Fudbal 46

Četvrtak, 05.06.2014.

22:25

Novi duel Rad - Metalac u četvrtak

Takmičarska komisija FSS jednoglasno je odlučila da se za sedam dana odigra nova utakmica revanša baraža za popunu Superlige između Rada i Metalca.

Novi duel Rad - Metalac u èetvrtak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

fkr1958

pre 10 godina

@Ф.К.Вождовац

Smesan si i ti i klub za koji navijas i svih 137 navijaca ofke i vozdovca zajedno!!!
Poturas tu neku pricu,a navijas za zonaski klub,koji je instant!
A valjda je i vama jasno ko je glavni na Vozdovcu!

UBR

pre 10 godina

Pobedi Rade a ovi sto pisu gluposti neka se zale kme kme... sto nisu dobili jos vecu pomoc od drzave u odnosu na brata blizanca kme kme...

Bora Gol

pre 10 godina

Idemo Rade, napred mladici, osurimo folirantsku buraniju.
A vi sto kukate s tim ''nigde u svetu...'', eno bas to nigde u svetu je bilo u Spaniji najskorije, Viljareal-Sevilja.
Suzavac bejase, mec sutradan nastavljen, nesto ne kukaste da se izbaci Viljareal???
Niste pozivali da se izbaci vasa Crvena zvezda jer je divni delija sa severa upucao divnog deliju sa severa iz prangije na sred utakmice.
Vi ste jos i prebili igrace i trenera Partizana, pa ste nastavili kao da nista nije bilo.
Grobari ubise Zvezdinog navijaca, na sred utakmice. Izbacivanja bez?

Znate cega nema nigde na svetu? Nigde na svetu nema ni zabrane klubovima da grade stadione, zabrane od iste drzave Radu koja vase klubove tretira kao klubove sa posebnim budzetskim potrebama (citaj : uzimaju se narodne pare iz budzeta za njih i sakom i kapom).
I onda se vi takvi javite i nekome pricate o stadionu, fudbalu, navijacima...
Covek samo da vas gleda i da se krsti od licemerja neopevanog.
Prema tome tisincina, nego gledajte kako da oborite te vase komuniste stetocine, da sjasu malo iz sporta, i daju da nam fudbalu i zemlji krene malo u korak sa svetom.
Ili nastavite da jasete ceo narod i kopate oci jedni drugima za malo titule, dok su vam vasi poklonjeni atletski stadioni i dalje super za fudbal u vasim glavama.

Rudjin- GM

pre 10 godina

I opet ja, i opet isto!

Uvod:
Svojevremeno su Englezi imali ogromnih problema sa navijacima (opstepoznato). Elem, sreli se, jednog dana, na nekom koktelu, Margaret Tacer (tada- premijerka) i predsednik FS Engleske.
Kaze ona njemu: ''Gospodine, cujem da imate problema sa Vasim navijacima i da niste u mogucnosti da ih resite!''
A on ce njoj: ''Ne, gospodjo, imamo problema sa Vasim gradjanima koji dolaze na nase utakmice...''

Razrada:
Pogledajte utakmice Premijer lige

Zakljucak:
Pametnom- nije potreban

Pankrt

pre 10 godina

Rad je debelo ostecen.Nova utakmica se igra prekasno,u vecernjem terminu kada ima dosta komaraca pa postoji opasnost da neotporni igraci Metalca zavrse na infuziji zbog ujeda komaraca.

Nikola

pre 10 godina

Viljareal je kaznjen sa par hiljada evra zbog iste stvari i utakmica je kasnije nastavljena.Prvo proverite pa onda pishite kako bi se svuda utakmica registrovala 0:3!

Babin_zub

pre 10 godina

I ako zdušno navijam da Rad ispadne u nizi rang(kao i svaki klub koji ne poseduje stadion) smatram da odluka nije postena. Mislim da bi trebalo odigrati samo preostalih 41 minut, uz priznat gol Ozegovica. I to BEZ PUBLIKE (koje btw i nema).

rodoljub

pre 10 godina

Koja smo mi banana drzava, uneses suzavas, aktiviras, prekines utakmicu i mec se ponovi.
Sad ce svi huligani da bacaju suzavac kad njihova ekipa bude gubila, a FSS ce da ponavlja meceve.
Treba nama Tacer kao i englezima da se uradi srpski fudbal.

