Fudbal 79

Sreda, 22.08.2012.

11:13

Đurić dovodi napadača iz Dinama?

Partizanu je gledajući prve mečeve potrebno mnogo toga, ali je napadač prioritet. To će pokušati da sredi Dragan Đurić.

Ðuriæ dovodi napadaèa iz Dinama? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

THE DREAM

pre 11 godina

Djuric i Mamic,bože mili,i Vermez sa svojim željama i poštenjem(čitaj Roma)sjećate se tria fantastikus,Alan Ford,kad ovi rade transfere tu nitko nezna ko je koga z....o

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

Krstanovic je hrvatski Zigic, kvalitetom su podjednaki, samo sto Krstanovic nikada nece igrati za 10 reprezentaciju svijeta jer je bar 15 napadaca bolje od njega..

djuka

pre 11 godina

Ma koji Tavares kada Maribor ide u LŠ. Ma koji Teigo i Cleo kada kostaju, barem nesto, a za njega je i to cena koju ne bi platio. Jedino Jovancica da vrate, btw pod uslovom da je i on za dzabe.

djuka

pre 11 godina

Au brate, al si ti po svim mogucim i nemogucim osnovama zreo za ostavku.
Sudeci i po brojnim nebuloznim izjavama za negde si i za prijavu, razmisli gde. Sorry, verovatno u tom stanju i ne znas gde, jadno.

Beli

pre 11 godina

A sta je sa Djurdjicem,nije valjao,a ovaj je super!?Djuricu odlazi i vodi sve pulene sa sobom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pero

pre 11 godina

Krstanovič je dobar u igri glavom a nogom igra kao da ima dvije ljeve, treba mu pola sata da primi loptu i jednostavno to je igrač koji se ubacuje u 80 min. pa što bude.

IvanZG

pre 11 godina

Dinamo ima fenomenalnu školu? Dečko ti si se ludih gljiva najeo, pa zato pušiš te gluposti. Ajax recimo ima fenomenalnu školu i rasadnik je talenata za cijelu Europu, a Dinamo napravi eventualno jednog vrhunskog igrača svakih 15 do 20 godina. Bio je Boban početkom 90 ih i Modrić sredinom prošlog desetljeća. Čalu ili Badelja naravno ne računam u vrhunske igrače kao niti jedan normalan čovjek. Eventualno mogu spomenuti jednog poluvrhunskog igrača a to je Niko Kranjčar. Da Silva ipak nije Dinamova škola iako je došao sa 16, jer to su ipak brazilski geni, a i prve godine je proveo u Brazilu.

Dario

pre 11 godina

Ma nije Krle loš, ajde šta ga pljujete :) Srčan dečko, taman dobar za ove naše balkanske livade. Za nešto ozbiljnije (čitaj Evropu)nije...

Johny Grobar

pre 11 godina

@kizai
Slazem se u potpunosti. Secam se ko juce da je bilo kada je smenjivao Zecevica njegove izjave da ce biti pretsednik privremeno dok se ne nadje neko resenje.

lejubajug

pre 11 godina

Tavares iz Maribora potpisuje za Partizan,i ima prava odmah da igra u revansu protiv norvezanina.To je zelja Vermeza i Tumbe .Odlican izbor.Zahovic ga preporucio

maticabb

pre 11 godina

Samo se pitam kakva bi odbrana partizan izgledala danas da nije(djura i kompanija) prodao stevana savica i nastasica koji su vanserijski talenti!!a sad stavlja miljkovica na mesto stopera,koji uzgred ne zna da igra ni na svojoj primarnoj poziciji(beku)...i sad mi kaze kao nisu imali 500 hiljada evra za bodurova ili jos gore sa sulera koji je bio slobodan igrac!!a ovu dvojicu(savica i nastasica) su prodali za ukupno oko 12miliona!Uprava napolje!!!

zg1990

pre 11 godina

Nemogu vjerovat da ovu sirovinu Krstanovica oce netko kupit pa brijem da svaki klub u 1. hrvtaskoj nogometnoj ligi ima boljeg napadaca od njega...katastrofa, pa ovaj predsjednik partizana stvarno nije normalan,kad je vec dosao bolje bi mu se isplatilo da uzme nekog klinca iz omladinskog pogona jer dinamo ima fenomenalnu skolu.

ultrasrbin

pre 11 godina

Pavle, 22. avgust 2012 14:39

Sta si pio majke ti. Odakle da vrate Ljajica u tim. On bi prvo trebalo da se vrati u partizan,a tesko da bi ga torino kupovao jer zeli da nam ga pozajmi. Nisam znao da je himna uslov za igranje u partizanu pa te molim da me prosvetlis,a i ove indijance koji ti lupaju pluseve.

navijač Dinama

pre 11 godina

Čestitam vam na kupnji ovog vrhunskog napadača uz poruku: http://www.beersoaked.com/blog/wp-content/uploads/2012/07/nelson-muntz.jpg

mire

pre 11 godina

Solidan je igrac ovaj Krstanovic,bio bi svakako pojacanje za nas,ali ne mogu da verujem da oni opet dovode napadaca...Imamo Scepovice,Eduarda,Zabiju,Markovice,Mitrovica...Dajte nam stopera,bre!!!

Pavle

pre 11 godina

Jasno je da FK PARTIZAN, zbog nedostatka novčanih sredstava, ne može da dovodi poznate svetske fudbalske zvezde ali može da optimalno iskoristi ono sa čim raspolaže.Za početak u tim treba vratiti mladog fudbalera Ljajića i pored nekih njegovih slabosti ( ne zna da peva i da se profesionalno ponaša prema treneru) ali je perspektivan i za tim koristan fudbaler ( zna da primi loptu, zna da asistira loptu isturenim napadačina, zna da izvede udarac iz ugla (korner) i po potrebi da uspori igru protivničkog tima jer je jedan od malobrojnih naših mladih igrača koji kada ima loptu u posedu može ,ako treba, da je zadrži i u duelu sa poznatim evropskim fudbalskim zvezdama.

