Fudbal 131

Petak, 11.05.2012.

22:11

Novosti: Krkić blizu dresa Srbije!?

Španski napadač srpskog porekla Bojan Krkić ipak bi mogao da postane reprezentativac Srbije, saznaju "Novosti".

Novosti: Krkiæ blizu dresa Srbije!? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

Srpska fudbalska inkvizicija

pre 12 godina

A zar ne rece Miha skoro da ce svaki igrac morati da zna himnu kako bi mogao da konkurise za drzavni tim...ovaj mali garantovano ne zna ni spansku, a da ne pricam o nasoj himni...a to koliko mu je stalo do neke zemlje pokazao je pre 4 godine...svako bira svoj put u zivotu, i placa greske, on je svoj izabrao, sada nema nazad!!!
(Sloba, 12. maj 2012 18:35)

Spanska himna nema reci, samo melodiju. Toliko o tvojoj kvalifikovanosti da procenjujes neciju podobnost da zaigra za reprezentaciju. Da li si tako govorio i za Subotica, kome je Nemacka bila prvi izbor a nije zaigrao za njih samo zato sto mu FIFA propisi u tom trenutku nisu isli na ruku. Tezak smo narod, nikome nista ne prastamo.

fudbalske Dveri

pre 12 godina

Dali se srami prezimena ili ne...necu da ulazim al meni je jako sokantno...sto se decko krsti kao KATOLIK...a ako se gleda po OCU trebao bi da ide u Crkvu kojoj pripada....
(The KING, 12. maj 2012 17:41)

A meni je sokantno da ima jos ljudi kojima je bitno pitanje religije igraca koji bi trebao da donese preko potreban kvalitet u nas napaceni napad. Ma vazno je da brat Pantela "ide u crkvu kojoj pripada", za efikasnost reprezentacije cemo lako.

Sloba

pre 12 godina

A zar ne rece Miha skoro da ce svaki igrac morati da zna himnu kako bi mogao da konkurise za drzavni tim...ovaj mali garantovano ne zna ni spansku, a da ne pricam o nasoj himni...a to koliko mu je stalo do neke zemlje pokazao je pre 4 godine...svako bira svoj put u zivotu, i placa greske, on je svoj izabrao, sada nema nazad!!!

The KING

pre 12 godina

Dali se srami prezimena ili ne...necu da ulazim al meni je jako sokantno...sto se decko krsti kao KATOLIK...a ako se gleda po OCU trebao bi da ide u Crkvu kojoj pripada....

cro A tia

pre 12 godina

Ej ali stvarno ste tanki u napadu i u vezi..pa oni vam gotovo i ne postoje...ne znam ja kako ćete vi protiv nas u kvalifikacijama...neće biti dobro po vas

shipshagger

pre 12 godina

Uzmi sve sto ti zivot pruza...Mi ne da boljeg nemamo nego ga necemo ni imati u narednih bar 5 godina...Nije bitno koje je boje macka, ako lovi miseve...Jos ovaj ima i nas pasos, i poreklo..

Nemanja

pre 12 godina

Da vas podsjetim to je onaj momak koji je na dan kad je debitovao za Spaniju izjavio da mu je to najsrecniji dan u zivotu jer ga vise niko nece povezivat sa Srbijom, i da vas jos nesto podsjetim to je onaj momak koji se stidi svoga prezimena i krije iza svog imena koje je na zalost po njemu opet nase... i sto sad mi trebamo da mu spasavamo karijeru jel ??? Miliji su mi Mrdja, Lekic, Pantelic i Zigic koji imaju dvije lijeve noge nego Srbin koji se stidi svog porijekla...

ćofi

pre 12 godina

@(kajo, 12. maj 2012 12:58) - Napisao je Bojan zato što Španci ne znaju da čitaju naše Ć. Primeri su ti i Dragutinovic, koji je na ledjima napisao Drago, Lekic je napisao Leka, Smiljanić je napisao Lola itd. Da se on sditi svog porekla, on bi na dresu napisao Perez. Prema tome nemoj lupati u prazno. Stvarno bih voleo da ga Miha zove i upari ga sa Markovićem. A za golmane je trebao da zove Rensinga (koji takodje može da igra za Srbiju jer mu je majka Srpkinja), Brkića (ne znam da li je on na spisku, ako jeste ispravite me) i Bajkovića (jeste lud ali dobro brani). Sve u svemu, spisak je dobar. Trebao je da izostavi onu panjinu Petrovića ali šta je, tu je. Nadam se prolasku na SP.

bečki konjušar

pre 12 godina

@Hahaha... E kako ste jaki na rijecima! Znate li sto povezuje sve zemlje istocno od njemacke i italije? Znaci govorimo o cijeloj ex-yu,cijeloj skandinaviji,bugarskoj,rumunjskoj,grckoj,turskoj,madjarskoj,austriji,ceskoj,slovackoj,poljskoj,litvi,latviji,estoniji,ukrajini,rusiji... Znate sta je zajednicko svima? Od 96 pa do danas svi oni imaju manje nastupa u toliko godina na velikim natjecanjima nego hrvatska. Mi smo bili na 7 od 9 natjecanja.a koliko cijela bivsa juga zajedno ima natjecanja na sp/ep? Provjerite sve na wilki ako se ne sjecate,ali ja se eto sjecam.i onda mi dodite lupat minuse ako gresim.s tim da imamo pozitivan skor s njemackom,italijom,da smo samarali sve redom.vi prvo pocnite pobjedivat kazahstan,honduras i estoniju pa mozemo razgovarat. I sta sam sad nerealno rekao? Ps. U nasoj zadnjoj tekmi u zg nije nam priznat cist gol.a na marakani nestalo struje na pol sata dok je gol visio u zraku.mozda se ne sjecate,ali ja se sjecam.

KO TI DRMA KAVEZ, ĐORĐEVIĆ, MIHAJLOVIĆ, KECMAN, VUJIN, FILIP FILIPOVIĆ, KO?

Odličan tim

pre 12 godina

Brkić - Kolarov, Subotić, Nastasić, Ivanović - Ignjovski, Tošić, Krasić, B. Janković - Krkić, L. Marković.
Plus: Aleksić, Basta, Rajković, Matić, Kuzmanović, Kačar, Tadić, Sulejmani, Ljajić, Đuričić, Lekić.

krkan krkić

pre 12 godina

e komsija koji se ovde potpisao kao krkan,jeli tebe mozda strah da krkic nebi zaigrao za srbiju? jeli tebe mozda strah da se vidic nebi vratio u rep.? a pre nego sto gledas ko igra za nas a ko ne i ko postize koliko golova,pogledaj bolje u tvoje dvoriste.pogledaj vase igrace svetske klase simunicu,corluku,kranjcara,rakitica,pranjica itd.bolje da ne pravim analizu njihovih ucinaka prosle sezone,odnosno njihovih igracki karijera.
(Navijac79, 12. maj 2012 00:13)

Ne gledam u svoje dovriste nego u dvoriste poznana gdje hrv igra prvu tekmu protiv iraca. I naravno gledajte i ucite sto su napadaci i centarfori, jelavic, dudu(mali sepvai, za vas bi bio Bog), mando, olic, perisic...
A vama ne prostaje nista dobro nego da gledate u svoje dvoriste, jer druge nemate gdje gledati, dok ne iznjedrite jednog klasnog napdaca ;)

marko

pre 12 godina

,mnogi zaboravljaju da imamo u napadu jos uvek nikolu zigica i marka pantelica tako da krkica vidim kao klasicnu 10tku ,ofanzivni vezni a ne kao napadaca...

pozz
(vladimir, 12. maj 2012 09:35)

Pa jesi ti normalan???
Sreca sto Mihajlovic tako ne razmislja.

stanje stvari

pre 12 godina

(Haha, 12. maj 2012 11:52)

Kakve veze ima vest o Krkiću sa tvojim elaboratom o nastupima Hrvatske na velikim takmičenjima? Okej, ja ću prvi priznati da reprezentacija Hrvatske ima mnogo veći kontinuitet i mnogo više uspeha od reprezentacije Srbije, ali brate, vama kompleksi rade sve u 16. I prema nama i prema Slovencima i prema Bosancima, kao da imate kompleks niže vrednosti pa non-stop morate da ističete koliko ste dobri u fudbalu. Mislim da je to žalosno: u prvih 10 ste na Fifinoj listi, jednom ste bili treći na SP, dobili ste nekoliko jakih ekipa poput Nemačke i Engleske, a i dalje penite da se NAMA dokažete da ste dobri.

Mislim, evo, mi imamo jednu od najboljih reprezentaicja sveta u košarci, i savršeno nas bole uvo i za vas i za vaše igrače. Što bi nas i bilo briga kad smo za vas spejs-šatl?

Атомски мрав

pre 12 godina

nekaze se krkic nego bojan!! sobzirom da i on sam bezi od tog prezimena pa je na dres napisao ime umesto prezimena sto dovoljno govori koliko se i sam smatra srbinom!!!
(kajo, 12. maj 2012 12:58)

1. Не каже се: некаже се
2. Роберто Карлос, Роналдо, Ривалдо, Роналдињо... сигурно не сматрају себе Енглезима па зато немају презимена исписана на дресу. Они су показали како се игра за своју земљу. Чак и несретни Смиљанић на дресу носи Лола, али не верујем да бежи од свога презимена...

djz

pre 12 godina

,,Zna se da će uvek imati podršku oca Bojana i da mu je to šansa da igra na najvećim takmičenjima. ``

a na kojim to takmicenjima da igra mucenik, pa raspada nam se i ekipa i savez?
u svakom slucaju bilo bi dobro...

ColliZion

pre 12 godina

Stranci ne bi trebalo da igraju za Srbiju ali Krkic nije "potpuni" stranac. Njegov otac je legenda OFK-a Beograda a Bojan je fantastican igrac i bio bi sjajno pojacanje za Srbiju. Naravno ako je on zainteresovan da obuce dres nase zemlje.

no name

pre 12 godina

Bilo bi dobro kad bi zaigrao za Srbiju mlad je brz dobar tehnicar po meni bi idealan sastav za kvalifikacije bio Brkic (Rensing) - Ivanovic Subotic Basta Kolarov - Kacar Ninkovic Kuzmanovic - Duricic Sulejmani Krkic

kajo

pre 12 godina

nekaze se krkic nego bojan!! sobzirom da i on sam bezi od tog prezimena pa je na dres napisao ime umesto prezimena sto dovoljno govori koliko se i sam smatra srbinom!!!

Dragan

pre 12 godina

"... Zna se da će uvek imati podršku oca Bojana i da mu je to šansa da igra na najvećim takmičenjima. ..."

Kojim bre takmicenjima? Ili ispadnemo u prvom krugu ili se uopste ne plasiramo!

zokizo

pre 12 godina

Ma ja bi i njega zvao i Klea bi zvao. Zvao bi i crnog djavola ako moze da trpa Hrvatima, kak'a himna, kak'i bakraci, ne idemo da pevamo... Dovoljno da razumeju samo jednu rec - "Idi daj gol" :)

Lingvisti

pre 12 godina

Drugovi i drugarice.. Pričate ne zna dečko jezik? Pa poslušajte naše reprezentativce malo na konfer. za štampu, niko bre ne zna da sklopi rečenicu bez "paaaaaaaa, mmmmmmm" što mu dođe skoro da ne znaju srpski...ni naš Princ nešto nije vešt sa srpskim jezikom, pa lepo uspeva da se snađe ovde ;)

Haha

pre 12 godina

Hahaha... E kako ste jaki na rijecima! Znate li sto povezuje sve zemlje istocno od njemacke i italije? Znaci govorimo o cijeloj ex-yu,cijeloj skandinaviji,bugarskoj,rumunjskoj,grckoj,turskoj,madjarskoj,austriji,ceskoj,slovackoj,poljskoj,litvi,latviji,estoniji,ukrajini,rusiji... Znate sta je zajednicko svima? Od 96 pa do danas svi oni imaju manje nastupa u toliko godina na velikim natjecanjima nego hrvatska. Mi smo bili na 7 od 9 natjecanja.a koliko cijela bivsa juga zajedno ima natjecanja na sp/ep? Provjerite sve na wilki ako se ne sjecate,ali ja se eto sjecam.i onda mi dodite lupat minuse ako gresim.s tim da imamo pozitivan skor s njemackom,italijom,da smo samarali sve redom.vi prvo pocnite pobjedivat kazahstan,honduras i estoniju pa mozemo razgovarat. I sta sam sad nerealno rekao? Ps. U nasoj zadnjoj tekmi u zg nije nam priznat cist gol.a na marakani nestalo struje na pol sata dok je gol visio u zraku.mozda se ne sjecate,ali ja se sjecam.

inzagi

pre 12 godina

napad sulejmani istureniji napadac i krkic malo povuceniji. robusniji napadac nam ne treba jer nam odbrana tj. ivanovic moze posle prekida davati golove glavom. sklopit ce to miha gdje ce do izrazaja dolaziti njihova brzina. jedan od razloga sto je miha uzeo reprezentaciju je i hrvatska. zagorcao vam je zivot 2000, zagorcat ce vam opet. igrao je tada bilic za hrvatsku, pa sto mislite da napusta hrvatsku nakon ovog eura 2012.

student

pre 12 godina

@ (Statisticar, 12. maj 2012 08:22)
nije to rekla njegova mama, nego "Ako vec ne moze da igra za Kataloniju, bolje da igra za Srbiju nego Spaniju"

Marko

pre 12 godina

Mislim da je krajnje vrijeme da prestanemo pricati o patriotizmu i osecanjima prema dresu,drzavi,publici... Ovaj decko je,ma sta ko rekao,vanserijski talenat,i on bi bio nas najbolji napadac....

vladimir

pre 12 godina

po nekom mom misljenju bojana krkica treba obavezno pozvati u reprezentaciju ako postoji samo 1 procenat da dodje .isto tako mislim da bi i michaela rensinga trebalo zvati jer odlicno prica srpski jezik i sigurno nebi bilo nekih problema privoliti ga da dodje kod nas.nemojmo biti kao hrvati i bosanci koji su neke ghetto cigane prisvojili a nemaju nikakav dodir sa hrvatskom..u mladoj bosanskoj repki je igrao jedan senegalac sa prezimenom diabeng ,pomislili su da ce da igra stvarno za njih ,pozvali ga u seniorsku reprezentaciju kad ono on se ipak odlucio da igra za senegal...eno ga u belgiji igra pristojno ,okrenu covek ledja bosni..
bojan krkic bi znacio mnogo nasem timu ,mnogi zaboravljaju da imamo u napadu jos uvek nikolu zigica i marka pantelica tako da krkica vidim kao klasicnu 10tku ,ofanzivni vezni a ne kao napadaca...

pozz

Deki

pre 12 godina

Najžešće su ove naši patriote koji kažu,da on ništa ne oseća prema Srbiji i sada kada ne može da igra za Španiju,daj nešto da ućari!Ljudi,ovo je 21. vek! Da li Mekkejleb nešto oseća prema Makedoniji a bio je najbolji njihov igrač na evropskom prvenstvu.Sport je danas stvar profesionalnosti,a video sam i ove naše koliko vole svoju državu u kvalifikacijama.Odlučujuća protiv Slovenije,a oni jedva mrdaju.Sramota!

superbrko

pre 12 godina

Neko dole reče od viška glava ne boli. Kojeg viška, trenutno nemamo ni jednog napadača. Juče se u jednim dnevnim novinama pojavio spisak reprezentativaca sa Lekićem, Markovićem i Šćepovićem u napadu, bez Jovanovića i Žigića... To je ubjedljivo najgori napad u Evropi, pa svaka reprezentacija ima barem jednog rasnog (Pantela?) centarfora. Dakle, očajni smo, angažujte Krkića po svaku cijenu!

