Fudbal 66

Sreda, 20.12.2023.

20:43

Već poznato i ko će zameniti Bahara na klupi Zvezde

Bivši strateg Crvene zvezde Vladan Milojević vraća se u Ljutice Bogdana gde će ponovo biti trener crveno-belih.

Veæ poznato i ko æe zameniti Bahara na klupi Zvezde IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

Cc

pre 5 meseci

Rezime Vladana Milojevića posle Zvezde:

Apolon - ostavka
Al Ahli - otkaz
AEK - otkaz
Al Etifak- otkaz
APOEL - otkaz

Vrhunski stručnjak.
(Prcko, 20. decembar 2023 21:14) 

Moglo i skraćeno:

A - o
A - o
A - o
A - o
A - o

realan

pre 5 meseci

Biće zanimljivo pratiti dva čoveka rodjenja u arandjelovcu, Vladan i duljaj. Jedan odrastao u Aranjdelovcu jedan u topoli koja je 10 km od Arandjelovca. Pretace na proleća izmedju dva sumadinca

Indirekt

pre 5 meseci

Manje nervira i domaci trener skromnog znanja (ne mislim na novog Zvezdinog) nego preplaceni strani demagog. Kaze neko dobar trener, al os tim, spor. Pa sto nije radio na kondiciji? Postavio igru da ublaiz taj hednikep? Lik uzeo lovu i muti neku politiku i pricu. Da Zvezda ni Jang Bojse ne pobedi kuci? Puno je kume. O derbiju da ne pricamo. Ma da su dovel Kosanovica ili Okuku manja steta, bar se ne nerviras i ocekujes nesto. Novi trener, mislim stari novi, videcemo...

Da ne malerišem

pre 5 meseci

Milojeva taktika se zasnivala na odbrani i to sa pravom.Imao je Miloje Le Taleka,Stojkovića,Rodića mladjeg 6 godina,Srnić mu igrao drugog desnog beka kasnije dobio Sanogoa a na proleće ga čekaju Spajić,Djiga i Rodić stariji 6 godina.
Kuku si ga i njemu i Zvezdi i nama.

B.kg

pre 5 meseci

Bahar definitivno nije bio dobar,ali mora mu se odati priznanje za sansu Mijatovicu ,Nedeljkovicu,Lucicu,bojim se da ce Miloje vratiti Borjana,Gobelju,Miluna...zapamtite..samo matori igraju kod njega...
Dajte drugog ne vracajte ga nazad...

B.kg

pre 5 meseci

Bahar definitivno nije bio dobar,ali mora mu se odati priznanje za sansu Mijatovicu ,Nedeljkovicu,Lucicu,bojim se da ce Miloje vratiti Borjana,Gobelju,Miluna...zapamtite..samo matori igraju kod njega...

patrijota

pre 5 meseci

gde se to miloje dokazao kao trener, ??svugde najuren i sada kad nema gde vraca se u zvezdu, kao spas za kriminalce i pohlepnike iz uprave

All star

pre 5 meseci

Ko da je Milojevic neki trener al' dobro, makar voli Zvezdu i ima neku emociju za razliku od Bahara koji je jedan od najvecih promasaja u modernoj istoriji Zvezde!

veliki strumf

pre 5 meseci

Људи овде пишу толико глупости да ми је мука и да их читам! Прво, Милоје је најзаслужнији за успехе Звезде претходних 7 сезона! Доша о је у клуб када смо били не у муљу, него испод дна! Одмах нас је увео у ЛЕ и од тада креће успон Звезде, освојио је прве две, а практично и трећу титулу, увео нас у Лигу шампиона два пута а кретали смо ОД ПРВОГ КОЛА!!! Звезда је једини тим који је не једном,него два пута кренула у квалификације од првог кола и пласирала се у ЛШ, а притом нисмо ни били носиоци! То што је играо ружан фудбал - па наравно, а какав бисте ви играли са Срнићем, Симићем, Милићем и осталим ведетама??? Па ми смо имали убедљиво најјефтинији, најспорији и најслабији тим у ЛШ и човек је поставио тактику какву је морао да бисмо узели неке бодове! Он је и остварио једине две победе у ЛШ које имамо! Познаје Звезду, познаје СРПСКИ ФУДБАЛ, зна шта је Звезда и оно што је најважније: ЊЕГОВИ ТИМОВИ ИМАЈУ СИСТЕМ! Можда је Бахар бољи тренер, не зна, али он НИЈЕ ПОЗНАВАО СРПСКИ ФУДБАЛ (НИТИ ГА ЈЕ УПОЗНАО), НИЈЕ РАЗУМЕО ШТА ЈЕ ЗВЕЗДА (НИТИ СЕ ПОТРУДИО) И НИЈЕ ИМАО АМА БАШ НИКАКАВ СИСТЕМ! Милоје добро дошао, сви прави Звездаши се радују твом повратку! Идемо по титулу и опет да се пласирамо у ЛШ!

