Fudbal 50

Nedelja, 20.06.2010.

18:05

Evra: "Problem nije Anelka, već izdajica u našem timu"

Kapiten reprezentacije Francuska Patris Evra priznao je da je sprečio tuču sekektora Rajmona Domeneka i Nikolasa Anelke.

Evra: "Problem nije Anelka, veæ izdajica u našem timu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 13 godina

Mislim da je problem Francuza mnogo mnogo veci od samog Domeneka... U Francuskoj reprezentaciji verovatno postoje 3 etnicka klana, Arapi, crnci i belci, koji se medju sobom ne mirisu bas, pritom egoizam igraca kojima su milijarde udarile u glavu... Mozda je i problem sto nemaju vise vodje ekipe kao sto su bili Zidan, Deshamp, Blan...

Kalimero

pre 13 godina

A zašto ih FIFA ne izbaci sa SP?!
Mislim da posle ovog prvenstva treba poništiti većinu potpisanih ugovor sa "velikim zvezdama" i prepoloviti ih jer se pokazalo u praksi da dobar deo njih nije ništa bolji od prosečnog!!!

goran

pre 13 godina

Paradoks je da to uopste nije los tim gledajuci pojedince. Anelka je uvek pravio ekcese i bio kaznjavan. Voleo bih da vidim da se ovako ponasaju kod Murinja, Fergusona ili Vengera - nema sanse jer znaju da bi ih odmah kaznili i izbacili iz ekipe.

Sramota je da su ovde dobrovoljno i igraju za svoju zemlju a ponasaju se kao razmazena deca.

Sada kada ispadnu novi selektor bi trebao da se vecini zahvali i napravi novi tim od onih koji hoce da igraju za svoju zemlju. Imaju oni puno dobrih igraca i malo kada se srede bice tim za respekt.

Moljac

pre 13 godina

Dakle, nije problem to što se desilo, već što se saznalo da se desilo (kao onaj što je rekao "nisam kriv, leša mi nisu našli"). Koji kreteni, svi zajedno!

pravda za irsku

pre 13 godina

Puno mi je srce dok ovo citam.....neko je suze prolio i nepravdom ostao kuci, a neko se na neposten nacin dokopao Afrike.Sad vam pocinje raspad u fudbalui, a i ne samo vama,mislim da slicna sudbina ceka jos jednog velikana iz evrope( Mislim na Engleze,Italijane,Zabare,Spance......)
Neka se ugledaju na Novi Zeland,Koreju protiv Brazila,koji iako je izgubio borio se fanaticki.Pogledajte kako se Forlan bori za reprezentaciju,svaka mu cast i jos neki asovi poput njega.Zvezdice Anri,Anjelka...,ti se ne bi borili ni za najrodjenije).Da su poveli Mexesa,koji je godinama stub u Romi,Benzemu....pa oni bi dali 200 posto za ekipu,pogotovo mexes,koji je po meni najbolji stoper u francuskoj.Filozofu domeneku EVRA igra stopera?????Znaci covek nema pojma o fudbalu?Neka se lepo vrate kuci i javno izvinu IRCIMA prvo,pa njihovoj naciji.Jer ovo sto su prikazali je SRAMNO....Ekipa od 300 miliona evra i vise......ne daje ni gol u 2 utakmice,a ekipa NOVI ZELAND,KOREJA ciji igraci kostaju kao ANRIJEV UGOVOR......daju 3 gola....srecan put u Francusku i lep docek:)))

