Fudbal 65

Četvrtak, 06.11.2014.

15:41

Povratak Biševca, pozvan i Kolarov

Selektor reprezentacije Srbije Dik Advokat objavio je spisak igrača za utakmicu sa Danskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i prijateljski meč sa Grčkom.

Povratak Biševca, pozvan i Kolarov IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

tuga od reprezentacije

pre 9 godina

A Mihajlovic i karadzic nam uvalise pricu o podmladjivanju i zrtvovase jedno prvenstvo zarad toga a ono opet neki bisevci,lazovici ...

black

pre 9 godina

--------------Stojke--------------

Tomovic-Ivanov-Biševac-Kolarov
(Basta)
--------------Matic---------------

Tosic---------Tadic-------Djuricic

---Djordjevic--------Mitrovic-----

Ovo je trenutno najbolje što imamo em zbog forme em zbog povrede... ima tu jos koštica markeca Kuzmanovica Nastasića jojica kao prvih za zamenu

Moramo da stisnemo dance i u prvih 20minuta da izginemo na terenu imaće tada dosta prilike i postignećemo gol, a posle je lakše iz kontre.... pa ljudi uporedite naše igrače sa dancima ja nemogu troje danaca da nabrojim pola njih igra po danskoj ili švedskoj a nasih engleska Italija nemačka Španija francuska...lako je da se pljuva nemože Trainer (bilo koji) da zadovoli sve nas em zvezdaš em partizanac, na spisku ima oko 25 igraca neće oni svi da igraju pljuvate petrovića i duska tosica svako ima različito mišljenj... ajde pomisli malo koga bi sam pozvao nemamo mi 100 odličnih igraca

veerghoen

pre 9 godina

@Душко, имењаче свака част на коментару. Потпуно си у праву. Тренутно су у форми и стандардно играју Митровић Аца, Кузма, Тадић, Матић и Бане. Срце ме боли што се мучимо и онда када читава Европа иде на ЕП 2016. Много ми је криво.

Pedja

pre 9 godina

Dokle god mi imamo igrace u reprezentaciji kao Raca Petrovic, Ignjovski, Tosic ili "napadac" Lazovic, mi nemamo mnogo cemu da se nadamo. Jedan takav bi se istrpeo, ali toliki na jednom mestu tesko. Ako je vec morao neko iz Partizana onda je Skuletic kao napadac po mnogo cemu bio logicniji izbor nego Lazovic - mladji je, brzi, jaci je u duelima, daje vise golova, a i dribling mu je bolji nego kod Lazovica. E sad koji su kvaliteti Lazovica da je ispred SKuletica zaista nisam toliki poznavalac ove igre.

Boki

pre 9 godina

jel se secate kada je advokat rekao da zeli samo fudbalere koji igraju u svojim klubovima? sada se ja pitam, da li ovaj zna sta prica?

jos jedan selektor

pre 9 godina

mislim da se, u ovakvoj konstalaciji kvaliteta, moralo naci mesta za Boska Jankovica, bar po trenutnoj formi svih nasih igraca.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Nema se sta ni dodati ni oduzeti...Pogledas na spsku ime Danko Lazovic i sve ti je jasno o sansama za plasman. Samo je zalosno to sto mi komentarisemo a smeju nam se bukvalno u lice, cak i pljuju...

Delija

pre 9 godina

Ovo nema vise smisla citavu Srbiju prave ludom, pored Skuletica trenutno po meni naj boljeg napadaca u nasoj ligi on zove raspalog Lazovica koj ne moze da nadje inostrani angazman mije ga hteo ni AEK koj igra 2 ligu Grcke

Joao

pre 9 godina

Treba reći - mi imamo nekoliko odličnih igrača, ali nemamo reprezentaciju. Zašto je to tako, treba pitati nekog drugog. Imamo korektne odbrambene igrače, ali to ne rešava utakmice. Imamo Matića i Tadića koji su nesporni kvalitet. Advokat zove Gudelja zato što ga poznaje dobro i to je u redu. U špicu treba menjati Mitrovića i Đorđevića, prema protivniku. Imamo Tošića, ogroman nedorečeni talenat, početak utakmice protiv Albanije pokazao je da Đuričića nije džabe pozivao Mihajlović. Mi možda nemamo ni dovoljan kvalitet za najveća takmičenja, ali ne smemo dozvoliti da nas jedan dron upropasti. Momci moraju da zagrizu, i kod kuće i na strani. Pa i ako izgube, neće mi biti žao jer su pokušali. Ovako - ispadnemo već posle 3 kola!

Nis

pre 9 godina

Skuletic igra dobro u Partizanu i prodace se i bez reprezentacije. Sa druge strane imate Lazovica koji ima 30 godina i pre cu ja negde van Srbije da igram, nego on (a ja imam dve leve noge za fudbal). Toletu procenat i to je to, nema greske.

Zuki

pre 9 godina

Taktika je sledeca: Bunarenje na Lazovica. Danko pada 28 puta oko sesnaesterca ili u njemu (samo mora prvo da dodje do 16 a da nije u ofsajdu) na preki pogled protivnika. Sudija svaki treci-cetvrti pad nicim izazvan svira kao faul ili ako nas Bog pogleda (a nece) penal. Onda inace nezainteresovani Kolarov sutira prekide.
A Skuletic neverue!
E moj Diche, Srbija ti kliche.

Од мржње не видите!

pre 9 godina

(nikola1992, 06. novembar 2014 15:53)

Данко је убедљиво најбољи играч у нашој лиги. Има чак 10 асистенција, гомилу голова, уме да задржи лопту и да изнуди фаул и картон противника.

Klompa

pre 9 godina

Lazović je igrao u Holandiji i zna jezik. Očigledno da i to igra veliku ulogu sa obzirom da su u prvih 11 Matić, Gudelj, Đuričić, Tadić, Stojković uz Tošića kojeg zna iz Rusije. Kad se Sulejmani oporavi upašće umjesto Markovića, jer je takođe igrao u Holandiji. Samo da ne pozove Jagoša PSV Vukovića za drugog štopera...

Sledeće godine sastav reprezentacije: Stojke - Kolarov, Bane, Nasta (ova trojica moraju igrati jer nemamo bolje u Holandiji) i neki štoper iz Holandije - Gudelj, Matić, Tadić, Sulejmani, Kostić (umjesto Tošića) - Đuričić, Lazović.

Igornopolis

pre 9 godina

Holandjanin nece, nevidi ili nezeli da pozove neke potencijalno odlicne buduce reprezentativce. To nije nikako dobro. Ima tu dosta imena igraca koji igraju u boljim timovima, u boljoj su formi, mladji su, igraju jaca takmicenja... Srecno u svakom slucaju.

