Fudbal 82

Ponedeljak, 12.03.2012.

13:49

Marković za B92: "Nije bilo šamara"

Mladi prvotimac Partizana Lazar Marković negirao je u izjavi za B92 da je ošamaren u subotu, posle meča sa Slobodom.

Markoviæ za B92: "Nije bilo šamara" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

kobe bryant

pre 12 godina

Ako je iole pametan, mali će čim dobije neku ponudu da ide, otići. Tako bih uradio ja i svako normalan. Ne bih ostao ni dana duže u Parizanu (a ovo pišem sa bolom u duši jer volim Partizan i odrastao sm uz Partizan), jer ovo nije Partizan. Dok su u njemu Djurić i Grant i još neki, nema ništa od partizana, nema ništa od rezultata. O navijačima neću da pričam. Ovo nisu navijači. Kojim pravom neko možda da udari igrača? I to jedinog koji zaslužuje prelaznu ocenu. I šta su tu radili drugi? Što niko nije reagovao? Da su uhvatili tog dripca, i nalupali mu par šamara (i naravno zabranili ulazak ikad više na stadion) ne bi se ovakve stvari ponavljale. Ali ne, čika Djura naredio da se ćuti i da mali Marković promeni iskaz! Eto zato, Markoviću sine, ako ovo čitaš bagaj odatle dok možeš. Nije to Parizan koji smo voleli nekad.

C C C C! ! ! !

pre 12 godina

"Jesu li ti udarili samar...Jesu...Jesu?!?...Nisu...Nisu?!?Samo tetki da odnesem lek. " Pa dobro bre,D O O K L E E OVAKO?!?!

kada cete shvatiti

pre 12 godina

@ko zna,zna, 12. mart 2012 18:12)
kako kaze bili piton: MI NIKOGA NISMO UBILI....
a ti zbog te djenove koja nije donela zeljeni rezultat navijaj za hravte na EP

Nisam bio u zatvoru,bio sam u Kinšasi!

pre 12 godina

Hahahaha,ne brini Lazare,zna pošten narod šta je strah! Tim navijačima,menadžerima,narko dilerima kako god ne smeju na put da staju ni žandarmerija ni političari,ni ove poštenjačine iz obraza,snp i ostalih "samofinansirajućih" agencija!

Z

pre 12 godina

Dokle je spao nas fudbal majko moja...da se jedan decko koji treba da bude buducnost naseg fudbala plasi i javno laze zbog nekih nepismenih polumozgasa, legendi Jugoslovenskog i Srpskog fudbala bacaju bombu na rodjenu kucu. STA je sledece???? Koga vise briga za titule,kupove i neke duple krune, koga vise interesuje ko ce biti nesto da li Partizan ili Zvezda ili neko deseti kada je SVE izgubilo smisao.

P.S. Tesko nama kad dodje red na kvalifikacije za Evropska takmicenja.

Lazare vole te tvoji Grobari!

pre 12 godina

Lazare majstore znaj da je taj divljak ( ne znam kako drugacije da ga nazovem da mi puste kometar) samo jedan izolovan slucaj, i ja ti se izvinjavam i sramota me je u ime tok kretena sto si ti doziveo tako nesto. Ne moze se za neuspeh kriviti decko koji je nedavno napunio 18 godina a uz to ostavio je srce na terenu kao sto to radi na svekom mecu. Samo nastavi da igras kao do sad majstorcino i da te sto duze gledamo u svetom crno belom dresu.

teo

pre 12 godina

Stvarno ne mogu razumeti tog ludaka koji je uopste mogao da nasrne na decka. Zaista ima svake sorte i to treba bez dilema osuditi i kazniti.Lazar je pre svega dobar momak i ne zasluzuje to a lako je napasti njega, zasto nije pokusao napasti Miljka da ga odmah sastavi sa crnom zemljom! Lazar treba da to stavi iza sebe i posveti se treningu i igri. Mora da shvati da uvek ima i bice ludaka i treba ih, naravno, izbegavati

ratko voli slatko

pre 12 godina

I ne razumem toliku pompu oko Markovica.

On kao da je igrac Crvene Zvezde, Novog Pazara, Vojvodine pa ka toliko stavljate u usta?

On je dete Partizana i ako nekom treba da se pravda i da daje izjave onda je to nama, a ne vama. Imate svoje probleme i gledajte njih, nasi problemi nasa stvar.

Jel decko reko da nije bilo samara? Jeste.....

