Fudbal 83

Petak, 10.10.2014.

16:21

Nula u Jagodini, odluka u Kadizu

Mlade fudbalske reprezentacije Srbije i Španije odigrale su u Jagodini bez golova u prvom meču baraža za plasman jna EURO 2016. godine u Češkoj.

Nula u Jagodini, odluka u Kadizu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Miloš J. Kosovac

pre 9 godina

Tole - Susbina našeg nogometa uzeće vam još nekog od najboljih da ne možete da se suprostavite Španicma, kao što je to do sada već uradio, ali vi ste ga iznenadili sa dobrom igrom. Ili mislite da će to tražiti Advokat, kako će se pravadati Tole Grobar, koji pojma nema ko su i kakvi su naši igrači. Tole Legendo, jači si od cele Srbije, a državu već odavno vozaš gde i kako hoćeš.

vlade

pre 9 godina

ovo je odlično, ako možemo da igramo kao Italija.. ako curcic "probudi" zabarski mentalitet u momcima.. A to znači u revanšu, maksimalna koncentracija svih 90 minuta, odbrana sa 7-8 igrača konstantno i da se izdrži pritisak publike i sudija, pa da se vreba gol iz prekida.. tako je samo odlična postavka danas.. ali, mnogi su kopirali zabare, nisu uspeli.. kada su oni počeli da igraju lep fudbal, uvek su ostajali bez rezultata.. voleo bih da grešim, ali naši u istoriji su uvek pravili rezultate, kada su igrali svoju igru.. A to što nam ne igraju najbolji, zbog jermenije i albanije, neću ni da komentarisem, to je sramota.. ako nam.treba lazar marković da bi dobili jermeniju, onda džaba fudbal u srbiji..

dederer

pre 9 godina

(nahrani prasice i ne diraj nista, 10. oktobar 2014 22:41)
Ne kapiraš. Ne govorim o kvalitetu fudbala, već o MEDALJI na olimpijadi - koja ima posebnu vrednost nezavisno od kvaliteta ili popularnosti sporta u kom je osvojena (tekvondo i Milica na primer - da li bismo se isto radovali da je ISTA medalja iz ISTOG sporta osvojena na npr. evropskom prvenstvu?)

Bobo

pre 9 godina

Dobro smo i prosli kad znamo koliko je mlada reprezentacija problema imala. Svaka cast selektoru Curcicu sto je poslozio kockice i u ovakvoj ekipi. Uz malo srece mozemo odiksati (1:1) u Kadizu u plasirati se na Euro :)

nahrani prasice i ne diraj nista

pre 9 godina

(dederer, 10. oktobar 2014 20:59)
Fudbalski turnir na olimpijadi je smesan. Tu treba da igraju samo mladi.Kako ti kazes da klubovi ne pustaju igrace jer igraju kvalifikacije je sasvim logicno jer oni od tih utakmica i eventualnih prolaza u grupnu fazu i zive cele godine.Da nece pare da im da savez? U poredjenju sa kosarkom i odbojkom fudbal na olimpijadi je nula.Popularniji je badminton od gudbala na olimpijadi.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Hoće neko da mi kaže čija je reč " repka", srpska sigurno nije
(s, 10. oktobar 2014 17:56)

Slovenačka.

panteroid

pre 9 godina

Strucnjaci,popili ste svu pamet ovoga sveta i vidim da bi ste igrali 2-4-4 sa spancima.Mi bez pola tima i to onih najboljih. Naravno da se nece igrati na juris pa da nas izbuse a svaki gol u gostima vredi duplo. Ustvari ovde se pljuje coveko koji vodi reprezentaciju zbog FSS,bolest koja je napala djenovljane sa secicama jer im se Tole prividja cim vide dres reprezentacije. Nadjite neku zemlju za koju cete da navijate,ima ih dosta a vec u sredu cete imati prilike da navijate za Albaniju.....a da tamo vam igrao bivski kapiten.

Goran

pre 9 godina

Odlican rezultat, sa drugim timom smo igrali protiv najjaceg tima Spanije. Internet strucnjaci prozivaju selektora sto je "parkirao autobus", protiv tima koji je duplo jaci nema nadigravanja... Da Ljupko nije 1991. parkirao autobus ne bi zvezda stigla do penala i srecno osvojila trofej, ko danas zamera Ljupku? Imamo velike sanse u Spaniji, odgovara nam i neresen rezultat, pritisak na Spancima.. idemo do finala

veteran

pre 9 godina

Kukavicka taktika srpskog trenera koja obesmisljava samu prirodu fudbala, a to je napad sa zeljom da se da gol. Cudo da je doslo i toliko publike da se dosadjuje sa placenim ulaznicama. Sto se tice individualnih kvaliteta, Spanci su ocigledno prosli dobru fudbalsku skolu. Fizicki su mozda slabiji, ali su brzi, tehnicki i takticki superiorniji. Ovi nasi, sve sam panj do panja,nijedan nema meku nogu za dobar prijem lopte, pa ne cudi sto nema driblinga niti vise od 2-3 dodavanja. Zalosno na sta smo spali.

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Voleo bih da prodjemo Spaniju mnogo,ali mislim da smo ovde morali da postignemo gol da bi imali neke sanse tamo,ovako nazalost mislim da je jakoo tesko. Jedan sut smo imali na gol,to je malo ako igras kuci i sa svojom publikom... Napred Srbija

boki

pre 9 godina

Nisam čitao sve komentare. Je l' neko spomenuo da nisu igrali Marković, Mitrović,Đuričić, Nastasić i Jojić. Jest da je na to onaj debil novinar u Žurnalu podsećao poslednjih 7 dana u najavi utakmice, al ajde i ja da poCetim. Ne smemo to zaboraviti. A Ćurčić??? Ma daj.

dederer

pre 9 godina

Neko od komentatora ovde reče da je Španija za ovu utakmicu uvrstila svoje najbolje igrače jer ima veliki respekt prema našoj reprezentaciji. Mislim da ih baš briga za nas već ljudi znaju da su ovo kvalifikacije za Olimpijadu, najvažnije sportsko takmičenje za sve (uzmite primer Amerikanaca) - sem za Karadžića. Setite se prethodnih olimpijskih igara na koje se plasirao naš, tada odlični mladi tim. I setite se šta se desilo na tim igrama (čini mi se da su nam čak i Australijanci dali 5-6 komada), i zbog koga: Tole ne da igrače, trebaju Zvezdi i Partizanu za nekakve kvalifikacije! Olimpijada, ej! A, sećam se, jedna Argentina pošalje maltene prvi tim. (Koji nas je takođe napunio, ako se dobro sećam.)

