Fudbal 73

Četvrtak, 03.06.2010.

13:03

Antić: "Zadovoljan ponašanjem igrača"

Selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić rekao je da je zadovoljan igrom našeg tima <a href="http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=06&amp;dd=02&amp;nav_id=435963" class="text-link" target= "_blank">u remiju protiv Poljske</a>.

Antiæ: "Zadovoljan ponašanjem igraèa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

ROKO

pre 14 godina

To sto dve utakmice nisu ispunile ocekivanja publike, neznalica, nista ne govori.Trener zna zasto igra takve utakmice gde razultat nije bitan popznavaocima.Staviti sve karte na sto da bi se pobedio neko u pripremnoj fazi je glupost.To je bitno Amerikancima, Meksiku i ostalima njihovog ranga, jer to im je sve sto ce uraditi pre SP.Prava forma i igra ce se pokazati na prvim oficijelnim utakmicama, verujem u nase i nadam se da ce biti ''pravi'' kada to bude trebalo.Na stranim sportskim emisijama strasno uzdizu jedan Zeland kome je dozvoljeno da igraju remi ili pobede, to je dobro jer Srbiju sada gledaju vrlo neozbiljno.Da vam kazem, to mnogi znaju, Psihologije je njima nepoznata a vrlo je bitna u svemu tome.Zato ocajavajte, nisu to prave vrednosti nasih, voleo bih da i s kAMERUNOM ODIGRAJU NERESENO, zna Antic sta radi i ja bih tako!!!

jokic

pre 14 godina

@jokic

Svakako da stvarno mislim da je Kamerun daleko bolja ekipa od Poljske, i da cete videti opet nase kako se muce, i opet gubimo utakmicu.

Doci cu ovde na sajt, i podseticu vas na to u subotu uvece

na moju veliku zalost
(Aca, 3. jun 2010 23:55)

Kamerun jeste daleko bolja ekipa od Poljske, ali smo mi daleko bolja ekipa i od Kameruna i od Poljske. Ili ti mozda mislis da nismo sudeci po prijateljskoj utakmici koju smo odigrali sa pola snage i kombinovanim timom po neregularnim vremenskim uslovima?

Posteno od tebe, zapamtio sam tvoj komentar i ocekujem te ovde u subotu uvece da cujem sta imas da kazes.

Strucni Ziri

pre 14 godina

Vladimir Stojkovic

Vidic Lukovic

Ivanovic Kolarov

Stankovic Milijas

Krasic Jovanovic

Mrdja
Zigic


IDEALNA POSTAVA SP-A 2010 U J.AFRICI
OUR BOYS :D :)

rade

pre 14 godina

prijateljske utakmice se igraju da bi selektori isprobali razlicite taktike i videli koja je najbolja postava!!!a on moze da bude zadovoljan,a da mi opet ne damo gol za vasu informaciju!!!

Četvrtfinale-puna kapa

pre 14 godina

Sramota je kakvu mi fudbalsku publiku imamo(namerno neću da ih nazovem navijačima jer to i nisu). Svi su bolji selektori od Antića i bolji fudbaleri od reprezentativaca. Mislim da bi svoje komplekse trebali da lečite na drugim mestima ,a ne na raznim forumima.(Ne)uspeh koji u JAR napravimo biće shodan našim kvalitetima, a ja se lično nadam da imamo kvalitet da uradimo nešto značajno. Ako i ne uradimo nije smak sveta, ne treba ljude linčovati zbog sportskog neuspeha, oni će sigurno ostaviti srce na terenu i to treba poštovati. Sramota me je kada vidim komentare tipa "na golu taj i taj,odbrana ta i ta.....", koje ste vi to fudbalske škole izučili i koga ste trenirali , pa ste takvi stručnjaci!? Pozdrav za sve one koji veruju u ovu reprezentaciju, a pljuvačima preporučujem da navijaju za Argentinu,Italiju,Brazil...

Zlatko Todorović

pre 14 godina

Srbija,1-1,Gana Srbija,0-0,Australija Srbija,0-2,Nemacka.. Orlovi rano lete budimo realni,Francuzi u kvalifikacijama uvjek standardno losi, i nikad losiji u zadnjih dvadeset godina (prestari). Austrija ekipa koja ima jednog dobrog igraca,prvu utakmicu ste ih razvalili a drugu u beogradu ste se branili,Austrija psed lopte 60% udarci prema golu 9-7.sam Antic je reko najbolje da zaboravimo ovu utakmicu.. smesna Rumunija koja nemoze nikoga dobit, nije igro Chivu mada im i on nebi pomogo.. sve govori kad ih kod kuce jedna Makedonija nadigra i pobjedi.Litva i Ostrva nisu vredni da ih se pominje.I nakon ovog se najavljuje veliki rezultat u Africi heheheh.. Obrana vam je mozda i najbolja od svih ekipa u Africi, Vezni red nije los ali nije ni tolika klasa da moze gazit,Krasic odlican ovi ostali prosecni i Stankovic za penziju.. i najslade na kraju napad hehehehehhe.. Zigic izgubljen u vremenu i prostoru,Pantelic star i bez motiva, kao nesto on gine za zemlju bla bla al.. to pokazuje samo kroz galamu i sirenje ruku. Lazovic psiholoski gledano kad primite prvi gol zaradit ce crveni karton..jer ne podnosi kad lose igrate onda puca i postaje nervozan..Jovanovic odlican ali nemoze sve sam. Novi Zeland i Poljska B su pokazali da imate obranu i prosecnu kontru a gol nema ko da zabije.. al bitno je otic u Afriku pa sta bude, al nece bit nista.. poznavajuci Srbe prije svakog prvenstva ste prvaci..hheheehe pa nek vam bude..
(Argentinac.6., 3. jun 2010 15:32)

Argentinac, mislim da trenutno lečenje kompleksa zbog ne odlaska tvoje reprezentacije na SP, a posle onog trećeg mesta, je sasvim razumljivo. Ali treba da uzmeš metlu i pretreseš vaše dvorište, pre nego li pogledaš u naše. Lepo očistiš dvorište, postaviš stočić, stolicu, LCD televizor, onaj vaš stoljnjak na astal i pratiš šta naša reprezentacija radi na SP. Čak i da sve tri izgubimo, ipak je to nešto što vaša reprezentacija neće doživeti na ovom SP. Vidim da si pratio igru naše reprezentacije, što samo pokazuje da i nismo toliko loši, jer loše i ne prati niko. A, kao i u svim sportovima, pogotovu ekipnim, ne može se očekivati da rezultati uvek budu očekivani. To vi najbolje znate, ko je pratio finale Jadranske lige.

www.worldofbasketball.org

pre 14 godina

Ma ja isto mislim da to nije tako lose. Jos uvek se isprobavaju neke takticke varijante, uigravaju igraci, ne ide se 100% na pobedu. Ja verujem da ce sve to biti puno bolje u Juznoj Africi i da cemo biti ponosni na nase momke. Srecno!!!

objektivno

pre 14 godina

Sramota! Cime li je on zadovoljan! Cini mi se da cemo imati novo "sestka"... Daj Boze da gresim, ali sve lici na to da ce Antic na nasoj klupi biti jos manje od mesec dana!

Kad ces da objasnis narodu po cemu je Raca bolji igrac od Ramba Petkovica?

Simek

pre 14 godina

Ako je Antić zadovoljan zadovoljan je i Joachim Loew...

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa
(FeboZg, 3. jun 2010 19:17)

Hmm a kako ti znas sta je na Pinku? Znam da u Hrvatskoj srpske televizije mogu samo preko satelita da se uzmu ako se pretplatis na njih...tako da lepo od tebe sto si uzeo pretplatu na srpske kanale :) Ipak zelis da pratis bolje timove i bolju ligu...btw 2 informacije za tebe...BiH > Turska > Hrvatska i Grcka > Ukrajina > Hrvatska...musli na to :)

Branko UE

pre 14 godina

Alo Srbi! Dajte bar jednom da podrzimo reprezentaciju kako joj i dolikuje! Sta biste tek pricali da ne ucestvujemo na sp? Antic je kralj,sve ovo je deo taktike! Momci samo hladne glave,uspeh je zagarantovan!

jugo

pre 14 godina

(Argentinac.6., 3. jun 2010 15:32)


Nije bitno koje nacionalnosti ste to uopste nije bitno ovde se daje komentar na Anticevo razmisljanje posle utakmice sa ekipom Poljske C , a Srbija je igrala sa ekipom ABC... i odigrala je lose pokazalo se nesta bolje pa Spanija da je igrala u najjacem sastavu na onakvom terenu ne bi odgrala skoro nista bolje.

Da se nezavaravamo mi niti cemo biti prvaci sveta niti nam je to cilj jer nismo ni Spanija ni Brazil... ali da prolazimo grupu 95 % ja u to verujem i ako tako bude mi nas primarni cilj smo ostvarili mozemo slobodno posle 1/8 utakmice da se vratimo radosni kuci i polako sa podmlagjenim sastavom da se spremamo sa EP kvalifikacije, to je ako budemo drugi u grupi a ako budemo prvi ondak moguce je i vise.
Sto si naveo ove rezlultate mozda ce tako i biti ali ja sam i dalje optimista i bice drugacije cak i ako se posle prvog kruga vratimo kuci ako bude casno ondak je ipak dobro.

Ovi Nemci bas zahuktali na sve utakmice daju nad 3 gola ali valjda ce se ispucati do nase utakmice.

Meksiko pregazio Italiju, Spanija jedva sa J.Korejom tako da ljudi dok ne pocne SP i prave utakmice nista nije bitno a ondak ce mo videti sta ce sve biti i naravno kao na svakom SP-u kakva ce iznenagjenja biti.


(Josif Semjanov, 3. jun 2010 14:40

E ovo je pravi komentar sa agrumentima i dobrim obrazlozenjem plus kaze s edace na SP-u covek navijati kao komsija za SRbiju ane kometari nemate veze razne price Austrija,Francuska,Rumunija itd. Samo neshvatam zasto ste coveku dali toliko negativnih poena.

Ako Antic protiv Kameruna ne pomesa ekipu vec igraju sandardni 11 plus 2-3 maksimum 4 izmenee vec ce se videti gde smo i kako smo.

nelekrele

pre 14 godina

Za one koji imaju dilemu kakvo je vreme u Juznoj Africi:

http://www.weathersa.co.za/web/

Za sve one koji ne navijaju za Srbiju neka nadju neku drugu reprezentaciju. Uvek se mnogo primim i sam pred ovakvo takmicenje puknemo, na sledecem opet navijam za nas, sasvim logicnoi realno... I naravno opet se primim. Izgubili, dobili ja drugu zemlju nemam. Sramota, i Makedonci ih ne osporavaju, mi uvek! POZ i uzivajte kako neko rece u svakom pasu, sutu, svakoj sekundi sa svojim prijateljima i nabojem koje nosi ovakva manifestacija!

PimPong

pre 14 godina

Kamerun ce biti prava utakmica, jer mislim da cemo tu da krenemo sa najjacim, ili skoro najjacim sastavom. Mislim da i ti momci koji ce na kraju da pocnu prvu utakmicu treba da odigraju jednu utakmicu (ili bar pola) zajedno.

Opustite se svi, bar malo. Bice sve OK.

Aca

pre 14 godina

@jokic

Svakako da stvarno mislim da je Kamerun daleko bolja ekipa od Poljske, i da cete videti opet nase kako se muce, i opet gubimo utakmicu.

Doci cu ovde na sajt, i podseticu vas na to u subotu uvece

na moju veliku zalost

Aca_USA

pre 14 godina

Taktika- jednostavna.
Od 20 nasih igraca (ne racunajuci golmane) samo su dvojica nizi od 180cm (Tosic i Rukavina) a cak 10 igraca je vise od 185cm.
Gana u celoj odbrani ima jednog igraca viseg od 180cm.

witchfighter

pre 14 godina

Al smo intelektualno jaki, cim pomenes afriku svima asocijacija pustinja i 40 stepeni :) Zelim puno srece nasim fudbalerima na prvenstvu i sta god urade nece me razocarati (sam odlazak na mundijal je veliki uspeh)

Nemanja

pre 14 godina

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa
(FeboZg, 3. jun 2010 19:17)

Sa kim ste u grupi? :)

Barnabas

pre 14 godina

Usnio sam, đeco moja, kako ćemo biti prvi od sviju, ali bi oni drugi, dok mi igramo, morali da leže na terenu, međutim, kada se probudih, vidim da su to samo izgubljeni snovi, fusbal nam je katastrofa: biće uspeh ako prođemo u drugo kolo pregolem!

FeboZg

pre 14 godina

Ako je Antić zadovoljan zadovoljan je i Joachim Loew...

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa

AlenMKD

pre 14 godina

1.sve su to prijateljske utakmice(setite se da i Engleska nije mogla zabiti gol Japancima), bez brige bice puno bolje na Mundijalu
2.pohvale za sve igrace jer znam da ce dati 100000% narocito ovi mladi igraci, ja mislim da ce Kacar doneti pobedu protiv Njemcima (golom ili asistencijom)
3.gospodin Radomir Antic najbolji trener na ovim prostorima (zato nemojte ga poucavati sta da radi i kako)
i 4. bas me zanima koji je pametnjakovic namestio Srbiju na 4mestu u ovu tabelu gde se krece sa 0bodova, molim da se to koreguje i bude stavjlena na prvom mestu da razbijemo maler
Pozdrav iz Makedonije i nadam se da ce se ostvariti ono sto sam sanjao celo vreme otkad smo zvanicno otisli na Mundijal

B.Zoki

pre 14 godina

Bitno je da se Pantelic nije povredio."Ne treba očajavati" tako kaze Panta , docekace i on neki gol igrace on jos bar 20 tekmi.MAJKO MILA

Teodor

pre 14 godina

Najbolje da dole (u Juznoafrickoj Republici) nece da pada kisa!! Ljudi, tamo je zima za vreme Svetskog prvenstva. Jeste li zaboravili da je to na juznoj polulopti. Dakle kisa ce da lije ko iz kabla! Zato je dobro da su nasi "vezbali" po kisi, lose je sto se nisu proveli najbolje. Ali kako nama tako i drugim reprezentacijama!

jokic

pre 14 godina

Mene je naša igra protiv Poljske toliko razočarala da neću otići da ih gledam protiv Kameruna, koji je mnogo jači od Poljske, gubimo tu utakmicu 100%
(Aca, 3. jun 2010 16:09)

Zapamti dobro ovu svoju rečenicu. I onda dođi ovde u subotu uveče, potpiši se istim imenom i reci šta imaš.

trece oko

pre 14 godina

Antic - zadovoljan.
Ja - zadovoljan.
Niko se nije povredio - to je najbitnije.
Posle J. Afrike bicemo jos zadovoljniji i ja i g. Antic.

Napred momci, samo napred!!! Ono pravo tek dolazi.

Aca

pre 14 godina

@po obicaju

Slazem sa vama, na zalost, 100% !

Nije mi jasno zasto uvek ima mnogo negativnih ocena/komentara kada nego napise istinu? Zasto ljudi?

raso krajisnik

pre 14 godina

za ovog pametnjakovica "?!?"

gledati jedan film o tarzanu tebe nepravi ekspertom za sp ...

prisjeti se skolice, kako ono bese juzna kuglica, obrnuta sezona, kod nas ljeto kod njih zima, kod nas puno snjega, kod njih puno kisice itd. ...

ali glavno da si se ti genije iz rupice javio ...

kao da nema dosta bisera i trenera na B92 ...

matica Srbija, zemlja eksperata ...

cekaju vas bjedne nedelje, kad vas antara i orlovi ponovo usutkaju i oteraju u rupice ...

u rupama ce te i dalje najbolje znati kako se igraju test-utakmice, ali samo to ...