Атомски мрав

pre 12 godina

...brkic-ivanovic,subotic,vidic,kolarov-kuzmanovic,krasic(samo da promeni klub i bice opet onaj stariji krasic iz prve sezone u juventus-u),tosic,tadic(djuricic)-krkic,sulejmani. rezerve:
kahriman-basta,bisevac,nastasic,obradovic-ignjovski,kacar,jankovic,djuricic,ljajic-markovic
(Navijac79, 11. maj 2012 23:00)

По мом мишљењу Баста може на крило, јер у Удинезеу игра спољног играча који покрива целу страну, тако да само офанзивни део посла за њега неће бити проблем... Плус када се узме у обзир да ће Удине вероватно бити трећи у једној од најјачих лига света, а да је Баста у том тиму стандардан, стварно не видим разлог зашто би он грејао клупу... Поздрав

Statisticar

pre 12 godina

Kada je pre cetiri godine donosio odluku u izboru reprezentacije, njegova majka (katalonka) mu je sugerisala da ("zato jer je srbin") igra za Srbiju i taj stav je iznosila u tamosnjoj stampi. Medjutim, otac je bio uporniji u ubedjivanju i mali Bojan se opredelio za Spaniju. Mislim da bi ga trebalo odbiti ako ponudi da igra za Srbiju jer to opredeljenje nije izraz njegovog patriotizma (on ne zna gde se nalazi Srbija i ne govori srpski) nego razocarenja jer je provaljen i skartiran iz spanske reprezentacije. To ime je izgleda u genima. Njegov otac pre oko 30 godina bio skartiran iz ovdasnje reprezentacije pa je sina podizao i vaspitavao tako da okrene ledja Srbiji.

Sumadinac

pre 12 godina

Sta ti je srpski inat? Zato smo i dno, ali nema veze, bitno je da je iz inata. Tako je i pocetkom 90-tih VW dosao u Zastavu doneo 2 modela auta sa probnim nazivom X1 i X2 (felicia i fabia), ali je tadasnje rukovodstvo izjavilo NE! Nece nemacka cizma ponovo da gazi po Kragujevcu... Ljudi se pokupise i odose u Skodu... Ti modeli su do skoro stajali u Institutu skupljali prasinu.... iz inata... Tako i sad... Ne on je prvo birao Spaniju...,a sad mu je interes da igra za nas... Pa valjda i mi imamo neki interes, a ne samo inat...

KODAR68

pre 12 godina

Lepa vest ali za mene i malo tuzna, setim se koliko ima nase dece rasejane svuda po svetu a koji su zaboravili svoju domovinu,evo iz moje ulice, ne bas velike ima ih barem 20 neki nekad dodju a vecina nikada a da su svi tu kakva bi to bila decija graja ovako uglavnom mir i tisina. Sa tog aspekta mi se najvise svidja ova vest vezana za Krkica da ma gde bili nikad da ne dozvole sebi da zaborave odakle su potekli.

marko

pre 12 godina

A jeste se uvatili tog jezika ko pijan plota.Ne zna jezik ,pa ne zna jezik bitno je da zna da igra ne zovemo ga da bude prevodilac vec da daje golove.Ne zna ni Subotic jezik bas najbolje pa sta...

Hahahah

pre 12 godina

'moci ce sudjelovat na velikim
natjecanjima...'
malo sutra. U brazil ne idete,a za iduci euro koji je tek za 4 god mozda imate neku sansu jer ce sudjelovat 24 ekipe. Sto je po mom misljenju previse,al ajde,red je da se i malim ekipama omoguci nastup nakon 16 godina!

Navijac79

pre 12 godina

za tebe koji se potpisao kao haha bolje nemoj previse komentarisati setise 2000 godine kada ste se falili a na kraju ste plakali a zna se ko je otiso na ep.bolje obrati paznju da vas nebude na sp i to 12 godina.a vidim da vi imate ekstra igrace kao corluku koga nijedan klub u engleskoj nije hteo i koji nije uspeo ni standardan da bude u prosecnome leverkusen-u,pa veciti talenti kranjcar i rakitic koji gde god da igraju,izvinjavamse koji gde god da imaju ugovor greju klupu,pa vas cuveni pranjic za koga nemci tvrde da nema kvalitet ni za prvu nemacku ligu a kamoli za bajern,a najbolji vam je onaj simunic koji vam je jos i najbolji odbrambeni igrac a igra u klubu koji sluzi da se popravlja gol razlika nad njemu u ligi sampiona.bolje ti gledaj u tvoje dvoriste.hahaha

bojan

pre 12 godina

zasto lupetaju ovi novinari. decko je pre par godina rekao da nikada nece igrati za srbiju jer ne zna ni ljude, ni mentalitet a ni jezik kako treba. da li im fali tekstova pa zele da ispadnu pametni, nije mi jasno

balunko

pre 12 godina

Tačno je da Bojan Krkić može da promeni reprezentaciju za koju igra, ali nije tačno da je razlog za tako nešto to što je odigrao jednu utakmicu za Španiju. Naime, Krkić bi mogao da promeni reprezentaciju i da je odigrao više mečeva za španski nacionalni tim, ako nijedan od njih nije bio na nekom zvaničnom takmičenju (Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo...) Naravno, potrebno je da on već ima srpsko državljanstvo ili da ispunjava uslove da promeni nacionalni tim (da mu je jedan od roditelja rođen u Srbiji je dovoljan). Reprezentacije su promenili i Džermejn Džons (SAD umesto Nemačke) i Tijago Mota (Italija umesto Brazila) iako su za bivše nacionalne timove odigrali više od jednog meča.

a-ha

pre 12 godina

'moci ce sudjelovat na velikim
natjecanjima...'
malo sutra. U brazil ne idete,a za iduci euro koji je tek za 4 god mozda imate neku sansu jer ce sudjelovat 24 ekipe. Sto je po mom misljenju previse,al ajde,red je da se i malim ekipama omoguci nastup nakon 16 godina!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hahahah, 12. maj 2012 01:14)

jos su sveze slovenacke reklame o "nogometasima koji ostaju doma", tako da neuspele posalice mozes u ljepoj vasoj prepricavat... mi odlicno znamo kvalitet i vaseg i naseg tima...

Todorovic!

pre 12 godina

Po meni nije dobro dosao ! Odlucio je bio da igra za Spaniju, jer sa tom reprezentacijom ima vise sansi za uspeh ! To je bio rekao kada se je za njih opredelio.
Sad kad je video da nije u mogucnosti da igra za njih, i da mozda nikad nece ni biti, sad hoce u da igra za Srbiju.

Eee tugo...

zg slavac ide na euro

pre 12 godina

Pa uzmite ga zašto ne. Je stvarno ružno kako je otpilio Srbiju al šta sad? Imate stvarno očajan napad i treba vam. Zar nije i Misimović prvo htio za Srbiju igrat a evo kako dobre partije igra za BiH. Jedino što vi uvijek imate problema u donosima igrača, uvijek loša atmosfera, klanovi, kumstva...i ovakav dolazak igrača koji je prvo odbio Srbiju a sad uzeo nekome mjesto mogao bi izazvati zavist, lošu klimu u svlačionici. To je zato jer kod vas reprezentacija nije nikad imala status kao naša. Kod nas je repka svetinja i svi igrači se podređuju maksimalno bez obzira na veličinu kluba u kojem igraju. Kod nas nema da zvijezde budu ozljeđene za prijateljsku s reprezentacijom a igraju za svoj klub (Vidić, Stanković).
Uzmite Krkića bez velike rasprave! Bog zna da vam treba.

valijant33- Bar

pre 12 godina

Ne valja ovo........
Cim se neko misli sta je i odakle je i bira za koga ce da igra.
Nije poenta u tome.....nije to klupski fudbal.

logika

pre 12 godina

Bolje i on nego Kleo...pogledajte malo šta je radio sa 18 godina u Barsi...momak je talentovan i bolji od sve i jednog našeg napadača...a i Srbin je djelom što je najbitnije...bolje da nam igra Srbin ponikao u Barsi nego Brazilac koji igra u Kini i većinu golova ovdje je dao iz penala...

mladen nis

pre 12 godina

koliko ja znam pravilo je bilo da igrac moze da menja reprezentaciju kad odigra prijateljsku utakmicu a krkic je odigrao zvanicnu kvalifikacijsku za evropsko. jedino ako su opet menjali pravila. u svakom slucaju doso bi nam ko kec da desetku.

my way

pre 12 godina

Naravno da situacija nije ista kao pre nekoliko godina, kada bi ova vest izazvala euforiju, ali je svejedno odlicno ako Krkic zaista postane srpski reprezentativac. To moze biti samo pozitivno! Od glave visak ne boli!

Igor

pre 12 godina

Samo dobar selektor, koji ima autoritet nad igracima. Kao sto je Antic bio. Da se zna ko nosi zvonce,a ko mrce ovce :) Pa onda Bojan i ostala ekipa. Ja se nadam da ce S.M. uraditi nesto pozitivno.

Navijac79

pre 12 godina

e komsija koji se ovde potpisao kao krkan,jeli tebe mozda strah da krkic nebi zaigrao za srbiju? jeli tebe mozda strah da se vidic nebi vratio u rep.? a pre nego sto gledas ko igra za nas a ko ne i ko postize koliko golova,pogledaj bolje u tvoje dvoriste.pogledaj vase igrace svetske klase simunicu,corluku,kranjcara,rakitica,pranjica itd.bolje da ne pravim analizu njihovih ucinaka prosle sezone,odnosno njihovih igracki karijera.

hm

pre 12 godina

@Ovo vec moze da lici na nesto. Krkic i Lazar Markovic u napadu.... Samo savez da se ocisti!!!
(zok, 11. maj 2012 22:16)
Marković? Kad je on dao poslednji gol? I koliko ih je dao u profesionalnoj karijeri ukupno?

vladar86

pre 12 godina

Najjaci su mi ovi sto su protiv toga da Krikic igra za nas, ali zato na sav glas navijaju da igraju Kleo, Kadu, Evandro i kompanija. Sta, kao, Srbija njima nije druga opcija?

11 mladih pa da uživamo

pre 12 godina

Vi sto kažete da nam ne treba... jel znate da je pozvan Stefan Šćepović?! Trenutno 3 napadača su nam Lekić, Šćepović i Marković! Mene jeza hvata od perspektive sa njima. Krkić bi bio mnogo bolje rešenje, a nista on nije ružno rekao o Srbiji ni pre, a naravno da je izabrao prvo Španiju kad je tamo igrao i odrastao, a uz to i evropski i svetski prvak. Vi bi kao na njegovom mestu izabrali Toleta i srpske njive kao prvu opciju? Biće super ako i sad pristane, od viška glava ne boli.

todor

pre 12 godina

jeste da nam je napad najgori deo tima,ali mislim da nam ovaj decko ne treba.cela prica je preforsirana kao veliki talenat,ali decko stvarno nista nije uradio u karijeri,osim sto je igrao u juniorima barselone,i dao par nevaznih gola za prvi tim.gledao sam ga ove godine u romi,nista specificno,nista kvalitetno

Dzordan

pre 12 godina

Ova najava izaziva različita razmišljanja i pomešane utiske. Prvo pomislim, super: mlad je, prodoran, dobar tehničar, a istovremeno sa velikim međunarodnim iskustvom.
Međutim, ima nekoliko ali:
- koga god dovede aktuelni vrh fudbalskog saveza ima realne šanse da prođe kao Antić,
- šta tu ima dugo da se pregovara, ili mu se igra za Srbiju ili ne...
Ipak se nadam da će brzo naučiti svoju himnu i staviti se na raspolaganje novom selektoru.

Robespjer

pre 12 godina

Da se otkloni dilema:Bojan Krkić govori Srpski!!Ne čisto ali govori i razume ga u potpunosti!Svakog leta je provodio i po dva meseca kod babe i dede u Paraćinu!Pa i Mihael Rensing,bivši golman Bajerna a sada Kelna,govori srpski jer je leta provodio kod babe u Ravnom Selu!

