Fudbal 137

Subota, 31.08.2013.

16:59

Zvezda slavila u Kragujevcu - 2:0

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Radničkog u Kraguejvcu 2:0(1:0) u meču četvrtog kola Jelen Superlige.

Zvezda slavila u Kragujevcu - 2:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

137 Komentari

Sortiraj po:

Kure

pre 10 godina

Kakva je samo trenerčina ovaj Ivančević. Za sedam dana naučiti ekipu da igra fudbal, da se bore, da uklizavaju, da ulaze u duele.....svetla budućnost je pred njim....a o suđenju da ne pričam - 55 prekršaja, to je bre nenormalno, zato nam se i dešavaju i Tun i Crno More i Luda Šuma.....

ckeza

pre 10 godina

Bas se vi razumete sta je ofsajd.
Mrdja je bio ali nije uticao na igru,nije pipnuo loptu.
Kasalica nije bio u ofsajdu zato je i cist gol kao suza.

SaleBralee

pre 10 godina

I prosle sezone se mnogo puta mogla cuti ta cuvena recenica, koja glasi "Dajte Zvezdi titulu da ne igramo dzabe", pa na kraju opet nekako ista zavrsi na jna. Ccc... Svaka, ali SVAKA pobeda Zvezde je "neregularna", a grobari napaceni? Pa mene bi bilo sramota. Koliko god da navijam za neki klub, stvari gledam objektivno! E to je ono sto vi nemate! Razmazili ste se prethodnih godina, pa samim tim, po vama, regularno prvenstvo je iskljucivo ono koje vam i pripadne! Jadno...

Miki

pre 10 godina

"Za sve fufbalske analfabete. Ofsajd je bio kod prvog gola, a sad cu reci i zasto. U trenutku kada Milijas sutira loptu, Mrdja je korak ispred odbrane, a Kasalica koji je iza Mrdje nije. Sudija je duzan da odmah dize zastavicu jer se u tom momentu ne zna ko ce na loptu od njih dvojice da ide. Mrdja utice na igru time sto je iza odbrane i iako Kasalica koji daje gol nije, sudija je istog momenta morao da podigne zastavicu kada je video Zvezdinog igraca u ofsajdu. Pasivni ofsajd nema veze sa ovim slucajem. To je potpuno drugacija situacija, kada lopta ide u suprotnom pravcu od igraca koji je iza odbrane, i taj ne utice na igru. Nadam se da sam bio jasan.
(nemanja, 31. avgust 2013 21:27)"
Ti decko nemas pojma. Bravo za sudiju koji je sacekao da vidi ko ce doci do lopte. Najvise gresaka sudije prave kada odmah podignu zastavicu i pametno je sacekati. U ovom slucaju sudija je pravilno postupio i sacekao da vidi sta ce se desiti, kako Mrdja nije dotakao loptu vec Kasalica koji nije bio u ofsajdu gol je regularan. Da je podigao zastavicu ne bi mu niko zamerio.

macke

pre 10 godina

jeste bio ofsajd i kad je jagodina dala gol, ali i kad je nine dao prvi gol! svake nedelje gol iz ofsajda! ako nije ofsajd onda penal za zvezdicu! brukaaaaa

Bilo nekad

pre 10 godina

@oBareni skroz

Tačno, bio je Bari kao i Tokio, nekad.
Neko je bio prvak Evrope i sveta u fudbalu, nekad.
Partizan, neće.
Nikad.
Mogao je 1966-e, kad je imao najjači tim u svojoj istoriji, ali nije hteo.
Bile slađe Adidasove i Pumine pare.
C'est la vie.
Nekom za uspomenu lopta iz prve runde lige šampiona, nekom trofeji evropskog i svetskog šampiona.
Svakom svoje.

Banja Luka

pre 10 godina

Cist ofsajd kod prvog gola. Sudija je trebao odmah prekinuti igru, dodijeliti tri crvena kartona Zvezdinim igracima, pucati u nogu Daudi, iskljuciti cijelu Zvezdinu klupu, svirati penal za Partizan, suspendovati Tun iz Evrope narednih 27 godina i Zvezdu novacno kazniti sa 26.568.999 evra. Sramota sta se radi u srpskom fudbalu!

tuga cemer i jad

pre 10 godina

klasika za sudjenje kod nas, zato ovo sto se igra kod nas i nije fudbal

50-60 faulova, seckanje igre - setite se ere derbija pre par godina kada su igrali Koroman i ekipa: sudije pod strahovitim pritiskom, urla se na njih, unose mu se igraci u facu svakih 5 minuta, on cuti prvo poluvreme, i secka igru kako neko legne na zemlju, da ne talasa.

Onda, u drugom poluvremenu podeli 3-4 zuta kartona, 'trenira strogocu' kada nije u opasnosti da mora da pokaze drugi zuti i crveni, samo da se utakmica zavrsi, mislim da je jedno vreme skor bio 2-7-0 za Partizan, ili tako nesto, nereseno, 'svi zadoovljni' - nema porazenih...

nemanja

pre 10 godina

Za sve fufbalske analfabete. Ofsajd je bio kod prvog gola, a sad cu reci i zasto. U trenutku kada Milijas sutira loptu, Mrdja je korak ispred odbrane, a Kasalica koji je iza Mrdje nije. Sudija je duzan da odmah dize zastavicu jer se u tom momentu ne zna ko ce na loptu od njih dvojice da ide. Mrdja utice na igru time sto je iza odbrane i iako Kasalica koji daje gol nije, sudija je istog momenta morao da podigne zastavicu kada je video Zvezdinog igraca u ofsajdu. Pasivni ofsajd nema veze sa ovim slucajem. To je potpuno drugacija situacija, kada lopta ide u suprotnom pravcu od igraca koji je iza odbrane, i taj ne utice na igru. Nadam se da sam bio jasan.

La Piovra

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu sa kolegom, obojica navijamo za Zvezdu. Pohvalio bih sudiju zato sto je pustao malo ostriju igru i nije je seckao. Jedino mislim da onaj 164-ti faul nije postojao. Prelepa igra sa obe strane ali je surovi kvalitet prevladao i zasluzeno pobedio. A koliko juce sam gledao Bajern- Celzi, utripovao sam da se radi o fudbalu ali vidim da su oni igrali neki totalno drugi sport.
(Pohvala za sudjenje, 31. avgust 2013 20:47)
Gledao si utakmicu sa kolegom i navijate za zvezdu.I tako ti nahval sudiju. A sta kaze kolega .

Vuk

pre 10 godina

Partizan šampion!!! Lupaj recke (Sale, 31. avgust 2013 17:47) Danas sam bio na pijaci.kupio sam seme da posadim malo deteline u dvorištu,a posle sam ručao punjene tikve sa paštetom od tune.prijatno i vama grobari!(slobinator, 31. avgust 2013 20:39)

Jesi zalio sve to bordoom i dodao rena?

Baja

pre 10 godina

Slucajno naleteh na ovo, http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Luković ,pritom tim ide na mini pripreme sto je danas potvrdjeno,ali spisak jos nije objavljen,vec ce biti naknadno...

Samo jedno ime znam, Karadzic Tomislav

pre 10 godina

Tole je iskusno najavio povlacenje i namestio vam pobedu da se opustite. U sledecoj sve po starom, pada berba usiju :).

zvezdas

pre 10 godina

Sta je sa publikom u Kg-u? Poluprazan stadion,istok i zapad nam se ne odazivaju na pozive, prosao sam celu Srbiju, nigde nemamo manju podrsku.

Ryber Palunko

pre 10 godina

55 faulova! 24 Radničkog, 31 Zvezde. Pa sudije, imate li vi ikakav osjećaj za fudbal!? I onda se pitamo zašto je ovakva igra? Pa kad da igraju!? Prekidi bez prestanka! Ma ja se čudim kako iko uopšte i postigne koji gol u 20 minuta efektivne igre. Tvrdim da su makar 2/3 prekršaja na našim terenima obična gluparija. Pa nije pod obavezno, čim se neko strovali na travu svirati prekršaj. Nek' leže, veoma će brzo zaključiti da od tog nema vajde i igrati fudbal, onoliko koliko znaju, ali 55 faulova...čista NULA za sudije. Nuletina! Fudbal je 'duel-sport', a ne 'kontakt-sport', zapamtite to il' se prekvalifikujte za košarku pa svirajte do mile volje.

znaci vazi

pre 10 godina

i posle PET GODINA se pominje ofsajd MIlijasa u Kup utakmici - greska, da, ali su 3 igraca bila u pasivnom ofsajdu, sudija ima opravdanje za gresku.
U utakmici u kojoj je Partizan demolirao Zvezdu, gde nije prosle pola terena, osim ta tri puta za petnaest minuta kada je izbunarila tri gola iz guzve, nikakve igre, nikakve koncepcije.
I taj gol ne bi nista promenio, opet biste igrali pretkvalifikacije za ligu Evrope i ispadali u sezoni kupanja.
A od tad najmanje PET STOTINA tezih gresaka od ovih na stetu Zvezdinih protivnika, ali ne, za te greske 'slepi kod ociju'.
Jedva cekam da ode Tole, pa sa ovim kupljenim Čovićevim titulama koje vam inace 'ne trebaju', da imate vise sanse da vasd deru po Evropi, kao sto za malo da ipadnete na islandskoj livadi, da je bilo sudijske pravde.

andra

pre 10 godina

Ali cuj ove kalimero zvezdase, vecito nezadovoljne i kad pobede! Sad im smeta sto se Radnicki borio danas vise nego protiv Partizana proslo kolo, pa sta sad ako su proslu utakmicu odigrali lose treba i sad tako, da ispostuju vas, ne razumem?! Onda sledece kolo isto tako navijaci Rada bi mogli reci "vidi ovaj Radnicki nije se oznojio protiv vecitih a ovde lome noge", boze koje vi rezone i izjave imate to je za rubriku verovali ili ne! I ne znam ko ovde paranoise, vi koji i dalje pominjete 5:1 Partizana (na svom stadionu) protiv Kragujevcana ili navijaci Partizana koji imaju i nemaju osnova da pricaju o eventualnom ofsajdu Mrdje. Ako mozete da tvrdite da vi ne biste skakali da je Partizan tako dao gol, a poznato je kako se vi hvatate i za najsitnije i totalno nebitne detalje, budite iskreni pa recite da biste cutali. Svaka cast na pobedi i to je sve, nema potrebe za daljom raspravom.

Mikan

pre 10 godina

Mislim da su navijaci Zvezde i Partizana totalno na krivom putu, sto neko ne prica o kvalitetu fudbala kod nas, evropskim utakmicama ... Mrdja, ofsajd, Novi Pazar, ma dajte bre ... To je sve zavesa iza koje se igra predstava ... Zato ljudi pustite tu medjusobnu mrznju i razmislite kad ste poslednji put stvarno mogli da se radujete zbog svojih timova ...

