Fudbal 46

Četvrtak, 30.09.2010.

12:31

Zaneti: "Jedan je Stanković Dejan"

Legenda i kapiten Intera Havijer Zaneti rekao je u intervjuu za ’Pres’ da je kapiten Srbije Dejan Stanković jedna od najboljih osoba koje je ikada upoznao.

Zaneti: "Jedan je Stankoviæ Dejan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 13 godina

@joo za tvoju informaciju Deki otkad igra u Italiji ima 20 osvojenih trofeja( 6 titula, 5 kupova, 6 superkupova Italije, Kup pobednika kupova, Superkup Evrope i LS ) , plus 4 titule u Srbiji..Ko ono bese Maldini? :))

Red Star Nis

pre 13 godina

I ja sam Zvezdas ceo zivot, stavise Ciganin sam a ne Delija, ali za razliku od tebe mene su moji slali u skolu redovno da idem a ti izgleda ni one razrede gde se uci gramatika i pravopis nisi zavrsio.

dario

pre 13 godina

koliko ja volim zvezdu i nemoram da dokazem ali znam da sam od onih retkih navijaca kojih uopste ima u ovom svetu i svi znamo da kod nas ima kvazi zvezdasa ili partizanovaca itd. kao i srba glume nesto da su ali nisu niko i nista ....trebaju svi to jedanput da shvate ,a kada pitas nekog Grobara koji im najbolji igrac bijo zadnjih 25 godina vecina ih neznaju, e to su ti kvazi navijaci a ja sam mnogo takvih grobara sretavo koji nisu znali pogotovo ova mladza generacija samo znaju za nja nja nja ...recicu kao zvezdas
pravi jer respektujem svog protivnika uvek jedino sto su grobari u tim 25 godina imali su bili Dragan Mance i pedza mijatovic za respekt a za poseban respekt mi je bio dragan mance vecna mu slava sve ostalo bilo trula nula
to da shvatite grobari jedanput i zauvek a za svoju voljenu zvezdu netrebam se trositi u recima zna se koji su majstorije sve bili iz zvezdine skole netreba nam pametnjakovici i medije iz srbije dovoljno da svet govori i oceni cija srpska skola fudbala najbolja a pogotovo ciji su navijaci najburnji i najglasni u svetu dovoljno da se pogleda nemacki sajt transfermarkt sta govori o delijama i ja sam licno ponosan zato na zvezdu i njeznu decu a jedno je dete i deki stankovic majstore pravi si sportsmen svaka ti cast kao coveku i kao sportistu............
samo za onu akciju za milojevica gotivim te Legendo!!!
tako i treba mi zvezdasi moramo svakom zvezdasu pomoci kada je u nevolji jer je to jedini ispravni kodeks delija sve ostalo su gluposti.......

Kum

pre 13 godina

Svi ga u velikom stilu hvale kao čoveka i osobu, ali pošto ga ne znam lično ne želim u to da zalazim, a što se sportskog dostignuća, karijere i pokazanog tiče ima SVAKO od vas da ustane kad pomene njegovo ime. Isto važi i za Jugovića, Savićevića, Mihajlovića, Mijatovića, Vidića i Piksija. Spominjanje nekih mizernih igrača u istoj rečenici ili temi sa gore navedenima se treba strogo kažnjavati.

koji kompleks od komentara...

pre 13 godina

"nemam vise zivaca da kucam o Glodarima"-napisano posle 156 redova... Biševac-kapiten Valensijena!!! Ma idi...

Nikola

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu ceo zivot,navijam za Inter vec vise od 20 godina. Srecan sam sto su deo 2 moja najdraza kluba Miha i Deki! Veliki ljudi! Nema tu veze da li je neko grobar ili delija. Ovakvim ljudskim velicinama se mora skinuti kapa!