Ivan Veljković

pre 5 meseci

Super je što se Miloje vraća u Zvezdu! Ovi što kukaju kako između dva mandata u Zvezdi nije u inostranstvu pravio dobre rezultate, šta reći, čista demagogija, pa kako da pravi dobre rezultate sa nekim manjim klubovima koji nemaju ni blizu igrače koji bi pravili razliku? Gluposti naravno! U Zvezdi Milojević je pravio najbolje rezultate u svojoj karijeri jer je imao kvalitetnije igrače i umeo da s njima napravi najbolja rešenja. Sad neko će reći da je gubio od PSŽ-a 1:6, od Bajerna 0:6, Totenhema 0:5, jeste, sve je to tačno, ali to nije nikakvo čudo, niti nešto što oslikava Miloja kao lošeg trenera, ne treba smetnuti s uma da je taj isti Bajern upravo te sezone kada je pobedio Zvezdu u Beogradu 6:0 par sedmica pre toga deklasirao tadašnjeg vicešampiona Evrope Totenhem sa 7:2 u sred Londona! Znači naravno Milojević ne snosi krivicu za te teške poraze od supertimova koji su redom tada deklasirali i mnoge evro velikane još većim čak rezultatima nego Zvezdu, recimo taj Bajern je u četvrtfinalu LŠ deklasirao kasnije i jednu Barselonu sa sve Mesijem u timu sa ogromnih 8:2! Prema tome sve jasno, naravno Milojević je odličan trener, ubeđen sam da bi sa ovim budžetom kojeg je Bahar imao ove jeseni Milojević napravio mnogo veće uspehe od Bahara naravno! Pa bre baš taj Jang Bojs Milojević je uspeo da eliminiše u plej-ofu za LŠ sa mnogo manjim budžetom nego što je Bahar imao ove jeseni! Prema tome Milojević je mnogo bolji trener od Bahara i idealan je da ga sada zameni na klupi Zvezde!

Vlada

pre 5 meseci

Sjajno rešenje. Vidim da neki pišu gde je sve dobio otkaz. Vodio je slabije klubove ili neke gde je teško raditi jer ne poznaješ mentalitet igrača. To imaju i strani treneri u Zvezdi i zato skoro niko nije uspeo. Što Mrkela kaže ne možeš sa našim igračima vojnički nego moraš da pričaš sa njima. Zato će nam miloje biti idealan.

Realno

pre 5 meseci

Nažalost,Srbija odavno nema dobrog trenera,novac da platimo dobrog stranca nemamo(a i da imamo-ne bi došli).Treba sveže krvi,po cenu trenutnih rezultata inače se vrtimo u začaranom krugu kao i reprezentacija.
Treba promeniti filizofiju,shvaranje fudbala,a ne trenere koji ponavljaju iste greške.
Da,menadžerisanje,ali loše,ubi naš fudbal.Pravi talenti,bogom dani,ne mogu ni da primirišu timu,odnosno mlađim katetegorijama,gde bi se razvijali i usavršavali.Dovodimo ispodprosečne strance koji izimaju mesta našim igračima.
Kada je Zvezda bila prvak evrope nije imala stranca,sada ih imaju mnogo ali ne možeš boda u evropi d osvijiš.
Ko je tu lud a ko pametan?

Ivan

pre 5 meseci

Odlično! U ovako delikatnom trenutku, kada su pukli desetine miliona evra ni u šta, i totalno spucali u propast ovu polusezonu koja je trebala biti najbolja sezona Zvezde u 21. veku, ovaj potez je sasvim logičan, otpušta se trener koji je preskupo plaćen a nije uradio ništa, čak ni u domaćem prvenstvu, sa najskupljim timom u istoriji Zvezde, i vraća se trener koji je u mnogo težoj finansijskoj situaciji izveo klub iz krize, sastavio jedan roster koji je uspevao da kroz čak 4 kola teških kvalifikacija redovno uvodi Zvezdu u grupnim fazama evro takmičenja, jednom u LE i čak dva puta za redom u LŠ, i koji je osvajao domaće titule kao od šale, pobeđivao Partizan veoma često, i bio veoma ubedljiv u domaćem prvenstvu, dok je u Evropi uspevao da donese Zvezdi mnogo više bodova u LŠ, čak je uspeo da pobedi i jedan moćni Liverpul u Beogradu 2:0 koji je upravo te sezone postao šampion Evrope! Ubeđen sam da će Milojević vratiti Zvezdu na staze uspeha i da će na proleće napraviti daleko bolje rezultate od ovih jesenjih! Dobro došao kućo Milojeviću i sve najbolje!

kakone

pre 5 meseci

Majko sveta, majko sveta, majko sveta! Oni i ne zele bolje! I u kosarci Radonjica nek vrate! Iako je imao rezultate, Zvezda je igrala najruzniji fudbal sa Milojevicem a u ligi sampiona ne vidim da smo bolje igrali, sem one pobjede nad Liverpulom, ali i to je bilo na srce domacih igraca i uz dosta srece.

