Fudbal 184

Subota, 07.12.2013.

18:36

Nikolić: Ne Hičkok, već neko drugi

Trener fudbalera Vojvodine Marko Nikolić rekao je posle poraza od Crvene zvezde (1:2) da je nezadovoljan načinom na koji je njegova ekipa ostala bez bodova.

Nikoliæ: Ne Hièkok, veæ neko drugi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

184 Komentari

Sortiraj po:

s t v

pre 10 godina

Pa sta treba da mu slomi nogu da bi bio penal
(Miki, 8. decembar 2013 09:33)

Daleko bilo. Dovoljno je da trči pored zvezdinog igrača. Još ako ga pogleda...

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Nerazumem nista, u jednoj recenici kaze da je neko drugi izrezirao utakmicu i da su promasili mnogo zicera. Pa sto niste napunili boraniju pa neka rezira ko god hoce! Najperspektivniji mladi stucnjak a nivo za seosku ligu!

jeste penal,nije penal,e srbijo

pre 10 godina

Pacenici se prepucavaju oko zvezde i partizana a nemaju za cigare dok ovi po kafanama-pardon splavovima piju pica od 100 evra,a ne znaju da hodaju po zemlji.

Californication

pre 10 godina

miki...povredio mu je sorc,cak ga je mozda malo i isprljao! Kakav crni kontak,ide ka gol aut liniji,za onakav pad se dobija zuti zbog simulacije!

b92 posetilac

pre 10 godina

Neverovatno da je veoma mali broj komentara pogodio na sta je Nikolic aludirao svojom izjavom. Akcentovao je dogovor uprava tj. nekolicine igraca Vojvodine koji su tu zloupotrebljeni.

sasa

pre 10 godina

nadam se da ce otici u partizan. smesan trener sa jops smesnijom postavkom igre,ume da postavi igru na kontranapad i nista vise,cim ima brzih stopera u protivnickoj ekipi,nema gola ni pod razno. vosa je mnogo bodova izgibila,zato sto nije znala da se transformise tokom utakmice,sto samo govori o neznanju ovog nabedjenog trenera.

wer

pre 10 godina

Tvoja frustracija,kao i svih vas "Grobara-tastatura" prevazilazi sve norme zdravog ponašanja!
Ostaj mi u miru dječače...
(Batko, 7. decembar 2013 23:27)

Vezbaj da brojis do sedam, trebace ti na prolece...

TV Dnevnik

pre 10 godina

Jel odbranjen penal spada u tu kombinatoriku?
(goxy, 7. decembar 2013 21:27)

Spada gol za vreme treceg dnevinka.
(Captain Cally, 7. decembar 2013 23:14)

Tako je to kad čovek prati samo jedan TV kanal - onaj u sopstvenoj glavi...

Sir Giles

pre 10 godina

Osim što je Zvezda bila očajna a Voša ganjala samo kontre, penal je bio i penal je odbranjen! Ponavljam, odbranjen.
E sad što su primili gol onako amaterski jer su mislili da je sve gotovo posle penala to je njihov problem.
Ne vidim šta je sporno u Nikolićevoj izjavi ako je zaista mislio na višu silu (Boga, Iron Mana, Mandraka...). Zar bi došli u onolike šanse da je tekma bila nameštena? I gde ste videli da Zvezda ima vetar u leđa od suija? Pa onaj dečko je dobio drugi žuti, vidi se kako je ošinuo Savićevića po nozi. Je l' stvarno treba da iznesu čoveka i da ekonom pristavi žito posle faula? Ne razumem.
A da nam je liga raspala, fudbal užasan, a šmpion i prva pratilja jadni, to je jasno i potpuno slepom čoveku.
Voša j kao toliko nadmoćna da redovno dere velike pa je sad sumnjivo kad izgubi jendom posle 3 i po godine? Ma idite lečite se.

fancy

pre 10 godina

Tisincina bre! Navlaci se za Zvezdu, ima da budemo sampioni i to na silu! Uostalom kao i vi ovih prethodnih godina i sta sad?! Gladajte i placite sad malo mi!!

Kru

pre 10 godina

Penal, aaaaa...ajde budite posteni pa kazite da li bi se ovako nesto sviralo u Engleskoj, Spaniji ili bilo kojoj normalnoj ligi...ajde se javite i prokomentarisite to...ne navijam za blizance niti za Vosu, hocu samo da kazem koliko nam je liga amaterska i kolike beneficije imaju padavicari u crveno i crno belim dresovima.

bivsidelija

pre 10 godina

Moj deda je navijao za zvezdu,moj pokojni otac je navijao za zvezdu kao i ja do danas.Ovo sve je velika sramota.Sramota me igre,sramota me je ponasanja igraca koji nose taj dres.A najvise me je sramota svih vas delija koji lazete sami sebe kako je sve regularno i posteno.Ko je u zivotu odgledao makar malo fudbala mogao je da vidi najblaze receno kradju.Najmanje je bitan penal(koga je decko odglumio za desetku)vec svaki kontakt,duel u kom je zvezdin igrac izgubio loptu sviran je kao prekrsaj.Nema Vojvodina duplo vise faulova zato sto je prljavo igrala vec zato sto je sve sto se moglo sviralo u zvezdinu korist.Neko ce spomenuti partizan,koga briga za partizan.Ako se oni vesele "cistim" titulama neka to ide njima na cast.Oni "ushatog" nikada nece imati.Tuzno je sto se posle takvog uspeha u zvezdi vise nagomilalo sramote nego trofeja.Ovo veceras je bar meni prelilo casu.Domaci fudbal treba bataliti,tu odavno sporta nema...
Pozdrav svim pravim delijama u nadi da cemo jednog dana opet gledati fudbal na marakani,al na nasu zalost nece to skoro...

Sasa

pre 10 godina

Covek je 200 posto u pravu. Ko nije shvatio sta je hteo da kaze neka pusti najavu utakmice na TV prva. " Vojvodina ne nastupa danas kompletna jer stoper..........., od proleca prelazi u Crvenu Zvezdu."
Ja mislim da je covek mislio na svoju i na upravu CZ.

Dragan

pre 10 godina

Pazi,koja smejurija...umesto da se raspravlja o utakmici na Banovom brdu i penalu koji nije dosudjen za Cukaricki,mi ovde pricamo o nekoj toboznjoj reziji na Marakani.Ali hajde,neka bude...znaci,penal za Zvezdu je bio,udario ga je po butini,svaki fudbaler bi posle takvog kontakta u sesnaestercu pao,iako realno postoji mogucnost da se odrzi na nogama...ali sto bi to radio ako je vec doslo do kontakta...i sta je ono drugo rekao doticni trener...imao je igraca manje...jeste,imao ga je cela tri minuta.Znaci,doticnom treneru je mnogo krivo sto nije odradio posao za svoj buduci klub,pa bulazni kojesta.

Batko

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 7. decembar 2013 20:02)

Ako je iko poznat po "kmecenju" i kukanju na sudije to ste vi i stvarno mi nisu jasni ovakvi komentari kad ste vi ti koji se zalite i pisete saopstenja o sudjenju svake druge nedelje i to godinama.Jedini put kada se Partizan bavi sudijama je kada odgovara na vasa saopstenja.I da,penala nije bilo,ako se za onakav kontakt svira penal onda ih ima po 3-4 na svakoj utakmici.
(lopovi, 07. decembar 2013 21:33)

Ako ovo za tebe nije penal,sta ima čovek da ti odgovorí?!
Tvoja frustracija,kao i svih vas "Grobara-tastatura" prevazilazi sve norme zdravog ponašanja!
Ostaj mi u miru dječače...

Ivan

pre 10 godina

Nista prljavije nisam video, iyvinite, jesam. zvezda Partizan, kada je Rnica pogodila lopta u koleno a sudija dosudio penal koji je onaj "mali" promasio, kao i ovaj sada. Snaga sudije da svira penal kada lopta ide ka korner zastavici je toliko snazna i emotivna, da je peti sudija, koji je stajao 3 metra od njih bio zaprepascen, cak ni on nije mogao da veruje, kao sto je verovao onaj na Karaburmi. Ako je za odrzanje srpskog fudbala, mnogo je.
(Saca, 7. decembar 2013 22:17)
Lazes, video si prljavije, npr. u prvom kolu ovog prvenstva u utakmici koju je tvoj klub igrao sa Novim Pazarom, ili kada je tvoj klub igrao sa Vozdovcem ...

Srdjan

pre 10 godina

Vidim da postoji odsustvo bilo kakve tolerancije i samokriticnosti u komentarima. Veceras kao i pre cetiri dana Zvezda je bila losiji protivnik, a pobedila je samo zahvaljujuci tendencioznom sudjenju u drugom poluvremenu.Samo jedan primer Vulicevic izbacuje loptu u korner na njega nasrce Mijailovic i posle toga igrac Vojvodine dobija zuti karton.

Zare

pre 10 godina

Ja navijam za Zvezdu ali mi je kao novosadjaninu zao sto je Vosa ovako bedno, amaterski izgubila bodove. Imala je 3 boda u dzepu ali je zaista prepotentno usla u drugo poluvreme. Sa druge strane Zvezda je pokusala juris u drugom poluvremenu i uspela da umuva onaj gol iz guzve. Od tada Zvezvdini igraci na terenu izgledaju kao da su im u svlacionici podelili plate, prosto lete po terenu, mada su u odbrani i dalje izrazito nesigurni. Na kraju sudija jeste (po obicaju) dosudio koji faul vise za NAS nego sto je trebao ali nije napravio nikakvu znacajniju materijalnu gresku tako da se moze reci da je cak dosta dobro sudio. Penal (kao i velika vecina istih) ce ostati predmet sporenja ipak mislim da je jedan od uverljivijih koji je dosudjen nasim klubovima ove sezone. Pozdrav svim pravim ljubiteljim fudbala...

pavle

pre 10 godina

Kao prvo covek mi se uopste ne dopada kao trener , kao drugo kuka ko ranjen ... zasto je Vojvodina tu gde jeste :
1.pobegao im Abubakar Oumaru,igrac na kome se zasnivala igra Vojvodine "u rupu na Abubakara"
2.Nemogucnost pobedjivanja tzv.malih ekipa zbog bunker taktike
3.Nemoguce je motivisati igrace da non-stop igraju taktiku hitni loptu u sumicu pa ko je stigne - stigne ...
4.jedino sto Vojvodina moze da dobije to je kad se zatvori i istrcava kontre , to znaci da ako onom jednom igracu sto se zatekao slucajno na polovini protivnika ne ide ode MAS u PROPAS ...

Batko

pre 10 godina

A jeste i sinoc bili ovako veseli :)? Kako je sirotinji malo potrebno za Gist(ro) srecu :). Priznajte da ste ipak i dalje u komi :)))
(KK Kmekavac, 07. decembar 2013 21:08)

Momak,aj nam sad lepo reci jel tebe neko dirao??

patricijo

pre 10 godina

Razumem navijace Partizana koji govore da ono nije bio penal. Kada se vidi sta nije danas sudjeno kao penal za Cukaricki, jasno je koji su njihovi standardi. Po njima verovatno treba da se igrac posalje na intezivnu negu da bi se sudio penal.

ma za sve je kriv Sloba!

pre 10 godina

Svi mi znamo za ovu reziju gospodine Nikolicu (providno je u svakom slucaju), ipak svaka cast na hrabrosti za ovu izjavu. Niko ne treba da vas krivi u NS za danasnji poraz. Treba ispitati ko je i kako iz naseg tima deo ovog unapred reziranog "filma", jer samo tako mozemo postati prvaci jednog dana. Ovako, uposte nema smisla nastaviti.
(Nenad NS Srbija, 7. decembar 2013 20:57)

Izgleda da nije svima jasna ova njegova izjava - mislio je na Boga a ne na sudije. Rekao bih da je izjava vrlo jasna, to se vidi i u kontekstu njegovog daljeg komentara, gde on žali za stopostotnim propuštenim prilikama. Ali šta ćeš, vole ljudi da paranoišu...

Saca

pre 10 godina

Nista prljavije nisam video, iyvinite, jesam. zvezda Partizan, kada je Rnica pogodila lopta u koleno a sudija dosudio penal koji je onaj "mali" promasio, kao i ovaj sada. Snaga sudije da svira penal kada lopta ide ka korner zastavici je toliko snazna i emotivna, da je peti sudija, koji je stajao 3 metra od njih bio zaprepascen, cak ni on nije mogao da veruje, kao sto je verovao onaj na Karaburmi. Ako je za odrzanje srpskog fudbala, mnogo je.

Karaburac

pre 10 godina

I sad ce tastature da krenu.Svako ko nije ostrasen zna da je bio penal.Ali mi smo tastatura grobari moze nam se da kukamo ,placemo i izmisljamo stalno jer mi smo TASTATURA GROBARI!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 7. decembar 2013 20:15)
Zasto mislis da ce grobari da krenu u ofanzivu? Verovatno ti nije mirna savest. Priznaj ako si covek.

kramb

pre 10 godina

A gde ti se golman izleteo u prazno kod prvog gola Zvezde? Ko je to rezirao. Izleteo se i u sredu u Kupu pri rezultatu 0-0, ali je Gogic promasio prazan gol, a onda Vojvodina u sledecem napadu povela, e tad je sve bilo regularno. Najtuzniji su ovi zabranjeni, dozvoljeni sto brane Vojvodinu, gde su bili pre dve godine posle finala Kupa i tad je sve bilo regularno, samo Zvezda kada pobedi sve je namesteno.

lari

pre 10 godina

Kako vas nije sramota da pljujete covjeka koji je prvi put komentarisao sudjenje? Koliko su puta ostetili Rad protiv mog Partizana i protiv Zvezde i ja nikad nisam cuo da se Nikolic zalio na sudjenje.

SD C Zvezda 571 - SD Patlidzan 523

pre 10 godina

Cista penal za Zvezdu ali meni stvarno nije jasno kako ono nije bio penal za Cukaricki. I pitanjce za grobarcice, koje najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji? Da ne pominjemo svet...

Miki

pre 10 godina

"nesto mi smrdi da zbog onog poraza u kupu zvezda nosi 3 boda i iz novog sada!!!
(pinnbet, 7. decembar 2013 21:38)"
Pa sta je tu sporno? Hoces da kazes da je namesteno? E moja logiko!!!! Pa Zvezda je pobedosni gol dala u zaustavnom vremenu a ta cinjenica je dokaz da utakmica nije namestena, uz to golman je odbranio, ali ponavljam odbranio penal. Pa da je namesteno golman ne bi ni branio penal.

Sudija

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.
(posteno govoreci, 7. decembar 2013 21:57)

Posteno govoreci, ti bona nemas veze sa fudbalom.

realno

pre 10 godina

koji ste vi bolesnici , kad se svira za Partizan penal onda je namesteno, Tole, zavere...a kad je za vas, onda likujete ovde kao kme, kme i moze nam se....

Batko

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.
(posteno govoreci, 07. decembar 2013
Kako tebe nije sramota da pišeš gluposti ?!!

Partizan u inat svima!

pre 10 godina

Hehe ovako se sudi za ekipu koja je ovo sidijska namestaljka...Tole dolazi unistio si Partizan da bi se dokazivao petokrakama...

PIVKE

pre 10 godina

Covek je upravu.Svaki kontakt faul za zvezdu svaka lopta za zvezdu.Vojvodini podelio kartone a zvezdini igraci ga psuju hoce da se tyku sudija cuti.

bu bu

pre 10 godina

Sta bi bilo da stvarno nije bio penal i da smo ga dali kad se ovako bunite??? Grobari tisina, imate 15-ak bodova vise nego sto ste stvarno zaradiuli. Samo tisina.