chuck noris

pre 13 godina

Gledam citav dan Francusku tel.2. i video se incident na terenu.Doslo je do sukoba izmedju kondiciong trenera i Evre,a Domenek je stao izmedju njih jer je ovaj petlic od kondicionog pretio i unosio se u lice Evri koji je sve vreme bio miran!Sumnjaju da je on izdajica!Jutros je u direktnom prenosu na telefut-u iz J.A. bio Domenek,a iznenada se pojavio i Riberi,koji je bio jako nervozan,i moglo bi se reci tuzana zeleo je da kaze stav igraca koji su sad tim,i ostavili su po strani medjusobne razmirice.Svi do jednog podrzavaju Anelku .Smatraju da je neko u izmenjenom kontekstu preneo novinarimA.Sukoba ima,ali kaze kao i inace..kao i u klubovima kad igraju pa su nervozni ili se posvadjaju sa trenerom.Domenek je malo sr.o,tipa da je dao vremena Anelki da mu se izvini javno(iz razloga da je vest procurila van svlacionice,ovaj je odbio i savez ga je posle dva sata isterao).napominje,da je ostalo u okvirima svlacionice kao sto inace i bude,proslo bi nezapazeno kao i mnogi drugi sukobi!Igraci su se pobunili protiv saveza koji je trazio krivca.Svaki put je to neko drugi.Ranije je bio Maluda,pa Evra,sad Anelka.Niko iz saveza se nije oglasio posle poraza od Meksika,niti ih je ko kontaktirao.Bukvalno su trazili zrtvu!Anelka nije imao priliku nista da kaze...osim da zeli srecu momcima,i prihvata odluku saveza.A kad se zavrsi prvenstvo progovorice!Maluda,nije ni jednog trenutka osudio Anelku!Teska i odvratna situacija...i sad mi ih je stvarno zao!Matorci treba da idu u penzije.Ono je sramota ko vodi fudbalski francuski savez.Ovakvi igraci,a selektor jedan kr..ten,koji posle poraza na Evropskom prvenstvu i rane eliminacije kaze"Sad ne mogu o tome misliti,imam preca posla.Zenim se".I posle toga opet bude reizabran za selektora!

Boza

pre 13 godina

Doslo je do sukoba kondicionog trenera i kapitena Evre.Domenek ih je razdvojio da ne dodje do veceg sukoba,jer navodno po misljenju igraca kondicioni trener je "krtica" u ekipi.Sve u svemu jedna velika blamaza.

Severina

pre 13 godina

Da ne pise Francuska pomislio bih da su nasi. Pravo je cudo da nismo mi u centru paznje pod ovakvim okolnostima.

Ima nade, meni se javlja polufinale jer u osmini finala tucemo Amerikance, a cetvrtfinalu eto nas sa Meksikom.

Polufinale je blizu, javlja mi se! :-)

Коментатор

pre 13 godina

Замислите само како би Ирци приступили овом првенству...како онда да нам не буде жао што се нису они пласирали?

Allez les... WHO?

pre 13 godina

E, ako mi još neko spomene "balkanski mentalitet" kao sinonim za neslogu, nedisciplinu, nepoštovanje autoriteta... prozivaću ga sve do sledećeg svetskog prvenstva! Pa, mi (Srbi, a mogu uz nas i Slovenci) smo pojam reda i rada za njih!!! Bože me sakloni, koji ludaci!

argo

pre 13 godina

Domenek izgleda tako miran,stalozen I pametan covek a ispod te maske se krije pravi PSIKOPATA,I on je najbolji primer kako izgled moze da vara coveka!

Nemanja

pre 13 godina

Domenek nema(nije ga ni imao)autoritet,i uvek je bio najveci problem u reprezentaciji. Sami su krivi sto su ga ostavili posle Evropskog prvenstva! ! !

liamgallagher

pre 13 godina

Alooo, pa da li ste vi normalni? Ovom Domeneku neko iz saveza duguje zestoki kesh cim ga trpe posle svega sto se desava...sta oni to znaju sto niko normalan ne?

vlada bg

pre 13 godina

Nisam ljubitelj Francuza, i drago mi je sto nece proci dalje zbog nacina na koji su prosli Irsku, ali ipak, nije mi drago kad citam ovakve vesti, ma ko bio u pitanju...
Ipak je Francuska bila velika sila u fudbalu, i relativno skoro cak i svetski prvak, ali eto, kako za par godina moze sve da se totalno preokrene...
Zelim im da se srede do sledeceg velikog takmicenja, jer evropskom i svetskom fudbalu trebaju velike i kvalitetne reprezentacije, a Francuska bi trebala to da bude.

bruka 2006 god.

pre 13 godina

Citamo reportaze, neko ne veruje, neko se podlo osmehuje, nekom' je drago, dok neko zali tako dobru reprezentaciju! Ako nista drugo, sada smo bar malo bolje upuceni sta je sira svetska javnost mislila o nasoj reprezentaciji 2006 god.! Bilo, ne ponovilo se...

bane

pre 13 godina

zasluzili su i mnogo gore posle onako sramnog plasmana u nezapamcenoj kradji protiv iraca.losa karma je logicna posledica svega sto se izdesavalo u tom mecu sa ircima.da sam kojim slucajem u kozi bilo kog francuskog reprezentativca bilo bi me sramota da se pojavim u juznoj africi posle onakve kradje,sigurno bih odustao od ucesca bez obzira na posledice

Monden

pre 13 godina

Jeste Anelka problem. Setite se samo kako je reagovao kad je promašio odlučujući penal u finalu LŠ protiv Mančestera izvevši ga toliko nonšalantno, kao da se radi o treningu. Nije pokazao ni trunku tuge, krivice, a kamoli kajanja.