Jel postoji video gde kaze da jeste bilo samara? Ne Postoji.....

alejandro

pre 12 godina

Komsije sto ste se vi toliko zabrinuli da li je bilo samara ili nije? Vi cete ionako jos tri da popijete od Partizana do kraja sezone :)

Dimcxa

pre 12 godina

Ne podrzavam nikakvo nasilje, ali brate vi nemate blage sa fudbalom, imate 83% vremena loptu, na njihovoj ste polovini i ne mozete da date gol, pa zasluzujete samare realno. Treca seoska liga vise lici na fudbal nego ovo!

klin se klinom izbija...

pre 12 godina

ja sam na sajtu partizan.net pisao da treba motka da se uzme....da treba zestoka sila da se primeni, da treba linch da se organizuje, da treba koktele da pravimo i palicama da ih jurimo jer dokle god se ne osete zivotno ugrozenim nece da odu...a oni na sajtu me banovase na godinu dana...neprijatelji smo sami sebi...

duh sa sekirom

pre 12 godina

10 foto retportera na stazi...1000mobilnih sa kamerama...2-3 snimka vec kruze na you tube'u....ali niti jedna slika niti jedan snimak samara!!!
...samo rec na rec, a prvi ko je objavio ovu vest o samaru je mozzart sport...pametnom dovoljno...svi ostali mediji su osetili miris dima i nakacili se na novinarsku patku...iza ove ujudurme od price ne postoji zelja za bolji Partizan vec zedj za krvlju Partizana.

brankovic

pre 12 godina

Svi znaju sta je bilo. Sramota je sto se dozvoljava takvo ponasanje navijaca i sto im niko nista ne moze. I onda pricaju kako vole svoj klub. Kako ga vole kad biju sopstvene igrace.

realnost

pre 12 godina

Umesto da stanu u zastitu mladog igraca oni ga nateraju da laze da nista nije bilo!!! Kako vas nije sramota! sta bi bilo da se to desilo vasoj deci? Ovim potezom verovatno misle da nece biti skandiranja navijaca protiv uprave i DJurica!

Aprililili

pre 12 godina

Nisu mi jasni ovi grobari koji lupaju minuse na kritike nas navijaca na saopstenje kluba i mladog fudbalera. Jel to znaci da oni odobravaju upad huligana na teren i napad na Lazu.? Pa jel su ti sto lupaju minuse navijaci. Pa tesko onim fudbalerima za koje takvi navijaci navijaju

A vesla dje su vam? Boža gra

pre 12 godina

A do sutra ćemo saznati još i kako je Marković zapravo ispao siledžija jer je išamarao nedužnog navijača koji se sasvim slučajno našao na tartan stazi.

Očekujte i zvanično saopštenje JSD koje će vam isporučiti profesor "Časova ljubavi" lično!

Dendza

pre 12 godina

Markovic : "nije bilo samara"
Novinar : "kako nije, pa sta ti je to crveno na obrazima ..."
Markovic : "a to, stavio sam rumenilo ... vidi i nokte sam nalakirao ..."

Lord_Sarma

pre 12 godina

-Jel ti je udario šamar ?
-Ne, nije mi udario šamar.
-Nije?
-Jeste.
-A jeste?
-Ustvari jeste.
-A jeste znači, a ?
-Pa ne kažem nije,... samo tetki da odnesem lek!

Laza

pre 12 godina

U Engleskoj upao navijac u teren,uhvacen i kaznjen da ne moze 3 godine da posecuje utakmice.U Skotskoj pre par nedelja na utakmici Redzersa uleteo navijac potpuno nag,redari imali problem da ga uhvate.Klubovi koji su bili organizatori utakmice nisu spomenuti,odnosno proglaseni krivim,jer protiv budala kavi su ovi nema leka.Moze da nadjete budalu date novac i on ce izvrsiti placeni zadatak.

Aprililili

pre 12 godina

Koliko juce mi bilo strasno to da neki huligan udari ovo dete. A onda klub i dete svojim saopstenjima ovaj horor pretvorili u komediju. Pa ljudi, ako ni zbog cega drugog, onda se zbog ovih smesnih saopstenja isplati ulaziti na ovaj sajt, pa ja sad jedva cekam da vidim ko ce sledeci da nas nasmeje

One night in May

pre 12 godina

"Znam, ovaj, znam sta hoces da kazes, decko. Ako nema tvoje polovine i nema moje polovine, znaci da crva nije ni bilo. Dva puta nista je nista..."

Aca

pre 12 godina

FK Partizan je uvreda i podsmeh srpskom fudbalu!
(true_SERB, 12. mart 2012 16:20)

Jel bese Djenova???
(ko zna,zna, 12. mart 2012 18:12)
# Link komentara

Jel bese Aleksandar Radovic i Bris Taton?

