Fudbal 59

Sreda, 24.08.2022.

13:14

Traore potpisao za Partizan

Hamidu Traore i zvanično je predstavljen kao novo pojačanje crno-belih.

Traore potpisao za Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Tigar papir@

Ne, ja se ne tešim, ja cu i tu LK gledati iskreno sa uzivanjem i pratiti i navijati voljeni klub.
Jer kako ste postali vi nadobudni, unapred se vec plasirali u LŠ, umislili da ste Real Madri ili Barsa, vec zaradili 100 miliona kako rece onaj vas megaloman i strucnjak.
Ja iskreno prijatelju mislim da ces ti da se tesis sa LE, ha ha ha, veliki pozdrav care!

Batko

pre 1 godinu

Tunjo smeta. Nema titule već 8 god.
Ni u jednom sportu.
(Karaburac, 24. avgust 2022 17:10)

Osim u fudbalu 2014,2017
Vaterpolu 2015,2016,2017,2018

Odbojku uzimala Vojvodina 2017-2022., odnosno rukomet 2013-2022. pa bi po toj logici ON radio za Vojvodinu.

Vredi lagati, pa kad još poveruješ u svoje laži ojhaaaaa...

Karaburac

pre 1 godinu

Upravu je doveo On.
@pita krompirusa
Doveo i u košarci al tu ne smeta.
@toto ko tunjo

Tunjo smeta. Nema titule već 8 god.
Ni u jednom sportu.

Srx

pre 1 godinu

Makabi je jedna ozbiljna ekipa koja je pocistila Olimpijakos ukupno 5-1. Tako da je apsurdno pricati o nekoj katastrofi epskih razmera. Fajterske obe utakmice i samo je trener i visak srece presudio. Ovaj isti Makabi dobio bi Partizan 3-4 razlike. Tim koji ima i rep i glavu, dva odlicna beka, Hazizu ekstra krilo, Pjera top napadaca i Mohameda radilicu koji nije stao na sredini. Zasluzeno idu dalje ne bi bilo nezasluzeno i da je Zvezda otisla, imala je sve na tacni i nije znala da uzme. Zvezda ce se prosetati nasom ligom. Sva sreca Parizanu sutra i na zrebu takodje. Treba nam nacionalni koeficijent da bi se igrale grupne faze direktno. Norvezani nam disu za vratom. Nije vreme za podele vec za uzimanje bodova .

Tigar papir

pre 1 godinu

(Miloš Baljko, 24. avgust 2022 15:47)
@
Samo se ti tesi i uzivaj u kvalitetu LK. Ne zanimaju me trecerazredna takmicenja i nemam nameru da se bavim njihovim ucesnicima.

Nikola

pre 1 godinu

Nikad nisam igrao fudbal ni trenirao ali me zanima mogu li ja da budem trener mladjim selekcijama Zvezde ili Partizana jer je ocigledno da ne postoje. Nemoguce da ne postoji niko od nasih mladjih igraca a tako je cim kupuju ove na kilo. Migu i ja da treniram decu isti rezultat ce biti.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Tigar papir@

Liga konferencije je sve samo nije Ding Dong liga kako kazes, klubovi koji ucestvuju u toj ligi dolaze i iz lige petice, tako da samim tim ta liga je dosta jaka, ako smatras recimo jedan Marsej, Romu, PSV, Fejnord, Lester, Totenhem itd... ding dong klubovima onda sta su Zvezda, Partizan Ding Dong sto puta pa na kvadrat, a ostale klubove necu ni da spomnjem iz nase lige jer i ne postoje na mapi Evrope.
Zato prestani da pricas gluposti.

malisa

pre 1 godinu

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.
(anti Rola, 24. avgust 2022 14:32)
---
iskreno pitanje: kako mozes da navijas npr. za škendiju, fljamurtari ili nagoju umesto za domaći tim? ja sam iskreni partizanovac al nemam problem da zvezda razvali tamo neke inozemce. čuka, voša, tsc takođe...