Peconi

pre 11 godina

Đurić je samo proturio ovu vest da zavara trag! U Partizan stiže legendarni Pjer Boja! Predstavljaju ga u petak! Dobrodošao kući Boja!

VlaD

pre 11 godina

Po transfermarkt-u ovaj igrac je povrdjen! Problem sa misicem i ne zna se kada ce se oporaviti! Sto znaci da ovo sto je rekao Djuric nema veze s mozgom ili ce opet da kupi povredjenog igraca i da opere neku lovu...

jsm

pre 11 godina

Ne znam što bih rekao za tog Krstanovića. Enigma (fizički kao vaš Žigić, ili Crouch). Dok je igrao u Zagrebu bio je odličan, nazabijao se golova. Visok je, zna s loptom, mislim da je malo prespor. Ali onda dolazak u Dinamo, dobro krenuo pa nestao. Sad je nekakva rezerva koja uđe svaku osmu utakmicu na 10 minuta...Riskantna kupnja...

Mare car

pre 11 godina

Daj bre, Djuro! Kako si samo namazan. Video da se fotelja opet ljulja, pa izvlaci keca iz rukava... Jao, jao!

Zalecite vi Eduarda i dajte mu minutazu. Decko ima stofa, a nije ni dobio postenu sansu.

Niks

pre 11 godina

Djuro dovedi Evandra. Bice kao sa Kleom, tamo kod komsinice nije imao sta da jede a onda je kod nas igrao strasno. U stvari ovi iz zvezde ih 'placaju' VHS kasetama iz Barija, tako sam cuo.
(n, 22. avgust 2012 12:39)

Jeo je on 400.000 evra godisnje....

DinamoZG

pre 11 godina

Ajmeeeeee, vi stvarno imate viska love....Krstanovic je bio prosjecno dobar prije jedno dvije godine....Ali milju i osamsto. Garantiram da bi ga dobili za ispod milju, obzirom da Mamic ima viska igraca na toj poziciji....Dajte ovog vaseg posaljite meni da mu uvalim jos par "pojacanja" za tih 200 somica koji su mu ostali...Koji smijeh....Jedino sto je zalosno da onom gadu Mamicu ide lova....

kizai

pre 11 godina

Kog napadača? tako je i predprošle godine rekao dovodim "bombu" pa nam doveo boju;sve što šnajder kaže treba baciti u vodu je čovek je LAŽOV!!!!

MRKY

pre 11 godina

Krstanović je odličan igrač, bit će vam pravo pojačanje, momak ima jedino sa ozljedama problema, ali ako ga neko spremi kako triba Krle će rješit svaku obranu-pozdrav iz ST.

Shone grobar

pre 11 godina

Djuricu pusti potragu za napadacima sad kad smo gotovo eliminisani iz Evrope ti trazis pojacanja,kasno Marko na Kosovo stize.Nego sta je sa onom aferom Agrobanka,niko nista ne spominje?

Aleksandar

pre 11 godina

Ovako,chisto da otklonim sumnje...
Djuric ide u Zagreb jer je u razgovoru sa Zahovicem i Mamicem dobio podrsku..
odlaze na zajednicki rucak,kako bi proslavili lopovski triangl Mamic-Djura-Zahovic! nema veze ova prica sa transferima!!!
toliko,hvala!
poz svim navijacima iz Srbije!

Znaisha

pre 11 godina

Ma on mucenik ne zna gde je levo...krenuo za Norvesku,pa promasio put! A moguce je i da misli da je Partizan jos u kvalifikacijama za LS,pa snima sledeceg protivnika...

klon

pre 11 godina

Djuro nesto te nema u poslednje vreme,malo si smrsao,upali ti obrazi pa tu su i podocnjaci...nego raspituju se ovi iz Veterinarskog zavoda za tvoje zdravlje,mozda da ipak ostanes u Zagrebu

charli dzordz

pre 11 godina

*Trazim centarfora* kaze Djuric....pa sta je posao Tumbakovica...Tumba svi te pamtimo kao velikog gospodina i dzentlmena na terenu, i van njega. Skloni se, i pusti tog kompleksasa da dalje unistava Partizan, nemoj ti da budes deo toga.

čikadača

pre 11 godina

U Zagreb su otišli po napadača Maribora M.M.M.Tavaresa,kakvi Krstanovići i dilovi sa Mamićem.Tavares ima ugovor sa Mariborom do leta sledeće godine i vreme je da ga prodaju,a iz sezone u sezonu igra sve slabije,mada je ovu dobro počeo.
Po transfermarkt.de on vredi 750.000e ,znači uklapa se u priču Đurića da imaju milionče za pojačanje.

krki67@gmail.com

pre 11 godina

alo koga bre ti lazes...da si hteo da dovedes dobrog napadaca to bi uradio jos pre 3mes.nego si doveo one rage od igraca.bice ista prica kao za stopera....a taj plu sto ti kazes isto lazes....tuba je reko da klub nema ni dinara za pojacanja koja trebaju partizanu.ko sada laze...

Igor

pre 11 godina

Nije los igrac, bio bi dobro pojacanje, svakako je bolji od brace Scepovic, ali ga treba dovesti samo ako udjemo u LE, za nase smesno prvenstvo dovoljni su Libijac i Scepovici.

Croat

pre 11 godina

Krle je solidan igrač za svoju visinu ali nije se probio u Dinamu. Ispred njega su Bećiraj, Rukavina i Čop. E sad, dati 2 miliona eura za četvrtog napadača Dinama....

Guka

pre 11 godina

Prijatelju, mogao si dovesti stopera i spica za po milionce jos pre valete da se uigraju, a ne da se brukamo od kiprana i najverovatnije trumsea.

veerghoen

pre 11 godina

A pazi ti ovo ''Pauljevic je odlican igrac koji ce nam doneti nesto vise od 2 miliona''. Decko je polomio nogu, jos nije ni debitovao. Koliko neukusno i nevaspitano od strane ovog sarlatana Djurica. Umesto da kaze donece nam potrebnu snagu po desnom boku, pravo je pojacanje itd, on ladno izjavi donece nam pare.

