Fudbal 57

Petak, 16.07.2010.

08:36

Partizan želi i Mrđu i Ilieva?

Milan Smiljanić blizu je dolaska u Partizan, kako je B92 već najavio, a „Sport“ prenosi da su ’crno-beli’ zainteresovani i za Ivicu Ilijeva i Dragana Mrđu.

Partizan želi i Mrðu i Ilieva? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

dusko

pre 13 godina

ma treba vosa da pusti mrdju ako od toga moze nesto da zaradi!ionako je jasno za koga su vecito rezervisana prva dva mesta u ligi,da se ne lazemo!pobogu,posle debakla koje ce ,pre ili kasnije,doziveti u evropi,beogradski veciti moraju spasavati sezonu po svaku cenu!

dekiii

pre 13 godina

Kad je Dusko Tosic izjavio sansePartizana i Zvezde su 50%.Tad je PARTIZAN odustao od istog.Izjava trenera(takav nam igrac ne treba)

pouzdano 100%%%

pre 13 godina

Imam pouzdanu informaciju da Mesi,Snajder,Cavi,Iniesta i Roben dolaze u Partizan kao ``bombe`` prelaznog roka.Suska se da je u toku finalizacija pregovora sa Murinjom oko njegovog dolazka u crno-beli tabor.Predsednik Reala naglasava da je u pitanju ponuda koja se nije mogla odbiti.

милош

pre 13 godina

Е људи Мрђа и ако остане у србији долази у звезду,јер је изјавио да сигурно напушта војводину.Он је звездино дете и никад не би прешао у партизан !!!

mi smo za vas zapadna Evropa

pre 13 godina

Dolazi Mrđa fiksno u Partizan, isto kao što je došao i Duško Tošić, za koga je već bilo gotova stvar da je "otet" od Zvezde. Za razliku od Klea i drugih strendžera kojima ni Zvezda ni Partizan ne znače ništa osim love i šljake, naši igrači imaju neki klub u srcu i ne može ni lova uvek da presudi (koliko god da su materijalisti i polusvet).

"Ipak, vezan sam za Crvenu zvezdu u kojoj sam i počeo karijeru."
D. Mrđa, reče pre par meseci.

Evo i link ako neko sumnja: http://www.sportal.rs/news.php?id=25185

rosso bianki

pre 13 godina

Jos da vam se vrati Tumbai da napravite haos u Ligi Evrope. Lola, deda Krsta.Stevanovic, Jovanovic, Bogunovic, ILiev jos tu fale Gulan, Savo, Mateja, Kralj, Vladica Kovacevic, Golac, Jusufi i Evropo nek vam se tresu gace

po obicaju

pre 13 godina

haha, koji luzeri!!! pa ako hocete da se pojacate valjda sad za kvalifikacije!!! ili ste misleli kad ispadnete iz evrope, za jelen ligu???

toliko o glupostima

pre 13 godina

Mrdja nece da vam dodje sigurno zato sto je Butorovic rekao da nece prodavati svoje igrace Beogradskim velikanima ni po kojoj ceni. Ja mislim da je Zvezda poslala ponudu za Mrdju ali je Butorovic to odbio. A i Mrdja bi se sigurno pre vratio u Zvezdu nego da ode u Partizan zato sto je vec igrao za Zvezdu. Covek nije glup, ako je vec Ajax poslao ponudu sigurno je da bi on pre igrao za Ajax nego za Partizan.
----------------------------
Ovo je neverovatno koliko gluposti na jednom mestu.
Prvo ako Mrđa oće da ide iz Vojvodine niko mu to ne može zabraniti,jedino mu je ograničenje ugovor.Ugovorom je zacrtano koliko vredi taj igrač.Tako ako Partizan može da izdvoji pare za taj ugovor Buturović se može samo pitati da li če te pare staviti u džep ili uložiti u klub pod pod uslovom da je to njegov privatan klub.Normalno ne sme da zaboravi da plati porez za tu sumu. Sponzorstvo je nešto što je dobrovoljno.Ako čovek koji vodi klub potpisuje nebulozne ugogore sam sa sobom to je krivična odgovornost.
Čuo sam da će Partizan suspendovati 11 ičrača Vojvodine ako mu Vojvodina ne prosledi Mrđu.

Oberon

pre 13 godina

Mislim da bi trebalo realizovati najavljena pojacanja a to su Mrdja, Lola, Ilijev i Kastiljo.
To bi bio pun pogodak jer bi sa ta 4 igraca imali znatno ozbiljniji tim!
Vojvodina i Partizan imaju dil, to je ocigledno, Brana Ilic otisao u Vojvodinu, verovatno ce se Partizan odreci dovodjenja Delibasica u korist Vojvodine, dok je Kizito presao u Partizan (uz skinutu suspenziju), a pregovori sa Mrdjom se verovatno vode u tajnosti, ali i to je verovatno vec gotova stvar.

hahhahahahaha

pre 13 godina

(ZVEZDASICA, 16. jul 2010 10:01)

sta ti je sto si se zajapurila? zvezda je nasa omladinska skola i normalno je da dovodimo igrace iz naseg omladinskog pogona :) u zvezdi se kale nauce osnove i onda potpisu profesionalni ugovor za partizan. sta ti nije jos jasno? :)

ns

pre 13 godina

Zainteresovani jesu i pregovara se, ali kako saznajem bliži je Zvezdi sa kojom takođe pregovara. Mislim da će se sve znati za dva dana....
Pozdrav iz NS

NOKIA N73

pre 13 godina

Daj Boze da kupe Smiljanica i Ilijeva, za Kstilja i Mrdju sam 95% siguran da je to samo izmisljotina, pa da napokon gledamo malo bolji fudbal u Srbiji. I Zvezda i Vojvodina su se pojacali, mirise na dobro, ali videcemo..