Delija sa severa

pre 5 meseci

I dalje sam misljenja uprava napolje. Sad ce i na legendi Vladanu sa se izivljavaju i da mu rasturaju tim sa menadzerskim promasajima. Ocekujte na leto 3 nova Nedajea i Mijata i Kostu koji ce otici u neku rusku zabit tipa Zenit ili Spartak za 0 od prodaje, onako klasicno terzijski magijski😎

Bla

pre 5 meseci

Najveci trener Crvene Zvezde u poslednjih 30 godina. Moze nekom da se svidi ili ne njegov stil fudbala, ali je covek napravio takve uspehe o kojima se mastalo decenijama. Dobrodosao kuci Vladane.

ja

pre 5 meseci

Još da se vrati i radonja u košarci. Ista prica reciklaža uspešnog trenera da se smire navijači. Vidimo gde nas je to odvelo u košarci.

CoaRs

pre 5 meseci

Ljudi dragi, skloni smo velicanju pa pljuvanju, setimo se samo sta smo o Baharu pricali posle Fiorentine ... A sto se tice Milojevica 4. kluba posle Zvezde ni sa kim rezultat nije imao .... od Veleza ili Zrinjskog je ispao ....

Terza Mađija

pre 5 meseci

Zašto dovode Milojevića da osvoji domaću ligu? To su mogli bez trenera. Iduće sezone u najboljem slučaju igraju grupnu fazu LK što isto mogu i bez trenera. Zašto uvaljuju već prezadužen klub u još veće troškove a znaju da zarade nema narednih ko zna koliko godina.

Zoran, NS

pre 5 meseci

Jedno je sigurno. Povratkom Milojevića igraćemo sledeći večiti derbi na Mari tako što ćemo se braniti od ovakvog Partizana. Još jedna pogrešna odluka uprave koja pokušava da uništi sve što se uništiti može. Jedino je Dejan Stanković znao kako se igra sa komšijama.

samo da dodam

pre 5 meseci

Dobrodosao svojoj kući, Vladane! Milojevic zna kako se postavlja taktika za teske evropske utakmice...(kamo srece da nije ni odlazio pre par godina)...
Sretno u "novom pocetku" majstore!!!

O Baraku necu trositi reci; hvala mu (ipak) sto nas nisu "razneli" i ponizili protivnici u LŠ ( Sity i Lajpcig)...

Sabre

pre 5 meseci

Uhhhh. Koliko god da sam srecan da ode Bahar, zasto sam znao da ce jedino resenje biti jos jedan covek koji sem Zvezde nigde nista znacajno nije uradio? Sve je bolje od Bahara, ali Miloje bas i nije puno.

Đorđije

pre 5 meseci

Posle tačno 4 godine opet.Miloje nikada nije ni trebao da ide. On je arhitekta moderne Zvezde. Čovjek koji je doneo višestruko učešće u LŠ i LE. Nezaboravne trenutke i pobjede kao na primjer protiv Liverpula.
I ovako lošim crno belima se crno piše..

Pozdrav od podržavalca Partizana.

Aleksandar Veliki

pre 5 meseci

Odlazak Bahara je jedina dobra stvar u ovom porazu, ali V.Milojević nije rešenje. Brzo smo zaboravili katastrofe od PSG, Liverpula itd.

Зума

pre 5 meseci

Значи, док се ликови који паразитирају у клубу не смјене, играчи нису криви, а ни тренер, они су лимитирани боље не може, али неко их је довео...

Delija sa severa

pre 5 meseci

I dalje sam misljenja uprava napolje. Sad ce i na legendi Vladanu sa se izivljavaju i da mu rasturaju tim sa menadzerskim promasajima. Ocekujte na leto 3 nova Nedajea i Mijata i Kostu koji ce otici u neku rusku zabit tipa Zenit ili Spartak za 0 od prodaje, onako klasicno terzijski magijski😎

kakone

pre 5 meseci

Majko sveta, majko sveta, majko sveta! Oni i ne zele bolje! I u kosarci Radonjica nek vrate! Iako je imao rezultate, Zvezda je igrala najruzniji fudbal sa Milojevicem a u ligi sampiona ne vidim da smo bolje igrali, sem one pobjede nad Liverpulom, ali i to je bilo na srce domacih igraca i uz dosta srece.