Xin Zhao

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i sa time na umu smatram da je Raca Petrovic izmislio fudbal za ovog Gudelja. Sa njim na terenu ne samo da imamo igraca manje nego cak i smeta Maticu. Slazem se da Raca nije Buskets ili pak Matic, ali je za ovog Bogotac. Jedini razlog zasto igra Gudelj je zato sto igra u Holandiji, pa je Advokat tu cuo za njega ili sta vec isto tako i Danko Lazovic koji je nekada igrao tamo. Da li Advokat misli da nauci nase igrace ko je gde i koliko dobro igra, ili planira kao ja kada uzmem da igram FIFU, pa stavljam imena za koja sam cuo.

ozren

pre 9 godina

Danko Lazovic? Zaista mislim da trebamo da ispadnemo i ovoga, i svakog drugog puta kad god pozivamo ovakve fudbalere u naciOnalni tim. Pa pobogu, 10 metara od Lazovica igra i taj Skuletic, i koliko vidim razgrce po terenu, stalno je u sansi, i najbolji je igrac Partizana, i ima zelju, a bogami i kulturan je i miran, za razliku od onog Danka. Zalosno je ipak sve ovo....

leti

pre 9 godina

nema veze... zavrsicete kao vasa kosarkaska sekcija.
(toolmaker, 6. novembar 2014 15:17)
Pa sta KK Crvena Zvezda se odmrzava za dve godine.

ssssss

pre 9 godina

I opet taj famuozni danko lazovic!! Pa ako vec neko mora iz partizana, skuletic je 20 puta bolji napadac od danka. Jedino sto od njega covek moze da vidi je "zavidan" repertoar psovki koje izgovara protivnicima i sudiji svaki put kada ga zumira kamera.
P.S. Za one koji ce odmah pitati gde je radovic, ovaj put je opravdano odsutan- povredjen je.
(nikola1992, 6. novembar 2014 15:53)

Ne moze nikako Skuletic zato sto mu menadzer nije Ramadani vec Rajo Bozovic...

ne opet ne

pre 9 godina

Jel je lik uporan sa Lazovićem? Osećam da će biti opet u startnoj postavi. Svaka njemu čast za ranije utakmice, ali lik jednostavno danas nije za reprezentaciju i tako stvari stoje, nevezano što ga se Advokat seća iz dečijih dana u Holandiji.

kike

pre 9 godina

Prilicno sam nezadovoljan spiskom. Po mom skromnom misljenju, moralo se naci mjesta za Radoju, Kostica i Pesica, pogotovo zbog cinjenice da par dana nakon Danske igramo sa Grcima prijateljsku, sto je idealna prilika za probu nekih novih igraca.
Radoja trenutno sjajno igra u Selti, ekipi koja je u ovom momentu hit najjace lige na svijetu.Fale ga i mediji u Spaniji.
Kostic je igrao zadnje dvije za Stutgart po 90 minuta, a prije toga je u sve vecoj mjeri dobijao minutazu u sjajnoj Bundes ligi.Njega je trebalo zvati ako nista zbog toga sto u ovom momentu imamo na spisku samo 4 igraca koji mogu igrati ofanzivne vezne i krila.
Pesic je do sada stanardan spic Tuluza, a Liga 1 je izuzetno jako takmicenje.Jeste dao samo 2 gola ali momak je prilicno cesto u sansi, pa se nadam da bi i golovi mogli uskoro doci.Pored toga, ima izrazen smisao za kombinatoriku, zna zadrzati loptu i jako se dobro krece.Sasvim solidan spic, koji, obzirom na stanje u tom djelu tima, itekako zasluzuje sansu.
Djeluje da nam sljeduju jos jedne propale kvalifikacije, jer se opet ne pozivaju svi najbolji igraci.

Dick

pre 9 godina

4-3-3

Vladimir Stojković

Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov (Dušan Basta), Matija Nastasić, Milan Biševac

Nemanja Matić, Miloš Jojić, Zdravko Kuzmanović

Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Filip Đuričić

NouNejmovic

pre 9 godina

vesti vize Antoniu Rukavini, Radosavu Petrovicu, Nemanji Gudelju, Zoranu Tosicu. Jedino tako mozemo da se otarasimo ovih antifudbalera!
(Sinan Sakic, 06. novembar 2014 15:54)

Raca Petrovic je najmanja zvezda od ostalih 'velikana' iz nase reprezentacije... svaku, ali svaky tekmu koje je odicgrao za nas covek je izginuo!!! Pricajte vi sta hocete, pre bih njega gledao nego Kolarova koji neeeljno primi sto neko ne zaradi za zivot i setka se kao Bosko Jakovljevic po terenu... pa bre on igra za placenicku legiju stranaca, sedi na klupi, cuti i trpi sto je zamena za onog pokusaja od fudbalera Klisija... nama bre treba selektor koji ce da zavrce usi, bez naloga iz Saveza ko i sta... neko sa temperamentom Batice Mirkovica, pa da vidis bato... jednu tekmu glumis facu, dovidjenja zbogom, pa makar i igrali sa momcima iz Javora, ocu bre da vidim da poginu na terenu, pa to narod samo i hoce, srce bre

Dusko

pre 9 godina

Imamo 3 dobra i standardna igraca: Ivanovic, Matic i Tadic.
Ostali svi rezerve ili van forme: Markovic, Nastasic, Ljajic, Kolarov igra svaku drugu, Djuricic, Raca Petrovic...
Malo je ovo za euforiju kakva vlada kod nas, malo je ovo za "siguran plasman na EP".
Ja za razliku od vecine vas uopste ne smatram da mi imamo super fudbalere (narocito nakon odlaska Vidica i Subotica), a vi kako hocete, uvelicavajte kvalitet nasih fudbalera, ali ne cudite se posle sta bi ovo protiv slabe Armenije, Albanije itd

Milan

pre 9 godina

Lazovica ocigledno neko gura, apsolutno nezasluzeno igra, Jojic uopste ne igra u zadnje vreme, Lazar je slab, ali nemamo zamenu za njih tako da ih mora pozvati. Ne pratim Seriu A ali da li Maksimovic uopste igra u Torinu? Mogu se na prste nabrojati nasi igraci u LS, Luka Milivojevic jedan od najboljih, ako ne i najbolji nas igrac u Ligi Sampiona, decko pretrci vise nego iko, radi, trudi se, bori se, sasvim solidnu tehniku ima ali nije pozvan??? Zasto? Igra redovno, za razliku od vecine ovih na spisku.