George Best

pre 9 godina

Curcic je proizvod kukavickog mentaliteta, luzerskog stava i neznanja koji su glavna karakteristika "strategije" FSS. Ne secam se kada smo u bilo koju utakmicu usli sa napadackom taktikom. Mi poslednjih 20 godina nismo izbacili napadaca ili kreatora igre koji je imao ime u evropskom fudbalu. Stoperi, bekovi i zadnji vezni. To je ono sto "evropski brazilci" nude na fudbalskom trzistu. Nama najbolji strelci lige zavrsavaju kao rezerve po Grckoj i Kipru, ili u Kini i Japanu. Pogledajte na sta nam lice utakmice JSL. Bunkeri, autobusi, 0:0, 1:0. Tako postavlja igru svako ko sedne na klupu u svim klubovima i reprezentativnim selekcijama. Koju su taktiku igrali omladinci do 19 godina? Istu ovu Curcicevu. Jedan napred, dva stopera, dva beka i pet zadnjih veznih. I ako izvuku 0:0 onda slusamo kako je takticki odlicno odradjena utakmica, kako se dobro trcalo i uklizavalo, kako se bori za dres itd. A mi sutnuli na gol nismo. Najsvezije je Partizan-Totenhem. I tako iz utakmice u utakmicu. Smaracina bez lepote, bez uzbudjenja. Nista!Onda natrcimo na nekog od koga popijemo petardu, ili sest komada. Onda nas je dva dana sramota, tri smo razocarani, pa ajde Jovo nanovo. Ovo nista ne valja i ovo niko normalan ne voli da gleda, a vi u FSS se tapsite po ledjima. Pozorisna atmosfera u Jagodini je i primerena za pozorisnu predstavu. To sto se ovde ovi na "Severu" i "Jugu" deru 90 minuta nema nikakve veze sa onim sto gledaju. To oni za pare i zbog sebe rade.

satelit

pre 9 godina

Tuzno je gledati da Spanija ne moze da pobedi DRUGI tim Srbije! Zaista mislim da u najjacem sastavu smo medju 4 u Evropi! Morali smo da dopustimo Mitru,Matiji Nastasicu,Lazaru...

iggy

pre 9 godina

Kovinjalo: Da li kolega Albijanic ima sagovornike?
Albijanic : Imam ...
Kovinjalo : Nema nista od sagovornika,prekidamo prenos :D
(radulekg, 10. oktobar 2014 18:59)

Jos uvek placem sto mi na poslednjem racunu za struju nije stigla i pretplata

danix

pre 9 godina

Gledao sam ovu spansku ekipu i u posljednjem kolu kvalifikacija po grupama,protiv Austrije u Spaniji,(1:1) i taj rezultat nam je omogucio da prodjemo u baraz i mogu reci da je Austrija,trebala pobijediti i pored toga sto su za Spaniju igrali svi njihovi najbolji igraci.Austrijanci su igrali dosta povuceno i napadali kontrama,sto bih preporucio i nasima u narednoj utakmici,jer se vidjelo da Spanci nisu mogli probiti odbranu Austrije,a Spanci su gol dali vise slucajno,a pred kraj utakmice su jedva odbranili nerijeseno.
Dakle,i ovako oslabljena nasa reprezentacija nije bez sansi u Spaniji,samo da pametno odigraju,sa pojacanom odbranom i brzim kontrama.
Nasi su danas igrali mnogo bojazljivo i mnogo su respektovali ovu Spaniju,a vidjeli smo da Spanija nije pokazala nesto narocito.
Ako nasu ekipu jos pojacamo nekim iz A-selekcije mozemo Spance dobiti na njihovom terenu.

retro

pre 9 godina

Gledam ove nase kako su neiskusni...kad je onaj spanac glavom gurnuo naseg, nas se raspravlja i objasnjava sudiji. Da je bilo obrnuto, vec vidim spanca kako bi pao, uhvatio se za glavu, zapomagao, dpzivao majku, oca i daleku tetku iz Kompostele, sve dok nas ne bi dobio crveni...
(Onokao.., 10. oktobar 2014 18:13)

Ili je nas dovoljno iskusan jer zna da bi za pad i zapomaganje dobio zuti jer je Srbin.

veerghoen

pre 9 godina

Е мој Радоване, навикао си да играш са 3 задња везна играча. Највећи успех у каријери ти је бод против Звезде и Партизана, зато од тебе неће бити тренера. Браниш се као дунстер, а играш код куће. Па шта ће бити у гостима? Да паркирамо аутобус?

merenges

pre 9 godina

Velika je razlika u fizičkoj spremi. Isko, koji ne spada u red najbržih fudbalera, pretrčava onog nesrećnog Kovačevića ko da ga nema.

Labud

pre 9 godina

Kad gedam nas fudbal, uvek pomislim "dobro je, proslo 20 minuta, jos nismo popili gol".

Sto se tice ove utakmice konkretno, mislim da nase junose teze individualizmu, umesto timskoj igri. Zato deluje da Spanci bolje igraju. Medjutim, nadam se brzoj kontri i golu.

