Fudbal 67

Utorak, 14.12.2010.

09:58

Nastasić i zvanično u Fiorentini

Mladi fudbaler Partizana Matija Nastasić u sredu potpisuje višegodišnji ugovor sa Fiorentinom. Lekarski pregledi u sredu u Italiji.

Nastasiæ i zvanièno u Fiorentini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

marko

pre 13 godina

Ova vest me je naterala da prvi put napisem neki komentar na bilo kom sajtu. Ukoliko se ispostavi da je tacno da Nastasic prelazi u Fiorentinu, i to za 2,5 miliona, bila bi to najveca sramota FK Partizan. Ne postoji ni jedno logicno objasnjenje zasto bi se to radilo u ovom trenutku. Poslovali su pozitivno, u bliskoj buducnosti bi sa Savicem cinio najperspektivniji par centralnih bekova u evropi i cena bi mu bila nekoliko puta veca. Svi pravi navijaci Partizana mole predsednika Djurica da izadje i objasni u cijem interesu on vodi klub. I njega i sve ljude koji vode Partizan treba da je sramota. Takodje i novinare koji prate FK Partizan, koji samo prenose vest i nemaju nimalo hrabrosti da je prokomentarisu i ukazu na nelogicnosti ovog transfera. Jedino se nadam da ce se oglasiti trener Stanojevic, jedina svetla tacka FK Partizan. U svakom slucaju, nemojte se cuditi kada na prolece budete imali jos manje publike. Jednog pravog navijaca ste izgubili, dok god ste vi u upravi.

Novica grobar-Skopje

pre 13 godina

Ne mogu, a da se ne javim. Dosta mi je pljuvaca koji nemaju pojma kako klubovi kao sto je nas Partizan opstaju. Pa ako ne prodaju igrace kako ce opstati, kad nema bogatih sponzora i bogatih vlasnika koji ce ulagati u klub. Jedan Ajax zivi na slican nacin iako ima daleko bogatijih sponzora. Da ne pricam i o Arsenalu, Totenhema, skoro svi Francuski klubovi i jos mnogoklubova po Evropi. Svi prodaju igrace zato sto ne mogu opstati. Barsa, Real Inter, Siti, Junajted, Chelzi imaju jake sponzore i bogate vlasnike, pa mogu da kupuju. Lako je Barsi kad od Katara uzme godisnje 30 miliona eura. Druga stvar je sto Partizan na toj poziciji ima kvalitetnih fudbalera. Stankovic, Savic, jos igra Krstajic. Stizu i fudbaleri iz Teleoptika, a stasavaju decaci iz mozda najtalentovanij genaracije juniora dosad koja melje i po Evropi (da ne govorim u Srbiji da imaju sve pobede u juniorskom prvenstvu). I sta je bolje? Drzati Nastasica na klupi, ne prodavati ga i cekati da propadne, kao sto su propali braca Marinkovici, Bosancic i da jos ne nabrajam puno mladih i talentovanih igraca. Pre nekoliko godina da nije otiso Babovic, i on bi se izgubio. Zato pluvaci, kada nemate pojma nemojte lupetati vise. Uprava radi super posao. NAPRED PARTIZAN

grobelar

pre 13 godina

Firenca nema odgovarajucu kintu za talentovanog ali i neafirmisanog igraca zanaci trgovalo se za MAX do 1,2 mil. eura cemu to nakon dobiti od ucesca u ligi samp.

Djomla

pre 13 godina

Haha klaaasika, tuuuga brate, tuuuga sta rade.. ali ko nas sisa.. mi smo samo tamo neki verni navijaci partizana..
A pazi foru, ovih dana vesti, kako su u plusu, klub je stabilan celu 2011, pare od LS, pa bice od Race kad ode, pa Cleo...To je bre brat bratu bar 15 mil. i oni daju ovo dete brate, za neke smesne pare..Zasto , zastoo, kad imate pare sada..Znaci vise mi nije zao te dece i politike sto tako radi gospoda iz uprave, vise mi je jadno bre da gledam to i stalno ista prica...Moreiru bre zezaju zbog 400 000, za ugovor..a samo se zgrcu pare od prodaje..pa gde idu te pare, gde...koliko to ima dzepova koji se trebaju napuniti.. UZAS!!

Pedja J7

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je sramota za vaš klub.

A vi grobari umesto što se naslađujete Zvezdninim mukama, bolje prvo pogledajte svoju upravu, menadžere, igrače i sve ostalo...

Nema nikakve razlike. Oba kluba gledaju samo kako da rasprodaju sve što može i što pre, ko na stočnoj pijaci...

NAŠ FUDBAL JE PROPAO, NEMA SPASA!

Nenad Stojkovic

pre 13 godina

Zakon: Do 25 god igraci nesmeju u inostranstvo, pa cemo videti tek tada de ce nam biti liga. Zasto deca da napustaju svoju kucu sa ni jednim profesionalnim ugovorom i za koje pare ? Tole donesi zakon kao sto sam i naveo gore u tekstu i dobijas drugi mandat u FSS.

Doktor

pre 13 godina

Kao prvo-da priupitam sve komentatore.Da li je IKO od vas gledao Nastasića?Celu su priču naduvali mediji i ,bez potrebe,podigli prašinu.Shvatite da vi naprosto NEMATE NAČINA da maloletnog igrača zadržite u klubu.Lično znam da su,recimo,Sulejmanijevi roditelji čvrsto zacrtali da će on ići u inostranstvo,već kada je imao 14 godina.Jedini,koji je stvarno pokazao ODANOST Partizanu i pravo kućno vaspitanje, bio je Jovetić, koji je produžio ugovor iako to nije morao.Dakle,uz svo poštovanje,pre svega mojih Grobara,bespredmetne su vaše primedbe zašto nije uzeta mnogo veća cifra.
Što se Nastasićevih fudbalskih kvaliteta tiče,ne smatram sebe kompetentnim da o tome sudim ,ali ću ukazati na dve činjenice.
Prvo-smatram da bi jedan SUPERTALENAT morao da u jednom Teleoptiku barem bude nezamenljiv,ako ne i dominantan.
Drugo-u svom intervjuu italijanskim medijima naš Ivan Tomić je rekao zanimljivu stvar:"..mana Nastasića je nedostatak agresivnosti..".Znate,znanje i iskustvo se stiču ali OŠTRINU ili imaš ili nemaš.Ja lično ne mogu da se setim NIJEDNOG velikog štopera koji tu osobinu nije posedovao.

slusaj mali

pre 13 godina

Uplasio se Djura za fotelju,pa ko veli daj sto pre da prodam sve sto se moze prodati,bolje da uzmem ja nego neko drugi...
Samo mi nije jasno zasto to kad su svi Bjekine marionete i sve pare njemu idu ko god da dodje za predsednika..
DJURICU NE DIRAJ MOREIRU BOLJE BI TI BILO,ZNAM DA CITAS,AKO NE ONDA CITA STANOJE PA NEK TI PRENESE !!!

zzz

pre 13 godina

Sramota!
Hoćete li imati bar toliko obraza da navijaćima i javnosti objasnite ZBOG ČEGA OVO RADITE???
(igor, 14. decembar 2010 13:10)
- Zbog PARA!!!
- Jasno se vidi zbog cega se odlaze PRIVATIZACIJA nasih "NAJTROFEJNIJIH" klubova!!! Upravo zbog toga... ...raznih menadzera i ostale mnogobrojne rodbine!!! Dok se svi, posteno ne ugrade, a onda ce se napokon izvrsiti privatizacija!

crnobeli delija

pre 13 godina

nemoguce je zabraniti rasprodaju dece, ali bih voleo da se uvede neko pravilo, da nakon ovakvih transfera, direktor kluba i trener stanu pred novinare i obrazloze jedan ovakav potez?

navijac

pre 13 godina

Sta je vama ljudi, zasto pljujete po upravi!? Provereno znam da se uprava ovde nista nije pitala, vec alavi roditelji kojima je zinulo d... za pare! Nastasic u partizanu prima neku simbolicnu stipendiju od 300-400e mesecno, i cim je stigla ponuda Fiorentina gde bi on tamo primao po 20.000e mesecno, vise niesta nije moglo da ga zadrzi! Zato ne lupajte gluposti, mogli smo da ga zadrzimo na silu, ali sta ce nam takav igrac!

