Fudbal 43

Ponedeljak, 17.04.2023.

11:50

Oglasio se FSS o meču Čukaričkog i Partizana

Potpredsednik FSS Branislav Nedimović i Dragan Obradović, prvi čovek FK Čukarički, oglasili su saopštenjem.

Oglasio se FSS  o meèu Èukarièkog i Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

peki

pre 1 godinu

Izgleda da je tumacenje propisa selektivno jedino u ovoj drzavi.Narvno i to ako su u pitanju Zvezda ili Partizan.
Ako zamislite, mada je to tesko, da se ovako nesto desilo na utakmici Napredak/Radnicki Nis, sigurno bi bilo registrovano 3:0 protiv onoga koji je (igraci ili gledaoci)izazvao incident.
To sto je Cukaricki bio domacin (i imao 30 gledalaca) nema veze kad su incident izazvlai navijaci Partizana (sto im nije prvi put).I po pravilima UEFA, kada se utvrdi iz kog je razloga prekinuta utakmica i utvrdi se da su gostujuci navijaci krivi za prekid, utakmica se registruje u korist domacina!
Cela farsa se organizuje kako bi uprava Partizana nastavila da "radi svoj posao", mada mogu oni i bolje, sto cemo videti u cetvrtak na Brdu.I po kvotama cemo videti ko treba da pobedi!

Bojan

pre 1 godinu

Frenk, Zvezda je bila prvak Evrope u vaterpolu (bukvalno cim je SNS dosao, dakle, nikako nisu mogli da uticu na to). A ako si mislio na mnozinu, u kojim jos sportovima? Da nije kosarka? Jel to ono gde su kosarkasice bile prvakinje Evrope i kosarkasi imali Kup pobednika kupova pre nego sto ste vi znali sta je lopta? Ili odbojka gde su odbojkasice bile polufinalistkinje LS i finalistkinje CEV kupa sto je smesno da ye poredi sa oba vasa (i muskim i zens

RR

pre 1 godinu

Utakmica da se registruje 3:0 za Cukaricki.

A onda obema ekipama oduzeti po 6 bodova, Partizanu zbog divljanja navijaca, Cukarickom zbog lose organizacije.

Aca

pre 1 godinu

...predlažu sledeće:

1. Da Direktor takmičenja poštuje sve propise i lično preduzme mere zasnovane na aktima.

2. Da se u terminu kada ovlašćeno lice to odredi nastavi prekinuti meč.


Potpuno kontradiktorno.

Pedja

pre 1 godinu

Kaze obavljeni su mnogobrojni razgovori, citaj trajalo je danima terorisanje Cukarickog da pristanu na zlocin. U cijem je interesu da se utakmica odigra? Upravo je u interesu prvenstva i integriteta fSS, jedina ispravna odluka bila registracija pobeda Cukarickog sa 3:0, kao i novcana kazna Partizanu kao i oduzimanje bodova. I na taj nacin bi se pokazao primer da nikakvi vandali i propalice ne mogu odredjivati kada se sta igra. A sve je to pocelo jos od kosarke prosle godine, kada Partizan sebi daje za pravo da nece da igra takmicenje i za to ne trpi nikakve konsekvence. Oni jednostavno mogu da se bahate i ni za sta ne bivaju kaznjeni. U Italiji ako pricamo o fudbalu, prvo ime je Juventus, koji ima dugu i bogatu tradiciju. I da li ih je to spasavalo da ne budu oterani u drugu ligu ili da ne budu kaznjeni? Nije. Upravo se pokazivao primer da svako odgovara za svoje postupke.

Lata

pre 1 godinu

Partizan i njegovi navijači prešli su svaku mjeru,i po meni trebali su biti rigorozno kažnjeni.GLUPE priče o nekakvim mezimcima i iskorjenjavanja klubova s imenom Partizan dno dna je i podrška primitivizmu.Za sva vremena u našoj državi reda mora biti.

Topogi

pre 1 godinu

@ risptol. Samo ću reći jedno: Čuka je uradila svoje, ispraznila je tribine i Partizan je odbio da igra. Ne menjaj teze: vi ste krivi za incident, a Čuka može eventualno da bude kažnjena novčano, jer nije bila ranije kažnjavana. Dakle. Partizan snosi odgovornost.

Marko

pre 1 godinu

Kakva glupost,kao Cukaricki mogao al nece da pobedi.To tako prikazuje neki savez i neki Nedimovic kog su izmedju ostalog podrzali ucenjeni regioni u Fss.Cirkus.Svi znamo sta stoji iza ovoga i cilj je da se Partizanu zabrani izlazak u Evropu.Koji bre Cukaricki i Tsc i neki klubovi koji sluze samo da popune prvenstvo.Zvezda i Partizan u napadu na LS jer su godinama i skupljali bodove za nas fudbal.Mani te se politike i gluposti.Nek sport bude sport.Taj isti Cukaricki igra na igralistu i nema stadion,Tsc ima stadion od par hiljada mesta a sve skupa oko stadiona 30 kuca.