Ljubisa livac

pre 9 godina

Utisci sa utakmice : Uzas organizacija, dva sata pre dosao, guzva, samo jedna blagajna radi, karata za sever nema, a on skoro pa poluprazan. Atmosfera smaracka. Taktika, Curcic, ocekivano. Slab mec sve u svemu i losa organizacija.

retro

pre 9 godina

Kad vidim ovog Strajnica dobijem los predosecaj.Strajniv i Kovunjalo najveci baksuzi srpskog fudbala.
(Aleksandar Kotor, 10. oktobar 2014 16:47)

Uzasni su komentatori i ne volim da ih slusam.. ali da su baksuzi to nikako.. Strajnic je dva puta 'odveo' Partizan u Ligu Sampiona a Kovinjalo u osminu finala Kupa UEFA. To za grlom nije poslo nijednom komentatoru 20 i kusur godina.

pazi mine

pre 9 godina

đurđević mora igrati u prvoj postavi,nisam bio u mogućnosti da gledam od pocetka i vidim evo pred kraj utakmice da ulazi,fizički je dominantan,jedino ako je rovit..0:0 je dobar rezultat,ima nade u revansu

Lucidni decko

pre 9 godina

A gde su oni iz unutrasnjosti sto se samo bune i vicu dajte utakmice u Nisu Jagodini Kragujevcu itd... Da vidite kako se navija ovo ono.. A danas atmosfera na stadionu ko u pozoristu .. sem par grupe klinaca sto je 2 min vikalo Srbija.. Toliko o vasem navijanju.

Onokao..

pre 9 godina

Gledam ove nase kako su neiskusni...kad je onaj spanac glavom gurnuo naseg, nas se raspravlja i objasnjava sudiji. Da je bilo obrnuto, vec vidim spanca kako bi pao, uhvatio se za glavu, zapomagao, dpzivao majku, oca i daleku tetku iz Kompostele, sve dok nas ne bi dobio crveni...

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu.Nasi igraju bunkericu i cekaju gresku protivnika,cuvena trenerska filozofija Curcica a Spanci prckaju loptu bez neke ideje kako da nas probiju.

Don Armando

pre 9 godina

Svaka cast za nase mladice, nedostajalo je samo zavrsno dodavanje. Takodje, ovim putem bih zeleo da zamolim RTS da vise ne pustaju Nedeljka Kovinjala da komentarise utakmice bilo kog sporta, covek toliko ubija svaku draz utakmice da to nije normalno.

Aleksa Bgd

pre 9 godina

Tuga od publike! Pomoravlje se žešće obrukalo, očekivao sam više. K'o pred praznim tribinama! Trebalo je na Čair, Nišlije su majstori.

goran bb

pre 9 godina

A i ovaj sudija iz ratske nam Rusije je mogao da sudi sa bar jednakim kriterijumima za obe reprezentacije ali izgleda da mu je EU bliža. Unakazio nas je kartonima i odlukama kod faulova u 30 metara.

Pera

pre 9 godina

Mislim da bi rts pretplata morala da poskupi s obzirom na reportersku genijalnost Kovinjala. Dok ne poskupi ja na utakmice koje on radi stavim mute na tv-u. Imam obraza pa necu da me Kovinjalo prosvetljuje svojim biserima a da nisam platio pretplatu.

Milorad

pre 9 godina

Igramo atraktivnu formaciju, 10-0-0 po sistemu ko sutne na protivnicki gol da mu umre majka. Odbrana, zapravo svih 10 samo dzokira loptu daleko od gola, ni jedno dodavanje do sad. Bus kod kuce...sta ce da nam rade u Spaniji?

Kljajo PFC

pre 9 godina

33. min, 0:0, Spanci drze loptu, spanci individualno bolji 5 puta, ali ovako se igra za srpski grb, nikad vise klizecih od str. jedne repke nisam vidio, kao od nasih orlica, u prvih pola sata. 5:0 da izgube, ja im nista ne zamjeram, momci se bore i pravi su primjer starijim kolegama kako se igra. Napred Orlici, Srbi iz CG su uz Vas!

N-E-O

pre 9 godina

Одавно се нисам насмејао као у првом полувремену текме,ЖИВЕО Недељко Ковињало још 100 година.....КРАЉ

zalosna sova

pre 9 godina

E naopakoo, pa ovo k'o da igra A tim Spanije.
(Milovan e, 10. oktobar 2014 16:33)

Da, kod njih igraju gde treba, a nasi ce sedeti na klupi A tima!

Kića

pre 9 godina

Ćurćiću pa sto stavljaš napadača? Bolje da si sad igrao bez napadača na 0:0 pa tamo sa jednim golom, eventualno da se da iz kontre i onda autobus do kraja.

Onokao..

pre 9 godina

Gledam ove nase kako su neiskusni...kad je onaj spanac glavom gurnuo naseg, nas se raspravlja i objasnjava sudiji. Da je bilo obrnuto, vec vidim spanca kako bi pao, uhvatio se za glavu, zapomagao, dpzivao majku, oca i daleku tetku iz Kompostele, sve dok nas ne bi dobio crveni...

Kljajo PFC

pre 9 godina

33. min, 0:0, Spanci drze loptu, spanci individualno bolji 5 puta, ali ovako se igra za srpski grb, nikad vise klizecih od str. jedne repke nisam vidio, kao od nasih orlica, u prvih pola sata. 5:0 da izgube, ja im nista ne zamjeram, momci se bore i pravi su primjer starijim kolegama kako se igra. Napred Orlici, Srbi iz CG su uz Vas!

George Best

pre 9 godina

Curcic je proizvod kukavickog mentaliteta, luzerskog stava i neznanja koji su glavna karakteristika "strategije" FSS. Ne secam se kada smo u bilo koju utakmicu usli sa napadackom taktikom. Mi poslednjih 20 godina nismo izbacili napadaca ili kreatora igre koji je imao ime u evropskom fudbalu. Stoperi, bekovi i zadnji vezni. To je ono sto "evropski brazilci" nude na fudbalskom trzistu. Nama najbolji strelci lige zavrsavaju kao rezerve po Grckoj i Kipru, ili u Kini i Japanu. Pogledajte na sta nam lice utakmice JSL. Bunkeri, autobusi, 0:0, 1:0. Tako postavlja igru svako ko sedne na klupu u svim klubovima i reprezentativnim selekcijama. Koju su taktiku igrali omladinci do 19 godina? Istu ovu Curcicevu. Jedan napred, dva stopera, dva beka i pet zadnjih veznih. I ako izvuku 0:0 onda slusamo kako je takticki odlicno odradjena utakmica, kako se dobro trcalo i uklizavalo, kako se bori za dres itd. A mi sutnuli na gol nismo. Najsvezije je Partizan-Totenhem. I tako iz utakmice u utakmicu. Smaracina bez lepote, bez uzbudjenja. Nista!Onda natrcimo na nekog od koga popijemo petardu, ili sest komada. Onda nas je dva dana sramota, tri smo razocarani, pa ajde Jovo nanovo. Ovo nista ne valja i ovo niko normalan ne voli da gleda, a vi u FSS se tapsite po ledjima. Pozorisna atmosfera u Jagodini je i primerena za pozorisnu predstavu. To sto se ovde ovi na "Severu" i "Jugu" deru 90 minuta nema nikakve veze sa onim sto gledaju. To oni za pare i zbog sebe rade.