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Ko je sledeći? FK Fiorentina još samo da uzme i crno-bele dresove! Mihajloviću preseli se malo u komšiluk, pa valjda i oni imaju nekog talenta u svojim redovima ili nećeš da razgolićuješ svoju zvezdu.
A što se tiče uprave- SRAMOTA!
Što se tiče mladog igrača, kao i njegovog starijeg brata Sulejmanija takođe treba da bude SRAMOTA. I vi ste deca Partizana?! SRAMOTA!!
A mislio sam da će biti nešto od Partizana, kad ono rasprodaja- zimsko sniženje, 50% popusta za igrače mlađe od 20 god, a 80% za starije od 20 god. SRAMOTA !!

AlCapone

pre 13 godina

U porodilistu sam video predstavnike Lazia, potpisali pet ugovora, sutra dolaze iz Intera.

Koliko puta citam na stranicama sporta "super talentirani mladic" otisao u neki veliki klub a onda nikad vise ne cujem ni rec o tom igracu.

Zoran Todorovic

pre 13 godina

"slucaj Sujemani", "vezan je ugovorom 5 godina", "dolazi na pozajmicu u Partizan"...neka napise neko par reci o eventualnom transferu. Unapred zahvalan.

Pukovac

pre 13 godina

Srami se upravo. Jedina dobra stvar je sto Nastasic ide kod naseg trenera, imace za saigrace Partizanovu decu, koji su kao i on prerano otisli u inostranstvo. Ne znam sta se desava, ali mislim da ima dosta istine u tome da roditelji i menadzeri teraju talentovanu decu iz nase zemlje i klubova.

zoran

pre 13 godina

Sada, neka mi neko kaze kako je Partizan (to isto vazi i za Zvezdu) ozbiljan klub..!!!

Skup amatera koji gledaju da se obogate na rachun posla koji obavaljaju u ova dva kluba.
Ljudi bez vizije, ideje i zelje za nechim visim.

aca

pre 13 godina

Sramota! Vise mi je muka od ovakvih stvari! Novi Vidic kazu... a mi ga se tako lako odreknemo. Alo bre, zaradili ste od LS, uzecete 10m od prodaje igraca, imate od cega da zivite. Cemu ovo!?

Milos

pre 13 godina

Ja naprosto ne mogu ovo da shvatim. Pa zasto tako olako prodajemo svoje mlade talente?? Inkasirali smo skoro 10 mil.e od LS, govorimo kako cemo da se pojacavamo, kako cemo uzeti ponovo titulu, kako cemo spremnije docekati sledecu sezonu i sledeci ciklus kvalifikacija za LS, a ovamo rasprodajemo najbolje???
Kome vi pricate bajke??? Jednoj Fiorentini je ovaj mali dobar, a nama ne treba iako pravimo tim za buducnost!?!? Kome vi pricate bajke gospodo iz uprave???

staRadisUkornu...

pre 13 godina

Otisli Boya i Nastasic, gotovo sigurno Petrovic, Cleo, Jovanovic, mozda Davidov i Bogunovic...Na kraju sezone sigurno Moreira i Krstajic, vracaju se Stojkovic, Stevanovic, Smiljanic... Bice zasigurno oko 15 igraca promenjeno u jednoj sezoni...

Peca

pre 13 godina

Đuriću, ovo je tvoja sramota. Poniženje za sve nas. Čak ni loši rezultati ne mogu da me iznerviraju kao prerani odlasci mladih igrača. Nastasiću i njegovim roditeljima želim dobro zdravlje, da nikada ne postigne bilo kakav uspeh a da zarađene pare potroši u kockarnicama. Mogli su da ga upišu i u pionire Fiorentine, pa tamo neka nauči da igra, da naši treneri ne gube vreme sa njim i posvećuju pažnju nekome ko nikad neće zaigrati u prvom timu Partizana.

Marko

pre 13 godina

A govorili su da ga nece prodati.... Jbt... A sto je najgore ovi iz Fiorentine su javljali da ce ga SIGURNO dovesti...

Pff.. Prodali bi i rodjenog tatu...

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

I njega smo morali da prodamo je li djuricu? Bice da nismo igrali Evropu ove godine,nema se za osnovne troskove pa prodajemo takvog talenta za sicu,a sledeci je Savic...bravo,svaka cast.s ovakvom upravom i dogodine nula u LS

Aleksa

pre 13 godina

E pa ovo je preslo svaku meru,dokle vise da odlaze mladi igraci?! Ako je istina sto kazu za ovog momka zasto je bio problem da se saceka dve,tri godine da zaigra za prvi tim ,da se razvije jos kao igrac i onda da se uzmu mnogo ozbiljnije pare... Du**e biste rodjeno prodali za pare!!!

Zoran

pre 13 godina

Kao i 2003, rasprodaja najboljih i najtalentovanijih posle Lige Sampiona. S tim da je kvalitetne igrace sve teze napraviti u ovoj oskludici, tako da cemo sledece ucesce cekati 20 godina.

cartmanx

pre 13 godina

Snajderu svaka ti cast,prodajes natalentovanije dete u zemlji.....
Kako bih voleo da FSS donese zakon da mladji bar od 23-24.godine,ne mogu u inostranstvo,ali to se ne moze ocekivati u eri kada su igraci postali belo roblje,vlasnistvo menadzera koji su mocniji od saveza a ni savezu ovo nista ne smeta ,cak naprotiv!

Partizan Sampion

pre 13 godina

Trebao je da ostane barem do 20 godine sramota je da je otisao a da maltene nije ni jednu utakmicu odigrao a i da je ostao sigurno bi bio jos bolji igrac i Partizan bi vise para dobio za njega.

ljudozder

pre 13 godina

iako podrzajem upravu i zadovoljan sam i LS i prvim mjestom... ovo je ipak tuzno i stravicno. Pa zar mora bas svaka, svaka svaka ponuda da se prihvati??? razocaran sam

Grobar-Srbija

pre 13 godina

pa sta su cekali do sada, trebali su da ga prodaju dok je imao 15 godina...
dokle god se ovako radi nema nista od nase lige, posle se cudimo zasto ne ostvarujemo malo zapazenije rezultate u evropi...

....

pre 13 godina

Mislim, više stvarno ne vredi ni pisati... Ovo postaje toliko retardirano!!!!!!!!! PA ZAŠTO MORATE DA PRODATE MLADE IGRAČE, AKO VEĆ IMATE 10 MILIONA OD OVIH DRUGIH..!!!!!!???????? Kao što rekoh ne vredi više se nervirati....