Danilo

pre 13 godina

Hahah,neko ima Dejana Stankovica,Nemanju Vidica,a neko ima Sasu Ilica i Antonia Rukavina,toliko o Partizanovim kapitenima,koji su se navodno proslavili u inostranstvu,igrajuci za Minhen 1860 i Austrijski Salcburg.Ta cuvena Partizanova skola nije izbacila ni jednog velikog igraca koji ce postati Svetska zvezda,kao sto su Stankovic i Vidic.Jedino se Jovetic dokazao da vredi,ali on nije Srbin tako da nam to i nije od neke koristi.Pogledajte gde igraju njihovi najbolji igraci u zadnjih 10 godina,Simon Vukcevic(greje klupu u Sportingu),Nikola Gulan(On je zalutao igrao je za Empoli 2 Italijanska liga),Antonio Rukavina(Vecno u Cvajti),Sasa Ilic(tribine u Salcburgu),Mateja Kezman(tribine u PSG),Miroslav Radovic(Poljska liga Legija,Obiora Odita(Javor),Diara(Navodno ga je trazio Deportivo a zavrsio je u UAE),Nikola Grubjesic(To ni Bjeka nije mogao da objasni,rekao je da je negde u Rusiji),braca Marinkovic(takozvane najvece nade Srpskog fudbala,jedan je u Smederevu,a gdje je drugi..??),Milos Bosancic(Liberec Ceska,klupa),Ivica Iliev(Najveci klub mu je bio Italijanska Mesina,gde se nije naigrao,pa je srecu trazio po Izraelu i nije je pronasao...),Andrija Delibasic,Srdjan Radonjic(To su vec fenomeni,ovom drugom se ne moze uci u trag,dok Delibasic igra u 2 Spanskoj ligi,Rajo Valjekano)Borko Veselinovic(Koreja..:),Ivica Kralj(Cetvrti golman u Psv,pa je bio malo u Radnickom iz Kragujevca,i na kraju Patlizdan),Djorde Pantic(Debrecin,ne bi nikad zaigrao da nije Poleksic dobio zabranu),Bojan Brnovic(Gde je taj covek,burazer mu igra u Buducnosti...),Milivoje Cirkovic(Niko nije hteo da ga kupi jer mu je inteligencija ispod nule),Nikola Malbas(Svojevremeno nnajbolji bek lige,srecu trazio po Kini),Goran Trobok(Taj se tek proslavio),Branimir Bajic(????),da ne spominjemo Pjer Boju,Djordja Lazica,Milan Lola Smiljanic(3 utakmice za Espanjol),Mladen Bozovic(Videoton),Zvonimir Vukic (???),nemam vise zivaca da kucam o Glodarima.Jedno svaka cast Danku Lazovicu,koga njegovi navijaci neajvise pljuju,i donekle Bambiju Tosicu,mada da je bio klasa zadrzo bi ga Fergi.Pored Zvezdinih igraca samo cu staviti imena klubova,ne treba objasnjavati,Dejan Stankovic(Inter),Nemanja Vidic(Mancester),Nikola Zigic(Birmingen,Valensija,Santander),Nenad Milijas(Vulverhempton),Marko Pantelic(Herta,Ajaks,Olimpijakos),Bosko Jankovic(Majorka,Palermo,Djenova),Lukovic(Udineze,Zenit),Basta(Lece,Udineze),Bisevac(kapiten Valensijena),Nenad Kovacevic(Lens),Dragan Mladenovic(Rendzers,Sosijedad),Milivoje Vitakic(Lil,Grenobl),Milenko Acimovic(Totenhem,Lil),Goran Bunjevcevic(Totenhem),Goran Drulic(Saragosa)Branko Boskovic(PSG),imao ih jos puno ali dosta je ovo,uostalome neko se hvali Mihom,a neko Cakarom..:))

jooo

pre 13 godina

ciganDOgroba ovako.ako mislis najtrofejniji po sludetima onda mu maldini bezi za 2 skudeta jer ima 7 .i nemoze ga stici ove sezone osim ako neosvoi 2 skudeta za god,a nece nijedan. kao drugo,ako mislis ukupan broj trofeja onda maldini sam ima skoro koliko inter ukupno. maldini ima 7 skudeta,5 LS, 3 super kupa evrope, 3 titule svetskog klubskog prvaka i 2 kupa italije. pa kad to saberes izlazi 20 trofeja maldinija nasuprot 7 tofeja stankovica. a od aktivnih igraca sedorf ima vise trofeja od stankovica.

Dajte ljudi, MOLIM VAS, vratite nam ono što je oduvek bilo naše!

pre 13 godina

Kako su dobri ovi beli dresovi Intera!

MOLIM upravu Zvezde da vrati belu, legendarnu, gostujuću opremu!

Sve belo, samo brojevi veliki, crveni i sa prepozntljivimm fontom kojeg smo oduvek nosili na toj garnituri!

milos

pre 13 godina

Sve si objasnio.
Neko se ponosi Sasom Ilicem i Matejom Kezmanom, a neko Nemanjom Vidicem i Dejanom Stankovicem. Neko se ponosi titulom prvaka evrope, a neko ulaskom u grupnu fazu. Ne moras nam vise nista reci. Sve si nam rekao. Ha, ha. Jer ti si samo...ostatak znate
(RS forever, 30. septembar 2010 15:25)

Neko se ponosi grupnom fazom lige sampiona 2010. godine

a neko titulom pre 20 godina.


neko se ponosi sasom ilicem koji igra u prvoj postavi partizana.

a neko dejanom stankovicem koji je igrao u prvoj postavi zvezde pre... pa recimo da nisam siguran da si ti tada bio rodjen.

vidic je nesto skorije, ali i on je nakupio vec dosta godine van zvezde.

neko je bio najveci, neko jeste najveci...

ciganDOgroba

pre 13 godina

DEjan Stankovic najtrofejniji aktivni klubski igrac serie A,a od penzionisanih mu Maldini bezi za dva trofeja sto ce Deki stici vec ove sezone (ima ugovor do 2014).
Deki ima vise klubskih trofeja nego 11 startnih fudbalera 18 reprenzetacija iz top 20 fifine liste.
Srbija to mora postovati!

Zee

pre 13 godina

Ma sve je to super sto kaze zaneti! On mozda i jeste dobar covek i mozda igra dobro za Inter ali da je za nasu repku i da jos bude kapiten...to NIKAKO!!!
Gledao sam Dekija vise puta uzivo za repku...levo smetalo, ne zna 'di tera!

One night in May

pre 13 godina

Dejan Stanković je stvarno jedinstven. Jedna takva fudbalska neznalica, a toliko hvaljen i još kapiten reprezentacije.
Zemljo otvori se!
(Jedan, 30. septembar 2010 15:59)

Samo jos to da objasnis Zanetiju, Murinju i Benitesu, koji svi tvrde suprotno. Doduse, za razliku od tebe, ocigledno, pomenuta trojica se nikada nisu bavila fudbala niti bilo sta osvojili.