retro

pre 9 godina

Kad vidim ovog Strajnica dobijem los predosecaj.Strajniv i Kovunjalo najveci baksuzi srpskog fudbala.
(Aleksandar Kotor, 10. oktobar 2014 16:47)

Uzasni su komentatori i ne volim da ih slusam.. ali da su baksuzi to nikako.. Strajnic je dva puta 'odveo' Partizan u Ligu Sampiona a Kovinjalo u osminu finala Kupa UEFA. To za grlom nije poslo nijednom komentatoru 20 i kusur godina.

Milorad

pre 9 godina

Igramo atraktivnu formaciju, 10-0-0 po sistemu ko sutne na protivnicki gol da mu umre majka. Odbrana, zapravo svih 10 samo dzokira loptu daleko od gola, ni jedno dodavanje do sad. Bus kod kuce...sta ce da nam rade u Spaniji?

Labud

pre 9 godina

Kad gedam nas fudbal, uvek pomislim "dobro je, proslo 20 minuta, jos nismo popili gol".

Sto se tice ove utakmice konkretno, mislim da nase junose teze individualizmu, umesto timskoj igri. Zato deluje da Spanci bolje igraju. Medjutim, nadam se brzoj kontri i golu.

Lucidni decko

pre 9 godina

A gde su oni iz unutrasnjosti sto se samo bune i vicu dajte utakmice u Nisu Jagodini Kragujevcu itd... Da vidite kako se navija ovo ono.. A danas atmosfera na stadionu ko u pozoristu .. sem par grupe klinaca sto je 2 min vikalo Srbija.. Toliko o vasem navijanju.

N-E-O

pre 9 godina

Одавно се нисам насмејао као у првом полувремену текме,ЖИВЕО Недељко Ковињало још 100 година.....КРАЉ

merenges

pre 9 godina

Velika je razlika u fizičkoj spremi. Isko, koji ne spada u red najbržih fudbalera, pretrčava onog nesrećnog Kovačevića ko da ga nema.

Pera

pre 9 godina

Mislim da bi rts pretplata morala da poskupi s obzirom na reportersku genijalnost Kovinjala. Dok ne poskupi ja na utakmice koje on radi stavim mute na tv-u. Imam obraza pa necu da me Kovinjalo prosvetljuje svojim biserima a da nisam platio pretplatu.

iggy

pre 9 godina

Kovinjalo: Da li kolega Albijanic ima sagovornike?
Albijanic : Imam ...
Kovinjalo : Nema nista od sagovornika,prekidamo prenos :D
(radulekg, 10. oktobar 2014 18:59)

Jos uvek placem sto mi na poslednjem racunu za struju nije stigla i pretplata

veerghoen

pre 9 godina

Е мој Радоване, навикао си да играш са 3 задња везна играча. Највећи успех у каријери ти је бод против Звезде и Партизана, зато од тебе неће бити тренера. Браниш се као дунстер, а играш код куће. Па шта ће бити у гостима? Да паркирамо аутобус?

Aleksa Bgd

pre 9 godina

Tuga od publike! Pomoravlje se žešće obrukalo, očekivao sam više. K'o pred praznim tribinama! Trebalo je na Čair, Nišlije su majstori.

zalosna sova

pre 9 godina

E naopakoo, pa ovo k'o da igra A tim Spanije.
(Milovan e, 10. oktobar 2014 16:33)

Da, kod njih igraju gde treba, a nasi ce sedeti na klupi A tima!

satelit

pre 9 godina

Tuzno je gledati da Spanija ne moze da pobedi DRUGI tim Srbije! Zaista mislim da u najjacem sastavu smo medju 4 u Evropi! Morali smo da dopustimo Mitru,Matiji Nastasicu,Lazaru...

Ljubisa livac

pre 9 godina

Utisci sa utakmice : Uzas organizacija, dva sata pre dosao, guzva, samo jedna blagajna radi, karata za sever nema, a on skoro pa poluprazan. Atmosfera smaracka. Taktika, Curcic, ocekivano. Slab mec sve u svemu i losa organizacija.

Kića

pre 9 godina

Ćurćiću pa sto stavljaš napadača? Bolje da si sad igrao bez napadača na 0:0 pa tamo sa jednim golom, eventualno da se da iz kontre i onda autobus do kraja.

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu.Nasi igraju bunkericu i cekaju gresku protivnika,cuvena trenerska filozofija Curcica a Spanci prckaju loptu bez neke ideje kako da nas probiju.

Goran

pre 9 godina

Odlican rezultat, sa drugim timom smo igrali protiv najjaceg tima Spanije. Internet strucnjaci prozivaju selektora sto je "parkirao autobus", protiv tima koji je duplo jaci nema nadigravanja... Da Ljupko nije 1991. parkirao autobus ne bi zvezda stigla do penala i srecno osvojila trofej, ko danas zamera Ljupku? Imamo velike sanse u Spaniji, odgovara nam i neresen rezultat, pritisak na Spancima.. idemo do finala

retro

pre 9 godina

Gledam ove nase kako su neiskusni...kad je onaj spanac glavom gurnuo naseg, nas se raspravlja i objasnjava sudiji. Da je bilo obrnuto, vec vidim spanca kako bi pao, uhvatio se za glavu, zapomagao, dpzivao majku, oca i daleku tetku iz Kompostele, sve dok nas ne bi dobio crveni...
(Onokao.., 10. oktobar 2014 18:13)

Ili je nas dovoljno iskusan jer zna da bi za pad i zapomaganje dobio zuti jer je Srbin.