Zile

pre 11 godina

Daleko je njemu do Tomislava iz Beograda, ne znam kako bi to izveo. Taj lik je u stanju popit 30 heinekena dnevno, a da se na njemu ne vidi.

Realno

pre 11 godina

Da se ja pitam,bolje Tavaresa iz Maribora i jednog dobrog stopera.Vratiti Vukica u tim i sacekati da se vrati Eduardo,to nebi bilo lose.Ali ipak Djuric je to,bice kako ne treba..

Saturday City

pre 11 godina

Ovo je obicna glupost. Cim je on rekao "napisite da je vec u Partizanu" znaci da je samo zeleo da skine nekog dosadnog novinara. Uostalom, zasto bi on zeleo da ode iz Dinama gde ove sezone ima minimum igranje u Ligi Evrope a vrlo moguce i Ligu sampiona, i dosao u Partizan za koji je veliko pitanje da li ce uopste igrati i u Ligi Evrope.

Ilija@Nis

pre 11 godina

Znaci, kad se prodaje - prodaje Partizan, kad se neko tera - date su mu odresene ruke, a kad se dovodi - onda Djuric dovodi, sta bi mi bez Djurica ...

veliki strumf

pre 11 godina

Imaju 5 pa i 6 spiceva (braca Scepovic, Eduardo, Zabija, Mitrovic pa i Lazar koji ne moze igrati krilo, to je svima jasno) a kupuju jos jednog. A decko lud da dodje da trci po nasim pasnjacima umesto da igra LS gde ce mu cena visetruko skociti, ako zna nesto. Kakvo zamajavanje. Otiso Snajder poslovno u Zagreb, ali za privatan biznis, nego prodaje maglu jer mu Partizan platio put a ne Zekstra.

n

pre 11 godina

Djuro dovedi Evandra. Bice kao sa Kleom, tamo kod komsinice nije imao sta da jede a onda je kod nas igrao strasno. U stvari ovi iz zvezde ih 'placaju' VHS kasetama iz Barija, tako sam cuo.

Bekrija

pre 11 godina

Dobar igrac. Dobra tehnika za tako visokog igraca. Samo ima jedan problem. Taj decko svaki vikend ide iz Zagreba za Tomislavgrad i tamo kafane zatvara s Hajnikenom u ruci.

hm

pre 11 godina

Pazite sad ovo: Iz Dinama (koji igra LŠ, skoro 100%) dolazi u Partizan (koji ne igra ni LE, skoro 100%). Pa bolje da igraš LŠ makar i ulazio sa klupe u igru nego ništa.
Dakle, ili je ogromna lova (sumnjam) ili je raspad od igrača... Šta mislite?

Rigoleto

pre 11 godina

E moj Djuro, Maminjo ce da te prevesla kao malo dete. Uvalice ti nekog omladinca, kakav Krsticevic i bakraci, nema Partizan para za to. Pogledajte samo transfere koje je Mamic pravio u zadnjih par godina, to je umece, a ne ovo piljarenje koje je na delu u Partizanu. Mamicevo vodjenje Dinama je par decenija ispred Partizanovog. Jedini ko je mogao, kada je hteo, da parira Mamicu u finansijskom delu vodjenja kluba je Zecevic.

smeker

pre 11 godina

Stopera ce da igra moja baba,kupite ono sto treba i ne dilujte sa Mamicem.Ali koga interesuje boljitak za klub vazan je samo sopstveni dzep.Obraz, cast postenje ne postoje kod ovog rukovodstva,banda lopovska...

slow motion

pre 11 godina

Ama sta radi ovaj covek vise? Koji plusevi, kakva zarada, poslovanje? Govori o deset tema na jedno postavljeno pitanje. Odlazi po spic igraca u Zagreb, a mi boljih imamo i u Srbiji. Doveli neku barabu iz Afrike, a da pritom nisu uvideli da ovaj ima patoloskih problema. Klub nam se raspada, a on se cereka i govori o uspesnom poslovanju. Naravno, njegovo poslovanje jeste uspesno, ali Partizan je na gubitku. Idi iz Partizana, ne mogu da te podnesem vise!

Bekrija

pre 11 godina

Dobar igrac. Dobra tehnika za tako visokog igraca. Samo ima jedan problem. Taj decko svaki vikend ide iz Zagreba za Tomislavgrad i tamo kafane zatvara s Hajnikenom u ruci.

veerghoen

pre 11 godina

A pazi ti ovo ''Pauljevic je odlican igrac koji ce nam doneti nesto vise od 2 miliona''. Decko je polomio nogu, jos nije ni debitovao. Koliko neukusno i nevaspitano od strane ovog sarlatana Djurica. Umesto da kaze donece nam potrebnu snagu po desnom boku, pravo je pojacanje itd, on ladno izjavi donece nam pare.

smeker

pre 11 godina

Stopera ce da igra moja baba,kupite ono sto treba i ne dilujte sa Mamicem.Ali koga interesuje boljitak za klub vazan je samo sopstveni dzep.Obraz, cast postenje ne postoje kod ovog rukovodstva,banda lopovska...

hm

pre 11 godina

Pazite sad ovo: Iz Dinama (koji igra LŠ, skoro 100%) dolazi u Partizan (koji ne igra ni LE, skoro 100%). Pa bolje da igraš LŠ makar i ulazio sa klupe u igru nego ništa.
Dakle, ili je ogromna lova (sumnjam) ili je raspad od igrača... Šta mislite?

n

pre 11 godina

Djuro dovedi Evandra. Bice kao sa Kleom, tamo kod komsinice nije imao sta da jede a onda je kod nas igrao strasno. U stvari ovi iz zvezde ih 'placaju' VHS kasetama iz Barija, tako sam cuo.