PFC PFC

pre 12 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto igraci moraju da idu na jug ( ili sever) posle lose utakmice da se "pravdaju" navijacima. To je uvreda za sve ostale navijace na stadionu a isto tako za deo tima koji je dao sve od sebe na terenu. Mislim da bi FSS i uprave klubova trebale da zabrane dolazak do tribina bilo da se radi o proslavi ili "pravdanju"

zasto cutite?

pre 12 godina

Samo vi cutite i tolerisite ih.Posle ce biti dva samara,pa pet,pa zavrtanje usiju i ruku,pa deo od transfera i tako...a vala i treba da vas samaraju kad ste slepci.i na terenu i u zivotu.

sašo

pre 12 godina

Stanoje je bio trener koji te je doveo u 1tim i znao je kako da iz tebe izvuče najviše!Mnogo je ova uprava izgubila time što je isterala Stanojevića,a tek će da izgube na ceni neki igrači,a prvi si ti Markec!Samo da se Ružićeve reči neobistene da nemoramo da budemo prvi i da nije strašno ako budemo 2!

dak

pre 12 godina

Pa zar vi mislite da je Marković dopbi šamar zbog igranja i rezultata? E pa baš ste svi naivni. Šamar je opomena da sluša šta mu se kaže i kada mu se kaže, npr ako JA kažem da ideš u inostranstvo za xxxx moraš da ideš kako bih JA i MOJ uzeli yyyyy.Pametnom dosta

Vlada

pre 12 godina

U sledećem saopštenju će ispasti da je Marković udario šamar navijaču, i da mu se zbog toga izvinjava, kao i celo sportsko društvo...

Aca

pre 12 godina

ajde bre zabranjeni odavno ste provaljeni da ne mozete da uspete u toj vasoj nameri da unistite tribinu!!!samo vi smisljajte razloge da pridobijate paznju i vecu populaciju na internet stranici "fejsbuk" to ce vam mnogo pmoci ...
alkatraz do kraja! ne dajte se braco nasa s'vama smo do pobede!!! ali nikad drugove svoje!kimi burazeru tvoj jug te ceka!!!

comi

pre 12 godina

Koji bi pravi grobar digao ruku na Markeca,cinimi se prije bi na sebe digao nego na njega.Posle Mancea pravi napadac i budaca legenda Partizana......

Trabant limuzina

pre 12 godina

Mile Jovičić i Đura diktatura obavili razgovor sa Lazarom i rekli mu da je za njegovo zdravlje bolje da ne talasa i da se smiri situacija.Daće bog pa da gospodin Bogi postane predsednik, pa da vidimo leđa pre svih Miletu Jovičiću kao bivšem načelniku, a i Babiću i Vukadinoviću, jer je to taj isti profil što piše saopštenja i gura probleme pod tepih,isključivo samo da bi zadržala svoje privilegije.

krle

pre 12 godina

10.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi je udario šamar.''
11.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi je udario šamar, ali nije to tako strašno kao što se priča''
12.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi nije udario šamar, odakle vam ta ideja?''.
13.3.2012.godine: ''Ja sam išamarao navijača.''

IronMan

pre 12 godina

Jos ce da nas ubede da se utakmica nije ni igrala... Mada, razumem decka, zapretili mu da cuti, a on siroma' kome da se obrati, kad zna da su ovi nedodirljivi!

Gabrijel Omar

pre 12 godina

Nije "to" bilo samaranje,ma kakvi...ni silovanje nije nasilje vec samo radikalna seksualna terapija. Mada,razumem klinca,sta drugo da kaze a ostane citav? Ko ce da ga brani?

krle

pre 12 godina

10.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi je udario šamar.''
11.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi je udario šamar, ali nije to tako strašno kao što se priča''
12.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi nije udario šamar, odakle vam ta ideja?''.
13.3.2012.godine: ''Ja sam išamarao navijača.''

zasto cutite?

pre 12 godina

Samo vi cutite i tolerisite ih.Posle ce biti dva samara,pa pet,pa zavrtanje usiju i ruku,pa deo od transfera i tako...a vala i treba da vas samaraju kad ste slepci.i na terenu i u zivotu.

dak

pre 12 godina

Pa zar vi mislite da je Marković dopbi šamar zbog igranja i rezultata? E pa baš ste svi naivni. Šamar je opomena da sluša šta mu se kaže i kada mu se kaže, npr ako JA kažem da ideš u inostranstvo za xxxx moraš da ideš kako bih JA i MOJ uzeli yyyyy.Pametnom dosta

Lord_Sarma

pre 12 godina

-Jel ti je udario šamar ?
-Ne, nije mi udario šamar.
-Nije?
-Jeste.
-A jeste?
-Ustvari jeste.
-A jeste znači, a ?
-Pa ne kažem nije,... samo tetki da odnesem lek!

