Fudbal 80

Nedelja, 29.07.2007.

22:45

Pobeda Zvezde na generalnoj probi

Pobeda Zvezde na generalnoj probi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

deki bg

pre 16 godina

Ma ziveo kup UEFA.Zamisli da udjemo u Ligu sampiona pa to ce biti vasar indijanaca sa ofarbanim licima.....
Joj kada samo pomislim muka me hvata.Ziveo UEFA kup

Dragan Borcha

pre 16 godina

Pa ljudi sta je bre ovo, za koga vi navijate, svaki deseti komentar je podrska, ovo je strasno, nemojte ni da dolazite na tekmu, zabodite se kuci i potajno se nadajte Zvezdinom kiksu, auuuuu! Pa bas zato sto pljujete, mislim da cemo da operemo ove estonce, a onda cete svi da dodjete da gledate Liverpool, Wreder itd, itd, i onda cete svi da budete u fazonu "ajmo Zvezdo"... JA SAM GODINE PROVEO SA TOBOM, TEBI DAO SVE, ZA TEBE ZIVEO... NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED!!!

aman zaman, probudite se

pre 16 godina

VESELO VESELO VESELO OPTIMIZAM OPTIMIZAM OPTIMIZAM PANTIĆ NAJBOLJI FUDBALER IKADA, ZVEZDA OSVAJA LIGU ŠAMPIONA!!! Valjda ćete mi sada objaviti komentar? Ukratko- B.Đ. je imao moju punu podršku(ako to išta znači) ali se pokazao kao destruktivac. Zentara bez srca, koja će igrati sa 3 zadnja vezna protiv ekipe iz lige gde su samo četiri(4) profi kluba a sve ostalo amateri. Đ(ž)abe bilo konja vranih- da ne kažem Salasa, Barkosa, Moline, Bronovickog... kad je takav trener. Nema šanse da se kockice sklope. Izgleda da je Muslin(koliko god mi bio mrzak) poslednji pravi trener koji je vodio Zvezdu. Šta bi sa Pižonom? Ipak je ovaj Boško pilićar, takva mu je i igra. Daj Bože da me demantuje, al čuda se ne dešavaju baš svaki dan. Igraj Zvezdo, al sa ovakvim trenerom i igračima(čast izuzecima) plašim se da smo opet osuđeni na ispucavanje lopte u polje kao vrhunac ofanzivne misli. Nećemo valjda ispasti od ovih jadoša kukala nam majka??? Nema veze- kad ispušimo lušu, ja sigurno neću da se hvatam u kolo sa dežurnim pljuvačima. Jbga kad smo takvi ljudi, volimo da se prose*avamo i pucamo na veliko bez ikakvog osnova. A kad neko kaže "stanite ljudi, to ništa ne valja, curi na 100000000 strana" taj je odmah petokolonaš, maskirani grobar i šta sve ne. Ajde bar vi sa B92, kao zaposleni u ozbiljnoj i odgovornoj kući sa reputacijom, nemojte potpaljivati nerealni optimizam. Jer mene će sutra duša da boli kad nas išamara neka Livada/Liberec/??? a Vama je sve ovo samo šljaka. Nemojte brate mili, imajte duše ako svi zajedno pameti nemamo... Besmisleno je ponovo analizirati svaku pojedinačnu rupu u genijalnoj 4-3-3(???) viziji monumentalnog trenera B.Đ. Razumnima je odavno sve jasno a usijane glave i dalje veruju da je Basta najbolji desni bek na svetu. Ko voli Zvezdu neka ide jedno 1000000 godina u hibernaciju, možda i uđemo u CL kad se probudi...

Vlada

pre 16 godina

Pa na pripremama za proslu sezonu pobedjivali smo sve redom,a onda dodje neki Liberec i....pripreme su za uigravanje,rezultat naravno da nije toliko bitan koliko atmosfera u timu i uigranost.

pesimista

pre 16 godina

Pantić je najbolji igrač koji je ikada šutnuo loptu a Zvezda osvaja CL njegovim het trikom u finalu, uz nemale zasluge genijalnog sistema 4-3-3(ustvari 0-2-8) neprevaziđenog fudbalskog filozofa B.Đ.

Varvar

pre 16 godina

Dok god Burzo ne igra u prvi tim zvijzda nece dobit nikog! doveli su neke strance,zasto? kad samo u cg ima toliko talenata npr... puro,burzo,jovetic itd.. ugazicemo hajduk VARVARI su najaci!!!

Pera Detlic

pre 16 godina

Da se razumemo, ja volim Zvezdu i isao bih na stadion pa makar igrali sve sami Pantici i Tutorici i tamo bih vikao kao sto ovde mnogi pisu: NAPRED ZVEZDO! Ali, kao sto neko reche, kolko Srba-toliko i selektora/trenera, nista lose da se malo polemise...

Stvarno realno

pre 16 godina

Ne svidja mi se ova trenutna situacija u Zvezdi. I generalnu probu smo odigrali sa 25 igraca. Kao sto sam i ranije pisao, badava sva pojacanja, ako ce prva zajednicka tekma da im bude 14. avgusta.

@ red star

Gotovo je sa uigravanjem! Ovo je trebalo da bude generalna proba, odnosno tim koji ce se suprotstaviti Levadiji je trebao da odigra 90 minuta, uz mozda neku izmenu! I mani velike timove. Oni tempiraju formu za drugi deo sezone. Zvezdi je potrebna tempirana forma za avgust. A Levadija je trebalo da bude generalna proba za trece kolo. I to sto neko zeli da ukaze na ocigledne nelogicnosti(greske?) je iz najbolje namere. A kako cemo da dobijemo te timove u trecem kolu, kad nemamo extra kvalitet & nismo uigrani. Koga mozemo (ovakvi) da dobijemo. Jedini timovi gde bi sanse bile (otprilike) 50-50 su Levski, Steaua i Anderleht. Svi ostali su (mnogo) bolji od nas. Cak i Rendzers i Sahtjor koje mnogi prizeljkuju. Protiv Celzija smo mogli da vidimo jedan Rendzers koji je mnogo bolji nego sto je bio proslih sezona. Sahtjor je doveo igraca za novac koji je jednak Zvezdinom celokupnom dvogodisnjem budzetu! I mi smo od njih bolji. Malo sutra. Nasa jedina sansa je bila uigranost ekipe. I nisam janikakav pljuvac. Koja je uopste definicija pljuvaca? Za mene su to oni koji vredjaju Pantica i Tutorica(stagod je mislio o njima). Ja sam samo realan. Uzasnuo sam se kada sam video da neki Piksija proglasavaju najboljim predsednikom Zvezde u njenoj istoriji. Doveo silna pojacanja. Ja sam samo cuo za Bronovickog. Ne kazem da su Latinosi losi, ali takva histerija kao da su Mesi i Rikelme mi je prosto bljutava. A sva ta pojacanja vrede koliko Basta ili Milovanovic. Dakle, spustimo malo loptu. I zapamtite: bez para nema muzike.

delija BG

pre 16 godina

Bojim se da cemo tesko odbraniti duplu krunu. Groblje ima opasan tim i za razliku od nas dovodili su planska pojacanja, a ne stihijski, kao Pixeto.
Sve u svemu, plasim se da bi mogli da dozivimo debakl vec od Levadije.

Balansero

pre 16 godina

Do pre mesec dana sam ovde citao komentare tipa "idemo u LS" a sad "pomozi Boze protiv strasne Levadije" ili "daj bar ligu CU".
Znaci za mesec dana bice "ma kup je nas" a onda "sledeca sezona".
Realnost ume da bude surova.

kole

pre 16 godina

Citam sve ovo sto pisete i samo se pitam dokle cete??? Pa sta ako ni jedan napadac nije dao gol u pripremama? Pa sta ako smi na svakoj utakmici primili gol? Pa sta ako smo sa Hajdukom igrali 2:0? Sve to pada u vodu u sredu kada budemo odrali tamo neku Levadiju i kada cete svi vi koji sada pljujete i glumite strucnjake ponovo da se kunete u zvezdu i da velicate ta pojacanja u koja sada sumnjate...igraci su profesionalci i sigurno je da na jedan nacin prilaze trening utakmicama a na sasvim drugi nacin utakmicama koje su vazne...da nisu mozda u toku leta zaboravili da igraju fudbal? Ma napred Zvezdo, BRE!!!

zile

pre 16 godina

BOSKO nema pojma! Zvezdi treba trener, a ne neki napaljenko koji ce da se igra trenera i da dva dana pred utakmicu uigrava 25 igraca!
On je covek totalno zalutao u trenerske vode, Bosko pogledaj velike klubove i njihovo ugravanje, i sta reci......
Piksi dovedi trenera dok nije kasno, nemoj da dobra pojacanja i pare koje si ulozio padnu u vodu zbog trenera-amatera. Dovedi bar nekog iskusnog trenera iz domace lige, bolje je i to nego ovaj trener-amater.
Dzaba dobra pojacanja kad je trener nula!
Pozdrav!

southrail

pre 16 godina

Prvo sam bio radostan kad nam je za predsednika dosao moj sugradjanin. Pa onda i odusevljen kada sam video kako se domacinski ophodi prema klubu. Dve duple krune-realno za nas domaci renome ali gde je tu evropska Zvezda. Onda opet odusevljenje-Pixi skupo prodaje, odlicno kupuje i stvarno se trudi da internacionalizuje najveci srpski brend ...
Ali Zvezdu muci stara boljka-nemamo igru, iako stvaranje bas nje Bosko u svojim izjavama navodio kao svoj osnovni trenerski zadatak. Golove nam daju srednjaci kojima je i to lakse nego da proigraju napadace. A kad smo vec kod njih-ocigledno da smo morali da kupimo Despotovica dok Barkos ne "legne" kako treba.
A nas veciti rival itekako ima igru i plasi me da ce zahvaljujuci njoj u prvenstvu starovati mnogo bolje od nas jer Partizan krece sa nule, nema sta vise da izgubi i posle izbacivanja iz Evrope je opasno rasterecen.
AJMO BOSKO, NADJI IGRU !!!
P. S. Prvi tim (4-2-3-1):
golman-koga 'oces, ionako nema znacajnije razlike, stoperi Gaj i Bajalica,
levi bek Bronovicki a desni Lukas (to je zadnje sezone igrao u Boavisti), zadnji vezni Kastiljo, levi Milijas, levo krilo Molina, desno Koroman a u sredini kao polutka Burzanovic i najistureniji Barkos !
P. S. (P. S.) I ja sam plakao zajedno sa Palasijom ..

Pera Detlic

pre 16 godina

Idem u sredu na Marakanu i ici cu dok god Zvezda igra ali
cinjenica je da ovaj put nece biti izgovora ako se ne plasiramo bar u Ligu UEFA i ako tamo ne prodjemo grupu.
Pokazace se protiv Levadije i ako Bog da, u sledecem kolu da li Zvezda IMA IGRU, i ko su
igraci za koje strucni stab misli da mogu da je stvore. Ako bude kikseva odgovoran ce biti iskljucivo Bosko i njegovi pomocnici-savetnici, jer je svima jasno da je nacin na koji se uigrava i proverava Zvezdin tim krajnje nelogican. S obzirom na to da nam je odbrana najlosiji deo tima (bar za sada), Zvezda ce morati da DAJE vise golova nego sto moze da PRIMI, a ako cemo iskreno, ne moze se cekati da Milijas da go iz slobodnjaka ili da Castillo naleti na neki odbitak i slicno, jer cemo u protivnom proci kao i Hajduk u Portugalu.
Ako se budemo zadovoljavali rezultatima 1:0 ili 2:1 kod kuce protiv solidnih timova, crno nam se pise.
Ali, da ne prejudiciramo :-)

...jod bih dodao nesto, pominju se ovde pripremne utakmice nekih timova koji uopste ne igraju bilo kakve kvalifikacije koje 'zivot znace' kao Zvezda, vec se lagano pripremaju za pocetak sezone a pri tome su uglavnom
zadrzali glavne igrace (moze im se) tako da ta poredjenja apsolutno nemaju smisla. Zvezda bi protiv Levadije na strani morala da bude u top-formi, ako mislimo da pruzimo bilo kakav otpor ekipama koje nas cekaju u 3.kolu. Naravno, ovo je samo dobronameran komentar, nikako pljuvanje. Prosta realnost. Aj rest maj kejs.