Navijac79

pre 12 godina

ako je to istina bilo bi odlicno,jer smo na poziciji napadaca najtanji.kada se setim da nekada igrali u napadu igraci kao savicevic,mijatovic,milosevic,kovacevic,drobnjak a sada kada pogledam scepovic,lekic itd.to je onda zaista za plakanje.ako krkic zaista zaigra za nas,onda jos samo da se ubedi vidic da se vrati u rep.i bicemo sigurno 1 u kvalifikacijama za sp.medjutim ono sto mene cudi je to,da nijedan selektor a pogotovo ne ovaj savez nijednom nisu pokusali igraca koji se povuko iz rep.da ga ponovo vrate u rep.mi se ponasamo po tom pitanju koda imamo desetoricu igraca vidicevog kvaliteta.istina u odbrani imamo odlicne igrace ivanovic,subotica,kolarova medjutim ostali odbrambeni igraci su ipak dosta iza njih.eto rajkovic je odigrao katostrofalno losu sezonu za hamburg,bisevac nije ni blizu vidicevog kvaliteta,nastasic je jos suvise mlad i neiskusan da bi mogao vidica da zameni.tako da se treba sve uciniti da se vidic vrati u rep.a ako je moguce i krkic da zaigra za srbiju.kakav jak bi to bio sastav:
brkic-ivanovic,subotic,vidic,kolarov-kuzmanovic,krasic(samo da promeni klub i bice opet onaj stariji krasic iz prve sezone u juventus-u),tosic,tadic(djuricic)-krkic,sulejmani. rezerve:
kahriman-basta,bisevac,nastasic,obradovic-ignjovski,kacar,jankovic,djuricic,ljajic-markovic

1892

pre 12 godina

Pa ni Kuzma nije znao srpski bas najbolje, a evo ga sada nam je bukvalno najbolji igrac reprezentacije. Tako da ne koristite to kao argument. I te gluposti, video da ne moze u Spaniji, pa daj sad Srbiju. Pa sta? To isto radi i gomila Brazilaca, a za razliku od njih, Bojanu tece krv te nazovi "druge po redu" zemlje za koju se odluci. Podrzavam!

dESAH

pre 12 godina

Ok, ostaje jos smuvati Resinga da brani za Srbiju, vratiti Vidica, i to je to 6-2-2 niko nam nemoze dati go za pocetak dobro. Kuzma-Ljajic sredina, Sulejmani-Krkic napad, valjda njih 4 mogu da smuvaju 1-2 po utakmici. Ako je mogo Chelsea tao da igra mozemo i mi. I eto SP. I pola igraca nisu rodjeni u Srbiji :)

Lazar

pre 12 godina

Pa dobro ne bi to bilo loše,za Špance ionako teško da će zaigrati,a nama bi dobro došao.Nego čitajući ovaj članak setih se njegova oca i sjajne zvezdine generacije juniora.Bio sam u Puli,negde čini mi se'79.g. na tada možda najpoznatijem juniorskom fudbalskom turniru u svetu,"Kvrnerska rivijera",i gledao Zvezdine utakmice.A za Zvezdu su ko klinci igrali Milosavljević,Krkić,braća Đurovski i jedno "čudo" od igrača,Slobodan Goračinov.Momak je bio Maradona u svojoj konkurenciji,kakve je taj poteze imao,ali se izgubi negde u prelazu u seniorsku konkurenciju i ništa od velike i obečavajuće karijere.Šteta za tog momka,jer ostali iz te generacije napraviše pristojne karijere.Nego da se vratim mlađem Krkiću.Treba da se pokuša pridobiti ga jer ionako smo deficitarni na tim pozicijama,a i mlad je momak,treba gledati da se podmladi reprezentacija i dobiju neka rešenja za duži period.I ne budite strogi prema momku jer sigurno je dok je igrao u Španiji vršen pritisak na njega i njegovu obitelj da ne zaigra za Srbiju,teško se odreći takvog talenta i zato ja mislim da je dobrodošao u reprezentaciju Srbije.A da je bilo pameti u fudbalskom savezu mogli su za nas da igraju i recimo Marko Marin i Marko Arnautović.Turci ili Hrvati bi "ubili" da privuku igrače svog porekla,treba da se ugledamo na njih kad se radi o ovakvim primerima.

svetac

pre 12 godina

E jeste smesni ljudi, pa zar vi mislite da bi on uopste igrao za nas? To sto postoje zakonske mogucnosti jos ne znaci da je on spreman da se odrekne dresa koji je odabrao pre par godina. Decko ima 22 godine, malo je naivno misliti da je spreman na tako nesto, pogotovo sto sigurno da ima kvalitet da igra za par godina za furiju. Na nasu zalost naravno, posto ovakvog igraca zasad nemamo, a fali nam mnogo.

delorean

pre 12 godina

kad je video da nema nista od reprezentacije spanije onda je dobra i srbija

potrazi neku drugu zemlju za koju ces da igras

ako ga mihajlovic pozove izgubice na kredibilitetu

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Ukoliko ovo nije Toletovo spinovanje, onda je veoma lepa vest. Nemamo klasicnog napadaca, tako da bi ovaj momak bio odlicno resenje

TheObradovic

pre 12 godina

Apsolutno podrzavam!
Na toj poziciji smo potpuno deficitarni. Mali Markovic je veliki talenat,ali za sada nista vise od toga(realno). To cak priznaju i mnogobrojni navijaci Partizana.
To sto se izjasnio kao Spanac(Katalonac),njegova je privatna stvar.
Hrvate je Brazilac Eduardo da Silva gotovo sam odveo na EP 2008. Kome je tamo smetalo sto nema veze sa Hrvatskom?
Samo mi stalno nesto cepidlacimo!
Pustimo da voda jednom dodje i na nasu vodenicu...

ivan

pre 12 godina

Koji ce nam? Pokazalo se koliko mediji i menadzeri moga da naduvaju nekog igraca! A sto se tice nacije tu nema zakona i zakonika, kako se osecas za tu zemlju igras on se iseca kao spanac i to je ok al onda nek se bori da igra za njih! A ne ovo za njih ne mogu pa ajd da probam za neku manju reprezentaciju! Ovo pod hitno treba zabraniti igras gde si rodjen i cao! Kakav je to reprezentativac kad se s njim pregovara i kad se s njim potpisuje ugovor?! Za zemlju samo srce i rodoljublje

г4

pre 12 godina

Ево једног народњака који добро опицује ситуацију :)

http://www.youtube.com/watch?v=on63w-jA4w4

Ivan_Nish

pre 12 godina

Miho ako ubacis Krkica u reprezentaciju ja ti skidam kapu!To je ta karika koja nas je sprecavala da napravimo nesto zaista vredno.Pokusajmo da vratimo Vidica da komanduje odbranom, za Dekija iskreno ne znam sta je pametno...Ostaje nam deficit na mestu plejmejkera i golmana ali skrpicemo se valjda nekako!Svidja mi se sto najzad radimo neke konkretne stvari.

les lionceaux

pre 12 godina

gledao Roma-Katania, možda je glupo izvoditi zaključke na temelju jedne utakmice, ali pet minuta nakon što je ušao u igru je bilo jasno da se Krkić izdvaja od svih ostalih na terenu, djeluje kao mješavina Raula i Falkaa

Sava

pre 12 godina

Ja ga ne bi zvao,nije zaslužio poziv.Ono me podseća na jednu recenicu Voleo je Španiju dok mu je to bilo u interesu
(Banat, 11. maj 2012 22:22)

Volkov je uradio isto pristavsi da igra za Crnu Goru. Menjamo Volkova za Krkica, mislim da je dobar dil!

Zikica Jovanovic Spanac

pre 12 godina

Tako se pravi dobra atmosfera u reprezentaciji, zvati isfrustrirane igrace koji se nigde nisu ostvarili. Bolje zovite Klea, vise je zasluzio.... Krkicu, igraj bre za Spaniju, ti si Spanac....

krkan

pre 12 godina

Napadac...
"Krkić je na 36 mečeva bio strelac šest golova za "vučicu". "

eee 6 golova, 6 golova komsije. takvog napdaca necete imati nikad u povijesti.
a nama hrvatima se vec gace trecu haha.

Satyagrahi 1888

pre 12 godina

Ма да... Види да нема шансе у шпанској репрезентацији па сад, дај шта даш. Да сам селектор, не би био позван и ако би добио право наступа. Одбио је када му је први пут нуђено, па сад дај шта даш.

Ratko

pre 12 godina

Ako bi ovaj Krkic zaigrao za svoju prirodnu reprezentaciju, to bi puno znacilo za nas. Verovatno ne zna ni rec Srpskog al nema veze bitno je da Hrvatima spakuje 2 komada.

Dz.Vejn

pre 12 godina

Fina bi vest bila...Jedino se plasim se da bi se veoma brzo mogao uklopiti u sivilo naseg fudbala, ukoliko se do tada ne sredi nesto u vrhu, tj. izvrsi 'ciscenje'!

igor

pre 12 godina

Ljudi ajde da se ne zalecemo, sanse da Krkic zaigra za Srbiju su vrlo male, prvo on ne zna srpski jezik, drugo mozda sada nije u kombinaciji, ali bice za par godine,( nece vilja i tores da igraju za Spaniju do svoje 40 godine), trece ove sezone je slabo odigrao za Romu, cetvrto spanska fudblska federacija je vrlo mocna u svetu i ako ga stvarno zele nema te sile koja ce ga naterati da igra za Srbiju(mi smo suvise mala zemlja da drugim zemljama otimamo igrace), peto nisam bas siguran da ima i nas pasos.

sgdp

pre 12 godina

Iako nam je ovakav igrac preko potreban, ne treba ga zvati. On je pre 4 godine pokazao koliko mu znaci Srbija i tek sada kada je ocigledno da ne moze da igra za Spaniju kao oce da igra za Srbiju. Drzavni dres treba da bude svetinja

vojke

pre 12 godina

ljudi sta se pravimo vazni. kao da nije ovde isto interes srpske repezentacije u pitanju. kao prvo gde nas je patriotizam doveo? blamaze na svetskim prvenstvima, izgubljene kvalifikacije sa maltene sakom postignutih golova. ako mozemo jednom brazilcu da dajemo srpski pasos da bi "igrao" za nas , ste ne nekome kome je otac srbin a ime mu je bojan!

dosta dicenja i secanja na pre 20-30 godina dog smo i imali talenata i nekih uspeha. nego uzimajte to sto moze i gradite na tome z bolje uspehe u buducnosti,velikog izbora i nemamo pa de se pravimo vazni. ovo nevazi samo za fudbal!

11 mladih pa da uživamo

pre 12 godina

Vi sto kažete da nam ne treba... jel znate da je pozvan Stefan Šćepović?! Trenutno 3 napadača su nam Lekić, Šćepović i Marković! Mene jeza hvata od perspektive sa njima. Krkić bi bio mnogo bolje rešenje, a nista on nije ružno rekao o Srbiji ni pre, a naravno da je izabrao prvo Španiju kad je tamo igrao i odrastao, a uz to i evropski i svetski prvak. Vi bi kao na njegovom mestu izabrali Toleta i srpske njive kao prvu opciju? Biće super ako i sad pristane, od viška glava ne boli.

Robespjer

pre 12 godina

Da se otkloni dilema:Bojan Krkić govori Srpski!!Ne čisto ali govori i razume ga u potpunosti!Svakog leta je provodio i po dva meseca kod babe i dede u Paraćinu!Pa i Mihael Rensing,bivši golman Bajerna a sada Kelna,govori srpski jer je leta provodio kod babe u Ravnom Selu!

Ratko

pre 12 godina

Ako bi ovaj Krkic zaigrao za svoju prirodnu reprezentaciju, to bi puno znacilo za nas. Verovatno ne zna ni rec Srpskog al nema veze bitno je da Hrvatima spakuje 2 komada.

1892

pre 12 godina

Pa ni Kuzma nije znao srpski bas najbolje, a evo ga sada nam je bukvalno najbolji igrac reprezentacije. Tako da ne koristite to kao argument. I te gluposti, video da ne moze u Spaniji, pa daj sad Srbiju. Pa sta? To isto radi i gomila Brazilaca, a za razliku od njih, Bojanu tece krv te nazovi "druge po redu" zemlje za koju se odluci. Podrzavam!

TheObradovic

pre 12 godina

Apsolutno podrzavam!
Na toj poziciji smo potpuno deficitarni. Mali Markovic je veliki talenat,ali za sada nista vise od toga(realno). To cak priznaju i mnogobrojni navijaci Partizana.
To sto se izjasnio kao Spanac(Katalonac),njegova je privatna stvar.
Hrvate je Brazilac Eduardo da Silva gotovo sam odveo na EP 2008. Kome je tamo smetalo sto nema veze sa Hrvatskom?
Samo mi stalno nesto cepidlacimo!
Pustimo da voda jednom dodje i na nasu vodenicu...

Sava

pre 12 godina

Ja ga ne bi zvao,nije zaslužio poziv.Ono me podseća na jednu recenicu Voleo je Španiju dok mu je to bilo u interesu
(Banat, 11. maj 2012 22:22)

Volkov je uradio isto pristavsi da igra za Crnu Goru. Menjamo Volkova za Krkica, mislim da je dobar dil!

Ivan_Nish

pre 12 godina

Miho ako ubacis Krkica u reprezentaciju ja ti skidam kapu!To je ta karika koja nas je sprecavala da napravimo nesto zaista vredno.Pokusajmo da vratimo Vidica da komanduje odbranom, za Dekija iskreno ne znam sta je pametno...Ostaje nam deficit na mestu plejmejkera i golmana ali skrpicemo se valjda nekako!Svidja mi se sto najzad radimo neke konkretne stvari.

les lionceaux

pre 12 godina

gledao Roma-Katania, možda je glupo izvoditi zaključke na temelju jedne utakmice, ali pet minuta nakon što je ušao u igru je bilo jasno da se Krkić izdvaja od svih ostalih na terenu, djeluje kao mješavina Raula i Falkaa

vojke

pre 12 godina

ljudi sta se pravimo vazni. kao da nije ovde isto interes srpske repezentacije u pitanju. kao prvo gde nas je patriotizam doveo? blamaze na svetskim prvenstvima, izgubljene kvalifikacije sa maltene sakom postignutih golova. ako mozemo jednom brazilcu da dajemo srpski pasos da bi "igrao" za nas , ste ne nekome kome je otac srbin a ime mu je bojan!

dosta dicenja i secanja na pre 20-30 godina dog smo i imali talenata i nekih uspeha. nego uzimajte to sto moze i gradite na tome z bolje uspehe u buducnosti,velikog izbora i nemamo pa de se pravimo vazni. ovo nevazi samo za fudbal!

zg slavac ide na euro

pre 12 godina

Pa uzmite ga zašto ne. Je stvarno ružno kako je otpilio Srbiju al šta sad? Imate stvarno očajan napad i treba vam. Zar nije i Misimović prvo htio za Srbiju igrat a evo kako dobre partije igra za BiH. Jedino što vi uvijek imate problema u donosima igrača, uvijek loša atmosfera, klanovi, kumstva...i ovakav dolazak igrača koji je prvo odbio Srbiju a sad uzeo nekome mjesto mogao bi izazvati zavist, lošu klimu u svlačionici. To je zato jer kod vas reprezentacija nije nikad imala status kao naša. Kod nas je repka svetinja i svi igrači se podređuju maksimalno bez obzira na veličinu kluba u kojem igraju. Kod nas nema da zvijezde budu ozljeđene za prijateljsku s reprezentacijom a igraju za svoj klub (Vidić, Stanković).
Uzmite Krkića bez velike rasprave! Bog zna da vam treba.