Svetozar

pre 13 godina

Ha ha ha ha....Evo nam evropske buducnosti kako rece krojac. Sad smo finansiski stabilni a i dalje prodajemo decu ali vala i maglu onima koji hoce da veruju. A vi navijaci i dalje se lozite da nova uprava hoce da napravi "evropski" Partizan. Celo ucesce u Ligi Sampiona je bilo buvlja pijaca kako bi se prodali Petrovic, Tomic i Jovanovic, a sto ce reci da smo sve tekme igrali sa bar 2 igraca manje a ponekad i sa tri.Briga njih za Partizan vazno je prodati meso.I sto je najcrnje to je i razumljivo kada se uzmu u obzir menadzeri i potreba uprave da malo trpka sebi u dzepove, samo ja za takav pilicarski klub vise ne mogu da navijam.
Pozdrav grobarima a vala i cigama jer i njihovi iz Uprave nisu wunderkindi za dzabe.

Nikola

pre 13 godina

Da li postoji ikakva pravna mogucnost da se ovakve stvari sprece? Ocigledno je da klinci zele sto pre da rese svoju egzistenciju, pa makar kasnije i ne igrali i nisu zainteresovani da se dokazuju u nasim klubovima pre odlaska preko. Da li se u stipendijskim ugovorima moze dodati stavka prema kojom je obavezan potpis prvog profesionalnog ugovora na X godina sa klubom koji te je odgajio. Ovako, ulaze se u igrace, a ovi kad napune 18, beze preko i ne vracaju tu investiciju klubu...

Strong

pre 13 godina

Smrt fudbala nastupila je sa stupanjem na snagu Bosmanovog pravila i potpunom potčinjavanju čitavog sportskog sveta diktatu korporacijskog kapitala manifestovanog kroz 15-20 najbogatijih klubova.Neverovatno je da milioni gledaju godinama iste timove (grupisane u finansijsko ekskluzivnom klubu LŠ) koji isisavaju putem čiste moći novca supstancu iz ostatka fudbalske zajednice i čine sve da ne dozvole bilo kakvu vrstu ograničavanja broja stranaca ili prihvatanja obaveze stvaranja igrača od najnižih kategorija u svom pogonu (ne mislim na Venger sistem janičarskog privodjenja 15-16 godišnjih dečaka sa kojima je već neko radio od na primer njihove 6-7 godine).Umesto da postoji raznovrsnost i veći broju ujednačenijih timova mi gledamo robotizovani fudbal u kojem se dešavaju eto i ove stvari da talentovana deca umesto da igraju, sede godinama na klupi samo da na nekoj drugoj strani ne bi slučajno ugrozili rezultat velikim i moćnim.

Dexterijus

pre 13 godina

"Bravo" za Djurica i Upravu!!!
Ovako rade svi veliki Evropski klubovi, prodaju kad je jeftino i nikada nemaju za bolje, a onda dolaze u situaciju da kupuju po Ekvadoru..... Samo napred, glavom kroz zid!!!!

čika velja

pre 13 godina

Za razliku od ovih internet znalaca, čestitam upravi kluba (ako uopšte imaju udela u ovome)
na "prodaji" još jednog potpuno anonimnog momka, za koga znaju samo vrsni novinari da je u pitanju novi Vidić. I malom Nastasiću i njegovim naj bližim, čestitam na hrabrosti da se otrgnu iz broda koji tone, a ime mu je srpski fudbal i da pokuša svoju sreću da traži na nekim lepšim i srećnijim meridijanima. Srećno momče!

Šaca

pre 13 godina

Sram vas bilo i vi prićate o novom stadionu, novom Partizanu, Ligi Šampiona, talentima itd., pa ćete sledeće godine opet u Ekvador po talentovane fudbalere. ZBOGOM i nikad više.

PFC Zemun

pre 13 godina

Ovo je gore nego da su prodali Klea. Posle govore kako nema kvalitetnih igraca u nasoj ligi, ako se vec uvedi ogranicene broja stranaca onda mladjima od 24 treba zabraniti da odlaze u inistranstvo...

Mihailo

pre 13 godina

Zalosno je sto ovako mlade talente pustamo u evropu...Njima ce se ovaj transfer u petostruciti.Ne valja to sto tako mlad igrac zeli odmah u bolji klub zbog novca,a svi kao od detinstva sanjaju Zvezvdu ili Partizan,a onda ne zabeleze ni jedan nastup za prvi tim,i odlete za parama...mada i uprava snosi odgovornost za ovo...treba zabraniti transfere u inostranstvo bar igracima do 21 god...

MakiPfc

pre 13 godina

Strasno i tuzno! Nema sta drugo da se kaze! Samo mu ne zelim sudbinu Nikole Gulana. A ako sad budu prodaki i Klea sa izgovorom da nema para, onda stvarno. . . . .

Dr Mo

pre 13 godina

Jadan i sraman potez uprave kluba.Nastasic je trebao biti zamena za Krleta kad zavrsi karijeru na kraju sezone,a ovako nista...Igrace ona rupa Stankovic pozadi

Dexterijus

pre 13 godina

"Bravo" za Djurica i Upravu!!!
Ovako rade svi veliki Evropski klubovi, prodaju kad je jeftino i nikada nemaju za bolje, a onda dolaze u situaciju da kupuju po Ekvadoru..... Samo napred, glavom kroz zid!!!!

aca

pre 13 godina

Sramota! Vise mi je muka od ovakvih stvari! Novi Vidic kazu... a mi ga se tako lako odreknemo. Alo bre, zaradili ste od LS, uzecete 10m od prodaje igraca, imate od cega da zivite. Cemu ovo!?

čika velja

pre 13 godina

Za razliku od ovih internet znalaca, čestitam upravi kluba (ako uopšte imaju udela u ovome)
na "prodaji" još jednog potpuno anonimnog momka, za koga znaju samo vrsni novinari da je u pitanju novi Vidić. I malom Nastasiću i njegovim naj bližim, čestitam na hrabrosti da se otrgnu iz broda koji tone, a ime mu je srpski fudbal i da pokuša svoju sreću da traži na nekim lepšim i srećnijim meridijanima. Srećno momče!

Pedja J7

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je sramota za vaš klub.

A vi grobari umesto što se naslađujete Zvezdninim mukama, bolje prvo pogledajte svoju upravu, menadžere, igrače i sve ostalo...

Nema nikakve razlike. Oba kluba gledaju samo kako da rasprodaju sve što može i što pre, ko na stočnoj pijaci...

NAŠ FUDBAL JE PROPAO, NEMA SPASA!

....

pre 13 godina

Mislim, više stvarno ne vredi ni pisati... Ovo postaje toliko retardirano!!!!!!!!! PA ZAŠTO MORATE DA PRODATE MLADE IGRAČE, AKO VEĆ IMATE 10 MILIONA OD OVIH DRUGIH..!!!!!!???????? Kao što rekoh ne vredi više se nervirati....

AlCapone

pre 13 godina

U porodilistu sam video predstavnike Lazia, potpisali pet ugovora, sutra dolaze iz Intera.

Koliko puta citam na stranicama sporta "super talentirani mladic" otisao u neki veliki klub a onda nikad vise ne cujem ni rec o tom igracu.

zoran

pre 13 godina

Sada, neka mi neko kaze kako je Partizan (to isto vazi i za Zvezdu) ozbiljan klub..!!!