Grooobar

pre 13 godina

Kad bi Mrdja dosao,misim da ne bi se postavljalo pitanje novog-starog sampiona.Mada,Evropa je merilo i za nju smo,i mi i ostali klubovi "tanki".Pozdrav ljubiteljima fudbala.

Marko Markovic Nis

pre 13 godina

Kao i svake godine najava kvalitetnih pojacanja kadodunajbolji a na kraju dodju bugarski ,,Bebeto'' iigraci za drugu ligu.Opametite se vec jednom i dajte prava pojacanja jer akou zemlji nemate konkurenciju napravite bar tim za evropu.Niko od vas ne trazi evrotrofeje ali nedozvoljavajte da vas nadigravaju svakojake ekipe.Pa nisu valjda ni drugi u svetu ludi a samo mi pametni da svoja pojacanja placamo po 30 000 eura aprodajemo za milione u nedogled.Kvalitet ima cenu pa ako hoces i da zaradis moras nekad i da odresis kesu.I ne mozes bas na svakog da zaradis.

Micko

pre 13 godina

Pa taj Iliev je bio spic u tandemu sa Delibasicem, a tad je najbolji strelac bio Ilic a cini mi se i Ivic koji su vezni igraci. Toliko i o Ilievu i o Delibasicu, a i njihove igre posle u inostranstvu su pokazale koliko su to ubitacni napadaci.

Popi

pre 13 godina

Dovesti Mrdju i pojacati odbranu,,,,bez kvalitetnog napadaca i solidne odbrane ne mozemo da se nadamo dobrim rezultatima u evropi...i da se treneri malo vise pitaju za svoj posao, a predsednici i snajderi ne muljaju nos gde im nije mesto...ali to je nemoguce nazalost

Orthodox brothers

pre 13 godina

Mrdja nece da vam dodje sigurno zato sto je Butorovic rekao da nece prodavati svoje igrace Beogradskim velikanima ni po kojoj ceni. Ja mislim da je Zvezda poslala ponudu za Mrdju ali je Butorovic to odbio. A i Mrdja bi se sigurno pre vratio u Zvezdu nego da ode u Partizan zato sto je vec igrao za Zvezdu. Covek nije glup, ako je vec Ajax poslao ponudu sigurno je da bi on pre igrao za Ajax nego za Partizan.

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Doveli ste Klea koji je igrao U Zvezdi,hteli ste Lazetica juce Kastilja,danas Mrdju,sutra ce te hteti malog Djurovskog ili Ninkova,prekosutra.... Pukli ste skroz,kompleksi su vam dosli glave posle potpisivanja ugovora Zvezde i Gayproma!!!! Znate sta bi bilo najbolje? Kada bi uefa zabranila partizanu da igra na JNA pa kada bi ih onako domacinski docekali na Marakani,eksta,igraci bi se osecali kao kod kuce hahahahah Kada puknu i kada pocnu da teraju upravu,mozda budu hteli da angazuju i Lukica,Adziva....Eeee sa njima se nikada ne zna!!! Za nas kojima je ispod casti da nam igraju igraci koji su bili grobari napisite nam kakav je osecaj kada vam dodje igrac koji je ljubio Zvezdine slike i Zvezdin grb.kakav je osecaj kada procitate da vasi hoce igraca koji ne krije da je od malena veliki Zvezdas,kada procitate da hoce da vam dovedu igraca koji je milion puta rekao da mu je Zvezda sve,koji..... Mora da je lep osecaj hahahaha Pratite vesti ,mozda danas,sutra ugledamo da hoce Ninkova,malog Savica ili.... Uvek ce te biti mali,maji paltizan koji pati i masta da je Zvezda,toliko da dovodi sve sto je nosilo i ljubilo nas dres,klub... Boze hvala ti sto sam Zvezdasica,sto sam delija i sto imam cast, dostojanstvo i sto se ne brukam kao navijac!! Ali dobro,razumemo vas,jasno je svima da ne mozete da dovedete igrace za koje se interesuje i Zvezda,pa morate da jurote one koje Zvezda nece pa makar i bili i srcem i dusom delije!!

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Znam da ce navijaci Zvezde imati svoj komentar ..
Ali ne verujem da je ovo blizu realizacije..sem ako skriveno nisu odradili sve ove poslove..
Pa sad samo realizuju..
No, vise bih voleo da Mrdja dodje, nego Ilijev..uz Kastilja (haha) ili Lolu imali bi konkurentniji tim .. Samo fali pored Krleta jos jedan siguran defanzivac... nekako smo tanki pozadi..
Ako bi i taj problem resili uz ova pojacanja...
To bi znacilo da smo samo 3-4 igraca zamenili iz proslogodisnjih 11.. sto automatski povlaci brze uigravnaje i prednost u odnosu na ostale... A i ako ova imena dodju u Partizan.. Odbrana titule je sasvim realna.. a i u Evropi bi to izgledalo mnogo bolje..
Mozda smo se ogresili o snajdera..i dalje ga ne volim..ali ako bude ovako.. Svaka mu cast..iskreno..

bLoK 45

pre 13 godina

Bilo bi lepo videti bar jednog od njih u Partizanu, pogotovu Mrđu.
Mada iskreno mislim da je to nerealno i da Vojvodina za njega traži cifru koju Đurić ne bi dao SVE I DA IMA ! Odigrao je pakleno dobru sezonu, odličan je u igri 1 na 1,opasan sa loptom u nogama a i u kretnji bez nje, tako da bi sa Kleom bio ubitačan tandem. Sa njim bi uvek mogli da igramo na gol više i krajnje ofanzivno, što će nam i biti potrebno sa ovako "pouzdanom" odbranom...
Jedino je bedak što je ova priča sa Mrđom neko teško novinarsko loženje.