Laku noc Srbijo, a vi i FSS ima da dovedete da Srbija za dve sezone nece imati ko da predstavlja u evropi zbog infrastukture i huligana. Svaki mec u evropi zbog huligana nasi klubovi placaju na desetine hiljada franaka kazni, a za te pare bi mogli da isplate igrace.

Stivi G

pre 10 godina

Metalac ne zeli da udje u prvu ligu aman zaman, pa ne bi cutali posle prekida nego bi trazili da bude 0:3. Majku i oca na keca stavite!!!!

crnobeli delija

pre 10 godina

ni u jednoj zemlju na svetu ne bi bila igrana nova utakmica nakon prekida koji su jesno i nedvosmisleno izazvali navijaci jedne ekipe. ta ekipa gubi 0:3 i to je to.

ali ne. u zemlji Srbiji, Beograd mora da ima bar 10 timova u prvoj ligi.

Nidje veze

pre 10 godina

Kako moze da se ponisti igracu regularan gol? Ovo se zove solomonsko resenje. Treba nastaviti utakmicu, ali bez publike, eventualno uz novcanu kaznu Radu zbog lose organizacije.

ivke

pre 10 godina

Kako je moguce da se pri rezultatu 1:0 u 60 minutu igra nova utakmica? Pa nije proslo 10 minuta, proslo je vise od pola utakmice i rezultat nije isti za oba tima. Ovo moze da se protumaci samo kao guranje Rada na silu u drugu ligu. Nekima su se zestoko zamerili.

ivan

pre 10 godina

Mogu da igraju 10 puta Metalac gol dati nece, odavno kilaviju ekipu nisam gledao, oni mogu samo da se nadaju 0 0 i na penale da prodju, toliko su bezopasni da su se cak i na svom terenu izlezavali i cekali da prodje vreme da izvuku 0 0. Ovaj suzavac je nesto najbolje sto im se moglo dogoditi, jer cim prime gol oni su gotovi. Pa njih bi Cukaricki lagano isprasio sa 5 0, da je on domacin umesto Rada, ovako ce i u revansu biti 1 0 ili 2 0 za RAD, samo se cimaju dzabe svi. Metalac da je hteo u super ligu ne bi namerno sam sebi dao gol protiv doline u predzadnjem kolu i izgubio 0 1 a dovaljan mu je io i bod, kao i u poslednjem kolu protiv ne zainteresvane Lucanske Mladosti na svom terenu kad su pukli 0 2. Gol je za njih misaona imenica, koliko su kilavi

trava

pre 10 godina

Kakva glupost.Ovaj gol sto je Rad dao ode u ofsajd...Ne navijam ni za Rad ni za Metalac...ali cini mi se da zbog novog stadiona Metalac se favorizuje.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Sad, ako u ponovljenom meču Rad bude gubio sa 0-1 onda ako se slučajno nađe suzavac na stadionu jedina ispravna odluka FSS-a bi morala da bude da se ponovo odigra meč od nule. Baš zbog toga i UEFA u ovakvim situacijama insistira da se meč nastavi i završi... makar 3 sata od prekida. Priča o 0-3 za goste je tek apsurd. Zamislite ne samo našu ligu nego ceo svet... Kod nas: Zvezda - Spartak 4-0 i suzavac, 0-3 za goste itd.
Meč je terbalo nastaviti od trenutka prekida i to je to.

PS. Lepši mi je meč na marakani sa 15 000 gledalaca protiv Rada nego sa 6 000 protiv Donjeg Srema, Spartaka, Voždovca, Metalca, itd...

Раде

pre 10 godina

U drugu ligu Rade!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kibo, 5. jun 2014 22:40)

А што ја у другу лигу, теби је тамо место!

Delija

pre 10 godina

Totalno sam neutralan ali vise i to debelo je vise ostecen Rad ... Suzavac jeste propust ali skoro je bacen suzavac u Spaniji Viljareal je bio domacin utakmica je najnormlanije nastavljena, vise je nego ocigledno da su iz Metalca isli na to da prodju za zelenim stolom a ne terenom, svima u okolini bilo dobro samo njihovim igracima lose... Po meni najpostenije bi bilo da se utakmica nastavi od minuta kada je prekinuto da se igra na istom stadionu ali bez publike...