Don Armando

pre 9 godina

Svaka cast za nase mladice, nedostajalo je samo zavrsno dodavanje. Takodje, ovim putem bih zeleo da zamolim RTS da vise ne pustaju Nedeljka Kovinjala da komentarise utakmice bilo kog sporta, covek toliko ubija svaku draz utakmice da to nije normalno.

danix

pre 9 godina

Gledao sam ovu spansku ekipu i u posljednjem kolu kvalifikacija po grupama,protiv Austrije u Spaniji,(1:1) i taj rezultat nam je omogucio da prodjemo u baraz i mogu reci da je Austrija,trebala pobijediti i pored toga sto su za Spaniju igrali svi njihovi najbolji igraci.Austrijanci su igrali dosta povuceno i napadali kontrama,sto bih preporucio i nasima u narednoj utakmici,jer se vidjelo da Spanci nisu mogli probiti odbranu Austrije,a Spanci su gol dali vise slucajno,a pred kraj utakmice su jedva odbranili nerijeseno.
Dakle,i ovako oslabljena nasa reprezentacija nije bez sansi u Spaniji,samo da pametno odigraju,sa pojacanom odbranom i brzim kontrama.
Nasi su danas igrali mnogo bojazljivo i mnogo su respektovali ovu Spaniju,a vidjeli smo da Spanija nije pokazala nesto narocito.
Ako nasu ekipu jos pojacamo nekim iz A-selekcije mozemo Spance dobiti na njihovom terenu.

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Voleo bih da prodjemo Spaniju mnogo,ali mislim da smo ovde morali da postignemo gol da bi imali neke sanse tamo,ovako nazalost mislim da je jakoo tesko. Jedan sut smo imali na gol,to je malo ako igras kuci i sa svojom publikom... Napred Srbija

goran bb

pre 9 godina

A i ovaj sudija iz ratske nam Rusije je mogao da sudi sa bar jednakim kriterijumima za obe reprezentacije ali izgleda da mu je EU bliža. Unakazio nas je kartonima i odlukama kod faulova u 30 metara.

panteroid

pre 9 godina

Strucnjaci,popili ste svu pamet ovoga sveta i vidim da bi ste igrali 2-4-4 sa spancima.Mi bez pola tima i to onih najboljih. Naravno da se nece igrati na juris pa da nas izbuse a svaki gol u gostima vredi duplo. Ustvari ovde se pljuje coveko koji vodi reprezentaciju zbog FSS,bolest koja je napala djenovljane sa secicama jer im se Tole prividja cim vide dres reprezentacije. Nadjite neku zemlju za koju cete da navijate,ima ih dosta a vec u sredu cete imati prilike da navijate za Albaniju.....a da tamo vam igrao bivski kapiten.

dederer

pre 9 godina

Neko od komentatora ovde reče da je Španija za ovu utakmicu uvrstila svoje najbolje igrače jer ima veliki respekt prema našoj reprezentaciji. Mislim da ih baš briga za nas već ljudi znaju da su ovo kvalifikacije za Olimpijadu, najvažnije sportsko takmičenje za sve (uzmite primer Amerikanaca) - sem za Karadžića. Setite se prethodnih olimpijskih igara na koje se plasirao naš, tada odlični mladi tim. I setite se šta se desilo na tim igrama (čini mi se da su nam čak i Australijanci dali 5-6 komada), i zbog koga: Tole ne da igrače, trebaju Zvezdi i Partizanu za nekakve kvalifikacije! Olimpijada, ej! A, sećam se, jedna Argentina pošalje maltene prvi tim. (Koji nas je takođe napunio, ako se dobro sećam.)

boki

pre 9 godina

Nisam čitao sve komentare. Je l' neko spomenuo da nisu igrali Marković, Mitrović,Đuričić, Nastasić i Jojić. Jest da je na to onaj debil novinar u Žurnalu podsećao poslednjih 7 dana u najavi utakmice, al ajde i ja da poCetim. Ne smemo to zaboraviti. A Ćurčić??? Ma daj.

Bobo

pre 9 godina

Dobro smo i prosli kad znamo koliko je mlada reprezentacija problema imala. Svaka cast selektoru Curcicu sto je poslozio kockice i u ovakvoj ekipi. Uz malo srece mozemo odiksati (1:1) u Kadizu u plasirati se na Euro :)

veteran

pre 9 godina

Kukavicka taktika srpskog trenera koja obesmisljava samu prirodu fudbala, a to je napad sa zeljom da se da gol. Cudo da je doslo i toliko publike da se dosadjuje sa placenim ulaznicama. Sto se tice individualnih kvaliteta, Spanci su ocigledno prosli dobru fudbalsku skolu. Fizicki su mozda slabiji, ali su brzi, tehnicki i takticki superiorniji. Ovi nasi, sve sam panj do panja,nijedan nema meku nogu za dobar prijem lopte, pa ne cudi sto nema driblinga niti vise od 2-3 dodavanja. Zalosno na sta smo spali.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Hoće neko da mi kaže čija je reč " repka", srpska sigurno nije
(s, 10. oktobar 2014 17:56)

Slovenačka.

nahrani prasice i ne diraj nista

pre 9 godina

(dederer, 10. oktobar 2014 20:59)
Fudbalski turnir na olimpijadi je smesan. Tu treba da igraju samo mladi.Kako ti kazes da klubovi ne pustaju igrace jer igraju kvalifikacije je sasvim logicno jer oni od tih utakmica i eventualnih prolaza u grupnu fazu i zive cele godine.Da nece pare da im da savez? U poredjenju sa kosarkom i odbojkom fudbal na olimpijadi je nula.Popularniji je badminton od gudbala na olimpijadi.