Nenad

pre 10 godina

pa realno rezirali su tvoji igraci,pustili su nas da setamo kroz vasu odbranu,kao sto smo mi pustili vas u kupu,vama kup,nama prvenstvo a grobarima nista,dosta je bilo njihovog lopovluka
(peka, 7. decembar 2013 20:40)
Da li si ti svestan šta si rekao? "Dosta je bilo njihovog lopovluka"
Ako ste vi pustili njih u kupu a oni vas u prvenstvu, zar to nije lopovluk?
Dosta mi je više vas poštenjačina!!!

firma klisa

pre 10 godina

najbolji zvezdin igrac je spasic.spasic ih spasio.da vam malo obrazlozim,nije najvece navlacenje taj penal i crveni,vec stalna sudijska tortura vojvodininih igraca tokom cele utakmice.svaki duel je faul za zvezdu a ostriji start vosinih fudbalera odma i zuti,dok se grubi startovi nad njima ne kaznjavaju.cist faul nad skuleticem na ivici sesnaesterca se ne svira,kaludjer uzme cistu loptu ovaj svira faul,sve to unosi nervozu.pa pogledajte proteste mijailovica i njegove startove i on zavrsi utakmicu bez opomene.tako je i partizan prekinuo dominaciju vojvodine nad njim u finalu kupa 2011. i posle toga u bg kad su iskljucili par vosinih fudbalera i svirali penal za partizan,no ipak slavljenje takvih pobeda ne pomaze u evropi da se ostane duze od leta,vec blamiranje po obicaju.ovo sto je danas radila zvezda ranije je radio partizan sto samo potvrdjuje nase tvrdnje da nema sustinske razlike medju vama i da ste za nas samo mali titovi blizanci.

Raša

pre 10 godina

Nikoliću, Vojvodina je više nego pošteno izgubila! Možda ćeš i biti trener Partizana (premda ne verujem) ali stidi se jer nećeš da priznaš da ste više nego zasluženo IZGUBILI!

KK Kmekavac

pre 10 godina

A jeste i sinoc bili ovako veseli :)? Kako je sirotinji malo potrebno za Gist(ro) srecu :). Priznajte da ste ipak i dalje u komi :)))

goxy

pre 10 godina

Covek je indirektno rekao, da nisu cista posla. Kup za tri boda u prvenstvu.
(Captain Cally, 7. decembar 2013 19:39)

Jel odbranjen penal spada u tu kombinatoriku?

mare

pre 10 godina

Kako nerazumijete sustinu? Nema potrebe da on gleda snimak da li je bio penal. Covek hoce da kaze da je sve bilo odluceno ranije i da je ovako moralo biti.

Ili promasen penal utice na rezultat?

pre 10 godina

Da sudija nije svirao penal ne bi mu se moglo zameriti,kao sto ne moze da mu se zameri sto ga je svirao.I Milijas promasio i to je to.Ne vidim nikakav veliki problem sa tim penalom.A to sto je odbrana Vojvodine zaspala na kraju,pa nije valjda sudija kriv za to?

zemlja-nebo

pre 10 godina

Penal je sviran na osnovu simulacije prekršaja, a drugi Zvezdin gol je pao posle ofsajda Mijailovića. To nije bila režija Hičkoka nego sudije koji nije mogao da se odupre pritisku.
(Lala, 7. decembar 2013 20:20)
Prijatelju, ako ti vidis ofsajd Mijailovica kod drugog gola, na ovoj slici... Mogu slobodno da ti preporicim da posetis nego oftamologa... Ovo ne da nije ofsajd, nego...
http://img15.imageshack.us/img15/4506/cd89.png

Zoran Simic

pre 10 godina

Sa ovom izjavom si uspeo da se preporucis novim gazdama, cestitam. Nije mi samo jasno zasto si se tako primio? Da li ste imali vise sansi? Da li ste igrali bolje? Da li ste imali vise udaraca na gol? Mozda vise loptu u nogama? Zvezda nije igrala Bogznasta ali i takva , kilava, vas je nadigrala.

lopovi

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 7. decembar 2013 20:02)

Ako je iko poznat po "kmecenju" i kukanju na sudije to ste vi i stvarno mi nisu jasni ovakvi komentari kad ste vi ti koji se zalite i pisete saopstenja o sudjenju svake druge nedelje i to godinama.Jedini put kada se Partizan bavi sudijama je kada odgovara na vasa saopstenja.I da,penala nije bilo,ako se za onakav kontakt svira penal onda ih ima po 3-4 na svakoj utakmici.

Ryber Palunko

pre 10 godina

S ovakvim timom Vojvodine si 5. na tabeli. To je tvoj potpis. Lako je bilo trenirati Rad, čije su ambicije više vezivane za prelazne rokove, no za stanje na tabeli. Groblje, ako uzmete ovoga, 'bye-bye' titula, ali ćete se zato naslušati isprika.

Blago vama

pre 10 godina

Cemu se vi zvezdasi radujete, jos uvek ste drugi a do proleca ce da vam stave katanac. Ako je vas sponzor Vucic ozbiljan vi ste ga ugasili, za tim ce vam konkurisati Dzajic I ekonomi jer ce vam vecina igraca otici.

veliki strumf

pre 10 godina

Covek je sa najboljom ekipom u ligi uspeo da osvoji samo 24 boda. Normalno da trazi izgovor za ogromne neuspehe - pa jedva je uzeo vise od pola bodova.

Petar

pre 10 godina

Penal na stranu, pričalo bi se o njemu da je gol dat, ali nije u njemu problem i ljutnja Nikolića i igrača Vojvodine proizilazi od suđenja tokom celog meča, ma koliko je samo faulova bilo nad igracima Zvezde, 50-60? Svako padanje je bilo suđeno, sto rece neko nesmeš Zvezdine igrače mrko da pogledaš sviraće se faul.

niks

pre 10 godina

Sad i Nikolić vidi da Tole sređuje. Ovi iz Zvezde se isto bune protiv Toleta jer ne žele da im više namešta titule, penale na 18, tri penala protiv Čuke...

Banja Luka

pre 10 godina

dva kola
dva zvezdanesterca
dva puta po tri boda
dva puta se penal svira kad je zvezdi gori pod nogama
dva saopstenja protiv partizana
dva visoka politicara u upravi
(Mare, 7. decembar 2013 19:54)

Dva bensedina za smirenje tebi trebaju. Bas si mi se nesto nasikirao. A, ponadao si se, zar ne?

stidi se

pre 10 godina

Marko pobogu pa nisi još ni došao a već te naučili mrziš i truješ!? Penal je bio 1/1 a i da nije bio Zvezda ga nije iskoristila, već kasnije dala gol u nadoknadi iz solidne akcije. Sam si sebi režirao bunker jer da si se otvorio bolje bi prošao kao u kupu jer je Zvezdina odbrana kriminalna.

posteno govoreci

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.

Zašto se promašuju ziceri? Zavisi od mnogo toga ili čega

pre 10 godina

Gospodine Nikoliću, nemate vi pojma šta vas sada čeka, kad krenu "delije" iz Anadolije. Njih su juče, tačnije FMP, vređali u Atini a oni sada pišu - idi kod svojih grobarčića. Da li je to "grobarčić" uvreda? I kakve veze imaju navijači Partizana sa vama i vašom izjavom i sudijom koji vas je sredio? A šta se sve događalo uoči Kupa, vi to ne morate znati, nije trener jedini koji može da se razgovara sa igračima.

Mojito

pre 10 godina

U pravu je čovek. Nije Hičkok već tandem Mijailović-Mrđa. GOOOOL 93.min!!! Grobari(ne verujem da će navijači Vojvodine da kukaju zbog utakmice) brzo da kupite žilete, odlazi vam Najveća Legenda Kluba...

pix

pre 10 godina

kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme

Lala

pre 10 godina

Penal je sviran na osnovu simulacije prekršaja, a drugi Zvezdin gol je pao posle ofsajda Mijailovića. To nije bila režija Hičkoka nego sudije koji nije mogao da se odupre pritisku.

enrico pallazzo

pre 10 godina

Da, neko drugi je kriv sto niste bolje primenili ovu brilojantnu taktiku: bunker sa 10 igraca i durishi loptu Shkuleticu. Bice da se Marko nasekirao jer je mislio da ce napraviti malo vecu bodovnu razliku za svoj sledeci klub... Tamo ce imati pomoc koliko god mu treba...

dusan

pre 10 godina

bravo, majstore. ti si pravi trener za partizan. nisi ni poceo da ih treniras, a vec si poceo da places. kad je sad ovako kreativan - "nije hickok nego neko drugi" i "ovo sto sam rekao sada je mnogo vazno" - kakav li ce tek pesnik bude kad bude pocelo mnogo vise da boli? nego vidi, lave - unakazila te u drugom poluvremenu ekipa koja ne moze da stoji na nogama i koja je duplo losija od ovoga cime ti raspolazes trenutno. nije bio penal? pa sto bek sutira (ne saplice) igraca u butinu u 16 metara? zakasnio je 15 minuta, sta? pre neki dan vam niko rec nije rekao kad ste dobili. sada ste vec u zaverama? idi u nk postenjacina. tamo ces napredovati.

Realan

pre 10 godina

Pa nisu ni imali 3 prilike u drugom poluvremenu,kamoli zicere.U prvom su imali 2,to je istina.Nikolici,Nikolicu opet imas halucinacije...
To je bilo u reziji Mrdje,nemoj da ti je tesko da izgovoris njegovo ime.i meni bih bilo tesko da smo izgubili u 93.

Black Hawk

pre 10 godina

Realno, jesam zvezdas ali ove penale ala Barselona mrzim pa makar ih i zvezdi svirali...isto tako i one penale bez gol sansi(kao ono nebitno igranje rukom protiv Spartaka, svirano Partizanu) ali pravila su pravila...jesu losa ali to je sto je...kontakt je bio mizeran ali...nije nazalost tako ni prvi ni poslednji put da je tako...

gooodmen

pre 10 godina

tipična izjava nemoćnog čoveka! sami ste krivi što ne znate! mogli ste ali niste, zato ćutite! inače ovo je izjava u stilu Vujoševića! sprema se čovek za partizan.

Batko

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!
Za onu izjavu na kraju,treba ga kazniti brijanjem glave :D

RubyRed

pre 10 godina

Moj omiljeni "stručnjak".
Nadam se da će "pojačati" Partizan, onda i ovakva raspala Zvezda je sigurno šampion.
Evo, ostali su u Kupu. Imaju put do finala bez Zvezde i Partizana.
Kolike su šanse da ga osvoji Voša ukoliko on ostane.
Pretpostavljam da vam je svima jasno.
U Nemačkoj postoji Neverkuzen, kako Vojvodinu nazvati?

peka

pre 10 godina

pa realno rezirali su tvoji igraci,pustili su nas da setamo kroz vasu odbranu,kao sto smo mi pustili vas u kupu,vama kup,nama prvenstvo a grobarima nista,dosta je bilo njihovog lopovluka

e2

pre 10 godina

Ko je režirao?!
Sva tri gola su čista k'o suza (i Vojvodine i Zvezde)! Penal je postojao, jer je bio udarac u butinu. Bajković je odbranio sve 100% šanse Vojvodine. Zvezda dosta promašivala. Gol Mrđe regularan. Čak ne vidim ni jednu spornu situaciju na meču, osim možda što je Nikolić mislima već na JNA?! Ne vidim gde je drugi problem?!

luka delija

pre 10 godina

Kada Nikolic pogleda spornu situaciju vidjece da nije u pravu,posto ga smatram za pravog sportskog radnika ocekujem i neku vrstu izvinjenja,a nije bilo povika sa njegove strane na sudjenje kada nije sviran penal za Zvezdu u kupu iako bi nas mislim i tada dobili bez problema

Krang

pre 10 godina

A Marko, ona ruka u kupu?! Ko je to rezirao? Nadam se da ce zbog ove izjave biti suspendivan! Cestitke Zvezdi na prikazanoj igri u drugom poluvremenu!

marci

pre 10 godina

Ma da,svaki penal za Zvezdu i Partizan je čist,kako da ne.Prvo ona smejurija prošle nedelje protiv OFK,sad opet u 89. minuti penal...Samo penali.

Aleks

pre 10 godina

Kakva nebulozna izjava. da smo ga dali iz penala, pa i da razumem, ali ovako... Sto bre ne ispadnes frajer, sto ne pruzis ruku, bili ste ravnopravni, imali smo vise srece, izbacili ste nas u kup-u... Sto nisi frajer za toliko, da pokazes i igracima sta je fer play i kako se casno podnosi poraz? Odlican trener, ali mali covek, rekao bih. Svaka cast Vojvodini na borbenosti. Ovi moji se provukose ovog puta, valjda ce najzad shvatiti da mora "srce na teren" na svakoj utakmici.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Sada je jasno da ide u Partizan.Hteo je tri ili cetiri boda prednosti.Ali i Ray Charles bi "video" da nista sporno oko penala.I eto jos se Milijas potrudio sa "pravda bude zadovoljena".

deki

pre 10 godina

Da se razumemo, Nikolic je najbolji trener u SRB ali u Nemackoj na pr.mogao bi mozda da trenira mog komsiju u Stutgart Kikersima.I sada kad ovakvi umisle da su nesto....

Pedja

pre 10 godina

Ja bih voleo da se Nikolic izjasni ko je rezirao utakmicu. Ne vidim spornu situaciju na utakmici. Penal je cist, vidi se na usporenom snimku kako igrac Vojvodine udara sa ledja Savicevica koji je sa loptom okrenut ka golu. Znaci penal, a posto je sa ledja u sansi prekrsaj sledi i zuti karton. Penal je ionako promasen tako da kako god da je sudjeno nije uticalo na igru. Bilo je 5 ili 6 izmena, trajalo je dok su se igraci Vojvodine zalili, a onda nakon penala se ukazivala i pomoc golmanu tako da je realno bilo da se utakmica produzi 5 minuta, a ne 3. A to sto su se oni povukli i poceli panicno da ispucavaju loptu sto dalje je njihova greska.

Uzmi saku lekkova

pre 10 godina

Covek se buni jer je igrao direktno za svoj klub JSD Partizan pa mu je krivo.Sto se penala tice treba da ga je sramota izjave ,jer po njemu penal nije bio jer mu verovatno nije izbio butnu kost,pa onda nemoze biti penal.Zanima me isto sta je ovaj tzv.trener govorio Mrdji posle utakmice.Verovatno je isao na brzi kurs kod Duleta.

Bastinado

pre 10 godina

Kanda je i tebi Vojvodina usputna stanica!? A ovde se gradiš da ti srce puca! Da te je imalo briga za naš tim, ne bi se ni pitalo 'gde će Marko Nikolić', već bi ostao i vodio ekipu. Problem je u tome što si potcenio Zvezdu nakon tri laka poluvremena, jer u drugom nisi ozbiljnije (izuzev šuta Škuletića glavom) prešao centar!
Peti si na polusezoni i tu bar znamo čija je to režija - TVOJA! Voša nije Rad, pa da se svi divimo 'uspesima' s mladom ekipom, jer u Voši treba makar malo više, a tvoje više je mesto broj 5, moj gari. O tome ti vodi računa.

aleksa

pre 10 godina

Vidi se da je vidno isfrustriran tesnim porazom. Ako se ovo sto je rekao odnosilo na penal onda i nije u pravu jer je sudija mozda trebao jos u prvom poluvremenu da svira jedan a ovo je takodje bio penal mada ga je milijas promasio pa oko toga nema diskusije ali da je sudija bio malo popustljiviji prema zvezdi bio je ali ne nesto preterano mnogo

Nenad NS Srbija

pre 10 godina

Svi mi znamo za ovu reziju gospodine Nikolicu (providno je u svakom slucaju), ipak svaka cast na hrabrosti za ovu izjavu. Niko ne treba da vas krivi u NS za danasnji poraz. Treba ispitati ko je i kako iz naseg tima deo ovog unapred reziranog "filma", jer samo tako mozemo postati prvaci jednog dana. Ovako, uposte nema smisla nastaviti.

edis

pre 10 godina

cist penal? ajde da kazemo da jeste, iako nastic povlaci - zaustavlja nogu pre kontakta... kako opisujete onoliki broj faulova vojvodine? zar nije ocigledno da je sudija gotovo svaki kontakt svirao zvezdi... sledece, zuti za alivodica, zar ga gogic nije prvo namesto laktom pa mu ovak vratio i to sve pred pomocnim sudijom... npr. mijailovic ili koji je levi bek zvezde, kod faula i zutog kartona vulicevica napada vulicevica i prolazi bez kartona, i u nastavku sudiji glavnom u nekoliko navrata psuje milu majku a sudija cuti... da li treba dodati jos nesto?