Tvoje ime je, sa druge strane, u svetu fudbala veoma prepoznatljivo, uzivas visoku reputaciju, te je stoga svaki tvoj sud izuzetno vazan...

Ma kakav ILIC

pre 13 godina

"jedan je ILIC kapiten!!!!
(grobar_konjarnik, 30. septembar 2010 14:40)"

Čija je mjerodavnija..... Zanetijeva ili "grobara_konjarnika".
Nevjerovatno.....

koskeCZV

pre 13 godina

Nije istina! kum mi se zove Dejan Stankovic:)
(CCC, 30. septembar 2010 13:07)

I moj kum se zove Dejan Stanković.

Pozdrav iz Atine
(Marko Pantelić, 30. septembar 2010 13:56)


hahahahha, kakvi kraljevi! :DDDD

RS forever

pre 13 godina

jedan je ILIC kapiten!!!!
(grobar_konjarnik, 30. septembar 2010 14:40)

Sve si objasnio.
Neko se ponosi Sasom Ilicem i Matejom Kezmanom, a neko Nemanjom Vidicem i Dejanom Stankovicem. Neko se ponosi titulom prvaka evrope, a neko ulaskom u grupnu fazu. Ne moras nam vise nista reci. Sve si nam rekao. Ha, ha. Jer ti si samo...ostatak znate

Maus

pre 13 godina

Deki je velika ljudska velicina, svaki trener i fudbaler moze samo da pozeli takvog kapitena i saigraca. Malo malo, iskrsne spontano neka prica o Dekijevoj velikoj humanosti. U skorije vreme mi pada na pamet njegova podrska i pomoc u svakom obliku Zvonku Milojevicu i ono sto je uradio za Vilotu, kad je trebalo obezbediti njegovo lecenje u Italiji.

dijaspora.srpska

pre 13 godina

e moj havijer... nije to nista novo, da se ljudi kao deki, vida, nole, ana, sapic, udovicic, teo, braca grbic, divac, sale... vise postuju u inostranstvu nego u rodjenoj drzavi... to je ljubomora a sta je strasnije, svi se dele na crveno ili crne... sto se tice dekija, vec ziva legenda, sta je taj momak sve prosao, secam se ..97/98 i kajzerslauterna... tad je ponikla tvoja zvezda!!! nisam siguran, ali mislim da je deki najtrofejniji fudbaler srbije ikada, mozda jugovic da mu parira, ali tek o njemu niko ne prica... bravo "kapetane"... ne brini za buducnost, dolaze milijasi, petrovici, kukala nam majka!

cz-pro

pre 13 godina

Lepe reci LEGENDE svetskog fudbala..Naravno verujem da ce odmah biti docekane na noz od momaka za koje ni rodjena majka ovo nebi rekla ali dobro sad,oni znaju bolje,zar ne ?

Marko Pantelić

pre 13 godina

Nije istina! kum mi se zove Dejan Stankovic:)
(CCC, 30. septembar 2010 13:07)

I moj kum se zove Dejan Stanković.

Pozdrav iz Atine

žalosno

pre 13 godina

Kada se samo setim raznih komentara kvazi stručnjaka i na ovom sajtu...
Ali to je sudbina najvećih, u svetu priznat mnogo više nego u Srbiji.

milos

pre 13 godina

od sada navijam protiv svih klubova gde igraju nasi igraci (manchester, juve, liverpool, inter, itd). Sto gori rezultat ti klubovi postignu, to ce bolje nasi igraci igrati u reprezentaciji, jer ce onda morati da igraju 100% da bi se dokazali celom svetu. Ovako pokazu sve sto znaju za svoj klub, i onda kada dodje vreme da igraju za svoju zemlju igraju kao babe.

dijaspora.srpska

pre 13 godina

e moj havijer... nije to nista novo, da se ljudi kao deki, vida, nole, ana, sapic, udovicic, teo, braca grbic, divac, sale... vise postuju u inostranstvu nego u rodjenoj drzavi... to je ljubomora a sta je strasnije, svi se dele na crveno ili crne... sto se tice dekija, vec ziva legenda, sta je taj momak sve prosao, secam se ..97/98 i kajzerslauterna... tad je ponikla tvoja zvezda!!! nisam siguran, ali mislim da je deki najtrofejniji fudbaler srbije ikada, mozda jugovic da mu parira, ali tek o njemu niko ne prica... bravo "kapetane"... ne brini za buducnost, dolaze milijasi, petrovici, kukala nam majka!

cz-pro

pre 13 godina

Lepe reci LEGENDE svetskog fudbala..Naravno verujem da ce odmah biti docekane na noz od momaka za koje ni rodjena majka ovo nebi rekla ali dobro sad,oni znaju bolje,zar ne ?

Marko Pantelić

pre 13 godina

Nije istina! kum mi se zove Dejan Stankovic:)
(CCC, 30. septembar 2010 13:07)

I moj kum se zove Dejan Stanković.

Pozdrav iz Atine

One night in May

pre 13 godina

Dejan Stanković je stvarno jedinstven. Jedna takva fudbalska neznalica, a toliko hvaljen i još kapiten reprezentacije.
Zemljo otvori se!
(Jedan, 30. septembar 2010 15:59)

Samo jos to da objasnis Zanetiju, Murinju i Benitesu, koji svi tvrde suprotno. Doduse, za razliku od tebe, ocigledno, pomenuta trojica se nikada nisu bavila fudbala niti bilo sta osvojili.