Deki-RS

pre 16 godina

Dobro je vise ovih pesimista,lako je napadati sve redom kad ne ide sve najbolje...ajde sad svi zajedno da bodrimo zvezdu do kraja..a posle kritikujte koliko hocete!

shox

pre 16 godina

I meni je dosta cudno sto za generalnu probu trener iskoristi toliko igraca,pa Molina je opet igrao 25min toliko se prica o njemu da je extra igrac a opet usao sa klupe i izasao da bi umesto njega usao Guma Bogdanovic,koji i nije toliko los igrac, ali koliko znam nije na spisku licenciranih igraca za kvalifikacije za LS!!?? A da su nama vezni igraci najbolji strelci...to je vec odavno poznato!

Blagi-delije

pre 16 godina

Naravno da napadaci ne mogu dati gol kada su potpuno odseceni u napadu. Usamljeni. Nemamo igraca na sredini terena koji mogu da im daju upotrebljivu loptu, da im stvore sansu. Nigde nisam video da neko igra sa tri defanzivna srednjaka. Moramo igrati sa 2 napadaca (4-4-2). Bosko je najslabija karika u Zvezdi. Nadam se da ce ipak sve biti u redu.

ivan grozni

pre 16 godina

Ma koji Pantic,vise bih voleo da igramo 3-5-2 formaciju nego da on igra,kao Basta za nijansu bolji od njega,glupost je sto svi igraju po jedno poluvreme,igraj jedan dan jedan tim uz tri izmene,pa sledeceg dana drugi tim a ne malo pomalo od igre nije nista ostalo
P.S. E moj DJurovski

Milos

pre 16 godina

Mislim da ove pripreme ne pokazuju nista, sad ide svaka utakmica za sebe. Realno je ocekivati dve tri dobre sezone u kupu UEFA pa tek onda LS. A Djurovskog treba pustiti, neka radi covek.

Stojković D.

pre 16 godina

Alooooo, Boško, kakvi Pantići i Anđelkovići, eliminiši ih, bre. Sa njima nema nikakve odbrane, šuplji su kao švajcarski sir.

red star

pre 16 godina

@reakni pesimista

Da li si ti covece i u zivotu realni pesimista ili si grobar od srca.Da li ti gledas pripremne utakmice tkzv velikih ekiipa i da li se kladis na kladionicama i da li vidis da je mnogo iznenadjenja. Timovi su na kraju priprema i u fazi uigravanja. Ja zanam da bi ti srce bilo puno kada bi Zvzda kiksnula protiv Levadije. Protiv Mancestera i Celzija ne moze da igra jer su se direktno plasirali na tvoju veliku zalost.Ali sta ces mora biti i malo srece prilikom zreba na primer da izvucemo neku novi Artmediu a ne nekom kao sto je Milan.Svima kojima pocinje kasno prvenstvo u septembru npr mozemo da se nosimo. I nemojte da kukate Grobari nad zvezdinom sudbinom, gledajte svoje dvoriste i kako ce te da zadrzite drugo mesto u Meridian super ligi

xyz...

pre 16 godina

nazalost moracu da se slozim sa komentarima koji smatraju da je najveca opasnost po zvezdu nas v.d. trenera bosko ... tacno je da nevalja da isprobava celu ekipu ko da pocinju pripreme ... najgore je sto doticni uigrava 4-5-1 , a prica da igra 4-3-3 ... zvezda mora protiv slabijih protivnika , a takvih je 90% sa kojima cemo igrati , da igra minimum sa 2 napadaca , klasicna ... zbog njegove taktike ni djordjevic ni barcos nisu dali nijedan gol i ceo tim pravi jako malo gol sansi ... pixi je dovodjenjem ovih igraca hteo da pojaca zvezdu i nekrivim ga pokusao je najbolje , ali su pozurili sa prodajom purovica jer nisu obezbedili adekvatnu zamenu ... salas kao koroman nije spic i nemoze da igra na toj poziciji ... igramo lose od kada je bajevic prosle godine uveo taktiku 4-5-1 koju je bosko nastavio da koristi ... secamo se svi libereca ... samo se nadam da nedozivimo opet neki liberec ... bosko moras da igras sa 2 spica ...

JBG

pre 16 godina

Ponovicu: najslabiji deo ove ekipe je trener (ako ga uopste mozemo tako nazvati). Bosko je obican amater. Bavio sam se fudbalom 20-ak godina, na ovaj ili onaj nacin, tako da znam sta pricam. Nisam od onih koji samo kritikuju, ali ja zaista ne vidim nista dobro u ovome sto Bosko radi.
Ne-sme i NE-SME!!! trener da par dana pred utakmicu, od koje mozda zavisi i cela sezona, da isprobava igrace, kao da su na pocetku priprema. Tim od 11 igraca (citaj 14) mora da se zna i da se taj tim uigrava mnogo ranije. Jeste da su neki tek dosli, ali ljudi, on igra utakmicu sa 25 igraca, a Levadija je pred vratima. To samo pokazuje dve stvari:
1. on jos uvek nema pojma, koja mu je trenutno najjaca 11-orka
2. BOSKO JE TOTALNI AMATER!!! CRNO NAM SE PISE

MunzeKonza from Germany

pre 16 godina

Da li neko moze da mi kaze hoce li biti na satelitu direktan prenos tekme ili ako neko mozda zna da li ce se negde na netu prenositi???
Unapred veliko hvala!!! DELIJE-SEVER

citaj ovo

pre 16 godina

Predsednik FSS posebno je kritičan prema navijačima iz dijaspore, koji najviše prate klubove i reprezentaciju po gostovanjima. "Mislim da bi trebalo najzad da shvate kako ima trenutaka kada više odmažu nego što pomažu klubove i reprezentaciju. Pokažimo da nismo uvek mi deo problema, eliminišimo politiku sa tribina, ostavimo Mladića van stadiona, zaboravimo na petarde i bakljade. Ukoliko se ne dozovemo pameti, bojim se da ni oni neće imati za koga da navijaju".

baki

pre 16 godina

Sta je sa molinom zasto je igrao samo 25min.Jel povredjen ako jeste trba ga pod hitno vratiti odakle je i dosao i njega i Salasa.

Vule

pre 16 godina

Po prvi put nisu primili gol. Ali nekako verujem da ce nam odbrana biti sve jaca i uigranija u kvalifikacijama, ako Zvezda ne uspe da udje u LS, bicu zadovoljan ako udjemo i u cup UEFA.

Aleksa

pre 16 godina

Da li je moguce da ove sezone nisu skupili jednu utamicu gde je tim koji pretenduje da bude osnovica odigrao celu utakmicu??? Pa naravno da ne mogu biti uigrani...plasim se ove prve utakmice...do sada je sve bilo bas bledo

vlada86

pre 16 godina

daj gol, daj gol, daj gol, daj gol, daj gol, daj gooool, daj goool, hajde zvezdo daaaaaj goooooooool:)levadia ce biti prolazna...ali one druge ekipe...jedino neka sreca, ali bez napada u trecem kolu nista! drzim palceve zvezdi jer je volim vise od sebe! VOLIM TE ZVEZDO!!!!!!!

goran

pre 16 godina

zna li neko zasto je molin aigrao samo 30 minuta? jel bio neko na tekmi?

nije mi jasno kako se to odjednom promenilo raspolozenje ljudi koji ostavljaju komentare. kad su dosla "velika" pojacanja bio sam jedan od retkih koji nije mislio da su to stvarno toliko "velika" pojacanja. sad odjednom svi udarili u pljuvacinu. pa nemojte ljudi, sezona nije ni pocela. kao i tad i sad mi se cini da molina ima najvise slifa, samo se plasim beogradskih splavova i udavaca, salasu se vec desilo ono sto sam predvidjao i stvarno mislim da ce sem protiv bezanije i napretka biti potpuno neupotrebljiv, a kad je barkos u pitanju, neki osecaj mi govori da bi mzoda trebalo da ga istrpimo malo. nadam se da ce proraditi kad bude bilo najvaznije.

delija 28

pre 16 godina

pa kada su idioti prodali Purovica.Sada ce da nam kastiljo igra u napadu posto je dosada postigao najvise golova.napred kastiljo

zvezdas

pre 16 godina

bravo zvezdo ali opet srednji igraci daju golove .tome malo zabrinjava jer napad mora da proradi ako zelimo ls. i to da molina je uso u 60 minutu a izaso u 85 minutu . dali je neka taktika ili ipak nedaj boze povreda moline ? NAPRED ZVEZDO i KASTILJO za zvezdinu sestu zvezdu .

Hewitt

pre 16 godina

Ljudi nemojte da se palite na ove pripremne utakmice, mozda je zvezda lose odigrala pripremne utakmice, pa svi veliki klubovi kiksaju na pripremnim mecevima: rangers - chelsea 2:0, port valle - man utd 3:2, dandi - barca 0:1 (minimalac protv kluba koji je za 5 klasa slabiji od barse) u ovakvim mecevima slabiji klubovi izvedu skoro najjaci sastav i daju svoj maksimum da pobede velikana, dok velikani isprobavaju taktike i igrace, bas ih briga za rezultat...
Videcete kako ce zvezda 5 komada da da levadiji!!!

pepy

pre 16 godina

1)Do sada smo pripremne utakmice igrali sjajno,a kasnije u evropi nista nemojte misliti da se ja nadam previse ligi sampiona,ali imamo sanse i to po meni vise nego proslih sezona iako smo u njima te prijateljske utakmice igrali dobro.
2)ekvadorac nikad nemoze da bude 6. zvezdina zvezda jer za razliku od postojecih pre svega za zvezdu ne igra srcem,a plus sto su ti ljudi za njega fudbalski geniji!

Nelson Muntz

pre 16 godina

Људи, полако са критикама! Па, како не схватате да је овај тим Звезде успео нешто што ниједан пре њега за 62 године није. Погађате, овај клупски "рекорд" односи се на податак да Звездини нападачи нису ни на једној припремној утакмици успели да дају НИЈЕДАН једини гол!!! Чак ни трећелигашу са Лиона! Једини који формацијски игра у нападу, а успео је да затресе мрежу на припремама је омладинац Славко Перовић, али је због тог "безобразлука" кажњен избацивањем из првог тима. Катастрофа!
Након још једне провере и потврде да скупо плаћени нападачи нису у стању да дају гол ни кад би био широк 16 и висок 5 метара, све ми се више чини да у среду треба одиграти иксчину као врата на кладионици. Естонци су залутали у Европу, али ни Звезда не делује много боље. Једина превага на Звездину страну могу бити њени верни навијачи који ће (опет) мазохистички похрлити на стадион. А и то под условом да до среде не буде ухапшено једно 10.000 навијача, у складу са најављеним "законским" решењима, а под оптужбом за ношење мајица са недозвољеним ликовима, или пијење пола чаше пива 2 дана пре утакмице у кругу од 175 километара од места одржавања утакмице.
У недостатку других фудбалских дешавања гледао сам на ТВ-у утакмицу Динамо - Хазар, а сада ми је јасно да сам погрешио, јер ћу по свој прилици и у следећу среду морати да гледам мучење и убијање фудбала, са том разликом да ћу се сад много више нервирати јер игра мој вољени клуб. За мене спаса нема, ја сам одавно решио да ћу уз Звезду бити без обзира колико ме пута "убије у појам", али ако до среде овај тим не проигра, бојим се да у овој сезони нећемо сазнати шта је то пун стадион. Сви кредити код "љубитеља фудбала" су потрошени, људи неће више да слушају оправдања, људи хоће добар фудбал и играње у Европи. Сада и одмах! Без одлагања и излизане приче о следећој сезони. Иако нисам оптимиста по том питању, свом клубу желим све најбоље!
Сви на Маракану! То је ОБАВЕЗА сваког навијача!