Rigoleto

pre 11 godina

E moj Djuro, Maminjo ce da te prevesla kao malo dete. Uvalice ti nekog omladinca, kakav Krsticevic i bakraci, nema Partizan para za to. Pogledajte samo transfere koje je Mamic pravio u zadnjih par godina, to je umece, a ne ovo piljarenje koje je na delu u Partizanu. Mamicevo vodjenje Dinama je par decenija ispred Partizanovog. Jedini ko je mogao, kada je hteo, da parira Mamicu u finansijskom delu vodjenja kluba je Zecevic.

Croat

pre 11 godina

Krle je solidan igrač za svoju visinu ali nije se probio u Dinamu. Ispred njega su Bećiraj, Rukavina i Čop. E sad, dati 2 miliona eura za četvrtog napadača Dinama....

Guka

pre 11 godina

Prijatelju, mogao si dovesti stopera i spica za po milionce jos pre valete da se uigraju, a ne da se brukamo od kiprana i najverovatnije trumsea.

navijač Dinama

pre 11 godina

Čestitam vam na kupnji ovog vrhunskog napadača uz poruku: http://www.beersoaked.com/blog/wp-content/uploads/2012/07/nelson-muntz.jpg

slow motion

pre 11 godina

Ama sta radi ovaj covek vise? Koji plusevi, kakva zarada, poslovanje? Govori o deset tema na jedno postavljeno pitanje. Odlazi po spic igraca u Zagreb, a mi boljih imamo i u Srbiji. Doveli neku barabu iz Afrike, a da pritom nisu uvideli da ovaj ima patoloskih problema. Klub nam se raspada, a on se cereka i govori o uspesnom poslovanju. Naravno, njegovo poslovanje jeste uspesno, ali Partizan je na gubitku. Idi iz Partizana, ne mogu da te podnesem vise!

Aleksandar

pre 11 godina

Ovako,chisto da otklonim sumnje...
Djuric ide u Zagreb jer je u razgovoru sa Zahovicem i Mamicem dobio podrsku..
odlaze na zajednicki rucak,kako bi proslavili lopovski triangl Mamic-Djura-Zahovic! nema veze ova prica sa transferima!!!
toliko,hvala!
poz svim navijacima iz Srbije!

jsm

pre 11 godina

Ne znam što bih rekao za tog Krstanovića. Enigma (fizički kao vaš Žigić, ili Crouch). Dok je igrao u Zagrebu bio je odličan, nazabijao se golova. Visok je, zna s loptom, mislim da je malo prespor. Ali onda dolazak u Dinamo, dobro krenuo pa nestao. Sad je nekakva rezerva koja uđe svaku osmu utakmicu na 10 minuta...Riskantna kupnja...

veliki strumf

pre 11 godina

Imaju 5 pa i 6 spiceva (braca Scepovic, Eduardo, Zabija, Mitrovic pa i Lazar koji ne moze igrati krilo, to je svima jasno) a kupuju jos jednog. A decko lud da dodje da trci po nasim pasnjacima umesto da igra LS gde ce mu cena visetruko skociti, ako zna nesto. Kakvo zamajavanje. Otiso Snajder poslovno u Zagreb, ali za privatan biznis, nego prodaje maglu jer mu Partizan platio put a ne Zekstra.

kizai

pre 11 godina

Kog napadača? tako je i predprošle godine rekao dovodim "bombu" pa nam doveo boju;sve što šnajder kaže treba baciti u vodu je čovek je LAŽOV!!!!

Realno

pre 11 godina

Da se ja pitam,bolje Tavaresa iz Maribora i jednog dobrog stopera.Vratiti Vukica u tim i sacekati da se vrati Eduardo,to nebi bilo lose.Ali ipak Djuric je to,bice kako ne treba..

Ilija@Nis

pre 11 godina

Znaci, kad se prodaje - prodaje Partizan, kad se neko tera - date su mu odresene ruke, a kad se dovodi - onda Djuric dovodi, sta bi mi bez Djurica ...

Peconi

pre 11 godina

Đurić je samo proturio ovu vest da zavara trag! U Partizan stiže legendarni Pjer Boja! Predstavljaju ga u petak! Dobrodošao kući Boja!

Saturday City

pre 11 godina

Ovo je obicna glupost. Cim je on rekao "napisite da je vec u Partizanu" znaci da je samo zeleo da skine nekog dosadnog novinara. Uostalom, zasto bi on zeleo da ode iz Dinama gde ove sezone ima minimum igranje u Ligi Evrope a vrlo moguce i Ligu sampiona, i dosao u Partizan za koji je veliko pitanje da li ce uopste igrati i u Ligi Evrope.

Znaisha

pre 11 godina

Ma on mucenik ne zna gde je levo...krenuo za Norvesku,pa promasio put! A moguce je i da misli da je Partizan jos u kvalifikacijama za LS,pa snima sledeceg protivnika...

krki67@gmail.com

pre 11 godina

alo koga bre ti lazes...da si hteo da dovedes dobrog napadaca to bi uradio jos pre 3mes.nego si doveo one rage od igraca.bice ista prica kao za stopera....a taj plu sto ti kazes isto lazes....tuba je reko da klub nema ni dinara za pojacanja koja trebaju partizanu.ko sada laze...

zg1990

pre 11 godina

Nemogu vjerovat da ovu sirovinu Krstanovica oce netko kupit pa brijem da svaki klub u 1. hrvtaskoj nogometnoj ligi ima boljeg napadaca od njega...katastrofa, pa ovaj predsjednik partizana stvarno nije normalan,kad je vec dosao bolje bi mu se isplatilo da uzme nekog klinca iz omladinskog pogona jer dinamo ima fenomenalnu skolu.

maticabb

pre 11 godina

Samo se pitam kakva bi odbrana partizan izgledala danas da nije(djura i kompanija) prodao stevana savica i nastasica koji su vanserijski talenti!!a sad stavlja miljkovica na mesto stopera,koji uzgred ne zna da igra ni na svojoj primarnoj poziciji(beku)...i sad mi kaze kao nisu imali 500 hiljada evra za bodurova ili jos gore sa sulera koji je bio slobodan igrac!!a ovu dvojicu(savica i nastasica) su prodali za ukupno oko 12miliona!Uprava napolje!!!