Tvoje ime je, sa druge strane, u svetu fudbala veoma prepoznatljivo, uzivas visoku reputaciju, te je stoga svaki tvoj sud izuzetno vazan...

RS forever

pre 13 godina

jedan je ILIC kapiten!!!!
(grobar_konjarnik, 30. septembar 2010 14:40)

Sve si objasnio.
Neko se ponosi Sasom Ilicem i Matejom Kezmanom, a neko Nemanjom Vidicem i Dejanom Stankovicem. Neko se ponosi titulom prvaka evrope, a neko ulaskom u grupnu fazu. Ne moras nam vise nista reci. Sve si nam rekao. Ha, ha. Jer ti si samo...ostatak znate

ciganDOgroba

pre 13 godina

DEjan Stankovic najtrofejniji aktivni klubski igrac serie A,a od penzionisanih mu Maldini bezi za dva trofeja sto ce Deki stici vec ove sezone (ima ugovor do 2014).
Deki ima vise klubskih trofeja nego 11 startnih fudbalera 18 reprenzetacija iz top 20 fifine liste.
Srbija to mora postovati!

žalosno

pre 13 godina

Kada se samo setim raznih komentara kvazi stručnjaka i na ovom sajtu...
Ali to je sudbina najvećih, u svetu priznat mnogo više nego u Srbiji.

Maus

pre 13 godina

Deki je velika ljudska velicina, svaki trener i fudbaler moze samo da pozeli takvog kapitena i saigraca. Malo malo, iskrsne spontano neka prica o Dekijevoj velikoj humanosti. U skorije vreme mi pada na pamet njegova podrska i pomoc u svakom obliku Zvonku Milojevicu i ono sto je uradio za Vilotu, kad je trebalo obezbediti njegovo lecenje u Italiji.

koskeCZV

pre 13 godina

Nije istina! kum mi se zove Dejan Stankovic:)
(CCC, 30. septembar 2010 13:07)

I moj kum se zove Dejan Stanković.

Pozdrav iz Atine
(Marko Pantelić, 30. septembar 2010 13:56)


hahahahha, kakvi kraljevi! :DDDD

Ma kakav ILIC

pre 13 godina

"jedan je ILIC kapiten!!!!
(grobar_konjarnik, 30. septembar 2010 14:40)"

Čija je mjerodavnija..... Zanetijeva ili "grobara_konjarnika".
Nevjerovatno.....

milos

pre 13 godina

od sada navijam protiv svih klubova gde igraju nasi igraci (manchester, juve, liverpool, inter, itd). Sto gori rezultat ti klubovi postignu, to ce bolje nasi igraci igrati u reprezentaciji, jer ce onda morati da igraju 100% da bi se dokazali celom svetu. Ovako pokazu sve sto znaju za svoj klub, i onda kada dodje vreme da igraju za svoju zemlju igraju kao babe.

Danilo

pre 13 godina

Hahah,neko ima Dejana Stankovica,Nemanju Vidica,a neko ima Sasu Ilica i Antonia Rukavina,toliko o Partizanovim kapitenima,koji su se navodno proslavili u inostranstvu,igrajuci za Minhen 1860 i Austrijski Salcburg.Ta cuvena Partizanova skola nije izbacila ni jednog velikog igraca koji ce postati Svetska zvezda,kao sto su Stankovic i Vidic.Jedino se Jovetic dokazao da vredi,ali on nije Srbin tako da nam to i nije od neke koristi.Pogledajte gde igraju njihovi najbolji igraci u zadnjih 10 godina,Simon Vukcevic(greje klupu u Sportingu),Nikola Gulan(On je zalutao igrao je za Empoli 2 Italijanska liga),Antonio Rukavina(Vecno u Cvajti),Sasa Ilic(tribine u Salcburgu),Mateja Kezman(tribine u PSG),Miroslav Radovic(Poljska liga Legija,Obiora Odita(Javor),Diara(Navodno ga je trazio Deportivo a zavrsio je u UAE),Nikola Grubjesic(To ni Bjeka nije mogao da objasni,rekao je da je negde u Rusiji),braca Marinkovic(takozvane najvece nade Srpskog fudbala,jedan je u Smederevu,a gdje je drugi..??),Milos Bosancic(Liberec Ceska,klupa),Ivica Iliev(Najveci klub mu je bio Italijanska Mesina,gde se nije naigrao,pa je srecu trazio po Izraelu i nije je pronasao...),Andrija Delibasic,Srdjan Radonjic(To su vec fenomeni,ovom drugom se ne moze uci u trag,dok Delibasic igra u 2 Spanskoj ligi,Rajo Valjekano)Borko Veselinovic(Koreja..:),Ivica Kralj(Cetvrti golman u Psv,pa je bio malo u Radnickom iz Kragujevca,i na kraju Patlizdan),Djorde Pantic(Debrecin,ne bi nikad zaigrao da nije Poleksic dobio zabranu),Bojan Brnovic(Gde je taj covek,burazer mu igra u Buducnosti...),Milivoje Cirkovic(Niko nije hteo da ga kupi jer mu je inteligencija ispod nule),Nikola Malbas(Svojevremeno nnajbolji bek lige,srecu trazio po Kini),Goran Trobok(Taj se tek proslavio),Branimir Bajic(????),da ne spominjemo Pjer Boju,Djordja Lazica,Milan Lola Smiljanic(3 utakmice za Espanjol),Mladen Bozovic(Videoton),Zvonimir Vukic (???),nemam vise zivaca da kucam o Glodarima.Jedno svaka cast Danku Lazovicu,koga njegovi navijaci neajvise pljuju,i donekle Bambiju Tosicu,mada da je bio klasa zadrzo bi ga Fergi.Pored Zvezdinih igraca samo cu staviti imena klubova,ne treba objasnjavati,Dejan Stankovic(Inter),Nemanja Vidic(Mancester),Nikola Zigic(Birmingen,Valensija,Santander),Nenad Milijas(Vulverhempton),Marko Pantelic(Herta,Ajaks,Olimpijakos),Bosko Jankovic(Majorka,Palermo,Djenova),Lukovic(Udineze,Zenit),Basta(Lece,Udineze),Bisevac(kapiten Valensijena),Nenad Kovacevic(Lens),Dragan Mladenovic(Rendzers,Sosijedad),Milivoje Vitakic(Lil,Grenobl),Milenko Acimovic(Totenhem,Lil),Goran Bunjevcevic(Totenhem),Goran Drulic(Saragosa)Branko Boskovic(PSG),imao ih jos puno ali dosta je ovo,uostalome neko se hvali Mihom,a neko Cakarom..:))