Gornji Vozd

pre 10 godina

Bio Na Brdu, stekli su se uslovi da igraci Metalca izadju na teren!(10 min posle suzavca)
Ali....smekeri jedva docekali da beze s terena, legnu pred lekare i zakukaju! Sportski...
Pa naravno da nece da prodju! ne mozes prevariti 2.000 ljudi, delegate, komesare, sudije, auditorijom ispred tv-a ...

Ф.К.Вождовац

pre 10 godina

Рад када заслужи нека се врати у лигу,за сада је зрео за нижи ранг . Немате тим,немате стадион,немате свлачионице, и хоћете прву лигу ..
Ф.К.Металац, добро дошли у Прву ,,пивску" лигу....

CZBG

pre 10 godina

Kakva kradja Rada, ne razumem zašto se ne igra od 49 minuta sa rezultatom 1:0, i još 7 dana pauze, nikad nećemo imati ozbiljnu fudbalsku ligu...

arnold

pre 10 godina

Što reče genijalni komentator sa TV Arene, suzavac se sam aktivirao u rancu punom pirotehnike, tako da bi trust mozgova iz fudbalskih organa FSS trebalo istog, dakle suzavac, da privedu i kazne zbog incidenta. Jedva čekam da UEFA preuzme sve ingerencije FSS, ukinu ove nesrećnike iz Zajednice prvoligaša, proteraju sve prevarante i njihove klubove iz liga i da najzad počne da se normalno igra takmičenje u najlepšem sportu na svetu - fudbalu.

Pedja

pre 10 godina

Jedina ispravna odluka. Uvek je najbolje resenje da se sve resava na terenu, a ne za zelenim stolom. A kakav je klub Metalac najbolje pokazuje time sto su trazili da dobiju sluzbenim rezultatom. Njima nije ni stalo da nadigraju Rad i budu bolji od njih, vazno da se plasiraju u ligu gde ne pripadaju kvalitetom. A sto se tice huligana zaista je krajnje vreme da se preduzmu sve moguce mere da se oteraju sa stadiona. Ne sme se dopustiti nikome ni petarda da se unese, policija treba da hapsi i na licu mesta da kaznjava. Jednostavno treba uvesti kaznu od godinu dana zatvora plus novcana kazna za svaku bacenu petardu ili baklju i nauciti primitivce kako se navija. I naravno treba i klubovi da raskinu svake veze sa takozvanim navijackim grupama koje su placene, koje diluju drogu itd.

fkr1958

pre 10 godina

@kibo
Kompleksi? Ili zelja da u tvoje selo dodju blizanci???
Nije mi jasno sta navijaci mega klubova imaju protiv komsija,koji nemaju petokraku u grbu,ni kupljene titule?

Dufa

pre 10 godina

Uneli suzavac, da naprave prekid u slučaju nepovoljnog rezultata, aktivirali suzavac nedozvoljenim pirotehničkim sredstvima koja su zabranjena, izazvali prekid utakmice i na kraju ništa. Samo nova utakmica.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

DIS IZ DŽOK BRE!!!

Dufa

pre 10 godina

Uneli suzavac, da naprave prekid u slučaju nepovoljnog rezultata, aktivirali suzavac nedozvoljenim pirotehničkim sredstvima koja su zabranjena, izazvali prekid utakmice i na kraju ništa. Samo nova utakmica.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

DIS IZ DŽOK BRE!!!

arnold

pre 10 godina

Što reče genijalni komentator sa TV Arene, suzavac se sam aktivirao u rancu punom pirotehnike, tako da bi trust mozgova iz fudbalskih organa FSS trebalo istog, dakle suzavac, da privedu i kazne zbog incidenta. Jedva čekam da UEFA preuzme sve ingerencije FSS, ukinu ove nesrećnike iz Zajednice prvoligaša, proteraju sve prevarante i njihove klubove iz liga i da najzad počne da se normalno igra takmičenje u najlepšem sportu na svetu - fudbalu.