CoaRs

pre 5 meseci

Ljudi dragi, skloni smo velicanju pa pljuvanju, setimo se samo sta smo o Baharu pricali posle Fiorentine ... A sto se tice Milojevica 4. kluba posle Zvezde ni sa kim rezultat nije imao .... od Veleza ili Zrinjskog je ispao ....

ja

pre 5 meseci

Još da se vrati i radonja u košarci. Ista prica reciklaža uspešnog trenera da se smire navijači. Vidimo gde nas je to odvelo u košarci.

veliki strumf

pre 5 meseci

Људи овде пишу толико глупости да ми је мука и да их читам! Прво, Милоје је најзаслужнији за успехе Звезде претходних 7 сезона! Доша о је у клуб када смо били не у муљу, него испод дна! Одмах нас је увео у ЛЕ и од тада креће успон Звезде, освојио је прве две, а практично и трећу титулу, увео нас у Лигу шампиона два пута а кретали смо ОД ПРВОГ КОЛА!!! Звезда је једини тим који је не једном,него два пута кренула у квалификације од првог кола и пласирала се у ЛШ, а притом нисмо ни били носиоци! То што је играо ружан фудбал - па наравно, а какав бисте ви играли са Срнићем, Симићем, Милићем и осталим ведетама??? Па ми смо имали убедљиво најјефтинији, најспорији и најслабији тим у ЛШ и човек је поставио тактику какву је морао да бисмо узели неке бодове! Он је и остварио једине две победе у ЛШ које имамо! Познаје Звезду, познаје СРПСКИ ФУДБАЛ, зна шта је Звезда и оно што је најважније: ЊЕГОВИ ТИМОВИ ИМАЈУ СИСТЕМ! Можда је Бахар бољи тренер, не зна, али он НИЈЕ ПОЗНАВАО СРПСКИ ФУДБАЛ (НИТИ ГА ЈЕ УПОЗНАО), НИЈЕ РАЗУМЕО ШТА ЈЕ ЗВЕЗДА (НИТИ СЕ ПОТРУДИО) И НИЈЕ ИМАО АМА БАШ НИКАКАВ СИСТЕМ! Милоје добро дошао, сви прави Звездаши се радују твом повратку! Идемо по титулу и опет да се пласирамо у ЛШ!

Sabre

pre 5 meseci

Uhhhh. Koliko god da sam srecan da ode Bahar, zasto sam znao da ce jedino resenje biti jos jedan covek koji sem Zvezde nigde nista znacajno nije uradio? Sve je bolje od Bahara, ali Miloje bas i nije puno.

Aleksandar Veliki

pre 5 meseci

Odlazak Bahara je jedina dobra stvar u ovom porazu, ali V.Milojević nije rešenje. Brzo smo zaboravili katastrofe od PSG, Liverpula itd.

Зума

pre 5 meseci

Значи, док се ликови који паразитирају у клубу не смјене, играчи нису криви, а ни тренер, они су лимитирани боље не може, али неко их је довео...

patrijota

pre 5 meseci

gde se to miloje dokazao kao trener, ??svugde najuren i sada kad nema gde vraca se u zvezdu, kao spas za kriminalce i pohlepnike iz uprave

Zoran, NS

pre 5 meseci

Jedno je sigurno. Povratkom Milojevića igraćemo sledeći večiti derbi na Mari tako što ćemo se braniti od ovakvog Partizana. Još jedna pogrešna odluka uprave koja pokušava da uništi sve što se uništiti može. Jedino je Dejan Stanković znao kako se igra sa komšijama.

Terza Mađija

pre 5 meseci

Zašto dovode Milojevića da osvoji domaću ligu? To su mogli bez trenera. Iduće sezone u najboljem slučaju igraju grupnu fazu LK što isto mogu i bez trenera. Zašto uvaljuju već prezadužen klub u još veće troškove a znaju da zarade nema narednih ko zna koliko godina.

B.kg

pre 5 meseci

Bahar definitivno nije bio dobar,ali mora mu se odati priznanje za sansu Mijatovicu ,Nedeljkovicu,Lucicu,bojim se da ce Miloje vratiti Borjana,Gobelju,Miluna...zapamtite..samo matori igraju kod njega...
Dajte drugog ne vracajte ga nazad...

Da ne malerišem

pre 5 meseci

Milojeva taktika se zasnivala na odbrani i to sa pravom.Imao je Miloje Le Taleka,Stojkovića,Rodića mladjeg 6 godina,Srnić mu igrao drugog desnog beka kasnije dobio Sanogoa a na proleće ga čekaju Spajić,Djiga i Rodić stariji 6 godina.
Kuku si ga i njemu i Zvezdi i nama.

Ivan

pre 5 meseci

Odlično! U ovako delikatnom trenutku, kada su pukli desetine miliona evra ni u šta, i totalno spucali u propast ovu polusezonu koja je trebala biti najbolja sezona Zvezde u 21. veku, ovaj potez je sasvim logičan, otpušta se trener koji je preskupo plaćen a nije uradio ništa, čak ni u domaćem prvenstvu, sa najskupljim timom u istoriji Zvezde, i vraća se trener koji je u mnogo težoj finansijskoj situaciji izveo klub iz krize, sastavio jedan roster koji je uspevao da kroz čak 4 kola teških kvalifikacija redovno uvodi Zvezdu u grupnim fazama evro takmičenja, jednom u LE i čak dva puta za redom u LŠ, i koji je osvajao domaće titule kao od šale, pobeđivao Partizan veoma često, i bio veoma ubedljiv u domaćem prvenstvu, dok je u Evropi uspevao da donese Zvezdi mnogo više bodova u LŠ, čak je uspeo da pobedi i jedan moćni Liverpul u Beogradu 2:0 koji je upravo te sezone postao šampion Evrope! Ubeđen sam da će Milojević vratiti Zvezdu na staze uspeha i da će na proleće napraviti daleko bolje rezultate od ovih jesenjih! Dobro došao kućo Milojeviću i sve najbolje!