Dobro je, bice pehara

pre 13 godina

Mrdja, care, dodji u Humsku! Komsinica se pojacava vec 3 meseca, a mi cemo za 24h srusiti njihove snove sve do sledece sezone. Stop za Ivicu, nikada nisam voleo takve igrace. Nikada necu zaboraviti njegovu izjavu posle promasenog odlucujuceg penala u Njukastlu, gde je rekao da bi mu bilo zao da nismo usli u LS. Jedan je Lola Smiljanic!

Bosko

pre 13 godina

Hajdemo sad da budemo malo realni.
Mismim da Partizan ima novca ali ne bas toliko koliko novinari u zadnjih dan ipo pokusavaju da predstave.
Ovo su prilicno glupe price.
Evo i zasto:
Kao do juce cela uprava prica kako nema nista od pojacanja. Danima se po forumima pise kao uprava radi lose, onda dodje ovaj Pjunik na tribinama navodno 12 000 ljudi (mada je i to malo za sampiona drzave).
Dan nakon toga pocinju spektakularne price o dovodjenju Kastilja, Mrdje, Smiljanica i Ilijeva.
Niko ni da potvrdi ni da demantuje.
Sve mi mirise na lobiranje novinara kako bi se ovoj nesposobnoj upravi dao vetar u ledja.
Najrealnije mi je ipak da se Ilijev vrati u Humsku mada mislim da to ne bi bilo pojacanje kakvo partizanu treba u ovom trenutku.
O Mrdji mislim da ne treba pricati previse jer je jasno da Buturovic nece da pojacava ni Zvezdu ni Partizan.
Za kastilja mogu da kazem da je dobar igrac ali niko nije lud da radi sa lopovima koji ostavljaju cek bez pokrica u klubu (osim ako ne zeli propast tom klubu)
Smiljanic bi mogao da dodje i bio bi pravo pojacanje ali to je samo pozajmica i samo godinu dana. Ubedjen sam 100% da je snajder zamolio svoje drugare novinare da udele koju lepu rec, ali i da ce stici neko ''pojacanje'' tipa Ilijev koliko da se iscupa iz zivog blata u koje tone.
S druge strane Zvezda je odradila jako dobar posao u ovom prelaznom roku i svestan je da nesto mora da se preduzme ako hoce da bude konkurentan, ali mnogo mi je neozbiljan. Komsije bolje vi to najurite, nece vam ovaj nista dobro doneti

IVORY

pre 13 godina

Aman ljudi, taman procitam kako smo zainteresovani za Smiljanica i Kastilja, kad ono sad Mrdja i Ilijev.

Manite se praznih prica i novinarskog nagadjanja, jer svake godine "dovodimo" tuce igraca, a na kraju zavrsimo sa starkeljama koje niko nece, pa dodju da se oproste od fudbala (ovim ne mislim na Ivicu Ilijeva), pojacanjima iz 3.lige i omladincima.

nenad73

pre 13 godina

Ako uz Smiljanica dodju i Mrdja i Iliev Partizan ce imati znacajno jaci tim nego prosle godine i uz malo srece mogao bi se naci u Ligi Sampiona sto bi bio uspeh ogromnih razmera. Puno srece crno beli!

Влада

pre 13 godina

Илијева можда и доведу али Мрђу...Ма дајте,то нема шансе да се деси.Као прво човек је велики Звездаш и никад није пропустио прилику да то покаже!Уколико напусти Војводину то ће вероватно бити само иностранство.

radovan

pre 13 godina

bilo bi lepo da obadvoica dodju u Partizan mada nam je odbrana slaba, ali bez obzira ako njih dvoica dodju znaci opet dupla kruna i ulazak u ligu sampiona

Ogi

pre 13 godina

Evo lepe ekipe, DA NAM DODJU MRDJA I SMILJANIC, PA BAR DA OPET MASTAMO O LIGI SAMPIONA.
..a jos kad bi naucili nesto od Mamica iz Dinama, pa da prodamo igrace realno..
Petrovic - 8mil
Tomic - 10mil
Cleo - 6mil
Davidov - 5mil
itd...
i da budemo jedan bogati klub!!!

Bosko

pre 13 godina

Hajdemo sad da budemo malo realni.
Mismim da Partizan ima novca ali ne bas toliko koliko novinari u zadnjih dan ipo pokusavaju da predstave.
Ovo su prilicno glupe price.
Evo i zasto:
Kao do juce cela uprava prica kako nema nista od pojacanja. Danima se po forumima pise kao uprava radi lose, onda dodje ovaj Pjunik na tribinama navodno 12 000 ljudi (mada je i to malo za sampiona drzave).
Dan nakon toga pocinju spektakularne price o dovodjenju Kastilja, Mrdje, Smiljanica i Ilijeva.
Niko ni da potvrdi ni da demantuje.
Sve mi mirise na lobiranje novinara kako bi se ovoj nesposobnoj upravi dao vetar u ledja.
Najrealnije mi je ipak da se Ilijev vrati u Humsku mada mislim da to ne bi bilo pojacanje kakvo partizanu treba u ovom trenutku.
O Mrdji mislim da ne treba pricati previse jer je jasno da Buturovic nece da pojacava ni Zvezdu ni Partizan.
Za kastilja mogu da kazem da je dobar igrac ali niko nije lud da radi sa lopovima koji ostavljaju cek bez pokrica u klubu (osim ako ne zeli propast tom klubu)
Smiljanic bi mogao da dodje i bio bi pravo pojacanje ali to je samo pozajmica i samo godinu dana. Ubedjen sam 100% da je snajder zamolio svoje drugare novinare da udele koju lepu rec, ali i da ce stici neko ''pojacanje'' tipa Ilijev koliko da se iscupa iz zivog blata u koje tone.
S druge strane Zvezda je odradila jako dobar posao u ovom prelaznom roku i svestan je da nesto mora da se preduzme ako hoce da bude konkurentan, ali mnogo mi je neozbiljan. Komsije bolje vi to najurite, nece vam ovaj nista dobro doneti