Cooltywattor

pre 14 godina

Mrzim kritičare isfrustrirane usled preterane apstinencije. Nikad nisu zadovoljni, uvek im neki ***** fali.
Mislim da samo budala može kritikovati Stankovićev odnos prema repki, posle 12 godina reprezentativnog staža i posle onakvih batina istrpljenih na, podsećam, prijateljskoj utakmici.
Mislim da samo slepac može da gleda igru Miloša Krasića, a da ne vidi koliko je sjajan igrač i koliko znači ekipi. Isto važi i za Milana Jovanovića. Momci su krila ove ekipe, u svakom smislu.
Mislim da je Danko jedan od najboljih polu-špic igrača u evropi, naoko neprimetan ali tako koristan za ekipu, sjajan tehničar sa sjajnim osećajem za igru.
Mislim da je "mali" Subotić konačno pokazao zašto je već dve sezone nezamenjiv u odbrani Borusije i zašto je izabran u idealan tim Bundeslige.
Mislim da će Pantela "eksplodirati" na SP, jer on je takav lik, ludak, njemu treba taj spektakl da ga pokrene.
Mislim da će Žiga biti noćna mora za svaku odbranu, pored sjajne igre glavom ne treba zaboraviti da momčina podjednako dobro koristi obe noge i da ima sjajan pregled igre i osećaj za pas.
Mislim da je Mrđa pravo otkrovenje i da će biti Antićev "kec iz rukava".
I konačno, mislim da nas ovi momci neće razočarati u Africi, ma koliko to neke bolelo.

Simek

pre 14 godina

O Boze gospode...toliko kritika i pametnica ovde ima...toliko ljudi igra menadzer da to strasno...LJUDI!!! Kisa,ocajni uslovi,nasi igraci drugo poluvreme su sjajno igrali (da nije bio onakav teren dali bi sigurno koji gol),ja ne znam sta vi ocete?? Da gazimo sad sve pa da protivnici na SP znaju sta da ocekuje od nas? Nismo mi velesila, svi sad igraju fudbal...a Antic je dovoljno pokazao kao selektor i ja kao navijac sam zadovoljan s njim...koga cete boljeg??? I da ispadnemo odmah pa sta? Ocemo opet da pljujemo po njima? Poljaci su ginuli juce, a nasi imaju SP za 10 dana i malo gledajte i tako...niko ne zeli sad da posle napornih prvenstava trci kao nenormalan,ulece u svaki duel i povredi se. Momci nek vas oni pljuju to samo govori sve o njima,a vama svaka cast na zalaganju juce!! Ono je zaista za svaki respekt

Izem ti logiku

pre 14 godina

O inteligenciji fudbalera se zna dovoljno. Ne dovodi se u pitanje. Moze li neko da kaze da je negde video da oni razmisljaju na sledeci nacin:

1)Ovaj mec nije bitno da damo gol, bitno je kako se ponasamo.(Nisu dali gol)
2)Sledeci mec bitno je i kako se ponasamo i da damo gol

Ako ga sad nisu dali, kako ce sledeci put s tom logikom?

nesudjeni selektor

pre 14 godina

pozdrav svima.. MISLIM DA JE SAMO BEZVEZE STO JE PADALA KISA , POSTO NEMA SANSE DA PADA KISA DOLE :P BIO SAM KLINAC 1998 PUKLI SMO PLAKAO SAM OD MUKE , 2002 NISAM NI GLEDaO SP , 2006 BOLJE DA NISAM NI GLEDAO , VOLEO BIH DOK SAM JOS MLAD DA URADIMO NESTO , i zato ovim putem javno molim Pantelica , posto vec mora da igra , da ne masi vise zicere da ljudi po Srbiji ne bi pocrkali od stresa ... jeste videli kakvi su oni poljski navijaci :))) hahhahaha nisu bas u vinkli sto bi se reklo ... JEDVA CEKAM TU TEKMU PROTIV GANE ,sanjao sam 0-0... to i ne bi bilo lose za pocetak :DDDD pozdrav I MOLIM VISE OPTIMIZMA , ovo nam je jedina reprezentacija DRUGU NEMAMo

Aca

pre 14 godina

Igrači su dali 100% od sebe, i to nije bilo dovoljno da se postigne bar jedan gol protiv osrednje Poljske, koja nije bila ni blizu kvalifikacija na S.prvenstvo.

U ekipi nešto nije kako treba, ili jednostavno naši igrači ne mogu bolje. Možda smo se zavaravali pobedama nad velesilima kao što su Austrija, Rumunija ili Alžir, ali sa ovom igrom nećeme mnogo dogurati.

Daj bože da grešim, ali maksimalno što možemo u JAR-u su dva remija, i častan poraz od Nemačke, to je možda maksimum ove ekipe. Na kraju krajeva, Hrvati nisu ni otišli na svetsko, i mnoge naše komšije, tako da treba biti zadovoljan.

Mene je naša igra protiv Poljske toliko razočarala da neću otići da ih gledam protiv Kameruna, koji je mnogo jači od Poljske, gubimo tu utakmicu 100%, a onda će Antić reći da je zadovoljan, da li je on lud? I još nešto, zašto nismo već u Africi, šta radimo na kišetini u Austriji? Pripremamo se za igru po kiši u Africi?

Argentinac.6.

pre 14 godina

Srbija,1-1,Gana Srbija,0-0,Australija Srbija,0-2,Nemacka.. Orlovi rano lete budimo realni,Francuzi u kvalifikacijama uvjek standardno losi, i nikad losiji u zadnjih dvadeset godina (prestari). Austrija ekipa koja ima jednog dobrog igraca,prvu utakmicu ste ih razvalili a drugu u beogradu ste se branili,Austrija psed lopte 60% udarci prema golu 9-7.sam Antic je reko najbolje da zaboravimo ovu utakmicu.. smesna Rumunija koja nemoze nikoga dobit, nije igro Chivu mada im i on nebi pomogo.. sve govori kad ih kod kuce jedna Makedonija nadigra i pobjedi.Litva i Ostrva nisu vredni da ih se pominje.I nakon ovog se najavljuje veliki rezultat u Africi heheheh.. Obrana vam je mozda i najbolja od svih ekipa u Africi, Vezni red nije los ali nije ni tolika klasa da moze gazit,Krasic odlican ovi ostali prosecni i Stankovic za penziju.. i najslade na kraju napad hehehehehhe.. Zigic izgubljen u vremenu i prostoru,Pantelic star i bez motiva, kao nesto on gine za zemlju bla bla al.. to pokazuje samo kroz galamu i sirenje ruku. Lazovic psiholoski gledano kad primite prvi gol zaradit ce crveni karton..jer ne podnosi kad lose igrate onda puca i postaje nervozan..Jovanovic odlican ali nemoze sve sam. Novi Zeland i Poljska B su pokazali da imate obranu i prosecnu kontru a gol nema ko da zabije.. al bitno je otic u Afriku pa sta bude, al nece bit nista.. poznavajuci Srbe prije svakog prvenstva ste prvaci..hheheehe pa nek vam bude..

ACa_USA

pre 14 godina

alo ljudi presaberite se malo. Zar ne vidite da Antara u ovim utakmicama pametno kombinuje igrace, uigrava rezervne varijante i skriva karte od protivnika.
Da li se secate proslog SP kad smo cele kvalifikacije odigrali sa istom (stamenom) odbranom a onda Vidic propusti prvu utakmicupa se Krstajic povredio...igrasmo sa odbranom koja nikad pre toga nije igrala u tom sastavu...Samo protiv NZ i Polske smo isprobali nekoliko varijanti odbrane. Da ne pricam o napadu. Gledajte samo koliko je varijanti u napadu isprobano na ove dve utakmice.
Bravo Anticu. Neka igraci budu pravi protiv Gane i Nemacke i sve ce biti u redu.

?!?

pre 14 godina

Mene samo zanima koji je genije izabrao jesenje Austriju za pripreme, a turnir se igra tamo gde pevaju dodolske pesme ne bi li pala koja kap kiše?!?

Ironman

pre 14 godina

kako mozes da odredis pravi sastav ako svako od igraca ne da 100000%???
(po obicaju, 3. jun 2010 13:43)

Ti imas ozbiljan problem ako mislis da deset dana pred SP, u prijateljskoj utakmici, po najgorem mogucem vremenu, igraci treba da "daju 100000%". Srecom, ti nisi selektor. Srecom, ti nemas nikakve veze sa fudbalom i kladim se da ga nikad nisi ni igrao.

Fulcrum

pre 14 godina

u Srbiji postoji 8 miliona selektora,igraca,generala,predsednika....(podugacak spisak)... Pustite coveka sam da vodi reprezentaciju pa cemo posle mundijala da sumiramo utiske!

Dušan

pre 14 godina

@(po obicaju, 3. jun 2010 13:43)

Slusaj, ti lepo sledeci put kad Tole raspise konkurs, podnesi brate program rada i konkurisi za mesto selektora, a do tada ostavi coveka da radi svoj posao i navijaj lepo za nekog drugog ako ti se nasi ne svidjaju. To je bar lako, promenis program, gledas kriket i nestace i tvoji problemi na, kako kazes, "psiholockom planu".

brat iz Srbije!

pre 14 godina

Posle procitanih komentara zadnjih nekoliko dana, mogu samo da konstantujem ono sto svi mi vec znamo, mi smo jako cudna nacija!!! Tolike razlike u raspolozenju i ponasanju na osnovu nekih banalnih dogadjaja su samo nama i mozda jos po kojoj naciji na svetu svojstvene. U zadnjih par dana su najveci optimisti presli u njagore pesimiste. Kladim se da ce ako pobedimo Kamernu u subotu isti oni koji su na forumima dobro iskritikovani biti "dizani" u nebesa i slicno.
Elem, posle dugo dugo vremena imamo jednu respektabilnu reprezentaciju, jaku individualno i timski, po mom misljenju kadar da ide do kraja! Zaista je bilo divno gledati reprezentaciju zadnjih par godina, pas, stvaranje sansi, viskova, dribling, centarsut, sve je bilo na nivou, iznad svega delujemo kao mocna reprezentacija , kao masina! I privilegija je biti u toj reprezentaciji i navijati za nju, biti deo onoga sto ona predstavlja, Srbiju i Srbe!!!
Prvenstvo je prvenstvo, dolaze 32 reprezentacije od kojih sigurno 10 ravnopravno konkurise za titulu, i jos nekoliko koje mogu da iznenade. Ovo ce biti najnezivesnije i najjace dosada odigran mundijal i zaista je privilegija biti uopste deo toga, kao igrac prvenstveno, a onda i kao navijac! Jedva cekam pocetak!
Osmina finala je po meni uspeh, veliki uspeh, a sve preko toga je fantasticno, valjda ce biti tako... Raduje sto ova reprezentacija zna sta hoce i da je svesna koliko vredi, od njih se samo tarazi da protiv svakog idu na pobedu...
A nama navijacima, a i samim igracima, savetujem da uzivaju u ovom sampionatu, i da ne razmisljaju o ishodima rezultatima i slicno. Poenta svega jeste uzivati u emocijama koje nosi mundijal, to ne sme da se zaboravi, u svakom trenutku, utakmici, sutu, pasu...
Puno srece, i samo hrabro, to mogu da pozelim igracima, a nama navijacima da budemo uz reprezentaciju ma kako se zavrsio sampionat!

klouna

pre 14 godina

Normalno da je zadovoljan,borili smo se i pokazali kvalitet.Krasic i Tosic vrijede kao citava Poljska ekipa.Odbranu ne treba posebno hvaliti,konstantno dobri!
Za ove koji se vataju za glavu zbog remija ,samo da sumiramo prijateljske pod vodjstvom Antica:

Srbija-Svedska 2-0

(rebel, 3. jun 2010 13:34)

kakve veze ima utakmica sa svedskom pre ne znam ni ja, sa utakmicama protv NZ i POL??? svasta...

NikolaMVP

pre 14 godina

po obicaju
nije za tebe mundijal bolje gledaj nesto drugo. Do juce si se radovao kad smo razmontirali Rumune, cim bude neki los mec odmah nista ne valja! Ne valja Danko, Vidic, Ivanovic, Pantelic ma niko ne valja za tebe cak ni selektor.
Ovi momci ce sigurno prikazati svoj najbolji fudbal u Juzvnoj Africi, ali isto tako ce i sve ostale reprezentacije igrati najbolje sto mogu, trebace i srece i upornosti i znanja da se dodje do pobede u bilo kom mecu na svetskom prvenstvu, kako nama tako i ostalima!
Nama navijacima preostaje da ih bodrimo, i prenosimo pozitivnu energiju a ne da se mesamo u rad selektora i da ih kritikujemo!

Yo-Yo

pre 14 godina

1.Zdravlje
2.Dobra atmosfera.
3.Nema zagarantovanog startnog mesta,
igraju oni koji u datom trenutku
najviše odgovaraju zamislima gosn Antića.

Utakmica sa Kamerunom bi trebala da
otkrije neke karte i pokaže kako treba
ili ne treba krenuti sa Ganom.

Marko

pre 14 godina

Bravo, bravo. Prva 3 komentara koja sam video su negativna. Zasto to vise??? Do pre 5 dana, pre utakmice sa NZ svi ste govorili kako cemo biti prvac sveta, kako imamo najbolje igrace na svetu. A sada ovaj dole kaze za NAS PRDAVCE...EJJJ!!!
Vredja Zigica, pa kako vas bre nije sramota, sta je covek sve ucinio za reprezentaciju!
Posle toga ovaj gore uci Antica kako se vodi tim. Pa ovo je stvarno neverovatno!! Kakav smo mi narod!

Marko_bgd

pre 14 godina

nije lose s obzirom da je pripremna utakmica,i da nam opet nije igrao najjaci sastav...sad se vidi ko moze da igra,a ko ce ici u juznu afriku na ekskurziju,i na safari...

Navijac!

pre 14 godina

Prva utakcima je bila jako losa, dok druga je odigrana veoma dobro. Falilo nam je malo srece, ali dobro, vratice se sve na SP. Bolje da sad promasujemo, a da se raspucamo na prvenstvu nego obrnuto. Generalno sam zadovoljan posle ove dve utakmice (iako se ja nista ne pitam, samo moje subjektivno razmisljanje)

1. Stojkovic (koliko god ga osporavali on je branio super i verujem da ce da bude prvi golman. samo napred stojke uz tebe smo, vole te i podrzavaju srbi)

2. Ivanovic (igrac bez koga ne mozemo ni u kom pogledu, nemamo pravu zamenu za njega sto je i pokazao juce protiv Poljske, ipak koliko god voleo Rukavinu, on ne moze vodu da mu nosi)

3. Kolarov (postao je prava zver od igraca, odlicno odigrano u prvoj i sasvim solidno u drugoj utakmici. Ne interesuje se murinjo dzabe za njega. voleo bih da ima prednost u odnosu na Obradovica jer je ipak bio konstantniji u prolecnoj polusezoni.)