Refik Šabanadzović

pre 16 godina

Ovo "Kastilja za 6. Zvezdinu zvezdu" shvatam kao šalu. Zemljaci, jel se vi to sprdate ili upravo tako mislite? Pa jedan DEJO SAVIĆEVIĆ nije postao Zvezdina zvezda, kako to da očekuje Kastiljo? ... Ustvari, šta to ja trabunjam, Kastiljo nezna ni šta to znači.
ZVEZDA JE IZNAD SVIH NAS

Zgazi ih sve...

pre 16 godina

Verovatno cete reci da sam "cenzura" ali meni ovi loshi rezultati iz pripremnih utakmica ulivaju poverenje!
Setite se shta je sledilo posle dobrog pripremnog perioda - loshi rezultati u takmicharskim utakmicama.Setite se 2004. godine: na pripremnom turniru uzeli smo 1. mesto pored ekipa kao shto su verder, briz... a posle sledi 0:5 sa PSV-om!
Znachi, po toj logici - na na na na na na na na Liga shampiona, Liga shampiona...;)

Miki J

pre 16 godina

Pocela sezona a nijedan igrac nije odigrao ni blizu 90min.Sve utakmice je menjao tim na poluvremenu.Protiv levadije popadace u 60 min.Saranice nas veliki zvezdas zvezdas Djurovski.Nama treba strucnjak a ne navijac na klupi!!!

bolečanac

pre 16 godina

Da li ce taj Djurovski konačno jednom da pusti 11 istih igrača da odigraju od početka do kraja utakmicu?Kako misli da uigra standardnih 11 ako još nisu odigrali ni jednu celu utakmicu zajedno

Realni pesimista

pre 16 godina

Od Zvezde ove sezone nema ništa, pazite šta vam kažem! Levadiju će nekako da prođu ali u 3. kolu koga god dobiju ispadaju a ako dobiju iole jaču ekipu opet 5 komada ili više s obzirom da je ovo najslabija zvezdina odbrana i najgori golman u poslednjih 10 godina. Zatim totalno demoralisani ispadaju i iz 1. kola kupa UEFA i na kraju tesna trka sa patlidžanom za titulu i kup naše livade. Zatim sledi prodaja onih igrača koji još uvek malo vrede, a na zimu prodaja onih koji su se u polusezoni dobro pokazali. Zatim slei dovođenje pojačanja koja će malo svima ponovo da zamažu oči i da greju klupu. Krajem sezone počeće ponovo da se diže prašina i pravi euforija oko ničega i tako u krug. Ne kažem ja da to neko namerno radi jer to ne znam ali je moguće i to da neki hoće, žele a ne umeju. Pa nije ovo manager, kupi jeftino-prodaj skupo i kupiš latinosa koji saje 50 golova po sezoni. To ni u igrici nema. Ja mislim da je ovo zdrav i realan stav i nemojmo se zavaravati, nismo deca...

Trivuljina

pre 16 godina

Ajmo Zvezdo samo pametno, i srecno...
Ljudi treba podrazati ove momke, mozda i nisu briljirali u pripremnim utakmicama ali ima tu jos dosta mjesta za dalji napredak...
Molio bih dezurne kriticare da se suzdrze od komentara, i po mogucnosti da dodju da bodre SVOJ tim, NASU ZVEZDU...
ZVEZDO ZGAZI IH SVE

Cane

pre 16 godina

Ajde zvezdo udji u ligu sampiona iako sam grobar voleo bih da vidim gane u ligi sampiona jer vidi te sta nam rade lopovi i tako zvani nasi priatelji iz uefe kada im trebao glas dolazili su usrbiju i obecavali svasta a sad au duplo gori od johansona bivseg presednika uefe.... Ajde razbite te estonce

Bojan

pre 16 godina

AJMO ZVEZDO!!!
SAMO HRABRO!!!
btw molim sve iskrene navijace zvezde da ne daju komentare u kojima omalazavaju ovaj tim zvezde. Momcima treba samopouzdanje, molim vas dajte da ih ohrabrimo pred pocetak novog ciklusa. ALE ZVEZDALE!!!

Djole016

pre 16 godina

Slazem se za Segunda za ZVEZDINU ZVEZDU samo me stah da ne napusti sredinu posle kvalifikacija koje teskoda cemo proci!DOK NE PRORADI NAPAD NISTA OD NAS!70%GOLOVA DAJU ODBRAMBENI IGRACI DOK JOS NISAM CUO ZA GOL NAPADACA ZATO PIXI POD HITNO PO NAPADACA A I GOLMAN NIJE SJAJAN!HVALA

rimidalV

pre 16 godina

Ekipe poput Milana, Reala, Mancestera ne mozemo uplasiti punom Marakanom, jer su to vec mnogo puta iskusili, ali ekipi Levadije ne bi bilo ni malo prijatno da se nadju u grotlu krcate Marakane. Zvezda jos nije uigrana i treba joj pomoc da protiv ekipa poput Levadije ne napravi kiks. Svi koji su u mogucnosti treba da dodju na utakmicu. Svi sem huligana, kojima je mesto u zatvoru. Na zalost, u Partizanu su to kasno shvatili. Napred Zvezdo.

Delija-SWE

pre 16 godina

...Sta cete ljudi tj. navijaci,Zvezda nam igra napadacki ali sa odbrambenim igracima,daje cudno cudno je!?
Ajde da vidimo hoceli se i napadaci pridruziti odbrani u toj napadackoj igri...:)

### VAMOS AMIGOS###

Srđ@N

pre 16 godina

Црвена звезда: Ранђеловић (Бановић 45), Баста (Пантић 45), Туторић (Бајалица 31), Гај (В. Ђорђевић), Анђелковић (Броновицки 45), Кастиљо (Станчић 45), Миловановић (Трајковић 45), Лукаш (Бурзановић 45), Милијаш (Тришовић 45), Короман (Молина 60, Богдановић 85), Баркос (Ф. Ђорђевић 45)


ej ljudi, opet dva tima igrala i na generalnoj? valjda ovi što su počeli kao starteri trebaju početi i protiv Levadije.

Milan

pre 16 godina

Nikako ne mogu da shvatim da nisu ukapirali da onaj Bronovicki nikako nije levi bek, covek je izraziti desnjak, levom ne ume da centrira, iako je odigrao neku utakmicu na tom mestu nekada to je bilo prinudno.

Arkadije

pre 16 godina

I opet špicevi pcaju iz praznih pušaka, pa odbrana mora da da je golove. Lele, teško ćemo na taj način proći i Leavdiju, a kamoli nekog jačeg... :(

Nikola

pre 16 godina

Zvazda mi je sve,
Zvezda zivot je
srce moje je
uvek uz tebe
Zvezdo volim te

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

Kad lose krene mi
tada se ja setim
da moji drugovi
na Marakni svi
pevaju o Zvezdi

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

Ja necu nikada,
za ovog zivota,
prestati gledati,
tu Zvezdu voleti,
Srbiju braniti

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

ZVEZDA JE NASA VERA!

Bojan Su

pre 16 godina

Lako je sa nekim Hajdukom videcemo kako ce biti sa Levadijom samo da se ne brukaju kao Dinamo iz Zagreba sa nekim tamo Hazarom...

Trivuljina

pre 16 godina

Ajmo Zvezdo samo pametno, i srecno...
Ljudi treba podrazati ove momke, mozda i nisu briljirali u pripremnim utakmicama ali ima tu jos dosta mjesta za dalji napredak...
Molio bih dezurne kriticare da se suzdrze od komentara, i po mogucnosti da dodju da bodre SVOJ tim, NASU ZVEZDU...
ZVEZDO ZGAZI IH SVE

Nikola

pre 16 godina

Zvazda mi je sve,
Zvezda zivot je
srce moje je
uvek uz tebe
Zvezdo volim te

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

Kad lose krene mi
tada se ja setim
da moji drugovi
na Marakni svi
pevaju o Zvezdi

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

Ja necu nikada,
za ovog zivota,
prestati gledati,
tu Zvezdu voleti,
Srbiju braniti

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

ZVEZDA JE NASA VERA!

Nelson Muntz

pre 16 godina

Људи, полако са критикама! Па, како не схватате да је овај тим Звезде успео нешто што ниједан пре њега за 62 године није. Погађате, овај клупски "рекорд" односи се на податак да Звездини нападачи нису ни на једној припремној утакмици успели да дају НИЈЕДАН једини гол!!! Чак ни трећелигашу са Лиона! Једини који формацијски игра у нападу, а успео је да затресе мрежу на припремама је омладинац Славко Перовић, али је због тог "безобразлука" кажњен избацивањем из првог тима. Катастрофа!
Након још једне провере и потврде да скупо плаћени нападачи нису у стању да дају гол ни кад би био широк 16 и висок 5 метара, све ми се више чини да у среду треба одиграти иксчину као врата на кладионици. Естонци су залутали у Европу, али ни Звезда не делује много боље. Једина превага на Звездину страну могу бити њени верни навијачи који ће (опет) мазохистички похрлити на стадион. А и то под условом да до среде не буде ухапшено једно 10.000 навијача, у складу са најављеним "законским" решењима, а под оптужбом за ношење мајица са недозвољеним ликовима, или пијење пола чаше пива 2 дана пре утакмице у кругу од 175 километара од места одржавања утакмице.
У недостатку других фудбалских дешавања гледао сам на ТВ-у утакмицу Динамо - Хазар, а сада ми је јасно да сам погрешио, јер ћу по свој прилици и у следећу среду морати да гледам мучење и убијање фудбала, са том разликом да ћу се сад много више нервирати јер игра мој вољени клуб. За мене спаса нема, ја сам одавно решио да ћу уз Звезду бити без обзира колико ме пута "убије у појам", али ако до среде овај тим не проигра, бојим се да у овој сезони нећемо сазнати шта је то пун стадион. Сви кредити код "љубитеља фудбала" су потрошени, људи неће више да слушају оправдања, људи хоће добар фудбал и играње у Европи. Сада и одмах! Без одлагања и излизане приче о следећој сезони. Иако нисам оптимиста по том питању, свом клубу желим све најбоље!
Сви на Маракану! То је ОБАВЕЗА сваког навијача!

Djole016

pre 16 godina

Slazem se za Segunda za ZVEZDINU ZVEZDU samo me stah da ne napusti sredinu posle kvalifikacija koje teskoda cemo proci!DOK NE PRORADI NAPAD NISTA OD NAS!70%GOLOVA DAJU ODBRAMBENI IGRACI DOK JOS NISAM CUO ZA GOL NAPADACA ZATO PIXI POD HITNO PO NAPADACA A I GOLMAN NIJE SJAJAN!HVALA

Refik Šabanadzović

pre 16 godina

Ovo "Kastilja za 6. Zvezdinu zvezdu" shvatam kao šalu. Zemljaci, jel se vi to sprdate ili upravo tako mislite? Pa jedan DEJO SAVIĆEVIĆ nije postao Zvezdina zvezda, kako to da očekuje Kastiljo? ... Ustvari, šta to ja trabunjam, Kastiljo nezna ni šta to znači.
ZVEZDA JE IZNAD SVIH NAS

rimidalV

pre 16 godina

Ekipe poput Milana, Reala, Mancestera ne mozemo uplasiti punom Marakanom, jer su to vec mnogo puta iskusili, ali ekipi Levadije ne bi bilo ni malo prijatno da se nadju u grotlu krcate Marakane. Zvezda jos nije uigrana i treba joj pomoc da protiv ekipa poput Levadije ne napravi kiks. Svi koji su u mogucnosti treba da dodju na utakmicu. Svi sem huligana, kojima je mesto u zatvoru. Na zalost, u Partizanu su to kasno shvatili. Napred Zvezdo.