To je igrač koji ima ubedljivo najveći ego spram svojih (sasvim prosečnih) igračkih mogućnosti. Promenio je gomilu klubova i u svakom ostao upamćen kao samoživ, uobražen i problematičan.

A izgleda da ih u francuskoj reprezentaciji ima još. Možda Domenek nije trener renomea koji zaslužuje bivši svetski i evropski prvak, ali sumnjam da problem dolazi samo od njega. Mi bar sa time imamo dosta iskustva.

no fear

pre 13 godina

možete li biti veća sprdnja nego što ste bili dosad?!
vjerujem da možete,jer ipak ste još 2 dana na prvenstvu,sasvim dovoljno da uradite još kakvu glupost..
Irci sad dobijaju satisfakciju,makar i na ovaj način..

dane

pre 13 godina

Jedini problem je sto su pare udarile u glavu. Sve su to velike zvezde sa astronomskim platama u velikim klubovima i misle da im niko ne moze nista i previse su se opustili i osilili, a jos kada se doda da im je trener katastrofa onda nema dalje jer nema ko da ih spusti na zemlju.

vud

pre 13 godina

Izdajica o kom Evra govori je, po svemu sudeci, Gurkuf. Iako se Evra pravi blesav i nece da kaze.

Kakvo rasulo.

Neverovatno na koji nacin ih je stiglo prokletsvo zbog nacina na koji su se plasirali na SP.

Saniel

pre 13 godina

Vrlo malo igrača francuske reprezentacije su Francuzi. Emigranti koji dolaze u Francusku tražeći bolji život i standard su se godinama tu odomaćili i igranje za reprezentaciju za njih je pitanje prestiža. Ali nažalost samo to. Čim krene po zlu i prestiž nestane, oni gume motiv i volju. Za njih Francuska nije postojbina njihovih predaka i igranje za takvu reprezentaciju gubi smisao ako ne donosi neke privilegije.

www

pre 13 godina

Kako su bezobrazlukom i kasnijim licemerjem dosli na SP, tako ce sada da lete prvim avionom nazad. Sve ovo je na radost pravih ljubitelja fudbala. Irska je zasluzila da se nadje u JAR.

mile

pre 13 godina

Francuska reprezentacija onako kako se plasirala na svetsko prvenstvo, tako i nastavlja sa igrama na njemu - jadno. Ako ih ovaj debakl na SP konačno ne otrezni i ako sad ne smene selektora, onda je sve bilo uzalud.

Stewa

pre 13 godina

A zamislite samo da se ovo nama desava ... Zato ljudi, NOVINARI, budite fer, ne pljujte ih , ne izbacujte one naslove kao za Vidica juce vec dizite atmosferu ...

divac

pre 13 godina

ovo vam bog vraca za onu ruku....nadam se da je ovo samo pocetak,da je ovo sve sport kao sto nazalost nije nikada ne bi ni zaigrali na ovom svetskom,u svakom slucaju SVE NAJGORE..

Saniel

pre 13 godina

Vrlo malo igrača francuske reprezentacije su Francuzi. Emigranti koji dolaze u Francusku tražeći bolji život i standard su se godinama tu odomaćili i igranje za reprezentaciju za njih je pitanje prestiža. Ali nažalost samo to. Čim krene po zlu i prestiž nestane, oni gume motiv i volju. Za njih Francuska nije postojbina njihovih predaka i igranje za takvu reprezentaciju gubi smisao ako ne donosi neke privilegije.

divac

pre 13 godina

ovo vam bog vraca za onu ruku....nadam se da je ovo samo pocetak,da je ovo sve sport kao sto nazalost nije nikada ne bi ni zaigrali na ovom svetskom,u svakom slucaju SVE NAJGORE..

vud

pre 13 godina

Izdajica o kom Evra govori je, po svemu sudeci, Gurkuf. Iako se Evra pravi blesav i nece da kaze.

Kakvo rasulo.

Neverovatno na koji nacin ih je stiglo prokletsvo zbog nacina na koji su se plasirali na SP.

Коментатор

pre 13 godina

Замислите само како би Ирци приступили овом првенству...како онда да нам не буде жао што се нису они пласирали?