4. Vidic (bez obzira na kiks protiv novozelandjana on je jedan od najboljih stopera na svetu i nasa odbrana je nezamisliva bez njega. pravi vodja odbrane i duplo smo slabiji kad on ne igra)

5. Lukovic (odigrano carski protiv poljske i zato verujem da ce on biti rame uz rame sa nemanjom na svetskom prvenstvu. juce je bio neprelazan za poljske igrace, svaka mu cast)

6. Stankovic (KAPITEN, CAR, LJUDINA, SRBENDA... volimo te deki)

7. Krasic (izrastao u jednog od najboljih krila na svetu, nismo isti sa i bez njega. Bice veliki hendikep ukoliko on kojim slucajem ne moze da igra a naravno da svi verujemo da se to nece desiti)

8. Jovanovic (apsolutno sve kao i za krasica, decko ujeda)

9. Zigic (ne toliko dobro odigrano u zavrsnici ali nije ni imao toliko upotrebljivih lopti. Dosta ubacenih lopti od strane golmana pripale su nama upravo zbog zige. verujem da ce biti starter i mozda jedan od nasih kljucnih aduta na ovom SP)

10. Pantelic (tesko mi je da ovo kazem ali mislim da ce on biti starter. nista nije pokazao kao i mnogo puta do sada ali ipak je to pantelinjo, ostaje nam da mu pruzimo punu podrsku i da se nadamo golovima, napred panto)

11. igrac koji ce praviti drustvo pored dekija, mislim da ce to biti Milijas iako nije dobro odigrao pripreme. ipak, mala je razlika izmedju ostalih veznjaka koje imamo a on je najiskusniji i verujem da mu to daje prednost.

12. Isailovic i Djuricic (ne znam ko ce biti rezerva stojketu ali ko god bio, mislim da ce uci u igru jedino u slucaju povrede vladimira, videli smo male nesigurnosti kod njih u ove dve utakmice, isailovic ona ispustena lopta a djuricic ono bzvz istrcavanje. iako im ne zameram mislim da nemaju sanse pored stojkovica)

13. Obradovic i Rukavina (steta sto se obrad povredio u prvoj utakmici jer ovako nemamo predstavu za sta je sposoban posle duge povrede, igrao je sjajno u kvalifikacijama ali mislim da sad kolarov ima prednost, ipak ostaje zal da ga vidimo bar 90 minuta. Rukavina, igrac koji moze da bude samo zamena i nista drugo i da ulazi u krajnjem slucaju. u svakom slucaju napred momci)

14. Subotic (previse kikseva za ovako kratak staz u reprezentaciji iako na momente pokazuje svoj talenat mislim da to nije dovoljno da stane pored vidica u odbrani. ipak je lukovic juce pokazao neke stvari. ipak verujem da ce on biti stub nase odbrane u buducnosti, decko je preveliki talenat.

15. Kuzmanovic, Kacar i Petrovic (prvi nista nije odigrao, mlad je i bice prilike u buducnosti, ovde ce biti samo dostojna zamena dekiju i njegovom partneru u vezi. Kacar takodje slabo odigrao ali mislim da se bolje snalazi iza spica nego kao zadnji vezni u svakom slucaju moze biti samo dobro osvezenje sa klupe kad zatreba. Petrovic JE ODIGRAO MNOGO BOLJE NEGO PRVA DVOJICA, pa cak bolje i od Milijasa. koliko god ga osporavali on ima talenat i vidi se da ce biti nasa buducnost. po pripremama zasluzuje mesto uz dekija ali naravno to se nece desiti. pruzimo mu podrsku i nemojte ga prozivati. imao je vise klizecih startova nego ostala 3 veznjaka zajedno. Maksimalno je motivisan sto i pokazuje.

16. Lazovic i Mrdja. Kada bi Danko rascistio neke stvari u glavi mozda bi bio i starter, ovako tesko. pokazao je juce da moze ali ona udaranja u obe utakmice mu uopste ne trebaju. Mrdja je pravo otkrovenje i antic mu je nasao pravu poziciju uz desnu aut liniju. Extra odigrano u obe utakmice, mozda cak zasluzio i startno mesto pored zige ali tesko, videcemo...

U SVAKOM SLUCAJU NAPRED ORLOVI, VOLIMO VAS, SRCE NA TEREN, BEZ PRITISKA I REZULTATI CE DOCI.

ajojjj demagogije

pre 14 godina

zadovoljan??? cemu? igrom? golovima? lazovicem? petrovicem? pantelicem? i pazo ovo protiv novog zelanda i poljske!?!? ako si ti zadovoljan nema nama leba... vecno se necega plasite (kao devojcice), povreda ako dodje dodje. povrede dolaze i po kisi i na suncu. pa ako ne date 10000%%%% kako mislite dostici maksimum, ustvari kad? protiv gane??? kako anticu mozes da vidis pravu sliku, ako ti igraci ne daju maksimum?!! cemu uigravanje, kombinacije, prijateljske?

Dusan

pre 14 godina

Lazovic je zalutao ovde,mislim da je bilo bolje da smo poveli nekog omladinca,npr filipa djuricica ili ljajica,da bar okuse kako je na SP...A igra je bila uzasna po onome sto se videlo,bolje igramo u formaciji 4-3-3,ali samo da je ziga u napadu a ne panta!!!

Crawley

pre 14 godina

#po obicaju

Ti i ja ochigledno nismo gledali istu utakmicu... Igra je bila dobra, daleko bolja nego protiv Novog Zelanda, ne znam na shta se ti zhalish...

Nebo

pre 14 godina

Nakon svake pripremne utakmice, daju se izjave tipa "najvaznije da se niko nije povredio". Nije mi jasno zasto ih onda igraju i uopste zakazuju, kada je prevashodni cilj da se niko ne povredi. I kao, "uopste nije bitno sto nismo dali gol"?! A zbog cega igraju? Da ga ne daju? Sad kapiram zasto je Pantelic sinoc sa 4 metra prebacio precku, sigurno bi se selektor naljutio da je lopta zavrsila u mrezi. Ja se samo bojim da kad dodju zvanicne utakmice na Mundijalu da se nista nece promeniti.

Josif Semjanov

pre 14 godina

Nisam iz Srbije,ali ipak cu prokomentarisati ovu vest u zelji da nesto kazem.Nije sporno da Srbija individualno ima sasvim dobre igrace(Vidic,Krasic,Ivanovic,Zigic)ali da kao kolektiv ne deluju toliko mocno da bi se protivnici koji su pribliznog kvaliteta plasili Srbije.Drugi problem je mentalitet igraca koji jednostavno ne osecaju reprezentativni dres kao nesto za sta bi trebali da ginu.Pratim Srbiju i srpski fudbal,navijacu za njih na SP ali mislim da ce i ovog puta ostati nekako nedoreceni i sa nepotpuno iskoriscenim potencijalom.Jednostavno ne treba pricati po novinama i traziti alibi u sporednim stvarima nego trebaju realno sagledati situaciju koja uz ovakav odno prema reprezentaciji nije rozova.Pozrav i sve najbolje na SP.MKD

Sofronije

pre 14 godina

I eto:

Stojkovic - Ivanovic, Vidic, Lukovic, Kolarov - Krasic, Stankovic, Kuzmanovic, Jovanovic - Pantelic i nazalost Zigic.

To je to.

SUBOTIC, Obradovic, TOSIC, LAZOVIC, Kacar, Mrdja i Petrovic po potrebi, ostali - suncanje.

Nije tako lose. Ja bih malo drugacije, ali rekoh to je manje vise to.

Sve znamo, jos da prodjemo grupu i dosta je za ovakve prdavce kAo sto smo mi.

Anticu cestitke jer je tim sklopljen kao sto treba. Ostalo cemo videti.

po obicaju

pre 14 godina

zadovaljan ponasanjem igraca??? koga farbate??? zadovoljan lazovicem??? koji diskutuje i diskutuje i svadja se sa protivnicima, sudijom, uvek na ivici crvenog!!! zadovoljan pantelicem? molim? zadovoljan petrovicem, nisam slep, srpska liga je plafon za njega a kamoli sp! samo slusam kakav je strah zbog povreda, vecito se plasite necega. pre prijatelskih, i igra i rezultat je bio vazan, sad kao nema veze!?!? jedna jedina sansa protiv NZ i poljske, u dva meca!??? hocete da me ubedite da je poraz i nereseno protiv ekipa druge i trece lige pozitivno u psiholockom planu! pa ako nije nista vazno cemu prijateljske i razne kombinacije? kako mozes da odredis pravi sastav ako svako od igraca ne da 100000%??? kao malo nesto bolje u zadnjih 15-ak minuta kada poljacima dojadila ona kisa! mozda i pobedito KAM u BG ali SP se ne igra u BG nego daleko dalje. ako ti njima kazes da si zadovoljan, oni to ozbiljno ima da shvate... ne, lupni ruku u sto, i kazi dosta!!!

lubrikant

pre 14 godina

"Imali smo sanse, nismo dali golove, ali to je najmanje vazno"

Gospodine selektore, poenta fudbalske igre i krajnji cilj je dati vise golova od protivnika, prema tome to je i te kako vazno, jer ako to ne radite, dzabe sve ostalo.

Boki

pre 14 godina

ja sam narocito zadovoljan igrom Subotica. Ocigledno je da on i Vidic ne mogu zajedno i NARAVNO da ce Vidic biti u prvih 11 ali me igra Subotica ohrabruje u smislu da ne moramo da se bojimo da ce nam se odbrana srusiti kao kula od karata ako se Vidic ne daj Boze povredi ili dobije kartone...kao sto je to bilo u Nemackoj. Takodje me hrabri igra rezervista Tosica i Mrdje po bokovima za slucaj da iz nekog razloga ne mogu da igraju Jovanovic ili Krasic....

rebel

pre 14 godina

Normalno da je zadovoljan,borili smo se i pokazali kvalitet.Krasic i Tosic vrijede kao citava Poljska ekipa.Odbranu ne treba posebno hvaliti,konstantno dobri!
Za ove koji se vataju za glavu zbog remija ,samo da sumiramo prijateljske pod vodjstvom Antica:

Srbija-Svedska 2-0
Srbija-Bugarska 6-1
J.Afrika-Srbija 1-3
S.Irska-Srbija 0-1
J.Koreja-Srbija 0-1
Alzir-Srbija 0-3
Japan-Srbija 0-3

Ima jos onaj turnir koji smo igrali sa igracima iz domaceg prvenstva[ne sjecam se tacnih rezultata].
Samo za Orlove samo za Srbiju!

Tipolir

pre 14 godina

Antić: "Zadovoljan ponašanjem igrača"

Postoji nekoliko kombinacija, kad je u pitanju "zadovoljstvo" i "ponašanje"!

1-Je li Antić zadovoljan ponašanjem igrača? da
2-Jesu li igrači zadovoljni ponašanjem Antića ?
3-Jesu li srpski navijači zadovoljni Antićem ?
4-Jesu li igrači zadovoljni srpskim navijačima ?
5-Jesu li srpski navijači zadovoljni igračima ?
6-Je li Antić zadovoljan srpskim navijačima ?

Za sada, samo u jednoj kombinaciji ima zadovoljstva.
Ostale su opcije otvorene, pa se svašta može očekivati.
O kombinacijama nezadovoljstva, pisat če se poslije SP-2010.

rebel

pre 14 godina

Normalno da je zadovoljan,borili smo se i pokazali kvalitet.Krasic i Tosic vrijede kao citava Poljska ekipa.Odbranu ne treba posebno hvaliti,konstantno dobri!
Za ove koji se vataju za glavu zbog remija ,samo da sumiramo prijateljske pod vodjstvom Antica:

Srbija-Svedska 2-0
Srbija-Bugarska 6-1
J.Afrika-Srbija 1-3
S.Irska-Srbija 0-1
J.Koreja-Srbija 0-1
Alzir-Srbija 0-3
Japan-Srbija 0-3

Ima jos onaj turnir koji smo igrali sa igracima iz domaceg prvenstva[ne sjecam se tacnih rezultata].
Samo za Orlove samo za Srbiju!

Navijac!

pre 14 godina

Prva utakcima je bila jako losa, dok druga je odigrana veoma dobro. Falilo nam je malo srece, ali dobro, vratice se sve na SP. Bolje da sad promasujemo, a da se raspucamo na prvenstvu nego obrnuto. Generalno sam zadovoljan posle ove dve utakmice (iako se ja nista ne pitam, samo moje subjektivno razmisljanje)

1. Stojkovic (koliko god ga osporavali on je branio super i verujem da ce da bude prvi golman. samo napred stojke uz tebe smo, vole te i podrzavaju srbi)

2. Ivanovic (igrac bez koga ne mozemo ni u kom pogledu, nemamo pravu zamenu za njega sto je i pokazao juce protiv Poljske, ipak koliko god voleo Rukavinu, on ne moze vodu da mu nosi)

3. Kolarov (postao je prava zver od igraca, odlicno odigrano u prvoj i sasvim solidno u drugoj utakmici. Ne interesuje se murinjo dzabe za njega. voleo bih da ima prednost u odnosu na Obradovica jer je ipak bio konstantniji u prolecnoj polusezoni.)

4. Vidic (bez obzira na kiks protiv novozelandjana on je jedan od najboljih stopera na svetu i nasa odbrana je nezamisliva bez njega. pravi vodja odbrane i duplo smo slabiji kad on ne igra)

5. Lukovic (odigrano carski protiv poljske i zato verujem da ce on biti rame uz rame sa nemanjom na svetskom prvenstvu. juce je bio neprelazan za poljske igrace, svaka mu cast)

6. Stankovic (KAPITEN, CAR, LJUDINA, SRBENDA... volimo te deki)

7. Krasic (izrastao u jednog od najboljih krila na svetu, nismo isti sa i bez njega. Bice veliki hendikep ukoliko on kojim slucajem ne moze da igra a naravno da svi verujemo da se to nece desiti)

8. Jovanovic (apsolutno sve kao i za krasica, decko ujeda)

9. Zigic (ne toliko dobro odigrano u zavrsnici ali nije ni imao toliko upotrebljivih lopti. Dosta ubacenih lopti od strane golmana pripale su nama upravo zbog zige. verujem da ce biti starter i mozda jedan od nasih kljucnih aduta na ovom SP)

10. Pantelic (tesko mi je da ovo kazem ali mislim da ce on biti starter. nista nije pokazao kao i mnogo puta do sada ali ipak je to pantelinjo, ostaje nam da mu pruzimo punu podrsku i da se nadamo golovima, napred panto)

11. igrac koji ce praviti drustvo pored dekija, mislim da ce to biti Milijas iako nije dobro odigrao pripreme. ipak, mala je razlika izmedju ostalih veznjaka koje imamo a on je najiskusniji i verujem da mu to daje prednost.

12. Isailovic i Djuricic (ne znam ko ce biti rezerva stojketu ali ko god bio, mislim da ce uci u igru jedino u slucaju povrede vladimira, videli smo male nesigurnosti kod njih u ove dve utakmice, isailovic ona ispustena lopta a djuricic ono bzvz istrcavanje. iako im ne zameram mislim da nemaju sanse pored stojkovica)

13. Obradovic i Rukavina (steta sto se obrad povredio u prvoj utakmici jer ovako nemamo predstavu za sta je sposoban posle duge povrede, igrao je sjajno u kvalifikacijama ali mislim da sad kolarov ima prednost, ipak ostaje zal da ga vidimo bar 90 minuta. Rukavina, igrac koji moze da bude samo zamena i nista drugo i da ulazi u krajnjem slucaju. u svakom slucaju napred momci)

14. Subotic (previse kikseva za ovako kratak staz u reprezentaciji iako na momente pokazuje svoj talenat mislim da to nije dovoljno da stane pored vidica u odbrani. ipak je lukovic juce pokazao neke stvari. ipak verujem da ce on biti stub nase odbrane u buducnosti, decko je preveliki talenat.