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Doveli ste Klea koji je igrao U Zvezdi,hteli ste Lazetica juce Kastilja,danas Mrdju,sutra ce te hteti malog Djurovskog ili Ninkova,prekosutra.... Pukli ste skroz,kompleksi su vam dosli glave posle potpisivanja ugovora Zvezde i Gayproma!!!! Znate sta bi bilo najbolje? Kada bi uefa zabranila partizanu da igra na JNA pa kada bi ih onako domacinski docekali na Marakani,eksta,igraci bi se osecali kao kod kuce hahahahah Kada puknu i kada pocnu da teraju upravu,mozda budu hteli da angazuju i Lukica,Adziva....Eeee sa njima se nikada ne zna!!! Za nas kojima je ispod casti da nam igraju igraci koji su bili grobari napisite nam kakav je osecaj kada vam dodje igrac koji je ljubio Zvezdine slike i Zvezdin grb.kakav je osecaj kada procitate da vasi hoce igraca koji ne krije da je od malena veliki Zvezdas,kada procitate da hoce da vam dovedu igraca koji je milion puta rekao da mu je Zvezda sve,koji..... Mora da je lep osecaj hahahaha Pratite vesti ,mozda danas,sutra ugledamo da hoce Ninkova,malog Savica ili.... Uvek ce te biti mali,maji paltizan koji pati i masta da je Zvezda,toliko da dovodi sve sto je nosilo i ljubilo nas dres,klub... Boze hvala ti sto sam Zvezdasica,sto sam delija i sto imam cast, dostojanstvo i sto se ne brukam kao navijac!! Ali dobro,razumemo vas,jasno je svima da ne mozete da dovedete igrace za koje se interesuje i Zvezda,pa morate da jurote one koje Zvezda nece pa makar i bili i srcem i dusom delije!!

bLoK 45

pre 13 godina

Bilo bi lepo videti bar jednog od njih u Partizanu, pogotovu Mrđu.
Mada iskreno mislim da je to nerealno i da Vojvodina za njega traži cifru koju Đurić ne bi dao SVE I DA IMA ! Odigrao je pakleno dobru sezonu, odličan je u igri 1 na 1,opasan sa loptom u nogama a i u kretnji bez nje, tako da bi sa Kleom bio ubitačan tandem. Sa njim bi uvek mogli da igramo na gol više i krajnje ofanzivno, što će nam i biti potrebno sa ovako "pouzdanom" odbranom...
Jedino je bedak što je ova priča sa Mrđom neko teško novinarsko loženje.

Orthodox brothers

pre 13 godina

Mrdja nece da vam dodje sigurno zato sto je Butorovic rekao da nece prodavati svoje igrace Beogradskim velikanima ni po kojoj ceni. Ja mislim da je Zvezda poslala ponudu za Mrdju ali je Butorovic to odbio. A i Mrdja bi se sigurno pre vratio u Zvezdu nego da ode u Partizan zato sto je vec igrao za Zvezdu. Covek nije glup, ako je vec Ajax poslao ponudu sigurno je da bi on pre igrao za Ajax nego za Partizan.

NOKIA N73

pre 13 godina

Daj Boze da kupe Smiljanica i Ilijeva, za Kstilja i Mrdju sam 95% siguran da je to samo izmisljotina, pa da napokon gledamo malo bolji fudbal u Srbiji. I Zvezda i Vojvodina su se pojacali, mirise na dobro, ali videcemo..

IVORY

pre 13 godina

Aman ljudi, taman procitam kako smo zainteresovani za Smiljanica i Kastilja, kad ono sad Mrdja i Ilijev.

Manite se praznih prica i novinarskog nagadjanja, jer svake godine "dovodimo" tuce igraca, a na kraju zavrsimo sa starkeljama koje niko nece, pa dodju da se oproste od fudbala (ovim ne mislim na Ivicu Ilijeva), pojacanjima iz 3.lige i omladincima.

Влада

pre 13 godina

Илијева можда и доведу али Мрђу...Ма дајте,то нема шансе да се деси.Као прво човек је велики Звездаш и никад није пропустио прилику да то покаже!Уколико напусти Војводину то ће вероватно бити само иностранство.

Oberon

pre 13 godina

Mislim da bi trebalo realizovati najavljena pojacanja a to su Mrdja, Lola, Ilijev i Kastiljo.
To bi bio pun pogodak jer bi sa ta 4 igraca imali znatno ozbiljniji tim!
Vojvodina i Partizan imaju dil, to je ocigledno, Brana Ilic otisao u Vojvodinu, verovatno ce se Partizan odreci dovodjenja Delibasica u korist Vojvodine, dok je Kizito presao u Partizan (uz skinutu suspenziju), a pregovori sa Mrdjom se verovatno vode u tajnosti, ali i to je verovatno vec gotova stvar.

hahhahahahaha

pre 13 godina

(ZVEZDASICA, 16. jul 2010 10:01)

sta ti je sto si se zajapurila? zvezda je nasa omladinska skola i normalno je da dovodimo igrace iz naseg omladinskog pogona :) u zvezdi se kale nauce osnove i onda potpisu profesionalni ugovor za partizan. sta ti nije jos jasno? :)

nenad73

pre 13 godina

Ako uz Smiljanica dodju i Mrdja i Iliev Partizan ce imati znacajno jaci tim nego prosle godine i uz malo srece mogao bi se naci u Ligi Sampiona sto bi bio uspeh ogromnih razmera. Puno srece crno beli!

ns

pre 13 godina

Zainteresovani jesu i pregovara se, ali kako saznajem bliži je Zvezdi sa kojom takođe pregovara. Mislim da će se sve znati za dva dana....
Pozdrav iz NS

Grooobar

pre 13 godina

Kad bi Mrdja dosao,misim da ne bi se postavljalo pitanje novog-starog sampiona.Mada,Evropa je merilo i za nju smo,i mi i ostali klubovi "tanki".Pozdrav ljubiteljima fudbala.