Monden

pre 13 godina

Jeste Anelka problem. Setite se samo kako je reagovao kad je promašio odlučujući penal u finalu LŠ protiv Mančestera izvevši ga toliko nonšalantno, kao da se radi o treningu. Nije pokazao ni trunku tuge, krivice, a kamoli kajanja.

To je igrač koji ima ubedljivo najveći ego spram svojih (sasvim prosečnih) igračkih mogućnosti. Promenio je gomilu klubova i u svakom ostao upamćen kao samoživ, uobražen i problematičan.

A izgleda da ih u francuskoj reprezentaciji ima još. Možda Domenek nije trener renomea koji zaslužuje bivši svetski i evropski prvak, ali sumnjam da problem dolazi samo od njega. Mi bar sa time imamo dosta iskustva.

no fear

pre 13 godina

možete li biti veća sprdnja nego što ste bili dosad?!
vjerujem da možete,jer ipak ste još 2 dana na prvenstvu,sasvim dovoljno da uradite još kakvu glupost..
Irci sad dobijaju satisfakciju,makar i na ovaj način..

chuck noris

pre 13 godina

Gledam citav dan Francusku tel.2. i video se incident na terenu.Doslo je do sukoba izmedju kondiciong trenera i Evre,a Domenek je stao izmedju njih jer je ovaj petlic od kondicionog pretio i unosio se u lice Evri koji je sve vreme bio miran!Sumnjaju da je on izdajica!Jutros je u direktnom prenosu na telefut-u iz J.A. bio Domenek,a iznenada se pojavio i Riberi,koji je bio jako nervozan,i moglo bi se reci tuzana zeleo je da kaze stav igraca koji su sad tim,i ostavili su po strani medjusobne razmirice.Svi do jednog podrzavaju Anelku .Smatraju da je neko u izmenjenom kontekstu preneo novinarimA.Sukoba ima,ali kaze kao i inace..kao i u klubovima kad igraju pa su nervozni ili se posvadjaju sa trenerom.Domenek je malo sr.o,tipa da je dao vremena Anelki da mu se izvini javno(iz razloga da je vest procurila van svlacionice,ovaj je odbio i savez ga je posle dva sata isterao).napominje,da je ostalo u okvirima svlacionice kao sto inace i bude,proslo bi nezapazeno kao i mnogi drugi sukobi!Igraci su se pobunili protiv saveza koji je trazio krivca.Svaki put je to neko drugi.Ranije je bio Maluda,pa Evra,sad Anelka.Niko iz saveza se nije oglasio posle poraza od Meksika,niti ih je ko kontaktirao.Bukvalno su trazili zrtvu!Anelka nije imao priliku nista da kaze...osim da zeli srecu momcima,i prihvata odluku saveza.A kad se zavrsi prvenstvo progovorice!Maluda,nije ni jednog trenutka osudio Anelku!Teska i odvratna situacija...i sad mi ih je stvarno zao!Matorci treba da idu u penzije.Ono je sramota ko vodi fudbalski francuski savez.Ovakvi igraci,a selektor jedan kr..ten,koji posle poraza na Evropskom prvenstvu i rane eliminacije kaze"Sad ne mogu o tome misliti,imam preca posla.Zenim se".I posle toga opet bude reizabran za selektora!

mile

pre 13 godina

Francuska reprezentacija onako kako se plasirala na svetsko prvenstvo, tako i nastavlja sa igrama na njemu - jadno. Ako ih ovaj debakl na SP konačno ne otrezni i ako sad ne smene selektora, onda je sve bilo uzalud.

Boza

pre 13 godina

Doslo je do sukoba kondicionog trenera i kapitena Evre.Domenek ih je razdvojio da ne dodje do veceg sukoba,jer navodno po misljenju igraca kondicioni trener je "krtica" u ekipi.Sve u svemu jedna velika blamaza.

Allez les... WHO?

pre 13 godina

E, ako mi još neko spomene "balkanski mentalitet" kao sinonim za neslogu, nedisciplinu, nepoštovanje autoriteta... prozivaću ga sve do sledećeg svetskog prvenstva! Pa, mi (Srbi, a mogu uz nas i Slovenci) smo pojam reda i rada za njih!!! Bože me sakloni, koji ludaci!

Stewa

pre 13 godina

A zamislite samo da se ovo nama desava ... Zato ljudi, NOVINARI, budite fer, ne pljujte ih , ne izbacujte one naslove kao za Vidica juce vec dizite atmosferu ...

www

pre 13 godina

Kako su bezobrazlukom i kasnijim licemerjem dosli na SP, tako ce sada da lete prvim avionom nazad. Sve ovo je na radost pravih ljubitelja fudbala. Irska je zasluzila da se nadje u JAR.