Patriota 1

pre 1 godinu

U četvrtak je igrala Zvezda protiv Fenerbahčea i u veličanstvenom ambijentu pobedila. U petak isto tako Partizan je pobedio Panatinaikos. I to je videla cela Evropa, bogami utakmice Zvezde i Partizana prate i preko bare u Americi, čak u celom svetu. I navijači oba tima su pokazali kako moze i treba da se navija.
A u domaćim okvirima pogotovo u fudbalu od navijanja nema ni n..... Utrkuju se navijači naša dva najpopularniji kluba koji je destruktivniji u uništavanju stadiona, korišćenju baklji i drugih pirotehnickih sredstava. Imali smo i napade na ovlašćena službena lica.
Kod nas u fudbalu ispada da navijači diktiraju i vode klubove, odnosno da su jači od klubova. Igrače ili nećeš igrati kada ti ja kažem.
Što se tiče prekida utakmice Cukarički Partizan postavlja se pitanje ko NIJE KRIV. Nije kriv FSS, nije kriva sudijska organizacija, nije kriv Čukarički a najmanje NIJE KRIV Partizan. Svi su krivi. Najviše klubovi. Na derbijima se izvrši detaljan pregled navijača, deci se oduzimaju flašice sa sokovima, čokoladice, upaljači a onda na utakmici bakljade i na severu i na jugu. Odakle baklje navijačima. I ko im je dostavio. To je pitanje za klubove, odnosno one koji ih vode.
Ispražnjen su tribine sa navijačima Partizana. Utakmica je trebala da se nastavi. Sudije su morale da nastave utakmicu. Sudije na centru terena igrači Cukarickog. Ne izadju li igrači Partizana nakon 15 minuta svira se kraj. Pobeda Cukarickog 3:0 a Partizan kažnjava oduzimanjem bodova. Ne novčana kazna.

Frenk Lampard

pre 1 godinu

Prosle godine kosarkasi Partizana nisu igrali KLS. Ove godine fudbaleri nece da igraju bez navijaca. oba puta prodju sa simbolicnim kaznama, ali oni i dalje tvrde da je zvezda drzavna miljenica... nigde logike...
(bongobuda, 17. april 2023 12:46)

A sta mislis zasto nece da igraju lige gde se unapred zna ko je pobednik a ko sparing partner da bi ovaj prvi izgledao mocnije? Pa postenije bi bilo da su po dolasku na vlast (“zivece se bolje kad Zvezda bude prvak”) ugasili odmah Partizan u svim sportovima da bi Zvezda svuda bila prva pa cak i u sportovima od kojih je operisana (vaterpolo) ali tad bi se sve zgadilo svima pa cak i navijacima Zvezde. Ovako, uz preobilatu pomoc medija i bombasticnim naslovima i klikbejt clancima i ponavljanjima istih clanaka pravi se vestacki kao neka popularnost i kvalitet takmicenja. Jeftina zabava za plebs.

Napo Leon

pre 1 godinu

Jedina ispravna odluka!
U interesu srpskog fudbala je da Partizan bude drugi na kraju i igra kvalifikacije za ligu Evrope,to će sigurno bolje raditi nego Topola ili Čuka

Ma

pre 1 godinu

Glupost, mogli ste da dobijete 3 0,ali eto zato sto to ne zelite, nastavicemo. U prevodu, ko vas pita za misljenje...
(Tor, 17. april 2023 12:14)

Što nisu izašli na teren sa sudijama, sačekali Partizan. Ako ne izađu, sudija posle čekanja odsvira kraj i tačka. Ovako sad su oni kao hteli da igraju a ovi kao nisu.

Palo Zingaro

pre 1 godinu

Samo cu reci jedno...
Ko je ovde domacin i ko je duzan da pretrese navijace neposredno pre ulaska na stadion.

Hvala i dovodjenja
(Risptol, 17. april 2023 12:01)

I ja cu...

Biti grobar, to je tuzna stvar...

Prijatno i poyyy

Realno

pre 1 godinu

Ovim se otvara Pandorina kutija. Ako pravila jasno kazu da je ovde Ckaricki ostecen i da bi trebalo da bude 3:0 sluzbeno, a ipak se odluci da se utakmica nastavi u novom terminu, to moze samo doneti nove probleme u buducnosti. Eto sutra recimo Zvezda i Partizan igraju na Marakani derbi koji odlucuje titulu i Partizan povede 0:1 a uz to bude i u naletu, po ovome, navijaci Zvezde mogu prekidati mec sve dok sudija ne povuce igrace i utakmica bude zvanicno prekinuta. Tada se Zvezda moze pozvati na ovo i traziti nastavak nekog drugog dana. Ko ce tada i kako reci "e pa sad ne moze"? Da se razumemo, moze situacija biti i obrnuta, potpuno je sve jedno, ali ako je jednom proslo bez kazne, onda ce se svi pozivati na to. Ne mozes jednom ne kazniti nekoga a drugi put za isto kazniti. Sve u svemu, potpuno iracionalna odluka saveza koji ocigledno i ne razmislja kakve sve posledice ova odluka moze proizvesti.