Skup amatera koji gledaju da se obogate na rachun posla koji obavaljaju u ova dva kluba.
Ljudi bez vizije, ideje i zelje za nechim visim.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Ko je sledeći? FK Fiorentina još samo da uzme i crno-bele dresove! Mihajloviću preseli se malo u komšiluk, pa valjda i oni imaju nekog talenta u svojim redovima ili nećeš da razgolićuješ svoju zvezdu.
A što se tiče uprave- SRAMOTA!
Što se tiče mladog igrača, kao i njegovog starijeg brata Sulejmanija takođe treba da bude SRAMOTA. I vi ste deca Partizana?! SRAMOTA!!
A mislio sam da će biti nešto od Partizana, kad ono rasprodaja- zimsko sniženje, 50% popusta za igrače mlađe od 20 god, a 80% za starije od 20 god. SRAMOTA !!

Dr Mo

pre 13 godina

Jadan i sraman potez uprave kluba.Nastasic je trebao biti zamena za Krleta kad zavrsi karijeru na kraju sezone,a ovako nista...Igrace ona rupa Stankovic pozadi

Strong

pre 13 godina

Smrt fudbala nastupila je sa stupanjem na snagu Bosmanovog pravila i potpunom potčinjavanju čitavog sportskog sveta diktatu korporacijskog kapitala manifestovanog kroz 15-20 najbogatijih klubova.Neverovatno je da milioni gledaju godinama iste timove (grupisane u finansijsko ekskluzivnom klubu LŠ) koji isisavaju putem čiste moći novca supstancu iz ostatka fudbalske zajednice i čine sve da ne dozvole bilo kakvu vrstu ograničavanja broja stranaca ili prihvatanja obaveze stvaranja igrača od najnižih kategorija u svom pogonu (ne mislim na Venger sistem janičarskog privodjenja 15-16 godišnjih dečaka sa kojima je već neko radio od na primer njihove 6-7 godine).Umesto da postoji raznovrsnost i veći broju ujednačenijih timova mi gledamo robotizovani fudbal u kojem se dešavaju eto i ove stvari da talentovana deca umesto da igraju, sede godinama na klupi samo da na nekoj drugoj strani ne bi slučajno ugrozili rezultat velikim i moćnim.

Marko

pre 13 godina

A govorili su da ga nece prodati.... Jbt... A sto je najgore ovi iz Fiorentine su javljali da ce ga SIGURNO dovesti...

Pff.. Prodali bi i rodjenog tatu...

Svetozar

pre 13 godina

Ha ha ha ha....Evo nam evropske buducnosti kako rece krojac. Sad smo finansiski stabilni a i dalje prodajemo decu ali vala i maglu onima koji hoce da veruju. A vi navijaci i dalje se lozite da nova uprava hoce da napravi "evropski" Partizan. Celo ucesce u Ligi Sampiona je bilo buvlja pijaca kako bi se prodali Petrovic, Tomic i Jovanovic, a sto ce reci da smo sve tekme igrali sa bar 2 igraca manje a ponekad i sa tri.Briga njih za Partizan vazno je prodati meso.I sto je najcrnje to je i razumljivo kada se uzmu u obzir menadzeri i potreba uprave da malo trpka sebi u dzepove, samo ja za takav pilicarski klub vise ne mogu da navijam.
Pozdrav grobarima a vala i cigama jer i njihovi iz Uprave nisu wunderkindi za dzabe.

Aleksa

pre 13 godina

E pa ovo je preslo svaku meru,dokle vise da odlaze mladi igraci?! Ako je istina sto kazu za ovog momka zasto je bio problem da se saceka dve,tri godine da zaigra za prvi tim ,da se razvije jos kao igrac i onda da se uzmu mnogo ozbiljnije pare... Du**e biste rodjeno prodali za pare!!!

staRadisUkornu...

pre 13 godina

Otisli Boya i Nastasic, gotovo sigurno Petrovic, Cleo, Jovanovic, mozda Davidov i Bogunovic...Na kraju sezone sigurno Moreira i Krstajic, vracaju se Stojkovic, Stevanovic, Smiljanic... Bice zasigurno oko 15 igraca promenjeno u jednoj sezoni...

PFC Zemun

pre 13 godina

Ovo je gore nego da su prodali Klea. Posle govore kako nema kvalitetnih igraca u nasoj ligi, ako se vec uvedi ogranicene broja stranaca onda mladjima od 24 treba zabraniti da odlaze u inistranstvo...

Peca

pre 13 godina

Đuriću, ovo je tvoja sramota. Poniženje za sve nas. Čak ni loši rezultati ne mogu da me iznerviraju kao prerani odlasci mladih igrača. Nastasiću i njegovim roditeljima želim dobro zdravlje, da nikada ne postigne bilo kakav uspeh a da zarađene pare potroši u kockarnicama. Mogli su da ga upišu i u pionire Fiorentine, pa tamo neka nauči da igra, da naši treneri ne gube vreme sa njim i posvećuju pažnju nekome ko nikad neće zaigrati u prvom timu Partizana.

Milos

pre 13 godina

Ja naprosto ne mogu ovo da shvatim. Pa zasto tako olako prodajemo svoje mlade talente?? Inkasirali smo skoro 10 mil.e od LS, govorimo kako cemo da se pojacavamo, kako cemo uzeti ponovo titulu, kako cemo spremnije docekati sledecu sezonu i sledeci ciklus kvalifikacija za LS, a ovamo rasprodajemo najbolje???
Kome vi pricate bajke??? Jednoj Fiorentini je ovaj mali dobar, a nama ne treba iako pravimo tim za buducnost!?!? Kome vi pricate bajke gospodo iz uprave???

Šaca

pre 13 godina

Sram vas bilo i vi prićate o novom stadionu, novom Partizanu, Ligi Šampiona, talentima itd., pa ćete sledeće godine opet u Ekvador po talentovane fudbalere. ZBOGOM i nikad više.

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

I njega smo morali da prodamo je li djuricu? Bice da nismo igrali Evropu ove godine,nema se za osnovne troskove pa prodajemo takvog talenta za sicu,a sledeci je Savic...bravo,svaka cast.s ovakvom upravom i dogodine nula u LS

ljudozder

pre 13 godina

iako podrzajem upravu i zadovoljan sam i LS i prvim mjestom... ovo je ipak tuzno i stravicno. Pa zar mora bas svaka, svaka svaka ponuda da se prihvati??? razocaran sam

Grobar-Srbija

pre 13 godina

pa sta su cekali do sada, trebali su da ga prodaju dok je imao 15 godina...
dokle god se ovako radi nema nista od nase lige, posle se cudimo zasto ne ostvarujemo malo zapazenije rezultate u evropi...