15. Kuzmanovic, Kacar i Petrovic (prvi nista nije odigrao, mlad je i bice prilike u buducnosti, ovde ce biti samo dostojna zamena dekiju i njegovom partneru u vezi. Kacar takodje slabo odigrao ali mislim da se bolje snalazi iza spica nego kao zadnji vezni u svakom slucaju moze biti samo dobro osvezenje sa klupe kad zatreba. Petrovic JE ODIGRAO MNOGO BOLJE NEGO PRVA DVOJICA, pa cak bolje i od Milijasa. koliko god ga osporavali on ima talenat i vidi se da ce biti nasa buducnost. po pripremama zasluzuje mesto uz dekija ali naravno to se nece desiti. pruzimo mu podrsku i nemojte ga prozivati. imao je vise klizecih startova nego ostala 3 veznjaka zajedno. Maksimalno je motivisan sto i pokazuje.

16. Lazovic i Mrdja. Kada bi Danko rascistio neke stvari u glavi mozda bi bio i starter, ovako tesko. pokazao je juce da moze ali ona udaranja u obe utakmice mu uopste ne trebaju. Mrdja je pravo otkrovenje i antic mu je nasao pravu poziciju uz desnu aut liniju. Extra odigrano u obe utakmice, mozda cak zasluzio i startno mesto pored zige ali tesko, videcemo...

U SVAKOM SLUCAJU NAPRED ORLOVI, VOLIMO VAS, SRCE NA TEREN, BEZ PRITISKA I REZULTATI CE DOCI.

trece oko

pre 14 godina

Antic - zadovoljan.
Ja - zadovoljan.
Niko se nije povredio - to je najbitnije.
Posle J. Afrike bicemo jos zadovoljniji i ja i g. Antic.

Napred momci, samo napred!!! Ono pravo tek dolazi.

Cooltywattor

pre 14 godina

Mrzim kritičare isfrustrirane usled preterane apstinencije. Nikad nisu zadovoljni, uvek im neki ***** fali.
Mislim da samo budala može kritikovati Stankovićev odnos prema repki, posle 12 godina reprezentativnog staža i posle onakvih batina istrpljenih na, podsećam, prijateljskoj utakmici.
Mislim da samo slepac može da gleda igru Miloša Krasića, a da ne vidi koliko je sjajan igrač i koliko znači ekipi. Isto važi i za Milana Jovanovića. Momci su krila ove ekipe, u svakom smislu.
Mislim da je Danko jedan od najboljih polu-špic igrača u evropi, naoko neprimetan ali tako koristan za ekipu, sjajan tehničar sa sjajnim osećajem za igru.
Mislim da je "mali" Subotić konačno pokazao zašto je već dve sezone nezamenjiv u odbrani Borusije i zašto je izabran u idealan tim Bundeslige.
Mislim da će Pantela "eksplodirati" na SP, jer on je takav lik, ludak, njemu treba taj spektakl da ga pokrene.
Mislim da će Žiga biti noćna mora za svaku odbranu, pored sjajne igre glavom ne treba zaboraviti da momčina podjednako dobro koristi obe noge i da ima sjajan pregled igre i osećaj za pas.
Mislim da je Mrđa pravo otkrovenje i da će biti Antićev "kec iz rukava".
I konačno, mislim da nas ovi momci neće razočarati u Africi, ma koliko to neke bolelo.

jokic

pre 14 godina

Mene je naša igra protiv Poljske toliko razočarala da neću otići da ih gledam protiv Kameruna, koji je mnogo jači od Poljske, gubimo tu utakmicu 100%
(Aca, 3. jun 2010 16:09)

Zapamti dobro ovu svoju rečenicu. I onda dođi ovde u subotu uveče, potpiši se istim imenom i reci šta imaš.

Sofronije

pre 14 godina

I eto:

Stojkovic - Ivanovic, Vidic, Lukovic, Kolarov - Krasic, Stankovic, Kuzmanovic, Jovanovic - Pantelic i nazalost Zigic.

To je to.

SUBOTIC, Obradovic, TOSIC, LAZOVIC, Kacar, Mrdja i Petrovic po potrebi, ostali - suncanje.

Nije tako lose. Ja bih malo drugacije, ali rekoh to je manje vise to.

Sve znamo, jos da prodjemo grupu i dosta je za ovakve prdavce kAo sto smo mi.

Anticu cestitke jer je tim sklopljen kao sto treba. Ostalo cemo videti.

NikolaMVP

pre 14 godina

po obicaju
nije za tebe mundijal bolje gledaj nesto drugo. Do juce si se radovao kad smo razmontirali Rumune, cim bude neki los mec odmah nista ne valja! Ne valja Danko, Vidic, Ivanovic, Pantelic ma niko ne valja za tebe cak ni selektor.
Ovi momci ce sigurno prikazati svoj najbolji fudbal u Juzvnoj Africi, ali isto tako ce i sve ostale reprezentacije igrati najbolje sto mogu, trebace i srece i upornosti i znanja da se dodje do pobede u bilo kom mecu na svetskom prvenstvu, kako nama tako i ostalima!
Nama navijacima preostaje da ih bodrimo, i prenosimo pozitivnu energiju a ne da se mesamo u rad selektora i da ih kritikujemo!

Marko

pre 14 godina

Bravo, bravo. Prva 3 komentara koja sam video su negativna. Zasto to vise??? Do pre 5 dana, pre utakmice sa NZ svi ste govorili kako cemo biti prvac sveta, kako imamo najbolje igrace na svetu. A sada ovaj dole kaze za NAS PRDAVCE...EJJJ!!!
Vredja Zigica, pa kako vas bre nije sramota, sta je covek sve ucinio za reprezentaciju!
Posle toga ovaj gore uci Antica kako se vodi tim. Pa ovo je stvarno neverovatno!! Kakav smo mi narod!

ACa_USA

pre 14 godina

alo ljudi presaberite se malo. Zar ne vidite da Antara u ovim utakmicama pametno kombinuje igrace, uigrava rezervne varijante i skriva karte od protivnika.
Da li se secate proslog SP kad smo cele kvalifikacije odigrali sa istom (stamenom) odbranom a onda Vidic propusti prvu utakmicupa se Krstajic povredio...igrasmo sa odbranom koja nikad pre toga nije igrala u tom sastavu...Samo protiv NZ i Polske smo isprobali nekoliko varijanti odbrane. Da ne pricam o napadu. Gledajte samo koliko je varijanti u napadu isprobano na ove dve utakmice.
Bravo Anticu. Neka igraci budu pravi protiv Gane i Nemacke i sve ce biti u redu.

Fulcrum

pre 14 godina

u Srbiji postoji 8 miliona selektora,igraca,generala,predsednika....(podugacak spisak)... Pustite coveka sam da vodi reprezentaciju pa cemo posle mundijala da sumiramo utiske!

Ironman

pre 14 godina

kako mozes da odredis pravi sastav ako svako od igraca ne da 100000%???
(po obicaju, 3. jun 2010 13:43)

Ti imas ozbiljan problem ako mislis da deset dana pred SP, u prijateljskoj utakmici, po najgorem mogucem vremenu, igraci treba da "daju 100000%". Srecom, ti nisi selektor. Srecom, ti nemas nikakve veze sa fudbalom i kladim se da ga nikad nisi ni igrao.

Nemanja

pre 14 godina

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa
(FeboZg, 3. jun 2010 19:17)

Sa kim ste u grupi? :)

Boki

pre 14 godina

ja sam narocito zadovoljan igrom Subotica. Ocigledno je da on i Vidic ne mogu zajedno i NARAVNO da ce Vidic biti u prvih 11 ali me igra Subotica ohrabruje u smislu da ne moramo da se bojimo da ce nam se odbrana srusiti kao kula od karata ako se Vidic ne daj Boze povredi ili dobije kartone...kao sto je to bilo u Nemackoj. Takodje me hrabri igra rezervista Tosica i Mrdje po bokovima za slucaj da iz nekog razloga ne mogu da igraju Jovanovic ili Krasic....

nesudjeni selektor

pre 14 godina

pozdrav svima.. MISLIM DA JE SAMO BEZVEZE STO JE PADALA KISA , POSTO NEMA SANSE DA PADA KISA DOLE :P BIO SAM KLINAC 1998 PUKLI SMO PLAKAO SAM OD MUKE , 2002 NISAM NI GLEDaO SP , 2006 BOLJE DA NISAM NI GLEDAO , VOLEO BIH DOK SAM JOS MLAD DA URADIMO NESTO , i zato ovim putem javno molim Pantelica , posto vec mora da igra , da ne masi vise zicere da ljudi po Srbiji ne bi pocrkali od stresa ... jeste videli kakvi su oni poljski navijaci :))) hahhahaha nisu bas u vinkli sto bi se reklo ... JEDVA CEKAM TU TEKMU PROTIV GANE ,sanjao sam 0-0... to i ne bi bilo lose za pocetak :DDDD pozdrav I MOLIM VISE OPTIMIZMA , ovo nam je jedina reprezentacija DRUGU NEMAMo

Yo-Yo

pre 14 godina

1.Zdravlje
2.Dobra atmosfera.
3.Nema zagarantovanog startnog mesta,
igraju oni koji u datom trenutku
najviše odgovaraju zamislima gosn Antića.

Utakmica sa Kamerunom bi trebala da
otkrije neke karte i pokaže kako treba
ili ne treba krenuti sa Ganom.

Simek

pre 14 godina

O Boze gospode...toliko kritika i pametnica ovde ima...toliko ljudi igra menadzer da to strasno...LJUDI!!! Kisa,ocajni uslovi,nasi igraci drugo poluvreme su sjajno igrali (da nije bio onakav teren dali bi sigurno koji gol),ja ne znam sta vi ocete?? Da gazimo sad sve pa da protivnici na SP znaju sta da ocekuje od nas? Nismo mi velesila, svi sad igraju fudbal...a Antic je dovoljno pokazao kao selektor i ja kao navijac sam zadovoljan s njim...koga cete boljeg??? I da ispadnemo odmah pa sta? Ocemo opet da pljujemo po njima? Poljaci su ginuli juce, a nasi imaju SP za 10 dana i malo gledajte i tako...niko ne zeli sad da posle napornih prvenstava trci kao nenormalan,ulece u svaki duel i povredi se. Momci nek vas oni pljuju to samo govori sve o njima,a vama svaka cast na zalaganju juce!! Ono je zaista za svaki respekt

AlenMKD

pre 14 godina

1.sve su to prijateljske utakmice(setite se da i Engleska nije mogla zabiti gol Japancima), bez brige bice puno bolje na Mundijalu
2.pohvale za sve igrace jer znam da ce dati 100000% narocito ovi mladi igraci, ja mislim da ce Kacar doneti pobedu protiv Njemcima (golom ili asistencijom)
3.gospodin Radomir Antic najbolji trener na ovim prostorima (zato nemojte ga poucavati sta da radi i kako)
i 4. bas me zanima koji je pametnjakovic namestio Srbiju na 4mestu u ovu tabelu gde se krece sa 0bodova, molim da se to koreguje i bude stavjlena na prvom mestu da razbijemo maler
Pozdrav iz Makedonije i nadam se da ce se ostvariti ono sto sam sanjao celo vreme otkad smo zvanicno otisli na Mundijal

po obicaju

pre 14 godina

zadovaljan ponasanjem igraca??? koga farbate??? zadovoljan lazovicem??? koji diskutuje i diskutuje i svadja se sa protivnicima, sudijom, uvek na ivici crvenog!!! zadovoljan pantelicem? molim? zadovoljan petrovicem, nisam slep, srpska liga je plafon za njega a kamoli sp! samo slusam kakav je strah zbog povreda, vecito se plasite necega. pre prijatelskih, i igra i rezultat je bio vazan, sad kao nema veze!?!? jedna jedina sansa protiv NZ i poljske, u dva meca!??? hocete da me ubedite da je poraz i nereseno protiv ekipa druge i trece lige pozitivno u psiholockom planu! pa ako nije nista vazno cemu prijateljske i razne kombinacije? kako mozes da odredis pravi sastav ako svako od igraca ne da 100000%??? kao malo nesto bolje u zadnjih 15-ak minuta kada poljacima dojadila ona kisa! mozda i pobedito KAM u BG ali SP se ne igra u BG nego daleko dalje. ako ti njima kazes da si zadovoljan, oni to ozbiljno ima da shvate... ne, lupni ruku u sto, i kazi dosta!!!

Dušan

pre 14 godina

@(po obicaju, 3. jun 2010 13:43)

Slusaj, ti lepo sledeci put kad Tole raspise konkurs, podnesi brate program rada i konkurisi za mesto selektora, a do tada ostavi coveka da radi svoj posao i navijaj lepo za nekog drugog ako ti se nasi ne svidjaju. To je bar lako, promenis program, gledas kriket i nestace i tvoji problemi na, kako kazes, "psiholockom planu".

brat iz Srbije!

pre 14 godina

Posle procitanih komentara zadnjih nekoliko dana, mogu samo da konstantujem ono sto svi mi vec znamo, mi smo jako cudna nacija!!! Tolike razlike u raspolozenju i ponasanju na osnovu nekih banalnih dogadjaja su samo nama i mozda jos po kojoj naciji na svetu svojstvene. U zadnjih par dana su najveci optimisti presli u njagore pesimiste. Kladim se da ce ako pobedimo Kamernu u subotu isti oni koji su na forumima dobro iskritikovani biti "dizani" u nebesa i slicno.
Elem, posle dugo dugo vremena imamo jednu respektabilnu reprezentaciju, jaku individualno i timski, po mom misljenju kadar da ide do kraja! Zaista je bilo divno gledati reprezentaciju zadnjih par godina, pas, stvaranje sansi, viskova, dribling, centarsut, sve je bilo na nivou, iznad svega delujemo kao mocna reprezentacija , kao masina! I privilegija je biti u toj reprezentaciji i navijati za nju, biti deo onoga sto ona predstavlja, Srbiju i Srbe!!!
Prvenstvo je prvenstvo, dolaze 32 reprezentacije od kojih sigurno 10 ravnopravno konkurise za titulu, i jos nekoliko koje mogu da iznenade. Ovo ce biti najnezivesnije i najjace dosada odigran mundijal i zaista je privilegija biti uopste deo toga, kao igrac prvenstveno, a onda i kao navijac! Jedva cekam pocetak!
Osmina finala je po meni uspeh, veliki uspeh, a sve preko toga je fantasticno, valjda ce biti tako... Raduje sto ova reprezentacija zna sta hoce i da je svesna koliko vredi, od njih se samo tarazi da protiv svakog idu na pobedu...
A nama navijacima, a i samim igracima, savetujem da uzivaju u ovom sampionatu, i da ne razmisljaju o ishodima rezultatima i slicno. Poenta svega jeste uzivati u emocijama koje nosi mundijal, to ne sme da se zaboravi, u svakom trenutku, utakmici, sutu, pasu...
Puno srece, i samo hrabro, to mogu da pozelim igracima, a nama navijacima da budemo uz reprezentaciju ma kako se zavrsio sampionat!

raso krajisnik

pre 14 godina

za ovog pametnjakovica "?!?"

gledati jedan film o tarzanu tebe nepravi ekspertom za sp ...

prisjeti se skolice, kako ono bese juzna kuglica, obrnuta sezona, kod nas ljeto kod njih zima, kod nas puno snjega, kod njih puno kisice itd. ...

ali glavno da si se ti genije iz rupice javio ...

kao da nema dosta bisera i trenera na B92 ...

matica Srbija, zemlja eksperata ...

cekaju vas bjedne nedelje, kad vas antara i orlovi ponovo usutkaju i oteraju u rupice ...

u rupama ce te i dalje najbolje znati kako se igraju test-utakmice, ali samo to ...

Crawley

pre 14 godina

#po obicaju

Ti i ja ochigledno nismo gledali istu utakmicu... Igra je bila dobra, daleko bolja nego protiv Novog Zelanda, ne znam na shta se ti zhalish...