Dzeronimo

pre 10 godina

I sad ce tastature da krenu.Svako ko nije ostrasen zna da je bio penal.Ali mi smo tastatura grobari moze nam se da kukamo ,placemo i izmisljamo stalno jer mi smo TASTATURA GROBARI!!!

Nerilov maneken

pre 10 godina

Sta je "kratko osisani" tesko ti je, obecali ti Vukovu fotelju ako uzmes 2-3 boda, a ono corak???

Jbg, ako kojim slucajem i postanes pocni da se navikavas na ono sta te ceka!

Bice to ponovo dugi, dugi grobarski period tuge na Marakani, a i na nekom drugom stadionu ako ga budu imali!!!

Milan

pre 10 godina

Ja kao navijac Zvezde uvek prvi reagujem kada pomislim da nismo cisto pobedili, ali ovde zaista nisam video nista sporno. Vojvodina se brani kao i svi mali klubovi koji igraju protiv Zvezde i Partizana,cekaju te neke kontre, bez igre.U kupu je to proslo, danas nije i to je to. Mnogo je umislio Nikolic, deluje poprilicno prepotentno, a bez velikog pokrica za to.

Наш фудбал с муком се гледа

pre 10 godina

Е, не слажем се! Онај пенал је постојао, видело се тек после изјава тренера на тв преносу био је снимак из камере која је снимала са леђа да је одбрамени играч Воше ударио Савићевића, с тим што је овај пао мало театрално. Али да га је ударио ногом по боку јесте. Драго ми је што је Милијаш промашио пенал и што је 2. Звездин гол био регуларан.
Не волим такве оптужујуће изајаве наших тренера, живе у теоријама завере. Могао је да каже да ће погледати ТВ снимак и дати свој суд и да ако мисли да су оштећени да се жали Заједници суперлигаша. Доста тог глупог сленга, помињања "неких" људи, "неком" смета, теорија завере. Шта ти смета реци и истерај код званичног органа! Жали се на прави начин.

delija

pre 10 godina

rezirao je bata djura,koji ti je verovatno obecao malo vece pare ako uzmes zvezdi koji bod pre nego sto za koji dan potpises za njih......

mikicar

pre 10 godina

Penal je mozda i bio , ali sramotno navlacenje za Zvezdu tokom cele utakmice. Svaki kontakt sviran za Zvezdu, zuti kartoni Vojvodini ko nenormalni itd.

Ali sad je to ok, sad je fer sudjenje, sad se ne pisu saopstenja. Sad je liga regularna je l ?

colic

pre 10 godina

Alo, pogledaj statistiku meca oa onda pricaj,zvezda je oduvala drugo poluvreme..Ne secam se da si komentarisao kako nije sviran Zvezdi cist penal u kupu na 0:1.Priznaj ko covek poraz...

Zvezda titula jer smo najbolji

pre 10 godina

Ovaj ne moze da podnese sto je zasluzeno izgubio :) Nervira se zato sto ce preuzeti Partizan a nema vecu razliku na tabeli

ex igokea mali budzet kme

pre 10 godina

tipican jsd-ovac sudije navlacile za njih a on kmeci. kontakt je bio sta glume zrtve. videcemo ga u fk raspad kad se ponovi novi pazar, cuka danas, vozdovac... itd... i kad jojic sudi penale kakav ce scenario biti. kao rasovic moracemo da analiziramo nisam video sta se desilo.

Nikola

pre 10 godina

Kme, kme. Grobari se ponadali, nece moci mirno da spavaju posto Tole odlazi sada, zaostatak je nikad manji za ovih 6 godina, Zvezda ce se pojacavati sigurno sada. Opasni stoperi ce doci. A ti Nikolicu idi u Partizan da zavrsis posao koji si uradio sa Vosom!

zlocko

pre 10 godina

Pa ako je tako,kao sto Marko kazes,propitaj tvoj navalni red. Niko drugi nije mogao da omasi sveukupno 5 zicera ( ja ne videh tol'ko,al' 'ajde ).

BaneFromDaHood

pre 10 godina

Poneo se malo seljački,... Čini se kao dobar trener, ali ovakvi odgovori i ponašanje tokom utakmice su krajnje neprofesionalni :/

jsd najveća sramota Srbije

pre 10 godina

Ovaj već uči Đurinu školu. Neki ti režirao da promašite zicere?? Kad već pričaš o režiji što je pomeneš današnji skandal tvog budućeg kluba kada još jednom nije dozvoljeno protivniku da pobedi.

pravi Nikolic je Radovac

pre 10 godina

Razocarao me Nikolic ovom izjavo, a pre par dana ko je ono rezirao, tad je sve bilo korektno, zasluzena pobeda?. Gledao sam utakmicu , Zvezda dominirala, Vojvodina se branila, iz kontri probala i uspela da pogodi. Ubedjen sam da potpisuje za Partizan ,sto je i njegovo pravo , ali nisam do sad video i cuo njegovu izjavu koja je licila samo na Zvezdino rukovodstvo i Partizan u pojedinim situacijama, kao kradja. Samo su ga povezali sa Partizanom ,a on vec poceo da kuka!

Marex

pre 10 godina

Ajde idi sad na onu sardinu od stadiona. Tako vam i treba kad se bavite opstrukcijom igre Vojvodina imala skoro 30 faulova. Pa sta je to ragbi.

antiSPS

pre 10 godina

ja mislim da je celo prvenstvo rezirano i to jako lose vec godinama a glavni reziser je tole , producenti djuric i oni sto stoje iza njega a svi ostali su statisti , s tim sto su najveci cirkusanti trener i igraci vecitog prvaka

metall

pre 10 godina

Mislio sam da umem dobro da procenim ljude, ali sam se zestoko prevario. Nikolica sam dozivljavao kao coveka gospodina, odmerenog i smirenog, i pre svega neostrascenog i neopterecenim klubastvom i klupskim bojama. Kakva zabluda! Svi smo videli i culi njegovu sramotnu izjavu posle meca, izgovorenu uz veliku dozu cinizma. Zanima me kakvu ce reakciju imati kada pogleda navodni sporni momenat, i vidi koliko gresi, i kako nevaspitane igrace ima kada onako divljacki reaguju posle dosudjenog penala. Penala koji je bio vise nego ocigledan, a penala koji nije resio mec! Nikolicu, razocarao si mnoge neostrascene i objektivne navijace, ne razumem koji su bili tvoji motivi.

Mare

pre 10 godina

dva kola
dva zvezdanesterca
dva puta po tri boda
dva puta se penal svira kad je zvezdi gori pod nogama
dva saopstenja protiv partizana
dva visoka politicara u upravi

realista

pre 10 godina

umesto da das zvezdi pet komada koja je nikada ocajnija ti si hteo nereseno pa taman I vosu I zvezdu da unazadis kada vec preuzimas franjevce..sram te bilo kcazi-strucnjace..cestitke vojvodini..bila je bolja danas..

exe

pre 10 godina

Mrdja je rezirao. Ahaha jao kada sam video izlezavanje golmana Vojvodine posle odbrane penala. Sve mi je bilo jasno...Idi ti slobodno u Partizan, razbila te nikad gora Zvezda.

Vasil Kuschta

pre 10 godina

Zasto places,priznaj da ima gresaka i kod tebe,povukli ste se bez razloga,penal cist kao suza,drugi zuti...sta je sporno? Niko nije drugi kriv sto sa vrhunskim timom si blizi borbi za opstanak nego tituli,mnogo si poleteo a nista nisi uradio i sad kmecis zbog sudjenja?!

mr.perfect

pre 10 godina

Prvi kritikujem kada se sviraju sumnjivi penali za Zvezdu i Partizan ali sada sudija zaista nije pogresio. Marko je uvek do sada bio realan i smiren ali verovatno je pod pricom da prelazi u Partizan reagovao neprimereno. Zvezda je jednostavno bila bolji rival i zasluzeno pobedila, sa penalom ili bez njega.

Milan

pre 10 godina

Ko drugi, kazi zlatan, ako ono nije penal ne znam sta jeste. Nije lako izgubiti u poslednjem minutu, ali ocekujem da se ovaj trener kada pogleda usporeni snimak javno izvini. Ako pak to ne ucini treba ga sankcionisati zbog dizanja tenzije i nesportskog ponasanja. P.S. Ovaj bi penal i Dusko Vujosevic sudio.

Majstor Raka

pre 10 godina

Jel to Nikolic vec poceo sa slihtanjem grobarima,ili mi se samo cini?Izgleda da se polako uhodava za novo radno mesto?!
Boze,Boze,koliko su samo svi isti,a mislio sam da je jedan od retkih cestitih i kvalitetnih trenera...izgleda da sam se prevario.

kosenje

pre 10 godina

E, bre Nikolicu pa nisu ovi tvoji igraci Vojvodine odbrambeni fudbaleri partizana, a fudbaleri Zvezbe napadaci Cukarickog pa da smeju da sutiraju druge po nogama.

Ma kakav Hičkok, ovo je bio naš režiser

pre 10 godina

Trener se pita kako je bilo moguće da njegovi igrači promaše pet zicera. I kako je moguće da se opet svira penal minut pre kraja pa kad levak promaši penal onda se u drugom minutu produžetka dopusti da se neko prošeta do šesnaesterca i sekund pre kraja obezbedi pobedu. Gospodine Nikoliću, vi nešto naslućujete?

ti si voša ko ja što sam voša

pre 10 godina

A ja bih rekao da se to zove uzročno-posledični sklop. Na šta je Voša spala, da hrani ljude koji rade za drugi klub.

exe

pre 10 godina

Mrdja je rezirao. Ahaha jao kada sam video izlezavanje golmana Vojvodine posle odbrane penala. Sve mi je bilo jasno...Idi ti slobodno u Partizan, razbila te nikad gora Zvezda.

metall

pre 10 godina

Mislio sam da umem dobro da procenim ljude, ali sam se zestoko prevario. Nikolica sam dozivljavao kao coveka gospodina, odmerenog i smirenog, i pre svega neostrascenog i neopterecenim klubastvom i klupskim bojama. Kakva zabluda! Svi smo videli i culi njegovu sramotnu izjavu posle meca, izgovorenu uz veliku dozu cinizma. Zanima me kakvu ce reakciju imati kada pogleda navodni sporni momenat, i vidi koliko gresi, i kako nevaspitane igrace ima kada onako divljacki reaguju posle dosudjenog penala. Penala koji je bio vise nego ocigledan, a penala koji nije resio mec! Nikolicu, razocarao si mnoge neostrascene i objektivne navijace, ne razumem koji su bili tvoji motivi.

pix

pre 10 godina

kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme

Mare

pre 10 godina

dva kola
dva zvezdanesterca
dva puta po tri boda
dva puta se penal svira kad je zvezdi gori pod nogama
dva saopstenja protiv partizana
dva visoka politicara u upravi

Batko

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.
(posteno govoreci, 07. decembar 2013
Kako tebe nije sramota da pišeš gluposti ?!!

jsd najveća sramota Srbije

pre 10 godina

Ovaj već uči Đurinu školu. Neki ti režirao da promašite zicere?? Kad već pričaš o režiji što je pomeneš današnji skandal tvog budućeg kluba kada još jednom nije dozvoljeno protivniku da pobedi.

Milan

pre 10 godina

Ja kao navijac Zvezde uvek prvi reagujem kada pomislim da nismo cisto pobedili, ali ovde zaista nisam video nista sporno. Vojvodina se brani kao i svi mali klubovi koji igraju protiv Zvezde i Partizana,cekaju te neke kontre, bez igre.U kupu je to proslo, danas nije i to je to. Mnogo je umislio Nikolic, deluje poprilicno prepotentno, a bez velikog pokrica za to.

Dragan

pre 10 godina

Pazi,koja smejurija...umesto da se raspravlja o utakmici na Banovom brdu i penalu koji nije dosudjen za Cukaricki,mi ovde pricamo o nekoj toboznjoj reziji na Marakani.Ali hajde,neka bude...znaci,penal za Zvezdu je bio,udario ga je po butini,svaki fudbaler bi posle takvog kontakta u sesnaestercu pao,iako realno postoji mogucnost da se odrzi na nogama...ali sto bi to radio ako je vec doslo do kontakta...i sta je ono drugo rekao doticni trener...imao je igraca manje...jeste,imao ga je cela tri minuta.Znaci,doticnom treneru je mnogo krivo sto nije odradio posao za svoj buduci klub,pa bulazni kojesta.

Miki

pre 10 godina

"nesto mi smrdi da zbog onog poraza u kupu zvezda nosi 3 boda i iz novog sada!!!
(pinnbet, 7. decembar 2013 21:38)"
Pa sta je tu sporno? Hoces da kazes da je namesteno? E moja logiko!!!! Pa Zvezda je pobedosni gol dala u zaustavnom vremenu a ta cinjenica je dokaz da utakmica nije namestena, uz to golman je odbranio, ali ponavljam odbranio penal. Pa da je namesteno golman ne bi ni branio penal.

Nikola

pre 10 godina

Kme, kme. Grobari se ponadali, nece moci mirno da spavaju posto Tole odlazi sada, zaostatak je nikad manji za ovih 6 godina, Zvezda ce se pojacavati sigurno sada. Opasni stoperi ce doci. A ti Nikolicu idi u Partizan da zavrsis posao koji si uradio sa Vosom!

e2

pre 10 godina

Ko je režirao?!
Sva tri gola su čista k'o suza (i Vojvodine i Zvezde)! Penal je postojao, jer je bio udarac u butinu. Bajković je odbranio sve 100% šanse Vojvodine. Zvezda dosta promašivala. Gol Mrđe regularan. Čak ne vidim ni jednu spornu situaciju na meču, osim možda što je Nikolić mislima već na JNA?! Ne vidim gde je drugi problem?!

colic

pre 10 godina

Alo, pogledaj statistiku meca oa onda pricaj,zvezda je oduvala drugo poluvreme..Ne secam se da si komentarisao kako nije sviran Zvezdi cist penal u kupu na 0:1.Priznaj ko covek poraz...