Doktor

pre 13 godina

Kao prvo-da priupitam sve komentatore.Da li je IKO od vas gledao Nastasića?Celu su priču naduvali mediji i ,bez potrebe,podigli prašinu.Shvatite da vi naprosto NEMATE NAČINA da maloletnog igrača zadržite u klubu.Lično znam da su,recimo,Sulejmanijevi roditelji čvrsto zacrtali da će on ići u inostranstvo,već kada je imao 14 godina.Jedini,koji je stvarno pokazao ODANOST Partizanu i pravo kućno vaspitanje, bio je Jovetić, koji je produžio ugovor iako to nije morao.Dakle,uz svo poštovanje,pre svega mojih Grobara,bespredmetne su vaše primedbe zašto nije uzeta mnogo veća cifra.
Što se Nastasićevih fudbalskih kvaliteta tiče,ne smatram sebe kompetentnim da o tome sudim ,ali ću ukazati na dve činjenice.
Prvo-smatram da bi jedan SUPERTALENAT morao da u jednom Teleoptiku barem bude nezamenljiv,ako ne i dominantan.
Drugo-u svom intervjuu italijanskim medijima naš Ivan Tomić je rekao zanimljivu stvar:"..mana Nastasića je nedostatak agresivnosti..".Znate,znanje i iskustvo se stiču ali OŠTRINU ili imaš ili nemaš.Ja lično ne mogu da se setim NIJEDNOG velikog štopera koji tu osobinu nije posedovao.

MakiPfc

pre 13 godina

Strasno i tuzno! Nema sta drugo da se kaze! Samo mu ne zelim sudbinu Nikole Gulana. A ako sad budu prodaki i Klea sa izgovorom da nema para, onda stvarno. . . . .

Pukovac

pre 13 godina

Srami se upravo. Jedina dobra stvar je sto Nastasic ide kod naseg trenera, imace za saigrace Partizanovu decu, koji su kao i on prerano otisli u inostranstvo. Ne znam sta se desava, ali mislim da ima dosta istine u tome da roditelji i menadzeri teraju talentovanu decu iz nase zemlje i klubova.

cartmanx

pre 13 godina

Snajderu svaka ti cast,prodajes natalentovanije dete u zemlji.....
Kako bih voleo da FSS donese zakon da mladji bar od 23-24.godine,ne mogu u inostranstvo,ali to se ne moze ocekivati u eri kada su igraci postali belo roblje,vlasnistvo menadzera koji su mocniji od saveza a ni savezu ovo nista ne smeta ,cak naprotiv!

Zoran

pre 13 godina

Kao i 2003, rasprodaja najboljih i najtalentovanijih posle Lige Sampiona. S tim da je kvalitetne igrace sve teze napraviti u ovoj oskludici, tako da cemo sledece ucesce cekati 20 godina.

Mihailo

pre 13 godina

Zalosno je sto ovako mlade talente pustamo u evropu...Njima ce se ovaj transfer u petostruciti.Ne valja to sto tako mlad igrac zeli odmah u bolji klub zbog novca,a svi kao od detinstva sanjaju Zvezvdu ili Partizan,a onda ne zabeleze ni jedan nastup za prvi tim,i odlete za parama...mada i uprava snosi odgovornost za ovo...treba zabraniti transfere u inostranstvo bar igracima do 21 god...

Djomla

pre 13 godina

Haha klaaasika, tuuuga brate, tuuuga sta rade.. ali ko nas sisa.. mi smo samo tamo neki verni navijaci partizana..
A pazi foru, ovih dana vesti, kako su u plusu, klub je stabilan celu 2011, pare od LS, pa bice od Race kad ode, pa Cleo...To je bre brat bratu bar 15 mil. i oni daju ovo dete brate, za neke smesne pare..Zasto , zastoo, kad imate pare sada..Znaci vise mi nije zao te dece i politike sto tako radi gospoda iz uprave, vise mi je jadno bre da gledam to i stalno ista prica...Moreiru bre zezaju zbog 400 000, za ugovor..a samo se zgrcu pare od prodaje..pa gde idu te pare, gde...koliko to ima dzepova koji se trebaju napuniti.. UZAS!!

Nikola

pre 13 godina

Da li postoji ikakva pravna mogucnost da se ovakve stvari sprece? Ocigledno je da klinci zele sto pre da rese svoju egzistenciju, pa makar kasnije i ne igrali i nisu zainteresovani da se dokazuju u nasim klubovima pre odlaska preko. Da li se u stipendijskim ugovorima moze dodati stavka prema kojom je obavezan potpis prvog profesionalnog ugovora na X godina sa klubom koji te je odgajio. Ovako, ulaze se u igrace, a ovi kad napune 18, beze preko i ne vracaju tu investiciju klubu...

Partizan Sampion

pre 13 godina

Trebao je da ostane barem do 20 godine sramota je da je otisao a da maltene nije ni jednu utakmicu odigrao a i da je ostao sigurno bi bio jos bolji igrac i Partizan bi vise para dobio za njega.

Nenad Stojkovic

pre 13 godina

Zakon: Do 25 god igraci nesmeju u inostranstvo, pa cemo videti tek tada de ce nam biti liga. Zasto deca da napustaju svoju kucu sa ni jednim profesionalnim ugovorom i za koje pare ? Tole donesi zakon kao sto sam i naveo gore u tekstu i dobijas drugi mandat u FSS.

navijac

pre 13 godina

Sta je vama ljudi, zasto pljujete po upravi!? Provereno znam da se uprava ovde nista nije pitala, vec alavi roditelji kojima je zinulo d... za pare! Nastasic u partizanu prima neku simbolicnu stipendiju od 300-400e mesecno, i cim je stigla ponuda Fiorentina gde bi on tamo primao po 20.000e mesecno, vise niesta nije moglo da ga zadrzi! Zato ne lupajte gluposti, mogli smo da ga zadrzimo na silu, ali sta ce nam takav igrac!

Zoran Todorovic

pre 13 godina

"slucaj Sujemani", "vezan je ugovorom 5 godina", "dolazi na pozajmicu u Partizan"...neka napise neko par reci o eventualnom transferu. Unapred zahvalan.

crnobeli delija

pre 13 godina

nemoguce je zabraniti rasprodaju dece, ali bih voleo da se uvede neko pravilo, da nakon ovakvih transfera, direktor kluba i trener stanu pred novinare i obrazloze jedan ovakav potez?

slusaj mali

pre 13 godina

Uplasio se Djura za fotelju,pa ko veli daj sto pre da prodam sve sto se moze prodati,bolje da uzmem ja nego neko drugi...
Samo mi nije jasno zasto to kad su svi Bjekine marionete i sve pare njemu idu ko god da dodje za predsednika..
DJURICU NE DIRAJ MOREIRU BOLJE BI TI BILO,ZNAM DA CITAS,AKO NE ONDA CITA STANOJE PA NEK TI PRENESE !!!

zzz

pre 13 godina

Sramota!
Hoćete li imati bar toliko obraza da navijaćima i javnosti objasnite ZBOG ČEGA OVO RADITE???
(igor, 14. decembar 2010 13:10)
- Zbog PARA!!!
- Jasno se vidi zbog cega se odlaze PRIVATIZACIJA nasih "NAJTROFEJNIJIH" klubova!!! Upravo zbog toga... ...raznih menadzera i ostale mnogobrojne rodbine!!! Dok se svi, posteno ne ugrade, a onda ce se napokon izvrsiti privatizacija!

marko

pre 13 godina

Ova vest me je naterala da prvi put napisem neki komentar na bilo kom sajtu. Ukoliko se ispostavi da je tacno da Nastasic prelazi u Fiorentinu, i to za 2,5 miliona, bila bi to najveca sramota FK Partizan. Ne postoji ni jedno logicno objasnjenje zasto bi se to radilo u ovom trenutku. Poslovali su pozitivno, u bliskoj buducnosti bi sa Savicem cinio najperspektivniji par centralnih bekova u evropi i cena bi mu bila nekoliko puta veca. Svi pravi navijaci Partizana mole predsednika Djurica da izadje i objasni u cijem interesu on vodi klub. I njega i sve ljude koji vode Partizan treba da je sramota. Takodje i novinare koji prate FK Partizan, koji samo prenose vest i nemaju nimalo hrabrosti da je prokomentarisu i ukazu na nelogicnosti ovog transfera. Jedino se nadam da ce se oglasiti trener Stanojevic, jedina svetla tacka FK Partizan. U svakom slucaju, nemojte se cuditi kada na prolece budete imali jos manje publike. Jednog pravog navijaca ste izgubili, dok god ste vi u upravi.