Micko

pre 13 godina

Pa taj Iliev je bio spic u tandemu sa Delibasicem, a tad je najbolji strelac bio Ilic a cini mi se i Ivic koji su vezni igraci. Toliko i o Ilievu i o Delibasicu, a i njihove igre posle u inostranstvu su pokazale koliko su to ubitacni napadaci.

Marko Markovic Nis

pre 13 godina

Kao i svake godine najava kvalitetnih pojacanja kadodunajbolji a na kraju dodju bugarski ,,Bebeto'' iigraci za drugu ligu.Opametite se vec jednom i dajte prava pojacanja jer akou zemlji nemate konkurenciju napravite bar tim za evropu.Niko od vas ne trazi evrotrofeje ali nedozvoljavajte da vas nadigravaju svakojake ekipe.Pa nisu valjda ni drugi u svetu ludi a samo mi pametni da svoja pojacanja placamo po 30 000 eura aprodajemo za milione u nedogled.Kvalitet ima cenu pa ako hoces i da zaradis moras nekad i da odresis kesu.I ne mozes bas na svakog da zaradis.

Ogi

pre 13 godina

Evo lepe ekipe, DA NAM DODJU MRDJA I SMILJANIC, PA BAR DA OPET MASTAMO O LIGI SAMPIONA.
..a jos kad bi naucili nesto od Mamica iz Dinama, pa da prodamo igrace realno..
Petrovic - 8mil
Tomic - 10mil
Cleo - 6mil
Davidov - 5mil
itd...
i da budemo jedan bogati klub!!!

toliko o glupostima

pre 13 godina

Mrdja nece da vam dodje sigurno zato sto je Butorovic rekao da nece prodavati svoje igrace Beogradskim velikanima ni po kojoj ceni. Ja mislim da je Zvezda poslala ponudu za Mrdju ali je Butorovic to odbio. A i Mrdja bi se sigurno pre vratio u Zvezdu nego da ode u Partizan zato sto je vec igrao za Zvezdu. Covek nije glup, ako je vec Ajax poslao ponudu sigurno je da bi on pre igrao za Ajax nego za Partizan.
----------------------------
Ovo je neverovatno koliko gluposti na jednom mestu.
Prvo ako Mrđa oće da ide iz Vojvodine niko mu to ne može zabraniti,jedino mu je ograničenje ugovor.Ugovorom je zacrtano koliko vredi taj igrač.Tako ako Partizan može da izdvoji pare za taj ugovor Buturović se može samo pitati da li če te pare staviti u džep ili uložiti u klub pod pod uslovom da je to njegov privatan klub.Normalno ne sme da zaboravi da plati porez za tu sumu. Sponzorstvo je nešto što je dobrovoljno.Ako čovek koji vodi klub potpisuje nebulozne ugogore sam sa sobom to je krivična odgovornost.
Čuo sam da će Partizan suspendovati 11 ičrača Vojvodine ako mu Vojvodina ne prosledi Mrđu.

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Znam da ce navijaci Zvezde imati svoj komentar ..
Ali ne verujem da je ovo blizu realizacije..sem ako skriveno nisu odradili sve ove poslove..
Pa sad samo realizuju..
No, vise bih voleo da Mrdja dodje, nego Ilijev..uz Kastilja (haha) ili Lolu imali bi konkurentniji tim .. Samo fali pored Krleta jos jedan siguran defanzivac... nekako smo tanki pozadi..
Ako bi i taj problem resili uz ova pojacanja...
To bi znacilo da smo samo 3-4 igraca zamenili iz proslogodisnjih 11.. sto automatski povlaci brze uigravnaje i prednost u odnosu na ostale... A i ako ova imena dodju u Partizan.. Odbrana titule je sasvim realna.. a i u Evropi bi to izgledalo mnogo bolje..
Mozda smo se ogresili o snajdera..i dalje ga ne volim..ali ako bude ovako.. Svaka mu cast..iskreno..

Popi

pre 13 godina

Dovesti Mrdju i pojacati odbranu,,,,bez kvalitetnog napadaca i solidne odbrane ne mozemo da se nadamo dobrim rezultatima u evropi...i da se treneri malo vise pitaju za svoj posao, a predsednici i snajderi ne muljaju nos gde im nije mesto...ali to je nemoguce nazalost

rosso bianki

pre 13 godina

Jos da vam se vrati Tumbai da napravite haos u Ligi Evrope. Lola, deda Krsta.Stevanovic, Jovanovic, Bogunovic, ILiev jos tu fale Gulan, Savo, Mateja, Kralj, Vladica Kovacevic, Golac, Jusufi i Evropo nek vam se tresu gace

radovan

pre 13 godina

bilo bi lepo da obadvoica dodju u Partizan mada nam je odbrana slaba, ali bez obzira ako njih dvoica dodju znaci opet dupla kruna i ulazak u ligu sampiona

милош

pre 13 godina

Е људи Мрђа и ако остане у србији долази у звезду,јер је изјавио да сигурно напушта војводину.Он је звездино дете и никад не би прешао у партизан !!!