Deki

pre 12 godina

Najžešće su ove naši patriote koji kažu,da on ništa ne oseća prema Srbiji i sada kada ne može da igra za Španiju,daj nešto da ućari!Ljudi,ovo je 21. vek! Da li Mekkejleb nešto oseća prema Makedoniji a bio je najbolji njihov igrač na evropskom prvenstvu.Sport je danas stvar profesionalnosti,a video sam i ove naše koliko vole svoju državu u kvalifikacijama.Odlučujuća protiv Slovenije,a oni jedva mrdaju.Sramota!

Navijac79

pre 12 godina

ako je to istina bilo bi odlicno,jer smo na poziciji napadaca najtanji.kada se setim da nekada igrali u napadu igraci kao savicevic,mijatovic,milosevic,kovacevic,drobnjak a sada kada pogledam scepovic,lekic itd.to je onda zaista za plakanje.ako krkic zaista zaigra za nas,onda jos samo da se ubedi vidic da se vrati u rep.i bicemo sigurno 1 u kvalifikacijama za sp.medjutim ono sto mene cudi je to,da nijedan selektor a pogotovo ne ovaj savez nijednom nisu pokusali igraca koji se povuko iz rep.da ga ponovo vrate u rep.mi se ponasamo po tom pitanju koda imamo desetoricu igraca vidicevog kvaliteta.istina u odbrani imamo odlicne igrace ivanovic,subotica,kolarova medjutim ostali odbrambeni igraci su ipak dosta iza njih.eto rajkovic je odigrao katostrofalno losu sezonu za hamburg,bisevac nije ni blizu vidicevog kvaliteta,nastasic je jos suvise mlad i neiskusan da bi mogao vidica da zameni.tako da se treba sve uciniti da se vidic vrati u rep.a ako je moguce i krkic da zaigra za srbiju.kakav jak bi to bio sastav:
brkic-ivanovic,subotic,vidic,kolarov-kuzmanovic,krasic(samo da promeni klub i bice opet onaj stariji krasic iz prve sezone u juventus-u),tosic,tadic(djuricic)-krkic,sulejmani. rezerve:
kahriman-basta,bisevac,nastasic,obradovic-ignjovski,kacar,jankovic,djuricic,ljajic-markovic

balunko

pre 12 godina

Tačno je da Bojan Krkić može da promeni reprezentaciju za koju igra, ali nije tačno da je razlog za tako nešto to što je odigrao jednu utakmicu za Španiju. Naime, Krkić bi mogao da promeni reprezentaciju i da je odigrao više mečeva za španski nacionalni tim, ako nijedan od njih nije bio na nekom zvaničnom takmičenju (Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo...) Naravno, potrebno je da on već ima srpsko državljanstvo ili da ispunjava uslove da promeni nacionalni tim (da mu je jedan od roditelja rođen u Srbiji je dovoljan). Reprezentacije su promenili i Džermejn Džons (SAD umesto Nemačke) i Tijago Mota (Italija umesto Brazila) iako su za bivše nacionalne timove odigrali više od jednog meča.

Dz.Vejn

pre 12 godina

Fina bi vest bila...Jedino se plasim se da bi se veoma brzo mogao uklopiti u sivilo naseg fudbala, ukoliko se do tada ne sredi nesto u vrhu, tj. izvrsi 'ciscenje'!

sgdp

pre 12 godina

Iako nam je ovakav igrac preko potreban, ne treba ga zvati. On je pre 4 godine pokazao koliko mu znaci Srbija i tek sada kada je ocigledno da ne moze da igra za Spaniju kao oce da igra za Srbiju. Drzavni dres treba da bude svetinja

igor

pre 12 godina

Ljudi ajde da se ne zalecemo, sanse da Krkic zaigra za Srbiju su vrlo male, prvo on ne zna srpski jezik, drugo mozda sada nije u kombinaciji, ali bice za par godine,( nece vilja i tores da igraju za Spaniju do svoje 40 godine), trece ove sezone je slabo odigrao za Romu, cetvrto spanska fudblska federacija je vrlo mocna u svetu i ako ga stvarno zele nema te sile koja ce ga naterati da igra za Srbiju(mi smo suvise mala zemlja da drugim zemljama otimamo igrace), peto nisam bas siguran da ima i nas pasos.

vladar86

pre 12 godina

Najjaci su mi ovi sto su protiv toga da Krikic igra za nas, ali zato na sav glas navijaju da igraju Kleo, Kadu, Evandro i kompanija. Sta, kao, Srbija njima nije druga opcija?

dESAH

pre 12 godina

Ok, ostaje jos smuvati Resinga da brani za Srbiju, vratiti Vidica, i to je to 6-2-2 niko nam nemoze dati go za pocetak dobro. Kuzma-Ljajic sredina, Sulejmani-Krkic napad, valjda njih 4 mogu da smuvaju 1-2 po utakmici. Ako je mogo Chelsea tao da igra mozemo i mi. I eto SP. I pola igraca nisu rodjeni u Srbiji :)

Sumadinac

pre 12 godina

Sta ti je srpski inat? Zato smo i dno, ali nema veze, bitno je da je iz inata. Tako je i pocetkom 90-tih VW dosao u Zastavu doneo 2 modela auta sa probnim nazivom X1 i X2 (felicia i fabia), ali je tadasnje rukovodstvo izjavilo NE! Nece nemacka cizma ponovo da gazi po Kragujevcu... Ljudi se pokupise i odose u Skodu... Ti modeli su do skoro stajali u Institutu skupljali prasinu.... iz inata... Tako i sad... Ne on je prvo birao Spaniju...,a sad mu je interes da igra za nas... Pa valjda i mi imamo neki interes, a ne samo inat...

Marko

pre 12 godina

Mislim da je krajnje vrijeme da prestanemo pricati o patriotizmu i osecanjima prema dresu,drzavi,publici... Ovaj decko je,ma sta ko rekao,vanserijski talenat,i on bi bio nas najbolji napadac....

Lazar

pre 12 godina

Pa dobro ne bi to bilo loše,za Špance ionako teško da će zaigrati,a nama bi dobro došao.Nego čitajući ovaj članak setih se njegova oca i sjajne zvezdine generacije juniora.Bio sam u Puli,negde čini mi se'79.g. na tada možda najpoznatijem juniorskom fudbalskom turniru u svetu,"Kvrnerska rivijera",i gledao Zvezdine utakmice.A za Zvezdu su ko klinci igrali Milosavljević,Krkić,braća Đurovski i jedno "čudo" od igrača,Slobodan Goračinov.Momak je bio Maradona u svojoj konkurenciji,kakve je taj poteze imao,ali se izgubi negde u prelazu u seniorsku konkurenciju i ništa od velike i obečavajuće karijere.Šteta za tog momka,jer ostali iz te generacije napraviše pristojne karijere.Nego da se vratim mlađem Krkiću.Treba da se pokuša pridobiti ga jer ionako smo deficitarni na tim pozicijama,a i mlad je momak,treba gledati da se podmladi reprezentacija i dobiju neka rešenja za duži period.I ne budite strogi prema momku jer sigurno je dok je igrao u Španiji vršen pritisak na njega i njegovu obitelj da ne zaigra za Srbiju,teško se odreći takvog talenta i zato ja mislim da je dobrodošao u reprezentaciju Srbije.A da je bilo pameti u fudbalskom savezu mogli su za nas da igraju i recimo Marko Marin i Marko Arnautović.Turci ili Hrvati bi "ubili" da privuku igrače svog porekla,treba da se ugledamo na njih kad se radi o ovakvim primerima.

Satyagrahi 1888

pre 12 godina

Ма да... Види да нема шансе у шпанској репрезентацији па сад, дај шта даш. Да сам селектор, не би био позван и ако би добио право наступа. Одбио је када му је први пут нуђено, па сад дај шта даш.

г4

pre 12 godina

Ево једног народњака који добро опицује ситуацију :)

http://www.youtube.com/watch?v=on63w-jA4w4

marko

pre 12 godina

A jeste se uvatili tog jezika ko pijan plota.Ne zna jezik ,pa ne zna jezik bitno je da zna da igra ne zovemo ga da bude prevodilac vec da daje golove.Ne zna ni Subotic jezik bas najbolje pa sta...

hm

pre 12 godina

@Ovo vec moze da lici na nesto. Krkic i Lazar Markovic u napadu.... Samo savez da se ocisti!!!
(zok, 11. maj 2012 22:16)
Marković? Kad je on dao poslednji gol? I koliko ih je dao u profesionalnoj karijeri ukupno?

my way

pre 12 godina

Naravno da situacija nije ista kao pre nekoliko godina, kada bi ova vest izazvala euforiju, ali je svejedno odlicno ako Krkic zaista postane srpski reprezentativac. To moze biti samo pozitivno! Od glave visak ne boli!

bečki konjušar

pre 12 godina

@Hahaha... E kako ste jaki na rijecima! Znate li sto povezuje sve zemlje istocno od njemacke i italije? Znaci govorimo o cijeloj ex-yu,cijeloj skandinaviji,bugarskoj,rumunjskoj,grckoj,turskoj,madjarskoj,austriji,ceskoj,slovackoj,poljskoj,litvi,latviji,estoniji,ukrajini,rusiji... Znate sta je zajednicko svima? Od 96 pa do danas svi oni imaju manje nastupa u toliko godina na velikim natjecanjima nego hrvatska. Mi smo bili na 7 od 9 natjecanja.a koliko cijela bivsa juga zajedno ima natjecanja na sp/ep? Provjerite sve na wilki ako se ne sjecate,ali ja se eto sjecam.i onda mi dodite lupat minuse ako gresim.s tim da imamo pozitivan skor s njemackom,italijom,da smo samarali sve redom.vi prvo pocnite pobjedivat kazahstan,honduras i estoniju pa mozemo razgovarat. I sta sam sad nerealno rekao? Ps. U nasoj zadnjoj tekmi u zg nije nam priznat cist gol.a na marakani nestalo struje na pol sata dok je gol visio u zraku.mozda se ne sjecate,ali ja se sjecam.

KO TI DRMA KAVEZ, ĐORĐEVIĆ, MIHAJLOVIĆ, KECMAN, VUJIN, FILIP FILIPOVIĆ, KO?

Igor

pre 12 godina

Samo dobar selektor, koji ima autoritet nad igracima. Kao sto je Antic bio. Da se zna ko nosi zvonce,a ko mrce ovce :) Pa onda Bojan i ostala ekipa. Ja se nadam da ce S.M. uraditi nesto pozitivno.

student

pre 12 godina

@ (Statisticar, 12. maj 2012 08:22)
nije to rekla njegova mama, nego "Ako vec ne moze da igra za Kataloniju, bolje da igra za Srbiju nego Spaniju"

Атомски мрав

pre 12 godina

...brkic-ivanovic,subotic,vidic,kolarov-kuzmanovic,krasic(samo da promeni klub i bice opet onaj stariji krasic iz prve sezone u juventus-u),tosic,tadic(djuricic)-krkic,sulejmani. rezerve:
kahriman-basta,bisevac,nastasic,obradovic-ignjovski,kacar,jankovic,djuricic,ljajic-markovic
(Navijac79, 11. maj 2012 23:00)

По мом мишљењу Баста може на крило, јер у Удинезеу игра спољног играча који покрива целу страну, тако да само офанзивни део посла за њега неће бити проблем... Плус када се узме у обзир да ће Удине вероватно бити трећи у једној од најјачих лига света, а да је Баста у том тиму стандардан, стварно не видим разлог зашто би он грејао клупу... Поздрав

logika

pre 12 godina

Bolje i on nego Kleo...pogledajte malo šta je radio sa 18 godina u Barsi...momak je talentovan i bolji od sve i jednog našeg napadača...a i Srbin je djelom što je najbitnije...bolje da nam igra Srbin ponikao u Barsi nego Brazilac koji igra u Kini i većinu golova ovdje je dao iz penala...

bojan

pre 12 godina

zasto lupetaju ovi novinari. decko je pre par godina rekao da nikada nece igrati za srbiju jer ne zna ni ljude, ni mentalitet a ni jezik kako treba. da li im fali tekstova pa zele da ispadnu pametni, nije mi jasno

Nemanja

pre 12 godina

Da vas podsjetim to je onaj momak koji je na dan kad je debitovao za Spaniju izjavio da mu je to najsrecniji dan u zivotu jer ga vise niko nece povezivat sa Srbijom, i da vas jos nesto podsjetim to je onaj momak koji se stidi svoga prezimena i krije iza svog imena koje je na zalost po njemu opet nase... i sto sad mi trebamo da mu spasavamo karijeru jel ??? Miliji su mi Mrdja, Lekic, Pantelic i Zigic koji imaju dvije lijeve noge nego Srbin koji se stidi svog porijekla...

Navijac79

pre 12 godina

e komsija koji se ovde potpisao kao krkan,jeli tebe mozda strah da krkic nebi zaigrao za srbiju? jeli tebe mozda strah da se vidic nebi vratio u rep.? a pre nego sto gledas ko igra za nas a ko ne i ko postize koliko golova,pogledaj bolje u tvoje dvoriste.pogledaj vase igrace svetske klase simunicu,corluku,kranjcara,rakitica,pranjica itd.bolje da ne pravim analizu njihovih ucinaka prosle sezone,odnosno njihovih igracki karijera.

superbrko

pre 12 godina

Neko dole reče od viška glava ne boli. Kojeg viška, trenutno nemamo ni jednog napadača. Juče se u jednim dnevnim novinama pojavio spisak reprezentativaca sa Lekićem, Markovićem i Šćepovićem u napadu, bez Jovanovića i Žigića... To je ubjedljivo najgori napad u Evropi, pa svaka reprezentacija ima barem jednog rasnog (Pantela?) centarfora. Dakle, očajni smo, angažujte Krkića po svaku cijenu!

mladen nis

pre 12 godina

koliko ja znam pravilo je bilo da igrac moze da menja reprezentaciju kad odigra prijateljsku utakmicu a krkic je odigrao zvanicnu kvalifikacijsku za evropsko. jedino ako su opet menjali pravila. u svakom slucaju doso bi nam ko kec da desetku.