DinamoZG

pre 11 godina

Ajmeeeeee, vi stvarno imate viska love....Krstanovic je bio prosjecno dobar prije jedno dvije godine....Ali milju i osamsto. Garantiram da bi ga dobili za ispod milju, obzirom da Mamic ima viska igraca na toj poziciji....Dajte ovog vaseg posaljite meni da mu uvalim jos par "pojacanja" za tih 200 somica koji su mu ostali...Koji smijeh....Jedino sto je zalosno da onom gadu Mamicu ide lova....

VlaD

pre 11 godina

Po transfermarkt-u ovaj igrac je povrdjen! Problem sa misicem i ne zna se kada ce se oporaviti! Sto znaci da ovo sto je rekao Djuric nema veze s mozgom ili ce opet da kupi povredjenog igraca i da opere neku lovu...

Igor

pre 11 godina

Nije los igrac, bio bi dobro pojacanje, svakako je bolji od brace Scepovic, ali ga treba dovesti samo ako udjemo u LE, za nase smesno prvenstvo dovoljni su Libijac i Scepovici.

Niks

pre 11 godina

Djuro dovedi Evandra. Bice kao sa Kleom, tamo kod komsinice nije imao sta da jede a onda je kod nas igrao strasno. U stvari ovi iz zvezde ih 'placaju' VHS kasetama iz Barija, tako sam cuo.
(n, 22. avgust 2012 12:39)

Jeo je on 400.000 evra godisnje....

Shone grobar

pre 11 godina

Djuricu pusti potragu za napadacima sad kad smo gotovo eliminisani iz Evrope ti trazis pojacanja,kasno Marko na Kosovo stize.Nego sta je sa onom aferom Agrobanka,niko nista ne spominje?

Mare car

pre 11 godina

Daj bre, Djuro! Kako si samo namazan. Video da se fotelja opet ljulja, pa izvlaci keca iz rukava... Jao, jao!

Zalecite vi Eduarda i dajte mu minutazu. Decko ima stofa, a nije ni dobio postenu sansu.

čikadača

pre 11 godina

U Zagreb su otišli po napadača Maribora M.M.M.Tavaresa,kakvi Krstanovići i dilovi sa Mamićem.Tavares ima ugovor sa Mariborom do leta sledeće godine i vreme je da ga prodaju,a iz sezone u sezonu igra sve slabije,mada je ovu dobro počeo.
Po transfermarkt.de on vredi 750.000e ,znači uklapa se u priču Đurića da imaju milionče za pojačanje.

IvanZG

pre 11 godina

Dinamo ima fenomenalnu školu? Dečko ti si se ludih gljiva najeo, pa zato pušiš te gluposti. Ajax recimo ima fenomenalnu školu i rasadnik je talenata za cijelu Europu, a Dinamo napravi eventualno jednog vrhunskog igrača svakih 15 do 20 godina. Bio je Boban početkom 90 ih i Modrić sredinom prošlog desetljeća. Čalu ili Badelja naravno ne računam u vrhunske igrače kao niti jedan normalan čovjek. Eventualno mogu spomenuti jednog poluvrhunskog igrača a to je Niko Kranjčar. Da Silva ipak nije Dinamova škola iako je došao sa 16, jer to su ipak brazilski geni, a i prve godine je proveo u Brazilu.

charli dzordz

pre 11 godina

*Trazim centarfora* kaze Djuric....pa sta je posao Tumbakovica...Tumba svi te pamtimo kao velikog gospodina i dzentlmena na terenu, i van njega. Skloni se, i pusti tog kompleksasa da dalje unistava Partizan, nemoj ti da budes deo toga.

MRKY

pre 11 godina

Krstanović je odličan igrač, bit će vam pravo pojačanje, momak ima jedino sa ozljedama problema, ali ako ga neko spremi kako triba Krle će rješit svaku obranu-pozdrav iz ST.

pero

pre 11 godina

Krstanovič je dobar u igri glavom a nogom igra kao da ima dvije ljeve, treba mu pola sata da primi loptu i jednostavno to je igrač koji se ubacuje u 80 min. pa što bude.

Zile

pre 11 godina

Daleko je njemu do Tomislava iz Beograda, ne znam kako bi to izveo. Taj lik je u stanju popit 30 heinekena dnevno, a da se na njemu ne vidi.

klon

pre 11 godina

Djuro nesto te nema u poslednje vreme,malo si smrsao,upali ti obrazi pa tu su i podocnjaci...nego raspituju se ovi iz Veterinarskog zavoda za tvoje zdravlje,mozda da ipak ostanes u Zagrebu

mire

pre 11 godina

Solidan je igrac ovaj Krstanovic,bio bi svakako pojacanje za nas,ali ne mogu da verujem da oni opet dovode napadaca...Imamo Scepovice,Eduarda,Zabiju,Markovice,Mitrovica...Dajte nam stopera,bre!!!

Dario

pre 11 godina

Ma nije Krle loš, ajde šta ga pljujete :) Srčan dečko, taman dobar za ove naše balkanske livade. Za nešto ozbiljnije (čitaj Evropu)nije...

ultrasrbin

pre 11 godina

Pavle, 22. avgust 2012 14:39

Sta si pio majke ti. Odakle da vrate Ljajica u tim. On bi prvo trebalo da se vrati u partizan,a tesko da bi ga torino kupovao jer zeli da nam ga pozajmi. Nisam znao da je himna uslov za igranje u partizanu pa te molim da me prosvetlis,a i ove indijance koji ti lupaju pluseve.

Johny Grobar

pre 11 godina

@kizai
Slazem se u potpunosti. Secam se ko juce da je bilo kada je smenjivao Zecevica njegove izjave da ce biti pretsednik privremeno dok se ne nadje neko resenje.