Batko

pre 1 godinu

Partizan je trenutno bolji tim od Zvezde.
(Paja, 24. avgust 2022 15:26)

Prošle nedelje - zavera, hoće da nam unište klub

Ove nedelje - imamo bolji tim od Zvezde

NAJVEĆI USPEH FK PARTIZANA U 2022. JESTE NE ULAZAK ZVEZDE U LŠ !

Tormund

pre 1 godinu

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.
(anti Rola, 24. avgust 2022 14:32)
Druže moj grobarski, pa kako ne pratite? Pa moji drugovi Grobari danas su u ekstazi jer
je Zvezda eto sinoć ispala na onakav način. Nema veze što ste vi klinički mrtvi, pa vas srecom Hamrun vraca u život, jer da ste izvukli iole ozbiljnije ime ispali bi. Nemojmo o unistavanju, znamo mi gde je Zvezda bila 2007-2012. A znamo i koliko nas je bilo na stadionu, vas nema više nego u srpskoj ligi.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.
(zole, 24. avgust 2022 13:45)

Pa celu klupu nam čine klinci iz omladinske škole koji nemaju kvalitet da prave razliku ni u Superligi, kamoli u Evropi. Među njima su kao najveći talenti Jović i Terzić za koje ne pamtim kad su odigrali dobru utakmicu, Jović pogotovo. Imamo jednog levog beka, desnog beka kao da nemamo, jednog zadnjeg veznog (sad dva dolaskom Traorea), jednog krštenog napadača. Glavni igrač sa klupe nam je Lutovac koji je odigrao možda jednu dobru utakmicu za 3 godine koliko je u Partizanu. Kvalitetni domaći igrači ne žele da se vrate u našu ligu, samo povratnici polupenzioneri. Pokušali da dovedemo Radoju, neće da se vrati u srpski fudbal, pokušali Čumića, Olimpijakos ne da, Pantovića Voždovac ne da, ništa ni od Ljajića, čija je fizička sprema jako upitna svakako. Doveli smo Pavlovića koji je povređen i dalje, Filipovića i Šehovića koji su rupe i Svetu Markovića. Koga da dovedemo?

kum žoržo

pre 1 godinu

@ništa lično
Čemu laži druže!?Dijabate i Marković su jedini igrači koju su dovedeni.Majstore,Makabi vas pocistio,uz najveća moguća pojačanja koja ste doveli ove godine,ni sami ne znate koliko imate stranaca,i ti pričas o Partizanu,koji se raspada.Da li je moguće da si toliko nerealan i isfrustriran!?

mali čovek

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.
(zole, 24. avgust 2022 13:45) # Link komentara

Je l si video ti klupu Partizana? Kada dođe 1. septembar neće pola ekipe moći da nam igra.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Upravu ne mogu navijači, upravu je doveo on.
(Pita krompiruša, 24. avgust 2022 14:26)

Doveo i u košarci, al' tu ne smeta. Trešlicemerizam.

jesi video patujka, crno belog patujka?

pre 1 godinu

Odličan igrač, mnogo dobro pojačanje, kako dobro rade kod nas za razliku od njih koji su doživeli debakl sinoć.
(Loznica, Gučevo, Cer...., 24. avgust 2022 13:52)

toliko dobro rade da na stadionu imate bunker prepun vatrenog oružja i u kojem muče i ubijaju ljude, imate sve ukupno 158 navijača podeljenih u pedesetak frakcija, imate krimose na tribinima koji skidaju fudbalere i prete nasiljem, imate upravu šestu godinu zaredom koja nema rezultat, imate osrednje fudbalere kojima je 5 mesto na tabeli najveći domet, imate 80 miliona duga a u kasi ni "žutu banku",
tako da...samo nek nastave da "dobro rade"..
Bitno je da si ti zadovoljan!

Bet

pre 1 godinu

Zvezdi je sada poljuljano samopouzdanje a naša uprava radi vrhunski posao tako da titula nije daleko! Ovo je odličan igrač! Osvajao titulu I što dalje u Ligi konferencija!
Ligo šampiona 2023/24 evo nas!!!