Nebo

pre 14 godina

Nakon svake pripremne utakmice, daju se izjave tipa "najvaznije da se niko nije povredio". Nije mi jasno zasto ih onda igraju i uopste zakazuju, kada je prevashodni cilj da se niko ne povredi. I kao, "uopste nije bitno sto nismo dali gol"?! A zbog cega igraju? Da ga ne daju? Sad kapiram zasto je Pantelic sinoc sa 4 metra prebacio precku, sigurno bi se selektor naljutio da je lopta zavrsila u mrezi. Ja se samo bojim da kad dodju zvanicne utakmice na Mundijalu da se nista nece promeniti.

Argentinac.6.

pre 14 godina

Srbija,1-1,Gana Srbija,0-0,Australija Srbija,0-2,Nemacka.. Orlovi rano lete budimo realni,Francuzi u kvalifikacijama uvjek standardno losi, i nikad losiji u zadnjih dvadeset godina (prestari). Austrija ekipa koja ima jednog dobrog igraca,prvu utakmicu ste ih razvalili a drugu u beogradu ste se branili,Austrija psed lopte 60% udarci prema golu 9-7.sam Antic je reko najbolje da zaboravimo ovu utakmicu.. smesna Rumunija koja nemoze nikoga dobit, nije igro Chivu mada im i on nebi pomogo.. sve govori kad ih kod kuce jedna Makedonija nadigra i pobjedi.Litva i Ostrva nisu vredni da ih se pominje.I nakon ovog se najavljuje veliki rezultat u Africi heheheh.. Obrana vam je mozda i najbolja od svih ekipa u Africi, Vezni red nije los ali nije ni tolika klasa da moze gazit,Krasic odlican ovi ostali prosecni i Stankovic za penziju.. i najslade na kraju napad hehehehehhe.. Zigic izgubljen u vremenu i prostoru,Pantelic star i bez motiva, kao nesto on gine za zemlju bla bla al.. to pokazuje samo kroz galamu i sirenje ruku. Lazovic psiholoski gledano kad primite prvi gol zaradit ce crveni karton..jer ne podnosi kad lose igrate onda puca i postaje nervozan..Jovanovic odlican ali nemoze sve sam. Novi Zeland i Poljska B su pokazali da imate obranu i prosecnu kontru a gol nema ko da zabije.. al bitno je otic u Afriku pa sta bude, al nece bit nista.. poznavajuci Srbe prije svakog prvenstva ste prvaci..hheheehe pa nek vam bude..

Josif Semjanov

pre 14 godina

Nisam iz Srbije,ali ipak cu prokomentarisati ovu vest u zelji da nesto kazem.Nije sporno da Srbija individualno ima sasvim dobre igrace(Vidic,Krasic,Ivanovic,Zigic)ali da kao kolektiv ne deluju toliko mocno da bi se protivnici koji su pribliznog kvaliteta plasili Srbije.Drugi problem je mentalitet igraca koji jednostavno ne osecaju reprezentativni dres kao nesto za sta bi trebali da ginu.Pratim Srbiju i srpski fudbal,navijacu za njih na SP ali mislim da ce i ovog puta ostati nekako nedoreceni i sa nepotpuno iskoriscenim potencijalom.Jednostavno ne treba pricati po novinama i traziti alibi u sporednim stvarima nego trebaju realno sagledati situaciju koja uz ovakav odno prema reprezentaciji nije rozova.Pozrav i sve najbolje na SP.MKD

?!?

pre 14 godina

Mene samo zanima koji je genije izabrao jesenje Austriju za pripreme, a turnir se igra tamo gde pevaju dodolske pesme ne bi li pala koja kap kiše?!?

lubrikant

pre 14 godina

"Imali smo sanse, nismo dali golove, ali to je najmanje vazno"

Gospodine selektore, poenta fudbalske igre i krajnji cilj je dati vise golova od protivnika, prema tome to je i te kako vazno, jer ako to ne radite, dzabe sve ostalo.

Teodor

pre 14 godina

Najbolje da dole (u Juznoafrickoj Republici) nece da pada kisa!! Ljudi, tamo je zima za vreme Svetskog prvenstva. Jeste li zaboravili da je to na juznoj polulopti. Dakle kisa ce da lije ko iz kabla! Zato je dobro da su nasi "vezbali" po kisi, lose je sto se nisu proveli najbolje. Ali kako nama tako i drugim reprezentacijama!

FeboZg

pre 14 godina

Ako je Antić zadovoljan zadovoljan je i Joachim Loew...

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa

ajojjj demagogije

pre 14 godina

zadovoljan??? cemu? igrom? golovima? lazovicem? petrovicem? pantelicem? i pazo ovo protiv novog zelanda i poljske!?!? ako si ti zadovoljan nema nama leba... vecno se necega plasite (kao devojcice), povreda ako dodje dodje. povrede dolaze i po kisi i na suncu. pa ako ne date 10000%%%% kako mislite dostici maksimum, ustvari kad? protiv gane??? kako anticu mozes da vidis pravu sliku, ako ti igraci ne daju maksimum?!! cemu uigravanje, kombinacije, prijateljske?

Marko_bgd

pre 14 godina

nije lose s obzirom da je pripremna utakmica,i da nam opet nije igrao najjaci sastav...sad se vidi ko moze da igra,a ko ce ici u juznu afriku na ekskurziju,i na safari...

nelekrele

pre 14 godina

Za one koji imaju dilemu kakvo je vreme u Juznoj Africi:

http://www.weathersa.co.za/web/

Za sve one koji ne navijaju za Srbiju neka nadju neku drugu reprezentaciju. Uvek se mnogo primim i sam pred ovakvo takmicenje puknemo, na sledecem opet navijam za nas, sasvim logicnoi realno... I naravno opet se primim. Izgubili, dobili ja drugu zemlju nemam. Sramota, i Makedonci ih ne osporavaju, mi uvek! POZ i uzivajte kako neko rece u svakom pasu, sutu, svakoj sekundi sa svojim prijateljima i nabojem koje nosi ovakva manifestacija!

Zlatko Todorović

pre 14 godina

Srbija,1-1,Gana Srbija,0-0,Australija Srbija,0-2,Nemacka.. Orlovi rano lete budimo realni,Francuzi u kvalifikacijama uvjek standardno losi, i nikad losiji u zadnjih dvadeset godina (prestari). Austrija ekipa koja ima jednog dobrog igraca,prvu utakmicu ste ih razvalili a drugu u beogradu ste se branili,Austrija psed lopte 60% udarci prema golu 9-7.sam Antic je reko najbolje da zaboravimo ovu utakmicu.. smesna Rumunija koja nemoze nikoga dobit, nije igro Chivu mada im i on nebi pomogo.. sve govori kad ih kod kuce jedna Makedonija nadigra i pobjedi.Litva i Ostrva nisu vredni da ih se pominje.I nakon ovog se najavljuje veliki rezultat u Africi heheheh.. Obrana vam je mozda i najbolja od svih ekipa u Africi, Vezni red nije los ali nije ni tolika klasa da moze gazit,Krasic odlican ovi ostali prosecni i Stankovic za penziju.. i najslade na kraju napad hehehehehhe.. Zigic izgubljen u vremenu i prostoru,Pantelic star i bez motiva, kao nesto on gine za zemlju bla bla al.. to pokazuje samo kroz galamu i sirenje ruku. Lazovic psiholoski gledano kad primite prvi gol zaradit ce crveni karton..jer ne podnosi kad lose igrate onda puca i postaje nervozan..Jovanovic odlican ali nemoze sve sam. Novi Zeland i Poljska B su pokazali da imate obranu i prosecnu kontru a gol nema ko da zabije.. al bitno je otic u Afriku pa sta bude, al nece bit nista.. poznavajuci Srbe prije svakog prvenstva ste prvaci..hheheehe pa nek vam bude..
(Argentinac.6., 3. jun 2010 15:32)

Argentinac, mislim da trenutno lečenje kompleksa zbog ne odlaska tvoje reprezentacije na SP, a posle onog trećeg mesta, je sasvim razumljivo. Ali treba da uzmeš metlu i pretreseš vaše dvorište, pre nego li pogledaš u naše. Lepo očistiš dvorište, postaviš stočić, stolicu, LCD televizor, onaj vaš stoljnjak na astal i pratiš šta naša reprezentacija radi na SP. Čak i da sve tri izgubimo, ipak je to nešto što vaša reprezentacija neće doživeti na ovom SP. Vidim da si pratio igru naše reprezentacije, što samo pokazuje da i nismo toliko loši, jer loše i ne prati niko. A, kao i u svim sportovima, pogotovu ekipnim, ne može se očekivati da rezultati uvek budu očekivani. To vi najbolje znate, ko je pratio finale Jadranske lige.

Tipolir

pre 14 godina

Antić: "Zadovoljan ponašanjem igrača"

Postoji nekoliko kombinacija, kad je u pitanju "zadovoljstvo" i "ponašanje"!

1-Je li Antić zadovoljan ponašanjem igrača? da
2-Jesu li igrači zadovoljni ponašanjem Antića ?
3-Jesu li srpski navijači zadovoljni Antićem ?
4-Jesu li igrači zadovoljni srpskim navijačima ?
5-Jesu li srpski navijači zadovoljni igračima ?
6-Je li Antić zadovoljan srpskim navijačima ?

Za sada, samo u jednoj kombinaciji ima zadovoljstva.
Ostale su opcije otvorene, pa se svašta može očekivati.
O kombinacijama nezadovoljstva, pisat če se poslije SP-2010.

B.Zoki

pre 14 godina

Bitno je da se Pantelic nije povredio."Ne treba očajavati" tako kaze Panta , docekace i on neki gol igrace on jos bar 20 tekmi.MAJKO MILA

www.worldofbasketball.org

pre 14 godina

Ma ja isto mislim da to nije tako lose. Jos uvek se isprobavaju neke takticke varijante, uigravaju igraci, ne ide se 100% na pobedu. Ja verujem da ce sve to biti puno bolje u Juznoj Africi i da cemo biti ponosni na nase momke. Srecno!!!

Aca_USA

pre 14 godina

Taktika- jednostavna.
Od 20 nasih igraca (ne racunajuci golmane) samo su dvojica nizi od 180cm (Tosic i Rukavina) a cak 10 igraca je vise od 185cm.
Gana u celoj odbrani ima jednog igraca viseg od 180cm.

Četvrtfinale-puna kapa

pre 14 godina

Sramota je kakvu mi fudbalsku publiku imamo(namerno neću da ih nazovem navijačima jer to i nisu). Svi su bolji selektori od Antića i bolji fudbaleri od reprezentativaca. Mislim da bi svoje komplekse trebali da lečite na drugim mestima ,a ne na raznim forumima.(Ne)uspeh koji u JAR napravimo biće shodan našim kvalitetima, a ja se lično nadam da imamo kvalitet da uradimo nešto značajno. Ako i ne uradimo nije smak sveta, ne treba ljude linčovati zbog sportskog neuspeha, oni će sigurno ostaviti srce na terenu i to treba poštovati. Sramota me je kada vidim komentare tipa "na golu taj i taj,odbrana ta i ta.....", koje ste vi to fudbalske škole izučili i koga ste trenirali , pa ste takvi stručnjaci!? Pozdrav za sve one koji veruju u ovu reprezentaciju, a pljuvačima preporučujem da navijaju za Argentinu,Italiju,Brazil...

Aca

pre 14 godina

@po obicaju

Slazem sa vama, na zalost, 100% !

Nije mi jasno zasto uvek ima mnogo negativnih ocena/komentara kada nego napise istinu? Zasto ljudi?

Strucni Ziri

pre 14 godina

Vladimir Stojkovic

Vidic Lukovic

Ivanovic Kolarov

Stankovic Milijas

Krasic Jovanovic

Mrdja
Zigic


IDEALNA POSTAVA SP-A 2010 U J.AFRICI
OUR BOYS :D :)

Branko UE

pre 14 godina

Alo Srbi! Dajte bar jednom da podrzimo reprezentaciju kako joj i dolikuje! Sta biste tek pricali da ne ucestvujemo na sp? Antic je kralj,sve ovo je deo taktike! Momci samo hladne glave,uspeh je zagarantovan!

Barnabas

pre 14 godina

Usnio sam, đeco moja, kako ćemo biti prvi od sviju, ali bi oni drugi, dok mi igramo, morali da leže na terenu, međutim, kada se probudih, vidim da su to samo izgubljeni snovi, fusbal nam je katastrofa: biće uspeh ako prođemo u drugo kolo pregolem!

PimPong

pre 14 godina

Kamerun ce biti prava utakmica, jer mislim da cemo tu da krenemo sa najjacim, ili skoro najjacim sastavom. Mislim da i ti momci koji ce na kraju da pocnu prvu utakmicu treba da odigraju jednu utakmicu (ili bar pola) zajedno.

Opustite se svi, bar malo. Bice sve OK.

klouna

pre 14 godina

Normalno da je zadovoljan,borili smo se i pokazali kvalitet.Krasic i Tosic vrijede kao citava Poljska ekipa.Odbranu ne treba posebno hvaliti,konstantno dobri!
Za ove koji se vataju za glavu zbog remija ,samo da sumiramo prijateljske pod vodjstvom Antica:

Srbija-Svedska 2-0

(rebel, 3. jun 2010 13:34)

kakve veze ima utakmica sa svedskom pre ne znam ni ja, sa utakmicama protv NZ i POL??? svasta...

Aca

pre 14 godina

Igrači su dali 100% od sebe, i to nije bilo dovoljno da se postigne bar jedan gol protiv osrednje Poljske, koja nije bila ni blizu kvalifikacija na S.prvenstvo.

U ekipi nešto nije kako treba, ili jednostavno naši igrači ne mogu bolje. Možda smo se zavaravali pobedama nad velesilima kao što su Austrija, Rumunija ili Alžir, ali sa ovom igrom nećeme mnogo dogurati.

Daj bože da grešim, ali maksimalno što možemo u JAR-u su dva remija, i častan poraz od Nemačke, to je možda maksimum ove ekipe. Na kraju krajeva, Hrvati nisu ni otišli na svetsko, i mnoge naše komšije, tako da treba biti zadovoljan.

Mene je naša igra protiv Poljske toliko razočarala da neću otići da ih gledam protiv Kameruna, koji je mnogo jači od Poljske, gubimo tu utakmicu 100%, a onda će Antić reći da je zadovoljan, da li je on lud? I još nešto, zašto nismo već u Africi, šta radimo na kišetini u Austriji? Pripremamo se za igru po kiši u Africi?

Izem ti logiku

pre 14 godina

O inteligenciji fudbalera se zna dovoljno. Ne dovodi se u pitanje. Moze li neko da kaze da je negde video da oni razmisljaju na sledeci nacin:

1)Ovaj mec nije bitno da damo gol, bitno je kako se ponasamo.(Nisu dali gol)
2)Sledeci mec bitno je i kako se ponasamo i da damo gol

Ako ga sad nisu dali, kako ce sledeci put s tom logikom?

witchfighter

pre 14 godina

Al smo intelektualno jaki, cim pomenes afriku svima asocijacija pustinja i 40 stepeni :) Zelim puno srece nasim fudbalerima na prvenstvu i sta god urade nece me razocarati (sam odlazak na mundijal je veliki uspeh)

Simek

pre 14 godina

Ako je Antić zadovoljan zadovoljan je i Joachim Loew...