pazi mine

pre 9 godina

đurđević mora igrati u prvoj postavi,nisam bio u mogućnosti da gledam od pocetka i vidim evo pred kraj utakmice da ulazi,fizički je dominantan,jedino ako je rovit..0:0 je dobar rezultat,ima nade u revansu

vlade

pre 9 godina

ovo je odlično, ako možemo da igramo kao Italija.. ako curcic "probudi" zabarski mentalitet u momcima.. A to znači u revanšu, maksimalna koncentracija svih 90 minuta, odbrana sa 7-8 igrača konstantno i da se izdrži pritisak publike i sudija, pa da se vreba gol iz prekida.. tako je samo odlična postavka danas.. ali, mnogi su kopirali zabare, nisu uspeli.. kada su oni počeli da igraju lep fudbal, uvek su ostajali bez rezultata.. voleo bih da grešim, ali naši u istoriji su uvek pravili rezultate, kada su igrali svoju igru.. A to što nam ne igraju najbolji, zbog jermenije i albanije, neću ni da komentarisem, to je sramota.. ako nam.treba lazar marković da bi dobili jermeniju, onda džaba fudbal u srbiji..

dederer

pre 9 godina

(nahrani prasice i ne diraj nista, 10. oktobar 2014 22:41)
Ne kapiraš. Ne govorim o kvalitetu fudbala, već o MEDALJI na olimpijadi - koja ima posebnu vrednost nezavisno od kvaliteta ili popularnosti sporta u kom je osvojena (tekvondo i Milica na primer - da li bismo se isto radovali da je ISTA medalja iz ISTOG sporta osvojena na npr. evropskom prvenstvu?)

Miloš J. Kosovac

pre 9 godina

Tole - Susbina našeg nogometa uzeće vam još nekog od najboljih da ne možete da se suprostavite Španicma, kao što je to do sada već uradio, ali vi ste ga iznenadili sa dobrom igrom. Ili mislite da će to tražiti Advokat, kako će se pravadati Tole Grobar, koji pojma nema ko su i kakvi su naši igrači. Tole Legendo, jači si od cele Srbije, a državu već odavno vozaš gde i kako hoćeš.

Kića

pre 9 godina

Ćurćiću pa sto stavljaš napadača? Bolje da si sad igrao bez napadača na 0:0 pa tamo sa jednim golom, eventualno da se da iz kontre i onda autobus do kraja.

veteran

pre 9 godina

Kukavicka taktika srpskog trenera koja obesmisljava samu prirodu fudbala, a to je napad sa zeljom da se da gol. Cudo da je doslo i toliko publike da se dosadjuje sa placenim ulaznicama. Sto se tice individualnih kvaliteta, Spanci su ocigledno prosli dobru fudbalsku skolu. Fizicki su mozda slabiji, ali su brzi, tehnicki i takticki superiorniji. Ovi nasi, sve sam panj do panja,nijedan nema meku nogu za dobar prijem lopte, pa ne cudi sto nema driblinga niti vise od 2-3 dodavanja. Zalosno na sta smo spali.

Milorad

pre 9 godina

Igramo atraktivnu formaciju, 10-0-0 po sistemu ko sutne na protivnicki gol da mu umre majka. Odbrana, zapravo svih 10 samo dzokira loptu daleko od gola, ni jedno dodavanje do sad. Bus kod kuce...sta ce da nam rade u Spaniji?

George Best

pre 9 godina

Curcic je proizvod kukavickog mentaliteta, luzerskog stava i neznanja koji su glavna karakteristika "strategije" FSS. Ne secam se kada smo u bilo koju utakmicu usli sa napadackom taktikom. Mi poslednjih 20 godina nismo izbacili napadaca ili kreatora igre koji je imao ime u evropskom fudbalu. Stoperi, bekovi i zadnji vezni. To je ono sto "evropski brazilci" nude na fudbalskom trzistu. Nama najbolji strelci lige zavrsavaju kao rezerve po Grckoj i Kipru, ili u Kini i Japanu. Pogledajte na sta nam lice utakmice JSL. Bunkeri, autobusi, 0:0, 1:0. Tako postavlja igru svako ko sedne na klupu u svim klubovima i reprezentativnim selekcijama. Koju su taktiku igrali omladinci do 19 godina? Istu ovu Curcicevu. Jedan napred, dva stopera, dva beka i pet zadnjih veznih. I ako izvuku 0:0 onda slusamo kako je takticki odlicno odradjena utakmica, kako se dobro trcalo i uklizavalo, kako se bori za dres itd. A mi sutnuli na gol nismo. Najsvezije je Partizan-Totenhem. I tako iz utakmice u utakmicu. Smaracina bez lepote, bez uzbudjenja. Nista!Onda natrcimo na nekog od koga popijemo petardu, ili sest komada. Onda nas je dva dana sramota, tri smo razocarani, pa ajde Jovo nanovo. Ovo nista ne valja i ovo niko normalan ne voli da gleda, a vi u FSS se tapsite po ledjima. Pozorisna atmosfera u Jagodini je i primerena za pozorisnu predstavu. To sto se ovde ovi na "Severu" i "Jugu" deru 90 minuta nema nikakve veze sa onim sto gledaju. To oni za pare i zbog sebe rade.

veerghoen

pre 9 godina

Е мој Радоване, навикао си да играш са 3 задња везна играча. Највећи успех у каријери ти је бод против Звезде и Партизана, зато од тебе неће бити тренера. Браниш се као дунстер, а играш код куће. Па шта ће бити у гостима? Да паркирамо аутобус?

retro

pre 9 godina

Kad vidim ovog Strajnica dobijem los predosecaj.Strajniv i Kovunjalo najveci baksuzi srpskog fudbala.
(Aleksandar Kotor, 10. oktobar 2014 16:47)

Uzasni su komentatori i ne volim da ih slusam.. ali da su baksuzi to nikako.. Strajnic je dva puta 'odveo' Partizan u Ligu Sampiona a Kovinjalo u osminu finala Kupa UEFA. To za grlom nije poslo nijednom komentatoru 20 i kusur godina.