Beli

pre 11 godina

A sta je sa Djurdjicem,nije valjao,a ovaj je super!?Djuricu odlazi i vodi sve pulene sa sobom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lejubajug

pre 11 godina

Tavares iz Maribora potpisuje za Partizan,i ima prava odmah da igra u revansu protiv norvezanina.To je zelja Vermeza i Tumbe .Odlican izbor.Zahovic ga preporucio

djuka

pre 11 godina

Ma koji Tavares kada Maribor ide u LŠ. Ma koji Teigo i Cleo kada kostaju, barem nesto, a za njega je i to cena koju ne bi platio. Jedino Jovancica da vrate, btw pod uslovom da je i on za dzabe.

Pavle

pre 11 godina

Jasno je da FK PARTIZAN, zbog nedostatka novčanih sredstava, ne može da dovodi poznate svetske fudbalske zvezde ali može da optimalno iskoristi ono sa čim raspolaže.Za početak u tim treba vratiti mladog fudbalera Ljajića i pored nekih njegovih slabosti ( ne zna da peva i da se profesionalno ponaša prema treneru) ali je perspektivan i za tim koristan fudbaler ( zna da primi loptu, zna da asistira loptu isturenim napadačina, zna da izvede udarac iz ugla (korner) i po potrebi da uspori igru protivničkog tima jer je jedan od malobrojnih naših mladih igrača koji kada ima loptu u posedu može ,ako treba, da je zadrži i u duelu sa poznatim evropskim fudbalskim zvezdama.

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

Krstanovic je hrvatski Zigic, kvalitetom su podjednaki, samo sto Krstanovic nikada nece igrati za 10 reprezentaciju svijeta jer je bar 15 napadaca bolje od njega..

THE DREAM

pre 11 godina

Djuric i Mamic,bože mili,i Vermez sa svojim željama i poštenjem(čitaj Roma)sjećate se tria fantastikus,Alan Ford,kad ovi rade transfere tu nitko nezna ko je koga z....o

djuka

pre 11 godina

Au brate, al si ti po svim mogucim i nemogucim osnovama zreo za ostavku.
Sudeci i po brojnim nebuloznim izjavama za negde si i za prijavu, razmisli gde. Sorry, verovatno u tom stanju i ne znas gde, jadno.

n

pre 11 godina

Djuro dovedi Evandra. Bice kao sa Kleom, tamo kod komsinice nije imao sta da jede a onda je kod nas igrao strasno. U stvari ovi iz zvezde ih 'placaju' VHS kasetama iz Barija, tako sam cuo.

IvanZG

pre 11 godina

Dinamo ima fenomenalnu školu? Dečko ti si se ludih gljiva najeo, pa zato pušiš te gluposti. Ajax recimo ima fenomenalnu školu i rasadnik je talenata za cijelu Europu, a Dinamo napravi eventualno jednog vrhunskog igrača svakih 15 do 20 godina. Bio je Boban početkom 90 ih i Modrić sredinom prošlog desetljeća. Čalu ili Badelja naravno ne računam u vrhunske igrače kao niti jedan normalan čovjek. Eventualno mogu spomenuti jednog poluvrhunskog igrača a to je Niko Kranjčar. Da Silva ipak nije Dinamova škola iako je došao sa 16, jer to su ipak brazilski geni, a i prve godine je proveo u Brazilu.

Pavle

pre 11 godina

Jasno je da FK PARTIZAN, zbog nedostatka novčanih sredstava, ne može da dovodi poznate svetske fudbalske zvezde ali može da optimalno iskoristi ono sa čim raspolaže.Za početak u tim treba vratiti mladog fudbalera Ljajića i pored nekih njegovih slabosti ( ne zna da peva i da se profesionalno ponaša prema treneru) ali je perspektivan i za tim koristan fudbaler ( zna da primi loptu, zna da asistira loptu isturenim napadačina, zna da izvede udarac iz ugla (korner) i po potrebi da uspori igru protivničkog tima jer je jedan od malobrojnih naših mladih igrača koji kada ima loptu u posedu može ,ako treba, da je zadrži i u duelu sa poznatim evropskim fudbalskim zvezdama.

Peconi

pre 11 godina

Đurić je samo proturio ovu vest da zavara trag! U Partizan stiže legendarni Pjer Boja! Predstavljaju ga u petak! Dobrodošao kući Boja!

hm

pre 11 godina

Pazite sad ovo: Iz Dinama (koji igra LŠ, skoro 100%) dolazi u Partizan (koji ne igra ni LE, skoro 100%). Pa bolje da igraš LŠ makar i ulazio sa klupe u igru nego ništa.
Dakle, ili je ogromna lova (sumnjam) ili je raspad od igrača... Šta mislite?

MRKY

pre 11 godina

Krstanović je odličan igrač, bit će vam pravo pojačanje, momak ima jedino sa ozljedama problema, ali ako ga neko spremi kako triba Krle će rješit svaku obranu-pozdrav iz ST.

slow motion

pre 11 godina

Ama sta radi ovaj covek vise? Koji plusevi, kakva zarada, poslovanje? Govori o deset tema na jedno postavljeno pitanje. Odlazi po spic igraca u Zagreb, a mi boljih imamo i u Srbiji. Doveli neku barabu iz Afrike, a da pritom nisu uvideli da ovaj ima patoloskih problema. Klub nam se raspada, a on se cereka i govori o uspesnom poslovanju. Naravno, njegovo poslovanje jeste uspesno, ali Partizan je na gubitku. Idi iz Partizana, ne mogu da te podnesem vise!

Igor

pre 11 godina

Nije los igrac, bio bi dobro pojacanje, svakako je bolji od brace Scepovic, ali ga treba dovesti samo ako udjemo u LE, za nase smesno prvenstvo dovoljni su Libijac i Scepovici.

veerghoen

pre 11 godina

A pazi ti ovo ''Pauljevic je odlican igrac koji ce nam doneti nesto vise od 2 miliona''. Decko je polomio nogu, jos nije ni debitovao. Koliko neukusno i nevaspitano od strane ovog sarlatana Djurica. Umesto da kaze donece nam potrebnu snagu po desnom boku, pravo je pojacanje itd, on ladno izjavi donece nam pare.