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa
(FeboZg, 3. jun 2010 19:17)

Hmm a kako ti znas sta je na Pinku? Znam da u Hrvatskoj srpske televizije mogu samo preko satelita da se uzmu ako se pretplatis na njih...tako da lepo od tebe sto si uzeo pretplatu na srpske kanale :) Ipak zelis da pratis bolje timove i bolju ligu...btw 2 informacije za tebe...BiH > Turska > Hrvatska i Grcka > Ukrajina > Hrvatska...musli na to :)

Dusan

pre 14 godina

Lazovic je zalutao ovde,mislim da je bilo bolje da smo poveli nekog omladinca,npr filipa djuricica ili ljajica,da bar okuse kako je na SP...A igra je bila uzasna po onome sto se videlo,bolje igramo u formaciji 4-3-3,ali samo da je ziga u napadu a ne panta!!!

jugo

pre 14 godina

(Argentinac.6., 3. jun 2010 15:32)


Nije bitno koje nacionalnosti ste to uopste nije bitno ovde se daje komentar na Anticevo razmisljanje posle utakmice sa ekipom Poljske C , a Srbija je igrala sa ekipom ABC... i odigrala je lose pokazalo se nesta bolje pa Spanija da je igrala u najjacem sastavu na onakvom terenu ne bi odgrala skoro nista bolje.

Da se nezavaravamo mi niti cemo biti prvaci sveta niti nam je to cilj jer nismo ni Spanija ni Brazil... ali da prolazimo grupu 95 % ja u to verujem i ako tako bude mi nas primarni cilj smo ostvarili mozemo slobodno posle 1/8 utakmice da se vratimo radosni kuci i polako sa podmlagjenim sastavom da se spremamo sa EP kvalifikacije, to je ako budemo drugi u grupi a ako budemo prvi ondak moguce je i vise.
Sto si naveo ove rezlultate mozda ce tako i biti ali ja sam i dalje optimista i bice drugacije cak i ako se posle prvog kruga vratimo kuci ako bude casno ondak je ipak dobro.

Ovi Nemci bas zahuktali na sve utakmice daju nad 3 gola ali valjda ce se ispucati do nase utakmice.

Meksiko pregazio Italiju, Spanija jedva sa J.Korejom tako da ljudi dok ne pocne SP i prave utakmice nista nije bitno a ondak ce mo videti sta ce sve biti i naravno kao na svakom SP-u kakva ce iznenagjenja biti.


(Josif Semjanov, 3. jun 2010 14:40

E ovo je pravi komentar sa agrumentima i dobrim obrazlozenjem plus kaze s edace na SP-u covek navijati kao komsija za SRbiju ane kometari nemate veze razne price Austrija,Francuska,Rumunija itd. Samo neshvatam zasto ste coveku dali toliko negativnih poena.

Ako Antic protiv Kameruna ne pomesa ekipu vec igraju sandardni 11 plus 2-3 maksimum 4 izmenee vec ce se videti gde smo i kako smo.

rade

pre 14 godina

prijateljske utakmice se igraju da bi selektori isprobali razlicite taktike i videli koja je najbolja postava!!!a on moze da bude zadovoljan,a da mi opet ne damo gol za vasu informaciju!!!

objektivno

pre 14 godina

Sramota! Cime li je on zadovoljan! Cini mi se da cemo imati novo "sestka"... Daj Boze da gresim, ali sve lici na to da ce Antic na nasoj klupi biti jos manje od mesec dana!

Kad ces da objasnis narodu po cemu je Raca bolji igrac od Ramba Petkovica?

jokic

pre 14 godina

@jokic

Svakako da stvarno mislim da je Kamerun daleko bolja ekipa od Poljske, i da cete videti opet nase kako se muce, i opet gubimo utakmicu.

Doci cu ovde na sajt, i podseticu vas na to u subotu uvece

na moju veliku zalost
(Aca, 3. jun 2010 23:55)

Kamerun jeste daleko bolja ekipa od Poljske, ali smo mi daleko bolja ekipa i od Kameruna i od Poljske. Ili ti mozda mislis da nismo sudeci po prijateljskoj utakmici koju smo odigrali sa pola snage i kombinovanim timom po neregularnim vremenskim uslovima?

Posteno od tebe, zapamtio sam tvoj komentar i ocekujem te ovde u subotu uvece da cujem sta imas da kazes.

Aca

pre 14 godina

@jokic

Svakako da stvarno mislim da je Kamerun daleko bolja ekipa od Poljske, i da cete videti opet nase kako se muce, i opet gubimo utakmicu.

Doci cu ovde na sajt, i podseticu vas na to u subotu uvece

na moju veliku zalost

ROKO

pre 14 godina

To sto dve utakmice nisu ispunile ocekivanja publike, neznalica, nista ne govori.Trener zna zasto igra takve utakmice gde razultat nije bitan popznavaocima.Staviti sve karte na sto da bi se pobedio neko u pripremnoj fazi je glupost.To je bitno Amerikancima, Meksiku i ostalima njihovog ranga, jer to im je sve sto ce uraditi pre SP.Prava forma i igra ce se pokazati na prvim oficijelnim utakmicama, verujem u nase i nadam se da ce biti ''pravi'' kada to bude trebalo.Na stranim sportskim emisijama strasno uzdizu jedan Zeland kome je dozvoljeno da igraju remi ili pobede, to je dobro jer Srbiju sada gledaju vrlo neozbiljno.Da vam kazem, to mnogi znaju, Psihologije je njima nepoznata a vrlo je bitna u svemu tome.Zato ocajavajte, nisu to prave vrednosti nasih, voleo bih da i s kAMERUNOM ODIGRAJU NERESENO, zna Antic sta radi i ja bih tako!!!

po obicaju

pre 14 godina

zadovaljan ponasanjem igraca??? koga farbate??? zadovoljan lazovicem??? koji diskutuje i diskutuje i svadja se sa protivnicima, sudijom, uvek na ivici crvenog!!! zadovoljan pantelicem? molim? zadovoljan petrovicem, nisam slep, srpska liga je plafon za njega a kamoli sp! samo slusam kakav je strah zbog povreda, vecito se plasite necega. pre prijatelskih, i igra i rezultat je bio vazan, sad kao nema veze!?!? jedna jedina sansa protiv NZ i poljske, u dva meca!??? hocete da me ubedite da je poraz i nereseno protiv ekipa druge i trece lige pozitivno u psiholockom planu! pa ako nije nista vazno cemu prijateljske i razne kombinacije? kako mozes da odredis pravi sastav ako svako od igraca ne da 100000%??? kao malo nesto bolje u zadnjih 15-ak minuta kada poljacima dojadila ona kisa! mozda i pobedito KAM u BG ali SP se ne igra u BG nego daleko dalje. ako ti njima kazes da si zadovoljan, oni to ozbiljno ima da shvate... ne, lupni ruku u sto, i kazi dosta!!!

Argentinac.6.

pre 14 godina

Srbija,1-1,Gana Srbija,0-0,Australija Srbija,0-2,Nemacka.. Orlovi rano lete budimo realni,Francuzi u kvalifikacijama uvjek standardno losi, i nikad losiji u zadnjih dvadeset godina (prestari). Austrija ekipa koja ima jednog dobrog igraca,prvu utakmicu ste ih razvalili a drugu u beogradu ste se branili,Austrija psed lopte 60% udarci prema golu 9-7.sam Antic je reko najbolje da zaboravimo ovu utakmicu.. smesna Rumunija koja nemoze nikoga dobit, nije igro Chivu mada im i on nebi pomogo.. sve govori kad ih kod kuce jedna Makedonija nadigra i pobjedi.Litva i Ostrva nisu vredni da ih se pominje.I nakon ovog se najavljuje veliki rezultat u Africi heheheh.. Obrana vam je mozda i najbolja od svih ekipa u Africi, Vezni red nije los ali nije ni tolika klasa da moze gazit,Krasic odlican ovi ostali prosecni i Stankovic za penziju.. i najslade na kraju napad hehehehehhe.. Zigic izgubljen u vremenu i prostoru,Pantelic star i bez motiva, kao nesto on gine za zemlju bla bla al.. to pokazuje samo kroz galamu i sirenje ruku. Lazovic psiholoski gledano kad primite prvi gol zaradit ce crveni karton..jer ne podnosi kad lose igrate onda puca i postaje nervozan..Jovanovic odlican ali nemoze sve sam. Novi Zeland i Poljska B su pokazali da imate obranu i prosecnu kontru a gol nema ko da zabije.. al bitno je otic u Afriku pa sta bude, al nece bit nista.. poznavajuci Srbe prije svakog prvenstva ste prvaci..hheheehe pa nek vam bude..

Tipolir

pre 14 godina

Antić: "Zadovoljan ponašanjem igrača"

Postoji nekoliko kombinacija, kad je u pitanju "zadovoljstvo" i "ponašanje"!

1-Je li Antić zadovoljan ponašanjem igrača? da
2-Jesu li igrači zadovoljni ponašanjem Antića ?
3-Jesu li srpski navijači zadovoljni Antićem ?
4-Jesu li igrači zadovoljni srpskim navijačima ?
5-Jesu li srpski navijači zadovoljni igračima ?
6-Je li Antić zadovoljan srpskim navijačima ?

Za sada, samo u jednoj kombinaciji ima zadovoljstva.
Ostale su opcije otvorene, pa se svašta može očekivati.
O kombinacijama nezadovoljstva, pisat če se poslije SP-2010.

Sofronije

pre 14 godina

I eto:

Stojkovic - Ivanovic, Vidic, Lukovic, Kolarov - Krasic, Stankovic, Kuzmanovic, Jovanovic - Pantelic i nazalost Zigic.

To je to.

SUBOTIC, Obradovic, TOSIC, LAZOVIC, Kacar, Mrdja i Petrovic po potrebi, ostali - suncanje.

Nije tako lose. Ja bih malo drugacije, ali rekoh to je manje vise to.

Sve znamo, jos da prodjemo grupu i dosta je za ovakve prdavce kAo sto smo mi.

Anticu cestitke jer je tim sklopljen kao sto treba. Ostalo cemo videti.

ajojjj demagogije

pre 14 godina

zadovoljan??? cemu? igrom? golovima? lazovicem? petrovicem? pantelicem? i pazo ovo protiv novog zelanda i poljske!?!? ako si ti zadovoljan nema nama leba... vecno se necega plasite (kao devojcice), povreda ako dodje dodje. povrede dolaze i po kisi i na suncu. pa ako ne date 10000%%%% kako mislite dostici maksimum, ustvari kad? protiv gane??? kako anticu mozes da vidis pravu sliku, ako ti igraci ne daju maksimum?!! cemu uigravanje, kombinacije, prijateljske?

FeboZg

pre 14 godina

Ako je Antić zadovoljan zadovoljan je i Joachim Loew...

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa

lubrikant

pre 14 godina

"Imali smo sanse, nismo dali golove, ali to je najmanje vazno"

Gospodine selektore, poenta fudbalske igre i krajnji cilj je dati vise golova od protivnika, prema tome to je i te kako vazno, jer ako to ne radite, dzabe sve ostalo.

Aca

pre 14 godina

Igrači su dali 100% od sebe, i to nije bilo dovoljno da se postigne bar jedan gol protiv osrednje Poljske, koja nije bila ni blizu kvalifikacija na S.prvenstvo.

U ekipi nešto nije kako treba, ili jednostavno naši igrači ne mogu bolje. Možda smo se zavaravali pobedama nad velesilima kao što su Austrija, Rumunija ili Alžir, ali sa ovom igrom nećeme mnogo dogurati.

Daj bože da grešim, ali maksimalno što možemo u JAR-u su dva remija, i častan poraz od Nemačke, to je možda maksimum ove ekipe. Na kraju krajeva, Hrvati nisu ni otišli na svetsko, i mnoge naše komšije, tako da treba biti zadovoljan.

Mene je naša igra protiv Poljske toliko razočarala da neću otići da ih gledam protiv Kameruna, koji je mnogo jači od Poljske, gubimo tu utakmicu 100%, a onda će Antić reći da je zadovoljan, da li je on lud? I još nešto, zašto nismo već u Africi, šta radimo na kišetini u Austriji? Pripremamo se za igru po kiši u Africi?

Nebo

pre 14 godina

Nakon svake pripremne utakmice, daju se izjave tipa "najvaznije da se niko nije povredio". Nije mi jasno zasto ih onda igraju i uopste zakazuju, kada je prevashodni cilj da se niko ne povredi. I kao, "uopste nije bitno sto nismo dali gol"?! A zbog cega igraju? Da ga ne daju? Sad kapiram zasto je Pantelic sinoc sa 4 metra prebacio precku, sigurno bi se selektor naljutio da je lopta zavrsila u mrezi. Ja se samo bojim da kad dodju zvanicne utakmice na Mundijalu da se nista nece promeniti.

Aca

pre 14 godina

@po obicaju

Slazem sa vama, na zalost, 100% !

Nije mi jasno zasto uvek ima mnogo negativnih ocena/komentara kada nego napise istinu? Zasto ljudi?

?!?

pre 14 godina

Mene samo zanima koji je genije izabrao jesenje Austriju za pripreme, a turnir se igra tamo gde pevaju dodolske pesme ne bi li pala koja kap kiše?!?

Dusan

pre 14 godina

Lazovic je zalutao ovde,mislim da je bilo bolje da smo poveli nekog omladinca,npr filipa djuricica ili ljajica,da bar okuse kako je na SP...A igra je bila uzasna po onome sto se videlo,bolje igramo u formaciji 4-3-3,ali samo da je ziga u napadu a ne panta!!!

Josif Semjanov

pre 14 godina

Nisam iz Srbije,ali ipak cu prokomentarisati ovu vest u zelji da nesto kazem.Nije sporno da Srbija individualno ima sasvim dobre igrace(Vidic,Krasic,Ivanovic,Zigic)ali da kao kolektiv ne deluju toliko mocno da bi se protivnici koji su pribliznog kvaliteta plasili Srbije.Drugi problem je mentalitet igraca koji jednostavno ne osecaju reprezentativni dres kao nesto za sta bi trebali da ginu.Pratim Srbiju i srpski fudbal,navijacu za njih na SP ali mislim da ce i ovog puta ostati nekako nedoreceni i sa nepotpuno iskoriscenim potencijalom.Jednostavno ne treba pricati po novinama i traziti alibi u sporednim stvarima nego trebaju realno sagledati situaciju koja uz ovakav odno prema reprezentaciji nije rozova.Pozrav i sve najbolje na SP.MKD

klouna

pre 14 godina

Normalno da je zadovoljan,borili smo se i pokazali kvalitet.Krasic i Tosic vrijede kao citava Poljska ekipa.Odbranu ne treba posebno hvaliti,konstantno dobri!
Za ove koji se vataju za glavu zbog remija ,samo da sumiramo prijateljske pod vodjstvom Antica:

Srbija-Svedska 2-0

(rebel, 3. jun 2010 13:34)

kakve veze ima utakmica sa svedskom pre ne znam ni ja, sa utakmicama protv NZ i POL??? svasta...

Izem ti logiku

pre 14 godina

O inteligenciji fudbalera se zna dovoljno. Ne dovodi se u pitanje. Moze li neko da kaze da je negde video da oni razmisljaju na sledeci nacin:

1)Ovaj mec nije bitno da damo gol, bitno je kako se ponasamo.(Nisu dali gol)
2)Sledeci mec bitno je i kako se ponasamo i da damo gol

Ako ga sad nisu dali, kako ce sledeci put s tom logikom?

Barnabas

pre 14 godina

Usnio sam, đeco moja, kako ćemo biti prvi od sviju, ali bi oni drugi, dok mi igramo, morali da leže na terenu, međutim, kada se probudih, vidim da su to samo izgubljeni snovi, fusbal nam je katastrofa: biće uspeh ako prođemo u drugo kolo pregolem!