Delija

pre 10 godina

Danas ovi ginuli a proslu utakmicu setali.Nije ni cudo.Trener Radnickog Radmilo Ivancevic. Hteo je proslo kolo da podigne moral svom nekadasnjem timu pred utakmicu u Tunu.E pa zato grobari ispadoste jer u svakom timu imate svog trenera ili pozajmljene igrace.Jos kada se na to doda vas bivsi predsednik onda je utisak kompletan

SmederevoNavijaZaZVEZDU

pre 10 godina

A grobarima krivo što je bilo sve regilarno? Oni navikli na greške, pa im čudno.
Kako smo igrali prvih 30 minuta, tako smo trebali ceo meč, i bilo bi najmanje 0:5! Mislim da treba da dobije šansu Arauho. Dauda umesto Mrđe, zamena Onjilo. Savićević više da ulazi u igru, i eto nama titule!

Za promenu bi vi malo mogli da naucite, a ne da uporedjujete neuporedivo.

pre 10 godina

naucio kg da igra od prosle nedelje,jako interesantno...ovima ni danilo grujic nece pomoci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 31. avgust 2013 18:19)

Nema to nikakve veze sa KG, videces i sam kad dodje derbi... Problem je sto vi mislite da ste jaci nego sto realno jeste.

Objašnjenje

pre 10 godina

Šta to reče trener Radničkog:"Izginuli smo na terenu!". Ja ću samo da konstatujem da je šteta što niste izginuli tako prošlog vikenda u Beogradu protiv Partizana, već uvek ginete isključivo protiv Crvene zvezde. Mislite da se to ne vidi.

Crvena Zvezda

pre 10 godina

Koliko grobara koji ne znaju najosnovnija fudbalska pravila,tastatura navijaci koji nisu sutnuli loptu u zivotu.Inace bravo Zvezdo,solidna igra i sigurna pobeda.Dauda ce tek pokazati koliko vredi,definitivno nas najbolji napadac.Idemo po titulu Zvezdo

A?

pre 10 godina

@nex...Covek u komentaru ni jednom recju ne pominje grobare! Nigde! E, to su kompleksi, pradeda, deda, otac, pa ti.... Bolece vas uvek!

eee

pre 10 godina

Regularno je prvenstvo dok god Zvezda pobedjuje... Nije bitno kako!!!
(Mile Tranzicija, 31. avgust 2013 19:08)
A kako je to Zvezda pobedila danas?

Pohvala za sudjenje

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu sa kolegom, obojica navijamo za Zvezdu. Pohvalio bih sudiju zato sto je pustao malo ostriju igru i nije je seckao. Jedino mislim da onaj 164-ti faul nije postojao. Prelepa igra sa obe strane ali je surovi kvalitet prevladao i zasluzeno pobedio. A koliko juce sam gledao Bajern- Celzi, utripovao sam da se radi o fudbalu ali vidim da su oni igrali neki totalno drugi sport.

slobinator

pre 10 godina

Partizan šampion!!! Lupaj recke
(Sale, 31. avgust 2013 17:47)
Danas sam bio na pijaci.kupio sam seme da posadim malo deteline u dvorištu,a posle sam ručao punjene tikve sa paštetom od tune.prijatno i vama grobari!

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 10 godina

čist ofsajd!
sudija je, zbog toga, morao da dodeli crvene kartone kasalici i mrđi, održi oštru vakelu zvezdinom stručnom štabu, i da svira penal za partizan!
a za ono što sam se cimao da zovem četvrtog sudiju da ga upozori da momentalno prekine zbog gnusnih laži ispisanih o meni - taj će pištaljku videti samo na slici, ili na jna, ako bude dobar...
tomislav plemeniti karadžić

zeljko

pre 10 godina

pedja.
o kojoj klasi pricas?Dauda je dao gol kao sto bi svaki napadac dao a pre toga je promasio sa metar.porediti njega i Ninkovica je nerealno jer je Ninkovic najbolji igrac u Srbiji.uzivanje je gledati nejegovu igru a druga stvar je sto nema sa kim.Mrdja je kvalitetniji igrac od daude pokretljiviji i veci radnik.kad tad ce proraditi.pustite te price jedan gol neznaci nista.

Shecky

pre 10 godina

Slazu se kockice polako, ali par stvari mi nije jasno:
- zasto se forsira Milijas 90min. kad evidentno ima snage za 50ak
- ako Krneta ima prednost nad Omegom zbog kvaliteta(zvuci neverovatno), dragom Omegi savetujem da razmislja o drugom pozivu ..
- zasto Mrdja od starta kad Dauda brzi, jaci u boljoj formi, uigraniji sa ekipom, konkretniji i korisniji?

Ali, kao sto rekoh, slazu se kockice lagano...

objektivnost i kod očiju slepilo

pre 10 godina

Tumačenja pravila 'objektivnih' Zvezdaša:

- kada postižu golove iz ofsajda, to su sve 'pasivni' i samo oni poznaju najnovije preporuke i pravila

- kada im poklanjaju penale u sezoni kupanja u Evropi, onda se 'tako sudi' po Evropi, nisu to pokloni

- kada njihov golman redovno vadi lopte koje su prešle gol liniju pola metra do 1 metar, nije gol, zato što je brzo izvadio loptu

- poništen gol velemajstora MIlijaša u kup utakmici pre 5 godina najveća je nepravda nanesena u istoriji fudbala, oni su zgrošeni dan danas

- prošla sezona (kao i sve ostale) je bila posebno regularna i svi ti crveni kartoni i zvezdanaesterci u zaustavnom vremenu (a ponekad i u 99. minutu) su 'slobodno sudijsko uverenje'

- kada njihovi igrači na gol linijama brane gol rukama, to je 'prirodan položaj ruke'

itd itd

gogi

pre 10 godina

(Sabre, 31. avgust 2013 19:05)

Rutinska pobeda? Pa mi se rodjace raspadamo, ja ne znam kakav si ti fudbal gledao alo ovo ni na sta ne lici.. Sa ovom igrom ne treba ni da trazimo titulu, neka je osvoji i Donji Srem, ako ovako nastavimo da igramo, nismo je zasluzili.

Ugly Past

pre 10 godina

Umbro, kako Zvezda moze razbiti drugi srpski klub za Srbiju? Boze arogancije. Neki od nas navijaju i za "male" klubove. Ja iz Beograda takodje.
(Dejan, 31. avgust 2013 18:48) Burazeru, to je antigrobarski komentar. Oprostićemo i tebi ružnu prošlost, dođi na Marakanu.

my way

pre 10 godina

Bez bilo finansijskog bilo sportskog razloga Zvezda se lisila Barkosa, Klea i Oumarua, sad kazu moze da ide Dauda. I to navodim samo napadace, o ostalim promasajima koji su ostetili i kvalitet tima, ali i kasu da ne govorim. Prestanite sa glupostima, ljudi!

Delija

pre 10 godina

Regularno je prvenstvo dok god Zvezda pobedjuje... Nije bitno kako!!!
(Mile Tranzicija, 31. avgust 2013 19:08) a kako smo danas pobedili? Ako ciljas na sudjenje jedino je sporno sto je igrac Radnickog dobio zuti a ne crveni karton kada je kasalicu rukom udario po ledjima a bio je poslednji igrac odbrane! Ako ciljas na neko pustanje onda se decko ti jednostavno ne razumes u fudbal! E sad nastavi da places !!!

Wllaxy

pre 10 godina

Звезда води после чистог офсајда. БРАВО!!!! Толе опове
(Славко, 31. avgust 2013 17:25)

Jasno mi je da ne znas pravila ali se nadam da znas da citas i da ces moci da iz sledeceg razumes sta je ofsajd i da ono definitivno nije bio ofsajd!!!

"Ako je lopta upućena igraču koji je u ofsajdu, a on očito pokazuje da ne namerava igrati loptom ili ometati beka u dobijanju poseda lopte nazad, tada se ofsajd ne dosuđuje, a neki drugi igrač slobodno može igrati loptom te, naravno, dodavati se, pod uslovom da nema ofsajda."

Valjda si sada uspeo da razgranicis zasto ono nije bio ofsajd...

Dominatori

pre 10 godina

Zanimljivo... Prosle nedelje se kragujevcani sklanjali sa terena a sad ginu? Slucajnost ili ne?
(Mrtvac, 31. avgust 2013 18:38)

Ma protiv vas svi ginu. Jednostavno, ljudi shvate da nisu nista gori, da mogu do pobede i oderu vas.

Pedja J7

pre 10 godina

Dauda je za Mrdju DROGBA!
Najveca greska je sto je potpisan Mrdja, samo zauzima mesto mladjima koji bi trebali da dobijaju sansu. Cak je i Onjilo bolji od njega.

Bitno da ce po medijima da se gura prica kako mesto "nasoj deci" zauzima Dauda - koji je blago receno KLASA za ostale, osim za Ninkovica...

dauda!!!

pre 10 godina

samo bi idiJot prodao Daudu. najbolji nas napadac, a i u Srbiji. nije on kriv sto kreteni ne umeju da zavrse akciju kad im ostavi loptu na tacni...
pokazao je kako je hladnokrvno istrcao kontru i matirao golmana

fringe

pre 10 godina

Ovo se moze nazvati u neku ruku rutinskom pobedom mada nije bilo lako. Nego primetno je da se popravio Radnicki naprasno od prosle utakmice. Nista vam to ne vredi 2:0 rodjaci. Ma ni sudija nije mogao nista da pomogne. Jos jedna pobeda i titula...

dzukac

pre 10 godina

Ako je verovati neformalnom udruženju građana ''grobari tastatura'' od 55 golova Crvene Zvezde prošle sezone bar pola je bilo neregularno, dok je svih 71 Partizanovih bilo regularno a i svaki koji je poništen je bio regularan. Nisam siguran ali mislim da se to zove kolektivna paranoja...

BillY PITON = ANTI TOPALOVIĆ

pre 10 godina

Tanko i ne baš ubedljivo , žao mi je što je tako , ali nade ima - vidi se neki sistem . Kondicija, kod većine igrača evidentan problem . Milijaš se stvarno trudio i povremeno jedino on nekako " povezivao igru " , makar i onim dugim loptama. Najbolji utisak su ostavili FIZIČKI NAJSPREMNIJI - Kovačević ( zaslužan za drugi gol kada je presekao akciju Radničkog i baš povukao napred u kontru ), Lazić , tu su negde i Vešović , Kasalica , Pečnik i Petković , Milijaš ( igrao na " htenje i volju ") ; Solidni - Dauda ( dao gol i opet asistirao Pečniku ) , Luka Milunović i NINKOVIĆ ( koji evidentno ZNA , ali nema snage ) ; Kod Mrđe TREBA STRPLJENJA - dugo nije igrao ( mi Zvezdaši smo u prošlosti bili malo nepravedni prema njemu ... samo malo strpljenja !!
Strpljenje i rad su rešenje za OVAJ TIM - koji traži vreme da se uigra ! I NAJZAD POVEDITE RAČUNA O KONDICIONIM TRENINZIMA = MORAJU ZNALCI DA BUDU DOVEDENI u klub !! KVALITET (rada) PRE KVANTITETA !