Nemanja

pre 13 godina

Domenek nema(nije ga ni imao)autoritet,i uvek je bio najveci problem u reprezentaciji. Sami su krivi sto su ga ostavili posle Evropskog prvenstva! ! !

bruka 2006 god.

pre 13 godina

Citamo reportaze, neko ne veruje, neko se podlo osmehuje, nekom' je drago, dok neko zali tako dobru reprezentaciju! Ako nista drugo, sada smo bar malo bolje upuceni sta je sira svetska javnost mislila o nasoj reprezentaciji 2006 god.! Bilo, ne ponovilo se...

liamgallagher

pre 13 godina

Alooo, pa da li ste vi normalni? Ovom Domeneku neko iz saveza duguje zestoki kesh cim ga trpe posle svega sto se desava...sta oni to znaju sto niko normalan ne?

bane

pre 13 godina

zasluzili su i mnogo gore posle onako sramnog plasmana u nezapamcenoj kradji protiv iraca.losa karma je logicna posledica svega sto se izdesavalo u tom mecu sa ircima.da sam kojim slucajem u kozi bilo kog francuskog reprezentativca bilo bi me sramota da se pojavim u juznoj africi posle onakve kradje,sigurno bih odustao od ucesca bez obzira na posledice

dane

pre 13 godina

Jedini problem je sto su pare udarile u glavu. Sve su to velike zvezde sa astronomskim platama u velikim klubovima i misle da im niko ne moze nista i previse su se opustili i osilili, a jos kada se doda da im je trener katastrofa onda nema dalje jer nema ko da ih spusti na zemlju.

vlada bg

pre 13 godina

Nisam ljubitelj Francuza, i drago mi je sto nece proci dalje zbog nacina na koji su prosli Irsku, ali ipak, nije mi drago kad citam ovakve vesti, ma ko bio u pitanju...
Ipak je Francuska bila velika sila u fudbalu, i relativno skoro cak i svetski prvak, ali eto, kako za par godina moze sve da se totalno preokrene...
Zelim im da se srede do sledeceg velikog takmicenja, jer evropskom i svetskom fudbalu trebaju velike i kvalitetne reprezentacije, a Francuska bi trebala to da bude.

Severina

pre 13 godina

Da ne pise Francuska pomislio bih da su nasi. Pravo je cudo da nismo mi u centru paznje pod ovakvim okolnostima.

Ima nade, meni se javlja polufinale jer u osmini finala tucemo Amerikance, a cetvrtfinalu eto nas sa Meksikom.

Polufinale je blizu, javlja mi se! :-)

argo

pre 13 godina

Domenek izgleda tako miran,stalozen I pametan covek a ispod te maske se krije pravi PSIKOPATA,I on je najbolji primer kako izgled moze da vara coveka!

pravda za irsku

pre 13 godina

Puno mi je srce dok ovo citam.....neko je suze prolio i nepravdom ostao kuci, a neko se na neposten nacin dokopao Afrike.Sad vam pocinje raspad u fudbalui, a i ne samo vama,mislim da slicna sudbina ceka jos jednog velikana iz evrope( Mislim na Engleze,Italijane,Zabare,Spance......)
Neka se ugledaju na Novi Zeland,Koreju protiv Brazila,koji iako je izgubio borio se fanaticki.Pogledajte kako se Forlan bori za reprezentaciju,svaka mu cast i jos neki asovi poput njega.Zvezdice Anri,Anjelka...,ti se ne bi borili ni za najrodjenije).Da su poveli Mexesa,koji je godinama stub u Romi,Benzemu....pa oni bi dali 200 posto za ekipu,pogotovo mexes,koji je po meni najbolji stoper u francuskoj.Filozofu domeneku EVRA igra stopera?????Znaci covek nema pojma o fudbalu?Neka se lepo vrate kuci i javno izvinu IRCIMA prvo,pa njihovoj naciji.Jer ovo sto su prikazali je SRAMNO....Ekipa od 300 miliona evra i vise......ne daje ni gol u 2 utakmice,a ekipa NOVI ZELAND,KOREJA ciji igraci kostaju kao ANRIJEV UGOVOR......daju 3 gola....srecan put u Francusku i lep docek:)))

goran

pre 13 godina

Paradoks je da to uopste nije los tim gledajuci pojedince. Anelka je uvek pravio ekcese i bio kaznjavan. Voleo bih da vidim da se ovako ponasaju kod Murinja, Fergusona ili Vengera - nema sanse jer znaju da bi ih odmah kaznili i izbacili iz ekipe.