Miki

pre 1 godinu

Baš ovakvim odluama se fudbal ne štiti! Njima se promoviše nasilje i prave izgovori uz dotiranje državnih para da bi se omogućilo nesposobnom klubu da igra u Evropi.

dainelli

pre 1 godinu

Ne moze Cukaricki da trazi pobedu administrativnim putem jer je kao domacin odgovoran za ponasanje svih navijaca na stadionu!
Ko je odgovoran sto su baklje unete pa se utakmica prekidala?! Domacin utakmice.

Брат

pre 1 godinu

Колико пута у дербију бакље заврше на терен па се меч не прекида? Ко је дозволио да се унесе то на стадион? Имају ли људи редаре уопште и чему они служе?
Као знате, треба да буде 3-0 али... Ако правила кажу да треба да буде 3-0 онда је 3-0, и ово кажем као навијач партизана, али мислим да ово из ФСС и не знају правила..

Стара школа

pre 1 godinu

Како сада планирају да казне било коју екипу убудуће? Требало би свака екипа већ у следећем колу да напусти утакмицу када пожели. Докле ће се више повлађивати државном клубу и у фудбалу и у кошарци??? Када ће престати уцене моћног ЈСД???

1

pre 1 godinu

Zapamtite šta sad pišem - nikad više u evropi neće igrati niko iz Srbije u fudbalu -NIKAD VIŠE
jedino privatizacija može pomoći ovako -NIKAD VIŠE

sasa

pre 1 godinu

Znaci po ovome, svaki tim moze u nekom trenutku da napusti teren i da sutra trazi novi termin za nastavak?

Mozda nisam dobro razumeo, ali komedija kao i uvek.
(Mare, 17. april 2023 11:53)

Nisi dobro razumeo. Po ovom saopstenju tacno je da svaki klub moze da napusti teren, ali ono sto nisi razumeo je da mora da se protivnik slozi s tim. Iz ovog saopstenja se vidi da Cuka moze da dobije utakmicu po pravilima sa 3-0 , ali da nece.
E sad radi se o necemu drugom. Zasto bi Cuka odlucivala o tome sta hoce ili sta nece. Pravila su pravila i postupas po njima, a ne po necijim zeljama ili dogovorima.

bongobuda

pre 1 godinu

Prosle godine kosarkasi Partizana nisu igrali KLS. Ove godine fudbaleri nece da igraju bez navijaca. oba puta prodju sa simbolicnim kaznama, ali oni i dalje tvrde da je zvezda drzavna miljenica... nigde logike...

Grr

pre 1 godinu

Zašto saopštenje nije potpisao i Partizan ako je zajedničko ? Ako je saopštenje FSS šta će onda pitpis Čukaričkog? Ako je sve ovako onda registruj 3:0 za Čukarički. Ali izgleda da baš i nije i da su sudije, delegat a i predstavnici klubova napravili greške suprotne pravilima. Cirkus nikako da ode iz našeg lepog grada....

Cubaka

pre 1 godinu

Svaka cast Cukarickom ali zasto se po hiljaditi put izlazi u susret ekipi koja vecito pravi probleme, da li je njih za vreme Toleta bilo briga kako ce do bodova.....nije.....bitno im je bilo samo da uz pomoc vlasti i sudija uzmu bodove, da li na terenu ili za zelenim stolom nisu birali.......malo se prisetite tog vremena kada donosite ovakve odluke i nije to bilo samo za vreme Toleta vec i pre i posle njega, postoje na desetine i desetine primera kako su otimali.

Mare

pre 1 godinu

Znaci po ovome, svaki tim moze u nekom trenutku da napusti teren i da sutra trazi novi termin za nastavak?

Mozda nisam dobro razumeo, ali komedija kao i uvek.

Mare

pre 1 godinu

Znaci po ovome, svaki tim moze u nekom trenutku da napusti teren i da sutra trazi novi termin za nastavak?

Mozda nisam dobro razumeo, ali komedija kao i uvek.

Miki

pre 1 godinu

Baš ovakvim odluama se fudbal ne štiti! Njima se promoviše nasilje i prave izgovori uz dotiranje državnih para da bi se omogućilo nesposobnom klubu da igra u Evropi.

sasa

pre 1 godinu

Znaci po ovome, svaki tim moze u nekom trenutku da napusti teren i da sutra trazi novi termin za nastavak?

Mozda nisam dobro razumeo, ali komedija kao i uvek.
(Mare, 17. april 2023 11:53)

Nisi dobro razumeo. Po ovom saopstenju tacno je da svaki klub moze da napusti teren, ali ono sto nisi razumeo je da mora da se protivnik slozi s tim. Iz ovog saopstenja se vidi da Cuka moze da dobije utakmicu po pravilima sa 3-0 , ali da nece.
E sad radi se o necemu drugom. Zasto bi Cuka odlucivala o tome sta hoce ili sta nece. Pravila su pravila i postupas po njima, a ne po necijim zeljama ili dogovorima.

bongobuda

pre 1 godinu

Prosle godine kosarkasi Partizana nisu igrali KLS. Ove godine fudbaleri nece da igraju bez navijaca. oba puta prodju sa simbolicnim kaznama, ali oni i dalje tvrde da je zvezda drzavna miljenica... nigde logike...