Nikola BG

pre 10 godina

Zasluzena pobeda,ali u dalje mora da se radi,ima dosta pogresnih pasova i loseg pregleda igre,previse dodavanja pored aut linije. Ipak raduju igre pre svega Mijailovica i Ninkovica.Pecnik iako je pomalo spor ima dobar sut.Da li smo konacno shvatili da je Nikola bolje resenje od Mladenovica koji je tragican kao i da Krneta ,zbog kojeg se plasim posle svakog centarsuta i skoka,ne treba ni na klupi da bude.Protiv Srema ubaciti Rajkovica na gol ,Arauha i Petkovica u odbranu da vidimo sta mogu. Mrdja i dalje trazi formu Dauda moze i mora bolje sve u svemu moramo konstantnije igrati ne da padamo povremeno tokom utakmice i branimo se da bi cuvali 1:0.Podrska Slavisi Stojanovicu.

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Mrdja je bio u pasivnom ofsajdu (mogao je a i nije morao da svira ofsajd), ali zato je apsolutno morao sudija da pokaze crveni karton igracu Radnickog koji je sa ladja oborio Kasalicu i pri tom bio poslednji igrac odbrane! Ovo sam bio napisao u 30min, a objavljujete bezvezna prepucavanja, a nije prvi put da ne objavljujete komentar bez razloga. Ako nego izgubi vreme da nesto napise mogli bi da ga ispoatujete! Hvala

Sabre

pre 10 godina

Grobari dragi, znamo da nije lako kada znate koliko ste ocigledno namestili prvu utakmicu u sezoni.. bedak je to, kad imate i malo integriteta, jbg. Ali to ne znaci da sada morate svaku nasu utakmicu da budete neobjektivni da bi vam bilo lakse.. ovo kod prvog gola se zove -pasivan ofsajd- proverite malo po netu sta je to, ako ne znate. Da vam pomognem - kada covek koji nikako ne utice na igru bleji u ofsajdu, gol je sasvim regularan, tako da mozete da odmorite navijacke prstice malo.

Inace, rutinska pobeda, i Dauda jos jednom dokazao da je klasa za neke tamo mrdje i onjile.. nadam se da on ostaje a da cemo se resiti kad-tad svih tih kvazi-fudbalera.

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

4-4-2 ... do Beograda.
Daleko od toga da blistamo. Ali ipak treba biti zadovoljan formacijom. Počinje da liči na nešto.

devil him self

pre 10 godina

dobro smo otresli najvecu partizanovu filijalu u nasoj ligi.prosli vikend isti ovi igraci radnickog su se saplitali o loptu, promasivali penale, izgubili 30-40 lopti na svojoj polovini, svojski se trudili da naprave 3-4 penala, danas, vecina njih ide posle utakmice sanama u kadu sa ledom na oporavak, koliko su poginuli.doci ce i tome kraj, nadam se da danas u kasnim satima potpisujemo lukovica, mali petkovic bomba od igraca, cekamo na zimu abubakara i oporavak lazovica,bice ovo strasna ekipa-za respekt.svaka cast upravi za strasan prelazni rok, naravno najvecem gospodinu COVICU hvala do neba za sve... AJDE IGRAJ I BORI SE.....

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Milan,


Kako da ne.Samo si ti video ofsajd. A tri penala za Radnicki i dva crvena za igrace Zvezde to nisi video.I jos crveni pomocnom treneru Zvezde na parkingu ispred stadiona dva sata pre pocetka utakmice

HanSolo

pre 10 godina

Haha, velika stvar.. I vi i Partizan "vladajte" U Jelen "super ligi" ali ja na stadione neću doći sve dok se igra fudbal opel a ne ovako kao na poljani sa drugarima.. Jad od fudbala..

Dejan

pre 10 godina

Umbro, kako Zvezda moze razbiti drugi srpski klub za Srbiju? Boze arogancije. Neki od nas navijaju i za "male" klubove. Ja iz Beograda takodje.

Zipo

pre 10 godina

Grobari, vas zastitni znak je da vise puta ponovljena laz postaje istina, tj vi tako mislite. Mozete ponoviti da je bio ofsajd ili da su igraci Zvezde sa cipovima u glavi satelitski bili navodjeni u toj akciji, podjednako je istina i jedno i drugo. Vidim, vec ste zaboravili Novi Pazar...

Kakav bre ofsajd

pre 10 godina

Kasalica nije bio u ofsajdu jer je Mrđa bio dva santimetra ispred njega. Mrđa jeste bio ali on ne utiče na igru UOPŠTE. Nije trčao prema golu, nije plašio golmana, nije pokazivao nikakvu nameru, nije ništa. Spalević jeste bio u ofsajdu samo zato što je Gogić to svirao a nije bilo ni ponovljenog snimka. Ono što nije snimljeno, nije se ni desilo.

Zvezdinjo

pre 10 godina

Da vas ne cujem,nije bilo ni govora o ofsajdu, bio je samo pasivan, znaci cist gol... A ovi sto traze link treba samo da ukucaju arena sport 1 live i eto ti linka.. Pozzz za sve zvezdase!!!

sweeper

pre 10 godina

Nisam od Mrdje ocekivao cuda al' da je ovako los... Momak ne moze loptu da obradi. Da igra protiv Zvezde verovatno bi dao gol preko onog drveta Krnete...

Andra

pre 10 godina

Zasto je doveden Arauho ako nece odigrati ni minut? Toliko se pricalo i najavljivalo o njegovom dolasku, i sta sada? Ovako moram da sterpim svaki put kad Radnicki predje pola terena...niste mi jasni, ali ajde

Ratko

pre 10 godina

Dobra igra obe ekipe prava utakmica na krv i noz. Zvezda zasluzeno vodi iz prelepog gola Kasalice u stilu Bundes Lige, dok Kragujevcani nisu iskoristili dve strasne sanse za izjadnecenje. Ako Zvezda ne zabije drugi gol vrlo lako se moze desiti da bude nereseno na kraju. Vidi se da je ekipa Radnickog orna i sveza da stisne Zvezdu a gostujuci u proslom kolu su odmorili ekipu i igrali sa vecinom iz druge postave, tako da su danas vrlo opasni. Nakon meca sa Hrvatima nadam se odlasku Toleta i Sinise pa da nam i reprezentacija zaigra vrhunski. Crni oblaci se polako razilaze nad fudbalskom Srbijom.

nex

pre 10 godina

Da vas ne cujem,nije bilo ni govora o ofsajdu, bio je samo pasivan, znaci cist gol... A ovi sto traze link treba samo da ukucaju arena sport 1 live i eto ti linka.. Pozzz za sve zvezdase!!! (Zvezdinjo, 31. avgust 2013 17:22)

Vama su poceli da se prividjaju grobari. Odlepili ste skroz.

Aleksandar

pre 10 godina

@roj

je l' Mrdja dao gol ili Kasalica? Kad je Jagodina dala gol niko se nije žalio zbog igrača Jagodine koji je bio u ofsajdu, a sad ti smeta što je Mrđa u ofsajdu?

MomaSRB

pre 10 godina

Mrdja bio u ofsajdu (roj, 31. avgust 2013 17:23) Ali Kasalica NIJE!!! Pre nego sto krenete da se blamirate i da lupate, procitajte pravila u fudbalu! Da je Mrdja kojim slucajem dodirnuo loptu, onda bi bio ofsajd, a ovako GOL JE CIST KAO SUZA!!!

Mile

pre 10 godina

Kakva parodija! Delije prekidaju mec porukama Savezu, a pritom Zvezda vodi 1:0 golom iz ofsajda po ko zna koji put!!! Od blata ćete vi Toleta praviti!!!

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Crveni karton iz sudijskih udzbenika! Kasalica ima otvoren put pravo na gol, poslednji igrac odbrane ga saplice i vuce istovremeno sa ledja. Za to zuti karton?!

Zvezdinjo

pre 10 godina

Da vas ne cujem,nije bilo ni govora o ofsajdu, bio je samo pasivan, znaci cist gol... A ovi sto traze link treba samo da ukucaju arena sport 1 live i eto ti linka.. Pozzz za sve zvezdase!!!

Andra

pre 10 godina

Zasto je doveden Arauho ako nece odigrati ni minut? Toliko se pricalo i najavljivalo o njegovom dolasku, i sta sada? Ovako moram da sterpim svaki put kad Radnicki predje pola terena...niste mi jasni, ali ajde

Pedja J7

pre 10 godina

Dauda je za Mrdju DROGBA!
Najveca greska je sto je potpisan Mrdja, samo zauzima mesto mladjima koji bi trebali da dobijaju sansu. Cak je i Onjilo bolji od njega.

Bitno da ce po medijima da se gura prica kako mesto "nasoj deci" zauzima Dauda - koji je blago receno KLASA za ostale, osim za Ninkovica...

Zipo

pre 10 godina

Grobari, vas zastitni znak je da vise puta ponovljena laz postaje istina, tj vi tako mislite. Mozete ponoviti da je bio ofsajd ili da su igraci Zvezde sa cipovima u glavi satelitski bili navodjeni u toj akciji, podjednako je istina i jedno i drugo. Vidim, vec ste zaboravili Novi Pazar...

Sabre

pre 10 godina

Grobari dragi, znamo da nije lako kada znate koliko ste ocigledno namestili prvu utakmicu u sezoni.. bedak je to, kad imate i malo integriteta, jbg. Ali to ne znaci da sada morate svaku nasu utakmicu da budete neobjektivni da bi vam bilo lakse.. ovo kod prvog gola se zove -pasivan ofsajd- proverite malo po netu sta je to, ako ne znate. Da vam pomognem - kada covek koji nikako ne utice na igru bleji u ofsajdu, gol je sasvim regularan, tako da mozete da odmorite navijacke prstice malo.

Inace, rutinska pobeda, i Dauda jos jednom dokazao da je klasa za neke tamo mrdje i onjile.. nadam se da on ostaje a da cemo se resiti kad-tad svih tih kvazi-fudbalera.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Milan,


Kako da ne.Samo si ti video ofsajd. A tri penala za Radnicki i dva crvena za igrace Zvezde to nisi video.I jos crveni pomocnom treneru Zvezde na parkingu ispred stadiona dva sata pre pocetka utakmice

Ratko

pre 10 godina

Dobra igra obe ekipe prava utakmica na krv i noz. Zvezda zasluzeno vodi iz prelepog gola Kasalice u stilu Bundes Lige, dok Kragujevcani nisu iskoristili dve strasne sanse za izjadnecenje. Ako Zvezda ne zabije drugi gol vrlo lako se moze desiti da bude nereseno na kraju. Vidi se da je ekipa Radnickog orna i sveza da stisne Zvezdu a gostujuci u proslom kolu su odmorili ekipu i igrali sa vecinom iz druge postave, tako da su danas vrlo opasni. Nakon meca sa Hrvatima nadam se odlasku Toleta i Sinise pa da nam i reprezentacija zaigra vrhunski. Crni oblaci se polako razilaze nad fudbalskom Srbijom.