Aprililili

pre 12 godina

Koliko juce mi bilo strasno to da neki huligan udari ovo dete. A onda klub i dete svojim saopstenjima ovaj horor pretvorili u komediju. Pa ljudi, ako ni zbog cega drugog, onda se zbog ovih smesnih saopstenja isplati ulaziti na ovaj sajt, pa ja sad jedva cekam da vidim ko ce sledeci da nas nasmeje

One night in May

pre 12 godina

"Znam, ovaj, znam sta hoces da kazes, decko. Ako nema tvoje polovine i nema moje polovine, znaci da crva nije ni bilo. Dva puta nista je nista..."

Vlada

pre 12 godina

U sledećem saopštenju će ispasti da je Marković udario šamar navijaču, i da mu se zbog toga izvinjava, kao i celo sportsko društvo...

Aca

pre 12 godina

FK Partizan je uvreda i podsmeh srpskom fudbalu!
(true_SERB, 12. mart 2012 16:20)

Jel bese Djenova???
(ko zna,zna, 12. mart 2012 18:12)
# Link komentara

Jel bese Aleksandar Radovic i Bris Taton?

PFC PFC

pre 12 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto igraci moraju da idu na jug ( ili sever) posle lose utakmice da se "pravdaju" navijacima. To je uvreda za sve ostale navijace na stadionu a isto tako za deo tima koji je dao sve od sebe na terenu. Mislim da bi FSS i uprave klubova trebale da zabrane dolazak do tribina bilo da se radi o proslavi ili "pravdanju"

comi

pre 12 godina

Koji bi pravi grobar digao ruku na Markeca,cinimi se prije bi na sebe digao nego na njega.Posle Mancea pravi napadac i budaca legenda Partizana......

Dendza

pre 12 godina

Markovic : "nije bilo samara"
Novinar : "kako nije, pa sta ti je to crveno na obrazima ..."
Markovic : "a to, stavio sam rumenilo ... vidi i nokte sam nalakirao ..."

IronMan

pre 12 godina

Jos ce da nas ubede da se utakmica nije ni igrala... Mada, razumem decka, zapretili mu da cuti, a on siroma' kome da se obrati, kad zna da su ovi nedodirljivi!

Gabrijel Omar

pre 12 godina

Nije "to" bilo samaranje,ma kakvi...ni silovanje nije nasilje vec samo radikalna seksualna terapija. Mada,razumem klinca,sta drugo da kaze a ostane citav? Ko ce da ga brani?

Trabant limuzina

pre 12 godina

Mile Jovičić i Đura diktatura obavili razgovor sa Lazarom i rekli mu da je za njegovo zdravlje bolje da ne talasa i da se smiri situacija.Daće bog pa da gospodin Bogi postane predsednik, pa da vidimo leđa pre svih Miletu Jovičiću kao bivšem načelniku, a i Babiću i Vukadinoviću, jer je to taj isti profil što piše saopštenja i gura probleme pod tepih,isključivo samo da bi zadržala svoje privilegije.

Aprililili

pre 12 godina

Nisu mi jasni ovi grobari koji lupaju minuse na kritike nas navijaca na saopstenje kluba i mladog fudbalera. Jel to znaci da oni odobravaju upad huligana na teren i napad na Lazu.? Pa jel su ti sto lupaju minuse navijaci. Pa tesko onim fudbalerima za koje takvi navijaci navijaju

A vesla dje su vam? Boža gra

pre 12 godina

A do sutra ćemo saznati još i kako je Marković zapravo ispao siledžija jer je išamarao nedužnog navijača koji se sasvim slučajno našao na tartan stazi.

Očekujte i zvanično saopštenje JSD koje će vam isporučiti profesor "Časova ljubavi" lično!

sašo

pre 12 godina

Stanoje je bio trener koji te je doveo u 1tim i znao je kako da iz tebe izvuče najviše!Mnogo je ova uprava izgubila time što je isterala Stanojevića,a tek će da izgube na ceni neki igrači,a prvi si ti Markec!Samo da se Ružićeve reči neobistene da nemoramo da budemo prvi i da nije strašno ako budemo 2!

realnost

pre 12 godina

Umesto da stanu u zastitu mladog igraca oni ga nateraju da laze da nista nije bilo!!! Kako vas nije sramota! sta bi bilo da se to desilo vasoj deci? Ovim potezom verovatno misle da nece biti skandiranja navijaca protiv uprave i DJurica!