ivan

pre 10 godina

Mogu da igraju 10 puta Metalac gol dati nece, odavno kilaviju ekipu nisam gledao, oni mogu samo da se nadaju 0 0 i na penale da prodju, toliko su bezopasni da su se cak i na svom terenu izlezavali i cekali da prodje vreme da izvuku 0 0. Ovaj suzavac je nesto najbolje sto im se moglo dogoditi, jer cim prime gol oni su gotovi. Pa njih bi Cukaricki lagano isprasio sa 5 0, da je on domacin umesto Rada, ovako ce i u revansu biti 1 0 ili 2 0 za RAD, samo se cimaju dzabe svi. Metalac da je hteo u super ligu ne bi namerno sam sebi dao gol protiv doline u predzadnjem kolu i izgubio 0 1 a dovaljan mu je io i bod, kao i u poslednjem kolu protiv ne zainteresvane Lucanske Mladosti na svom terenu kad su pukli 0 2. Gol je za njih misaona imenica, koliko su kilavi

Ф.К.Вождовац

pre 10 godina

Рад када заслужи нека се врати у лигу,за сада је зрео за нижи ранг . Немате тим,немате стадион,немате свлачионице, и хоћете прву лигу ..
Ф.К.Металац, добро дошли у Прву ,,пивску" лигу....

CZBG

pre 10 godina

Kakva kradja Rada, ne razumem zašto se ne igra od 49 minuta sa rezultatom 1:0, i još 7 dana pauze, nikad nećemo imati ozbiljnu fudbalsku ligu...

Gornji Vozd

pre 10 godina

Bio Na Brdu, stekli su se uslovi da igraci Metalca izadju na teren!(10 min posle suzavca)
Ali....smekeri jedva docekali da beze s terena, legnu pred lekare i zakukaju! Sportski...
Pa naravno da nece da prodju! ne mozes prevariti 2.000 ljudi, delegate, komesare, sudije, auditorijom ispred tv-a ...

Delija

pre 10 godina

Totalno sam neutralan ali vise i to debelo je vise ostecen Rad ... Suzavac jeste propust ali skoro je bacen suzavac u Spaniji Viljareal je bio domacin utakmica je najnormlanije nastavljena, vise je nego ocigledno da su iz Metalca isli na to da prodju za zelenim stolom a ne terenom, svima u okolini bilo dobro samo njihovim igracima lose... Po meni najpostenije bi bilo da se utakmica nastavi od minuta kada je prekinuto da se igra na istom stadionu ali bez publike...

Раде

pre 10 godina

U drugu ligu Rade!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kibo, 5. jun 2014 22:40)

А што ја у другу лигу, теби је тамо место!

ivke

pre 10 godina

Kako je moguce da se pri rezultatu 1:0 u 60 minutu igra nova utakmica? Pa nije proslo 10 minuta, proslo je vise od pola utakmice i rezultat nije isti za oba tima. Ovo moze da se protumaci samo kao guranje Rada na silu u drugu ligu. Nekima su se zestoko zamerili.

trava

pre 10 godina

Kakva glupost.Ovaj gol sto je Rad dao ode u ofsajd...Ne navijam ni za Rad ni za Metalac...ali cini mi se da zbog novog stadiona Metalac se favorizuje.

Pedja

pre 10 godina

Jedina ispravna odluka. Uvek je najbolje resenje da se sve resava na terenu, a ne za zelenim stolom. A kakav je klub Metalac najbolje pokazuje time sto su trazili da dobiju sluzbenim rezultatom. Njima nije ni stalo da nadigraju Rad i budu bolji od njih, vazno da se plasiraju u ligu gde ne pripadaju kvalitetom. A sto se tice huligana zaista je krajnje vreme da se preduzmu sve moguce mere da se oteraju sa stadiona. Ne sme se dopustiti nikome ni petarda da se unese, policija treba da hapsi i na licu mesta da kaznjava. Jednostavno treba uvesti kaznu od godinu dana zatvora plus novcana kazna za svaku bacenu petardu ili baklju i nauciti primitivce kako se navija. I naravno treba i klubovi da raskinu svake veze sa takozvanim navijackim grupama koje su placene, koje diluju drogu itd.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Sad, ako u ponovljenom meču Rad bude gubio sa 0-1 onda ako se slučajno nađe suzavac na stadionu jedina ispravna odluka FSS-a bi morala da bude da se ponovo odigra meč od nule. Baš zbog toga i UEFA u ovakvim situacijama insistira da se meč nastavi i završi... makar 3 sata od prekida. Priča o 0-3 za goste je tek apsurd. Zamislite ne samo našu ligu nego ceo svet... Kod nas: Zvezda - Spartak 4-0 i suzavac, 0-3 za goste itd.
Meč je terbalo nastaviti od trenutka prekida i to je to.