Zare

pre 10 godina

Ja navijam za Zvezdu ali mi je kao novosadjaninu zao sto je Vosa ovako bedno, amaterski izgubila bodove. Imala je 3 boda u dzepu ali je zaista prepotentno usla u drugo poluvreme. Sa druge strane Zvezda je pokusala juris u drugom poluvremenu i uspela da umuva onaj gol iz guzve. Od tada Zvezvdini igraci na terenu izgledaju kao da su im u svlacionici podelili plate, prosto lete po terenu, mada su u odbrani i dalje izrazito nesigurni. Na kraju sudija jeste (po obicaju) dosudio koji faul vise za NAS nego sto je trebao ali nije napravio nikakvu znacajniju materijalnu gresku tako da se moze reci da je cak dosta dobro sudio. Penal (kao i velika vecina istih) ce ostati predmet sporenja ipak mislim da je jedan od uverljivijih koji je dosudjen nasim klubovima ove sezone. Pozdrav svim pravim ljubiteljim fudbala...

dusan

pre 10 godina

bravo, majstore. ti si pravi trener za partizan. nisi ni poceo da ih treniras, a vec si poceo da places. kad je sad ovako kreativan - "nije hickok nego neko drugi" i "ovo sto sam rekao sada je mnogo vazno" - kakav li ce tek pesnik bude kad bude pocelo mnogo vise da boli? nego vidi, lave - unakazila te u drugom poluvremenu ekipa koja ne moze da stoji na nogama i koja je duplo losija od ovoga cime ti raspolazes trenutno. nije bio penal? pa sto bek sutira (ne saplice) igraca u butinu u 16 metara? zakasnio je 15 minuta, sta? pre neki dan vam niko rec nije rekao kad ste dobili. sada ste vec u zaverama? idi u nk postenjacina. tamo ces napredovati.

bivsidelija

pre 10 godina

Moj deda je navijao za zvezdu,moj pokojni otac je navijao za zvezdu kao i ja do danas.Ovo sve je velika sramota.Sramota me igre,sramota me je ponasanja igraca koji nose taj dres.A najvise me je sramota svih vas delija koji lazete sami sebe kako je sve regularno i posteno.Ko je u zivotu odgledao makar malo fudbala mogao je da vidi najblaze receno kradju.Najmanje je bitan penal(koga je decko odglumio za desetku)vec svaki kontakt,duel u kom je zvezdin igrac izgubio loptu sviran je kao prekrsaj.Nema Vojvodina duplo vise faulova zato sto je prljavo igrala vec zato sto je sve sto se moglo sviralo u zvezdinu korist.Neko ce spomenuti partizan,koga briga za partizan.Ako se oni vesele "cistim" titulama neka to ide njima na cast.Oni "ushatog" nikada nece imati.Tuzno je sto se posle takvog uspeha u zvezdi vise nagomilalo sramote nego trofeja.Ovo veceras je bar meni prelilo casu.Domaci fudbal treba bataliti,tu odavno sporta nema...
Pozdrav svim pravim delijama u nadi da cemo jednog dana opet gledati fudbal na marakani,al na nasu zalost nece to skoro...

Vasil Kuschta

pre 10 godina

Zasto places,priznaj da ima gresaka i kod tebe,povukli ste se bez razloga,penal cist kao suza,drugi zuti...sta je sporno? Niko nije drugi kriv sto sa vrhunskim timom si blizi borbi za opstanak nego tituli,mnogo si poleteo a nista nisi uradio i sad kmecis zbog sudjenja?!

Sudija

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.
(posteno govoreci, 7. decembar 2013 21:57)

Posteno govoreci, ti bona nemas veze sa fudbalom.

Mojito

pre 10 godina

U pravu je čovek. Nije Hičkok već tandem Mijailović-Mrđa. GOOOOL 93.min!!! Grobari(ne verujem da će navijači Vojvodine da kukaju zbog utakmice) brzo da kupite žilete, odlazi vam Najveća Legenda Kluba...

Наш фудбал с муком се гледа

pre 10 godina

Е, не слажем се! Онај пенал је постојао, видело се тек после изјава тренера на тв преносу био је снимак из камере која је снимала са леђа да је одбрамени играч Воше ударио Савићевића, с тим што је овај пао мало театрално. Али да га је ударио ногом по боку јесте. Драго ми је што је Милијаш промашио пенал и што је 2. Звездин гол био регуларан.
Не волим такве оптужујуће изајаве наших тренера, живе у теоријама завере. Могао је да каже да ће погледати ТВ снимак и дати свој суд и да ако мисли да су оштећени да се жали Заједници суперлигаша. Доста тог глупог сленга, помињања "неких" људи, "неком" смета, теорија завере. Шта ти смета реци и истерај код званичног органа! Жали се на прави начин.

Banja Luka

pre 10 godina

dva kola
dva zvezdanesterca
dva puta po tri boda
dva puta se penal svira kad je zvezdi gori pod nogama
dva saopstenja protiv partizana
dva visoka politicara u upravi
(Mare, 7. decembar 2013 19:54)

Dva bensedina za smirenje tebi trebaju. Bas si mi se nesto nasikirao. A, ponadao si se, zar ne?

SD C Zvezda 571 - SD Patlidzan 523

pre 10 godina

Cista penal za Zvezdu ali meni stvarno nije jasno kako ono nije bio penal za Cukaricki. I pitanjce za grobarcice, koje najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji? Da ne pominjemo svet...

Ivan

pre 10 godina

Nista prljavije nisam video, iyvinite, jesam. zvezda Partizan, kada je Rnica pogodila lopta u koleno a sudija dosudio penal koji je onaj "mali" promasio, kao i ovaj sada. Snaga sudije da svira penal kada lopta ide ka korner zastavici je toliko snazna i emotivna, da je peti sudija, koji je stajao 3 metra od njih bio zaprepascen, cak ni on nije mogao da veruje, kao sto je verovao onaj na Karaburmi. Ako je za odrzanje srpskog fudbala, mnogo je.
(Saca, 7. decembar 2013 22:17)
Lazes, video si prljavije, npr. u prvom kolu ovog prvenstva u utakmici koju je tvoj klub igrao sa Novim Pazarom, ili kada je tvoj klub igrao sa Vozdovcem ...

zemlja-nebo

pre 10 godina

Penal je sviran na osnovu simulacije prekršaja, a drugi Zvezdin gol je pao posle ofsajda Mijailovića. To nije bila režija Hičkoka nego sudije koji nije mogao da se odupre pritisku.
(Lala, 7. decembar 2013 20:20)
Prijatelju, ako ti vidis ofsajd Mijailovica kod drugog gola, na ovoj slici... Mogu slobodno da ti preporicim da posetis nego oftamologa... Ovo ne da nije ofsajd, nego...
http://img15.imageshack.us/img15/4506/cd89.png

Batko

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 7. decembar 2013 20:02)

Ako je iko poznat po "kmecenju" i kukanju na sudije to ste vi i stvarno mi nisu jasni ovakvi komentari kad ste vi ti koji se zalite i pisete saopstenja o sudjenju svake druge nedelje i to godinama.Jedini put kada se Partizan bavi sudijama je kada odgovara na vasa saopstenja.I da,penala nije bilo,ako se za onakav kontakt svira penal onda ih ima po 3-4 na svakoj utakmici.
(lopovi, 07. decembar 2013 21:33)

Ako ovo za tebe nije penal,sta ima čovek da ti odgovorí?!
Tvoja frustracija,kao i svih vas "Grobara-tastatura" prevazilazi sve norme zdravog ponašanja!
Ostaj mi u miru dječače...

BaneFromDaHood

pre 10 godina

Poneo se malo seljački,... Čini se kao dobar trener, ali ovakvi odgovori i ponašanje tokom utakmice su krajnje neprofesionalni :/

Bastinado

pre 10 godina

Kanda je i tebi Vojvodina usputna stanica!? A ovde se gradiš da ti srce puca! Da te je imalo briga za naš tim, ne bi se ni pitalo 'gde će Marko Nikolić', već bi ostao i vodio ekipu. Problem je u tome što si potcenio Zvezdu nakon tri laka poluvremena, jer u drugom nisi ozbiljnije (izuzev šuta Škuletića glavom) prešao centar!
Peti si na polusezoni i tu bar znamo čija je to režija - TVOJA! Voša nije Rad, pa da se svi divimo 'uspesima' s mladom ekipom, jer u Voši treba makar malo više, a tvoje više je mesto broj 5, moj gari. O tome ti vodi računa.

patricijo

pre 10 godina

Razumem navijace Partizana koji govore da ono nije bio penal. Kada se vidi sta nije danas sudjeno kao penal za Cukaricki, jasno je koji su njihovi standardi. Po njima verovatno treba da se igrac posalje na intezivnu negu da bi se sudio penal.

Kru

pre 10 godina

Penal, aaaaa...ajde budite posteni pa kazite da li bi se ovako nesto sviralo u Engleskoj, Spaniji ili bilo kojoj normalnoj ligi...ajde se javite i prokomentarisite to...ne navijam za blizance niti za Vosu, hocu samo da kazem koliko nam je liga amaterska i kolike beneficije imaju padavicari u crveno i crno belim dresovima.

Krang

pre 10 godina

A Marko, ona ruka u kupu?! Ko je to rezirao? Nadam se da ce zbog ove izjave biti suspendivan! Cestitke Zvezdi na prikazanoj igri u drugom poluvremenu!

kramb

pre 10 godina

A gde ti se golman izleteo u prazno kod prvog gola Zvezde? Ko je to rezirao. Izleteo se i u sredu u Kupu pri rezultatu 0-0, ali je Gogic promasio prazan gol, a onda Vojvodina u sledecem napadu povela, e tad je sve bilo regularno. Najtuzniji su ovi zabranjeni, dozvoljeni sto brane Vojvodinu, gde su bili pre dve godine posle finala Kupa i tad je sve bilo regularno, samo Zvezda kada pobedi sve je namesteno.

Batko

pre 10 godina

A jeste i sinoc bili ovako veseli :)? Kako je sirotinji malo potrebno za Gist(ro) srecu :). Priznajte da ste ipak i dalje u komi :)))
(KK Kmekavac, 07. decembar 2013 21:08)

Momak,aj nam sad lepo reci jel tebe neko dirao??

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Sada je jasno da ide u Partizan.Hteo je tri ili cetiri boda prednosti.Ali i Ray Charles bi "video" da nista sporno oko penala.I eto jos se Milijas potrudio sa "pravda bude zadovoljena".

Sir Giles

pre 10 godina

Osim što je Zvezda bila očajna a Voša ganjala samo kontre, penal je bio i penal je odbranjen! Ponavljam, odbranjen.
E sad što su primili gol onako amaterski jer su mislili da je sve gotovo posle penala to je njihov problem.
Ne vidim šta je sporno u Nikolićevoj izjavi ako je zaista mislio na višu silu (Boga, Iron Mana, Mandraka...). Zar bi došli u onolike šanse da je tekma bila nameštena? I gde ste videli da Zvezda ima vetar u leđa od suija? Pa onaj dečko je dobio drugi žuti, vidi se kako je ošinuo Savićevića po nozi. Je l' stvarno treba da iznesu čoveka i da ekonom pristavi žito posle faula? Ne razumem.
A da nam je liga raspala, fudbal užasan, a šmpion i prva pratilja jadni, to je jasno i potpuno slepom čoveku.
Voša j kao toliko nadmoćna da redovno dere velike pa je sad sumnjivo kad izgubi jendom posle 3 i po godine? Ma idite lečite se.

Aleks

pre 10 godina

Kakva nebulozna izjava. da smo ga dali iz penala, pa i da razumem, ali ovako... Sto bre ne ispadnes frajer, sto ne pruzis ruku, bili ste ravnopravni, imali smo vise srece, izbacili ste nas u kup-u... Sto nisi frajer za toliko, da pokazes i igracima sta je fer play i kako se casno podnosi poraz? Odlican trener, ali mali covek, rekao bih. Svaka cast Vojvodini na borbenosti. Ovi moji se provukose ovog puta, valjda ce najzad shvatiti da mora "srce na teren" na svakoj utakmici.

Srdjan

pre 10 godina

Vidim da postoji odsustvo bilo kakve tolerancije i samokriticnosti u komentarima. Veceras kao i pre cetiri dana Zvezda je bila losiji protivnik, a pobedila je samo zahvaljujuci tendencioznom sudjenju u drugom poluvremenu.Samo jedan primer Vulicevic izbacuje loptu u korner na njega nasrce Mijailovic i posle toga igrac Vojvodine dobija zuti karton.

Realan

pre 10 godina

Pa nisu ni imali 3 prilike u drugom poluvremenu,kamoli zicere.U prvom su imali 2,to je istina.Nikolici,Nikolicu opet imas halucinacije...
To je bilo u reziji Mrdje,nemoj da ti je tesko da izgovoris njegovo ime.i meni bih bilo tesko da smo izgubili u 93.

enrico pallazzo

pre 10 godina

Da, neko drugi je kriv sto niste bolje primenili ovu brilojantnu taktiku: bunker sa 10 igraca i durishi loptu Shkuleticu. Bice da se Marko nasekirao jer je mislio da ce napraviti malo vecu bodovnu razliku za svoj sledeci klub... Tamo ce imati pomoc koliko god mu treba...

RubyRed

pre 10 godina

Moj omiljeni "stručnjak".
Nadam se da će "pojačati" Partizan, onda i ovakva raspala Zvezda je sigurno šampion.
Evo, ostali su u Kupu. Imaju put do finala bez Zvezde i Partizana.
Kolike su šanse da ga osvoji Voša ukoliko on ostane.
Pretpostavljam da vam je svima jasno.
U Nemačkoj postoji Neverkuzen, kako Vojvodinu nazvati?

Sasa

pre 10 godina

Covek je 200 posto u pravu. Ko nije shvatio sta je hteo da kaze neka pusti najavu utakmice na TV prva. " Vojvodina ne nastupa danas kompletna jer stoper..........., od proleca prelazi u Crvenu Zvezdu."
Ja mislim da je covek mislio na svoju i na upravu CZ.

pavle

pre 10 godina

Kao prvo covek mi se uopste ne dopada kao trener , kao drugo kuka ko ranjen ... zasto je Vojvodina tu gde jeste :
1.pobegao im Abubakar Oumaru,igrac na kome se zasnivala igra Vojvodine "u rupu na Abubakara"
2.Nemogucnost pobedjivanja tzv.malih ekipa zbog bunker taktike
3.Nemoguce je motivisati igrace da non-stop igraju taktiku hitni loptu u sumicu pa ko je stigne - stigne ...
4.jedino sto Vojvodina moze da dobije to je kad se zatvori i istrcava kontre , to znaci da ako onom jednom igracu sto se zatekao slucajno na polovini protivnika ne ide ode MAS u PROPAS ...

mikicar

pre 10 godina

Penal je mozda i bio , ali sramotno navlacenje za Zvezdu tokom cele utakmice. Svaki kontakt sviran za Zvezdu, zuti kartoni Vojvodini ko nenormalni itd.

Ali sad je to ok, sad je fer sudjenje, sad se ne pisu saopstenja. Sad je liga regularna je l ?

Saca

pre 10 godina

Nista prljavije nisam video, iyvinite, jesam. zvezda Partizan, kada je Rnica pogodila lopta u koleno a sudija dosudio penal koji je onaj "mali" promasio, kao i ovaj sada. Snaga sudije da svira penal kada lopta ide ka korner zastavici je toliko snazna i emotivna, da je peti sudija, koji je stajao 3 metra od njih bio zaprepascen, cak ni on nije mogao da veruje, kao sto je verovao onaj na Karaburmi. Ako je za odrzanje srpskog fudbala, mnogo je.

gooodmen

pre 10 godina

tipična izjava nemoćnog čoveka! sami ste krivi što ne znate! mogli ste ali niste, zato ćutite! inače ovo je izjava u stilu Vujoševića! sprema se čovek za partizan.