Bojan Su

pre 16 godina

Lako je sa nekim Hajdukom videcemo kako ce biti sa Levadijom samo da se ne brukaju kao Dinamo iz Zagreba sa nekim tamo Hazarom...

Cane

pre 16 godina

Ajde zvezdo udji u ligu sampiona iako sam grobar voleo bih da vidim gane u ligi sampiona jer vidi te sta nam rade lopovi i tako zvani nasi priatelji iz uefe kada im trebao glas dolazili su usrbiju i obecavali svasta a sad au duplo gori od johansona bivseg presednika uefe.... Ajde razbite te estonce

JBG

pre 16 godina

Ponovicu: najslabiji deo ove ekipe je trener (ako ga uopste mozemo tako nazvati). Bosko je obican amater. Bavio sam se fudbalom 20-ak godina, na ovaj ili onaj nacin, tako da znam sta pricam. Nisam od onih koji samo kritikuju, ali ja zaista ne vidim nista dobro u ovome sto Bosko radi.
Ne-sme i NE-SME!!! trener da par dana pred utakmicu, od koje mozda zavisi i cela sezona, da isprobava igrace, kao da su na pocetku priprema. Tim od 11 igraca (citaj 14) mora da se zna i da se taj tim uigrava mnogo ranije. Jeste da su neki tek dosli, ali ljudi, on igra utakmicu sa 25 igraca, a Levadija je pred vratima. To samo pokazuje dve stvari:
1. on jos uvek nema pojma, koja mu je trenutno najjaca 11-orka
2. BOSKO JE TOTALNI AMATER!!! CRNO NAM SE PISE

Miki J

pre 16 godina

Pocela sezona a nijedan igrac nije odigrao ni blizu 90min.Sve utakmice je menjao tim na poluvremenu.Protiv levadije popadace u 60 min.Saranice nas veliki zvezdas zvezdas Djurovski.Nama treba strucnjak a ne navijac na klupi!!!

Realni pesimista

pre 16 godina

Od Zvezde ove sezone nema ništa, pazite šta vam kažem! Levadiju će nekako da prođu ali u 3. kolu koga god dobiju ispadaju a ako dobiju iole jaču ekipu opet 5 komada ili više s obzirom da je ovo najslabija zvezdina odbrana i najgori golman u poslednjih 10 godina. Zatim totalno demoralisani ispadaju i iz 1. kola kupa UEFA i na kraju tesna trka sa patlidžanom za titulu i kup naše livade. Zatim sledi prodaja onih igrača koji još uvek malo vrede, a na zimu prodaja onih koji su se u polusezoni dobro pokazali. Zatim slei dovođenje pojačanja koja će malo svima ponovo da zamažu oči i da greju klupu. Krajem sezone počeće ponovo da se diže prašina i pravi euforija oko ničega i tako u krug. Ne kažem ja da to neko namerno radi jer to ne znam ali je moguće i to da neki hoće, žele a ne umeju. Pa nije ovo manager, kupi jeftino-prodaj skupo i kupiš latinosa koji saje 50 golova po sezoni. To ni u igrici nema. Ja mislim da je ovo zdrav i realan stav i nemojmo se zavaravati, nismo deca...

Stojković D.

pre 16 godina

Alooooo, Boško, kakvi Pantići i Anđelkovići, eliminiši ih, bre. Sa njima nema nikakve odbrane, šuplji su kao švajcarski sir.

Zgazi ih sve...

pre 16 godina

Verovatno cete reci da sam "cenzura" ali meni ovi loshi rezultati iz pripremnih utakmica ulivaju poverenje!
Setite se shta je sledilo posle dobrog pripremnog perioda - loshi rezultati u takmicharskim utakmicama.Setite se 2004. godine: na pripremnom turniru uzeli smo 1. mesto pored ekipa kao shto su verder, briz... a posle sledi 0:5 sa PSV-om!
Znachi, po toj logici - na na na na na na na na Liga shampiona, Liga shampiona...;)

bolečanac

pre 16 godina

Da li ce taj Djurovski konačno jednom da pusti 11 istih igrača da odigraju od početka do kraja utakmicu?Kako misli da uigra standardnih 11 ako još nisu odigrali ni jednu celu utakmicu zajedno

Bojan

pre 16 godina

AJMO ZVEZDO!!!
SAMO HRABRO!!!
btw molim sve iskrene navijace zvezde da ne daju komentare u kojima omalazavaju ovaj tim zvezde. Momcima treba samopouzdanje, molim vas dajte da ih ohrabrimo pred pocetak novog ciklusa. ALE ZVEZDALE!!!

Delija-SWE

pre 16 godina

...Sta cete ljudi tj. navijaci,Zvezda nam igra napadacki ali sa odbrambenim igracima,daje cudno cudno je!?
Ajde da vidimo hoceli se i napadaci pridruziti odbrani u toj napadackoj igri...:)

### VAMOS AMIGOS###

Hewitt

pre 16 godina

Ljudi nemojte da se palite na ove pripremne utakmice, mozda je zvezda lose odigrala pripremne utakmice, pa svi veliki klubovi kiksaju na pripremnim mecevima: rangers - chelsea 2:0, port valle - man utd 3:2, dandi - barca 0:1 (minimalac protv kluba koji je za 5 klasa slabiji od barse) u ovakvim mecevima slabiji klubovi izvedu skoro najjaci sastav i daju svoj maksimum da pobede velikana, dok velikani isprobavaju taktike i igrace, bas ih briga za rezultat...
Videcete kako ce zvezda 5 komada da da levadiji!!!

Milos

pre 16 godina

Mislim da ove pripreme ne pokazuju nista, sad ide svaka utakmica za sebe. Realno je ocekivati dve tri dobre sezone u kupu UEFA pa tek onda LS. A Djurovskog treba pustiti, neka radi covek.

red star

pre 16 godina

@reakni pesimista

Da li si ti covece i u zivotu realni pesimista ili si grobar od srca.Da li ti gledas pripremne utakmice tkzv velikih ekiipa i da li se kladis na kladionicama i da li vidis da je mnogo iznenadjenja. Timovi su na kraju priprema i u fazi uigravanja. Ja zanam da bi ti srce bilo puno kada bi Zvzda kiksnula protiv Levadije. Protiv Mancestera i Celzija ne moze da igra jer su se direktno plasirali na tvoju veliku zalost.Ali sta ces mora biti i malo srece prilikom zreba na primer da izvucemo neku novi Artmediu a ne nekom kao sto je Milan.Svima kojima pocinje kasno prvenstvo u septembru npr mozemo da se nosimo. I nemojte da kukate Grobari nad zvezdinom sudbinom, gledajte svoje dvoriste i kako ce te da zadrzite drugo mesto u Meridian super ligi

aman zaman, probudite se

pre 16 godina

VESELO VESELO VESELO OPTIMIZAM OPTIMIZAM OPTIMIZAM PANTIĆ NAJBOLJI FUDBALER IKADA, ZVEZDA OSVAJA LIGU ŠAMPIONA!!! Valjda ćete mi sada objaviti komentar? Ukratko- B.Đ. je imao moju punu podršku(ako to išta znači) ali se pokazao kao destruktivac. Zentara bez srca, koja će igrati sa 3 zadnja vezna protiv ekipe iz lige gde su samo četiri(4) profi kluba a sve ostalo amateri. Đ(ž)abe bilo konja vranih- da ne kažem Salasa, Barkosa, Moline, Bronovickog... kad je takav trener. Nema šanse da se kockice sklope. Izgleda da je Muslin(koliko god mi bio mrzak) poslednji pravi trener koji je vodio Zvezdu. Šta bi sa Pižonom? Ipak je ovaj Boško pilićar, takva mu je i igra. Daj Bože da me demantuje, al čuda se ne dešavaju baš svaki dan. Igraj Zvezdo, al sa ovakvim trenerom i igračima(čast izuzecima) plašim se da smo opet osuđeni na ispucavanje lopte u polje kao vrhunac ofanzivne misli. Nećemo valjda ispasti od ovih jadoša kukala nam majka??? Nema veze- kad ispušimo lušu, ja sigurno neću da se hvatam u kolo sa dežurnim pljuvačima. Jbga kad smo takvi ljudi, volimo da se prose*avamo i pucamo na veliko bez ikakvog osnova. A kad neko kaže "stanite ljudi, to ništa ne valja, curi na 100000000 strana" taj je odmah petokolonaš, maskirani grobar i šta sve ne. Ajde bar vi sa B92, kao zaposleni u ozbiljnoj i odgovornoj kući sa reputacijom, nemojte potpaljivati nerealni optimizam. Jer mene će sutra duša da boli kad nas išamara neka Livada/Liberec/??? a Vama je sve ovo samo šljaka. Nemojte brate mili, imajte duše ako svi zajedno pameti nemamo... Besmisleno je ponovo analizirati svaku pojedinačnu rupu u genijalnoj 4-3-3(???) viziji monumentalnog trenera B.Đ. Razumnima je odavno sve jasno a usijane glave i dalje veruju da je Basta najbolji desni bek na svetu. Ko voli Zvezdu neka ide jedno 1000000 godina u hibernaciju, možda i uđemo u CL kad se probudi...

pepy

pre 16 godina

1)Do sada smo pripremne utakmice igrali sjajno,a kasnije u evropi nista nemojte misliti da se ja nadam previse ligi sampiona,ali imamo sanse i to po meni vise nego proslih sezona iako smo u njima te prijateljske utakmice igrali dobro.
2)ekvadorac nikad nemoze da bude 6. zvezdina zvezda jer za razliku od postojecih pre svega za zvezdu ne igra srcem,a plus sto su ti ljudi za njega fudbalski geniji!