Bla

pre 5 meseci

Najveci trener Crvene Zvezde u poslednjih 30 godina. Moze nekom da se svidi ili ne njegov stil fudbala, ali je covek napravio takve uspehe o kojima se mastalo decenijama. Dobrodosao kuci Vladane.

All star

pre 5 meseci

Ko da je Milojevic neki trener al' dobro, makar voli Zvezdu i ima neku emociju za razliku od Bahara koji je jedan od najvecih promasaja u modernoj istoriji Zvezde!

Vlada

pre 5 meseci

Sjajno rešenje. Vidim da neki pišu gde je sve dobio otkaz. Vodio je slabije klubove ili neke gde je teško raditi jer ne poznaješ mentalitet igrača. To imaju i strani treneri u Zvezdi i zato skoro niko nije uspeo. Što Mrkela kaže ne možeš sa našim igračima vojnički nego moraš da pričaš sa njima. Zato će nam miloje biti idealan.

Realno

pre 5 meseci

Nažalost,Srbija odavno nema dobrog trenera,novac da platimo dobrog stranca nemamo(a i da imamo-ne bi došli).Treba sveže krvi,po cenu trenutnih rezultata inače se vrtimo u začaranom krugu kao i reprezentacija.
Treba promeniti filizofiju,shvaranje fudbala,a ne trenere koji ponavljaju iste greške.
Da,menadžerisanje,ali loše,ubi naš fudbal.Pravi talenti,bogom dani,ne mogu ni da primirišu timu,odnosno mlađim katetegorijama,gde bi se razvijali i usavršavali.Dovodimo ispodprosečne strance koji izimaju mesta našim igračima.
Kada je Zvezda bila prvak evrope nije imala stranca,sada ih imaju mnogo ali ne možeš boda u evropi d osvijiš.
Ko je tu lud a ko pametan?

B.kg

pre 5 meseci

Bahar definitivno nije bio dobar,ali mora mu se odati priznanje za sansu Mijatovicu ,Nedeljkovicu,Lucicu,bojim se da ce Miloje vratiti Borjana,Gobelju,Miluna...zapamtite..samo matori igraju kod njega...

Ivan Veljković

pre 5 meseci

Super je što se Miloje vraća u Zvezdu! Ovi što kukaju kako između dva mandata u Zvezdi nije u inostranstvu pravio dobre rezultate, šta reći, čista demagogija, pa kako da pravi dobre rezultate sa nekim manjim klubovima koji nemaju ni blizu igrače koji bi pravili razliku? Gluposti naravno! U Zvezdi Milojević je pravio najbolje rezultate u svojoj karijeri jer je imao kvalitetnije igrače i umeo da s njima napravi najbolja rešenja. Sad neko će reći da je gubio od PSŽ-a 1:6, od Bajerna 0:6, Totenhema 0:5, jeste, sve je to tačno, ali to nije nikakvo čudo, niti nešto što oslikava Miloja kao lošeg trenera, ne treba smetnuti s uma da je taj isti Bajern upravo te sezone kada je pobedio Zvezdu u Beogradu 6:0 par sedmica pre toga deklasirao tadašnjeg vicešampiona Evrope Totenhem sa 7:2 u sred Londona! Znači naravno Milojević ne snosi krivicu za te teške poraze od supertimova koji su redom tada deklasirali i mnoge evro velikane još većim čak rezultatima nego Zvezdu, recimo taj Bajern je u četvrtfinalu LŠ deklasirao kasnije i jednu Barselonu sa sve Mesijem u timu sa ogromnih 8:2! Prema tome sve jasno, naravno Milojević je odličan trener, ubeđen sam da bi sa ovim budžetom kojeg je Bahar imao ove jeseni Milojević napravio mnogo veće uspehe od Bahara naravno! Pa bre baš taj Jang Bojs Milojević je uspeo da eliminiše u plej-ofu za LŠ sa mnogo manjim budžetom nego što je Bahar imao ove jeseni! Prema tome Milojević je mnogo bolji trener od Bahara i idealan je da ga sada zameni na klupi Zvezde!

realan

pre 5 meseci

Biće zanimljivo pratiti dva čoveka rodjenja u arandjelovcu, Vladan i duljaj. Jedan odrastao u Aranjdelovcu jedan u topoli koja je 10 km od Arandjelovca. Pretace na proleća izmedju dva sumadinca

Indirekt

pre 5 meseci

Manje nervira i domaci trener skromnog znanja (ne mislim na novog Zvezdinog) nego preplaceni strani demagog. Kaze neko dobar trener, al os tim, spor. Pa sto nije radio na kondiciji? Postavio igru da ublaiz taj hednikep? Lik uzeo lovu i muti neku politiku i pricu. Da Zvezda ni Jang Bojse ne pobedi kuci? Puno je kume. O derbiju da ne pricamo. Ma da su dovel Kosanovica ili Okuku manja steta, bar se ne nerviras i ocekujes nesto. Novi trener, mislim stari novi, videcemo...