Kakav bre ofsajd

pre 10 godina

Kasalica nije bio u ofsajdu jer je Mrđa bio dva santimetra ispred njega. Mrđa jeste bio ali on ne utiče na igru UOPŠTE. Nije trčao prema golu, nije plašio golmana, nije pokazivao nikakvu nameru, nije ništa. Spalević jeste bio u ofsajdu samo zato što je Gogić to svirao a nije bilo ni ponovljenog snimka. Ono što nije snimljeno, nije se ni desilo.

sweeper

pre 10 godina

Nisam od Mrdje ocekivao cuda al' da je ovako los... Momak ne moze loptu da obradi. Da igra protiv Zvezde verovatno bi dao gol preko onog drveta Krnete...

dzukac

pre 10 godina

Ako je verovati neformalnom udruženju građana ''grobari tastatura'' od 55 golova Crvene Zvezde prošle sezone bar pola je bilo neregularno, dok je svih 71 Partizanovih bilo regularno a i svaki koji je poništen je bio regularan. Nisam siguran ali mislim da se to zove kolektivna paranoja...

Banja Luka

pre 10 godina

Cist ofsajd kod prvog gola. Sudija je trebao odmah prekinuti igru, dodijeliti tri crvena kartona Zvezdinim igracima, pucati u nogu Daudi, iskljuciti cijelu Zvezdinu klupu, svirati penal za Partizan, suspendovati Tun iz Evrope narednih 27 godina i Zvezdu novacno kazniti sa 26.568.999 evra. Sramota sta se radi u srpskom fudbalu!

Dejan

pre 10 godina

Umbro, kako Zvezda moze razbiti drugi srpski klub za Srbiju? Boze arogancije. Neki od nas navijaju i za "male" klubove. Ja iz Beograda takodje.

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Mrdja je bio u pasivnom ofsajdu (mogao je a i nije morao da svira ofsajd), ali zato je apsolutno morao sudija da pokaze crveni karton igracu Radnickog koji je sa ladja oborio Kasalicu i pri tom bio poslednji igrac odbrane! Ovo sam bio napisao u 30min, a objavljujete bezvezna prepucavanja, a nije prvi put da ne objavljujete komentar bez razloga. Ako nego izgubi vreme da nesto napise mogli bi da ga ispoatujete! Hvala

dauda!!!

pre 10 godina

samo bi idiJot prodao Daudu. najbolji nas napadac, a i u Srbiji. nije on kriv sto kreteni ne umeju da zavrse akciju kad im ostavi loptu na tacni...
pokazao je kako je hladnokrvno istrcao kontru i matirao golmana

fringe

pre 10 godina

Ovo se moze nazvati u neku ruku rutinskom pobedom mada nije bilo lako. Nego primetno je da se popravio Radnicki naprasno od prosle utakmice. Nista vam to ne vredi 2:0 rodjaci. Ma ni sudija nije mogao nista da pomogne. Jos jedna pobeda i titula...

Ugly Past

pre 10 godina

Umbro, kako Zvezda moze razbiti drugi srpski klub za Srbiju? Boze arogancije. Neki od nas navijaju i za "male" klubove. Ja iz Beograda takodje.
(Dejan, 31. avgust 2013 18:48) Burazeru, to je antigrobarski komentar. Oprostićemo i tebi ružnu prošlost, dođi na Marakanu.

Miki

pre 10 godina

"Za sve fufbalske analfabete. Ofsajd je bio kod prvog gola, a sad cu reci i zasto. U trenutku kada Milijas sutira loptu, Mrdja je korak ispred odbrane, a Kasalica koji je iza Mrdje nije. Sudija je duzan da odmah dize zastavicu jer se u tom momentu ne zna ko ce na loptu od njih dvojice da ide. Mrdja utice na igru time sto je iza odbrane i iako Kasalica koji daje gol nije, sudija je istog momenta morao da podigne zastavicu kada je video Zvezdinog igraca u ofsajdu. Pasivni ofsajd nema veze sa ovim slucajem. To je potpuno drugacija situacija, kada lopta ide u suprotnom pravcu od igraca koji je iza odbrane, i taj ne utice na igru. Nadam se da sam bio jasan.
(nemanja, 31. avgust 2013 21:27)"
Ti decko nemas pojma. Bravo za sudiju koji je sacekao da vidi ko ce doci do lopte. Najvise gresaka sudije prave kada odmah podignu zastavicu i pametno je sacekati. U ovom slucaju sudija je pravilno postupio i sacekao da vidi sta ce se desiti, kako Mrdja nije dotakao loptu vec Kasalica koji nije bio u ofsajdu gol je regularan. Da je podigao zastavicu ne bi mu niko zamerio.

Wllaxy

pre 10 godina

Звезда води после чистог офсајда. БРАВО!!!! Толе опове
(Славко, 31. avgust 2013 17:25)

Jasno mi je da ne znas pravila ali se nadam da znas da citas i da ces moci da iz sledeceg razumes sta je ofsajd i da ono definitivno nije bio ofsajd!!!

"Ako je lopta upućena igraču koji je u ofsajdu, a on očito pokazuje da ne namerava igrati loptom ili ometati beka u dobijanju poseda lopte nazad, tada se ofsajd ne dosuđuje, a neki drugi igrač slobodno može igrati loptom te, naravno, dodavati se, pod uslovom da nema ofsajda."

Valjda si sada uspeo da razgranicis zasto ono nije bio ofsajd...

BillY PITON = ANTI TOPALOVIĆ

pre 10 godina

Tanko i ne baš ubedljivo , žao mi je što je tako , ali nade ima - vidi se neki sistem . Kondicija, kod većine igrača evidentan problem . Milijaš se stvarno trudio i povremeno jedino on nekako " povezivao igru " , makar i onim dugim loptama. Najbolji utisak su ostavili FIZIČKI NAJSPREMNIJI - Kovačević ( zaslužan za drugi gol kada je presekao akciju Radničkog i baš povukao napred u kontru ), Lazić , tu su negde i Vešović , Kasalica , Pečnik i Petković , Milijaš ( igrao na " htenje i volju ") ; Solidni - Dauda ( dao gol i opet asistirao Pečniku ) , Luka Milunović i NINKOVIĆ ( koji evidentno ZNA , ali nema snage ) ; Kod Mrđe TREBA STRPLJENJA - dugo nije igrao ( mi Zvezdaši smo u prošlosti bili malo nepravedni prema njemu ... samo malo strpljenja !!
Strpljenje i rad su rešenje za OVAJ TIM - koji traži vreme da se uigra ! I NAJZAD POVEDITE RAČUNA O KONDICIONIM TRENINZIMA = MORAJU ZNALCI DA BUDU DOVEDENI u klub !! KVALITET (rada) PRE KVANTITETA !

Ryber Palunko

pre 10 godina

55 faulova! 24 Radničkog, 31 Zvezde. Pa sudije, imate li vi ikakav osjećaj za fudbal!? I onda se pitamo zašto je ovakva igra? Pa kad da igraju!? Prekidi bez prestanka! Ma ja se čudim kako iko uopšte i postigne koji gol u 20 minuta efektivne igre. Tvrdim da su makar 2/3 prekršaja na našim terenima obična gluparija. Pa nije pod obavezno, čim se neko strovali na travu svirati prekršaj. Nek' leže, veoma će brzo zaključiti da od tog nema vajde i igrati fudbal, onoliko koliko znaju, ali 55 faulova...čista NULA za sudije. Nuletina! Fudbal je 'duel-sport', a ne 'kontakt-sport', zapamtite to il' se prekvalifikujte za košarku pa svirajte do mile volje.

Bilo nekad

pre 10 godina

@oBareni skroz

Tačno, bio je Bari kao i Tokio, nekad.
Neko je bio prvak Evrope i sveta u fudbalu, nekad.
Partizan, neće.
Nikad.
Mogao je 1966-e, kad je imao najjači tim u svojoj istoriji, ali nije hteo.
Bile slađe Adidasove i Pumine pare.
C'est la vie.
Nekom za uspomenu lopta iz prve runde lige šampiona, nekom trofeji evropskog i svetskog šampiona.
Svakom svoje.

Nikola BG

pre 10 godina

Zasluzena pobeda,ali u dalje mora da se radi,ima dosta pogresnih pasova i loseg pregleda igre,previse dodavanja pored aut linije. Ipak raduju igre pre svega Mijailovica i Ninkovica.Pecnik iako je pomalo spor ima dobar sut.Da li smo konacno shvatili da je Nikola bolje resenje od Mladenovica koji je tragican kao i da Krneta ,zbog kojeg se plasim posle svakog centarsuta i skoka,ne treba ni na klupi da bude.Protiv Srema ubaciti Rajkovica na gol ,Arauha i Petkovica u odbranu da vidimo sta mogu. Mrdja i dalje trazi formu Dauda moze i mora bolje sve u svemu moramo konstantnije igrati ne da padamo povremeno tokom utakmice i branimo se da bi cuvali 1:0.Podrska Slavisi Stojanovicu.

MomaSRB

pre 10 godina

Mrdja bio u ofsajdu (roj, 31. avgust 2013 17:23) Ali Kasalica NIJE!!! Pre nego sto krenete da se blamirate i da lupate, procitajte pravila u fudbalu! Da je Mrdja kojim slucajem dodirnuo loptu, onda bi bio ofsajd, a ovako GOL JE CIST KAO SUZA!!!

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

4-4-2 ... do Beograda.
Daleko od toga da blistamo. Ali ipak treba biti zadovoljan formacijom. Počinje da liči na nešto.

my way

pre 10 godina

Bez bilo finansijskog bilo sportskog razloga Zvezda se lisila Barkosa, Klea i Oumarua, sad kazu moze da ide Dauda. I to navodim samo napadace, o ostalim promasajima koji su ostetili i kvalitet tima, ali i kasu da ne govorim. Prestanite sa glupostima, ljudi!

Pohvala za sudjenje

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu sa kolegom, obojica navijamo za Zvezdu. Pohvalio bih sudiju zato sto je pustao malo ostriju igru i nije je seckao. Jedino mislim da onaj 164-ti faul nije postojao. Prelepa igra sa obe strane ali je surovi kvalitet prevladao i zasluzeno pobedio. A koliko juce sam gledao Bajern- Celzi, utripovao sam da se radi o fudbalu ali vidim da su oni igrali neki totalno drugi sport.

Objašnjenje

pre 10 godina

Šta to reče trener Radničkog:"Izginuli smo na terenu!". Ja ću samo da konstatujem da je šteta što niste izginuli tako prošlog vikenda u Beogradu protiv Partizana, već uvek ginete isključivo protiv Crvene zvezde. Mislite da se to ne vidi.

Crvena Zvezda

pre 10 godina

Koliko grobara koji ne znaju najosnovnija fudbalska pravila,tastatura navijaci koji nisu sutnuli loptu u zivotu.Inace bravo Zvezdo,solidna igra i sigurna pobeda.Dauda ce tek pokazati koliko vredi,definitivno nas najbolji napadac.Idemo po titulu Zvezdo

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Crveni karton iz sudijskih udzbenika! Kasalica ima otvoren put pravo na gol, poslednji igrac odbrane ga saplice i vuce istovremeno sa ledja. Za to zuti karton?!

nex

pre 10 godina

Da vas ne cujem,nije bilo ni govora o ofsajdu, bio je samo pasivan, znaci cist gol... A ovi sto traze link treba samo da ukucaju arena sport 1 live i eto ti linka.. Pozzz za sve zvezdase!!! (Zvezdinjo, 31. avgust 2013 17:22)

Vama su poceli da se prividjaju grobari. Odlepili ste skroz.

slobinator

pre 10 godina

Partizan šampion!!! Lupaj recke
(Sale, 31. avgust 2013 17:47)
Danas sam bio na pijaci.kupio sam seme da posadim malo deteline u dvorištu,a posle sam ručao punjene tikve sa paštetom od tune.prijatno i vama grobari!