Laza

pre 12 godina

U Engleskoj upao navijac u teren,uhvacen i kaznjen da ne moze 3 godine da posecuje utakmice.U Skotskoj pre par nedelja na utakmici Redzersa uleteo navijac potpuno nag,redari imali problem da ga uhvate.Klubovi koji su bili organizatori utakmice nisu spomenuti,odnosno proglaseni krivim,jer protiv budala kavi su ovi nema leka.Moze da nadjete budalu date novac i on ce izvrsiti placeni zadatak.

brankovic

pre 12 godina

Svi znaju sta je bilo. Sramota je sto se dozvoljava takvo ponasanje navijaca i sto im niko nista ne moze. I onda pricaju kako vole svoj klub. Kako ga vole kad biju sopstvene igrace.

klin se klinom izbija...

pre 12 godina

ja sam na sajtu partizan.net pisao da treba motka da se uzme....da treba zestoka sila da se primeni, da treba linch da se organizuje, da treba koktele da pravimo i palicama da ih jurimo jer dokle god se ne osete zivotno ugrozenim nece da odu...a oni na sajtu me banovase na godinu dana...neprijatelji smo sami sebi...

Z

pre 12 godina

Dokle je spao nas fudbal majko moja...da se jedan decko koji treba da bude buducnost naseg fudbala plasi i javno laze zbog nekih nepismenih polumozgasa, legendi Jugoslovenskog i Srpskog fudbala bacaju bombu na rodjenu kucu. STA je sledece???? Koga vise briga za titule,kupove i neke duple krune, koga vise interesuje ko ce biti nesto da li Partizan ili Zvezda ili neko deseti kada je SVE izgubilo smisao.

P.S. Tesko nama kad dodje red na kvalifikacije za Evropska takmicenja.

duh sa sekirom

pre 12 godina

10 foto retportera na stazi...1000mobilnih sa kamerama...2-3 snimka vec kruze na you tube'u....ali niti jedna slika niti jedan snimak samara!!!
...samo rec na rec, a prvi ko je objavio ovu vest o samaru je mozzart sport...pametnom dovoljno...svi ostali mediji su osetili miris dima i nakacili se na novinarsku patku...iza ove ujudurme od price ne postoji zelja za bolji Partizan vec zedj za krvlju Partizana.

Aca

pre 12 godina

ajde bre zabranjeni odavno ste provaljeni da ne mozete da uspete u toj vasoj nameri da unistite tribinu!!!samo vi smisljajte razloge da pridobijate paznju i vecu populaciju na internet stranici "fejsbuk" to ce vam mnogo pmoci ...
alkatraz do kraja! ne dajte se braco nasa s'vama smo do pobede!!! ali nikad drugove svoje!kimi burazeru tvoj jug te ceka!!!

Dimcxa

pre 12 godina

Ne podrzavam nikakvo nasilje, ali brate vi nemate blage sa fudbalom, imate 83% vremena loptu, na njihovoj ste polovini i ne mozete da date gol, pa zasluzujete samare realno. Treca seoska liga vise lici na fudbal nego ovo!

C C C C! ! ! !

pre 12 godina

"Jesu li ti udarili samar...Jesu...Jesu?!?...Nisu...Nisu?!?Samo tetki da odnesem lek. " Pa dobro bre,D O O K L E E OVAKO?!?!

Nisam bio u zatvoru,bio sam u Kinšasi!

pre 12 godina

Hahahaha,ne brini Lazare,zna pošten narod šta je strah! Tim navijačima,menadžerima,narko dilerima kako god ne smeju na put da staju ni žandarmerija ni političari,ni ove poštenjačine iz obraza,snp i ostalih "samofinansirajućih" agencija!

alejandro

pre 12 godina

Komsije sto ste se vi toliko zabrinuli da li je bilo samara ili nije? Vi cete ionako jos tri da popijete od Partizana do kraja sezone :)

teo

pre 12 godina

Stvarno ne mogu razumeti tog ludaka koji je uopste mogao da nasrne na decka. Zaista ima svake sorte i to treba bez dilema osuditi i kazniti.Lazar je pre svega dobar momak i ne zasluzuje to a lako je napasti njega, zasto nije pokusao napasti Miljka da ga odmah sastavi sa crnom zemljom! Lazar treba da to stavi iza sebe i posveti se treningu i igri. Mora da shvati da uvek ima i bice ludaka i treba ih, naravno, izbegavati

kada cete shvatiti

pre 12 godina

@ko zna,zna, 12. mart 2012 18:12)
kako kaze bili piton: MI NIKOGA NISMO UBILI....
a ti zbog te djenove koja nije donela zeljeni rezultat navijaj za hravte na EP

Lazare vole te tvoji Grobari!

pre 12 godina

Lazare majstore znaj da je taj divljak ( ne znam kako drugacije da ga nazovem da mi puste kometar) samo jedan izolovan slucaj, i ja ti se izvinjavam i sramota me je u ime tok kretena sto si ti doziveo tako nesto. Ne moze se za neuspeh kriviti decko koji je nedavno napunio 18 godina a uz to ostavio je srce na terenu kao sto to radi na svekom mecu. Samo nastavi da igras kao do sad majstorcino i da te sto duze gledamo u svetom crno belom dresu.