Aleksa

pre 16 godina

Da li je moguce da ove sezone nisu skupili jednu utamicu gde je tim koji pretenduje da bude osnovica odigrao celu utakmicu??? Pa naravno da ne mogu biti uigrani...plasim se ove prve utakmice...do sada je sve bilo bas bledo

MunzeKonza from Germany

pre 16 godina

Da li neko moze da mi kaze hoce li biti na satelitu direktan prenos tekme ili ako neko mozda zna da li ce se negde na netu prenositi???
Unapred veliko hvala!!! DELIJE-SEVER

Pera Detlic

pre 16 godina

Idem u sredu na Marakanu i ici cu dok god Zvezda igra ali
cinjenica je da ovaj put nece biti izgovora ako se ne plasiramo bar u Ligu UEFA i ako tamo ne prodjemo grupu.
Pokazace se protiv Levadije i ako Bog da, u sledecem kolu da li Zvezda IMA IGRU, i ko su
igraci za koje strucni stab misli da mogu da je stvore. Ako bude kikseva odgovoran ce biti iskljucivo Bosko i njegovi pomocnici-savetnici, jer je svima jasno da je nacin na koji se uigrava i proverava Zvezdin tim krajnje nelogican. S obzirom na to da nam je odbrana najlosiji deo tima (bar za sada), Zvezda ce morati da DAJE vise golova nego sto moze da PRIMI, a ako cemo iskreno, ne moze se cekati da Milijas da go iz slobodnjaka ili da Castillo naleti na neki odbitak i slicno, jer cemo u protivnom proci kao i Hajduk u Portugalu.
Ako se budemo zadovoljavali rezultatima 1:0 ili 2:1 kod kuce protiv solidnih timova, crno nam se pise.
Ali, da ne prejudiciramo :-)

...jod bih dodao nesto, pominju se ovde pripremne utakmice nekih timova koji uopste ne igraju bilo kakve kvalifikacije koje 'zivot znace' kao Zvezda, vec se lagano pripremaju za pocetak sezone a pri tome su uglavnom
zadrzali glavne igrace (moze im se) tako da ta poredjenja apsolutno nemaju smisla. Zvezda bi protiv Levadije na strani morala da bude u top-formi, ako mislimo da pruzimo bilo kakav otpor ekipama koje nas cekaju u 3.kolu. Naravno, ovo je samo dobronameran komentar, nikako pljuvanje. Prosta realnost. Aj rest maj kejs.

kole

pre 16 godina

Citam sve ovo sto pisete i samo se pitam dokle cete??? Pa sta ako ni jedan napadac nije dao gol u pripremama? Pa sta ako smi na svakoj utakmici primili gol? Pa sta ako smo sa Hajdukom igrali 2:0? Sve to pada u vodu u sredu kada budemo odrali tamo neku Levadiju i kada cete svi vi koji sada pljujete i glumite strucnjake ponovo da se kunete u zvezdu i da velicate ta pojacanja u koja sada sumnjate...igraci su profesionalci i sigurno je da na jedan nacin prilaze trening utakmicama a na sasvim drugi nacin utakmicama koje su vazne...da nisu mozda u toku leta zaboravili da igraju fudbal? Ma napred Zvezdo, BRE!!!

southrail

pre 16 godina

Prvo sam bio radostan kad nam je za predsednika dosao moj sugradjanin. Pa onda i odusevljen kada sam video kako se domacinski ophodi prema klubu. Dve duple krune-realno za nas domaci renome ali gde je tu evropska Zvezda. Onda opet odusevljenje-Pixi skupo prodaje, odlicno kupuje i stvarno se trudi da internacionalizuje najveci srpski brend ...
Ali Zvezdu muci stara boljka-nemamo igru, iako stvaranje bas nje Bosko u svojim izjavama navodio kao svoj osnovni trenerski zadatak. Golove nam daju srednjaci kojima je i to lakse nego da proigraju napadace. A kad smo vec kod njih-ocigledno da smo morali da kupimo Despotovica dok Barkos ne "legne" kako treba.
A nas veciti rival itekako ima igru i plasi me da ce zahvaljujuci njoj u prvenstvu starovati mnogo bolje od nas jer Partizan krece sa nule, nema sta vise da izgubi i posle izbacivanja iz Evrope je opasno rasterecen.
AJMO BOSKO, NADJI IGRU !!!
P. S. Prvi tim (4-2-3-1):
golman-koga 'oces, ionako nema znacajnije razlike, stoperi Gaj i Bajalica,
levi bek Bronovicki a desni Lukas (to je zadnje sezone igrao u Boavisti), zadnji vezni Kastiljo, levi Milijas, levo krilo Molina, desno Koroman a u sredini kao polutka Burzanovic i najistureniji Barkos !
P. S. (P. S.) I ja sam plakao zajedno sa Palasijom ..

Stvarno realno

pre 16 godina

Ne svidja mi se ova trenutna situacija u Zvezdi. I generalnu probu smo odigrali sa 25 igraca. Kao sto sam i ranije pisao, badava sva pojacanja, ako ce prva zajednicka tekma da im bude 14. avgusta.

@ red star

Gotovo je sa uigravanjem! Ovo je trebalo da bude generalna proba, odnosno tim koji ce se suprotstaviti Levadiji je trebao da odigra 90 minuta, uz mozda neku izmenu! I mani velike timove. Oni tempiraju formu za drugi deo sezone. Zvezdi je potrebna tempirana forma za avgust. A Levadija je trebalo da bude generalna proba za trece kolo. I to sto neko zeli da ukaze na ocigledne nelogicnosti(greske?) je iz najbolje namere. A kako cemo da dobijemo te timove u trecem kolu, kad nemamo extra kvalitet & nismo uigrani. Koga mozemo (ovakvi) da dobijemo. Jedini timovi gde bi sanse bile (otprilike) 50-50 su Levski, Steaua i Anderleht. Svi ostali su (mnogo) bolji od nas. Cak i Rendzers i Sahtjor koje mnogi prizeljkuju. Protiv Celzija smo mogli da vidimo jedan Rendzers koji je mnogo bolji nego sto je bio proslih sezona. Sahtjor je doveo igraca za novac koji je jednak Zvezdinom celokupnom dvogodisnjem budzetu! I mi smo od njih bolji. Malo sutra. Nasa jedina sansa je bila uigranost ekipe. I nisam janikakav pljuvac. Koja je uopste definicija pljuvaca? Za mene su to oni koji vredjaju Pantica i Tutorica(stagod je mislio o njima). Ja sam samo realan. Uzasnuo sam se kada sam video da neki Piksija proglasavaju najboljim predsednikom Zvezde u njenoj istoriji. Doveo silna pojacanja. Ja sam samo cuo za Bronovickog. Ne kazem da su Latinosi losi, ali takva histerija kao da su Mesi i Rikelme mi je prosto bljutava. A sva ta pojacanja vrede koliko Basta ili Milovanovic. Dakle, spustimo malo loptu. I zapamtite: bez para nema muzike.

zvezdas

pre 16 godina

bravo zvezdo ali opet srednji igraci daju golove .tome malo zabrinjava jer napad mora da proradi ako zelimo ls. i to da molina je uso u 60 minutu a izaso u 85 minutu . dali je neka taktika ili ipak nedaj boze povreda moline ? NAPRED ZVEZDO i KASTILJO za zvezdinu sestu zvezdu .

vlada86

pre 16 godina

daj gol, daj gol, daj gol, daj gol, daj gol, daj gooool, daj goool, hajde zvezdo daaaaaj goooooooool:)levadia ce biti prolazna...ali one druge ekipe...jedino neka sreca, ali bez napada u trecem kolu nista! drzim palceve zvezdi jer je volim vise od sebe! VOLIM TE ZVEZDO!!!!!!!

Dragan Borcha

pre 16 godina

Pa ljudi sta je bre ovo, za koga vi navijate, svaki deseti komentar je podrska, ovo je strasno, nemojte ni da dolazite na tekmu, zabodite se kuci i potajno se nadajte Zvezdinom kiksu, auuuuu! Pa bas zato sto pljujete, mislim da cemo da operemo ove estonce, a onda cete svi da dodjete da gledate Liverpool, Wreder itd, itd, i onda cete svi da budete u fazonu "ajmo Zvezdo"... JA SAM GODINE PROVEO SA TOBOM, TEBI DAO SVE, ZA TEBE ZIVEO... NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED!!!

Milan

pre 16 godina

Nikako ne mogu da shvatim da nisu ukapirali da onaj Bronovicki nikako nije levi bek, covek je izraziti desnjak, levom ne ume da centrira, iako je odigrao neku utakmicu na tom mestu nekada to je bilo prinudno.

Srđ@N

pre 16 godina

Црвена звезда: Ранђеловић (Бановић 45), Баста (Пантић 45), Туторић (Бајалица 31), Гај (В. Ђорђевић), Анђелковић (Броновицки 45), Кастиљо (Станчић 45), Миловановић (Трајковић 45), Лукаш (Бурзановић 45), Милијаш (Тришовић 45), Короман (Молина 60, Богдановић 85), Баркос (Ф. Ђорђевић 45)


ej ljudi, opet dva tima igrala i na generalnoj? valjda ovi što su počeli kao starteri trebaju početi i protiv Levadije.

xyz...

pre 16 godina

nazalost moracu da se slozim sa komentarima koji smatraju da je najveca opasnost po zvezdu nas v.d. trenera bosko ... tacno je da nevalja da isprobava celu ekipu ko da pocinju pripreme ... najgore je sto doticni uigrava 4-5-1 , a prica da igra 4-3-3 ... zvezda mora protiv slabijih protivnika , a takvih je 90% sa kojima cemo igrati , da igra minimum sa 2 napadaca , klasicna ... zbog njegove taktike ni djordjevic ni barcos nisu dali nijedan gol i ceo tim pravi jako malo gol sansi ... pixi je dovodjenjem ovih igraca hteo da pojaca zvezdu i nekrivim ga pokusao je najbolje , ali su pozurili sa prodajom purovica jer nisu obezbedili adekvatnu zamenu ... salas kao koroman nije spic i nemoze da igra na toj poziciji ... igramo lose od kada je bajevic prosle godine uveo taktiku 4-5-1 koju je bosko nastavio da koristi ... secamo se svi libereca ... samo se nadam da nedozivimo opet neki liberec ... bosko moras da igras sa 2 spica ...

delija BG

pre 16 godina

Bojim se da cemo tesko odbraniti duplu krunu. Groblje ima opasan tim i za razliku od nas dovodili su planska pojacanja, a ne stihijski, kao Pixeto.
Sve u svemu, plasim se da bi mogli da dozivimo debakl vec od Levadije.

goran

pre 16 godina

zna li neko zasto je molin aigrao samo 30 minuta? jel bio neko na tekmi?

nije mi jasno kako se to odjednom promenilo raspolozenje ljudi koji ostavljaju komentare. kad su dosla "velika" pojacanja bio sam jedan od retkih koji nije mislio da su to stvarno toliko "velika" pojacanja. sad odjednom svi udarili u pljuvacinu. pa nemojte ljudi, sezona nije ni pocela. kao i tad i sad mi se cini da molina ima najvise slifa, samo se plasim beogradskih splavova i udavaca, salasu se vec desilo ono sto sam predvidjao i stvarno mislim da ce sem protiv bezanije i napretka biti potpuno neupotrebljiv, a kad je barkos u pitanju, neki osecaj mi govori da bi mzoda trebalo da ga istrpimo malo. nadam se da ce proraditi kad bude bilo najvaznije.

delija 28

pre 16 godina

pa kada su idioti prodali Purovica.Sada ce da nam kastiljo igra u napadu posto je dosada postigao najvise golova.napred kastiljo

Vule

pre 16 godina

Po prvi put nisu primili gol. Ali nekako verujem da ce nam odbrana biti sve jaca i uigranija u kvalifikacijama, ako Zvezda ne uspe da udje u LS, bicu zadovoljan ako udjemo i u cup UEFA.

citaj ovo

pre 16 godina

Predsednik FSS posebno je kritičan prema navijačima iz dijaspore, koji najviše prate klubove i reprezentaciju po gostovanjima. "Mislim da bi trebalo najzad da shvate kako ima trenutaka kada više odmažu nego što pomažu klubove i reprezentaciju. Pokažimo da nismo uvek mi deo problema, eliminišimo politiku sa tribina, ostavimo Mladića van stadiona, zaboravimo na petarde i bakljade. Ukoliko se ne dozovemo pameti, bojim se da ni oni neće imati za koga da navijaju".

baki

pre 16 godina

Sta je sa molinom zasto je igrao samo 25min.Jel povredjen ako jeste trba ga pod hitno vratiti odakle je i dosao i njega i Salasa.

Blagi-delije

pre 16 godina

Naravno da napadaci ne mogu dati gol kada su potpuno odseceni u napadu. Usamljeni. Nemamo igraca na sredini terena koji mogu da im daju upotrebljivu loptu, da im stvore sansu. Nigde nisam video da neko igra sa tri defanzivna srednjaka. Moramo igrati sa 2 napadaca (4-4-2). Bosko je najslabija karika u Zvezdi. Nadam se da ce ipak sve biti u redu.