Đorđije

pre 5 meseci

Posle tačno 4 godine opet.Miloje nikada nije ni trebao da ide. On je arhitekta moderne Zvezde. Čovjek koji je doneo višestruko učešće u LŠ i LE. Nezaboravne trenutke i pobjede kao na primjer protiv Liverpula.
I ovako lošim crno belima se crno piše..

Pozdrav od podržavalca Partizana.

samo da dodam

pre 5 meseci

Dobrodosao svojoj kući, Vladane! Milojevic zna kako se postavlja taktika za teske evropske utakmice...(kamo srece da nije ni odlazio pre par godina)...
Sretno u "novom pocetku" majstore!!!

O Baraku necu trositi reci; hvala mu (ipak) sto nas nisu "razneli" i ponizili protivnici u LŠ ( Sity i Lajpcig)...

Cc

pre 5 meseci

Rezime Vladana Milojevića posle Zvezde:

Apolon - ostavka
Al Ahli - otkaz
AEK - otkaz
Al Etifak- otkaz
APOEL - otkaz

Vrhunski stručnjak.
(Prcko, 20. decembar 2023 21:14) 

Moglo i skraćeno:

A - o
A - o
A - o
A - o
A - o

kakone

pre 5 meseci

Majko sveta, majko sveta, majko sveta! Oni i ne zele bolje! I u kosarci Radonjica nek vrate! Iako je imao rezultate, Zvezda je igrala najruzniji fudbal sa Milojevicem a u ligi sampiona ne vidim da smo bolje igrali, sem one pobjede nad Liverpulom, ali i to je bilo na srce domacih igraca i uz dosta srece.

Zoran, NS

pre 5 meseci

Jedno je sigurno. Povratkom Milojevića igraćemo sledeći večiti derbi na Mari tako što ćemo se braniti od ovakvog Partizana. Još jedna pogrešna odluka uprave koja pokušava da uništi sve što se uništiti može. Jedino je Dejan Stanković znao kako se igra sa komšijama.

Vlada

pre 5 meseci

Sjajno rešenje. Vidim da neki pišu gde je sve dobio otkaz. Vodio je slabije klubove ili neke gde je teško raditi jer ne poznaješ mentalitet igrača. To imaju i strani treneri u Zvezdi i zato skoro niko nije uspeo. Što Mrkela kaže ne možeš sa našim igračima vojnički nego moraš da pričaš sa njima. Zato će nam miloje biti idealan.

veliki strumf

pre 5 meseci

Људи овде пишу толико глупости да ми је мука и да их читам! Прво, Милоје је најзаслужнији за успехе Звезде претходних 7 сезона! Доша о је у клуб када смо били не у муљу, него испод дна! Одмах нас је увео у ЛЕ и од тада креће успон Звезде, освојио је прве две, а практично и трећу титулу, увео нас у Лигу шампиона два пута а кретали смо ОД ПРВОГ КОЛА!!! Звезда је једини тим који је не једном,него два пута кренула у квалификације од првог кола и пласирала се у ЛШ, а притом нисмо ни били носиоци! То што је играо ружан фудбал - па наравно, а какав бисте ви играли са Срнићем, Симићем, Милићем и осталим ведетама??? Па ми смо имали убедљиво најјефтинији, најспорији и најслабији тим у ЛШ и човек је поставио тактику какву је морао да бисмо узели неке бодове! Он је и остварио једине две победе у ЛШ које имамо! Познаје Звезду, познаје СРПСКИ ФУДБАЛ, зна шта је Звезда и оно што је најважније: ЊЕГОВИ ТИМОВИ ИМАЈУ СИСТЕМ! Можда је Бахар бољи тренер, не зна, али он НИЈЕ ПОЗНАВАО СРПСКИ ФУДБАЛ (НИТИ ГА ЈЕ УПОЗНАО), НИЈЕ РАЗУМЕО ШТА ЈЕ ЗВЕЗДА (НИТИ СЕ ПОТРУДИО) И НИЈЕ ИМАО АМА БАШ НИКАКАВ СИСТЕМ! Милоје добро дошао, сви прави Звездаши се радују твом повратку! Идемо по титулу и опет да се пласирамо у ЛШ!

Aleksandar Veliki

pre 5 meseci

Odlazak Bahara je jedina dobra stvar u ovom porazu, ali V.Milojević nije rešenje. Brzo smo zaboravili katastrofe od PSG, Liverpula itd.