Novica grobar-Skopje

pre 13 godina

Ne mogu, a da se ne javim. Dosta mi je pljuvaca koji nemaju pojma kako klubovi kao sto je nas Partizan opstaju. Pa ako ne prodaju igrace kako ce opstati, kad nema bogatih sponzora i bogatih vlasnika koji ce ulagati u klub. Jedan Ajax zivi na slican nacin iako ima daleko bogatijih sponzora. Da ne pricam i o Arsenalu, Totenhema, skoro svi Francuski klubovi i jos mnogoklubova po Evropi. Svi prodaju igrace zato sto ne mogu opstati. Barsa, Real Inter, Siti, Junajted, Chelzi imaju jake sponzore i bogate vlasnike, pa mogu da kupuju. Lako je Barsi kad od Katara uzme godisnje 30 miliona eura. Druga stvar je sto Partizan na toj poziciji ima kvalitetnih fudbalera. Stankovic, Savic, jos igra Krstajic. Stizu i fudbaleri iz Teleoptika, a stasavaju decaci iz mozda najtalentovanij genaracije juniora dosad koja melje i po Evropi (da ne govorim u Srbiji da imaju sve pobede u juniorskom prvenstvu). I sta je bolje? Drzati Nastasica na klupi, ne prodavati ga i cekati da propadne, kao sto su propali braca Marinkovici, Bosancic i da jos ne nabrajam puno mladih i talentovanih igraca. Pre nekoliko godina da nije otiso Babovic, i on bi se izgubio. Zato pluvaci, kada nemate pojma nemojte lupetati vise. Uprava radi super posao. NAPRED PARTIZAN

grobelar

pre 13 godina

Firenca nema odgovarajucu kintu za talentovanog ali i neafirmisanog igraca zanaci trgovalo se za MAX do 1,2 mil. eura cemu to nakon dobiti od ucesca u ligi samp.

čika velja

pre 13 godina

Za razliku od ovih internet znalaca, čestitam upravi kluba (ako uopšte imaju udela u ovome)
na "prodaji" još jednog potpuno anonimnog momka, za koga znaju samo vrsni novinari da je u pitanju novi Vidić. I malom Nastasiću i njegovim naj bližim, čestitam na hrabrosti da se otrgnu iz broda koji tone, a ime mu je srpski fudbal i da pokuša svoju sreću da traži na nekim lepšim i srećnijim meridijanima. Srećno momče!

Novica grobar-Skopje

pre 13 godina

Ne mogu, a da se ne javim. Dosta mi je pljuvaca koji nemaju pojma kako klubovi kao sto je nas Partizan opstaju. Pa ako ne prodaju igrace kako ce opstati, kad nema bogatih sponzora i bogatih vlasnika koji ce ulagati u klub. Jedan Ajax zivi na slican nacin iako ima daleko bogatijih sponzora. Da ne pricam i o Arsenalu, Totenhema, skoro svi Francuski klubovi i jos mnogoklubova po Evropi. Svi prodaju igrace zato sto ne mogu opstati. Barsa, Real Inter, Siti, Junajted, Chelzi imaju jake sponzore i bogate vlasnike, pa mogu da kupuju. Lako je Barsi kad od Katara uzme godisnje 30 miliona eura. Druga stvar je sto Partizan na toj poziciji ima kvalitetnih fudbalera. Stankovic, Savic, jos igra Krstajic. Stizu i fudbaleri iz Teleoptika, a stasavaju decaci iz mozda najtalentovanij genaracije juniora dosad koja melje i po Evropi (da ne govorim u Srbiji da imaju sve pobede u juniorskom prvenstvu). I sta je bolje? Drzati Nastasica na klupi, ne prodavati ga i cekati da propadne, kao sto su propali braca Marinkovici, Bosancic i da jos ne nabrajam puno mladih i talentovanih igraca. Pre nekoliko godina da nije otiso Babovic, i on bi se izgubio. Zato pluvaci, kada nemate pojma nemojte lupetati vise. Uprava radi super posao. NAPRED PARTIZAN

Zoran Todorovic

pre 13 godina

"slucaj Sujemani", "vezan je ugovorom 5 godina", "dolazi na pozajmicu u Partizan"...neka napise neko par reci o eventualnom transferu. Unapred zahvalan.

Peca

pre 13 godina

Đuriću, ovo je tvoja sramota. Poniženje za sve nas. Čak ni loši rezultati ne mogu da me iznerviraju kao prerani odlasci mladih igrača. Nastasiću i njegovim roditeljima želim dobro zdravlje, da nikada ne postigne bilo kakav uspeh a da zarađene pare potroši u kockarnicama. Mogli su da ga upišu i u pionire Fiorentine, pa tamo neka nauči da igra, da naši treneri ne gube vreme sa njim i posvećuju pažnju nekome ko nikad neće zaigrati u prvom timu Partizana.

Nikola

pre 13 godina

Da li postoji ikakva pravna mogucnost da se ovakve stvari sprece? Ocigledno je da klinci zele sto pre da rese svoju egzistenciju, pa makar kasnije i ne igrali i nisu zainteresovani da se dokazuju u nasim klubovima pre odlaska preko. Da li se u stipendijskim ugovorima moze dodati stavka prema kojom je obavezan potpis prvog profesionalnog ugovora na X godina sa klubom koji te je odgajio. Ovako, ulaze se u igrace, a ovi kad napune 18, beze preko i ne vracaju tu investiciju klubu...

navijac

pre 13 godina

Sta je vama ljudi, zasto pljujete po upravi!? Provereno znam da se uprava ovde nista nije pitala, vec alavi roditelji kojima je zinulo d... za pare! Nastasic u partizanu prima neku simbolicnu stipendiju od 300-400e mesecno, i cim je stigla ponuda Fiorentina gde bi on tamo primao po 20.000e mesecno, vise niesta nije moglo da ga zadrzi! Zato ne lupajte gluposti, mogli smo da ga zadrzimo na silu, ali sta ce nam takav igrac!