Dobro je, bice pehara

pre 13 godina

Mrdja, care, dodji u Humsku! Komsinica se pojacava vec 3 meseca, a mi cemo za 24h srusiti njihove snove sve do sledece sezone. Stop za Ivicu, nikada nisam voleo takve igrace. Nikada necu zaboraviti njegovu izjavu posle promasenog odlucujuceg penala u Njukastlu, gde je rekao da bi mu bilo zao da nismo usli u LS. Jedan je Lola Smiljanic!

mi smo za vas zapadna Evropa

pre 13 godina

Dolazi Mrđa fiksno u Partizan, isto kao što je došao i Duško Tošić, za koga je već bilo gotova stvar da je "otet" od Zvezde. Za razliku od Klea i drugih strendžera kojima ni Zvezda ni Partizan ne znače ništa osim love i šljake, naši igrači imaju neki klub u srcu i ne može ni lova uvek da presudi (koliko god da su materijalisti i polusvet).

"Ipak, vezan sam za Crvenu zvezdu u kojoj sam i počeo karijeru."
D. Mrđa, reče pre par meseci.

Evo i link ako neko sumnja: http://www.sportal.rs/news.php?id=25185

pouzdano 100%%%

pre 13 godina

Imam pouzdanu informaciju da Mesi,Snajder,Cavi,Iniesta i Roben dolaze u Partizan kao ``bombe`` prelaznog roka.Suska se da je u toku finalizacija pregovora sa Murinjom oko njegovog dolazka u crno-beli tabor.Predsednik Reala naglasava da je u pitanju ponuda koja se nije mogla odbiti.

dekiii

pre 13 godina

Kad je Dusko Tosic izjavio sansePartizana i Zvezde su 50%.Tad je PARTIZAN odustao od istog.Izjava trenera(takav nam igrac ne treba)

po obicaju

pre 13 godina

haha, koji luzeri!!! pa ako hocete da se pojacate valjda sad za kvalifikacije!!! ili ste misleli kad ispadnete iz evrope, za jelen ligu???

dusko

pre 13 godina

ma treba vosa da pusti mrdju ako od toga moze nesto da zaradi!ionako je jasno za koga su vecito rezervisana prva dva mesta u ligi,da se ne lazemo!pobogu,posle debakla koje ce ,pre ili kasnije,doziveti u evropi,beogradski veciti moraju spasavati sezonu po svaku cenu!

ZVEZDASICA

pre 13 godina

Doveli ste Klea koji je igrao U Zvezdi,hteli ste Lazetica juce Kastilja,danas Mrdju,sutra ce te hteti malog Djurovskog ili Ninkova,prekosutra.... Pukli ste skroz,kompleksi su vam dosli glave posle potpisivanja ugovora Zvezde i Gayproma!!!! Znate sta bi bilo najbolje? Kada bi uefa zabranila partizanu da igra na JNA pa kada bi ih onako domacinski docekali na Marakani,eksta,igraci bi se osecali kao kod kuce hahahahah Kada puknu i kada pocnu da teraju upravu,mozda budu hteli da angazuju i Lukica,Adziva....Eeee sa njima se nikada ne zna!!! Za nas kojima je ispod casti da nam igraju igraci koji su bili grobari napisite nam kakav je osecaj kada vam dodje igrac koji je ljubio Zvezdine slike i Zvezdin grb.kakav je osecaj kada procitate da vasi hoce igraca koji ne krije da je od malena veliki Zvezdas,kada procitate da hoce da vam dovedu igraca koji je milion puta rekao da mu je Zvezda sve,koji..... Mora da je lep osecaj hahahaha Pratite vesti ,mozda danas,sutra ugledamo da hoce Ninkova,malog Savica ili.... Uvek ce te biti mali,maji paltizan koji pati i masta da je Zvezda,toliko da dovodi sve sto je nosilo i ljubilo nas dres,klub... Boze hvala ti sto sam Zvezdasica,sto sam delija i sto imam cast, dostojanstvo i sto se ne brukam kao navijac!! Ali dobro,razumemo vas,jasno je svima da ne mozete da dovedete igrace za koje se interesuje i Zvezda,pa morate da jurote one koje Zvezda nece pa makar i bili i srcem i dusom delije!!

Ogi

pre 13 godina

Evo lepe ekipe, DA NAM DODJU MRDJA I SMILJANIC, PA BAR DA OPET MASTAMO O LIGI SAMPIONA.
..a jos kad bi naucili nesto od Mamica iz Dinama, pa da prodamo igrace realno..
Petrovic - 8mil
Tomic - 10mil
Cleo - 6mil
Davidov - 5mil
itd...
i da budemo jedan bogati klub!!!

rosso bianki

pre 13 godina

Jos da vam se vrati Tumbai da napravite haos u Ligi Evrope. Lola, deda Krsta.Stevanovic, Jovanovic, Bogunovic, ILiev jos tu fale Gulan, Savo, Mateja, Kralj, Vladica Kovacevic, Golac, Jusufi i Evropo nek vam se tresu gace

Orthodox brothers

pre 13 godina

Mrdja nece da vam dodje sigurno zato sto je Butorovic rekao da nece prodavati svoje igrace Beogradskim velikanima ni po kojoj ceni. Ja mislim da je Zvezda poslala ponudu za Mrdju ali je Butorovic to odbio. A i Mrdja bi se sigurno pre vratio u Zvezdu nego da ode u Partizan zato sto je vec igrao za Zvezdu. Covek nije glup, ako je vec Ajax poslao ponudu sigurno je da bi on pre igrao za Ajax nego za Partizan.