Zikica Jovanovic Spanac

pre 12 godina

Tako se pravi dobra atmosfera u reprezentaciji, zvati isfrustrirane igrace koji se nigde nisu ostvarili. Bolje zovite Klea, vise je zasluzio.... Krkicu, igraj bre za Spaniju, ti si Spanac....

krkan

pre 12 godina

Napadac...
"Krkić je na 36 mečeva bio strelac šest golova za "vučicu". "

eee 6 golova, 6 golova komsije. takvog napdaca necete imati nikad u povijesti.
a nama hrvatima se vec gace trecu haha.

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Ukoliko ovo nije Toletovo spinovanje, onda je veoma lepa vest. Nemamo klasicnog napadaca, tako da bi ovaj momak bio odlicno resenje

ćofi

pre 12 godina

@(kajo, 12. maj 2012 12:58) - Napisao je Bojan zato što Španci ne znaju da čitaju naše Ć. Primeri su ti i Dragutinovic, koji je na ledjima napisao Drago, Lekic je napisao Leka, Smiljanić je napisao Lola itd. Da se on sditi svog porekla, on bi na dresu napisao Perez. Prema tome nemoj lupati u prazno. Stvarno bih voleo da ga Miha zove i upari ga sa Markovićem. A za golmane je trebao da zove Rensinga (koji takodje može da igra za Srbiju jer mu je majka Srpkinja), Brkića (ne znam da li je on na spisku, ako jeste ispravite me) i Bajkovića (jeste lud ali dobro brani). Sve u svemu, spisak je dobar. Trebao je da izostavi onu panjinu Petrovića ali šta je, tu je. Nadam se prolasku na SP.

Lingvisti

pre 12 godina

Drugovi i drugarice.. Pričate ne zna dečko jezik? Pa poslušajte naše reprezentativce malo na konfer. za štampu, niko bre ne zna da sklopi rečenicu bez "paaaaaaaa, mmmmmmm" što mu dođe skoro da ne znaju srpski...ni naš Princ nešto nije vešt sa srpskim jezikom, pa lepo uspeva da se snađe ovde ;)

KODAR68

pre 12 godina

Lepa vest ali za mene i malo tuzna, setim se koliko ima nase dece rasejane svuda po svetu a koji su zaboravili svoju domovinu,evo iz moje ulice, ne bas velike ima ih barem 20 neki nekad dodju a vecina nikada a da su svi tu kakva bi to bila decija graja ovako uglavnom mir i tisina. Sa tog aspekta mi se najvise svidja ova vest vezana za Krkica da ma gde bili nikad da ne dozvole sebi da zaborave odakle su potekli.

zokizo

pre 12 godina

Ma ja bi i njega zvao i Klea bi zvao. Zvao bi i crnog djavola ako moze da trpa Hrvatima, kak'a himna, kak'i bakraci, ne idemo da pevamo... Dovoljno da razumeju samo jednu rec - "Idi daj gol" :)

a-ha

pre 12 godina

'moci ce sudjelovat na velikim
natjecanjima...'
malo sutra. U brazil ne idete,a za iduci euro koji je tek za 4 god mozda imate neku sansu jer ce sudjelovat 24 ekipe. Sto je po mom misljenju previse,al ajde,red je da se i malim ekipama omoguci nastup nakon 16 godina!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hahahah, 12. maj 2012 01:14)

jos su sveze slovenacke reklame o "nogometasima koji ostaju doma", tako da neuspele posalice mozes u ljepoj vasoj prepricavat... mi odlicno znamo kvalitet i vaseg i naseg tima...

Navijac79

pre 12 godina

za tebe koji se potpisao kao haha bolje nemoj previse komentarisati setise 2000 godine kada ste se falili a na kraju ste plakali a zna se ko je otiso na ep.bolje obrati paznju da vas nebude na sp i to 12 godina.a vidim da vi imate ekstra igrace kao corluku koga nijedan klub u engleskoj nije hteo i koji nije uspeo ni standardan da bude u prosecnome leverkusen-u,pa veciti talenti kranjcar i rakitic koji gde god da igraju,izvinjavamse koji gde god da imaju ugovor greju klupu,pa vas cuveni pranjic za koga nemci tvrde da nema kvalitet ni za prvu nemacku ligu a kamoli za bajern,a najbolji vam je onaj simunic koji vam je jos i najbolji odbrambeni igrac a igra u klubu koji sluzi da se popravlja gol razlika nad njemu u ligi sampiona.bolje ti gledaj u tvoje dvoriste.hahaha

ColliZion

pre 12 godina

Stranci ne bi trebalo da igraju za Srbiju ali Krkic nije "potpuni" stranac. Njegov otac je legenda OFK-a Beograda a Bojan je fantastican igrac i bio bi sjajno pojacanje za Srbiju. Naravno ako je on zainteresovan da obuce dres nase zemlje.

stanje stvari

pre 12 godina

(Haha, 12. maj 2012 11:52)

Kakve veze ima vest o Krkiću sa tvojim elaboratom o nastupima Hrvatske na velikim takmičenjima? Okej, ja ću prvi priznati da reprezentacija Hrvatske ima mnogo veći kontinuitet i mnogo više uspeha od reprezentacije Srbije, ali brate, vama kompleksi rade sve u 16. I prema nama i prema Slovencima i prema Bosancima, kao da imate kompleks niže vrednosti pa non-stop morate da ističete koliko ste dobri u fudbalu. Mislim da je to žalosno: u prvih 10 ste na Fifinoj listi, jednom ste bili treći na SP, dobili ste nekoliko jakih ekipa poput Nemačke i Engleske, a i dalje penite da se NAMA dokažete da ste dobri.

Mislim, evo, mi imamo jednu od najboljih reprezentaicja sveta u košarci, i savršeno nas bole uvo i za vas i za vaše igrače. Što bi nas i bilo briga kad smo za vas spejs-šatl?

ivan

pre 12 godina

Koji ce nam? Pokazalo se koliko mediji i menadzeri moga da naduvaju nekog igraca! A sto se tice nacije tu nema zakona i zakonika, kako se osecas za tu zemlju igras on se iseca kao spanac i to je ok al onda nek se bori da igra za njih! A ne ovo za njih ne mogu pa ajd da probam za neku manju reprezentaciju! Ovo pod hitno treba zabraniti igras gde si rodjen i cao! Kakav je to reprezentativac kad se s njim pregovara i kad se s njim potpisuje ugovor?! Za zemlju samo srce i rodoljublje

delorean

pre 12 godina

kad je video da nema nista od reprezentacije spanije onda je dobra i srbija

potrazi neku drugu zemlju za koju ces da igras

ako ga mihajlovic pozove izgubice na kredibilitetu

vladimir

pre 12 godina

po nekom mom misljenju bojana krkica treba obavezno pozvati u reprezentaciju ako postoji samo 1 procenat da dodje .isto tako mislim da bi i michaela rensinga trebalo zvati jer odlicno prica srpski jezik i sigurno nebi bilo nekih problema privoliti ga da dodje kod nas.nemojmo biti kao hrvati i bosanci koji su neke ghetto cigane prisvojili a nemaju nikakav dodir sa hrvatskom..u mladoj bosanskoj repki je igrao jedan senegalac sa prezimenom diabeng ,pomislili su da ce da igra stvarno za njih ,pozvali ga u seniorsku reprezentaciju kad ono on se ipak odlucio da igra za senegal...eno ga u belgiji igra pristojno ,okrenu covek ledja bosni..
bojan krkic bi znacio mnogo nasem timu ,mnogi zaboravljaju da imamo u napadu jos uvek nikolu zigica i marka pantelica tako da krkica vidim kao klasicnu 10tku ,ofanzivni vezni a ne kao napadaca...

pozz

kajo

pre 12 godina

nekaze se krkic nego bojan!! sobzirom da i on sam bezi od tog prezimena pa je na dres napisao ime umesto prezimena sto dovoljno govori koliko se i sam smatra srbinom!!!

djz

pre 12 godina

,,Zna se da će uvek imati podršku oca Bojana i da mu je to šansa da igra na najvećim takmičenjima. ``

a na kojim to takmicenjima da igra mucenik, pa raspada nam se i ekipa i savez?
u svakom slucaju bilo bi dobro...

inzagi

pre 12 godina

napad sulejmani istureniji napadac i krkic malo povuceniji. robusniji napadac nam ne treba jer nam odbrana tj. ivanovic moze posle prekida davati golove glavom. sklopit ce to miha gdje ce do izrazaja dolaziti njihova brzina. jedan od razloga sto je miha uzeo reprezentaciju je i hrvatska. zagorcao vam je zivot 2000, zagorcat ce vam opet. igrao je tada bilic za hrvatsku, pa sto mislite da napusta hrvatsku nakon ovog eura 2012.

Todorovic!

pre 12 godina

Po meni nije dobro dosao ! Odlucio je bio da igra za Spaniju, jer sa tom reprezentacijom ima vise sansi za uspeh ! To je bio rekao kada se je za njih opredelio.
Sad kad je video da nije u mogucnosti da igra za njih, i da mozda nikad nece ni biti, sad hoce u da igra za Srbiju.

Eee tugo...

Statisticar

pre 12 godina

Kada je pre cetiri godine donosio odluku u izboru reprezentacije, njegova majka (katalonka) mu je sugerisala da ("zato jer je srbin") igra za Srbiju i taj stav je iznosila u tamosnjoj stampi. Medjutim, otac je bio uporniji u ubedjivanju i mali Bojan se opredelio za Spaniju. Mislim da bi ga trebalo odbiti ako ponudi da igra za Srbiju jer to opredeljenje nije izraz njegovog patriotizma (on ne zna gde se nalazi Srbija i ne govori srpski) nego razocarenja jer je provaljen i skartiran iz spanske reprezentacije. To ime je izgleda u genima. Njegov otac pre oko 30 godina bio skartiran iz ovdasnje reprezentacije pa je sina podizao i vaspitavao tako da okrene ledja Srbiji.

Атомски мрав

pre 12 godina

nekaze se krkic nego bojan!! sobzirom da i on sam bezi od tog prezimena pa je na dres napisao ime umesto prezimena sto dovoljno govori koliko se i sam smatra srbinom!!!
(kajo, 12. maj 2012 12:58)

1. Не каже се: некаже се
2. Роберто Карлос, Роналдо, Ривалдо, Роналдињо... сигурно не сматрају себе Енглезима па зато немају презимена исписана на дресу. Они су показали како се игра за своју земљу. Чак и несретни Смиљанић на дресу носи Лола, али не верујем да бежи од свога презимена...

Dzordan

pre 12 godina

Ova najava izaziva različita razmišljanja i pomešane utiske. Prvo pomislim, super: mlad je, prodoran, dobar tehničar, a istovremeno sa velikim međunarodnim iskustvom.
Međutim, ima nekoliko ali:
- koga god dovede aktuelni vrh fudbalskog saveza ima realne šanse da prođe kao Antić,
- šta tu ima dugo da se pregovara, ili mu se igra za Srbiju ili ne...
Ipak se nadam da će brzo naučiti svoju himnu i staviti se na raspolaganje novom selektoru.

Odličan tim

pre 12 godina

Brkić - Kolarov, Subotić, Nastasić, Ivanović - Ignjovski, Tošić, Krasić, B. Janković - Krkić, L. Marković.
Plus: Aleksić, Basta, Rajković, Matić, Kuzmanović, Kačar, Tadić, Sulejmani, Ljajić, Đuričić, Lekić.

Hahahah

pre 12 godina

'moci ce sudjelovat na velikim
natjecanjima...'
malo sutra. U brazil ne idete,a za iduci euro koji je tek za 4 god mozda imate neku sansu jer ce sudjelovat 24 ekipe. Sto je po mom misljenju previse,al ajde,red je da se i malim ekipama omoguci nastup nakon 16 godina!

valijant33- Bar

pre 12 godina

Ne valja ovo........
Cim se neko misli sta je i odakle je i bira za koga ce da igra.
Nije poenta u tome.....nije to klupski fudbal.

svetac

pre 12 godina

E jeste smesni ljudi, pa zar vi mislite da bi on uopste igrao za nas? To sto postoje zakonske mogucnosti jos ne znaci da je on spreman da se odrekne dresa koji je odabrao pre par godina. Decko ima 22 godine, malo je naivno misliti da je spreman na tako nesto, pogotovo sto sigurno da ima kvalitet da igra za par godina za furiju. Na nasu zalost naravno, posto ovakvog igraca zasad nemamo, a fali nam mnogo.

marko

pre 12 godina

,mnogi zaboravljaju da imamo u napadu jos uvek nikolu zigica i marka pantelica tako da krkica vidim kao klasicnu 10tku ,ofanzivni vezni a ne kao napadaca...

pozz
(vladimir, 12. maj 2012 09:35)

Pa jesi ti normalan???
Sreca sto Mihajlovic tako ne razmislja.

Dragan

pre 12 godina

"... Zna se da će uvek imati podršku oca Bojana i da mu je to šansa da igra na najvećim takmičenjima. ..."

Kojim bre takmicenjima? Ili ispadnemo u prvom krugu ili se uopste ne plasiramo!

no name

pre 12 godina

Bilo bi dobro kad bi zaigrao za Srbiju mlad je brz dobar tehnicar po meni bi idealan sastav za kvalifikacije bio Brkic (Rensing) - Ivanovic Subotic Basta Kolarov - Kacar Ninkovic Kuzmanovic - Duricic Sulejmani Krkic

The KING

pre 12 godina

Dali se srami prezimena ili ne...necu da ulazim al meni je jako sokantno...sto se decko krsti kao KATOLIK...a ako se gleda po OCU trebao bi da ide u Crkvu kojoj pripada....

todor

pre 12 godina

jeste da nam je napad najgori deo tima,ali mislim da nam ovaj decko ne treba.cela prica je preforsirana kao veliki talenat,ali decko stvarno nista nije uradio u karijeri,osim sto je igrao u juniorima barselone,i dao par nevaznih gola za prvi tim.gledao sam ga ove godine u romi,nista specificno,nista kvalitetno

shipshagger

pre 12 godina

Uzmi sve sto ti zivot pruza...Mi ne da boljeg nemamo nego ga necemo ni imati u narednih bar 5 godina...Nije bitno koje je boje macka, ako lovi miseve...Jos ovaj ima i nas pasos, i poreklo..