Vuk

pre 10 godina

Partizan šampion!!! Lupaj recke (Sale, 31. avgust 2013 17:47) Danas sam bio na pijaci.kupio sam seme da posadim malo deteline u dvorištu,a posle sam ručao punjene tikve sa paštetom od tune.prijatno i vama grobari!(slobinator, 31. avgust 2013 20:39)

Jesi zalio sve to bordoom i dodao rena?

devil him self

pre 10 godina

dobro smo otresli najvecu partizanovu filijalu u nasoj ligi.prosli vikend isti ovi igraci radnickog su se saplitali o loptu, promasivali penale, izgubili 30-40 lopti na svojoj polovini, svojski se trudili da naprave 3-4 penala, danas, vecina njih ide posle utakmice sanama u kadu sa ledom na oporavak, koliko su poginuli.doci ce i tome kraj, nadam se da danas u kasnim satima potpisujemo lukovica, mali petkovic bomba od igraca, cekamo na zimu abubakara i oporavak lazovica,bice ovo strasna ekipa-za respekt.svaka cast upravi za strasan prelazni rok, naravno najvecem gospodinu COVICU hvala do neba za sve... AJDE IGRAJ I BORI SE.....

Aleksandar

pre 10 godina

@roj

je l' Mrdja dao gol ili Kasalica? Kad je Jagodina dala gol niko se nije žalio zbog igrača Jagodine koji je bio u ofsajdu, a sad ti smeta što je Mrđa u ofsajdu?

nemanja

pre 10 godina

Za sve fufbalske analfabete. Ofsajd je bio kod prvog gola, a sad cu reci i zasto. U trenutku kada Milijas sutira loptu, Mrdja je korak ispred odbrane, a Kasalica koji je iza Mrdje nije. Sudija je duzan da odmah dize zastavicu jer se u tom momentu ne zna ko ce na loptu od njih dvojice da ide. Mrdja utice na igru time sto je iza odbrane i iako Kasalica koji daje gol nije, sudija je istog momenta morao da podigne zastavicu kada je video Zvezdinog igraca u ofsajdu. Pasivni ofsajd nema veze sa ovim slucajem. To je potpuno drugacija situacija, kada lopta ide u suprotnom pravcu od igraca koji je iza odbrane, i taj ne utice na igru. Nadam se da sam bio jasan.

zvezdas

pre 10 godina

Sta je sa publikom u Kg-u? Poluprazan stadion,istok i zapad nam se ne odazivaju na pozive, prosao sam celu Srbiju, nigde nemamo manju podrsku.

Dominatori

pre 10 godina

Zanimljivo... Prosle nedelje se kragujevcani sklanjali sa terena a sad ginu? Slucajnost ili ne?
(Mrtvac, 31. avgust 2013 18:38)

Ma protiv vas svi ginu. Jednostavno, ljudi shvate da nisu nista gori, da mogu do pobede i oderu vas.

Shecky

pre 10 godina

Slazu se kockice polako, ali par stvari mi nije jasno:
- zasto se forsira Milijas 90min. kad evidentno ima snage za 50ak
- ako Krneta ima prednost nad Omegom zbog kvaliteta(zvuci neverovatno), dragom Omegi savetujem da razmislja o drugom pozivu ..
- zasto Mrdja od starta kad Dauda brzi, jaci u boljoj formi, uigraniji sa ekipom, konkretniji i korisniji?

Ali, kao sto rekoh, slazu se kockice lagano...

Delija

pre 10 godina

Regularno je prvenstvo dok god Zvezda pobedjuje... Nije bitno kako!!!
(Mile Tranzicija, 31. avgust 2013 19:08) a kako smo danas pobedili? Ako ciljas na sudjenje jedino je sporno sto je igrac Radnickog dobio zuti a ne crveni karton kada je kasalicu rukom udario po ledjima a bio je poslednji igrac odbrane! Ako ciljas na neko pustanje onda se decko ti jednostavno ne razumes u fudbal! E sad nastavi da places !!!

Delija

pre 10 godina

Danas ovi ginuli a proslu utakmicu setali.Nije ni cudo.Trener Radnickog Radmilo Ivancevic. Hteo je proslo kolo da podigne moral svom nekadasnjem timu pred utakmicu u Tunu.E pa zato grobari ispadoste jer u svakom timu imate svog trenera ili pozajmljene igrace.Jos kada se na to doda vas bivsi predsednik onda je utisak kompletan

eee

pre 10 godina

Regularno je prvenstvo dok god Zvezda pobedjuje... Nije bitno kako!!!
(Mile Tranzicija, 31. avgust 2013 19:08)
A kako je to Zvezda pobedila danas?

HanSolo

pre 10 godina

Haha, velika stvar.. I vi i Partizan "vladajte" U Jelen "super ligi" ali ja na stadione neću doći sve dok se igra fudbal opel a ne ovako kao na poljani sa drugarima.. Jad od fudbala..

SmederevoNavijaZaZVEZDU

pre 10 godina

A grobarima krivo što je bilo sve regilarno? Oni navikli na greške, pa im čudno.
Kako smo igrali prvih 30 minuta, tako smo trebali ceo meč, i bilo bi najmanje 0:5! Mislim da treba da dobije šansu Arauho. Dauda umesto Mrđe, zamena Onjilo. Savićević više da ulazi u igru, i eto nama titule!

Mikan

pre 10 godina

Mislim da su navijaci Zvezde i Partizana totalno na krivom putu, sto neko ne prica o kvalitetu fudbala kod nas, evropskim utakmicama ... Mrdja, ofsajd, Novi Pazar, ma dajte bre ... To je sve zavesa iza koje se igra predstava ... Zato ljudi pustite tu medjusobnu mrznju i razmislite kad ste poslednji put stvarno mogli da se radujete zbog svojih timova ...

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 10 godina

čist ofsajd!
sudija je, zbog toga, morao da dodeli crvene kartone kasalici i mrđi, održi oštru vakelu zvezdinom stručnom štabu, i da svira penal za partizan!
a za ono što sam se cimao da zovem četvrtog sudiju da ga upozori da momentalno prekine zbog gnusnih laži ispisanih o meni - taj će pištaljku videti samo na slici, ili na jna, ako bude dobar...
tomislav plemeniti karadžić

objektivnost i kod očiju slepilo

pre 10 godina

Tumačenja pravila 'objektivnih' Zvezdaša:

- kada postižu golove iz ofsajda, to su sve 'pasivni' i samo oni poznaju najnovije preporuke i pravila

- kada im poklanjaju penale u sezoni kupanja u Evropi, onda se 'tako sudi' po Evropi, nisu to pokloni

- kada njihov golman redovno vadi lopte koje su prešle gol liniju pola metra do 1 metar, nije gol, zato što je brzo izvadio loptu

- poništen gol velemajstora MIlijaša u kup utakmici pre 5 godina najveća je nepravda nanesena u istoriji fudbala, oni su zgrošeni dan danas

- prošla sezona (kao i sve ostale) je bila posebno regularna i svi ti crveni kartoni i zvezdanaesterci u zaustavnom vremenu (a ponekad i u 99. minutu) su 'slobodno sudijsko uverenje'

- kada njihovi igrači na gol linijama brane gol rukama, to je 'prirodan položaj ruke'

itd itd

Mile

pre 10 godina

Kakva parodija! Delije prekidaju mec porukama Savezu, a pritom Zvezda vodi 1:0 golom iz ofsajda po ko zna koji put!!! Od blata ćete vi Toleta praviti!!!

Samo jedno ime znam, Karadzic Tomislav

pre 10 godina

Tole je iskusno najavio povlacenje i namestio vam pobedu da se opustite. U sledecoj sve po starom, pada berba usiju :).

Kure

pre 10 godina

Kakva je samo trenerčina ovaj Ivančević. Za sedam dana naučiti ekipu da igra fudbal, da se bore, da uklizavaju, da ulaze u duele.....svetla budućnost je pred njim....a o suđenju da ne pričam - 55 prekršaja, to je bre nenormalno, zato nam se i dešavaju i Tun i Crno More i Luda Šuma.....

andra

pre 10 godina

Ali cuj ove kalimero zvezdase, vecito nezadovoljne i kad pobede! Sad im smeta sto se Radnicki borio danas vise nego protiv Partizana proslo kolo, pa sta sad ako su proslu utakmicu odigrali lose treba i sad tako, da ispostuju vas, ne razumem?! Onda sledece kolo isto tako navijaci Rada bi mogli reci "vidi ovaj Radnicki nije se oznojio protiv vecitih a ovde lome noge", boze koje vi rezone i izjave imate to je za rubriku verovali ili ne! I ne znam ko ovde paranoise, vi koji i dalje pominjete 5:1 Partizana (na svom stadionu) protiv Kragujevcana ili navijaci Partizana koji imaju i nemaju osnova da pricaju o eventualnom ofsajdu Mrdje. Ako mozete da tvrdite da vi ne biste skakali da je Partizan tako dao gol, a poznato je kako se vi hvatate i za najsitnije i totalno nebitne detalje, budite iskreni pa recite da biste cutali. Svaka cast na pobedi i to je sve, nema potrebe za daljom raspravom.

A?

pre 10 godina

@nex...Covek u komentaru ni jednom recju ne pominje grobare! Nigde! E, to su kompleksi, pradeda, deda, otac, pa ti.... Bolece vas uvek!

znaci vazi

pre 10 godina

i posle PET GODINA se pominje ofsajd MIlijasa u Kup utakmici - greska, da, ali su 3 igraca bila u pasivnom ofsajdu, sudija ima opravdanje za gresku.
U utakmici u kojoj je Partizan demolirao Zvezdu, gde nije prosle pola terena, osim ta tri puta za petnaest minuta kada je izbunarila tri gola iz guzve, nikakve igre, nikakve koncepcije.
I taj gol ne bi nista promenio, opet biste igrali pretkvalifikacije za ligu Evrope i ispadali u sezoni kupanja.
A od tad najmanje PET STOTINA tezih gresaka od ovih na stetu Zvezdinih protivnika, ali ne, za te greske 'slepi kod ociju'.
Jedva cekam da ode Tole, pa sa ovim kupljenim Čovićevim titulama koje vam inace 'ne trebaju', da imate vise sanse da vasd deru po Evropi, kao sto za malo da ipadnete na islandskoj livadi, da je bilo sudijske pravde.

tuga cemer i jad

pre 10 godina

klasika za sudjenje kod nas, zato ovo sto se igra kod nas i nije fudbal

50-60 faulova, seckanje igre - setite se ere derbija pre par godina kada su igrali Koroman i ekipa: sudije pod strahovitim pritiskom, urla se na njih, unose mu se igraci u facu svakih 5 minuta, on cuti prvo poluvreme, i secka igru kako neko legne na zemlju, da ne talasa.