Sramota je da su ovde dobrovoljno i igraju za svoju zemlju a ponasaju se kao razmazena deca.

Sada kada ispadnu novi selektor bi trebao da se vecini zahvali i napravi novi tim od onih koji hoce da igraju za svoju zemlju. Imaju oni puno dobrih igraca i malo kada se srede bice tim za respekt.

Moljac

pre 13 godina

Dakle, nije problem to što se desilo, već što se saznalo da se desilo (kao onaj što je rekao "nisam kriv, leša mi nisu našli"). Koji kreteni, svi zajedno!

Kalimero

pre 13 godina

A zašto ih FIFA ne izbaci sa SP?!
Mislim da posle ovog prvenstva treba poništiti većinu potpisanih ugovor sa "velikim zvezdama" i prepoloviti ih jer se pokazalo u praksi da dobar deo njih nije ništa bolji od prosečnog!!!

Marko

pre 13 godina

Mislim da je problem Francuza mnogo mnogo veci od samog Domeneka... U Francuskoj reprezentaciji verovatno postoje 3 etnicka klana, Arapi, crnci i belci, koji se medju sobom ne mirisu bas, pritom egoizam igraca kojima su milijarde udarile u glavu... Mozda je i problem sto nemaju vise vodje ekipe kao sto su bili Zidan, Deshamp, Blan...

Saniel

pre 13 godina

Vrlo malo igrača francuske reprezentacije su Francuzi. Emigranti koji dolaze u Francusku tražeći bolji život i standard su se godinama tu odomaćili i igranje za reprezentaciju za njih je pitanje prestiža. Ali nažalost samo to. Čim krene po zlu i prestiž nestane, oni gume motiv i volju. Za njih Francuska nije postojbina njihovih predaka i igranje za takvu reprezentaciju gubi smisao ako ne donosi neke privilegije.

Severina

pre 13 godina

Da ne pise Francuska pomislio bih da su nasi. Pravo je cudo da nismo mi u centru paznje pod ovakvim okolnostima.

Ima nade, meni se javlja polufinale jer u osmini finala tucemo Amerikance, a cetvrtfinalu eto nas sa Meksikom.

Polufinale je blizu, javlja mi se! :-)

divac

pre 13 godina

ovo vam bog vraca za onu ruku....nadam se da je ovo samo pocetak,da je ovo sve sport kao sto nazalost nije nikada ne bi ni zaigrali na ovom svetskom,u svakom slucaju SVE NAJGORE..

vlada bg

pre 13 godina

Nisam ljubitelj Francuza, i drago mi je sto nece proci dalje zbog nacina na koji su prosli Irsku, ali ipak, nije mi drago kad citam ovakve vesti, ma ko bio u pitanju...
Ipak je Francuska bila velika sila u fudbalu, i relativno skoro cak i svetski prvak, ali eto, kako za par godina moze sve da se totalno preokrene...
Zelim im da se srede do sledeceg velikog takmicenja, jer evropskom i svetskom fudbalu trebaju velike i kvalitetne reprezentacije, a Francuska bi trebala to da bude.

Monden

pre 13 godina

Jeste Anelka problem. Setite se samo kako je reagovao kad je promašio odlučujući penal u finalu LŠ protiv Mančestera izvevši ga toliko nonšalantno, kao da se radi o treningu. Nije pokazao ni trunku tuge, krivice, a kamoli kajanja.

To je igrač koji ima ubedljivo najveći ego spram svojih (sasvim prosečnih) igračkih mogućnosti. Promenio je gomilu klubova i u svakom ostao upamćen kao samoživ, uobražen i problematičan.

A izgleda da ih u francuskoj reprezentaciji ima još. Možda Domenek nije trener renomea koji zaslužuje bivši svetski i evropski prvak, ali sumnjam da problem dolazi samo od njega. Mi bar sa time imamo dosta iskustva.

argo

pre 13 godina

Domenek izgleda tako miran,stalozen I pametan covek a ispod te maske se krije pravi PSIKOPATA,I on je najbolji primer kako izgled moze da vara coveka!