Realno

pre 1 godinu

Ovim se otvara Pandorina kutija. Ako pravila jasno kazu da je ovde Ckaricki ostecen i da bi trebalo da bude 3:0 sluzbeno, a ipak se odluci da se utakmica nastavi u novom terminu, to moze samo doneti nove probleme u buducnosti. Eto sutra recimo Zvezda i Partizan igraju na Marakani derbi koji odlucuje titulu i Partizan povede 0:1 a uz to bude i u naletu, po ovome, navijaci Zvezde mogu prekidati mec sve dok sudija ne povuce igrace i utakmica bude zvanicno prekinuta. Tada se Zvezda moze pozvati na ovo i traziti nastavak nekog drugog dana. Ko ce tada i kako reci "e pa sad ne moze"? Da se razumemo, moze situacija biti i obrnuta, potpuno je sve jedno, ali ako je jednom proslo bez kazne, onda ce se svi pozivati na to. Ne mozes jednom ne kazniti nekoga a drugi put za isto kazniti. Sve u svemu, potpuno iracionalna odluka saveza koji ocigledno i ne razmislja kakve sve posledice ova odluka moze proizvesti.

Стара школа

pre 1 godinu

Како сада планирају да казне било коју екипу убудуће? Требало би свака екипа већ у следећем колу да напусти утакмицу када пожели. Докле ће се више повлађивати државном клубу и у фудбалу и у кошарци??? Када ће престати уцене моћног ЈСД???

Grr

pre 1 godinu

Zašto saopštenje nije potpisao i Partizan ako je zajedničko ? Ako je saopštenje FSS šta će onda pitpis Čukaričkog? Ako je sve ovako onda registruj 3:0 za Čukarički. Ali izgleda da baš i nije i da su sudije, delegat a i predstavnici klubova napravili greške suprotne pravilima. Cirkus nikako da ode iz našeg lepog grada....

Patriota 1

pre 1 godinu

U četvrtak je igrala Zvezda protiv Fenerbahčea i u veličanstvenom ambijentu pobedila. U petak isto tako Partizan je pobedio Panatinaikos. I to je videla cela Evropa, bogami utakmice Zvezde i Partizana prate i preko bare u Americi, čak u celom svetu. I navijači oba tima su pokazali kako moze i treba da se navija.
A u domaćim okvirima pogotovo u fudbalu od navijanja nema ni n..... Utrkuju se navijači naša dva najpopularniji kluba koji je destruktivniji u uništavanju stadiona, korišćenju baklji i drugih pirotehnickih sredstava. Imali smo i napade na ovlašćena službena lica.
Kod nas u fudbalu ispada da navijači diktiraju i vode klubove, odnosno da su jači od klubova. Igrače ili nećeš igrati kada ti ja kažem.
Što se tiče prekida utakmice Cukarički Partizan postavlja se pitanje ko NIJE KRIV. Nije kriv FSS, nije kriva sudijska organizacija, nije kriv Čukarički a najmanje NIJE KRIV Partizan. Svi su krivi. Najviše klubovi. Na derbijima se izvrši detaljan pregled navijača, deci se oduzimaju flašice sa sokovima, čokoladice, upaljači a onda na utakmici bakljade i na severu i na jugu. Odakle baklje navijačima. I ko im je dostavio. To je pitanje za klubove, odnosno one koji ih vode.
Ispražnjen su tribine sa navijačima Partizana. Utakmica je trebala da se nastavi. Sudije su morale da nastave utakmicu. Sudije na centru terena igrači Cukarickog. Ne izadju li igrači Partizana nakon 15 minuta svira se kraj. Pobeda Cukarickog 3:0 a Partizan kažnjava oduzimanjem bodova. Ne novčana kazna.

Cubaka

pre 1 godinu

Svaka cast Cukarickom ali zasto se po hiljaditi put izlazi u susret ekipi koja vecito pravi probleme, da li je njih za vreme Toleta bilo briga kako ce do bodova.....nije.....bitno im je bilo samo da uz pomoc vlasti i sudija uzmu bodove, da li na terenu ili za zelenim stolom nisu birali.......malo se prisetite tog vremena kada donosite ovakve odluke i nije to bilo samo za vreme Toleta vec i pre i posle njega, postoje na desetine i desetine primera kako su otimali.

Брат

pre 1 godinu

Колико пута у дербију бакље заврше на терен па се меч не прекида? Ко је дозволио да се унесе то на стадион? Имају ли људи редаре уопште и чему они служе?
Као знате, треба да буде 3-0 али... Ако правила кажу да треба да буде 3-0 онда је 3-0, и ово кажем као навијач партизана, али мислим да ово из ФСС и не знају правила..

Palo Zingaro

pre 1 godinu

Samo cu reci jedno...
Ko je ovde domacin i ko je duzan da pretrese navijace neposredno pre ulaska na stadion.

Hvala i dovodjenja
(Risptol, 17. april 2023 12:01)

I ja cu...

Biti grobar, to je tuzna stvar...