Dajte ljudi, MOLIM VAS, vratite nam ono što je oduvek bilo naše!

pre 13 godina

Kako su dobri ovi beli dresovi Intera!

MOLIM upravu Zvezde da vrati belu, legendarnu, gostujuću opremu!

Sve belo, samo brojevi veliki, crveni i sa prepozntljivimm fontom kojeg smo oduvek nosili na toj garnituri!

Kum

pre 13 godina

Svi ga u velikom stilu hvale kao čoveka i osobu, ali pošto ga ne znam lično ne želim u to da zalazim, a što se sportskog dostignuća, karijere i pokazanog tiče ima SVAKO od vas da ustane kad pomene njegovo ime. Isto važi i za Jugovića, Savićevića, Mihajlovića, Mijatovića, Vidića i Piksija. Spominjanje nekih mizernih igrača u istoj rečenici ili temi sa gore navedenima se treba strogo kažnjavati.

milos

pre 13 godina

Sve si objasnio.
Neko se ponosi Sasom Ilicem i Matejom Kezmanom, a neko Nemanjom Vidicem i Dejanom Stankovicem. Neko se ponosi titulom prvaka evrope, a neko ulaskom u grupnu fazu. Ne moras nam vise nista reci. Sve si nam rekao. Ha, ha. Jer ti si samo...ostatak znate
(RS forever, 30. septembar 2010 15:25)

Neko se ponosi grupnom fazom lige sampiona 2010. godine

a neko titulom pre 20 godina.


neko se ponosi sasom ilicem koji igra u prvoj postavi partizana.

a neko dejanom stankovicem koji je igrao u prvoj postavi zvezde pre... pa recimo da nisam siguran da si ti tada bio rodjen.

vidic je nesto skorije, ali i on je nakupio vec dosta godine van zvezde.

neko je bio najveci, neko jeste najveci...

Nikola

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu ceo zivot,navijam za Inter vec vise od 20 godina. Srecan sam sto su deo 2 moja najdraza kluba Miha i Deki! Veliki ljudi! Nema tu veze da li je neko grobar ili delija. Ovakvim ljudskim velicinama se mora skinuti kapa!

Zee

pre 13 godina

Ma sve je to super sto kaze zaneti! On mozda i jeste dobar covek i mozda igra dobro za Inter ali da je za nasu repku i da jos bude kapiten...to NIKAKO!!!
Gledao sam Dekija vise puta uzivo za repku...levo smetalo, ne zna 'di tera!

jooo

pre 13 godina

ciganDOgroba ovako.ako mislis najtrofejniji po sludetima onda mu maldini bezi za 2 skudeta jer ima 7 .i nemoze ga stici ove sezone osim ako neosvoi 2 skudeta za god,a nece nijedan. kao drugo,ako mislis ukupan broj trofeja onda maldini sam ima skoro koliko inter ukupno. maldini ima 7 skudeta,5 LS, 3 super kupa evrope, 3 titule svetskog klubskog prvaka i 2 kupa italije. pa kad to saberes izlazi 20 trofeja maldinija nasuprot 7 tofeja stankovica. a od aktivnih igraca sedorf ima vise trofeja od stankovica.