Balansero

pre 16 godina

Do pre mesec dana sam ovde citao komentare tipa "idemo u LS" a sad "pomozi Boze protiv strasne Levadije" ili "daj bar ligu CU".
Znaci za mesec dana bice "ma kup je nas" a onda "sledeca sezona".
Realnost ume da bude surova.

Varvar

pre 16 godina

Dok god Burzo ne igra u prvi tim zvijzda nece dobit nikog! doveli su neke strance,zasto? kad samo u cg ima toliko talenata npr... puro,burzo,jovetic itd.. ugazicemo hajduk VARVARI su najaci!!!

Arkadije

pre 16 godina

I opet špicevi pcaju iz praznih pušaka, pa odbrana mora da da je golove. Lele, teško ćemo na taj način proći i Leavdiju, a kamoli nekog jačeg... :(

ivan grozni

pre 16 godina

Ma koji Pantic,vise bih voleo da igramo 3-5-2 formaciju nego da on igra,kao Basta za nijansu bolji od njega,glupost je sto svi igraju po jedno poluvreme,igraj jedan dan jedan tim uz tri izmene,pa sledeceg dana drugi tim a ne malo pomalo od igre nije nista ostalo
P.S. E moj DJurovski

shox

pre 16 godina

I meni je dosta cudno sto za generalnu probu trener iskoristi toliko igraca,pa Molina je opet igrao 25min toliko se prica o njemu da je extra igrac a opet usao sa klupe i izasao da bi umesto njega usao Guma Bogdanovic,koji i nije toliko los igrac, ali koliko znam nije na spisku licenciranih igraca za kvalifikacije za LS!!?? A da su nama vezni igraci najbolji strelci...to je vec odavno poznato!

Deki-RS

pre 16 godina

Dobro je vise ovih pesimista,lako je napadati sve redom kad ne ide sve najbolje...ajde sad svi zajedno da bodrimo zvezdu do kraja..a posle kritikujte koliko hocete!

zile

pre 16 godina

BOSKO nema pojma! Zvezdi treba trener, a ne neki napaljenko koji ce da se igra trenera i da dva dana pred utakmicu uigrava 25 igraca!
On je covek totalno zalutao u trenerske vode, Bosko pogledaj velike klubove i njihovo ugravanje, i sta reci......
Piksi dovedi trenera dok nije kasno, nemoj da dobra pojacanja i pare koje si ulozio padnu u vodu zbog trenera-amatera. Dovedi bar nekog iskusnog trenera iz domace lige, bolje je i to nego ovaj trener-amater.
Dzaba dobra pojacanja kad je trener nula!
Pozdrav!

Pera Detlic

pre 16 godina

Da se razumemo, ja volim Zvezdu i isao bih na stadion pa makar igrali sve sami Pantici i Tutorici i tamo bih vikao kao sto ovde mnogi pisu: NAPRED ZVEZDO! Ali, kao sto neko reche, kolko Srba-toliko i selektora/trenera, nista lose da se malo polemise...

pesimista

pre 16 godina

Pantić je najbolji igrač koji je ikada šutnuo loptu a Zvezda osvaja CL njegovim het trikom u finalu, uz nemale zasluge genijalnog sistema 4-3-3(ustvari 0-2-8) neprevaziđenog fudbalskog filozofa B.Đ.

Vlada

pre 16 godina

Pa na pripremama za proslu sezonu pobedjivali smo sve redom,a onda dodje neki Liberec i....pripreme su za uigravanje,rezultat naravno da nije toliko bitan koliko atmosfera u timu i uigranost.

deki bg

pre 16 godina

Ma ziveo kup UEFA.Zamisli da udjemo u Ligu sampiona pa to ce biti vasar indijanaca sa ofarbanim licima.....
Joj kada samo pomislim muka me hvata.Ziveo UEFA kup

Realni pesimista

pre 16 godina

Od Zvezde ove sezone nema ništa, pazite šta vam kažem! Levadiju će nekako da prođu ali u 3. kolu koga god dobiju ispadaju a ako dobiju iole jaču ekipu opet 5 komada ili više s obzirom da je ovo najslabija zvezdina odbrana i najgori golman u poslednjih 10 godina. Zatim totalno demoralisani ispadaju i iz 1. kola kupa UEFA i na kraju tesna trka sa patlidžanom za titulu i kup naše livade. Zatim sledi prodaja onih igrača koji još uvek malo vrede, a na zimu prodaja onih koji su se u polusezoni dobro pokazali. Zatim slei dovođenje pojačanja koja će malo svima ponovo da zamažu oči i da greju klupu. Krajem sezone počeće ponovo da se diže prašina i pravi euforija oko ničega i tako u krug. Ne kažem ja da to neko namerno radi jer to ne znam ali je moguće i to da neki hoće, žele a ne umeju. Pa nije ovo manager, kupi jeftino-prodaj skupo i kupiš latinosa koji saje 50 golova po sezoni. To ni u igrici nema. Ja mislim da je ovo zdrav i realan stav i nemojmo se zavaravati, nismo deca...

Bojan Su

pre 16 godina

Lako je sa nekim Hajdukom videcemo kako ce biti sa Levadijom samo da se ne brukaju kao Dinamo iz Zagreba sa nekim tamo Hazarom...

Djole016

pre 16 godina

Slazem se za Segunda za ZVEZDINU ZVEZDU samo me stah da ne napusti sredinu posle kvalifikacija koje teskoda cemo proci!DOK NE PRORADI NAPAD NISTA OD NAS!70%GOLOVA DAJU ODBRAMBENI IGRACI DOK JOS NISAM CUO ZA GOL NAPADACA ZATO PIXI POD HITNO PO NAPADACA A I GOLMAN NIJE SJAJAN!HVALA

JBG

pre 16 godina

Ponovicu: najslabiji deo ove ekipe je trener (ako ga uopste mozemo tako nazvati). Bosko je obican amater. Bavio sam se fudbalom 20-ak godina, na ovaj ili onaj nacin, tako da znam sta pricam. Nisam od onih koji samo kritikuju, ali ja zaista ne vidim nista dobro u ovome sto Bosko radi.
Ne-sme i NE-SME!!! trener da par dana pred utakmicu, od koje mozda zavisi i cela sezona, da isprobava igrace, kao da su na pocetku priprema. Tim od 11 igraca (citaj 14) mora da se zna i da se taj tim uigrava mnogo ranije. Jeste da su neki tek dosli, ali ljudi, on igra utakmicu sa 25 igraca, a Levadija je pred vratima. To samo pokazuje dve stvari:
1. on jos uvek nema pojma, koja mu je trenutno najjaca 11-orka
2. BOSKO JE TOTALNI AMATER!!! CRNO NAM SE PISE

delija BG

pre 16 godina

Bojim se da cemo tesko odbraniti duplu krunu. Groblje ima opasan tim i za razliku od nas dovodili su planska pojacanja, a ne stihijski, kao Pixeto.
Sve u svemu, plasim se da bi mogli da dozivimo debakl vec od Levadije.

Trivuljina

pre 16 godina

Ajmo Zvezdo samo pametno, i srecno...
Ljudi treba podrazati ove momke, mozda i nisu briljirali u pripremnim utakmicama ali ima tu jos dosta mjesta za dalji napredak...
Molio bih dezurne kriticare da se suzdrze od komentara, i po mogucnosti da dodju da bodre SVOJ tim, NASU ZVEZDU...
ZVEZDO ZGAZI IH SVE

Arkadije

pre 16 godina

I opet špicevi pcaju iz praznih pušaka, pa odbrana mora da da je golove. Lele, teško ćemo na taj način proći i Leavdiju, a kamoli nekog jačeg... :(

Zgazi ih sve...

pre 16 godina

Verovatno cete reci da sam "cenzura" ali meni ovi loshi rezultati iz pripremnih utakmica ulivaju poverenje!
Setite se shta je sledilo posle dobrog pripremnog perioda - loshi rezultati u takmicharskim utakmicama.Setite se 2004. godine: na pripremnom turniru uzeli smo 1. mesto pored ekipa kao shto su verder, briz... a posle sledi 0:5 sa PSV-om!
Znachi, po toj logici - na na na na na na na na Liga shampiona, Liga shampiona...;)

Nikola

pre 16 godina

Zvazda mi je sve,
Zvezda zivot je
srce moje je
uvek uz tebe
Zvezdo volim te

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

Kad lose krene mi
tada se ja setim
da moji drugovi
na Marakni svi
pevaju o Zvezdi

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

Ja necu nikada,
za ovog zivota,
prestati gledati,
tu Zvezdu voleti,
Srbiju braniti

Napred Zvezda aleeeeee,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda ale,
napred Zvezda aleeeeee

ZVEZDA JE NASA VERA!

Nelson Muntz

pre 16 godina

Људи, полако са критикама! Па, како не схватате да је овај тим Звезде успео нешто што ниједан пре њега за 62 године није. Погађате, овај клупски "рекорд" односи се на податак да Звездини нападачи нису ни на једној припремној утакмици успели да дају НИЈЕДАН једини гол!!! Чак ни трећелигашу са Лиона! Једини који формацијски игра у нападу, а успео је да затресе мрежу на припремама је омладинац Славко Перовић, али је због тог "безобразлука" кажњен избацивањем из првог тима. Катастрофа!
Након још једне провере и потврде да скупо плаћени нападачи нису у стању да дају гол ни кад би био широк 16 и висок 5 метара, све ми се више чини да у среду треба одиграти иксчину као врата на кладионици. Естонци су залутали у Европу, али ни Звезда не делује много боље. Једина превага на Звездину страну могу бити њени верни навијачи који ће (опет) мазохистички похрлити на стадион. А и то под условом да до среде не буде ухапшено једно 10.000 навијача, у складу са најављеним "законским" решењима, а под оптужбом за ношење мајица са недозвољеним ликовима, или пијење пола чаше пива 2 дана пре утакмице у кругу од 175 километара од места одржавања утакмице.
У недостатку других фудбалских дешавања гледао сам на ТВ-у утакмицу Динамо - Хазар, а сада ми је јасно да сам погрешио, јер ћу по свој прилици и у следећу среду морати да гледам мучење и убијање фудбала, са том разликом да ћу се сад много више нервирати јер игра мој вољени клуб. За мене спаса нема, ја сам одавно решио да ћу уз Звезду бити без обзира колико ме пута "убије у појам", али ако до среде овај тим не проигра, бојим се да у овој сезони нећемо сазнати шта је то пун стадион. Сви кредити код "љубитеља фудбала" су потрошени, људи неће више да слушају оправдања, људи хоће добар фудбал и играње у Европи. Сада и одмах! Без одлагања и излизане приче о следећој сезони. Иако нисам оптимиста по том питању, свом клубу желим све најбоље!
Сви на Маракану! То је ОБАВЕЗА сваког навијача!

Varvar

pre 16 godina

Dok god Burzo ne igra u prvi tim zvijzda nece dobit nikog! doveli su neke strance,zasto? kad samo u cg ima toliko talenata npr... puro,burzo,jovetic itd.. ugazicemo hajduk VARVARI su najaci!!!

pesimista

pre 16 godina

Pantić je najbolji igrač koji je ikada šutnuo loptu a Zvezda osvaja CL njegovim het trikom u finalu, uz nemale zasluge genijalnog sistema 4-3-3(ustvari 0-2-8) neprevaziđenog fudbalskog filozofa B.Đ.

Milan

pre 16 godina

Nikako ne mogu da shvatim da nisu ukapirali da onaj Bronovicki nikako nije levi bek, covek je izraziti desnjak, levom ne ume da centrira, iako je odigrao neku utakmicu na tom mestu nekada to je bilo prinudno.