Prijatno i poyyy

1

pre 1 godinu

Zapamtite šta sad pišem - nikad više u evropi neće igrati niko iz Srbije u fudbalu -NIKAD VIŠE
jedino privatizacija može pomoći ovako -NIKAD VIŠE

dainelli

pre 1 godinu

Ne moze Cukaricki da trazi pobedu administrativnim putem jer je kao domacin odgovoran za ponasanje svih navijaca na stadionu!
Ko je odgovoran sto su baklje unete pa se utakmica prekidala?! Domacin utakmice.

Topogi

pre 1 godinu

@ risptol. Samo ću reći jedno: Čuka je uradila svoje, ispraznila je tribine i Partizan je odbio da igra. Ne menjaj teze: vi ste krivi za incident, a Čuka može eventualno da bude kažnjena novčano, jer nije bila ranije kažnjavana. Dakle. Partizan snosi odgovornost.

Pedja

pre 1 godinu

Kaze obavljeni su mnogobrojni razgovori, citaj trajalo je danima terorisanje Cukarickog da pristanu na zlocin. U cijem je interesu da se utakmica odigra? Upravo je u interesu prvenstva i integriteta fSS, jedina ispravna odluka bila registracija pobeda Cukarickog sa 3:0, kao i novcana kazna Partizanu kao i oduzimanje bodova. I na taj nacin bi se pokazao primer da nikakvi vandali i propalice ne mogu odredjivati kada se sta igra. A sve je to pocelo jos od kosarke prosle godine, kada Partizan sebi daje za pravo da nece da igra takmicenje i za to ne trpi nikakve konsekvence. Oni jednostavno mogu da se bahate i ni za sta ne bivaju kaznjeni. U Italiji ako pricamo o fudbalu, prvo ime je Juventus, koji ima dugu i bogatu tradiciju. I da li ih je to spasavalo da ne budu oterani u drugu ligu ili da ne budu kaznjeni? Nije. Upravo se pokazivao primer da svako odgovara za svoje postupke.

Aca

pre 1 godinu

...predlažu sledeće:

1. Da Direktor takmičenja poštuje sve propise i lično preduzme mere zasnovane na aktima.

2. Da se u terminu kada ovlašćeno lice to odredi nastavi prekinuti meč.


Potpuno kontradiktorno.

Frenk Lampard

pre 1 godinu

Prosle godine kosarkasi Partizana nisu igrali KLS. Ove godine fudbaleri nece da igraju bez navijaca. oba puta prodju sa simbolicnim kaznama, ali oni i dalje tvrde da je zvezda drzavna miljenica... nigde logike...
(bongobuda, 17. april 2023 12:46)

A sta mislis zasto nece da igraju lige gde se unapred zna ko je pobednik a ko sparing partner da bi ovaj prvi izgledao mocnije? Pa postenije bi bilo da su po dolasku na vlast (“zivece se bolje kad Zvezda bude prvak”) ugasili odmah Partizan u svim sportovima da bi Zvezda svuda bila prva pa cak i u sportovima od kojih je operisana (vaterpolo) ali tad bi se sve zgadilo svima pa cak i navijacima Zvezde. Ovako, uz preobilatu pomoc medija i bombasticnim naslovima i klikbejt clancima i ponavljanjima istih clanaka pravi se vestacki kao neka popularnost i kvalitet takmicenja. Jeftina zabava za plebs.

Ma

pre 1 godinu

Glupost, mogli ste da dobijete 3 0,ali eto zato sto to ne zelite, nastavicemo. U prevodu, ko vas pita za misljenje...
(Tor, 17. april 2023 12:14)

Što nisu izašli na teren sa sudijama, sačekali Partizan. Ako ne izađu, sudija posle čekanja odsvira kraj i tačka. Ovako sad su oni kao hteli da igraju a ovi kao nisu.

Marko

pre 1 godinu

Kakva glupost,kao Cukaricki mogao al nece da pobedi.To tako prikazuje neki savez i neki Nedimovic kog su izmedju ostalog podrzali ucenjeni regioni u Fss.Cirkus.Svi znamo sta stoji iza ovoga i cilj je da se Partizanu zabrani izlazak u Evropu.Koji bre Cukaricki i Tsc i neki klubovi koji sluze samo da popune prvenstvo.Zvezda i Partizan u napadu na LS jer su godinama i skupljali bodove za nas fudbal.Mani te se politike i gluposti.Nek sport bude sport.Taj isti Cukaricki igra na igralistu i nema stadion,Tsc ima stadion od par hiljada mesta a sve skupa oko stadiona 30 kuca.

Lata

pre 1 godinu

Partizan i njegovi navijači prešli su svaku mjeru,i po meni trebali su biti rigorozno kažnjeni.GLUPE priče o nekakvim mezimcima i iskorjenjavanja klubova s imenom Partizan dno dna je i podrška primitivizmu.Za sva vremena u našoj državi reda mora biti.