dario

pre 13 godina

koliko ja volim zvezdu i nemoram da dokazem ali znam da sam od onih retkih navijaca kojih uopste ima u ovom svetu i svi znamo da kod nas ima kvazi zvezdasa ili partizanovaca itd. kao i srba glume nesto da su ali nisu niko i nista ....trebaju svi to jedanput da shvate ,a kada pitas nekog Grobara koji im najbolji igrac bijo zadnjih 25 godina vecina ih neznaju, e to su ti kvazi navijaci a ja sam mnogo takvih grobara sretavo koji nisu znali pogotovo ova mladza generacija samo znaju za nja nja nja ...recicu kao zvezdas
pravi jer respektujem svog protivnika uvek jedino sto su grobari u tim 25 godina imali su bili Dragan Mance i pedza mijatovic za respekt a za poseban respekt mi je bio dragan mance vecna mu slava sve ostalo bilo trula nula
to da shvatite grobari jedanput i zauvek a za svoju voljenu zvezdu netrebam se trositi u recima zna se koji su majstorije sve bili iz zvezdine skole netreba nam pametnjakovici i medije iz srbije dovoljno da svet govori i oceni cija srpska skola fudbala najbolja a pogotovo ciji su navijaci najburnji i najglasni u svetu dovoljno da se pogleda nemacki sajt transfermarkt sta govori o delijama i ja sam licno ponosan zato na zvezdu i njeznu decu a jedno je dete i deki stankovic majstore pravi si sportsmen svaka ti cast kao coveku i kao sportistu............
samo za onu akciju za milojevica gotivim te Legendo!!!
tako i treba mi zvezdasi moramo svakom zvezdasu pomoci kada je u nevolji jer je to jedini ispravni kodeks delija sve ostalo su gluposti.......

Nikola

pre 13 godina

@joo za tvoju informaciju Deki otkad igra u Italiji ima 20 osvojenih trofeja( 6 titula, 5 kupova, 6 superkupova Italije, Kup pobednika kupova, Superkup Evrope i LS ) , plus 4 titule u Srbiji..Ko ono bese Maldini? :))

Red Star Nis

pre 13 godina

I ja sam Zvezdas ceo zivot, stavise Ciganin sam a ne Delija, ali za razliku od tebe mene su moji slali u skolu redovno da idem a ti izgleda ni one razrede gde se uci gramatika i pravopis nisi zavrsio.

koji kompleks od komentara...

pre 13 godina

"nemam vise zivaca da kucam o Glodarima"-napisano posle 156 redova... Biševac-kapiten Valensijena!!! Ma idi...

Zee

pre 13 godina

Ma sve je to super sto kaze zaneti! On mozda i jeste dobar covek i mozda igra dobro za Inter ali da je za nasu repku i da jos bude kapiten...to NIKAKO!!!
Gledao sam Dekija vise puta uzivo za repku...levo smetalo, ne zna 'di tera!

milos

pre 13 godina

od sada navijam protiv svih klubova gde igraju nasi igraci (manchester, juve, liverpool, inter, itd). Sto gori rezultat ti klubovi postignu, to ce bolje nasi igraci igrati u reprezentaciji, jer ce onda morati da igraju 100% da bi se dokazali celom svetu. Ovako pokazu sve sto znaju za svoj klub, i onda kada dodje vreme da igraju za svoju zemlju igraju kao babe.

milos

pre 13 godina

Sve si objasnio.
Neko se ponosi Sasom Ilicem i Matejom Kezmanom, a neko Nemanjom Vidicem i Dejanom Stankovicem. Neko se ponosi titulom prvaka evrope, a neko ulaskom u grupnu fazu. Ne moras nam vise nista reci. Sve si nam rekao. Ha, ha. Jer ti si samo...ostatak znate
(RS forever, 30. septembar 2010 15:25)

Neko se ponosi grupnom fazom lige sampiona 2010. godine

a neko titulom pre 20 godina.


neko se ponosi sasom ilicem koji igra u prvoj postavi partizana.

a neko dejanom stankovicem koji je igrao u prvoj postavi zvezde pre... pa recimo da nisam siguran da si ti tada bio rodjen.

vidic je nesto skorije, ali i on je nakupio vec dosta godine van zvezde.

neko je bio najveci, neko jeste najveci...

RS forever

pre 13 godina

jedan je ILIC kapiten!!!!
(grobar_konjarnik, 30. septembar 2010 14:40)

Sve si objasnio.
Neko se ponosi Sasom Ilicem i Matejom Kezmanom, a neko Nemanjom Vidicem i Dejanom Stankovicem. Neko se ponosi titulom prvaka evrope, a neko ulaskom u grupnu fazu. Ne moras nam vise nista reci. Sve si nam rekao. Ha, ha. Jer ti si samo...ostatak znate

dijaspora.srpska

pre 13 godina

e moj havijer... nije to nista novo, da se ljudi kao deki, vida, nole, ana, sapic, udovicic, teo, braca grbic, divac, sale... vise postuju u inostranstvu nego u rodjenoj drzavi... to je ljubomora a sta je strasnije, svi se dele na crveno ili crne... sto se tice dekija, vec ziva legenda, sta je taj momak sve prosao, secam se ..97/98 i kajzerslauterna... tad je ponikla tvoja zvezda!!! nisam siguran, ali mislim da je deki najtrofejniji fudbaler srbije ikada, mozda jugovic da mu parira, ali tek o njemu niko ne prica... bravo "kapetane"... ne brini za buducnost, dolaze milijasi, petrovici, kukala nam majka!