PS. Lepši mi je meč na marakani sa 15 000 gledalaca protiv Rada nego sa 6 000 protiv Donjeg Srema, Spartaka, Voždovca, Metalca, itd...

crnobeli delija

pre 10 godina

ni u jednoj zemlju na svetu ne bi bila igrana nova utakmica nakon prekida koji su jesno i nedvosmisleno izazvali navijaci jedne ekipe. ta ekipa gubi 0:3 i to je to.

ali ne. u zemlji Srbiji, Beograd mora da ima bar 10 timova u prvoj ligi.

fkr1958

pre 10 godina

@kibo
Kompleksi? Ili zelja da u tvoje selo dodju blizanci???
Nije mi jasno sta navijaci mega klubova imaju protiv komsija,koji nemaju petokraku u grbu,ni kupljene titule?

Rudjin- GM

pre 10 godina

I opet ja, i opet isto!

Uvod:
Svojevremeno su Englezi imali ogromnih problema sa navijacima (opstepoznato). Elem, sreli se, jednog dana, na nekom koktelu, Margaret Tacer (tada- premijerka) i predsednik FS Engleske.
Kaze ona njemu: ''Gospodine, cujem da imate problema sa Vasim navijacima i da niste u mogucnosti da ih resite!''
A on ce njoj: ''Ne, gospodjo, imamo problema sa Vasim gradjanima koji dolaze na nase utakmice...''

Razrada:
Pogledajte utakmice Premijer lige

Zakljucak:
Pametnom- nije potreban

Nidje veze

pre 10 godina

Kako moze da se ponisti igracu regularan gol? Ovo se zove solomonsko resenje. Treba nastaviti utakmicu, ali bez publike, eventualno uz novcanu kaznu Radu zbog lose organizacije.

Pankrt

pre 10 godina

Rad je debelo ostecen.Nova utakmica se igra prekasno,u vecernjem terminu kada ima dosta komaraca pa postoji opasnost da neotporni igraci Metalca zavrse na infuziji zbog ujeda komaraca.

rodoljub

pre 10 godina

Koja smo mi banana drzava, uneses suzavas, aktiviras, prekines utakmicu i mec se ponovi.
Sad ce svi huligani da bacaju suzavac kad njihova ekipa bude gubila, a FSS ce da ponavlja meceve.
Treba nama Tacer kao i englezima da se uradi srpski fudbal.

Laku noc Srbijo, a vi i FSS ima da dovedete da Srbija za dve sezone nece imati ko da predstavlja u evropi zbog infrastukture i huligana. Svaki mec u evropi zbog huligana nasi klubovi placaju na desetine hiljada franaka kazni, a za te pare bi mogli da isplate igrace.

Babin_zub

pre 10 godina

I ako zdušno navijam da Rad ispadne u nizi rang(kao i svaki klub koji ne poseduje stadion) smatram da odluka nije postena. Mislim da bi trebalo odigrati samo preostalih 41 minut, uz priznat gol Ozegovica. I to BEZ PUBLIKE (koje btw i nema).

Bora Gol

pre 10 godina

Idemo Rade, napred mladici, osurimo folirantsku buraniju.
A vi sto kukate s tim ''nigde u svetu...'', eno bas to nigde u svetu je bilo u Spaniji najskorije, Viljareal-Sevilja.
Suzavac bejase, mec sutradan nastavljen, nesto ne kukaste da se izbaci Viljareal???
Niste pozivali da se izbaci vasa Crvena zvezda jer je divni delija sa severa upucao divnog deliju sa severa iz prangije na sred utakmice.
Vi ste jos i prebili igrace i trenera Partizana, pa ste nastavili kao da nista nije bilo.
Grobari ubise Zvezdinog navijaca, na sred utakmice. Izbacivanja bez?