Srpska fudbalska inkvizicija

pre 12 godina

A zar ne rece Miha skoro da ce svaki igrac morati da zna himnu kako bi mogao da konkurise za drzavni tim...ovaj mali garantovano ne zna ni spansku, a da ne pricam o nasoj himni...a to koliko mu je stalo do neke zemlje pokazao je pre 4 godine...svako bira svoj put u zivotu, i placa greske, on je svoj izabrao, sada nema nazad!!!
(Sloba, 12. maj 2012 18:35)

Spanska himna nema reci, samo melodiju. Toliko o tvojoj kvalifikovanosti da procenjujes neciju podobnost da zaigra za reprezentaciju. Da li si tako govorio i za Subotica, kome je Nemacka bila prvi izbor a nije zaigrao za njih samo zato sto mu FIFA propisi u tom trenutku nisu isli na ruku. Tezak smo narod, nikome nista ne prastamo.

fudbalske Dveri

pre 12 godina

Dali se srami prezimena ili ne...necu da ulazim al meni je jako sokantno...sto se decko krsti kao KATOLIK...a ako se gleda po OCU trebao bi da ide u Crkvu kojoj pripada....
(The KING, 12. maj 2012 17:41)

A meni je sokantno da ima jos ljudi kojima je bitno pitanje religije igraca koji bi trebao da donese preko potreban kvalitet u nas napaceni napad. Ma vazno je da brat Pantela "ide u crkvu kojoj pripada", za efikasnost reprezentacije cemo lako.

Haha

pre 12 godina

Hahaha... E kako ste jaki na rijecima! Znate li sto povezuje sve zemlje istocno od njemacke i italije? Znaci govorimo o cijeloj ex-yu,cijeloj skandinaviji,bugarskoj,rumunjskoj,grckoj,turskoj,madjarskoj,austriji,ceskoj,slovackoj,poljskoj,litvi,latviji,estoniji,ukrajini,rusiji... Znate sta je zajednicko svima? Od 96 pa do danas svi oni imaju manje nastupa u toliko godina na velikim natjecanjima nego hrvatska. Mi smo bili na 7 od 9 natjecanja.a koliko cijela bivsa juga zajedno ima natjecanja na sp/ep? Provjerite sve na wilki ako se ne sjecate,ali ja se eto sjecam.i onda mi dodite lupat minuse ako gresim.s tim da imamo pozitivan skor s njemackom,italijom,da smo samarali sve redom.vi prvo pocnite pobjedivat kazahstan,honduras i estoniju pa mozemo razgovarat. I sta sam sad nerealno rekao? Ps. U nasoj zadnjoj tekmi u zg nije nam priznat cist gol.a na marakani nestalo struje na pol sata dok je gol visio u zraku.mozda se ne sjecate,ali ja se sjecam.

Sloba

pre 12 godina

A zar ne rece Miha skoro da ce svaki igrac morati da zna himnu kako bi mogao da konkurise za drzavni tim...ovaj mali garantovano ne zna ni spansku, a da ne pricam o nasoj himni...a to koliko mu je stalo do neke zemlje pokazao je pre 4 godine...svako bira svoj put u zivotu, i placa greske, on je svoj izabrao, sada nema nazad!!!

krkan krkić

pre 12 godina

e komsija koji se ovde potpisao kao krkan,jeli tebe mozda strah da krkic nebi zaigrao za srbiju? jeli tebe mozda strah da se vidic nebi vratio u rep.? a pre nego sto gledas ko igra za nas a ko ne i ko postize koliko golova,pogledaj bolje u tvoje dvoriste.pogledaj vase igrace svetske klase simunicu,corluku,kranjcara,rakitica,pranjica itd.bolje da ne pravim analizu njihovih ucinaka prosle sezone,odnosno njihovih igracki karijera.
(Navijac79, 12. maj 2012 00:13)

Ne gledam u svoje dovriste nego u dvoriste poznana gdje hrv igra prvu tekmu protiv iraca. I naravno gledajte i ucite sto su napadaci i centarfori, jelavic, dudu(mali sepvai, za vas bi bio Bog), mando, olic, perisic...
A vama ne prostaje nista dobro nego da gledate u svoje dvoriste, jer druge nemate gdje gledati, dok ne iznjedrite jednog klasnog napdaca ;)

cro A tia

pre 12 godina

Ej ali stvarno ste tanki u napadu i u vezi..pa oni vam gotovo i ne postoje...ne znam ja kako ćete vi protiv nas u kvalifikacijama...neće biti dobro po vas

krkan

pre 12 godina

Napadac...
"Krkić je na 36 mečeva bio strelac šest golova za "vučicu". "

eee 6 golova, 6 golova komsije. takvog napdaca necete imati nikad u povijesti.
a nama hrvatima se vec gace trecu haha.

Hahahah

pre 12 godina

'moci ce sudjelovat na velikim
natjecanjima...'
malo sutra. U brazil ne idete,a za iduci euro koji je tek za 4 god mozda imate neku sansu jer ce sudjelovat 24 ekipe. Sto je po mom misljenju previse,al ajde,red je da se i malim ekipama omoguci nastup nakon 16 godina!

delorean

pre 12 godina

kad je video da nema nista od reprezentacije spanije onda je dobra i srbija

potrazi neku drugu zemlju za koju ces da igras

ako ga mihajlovic pozove izgubice na kredibilitetu

sgdp

pre 12 godina

Iako nam je ovakav igrac preko potreban, ne treba ga zvati. On je pre 4 godine pokazao koliko mu znaci Srbija i tek sada kada je ocigledno da ne moze da igra za Spaniju kao oce da igra za Srbiju. Drzavni dres treba da bude svetinja

Zikica Jovanovic Spanac

pre 12 godina

Tako se pravi dobra atmosfera u reprezentaciji, zvati isfrustrirane igrace koji se nigde nisu ostvarili. Bolje zovite Klea, vise je zasluzio.... Krkicu, igraj bre za Spaniju, ti si Spanac....

Satyagrahi 1888

pre 12 godina

Ма да... Види да нема шансе у шпанској репрезентацији па сад, дај шта даш. Да сам селектор, не би био позван и ако би добио право наступа. Одбио је када му је први пут нуђено, па сад дај шта даш.

ivan

pre 12 godina

Koji ce nam? Pokazalo se koliko mediji i menadzeri moga da naduvaju nekog igraca! A sto se tice nacije tu nema zakona i zakonika, kako se osecas za tu zemlju igras on se iseca kao spanac i to je ok al onda nek se bori da igra za njih! A ne ovo za njih ne mogu pa ajd da probam za neku manju reprezentaciju! Ovo pod hitno treba zabraniti igras gde si rodjen i cao! Kakav je to reprezentativac kad se s njim pregovara i kad se s njim potpisuje ugovor?! Za zemlju samo srce i rodoljublje

igor

pre 12 godina

Ljudi ajde da se ne zalecemo, sanse da Krkic zaigra za Srbiju su vrlo male, prvo on ne zna srpski jezik, drugo mozda sada nije u kombinaciji, ali bice za par godine,( nece vilja i tores da igraju za Spaniju do svoje 40 godine), trece ove sezone je slabo odigrao za Romu, cetvrto spanska fudblska federacija je vrlo mocna u svetu i ako ga stvarno zele nema te sile koja ce ga naterati da igra za Srbiju(mi smo suvise mala zemlja da drugim zemljama otimamo igrace), peto nisam bas siguran da ima i nas pasos.

Statisticar

pre 12 godina

Kada je pre cetiri godine donosio odluku u izboru reprezentacije, njegova majka (katalonka) mu je sugerisala da ("zato jer je srbin") igra za Srbiju i taj stav je iznosila u tamosnjoj stampi. Medjutim, otac je bio uporniji u ubedjivanju i mali Bojan se opredelio za Spaniju. Mislim da bi ga trebalo odbiti ako ponudi da igra za Srbiju jer to opredeljenje nije izraz njegovog patriotizma (on ne zna gde se nalazi Srbija i ne govori srpski) nego razocarenja jer je provaljen i skartiran iz spanske reprezentacije. To ime je izgleda u genima. Njegov otac pre oko 30 godina bio skartiran iz ovdasnje reprezentacije pa je sina podizao i vaspitavao tako da okrene ledja Srbiji.

Haha

pre 12 godina

Hahaha... E kako ste jaki na rijecima! Znate li sto povezuje sve zemlje istocno od njemacke i italije? Znaci govorimo o cijeloj ex-yu,cijeloj skandinaviji,bugarskoj,rumunjskoj,grckoj,turskoj,madjarskoj,austriji,ceskoj,slovackoj,poljskoj,litvi,latviji,estoniji,ukrajini,rusiji... Znate sta je zajednicko svima? Od 96 pa do danas svi oni imaju manje nastupa u toliko godina na velikim natjecanjima nego hrvatska. Mi smo bili na 7 od 9 natjecanja.a koliko cijela bivsa juga zajedno ima natjecanja na sp/ep? Provjerite sve na wilki ako se ne sjecate,ali ja se eto sjecam.i onda mi dodite lupat minuse ako gresim.s tim da imamo pozitivan skor s njemackom,italijom,da smo samarali sve redom.vi prvo pocnite pobjedivat kazahstan,honduras i estoniju pa mozemo razgovarat. I sta sam sad nerealno rekao? Ps. U nasoj zadnjoj tekmi u zg nije nam priznat cist gol.a na marakani nestalo struje na pol sata dok je gol visio u zraku.mozda se ne sjecate,ali ja se sjecam.

Todorovic!

pre 12 godina

Po meni nije dobro dosao ! Odlucio je bio da igra za Spaniju, jer sa tom reprezentacijom ima vise sansi za uspeh ! To je bio rekao kada se je za njih opredelio.
Sad kad je video da nije u mogucnosti da igra za njih, i da mozda nikad nece ni biti, sad hoce u da igra za Srbiju.

Eee tugo...

Nemanja

pre 12 godina

Da vas podsjetim to je onaj momak koji je na dan kad je debitovao za Spaniju izjavio da mu je to najsrecniji dan u zivotu jer ga vise niko nece povezivat sa Srbijom, i da vas jos nesto podsjetim to je onaj momak koji se stidi svoga prezimena i krije iza svog imena koje je na zalost po njemu opet nase... i sto sad mi trebamo da mu spasavamo karijeru jel ??? Miliji su mi Mrdja, Lekic, Pantelic i Zigic koji imaju dvije lijeve noge nego Srbin koji se stidi svog porijekla...

Ratko

pre 12 godina

Ako bi ovaj Krkic zaigrao za svoju prirodnu reprezentaciju, to bi puno znacilo za nas. Verovatno ne zna ni rec Srpskog al nema veze bitno je da Hrvatima spakuje 2 komada.

kajo

pre 12 godina

nekaze se krkic nego bojan!! sobzirom da i on sam bezi od tog prezimena pa je na dres napisao ime umesto prezimena sto dovoljno govori koliko se i sam smatra srbinom!!!

todor

pre 12 godina

jeste da nam je napad najgori deo tima,ali mislim da nam ovaj decko ne treba.cela prica je preforsirana kao veliki talenat,ali decko stvarno nista nije uradio u karijeri,osim sto je igrao u juniorima barselone,i dao par nevaznih gola za prvi tim.gledao sam ga ove godine u romi,nista specificno,nista kvalitetno

г4

pre 12 godina

Ево једног народњака који добро опицује ситуацију :)

http://www.youtube.com/watch?v=on63w-jA4w4

bojan

pre 12 godina

zasto lupetaju ovi novinari. decko je pre par godina rekao da nikada nece igrati za srbiju jer ne zna ni ljude, ni mentalitet a ni jezik kako treba. da li im fali tekstova pa zele da ispadnu pametni, nije mi jasno

Ivan_Nish

pre 12 godina

Miho ako ubacis Krkica u reprezentaciju ja ti skidam kapu!To je ta karika koja nas je sprecavala da napravimo nesto zaista vredno.Pokusajmo da vratimo Vidica da komanduje odbranom, za Dekija iskreno ne znam sta je pametno...Ostaje nam deficit na mestu plejmejkera i golmana ali skrpicemo se valjda nekako!Svidja mi se sto najzad radimo neke konkretne stvari.

les lionceaux

pre 12 godina

gledao Roma-Katania, možda je glupo izvoditi zaključke na temelju jedne utakmice, ali pet minuta nakon što je ušao u igru je bilo jasno da se Krkić izdvaja od svih ostalih na terenu, djeluje kao mješavina Raula i Falkaa

vladimir

pre 12 godina

po nekom mom misljenju bojana krkica treba obavezno pozvati u reprezentaciju ako postoji samo 1 procenat da dodje .isto tako mislim da bi i michaela rensinga trebalo zvati jer odlicno prica srpski jezik i sigurno nebi bilo nekih problema privoliti ga da dodje kod nas.nemojmo biti kao hrvati i bosanci koji su neke ghetto cigane prisvojili a nemaju nikakav dodir sa hrvatskom..u mladoj bosanskoj repki je igrao jedan senegalac sa prezimenom diabeng ,pomislili su da ce da igra stvarno za njih ,pozvali ga u seniorsku reprezentaciju kad ono on se ipak odlucio da igra za senegal...eno ga u belgiji igra pristojno ,okrenu covek ledja bosni..
bojan krkic bi znacio mnogo nasem timu ,mnogi zaboravljaju da imamo u napadu jos uvek nikolu zigica i marka pantelica tako da krkica vidim kao klasicnu 10tku ,ofanzivni vezni a ne kao napadaca...

pozz

hm

pre 12 godina

@Ovo vec moze da lici na nesto. Krkic i Lazar Markovic u napadu.... Samo savez da se ocisti!!!
(zok, 11. maj 2012 22:16)
Marković? Kad je on dao poslednji gol? I koliko ih je dao u profesionalnoj karijeri ukupno?

krkan krkić

pre 12 godina

e komsija koji se ovde potpisao kao krkan,jeli tebe mozda strah da krkic nebi zaigrao za srbiju? jeli tebe mozda strah da se vidic nebi vratio u rep.? a pre nego sto gledas ko igra za nas a ko ne i ko postize koliko golova,pogledaj bolje u tvoje dvoriste.pogledaj vase igrace svetske klase simunicu,corluku,kranjcara,rakitica,pranjica itd.bolje da ne pravim analizu njihovih ucinaka prosle sezone,odnosno njihovih igracki karijera.
(Navijac79, 12. maj 2012 00:13)

Ne gledam u svoje dovriste nego u dvoriste poznana gdje hrv igra prvu tekmu protiv iraca. I naravno gledajte i ucite sto su napadaci i centarfori, jelavic, dudu(mali sepvai, za vas bi bio Bog), mando, olic, perisic...
A vama ne prostaje nista dobro nego da gledate u svoje dvoriste, jer druge nemate gdje gledati, dok ne iznjedrite jednog klasnog napdaca ;)

logika

pre 12 godina

Bolje i on nego Kleo...pogledajte malo šta je radio sa 18 godina u Barsi...momak je talentovan i bolji od sve i jednog našeg napadača...a i Srbin je djelom što je najbitnije...bolje da nam igra Srbin ponikao u Barsi nego Brazilac koji igra u Kini i većinu golova ovdje je dao iz penala...

cro A tia

pre 12 godina

Ej ali stvarno ste tanki u napadu i u vezi..pa oni vam gotovo i ne postoje...ne znam ja kako ćete vi protiv nas u kvalifikacijama...neće biti dobro po vas

Sava

pre 12 godina

Ja ga ne bi zvao,nije zaslužio poziv.Ono me podseća na jednu recenicu Voleo je Španiju dok mu je to bilo u interesu
(Banat, 11. maj 2012 22:22)

Volkov je uradio isto pristavsi da igra za Crnu Goru. Menjamo Volkova za Krkica, mislim da je dobar dil!