Onda, u drugom poluvremenu podeli 3-4 zuta kartona, 'trenira strogocu' kada nije u opasnosti da mora da pokaze drugi zuti i crveni, samo da se utakmica zavrsi, mislim da je jedno vreme skor bio 2-7-0 za Partizan, ili tako nesto, nereseno, 'svi zadoovljni' - nema porazenih...

Za promenu bi vi malo mogli da naucite, a ne da uporedjujete neuporedivo.

pre 10 godina

naucio kg da igra od prosle nedelje,jako interesantno...ovima ni danilo grujic nece pomoci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 31. avgust 2013 18:19)

Nema to nikakve veze sa KG, videces i sam kad dodje derbi... Problem je sto vi mislite da ste jaci nego sto realno jeste.

zeljko

pre 10 godina

pedja.
o kojoj klasi pricas?Dauda je dao gol kao sto bi svaki napadac dao a pre toga je promasio sa metar.porediti njega i Ninkovica je nerealno jer je Ninkovic najbolji igrac u Srbiji.uzivanje je gledati nejegovu igru a druga stvar je sto nema sa kim.Mrdja je kvalitetniji igrac od daude pokretljiviji i veci radnik.kad tad ce proraditi.pustite te price jedan gol neznaci nista.

gogi

pre 10 godina

(Sabre, 31. avgust 2013 19:05)

Rutinska pobeda? Pa mi se rodjace raspadamo, ja ne znam kakav si ti fudbal gledao alo ovo ni na sta ne lici.. Sa ovom igrom ne treba ni da trazimo titulu, neka je osvoji i Donji Srem, ako ovako nastavimo da igramo, nismo je zasluzili.

La Piovra

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu sa kolegom, obojica navijamo za Zvezdu. Pohvalio bih sudiju zato sto je pustao malo ostriju igru i nije je seckao. Jedino mislim da onaj 164-ti faul nije postojao. Prelepa igra sa obe strane ali je surovi kvalitet prevladao i zasluzeno pobedio. A koliko juce sam gledao Bajern- Celzi, utripovao sam da se radi o fudbalu ali vidim da su oni igrali neki totalno drugi sport.
(Pohvala za sudjenje, 31. avgust 2013 20:47)
Gledao si utakmicu sa kolegom i navijate za zvezdu.I tako ti nahval sudiju. A sta kaze kolega .

macke

pre 10 godina

jeste bio ofsajd i kad je jagodina dala gol, ali i kad je nine dao prvi gol! svake nedelje gol iz ofsajda! ako nije ofsajd onda penal za zvezdicu! brukaaaaa

Baja

pre 10 godina

Slucajno naleteh na ovo, http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Luković ,pritom tim ide na mini pripreme sto je danas potvrdjeno,ali spisak jos nije objavljen,vec ce biti naknadno...

SaleBralee

pre 10 godina

I prosle sezone se mnogo puta mogla cuti ta cuvena recenica, koja glasi "Dajte Zvezdi titulu da ne igramo dzabe", pa na kraju opet nekako ista zavrsi na jna. Ccc... Svaka, ali SVAKA pobeda Zvezde je "neregularna", a grobari napaceni? Pa mene bi bilo sramota. Koliko god da navijam za neki klub, stvari gledam objektivno! E to je ono sto vi nemate! Razmazili ste se prethodnih godina, pa samim tim, po vama, regularno prvenstvo je iskljucivo ono koje vam i pripadne! Jadno...

ckeza

pre 10 godina

Bas se vi razumete sta je ofsajd.
Mrdja je bio ali nije uticao na igru,nije pipnuo loptu.
Kasalica nije bio u ofsajdu zato je i cist gol kao suza.

Zvezdinjo

pre 10 godina

Da vas ne cujem,nije bilo ni govora o ofsajdu, bio je samo pasivan, znaci cist gol... A ovi sto traze link treba samo da ukucaju arena sport 1 live i eto ti linka.. Pozzz za sve zvezdase!!!

Dominatori

pre 10 godina

Zanimljivo... Prosle nedelje se kragujevcani sklanjali sa terena a sad ginu? Slucajnost ili ne?
(Mrtvac, 31. avgust 2013 18:38)

Ma protiv vas svi ginu. Jednostavno, ljudi shvate da nisu nista gori, da mogu do pobede i oderu vas.

nemanja

pre 10 godina

Za sve fufbalske analfabete. Ofsajd je bio kod prvog gola, a sad cu reci i zasto. U trenutku kada Milijas sutira loptu, Mrdja je korak ispred odbrane, a Kasalica koji je iza Mrdje nije. Sudija je duzan da odmah dize zastavicu jer se u tom momentu ne zna ko ce na loptu od njih dvojice da ide. Mrdja utice na igru time sto je iza odbrane i iako Kasalica koji daje gol nije, sudija je istog momenta morao da podigne zastavicu kada je video Zvezdinog igraca u ofsajdu. Pasivni ofsajd nema veze sa ovim slucajem. To je potpuno drugacija situacija, kada lopta ide u suprotnom pravcu od igraca koji je iza odbrane, i taj ne utice na igru. Nadam se da sam bio jasan.

nex

pre 10 godina

Da vas ne cujem,nije bilo ni govora o ofsajdu, bio je samo pasivan, znaci cist gol... A ovi sto traze link treba samo da ukucaju arena sport 1 live i eto ti linka.. Pozzz za sve zvezdase!!! (Zvezdinjo, 31. avgust 2013 17:22)

Vama su poceli da se prividjaju grobari. Odlepili ste skroz.

macke

pre 10 godina

jeste bio ofsajd i kad je jagodina dala gol, ali i kad je nine dao prvi gol! svake nedelje gol iz ofsajda! ako nije ofsajd onda penal za zvezdicu! brukaaaaa

Ugly Past

pre 10 godina

Umbro, kako Zvezda moze razbiti drugi srpski klub za Srbiju? Boze arogancije. Neki od nas navijaju i za "male" klubove. Ja iz Beograda takodje.
(Dejan, 31. avgust 2013 18:48) Burazeru, to je antigrobarski komentar. Oprostićemo i tebi ružnu prošlost, dođi na Marakanu.

Mile

pre 10 godina

Kakva parodija! Delije prekidaju mec porukama Savezu, a pritom Zvezda vodi 1:0 golom iz ofsajda po ko zna koji put!!! Od blata ćete vi Toleta praviti!!!

znaci vazi

pre 10 godina

i posle PET GODINA se pominje ofsajd MIlijasa u Kup utakmici - greska, da, ali su 3 igraca bila u pasivnom ofsajdu, sudija ima opravdanje za gresku.
U utakmici u kojoj je Partizan demolirao Zvezdu, gde nije prosle pola terena, osim ta tri puta za petnaest minuta kada je izbunarila tri gola iz guzve, nikakve igre, nikakve koncepcije.
I taj gol ne bi nista promenio, opet biste igrali pretkvalifikacije za ligu Evrope i ispadali u sezoni kupanja.
A od tad najmanje PET STOTINA tezih gresaka od ovih na stetu Zvezdinih protivnika, ali ne, za te greske 'slepi kod ociju'.
Jedva cekam da ode Tole, pa sa ovim kupljenim Čovićevim titulama koje vam inace 'ne trebaju', da imate vise sanse da vasd deru po Evropi, kao sto za malo da ipadnete na islandskoj livadi, da je bilo sudijske pravde.

Vuk

pre 10 godina

Partizan šampion!!! Lupaj recke (Sale, 31. avgust 2013 17:47) Danas sam bio na pijaci.kupio sam seme da posadim malo deteline u dvorištu,a posle sam ručao punjene tikve sa paštetom od tune.prijatno i vama grobari!(slobinator, 31. avgust 2013 20:39)

Jesi zalio sve to bordoom i dodao rena?

Sabre

pre 10 godina

Grobari dragi, znamo da nije lako kada znate koliko ste ocigledno namestili prvu utakmicu u sezoni.. bedak je to, kad imate i malo integriteta, jbg. Ali to ne znaci da sada morate svaku nasu utakmicu da budete neobjektivni da bi vam bilo lakse.. ovo kod prvog gola se zove -pasivan ofsajd- proverite malo po netu sta je to, ako ne znate. Da vam pomognem - kada covek koji nikako ne utice na igru bleji u ofsajdu, gol je sasvim regularan, tako da mozete da odmorite navijacke prstice malo.

Inace, rutinska pobeda, i Dauda jos jednom dokazao da je klasa za neke tamo mrdje i onjile.. nadam se da on ostaje a da cemo se resiti kad-tad svih tih kvazi-fudbalera.

Zipo

pre 10 godina

Grobari, vas zastitni znak je da vise puta ponovljena laz postaje istina, tj vi tako mislite. Mozete ponoviti da je bio ofsajd ili da su igraci Zvezde sa cipovima u glavi satelitski bili navodjeni u toj akciji, podjednako je istina i jedno i drugo. Vidim, vec ste zaboravili Novi Pazar...

objektivnost i kod očiju slepilo

pre 10 godina

Tumačenja pravila 'objektivnih' Zvezdaša:

- kada postižu golove iz ofsajda, to su sve 'pasivni' i samo oni poznaju najnovije preporuke i pravila

- kada im poklanjaju penale u sezoni kupanja u Evropi, onda se 'tako sudi' po Evropi, nisu to pokloni

- kada njihov golman redovno vadi lopte koje su prešle gol liniju pola metra do 1 metar, nije gol, zato što je brzo izvadio loptu

- poništen gol velemajstora MIlijaša u kup utakmici pre 5 godina najveća je nepravda nanesena u istoriji fudbala, oni su zgrošeni dan danas

- prošla sezona (kao i sve ostale) je bila posebno regularna i svi ti crveni kartoni i zvezdanaesterci u zaustavnom vremenu (a ponekad i u 99. minutu) su 'slobodno sudijsko uverenje'

- kada njihovi igrači na gol linijama brane gol rukama, to je 'prirodan položaj ruke'

itd itd

HanSolo

pre 10 godina

Haha, velika stvar.. I vi i Partizan "vladajte" U Jelen "super ligi" ali ja na stadione neću doći sve dok se igra fudbal opel a ne ovako kao na poljani sa drugarima.. Jad od fudbala..

gogi

pre 10 godina

(Sabre, 31. avgust 2013 19:05)

Rutinska pobeda? Pa mi se rodjace raspadamo, ja ne znam kakav si ti fudbal gledao alo ovo ni na sta ne lici.. Sa ovom igrom ne treba ni da trazimo titulu, neka je osvoji i Donji Srem, ako ovako nastavimo da igramo, nismo je zasluzili.

Samo jedno ime znam, Karadzic Tomislav

pre 10 godina

Tole je iskusno najavio povlacenje i namestio vam pobedu da se opustite. U sledecoj sve po starom, pada berba usiju :).

Pedja J7

pre 10 godina

Dauda je za Mrdju DROGBA!
Najveca greska je sto je potpisan Mrdja, samo zauzima mesto mladjima koji bi trebali da dobijaju sansu. Cak je i Onjilo bolji od njega.