Znate cega nema nigde na svetu? Nigde na svetu nema ni zabrane klubovima da grade stadione, zabrane od iste drzave Radu koja vase klubove tretira kao klubove sa posebnim budzetskim potrebama (citaj : uzimaju se narodne pare iz budzeta za njih i sakom i kapom).
I onda se vi takvi javite i nekome pricate o stadionu, fudbalu, navijacima...
Covek samo da vas gleda i da se krsti od licemerja neopevanog.
Prema tome tisincina, nego gledajte kako da oborite te vase komuniste stetocine, da sjasu malo iz sporta, i daju da nam fudbalu i zemlji krene malo u korak sa svetom.
Ili nastavite da jasete ceo narod i kopate oci jedni drugima za malo titule, dok su vam vasi poklonjeni atletski stadioni i dalje super za fudbal u vasim glavama.

fkr1958

pre 10 godina

@Ф.К.Вождовац

Smesan si i ti i klub za koji navijas i svih 137 navijaca ofke i vozdovca zajedno!!!
Poturas tu neku pricu,a navijas za zonaski klub,koji je instant!
A valjda je i vama jasno ko je glavni na Vozdovcu!

UBR

pre 10 godina

Pobedi Rade a ovi sto pisu gluposti neka se zale kme kme... sto nisu dobili jos vecu pomoc od drzave u odnosu na brata blizanca kme kme...

Nikola

pre 10 godina

Viljareal je kaznjen sa par hiljada evra zbog iste stvari i utakmica je kasnije nastavljena.Prvo proverite pa onda pishite kako bi se svuda utakmica registrovala 0:3!

Stivi G

pre 10 godina

Metalac ne zeli da udje u prvu ligu aman zaman, pa ne bi cutali posle prekida nego bi trazili da bude 0:3. Majku i oca na keca stavite!!!!

Gornji Vozd

pre 10 godina

Bio Na Brdu, stekli su se uslovi da igraci Metalca izadju na teren!(10 min posle suzavca)
Ali....smekeri jedva docekali da beze s terena, legnu pred lekare i zakukaju! Sportski...
Pa naravno da nece da prodju! ne mozes prevariti 2.000 ljudi, delegate, komesare, sudije, auditorijom ispred tv-a ...

CZBG

pre 10 godina

Kakva kradja Rada, ne razumem zašto se ne igra od 49 minuta sa rezultatom 1:0, i još 7 dana pauze, nikad nećemo imati ozbiljnu fudbalsku ligu...

ivke

pre 10 godina

Kako je moguce da se pri rezultatu 1:0 u 60 minutu igra nova utakmica? Pa nije proslo 10 minuta, proslo je vise od pola utakmice i rezultat nije isti za oba tima. Ovo moze da se protumaci samo kao guranje Rada na silu u drugu ligu. Nekima su se zestoko zamerili.

Ф.К.Вождовац

pre 10 godina

Рад када заслужи нека се врати у лигу,за сада је зрео за нижи ранг . Немате тим,немате стадион,немате свлачионице, и хоћете прву лигу ..
Ф.К.Металац, добро дошли у Прву ,,пивску" лигу....

Miša, Bgd

pre 10 godina

Sad, ako u ponovljenom meču Rad bude gubio sa 0-1 onda ako se slučajno nađe suzavac na stadionu jedina ispravna odluka FSS-a bi morala da bude da se ponovo odigra meč od nule. Baš zbog toga i UEFA u ovakvim situacijama insistira da se meč nastavi i završi... makar 3 sata od prekida. Priča o 0-3 za goste je tek apsurd. Zamislite ne samo našu ligu nego ceo svet... Kod nas: Zvezda - Spartak 4-0 i suzavac, 0-3 za goste itd.
Meč je terbalo nastaviti od trenutka prekida i to je to.

PS. Lepši mi je meč na marakani sa 15 000 gledalaca protiv Rada nego sa 6 000 protiv Donjeg Srema, Spartaka, Voždovca, Metalca, itd...

fkr1958

pre 10 godina

@kibo
Kompleksi? Ili zelja da u tvoje selo dodju blizanci???
Nije mi jasno sta navijaci mega klubova imaju protiv komsija,koji nemaju petokraku u grbu,ni kupljene titule?