Danilo

pre 13 godina

Hahah,neko ima Dejana Stankovica,Nemanju Vidica,a neko ima Sasu Ilica i Antonia Rukavina,toliko o Partizanovim kapitenima,koji su se navodno proslavili u inostranstvu,igrajuci za Minhen 1860 i Austrijski Salcburg.Ta cuvena Partizanova skola nije izbacila ni jednog velikog igraca koji ce postati Svetska zvezda,kao sto su Stankovic i Vidic.Jedino se Jovetic dokazao da vredi,ali on nije Srbin tako da nam to i nije od neke koristi.Pogledajte gde igraju njihovi najbolji igraci u zadnjih 10 godina,Simon Vukcevic(greje klupu u Sportingu),Nikola Gulan(On je zalutao igrao je za Empoli 2 Italijanska liga),Antonio Rukavina(Vecno u Cvajti),Sasa Ilic(tribine u Salcburgu),Mateja Kezman(tribine u PSG),Miroslav Radovic(Poljska liga Legija,Obiora Odita(Javor),Diara(Navodno ga je trazio Deportivo a zavrsio je u UAE),Nikola Grubjesic(To ni Bjeka nije mogao da objasni,rekao je da je negde u Rusiji),braca Marinkovic(takozvane najvece nade Srpskog fudbala,jedan je u Smederevu,a gdje je drugi..??),Milos Bosancic(Liberec Ceska,klupa),Ivica Iliev(Najveci klub mu je bio Italijanska Mesina,gde se nije naigrao,pa je srecu trazio po Izraelu i nije je pronasao...),Andrija Delibasic,Srdjan Radonjic(To su vec fenomeni,ovom drugom se ne moze uci u trag,dok Delibasic igra u 2 Spanskoj ligi,Rajo Valjekano)Borko Veselinovic(Koreja..:),Ivica Kralj(Cetvrti golman u Psv,pa je bio malo u Radnickom iz Kragujevca,i na kraju Patlizdan),Djorde Pantic(Debrecin,ne bi nikad zaigrao da nije Poleksic dobio zabranu),Bojan Brnovic(Gde je taj covek,burazer mu igra u Buducnosti...),Milivoje Cirkovic(Niko nije hteo da ga kupi jer mu je inteligencija ispod nule),Nikola Malbas(Svojevremeno nnajbolji bek lige,srecu trazio po Kini),Goran Trobok(Taj se tek proslavio),Branimir Bajic(????),da ne spominjemo Pjer Boju,Djordja Lazica,Milan Lola Smiljanic(3 utakmice za Espanjol),Mladen Bozovic(Videoton),Zvonimir Vukic (???),nemam vise zivaca da kucam o Glodarima.Jedno svaka cast Danku Lazovicu,koga njegovi navijaci neajvise pljuju,i donekle Bambiju Tosicu,mada da je bio klasa zadrzo bi ga Fergi.Pored Zvezdinih igraca samo cu staviti imena klubova,ne treba objasnjavati,Dejan Stankovic(Inter),Nemanja Vidic(Mancester),Nikola Zigic(Birmingen,Valensija,Santander),Nenad Milijas(Vulverhempton),Marko Pantelic(Herta,Ajaks,Olimpijakos),Bosko Jankovic(Majorka,Palermo,Djenova),Lukovic(Udineze,Zenit),Basta(Lece,Udineze),Bisevac(kapiten Valensijena),Nenad Kovacevic(Lens),Dragan Mladenovic(Rendzers,Sosijedad),Milivoje Vitakic(Lil,Grenobl),Milenko Acimovic(Totenhem,Lil),Goran Bunjevcevic(Totenhem),Goran Drulic(Saragosa)Branko Boskovic(PSG),imao ih jos puno ali dosta je ovo,uostalome neko se hvali Mihom,a neko Cakarom..:))

Ma kakav ILIC

pre 13 godina

"jedan je ILIC kapiten!!!!
(grobar_konjarnik, 30. septembar 2010 14:40)"

Čija je mjerodavnija..... Zanetijeva ili "grobara_konjarnika".
Nevjerovatno.....

One night in May

pre 13 godina

Dejan Stanković je stvarno jedinstven. Jedna takva fudbalska neznalica, a toliko hvaljen i još kapiten reprezentacije.
Zemljo otvori se!
(Jedan, 30. septembar 2010 15:59)

Samo jos to da objasnis Zanetiju, Murinju i Benitesu, koji svi tvrde suprotno. Doduse, za razliku od tebe, ocigledno, pomenuta trojica se nikada nisu bavila fudbala niti bilo sta osvojili.

Tvoje ime je, sa druge strane, u svetu fudbala veoma prepoznatljivo, uzivas visoku reputaciju, te je stoga svaki tvoj sud izuzetno vazan...

jooo

pre 13 godina

ciganDOgroba ovako.ako mislis najtrofejniji po sludetima onda mu maldini bezi za 2 skudeta jer ima 7 .i nemoze ga stici ove sezone osim ako neosvoi 2 skudeta za god,a nece nijedan. kao drugo,ako mislis ukupan broj trofeja onda maldini sam ima skoro koliko inter ukupno. maldini ima 7 skudeta,5 LS, 3 super kupa evrope, 3 titule svetskog klubskog prvaka i 2 kupa italije. pa kad to saberes izlazi 20 trofeja maldinija nasuprot 7 tofeja stankovica. a od aktivnih igraca sedorf ima vise trofeja od stankovica.

cz-pro

pre 13 godina

Lepe reci LEGENDE svetskog fudbala..Naravno verujem da ce odmah biti docekane na noz od momaka za koje ni rodjena majka ovo nebi rekla ali dobro sad,oni znaju bolje,zar ne ?

Marko Pantelić

pre 13 godina

Nije istina! kum mi se zove Dejan Stankovic:)
(CCC, 30. septembar 2010 13:07)

I moj kum se zove Dejan Stanković.