Mile

pre 1 godinu

Bajro Župić
Slazem se u potpunosti ...ulazak partizana u evroligu i dobra pojacanja je okrenuo navijace ka kosarci.U fudbalu ok za ovo pojacanje ali nam trebaju bekovi i golman evo sinoc ona dva beka makabija su odlicno radila posao u obe utakmice.Potpuno neozbiljno se uslo protiv AEK i eto nema lige evrope.Mediji su toliko digli zvezdu u nebo ali i ona tjs.tim nema taj kvalitet realno ...cak je zbog koeficijenta u prvom sesiru za ligu evrope sto je nerealno jer tu ima klubova mnogo jacih.Naravno u nasem prvenstvu zvezda moze da igra sa drugim timom i titula je vec gotova tjs.igrace sl.sezone u ligi sampiona ...a evropa je druga prica a za nas i konferencija ce biti povuci potegni

montoya

pre 1 godinu

Ova uprava je dovela stranaca za svog mandata vise nego sve prethodne zajedno! Gde je omladinska skola, gde je Teleoptik! Nisam protiv stranaca, ali gde nalazite ove ljude ili pravo pitanje gde nalazite menadzere koji nalaze ove ljude!!

Zvezda za pozajmice daje toliko

pre 1 godinu

Ha, koliko je smesno sto u svakom tekstu zakovete tu sumu od 700 hiljada obestecenja. Nesto ne pamtim npr da ste u vreme kad se dovodio Ivanic pricali o 1,7 mil obestecenja bas svaki put kad ste pisali o njemu, cak se ne secam ni ovogodisnjih pojacanja Zvezde da ste pisali konstantno o tim brojkama. Da ne pricam kakvi bi tekstovi bili da je Partizan npr doveo Motiku za 2 mil i da ga nema ni na radaru kao sto je to slucaj sa Zvezdom. ja mislim da bi dnevno izlazilo deset tekstova sa tom temom, a tek posle ispadanja nekog, mogu samo da zamislim sta bis e pisalo.

🙂

pre 1 godinu

Prvi put čujem za njega. Ako je solidan veznjak, kako ljudi pišu, to je tek jedna rupa manje. Vezni red nam nije postojao kako u kreaciji napada, tako u kvarenju protivničkih napada.

Tigar papir

pre 1 godinu

Pojacanje za sta? Mozda se pojacavaju da bi se borili za drugo ili trece mesto u ding-dong ligi. LK mogu da igraju i sa omladinskim timom to je amaterski nivo takmicenja. Nema tu pojacavanja, oterati upravu koja vodi u propast ili odmah ugasiti klub da se postupak propadanja skrati i nesto ustedi pred zimu.

anti Rola

pre 1 godinu

Verujem da je solidan igrač kao i Dijabate samo mnogo kasno. A nije ni jeftin, 700 hiljada plus plata. Znači i kockamo se. Liga izgubljena, stadion još prazniji, Konferencija neatraktivna. Svi partizanovci sada prate samo košarku i Zvezdu u fudbalu. Ostalo nas samo šaka manijaka koji prate FKP. Osećaj kao da pratiš seoski klub bez ikoga. Tužno. Na neki način smo i zaslužili svu tragediju.
(Bajro Župić, 24. avgust 2022 14:02)

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.

DS

pre 1 godinu

Obeštećenje i plata sa svim porezima minimum 1.500.000 eura. Najnovije pojačanje i to za Ligu konferencija.
Strašno. A kvazi navijači vređaju državu Srbiju na stadionu i društvenim mrežama. Naravno, ne svi, ali dobar deo, barem njih 5.000.
E zbog toga je Partizan, zločin koji traje na račun ove jadne države.

Bajro Župić

pre 1 godinu

Verujem da je solidan igrač kao i Dijabate samo mnogo kasno. A nije ni jeftin, 700 hiljada plus plata. Znači i kockamo se. Liga izgubljena, stadion još prazniji, Konferencija neatraktivna. Svi partizanovci sada prate samo košarku i Zvezdu u fudbalu. Ostalo nas samo šaka manijaka koji prate FKP. Osećaj kao da pratiš seoski klub bez ikoga. Tužno. Na neki način smo i zaslužili svu tragediju.