Delija

pre 10 godina

Totalno sam neutralan ali vise i to debelo je vise ostecen Rad ... Suzavac jeste propust ali skoro je bacen suzavac u Spaniji Viljareal je bio domacin utakmica je najnormlanije nastavljena, vise je nego ocigledno da su iz Metalca isli na to da prodju za zelenim stolom a ne terenom, svima u okolini bilo dobro samo njihovim igracima lose... Po meni najpostenije bi bilo da se utakmica nastavi od minuta kada je prekinuto da se igra na istom stadionu ali bez publike...

trava

pre 10 godina

Kakva glupost.Ovaj gol sto je Rad dao ode u ofsajd...Ne navijam ni za Rad ni za Metalac...ali cini mi se da zbog novog stadiona Metalac se favorizuje.

Dufa

pre 10 godina

Uneli suzavac, da naprave prekid u slučaju nepovoljnog rezultata, aktivirali suzavac nedozvoljenim pirotehničkim sredstvima koja su zabranjena, izazvali prekid utakmice i na kraju ništa. Samo nova utakmica.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

DIS IZ DŽOK BRE!!!

Stivi G

pre 10 godina

Metalac ne zeli da udje u prvu ligu aman zaman, pa ne bi cutali posle prekida nego bi trazili da bude 0:3. Majku i oca na keca stavite!!!!

Раде

pre 10 godina

U drugu ligu Rade!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kibo, 5. jun 2014 22:40)

А што ја у другу лигу, теби је тамо место!

Babin_zub

pre 10 godina

I ako zdušno navijam da Rad ispadne u nizi rang(kao i svaki klub koji ne poseduje stadion) smatram da odluka nije postena. Mislim da bi trebalo odigrati samo preostalih 41 minut, uz priznat gol Ozegovica. I to BEZ PUBLIKE (koje btw i nema).

ivan

pre 10 godina

Mogu da igraju 10 puta Metalac gol dati nece, odavno kilaviju ekipu nisam gledao, oni mogu samo da se nadaju 0 0 i na penale da prodju, toliko su bezopasni da su se cak i na svom terenu izlezavali i cekali da prodje vreme da izvuku 0 0. Ovaj suzavac je nesto najbolje sto im se moglo dogoditi, jer cim prime gol oni su gotovi. Pa njih bi Cukaricki lagano isprasio sa 5 0, da je on domacin umesto Rada, ovako ce i u revansu biti 1 0 ili 2 0 za RAD, samo se cimaju dzabe svi. Metalac da je hteo u super ligu ne bi namerno sam sebi dao gol protiv doline u predzadnjem kolu i izgubio 0 1 a dovaljan mu je io i bod, kao i u poslednjem kolu protiv ne zainteresvane Lucanske Mladosti na svom terenu kad su pukli 0 2. Gol je za njih misaona imenica, koliko su kilavi

Pankrt

pre 10 godina

Rad je debelo ostecen.Nova utakmica se igra prekasno,u vecernjem terminu kada ima dosta komaraca pa postoji opasnost da neotporni igraci Metalca zavrse na infuziji zbog ujeda komaraca.

Pedja

pre 10 godina

Jedina ispravna odluka. Uvek je najbolje resenje da se sve resava na terenu, a ne za zelenim stolom. A kakav je klub Metalac najbolje pokazuje time sto su trazili da dobiju sluzbenim rezultatom. Njima nije ni stalo da nadigraju Rad i budu bolji od njih, vazno da se plasiraju u ligu gde ne pripadaju kvalitetom. A sto se tice huligana zaista je krajnje vreme da se preduzmu sve moguce mere da se oteraju sa stadiona. Ne sme se dopustiti nikome ni petarda da se unese, policija treba da hapsi i na licu mesta da kaznjava. Jednostavno treba uvesti kaznu od godinu dana zatvora plus novcana kazna za svaku bacenu petardu ili baklju i nauciti primitivce kako se navija. I naravno treba i klubovi da raskinu svake veze sa takozvanim navijackim grupama koje su placene, koje diluju drogu itd.

crnobeli delija

pre 10 godina

ni u jednoj zemlju na svetu ne bi bila igrana nova utakmica nakon prekida koji su jesno i nedvosmisleno izazvali navijaci jedne ekipe. ta ekipa gubi 0:3 i to je to.

ali ne. u zemlji Srbiji, Beograd mora da ima bar 10 timova u prvoj ligi.