Sloba

pre 12 godina

A zar ne rece Miha skoro da ce svaki igrac morati da zna himnu kako bi mogao da konkurise za drzavni tim...ovaj mali garantovano ne zna ni spansku, a da ne pricam o nasoj himni...a to koliko mu je stalo do neke zemlje pokazao je pre 4 godine...svako bira svoj put u zivotu, i placa greske, on je svoj izabrao, sada nema nazad!!!

11 mladih pa da uživamo

pre 12 godina

Vi sto kažete da nam ne treba... jel znate da je pozvan Stefan Šćepović?! Trenutno 3 napadača su nam Lekić, Šćepović i Marković! Mene jeza hvata od perspektive sa njima. Krkić bi bio mnogo bolje rešenje, a nista on nije ružno rekao o Srbiji ni pre, a naravno da je izabrao prvo Španiju kad je tamo igrao i odrastao, a uz to i evropski i svetski prvak. Vi bi kao na njegovom mestu izabrali Toleta i srpske njive kao prvu opciju? Biće super ako i sad pristane, od viška glava ne boli.

Robespjer

pre 12 godina

Da se otkloni dilema:Bojan Krkić govori Srpski!!Ne čisto ali govori i razume ga u potpunosti!Svakog leta je provodio i po dva meseca kod babe i dede u Paraćinu!Pa i Mihael Rensing,bivši golman Bajerna a sada Kelna,govori srpski jer je leta provodio kod babe u Ravnom Selu!

Odličan tim

pre 12 godina

Brkić - Kolarov, Subotić, Nastasić, Ivanović - Ignjovski, Tošić, Krasić, B. Janković - Krkić, L. Marković.
Plus: Aleksić, Basta, Rajković, Matić, Kuzmanović, Kačar, Tadić, Sulejmani, Ljajić, Đuričić, Lekić.

The KING

pre 12 godina

Dali se srami prezimena ili ne...necu da ulazim al meni je jako sokantno...sto se decko krsti kao KATOLIK...a ako se gleda po OCU trebao bi da ide u Crkvu kojoj pripada....

valijant33- Bar

pre 12 godina

Ne valja ovo........
Cim se neko misli sta je i odakle je i bira za koga ce da igra.
Nije poenta u tome.....nije to klupski fudbal.

vojke

pre 12 godina

ljudi sta se pravimo vazni. kao da nije ovde isto interes srpske repezentacije u pitanju. kao prvo gde nas je patriotizam doveo? blamaze na svetskim prvenstvima, izgubljene kvalifikacije sa maltene sakom postignutih golova. ako mozemo jednom brazilcu da dajemo srpski pasos da bi "igrao" za nas , ste ne nekome kome je otac srbin a ime mu je bojan!

dosta dicenja i secanja na pre 20-30 godina dog smo i imali talenata i nekih uspeha. nego uzimajte to sto moze i gradite na tome z bolje uspehe u buducnosti,velikog izbora i nemamo pa de se pravimo vazni. ovo nevazi samo za fudbal!

1892

pre 12 godina

Pa ni Kuzma nije znao srpski bas najbolje, a evo ga sada nam je bukvalno najbolji igrac reprezentacije. Tako da ne koristite to kao argument. I te gluposti, video da ne moze u Spaniji, pa daj sad Srbiju. Pa sta? To isto radi i gomila Brazilaca, a za razliku od njih, Bojanu tece krv te nazovi "druge po redu" zemlje za koju se odluci. Podrzavam!

svetac

pre 12 godina

E jeste smesni ljudi, pa zar vi mislite da bi on uopste igrao za nas? To sto postoje zakonske mogucnosti jos ne znaci da je on spreman da se odrekne dresa koji je odabrao pre par godina. Decko ima 22 godine, malo je naivno misliti da je spreman na tako nesto, pogotovo sto sigurno da ima kvalitet da igra za par godina za furiju. Na nasu zalost naravno, posto ovakvog igraca zasad nemamo, a fali nam mnogo.

TheObradovic

pre 12 godina

Apsolutno podrzavam!
Na toj poziciji smo potpuno deficitarni. Mali Markovic je veliki talenat,ali za sada nista vise od toga(realno). To cak priznaju i mnogobrojni navijaci Partizana.
To sto se izjasnio kao Spanac(Katalonac),njegova je privatna stvar.
Hrvate je Brazilac Eduardo da Silva gotovo sam odveo na EP 2008. Kome je tamo smetalo sto nema veze sa Hrvatskom?
Samo mi stalno nesto cepidlacimo!
Pustimo da voda jednom dodje i na nasu vodenicu...

zg slavac ide na euro

pre 12 godina

Pa uzmite ga zašto ne. Je stvarno ružno kako je otpilio Srbiju al šta sad? Imate stvarno očajan napad i treba vam. Zar nije i Misimović prvo htio za Srbiju igrat a evo kako dobre partije igra za BiH. Jedino što vi uvijek imate problema u donosima igrača, uvijek loša atmosfera, klanovi, kumstva...i ovakav dolazak igrača koji je prvo odbio Srbiju a sad uzeo nekome mjesto mogao bi izazvati zavist, lošu klimu u svlačionici. To je zato jer kod vas reprezentacija nije nikad imala status kao naša. Kod nas je repka svetinja i svi igrači se podređuju maksimalno bez obzira na veličinu kluba u kojem igraju. Kod nas nema da zvijezde budu ozljeđene za prijateljsku s reprezentacijom a igraju za svoj klub (Vidić, Stanković).
Uzmite Krkića bez velike rasprave! Bog zna da vam treba.

no name

pre 12 godina

Bilo bi dobro kad bi zaigrao za Srbiju mlad je brz dobar tehnicar po meni bi idealan sastav za kvalifikacije bio Brkic (Rensing) - Ivanovic Subotic Basta Kolarov - Kacar Ninkovic Kuzmanovic - Duricic Sulejmani Krkic

djz

pre 12 godina

,,Zna se da će uvek imati podršku oca Bojana i da mu je to šansa da igra na najvećim takmičenjima. ``

a na kojim to takmicenjima da igra mucenik, pa raspada nam se i ekipa i savez?
u svakom slucaju bilo bi dobro...

Navijac79

pre 12 godina

ako je to istina bilo bi odlicno,jer smo na poziciji napadaca najtanji.kada se setim da nekada igrali u napadu igraci kao savicevic,mijatovic,milosevic,kovacevic,drobnjak a sada kada pogledam scepovic,lekic itd.to je onda zaista za plakanje.ako krkic zaista zaigra za nas,onda jos samo da se ubedi vidic da se vrati u rep.i bicemo sigurno 1 u kvalifikacijama za sp.medjutim ono sto mene cudi je to,da nijedan selektor a pogotovo ne ovaj savez nijednom nisu pokusali igraca koji se povuko iz rep.da ga ponovo vrate u rep.mi se ponasamo po tom pitanju koda imamo desetoricu igraca vidicevog kvaliteta.istina u odbrani imamo odlicne igrace ivanovic,subotica,kolarova medjutim ostali odbrambeni igraci su ipak dosta iza njih.eto rajkovic je odigrao katostrofalno losu sezonu za hamburg,bisevac nije ni blizu vidicevog kvaliteta,nastasic je jos suvise mlad i neiskusan da bi mogao vidica da zameni.tako da se treba sve uciniti da se vidic vrati u rep.a ako je moguce i krkic da zaigra za srbiju.kakav jak bi to bio sastav:
brkic-ivanovic,subotic,vidic,kolarov-kuzmanovic,krasic(samo da promeni klub i bice opet onaj stariji krasic iz prve sezone u juventus-u),tosic,tadic(djuricic)-krkic,sulejmani. rezerve:
kahriman-basta,bisevac,nastasic,obradovic-ignjovski,kacar,jankovic,djuricic,ljajic-markovic

superbrko

pre 12 godina

Neko dole reče od viška glava ne boli. Kojeg viška, trenutno nemamo ni jednog napadača. Juče se u jednim dnevnim novinama pojavio spisak reprezentativaca sa Lekićem, Markovićem i Šćepovićem u napadu, bez Jovanovića i Žigića... To je ubjedljivo najgori napad u Evropi, pa svaka reprezentacija ima barem jednog rasnog (Pantela?) centarfora. Dakle, očajni smo, angažujte Krkića po svaku cijenu!

bečki konjušar

pre 12 godina

@Hahaha... E kako ste jaki na rijecima! Znate li sto povezuje sve zemlje istocno od njemacke i italije? Znaci govorimo o cijeloj ex-yu,cijeloj skandinaviji,bugarskoj,rumunjskoj,grckoj,turskoj,madjarskoj,austriji,ceskoj,slovackoj,poljskoj,litvi,latviji,estoniji,ukrajini,rusiji... Znate sta je zajednicko svima? Od 96 pa do danas svi oni imaju manje nastupa u toliko godina na velikim natjecanjima nego hrvatska. Mi smo bili na 7 od 9 natjecanja.a koliko cijela bivsa juga zajedno ima natjecanja na sp/ep? Provjerite sve na wilki ako se ne sjecate,ali ja se eto sjecam.i onda mi dodite lupat minuse ako gresim.s tim da imamo pozitivan skor s njemackom,italijom,da smo samarali sve redom.vi prvo pocnite pobjedivat kazahstan,honduras i estoniju pa mozemo razgovarat. I sta sam sad nerealno rekao? Ps. U nasoj zadnjoj tekmi u zg nije nam priznat cist gol.a na marakani nestalo struje na pol sata dok je gol visio u zraku.mozda se ne sjecate,ali ja se sjecam.

KO TI DRMA KAVEZ, ĐORĐEVIĆ, MIHAJLOVIĆ, KECMAN, VUJIN, FILIP FILIPOVIĆ, KO?

a-ha

pre 12 godina

'moci ce sudjelovat na velikim
natjecanjima...'
malo sutra. U brazil ne idete,a za iduci euro koji je tek za 4 god mozda imate neku sansu jer ce sudjelovat 24 ekipe. Sto je po mom misljenju previse,al ajde,red je da se i malim ekipama omoguci nastup nakon 16 godina!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hahahah, 12. maj 2012 01:14)

jos su sveze slovenacke reklame o "nogometasima koji ostaju doma", tako da neuspele posalice mozes u ljepoj vasoj prepricavat... mi odlicno znamo kvalitet i vaseg i naseg tima...

Deki

pre 12 godina

Najžešće su ove naši patriote koji kažu,da on ništa ne oseća prema Srbiji i sada kada ne može da igra za Španiju,daj nešto da ućari!Ljudi,ovo je 21. vek! Da li Mekkejleb nešto oseća prema Makedoniji a bio je najbolji njihov igrač na evropskom prvenstvu.Sport je danas stvar profesionalnosti,a video sam i ove naše koliko vole svoju državu u kvalifikacijama.Odlučujuća protiv Slovenije,a oni jedva mrdaju.Sramota!

stanje stvari

pre 12 godina

(Haha, 12. maj 2012 11:52)

Kakve veze ima vest o Krkiću sa tvojim elaboratom o nastupima Hrvatske na velikim takmičenjima? Okej, ja ću prvi priznati da reprezentacija Hrvatske ima mnogo veći kontinuitet i mnogo više uspeha od reprezentacije Srbije, ali brate, vama kompleksi rade sve u 16. I prema nama i prema Slovencima i prema Bosancima, kao da imate kompleks niže vrednosti pa non-stop morate da ističete koliko ste dobri u fudbalu. Mislim da je to žalosno: u prvih 10 ste na Fifinoj listi, jednom ste bili treći na SP, dobili ste nekoliko jakih ekipa poput Nemačke i Engleske, a i dalje penite da se NAMA dokažete da ste dobri.

Mislim, evo, mi imamo jednu od najboljih reprezentaicja sveta u košarci, i savršeno nas bole uvo i za vas i za vaše igrače. Što bi nas i bilo briga kad smo za vas spejs-šatl?

vladar86

pre 12 godina

Najjaci su mi ovi sto su protiv toga da Krikic igra za nas, ali zato na sav glas navijaju da igraju Kleo, Kadu, Evandro i kompanija. Sta, kao, Srbija njima nije druga opcija?