Bla

pre 5 meseci

Najveci trener Crvene Zvezde u poslednjih 30 godina. Moze nekom da se svidi ili ne njegov stil fudbala, ali je covek napravio takve uspehe o kojima se mastalo decenijama. Dobrodosao kuci Vladane.

Ivan Veljković

pre 5 meseci

Super je što se Miloje vraća u Zvezdu! Ovi što kukaju kako između dva mandata u Zvezdi nije u inostranstvu pravio dobre rezultate, šta reći, čista demagogija, pa kako da pravi dobre rezultate sa nekim manjim klubovima koji nemaju ni blizu igrače koji bi pravili razliku? Gluposti naravno! U Zvezdi Milojević je pravio najbolje rezultate u svojoj karijeri jer je imao kvalitetnije igrače i umeo da s njima napravi najbolja rešenja. Sad neko će reći da je gubio od PSŽ-a 1:6, od Bajerna 0:6, Totenhema 0:5, jeste, sve je to tačno, ali to nije nikakvo čudo, niti nešto što oslikava Miloja kao lošeg trenera, ne treba smetnuti s uma da je taj isti Bajern upravo te sezone kada je pobedio Zvezdu u Beogradu 6:0 par sedmica pre toga deklasirao tadašnjeg vicešampiona Evrope Totenhem sa 7:2 u sred Londona! Znači naravno Milojević ne snosi krivicu za te teške poraze od supertimova koji su redom tada deklasirali i mnoge evro velikane još većim čak rezultatima nego Zvezdu, recimo taj Bajern je u četvrtfinalu LŠ deklasirao kasnije i jednu Barselonu sa sve Mesijem u timu sa ogromnih 8:2! Prema tome sve jasno, naravno Milojević je odličan trener, ubeđen sam da bi sa ovim budžetom kojeg je Bahar imao ove jeseni Milojević napravio mnogo veće uspehe od Bahara naravno! Pa bre baš taj Jang Bojs Milojević je uspeo da eliminiše u plej-ofu za LŠ sa mnogo manjim budžetom nego što je Bahar imao ove jeseni! Prema tome Milojević je mnogo bolji trener od Bahara i idealan je da ga sada zameni na klupi Zvezde!

Đorđije

pre 5 meseci

Posle tačno 4 godine opet.Miloje nikada nije ni trebao da ide. On je arhitekta moderne Zvezde. Čovjek koji je doneo višestruko učešće u LŠ i LE. Nezaboravne trenutke i pobjede kao na primjer protiv Liverpula.
I ovako lošim crno belima se crno piše..

Pozdrav od podržavalca Partizana.

Delija sa severa

pre 5 meseci

I dalje sam misljenja uprava napolje. Sad ce i na legendi Vladanu sa se izivljavaju i da mu rasturaju tim sa menadzerskim promasajima. Ocekujte na leto 3 nova Nedajea i Mijata i Kostu koji ce otici u neku rusku zabit tipa Zenit ili Spartak za 0 od prodaje, onako klasicno terzijski magijski😎

CoaRs

pre 5 meseci

Ljudi dragi, skloni smo velicanju pa pljuvanju, setimo se samo sta smo o Baharu pricali posle Fiorentine ... A sto se tice Milojevica 4. kluba posle Zvezde ni sa kim rezultat nije imao .... od Veleza ili Zrinjskog je ispao ....

Ivan

pre 5 meseci

Odlično! U ovako delikatnom trenutku, kada su pukli desetine miliona evra ni u šta, i totalno spucali u propast ovu polusezonu koja je trebala biti najbolja sezona Zvezde u 21. veku, ovaj potez je sasvim logičan, otpušta se trener koji je preskupo plaćen a nije uradio ništa, čak ni u domaćem prvenstvu, sa najskupljim timom u istoriji Zvezde, i vraća se trener koji je u mnogo težoj finansijskoj situaciji izveo klub iz krize, sastavio jedan roster koji je uspevao da kroz čak 4 kola teških kvalifikacija redovno uvodi Zvezdu u grupnim fazama evro takmičenja, jednom u LE i čak dva puta za redom u LŠ, i koji je osvajao domaće titule kao od šale, pobeđivao Partizan veoma često, i bio veoma ubedljiv u domaćem prvenstvu, dok je u Evropi uspevao da donese Zvezdi mnogo više bodova u LŠ, čak je uspeo da pobedi i jedan moćni Liverpul u Beogradu 2:0 koji je upravo te sezone postao šampion Evrope! Ubeđen sam da će Milojević vratiti Zvezdu na staze uspeha i da će na proleće napraviti daleko bolje rezultate od ovih jesenjih! Dobro došao kućo Milojeviću i sve najbolje!

Sabre

pre 5 meseci

Uhhhh. Koliko god da sam srecan da ode Bahar, zasto sam znao da ce jedino resenje biti jos jedan covek koji sem Zvezde nigde nista znacajno nije uradio? Sve je bolje od Bahara, ali Miloje bas i nije puno.