kobe bryant

pre 12 godina

Ako je iole pametan, mali će čim dobije neku ponudu da ide, otići. Tako bih uradio ja i svako normalan. Ne bih ostao ni dana duže u Parizanu (a ovo pišem sa bolom u duši jer volim Partizan i odrastao sm uz Partizan), jer ovo nije Partizan. Dok su u njemu Djurić i Grant i još neki, nema ništa od partizana, nema ništa od rezultata. O navijačima neću da pričam. Ovo nisu navijači. Kojim pravom neko možda da udari igrača? I to jedinog koji zaslužuje prelaznu ocenu. I šta su tu radili drugi? Što niko nije reagovao? Da su uhvatili tog dripca, i nalupali mu par šamara (i naravno zabranili ulazak ikad više na stadion) ne bi se ovakve stvari ponavljale. Ali ne, čika Djura naredio da se ćuti i da mali Marković promeni iskaz! Eto zato, Markoviću sine, ako ovo čitaš bagaj odatle dok možeš. Nije to Parizan koji smo voleli nekad.

ratko voli slatko

pre 12 godina

I ne razumem toliku pompu oko Markovica.

On kao da je igrac Crvene Zvezde, Novog Pazara, Vojvodine pa ka toliko stavljate u usta?

On je dete Partizana i ako nekom treba da se pravda i da daje izjave onda je to nama, a ne vama. Imate svoje probleme i gledajte njih, nasi problemi nasa stvar.

Jel decko reko da nije bilo samara? Jeste.....

Jel postoji video gde kaze da jeste bilo samara? Ne Postoji.....

Aca

pre 12 godina

ajde bre zabranjeni odavno ste provaljeni da ne mozete da uspete u toj vasoj nameri da unistite tribinu!!!samo vi smisljajte razloge da pridobijate paznju i vecu populaciju na internet stranici "fejsbuk" to ce vam mnogo pmoci ...
alkatraz do kraja! ne dajte se braco nasa s'vama smo do pobede!!! ali nikad drugove svoje!kimi burazeru tvoj jug te ceka!!!

comi

pre 12 godina

Koji bi pravi grobar digao ruku na Markeca,cinimi se prije bi na sebe digao nego na njega.Posle Mancea pravi napadac i budaca legenda Partizana......

duh sa sekirom

pre 12 godina

10 foto retportera na stazi...1000mobilnih sa kamerama...2-3 snimka vec kruze na you tube'u....ali niti jedna slika niti jedan snimak samara!!!
...samo rec na rec, a prvi ko je objavio ovu vest o samaru je mozzart sport...pametnom dovoljno...svi ostali mediji su osetili miris dima i nakacili se na novinarsku patku...iza ove ujudurme od price ne postoji zelja za bolji Partizan vec zedj za krvlju Partizana.

ratko voli slatko

pre 12 godina

I ne razumem toliku pompu oko Markovica.

On kao da je igrac Crvene Zvezde, Novog Pazara, Vojvodine pa ka toliko stavljate u usta?

On je dete Partizana i ako nekom treba da se pravda i da daje izjave onda je to nama, a ne vama. Imate svoje probleme i gledajte njih, nasi problemi nasa stvar.

Jel decko reko da nije bilo samara? Jeste.....

Jel postoji video gde kaze da jeste bilo samara? Ne Postoji.....

Aca

pre 12 godina

FK Partizan je uvreda i podsmeh srpskom fudbalu!
(true_SERB, 12. mart 2012 16:20)

Jel bese Djenova???
(ko zna,zna, 12. mart 2012 18:12)
# Link komentara

Jel bese Aleksandar Radovic i Bris Taton?

sašo

pre 12 godina

Stanoje je bio trener koji te je doveo u 1tim i znao je kako da iz tebe izvuče najviše!Mnogo je ova uprava izgubila time što je isterala Stanojevića,a tek će da izgube na ceni neki igrači,a prvi si ti Markec!Samo da se Ružićeve reči neobistene da nemoramo da budemo prvi i da nije strašno ako budemo 2!

krle

pre 12 godina

10.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi je udario šamar.''
11.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi je udario šamar, ali nije to tako strašno kao što se priča''
12.3.2012.godine, Lazar Marković:''Navijač mi nije udario šamar, odakle vam ta ideja?''.
13.3.2012.godine: ''Ja sam išamarao navijača.''

Dimcxa

pre 12 godina

Ne podrzavam nikakvo nasilje, ali brate vi nemate blage sa fudbalom, imate 83% vremena loptu, na njihovoj ste polovini i ne mozete da date gol, pa zasluzujete samare realno. Treca seoska liga vise lici na fudbal nego ovo!

