milutinov ubedljivo najslabiji igrači.
(Zvezdaši vade stvar, 09. septembar 2015 15:39)

Ovo je toliko nepotrebno. Ako se jedan Neša Ilić šali, grli ljubi sa Milosavljevićem, Bogdanom (itd.), ako Kalina, Nedović i ostali "zvezdaši" su u fenomenalnom odnosu sa njima, ne vidim koga zadovoljava polarizovanje reprezentacije i kome je to potrebno.
Sram te bilo!

milos

pre 8 godina

dobar je americki komentator, kada je Raduljica zakucao: "clinical execution by the Serbs, and right now Turkey are gonna get an invoice for a basketball clinic". sve je lepo objasnio, smestili smo Turke u bolnicu. i jos je naucio da kaze trojku na srpskom (kad je Kalinic dao trojku, uzviknuo je 'Trojka!') znaju Ameri vrlo dobro ko su favoriti na sampionatu, ne znam stvarno odakle se onaj clanak pojavio.

Влада

pre 8 godina

Када се наши играју кошарке онда је то поезија на паркету. Показали смо силу, опет. Идемо следећи

drvobradi

pre 8 godina

Nije moglo bolje. Odrali Turke, dobili Raduljicu i Kalinica. Teo popravio igru. Jos lagano da Erceg i Bogdanovic da udju u ritam i tesko da moze neko da im parira.

Wika

pre 8 godina

(Patrik, 9. septembar 2015 15:36)

Druže imaš internet koristi ga google search i rešio si problem. Ne Šarenac nema pojma a bavio se košarkom.

b91

pre 8 godina

Ma, loš je Raduljica, a Teo se mnogo ispucava, ima preveliku slobodu u igri, bla-bla... :) Bravo Sale, bravo momci! Lagana pobeda, praktično bez Bjelice, u dobroj atmosferi i uz osmehe. A Kalina - odličan 5!

student

pre 8 godina

sjajna igra, vrlo lepo i za oko, jos da su usle u kos lopte posle nekih fenomenalnih akcija, bili bi to sve najbolji potezi ovog kola.
ja sam nekako ubedjen da mozemo jos bolje, ubedljivije i lepse, da ovo jos nije blizu nase najbolje igre. mislim da ce se forma jos podici i da cemo stici do finala sigurno, samo se nadam da se tamo necemo saplesti, to je taj jos jedan korak koji treba da naprave. ali ako neko zna da ih sprovede kroz taj izazov, to je Sale.
pozdrav ljubiteljima kosarke

duledudule

pre 8 godina

vraca se raduljica,cak i zakucava :) koliko lepo ih je gledati,kad je gagi sacuvao muhameda i istekao im napad cela klupa skocila da mu cestita.to je taj timski duh

zzbz

pre 8 godina

Teo 10 asistencija poluvreme, razuverio neverne tome. Gledao sam trening sinoc, covek nije masao iz ugla, mislim da je pitanje vremena kad ce ga i sut krenuti.

Александар

pre 8 godina

Ово је толико лепо за гледати, кошарка онако како би требало да се игра. Овај тим је много, али много јак.

neko iz mase

pre 8 godina

@patrik
Mis mec ti je kada u preuzimanju igraca u odbrani ostanu u duelu dva igraca izuzetno razlicite visine...recimo pozicija pleja i centra.
Pick and roll je situacija kada igrac (najcesce centar-petica ili cetvorka) stane u blok svom pleju i natera protivnickog centra da ostane na pleju, a protivnici plej na centru. Onda u toj "razmeni" njemu ostaje dosta laksi zadatak protiv nizeg i slabijeg pleja, pogotovu sto mu je u izlasku iz tog bloka otvoren put ka kosu.

valjevac

pre 8 godina

Raduljica 20 poena, Markovic pogodio 2,3 trojke, mislim da niko nije ocekivao da oni odigraju ovako dobro. Teo klasa, Kalina pokazuje sto vredi milion evrica, ostali ovaj mec sasvim ok. Sale ubacio sve na teren, mozda je bilo vise prostora za minutazu Milutinova al ajde, Sale zna najbolje. Ako Nemacka pobedi zabare, sutra raspodeliti minute Ercegu, Simonu, Gagiju i Milutinovu....

Bruce Wayne

pre 8 godina

Juče sam napisao da verujem u Radulju i drago mi je što je danas bio dobar. Nadam se da je došao do sebe i da će rušiti protivničke centre redom.

Mики

pre 8 godina

Милоше, "basketball clinic" је школа кошарке, не болница, мада можда не звучи тако.