fenomen

pre 9 godina

Ko sastavlja spisak? Falji, Damjanac i Ranko Stojic. Garantujem da Advokat bar polovinu ovih pozvanih igraca nijednom nije pogledao ni preko tv-a. Navijam za Partizan ali ako neko nije u formi i ne treba biti pozivan. Zovite one koji bi bar trcali 90 minuta. Zalosno je sto sam pokusao da sastavim (u glavi i na papiru) jednu ekipu od igraca Partizana i Zvezde koje bi se mogla ravnopravno takmiciti u ligi Evrope ali nisam uspeo. Ajde, ako neko zna bolje nek pomogne.
Na golu Lukac ili Rajkovic koji su tu negde ali dajem prednost Rajkovicu zato sto je mladji, na desnom beku Vulicevic, levog beka nema, sredina terena Drincic, iza napadaca Darko Lazovic i eventualno A Zivkovic koji trenutnom formom ne zasluzuje da se nadje u takvom (zamisljenom ) timu i u napadu Skuletic. Znaci jedva pola tima, ovo ostalo je i za jsl slabo. A nekad je bilo takvih igraca da covek nije znao koga da ostavi na klupi za rezerve, nabrojacu samo neke. Pizon, Sestic, Borota, Dika Stojanovic, Mance, Klincarski, Trifunovic, Radanovic, pa zvezdina generacija iz 91 god... Sad je tuga, imamo solidne Tadica, Ivanovica i to je to...
Poz...

Лукаку

pre 9 godina

А где су Мирослав Радовић и Лука Миливојевић?
За репрезентацију треба да играју игачи који су транутно у најбољој форми уз окосницу пар искуснијих играча као што је Бане, а не Лазар Марковић који је без минутаже скоро месец дана. (он је само пример)

Strah od ponavljanja istorije

pre 9 godina

Znam da smo mi Srbi vrlo kriticki nastrojen narod,cesto i pre vremena i pravog povoda,ali ne mogu da se otrgnem utisku da Advokat odradjuje svoj ugovor onako ofrlje,blago receno.
Postavio se kao da je dosao medju priprost puk,kritikuje sve i svakoga a s druge strane posvecen je ovoj zemlji i reprezentaciji toliko malo da ne znam kako planira da prenese taj svoj pobednicki mentalitet koji cesto spominje.
Mozda ga posalje postom ako stigne.

iz kluba

pre 9 godina

BRKIC ne brani godinama,kad god je branio izgubili smo. Sramotno je branio u Zagrebu i od tad zasluzio da se ne nalazi vise na spisku. Umesto njega mesto zasluzuje LUKAC,koji dobro brani u Partizanu i to redovno. Poziv Rajkovicu je opravdan. On je buducnost
RADOJA,FILIP KOSTIC i RADOVIC su svojim konstantnim igrama zasluzili sansu bar protiv Grka. Mrzi me dalje da iznosim svoja zapazanja i analize. Nema svrhe,samo gubim vreme!!!

Ilke

pre 9 godina

Po meni ne postoji nijedan logicno objasnjenje zasto ovi igraci nisu pozvani: 1.) Filip Kostic koji igra u prvih 11 u Stutgartu. 2.) Pesic, Spajic i Ninkov igraju u prvih 11 u Tuluzu. 3.) Luka Milivojevic prvih 11 u Olimpijakosu. Malo je cudno da se Stefan Mitrovic, Ignjovski i Raca Petrovic pozivaju, jer igraju za losije ekipe od gore navedenih a ujedno imaju jaku malu minutazu... Pozdrav svim navijacima Srbije

Filip

pre 9 godina

Pola ovih igraca je zasluzuje poziv i jos je na spisku 10 defanzivaca i 6 zadnjih veznih i jos Danko Lazovic i Raca pa katastrofa. Milivojevic, Kostic i Radoja su zasluzili pozive vise nego Petrovic, Lazovici i recimo S.Mitrovic ne treba nam 10 igraca u odbrani.

nikola1992

pre 9 godina

I opet taj famuozni danko lazovic!! Pa ako vec neko mora iz partizana, skuletic je 20 puta bolji napadac od danka. Jedino sto od njega covek moze da vidi je "zavidan" repertoar psovki koje izgovara protivnicima i sudiji svaki put kada ga zumira kamera.
P.S. Za one koji ce odmah pitati gde je radovic, ovaj put je opravdano odsutan- povredjen je.

Sinan Sakic

pre 9 godina

Uvesti vize Antoniu Rukavini, Radosavu Petrovicu, Nemanji Gudelju, Zoranu Tosicu. Jedino tako mozemo da se otarasimo ovih antifudbalera!

nikola1992

pre 9 godina

I opet taj famuozni danko lazovic!! Pa ako vec neko mora iz partizana, skuletic je 20 puta bolji napadac od danka. Jedino sto od njega covek moze da vidi je "zavidan" repertoar psovki koje izgovara protivnicima i sudiji svaki put kada ga zumira kamera.
P.S. Za one koji ce odmah pitati gde je radovic, ovaj put je opravdano odsutan- povredjen je.

ozren

pre 9 godina

Danko Lazovic? Zaista mislim da trebamo da ispadnemo i ovoga, i svakog drugog puta kad god pozivamo ovakve fudbalere u naciOnalni tim. Pa pobogu, 10 metara od Lazovica igra i taj Skuletic, i koliko vidim razgrce po terenu, stalno je u sansi, i najbolji je igrac Partizana, i ima zelju, a bogami i kulturan je i miran, za razliku od onog Danka. Zalosno je ipak sve ovo....

ne opet ne

pre 9 godina

Jel je lik uporan sa Lazovićem? Osećam da će biti opet u startnoj postavi. Svaka njemu čast za ranije utakmice, ali lik jednostavno danas nije za reprezentaciju i tako stvari stoje, nevezano što ga se Advokat seća iz dečijih dana u Holandiji.

Лукаку

pre 9 godina

А где су Мирослав Радовић и Лука Миливојевић?
За репрезентацију треба да играју игачи који су транутно у најбољој форми уз окосницу пар искуснијих играча као што је Бане, а не Лазар Марковић који је без минутаже скоро месец дана. (он је само пример)

Filip

pre 9 godina

Pola ovih igraca je zasluzuje poziv i jos je na spisku 10 defanzivaca i 6 zadnjih veznih i jos Danko Lazovic i Raca pa katastrofa. Milivojevic, Kostic i Radoja su zasluzili pozive vise nego Petrovic, Lazovici i recimo S.Mitrovic ne treba nam 10 igraca u odbrani.