Bojan

pre 1 godinu

Frenk, Zvezda je bila prvak Evrope u vaterpolu (bukvalno cim je SNS dosao, dakle, nikako nisu mogli da uticu na to). A ako si mislio na mnozinu, u kojim jos sportovima? Da nije kosarka? Jel to ono gde su kosarkasice bile prvakinje Evrope i kosarkasi imali Kup pobednika kupova pre nego sto ste vi znali sta je lopta? Ili odbojka gde su odbojkasice bile polufinalistkinje LS i finalistkinje CEV kupa sto je smesno da ye poredi sa oba vasa (i muskim i zens

RR

pre 1 godinu

Utakmica da se registruje 3:0 za Cukaricki.

A onda obema ekipama oduzeti po 6 bodova, Partizanu zbog divljanja navijaca, Cukarickom zbog lose organizacije.

Napo Leon

pre 1 godinu

Jedina ispravna odluka!
U interesu srpskog fudbala je da Partizan bude drugi na kraju i igra kvalifikacije za ligu Evrope,to će sigurno bolje raditi nego Topola ili Čuka

peki

pre 1 godinu

Izgleda da je tumacenje propisa selektivno jedino u ovoj drzavi.Narvno i to ako su u pitanju Zvezda ili Partizan.
Ako zamislite, mada je to tesko, da se ovako nesto desilo na utakmici Napredak/Radnicki Nis, sigurno bi bilo registrovano 3:0 protiv onoga koji je (igraci ili gledaoci)izazvao incident.
To sto je Cukaricki bio domacin (i imao 30 gledalaca) nema veze kad su incident izazvlai navijaci Partizana (sto im nije prvi put).I po pravilima UEFA, kada se utvrdi iz kog je razloga prekinuta utakmica i utvrdi se da su gostujuci navijaci krivi za prekid, utakmica se registruje u korist domacina!
Cela farsa se organizuje kako bi uprava Partizana nastavila da "radi svoj posao", mada mogu oni i bolje, sto cemo videti u cetvrtak na Brdu.I po kvotama cemo videti ko treba da pobedi!

dainelli

pre 1 godinu

Ne moze Cukaricki da trazi pobedu administrativnim putem jer je kao domacin odgovoran za ponasanje svih navijaca na stadionu!
Ko je odgovoran sto su baklje unete pa se utakmica prekidala?! Domacin utakmice.

Napo Leon

pre 1 godinu

Jedina ispravna odluka!
U interesu srpskog fudbala je da Partizan bude drugi na kraju i igra kvalifikacije za ligu Evrope,to će sigurno bolje raditi nego Topola ili Čuka

Marko

pre 1 godinu

Kakva glupost,kao Cukaricki mogao al nece da pobedi.To tako prikazuje neki savez i neki Nedimovic kog su izmedju ostalog podrzali ucenjeni regioni u Fss.Cirkus.Svi znamo sta stoji iza ovoga i cilj je da se Partizanu zabrani izlazak u Evropu.Koji bre Cukaricki i Tsc i neki klubovi koji sluze samo da popune prvenstvo.Zvezda i Partizan u napadu na LS jer su godinama i skupljali bodove za nas fudbal.Mani te se politike i gluposti.Nek sport bude sport.Taj isti Cukaricki igra na igralistu i nema stadion,Tsc ima stadion od par hiljada mesta a sve skupa oko stadiona 30 kuca.

Frenk Lampard

pre 1 godinu

Prosle godine kosarkasi Partizana nisu igrali KLS. Ove godine fudbaleri nece da igraju bez navijaca. oba puta prodju sa simbolicnim kaznama, ali oni i dalje tvrde da je zvezda drzavna miljenica... nigde logike...
(bongobuda, 17. april 2023 12:46)

A sta mislis zasto nece da igraju lige gde se unapred zna ko je pobednik a ko sparing partner da bi ovaj prvi izgledao mocnije? Pa postenije bi bilo da su po dolasku na vlast (“zivece se bolje kad Zvezda bude prvak”) ugasili odmah Partizan u svim sportovima da bi Zvezda svuda bila prva pa cak i u sportovima od kojih je operisana (vaterpolo) ali tad bi se sve zgadilo svima pa cak i navijacima Zvezde. Ovako, uz preobilatu pomoc medija i bombasticnim naslovima i klikbejt clancima i ponavljanjima istih clanaka pravi se vestacki kao neka popularnost i kvalitet takmicenja. Jeftina zabava za plebs.

Ma

pre 1 godinu

Glupost, mogli ste da dobijete 3 0,ali eto zato sto to ne zelite, nastavicemo. U prevodu, ko vas pita za misljenje...
(Tor, 17. april 2023 12:14)

Što nisu izašli na teren sa sudijama, sačekali Partizan. Ako ne izađu, sudija posle čekanja odsvira kraj i tačka. Ovako sad su oni kao hteli da igraju a ovi kao nisu.