Terza Mađija

pre 5 meseci

Zašto dovode Milojevića da osvoji domaću ligu? To su mogli bez trenera. Iduće sezone u najboljem slučaju igraju grupnu fazu LK što isto mogu i bez trenera. Zašto uvaljuju već prezadužen klub u još veće troškove a znaju da zarade nema narednih ko zna koliko godina.

patrijota

pre 5 meseci

gde se to miloje dokazao kao trener, ??svugde najuren i sada kad nema gde vraca se u zvezdu, kao spas za kriminalce i pohlepnike iz uprave

ja

pre 5 meseci

Još da se vrati i radonja u košarci. Ista prica reciklaža uspešnog trenera da se smire navijači. Vidimo gde nas je to odvelo u košarci.

Realno

pre 5 meseci

Nažalost,Srbija odavno nema dobrog trenera,novac da platimo dobrog stranca nemamo(a i da imamo-ne bi došli).Treba sveže krvi,po cenu trenutnih rezultata inače se vrtimo u začaranom krugu kao i reprezentacija.
Treba promeniti filizofiju,shvaranje fudbala,a ne trenere koji ponavljaju iste greške.
Da,menadžerisanje,ali loše,ubi naš fudbal.Pravi talenti,bogom dani,ne mogu ni da primirišu timu,odnosno mlađim katetegorijama,gde bi se razvijali i usavršavali.Dovodimo ispodprosečne strance koji izimaju mesta našim igračima.
Kada je Zvezda bila prvak evrope nije imala stranca,sada ih imaju mnogo ali ne možeš boda u evropi d osvijiš.
Ko je tu lud a ko pametan?

samo da dodam

pre 5 meseci

Dobrodosao svojoj kući, Vladane! Milojevic zna kako se postavlja taktika za teske evropske utakmice...(kamo srece da nije ni odlazio pre par godina)...
Sretno u "novom pocetku" majstore!!!

O Baraku necu trositi reci; hvala mu (ipak) sto nas nisu "razneli" i ponizili protivnici u LŠ ( Sity i Lajpcig)...

All star

pre 5 meseci

Ko da je Milojevic neki trener al' dobro, makar voli Zvezdu i ima neku emociju za razliku od Bahara koji je jedan od najvecih promasaja u modernoj istoriji Zvezde!

B.kg

pre 5 meseci

Bahar definitivno nije bio dobar,ali mora mu se odati priznanje za sansu Mijatovicu ,Nedeljkovicu,Lucicu,bojim se da ce Miloje vratiti Borjana,Gobelju,Miluna...zapamtite..samo matori igraju kod njega...

B.kg

pre 5 meseci

Bahar definitivno nije bio dobar,ali mora mu se odati priznanje za sansu Mijatovicu ,Nedeljkovicu,Lucicu,bojim se da ce Miloje vratiti Borjana,Gobelju,Miluna...zapamtite..samo matori igraju kod njega...
Dajte drugog ne vracajte ga nazad...

Indirekt

pre 5 meseci

Manje nervira i domaci trener skromnog znanja (ne mislim na novog Zvezdinog) nego preplaceni strani demagog. Kaze neko dobar trener, al os tim, spor. Pa sto nije radio na kondiciji? Postavio igru da ublaiz taj hednikep? Lik uzeo lovu i muti neku politiku i pricu. Da Zvezda ni Jang Bojse ne pobedi kuci? Puno je kume. O derbiju da ne pricamo. Ma da su dovel Kosanovica ili Okuku manja steta, bar se ne nerviras i ocekujes nesto. Novi trener, mislim stari novi, videcemo...

Da ne malerišem

pre 5 meseci

Milojeva taktika se zasnivala na odbrani i to sa pravom.Imao je Miloje Le Taleka,Stojkovića,Rodića mladjeg 6 godina,Srnić mu igrao drugog desnog beka kasnije dobio Sanogoa a na proleće ga čekaju Spajić,Djiga i Rodić stariji 6 godina.
Kuku si ga i njemu i Zvezdi i nama.

Cc

pre 5 meseci

Rezime Vladana Milojevića posle Zvezde:

Apolon - ostavka
Al Ahli - otkaz
AEK - otkaz
Al Etifak- otkaz
APOEL - otkaz

Vrhunski stručnjak.
(Prcko, 20. decembar 2023 21:14) 

Moglo i skraćeno:

A - o
A - o
A - o
A - o
A - o

Зума

pre 5 meseci

Значи, док се ликови који паразитирају у клубу не смјене, играчи нису криви, а ни тренер, они су лимитирани боље не може, али неко их је довео...

realan

pre 5 meseci

Biće zanimljivo pratiti dva čoveka rodjenja u arandjelovcu, Vladan i duljaj. Jedan odrastao u Aranjdelovcu jedan u topoli koja je 10 km od Arandjelovca. Pretace na proleća izmedju dva sumadinca