Sinan Sakic

pre 9 godina

Uvesti vize Antoniu Rukavini, Radosavu Petrovicu, Nemanji Gudelju, Zoranu Tosicu. Jedino tako mozemo da se otarasimo ovih antifudbalera!

Ilke

pre 9 godina

Po meni ne postoji nijedan logicno objasnjenje zasto ovi igraci nisu pozvani: 1.) Filip Kostic koji igra u prvih 11 u Stutgartu. 2.) Pesic, Spajic i Ninkov igraju u prvih 11 u Tuluzu. 3.) Luka Milivojevic prvih 11 u Olimpijakosu. Malo je cudno da se Stefan Mitrovic, Ignjovski i Raca Petrovic pozivaju, jer igraju za losije ekipe od gore navedenih a ujedno imaju jaku malu minutazu... Pozdrav svim navijacima Srbije

Novosadjanin.

pre 9 godina

Nema se sta ni dodati ni oduzeti...Pogledas na spsku ime Danko Lazovic i sve ti je jasno o sansama za plasman. Samo je zalosno to sto mi komentarisemo a smeju nam se bukvalno u lice, cak i pljuju...

Xin Zhao

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i sa time na umu smatram da je Raca Petrovic izmislio fudbal za ovog Gudelja. Sa njim na terenu ne samo da imamo igraca manje nego cak i smeta Maticu. Slazem se da Raca nije Buskets ili pak Matic, ali je za ovog Bogotac. Jedini razlog zasto igra Gudelj je zato sto igra u Holandiji, pa je Advokat tu cuo za njega ili sta vec isto tako i Danko Lazovic koji je nekada igrao tamo. Da li Advokat misli da nauci nase igrace ko je gde i koliko dobro igra, ili planira kao ja kada uzmem da igram FIFU, pa stavljam imena za koja sam cuo.

Joao

pre 9 godina

Treba reći - mi imamo nekoliko odličnih igrača, ali nemamo reprezentaciju. Zašto je to tako, treba pitati nekog drugog. Imamo korektne odbrambene igrače, ali to ne rešava utakmice. Imamo Matića i Tadića koji su nesporni kvalitet. Advokat zove Gudelja zato što ga poznaje dobro i to je u redu. U špicu treba menjati Mitrovića i Đorđevića, prema protivniku. Imamo Tošića, ogroman nedorečeni talenat, početak utakmice protiv Albanije pokazao je da Đuričića nije džabe pozivao Mihajlović. Mi možda nemamo ni dovoljan kvalitet za najveća takmičenja, ali ne smemo dozvoliti da nas jedan dron upropasti. Momci moraju da zagrizu, i kod kuće i na strani. Pa i ako izgube, neće mi biti žao jer su pokušali. Ovako - ispadnemo već posle 3 kola!

kike

pre 9 godina

Prilicno sam nezadovoljan spiskom. Po mom skromnom misljenju, moralo se naci mjesta za Radoju, Kostica i Pesica, pogotovo zbog cinjenice da par dana nakon Danske igramo sa Grcima prijateljsku, sto je idealna prilika za probu nekih novih igraca.
Radoja trenutno sjajno igra u Selti, ekipi koja je u ovom momentu hit najjace lige na svijetu.Fale ga i mediji u Spaniji.
Kostic je igrao zadnje dvije za Stutgart po 90 minuta, a prije toga je u sve vecoj mjeri dobijao minutazu u sjajnoj Bundes ligi.Njega je trebalo zvati ako nista zbog toga sto u ovom momentu imamo na spisku samo 4 igraca koji mogu igrati ofanzivne vezne i krila.
Pesic je do sada stanardan spic Tuluza, a Liga 1 je izuzetno jako takmicenje.Jeste dao samo 2 gola ali momak je prilicno cesto u sansi, pa se nadam da bi i golovi mogli uskoro doci.Pored toga, ima izrazen smisao za kombinatoriku, zna zadrzati loptu i jako se dobro krece.Sasvim solidan spic, koji, obzirom na stanje u tom djelu tima, itekako zasluzuje sansu.
Djeluje da nam sljeduju jos jedne propale kvalifikacije, jer se opet ne pozivaju svi najbolji igraci.

ssssss

pre 9 godina

I opet taj famuozni danko lazovic!! Pa ako vec neko mora iz partizana, skuletic je 20 puta bolji napadac od danka. Jedino sto od njega covek moze da vidi je "zavidan" repertoar psovki koje izgovara protivnicima i sudiji svaki put kada ga zumira kamera.
P.S. Za one koji ce odmah pitati gde je radovic, ovaj put je opravdano odsutan- povredjen je.
(nikola1992, 6. novembar 2014 15:53)

Ne moze nikako Skuletic zato sto mu menadzer nije Ramadani vec Rajo Bozovic...

Dusko

pre 9 godina

Imamo 3 dobra i standardna igraca: Ivanovic, Matic i Tadic.
Ostali svi rezerve ili van forme: Markovic, Nastasic, Ljajic, Kolarov igra svaku drugu, Djuricic, Raca Petrovic...
Malo je ovo za euforiju kakva vlada kod nas, malo je ovo za "siguran plasman na EP".
Ja za razliku od vecine vas uopste ne smatram da mi imamo super fudbalere (narocito nakon odlaska Vidica i Subotica), a vi kako hocete, uvelicavajte kvalitet nasih fudbalera, ali ne cudite se posle sta bi ovo protiv slabe Armenije, Albanije itd

Milan

pre 9 godina

Lazovica ocigledno neko gura, apsolutno nezasluzeno igra, Jojic uopste ne igra u zadnje vreme, Lazar je slab, ali nemamo zamenu za njih tako da ih mora pozvati. Ne pratim Seriu A ali da li Maksimovic uopste igra u Torinu? Mogu se na prste nabrojati nasi igraci u LS, Luka Milivojevic jedan od najboljih, ako ne i najbolji nas igrac u Ligi Sampiona, decko pretrci vise nego iko, radi, trudi se, bori se, sasvim solidnu tehniku ima ali nije pozvan??? Zasto? Igra redovno, za razliku od vecine ovih na spisku.

Boki

pre 9 godina

jel se secate kada je advokat rekao da zeli samo fudbalere koji igraju u svojim klubovima? sada se ja pitam, da li ovaj zna sta prica?

iz kluba

pre 9 godina

BRKIC ne brani godinama,kad god je branio izgubili smo. Sramotno je branio u Zagrebu i od tad zasluzio da se ne nalazi vise na spisku. Umesto njega mesto zasluzuje LUKAC,koji dobro brani u Partizanu i to redovno. Poziv Rajkovicu je opravdan. On je buducnost
RADOJA,FILIP KOSTIC i RADOVIC su svojim konstantnim igrama zasluzili sansu bar protiv Grka. Mrzi me dalje da iznosim svoja zapazanja i analize. Nema svrhe,samo gubim vreme!!!