Allez les... WHO?

pre 13 godina

E, ako mi još neko spomene "balkanski mentalitet" kao sinonim za neslogu, nedisciplinu, nepoštovanje autoriteta... prozivaću ga sve do sledećeg svetskog prvenstva! Pa, mi (Srbi, a mogu uz nas i Slovenci) smo pojam reda i rada za njih!!! Bože me sakloni, koji ludaci!

vud

pre 13 godina

Izdajica o kom Evra govori je, po svemu sudeci, Gurkuf. Iako se Evra pravi blesav i nece da kaze.

Kakvo rasulo.

Neverovatno na koji nacin ih je stiglo prokletsvo zbog nacina na koji su se plasirali na SP.

bane

pre 13 godina

zasluzili su i mnogo gore posle onako sramnog plasmana u nezapamcenoj kradji protiv iraca.losa karma je logicna posledica svega sto se izdesavalo u tom mecu sa ircima.da sam kojim slucajem u kozi bilo kog francuskog reprezentativca bilo bi me sramota da se pojavim u juznoj africi posle onakve kradje,sigurno bih odustao od ucesca bez obzira na posledice

Коментатор

pre 13 godina

Замислите само како би Ирци приступили овом првенству...како онда да нам не буде жао што се нису они пласирали?

mile

pre 13 godina

Francuska reprezentacija onako kako se plasirala na svetsko prvenstvo, tako i nastavlja sa igrama na njemu - jadno. Ako ih ovaj debakl na SP konačno ne otrezni i ako sad ne smene selektora, onda je sve bilo uzalud.

www

pre 13 godina

Kako su bezobrazlukom i kasnijim licemerjem dosli na SP, tako ce sada da lete prvim avionom nazad. Sve ovo je na radost pravih ljubitelja fudbala. Irska je zasluzila da se nadje u JAR.

chuck noris

pre 13 godina

Gledam citav dan Francusku tel.2. i video se incident na terenu.Doslo je do sukoba izmedju kondiciong trenera i Evre,a Domenek je stao izmedju njih jer je ovaj petlic od kondicionog pretio i unosio se u lice Evri koji je sve vreme bio miran!Sumnjaju da je on izdajica!Jutros je u direktnom prenosu na telefut-u iz J.A. bio Domenek,a iznenada se pojavio i Riberi,koji je bio jako nervozan,i moglo bi se reci tuzana zeleo je da kaze stav igraca koji su sad tim,i ostavili su po strani medjusobne razmirice.Svi do jednog podrzavaju Anelku .Smatraju da je neko u izmenjenom kontekstu preneo novinarimA.Sukoba ima,ali kaze kao i inace..kao i u klubovima kad igraju pa su nervozni ili se posvadjaju sa trenerom.Domenek je malo sr.o,tipa da je dao vremena Anelki da mu se izvini javno(iz razloga da je vest procurila van svlacionice,ovaj je odbio i savez ga je posle dva sata isterao).napominje,da je ostalo u okvirima svlacionice kao sto inace i bude,proslo bi nezapazeno kao i mnogi drugi sukobi!Igraci su se pobunili protiv saveza koji je trazio krivca.Svaki put je to neko drugi.Ranije je bio Maluda,pa Evra,sad Anelka.Niko iz saveza se nije oglasio posle poraza od Meksika,niti ih je ko kontaktirao.Bukvalno su trazili zrtvu!Anelka nije imao priliku nista da kaze...osim da zeli srecu momcima,i prihvata odluku saveza.A kad se zavrsi prvenstvo progovorice!Maluda,nije ni jednog trenutka osudio Anelku!Teska i odvratna situacija...i sad mi ih je stvarno zao!Matorci treba da idu u penzije.Ono je sramota ko vodi fudbalski francuski savez.Ovakvi igraci,a selektor jedan kr..ten,koji posle poraza na Evropskom prvenstvu i rane eliminacije kaze"Sad ne mogu o tome misliti,imam preca posla.Zenim se".I posle toga opet bude reizabran za selektora!

liamgallagher

pre 13 godina

Alooo, pa da li ste vi normalni? Ovom Domeneku neko iz saveza duguje zestoki kesh cim ga trpe posle svega sto se desava...sta oni to znaju sto niko normalan ne?