Niks

pre 11 godina

Djuro dovedi Evandra. Bice kao sa Kleom, tamo kod komsinice nije imao sta da jede a onda je kod nas igrao strasno. U stvari ovi iz zvezde ih 'placaju' VHS kasetama iz Barija, tako sam cuo.
(n, 22. avgust 2012 12:39)

Jeo je on 400.000 evra godisnje....

zg1990

pre 11 godina

Nemogu vjerovat da ovu sirovinu Krstanovica oce netko kupit pa brijem da svaki klub u 1. hrvtaskoj nogometnoj ligi ima boljeg napadaca od njega...katastrofa, pa ovaj predsjednik partizana stvarno nije normalan,kad je vec dosao bolje bi mu se isplatilo da uzme nekog klinca iz omladinskog pogona jer dinamo ima fenomenalnu skolu.

Rigoleto

pre 11 godina

E moj Djuro, Maminjo ce da te prevesla kao malo dete. Uvalice ti nekog omladinca, kakav Krsticevic i bakraci, nema Partizan para za to. Pogledajte samo transfere koje je Mamic pravio u zadnjih par godina, to je umece, a ne ovo piljarenje koje je na delu u Partizanu. Mamicevo vodjenje Dinama je par decenija ispred Partizanovog. Jedini ko je mogao, kada je hteo, da parira Mamicu u finansijskom delu vodjenja kluba je Zecevic.

čikadača

pre 11 godina

U Zagreb su otišli po napadača Maribora M.M.M.Tavaresa,kakvi Krstanovići i dilovi sa Mamićem.Tavares ima ugovor sa Mariborom do leta sledeće godine i vreme je da ga prodaju,a iz sezone u sezonu igra sve slabije,mada je ovu dobro počeo.
Po transfermarkt.de on vredi 750.000e ,znači uklapa se u priču Đurića da imaju milionče za pojačanje.

Realno

pre 11 godina

Da se ja pitam,bolje Tavaresa iz Maribora i jednog dobrog stopera.Vratiti Vukica u tim i sacekati da se vrati Eduardo,to nebi bilo lose.Ali ipak Djuric je to,bice kako ne treba..

Aleksandar

pre 11 godina

Ovako,chisto da otklonim sumnje...
Djuric ide u Zagreb jer je u razgovoru sa Zahovicem i Mamicem dobio podrsku..
odlaze na zajednicki rucak,kako bi proslavili lopovski triangl Mamic-Djura-Zahovic! nema veze ova prica sa transferima!!!
toliko,hvala!
poz svim navijacima iz Srbije!

veliki strumf

pre 11 godina

Imaju 5 pa i 6 spiceva (braca Scepovic, Eduardo, Zabija, Mitrovic pa i Lazar koji ne moze igrati krilo, to je svima jasno) a kupuju jos jednog. A decko lud da dodje da trci po nasim pasnjacima umesto da igra LS gde ce mu cena visetruko skociti, ako zna nesto. Kakvo zamajavanje. Otiso Snajder poslovno u Zagreb, ali za privatan biznis, nego prodaje maglu jer mu Partizan platio put a ne Zekstra.

lejubajug

pre 11 godina

Tavares iz Maribora potpisuje za Partizan,i ima prava odmah da igra u revansu protiv norvezanina.To je zelja Vermeza i Tumbe .Odlican izbor.Zahovic ga preporucio

smeker

pre 11 godina

Stopera ce da igra moja baba,kupite ono sto treba i ne dilujte sa Mamicem.Ali koga interesuje boljitak za klub vazan je samo sopstveni dzep.Obraz, cast postenje ne postoje kod ovog rukovodstva,banda lopovska...

krki67@gmail.com

pre 11 godina

alo koga bre ti lazes...da si hteo da dovedes dobrog napadaca to bi uradio jos pre 3mes.nego si doveo one rage od igraca.bice ista prica kao za stopera....a taj plu sto ti kazes isto lazes....tuba je reko da klub nema ni dinara za pojacanja koja trebaju partizanu.ko sada laze...

Saturday City

pre 11 godina

Ovo je obicna glupost. Cim je on rekao "napisite da je vec u Partizanu" znaci da je samo zeleo da skine nekog dosadnog novinara. Uostalom, zasto bi on zeleo da ode iz Dinama gde ove sezone ima minimum igranje u Ligi Evrope a vrlo moguce i Ligu sampiona, i dosao u Partizan za koji je veliko pitanje da li ce uopste igrati i u Ligi Evrope.

pero

pre 11 godina

Krstanovič je dobar u igri glavom a nogom igra kao da ima dvije ljeve, treba mu pola sata da primi loptu i jednostavno to je igrač koji se ubacuje u 80 min. pa što bude.

Beli

pre 11 godina

A sta je sa Djurdjicem,nije valjao,a ovaj je super!?Djuricu odlazi i vodi sve pulene sa sobom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

djuka

pre 11 godina

Ma koji Tavares kada Maribor ide u LŠ. Ma koji Teigo i Cleo kada kostaju, barem nesto, a za njega je i to cena koju ne bi platio. Jedino Jovancica da vrate, btw pod uslovom da je i on za dzabe.

DinamoZG

pre 11 godina

Ajmeeeeee, vi stvarno imate viska love....Krstanovic je bio prosjecno dobar prije jedno dvije godine....Ali milju i osamsto. Garantiram da bi ga dobili za ispod milju, obzirom da Mamic ima viska igraca na toj poziciji....Dajte ovog vaseg posaljite meni da mu uvalim jos par "pojacanja" za tih 200 somica koji su mu ostali...Koji smijeh....Jedino sto je zalosno da onom gadu Mamicu ide lova....

Mare car

pre 11 godina

Daj bre, Djuro! Kako si samo namazan. Video da se fotelja opet ljulja, pa izvlaci keca iz rukava... Jao, jao!

Zalecite vi Eduarda i dajte mu minutazu. Decko ima stofa, a nije ni dobio postenu sansu.