Pedja

pre 9 godina

Dokle god mi imamo igrace u reprezentaciji kao Raca Petrovic, Ignjovski, Tosic ili "napadac" Lazovic, mi nemamo mnogo cemu da se nadamo. Jedan takav bi se istrpeo, ali toliki na jednom mestu tesko. Ako je vec morao neko iz Partizana onda je Skuletic kao napadac po mnogo cemu bio logicniji izbor nego Lazovic - mladji je, brzi, jaci je u duelima, daje vise golova, a i dribling mu je bolji nego kod Lazovica. E sad koji su kvaliteti Lazovica da je ispred SKuletica zaista nisam toliki poznavalac ove igre.

NouNejmovic

pre 9 godina

vesti vize Antoniu Rukavini, Radosavu Petrovicu, Nemanji Gudelju, Zoranu Tosicu. Jedino tako mozemo da se otarasimo ovih antifudbalera!
(Sinan Sakic, 06. novembar 2014 15:54)

Raca Petrovic je najmanja zvezda od ostalih 'velikana' iz nase reprezentacije... svaku, ali svaky tekmu koje je odicgrao za nas covek je izginuo!!! Pricajte vi sta hocete, pre bih njega gledao nego Kolarova koji neeeljno primi sto neko ne zaradi za zivot i setka se kao Bosko Jakovljevic po terenu... pa bre on igra za placenicku legiju stranaca, sedi na klupi, cuti i trpi sto je zamena za onog pokusaja od fudbalera Klisija... nama bre treba selektor koji ce da zavrce usi, bez naloga iz Saveza ko i sta... neko sa temperamentom Batice Mirkovica, pa da vidis bato... jednu tekmu glumis facu, dovidjenja zbogom, pa makar i igrali sa momcima iz Javora, ocu bre da vidim da poginu na terenu, pa to narod samo i hoce, srce bre

Zuki

pre 9 godina

Taktika je sledeca: Bunarenje na Lazovica. Danko pada 28 puta oko sesnaesterca ili u njemu (samo mora prvo da dodje do 16 a da nije u ofsajdu) na preki pogled protivnika. Sudija svaki treci-cetvrti pad nicim izazvan svira kao faul ili ako nas Bog pogleda (a nece) penal. Onda inace nezainteresovani Kolarov sutira prekide.
A Skuletic neverue!
E moj Diche, Srbija ti kliche.

Delija

pre 9 godina

Ovo nema vise smisla citavu Srbiju prave ludom, pored Skuletica trenutno po meni naj boljeg napadaca u nasoj ligi on zove raspalog Lazovica koj ne moze da nadje inostrani angazman mije ga hteo ni AEK koj igra 2 ligu Grcke

Strah od ponavljanja istorije

pre 9 godina

Znam da smo mi Srbi vrlo kriticki nastrojen narod,cesto i pre vremena i pravog povoda,ali ne mogu da se otrgnem utisku da Advokat odradjuje svoj ugovor onako ofrlje,blago receno.
Postavio se kao da je dosao medju priprost puk,kritikuje sve i svakoga a s druge strane posvecen je ovoj zemlji i reprezentaciji toliko malo da ne znam kako planira da prenese taj svoj pobednicki mentalitet koji cesto spominje.
Mozda ga posalje postom ako stigne.

fenomen

pre 9 godina

Ko sastavlja spisak? Falji, Damjanac i Ranko Stojic. Garantujem da Advokat bar polovinu ovih pozvanih igraca nijednom nije pogledao ni preko tv-a. Navijam za Partizan ali ako neko nije u formi i ne treba biti pozivan. Zovite one koji bi bar trcali 90 minuta. Zalosno je sto sam pokusao da sastavim (u glavi i na papiru) jednu ekipu od igraca Partizana i Zvezde koje bi se mogla ravnopravno takmiciti u ligi Evrope ali nisam uspeo. Ajde, ako neko zna bolje nek pomogne.
Na golu Lukac ili Rajkovic koji su tu negde ali dajem prednost Rajkovicu zato sto je mladji, na desnom beku Vulicevic, levog beka nema, sredina terena Drincic, iza napadaca Darko Lazovic i eventualno A Zivkovic koji trenutnom formom ne zasluzuje da se nadje u takvom (zamisljenom ) timu i u napadu Skuletic. Znaci jedva pola tima, ovo ostalo je i za jsl slabo. A nekad je bilo takvih igraca da covek nije znao koga da ostavi na klupi za rezerve, nabrojacu samo neke. Pizon, Sestic, Borota, Dika Stojanovic, Mance, Klincarski, Trifunovic, Radanovic, pa zvezdina generacija iz 91 god... Sad je tuga, imamo solidne Tadica, Ivanovica i to je to...
Poz...

Nis

pre 9 godina

Skuletic igra dobro u Partizanu i prodace se i bez reprezentacije. Sa druge strane imate Lazovica koji ima 30 godina i pre cu ja negde van Srbije da igram, nego on (a ja imam dve leve noge za fudbal). Toletu procenat i to je to, nema greske.

jos jedan selektor

pre 9 godina

mislim da se, u ovakvoj konstalaciji kvaliteta, moralo naci mesta za Boska Jankovica, bar po trenutnoj formi svih nasih igraca.

Од мржње не видите!

pre 9 godina

(nikola1992, 06. novembar 2014 15:53)

Данко је убедљиво најбољи играч у нашој лиги. Има чак 10 асистенција, гомилу голова, уме да задржи лопту и да изнуди фаул и картон противника.

Klompa

pre 9 godina

Lazović je igrao u Holandiji i zna jezik. Očigledno da i to igra veliku ulogu sa obzirom da su u prvih 11 Matić, Gudelj, Đuričić, Tadić, Stojković uz Tošića kojeg zna iz Rusije. Kad se Sulejmani oporavi upašće umjesto Markovića, jer je takođe igrao u Holandiji. Samo da ne pozove Jagoša PSV Vukovića za drugog štopera...

Sledeće godine sastav reprezentacije: Stojke - Kolarov, Bane, Nasta (ova trojica moraju igrati jer nemamo bolje u Holandiji) i neki štoper iz Holandije - Gudelj, Matić, Tadić, Sulejmani, Kostić (umjesto Tošića) - Đuričić, Lazović.