Strong

pre 13 godina

Smrt fudbala nastupila je sa stupanjem na snagu Bosmanovog pravila i potpunom potčinjavanju čitavog sportskog sveta diktatu korporacijskog kapitala manifestovanog kroz 15-20 najbogatijih klubova.Neverovatno je da milioni gledaju godinama iste timove (grupisane u finansijsko ekskluzivnom klubu LŠ) koji isisavaju putem čiste moći novca supstancu iz ostatka fudbalske zajednice i čine sve da ne dozvole bilo kakvu vrstu ograničavanja broja stranaca ili prihvatanja obaveze stvaranja igrača od najnižih kategorija u svom pogonu (ne mislim na Venger sistem janičarskog privodjenja 15-16 godišnjih dečaka sa kojima je već neko radio od na primer njihove 6-7 godine).Umesto da postoji raznovrsnost i veći broju ujednačenijih timova mi gledamo robotizovani fudbal u kojem se dešavaju eto i ove stvari da talentovana deca umesto da igraju, sede godinama na klupi samo da na nekoj drugoj strani ne bi slučajno ugrozili rezultat velikim i moćnim.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Ko je sledeći? FK Fiorentina još samo da uzme i crno-bele dresove! Mihajloviću preseli se malo u komšiluk, pa valjda i oni imaju nekog talenta u svojim redovima ili nećeš da razgolićuješ svoju zvezdu.
A što se tiče uprave- SRAMOTA!
Što se tiče mladog igrača, kao i njegovog starijeg brata Sulejmanija takođe treba da bude SRAMOTA. I vi ste deca Partizana?! SRAMOTA!!
A mislio sam da će biti nešto od Partizana, kad ono rasprodaja- zimsko sniženje, 50% popusta za igrače mlađe od 20 god, a 80% za starije od 20 god. SRAMOTA !!

Nenad Stojkovic

pre 13 godina

Zakon: Do 25 god igraci nesmeju u inostranstvo, pa cemo videti tek tada de ce nam biti liga. Zasto deca da napustaju svoju kucu sa ni jednim profesionalnim ugovorom i za koje pare ? Tole donesi zakon kao sto sam i naveo gore u tekstu i dobijas drugi mandat u FSS.

Dr Mo

pre 13 godina

Jadan i sraman potez uprave kluba.Nastasic je trebao biti zamena za Krleta kad zavrsi karijeru na kraju sezone,a ovako nista...Igrace ona rupa Stankovic pozadi

MakiPfc

pre 13 godina

Strasno i tuzno! Nema sta drugo da se kaze! Samo mu ne zelim sudbinu Nikole Gulana. A ako sad budu prodaki i Klea sa izgovorom da nema para, onda stvarno. . . . .

Pedja J7

pre 13 godina

Navijač sam Zvezde ali ovo je sramota za vaš klub.

A vi grobari umesto što se naslađujete Zvezdninim mukama, bolje prvo pogledajte svoju upravu, menadžere, igrače i sve ostalo...

Nema nikakve razlike. Oba kluba gledaju samo kako da rasprodaju sve što može i što pre, ko na stočnoj pijaci...

NAŠ FUDBAL JE PROPAO, NEMA SPASA!

Dexterijus

pre 13 godina

"Bravo" za Djurica i Upravu!!!
Ovako rade svi veliki Evropski klubovi, prodaju kad je jeftino i nikada nemaju za bolje, a onda dolaze u situaciju da kupuju po Ekvadoru..... Samo napred, glavom kroz zid!!!!

Partizan Sampion

pre 13 godina

Trebao je da ostane barem do 20 godine sramota je da je otisao a da maltene nije ni jednu utakmicu odigrao a i da je ostao sigurno bi bio jos bolji igrac i Partizan bi vise para dobio za njega.

zoran

pre 13 godina

Sada, neka mi neko kaze kako je Partizan (to isto vazi i za Zvezdu) ozbiljan klub..!!!

Skup amatera koji gledaju da se obogate na rachun posla koji obavaljaju u ova dva kluba.
Ljudi bez vizije, ideje i zelje za nechim visim.

Milos

pre 13 godina

Ja naprosto ne mogu ovo da shvatim. Pa zasto tako olako prodajemo svoje mlade talente?? Inkasirali smo skoro 10 mil.e od LS, govorimo kako cemo da se pojacavamo, kako cemo uzeti ponovo titulu, kako cemo spremnije docekati sledecu sezonu i sledeci ciklus kvalifikacija za LS, a ovamo rasprodajemo najbolje???
Kome vi pricate bajke??? Jednoj Fiorentini je ovaj mali dobar, a nama ne treba iako pravimo tim za buducnost!?!? Kome vi pricate bajke gospodo iz uprave???

Marko

pre 13 godina

A govorili su da ga nece prodati.... Jbt... A sto je najgore ovi iz Fiorentine su javljali da ce ga SIGURNO dovesti...

Pff.. Prodali bi i rodjenog tatu...

zzz

pre 13 godina

Sramota!
Hoćete li imati bar toliko obraza da navijaćima i javnosti objasnite ZBOG ČEGA OVO RADITE???
(igor, 14. decembar 2010 13:10)
- Zbog PARA!!!
- Jasno se vidi zbog cega se odlaze PRIVATIZACIJA nasih "NAJTROFEJNIJIH" klubova!!! Upravo zbog toga... ...raznih menadzera i ostale mnogobrojne rodbine!!! Dok se svi, posteno ne ugrade, a onda ce se napokon izvrsiti privatizacija!

Doktor

pre 13 godina

Kao prvo-da priupitam sve komentatore.Da li je IKO od vas gledao Nastasića?Celu su priču naduvali mediji i ,bez potrebe,podigli prašinu.Shvatite da vi naprosto NEMATE NAČINA da maloletnog igrača zadržite u klubu.Lično znam da su,recimo,Sulejmanijevi roditelji čvrsto zacrtali da će on ići u inostranstvo,već kada je imao 14 godina.Jedini,koji je stvarno pokazao ODANOST Partizanu i pravo kućno vaspitanje, bio je Jovetić, koji je produžio ugovor iako to nije morao.Dakle,uz svo poštovanje,pre svega mojih Grobara,bespredmetne su vaše primedbe zašto nije uzeta mnogo veća cifra.
Što se Nastasićevih fudbalskih kvaliteta tiče,ne smatram sebe kompetentnim da o tome sudim ,ali ću ukazati na dve činjenice.
Prvo-smatram da bi jedan SUPERTALENAT morao da u jednom Teleoptiku barem bude nezamenljiv,ako ne i dominantan.
Drugo-u svom intervjuu italijanskim medijima naš Ivan Tomić je rekao zanimljivu stvar:"..mana Nastasića je nedostatak agresivnosti..".Znate,znanje i iskustvo se stiču ali OŠTRINU ili imaš ili nemaš.Ja lično ne mogu da se setim NIJEDNOG velikog štopera koji tu osobinu nije posedovao.

Svetozar

pre 13 godina

Ha ha ha ha....Evo nam evropske buducnosti kako rece krojac. Sad smo finansiski stabilni a i dalje prodajemo decu ali vala i maglu onima koji hoce da veruju. A vi navijaci i dalje se lozite da nova uprava hoce da napravi "evropski" Partizan. Celo ucesce u Ligi Sampiona je bilo buvlja pijaca kako bi se prodali Petrovic, Tomic i Jovanovic, a sto ce reci da smo sve tekme igrali sa bar 2 igraca manje a ponekad i sa tri.Briga njih za Partizan vazno je prodati meso.I sto je najcrnje to je i razumljivo kada se uzmu u obzir menadzeri i potreba uprave da malo trpka sebi u dzepove, samo ja za takav pilicarski klub vise ne mogu da navijam.
Pozdrav grobarima a vala i cigama jer i njihovi iz Uprave nisu wunderkindi za dzabe.

Zoran

pre 13 godina

Kao i 2003, rasprodaja najboljih i najtalentovanijih posle Lige Sampiona. S tim da je kvalitetne igrace sve teze napraviti u ovoj oskludici, tako da cemo sledece ucesce cekati 20 godina.