PFC PFC

pre 12 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto igraci moraju da idu na jug ( ili sever) posle lose utakmice da se "pravdaju" navijacima. To je uvreda za sve ostale navijace na stadionu a isto tako za deo tima koji je dao sve od sebe na terenu. Mislim da bi FSS i uprave klubova trebale da zabrane dolazak do tribina bilo da se radi o proslavi ili "pravdanju"

Dendza

pre 12 godina

Markovic : "nije bilo samara"
Novinar : "kako nije, pa sta ti je to crveno na obrazima ..."
Markovic : "a to, stavio sam rumenilo ... vidi i nokte sam nalakirao ..."

alejandro

pre 12 godina

Komsije sto ste se vi toliko zabrinuli da li je bilo samara ili nije? Vi cete ionako jos tri da popijete od Partizana do kraja sezone :)

Lord_Sarma

pre 12 godina

-Jel ti je udario šamar ?
-Ne, nije mi udario šamar.
-Nije?
-Jeste.
-A jeste?
-Ustvari jeste.
-A jeste znači, a ?
-Pa ne kažem nije,... samo tetki da odnesem lek!

klin se klinom izbija...

pre 12 godina

ja sam na sajtu partizan.net pisao da treba motka da se uzme....da treba zestoka sila da se primeni, da treba linch da se organizuje, da treba koktele da pravimo i palicama da ih jurimo jer dokle god se ne osete zivotno ugrozenim nece da odu...a oni na sajtu me banovase na godinu dana...neprijatelji smo sami sebi...

Trabant limuzina

pre 12 godina

Mile Jovičić i Đura diktatura obavili razgovor sa Lazarom i rekli mu da je za njegovo zdravlje bolje da ne talasa i da se smiri situacija.Daće bog pa da gospodin Bogi postane predsednik, pa da vidimo leđa pre svih Miletu Jovičiću kao bivšem načelniku, a i Babiću i Vukadinoviću, jer je to taj isti profil što piše saopštenja i gura probleme pod tepih,isključivo samo da bi zadržala svoje privilegije.

Aprililili

pre 12 godina

Koliko juce mi bilo strasno to da neki huligan udari ovo dete. A onda klub i dete svojim saopstenjima ovaj horor pretvorili u komediju. Pa ljudi, ako ni zbog cega drugog, onda se zbog ovih smesnih saopstenja isplati ulaziti na ovaj sajt, pa ja sad jedva cekam da vidim ko ce sledeci da nas nasmeje

One night in May

pre 12 godina

"Znam, ovaj, znam sta hoces da kazes, decko. Ako nema tvoje polovine i nema moje polovine, znaci da crva nije ni bilo. Dva puta nista je nista..."

Aprililili

pre 12 godina

Nisu mi jasni ovi grobari koji lupaju minuse na kritike nas navijaca na saopstenje kluba i mladog fudbalera. Jel to znaci da oni odobravaju upad huligana na teren i napad na Lazu.? Pa jel su ti sto lupaju minuse navijaci. Pa tesko onim fudbalerima za koje takvi navijaci navijaju

dak

pre 12 godina

Pa zar vi mislite da je Marković dopbi šamar zbog igranja i rezultata? E pa baš ste svi naivni. Šamar je opomena da sluša šta mu se kaže i kada mu se kaže, npr ako JA kažem da ideš u inostranstvo za xxxx moraš da ideš kako bih JA i MOJ uzeli yyyyy.Pametnom dosta

zasto cutite?

pre 12 godina

Samo vi cutite i tolerisite ih.Posle ce biti dva samara,pa pet,pa zavrtanje usiju i ruku,pa deo od transfera i tako...a vala i treba da vas samaraju kad ste slepci.i na terenu i u zivotu.

Laza

pre 12 godina

U Engleskoj upao navijac u teren,uhvacen i kaznjen da ne moze 3 godine da posecuje utakmice.U Skotskoj pre par nedelja na utakmici Redzersa uleteo navijac potpuno nag,redari imali problem da ga uhvate.Klubovi koji su bili organizatori utakmice nisu spomenuti,odnosno proglaseni krivim,jer protiv budala kavi su ovi nema leka.Moze da nadjete budalu date novac i on ce izvrsiti placeni zadatak.

A vesla dje su vam? Boža gra

pre 12 godina

A do sutra ćemo saznati još i kako je Marković zapravo ispao siledžija jer je išamarao nedužnog navijača koji se sasvim slučajno našao na tartan stazi.

Očekujte i zvanično saopštenje JSD koje će vam isporučiti profesor "Časova ljubavi" lično!

IronMan

pre 12 godina

Jos ce da nas ubede da se utakmica nije ni igrala... Mada, razumem decka, zapretili mu da cuti, a on siroma' kome da se obrati, kad zna da su ovi nedodirljivi!