Zvezda titula jer smo najbolji

pre 10 godina

Ovaj ne moze da podnese sto je zasluzeno izgubio :) Nervira se zato sto ce preuzeti Partizan a nema vecu razliku na tabeli

Uzmi saku lekkova

pre 10 godina

Covek se buni jer je igrao direktno za svoj klub JSD Partizan pa mu je krivo.Sto se penala tice treba da ga je sramota izjave ,jer po njemu penal nije bio jer mu verovatno nije izbio butnu kost,pa onda nemoze biti penal.Zanima me isto sta je ovaj tzv.trener govorio Mrdji posle utakmice.Verovatno je isao na brzi kurs kod Duleta.

Batko

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!
Za onu izjavu na kraju,treba ga kazniti brijanjem glave :D

Zoran Simic

pre 10 godina

Sa ovom izjavom si uspeo da se preporucis novim gazdama, cestitam. Nije mi samo jasno zasto si se tako primio? Da li ste imali vise sansi? Da li ste igrali bolje? Da li ste imali vise udaraca na gol? Mozda vise loptu u nogama? Zvezda nije igrala Bogznasta ali i takva , kilava, vas je nadigrala.

bu bu

pre 10 godina

Sta bi bilo da stvarno nije bio penal i da smo ga dali kad se ovako bunite??? Grobari tisina, imate 15-ak bodova vise nego sto ste stvarno zaradiuli. Samo tisina.

Pedja

pre 10 godina

Ja bih voleo da se Nikolic izjasni ko je rezirao utakmicu. Ne vidim spornu situaciju na utakmici. Penal je cist, vidi se na usporenom snimku kako igrac Vojvodine udara sa ledja Savicevica koji je sa loptom okrenut ka golu. Znaci penal, a posto je sa ledja u sansi prekrsaj sledi i zuti karton. Penal je ionako promasen tako da kako god da je sudjeno nije uticalo na igru. Bilo je 5 ili 6 izmena, trajalo je dok su se igraci Vojvodine zalili, a onda nakon penala se ukazivala i pomoc golmanu tako da je realno bilo da se utakmica produzi 5 minuta, a ne 3. A to sto su se oni povukli i poceli panicno da ispucavaju loptu sto dalje je njihova greska.

realno

pre 10 godina

koji ste vi bolesnici , kad se svira za Partizan penal onda je namesteno, Tole, zavere...a kad je za vas, onda likujete ovde kao kme, kme i moze nam se....

Nerilov maneken

pre 10 godina

Sta je "kratko osisani" tesko ti je, obecali ti Vukovu fotelju ako uzmes 2-3 boda, a ono corak???

Jbg, ako kojim slucajem i postanes pocni da se navikavas na ono sta te ceka!

Bice to ponovo dugi, dugi grobarski period tuge na Marakani, a i na nekom drugom stadionu ako ga budu imali!!!

goxy

pre 10 godina

Covek je indirektno rekao, da nisu cista posla. Kup za tri boda u prvenstvu.
(Captain Cally, 7. decembar 2013 19:39)

Jel odbranjen penal spada u tu kombinatoriku?

Karaburac

pre 10 godina

I sad ce tastature da krenu.Svako ko nije ostrasen zna da je bio penal.Ali mi smo tastatura grobari moze nam se da kukamo ,placemo i izmisljamo stalno jer mi smo TASTATURA GROBARI!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 7. decembar 2013 20:15)
Zasto mislis da ce grobari da krenu u ofanzivu? Verovatno ti nije mirna savest. Priznaj ako si covek.

Raša

pre 10 godina

Nikoliću, Vojvodina je više nego pošteno izgubila! Možda ćeš i biti trener Partizana (premda ne verujem) ali stidi se jer nećeš da priznaš da ste više nego zasluženo IZGUBILI!

pravi Nikolic je Radovac

pre 10 godina

Razocarao me Nikolic ovom izjavo, a pre par dana ko je ono rezirao, tad je sve bilo korektno, zasluzena pobeda?. Gledao sam utakmicu , Zvezda dominirala, Vojvodina se branila, iz kontri probala i uspela da pogodi. Ubedjen sam da potpisuje za Partizan ,sto je i njegovo pravo , ali nisam do sad video i cuo njegovu izjavu koja je licila samo na Zvezdino rukovodstvo i Partizan u pojedinim situacijama, kao kradja. Samo su ga povezali sa Partizanom ,a on vec poceo da kuka!

Ili promasen penal utice na rezultat?

pre 10 godina

Da sudija nije svirao penal ne bi mu se moglo zameriti,kao sto ne moze da mu se zameri sto ga je svirao.I Milijas promasio i to je to.Ne vidim nikakav veliki problem sa tim penalom.A to sto je odbrana Vojvodine zaspala na kraju,pa nije valjda sudija kriv za to?

Majstor Raka

pre 10 godina

Jel to Nikolic vec poceo sa slihtanjem grobarima,ili mi se samo cini?Izgleda da se polako uhodava za novo radno mesto?!
Boze,Boze,koliko su samo svi isti,a mislio sam da je jedan od retkih cestitih i kvalitetnih trenera...izgleda da sam se prevario.

mr.perfect

pre 10 godina

Prvi kritikujem kada se sviraju sumnjivi penali za Zvezdu i Partizan ali sada sudija zaista nije pogresio. Marko je uvek do sada bio realan i smiren ali verovatno je pod pricom da prelazi u Partizan reagovao neprimereno. Zvezda je jednostavno bila bolji rival i zasluzeno pobedila, sa penalom ili bez njega.

Lala

pre 10 godina

Penal je sviran na osnovu simulacije prekršaja, a drugi Zvezdin gol je pao posle ofsajda Mijailovića. To nije bila režija Hičkoka nego sudije koji nije mogao da se odupre pritisku.

Petar

pre 10 godina

Penal na stranu, pričalo bi se o njemu da je gol dat, ali nije u njemu problem i ljutnja Nikolića i igrača Vojvodine proizilazi od suđenja tokom celog meča, ma koliko je samo faulova bilo nad igracima Zvezde, 50-60? Svako padanje je bilo suđeno, sto rece neko nesmeš Zvezdine igrače mrko da pogledaš sviraće se faul.

ma za sve je kriv Sloba!

pre 10 godina

Svi mi znamo za ovu reziju gospodine Nikolicu (providno je u svakom slucaju), ipak svaka cast na hrabrosti za ovu izjavu. Niko ne treba da vas krivi u NS za danasnji poraz. Treba ispitati ko je i kako iz naseg tima deo ovog unapred reziranog "filma", jer samo tako mozemo postati prvaci jednog dana. Ovako, uposte nema smisla nastaviti.
(Nenad NS Srbija, 7. decembar 2013 20:57)

Izgleda da nije svima jasna ova njegova izjava - mislio je na Boga a ne na sudije. Rekao bih da je izjava vrlo jasna, to se vidi i u kontekstu njegovog daljeg komentara, gde on žali za stopostotnim propuštenim prilikama. Ali šta ćeš, vole ljudi da paranoišu...

wer

pre 10 godina

Tvoja frustracija,kao i svih vas "Grobara-tastatura" prevazilazi sve norme zdravog ponašanja!
Ostaj mi u miru dječače...
(Batko, 7. decembar 2013 23:27)

Vezbaj da brojis do sedam, trebace ti na prolece...

ex igokea mali budzet kme

pre 10 godina

tipican jsd-ovac sudije navlacile za njih a on kmeci. kontakt je bio sta glume zrtve. videcemo ga u fk raspad kad se ponovi novi pazar, cuka danas, vozdovac... itd... i kad jojic sudi penale kakav ce scenario biti. kao rasovic moracemo da analiziramo nisam video sta se desilo.

Dzeronimo

pre 10 godina

I sad ce tastature da krenu.Svako ko nije ostrasen zna da je bio penal.Ali mi smo tastatura grobari moze nam se da kukamo ,placemo i izmisljamo stalno jer mi smo TASTATURA GROBARI!!!

posteno govoreci

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.

Ryber Palunko

pre 10 godina

S ovakvim timom Vojvodine si 5. na tabeli. To je tvoj potpis. Lako je bilo trenirati Rad, čije su ambicije više vezivane za prelazne rokove, no za stanje na tabeli. Groblje, ako uzmete ovoga, 'bye-bye' titula, ali ćete se zato naslušati isprika.

veliki strumf

pre 10 godina

Covek je sa najboljom ekipom u ligi uspeo da osvoji samo 24 boda. Normalno da trazi izgovor za ogromne neuspehe - pa jedva je uzeo vise od pola bodova.

zlocko

pre 10 godina

Pa ako je tako,kao sto Marko kazes,propitaj tvoj navalni red. Niko drugi nije mogao da omasi sveukupno 5 zicera ( ja ne videh tol'ko,al' 'ajde ).

antiSPS

pre 10 godina

ja mislim da je celo prvenstvo rezirano i to jako lose vec godinama a glavni reziser je tole , producenti djuric i oni sto stoje iza njega a svi ostali su statisti , s tim sto su najveci cirkusanti trener i igraci vecitog prvaka

Milan

pre 10 godina

Ko drugi, kazi zlatan, ako ono nije penal ne znam sta jeste. Nije lako izgubiti u poslednjem minutu, ali ocekujem da se ovaj trener kada pogleda usporeni snimak javno izvini. Ako pak to ne ucini treba ga sankcionisati zbog dizanja tenzije i nesportskog ponasanja. P.S. Ovaj bi penal i Dusko Vujosevic sudio.

Marex

pre 10 godina

Ajde idi sad na onu sardinu od stadiona. Tako vam i treba kad se bavite opstrukcijom igre Vojvodina imala skoro 30 faulova. Pa sta je to ragbi.

Nenad

pre 10 godina

pa realno rezirali su tvoji igraci,pustili su nas da setamo kroz vasu odbranu,kao sto smo mi pustili vas u kupu,vama kup,nama prvenstvo a grobarima nista,dosta je bilo njihovog lopovluka
(peka, 7. decembar 2013 20:40)
Da li si ti svestan šta si rekao? "Dosta je bilo njihovog lopovluka"
Ako ste vi pustili njih u kupu a oni vas u prvenstvu, zar to nije lopovluk?
Dosta mi je više vas poštenjačina!!!

ti si voša ko ja što sam voša

pre 10 godina

A ja bih rekao da se to zove uzročno-posledični sklop. Na šta je Voša spala, da hrani ljude koji rade za drugi klub.

lari

pre 10 godina

Kako vas nije sramota da pljujete covjeka koji je prvi put komentarisao sudjenje? Koliko su puta ostetili Rad protiv mog Partizana i protiv Zvezde i ja nikad nisam cuo da se Nikolic zalio na sudjenje.

fancy

pre 10 godina

Tisincina bre! Navlaci se za Zvezdu, ima da budemo sampioni i to na silu! Uostalom kao i vi ovih prethodnih godina i sta sad?! Gladajte i placite sad malo mi!!

firma klisa

pre 10 godina

najbolji zvezdin igrac je spasic.spasic ih spasio.da vam malo obrazlozim,nije najvece navlacenje taj penal i crveni,vec stalna sudijska tortura vojvodininih igraca tokom cele utakmice.svaki duel je faul za zvezdu a ostriji start vosinih fudbalera odma i zuti,dok se grubi startovi nad njima ne kaznjavaju.cist faul nad skuleticem na ivici sesnaesterca se ne svira,kaludjer uzme cistu loptu ovaj svira faul,sve to unosi nervozu.pa pogledajte proteste mijailovica i njegove startove i on zavrsi utakmicu bez opomene.tako je i partizan prekinuo dominaciju vojvodine nad njim u finalu kupa 2011. i posle toga u bg kad su iskljucili par vosinih fudbalera i svirali penal za partizan,no ipak slavljenje takvih pobeda ne pomaze u evropi da se ostane duze od leta,vec blamiranje po obicaju.ovo sto je danas radila zvezda ranije je radio partizan sto samo potvrdjuje nase tvrdnje da nema sustinske razlike medju vama i da ste za nas samo mali titovi blizanci.

TV Dnevnik

pre 10 godina

Jel odbranjen penal spada u tu kombinatoriku?
(goxy, 7. decembar 2013 21:27)

Spada gol za vreme treceg dnevinka.
(Captain Cally, 7. decembar 2013 23:14)

Tako je to kad čovek prati samo jedan TV kanal - onaj u sopstvenoj glavi...

delija

pre 10 godina

rezirao je bata djura,koji ti je verovatno obecao malo vece pare ako uzmes zvezdi koji bod pre nego sto za koji dan potpises za njih......

peka

pre 10 godina

pa realno rezirali su tvoji igraci,pustili su nas da setamo kroz vasu odbranu,kao sto smo mi pustili vas u kupu,vama kup,nama prvenstvo a grobarima nista,dosta je bilo njihovog lopovluka

realista

pre 10 godina

umesto da das zvezdi pet komada koja je nikada ocajnija ti si hteo nereseno pa taman I vosu I zvezdu da unazadis kada vec preuzimas franjevce..sram te bilo kcazi-strucnjace..cestitke vojvodini..bila je bolja danas..

deki

pre 10 godina

Da se razumemo, Nikolic je najbolji trener u SRB ali u Nemackoj na pr.mogao bi mozda da trenira mog komsiju u Stutgart Kikersima.I sada kad ovakvi umisle da su nesto....

stidi se

pre 10 godina

Marko pobogu pa nisi još ni došao a već te naučili mrziš i truješ!? Penal je bio 1/1 a i da nije bio Zvezda ga nije iskoristila, već kasnije dala gol u nadoknadi iz solidne akcije. Sam si sebi režirao bunker jer da si se otvorio bolje bi prošao kao u kupu jer je Zvezdina odbrana kriminalna.

edis

pre 10 godina

cist penal? ajde da kazemo da jeste, iako nastic povlaci - zaustavlja nogu pre kontakta... kako opisujete onoliki broj faulova vojvodine? zar nije ocigledno da je sudija gotovo svaki kontakt svirao zvezdi... sledece, zuti za alivodica, zar ga gogic nije prvo namesto laktom pa mu ovak vratio i to sve pred pomocnim sudijom... npr. mijailovic ili koji je levi bek zvezde, kod faula i zutog kartona vulicevica napada vulicevica i prolazi bez kartona, i u nastavku sudiji glavnom u nekoliko navrata psuje milu majku a sudija cuti... da li treba dodati jos nesto?

luka delija

pre 10 godina

Kada Nikolic pogleda spornu situaciju vidjece da nije u pravu,posto ga smatram za pravog sportskog radnika ocekujem i neku vrstu izvinjenja,a nije bilo povika sa njegove strane na sudjenje kada nije sviran penal za Zvezdu u kupu iako bi nas mislim i tada dobili bez problema

marci

pre 10 godina

Ma da,svaki penal za Zvezdu i Partizan je čist,kako da ne.Prvo ona smejurija prošle nedelje protiv OFK,sad opet u 89. minuti penal...Samo penali.

PIVKE

pre 10 godina

Covek je upravu.Svaki kontakt faul za zvezdu svaka lopta za zvezdu.Vojvodini podelio kartone a zvezdini igraci ga psuju hoce da se tyku sudija cuti.

Ma kakav Hičkok, ovo je bio naš režiser

pre 10 godina

Trener se pita kako je bilo moguće da njegovi igrači promaše pet zicera. I kako je moguće da se opet svira penal minut pre kraja pa kad levak promaši penal onda se u drugom minutu produžetka dopusti da se neko prošeta do šesnaesterca i sekund pre kraja obezbedi pobedu. Gospodine Nikoliću, vi nešto naslućujete?

lopovi

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 7. decembar 2013 20:02)

Ako je iko poznat po "kmecenju" i kukanju na sudije to ste vi i stvarno mi nisu jasni ovakvi komentari kad ste vi ti koji se zalite i pisete saopstenja o sudjenju svake druge nedelje i to godinama.Jedini put kada se Partizan bavi sudijama je kada odgovara na vasa saopstenja.I da,penala nije bilo,ako se za onakav kontakt svira penal onda ih ima po 3-4 na svakoj utakmici.

mare

pre 10 godina

Kako nerazumijete sustinu? Nema potrebe da on gleda snimak da li je bio penal. Covek hoce da kaze da je sve bilo odluceno ranije i da je ovako moralo biti.

kosenje

pre 10 godina

E, bre Nikolicu pa nisu ovi tvoji igraci Vojvodine odbrambeni fudbaleri partizana, a fudbaleri Zvezbe napadaci Cukarickog pa da smeju da sutiraju druge po nogama.