Stewa

pre 13 godina

A zamislite samo da se ovo nama desava ... Zato ljudi, NOVINARI, budite fer, ne pljujte ih , ne izbacujte one naslove kao za Vidica juce vec dizite atmosferu ...

dane

pre 13 godina

Jedini problem je sto su pare udarile u glavu. Sve su to velike zvezde sa astronomskim platama u velikim klubovima i misle da im niko ne moze nista i previse su se opustili i osilili, a jos kada se doda da im je trener katastrofa onda nema dalje jer nema ko da ih spusti na zemlju.

pravda za irsku

pre 13 godina

Puno mi je srce dok ovo citam.....neko je suze prolio i nepravdom ostao kuci, a neko se na neposten nacin dokopao Afrike.Sad vam pocinje raspad u fudbalui, a i ne samo vama,mislim da slicna sudbina ceka jos jednog velikana iz evrope( Mislim na Engleze,Italijane,Zabare,Spance......)
Neka se ugledaju na Novi Zeland,Koreju protiv Brazila,koji iako je izgubio borio se fanaticki.Pogledajte kako se Forlan bori za reprezentaciju,svaka mu cast i jos neki asovi poput njega.Zvezdice Anri,Anjelka...,ti se ne bi borili ni za najrodjenije).Da su poveli Mexesa,koji je godinama stub u Romi,Benzemu....pa oni bi dali 200 posto za ekipu,pogotovo mexes,koji je po meni najbolji stoper u francuskoj.Filozofu domeneku EVRA igra stopera?????Znaci covek nema pojma o fudbalu?Neka se lepo vrate kuci i javno izvinu IRCIMA prvo,pa njihovoj naciji.Jer ovo sto su prikazali je SRAMNO....Ekipa od 300 miliona evra i vise......ne daje ni gol u 2 utakmice,a ekipa NOVI ZELAND,KOREJA ciji igraci kostaju kao ANRIJEV UGOVOR......daju 3 gola....srecan put u Francusku i lep docek:)))

bruka 2006 god.

pre 13 godina

Citamo reportaze, neko ne veruje, neko se podlo osmehuje, nekom' je drago, dok neko zali tako dobru reprezentaciju! Ako nista drugo, sada smo bar malo bolje upuceni sta je sira svetska javnost mislila o nasoj reprezentaciji 2006 god.! Bilo, ne ponovilo se...

Moljac

pre 13 godina

Dakle, nije problem to što se desilo, već što se saznalo da se desilo (kao onaj što je rekao "nisam kriv, leša mi nisu našli"). Koji kreteni, svi zajedno!

goran

pre 13 godina

Paradoks je da to uopste nije los tim gledajuci pojedince. Anelka je uvek pravio ekcese i bio kaznjavan. Voleo bih da vidim da se ovako ponasaju kod Murinja, Fergusona ili Vengera - nema sanse jer znaju da bi ih odmah kaznili i izbacili iz ekipe.

Sramota je da su ovde dobrovoljno i igraju za svoju zemlju a ponasaju se kao razmazena deca.

Sada kada ispadnu novi selektor bi trebao da se vecini zahvali i napravi novi tim od onih koji hoce da igraju za svoju zemlju. Imaju oni puno dobrih igraca i malo kada se srede bice tim za respekt.

Nemanja

pre 13 godina

Domenek nema(nije ga ni imao)autoritet,i uvek je bio najveci problem u reprezentaciji. Sami su krivi sto su ga ostavili posle Evropskog prvenstva! ! !

no fear

pre 13 godina

možete li biti veća sprdnja nego što ste bili dosad?!
vjerujem da možete,jer ipak ste još 2 dana na prvenstvu,sasvim dovoljno da uradite još kakvu glupost..
Irci sad dobijaju satisfakciju,makar i na ovaj način..

Boza

pre 13 godina

Doslo je do sukoba kondicionog trenera i kapitena Evre.Domenek ih je razdvojio da ne dodje do veceg sukoba,jer navodno po misljenju igraca kondicioni trener je "krtica" u ekipi.Sve u svemu jedna velika blamaza.

Kalimero

pre 13 godina

A zašto ih FIFA ne izbaci sa SP?!
Mislim da posle ovog prvenstva treba poništiti većinu potpisanih ugovor sa "velikim zvezdama" i prepoloviti ih jer se pokazalo u praksi da dobar deo njih nije ništa bolji od prosečnog!!!

Marko

pre 13 godina

Mislim da je problem Francuza mnogo mnogo veci od samog Domeneka... U Francuskoj reprezentaciji verovatno postoje 3 etnicka klana, Arapi, crnci i belci, koji se medju sobom ne mirisu bas, pritom egoizam igraca kojima su milijarde udarile u glavu... Mozda je i problem sto nemaju vise vodje ekipe kao sto su bili Zidan, Deshamp, Blan...