Bitno da ce po medijima da se gura prica kako mesto "nasoj deci" zauzima Dauda - koji je blago receno KLASA za ostale, osim za Ninkovica...

andra

pre 10 godina

Ali cuj ove kalimero zvezdase, vecito nezadovoljne i kad pobede! Sad im smeta sto se Radnicki borio danas vise nego protiv Partizana proslo kolo, pa sta sad ako su proslu utakmicu odigrali lose treba i sad tako, da ispostuju vas, ne razumem?! Onda sledece kolo isto tako navijaci Rada bi mogli reci "vidi ovaj Radnicki nije se oznojio protiv vecitih a ovde lome noge", boze koje vi rezone i izjave imate to je za rubriku verovali ili ne! I ne znam ko ovde paranoise, vi koji i dalje pominjete 5:1 Partizana (na svom stadionu) protiv Kragujevcana ili navijaci Partizana koji imaju i nemaju osnova da pricaju o eventualnom ofsajdu Mrdje. Ako mozete da tvrdite da vi ne biste skakali da je Partizan tako dao gol, a poznato je kako se vi hvatate i za najsitnije i totalno nebitne detalje, budite iskreni pa recite da biste cutali. Svaka cast na pobedi i to je sve, nema potrebe za daljom raspravom.

Ratko

pre 10 godina

Dobra igra obe ekipe prava utakmica na krv i noz. Zvezda zasluzeno vodi iz prelepog gola Kasalice u stilu Bundes Lige, dok Kragujevcani nisu iskoristili dve strasne sanse za izjadnecenje. Ako Zvezda ne zabije drugi gol vrlo lako se moze desiti da bude nereseno na kraju. Vidi se da je ekipa Radnickog orna i sveza da stisne Zvezdu a gostujuci u proslom kolu su odmorili ekipu i igrali sa vecinom iz druge postave, tako da su danas vrlo opasni. Nakon meca sa Hrvatima nadam se odlasku Toleta i Sinise pa da nam i reprezentacija zaigra vrhunski. Crni oblaci se polako razilaze nad fudbalskom Srbijom.

Kakav bre ofsajd

pre 10 godina

Kasalica nije bio u ofsajdu jer je Mrđa bio dva santimetra ispred njega. Mrđa jeste bio ali on ne utiče na igru UOPŠTE. Nije trčao prema golu, nije plašio golmana, nije pokazivao nikakvu nameru, nije ništa. Spalević jeste bio u ofsajdu samo zato što je Gogić to svirao a nije bilo ni ponovljenog snimka. Ono što nije snimljeno, nije se ni desilo.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Milan,


Kako da ne.Samo si ti video ofsajd. A tri penala za Radnicki i dva crvena za igrace Zvezde to nisi video.I jos crveni pomocnom treneru Zvezde na parkingu ispred stadiona dva sata pre pocetka utakmice

dzukac

pre 10 godina

Ako je verovati neformalnom udruženju građana ''grobari tastatura'' od 55 golova Crvene Zvezde prošle sezone bar pola je bilo neregularno, dok je svih 71 Partizanovih bilo regularno a i svaki koji je poništen je bio regularan. Nisam siguran ali mislim da se to zove kolektivna paranoja...

Andra

pre 10 godina

Zasto je doveden Arauho ako nece odigrati ni minut? Toliko se pricalo i najavljivalo o njegovom dolasku, i sta sada? Ovako moram da sterpim svaki put kad Radnicki predje pola terena...niste mi jasni, ali ajde

fringe

pre 10 godina

Ovo se moze nazvati u neku ruku rutinskom pobedom mada nije bilo lako. Nego primetno je da se popravio Radnicki naprasno od prosle utakmice. Nista vam to ne vredi 2:0 rodjaci. Ma ni sudija nije mogao nista da pomogne. Jos jedna pobeda i titula...

Objašnjenje

pre 10 godina

Šta to reče trener Radničkog:"Izginuli smo na terenu!". Ja ću samo da konstatujem da je šteta što niste izginuli tako prošlog vikenda u Beogradu protiv Partizana, već uvek ginete isključivo protiv Crvene zvezde. Mislite da se to ne vidi.

Banja Luka

pre 10 godina

Cist ofsajd kod prvog gola. Sudija je trebao odmah prekinuti igru, dodijeliti tri crvena kartona Zvezdinim igracima, pucati u nogu Daudi, iskljuciti cijelu Zvezdinu klupu, svirati penal za Partizan, suspendovati Tun iz Evrope narednih 27 godina i Zvezdu novacno kazniti sa 26.568.999 evra. Sramota sta se radi u srpskom fudbalu!

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Mrdja je bio u pasivnom ofsajdu (mogao je a i nije morao da svira ofsajd), ali zato je apsolutno morao sudija da pokaze crveni karton igracu Radnickog koji je sa ladja oborio Kasalicu i pri tom bio poslednji igrac odbrane! Ovo sam bio napisao u 30min, a objavljujete bezvezna prepucavanja, a nije prvi put da ne objavljujete komentar bez razloga. Ako nego izgubi vreme da nesto napise mogli bi da ga ispoatujete! Hvala

La Piovra

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu sa kolegom, obojica navijamo za Zvezdu. Pohvalio bih sudiju zato sto je pustao malo ostriju igru i nije je seckao. Jedino mislim da onaj 164-ti faul nije postojao. Prelepa igra sa obe strane ali je surovi kvalitet prevladao i zasluzeno pobedio. A koliko juce sam gledao Bajern- Celzi, utripovao sam da se radi o fudbalu ali vidim da su oni igrali neki totalno drugi sport.
(Pohvala za sudjenje, 31. avgust 2013 20:47)
Gledao si utakmicu sa kolegom i navijate za zvezdu.I tako ti nahval sudiju. A sta kaze kolega .

Za promenu bi vi malo mogli da naucite, a ne da uporedjujete neuporedivo.

pre 10 godina

naucio kg da igra od prosle nedelje,jako interesantno...ovima ni danilo grujic nece pomoci.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (crni_redstar, 31. avgust 2013 18:19)

Nema to nikakve veze sa KG, videces i sam kad dodje derbi... Problem je sto vi mislite da ste jaci nego sto realno jeste.

zeljko

pre 10 godina

pedja.
o kojoj klasi pricas?Dauda je dao gol kao sto bi svaki napadac dao a pre toga je promasio sa metar.porediti njega i Ninkovica je nerealno jer je Ninkovic najbolji igrac u Srbiji.uzivanje je gledati nejegovu igru a druga stvar je sto nema sa kim.Mrdja je kvalitetniji igrac od daude pokretljiviji i veci radnik.kad tad ce proraditi.pustite te price jedan gol neznaci nista.

zvezdaš do groba, delija nikad!

pre 10 godina

čist ofsajd!
sudija je, zbog toga, morao da dodeli crvene kartone kasalici i mrđi, održi oštru vakelu zvezdinom stručnom štabu, i da svira penal za partizan!
a za ono što sam se cimao da zovem četvrtog sudiju da ga upozori da momentalno prekine zbog gnusnih laži ispisanih o meni - taj će pištaljku videti samo na slici, ili na jna, ako bude dobar...
tomislav plemeniti karadžić

Miki

pre 10 godina

"Za sve fufbalske analfabete. Ofsajd je bio kod prvog gola, a sad cu reci i zasto. U trenutku kada Milijas sutira loptu, Mrdja je korak ispred odbrane, a Kasalica koji je iza Mrdje nije. Sudija je duzan da odmah dize zastavicu jer se u tom momentu ne zna ko ce na loptu od njih dvojice da ide. Mrdja utice na igru time sto je iza odbrane i iako Kasalica koji daje gol nije, sudija je istog momenta morao da podigne zastavicu kada je video Zvezdinog igraca u ofsajdu. Pasivni ofsajd nema veze sa ovim slucajem. To je potpuno drugacija situacija, kada lopta ide u suprotnom pravcu od igraca koji je iza odbrane, i taj ne utice na igru. Nadam se da sam bio jasan.
(nemanja, 31. avgust 2013 21:27)"
Ti decko nemas pojma. Bravo za sudiju koji je sacekao da vidi ko ce doci do lopte. Najvise gresaka sudije prave kada odmah podignu zastavicu i pametno je sacekati. U ovom slucaju sudija je pravilno postupio i sacekao da vidi sta ce se desiti, kako Mrdja nije dotakao loptu vec Kasalica koji nije bio u ofsajdu gol je regularan. Da je podigao zastavicu ne bi mu niko zamerio.

Dejan

pre 10 godina

Umbro, kako Zvezda moze razbiti drugi srpski klub za Srbiju? Boze arogancije. Neki od nas navijaju i za "male" klubove. Ja iz Beograda takodje.

Johan de mor von ren

pre 10 godina

Crveni karton iz sudijskih udzbenika! Kasalica ima otvoren put pravo na gol, poslednji igrac odbrane ga saplice i vuce istovremeno sa ledja. Za to zuti karton?!

Nikola BG

pre 10 godina

Zasluzena pobeda,ali u dalje mora da se radi,ima dosta pogresnih pasova i loseg pregleda igre,previse dodavanja pored aut linije. Ipak raduju igre pre svega Mijailovica i Ninkovica.Pecnik iako je pomalo spor ima dobar sut.Da li smo konacno shvatili da je Nikola bolje resenje od Mladenovica koji je tragican kao i da Krneta ,zbog kojeg se plasim posle svakog centarsuta i skoka,ne treba ni na klupi da bude.Protiv Srema ubaciti Rajkovica na gol ,Arauha i Petkovica u odbranu da vidimo sta mogu. Mrdja i dalje trazi formu Dauda moze i mora bolje sve u svemu moramo konstantnije igrati ne da padamo povremeno tokom utakmice i branimo se da bi cuvali 1:0.Podrska Slavisi Stojanovicu.

Delija

pre 10 godina

Danas ovi ginuli a proslu utakmicu setali.Nije ni cudo.Trener Radnickog Radmilo Ivancevic. Hteo je proslo kolo da podigne moral svom nekadasnjem timu pred utakmicu u Tunu.E pa zato grobari ispadoste jer u svakom timu imate svog trenera ili pozajmljene igrace.Jos kada se na to doda vas bivsi predsednik onda je utisak kompletan

eee

pre 10 godina

Regularno je prvenstvo dok god Zvezda pobedjuje... Nije bitno kako!!!
(Mile Tranzicija, 31. avgust 2013 19:08)
A kako je to Zvezda pobedila danas?

Crvena Zvezda

pre 10 godina

Koliko grobara koji ne znaju najosnovnija fudbalska pravila,tastatura navijaci koji nisu sutnuli loptu u zivotu.Inace bravo Zvezdo,solidna igra i sigurna pobeda.Dauda ce tek pokazati koliko vredi,definitivno nas najbolji napadac.Idemo po titulu Zvezdo

Mikan

pre 10 godina

Mislim da su navijaci Zvezde i Partizana totalno na krivom putu, sto neko ne prica o kvalitetu fudbala kod nas, evropskim utakmicama ... Mrdja, ofsajd, Novi Pazar, ma dajte bre ... To je sve zavesa iza koje se igra predstava ... Zato ljudi pustite tu medjusobnu mrznju i razmislite kad ste poslednji put stvarno mogli da se radujete zbog svojih timova ...