Cane

pre 16 godina

Ajde zvezdo udji u ligu sampiona iako sam grobar voleo bih da vidim gane u ligi sampiona jer vidi te sta nam rade lopovi i tako zvani nasi priatelji iz uefe kada im trebao glas dolazili su usrbiju i obecavali svasta a sad au duplo gori od johansona bivseg presednika uefe.... Ajde razbite te estonce

Bojan

pre 16 godina

AJMO ZVEZDO!!!
SAMO HRABRO!!!
btw molim sve iskrene navijace zvezde da ne daju komentare u kojima omalazavaju ovaj tim zvezde. Momcima treba samopouzdanje, molim vas dajte da ih ohrabrimo pred pocetak novog ciklusa. ALE ZVEZDALE!!!

Delija-SWE

pre 16 godina

...Sta cete ljudi tj. navijaci,Zvezda nam igra napadacki ali sa odbrambenim igracima,daje cudno cudno je!?
Ajde da vidimo hoceli se i napadaci pridruziti odbrani u toj napadackoj igri...:)

### VAMOS AMIGOS###

Refik Šabanadzović

pre 16 godina

Ovo "Kastilja za 6. Zvezdinu zvezdu" shvatam kao šalu. Zemljaci, jel se vi to sprdate ili upravo tako mislite? Pa jedan DEJO SAVIĆEVIĆ nije postao Zvezdina zvezda, kako to da očekuje Kastiljo? ... Ustvari, šta to ja trabunjam, Kastiljo nezna ni šta to znači.
ZVEZDA JE IZNAD SVIH NAS

delija 28

pre 16 godina

pa kada su idioti prodali Purovica.Sada ce da nam kastiljo igra u napadu posto je dosada postigao najvise golova.napred kastiljo

baki

pre 16 godina

Sta je sa molinom zasto je igrao samo 25min.Jel povredjen ako jeste trba ga pod hitno vratiti odakle je i dosao i njega i Salasa.

aman zaman, probudite se

pre 16 godina

VESELO VESELO VESELO OPTIMIZAM OPTIMIZAM OPTIMIZAM PANTIĆ NAJBOLJI FUDBALER IKADA, ZVEZDA OSVAJA LIGU ŠAMPIONA!!! Valjda ćete mi sada objaviti komentar? Ukratko- B.Đ. je imao moju punu podršku(ako to išta znači) ali se pokazao kao destruktivac. Zentara bez srca, koja će igrati sa 3 zadnja vezna protiv ekipe iz lige gde su samo četiri(4) profi kluba a sve ostalo amateri. Đ(ž)abe bilo konja vranih- da ne kažem Salasa, Barkosa, Moline, Bronovickog... kad je takav trener. Nema šanse da se kockice sklope. Izgleda da je Muslin(koliko god mi bio mrzak) poslednji pravi trener koji je vodio Zvezdu. Šta bi sa Pižonom? Ipak je ovaj Boško pilićar, takva mu je i igra. Daj Bože da me demantuje, al čuda se ne dešavaju baš svaki dan. Igraj Zvezdo, al sa ovakvim trenerom i igračima(čast izuzecima) plašim se da smo opet osuđeni na ispucavanje lopte u polje kao vrhunac ofanzivne misli. Nećemo valjda ispasti od ovih jadoša kukala nam majka??? Nema veze- kad ispušimo lušu, ja sigurno neću da se hvatam u kolo sa dežurnim pljuvačima. Jbga kad smo takvi ljudi, volimo da se prose*avamo i pucamo na veliko bez ikakvog osnova. A kad neko kaže "stanite ljudi, to ništa ne valja, curi na 100000000 strana" taj je odmah petokolonaš, maskirani grobar i šta sve ne. Ajde bar vi sa B92, kao zaposleni u ozbiljnoj i odgovornoj kući sa reputacijom, nemojte potpaljivati nerealni optimizam. Jer mene će sutra duša da boli kad nas išamara neka Livada/Liberec/??? a Vama je sve ovo samo šljaka. Nemojte brate mili, imajte duše ako svi zajedno pameti nemamo... Besmisleno je ponovo analizirati svaku pojedinačnu rupu u genijalnoj 4-3-3(???) viziji monumentalnog trenera B.Đ. Razumnima je odavno sve jasno a usijane glave i dalje veruju da je Basta najbolji desni bek na svetu. Ko voli Zvezdu neka ide jedno 1000000 godina u hibernaciju, možda i uđemo u CL kad se probudi...

rimidalV

pre 16 godina

Ekipe poput Milana, Reala, Mancestera ne mozemo uplasiti punom Marakanom, jer su to vec mnogo puta iskusili, ali ekipi Levadije ne bi bilo ni malo prijatno da se nadju u grotlu krcate Marakane. Zvezda jos nije uigrana i treba joj pomoc da protiv ekipa poput Levadije ne napravi kiks. Svi koji su u mogucnosti treba da dodju na utakmicu. Svi sem huligana, kojima je mesto u zatvoru. Na zalost, u Partizanu su to kasno shvatili. Napred Zvezdo.

Srđ@N

pre 16 godina

Црвена звезда: Ранђеловић (Бановић 45), Баста (Пантић 45), Туторић (Бајалица 31), Гај (В. Ђорђевић), Анђелковић (Броновицки 45), Кастиљо (Станчић 45), Миловановић (Трајковић 45), Лукаш (Бурзановић 45), Милијаш (Тришовић 45), Короман (Молина 60, Богдановић 85), Баркос (Ф. Ђорђевић 45)


ej ljudi, opet dva tima igrala i na generalnoj? valjda ovi što su počeli kao starteri trebaju početi i protiv Levadije.

bolečanac

pre 16 godina

Da li ce taj Djurovski konačno jednom da pusti 11 istih igrača da odigraju od početka do kraja utakmicu?Kako misli da uigra standardnih 11 ako još nisu odigrali ni jednu celu utakmicu zajedno

Miki J

pre 16 godina

Pocela sezona a nijedan igrac nije odigrao ni blizu 90min.Sve utakmice je menjao tim na poluvremenu.Protiv levadije popadace u 60 min.Saranice nas veliki zvezdas zvezdas Djurovski.Nama treba strucnjak a ne navijac na klupi!!!

pepy

pre 16 godina

1)Do sada smo pripremne utakmice igrali sjajno,a kasnije u evropi nista nemojte misliti da se ja nadam previse ligi sampiona,ali imamo sanse i to po meni vise nego proslih sezona iako smo u njima te prijateljske utakmice igrali dobro.
2)ekvadorac nikad nemoze da bude 6. zvezdina zvezda jer za razliku od postojecih pre svega za zvezdu ne igra srcem,a plus sto su ti ljudi za njega fudbalski geniji!

Hewitt

pre 16 godina

Ljudi nemojte da se palite na ove pripremne utakmice, mozda je zvezda lose odigrala pripremne utakmice, pa svi veliki klubovi kiksaju na pripremnim mecevima: rangers - chelsea 2:0, port valle - man utd 3:2, dandi - barca 0:1 (minimalac protv kluba koji je za 5 klasa slabiji od barse) u ovakvim mecevima slabiji klubovi izvedu skoro najjaci sastav i daju svoj maksimum da pobede velikana, dok velikani isprobavaju taktike i igrace, bas ih briga za rezultat...
Videcete kako ce zvezda 5 komada da da levadiji!!!

zvezdas

pre 16 godina

bravo zvezdo ali opet srednji igraci daju golove .tome malo zabrinjava jer napad mora da proradi ako zelimo ls. i to da molina je uso u 60 minutu a izaso u 85 minutu . dali je neka taktika ili ipak nedaj boze povreda moline ? NAPRED ZVEZDO i KASTILJO za zvezdinu sestu zvezdu .

goran

pre 16 godina

zna li neko zasto je molin aigrao samo 30 minuta? jel bio neko na tekmi?

nije mi jasno kako se to odjednom promenilo raspolozenje ljudi koji ostavljaju komentare. kad su dosla "velika" pojacanja bio sam jedan od retkih koji nije mislio da su to stvarno toliko "velika" pojacanja. sad odjednom svi udarili u pljuvacinu. pa nemojte ljudi, sezona nije ni pocela. kao i tad i sad mi se cini da molina ima najvise slifa, samo se plasim beogradskih splavova i udavaca, salasu se vec desilo ono sto sam predvidjao i stvarno mislim da ce sem protiv bezanije i napretka biti potpuno neupotrebljiv, a kad je barkos u pitanju, neki osecaj mi govori da bi mzoda trebalo da ga istrpimo malo. nadam se da ce proraditi kad bude bilo najvaznije.

vlada86

pre 16 godina

daj gol, daj gol, daj gol, daj gol, daj gol, daj gooool, daj goool, hajde zvezdo daaaaaj goooooooool:)levadia ce biti prolazna...ali one druge ekipe...jedino neka sreca, ali bez napada u trecem kolu nista! drzim palceve zvezdi jer je volim vise od sebe! VOLIM TE ZVEZDO!!!!!!!

Vule

pre 16 godina

Po prvi put nisu primili gol. Ali nekako verujem da ce nam odbrana biti sve jaca i uigranija u kvalifikacijama, ako Zvezda ne uspe da udje u LS, bicu zadovoljan ako udjemo i u cup UEFA.

Aleksa

pre 16 godina

Da li je moguce da ove sezone nisu skupili jednu utamicu gde je tim koji pretenduje da bude osnovica odigrao celu utakmicu??? Pa naravno da ne mogu biti uigrani...plasim se ove prve utakmice...do sada je sve bilo bas bledo

citaj ovo

pre 16 godina

Predsednik FSS posebno je kritičan prema navijačima iz dijaspore, koji najviše prate klubove i reprezentaciju po gostovanjima. "Mislim da bi trebalo najzad da shvate kako ima trenutaka kada više odmažu nego što pomažu klubove i reprezentaciju. Pokažimo da nismo uvek mi deo problema, eliminišimo politiku sa tribina, ostavimo Mladića van stadiona, zaboravimo na petarde i bakljade. Ukoliko se ne dozovemo pameti, bojim se da ni oni neće imati za koga da navijaju".

MunzeKonza from Germany

pre 16 godina

Da li neko moze da mi kaze hoce li biti na satelitu direktan prenos tekme ili ako neko mozda zna da li ce se negde na netu prenositi???
Unapred veliko hvala!!! DELIJE-SEVER

Milos

pre 16 godina

Mislim da ove pripreme ne pokazuju nista, sad ide svaka utakmica za sebe. Realno je ocekivati dve tri dobre sezone u kupu UEFA pa tek onda LS. A Djurovskog treba pustiti, neka radi covek.