Navijac!

pre 14 godina

Prva utakcima je bila jako losa, dok druga je odigrana veoma dobro. Falilo nam je malo srece, ali dobro, vratice se sve na SP. Bolje da sad promasujemo, a da se raspucamo na prvenstvu nego obrnuto. Generalno sam zadovoljan posle ove dve utakmice (iako se ja nista ne pitam, samo moje subjektivno razmisljanje)

1. Stojkovic (koliko god ga osporavali on je branio super i verujem da ce da bude prvi golman. samo napred stojke uz tebe smo, vole te i podrzavaju srbi)

2. Ivanovic (igrac bez koga ne mozemo ni u kom pogledu, nemamo pravu zamenu za njega sto je i pokazao juce protiv Poljske, ipak koliko god voleo Rukavinu, on ne moze vodu da mu nosi)

3. Kolarov (postao je prava zver od igraca, odlicno odigrano u prvoj i sasvim solidno u drugoj utakmici. Ne interesuje se murinjo dzabe za njega. voleo bih da ima prednost u odnosu na Obradovica jer je ipak bio konstantniji u prolecnoj polusezoni.)

4. Vidic (bez obzira na kiks protiv novozelandjana on je jedan od najboljih stopera na svetu i nasa odbrana je nezamisliva bez njega. pravi vodja odbrane i duplo smo slabiji kad on ne igra)

5. Lukovic (odigrano carski protiv poljske i zato verujem da ce on biti rame uz rame sa nemanjom na svetskom prvenstvu. juce je bio neprelazan za poljske igrace, svaka mu cast)

6. Stankovic (KAPITEN, CAR, LJUDINA, SRBENDA... volimo te deki)

7. Krasic (izrastao u jednog od najboljih krila na svetu, nismo isti sa i bez njega. Bice veliki hendikep ukoliko on kojim slucajem ne moze da igra a naravno da svi verujemo da se to nece desiti)

8. Jovanovic (apsolutno sve kao i za krasica, decko ujeda)

9. Zigic (ne toliko dobro odigrano u zavrsnici ali nije ni imao toliko upotrebljivih lopti. Dosta ubacenih lopti od strane golmana pripale su nama upravo zbog zige. verujem da ce biti starter i mozda jedan od nasih kljucnih aduta na ovom SP)

10. Pantelic (tesko mi je da ovo kazem ali mislim da ce on biti starter. nista nije pokazao kao i mnogo puta do sada ali ipak je to pantelinjo, ostaje nam da mu pruzimo punu podrsku i da se nadamo golovima, napred panto)

11. igrac koji ce praviti drustvo pored dekija, mislim da ce to biti Milijas iako nije dobro odigrao pripreme. ipak, mala je razlika izmedju ostalih veznjaka koje imamo a on je najiskusniji i verujem da mu to daje prednost.

12. Isailovic i Djuricic (ne znam ko ce biti rezerva stojketu ali ko god bio, mislim da ce uci u igru jedino u slucaju povrede vladimira, videli smo male nesigurnosti kod njih u ove dve utakmice, isailovic ona ispustena lopta a djuricic ono bzvz istrcavanje. iako im ne zameram mislim da nemaju sanse pored stojkovica)

13. Obradovic i Rukavina (steta sto se obrad povredio u prvoj utakmici jer ovako nemamo predstavu za sta je sposoban posle duge povrede, igrao je sjajno u kvalifikacijama ali mislim da sad kolarov ima prednost, ipak ostaje zal da ga vidimo bar 90 minuta. Rukavina, igrac koji moze da bude samo zamena i nista drugo i da ulazi u krajnjem slucaju. u svakom slucaju napred momci)

14. Subotic (previse kikseva za ovako kratak staz u reprezentaciji iako na momente pokazuje svoj talenat mislim da to nije dovoljno da stane pored vidica u odbrani. ipak je lukovic juce pokazao neke stvari. ipak verujem da ce on biti stub nase odbrane u buducnosti, decko je preveliki talenat.

15. Kuzmanovic, Kacar i Petrovic (prvi nista nije odigrao, mlad je i bice prilike u buducnosti, ovde ce biti samo dostojna zamena dekiju i njegovom partneru u vezi. Kacar takodje slabo odigrao ali mislim da se bolje snalazi iza spica nego kao zadnji vezni u svakom slucaju moze biti samo dobro osvezenje sa klupe kad zatreba. Petrovic JE ODIGRAO MNOGO BOLJE NEGO PRVA DVOJICA, pa cak bolje i od Milijasa. koliko god ga osporavali on ima talenat i vidi se da ce biti nasa buducnost. po pripremama zasluzuje mesto uz dekija ali naravno to se nece desiti. pruzimo mu podrsku i nemojte ga prozivati. imao je vise klizecih startova nego ostala 3 veznjaka zajedno. Maksimalno je motivisan sto i pokazuje.

16. Lazovic i Mrdja. Kada bi Danko rascistio neke stvari u glavi mozda bi bio i starter, ovako tesko. pokazao je juce da moze ali ona udaranja u obe utakmice mu uopste ne trebaju. Mrdja je pravo otkrovenje i antic mu je nasao pravu poziciju uz desnu aut liniju. Extra odigrano u obe utakmice, mozda cak zasluzio i startno mesto pored zige ali tesko, videcemo...

U SVAKOM SLUCAJU NAPRED ORLOVI, VOLIMO VAS, SRCE NA TEREN, BEZ PRITISKA I REZULTATI CE DOCI.

Cooltywattor

pre 14 godina

Mrzim kritičare isfrustrirane usled preterane apstinencije. Nikad nisu zadovoljni, uvek im neki ***** fali.
Mislim da samo budala može kritikovati Stankovićev odnos prema repki, posle 12 godina reprezentativnog staža i posle onakvih batina istrpljenih na, podsećam, prijateljskoj utakmici.
Mislim da samo slepac može da gleda igru Miloša Krasića, a da ne vidi koliko je sjajan igrač i koliko znači ekipi. Isto važi i za Milana Jovanovića. Momci su krila ove ekipe, u svakom smislu.
Mislim da je Danko jedan od najboljih polu-špic igrača u evropi, naoko neprimetan ali tako koristan za ekipu, sjajan tehničar sa sjajnim osećajem za igru.
Mislim da je "mali" Subotić konačno pokazao zašto je već dve sezone nezamenjiv u odbrani Borusije i zašto je izabran u idealan tim Bundeslige.
Mislim da će Pantela "eksplodirati" na SP, jer on je takav lik, ludak, njemu treba taj spektakl da ga pokrene.
Mislim da će Žiga biti noćna mora za svaku odbranu, pored sjajne igre glavom ne treba zaboraviti da momčina podjednako dobro koristi obe noge i da ima sjajan pregled igre i osećaj za pas.
Mislim da je Mrđa pravo otkrovenje i da će biti Antićev "kec iz rukava".
I konačno, mislim da nas ovi momci neće razočarati u Africi, ma koliko to neke bolelo.

objektivno

pre 14 godina

Sramota! Cime li je on zadovoljan! Cini mi se da cemo imati novo "sestka"... Daj Boze da gresim, ali sve lici na to da ce Antic na nasoj klupi biti jos manje od mesec dana!

Kad ces da objasnis narodu po cemu je Raca bolji igrac od Ramba Petkovica?

rebel

pre 14 godina

Normalno da je zadovoljan,borili smo se i pokazali kvalitet.Krasic i Tosic vrijede kao citava Poljska ekipa.Odbranu ne treba posebno hvaliti,konstantno dobri!
Za ove koji se vataju za glavu zbog remija ,samo da sumiramo prijateljske pod vodjstvom Antica:

Srbija-Svedska 2-0
Srbija-Bugarska 6-1
J.Afrika-Srbija 1-3
S.Irska-Srbija 0-1
J.Koreja-Srbija 0-1
Alzir-Srbija 0-3
Japan-Srbija 0-3

Ima jos onaj turnir koji smo igrali sa igracima iz domaceg prvenstva[ne sjecam se tacnih rezultata].
Samo za Orlove samo za Srbiju!

Aca

pre 14 godina

@jokic

Svakako da stvarno mislim da je Kamerun daleko bolja ekipa od Poljske, i da cete videti opet nase kako se muce, i opet gubimo utakmicu.

Doci cu ovde na sajt, i podseticu vas na to u subotu uvece

na moju veliku zalost

Marko

pre 14 godina

Bravo, bravo. Prva 3 komentara koja sam video su negativna. Zasto to vise??? Do pre 5 dana, pre utakmice sa NZ svi ste govorili kako cemo biti prvac sveta, kako imamo najbolje igrace na svetu. A sada ovaj dole kaze za NAS PRDAVCE...EJJJ!!!
Vredja Zigica, pa kako vas bre nije sramota, sta je covek sve ucinio za reprezentaciju!
Posle toga ovaj gore uci Antica kako se vodi tim. Pa ovo je stvarno neverovatno!! Kakav smo mi narod!

jokic

pre 14 godina

Mene je naša igra protiv Poljske toliko razočarala da neću otići da ih gledam protiv Kameruna, koji je mnogo jači od Poljske, gubimo tu utakmicu 100%
(Aca, 3. jun 2010 16:09)

Zapamti dobro ovu svoju rečenicu. I onda dođi ovde u subotu uveče, potpiši se istim imenom i reci šta imaš.

B.Zoki

pre 14 godina

Bitno je da se Pantelic nije povredio."Ne treba očajavati" tako kaze Panta , docekace i on neki gol igrace on jos bar 20 tekmi.MAJKO MILA

Simek

pre 14 godina

Ako je Antić zadovoljan zadovoljan je i Joachim Loew...

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa
(FeboZg, 3. jun 2010 19:17)

Hmm a kako ti znas sta je na Pinku? Znam da u Hrvatskoj srpske televizije mogu samo preko satelita da se uzmu ako se pretplatis na njih...tako da lepo od tebe sto si uzeo pretplatu na srpske kanale :) Ipak zelis da pratis bolje timove i bolju ligu...btw 2 informacije za tebe...BiH > Turska > Hrvatska i Grcka > Ukrajina > Hrvatska...musli na to :)

nesudjeni selektor

pre 14 godina

pozdrav svima.. MISLIM DA JE SAMO BEZVEZE STO JE PADALA KISA , POSTO NEMA SANSE DA PADA KISA DOLE :P BIO SAM KLINAC 1998 PUKLI SMO PLAKAO SAM OD MUKE , 2002 NISAM NI GLEDaO SP , 2006 BOLJE DA NISAM NI GLEDAO , VOLEO BIH DOK SAM JOS MLAD DA URADIMO NESTO , i zato ovim putem javno molim Pantelica , posto vec mora da igra , da ne masi vise zicere da ljudi po Srbiji ne bi pocrkali od stresa ... jeste videli kakvi su oni poljski navijaci :))) hahhahaha nisu bas u vinkli sto bi se reklo ... JEDVA CEKAM TU TEKMU PROTIV GANE ,sanjao sam 0-0... to i ne bi bilo lose za pocetak :DDDD pozdrav I MOLIM VISE OPTIMIZMA , ovo nam je jedina reprezentacija DRUGU NEMAMo

raso krajisnik

pre 14 godina

za ovog pametnjakovica "?!?"

gledati jedan film o tarzanu tebe nepravi ekspertom za sp ...

prisjeti se skolice, kako ono bese juzna kuglica, obrnuta sezona, kod nas ljeto kod njih zima, kod nas puno snjega, kod njih puno kisice itd. ...

ali glavno da si se ti genije iz rupice javio ...

kao da nema dosta bisera i trenera na B92 ...

matica Srbija, zemlja eksperata ...

cekaju vas bjedne nedelje, kad vas antara i orlovi ponovo usutkaju i oteraju u rupice ...

u rupama ce te i dalje najbolje znati kako se igraju test-utakmice, ali samo to ...

Nemanja

pre 14 godina

A ova infantilna objašnjenja tipa..padala je kiša,skrivamo taktiku da protivnici ne vide???Ta objašnjenja ostavite za Farmu na Pinku i emisiju Šta radite breeee xa xa xaxa
(FeboZg, 3. jun 2010 19:17)

Sa kim ste u grupi? :)

Crawley

pre 14 godina

#po obicaju

Ti i ja ochigledno nismo gledali istu utakmicu... Igra je bila dobra, daleko bolja nego protiv Novog Zelanda, ne znam na shta se ti zhalish...

NikolaMVP

pre 14 godina

po obicaju
nije za tebe mundijal bolje gledaj nesto drugo. Do juce si se radovao kad smo razmontirali Rumune, cim bude neki los mec odmah nista ne valja! Ne valja Danko, Vidic, Ivanovic, Pantelic ma niko ne valja za tebe cak ni selektor.
Ovi momci ce sigurno prikazati svoj najbolji fudbal u Juzvnoj Africi, ali isto tako ce i sve ostale reprezentacije igrati najbolje sto mogu, trebace i srece i upornosti i znanja da se dodje do pobede u bilo kom mecu na svetskom prvenstvu, kako nama tako i ostalima!
Nama navijacima preostaje da ih bodrimo, i prenosimo pozitivnu energiju a ne da se mesamo u rad selektora i da ih kritikujemo!

Fulcrum

pre 14 godina

u Srbiji postoji 8 miliona selektora,igraca,generala,predsednika....(podugacak spisak)... Pustite coveka sam da vodi reprezentaciju pa cemo posle mundijala da sumiramo utiske!

Boki

pre 14 godina

ja sam narocito zadovoljan igrom Subotica. Ocigledno je da on i Vidic ne mogu zajedno i NARAVNO da ce Vidic biti u prvih 11 ali me igra Subotica ohrabruje u smislu da ne moramo da se bojimo da ce nam se odbrana srusiti kao kula od karata ako se Vidic ne daj Boze povredi ili dobije kartone...kao sto je to bilo u Nemackoj. Takodje me hrabri igra rezervista Tosica i Mrdje po bokovima za slucaj da iz nekog razloga ne mogu da igraju Jovanovic ili Krasic....

Dušan

pre 14 godina

@(po obicaju, 3. jun 2010 13:43)

Slusaj, ti lepo sledeci put kad Tole raspise konkurs, podnesi brate program rada i konkurisi za mesto selektora, a do tada ostavi coveka da radi svoj posao i navijaj lepo za nekog drugog ako ti se nasi ne svidjaju. To je bar lako, promenis program, gledas kriket i nestace i tvoji problemi na, kako kazes, "psiholockom planu".

Ironman

pre 14 godina

kako mozes da odredis pravi sastav ako svako od igraca ne da 100000%???
(po obicaju, 3. jun 2010 13:43)

Ti imas ozbiljan problem ako mislis da deset dana pred SP, u prijateljskoj utakmici, po najgorem mogucem vremenu, igraci treba da "daju 100000%". Srecom, ti nisi selektor. Srecom, ti nemas nikakve veze sa fudbalom i kladim se da ga nikad nisi ni igrao.

brat iz Srbije!

pre 14 godina

Posle procitanih komentara zadnjih nekoliko dana, mogu samo da konstantujem ono sto svi mi vec znamo, mi smo jako cudna nacija!!! Tolike razlike u raspolozenju i ponasanju na osnovu nekih banalnih dogadjaja su samo nama i mozda jos po kojoj naciji na svetu svojstvene. U zadnjih par dana su najveci optimisti presli u njagore pesimiste. Kladim se da ce ako pobedimo Kamernu u subotu isti oni koji su na forumima dobro iskritikovani biti "dizani" u nebesa i slicno.
Elem, posle dugo dugo vremena imamo jednu respektabilnu reprezentaciju, jaku individualno i timski, po mom misljenju kadar da ide do kraja! Zaista je bilo divno gledati reprezentaciju zadnjih par godina, pas, stvaranje sansi, viskova, dribling, centarsut, sve je bilo na nivou, iznad svega delujemo kao mocna reprezentacija , kao masina! I privilegija je biti u toj reprezentaciji i navijati za nju, biti deo onoga sto ona predstavlja, Srbiju i Srbe!!!
Prvenstvo je prvenstvo, dolaze 32 reprezentacije od kojih sigurno 10 ravnopravno konkurise za titulu, i jos nekoliko koje mogu da iznenade. Ovo ce biti najnezivesnije i najjace dosada odigran mundijal i zaista je privilegija biti uopste deo toga, kao igrac prvenstveno, a onda i kao navijac! Jedva cekam pocetak!
Osmina finala je po meni uspeh, veliki uspeh, a sve preko toga je fantasticno, valjda ce biti tako... Raduje sto ova reprezentacija zna sta hoce i da je svesna koliko vredi, od njih se samo tarazi da protiv svakog idu na pobedu...
A nama navijacima, a i samim igracima, savetujem da uzivaju u ovom sampionatu, i da ne razmisljaju o ishodima rezultatima i slicno. Poenta svega jeste uzivati u emocijama koje nosi mundijal, to ne sme da se zaboravi, u svakom trenutku, utakmici, sutu, pasu...
Puno srece, i samo hrabro, to mogu da pozelim igracima, a nama navijacima da budemo uz reprezentaciju ma kako se zavrsio sampionat!