Bilo nekad

pre 10 godina

@oBareni skroz

Tačno, bio je Bari kao i Tokio, nekad.
Neko je bio prvak Evrope i sveta u fudbalu, nekad.
Partizan, neće.
Nikad.
Mogao je 1966-e, kad je imao najjači tim u svojoj istoriji, ali nije hteo.
Bile slađe Adidasove i Pumine pare.
C'est la vie.
Nekom za uspomenu lopta iz prve runde lige šampiona, nekom trofeji evropskog i svetskog šampiona.
Svakom svoje.

MomaSRB

pre 10 godina

Mrdja bio u ofsajdu (roj, 31. avgust 2013 17:23) Ali Kasalica NIJE!!! Pre nego sto krenete da se blamirate i da lupate, procitajte pravila u fudbalu! Da je Mrdja kojim slucajem dodirnuo loptu, onda bi bio ofsajd, a ovako GOL JE CIST KAO SUZA!!!

Wllaxy

pre 10 godina

Звезда води после чистог офсајда. БРАВО!!!! Толе опове
(Славко, 31. avgust 2013 17:25)

Jasno mi je da ne znas pravila ali se nadam da znas da citas i da ces moci da iz sledeceg razumes sta je ofsajd i da ono definitivno nije bio ofsajd!!!

"Ako je lopta upućena igraču koji je u ofsajdu, a on očito pokazuje da ne namerava igrati loptom ili ometati beka u dobijanju poseda lopte nazad, tada se ofsajd ne dosuđuje, a neki drugi igrač slobodno može igrati loptom te, naravno, dodavati se, pod uslovom da nema ofsajda."

Valjda si sada uspeo da razgranicis zasto ono nije bio ofsajd...

slobinator

pre 10 godina

Partizan šampion!!! Lupaj recke
(Sale, 31. avgust 2013 17:47)
Danas sam bio na pijaci.kupio sam seme da posadim malo deteline u dvorištu,a posle sam ručao punjene tikve sa paštetom od tune.prijatno i vama grobari!

sweeper

pre 10 godina

Nisam od Mrdje ocekivao cuda al' da je ovako los... Momak ne moze loptu da obradi. Da igra protiv Zvezde verovatno bi dao gol preko onog drveta Krnete...

dauda!!!

pre 10 godina

samo bi idiJot prodao Daudu. najbolji nas napadac, a i u Srbiji. nije on kriv sto kreteni ne umeju da zavrse akciju kad im ostavi loptu na tacni...
pokazao je kako je hladnokrvno istrcao kontru i matirao golmana

zvezdas

pre 10 godina

Sta je sa publikom u Kg-u? Poluprazan stadion,istok i zapad nam se ne odazivaju na pozive, prosao sam celu Srbiju, nigde nemamo manju podrsku.

devil him self

pre 10 godina

dobro smo otresli najvecu partizanovu filijalu u nasoj ligi.prosli vikend isti ovi igraci radnickog su se saplitali o loptu, promasivali penale, izgubili 30-40 lopti na svojoj polovini, svojski se trudili da naprave 3-4 penala, danas, vecina njih ide posle utakmice sanama u kadu sa ledom na oporavak, koliko su poginuli.doci ce i tome kraj, nadam se da danas u kasnim satima potpisujemo lukovica, mali petkovic bomba od igraca, cekamo na zimu abubakara i oporavak lazovica,bice ovo strasna ekipa-za respekt.svaka cast upravi za strasan prelazni rok, naravno najvecem gospodinu COVICU hvala do neba za sve... AJDE IGRAJ I BORI SE.....

Pohvala za sudjenje

pre 10 godina

Gledao sam utakmicu sa kolegom, obojica navijamo za Zvezdu. Pohvalio bih sudiju zato sto je pustao malo ostriju igru i nije je seckao. Jedino mislim da onaj 164-ti faul nije postojao. Prelepa igra sa obe strane ali je surovi kvalitet prevladao i zasluzeno pobedio. A koliko juce sam gledao Bajern- Celzi, utripovao sam da se radi o fudbalu ali vidim da su oni igrali neki totalno drugi sport.

Aleksandar

pre 10 godina

@roj

je l' Mrdja dao gol ili Kasalica? Kad je Jagodina dala gol niko se nije žalio zbog igrača Jagodine koji je bio u ofsajdu, a sad ti smeta što je Mrđa u ofsajdu?

SmederevoNavijaZaZVEZDU

pre 10 godina

A grobarima krivo što je bilo sve regilarno? Oni navikli na greške, pa im čudno.
Kako smo igrali prvih 30 minuta, tako smo trebali ceo meč, i bilo bi najmanje 0:5! Mislim da treba da dobije šansu Arauho. Dauda umesto Mrđe, zamena Onjilo. Savićević više da ulazi u igru, i eto nama titule!

Delija

pre 10 godina

Regularno je prvenstvo dok god Zvezda pobedjuje... Nije bitno kako!!!
(Mile Tranzicija, 31. avgust 2013 19:08) a kako smo danas pobedili? Ako ciljas na sudjenje jedino je sporno sto je igrac Radnickog dobio zuti a ne crveni karton kada je kasalicu rukom udario po ledjima a bio je poslednji igrac odbrane! Ako ciljas na neko pustanje onda se decko ti jednostavno ne razumes u fudbal! E sad nastavi da places !!!

A?

pre 10 godina

@nex...Covek u komentaru ni jednom recju ne pominje grobare! Nigde! E, to su kompleksi, pradeda, deda, otac, pa ti.... Bolece vas uvek!

SaleBralee

pre 10 godina

I prosle sezone se mnogo puta mogla cuti ta cuvena recenica, koja glasi "Dajte Zvezdi titulu da ne igramo dzabe", pa na kraju opet nekako ista zavrsi na jna. Ccc... Svaka, ali SVAKA pobeda Zvezde je "neregularna", a grobari napaceni? Pa mene bi bilo sramota. Koliko god da navijam za neki klub, stvari gledam objektivno! E to je ono sto vi nemate! Razmazili ste se prethodnih godina, pa samim tim, po vama, regularno prvenstvo je iskljucivo ono koje vam i pripadne! Jadno...

ckeza

pre 10 godina

Bas se vi razumete sta je ofsajd.
Mrdja je bio ali nije uticao na igru,nije pipnuo loptu.
Kasalica nije bio u ofsajdu zato je i cist gol kao suza.

BillY PITON = ANTI TOPALOVIĆ

pre 10 godina

Tanko i ne baš ubedljivo , žao mi je što je tako , ali nade ima - vidi se neki sistem . Kondicija, kod većine igrača evidentan problem . Milijaš se stvarno trudio i povremeno jedino on nekako " povezivao igru " , makar i onim dugim loptama. Najbolji utisak su ostavili FIZIČKI NAJSPREMNIJI - Kovačević ( zaslužan za drugi gol kada je presekao akciju Radničkog i baš povukao napred u kontru ), Lazić , tu su negde i Vešović , Kasalica , Pečnik i Petković , Milijaš ( igrao na " htenje i volju ") ; Solidni - Dauda ( dao gol i opet asistirao Pečniku ) , Luka Milunović i NINKOVIĆ ( koji evidentno ZNA , ali nema snage ) ; Kod Mrđe TREBA STRPLJENJA - dugo nije igrao ( mi Zvezdaši smo u prošlosti bili malo nepravedni prema njemu ... samo malo strpljenja !!
Strpljenje i rad su rešenje za OVAJ TIM - koji traži vreme da se uigra ! I NAJZAD POVEDITE RAČUNA O KONDICIONIM TRENINZIMA = MORAJU ZNALCI DA BUDU DOVEDENI u klub !! KVALITET (rada) PRE KVANTITETA !

prekoOkeanskeDelije

pre 10 godina

4-4-2 ... do Beograda.
Daleko od toga da blistamo. Ali ipak treba biti zadovoljan formacijom. Počinje da liči na nešto.

Baja

pre 10 godina

Slucajno naleteh na ovo, http://en.wikipedia.org/wiki/Aleksandar_Luković ,pritom tim ide na mini pripreme sto je danas potvrdjeno,ali spisak jos nije objavljen,vec ce biti naknadno...

Kure

pre 10 godina

Kakva je samo trenerčina ovaj Ivančević. Za sedam dana naučiti ekipu da igra fudbal, da se bore, da uklizavaju, da ulaze u duele.....svetla budućnost je pred njim....a o suđenju da ne pričam - 55 prekršaja, to je bre nenormalno, zato nam se i dešavaju i Tun i Crno More i Luda Šuma.....

my way

pre 10 godina

Bez bilo finansijskog bilo sportskog razloga Zvezda se lisila Barkosa, Klea i Oumarua, sad kazu moze da ide Dauda. I to navodim samo napadace, o ostalim promasajima koji su ostetili i kvalitet tima, ali i kasu da ne govorim. Prestanite sa glupostima, ljudi!

Shecky

pre 10 godina

Slazu se kockice polako, ali par stvari mi nije jasno:
- zasto se forsira Milijas 90min. kad evidentno ima snage za 50ak
- ako Krneta ima prednost nad Omegom zbog kvaliteta(zvuci neverovatno), dragom Omegi savetujem da razmislja o drugom pozivu ..
- zasto Mrdja od starta kad Dauda brzi, jaci u boljoj formi, uigraniji sa ekipom, konkretniji i korisniji?

Ali, kao sto rekoh, slazu se kockice lagano...

tuga cemer i jad

pre 10 godina

klasika za sudjenje kod nas, zato ovo sto se igra kod nas i nije fudbal

50-60 faulova, seckanje igre - setite se ere derbija pre par godina kada su igrali Koroman i ekipa: sudije pod strahovitim pritiskom, urla se na njih, unose mu se igraci u facu svakih 5 minuta, on cuti prvo poluvreme, i secka igru kako neko legne na zemlju, da ne talasa.

Onda, u drugom poluvremenu podeli 3-4 zuta kartona, 'trenira strogocu' kada nije u opasnosti da mora da pokaze drugi zuti i crveni, samo da se utakmica zavrsi, mislim da je jedno vreme skor bio 2-7-0 za Partizan, ili tako nesto, nereseno, 'svi zadoovljni' - nema porazenih...

Ryber Palunko

pre 10 godina

55 faulova! 24 Radničkog, 31 Zvezde. Pa sudije, imate li vi ikakav osjećaj za fudbal!? I onda se pitamo zašto je ovakva igra? Pa kad da igraju!? Prekidi bez prestanka! Ma ja se čudim kako iko uopšte i postigne koji gol u 20 minuta efektivne igre. Tvrdim da su makar 2/3 prekršaja na našim terenima obična gluparija. Pa nije pod obavezno, čim se neko strovali na travu svirati prekršaj. Nek' leže, veoma će brzo zaključiti da od tog nema vajde i igrati fudbal, onoliko koliko znaju, ali 55 faulova...čista NULA za sudije. Nuletina! Fudbal je 'duel-sport', a ne 'kontakt-sport', zapamtite to il' se prekvalifikujte za košarku pa svirajte do mile volje.