Vlada

pre 12 godina

U sledećem saopštenju će ispasti da je Marković udario šamar navijaču, i da mu se zbog toga izvinjava, kao i celo sportsko društvo...

Lazare vole te tvoji Grobari!

pre 12 godina

Lazare majstore znaj da je taj divljak ( ne znam kako drugacije da ga nazovem da mi puste kometar) samo jedan izolovan slucaj, i ja ti se izvinjavam i sramota me je u ime tok kretena sto si ti doziveo tako nesto. Ne moze se za neuspeh kriviti decko koji je nedavno napunio 18 godina a uz to ostavio je srce na terenu kao sto to radi na svekom mecu. Samo nastavi da igras kao do sad majstorcino i da te sto duze gledamo u svetom crno belom dresu.

kada cete shvatiti

pre 12 godina

@ko zna,zna, 12. mart 2012 18:12)
kako kaze bili piton: MI NIKOGA NISMO UBILI....
a ti zbog te djenove koja nije donela zeljeni rezultat navijaj za hravte na EP

kobe bryant

pre 12 godina

Ako je iole pametan, mali će čim dobije neku ponudu da ide, otići. Tako bih uradio ja i svako normalan. Ne bih ostao ni dana duže u Parizanu (a ovo pišem sa bolom u duši jer volim Partizan i odrastao sm uz Partizan), jer ovo nije Partizan. Dok su u njemu Djurić i Grant i još neki, nema ništa od partizana, nema ništa od rezultata. O navijačima neću da pričam. Ovo nisu navijači. Kojim pravom neko možda da udari igrača? I to jedinog koji zaslužuje prelaznu ocenu. I šta su tu radili drugi? Što niko nije reagovao? Da su uhvatili tog dripca, i nalupali mu par šamara (i naravno zabranili ulazak ikad više na stadion) ne bi se ovakve stvari ponavljale. Ali ne, čika Djura naredio da se ćuti i da mali Marković promeni iskaz! Eto zato, Markoviću sine, ako ovo čitaš bagaj odatle dok možeš. Nije to Parizan koji smo voleli nekad.

Gabrijel Omar

pre 12 godina

Nije "to" bilo samaranje,ma kakvi...ni silovanje nije nasilje vec samo radikalna seksualna terapija. Mada,razumem klinca,sta drugo da kaze a ostane citav? Ko ce da ga brani?

brankovic

pre 12 godina

Svi znaju sta je bilo. Sramota je sto se dozvoljava takvo ponasanje navijaca i sto im niko nista ne moze. I onda pricaju kako vole svoj klub. Kako ga vole kad biju sopstvene igrace.

realnost

pre 12 godina

Umesto da stanu u zastitu mladog igraca oni ga nateraju da laze da nista nije bilo!!! Kako vas nije sramota! sta bi bilo da se to desilo vasoj deci? Ovim potezom verovatno misle da nece biti skandiranja navijaca protiv uprave i DJurica!

Nisam bio u zatvoru,bio sam u Kinšasi!

pre 12 godina

Hahahaha,ne brini Lazare,zna pošten narod šta je strah! Tim navijačima,menadžerima,narko dilerima kako god ne smeju na put da staju ni žandarmerija ni političari,ni ove poštenjačine iz obraza,snp i ostalih "samofinansirajućih" agencija!

C C C C! ! ! !

pre 12 godina

"Jesu li ti udarili samar...Jesu...Jesu?!?...Nisu...Nisu?!?Samo tetki da odnesem lek. " Pa dobro bre,D O O K L E E OVAKO?!?!

Z

pre 12 godina

Dokle je spao nas fudbal majko moja...da se jedan decko koji treba da bude buducnost naseg fudbala plasi i javno laze zbog nekih nepismenih polumozgasa, legendi Jugoslovenskog i Srpskog fudbala bacaju bombu na rodjenu kucu. STA je sledece???? Koga vise briga za titule,kupove i neke duple krune, koga vise interesuje ko ce biti nesto da li Partizan ili Zvezda ili neko deseti kada je SVE izgubilo smisao.

P.S. Tesko nama kad dodje red na kvalifikacije za Evropska takmicenja.

teo

pre 12 godina

Stvarno ne mogu razumeti tog ludaka koji je uopste mogao da nasrne na decka. Zaista ima svake sorte i to treba bez dilema osuditi i kazniti.Lazar je pre svega dobar momak i ne zasluzuje to a lako je napasti njega, zasto nije pokusao napasti Miljka da ga odmah sastavi sa crnom zemljom! Lazar treba da to stavi iza sebe i posveti se treningu i igri. Mora da shvati da uvek ima i bice ludaka i treba ih, naravno, izbegavati