Dick

pre 9 godina

4-3-3

Vladimir Stojković

Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov (Dušan Basta), Matija Nastasić, Milan Biševac

Nemanja Matić, Miloš Jojić, Zdravko Kuzmanović

Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Filip Đuričić

Igornopolis

pre 9 godina

Holandjanin nece, nevidi ili nezeli da pozove neke potencijalno odlicne buduce reprezentativce. To nije nikako dobro. Ima tu dosta imena igraca koji igraju u boljim timovima, u boljoj su formi, mladji su, igraju jaca takmicenja... Srecno u svakom slucaju.

leti

pre 9 godina

nema veze... zavrsicete kao vasa kosarkaska sekcija.
(toolmaker, 6. novembar 2014 15:17)
Pa sta KK Crvena Zvezda se odmrzava za dve godine.

veerghoen

pre 9 godina

@Душко, имењаче свака част на коментару. Потпуно си у праву. Тренутно су у форми и стандардно играју Митровић Аца, Кузма, Тадић, Матић и Бане. Срце ме боли што се мучимо и онда када читава Европа иде на ЕП 2016. Много ми је криво.

black

pre 9 godina

--------------Stojke--------------

Tomovic-Ivanov-Biševac-Kolarov
(Basta)
--------------Matic---------------

Tosic---------Tadic-------Djuricic

---Djordjevic--------Mitrovic-----

Ovo je trenutno najbolje što imamo em zbog forme em zbog povrede... ima tu jos koštica markeca Kuzmanovica Nastasića jojica kao prvih za zamenu

Moramo da stisnemo dance i u prvih 20minuta da izginemo na terenu imaće tada dosta prilike i postignećemo gol, a posle je lakše iz kontre.... pa ljudi uporedite naše igrače sa dancima ja nemogu troje danaca da nabrojim pola njih igra po danskoj ili švedskoj a nasih engleska Italija nemačka Španija francuska...lako je da se pljuva nemože Trainer (bilo koji) da zadovoli sve nas em zvezdaš em partizanac, na spisku ima oko 25 igraca neće oni svi da igraju pljuvate petrovića i duska tosica svako ima različito mišljenj... ajde pomisli malo koga bi sam pozvao nemamo mi 100 odličnih igraca

tuga od reprezentacije

pre 9 godina

A Mihajlovic i karadzic nam uvalise pricu o podmladjivanju i zrtvovase jedno prvenstvo zarad toga a ono opet neki bisevci,lazovici ...

Sinan Sakic

pre 9 godina

Uvesti vize Antoniu Rukavini, Radosavu Petrovicu, Nemanji Gudelju, Zoranu Tosicu. Jedino tako mozemo da se otarasimo ovih antifudbalera!

Од мржње не видите!

pre 9 godina

(nikola1992, 06. novembar 2014 15:53)

Данко је убедљиво најбољи играч у нашој лиги. Има чак 10 асистенција, гомилу голова, уме да задржи лопту и да изнуди фаул и картон противника.

Лукаку

pre 9 godina

А где су Мирослав Радовић и Лука Миливојевић?
За репрезентацију треба да играју игачи који су транутно у најбољој форми уз окосницу пар искуснијих играча као што је Бане, а не Лазар Марковић који је без минутаже скоро месец дана. (он је само пример)

Dick

pre 9 godina

4-3-3

Vladimir Stojković

Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov (Dušan Basta), Matija Nastasić, Milan Biševac

Nemanja Matić, Miloš Jojić, Zdravko Kuzmanović

Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Filip Đuričić

ozren

pre 9 godina

Danko Lazovic? Zaista mislim da trebamo da ispadnemo i ovoga, i svakog drugog puta kad god pozivamo ovakve fudbalere u naciOnalni tim. Pa pobogu, 10 metara od Lazovica igra i taj Skuletic, i koliko vidim razgrce po terenu, stalno je u sansi, i najbolji je igrac Partizana, i ima zelju, a bogami i kulturan je i miran, za razliku od onog Danka. Zalosno je ipak sve ovo....

nikola1992

pre 9 godina

I opet taj famuozni danko lazovic!! Pa ako vec neko mora iz partizana, skuletic je 20 puta bolji napadac od danka. Jedino sto od njega covek moze da vidi je "zavidan" repertoar psovki koje izgovara protivnicima i sudiji svaki put kada ga zumira kamera.
P.S. Za one koji ce odmah pitati gde je radovic, ovaj put je opravdano odsutan- povredjen je.

jos jedan selektor

pre 9 godina

mislim da se, u ovakvoj konstalaciji kvaliteta, moralo naci mesta za Boska Jankovica, bar po trenutnoj formi svih nasih igraca.

Klompa

pre 9 godina

Lazović je igrao u Holandiji i zna jezik. Očigledno da i to igra veliku ulogu sa obzirom da su u prvih 11 Matić, Gudelj, Đuričić, Tadić, Stojković uz Tošića kojeg zna iz Rusije. Kad se Sulejmani oporavi upašće umjesto Markovića, jer je takođe igrao u Holandiji. Samo da ne pozove Jagoša PSV Vukovića za drugog štopera...

Sledeće godine sastav reprezentacije: Stojke - Kolarov, Bane, Nasta (ova trojica moraju igrati jer nemamo bolje u Holandiji) i neki štoper iz Holandije - Gudelj, Matić, Tadić, Sulejmani, Kostić (umjesto Tošića) - Đuričić, Lazović.

Filip

pre 9 godina

Pola ovih igraca je zasluzuje poziv i jos je na spisku 10 defanzivaca i 6 zadnjih veznih i jos Danko Lazovic i Raca pa katastrofa. Milivojevic, Kostic i Radoja su zasluzili pozive vise nego Petrovic, Lazovici i recimo S.Mitrovic ne treba nam 10 igraca u odbrani.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Nema se sta ni dodati ni oduzeti...Pogledas na spsku ime Danko Lazovic i sve ti je jasno o sansama za plasman. Samo je zalosno to sto mi komentarisemo a smeju nam se bukvalno u lice, cak i pljuju...

black

pre 9 godina

--------------Stojke--------------

Tomovic-Ivanov-Biševac-Kolarov
(Basta)
--------------Matic---------------

Tosic---------Tadic-------Djuricic

---Djordjevic--------Mitrovic-----

Ovo je trenutno najbolje što imamo em zbog forme em zbog povrede... ima tu jos koštica markeca Kuzmanovica Nastasića jojica kao prvih za zamenu