Nenad NS Srbija

pre 10 godina

Svi mi znamo za ovu reziju gospodine Nikolicu (providno je u svakom slucaju), ipak svaka cast na hrabrosti za ovu izjavu. Niko ne treba da vas krivi u NS za danasnji poraz. Treba ispitati ko je i kako iz naseg tima deo ovog unapred reziranog "filma", jer samo tako mozemo postati prvaci jednog dana. Ovako, uposte nema smisla nastaviti.

niks

pre 10 godina

Sad i Nikolić vidi da Tole sređuje. Ovi iz Zvezde se isto bune protiv Toleta jer ne žele da im više namešta titule, penale na 18, tri penala protiv Čuke...

Blago vama

pre 10 godina

Cemu se vi zvezdasi radujete, jos uvek ste drugi a do proleca ce da vam stave katanac. Ako je vas sponzor Vucic ozbiljan vi ste ga ugasili, za tim ce vam konkurisati Dzajic I ekonomi jer ce vam vecina igraca otici.

sasa

pre 10 godina

nadam se da ce otici u partizan. smesan trener sa jops smesnijom postavkom igre,ume da postavi igru na kontranapad i nista vise,cim ima brzih stopera u protivnickoj ekipi,nema gola ni pod razno. vosa je mnogo bodova izgibila,zato sto nije znala da se transformise tokom utakmice,sto samo govori o neznanju ovog nabedjenog trenera.

aleksa

pre 10 godina

Vidi se da je vidno isfrustriran tesnim porazom. Ako se ovo sto je rekao odnosilo na penal onda i nije u pravu jer je sudija mozda trebao jos u prvom poluvremenu da svira jedan a ovo je takodje bio penal mada ga je milijas promasio pa oko toga nema diskusije ali da je sudija bio malo popustljiviji prema zvezdi bio je ali ne nesto preterano mnogo

Zašto se promašuju ziceri? Zavisi od mnogo toga ili čega

pre 10 godina

Gospodine Nikoliću, nemate vi pojma šta vas sada čeka, kad krenu "delije" iz Anadolije. Njih su juče, tačnije FMP, vređali u Atini a oni sada pišu - idi kod svojih grobarčića. Da li je to "grobarčić" uvreda? I kakve veze imaju navijači Partizana sa vama i vašom izjavom i sudijom koji vas je sredio? A šta se sve događalo uoči Kupa, vi to ne morate znati, nije trener jedini koji može da se razgovara sa igračima.

Californication

pre 10 godina

miki...povredio mu je sorc,cak ga je mozda malo i isprljao! Kakav crni kontak,ide ka gol aut liniji,za onakav pad se dobija zuti zbog simulacije!

KK Kmekavac

pre 10 godina

A jeste i sinoc bili ovako veseli :)? Kako je sirotinji malo potrebno za Gist(ro) srecu :). Priznajte da ste ipak i dalje u komi :)))

Black Hawk

pre 10 godina

Realno, jesam zvezdas ali ove penale ala Barselona mrzim pa makar ih i zvezdi svirali...isto tako i one penale bez gol sansi(kao ono nebitno igranje rukom protiv Spartaka, svirano Partizanu) ali pravila su pravila...jesu losa ali to je sto je...kontakt je bio mizeran ali...nije nazalost tako ni prvi ni poslednji put da je tako...

Partizan u inat svima!

pre 10 godina

Hehe ovako se sudi za ekipu koja je ovo sidijska namestaljka...Tole dolazi unistio si Partizan da bi se dokazivao petokrakama...

b92 posetilac

pre 10 godina

Neverovatno da je veoma mali broj komentara pogodio na sta je Nikolic aludirao svojom izjavom. Akcentovao je dogovor uprava tj. nekolicine igraca Vojvodine koji su tu zloupotrebljeni.

jeste penal,nije penal,e srbijo

pre 10 godina

Pacenici se prepucavaju oko zvezde i partizana a nemaju za cigare dok ovi po kafanama-pardon splavovima piju pica od 100 evra,a ne znaju da hodaju po zemlji.

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Nerazumem nista, u jednoj recenici kaze da je neko drugi izrezirao utakmicu i da su promasili mnogo zicera. Pa sto niste napunili boraniju pa neka rezira ko god hoce! Najperspektivniji mladi stucnjak a nivo za seosku ligu!

s t v

pre 10 godina

Pa sta treba da mu slomi nogu da bi bio penal
(Miki, 8. decembar 2013 09:33)

Daleko bilo. Dovoljno je da trči pored zvezdinog igrača. Još ako ga pogleda...

Mare

pre 10 godina

dva kola
dva zvezdanesterca
dva puta po tri boda
dva puta se penal svira kad je zvezdi gori pod nogama
dva saopstenja protiv partizana
dva visoka politicara u upravi

exe

pre 10 godina

Mrdja je rezirao. Ahaha jao kada sam video izlezavanje golmana Vojvodine posle odbrane penala. Sve mi je bilo jasno...Idi ti slobodno u Partizan, razbila te nikad gora Zvezda.

pix

pre 10 godina

kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme kme

Lala

pre 10 godina

Penal je sviran na osnovu simulacije prekršaja, a drugi Zvezdin gol je pao posle ofsajda Mijailovića. To nije bila režija Hičkoka nego sudije koji nije mogao da se odupre pritisku.

bivsidelija

pre 10 godina

Moj deda je navijao za zvezdu,moj pokojni otac je navijao za zvezdu kao i ja do danas.Ovo sve je velika sramota.Sramota me igre,sramota me je ponasanja igraca koji nose taj dres.A najvise me je sramota svih vas delija koji lazete sami sebe kako je sve regularno i posteno.Ko je u zivotu odgledao makar malo fudbala mogao je da vidi najblaze receno kradju.Najmanje je bitan penal(koga je decko odglumio za desetku)vec svaki kontakt,duel u kom je zvezdin igrac izgubio loptu sviran je kao prekrsaj.Nema Vojvodina duplo vise faulova zato sto je prljavo igrala vec zato sto je sve sto se moglo sviralo u zvezdinu korist.Neko ce spomenuti partizan,koga briga za partizan.Ako se oni vesele "cistim" titulama neka to ide njima na cast.Oni "ushatog" nikada nece imati.Tuzno je sto se posle takvog uspeha u zvezdi vise nagomilalo sramote nego trofeja.Ovo veceras je bar meni prelilo casu.Domaci fudbal treba bataliti,tu odavno sporta nema...
Pozdrav svim pravim delijama u nadi da cemo jednog dana opet gledati fudbal na marakani,al na nasu zalost nece to skoro...

metall

pre 10 godina

Mislio sam da umem dobro da procenim ljude, ali sam se zestoko prevario. Nikolica sam dozivljavao kao coveka gospodina, odmerenog i smirenog, i pre svega neostrascenog i neopterecenim klubastvom i klupskim bojama. Kakva zabluda! Svi smo videli i culi njegovu sramotnu izjavu posle meca, izgovorenu uz veliku dozu cinizma. Zanima me kakvu ce reakciju imati kada pogleda navodni sporni momenat, i vidi koliko gresi, i kako nevaspitane igrace ima kada onako divljacki reaguju posle dosudjenog penala. Penala koji je bio vise nego ocigledan, a penala koji nije resio mec! Nikolicu, razocarao si mnoge neostrascene i objektivne navijace, ne razumem koji su bili tvoji motivi.

Dragan

pre 10 godina

Pazi,koja smejurija...umesto da se raspravlja o utakmici na Banovom brdu i penalu koji nije dosudjen za Cukaricki,mi ovde pricamo o nekoj toboznjoj reziji na Marakani.Ali hajde,neka bude...znaci,penal za Zvezdu je bio,udario ga je po butini,svaki fudbaler bi posle takvog kontakta u sesnaestercu pao,iako realno postoji mogucnost da se odrzi na nogama...ali sto bi to radio ako je vec doslo do kontakta...i sta je ono drugo rekao doticni trener...imao je igraca manje...jeste,imao ga je cela tri minuta.Znaci,doticnom treneru je mnogo krivo sto nije odradio posao za svoj buduci klub,pa bulazni kojesta.

Srdjan

pre 10 godina

Vidim da postoji odsustvo bilo kakve tolerancije i samokriticnosti u komentarima. Veceras kao i pre cetiri dana Zvezda je bila losiji protivnik, a pobedila je samo zahvaljujuci tendencioznom sudjenju u drugom poluvremenu.Samo jedan primer Vulicevic izbacuje loptu u korner na njega nasrce Mijailovic i posle toga igrac Vojvodine dobija zuti karton.

Kru

pre 10 godina

Penal, aaaaa...ajde budite posteni pa kazite da li bi se ovako nesto sviralo u Engleskoj, Spaniji ili bilo kojoj normalnoj ligi...ajde se javite i prokomentarisite to...ne navijam za blizance niti za Vosu, hocu samo da kazem koliko nam je liga amaterska i kolike beneficije imaju padavicari u crveno i crno belim dresovima.

Saca

pre 10 godina

Nista prljavije nisam video, iyvinite, jesam. zvezda Partizan, kada je Rnica pogodila lopta u koleno a sudija dosudio penal koji je onaj "mali" promasio, kao i ovaj sada. Snaga sudije da svira penal kada lopta ide ka korner zastavici je toliko snazna i emotivna, da je peti sudija, koji je stajao 3 metra od njih bio zaprepascen, cak ni on nije mogao da veruje, kao sto je verovao onaj na Karaburmi. Ako je za odrzanje srpskog fudbala, mnogo je.

Karaburac

pre 10 godina

I sad ce tastature da krenu.Svako ko nije ostrasen zna da je bio penal.Ali mi smo tastatura grobari moze nam se da kukamo ,placemo i izmisljamo stalno jer mi smo TASTATURA GROBARI!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dzeronimo, 7. decembar 2013 20:15)
Zasto mislis da ce grobari da krenu u ofanzivu? Verovatno ti nije mirna savest. Priznaj ako si covek.

Batko

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.
(posteno govoreci, 07. decembar 2013
Kako tebe nije sramota da pišeš gluposti ?!!

posteno govoreci

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.

Batko

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 7. decembar 2013 20:02)

Ako je iko poznat po "kmecenju" i kukanju na sudije to ste vi i stvarno mi nisu jasni ovakvi komentari kad ste vi ti koji se zalite i pisete saopstenja o sudjenju svake druge nedelje i to godinama.Jedini put kada se Partizan bavi sudijama je kada odgovara na vasa saopstenja.I da,penala nije bilo,ako se za onakav kontakt svira penal onda ih ima po 3-4 na svakoj utakmici.
(lopovi, 07. decembar 2013 21:33)

Ako ovo za tebe nije penal,sta ima čovek da ti odgovorí?!
Tvoja frustracija,kao i svih vas "Grobara-tastatura" prevazilazi sve norme zdravog ponašanja!
Ostaj mi u miru dječače...

SD C Zvezda 571 - SD Patlidzan 523

pre 10 godina

Cista penal za Zvezdu ali meni stvarno nije jasno kako ono nije bio penal za Cukaricki. I pitanjce za grobarcice, koje najtrofejnije sportsko drustvo u Srbiji? Da ne pominjemo svet...

fancy

pre 10 godina

Tisincina bre! Navlaci se za Zvezdu, ima da budemo sampioni i to na silu! Uostalom kao i vi ovih prethodnih godina i sta sad?! Gladajte i placite sad malo mi!!

jsd najveća sramota Srbije

pre 10 godina

Ovaj već uči Đurinu školu. Neki ti režirao da promašite zicere?? Kad već pričaš o režiji što je pomeneš današnji skandal tvog budućeg kluba kada još jednom nije dozvoljeno protivniku da pobedi.

mikicar

pre 10 godina

Penal je mozda i bio , ali sramotno navlacenje za Zvezdu tokom cele utakmice. Svaki kontakt sviran za Zvezdu, zuti kartoni Vojvodini ko nenormalni itd.

Ali sad je to ok, sad je fer sudjenje, sad se ne pisu saopstenja. Sad je liga regularna je l ?

realno

pre 10 godina

koji ste vi bolesnici , kad se svira za Partizan penal onda je namesteno, Tole, zavere...a kad je za vas, onda likujete ovde kao kme, kme i moze nam se....

Nikola

pre 10 godina

Kme, kme. Grobari se ponadali, nece moci mirno da spavaju posto Tole odlazi sada, zaostatak je nikad manji za ovih 6 godina, Zvezda ce se pojacavati sigurno sada. Opasni stoperi ce doci. A ti Nikolicu idi u Partizan da zavrsis posao koji si uradio sa Vosom!

Zašto se promašuju ziceri? Zavisi od mnogo toga ili čega

pre 10 godina

Gospodine Nikoliću, nemate vi pojma šta vas sada čeka, kad krenu "delije" iz Anadolije. Njih su juče, tačnije FMP, vređali u Atini a oni sada pišu - idi kod svojih grobarčića. Da li je to "grobarčić" uvreda? I kakve veze imaju navijači Partizana sa vama i vašom izjavom i sudijom koji vas je sredio? A šta se sve događalo uoči Kupa, vi to ne morate znati, nije trener jedini koji može da se razgovara sa igračima.

lopovi

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Batko, 7. decembar 2013 20:02)

Ako je iko poznat po "kmecenju" i kukanju na sudije to ste vi i stvarno mi nisu jasni ovakvi komentari kad ste vi ti koji se zalite i pisete saopstenja o sudjenju svake druge nedelje i to godinama.Jedini put kada se Partizan bavi sudijama je kada odgovara na vasa saopstenja.I da,penala nije bilo,ako se za onakav kontakt svira penal onda ih ima po 3-4 na svakoj utakmici.

Ivan

pre 10 godina

Nista prljavije nisam video, iyvinite, jesam. zvezda Partizan, kada je Rnica pogodila lopta u koleno a sudija dosudio penal koji je onaj "mali" promasio, kao i ovaj sada. Snaga sudije da svira penal kada lopta ide ka korner zastavici je toliko snazna i emotivna, da je peti sudija, koji je stajao 3 metra od njih bio zaprepascen, cak ni on nije mogao da veruje, kao sto je verovao onaj na Karaburmi. Ako je za odrzanje srpskog fudbala, mnogo je.
(Saca, 7. decembar 2013 22:17)
Lazes, video si prljavije, npr. u prvom kolu ovog prvenstva u utakmici koju je tvoj klub igrao sa Novim Pazarom, ili kada je tvoj klub igrao sa Vozdovcem ...

wer

pre 10 godina

Tvoja frustracija,kao i svih vas "Grobara-tastatura" prevazilazi sve norme zdravog ponašanja!
Ostaj mi u miru dječače...
(Batko, 7. decembar 2013 23:27)

Vezbaj da brojis do sedam, trebace ti na prolece...

realista

pre 10 godina

umesto da das zvezdi pet komada koja je nikada ocajnija ti si hteo nereseno pa taman I vosu I zvezdu da unazadis kada vec preuzimas franjevce..sram te bilo kcazi-strucnjace..cestitke vojvodini..bila je bolja danas..

marci

pre 10 godina

Ma da,svaki penal za Zvezdu i Partizan je čist,kako da ne.Prvo ona smejurija prošle nedelje protiv OFK,sad opet u 89. minuti penal...Samo penali.