....

pre 13 godina

Mislim, više stvarno ne vredi ni pisati... Ovo postaje toliko retardirano!!!!!!!!! PA ZAŠTO MORATE DA PRODATE MLADE IGRAČE, AKO VEĆ IMATE 10 MILIONA OD OVIH DRUGIH..!!!!!!???????? Kao što rekoh ne vredi više se nervirati....

Šaca

pre 13 godina

Sram vas bilo i vi prićate o novom stadionu, novom Partizanu, Ligi Šampiona, talentima itd., pa ćete sledeće godine opet u Ekvador po talentovane fudbalere. ZBOGOM i nikad više.

Mihailo

pre 13 godina

Zalosno je sto ovako mlade talente pustamo u evropu...Njima ce se ovaj transfer u petostruciti.Ne valja to sto tako mlad igrac zeli odmah u bolji klub zbog novca,a svi kao od detinstva sanjaju Zvezvdu ili Partizan,a onda ne zabeleze ni jedan nastup za prvi tim,i odlete za parama...mada i uprava snosi odgovornost za ovo...treba zabraniti transfere u inostranstvo bar igracima do 21 god...

ljudozder

pre 13 godina

iako podrzajem upravu i zadovoljan sam i LS i prvim mjestom... ovo je ipak tuzno i stravicno. Pa zar mora bas svaka, svaka svaka ponuda da se prihvati??? razocaran sam

PFC Zemun

pre 13 godina

Ovo je gore nego da su prodali Klea. Posle govore kako nema kvalitetnih igraca u nasoj ligi, ako se vec uvedi ogranicene broja stranaca onda mladjima od 24 treba zabraniti da odlaze u inistranstvo...

Grobar-Srbija

pre 13 godina

pa sta su cekali do sada, trebali su da ga prodaju dok je imao 15 godina...
dokle god se ovako radi nema nista od nase lige, posle se cudimo zasto ne ostvarujemo malo zapazenije rezultate u evropi...

Aleksa

pre 13 godina

E pa ovo je preslo svaku meru,dokle vise da odlaze mladi igraci?! Ako je istina sto kazu za ovog momka zasto je bio problem da se saceka dve,tri godine da zaigra za prvi tim ,da se razvije jos kao igrac i onda da se uzmu mnogo ozbiljnije pare... Du**e biste rodjeno prodali za pare!!!

aca

pre 13 godina

Sramota! Vise mi je muka od ovakvih stvari! Novi Vidic kazu... a mi ga se tako lako odreknemo. Alo bre, zaradili ste od LS, uzecete 10m od prodaje igraca, imate od cega da zivite. Cemu ovo!?

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

I njega smo morali da prodamo je li djuricu? Bice da nismo igrali Evropu ove godine,nema se za osnovne troskove pa prodajemo takvog talenta za sicu,a sledeci je Savic...bravo,svaka cast.s ovakvom upravom i dogodine nula u LS

cartmanx

pre 13 godina

Snajderu svaka ti cast,prodajes natalentovanije dete u zemlji.....
Kako bih voleo da FSS donese zakon da mladji bar od 23-24.godine,ne mogu u inostranstvo,ali to se ne moze ocekivati u eri kada su igraci postali belo roblje,vlasnistvo menadzera koji su mocniji od saveza a ni savezu ovo nista ne smeta ,cak naprotiv!

Pukovac

pre 13 godina

Srami se upravo. Jedina dobra stvar je sto Nastasic ide kod naseg trenera, imace za saigrace Partizanovu decu, koji su kao i on prerano otisli u inostranstvo. Ne znam sta se desava, ali mislim da ima dosta istine u tome da roditelji i menadzeri teraju talentovanu decu iz nase zemlje i klubova.

staRadisUkornu...

pre 13 godina

Otisli Boya i Nastasic, gotovo sigurno Petrovic, Cleo, Jovanovic, mozda Davidov i Bogunovic...Na kraju sezone sigurno Moreira i Krstajic, vracaju se Stojkovic, Stevanovic, Smiljanic... Bice zasigurno oko 15 igraca promenjeno u jednoj sezoni...

AlCapone

pre 13 godina

U porodilistu sam video predstavnike Lazia, potpisali pet ugovora, sutra dolaze iz Intera.

Koliko puta citam na stranicama sporta "super talentirani mladic" otisao u neki veliki klub a onda nikad vise ne cujem ni rec o tom igracu.

crnobeli delija

pre 13 godina

nemoguce je zabraniti rasprodaju dece, ali bih voleo da se uvede neko pravilo, da nakon ovakvih transfera, direktor kluba i trener stanu pred novinare i obrazloze jedan ovakav potez?

slusaj mali

pre 13 godina

Uplasio se Djura za fotelju,pa ko veli daj sto pre da prodam sve sto se moze prodati,bolje da uzmem ja nego neko drugi...
Samo mi nije jasno zasto to kad su svi Bjekine marionete i sve pare njemu idu ko god da dodje za predsednika..
DJURICU NE DIRAJ MOREIRU BOLJE BI TI BILO,ZNAM DA CITAS,AKO NE ONDA CITA STANOJE PA NEK TI PRENESE !!!

Djomla

pre 13 godina

Haha klaaasika, tuuuga brate, tuuuga sta rade.. ali ko nas sisa.. mi smo samo tamo neki verni navijaci partizana..
A pazi foru, ovih dana vesti, kako su u plusu, klub je stabilan celu 2011, pare od LS, pa bice od Race kad ode, pa Cleo...To je bre brat bratu bar 15 mil. i oni daju ovo dete brate, za neke smesne pare..Zasto , zastoo, kad imate pare sada..Znaci vise mi nije zao te dece i politike sto tako radi gospoda iz uprave, vise mi je jadno bre da gledam to i stalno ista prica...Moreiru bre zezaju zbog 400 000, za ugovor..a samo se zgrcu pare od prodaje..pa gde idu te pare, gde...koliko to ima dzepova koji se trebaju napuniti.. UZAS!!

grobelar

pre 13 godina

Firenca nema odgovarajucu kintu za talentovanog ali i neafirmisanog igraca zanaci trgovalo se za MAX do 1,2 mil. eura cemu to nakon dobiti od ucesca u ligi samp.

marko

pre 13 godina

Ova vest me je naterala da prvi put napisem neki komentar na bilo kom sajtu. Ukoliko se ispostavi da je tacno da Nastasic prelazi u Fiorentinu, i to za 2,5 miliona, bila bi to najveca sramota FK Partizan. Ne postoji ni jedno logicno objasnjenje zasto bi se to radilo u ovom trenutku. Poslovali su pozitivno, u bliskoj buducnosti bi sa Savicem cinio najperspektivniji par centralnih bekova u evropi i cena bi mu bila nekoliko puta veca. Svi pravi navijaci Partizana mole predsednika Djurica da izadje i objasni u cijem interesu on vodi klub. I njega i sve ljude koji vode Partizan treba da je sramota. Takodje i novinare koji prate FK Partizan, koji samo prenose vest i nemaju nimalo hrabrosti da je prokomentarisu i ukazu na nelogicnosti ovog transfera. Jedino se nadam da ce se oglasiti trener Stanojevic, jedina svetla tacka FK Partizan. U svakom slucaju, nemojte se cuditi kada na prolece budete imali jos manje publike. Jednog pravog navijaca ste izgubili, dok god ste vi u upravi.