Dobro je, bice pehara

pre 13 godina

Mrdja, care, dodji u Humsku! Komsinica se pojacava vec 3 meseca, a mi cemo za 24h srusiti njihove snove sve do sledece sezone. Stop za Ivicu, nikada nisam voleo takve igrace. Nikada necu zaboraviti njegovu izjavu posle promasenog odlucujuceg penala u Njukastlu, gde je rekao da bi mu bilo zao da nismo usli u LS. Jedan je Lola Smiljanic!

radovan

pre 13 godina

bilo bi lepo da obadvoica dodju u Partizan mada nam je odbrana slaba, ali bez obzira ako njih dvoica dodju znaci opet dupla kruna i ulazak u ligu sampiona

hahhahahahaha

pre 13 godina

(ZVEZDASICA, 16. jul 2010 10:01)

sta ti je sto si se zajapurila? zvezda je nasa omladinska skola i normalno je da dovodimo igrace iz naseg omladinskog pogona :) u zvezdi se kale nauce osnove i onda potpisu profesionalni ugovor za partizan. sta ti nije jos jasno? :)

милош

pre 13 godina

Е људи Мрђа и ако остане у србији долази у звезду,јер је изјавио да сигурно напушта војводину.Он је звездино дете и никад не би прешао у партизан !!!

Oberon

pre 13 godina

Mislim da bi trebalo realizovati najavljena pojacanja a to su Mrdja, Lola, Ilijev i Kastiljo.
To bi bio pun pogodak jer bi sa ta 4 igraca imali znatno ozbiljniji tim!
Vojvodina i Partizan imaju dil, to je ocigledno, Brana Ilic otisao u Vojvodinu, verovatno ce se Partizan odreci dovodjenja Delibasica u korist Vojvodine, dok je Kizito presao u Partizan (uz skinutu suspenziju), a pregovori sa Mrdjom se verovatno vode u tajnosti, ali i to je verovatno vec gotova stvar.

nenad73

pre 13 godina

Ako uz Smiljanica dodju i Mrdja i Iliev Partizan ce imati znacajno jaci tim nego prosle godine i uz malo srece mogao bi se naci u Ligi Sampiona sto bi bio uspeh ogromnih razmera. Puno srece crno beli!

toliko o glupostima

pre 13 godina

Mrdja nece da vam dodje sigurno zato sto je Butorovic rekao da nece prodavati svoje igrace Beogradskim velikanima ni po kojoj ceni. Ja mislim da je Zvezda poslala ponudu za Mrdju ali je Butorovic to odbio. A i Mrdja bi se sigurno pre vratio u Zvezdu nego da ode u Partizan zato sto je vec igrao za Zvezdu. Covek nije glup, ako je vec Ajax poslao ponudu sigurno je da bi on pre igrao za Ajax nego za Partizan.
----------------------------
Ovo je neverovatno koliko gluposti na jednom mestu.
Prvo ako Mrđa oće da ide iz Vojvodine niko mu to ne može zabraniti,jedino mu je ograničenje ugovor.Ugovorom je zacrtano koliko vredi taj igrač.Tako ako Partizan može da izdvoji pare za taj ugovor Buturović se može samo pitati da li če te pare staviti u džep ili uložiti u klub pod pod uslovom da je to njegov privatan klub.Normalno ne sme da zaboravi da plati porez za tu sumu. Sponzorstvo je nešto što je dobrovoljno.Ako čovek koji vodi klub potpisuje nebulozne ugogore sam sa sobom to je krivična odgovornost.
Čuo sam da će Partizan suspendovati 11 ičrača Vojvodine ako mu Vojvodina ne prosledi Mrđu.

Bosko

pre 13 godina

Hajdemo sad da budemo malo realni.
Mismim da Partizan ima novca ali ne bas toliko koliko novinari u zadnjih dan ipo pokusavaju da predstave.
Ovo su prilicno glupe price.
Evo i zasto:
Kao do juce cela uprava prica kako nema nista od pojacanja. Danima se po forumima pise kao uprava radi lose, onda dodje ovaj Pjunik na tribinama navodno 12 000 ljudi (mada je i to malo za sampiona drzave).
Dan nakon toga pocinju spektakularne price o dovodjenju Kastilja, Mrdje, Smiljanica i Ilijeva.
Niko ni da potvrdi ni da demantuje.
Sve mi mirise na lobiranje novinara kako bi se ovoj nesposobnoj upravi dao vetar u ledja.
Najrealnije mi je ipak da se Ilijev vrati u Humsku mada mislim da to ne bi bilo pojacanje kakvo partizanu treba u ovom trenutku.
O Mrdji mislim da ne treba pricati previse jer je jasno da Buturovic nece da pojacava ni Zvezdu ni Partizan.
Za kastilja mogu da kazem da je dobar igrac ali niko nije lud da radi sa lopovima koji ostavljaju cek bez pokrica u klubu (osim ako ne zeli propast tom klubu)
Smiljanic bi mogao da dodje i bio bi pravo pojacanje ali to je samo pozajmica i samo godinu dana. Ubedjen sam 100% da je snajder zamolio svoje drugare novinare da udele koju lepu rec, ali i da ce stici neko ''pojacanje'' tipa Ilijev koliko da se iscupa iz zivog blata u koje tone.
S druge strane Zvezda je odradila jako dobar posao u ovom prelaznom roku i svestan je da nesto mora da se preduzme ako hoce da bude konkurentan, ali mnogo mi je neozbiljan. Komsije bolje vi to najurite, nece vam ovaj nista dobro doneti

ns

pre 13 godina

Zainteresovani jesu i pregovara se, ali kako saznajem bliži je Zvezdi sa kojom takođe pregovara. Mislim da će se sve znati za dva dana....
Pozdrav iz NS

mi smo za vas zapadna Evropa

pre 13 godina

Dolazi Mrđa fiksno u Partizan, isto kao što je došao i Duško Tošić, za koga je već bilo gotova stvar da je "otet" od Zvezde. Za razliku od Klea i drugih strendžera kojima ni Zvezda ni Partizan ne znače ništa osim love i šljake, naši igrači imaju neki klub u srcu i ne može ni lova uvek da presudi (koliko god da su materijalisti i polusvet).

"Ipak, vezan sam za Crvenu zvezdu u kojoj sam i počeo karijeru."
D. Mrđa, reče pre par meseci.