Blago vama

pre 10 godina

Cemu se vi zvezdasi radujete, jos uvek ste drugi a do proleca ce da vam stave katanac. Ako je vas sponzor Vucic ozbiljan vi ste ga ugasili, za tim ce vam konkurisati Dzajic I ekonomi jer ce vam vecina igraca otici.

pavle

pre 10 godina

Kao prvo covek mi se uopste ne dopada kao trener , kao drugo kuka ko ranjen ... zasto je Vojvodina tu gde jeste :
1.pobegao im Abubakar Oumaru,igrac na kome se zasnivala igra Vojvodine "u rupu na Abubakara"
2.Nemogucnost pobedjivanja tzv.malih ekipa zbog bunker taktike
3.Nemoguce je motivisati igrace da non-stop igraju taktiku hitni loptu u sumicu pa ko je stigne - stigne ...
4.jedino sto Vojvodina moze da dobije to je kad se zatvori i istrcava kontre , to znaci da ako onom jednom igracu sto se zatekao slucajno na polovini protivnika ne ide ode MAS u PROPAS ...

Milan

pre 10 godina

Ja kao navijac Zvezde uvek prvi reagujem kada pomislim da nismo cisto pobedili, ali ovde zaista nisam video nista sporno. Vojvodina se brani kao i svi mali klubovi koji igraju protiv Zvezde i Partizana,cekaju te neke kontre, bez igre.U kupu je to proslo, danas nije i to je to. Mnogo je umislio Nikolic, deluje poprilicno prepotentno, a bez velikog pokrica za to.

firma klisa

pre 10 godina

najbolji zvezdin igrac je spasic.spasic ih spasio.da vam malo obrazlozim,nije najvece navlacenje taj penal i crveni,vec stalna sudijska tortura vojvodininih igraca tokom cele utakmice.svaki duel je faul za zvezdu a ostriji start vosinih fudbalera odma i zuti,dok se grubi startovi nad njima ne kaznjavaju.cist faul nad skuleticem na ivici sesnaesterca se ne svira,kaludjer uzme cistu loptu ovaj svira faul,sve to unosi nervozu.pa pogledajte proteste mijailovica i njegove startove i on zavrsi utakmicu bez opomene.tako je i partizan prekinuo dominaciju vojvodine nad njim u finalu kupa 2011. i posle toga u bg kad su iskljucili par vosinih fudbalera i svirali penal za partizan,no ipak slavljenje takvih pobeda ne pomaze u evropi da se ostane duze od leta,vec blamiranje po obicaju.ovo sto je danas radila zvezda ranije je radio partizan sto samo potvrdjuje nase tvrdnje da nema sustinske razlike medju vama i da ste za nas samo mali titovi blizanci.

patricijo

pre 10 godina

Razumem navijace Partizana koji govore da ono nije bio penal. Kada se vidi sta nije danas sudjeno kao penal za Cukaricki, jasno je koji su njihovi standardi. Po njima verovatno treba da se igrac posalje na intezivnu negu da bi se sudio penal.

colic

pre 10 godina

Alo, pogledaj statistiku meca oa onda pricaj,zvezda je oduvala drugo poluvreme..Ne secam se da si komentarisao kako nije sviran Zvezdi cist penal u kupu na 0:1.Priznaj ko covek poraz...

Sudija

pre 10 godina

kako vas bolan nije sramota govoriti da je ono bio penal...i plus iskljucenje?!! Stvarno nemam rijeci koja bi opisala vasu patologiju.
(posteno govoreci, 7. decembar 2013 21:57)

Posteno govoreci, ti bona nemas veze sa fudbalom.

Banja Luka

pre 10 godina

dva kola
dva zvezdanesterca
dva puta po tri boda
dva puta se penal svira kad je zvezdi gori pod nogama
dva saopstenja protiv partizana
dva visoka politicara u upravi
(Mare, 7. decembar 2013 19:54)

Dva bensedina za smirenje tebi trebaju. Bas si mi se nesto nasikirao. A, ponadao si se, zar ne?

Partizan u inat svima!

pre 10 godina

Hehe ovako se sudi za ekipu koja je ovo sidijska namestaljka...Tole dolazi unistio si Partizan da bi se dokazivao petokrakama...

dusan

pre 10 godina

bravo, majstore. ti si pravi trener za partizan. nisi ni poceo da ih treniras, a vec si poceo da places. kad je sad ovako kreativan - "nije hickok nego neko drugi" i "ovo sto sam rekao sada je mnogo vazno" - kakav li ce tek pesnik bude kad bude pocelo mnogo vise da boli? nego vidi, lave - unakazila te u drugom poluvremenu ekipa koja ne moze da stoji na nogama i koja je duplo losija od ovoga cime ti raspolazes trenutno. nije bio penal? pa sto bek sutira (ne saplice) igraca u butinu u 16 metara? zakasnio je 15 minuta, sta? pre neki dan vam niko rec nije rekao kad ste dobili. sada ste vec u zaverama? idi u nk postenjacina. tamo ces napredovati.

KK Kmekavac

pre 10 godina

A jeste i sinoc bili ovako veseli :)? Kako je sirotinji malo potrebno za Gist(ro) srecu :). Priznajte da ste ipak i dalje u komi :)))

edis

pre 10 godina

cist penal? ajde da kazemo da jeste, iako nastic povlaci - zaustavlja nogu pre kontakta... kako opisujete onoliki broj faulova vojvodine? zar nije ocigledno da je sudija gotovo svaki kontakt svirao zvezdi... sledece, zuti za alivodica, zar ga gogic nije prvo namesto laktom pa mu ovak vratio i to sve pred pomocnim sudijom... npr. mijailovic ili koji je levi bek zvezde, kod faula i zutog kartona vulicevica napada vulicevica i prolazi bez kartona, i u nastavku sudiji glavnom u nekoliko navrata psuje milu majku a sudija cuti... da li treba dodati jos nesto?

Nenad NS Srbija

pre 10 godina

Svi mi znamo za ovu reziju gospodine Nikolicu (providno je u svakom slucaju), ipak svaka cast na hrabrosti za ovu izjavu. Niko ne treba da vas krivi u NS za danasnji poraz. Treba ispitati ko je i kako iz naseg tima deo ovog unapred reziranog "filma", jer samo tako mozemo postati prvaci jednog dana. Ovako, uposte nema smisla nastaviti.

ma za sve je kriv Sloba!

pre 10 godina

Svi mi znamo za ovu reziju gospodine Nikolicu (providno je u svakom slucaju), ipak svaka cast na hrabrosti za ovu izjavu. Niko ne treba da vas krivi u NS za danasnji poraz. Treba ispitati ko je i kako iz naseg tima deo ovog unapred reziranog "filma", jer samo tako mozemo postati prvaci jednog dana. Ovako, uposte nema smisla nastaviti.
(Nenad NS Srbija, 7. decembar 2013 20:57)

Izgleda da nije svima jasna ova njegova izjava - mislio je na Boga a ne na sudije. Rekao bih da je izjava vrlo jasna, to se vidi i u kontekstu njegovog daljeg komentara, gde on žali za stopostotnim propuštenim prilikama. Ali šta ćeš, vole ljudi da paranoišu...

e2

pre 10 godina

Ko je režirao?!
Sva tri gola su čista k'o suza (i Vojvodine i Zvezde)! Penal je postojao, jer je bio udarac u butinu. Bajković je odbranio sve 100% šanse Vojvodine. Zvezda dosta promašivala. Gol Mrđe regularan. Čak ne vidim ni jednu spornu situaciju na meču, osim možda što je Nikolić mislima već na JNA?! Ne vidim gde je drugi problem?!

PIVKE

pre 10 godina

Covek je upravu.Svaki kontakt faul za zvezdu svaka lopta za zvezdu.Vojvodini podelio kartone a zvezdini igraci ga psuju hoce da se tyku sudija cuti.

Petar

pre 10 godina

Penal na stranu, pričalo bi se o njemu da je gol dat, ali nije u njemu problem i ljutnja Nikolića i igrača Vojvodine proizilazi od suđenja tokom celog meča, ma koliko je samo faulova bilo nad igracima Zvezde, 50-60? Svako padanje je bilo suđeno, sto rece neko nesmeš Zvezdine igrače mrko da pogledaš sviraće se faul.

Nenad

pre 10 godina

pa realno rezirali su tvoji igraci,pustili su nas da setamo kroz vasu odbranu,kao sto smo mi pustili vas u kupu,vama kup,nama prvenstvo a grobarima nista,dosta je bilo njihovog lopovluka
(peka, 7. decembar 2013 20:40)
Da li si ti svestan šta si rekao? "Dosta je bilo njihovog lopovluka"
Ako ste vi pustili njih u kupu a oni vas u prvenstvu, zar to nije lopovluk?
Dosta mi je više vas poštenjačina!!!

Mojito

pre 10 godina

U pravu je čovek. Nije Hičkok već tandem Mijailović-Mrđa. GOOOOL 93.min!!! Grobari(ne verujem da će navijači Vojvodine da kukaju zbog utakmice) brzo da kupite žilete, odlazi vam Najveća Legenda Kluba...

Vasil Kuschta

pre 10 godina

Zasto places,priznaj da ima gresaka i kod tebe,povukli ste se bez razloga,penal cist kao suza,drugi zuti...sta je sporno? Niko nije drugi kriv sto sa vrhunskim timom si blizi borbi za opstanak nego tituli,mnogo si poleteo a nista nisi uradio i sad kmecis zbog sudjenja?!

bu bu

pre 10 godina

Sta bi bilo da stvarno nije bio penal i da smo ga dali kad se ovako bunite??? Grobari tisina, imate 15-ak bodova vise nego sto ste stvarno zaradiuli. Samo tisina.

Zare

pre 10 godina

Ja navijam za Zvezdu ali mi je kao novosadjaninu zao sto je Vosa ovako bedno, amaterski izgubila bodove. Imala je 3 boda u dzepu ali je zaista prepotentno usla u drugo poluvreme. Sa druge strane Zvezda je pokusala juris u drugom poluvremenu i uspela da umuva onaj gol iz guzve. Od tada Zvezvdini igraci na terenu izgledaju kao da su im u svlacionici podelili plate, prosto lete po terenu, mada su u odbrani i dalje izrazito nesigurni. Na kraju sudija jeste (po obicaju) dosudio koji faul vise za NAS nego sto je trebao ali nije napravio nikakvu znacajniju materijalnu gresku tako da se moze reci da je cak dosta dobro sudio. Penal (kao i velika vecina istih) ce ostati predmet sporenja ipak mislim da je jedan od uverljivijih koji je dosudjen nasim klubovima ove sezone. Pozdrav svim pravim ljubiteljim fudbala...

Krang

pre 10 godina

A Marko, ona ruka u kupu?! Ko je to rezirao? Nadam se da ce zbog ove izjave biti suspendivan! Cestitke Zvezdi na prikazanoj igri u drugom poluvremenu!

Sasa

pre 10 godina

Covek je 200 posto u pravu. Ko nije shvatio sta je hteo da kaze neka pusti najavu utakmice na TV prva. " Vojvodina ne nastupa danas kompletna jer stoper..........., od proleca prelazi u Crvenu Zvezdu."
Ja mislim da je covek mislio na svoju i na upravu CZ.

Raša

pre 10 godina

Nikoliću, Vojvodina je više nego pošteno izgubila! Možda ćeš i biti trener Partizana (premda ne verujem) ali stidi se jer nećeš da priznaš da ste više nego zasluženo IZGUBILI!

mare

pre 10 godina

Kako nerazumijete sustinu? Nema potrebe da on gleda snimak da li je bio penal. Covek hoce da kaze da je sve bilo odluceno ranije i da je ovako moralo biti.

zemlja-nebo

pre 10 godina

Penal je sviran na osnovu simulacije prekršaja, a drugi Zvezdin gol je pao posle ofsajda Mijailovića. To nije bila režija Hičkoka nego sudije koji nije mogao da se odupre pritisku.
(Lala, 7. decembar 2013 20:20)
Prijatelju, ako ti vidis ofsajd Mijailovica kod drugog gola, na ovoj slici... Mogu slobodno da ti preporicim da posetis nego oftamologa... Ovo ne da nije ofsajd, nego...
http://img15.imageshack.us/img15/4506/cd89.png

Miki

pre 10 godina

"nesto mi smrdi da zbog onog poraza u kupu zvezda nosi 3 boda i iz novog sada!!!
(pinnbet, 7. decembar 2013 21:38)"
Pa sta je tu sporno? Hoces da kazes da je namesteno? E moja logiko!!!! Pa Zvezda je pobedosni gol dala u zaustavnom vremenu a ta cinjenica je dokaz da utakmica nije namestena, uz to golman je odbranio, ali ponavljam odbranio penal. Pa da je namesteno golman ne bi ni branio penal.

lari

pre 10 godina

Kako vas nije sramota da pljujete covjeka koji je prvi put komentarisao sudjenje? Koliko su puta ostetili Rad protiv mog Partizana i protiv Zvezde i ja nikad nisam cuo da se Nikolic zalio na sudjenje.

ex igokea mali budzet kme

pre 10 godina

tipican jsd-ovac sudije navlacile za njih a on kmeci. kontakt je bio sta glume zrtve. videcemo ga u fk raspad kad se ponovi novi pazar, cuka danas, vozdovac... itd... i kad jojic sudi penale kakav ce scenario biti. kao rasovic moracemo da analiziramo nisam video sta se desilo.

Zvezda titula jer smo najbolji

pre 10 godina

Ovaj ne moze da podnese sto je zasluzeno izgubio :) Nervira se zato sto ce preuzeti Partizan a nema vecu razliku na tabeli

Sir Giles

pre 10 godina

Osim što je Zvezda bila očajna a Voša ganjala samo kontre, penal je bio i penal je odbranjen! Ponavljam, odbranjen.
E sad što su primili gol onako amaterski jer su mislili da je sve gotovo posle penala to je njihov problem.
Ne vidim šta je sporno u Nikolićevoj izjavi ako je zaista mislio na višu silu (Boga, Iron Mana, Mandraka...). Zar bi došli u onolike šanse da je tekma bila nameštena? I gde ste videli da Zvezda ima vetar u leđa od suija? Pa onaj dečko je dobio drugi žuti, vidi se kako je ošinuo Savićevića po nozi. Je l' stvarno treba da iznesu čoveka i da ekonom pristavi žito posle faula? Ne razumem.
A da nam je liga raspala, fudbal užasan, a šmpion i prva pratilja jadni, to je jasno i potpuno slepom čoveku.
Voša j kao toliko nadmoćna da redovno dere velike pa je sad sumnjivo kad izgubi jendom posle 3 i po godine? Ma idite lečite se.

Majstor Raka

pre 10 godina

Jel to Nikolic vec poceo sa slihtanjem grobarima,ili mi se samo cini?Izgleda da se polako uhodava za novo radno mesto?!
Boze,Boze,koliko su samo svi isti,a mislio sam da je jedan od retkih cestitih i kvalitetnih trenera...izgleda da sam se prevario.

Zoran Simic

pre 10 godina

Sa ovom izjavom si uspeo da se preporucis novim gazdama, cestitam. Nije mi samo jasno zasto si se tako primio? Da li ste imali vise sansi? Da li ste igrali bolje? Da li ste imali vise udaraca na gol? Mozda vise loptu u nogama? Zvezda nije igrala Bogznasta ali i takva , kilava, vas je nadigrala.