merenges

pre 9 godina

Velika je razlika u fizičkoj spremi. Isko, koji ne spada u red najbržih fudbalera, pretrčava onog nesrećnog Kovačevića ko da ga nema.

satelit

pre 9 godina

Tuzno je gledati da Spanija ne moze da pobedi DRUGI tim Srbije! Zaista mislim da u najjacem sastavu smo medju 4 u Evropi! Morali smo da dopustimo Mitru,Matiji Nastasicu,Lazaru...

dederer

pre 9 godina

Neko od komentatora ovde reče da je Španija za ovu utakmicu uvrstila svoje najbolje igrače jer ima veliki respekt prema našoj reprezentaciji. Mislim da ih baš briga za nas već ljudi znaju da su ovo kvalifikacije za Olimpijadu, najvažnije sportsko takmičenje za sve (uzmite primer Amerikanaca) - sem za Karadžića. Setite se prethodnih olimpijskih igara na koje se plasirao naš, tada odlični mladi tim. I setite se šta se desilo na tim igrama (čini mi se da su nam čak i Australijanci dali 5-6 komada), i zbog koga: Tole ne da igrače, trebaju Zvezdi i Partizanu za nekakve kvalifikacije! Olimpijada, ej! A, sećam se, jedna Argentina pošalje maltene prvi tim. (Koji nas je takođe napunio, ako se dobro sećam.)

Kljajo PFC

pre 9 godina

33. min, 0:0, Spanci drze loptu, spanci individualno bolji 5 puta, ali ovako se igra za srpski grb, nikad vise klizecih od str. jedne repke nisam vidio, kao od nasih orlica, u prvih pola sata. 5:0 da izgube, ja im nista ne zamjeram, momci se bore i pravi su primjer starijim kolegama kako se igra. Napred Orlici, Srbi iz CG su uz Vas!

pazi mine

pre 9 godina

đurđević mora igrati u prvoj postavi,nisam bio u mogućnosti da gledam od pocetka i vidim evo pred kraj utakmice da ulazi,fizički je dominantan,jedino ako je rovit..0:0 je dobar rezultat,ima nade u revansu

retro

pre 9 godina

Gledam ove nase kako su neiskusni...kad je onaj spanac glavom gurnuo naseg, nas se raspravlja i objasnjava sudiji. Da je bilo obrnuto, vec vidim spanca kako bi pao, uhvatio se za glavu, zapomagao, dpzivao majku, oca i daleku tetku iz Kompostele, sve dok nas ne bi dobio crveni...
(Onokao.., 10. oktobar 2014 18:13)

Ili je nas dovoljno iskusan jer zna da bi za pad i zapomaganje dobio zuti jer je Srbin.

panteroid

pre 9 godina

Strucnjaci,popili ste svu pamet ovoga sveta i vidim da bi ste igrali 2-4-4 sa spancima.Mi bez pola tima i to onih najboljih. Naravno da se nece igrati na juris pa da nas izbuse a svaki gol u gostima vredi duplo. Ustvari ovde se pljuje coveko koji vodi reprezentaciju zbog FSS,bolest koja je napala djenovljane sa secicama jer im se Tole prividja cim vide dres reprezentacije. Nadjite neku zemlju za koju cete da navijate,ima ih dosta a vec u sredu cete imati prilike da navijate za Albaniju.....a da tamo vam igrao bivski kapiten.

N-E-O

pre 9 godina

Одавно се нисам насмејао као у првом полувремену текме,ЖИВЕО Недељко Ковињало још 100 година.....КРАЉ

Labud

pre 9 godina

Kad gedam nas fudbal, uvek pomislim "dobro je, proslo 20 minuta, jos nismo popili gol".

Sto se tice ove utakmice konkretno, mislim da nase junose teze individualizmu, umesto timskoj igri. Zato deluje da Spanci bolje igraju. Medjutim, nadam se brzoj kontri i golu.

Onokao..

pre 9 godina

Gledam ove nase kako su neiskusni...kad je onaj spanac glavom gurnuo naseg, nas se raspravlja i objasnjava sudiji. Da je bilo obrnuto, vec vidim spanca kako bi pao, uhvatio se za glavu, zapomagao, dpzivao majku, oca i daleku tetku iz Kompostele, sve dok nas ne bi dobio crveni...

goran bb

pre 9 godina

A i ovaj sudija iz ratske nam Rusije je mogao da sudi sa bar jednakim kriterijumima za obe reprezentacije ali izgleda da mu je EU bliža. Unakazio nas je kartonima i odlukama kod faulova u 30 metara.

Lucidni decko

pre 9 godina

A gde su oni iz unutrasnjosti sto se samo bune i vicu dajte utakmice u Nisu Jagodini Kragujevcu itd... Da vidite kako se navija ovo ono.. A danas atmosfera na stadionu ko u pozoristu .. sem par grupe klinaca sto je 2 min vikalo Srbija.. Toliko o vasem navijanju.

Don Armando

pre 9 godina

Svaka cast za nase mladice, nedostajalo je samo zavrsno dodavanje. Takodje, ovim putem bih zeleo da zamolim RTS da vise ne pustaju Nedeljka Kovinjala da komentarise utakmice bilo kog sporta, covek toliko ubija svaku draz utakmice da to nije normalno.