1

pre 1 godinu

Zapamtite šta sad pišem - nikad više u evropi neće igrati niko iz Srbije u fudbalu -NIKAD VIŠE
jedino privatizacija može pomoći ovako -NIKAD VIŠE

Cubaka

pre 1 godinu

Svaka cast Cukarickom ali zasto se po hiljaditi put izlazi u susret ekipi koja vecito pravi probleme, da li je njih za vreme Toleta bilo briga kako ce do bodova.....nije.....bitno im je bilo samo da uz pomoc vlasti i sudija uzmu bodove, da li na terenu ili za zelenim stolom nisu birali.......malo se prisetite tog vremena kada donosite ovakve odluke i nije to bilo samo za vreme Toleta vec i pre i posle njega, postoje na desetine i desetine primera kako su otimali.

bongobuda

pre 1 godinu

Prosle godine kosarkasi Partizana nisu igrali KLS. Ove godine fudbaleri nece da igraju bez navijaca. oba puta prodju sa simbolicnim kaznama, ali oni i dalje tvrde da je zvezda drzavna miljenica... nigde logike...

Mare

pre 1 godinu

Znaci po ovome, svaki tim moze u nekom trenutku da napusti teren i da sutra trazi novi termin za nastavak?

Mozda nisam dobro razumeo, ali komedija kao i uvek.

Стара школа

pre 1 godinu

Како сада планирају да казне било коју екипу убудуће? Требало би свака екипа већ у следећем колу да напусти утакмицу када пожели. Докле ће се више повлађивати државном клубу и у фудбалу и у кошарци??? Када ће престати уцене моћног ЈСД???

Palo Zingaro

pre 1 godinu

Samo cu reci jedno...
Ko je ovde domacin i ko je duzan da pretrese navijace neposredno pre ulaska na stadion.

Hvala i dovodjenja
(Risptol, 17. april 2023 12:01)

I ja cu...

Biti grobar, to je tuzna stvar...

Prijatno i poyyy

Брат

pre 1 godinu

Колико пута у дербију бакље заврше на терен па се меч не прекида? Ко је дозволио да се унесе то на стадион? Имају ли људи редаре уопште и чему они служе?
Као знате, треба да буде 3-0 али... Ако правила кажу да треба да буде 3-0 онда је 3-0, и ово кажем као навијач партизана, али мислим да ово из ФСС и не знају правила..

Miki

pre 1 godinu

Baš ovakvim odluama se fudbal ne štiti! Njima se promoviše nasilje i prave izgovori uz dotiranje državnih para da bi se omogućilo nesposobnom klubu da igra u Evropi.

Grr

pre 1 godinu

Zašto saopštenje nije potpisao i Partizan ako je zajedničko ? Ako je saopštenje FSS šta će onda pitpis Čukaričkog? Ako je sve ovako onda registruj 3:0 za Čukarički. Ali izgleda da baš i nije i da su sudije, delegat a i predstavnici klubova napravili greške suprotne pravilima. Cirkus nikako da ode iz našeg lepog grada....

Realno

pre 1 godinu

Ovim se otvara Pandorina kutija. Ako pravila jasno kazu da je ovde Ckaricki ostecen i da bi trebalo da bude 3:0 sluzbeno, a ipak se odluci da se utakmica nastavi u novom terminu, to moze samo doneti nove probleme u buducnosti. Eto sutra recimo Zvezda i Partizan igraju na Marakani derbi koji odlucuje titulu i Partizan povede 0:1 a uz to bude i u naletu, po ovome, navijaci Zvezde mogu prekidati mec sve dok sudija ne povuce igrace i utakmica bude zvanicno prekinuta. Tada se Zvezda moze pozvati na ovo i traziti nastavak nekog drugog dana. Ko ce tada i kako reci "e pa sad ne moze"? Da se razumemo, moze situacija biti i obrnuta, potpuno je sve jedno, ali ako je jednom proslo bez kazne, onda ce se svi pozivati na to. Ne mozes jednom ne kazniti nekoga a drugi put za isto kazniti. Sve u svemu, potpuno iracionalna odluka saveza koji ocigledno i ne razmislja kakve sve posledice ova odluka moze proizvesti.

Topogi

pre 1 godinu

@ risptol. Samo ću reći jedno: Čuka je uradila svoje, ispraznila je tribine i Partizan je odbio da igra. Ne menjaj teze: vi ste krivi za incident, a Čuka može eventualno da bude kažnjena novčano, jer nije bila ranije kažnjavana. Dakle. Partizan snosi odgovornost.

Pedja

pre 1 godinu

Kaze obavljeni su mnogobrojni razgovori, citaj trajalo je danima terorisanje Cukarickog da pristanu na zlocin. U cijem je interesu da se utakmica odigra? Upravo je u interesu prvenstva i integriteta fSS, jedina ispravna odluka bila registracija pobeda Cukarickog sa 3:0, kao i novcana kazna Partizanu kao i oduzimanje bodova. I na taj nacin bi se pokazao primer da nikakvi vandali i propalice ne mogu odredjivati kada se sta igra. A sve je to pocelo jos od kosarke prosle godine, kada Partizan sebi daje za pravo da nece da igra takmicenje i za to ne trpi nikakve konsekvence. Oni jednostavno mogu da se bahate i ni za sta ne bivaju kaznjeni. U Italiji ako pricamo o fudbalu, prvo ime je Juventus, koji ima dugu i bogatu tradiciju. I da li ih je to spasavalo da ne budu oterani u drugu ligu ili da ne budu kaznjeni? Nije. Upravo se pokazivao primer da svako odgovara za svoje postupke.

sasa

pre 1 godinu

Znaci po ovome, svaki tim moze u nekom trenutku da napusti teren i da sutra trazi novi termin za nastavak?