Nikola

pre 10 godina

Viljareal je kaznjen sa par hiljada evra zbog iste stvari i utakmica je kasnije nastavljena.Prvo proverite pa onda pishite kako bi se svuda utakmica registrovala 0:3!

rodoljub

pre 10 godina

Koja smo mi banana drzava, uneses suzavas, aktiviras, prekines utakmicu i mec se ponovi.
Sad ce svi huligani da bacaju suzavac kad njihova ekipa bude gubila, a FSS ce da ponavlja meceve.
Treba nama Tacer kao i englezima da se uradi srpski fudbal.

Laku noc Srbijo, a vi i FSS ima da dovedete da Srbija za dve sezone nece imati ko da predstavlja u evropi zbog infrastukture i huligana. Svaki mec u evropi zbog huligana nasi klubovi placaju na desetine hiljada franaka kazni, a za te pare bi mogli da isplate igrace.

UBR

pre 10 godina

Pobedi Rade a ovi sto pisu gluposti neka se zale kme kme... sto nisu dobili jos vecu pomoc od drzave u odnosu na brata blizanca kme kme...

Nidje veze

pre 10 godina

Kako moze da se ponisti igracu regularan gol? Ovo se zove solomonsko resenje. Treba nastaviti utakmicu, ali bez publike, eventualno uz novcanu kaznu Radu zbog lose organizacije.

Bora Gol

pre 10 godina

Idemo Rade, napred mladici, osurimo folirantsku buraniju.
A vi sto kukate s tim ''nigde u svetu...'', eno bas to nigde u svetu je bilo u Spaniji najskorije, Viljareal-Sevilja.
Suzavac bejase, mec sutradan nastavljen, nesto ne kukaste da se izbaci Viljareal???
Niste pozivali da se izbaci vasa Crvena zvezda jer je divni delija sa severa upucao divnog deliju sa severa iz prangije na sred utakmice.
Vi ste jos i prebili igrace i trenera Partizana, pa ste nastavili kao da nista nije bilo.
Grobari ubise Zvezdinog navijaca, na sred utakmice. Izbacivanja bez?

Znate cega nema nigde na svetu? Nigde na svetu nema ni zabrane klubovima da grade stadione, zabrane od iste drzave Radu koja vase klubove tretira kao klubove sa posebnim budzetskim potrebama (citaj : uzimaju se narodne pare iz budzeta za njih i sakom i kapom).
I onda se vi takvi javite i nekome pricate o stadionu, fudbalu, navijacima...
Covek samo da vas gleda i da se krsti od licemerja neopevanog.
Prema tome tisincina, nego gledajte kako da oborite te vase komuniste stetocine, da sjasu malo iz sporta, i daju da nam fudbalu i zemlji krene malo u korak sa svetom.
Ili nastavite da jasete ceo narod i kopate oci jedni drugima za malo titule, dok su vam vasi poklonjeni atletski stadioni i dalje super za fudbal u vasim glavama.

Rudjin- GM

pre 10 godina

I opet ja, i opet isto!

Uvod:
Svojevremeno su Englezi imali ogromnih problema sa navijacima (opstepoznato). Elem, sreli se, jednog dana, na nekom koktelu, Margaret Tacer (tada- premijerka) i predsednik FS Engleske.
Kaze ona njemu: ''Gospodine, cujem da imate problema sa Vasim navijacima i da niste u mogucnosti da ih resite!''
A on ce njoj: ''Ne, gospodjo, imamo problema sa Vasim gradjanima koji dolaze na nase utakmice...''

Razrada:
Pogledajte utakmice Premijer lige

Zakljucak:
Pametnom- nije potreban

arnold

pre 10 godina

Što reče genijalni komentator sa TV Arene, suzavac se sam aktivirao u rancu punom pirotehnike, tako da bi trust mozgova iz fudbalskih organa FSS trebalo istog, dakle suzavac, da privedu i kazne zbog incidenta. Jedva čekam da UEFA preuzme sve ingerencije FSS, ukinu ove nesrećnike iz Zajednice prvoligaša, proteraju sve prevarante i njihove klubove iz liga i da najzad počne da se normalno igra takmičenje u najlepšem sportu na svetu - fudbalu.

fkr1958

pre 10 godina

@Ф.К.Вождовац

Smesan si i ti i klub za koji navijas i svih 137 navijaca ofke i vozdovca zajedno!!!
Poturas tu neku pricu,a navijas za zonaski klub,koji je instant!
A valjda je i vama jasno ko je glavni na Vozdovcu!