Marko

pre 12 godina

Mislim da je krajnje vrijeme da prestanemo pricati o patriotizmu i osecanjima prema dresu,drzavi,publici... Ovaj decko je,ma sta ko rekao,vanserijski talenat,i on bi bio nas najbolji napadac....

zokizo

pre 12 godina

Ma ja bi i njega zvao i Klea bi zvao. Zvao bi i crnog djavola ako moze da trpa Hrvatima, kak'a himna, kak'i bakraci, ne idemo da pevamo... Dovoljno da razumeju samo jednu rec - "Idi daj gol" :)

Dragan

pre 12 godina

"... Zna se da će uvek imati podršku oca Bojana i da mu je to šansa da igra na najvećim takmičenjima. ..."

Kojim bre takmicenjima? Ili ispadnemo u prvom krugu ili se uopste ne plasiramo!

Dz.Vejn

pre 12 godina

Fina bi vest bila...Jedino se plasim se da bi se veoma brzo mogao uklopiti u sivilo naseg fudbala, ukoliko se do tada ne sredi nesto u vrhu, tj. izvrsi 'ciscenje'!

ColliZion

pre 12 godina

Stranci ne bi trebalo da igraju za Srbiju ali Krkic nije "potpuni" stranac. Njegov otac je legenda OFK-a Beograda a Bojan je fantastican igrac i bio bi sjajno pojacanje za Srbiju. Naravno ako je on zainteresovan da obuce dres nase zemlje.

Lazar

pre 12 godina

Pa dobro ne bi to bilo loše,za Špance ionako teško da će zaigrati,a nama bi dobro došao.Nego čitajući ovaj članak setih se njegova oca i sjajne zvezdine generacije juniora.Bio sam u Puli,negde čini mi se'79.g. na tada možda najpoznatijem juniorskom fudbalskom turniru u svetu,"Kvrnerska rivijera",i gledao Zvezdine utakmice.A za Zvezdu su ko klinci igrali Milosavljević,Krkić,braća Đurovski i jedno "čudo" od igrača,Slobodan Goračinov.Momak je bio Maradona u svojoj konkurenciji,kakve je taj poteze imao,ali se izgubi negde u prelazu u seniorsku konkurenciju i ništa od velike i obečavajuće karijere.Šteta za tog momka,jer ostali iz te generacije napraviše pristojne karijere.Nego da se vratim mlađem Krkiću.Treba da se pokuša pridobiti ga jer ionako smo deficitarni na tim pozicijama,a i mlad je momak,treba gledati da se podmladi reprezentacija i dobiju neka rešenja za duži period.I ne budite strogi prema momku jer sigurno je dok je igrao u Španiji vršen pritisak na njega i njegovu obitelj da ne zaigra za Srbiju,teško se odreći takvog talenta i zato ja mislim da je dobrodošao u reprezentaciju Srbije.A da je bilo pameti u fudbalskom savezu mogli su za nas da igraju i recimo Marko Marin i Marko Arnautović.Turci ili Hrvati bi "ubili" da privuku igrače svog porekla,treba da se ugledamo na njih kad se radi o ovakvim primerima.

Navijac79

pre 12 godina

e komsija koji se ovde potpisao kao krkan,jeli tebe mozda strah da krkic nebi zaigrao za srbiju? jeli tebe mozda strah da se vidic nebi vratio u rep.? a pre nego sto gledas ko igra za nas a ko ne i ko postize koliko golova,pogledaj bolje u tvoje dvoriste.pogledaj vase igrace svetske klase simunicu,corluku,kranjcara,rakitica,pranjica itd.bolje da ne pravim analizu njihovih ucinaka prosle sezone,odnosno njihovih igracki karijera.

Sumadinac

pre 12 godina

Sta ti je srpski inat? Zato smo i dno, ali nema veze, bitno je da je iz inata. Tako je i pocetkom 90-tih VW dosao u Zastavu doneo 2 modela auta sa probnim nazivom X1 i X2 (felicia i fabia), ali je tadasnje rukovodstvo izjavilo NE! Nece nemacka cizma ponovo da gazi po Kragujevcu... Ljudi se pokupise i odose u Skodu... Ti modeli su do skoro stajali u Institutu skupljali prasinu.... iz inata... Tako i sad... Ne on je prvo birao Spaniju...,a sad mu je interes da igra za nas... Pa valjda i mi imamo neki interes, a ne samo inat...

KODAR68

pre 12 godina

Lepa vest ali za mene i malo tuzna, setim se koliko ima nase dece rasejane svuda po svetu a koji su zaboravili svoju domovinu,evo iz moje ulice, ne bas velike ima ih barem 20 neki nekad dodju a vecina nikada a da su svi tu kakva bi to bila decija graja ovako uglavnom mir i tisina. Sa tog aspekta mi se najvise svidja ova vest vezana za Krkica da ma gde bili nikad da ne dozvole sebi da zaborave odakle su potekli.

inzagi

pre 12 godina

napad sulejmani istureniji napadac i krkic malo povuceniji. robusniji napadac nam ne treba jer nam odbrana tj. ivanovic moze posle prekida davati golove glavom. sklopit ce to miha gdje ce do izrazaja dolaziti njihova brzina. jedan od razloga sto je miha uzeo reprezentaciju je i hrvatska. zagorcao vam je zivot 2000, zagorcat ce vam opet. igrao je tada bilic za hrvatsku, pa sto mislite da napusta hrvatsku nakon ovog eura 2012.

marko

pre 12 godina

,mnogi zaboravljaju da imamo u napadu jos uvek nikolu zigica i marka pantelica tako da krkica vidim kao klasicnu 10tku ,ofanzivni vezni a ne kao napadaca...

pozz
(vladimir, 12. maj 2012 09:35)

Pa jesi ti normalan???
Sreca sto Mihajlovic tako ne razmislja.

ćofi

pre 12 godina

@(kajo, 12. maj 2012 12:58) - Napisao je Bojan zato što Španci ne znaju da čitaju naše Ć. Primeri su ti i Dragutinovic, koji je na ledjima napisao Drago, Lekic je napisao Leka, Smiljanić je napisao Lola itd. Da se on sditi svog porekla, on bi na dresu napisao Perez. Prema tome nemoj lupati u prazno. Stvarno bih voleo da ga Miha zove i upari ga sa Markovićem. A za golmane je trebao da zove Rensinga (koji takodje može da igra za Srbiju jer mu je majka Srpkinja), Brkića (ne znam da li je on na spisku, ako jeste ispravite me) i Bajkovića (jeste lud ali dobro brani). Sve u svemu, spisak je dobar. Trebao je da izostavi onu panjinu Petrovića ali šta je, tu je. Nadam se prolasku na SP.

Patuljasti snaucer

pre 12 godina

Ukoliko ovo nije Toletovo spinovanje, onda je veoma lepa vest. Nemamo klasicnog napadaca, tako da bi ovaj momak bio odlicno resenje

Dzordan

pre 12 godina

Ova najava izaziva različita razmišljanja i pomešane utiske. Prvo pomislim, super: mlad je, prodoran, dobar tehničar, a istovremeno sa velikim međunarodnim iskustvom.
Međutim, ima nekoliko ali:
- koga god dovede aktuelni vrh fudbalskog saveza ima realne šanse da prođe kao Antić,
- šta tu ima dugo da se pregovara, ili mu se igra za Srbiju ili ne...
Ipak se nadam da će brzo naučiti svoju himnu i staviti se na raspolaganje novom selektoru.

dESAH

pre 12 godina

Ok, ostaje jos smuvati Resinga da brani za Srbiju, vratiti Vidica, i to je to 6-2-2 niko nam nemoze dati go za pocetak dobro. Kuzma-Ljajic sredina, Sulejmani-Krkic napad, valjda njih 4 mogu da smuvaju 1-2 po utakmici. Ako je mogo Chelsea tao da igra mozemo i mi. I eto SP. I pola igraca nisu rodjeni u Srbiji :)

mladen nis

pre 12 godina

koliko ja znam pravilo je bilo da igrac moze da menja reprezentaciju kad odigra prijateljsku utakmicu a krkic je odigrao zvanicnu kvalifikacijsku za evropsko. jedino ako su opet menjali pravila. u svakom slucaju doso bi nam ko kec da desetku.

Igor

pre 12 godina

Samo dobar selektor, koji ima autoritet nad igracima. Kao sto je Antic bio. Da se zna ko nosi zvonce,a ko mrce ovce :) Pa onda Bojan i ostala ekipa. Ja se nadam da ce S.M. uraditi nesto pozitivno.

my way

pre 12 godina

Naravno da situacija nije ista kao pre nekoliko godina, kada bi ova vest izazvala euforiju, ali je svejedno odlicno ako Krkic zaista postane srpski reprezentativac. To moze biti samo pozitivno! Od glave visak ne boli!

student

pre 12 godina

@ (Statisticar, 12. maj 2012 08:22)
nije to rekla njegova mama, nego "Ako vec ne moze da igra za Kataloniju, bolje da igra za Srbiju nego Spaniju"

Атомски мрав

pre 12 godina

nekaze se krkic nego bojan!! sobzirom da i on sam bezi od tog prezimena pa je na dres napisao ime umesto prezimena sto dovoljno govori koliko se i sam smatra srbinom!!!
(kajo, 12. maj 2012 12:58)

1. Не каже се: некаже се
2. Роберто Карлос, Роналдо, Ривалдо, Роналдињо... сигурно не сматрају себе Енглезима па зато немају презимена исписана на дресу. Они су показали како се игра за своју земљу. Чак и несретни Смиљанић на дресу носи Лола, али не верујем да бежи од свога презимена...

Navijac79

pre 12 godina

za tebe koji se potpisao kao haha bolje nemoj previse komentarisati setise 2000 godine kada ste se falili a na kraju ste plakali a zna se ko je otiso na ep.bolje obrati paznju da vas nebude na sp i to 12 godina.a vidim da vi imate ekstra igrace kao corluku koga nijedan klub u engleskoj nije hteo i koji nije uspeo ni standardan da bude u prosecnome leverkusen-u,pa veciti talenti kranjcar i rakitic koji gde god da igraju,izvinjavamse koji gde god da imaju ugovor greju klupu,pa vas cuveni pranjic za koga nemci tvrde da nema kvalitet ni za prvu nemacku ligu a kamoli za bajern,a najbolji vam je onaj simunic koji vam je jos i najbolji odbrambeni igrac a igra u klubu koji sluzi da se popravlja gol razlika nad njemu u ligi sampiona.bolje ti gledaj u tvoje dvoriste.hahaha

Атомски мрав

pre 12 godina

...brkic-ivanovic,subotic,vidic,kolarov-kuzmanovic,krasic(samo da promeni klub i bice opet onaj stariji krasic iz prve sezone u juventus-u),tosic,tadic(djuricic)-krkic,sulejmani. rezerve:
kahriman-basta,bisevac,nastasic,obradovic-ignjovski,kacar,jankovic,djuricic,ljajic-markovic
(Navijac79, 11. maj 2012 23:00)

По мом мишљењу Баста може на крило, јер у Удинезеу игра спољног играча који покрива целу страну, тако да само офанзивни део посла за њега неће бити проблем... Плус када се узме у обзир да ће Удине вероватно бити трећи у једној од најјачих лига света, а да је Баста у том тиму стандардан, стварно не видим разлог зашто би он грејао клупу... Поздрав

Lingvisti

pre 12 godina

Drugovi i drugarice.. Pričate ne zna dečko jezik? Pa poslušajte naše reprezentativce malo na konfer. za štampu, niko bre ne zna da sklopi rečenicu bez "paaaaaaaa, mmmmmmm" što mu dođe skoro da ne znaju srpski...ni naš Princ nešto nije vešt sa srpskim jezikom, pa lepo uspeva da se snađe ovde ;)

shipshagger

pre 12 godina

Uzmi sve sto ti zivot pruza...Mi ne da boljeg nemamo nego ga necemo ni imati u narednih bar 5 godina...Nije bitno koje je boje macka, ako lovi miseve...Jos ovaj ima i nas pasos, i poreklo..

fudbalske Dveri

pre 12 godina

Dali se srami prezimena ili ne...necu da ulazim al meni je jako sokantno...sto se decko krsti kao KATOLIK...a ako se gleda po OCU trebao bi da ide u Crkvu kojoj pripada....
(The KING, 12. maj 2012 17:41)

A meni je sokantno da ima jos ljudi kojima je bitno pitanje religije igraca koji bi trebao da donese preko potreban kvalitet u nas napaceni napad. Ma vazno je da brat Pantela "ide u crkvu kojoj pripada", za efikasnost reprezentacije cemo lako.

balunko

pre 12 godina

Tačno je da Bojan Krkić može da promeni reprezentaciju za koju igra, ali nije tačno da je razlog za tako nešto to što je odigrao jednu utakmicu za Španiju. Naime, Krkić bi mogao da promeni reprezentaciju i da je odigrao više mečeva za španski nacionalni tim, ako nijedan od njih nije bio na nekom zvaničnom takmičenju (Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo...) Naravno, potrebno je da on već ima srpsko državljanstvo ili da ispunjava uslove da promeni nacionalni tim (da mu je jedan od roditelja rođen u Srbiji je dovoljan). Reprezentacije su promenili i Džermejn Džons (SAD umesto Nemačke) i Tijago Mota (Italija umesto Brazila) iako su za bivše nacionalne timove odigrali više od jednog meča.

marko

pre 12 godina

A jeste se uvatili tog jezika ko pijan plota.Ne zna jezik ,pa ne zna jezik bitno je da zna da igra ne zovemo ga da bude prevodilac vec da daje golove.Ne zna ni Subotic jezik bas najbolje pa sta...

Srpska fudbalska inkvizicija

pre 12 godina

A zar ne rece Miha skoro da ce svaki igrac morati da zna himnu kako bi mogao da konkurise za drzavni tim...ovaj mali garantovano ne zna ni spansku, a da ne pricam o nasoj himni...a to koliko mu je stalo do neke zemlje pokazao je pre 4 godine...svako bira svoj put u zivotu, i placa greske, on je svoj izabrao, sada nema nazad!!!
(Sloba, 12. maj 2012 18:35)

Spanska himna nema reci, samo melodiju. Toliko o tvojoj kvalifikovanosti da procenjujes neciju podobnost da zaigra za reprezentaciju. Da li si tako govorio i za Subotica, kome je Nemacka bila prvi izbor a nije zaigrao za njih samo zato sto mu FIFA propisi u tom trenutku nisu isli na ruku. Tezak smo narod, nikome nista ne prastamo.