BaneFromDaHood

pre 10 godina

Poneo se malo seljački,... Čini se kao dobar trener, ali ovakvi odgovori i ponašanje tokom utakmice su krajnje neprofesionalni :/

mr.perfect

pre 10 godina

Prvi kritikujem kada se sviraju sumnjivi penali za Zvezdu i Partizan ali sada sudija zaista nije pogresio. Marko je uvek do sada bio realan i smiren ali verovatno je pod pricom da prelazi u Partizan reagovao neprimereno. Zvezda je jednostavno bila bolji rival i zasluzeno pobedila, sa penalom ili bez njega.

Milan

pre 10 godina

Ko drugi, kazi zlatan, ako ono nije penal ne znam sta jeste. Nije lako izgubiti u poslednjem minutu, ali ocekujem da se ovaj trener kada pogleda usporeni snimak javno izvini. Ako pak to ne ucini treba ga sankcionisati zbog dizanja tenzije i nesportskog ponasanja. P.S. Ovaj bi penal i Dusko Vujosevic sudio.

enrico pallazzo

pre 10 godina

Da, neko drugi je kriv sto niste bolje primenili ovu brilojantnu taktiku: bunker sa 10 igraca i durishi loptu Shkuleticu. Bice da se Marko nasekirao jer je mislio da ce napraviti malo vecu bodovnu razliku za svoj sledeci klub... Tamo ce imati pomoc koliko god mu treba...

Uzmi saku lekkova

pre 10 godina

Covek se buni jer je igrao direktno za svoj klub JSD Partizan pa mu je krivo.Sto se penala tice treba da ga je sramota izjave ,jer po njemu penal nije bio jer mu verovatno nije izbio butnu kost,pa onda nemoze biti penal.Zanima me isto sta je ovaj tzv.trener govorio Mrdji posle utakmice.Verovatno je isao na brzi kurs kod Duleta.

Pedja

pre 10 godina

Ja bih voleo da se Nikolic izjasni ko je rezirao utakmicu. Ne vidim spornu situaciju na utakmici. Penal je cist, vidi se na usporenom snimku kako igrac Vojvodine udara sa ledja Savicevica koji je sa loptom okrenut ka golu. Znaci penal, a posto je sa ledja u sansi prekrsaj sledi i zuti karton. Penal je ionako promasen tako da kako god da je sudjeno nije uticalo na igru. Bilo je 5 ili 6 izmena, trajalo je dok su se igraci Vojvodine zalili, a onda nakon penala se ukazivala i pomoc golmanu tako da je realno bilo da se utakmica produzi 5 minuta, a ne 3. A to sto su se oni povukli i poceli panicno da ispucavaju loptu sto dalje je njihova greska.

veliki strumf

pre 10 godina

Covek je sa najboljom ekipom u ligi uspeo da osvoji samo 24 boda. Normalno da trazi izgovor za ogromne neuspehe - pa jedva je uzeo vise od pola bodova.

Californication

pre 10 godina

miki...povredio mu je sorc,cak ga je mozda malo i isprljao! Kakav crni kontak,ide ka gol aut liniji,za onakav pad se dobija zuti zbog simulacije!

pravi Nikolic je Radovac

pre 10 godina

Razocarao me Nikolic ovom izjavo, a pre par dana ko je ono rezirao, tad je sve bilo korektno, zasluzena pobeda?. Gledao sam utakmicu , Zvezda dominirala, Vojvodina se branila, iz kontri probala i uspela da pogodi. Ubedjen sam da potpisuje za Partizan ,sto je i njegovo pravo , ali nisam do sad video i cuo njegovu izjavu koja je licila samo na Zvezdino rukovodstvo i Partizan u pojedinim situacijama, kao kradja. Samo su ga povezali sa Partizanom ,a on vec poceo da kuka!

Realan

pre 10 godina

Pa nisu ni imali 3 prilike u drugom poluvremenu,kamoli zicere.U prvom su imali 2,to je istina.Nikolici,Nikolicu opet imas halucinacije...
To je bilo u reziji Mrdje,nemoj da ti je tesko da izgovoris njegovo ime.i meni bih bilo tesko da smo izgubili u 93.

deki

pre 10 godina

Da se razumemo, Nikolic je najbolji trener u SRB ali u Nemackoj na pr.mogao bi mozda da trenira mog komsiju u Stutgart Kikersima.I sada kad ovakvi umisle da su nesto....

antiSPS

pre 10 godina

ja mislim da je celo prvenstvo rezirano i to jako lose vec godinama a glavni reziser je tole , producenti djuric i oni sto stoje iza njega a svi ostali su statisti , s tim sto su najveci cirkusanti trener i igraci vecitog prvaka

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Sada je jasno da ide u Partizan.Hteo je tri ili cetiri boda prednosti.Ali i Ray Charles bi "video" da nista sporno oko penala.I eto jos se Milijas potrudio sa "pravda bude zadovoljena".

peka

pre 10 godina

pa realno rezirali su tvoji igraci,pustili su nas da setamo kroz vasu odbranu,kao sto smo mi pustili vas u kupu,vama kup,nama prvenstvo a grobarima nista,dosta je bilo njihovog lopovluka

kramb

pre 10 godina

A gde ti se golman izleteo u prazno kod prvog gola Zvezde? Ko je to rezirao. Izleteo se i u sredu u Kupu pri rezultatu 0-0, ali je Gogic promasio prazan gol, a onda Vojvodina u sledecem napadu povela, e tad je sve bilo regularno. Najtuzniji su ovi zabranjeni, dozvoljeni sto brane Vojvodinu, gde su bili pre dve godine posle finala Kupa i tad je sve bilo regularno, samo Zvezda kada pobedi sve je namesteno.

RubyRed

pre 10 godina

Moj omiljeni "stručnjak".
Nadam se da će "pojačati" Partizan, onda i ovakva raspala Zvezda je sigurno šampion.
Evo, ostali su u Kupu. Imaju put do finala bez Zvezde i Partizana.
Kolike su šanse da ga osvoji Voša ukoliko on ostane.
Pretpostavljam da vam je svima jasno.
U Nemačkoj postoji Neverkuzen, kako Vojvodinu nazvati?

Aleks

pre 10 godina

Kakva nebulozna izjava. da smo ga dali iz penala, pa i da razumem, ali ovako... Sto bre ne ispadnes frajer, sto ne pruzis ruku, bili ste ravnopravni, imali smo vise srece, izbacili ste nas u kup-u... Sto nisi frajer za toliko, da pokazes i igracima sta je fer play i kako se casno podnosi poraz? Odlican trener, ali mali covek, rekao bih. Svaka cast Vojvodini na borbenosti. Ovi moji se provukose ovog puta, valjda ce najzad shvatiti da mora "srce na teren" na svakoj utakmici.

TV Dnevnik

pre 10 godina

Jel odbranjen penal spada u tu kombinatoriku?
(goxy, 7. decembar 2013 21:27)

Spada gol za vreme treceg dnevinka.
(Captain Cally, 7. decembar 2013 23:14)

Tako je to kad čovek prati samo jedan TV kanal - onaj u sopstvenoj glavi...

Nerilov maneken

pre 10 godina

Sta je "kratko osisani" tesko ti je, obecali ti Vukovu fotelju ako uzmes 2-3 boda, a ono corak???

Jbg, ako kojim slucajem i postanes pocni da se navikavas na ono sta te ceka!

Bice to ponovo dugi, dugi grobarski period tuge na Marakani, a i na nekom drugom stadionu ako ga budu imali!!!

kosenje

pre 10 godina

E, bre Nikolicu pa nisu ovi tvoji igraci Vojvodine odbrambeni fudbaleri partizana, a fudbaleri Zvezbe napadaci Cukarickog pa da smeju da sutiraju druge po nogama.

Marex

pre 10 godina

Ajde idi sad na onu sardinu od stadiona. Tako vam i treba kad se bavite opstrukcijom igre Vojvodina imala skoro 30 faulova. Pa sta je to ragbi.

Batko

pre 10 godina

Ovaj već počeo da kmeči,a još nije ni prešao u JSD !! Kakoli će tek kada predje!
Za onu izjavu na kraju,treba ga kazniti brijanjem glave :D

aleksa

pre 10 godina

Vidi se da je vidno isfrustriran tesnim porazom. Ako se ovo sto je rekao odnosilo na penal onda i nije u pravu jer je sudija mozda trebao jos u prvom poluvremenu da svira jedan a ovo je takodje bio penal mada ga je milijas promasio pa oko toga nema diskusije ali da je sudija bio malo popustljiviji prema zvezdi bio je ali ne nesto preterano mnogo

gooodmen

pre 10 godina

tipična izjava nemoćnog čoveka! sami ste krivi što ne znate! mogli ste ali niste, zato ćutite! inače ovo je izjava u stilu Vujoševića! sprema se čovek za partizan.

Batko

pre 10 godina

A jeste i sinoc bili ovako veseli :)? Kako je sirotinji malo potrebno za Gist(ro) srecu :). Priznajte da ste ipak i dalje u komi :)))
(KK Kmekavac, 07. decembar 2013 21:08)

Momak,aj nam sad lepo reci jel tebe neko dirao??

Ma kakav Hičkok, ovo je bio naš režiser

pre 10 godina

Trener se pita kako je bilo moguće da njegovi igrači promaše pet zicera. I kako je moguće da se opet svira penal minut pre kraja pa kad levak promaši penal onda se u drugom minutu produžetka dopusti da se neko prošeta do šesnaesterca i sekund pre kraja obezbedi pobedu. Gospodine Nikoliću, vi nešto naslućujete?

Black Hawk

pre 10 godina

Realno, jesam zvezdas ali ove penale ala Barselona mrzim pa makar ih i zvezdi svirali...isto tako i one penale bez gol sansi(kao ono nebitno igranje rukom protiv Spartaka, svirano Partizanu) ali pravila su pravila...jesu losa ali to je sto je...kontakt je bio mizeran ali...nije nazalost tako ni prvi ni poslednji put da je tako...

Dzeronimo

pre 10 godina

I sad ce tastature da krenu.Svako ko nije ostrasen zna da je bio penal.Ali mi smo tastatura grobari moze nam se da kukamo ,placemo i izmisljamo stalno jer mi smo TASTATURA GROBARI!!!

delija

pre 10 godina

rezirao je bata djura,koji ti je verovatno obecao malo vece pare ako uzmes zvezdi koji bod pre nego sto za koji dan potpises za njih......

sasa

pre 10 godina

nadam se da ce otici u partizan. smesan trener sa jops smesnijom postavkom igre,ume da postavi igru na kontranapad i nista vise,cim ima brzih stopera u protivnickoj ekipi,nema gola ni pod razno. vosa je mnogo bodova izgibila,zato sto nije znala da se transformise tokom utakmice,sto samo govori o neznanju ovog nabedjenog trenera.

ti si voša ko ja što sam voša

pre 10 godina

A ja bih rekao da se to zove uzročno-posledični sklop. Na šta je Voša spala, da hrani ljude koji rade za drugi klub.

Ili promasen penal utice na rezultat?

pre 10 godina

Da sudija nije svirao penal ne bi mu se moglo zameriti,kao sto ne moze da mu se zameri sto ga je svirao.I Milijas promasio i to je to.Ne vidim nikakav veliki problem sa tim penalom.A to sto je odbrana Vojvodine zaspala na kraju,pa nije valjda sudija kriv za to?

goxy

pre 10 godina

Covek je indirektno rekao, da nisu cista posla. Kup za tri boda u prvenstvu.
(Captain Cally, 7. decembar 2013 19:39)

Jel odbranjen penal spada u tu kombinatoriku?

stidi se

pre 10 godina

Marko pobogu pa nisi još ni došao a već te naučili mrziš i truješ!? Penal je bio 1/1 a i da nije bio Zvezda ga nije iskoristila, već kasnije dala gol u nadoknadi iz solidne akcije. Sam si sebi režirao bunker jer da si se otvorio bolje bi prošao kao u kupu jer je Zvezdina odbrana kriminalna.

zlocko

pre 10 godina

Pa ako je tako,kao sto Marko kazes,propitaj tvoj navalni red. Niko drugi nije mogao da omasi sveukupno 5 zicera ( ja ne videh tol'ko,al' 'ajde ).

luka delija

pre 10 godina

Kada Nikolic pogleda spornu situaciju vidjece da nije u pravu,posto ga smatram za pravog sportskog radnika ocekujem i neku vrstu izvinjenja,a nije bilo povika sa njegove strane na sudjenje kada nije sviran penal za Zvezdu u kupu iako bi nas mislim i tada dobili bez problema

Наш фудбал с муком се гледа

pre 10 godina

Е, не слажем се! Онај пенал је постојао, видело се тек после изјава тренера на тв преносу био је снимак из камере која је снимала са леђа да је одбрамени играч Воше ударио Савићевића, с тим што је овај пао мало театрално. Али да га је ударио ногом по боку јесте. Драго ми је што је Милијаш промашио пенал и што је 2. Звездин гол био регуларан.
Не волим такве оптужујуће изајаве наших тренера, живе у теоријама завере. Могао је да каже да ће погледати ТВ снимак и дати свој суд и да ако мисли да су оштећени да се жали Заједници суперлигаша. Доста тог глупог сленга, помињања "неких" људи, "неком" смета, теорија завере. Шта ти смета реци и истерај код званичног органа! Жали се на прави начин.

Ryber Palunko

pre 10 godina

S ovakvim timom Vojvodine si 5. na tabeli. To je tvoj potpis. Lako je bilo trenirati Rad, čije su ambicije više vezivane za prelazne rokove, no za stanje na tabeli. Groblje, ako uzmete ovoga, 'bye-bye' titula, ali ćete se zato naslušati isprika.

Bastinado

pre 10 godina

Kanda je i tebi Vojvodina usputna stanica!? A ovde se gradiš da ti srce puca! Da te je imalo briga za naš tim, ne bi se ni pitalo 'gde će Marko Nikolić', već bi ostao i vodio ekipu. Problem je u tome što si potcenio Zvezdu nakon tri laka poluvremena, jer u drugom nisi ozbiljnije (izuzev šuta Škuletića glavom) prešao centar!
Peti si na polusezoni i tu bar znamo čija je to režija - TVOJA! Voša nije Rad, pa da se svi divimo 'uspesima' s mladom ekipom, jer u Voši treba makar malo više, a tvoje više je mesto broj 5, moj gari. O tome ti vodi računa.

niks

pre 10 godina

Sad i Nikolić vidi da Tole sređuje. Ovi iz Zvezde se isto bune protiv Toleta jer ne žele da im više namešta titule, penale na 18, tri penala protiv Čuke...

b92 posetilac

pre 10 godina

Neverovatno da je veoma mali broj komentara pogodio na sta je Nikolic aludirao svojom izjavom. Akcentovao je dogovor uprava tj. nekolicine igraca Vojvodine koji su tu zloupotrebljeni.

Monteri iz Jajca

pre 10 godina

Nerazumem nista, u jednoj recenici kaze da je neko drugi izrezirao utakmicu i da su promasili mnogo zicera. Pa sto niste napunili boraniju pa neka rezira ko god hoce! Najperspektivniji mladi stucnjak a nivo za seosku ligu!

jeste penal,nije penal,e srbijo

pre 10 godina

Pacenici se prepucavaju oko zvezde i partizana a nemaju za cigare dok ovi po kafanama-pardon splavovima piju pica od 100 evra,a ne znaju da hodaju po zemlji.

s t v

pre 10 godina

Pa sta treba da mu slomi nogu da bi bio penal
(Miki, 8. decembar 2013 09:33)

Daleko bilo. Dovoljno je da trči pored zvezdinog igrača. Još ako ga pogleda...