Moramo da stisnemo dance i u prvih 20minuta da izginemo na terenu imaće tada dosta prilike i postignećemo gol, a posle je lakše iz kontre.... pa ljudi uporedite naše igrače sa dancima ja nemogu troje danaca da nabrojim pola njih igra po danskoj ili švedskoj a nasih engleska Italija nemačka Španija francuska...lako je da se pljuva nemože Trainer (bilo koji) da zadovoli sve nas em zvezdaš em partizanac, na spisku ima oko 25 igraca neće oni svi da igraju pljuvate petrovića i duska tosica svako ima različito mišljenj... ajde pomisli malo koga bi sam pozvao nemamo mi 100 odličnih igraca

Xin Zhao

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu i sa time na umu smatram da je Raca Petrovic izmislio fudbal za ovog Gudelja. Sa njim na terenu ne samo da imamo igraca manje nego cak i smeta Maticu. Slazem se da Raca nije Buskets ili pak Matic, ali je za ovog Bogotac. Jedini razlog zasto igra Gudelj je zato sto igra u Holandiji, pa je Advokat tu cuo za njega ili sta vec isto tako i Danko Lazovic koji je nekada igrao tamo. Da li Advokat misli da nauci nase igrace ko je gde i koliko dobro igra, ili planira kao ja kada uzmem da igram FIFU, pa stavljam imena za koja sam cuo.

Zuki

pre 9 godina

Taktika je sledeca: Bunarenje na Lazovica. Danko pada 28 puta oko sesnaesterca ili u njemu (samo mora prvo da dodje do 16 a da nije u ofsajdu) na preki pogled protivnika. Sudija svaki treci-cetvrti pad nicim izazvan svira kao faul ili ako nas Bog pogleda (a nece) penal. Onda inace nezainteresovani Kolarov sutira prekide.
A Skuletic neverue!
E moj Diche, Srbija ti kliche.

Nis

pre 9 godina

Skuletic igra dobro u Partizanu i prodace se i bez reprezentacije. Sa druge strane imate Lazovica koji ima 30 godina i pre cu ja negde van Srbije da igram, nego on (a ja imam dve leve noge za fudbal). Toletu procenat i to je to, nema greske.

ne opet ne

pre 9 godina

Jel je lik uporan sa Lazovićem? Osećam da će biti opet u startnoj postavi. Svaka njemu čast za ranije utakmice, ali lik jednostavno danas nije za reprezentaciju i tako stvari stoje, nevezano što ga se Advokat seća iz dečijih dana u Holandiji.

Ilke

pre 9 godina

Po meni ne postoji nijedan logicno objasnjenje zasto ovi igraci nisu pozvani: 1.) Filip Kostic koji igra u prvih 11 u Stutgartu. 2.) Pesic, Spajic i Ninkov igraju u prvih 11 u Tuluzu. 3.) Luka Milivojevic prvih 11 u Olimpijakosu. Malo je cudno da se Stefan Mitrovic, Ignjovski i Raca Petrovic pozivaju, jer igraju za losije ekipe od gore navedenih a ujedno imaju jaku malu minutazu... Pozdrav svim navijacima Srbije

fenomen

pre 9 godina

Ko sastavlja spisak? Falji, Damjanac i Ranko Stojic. Garantujem da Advokat bar polovinu ovih pozvanih igraca nijednom nije pogledao ni preko tv-a. Navijam za Partizan ali ako neko nije u formi i ne treba biti pozivan. Zovite one koji bi bar trcali 90 minuta. Zalosno je sto sam pokusao da sastavim (u glavi i na papiru) jednu ekipu od igraca Partizana i Zvezde koje bi se mogla ravnopravno takmiciti u ligi Evrope ali nisam uspeo. Ajde, ako neko zna bolje nek pomogne.
Na golu Lukac ili Rajkovic koji su tu negde ali dajem prednost Rajkovicu zato sto je mladji, na desnom beku Vulicevic, levog beka nema, sredina terena Drincic, iza napadaca Darko Lazovic i eventualno A Zivkovic koji trenutnom formom ne zasluzuje da se nadje u takvom (zamisljenom ) timu i u napadu Skuletic. Znaci jedva pola tima, ovo ostalo je i za jsl slabo. A nekad je bilo takvih igraca da covek nije znao koga da ostavi na klupi za rezerve, nabrojacu samo neke. Pizon, Sestic, Borota, Dika Stojanovic, Mance, Klincarski, Trifunovic, Radanovic, pa zvezdina generacija iz 91 god... Sad je tuga, imamo solidne Tadica, Ivanovica i to je to...
Poz...

Dusko

pre 9 godina

Imamo 3 dobra i standardna igraca: Ivanovic, Matic i Tadic.
Ostali svi rezerve ili van forme: Markovic, Nastasic, Ljajic, Kolarov igra svaku drugu, Djuricic, Raca Petrovic...
Malo je ovo za euforiju kakva vlada kod nas, malo je ovo za "siguran plasman na EP".
Ja za razliku od vecine vas uopste ne smatram da mi imamo super fudbalere (narocito nakon odlaska Vidica i Subotica), a vi kako hocete, uvelicavajte kvalitet nasih fudbalera, ali ne cudite se posle sta bi ovo protiv slabe Armenije, Albanije itd

Delija

pre 9 godina

Ovo nema vise smisla citavu Srbiju prave ludom, pored Skuletica trenutno po meni naj boljeg napadaca u nasoj ligi on zove raspalog Lazovica koj ne moze da nadje inostrani angazman mije ga hteo ni AEK koj igra 2 ligu Grcke

Pedja

pre 9 godina

Dokle god mi imamo igrace u reprezentaciji kao Raca Petrovic, Ignjovski, Tosic ili "napadac" Lazovic, mi nemamo mnogo cemu da se nadamo. Jedan takav bi se istrpeo, ali toliki na jednom mestu tesko. Ako je vec morao neko iz Partizana onda je Skuletic kao napadac po mnogo cemu bio logicniji izbor nego Lazovic - mladji je, brzi, jaci je u duelima, daje vise golova, a i dribling mu je bolji nego kod Lazovica. E sad koji su kvaliteti Lazovica da je ispred SKuletica zaista nisam toliki poznavalac ove igre.