Pozdrav iz Atine

koji kompleks od komentara...

pre 13 godina

"nemam vise zivaca da kucam o Glodarima"-napisano posle 156 redova... Biševac-kapiten Valensijena!!! Ma idi...

ciganDOgroba

pre 13 godina

DEjan Stankovic najtrofejniji aktivni klubski igrac serie A,a od penzionisanih mu Maldini bezi za dva trofeja sto ce Deki stici vec ove sezone (ima ugovor do 2014).
Deki ima vise klubskih trofeja nego 11 startnih fudbalera 18 reprenzetacija iz top 20 fifine liste.
Srbija to mora postovati!

žalosno

pre 13 godina

Kada se samo setim raznih komentara kvazi stručnjaka i na ovom sajtu...
Ali to je sudbina najvećih, u svetu priznat mnogo više nego u Srbiji.

Maus

pre 13 godina

Deki je velika ljudska velicina, svaki trener i fudbaler moze samo da pozeli takvog kapitena i saigraca. Malo malo, iskrsne spontano neka prica o Dekijevoj velikoj humanosti. U skorije vreme mi pada na pamet njegova podrska i pomoc u svakom obliku Zvonku Milojevicu i ono sto je uradio za Vilotu, kad je trebalo obezbediti njegovo lecenje u Italiji.

koskeCZV

pre 13 godina

Nije istina! kum mi se zove Dejan Stankovic:)
(CCC, 30. septembar 2010 13:07)

I moj kum se zove Dejan Stanković.

Pozdrav iz Atine
(Marko Pantelić, 30. septembar 2010 13:56)


hahahahha, kakvi kraljevi! :DDDD

dario

pre 13 godina

koliko ja volim zvezdu i nemoram da dokazem ali znam da sam od onih retkih navijaca kojih uopste ima u ovom svetu i svi znamo da kod nas ima kvazi zvezdasa ili partizanovaca itd. kao i srba glume nesto da su ali nisu niko i nista ....trebaju svi to jedanput da shvate ,a kada pitas nekog Grobara koji im najbolji igrac bijo zadnjih 25 godina vecina ih neznaju, e to su ti kvazi navijaci a ja sam mnogo takvih grobara sretavo koji nisu znali pogotovo ova mladza generacija samo znaju za nja nja nja ...recicu kao zvezdas
pravi jer respektujem svog protivnika uvek jedino sto su grobari u tim 25 godina imali su bili Dragan Mance i pedza mijatovic za respekt a za poseban respekt mi je bio dragan mance vecna mu slava sve ostalo bilo trula nula
to da shvatite grobari jedanput i zauvek a za svoju voljenu zvezdu netrebam se trositi u recima zna se koji su majstorije sve bili iz zvezdine skole netreba nam pametnjakovici i medije iz srbije dovoljno da svet govori i oceni cija srpska skola fudbala najbolja a pogotovo ciji su navijaci najburnji i najglasni u svetu dovoljno da se pogleda nemacki sajt transfermarkt sta govori o delijama i ja sam licno ponosan zato na zvezdu i njeznu decu a jedno je dete i deki stankovic majstore pravi si sportsmen svaka ti cast kao coveku i kao sportistu............
samo za onu akciju za milojevica gotivim te Legendo!!!
tako i treba mi zvezdasi moramo svakom zvezdasu pomoci kada je u nevolji jer je to jedini ispravni kodeks delija sve ostalo su gluposti.......

Red Star Nis

pre 13 godina

I ja sam Zvezdas ceo zivot, stavise Ciganin sam a ne Delija, ali za razliku od tebe mene su moji slali u skolu redovno da idem a ti izgleda ni one razrede gde se uci gramatika i pravopis nisi zavrsio.

Nikola

pre 13 godina

Navijam za Zvezdu ceo zivot,navijam za Inter vec vise od 20 godina. Srecan sam sto su deo 2 moja najdraza kluba Miha i Deki! Veliki ljudi! Nema tu veze da li je neko grobar ili delija. Ovakvim ljudskim velicinama se mora skinuti kapa!

Kum

pre 13 godina

Svi ga u velikom stilu hvale kao čoveka i osobu, ali pošto ga ne znam lično ne želim u to da zalazim, a što se sportskog dostignuća, karijere i pokazanog tiče ima SVAKO od vas da ustane kad pomene njegovo ime. Isto važi i za Jugovića, Savićevića, Mihajlovića, Mijatovića, Vidića i Piksija. Spominjanje nekih mizernih igrača u istoj rečenici ili temi sa gore navedenima se treba strogo kažnjavati.

Dajte ljudi, MOLIM VAS, vratite nam ono što je oduvek bilo naše!

pre 13 godina

Kako su dobri ovi beli dresovi Intera!

MOLIM upravu Zvezde da vrati belu, legendarnu, gostujuću opremu!

Sve belo, samo brojevi veliki, crveni i sa prepozntljivimm fontom kojeg smo oduvek nosili na toj garnituri!

Nikola

pre 13 godina

@joo za tvoju informaciju Deki otkad igra u Italiji ima 20 osvojenih trofeja( 6 titula, 5 kupova, 6 superkupova Italije, Kup pobednika kupova, Superkup Evrope i LS ) , plus 4 titule u Srbiji..Ko ono bese Maldini? :))