Mozda nisam dobro razumeo, ali komedija kao i uvek.
(Mare, 17. april 2023 11:53)

Nisi dobro razumeo. Po ovom saopstenju tacno je da svaki klub moze da napusti teren, ali ono sto nisi razumeo je da mora da se protivnik slozi s tim. Iz ovog saopstenja se vidi da Cuka moze da dobije utakmicu po pravilima sa 3-0 , ali da nece.
E sad radi se o necemu drugom. Zasto bi Cuka odlucivala o tome sta hoce ili sta nece. Pravila su pravila i postupas po njima, a ne po necijim zeljama ili dogovorima.

Patriota 1

pre 1 godinu

U četvrtak je igrala Zvezda protiv Fenerbahčea i u veličanstvenom ambijentu pobedila. U petak isto tako Partizan je pobedio Panatinaikos. I to je videla cela Evropa, bogami utakmice Zvezde i Partizana prate i preko bare u Americi, čak u celom svetu. I navijači oba tima su pokazali kako moze i treba da se navija.
A u domaćim okvirima pogotovo u fudbalu od navijanja nema ni n..... Utrkuju se navijači naša dva najpopularniji kluba koji je destruktivniji u uništavanju stadiona, korišćenju baklji i drugih pirotehnickih sredstava. Imali smo i napade na ovlašćena službena lica.
Kod nas u fudbalu ispada da navijači diktiraju i vode klubove, odnosno da su jači od klubova. Igrače ili nećeš igrati kada ti ja kažem.
Što se tiče prekida utakmice Cukarički Partizan postavlja se pitanje ko NIJE KRIV. Nije kriv FSS, nije kriva sudijska organizacija, nije kriv Čukarički a najmanje NIJE KRIV Partizan. Svi su krivi. Najviše klubovi. Na derbijima se izvrši detaljan pregled navijača, deci se oduzimaju flašice sa sokovima, čokoladice, upaljači a onda na utakmici bakljade i na severu i na jugu. Odakle baklje navijačima. I ko im je dostavio. To je pitanje za klubove, odnosno one koji ih vode.
Ispražnjen su tribine sa navijačima Partizana. Utakmica je trebala da se nastavi. Sudije su morale da nastave utakmicu. Sudije na centru terena igrači Cukarickog. Ne izadju li igrači Partizana nakon 15 minuta svira se kraj. Pobeda Cukarickog 3:0 a Partizan kažnjava oduzimanjem bodova. Ne novčana kazna.

Lata

pre 1 godinu

Partizan i njegovi navijači prešli su svaku mjeru,i po meni trebali su biti rigorozno kažnjeni.GLUPE priče o nekakvim mezimcima i iskorjenjavanja klubova s imenom Partizan dno dna je i podrška primitivizmu.Za sva vremena u našoj državi reda mora biti.

RR

pre 1 godinu

Utakmica da se registruje 3:0 za Cukaricki.

A onda obema ekipama oduzeti po 6 bodova, Partizanu zbog divljanja navijaca, Cukarickom zbog lose organizacije.

Bojan

pre 1 godinu

Frenk, Zvezda je bila prvak Evrope u vaterpolu (bukvalno cim je SNS dosao, dakle, nikako nisu mogli da uticu na to). A ako si mislio na mnozinu, u kojim jos sportovima? Da nije kosarka? Jel to ono gde su kosarkasice bile prvakinje Evrope i kosarkasi imali Kup pobednika kupova pre nego sto ste vi znali sta je lopta? Ili odbojka gde su odbojkasice bile polufinalistkinje LS i finalistkinje CEV kupa sto je smesno da ye poredi sa oba vasa (i muskim i zens

peki

pre 1 godinu

Izgleda da je tumacenje propisa selektivno jedino u ovoj drzavi.Narvno i to ako su u pitanju Zvezda ili Partizan.
Ako zamislite, mada je to tesko, da se ovako nesto desilo na utakmici Napredak/Radnicki Nis, sigurno bi bilo registrovano 3:0 protiv onoga koji je (igraci ili gledaoci)izazvao incident.
To sto je Cukaricki bio domacin (i imao 30 gledalaca) nema veze kad su incident izazvlai navijaci Partizana (sto im nije prvi put).I po pravilima UEFA, kada se utvrdi iz kog je razloga prekinuta utakmica i utvrdi se da su gostujuci navijaci krivi za prekid, utakmica se registruje u korist domacina!
Cela farsa se organizuje kako bi uprava Partizana nastavila da "radi svoj posao", mada mogu oni i bolje, sto cemo videti u cetvrtak na Brdu.I po kvotama cemo videti ko treba da pobedi!

Aca

pre 1 godinu

...predlažu sledeće:

1. Da Direktor takmičenja poštuje sve propise i lično preduzme mere zasnovane na aktima.

2. Da se u terminu kada ovlašćeno lice to odredi nastavi prekinuti meč.


Potpuno kontradiktorno.