Croat

pre 11 godina

Krle je solidan igrač za svoju visinu ali nije se probio u Dinamu. Ispred njega su Bećiraj, Rukavina i Čop. E sad, dati 2 miliona eura za četvrtog napadača Dinama....

Guka

pre 11 godina

Prijatelju, mogao si dovesti stopera i spica za po milionce jos pre valete da se uigraju, a ne da se brukamo od kiprana i najverovatnije trumsea.

charli dzordz

pre 11 godina

*Trazim centarfora* kaze Djuric....pa sta je posao Tumbakovica...Tumba svi te pamtimo kao velikog gospodina i dzentlmena na terenu, i van njega. Skloni se, i pusti tog kompleksasa da dalje unistava Partizan, nemoj ti da budes deo toga.

Shone grobar

pre 11 godina

Djuricu pusti potragu za napadacima sad kad smo gotovo eliminisani iz Evrope ti trazis pojacanja,kasno Marko na Kosovo stize.Nego sta je sa onom aferom Agrobanka,niko nista ne spominje?

mire

pre 11 godina

Solidan je igrac ovaj Krstanovic,bio bi svakako pojacanje za nas,ali ne mogu da verujem da oni opet dovode napadaca...Imamo Scepovice,Eduarda,Zabiju,Markovice,Mitrovica...Dajte nam stopera,bre!!!

Bekrija

pre 11 godina

Dobar igrac. Dobra tehnika za tako visokog igraca. Samo ima jedan problem. Taj decko svaki vikend ide iz Zagreba za Tomislavgrad i tamo kafane zatvara s Hajnikenom u ruci.

Ilija@Nis

pre 11 godina

Znaci, kad se prodaje - prodaje Partizan, kad se neko tera - date su mu odresene ruke, a kad se dovodi - onda Djuric dovodi, sta bi mi bez Djurica ...

Znaisha

pre 11 godina

Ma on mucenik ne zna gde je levo...krenuo za Norvesku,pa promasio put! A moguce je i da misli da je Partizan jos u kvalifikacijama za LS,pa snima sledeceg protivnika...

jsm

pre 11 godina

Ne znam što bih rekao za tog Krstanovića. Enigma (fizički kao vaš Žigić, ili Crouch). Dok je igrao u Zagrebu bio je odličan, nazabijao se golova. Visok je, zna s loptom, mislim da je malo prespor. Ali onda dolazak u Dinamo, dobro krenuo pa nestao. Sad je nekakva rezerva koja uđe svaku osmu utakmicu na 10 minuta...Riskantna kupnja...

maticabb

pre 11 godina

Samo se pitam kakva bi odbrana partizan izgledala danas da nije(djura i kompanija) prodao stevana savica i nastasica koji su vanserijski talenti!!a sad stavlja miljkovica na mesto stopera,koji uzgred ne zna da igra ni na svojoj primarnoj poziciji(beku)...i sad mi kaze kao nisu imali 500 hiljada evra za bodurova ili jos gore sa sulera koji je bio slobodan igrac!!a ovu dvojicu(savica i nastasica) su prodali za ukupno oko 12miliona!Uprava napolje!!!

klon

pre 11 godina

Djuro nesto te nema u poslednje vreme,malo si smrsao,upali ti obrazi pa tu su i podocnjaci...nego raspituju se ovi iz Veterinarskog zavoda za tvoje zdravlje,mozda da ipak ostanes u Zagrebu

VlaD

pre 11 godina

Po transfermarkt-u ovaj igrac je povrdjen! Problem sa misicem i ne zna se kada ce se oporaviti! Sto znaci da ovo sto je rekao Djuric nema veze s mozgom ili ce opet da kupi povredjenog igraca i da opere neku lovu...

ultrasrbin

pre 11 godina

Pavle, 22. avgust 2012 14:39

Sta si pio majke ti. Odakle da vrate Ljajica u tim. On bi prvo trebalo da se vrati u partizan,a tesko da bi ga torino kupovao jer zeli da nam ga pozajmi. Nisam znao da je himna uslov za igranje u partizanu pa te molim da me prosvetlis,a i ove indijance koji ti lupaju pluseve.

Dario

pre 11 godina

Ma nije Krle loš, ajde šta ga pljujete :) Srčan dečko, taman dobar za ove naše balkanske livade. Za nešto ozbiljnije (čitaj Evropu)nije...

THE DREAM

pre 11 godina

Djuric i Mamic,bože mili,i Vermez sa svojim željama i poštenjem(čitaj Roma)sjećate se tria fantastikus,Alan Ford,kad ovi rade transfere tu nitko nezna ko je koga z....o

Zile

pre 11 godina

Daleko je njemu do Tomislava iz Beograda, ne znam kako bi to izveo. Taj lik je u stanju popit 30 heinekena dnevno, a da se na njemu ne vidi.

kizai

pre 11 godina

Kog napadača? tako je i predprošle godine rekao dovodim "bombu" pa nam doveo boju;sve što šnajder kaže treba baciti u vodu je čovek je LAŽOV!!!!

navijač Dinama

pre 11 godina

Čestitam vam na kupnji ovog vrhunskog napadača uz poruku: http://www.beersoaked.com/blog/wp-content/uploads/2012/07/nelson-muntz.jpg

Johny Grobar

pre 11 godina

@kizai
Slazem se u potpunosti. Secam se ko juce da je bilo kada je smenjivao Zecevica njegove izjave da ce biti pretsednik privremeno dok se ne nadje neko resenje.

djuka

pre 11 godina

Au brate, al si ti po svim mogucim i nemogucim osnovama zreo za ostavku.
Sudeci i po brojnim nebuloznim izjavama za negde si i za prijavu, razmisli gde. Sorry, verovatno u tom stanju i ne znas gde, jadno.

Covjek sa kompleksom vise vrijednosti..

pre 11 godina

Krstanovic je hrvatski Zigic, kvalitetom su podjednaki, samo sto Krstanovic nikada nece igrati za 10 reprezentaciju svijeta jer je bar 15 napadaca bolje od njega..