ACa_USA

pre 14 godina

alo ljudi presaberite se malo. Zar ne vidite da Antara u ovim utakmicama pametno kombinuje igrace, uigrava rezervne varijante i skriva karte od protivnika.
Da li se secate proslog SP kad smo cele kvalifikacije odigrali sa istom (stamenom) odbranom a onda Vidic propusti prvu utakmicupa se Krstajic povredio...igrasmo sa odbranom koja nikad pre toga nije igrala u tom sastavu...Samo protiv NZ i Polske smo isprobali nekoliko varijanti odbrane. Da ne pricam o napadu. Gledajte samo koliko je varijanti u napadu isprobano na ove dve utakmice.
Bravo Anticu. Neka igraci budu pravi protiv Gane i Nemacke i sve ce biti u redu.

trece oko

pre 14 godina

Antic - zadovoljan.
Ja - zadovoljan.
Niko se nije povredio - to je najbitnije.
Posle J. Afrike bicemo jos zadovoljniji i ja i g. Antic.

Napred momci, samo napred!!! Ono pravo tek dolazi.

Simek

pre 14 godina

O Boze gospode...toliko kritika i pametnica ovde ima...toliko ljudi igra menadzer da to strasno...LJUDI!!! Kisa,ocajni uslovi,nasi igraci drugo poluvreme su sjajno igrali (da nije bio onakav teren dali bi sigurno koji gol),ja ne znam sta vi ocete?? Da gazimo sad sve pa da protivnici na SP znaju sta da ocekuje od nas? Nismo mi velesila, svi sad igraju fudbal...a Antic je dovoljno pokazao kao selektor i ja kao navijac sam zadovoljan s njim...koga cete boljeg??? I da ispadnemo odmah pa sta? Ocemo opet da pljujemo po njima? Poljaci su ginuli juce, a nasi imaju SP za 10 dana i malo gledajte i tako...niko ne zeli sad da posle napornih prvenstava trci kao nenormalan,ulece u svaki duel i povredi se. Momci nek vas oni pljuju to samo govori sve o njima,a vama svaka cast na zalaganju juce!! Ono je zaista za svaki respekt

AlenMKD

pre 14 godina

1.sve su to prijateljske utakmice(setite se da i Engleska nije mogla zabiti gol Japancima), bez brige bice puno bolje na Mundijalu
2.pohvale za sve igrace jer znam da ce dati 100000% narocito ovi mladi igraci, ja mislim da ce Kacar doneti pobedu protiv Njemcima (golom ili asistencijom)
3.gospodin Radomir Antic najbolji trener na ovim prostorima (zato nemojte ga poucavati sta da radi i kako)
i 4. bas me zanima koji je pametnjakovic namestio Srbiju na 4mestu u ovu tabelu gde se krece sa 0bodova, molim da se to koreguje i bude stavjlena na prvom mestu da razbijemo maler
Pozdrav iz Makedonije i nadam se da ce se ostvariti ono sto sam sanjao celo vreme otkad smo zvanicno otisli na Mundijal

Teodor

pre 14 godina

Najbolje da dole (u Juznoafrickoj Republici) nece da pada kisa!! Ljudi, tamo je zima za vreme Svetskog prvenstva. Jeste li zaboravili da je to na juznoj polulopti. Dakle kisa ce da lije ko iz kabla! Zato je dobro da su nasi "vezbali" po kisi, lose je sto se nisu proveli najbolje. Ali kako nama tako i drugim reprezentacijama!

Zlatko Todorović

pre 14 godina

Srbija,1-1,Gana Srbija,0-0,Australija Srbija,0-2,Nemacka.. Orlovi rano lete budimo realni,Francuzi u kvalifikacijama uvjek standardno losi, i nikad losiji u zadnjih dvadeset godina (prestari). Austrija ekipa koja ima jednog dobrog igraca,prvu utakmicu ste ih razvalili a drugu u beogradu ste se branili,Austrija psed lopte 60% udarci prema golu 9-7.sam Antic je reko najbolje da zaboravimo ovu utakmicu.. smesna Rumunija koja nemoze nikoga dobit, nije igro Chivu mada im i on nebi pomogo.. sve govori kad ih kod kuce jedna Makedonija nadigra i pobjedi.Litva i Ostrva nisu vredni da ih se pominje.I nakon ovog se najavljuje veliki rezultat u Africi heheheh.. Obrana vam je mozda i najbolja od svih ekipa u Africi, Vezni red nije los ali nije ni tolika klasa da moze gazit,Krasic odlican ovi ostali prosecni i Stankovic za penziju.. i najslade na kraju napad hehehehehhe.. Zigic izgubljen u vremenu i prostoru,Pantelic star i bez motiva, kao nesto on gine za zemlju bla bla al.. to pokazuje samo kroz galamu i sirenje ruku. Lazovic psiholoski gledano kad primite prvi gol zaradit ce crveni karton..jer ne podnosi kad lose igrate onda puca i postaje nervozan..Jovanovic odlican ali nemoze sve sam. Novi Zeland i Poljska B su pokazali da imate obranu i prosecnu kontru a gol nema ko da zabije.. al bitno je otic u Afriku pa sta bude, al nece bit nista.. poznavajuci Srbe prije svakog prvenstva ste prvaci..hheheehe pa nek vam bude..
(Argentinac.6., 3. jun 2010 15:32)

Argentinac, mislim da trenutno lečenje kompleksa zbog ne odlaska tvoje reprezentacije na SP, a posle onog trećeg mesta, je sasvim razumljivo. Ali treba da uzmeš metlu i pretreseš vaše dvorište, pre nego li pogledaš u naše. Lepo očistiš dvorište, postaviš stočić, stolicu, LCD televizor, onaj vaš stoljnjak na astal i pratiš šta naša reprezentacija radi na SP. Čak i da sve tri izgubimo, ipak je to nešto što vaša reprezentacija neće doživeti na ovom SP. Vidim da si pratio igru naše reprezentacije, što samo pokazuje da i nismo toliko loši, jer loše i ne prati niko. A, kao i u svim sportovima, pogotovu ekipnim, ne može se očekivati da rezultati uvek budu očekivani. To vi najbolje znate, ko je pratio finale Jadranske lige.

Yo-Yo

pre 14 godina

1.Zdravlje
2.Dobra atmosfera.
3.Nema zagarantovanog startnog mesta,
igraju oni koji u datom trenutku
najviše odgovaraju zamislima gosn Antića.

Utakmica sa Kamerunom bi trebala da
otkrije neke karte i pokaže kako treba
ili ne treba krenuti sa Ganom.

Marko_bgd

pre 14 godina

nije lose s obzirom da je pripremna utakmica,i da nam opet nije igrao najjaci sastav...sad se vidi ko moze da igra,a ko ce ici u juznu afriku na ekskurziju,i na safari...

PimPong

pre 14 godina

Kamerun ce biti prava utakmica, jer mislim da cemo tu da krenemo sa najjacim, ili skoro najjacim sastavom. Mislim da i ti momci koji ce na kraju da pocnu prvu utakmicu treba da odigraju jednu utakmicu (ili bar pola) zajedno.

Opustite se svi, bar malo. Bice sve OK.

Aca_USA

pre 14 godina

Taktika- jednostavna.
Od 20 nasih igraca (ne racunajuci golmane) samo su dvojica nizi od 180cm (Tosic i Rukavina) a cak 10 igraca je vise od 185cm.
Gana u celoj odbrani ima jednog igraca viseg od 180cm.

Branko UE

pre 14 godina

Alo Srbi! Dajte bar jednom da podrzimo reprezentaciju kako joj i dolikuje! Sta biste tek pricali da ne ucestvujemo na sp? Antic je kralj,sve ovo je deo taktike! Momci samo hladne glave,uspeh je zagarantovan!

Strucni Ziri

pre 14 godina

Vladimir Stojkovic

Vidic Lukovic

Ivanovic Kolarov

Stankovic Milijas

Krasic Jovanovic

Mrdja
Zigic


IDEALNA POSTAVA SP-A 2010 U J.AFRICI
OUR BOYS :D :)

witchfighter

pre 14 godina

Al smo intelektualno jaki, cim pomenes afriku svima asocijacija pustinja i 40 stepeni :) Zelim puno srece nasim fudbalerima na prvenstvu i sta god urade nece me razocarati (sam odlazak na mundijal je veliki uspeh)

Četvrtfinale-puna kapa

pre 14 godina

Sramota je kakvu mi fudbalsku publiku imamo(namerno neću da ih nazovem navijačima jer to i nisu). Svi su bolji selektori od Antića i bolji fudbaleri od reprezentativaca. Mislim da bi svoje komplekse trebali da lečite na drugim mestima ,a ne na raznim forumima.(Ne)uspeh koji u JAR napravimo biće shodan našim kvalitetima, a ja se lično nadam da imamo kvalitet da uradimo nešto značajno. Ako i ne uradimo nije smak sveta, ne treba ljude linčovati zbog sportskog neuspeha, oni će sigurno ostaviti srce na terenu i to treba poštovati. Sramota me je kada vidim komentare tipa "na golu taj i taj,odbrana ta i ta.....", koje ste vi to fudbalske škole izučili i koga ste trenirali , pa ste takvi stručnjaci!? Pozdrav za sve one koji veruju u ovu reprezentaciju, a pljuvačima preporučujem da navijaju za Argentinu,Italiju,Brazil...

rade

pre 14 godina

prijateljske utakmice se igraju da bi selektori isprobali razlicite taktike i videli koja je najbolja postava!!!a on moze da bude zadovoljan,a da mi opet ne damo gol za vasu informaciju!!!

jokic

pre 14 godina

@jokic

Svakako da stvarno mislim da je Kamerun daleko bolja ekipa od Poljske, i da cete videti opet nase kako se muce, i opet gubimo utakmicu.

Doci cu ovde na sajt, i podseticu vas na to u subotu uvece

na moju veliku zalost
(Aca, 3. jun 2010 23:55)

Kamerun jeste daleko bolja ekipa od Poljske, ali smo mi daleko bolja ekipa i od Kameruna i od Poljske. Ili ti mozda mislis da nismo sudeci po prijateljskoj utakmici koju smo odigrali sa pola snage i kombinovanim timom po neregularnim vremenskim uslovima?

Posteno od tebe, zapamtio sam tvoj komentar i ocekujem te ovde u subotu uvece da cujem sta imas da kazes.

nelekrele

pre 14 godina

Za one koji imaju dilemu kakvo je vreme u Juznoj Africi:

http://www.weathersa.co.za/web/

Za sve one koji ne navijaju za Srbiju neka nadju neku drugu reprezentaciju. Uvek se mnogo primim i sam pred ovakvo takmicenje puknemo, na sledecem opet navijam za nas, sasvim logicnoi realno... I naravno opet se primim. Izgubili, dobili ja drugu zemlju nemam. Sramota, i Makedonci ih ne osporavaju, mi uvek! POZ i uzivajte kako neko rece u svakom pasu, sutu, svakoj sekundi sa svojim prijateljima i nabojem koje nosi ovakva manifestacija!

jugo

pre 14 godina

(Argentinac.6., 3. jun 2010 15:32)


Nije bitno koje nacionalnosti ste to uopste nije bitno ovde se daje komentar na Anticevo razmisljanje posle utakmice sa ekipom Poljske C , a Srbija je igrala sa ekipom ABC... i odigrala je lose pokazalo se nesta bolje pa Spanija da je igrala u najjacem sastavu na onakvom terenu ne bi odgrala skoro nista bolje.

Da se nezavaravamo mi niti cemo biti prvaci sveta niti nam je to cilj jer nismo ni Spanija ni Brazil... ali da prolazimo grupu 95 % ja u to verujem i ako tako bude mi nas primarni cilj smo ostvarili mozemo slobodno posle 1/8 utakmice da se vratimo radosni kuci i polako sa podmlagjenim sastavom da se spremamo sa EP kvalifikacije, to je ako budemo drugi u grupi a ako budemo prvi ondak moguce je i vise.
Sto si naveo ove rezlultate mozda ce tako i biti ali ja sam i dalje optimista i bice drugacije cak i ako se posle prvog kruga vratimo kuci ako bude casno ondak je ipak dobro.

Ovi Nemci bas zahuktali na sve utakmice daju nad 3 gola ali valjda ce se ispucati do nase utakmice.

Meksiko pregazio Italiju, Spanija jedva sa J.Korejom tako da ljudi dok ne pocne SP i prave utakmice nista nije bitno a ondak ce mo videti sta ce sve biti i naravno kao na svakom SP-u kakva ce iznenagjenja biti.


(Josif Semjanov, 3. jun 2010 14:40

E ovo je pravi komentar sa agrumentima i dobrim obrazlozenjem plus kaze s edace na SP-u covek navijati kao komsija za SRbiju ane kometari nemate veze razne price Austrija,Francuska,Rumunija itd. Samo neshvatam zasto ste coveku dali toliko negativnih poena.

Ako Antic protiv Kameruna ne pomesa ekipu vec igraju sandardni 11 plus 2-3 maksimum 4 izmenee vec ce se videti gde smo i kako smo.

www.worldofbasketball.org

pre 14 godina

Ma ja isto mislim da to nije tako lose. Jos uvek se isprobavaju neke takticke varijante, uigravaju igraci, ne ide se 100% na pobedu. Ja verujem da ce sve to biti puno bolje u Juznoj Africi i da cemo biti ponosni na nase momke. Srecno!!!

ROKO

pre 14 godina

To sto dve utakmice nisu ispunile ocekivanja publike, neznalica, nista ne govori.Trener zna zasto igra takve utakmice gde razultat nije bitan popznavaocima.Staviti sve karte na sto da bi se pobedio neko u pripremnoj fazi je glupost.To je bitno Amerikancima, Meksiku i ostalima njihovog ranga, jer to im je sve sto ce uraditi pre SP.Prava forma i igra ce se pokazati na prvim oficijelnim utakmicama, verujem u nase i nadam se da ce biti ''pravi'' kada to bude trebalo.Na stranim sportskim emisijama strasno uzdizu jedan Zeland kome je dozvoljeno da igraju remi ili pobede, to je dobro jer Srbiju sada gledaju vrlo neozbiljno.Da vam kazem, to mnogi znaju, Psihologije je njima nepoznata a vrlo je bitna u svemu tome.Zato ocajavajte, nisu to prave vrednosti nasih, voleo bih da i s kAMERUNOM ODIGRAJU NERESENO, zna Antic sta radi i ja bih tako!!!