NouNejmovic

pre 9 godina

vesti vize Antoniu Rukavini, Radosavu Petrovicu, Nemanji Gudelju, Zoranu Tosicu. Jedino tako mozemo da se otarasimo ovih antifudbalera!
(Sinan Sakic, 06. novembar 2014 15:54)

Raca Petrovic je najmanja zvezda od ostalih 'velikana' iz nase reprezentacije... svaku, ali svaky tekmu koje je odicgrao za nas covek je izginuo!!! Pricajte vi sta hocete, pre bih njega gledao nego Kolarova koji neeeljno primi sto neko ne zaradi za zivot i setka se kao Bosko Jakovljevic po terenu... pa bre on igra za placenicku legiju stranaca, sedi na klupi, cuti i trpi sto je zamena za onog pokusaja od fudbalera Klisija... nama bre treba selektor koji ce da zavrce usi, bez naloga iz Saveza ko i sta... neko sa temperamentom Batice Mirkovica, pa da vidis bato... jednu tekmu glumis facu, dovidjenja zbogom, pa makar i igrali sa momcima iz Javora, ocu bre da vidim da poginu na terenu, pa to narod samo i hoce, srce bre

iz kluba

pre 9 godina

BRKIC ne brani godinama,kad god je branio izgubili smo. Sramotno je branio u Zagrebu i od tad zasluzio da se ne nalazi vise na spisku. Umesto njega mesto zasluzuje LUKAC,koji dobro brani u Partizanu i to redovno. Poziv Rajkovicu je opravdan. On je buducnost
RADOJA,FILIP KOSTIC i RADOVIC su svojim konstantnim igrama zasluzili sansu bar protiv Grka. Mrzi me dalje da iznosim svoja zapazanja i analize. Nema svrhe,samo gubim vreme!!!

leti

pre 9 godina

nema veze... zavrsicete kao vasa kosarkaska sekcija.
(toolmaker, 6. novembar 2014 15:17)
Pa sta KK Crvena Zvezda se odmrzava za dve godine.

kike

pre 9 godina

Prilicno sam nezadovoljan spiskom. Po mom skromnom misljenju, moralo se naci mjesta za Radoju, Kostica i Pesica, pogotovo zbog cinjenice da par dana nakon Danske igramo sa Grcima prijateljsku, sto je idealna prilika za probu nekih novih igraca.
Radoja trenutno sjajno igra u Selti, ekipi koja je u ovom momentu hit najjace lige na svijetu.Fale ga i mediji u Spaniji.
Kostic je igrao zadnje dvije za Stutgart po 90 minuta, a prije toga je u sve vecoj mjeri dobijao minutazu u sjajnoj Bundes ligi.Njega je trebalo zvati ako nista zbog toga sto u ovom momentu imamo na spisku samo 4 igraca koji mogu igrati ofanzivne vezne i krila.
Pesic je do sada stanardan spic Tuluza, a Liga 1 je izuzetno jako takmicenje.Jeste dao samo 2 gola ali momak je prilicno cesto u sansi, pa se nadam da bi i golovi mogli uskoro doci.Pored toga, ima izrazen smisao za kombinatoriku, zna zadrzati loptu i jako se dobro krece.Sasvim solidan spic, koji, obzirom na stanje u tom djelu tima, itekako zasluzuje sansu.
Djeluje da nam sljeduju jos jedne propale kvalifikacije, jer se opet ne pozivaju svi najbolji igraci.

Joao

pre 9 godina

Treba reći - mi imamo nekoliko odličnih igrača, ali nemamo reprezentaciju. Zašto je to tako, treba pitati nekog drugog. Imamo korektne odbrambene igrače, ali to ne rešava utakmice. Imamo Matića i Tadića koji su nesporni kvalitet. Advokat zove Gudelja zato što ga poznaje dobro i to je u redu. U špicu treba menjati Mitrovića i Đorđevića, prema protivniku. Imamo Tošića, ogroman nedorečeni talenat, početak utakmice protiv Albanije pokazao je da Đuričića nije džabe pozivao Mihajlović. Mi možda nemamo ni dovoljan kvalitet za najveća takmičenja, ali ne smemo dozvoliti da nas jedan dron upropasti. Momci moraju da zagrizu, i kod kuće i na strani. Pa i ako izgube, neće mi biti žao jer su pokušali. Ovako - ispadnemo već posle 3 kola!

Strah od ponavljanja istorije

pre 9 godina

Znam da smo mi Srbi vrlo kriticki nastrojen narod,cesto i pre vremena i pravog povoda,ali ne mogu da se otrgnem utisku da Advokat odradjuje svoj ugovor onako ofrlje,blago receno.
Postavio se kao da je dosao medju priprost puk,kritikuje sve i svakoga a s druge strane posvecen je ovoj zemlji i reprezentaciji toliko malo da ne znam kako planira da prenese taj svoj pobednicki mentalitet koji cesto spominje.
Mozda ga posalje postom ako stigne.

Igornopolis

pre 9 godina

Holandjanin nece, nevidi ili nezeli da pozove neke potencijalno odlicne buduce reprezentativce. To nije nikako dobro. Ima tu dosta imena igraca koji igraju u boljim timovima, u boljoj su formi, mladji su, igraju jaca takmicenja... Srecno u svakom slucaju.

Milan

pre 9 godina

Lazovica ocigledno neko gura, apsolutno nezasluzeno igra, Jojic uopste ne igra u zadnje vreme, Lazar je slab, ali nemamo zamenu za njih tako da ih mora pozvati. Ne pratim Seriu A ali da li Maksimovic uopste igra u Torinu? Mogu se na prste nabrojati nasi igraci u LS, Luka Milivojevic jedan od najboljih, ako ne i najbolji nas igrac u Ligi Sampiona, decko pretrci vise nego iko, radi, trudi se, bori se, sasvim solidnu tehniku ima ali nije pozvan??? Zasto? Igra redovno, za razliku od vecine ovih na spisku.

Boki

pre 9 godina

jel se secate kada je advokat rekao da zeli samo fudbalere koji igraju u svojim klubovima? sada se ja pitam, da li ovaj zna sta prica?

veerghoen

pre 9 godina

@Душко, имењаче свака част на коментару. Потпуно си у праву. Тренутно су у форми и стандардно играју Митровић Аца, Кузма, Тадић, Матић и Бане. Срце ме боли што се мучимо и онда када читава Европа иде на ЕП 2016. Много ми је криво.

ssssss

pre 9 godina

I opet taj famuozni danko lazovic!! Pa ako vec neko mora iz partizana, skuletic je 20 puta bolji napadac od danka. Jedino sto od njega covek moze da vidi je "zavidan" repertoar psovki koje izgovara protivnicima i sudiji svaki put kada ga zumira kamera.
P.S. Za one koji ce odmah pitati gde je radovic, ovaj put je opravdano odsutan- povredjen je.
(nikola1992, 6. novembar 2014 15:53)

Ne moze nikako Skuletic zato sto mu menadzer nije Ramadani vec Rajo Bozovic...

tuga od reprezentacije

pre 9 godina

A Mihajlovic i karadzic nam uvalise pricu o podmladjivanju i zrtvovase jedno prvenstvo zarad toga a ono opet neki bisevci,lazovici ...