Evo i link ako neko sumnja: http://www.sportal.rs/news.php?id=25185

Grooobar

pre 13 godina

Kad bi Mrdja dosao,misim da ne bi se postavljalo pitanje novog-starog sampiona.Mada,Evropa je merilo i za nju smo,i mi i ostali klubovi "tanki".Pozdrav ljubiteljima fudbala.

po obicaju

pre 13 godina

haha, koji luzeri!!! pa ako hocete da se pojacate valjda sad za kvalifikacije!!! ili ste misleli kad ispadnete iz evrope, za jelen ligu???

Dzamburu 'n Koma

pre 13 godina

Znam da ce navijaci Zvezde imati svoj komentar ..
Ali ne verujem da je ovo blizu realizacije..sem ako skriveno nisu odradili sve ove poslove..
Pa sad samo realizuju..
No, vise bih voleo da Mrdja dodje, nego Ilijev..uz Kastilja (haha) ili Lolu imali bi konkurentniji tim .. Samo fali pored Krleta jos jedan siguran defanzivac... nekako smo tanki pozadi..
Ako bi i taj problem resili uz ova pojacanja...
To bi znacilo da smo samo 3-4 igraca zamenili iz proslogodisnjih 11.. sto automatski povlaci brze uigravnaje i prednost u odnosu na ostale... A i ako ova imena dodju u Partizan.. Odbrana titule je sasvim realna.. a i u Evropi bi to izgledalo mnogo bolje..
Mozda smo se ogresili o snajdera..i dalje ga ne volim..ali ako bude ovako.. Svaka mu cast..iskreno..

Micko

pre 13 godina

Pa taj Iliev je bio spic u tandemu sa Delibasicem, a tad je najbolji strelac bio Ilic a cini mi se i Ivic koji su vezni igraci. Toliko i o Ilievu i o Delibasicu, a i njihove igre posle u inostranstvu su pokazale koliko su to ubitacni napadaci.

pouzdano 100%%%

pre 13 godina

Imam pouzdanu informaciju da Mesi,Snajder,Cavi,Iniesta i Roben dolaze u Partizan kao ``bombe`` prelaznog roka.Suska se da je u toku finalizacija pregovora sa Murinjom oko njegovog dolazka u crno-beli tabor.Predsednik Reala naglasava da je u pitanju ponuda koja se nije mogla odbiti.

NOKIA N73

pre 13 godina

Daj Boze da kupe Smiljanica i Ilijeva, za Kstilja i Mrdju sam 95% siguran da je to samo izmisljotina, pa da napokon gledamo malo bolji fudbal u Srbiji. I Zvezda i Vojvodina su se pojacali, mirise na dobro, ali videcemo..

Popi

pre 13 godina

Dovesti Mrdju i pojacati odbranu,,,,bez kvalitetnog napadaca i solidne odbrane ne mozemo da se nadamo dobrim rezultatima u evropi...i da se treneri malo vise pitaju za svoj posao, a predsednici i snajderi ne muljaju nos gde im nije mesto...ali to je nemoguce nazalost

Влада

pre 13 godina

Илијева можда и доведу али Мрђу...Ма дајте,то нема шансе да се деси.Као прво човек је велики Звездаш и никад није пропустио прилику да то покаже!Уколико напусти Војводину то ће вероватно бити само иностранство.

bLoK 45

pre 13 godina

Bilo bi lepo videti bar jednog od njih u Partizanu, pogotovu Mrđu.
Mada iskreno mislim da je to nerealno i da Vojvodina za njega traži cifru koju Đurić ne bi dao SVE I DA IMA ! Odigrao je pakleno dobru sezonu, odličan je u igri 1 na 1,opasan sa loptom u nogama a i u kretnji bez nje, tako da bi sa Kleom bio ubitačan tandem. Sa njim bi uvek mogli da igramo na gol više i krajnje ofanzivno, što će nam i biti potrebno sa ovako "pouzdanom" odbranom...
Jedino je bedak što je ova priča sa Mrđom neko teško novinarsko loženje.

IVORY

pre 13 godina

Aman ljudi, taman procitam kako smo zainteresovani za Smiljanica i Kastilja, kad ono sad Mrdja i Ilijev.

Manite se praznih prica i novinarskog nagadjanja, jer svake godine "dovodimo" tuce igraca, a na kraju zavrsimo sa starkeljama koje niko nece, pa dodju da se oproste od fudbala (ovim ne mislim na Ivicu Ilijeva), pojacanjima iz 3.lige i omladincima.

Marko Markovic Nis

pre 13 godina

Kao i svake godine najava kvalitetnih pojacanja kadodunajbolji a na kraju dodju bugarski ,,Bebeto'' iigraci za drugu ligu.Opametite se vec jednom i dajte prava pojacanja jer akou zemlji nemate konkurenciju napravite bar tim za evropu.Niko od vas ne trazi evrotrofeje ali nedozvoljavajte da vas nadigravaju svakojake ekipe.Pa nisu valjda ni drugi u svetu ludi a samo mi pametni da svoja pojacanja placamo po 30 000 eura aprodajemo za milione u nedogled.Kvalitet ima cenu pa ako hoces i da zaradis moras nekad i da odresis kesu.I ne mozes bas na svakog da zaradis.

dekiii

pre 13 godina

Kad je Dusko Tosic izjavio sansePartizana i Zvezde su 50%.Tad je PARTIZAN odustao od istog.Izjava trenera(takav nam igrac ne treba)

dusko

pre 13 godina

ma treba vosa da pusti mrdju ako od toga moze nesto da zaradi!ionako je jasno za koga su vecito rezervisana prva dva mesta u ligi,da se ne lazemo!pobogu,posle debakla koje ce ,pre ili kasnije,doziveti u evropi,beogradski veciti moraju spasavati sezonu po svaku cenu!