Stojković D.

pre 16 godina

Alooooo, Boško, kakvi Pantići i Anđelkovići, eliminiši ih, bre. Sa njima nema nikakve odbrane, šuplji su kao švajcarski sir.

red star

pre 16 godina

@reakni pesimista

Da li si ti covece i u zivotu realni pesimista ili si grobar od srca.Da li ti gledas pripremne utakmice tkzv velikih ekiipa i da li se kladis na kladionicama i da li vidis da je mnogo iznenadjenja. Timovi su na kraju priprema i u fazi uigravanja. Ja zanam da bi ti srce bilo puno kada bi Zvzda kiksnula protiv Levadije. Protiv Mancestera i Celzija ne moze da igra jer su se direktno plasirali na tvoju veliku zalost.Ali sta ces mora biti i malo srece prilikom zreba na primer da izvucemo neku novi Artmediu a ne nekom kao sto je Milan.Svima kojima pocinje kasno prvenstvo u septembru npr mozemo da se nosimo. I nemojte da kukate Grobari nad zvezdinom sudbinom, gledajte svoje dvoriste i kako ce te da zadrzite drugo mesto u Meridian super ligi

xyz...

pre 16 godina

nazalost moracu da se slozim sa komentarima koji smatraju da je najveca opasnost po zvezdu nas v.d. trenera bosko ... tacno je da nevalja da isprobava celu ekipu ko da pocinju pripreme ... najgore je sto doticni uigrava 4-5-1 , a prica da igra 4-3-3 ... zvezda mora protiv slabijih protivnika , a takvih je 90% sa kojima cemo igrati , da igra minimum sa 2 napadaca , klasicna ... zbog njegove taktike ni djordjevic ni barcos nisu dali nijedan gol i ceo tim pravi jako malo gol sansi ... pixi je dovodjenjem ovih igraca hteo da pojaca zvezdu i nekrivim ga pokusao je najbolje , ali su pozurili sa prodajom purovica jer nisu obezbedili adekvatnu zamenu ... salas kao koroman nije spic i nemoze da igra na toj poziciji ... igramo lose od kada je bajevic prosle godine uveo taktiku 4-5-1 koju je bosko nastavio da koristi ... secamo se svi libereca ... samo se nadam da nedozivimo opet neki liberec ... bosko moras da igras sa 2 spica ...

Blagi-delije

pre 16 godina

Naravno da napadaci ne mogu dati gol kada su potpuno odseceni u napadu. Usamljeni. Nemamo igraca na sredini terena koji mogu da im daju upotrebljivu loptu, da im stvore sansu. Nigde nisam video da neko igra sa tri defanzivna srednjaka. Moramo igrati sa 2 napadaca (4-4-2). Bosko je najslabija karika u Zvezdi. Nadam se da ce ipak sve biti u redu.

ivan grozni

pre 16 godina

Ma koji Pantic,vise bih voleo da igramo 3-5-2 formaciju nego da on igra,kao Basta za nijansu bolji od njega,glupost je sto svi igraju po jedno poluvreme,igraj jedan dan jedan tim uz tri izmene,pa sledeceg dana drugi tim a ne malo pomalo od igre nije nista ostalo
P.S. E moj DJurovski

shox

pre 16 godina

I meni je dosta cudno sto za generalnu probu trener iskoristi toliko igraca,pa Molina je opet igrao 25min toliko se prica o njemu da je extra igrac a opet usao sa klupe i izasao da bi umesto njega usao Guma Bogdanovic,koji i nije toliko los igrac, ali koliko znam nije na spisku licenciranih igraca za kvalifikacije za LS!!?? A da su nama vezni igraci najbolji strelci...to je vec odavno poznato!

Deki-RS

pre 16 godina

Dobro je vise ovih pesimista,lako je napadati sve redom kad ne ide sve najbolje...ajde sad svi zajedno da bodrimo zvezdu do kraja..a posle kritikujte koliko hocete!

Pera Detlic

pre 16 godina

Idem u sredu na Marakanu i ici cu dok god Zvezda igra ali
cinjenica je da ovaj put nece biti izgovora ako se ne plasiramo bar u Ligu UEFA i ako tamo ne prodjemo grupu.
Pokazace se protiv Levadije i ako Bog da, u sledecem kolu da li Zvezda IMA IGRU, i ko su
igraci za koje strucni stab misli da mogu da je stvore. Ako bude kikseva odgovoran ce biti iskljucivo Bosko i njegovi pomocnici-savetnici, jer je svima jasno da je nacin na koji se uigrava i proverava Zvezdin tim krajnje nelogican. S obzirom na to da nam je odbrana najlosiji deo tima (bar za sada), Zvezda ce morati da DAJE vise golova nego sto moze da PRIMI, a ako cemo iskreno, ne moze se cekati da Milijas da go iz slobodnjaka ili da Castillo naleti na neki odbitak i slicno, jer cemo u protivnom proci kao i Hajduk u Portugalu.
Ako se budemo zadovoljavali rezultatima 1:0 ili 2:1 kod kuce protiv solidnih timova, crno nam se pise.
Ali, da ne prejudiciramo :-)

...jod bih dodao nesto, pominju se ovde pripremne utakmice nekih timova koji uopste ne igraju bilo kakve kvalifikacije koje 'zivot znace' kao Zvezda, vec se lagano pripremaju za pocetak sezone a pri tome su uglavnom
zadrzali glavne igrace (moze im se) tako da ta poredjenja apsolutno nemaju smisla. Zvezda bi protiv Levadije na strani morala da bude u top-formi, ako mislimo da pruzimo bilo kakav otpor ekipama koje nas cekaju u 3.kolu. Naravno, ovo je samo dobronameran komentar, nikako pljuvanje. Prosta realnost. Aj rest maj kejs.

zile

pre 16 godina

BOSKO nema pojma! Zvezdi treba trener, a ne neki napaljenko koji ce da se igra trenera i da dva dana pred utakmicu uigrava 25 igraca!
On je covek totalno zalutao u trenerske vode, Bosko pogledaj velike klubove i njihovo ugravanje, i sta reci......
Piksi dovedi trenera dok nije kasno, nemoj da dobra pojacanja i pare koje si ulozio padnu u vodu zbog trenera-amatera. Dovedi bar nekog iskusnog trenera iz domace lige, bolje je i to nego ovaj trener-amater.
Dzaba dobra pojacanja kad je trener nula!
Pozdrav!

kole

pre 16 godina

Citam sve ovo sto pisete i samo se pitam dokle cete??? Pa sta ako ni jedan napadac nije dao gol u pripremama? Pa sta ako smi na svakoj utakmici primili gol? Pa sta ako smo sa Hajdukom igrali 2:0? Sve to pada u vodu u sredu kada budemo odrali tamo neku Levadiju i kada cete svi vi koji sada pljujete i glumite strucnjake ponovo da se kunete u zvezdu i da velicate ta pojacanja u koja sada sumnjate...igraci su profesionalci i sigurno je da na jedan nacin prilaze trening utakmicama a na sasvim drugi nacin utakmicama koje su vazne...da nisu mozda u toku leta zaboravili da igraju fudbal? Ma napred Zvezdo, BRE!!!

Balansero

pre 16 godina

Do pre mesec dana sam ovde citao komentare tipa "idemo u LS" a sad "pomozi Boze protiv strasne Levadije" ili "daj bar ligu CU".
Znaci za mesec dana bice "ma kup je nas" a onda "sledeca sezona".
Realnost ume da bude surova.

southrail

pre 16 godina

Prvo sam bio radostan kad nam je za predsednika dosao moj sugradjanin. Pa onda i odusevljen kada sam video kako se domacinski ophodi prema klubu. Dve duple krune-realno za nas domaci renome ali gde je tu evropska Zvezda. Onda opet odusevljenje-Pixi skupo prodaje, odlicno kupuje i stvarno se trudi da internacionalizuje najveci srpski brend ...
Ali Zvezdu muci stara boljka-nemamo igru, iako stvaranje bas nje Bosko u svojim izjavama navodio kao svoj osnovni trenerski zadatak. Golove nam daju srednjaci kojima je i to lakse nego da proigraju napadace. A kad smo vec kod njih-ocigledno da smo morali da kupimo Despotovica dok Barkos ne "legne" kako treba.
A nas veciti rival itekako ima igru i plasi me da ce zahvaljujuci njoj u prvenstvu starovati mnogo bolje od nas jer Partizan krece sa nule, nema sta vise da izgubi i posle izbacivanja iz Evrope je opasno rasterecen.
AJMO BOSKO, NADJI IGRU !!!
P. S. Prvi tim (4-2-3-1):
golman-koga 'oces, ionako nema znacajnije razlike, stoperi Gaj i Bajalica,
levi bek Bronovicki a desni Lukas (to je zadnje sezone igrao u Boavisti), zadnji vezni Kastiljo, levi Milijas, levo krilo Molina, desno Koroman a u sredini kao polutka Burzanovic i najistureniji Barkos !
P. S. (P. S.) I ja sam plakao zajedno sa Palasijom ..

Stvarno realno

pre 16 godina

Ne svidja mi se ova trenutna situacija u Zvezdi. I generalnu probu smo odigrali sa 25 igraca. Kao sto sam i ranije pisao, badava sva pojacanja, ako ce prva zajednicka tekma da im bude 14. avgusta.

@ red star

Gotovo je sa uigravanjem! Ovo je trebalo da bude generalna proba, odnosno tim koji ce se suprotstaviti Levadiji je trebao da odigra 90 minuta, uz mozda neku izmenu! I mani velike timove. Oni tempiraju formu za drugi deo sezone. Zvezdi je potrebna tempirana forma za avgust. A Levadija je trebalo da bude generalna proba za trece kolo. I to sto neko zeli da ukaze na ocigledne nelogicnosti(greske?) je iz najbolje namere. A kako cemo da dobijemo te timove u trecem kolu, kad nemamo extra kvalitet & nismo uigrani. Koga mozemo (ovakvi) da dobijemo. Jedini timovi gde bi sanse bile (otprilike) 50-50 su Levski, Steaua i Anderleht. Svi ostali su (mnogo) bolji od nas. Cak i Rendzers i Sahtjor koje mnogi prizeljkuju. Protiv Celzija smo mogli da vidimo jedan Rendzers koji je mnogo bolji nego sto je bio proslih sezona. Sahtjor je doveo igraca za novac koji je jednak Zvezdinom celokupnom dvogodisnjem budzetu! I mi smo od njih bolji. Malo sutra. Nasa jedina sansa je bila uigranost ekipe. I nisam janikakav pljuvac. Koja je uopste definicija pljuvaca? Za mene su to oni koji vredjaju Pantica i Tutorica(stagod je mislio o njima). Ja sam samo realan. Uzasnuo sam se kada sam video da neki Piksija proglasavaju najboljim predsednikom Zvezde u njenoj istoriji. Doveo silna pojacanja. Ja sam samo cuo za Bronovickog. Ne kazem da su Latinosi losi, ali takva histerija kao da su Mesi i Rikelme mi je prosto bljutava. A sva ta pojacanja vrede koliko Basta ili Milovanovic. Dakle, spustimo malo loptu. I zapamtite: bez para nema muzike.

Pera Detlic

pre 16 godina

Da se razumemo, ja volim Zvezdu i isao bih na stadion pa makar igrali sve sami Pantici i Tutorici i tamo bih vikao kao sto ovde mnogi pisu: NAPRED ZVEZDO! Ali, kao sto neko reche, kolko Srba-toliko i selektora/trenera, nista lose da se malo polemise...

Vlada

pre 16 godina

Pa na pripremama za proslu sezonu pobedjivali smo sve redom,a onda dodje neki Liberec i....pripreme su za uigravanje,rezultat naravno da nije toliko bitan koliko atmosfera u timu i uigranost.

Dragan Borcha

pre 16 godina

Pa ljudi sta je bre ovo, za koga vi navijate, svaki deseti komentar je podrska, ovo je strasno, nemojte ni da dolazite na tekmu, zabodite se kuci i potajno se nadajte Zvezdinom kiksu, auuuuu! Pa bas zato sto pljujete, mislim da cemo da operemo ove estonce, a onda cete svi da dodjete da gledate Liverpool, Wreder itd, itd, i onda cete svi da budete u fazonu "ajmo Zvezdo"... JA SAM GODINE PROVEO SA TOBOM, TEBI DAO SVE, ZA TEBE ZIVEO... NAPRED ZVEZDO, SAMO NAPRED!!!

deki bg

pre 16 godina

Ma ziveo kup UEFA.Zamisli da udjemo u Ligu sampiona pa to ce biti vasar indijanaca sa ofarbanim licima.....
Joj kada samo pomislim muka me hvata.Ziveo UEFA kup