Aleksa Bgd

pre 9 godina

Tuga od publike! Pomoravlje se žešće obrukalo, očekivao sam više. K'o pred praznim tribinama! Trebalo je na Čair, Nišlije su majstori.

danix

pre 9 godina

Gledao sam ovu spansku ekipu i u posljednjem kolu kvalifikacija po grupama,protiv Austrije u Spaniji,(1:1) i taj rezultat nam je omogucio da prodjemo u baraz i mogu reci da je Austrija,trebala pobijediti i pored toga sto su za Spaniju igrali svi njihovi najbolji igraci.Austrijanci su igrali dosta povuceno i napadali kontrama,sto bih preporucio i nasima u narednoj utakmici,jer se vidjelo da Spanci nisu mogli probiti odbranu Austrije,a Spanci su gol dali vise slucajno,a pred kraj utakmice su jedva odbranili nerijeseno.
Dakle,i ovako oslabljena nasa reprezentacija nije bez sansi u Spaniji,samo da pametno odigraju,sa pojacanom odbranom i brzim kontrama.
Nasi su danas igrali mnogo bojazljivo i mnogo su respektovali ovu Spaniju,a vidjeli smo da Spanija nije pokazala nesto narocito.
Ako nasu ekipu jos pojacamo nekim iz A-selekcije mozemo Spance dobiti na njihovom terenu.

nahrani prasice i ne diraj nista

pre 9 godina

(dederer, 10. oktobar 2014 20:59)
Fudbalski turnir na olimpijadi je smesan. Tu treba da igraju samo mladi.Kako ti kazes da klubovi ne pustaju igrace jer igraju kvalifikacije je sasvim logicno jer oni od tih utakmica i eventualnih prolaza u grupnu fazu i zive cele godine.Da nece pare da im da savez? U poredjenju sa kosarkom i odbojkom fudbal na olimpijadi je nula.Popularniji je badminton od gudbala na olimpijadi.

Goran

pre 9 godina

Odlican rezultat, sa drugim timom smo igrali protiv najjaceg tima Spanije. Internet strucnjaci prozivaju selektora sto je "parkirao autobus", protiv tima koji je duplo jaci nema nadigravanja... Da Ljupko nije 1991. parkirao autobus ne bi zvezda stigla do penala i srecno osvojila trofej, ko danas zamera Ljupku? Imamo velike sanse u Spaniji, odgovara nam i neresen rezultat, pritisak na Spancima.. idemo do finala

Partizan sampion,izraziti favorit

pre 9 godina

Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu.Nasi igraju bunkericu i cekaju gresku protivnika,cuvena trenerska filozofija Curcica a Spanci prckaju loptu bez neke ideje kako da nas probiju.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Hoće neko da mi kaže čija je reč " repka", srpska sigurno nije
(s, 10. oktobar 2014 17:56)

Slovenačka.

zalosna sova

pre 9 godina

E naopakoo, pa ovo k'o da igra A tim Spanije.
(Milovan e, 10. oktobar 2014 16:33)

Da, kod njih igraju gde treba, a nasi ce sedeti na klupi A tima!

Bobo

pre 9 godina

Dobro smo i prosli kad znamo koliko je mlada reprezentacija problema imala. Svaka cast selektoru Curcicu sto je poslozio kockice i u ovakvoj ekipi. Uz malo srece mozemo odiksati (1:1) u Kadizu u plasirati se na Euro :)

Pera

pre 9 godina

Mislim da bi rts pretplata morala da poskupi s obzirom na reportersku genijalnost Kovinjala. Dok ne poskupi ja na utakmice koje on radi stavim mute na tv-u. Imam obraza pa necu da me Kovinjalo prosvetljuje svojim biserima a da nisam platio pretplatu.

Ljubisa livac

pre 9 godina

Utisci sa utakmice : Uzas organizacija, dva sata pre dosao, guzva, samo jedna blagajna radi, karata za sever nema, a on skoro pa poluprazan. Atmosfera smaracka. Taktika, Curcic, ocekivano. Slab mec sve u svemu i losa organizacija.

iggy

pre 9 godina

Kovinjalo: Da li kolega Albijanic ima sagovornike?
Albijanic : Imam ...
Kovinjalo : Nema nista od sagovornika,prekidamo prenos :D
(radulekg, 10. oktobar 2014 18:59)

Jos uvek placem sto mi na poslednjem racunu za struju nije stigla i pretplata

komentarisem samo igrace i njihovu igru

pre 9 godina

Voleo bih da prodjemo Spaniju mnogo,ali mislim da smo ovde morali da postignemo gol da bi imali neke sanse tamo,ovako nazalost mislim da je jakoo tesko. Jedan sut smo imali na gol,to je malo ako igras kuci i sa svojom publikom... Napred Srbija

boki

pre 9 godina

Nisam čitao sve komentare. Je l' neko spomenuo da nisu igrali Marković, Mitrović,Đuričić, Nastasić i Jojić. Jest da je na to onaj debil novinar u Žurnalu podsećao poslednjih 7 dana u najavi utakmice, al ajde i ja da poCetim. Ne smemo to zaboraviti. A Ćurčić??? Ma daj.

vlade

pre 9 godina

ovo je odlično, ako možemo da igramo kao Italija.. ako curcic "probudi" zabarski mentalitet u momcima.. A to znači u revanšu, maksimalna koncentracija svih 90 minuta, odbrana sa 7-8 igrača konstantno i da se izdrži pritisak publike i sudija, pa da se vreba gol iz prekida.. tako je samo odlična postavka danas.. ali, mnogi su kopirali zabare, nisu uspeli.. kada su oni počeli da igraju lep fudbal, uvek su ostajali bez rezultata.. voleo bih da grešim, ali naši u istoriji su uvek pravili rezultate, kada su igrali svoju igru.. A to što nam ne igraju najbolji, zbog jermenije i albanije, neću ni da komentarisem, to je sramota.. ako nam.treba lazar marković da bi dobili jermeniju, onda džaba fudbal u srbiji..

Miloš J. Kosovac

pre 9 godina

Tole - Susbina našeg nogometa uzeće vam još nekog od najboljih da ne možete da se suprostavite Španicma, kao što je to do sada već uradio, ali vi ste ga iznenadili sa dobrom igrom. Ili mislite da će to tražiti Advokat, kako će se pravadati Tole Grobar, koji pojma nema ko su i kakvi su naši igrači. Tole Legendo, jači si od cele Srbije, a državu već odavno vozaš gde i kako hoćeš.

dederer

pre 9 godina

(nahrani prasice i ne diraj nista, 10. oktobar 2014 22:41)
Ne kapiraš. Ne govorim o kvalitetu fudbala, već o MEDALJI na olimpijadi - koja ima posebnu vrednost nezavisno od kvaliteta ili popularnosti sporta u kom je osvojena (tekvondo i Milica na primer - da li bismo se isto radovali da je ISTA medalja iz ISTOG sporta osvojena na npr. evropskom prvenstvu?)