Зимска змија

pre 1 godinu

Видим, гробари коментаришу Хаифу! А заборавила се 5АхТиква, то је тек била смејурија!

Vraneš

pre 1 godinu

Odlično pojačanje, pre nekoliko dana bio igrač utakmice u pobedi njegovog tima protiv Galatasaraja... Samo mi ostaje nejasna politika kluba, na primer Jevtović je bio u klubu, otišao besplatno u Tursku, ne verujem da je ovaj mnogo bolji igrač od njega, zašto se Jevtović nije zadržao, a ne pušten besplatno da ode, da bi se ovaj doveo za naše uslove ne baš malih 700k evra.

zole

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.

Bajro Župić

pre 1 godinu

Verujem da je solidan igrač kao i Dijabate samo mnogo kasno. A nije ni jeftin, 700 hiljada plus plata. Znači i kockamo se. Liga izgubljena, stadion još prazniji, Konferencija neatraktivna. Svi partizanovci sada prate samo košarku i Zvezdu u fudbalu. Ostalo nas samo šaka manijaka koji prate FKP. Osećaj kao da pratiš seoski klub bez ikoga. Tužno. Na neki način smo i zaslužili svu tragediju.

Vraneš

pre 1 godinu

Odlično pojačanje, pre nekoliko dana bio igrač utakmice u pobedi njegovog tima protiv Galatasaraja... Samo mi ostaje nejasna politika kluba, na primer Jevtović je bio u klubu, otišao besplatno u Tursku, ne verujem da je ovaj mnogo bolji igrač od njega, zašto se Jevtović nije zadržao, a ne pušten besplatno da ode, da bi se ovaj doveo za naše uslove ne baš malih 700k evra.

zole

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.

Zvezda za pozajmice daje toliko

pre 1 godinu

Ha, koliko je smesno sto u svakom tekstu zakovete tu sumu od 700 hiljada obestecenja. Nesto ne pamtim npr da ste u vreme kad se dovodio Ivanic pricali o 1,7 mil obestecenja bas svaki put kad ste pisali o njemu, cak se ne secam ni ovogodisnjih pojacanja Zvezde da ste pisali konstantno o tim brojkama. Da ne pricam kakvi bi tekstovi bili da je Partizan npr doveo Motiku za 2 mil i da ga nema ni na radaru kao sto je to slucaj sa Zvezdom. ja mislim da bi dnevno izlazilo deset tekstova sa tom temom, a tek posle ispadanja nekog, mogu samo da zamislim sta bis e pisalo.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.
(zole, 24. avgust 2022 13:45)

Pa celu klupu nam čine klinci iz omladinske škole koji nemaju kvalitet da prave razliku ni u Superligi, kamoli u Evropi. Među njima su kao najveći talenti Jović i Terzić za koje ne pamtim kad su odigrali dobru utakmicu, Jović pogotovo. Imamo jednog levog beka, desnog beka kao da nemamo, jednog zadnjeg veznog (sad dva dolaskom Traorea), jednog krštenog napadača. Glavni igrač sa klupe nam je Lutovac koji je odigrao možda jednu dobru utakmicu za 3 godine koliko je u Partizanu. Kvalitetni domaći igrači ne žele da se vrate u našu ligu, samo povratnici polupenzioneri. Pokušali da dovedemo Radoju, neće da se vrati u srpski fudbal, pokušali Čumića, Olimpijakos ne da, Pantovića Voždovac ne da, ništa ni od Ljajića, čija je fizička sprema jako upitna svakako. Doveli smo Pavlovića koji je povređen i dalje, Filipovića i Šehovića koji su rupe i Svetu Markovića. Koga da dovedemo?

kum žoržo

pre 1 godinu

@ništa lično
Čemu laži druže!?Dijabate i Marković su jedini igrači koju su dovedeni.Majstore,Makabi vas pocistio,uz najveća moguća pojačanja koja ste doveli ove godine,ni sami ne znate koliko imate stranaca,i ti pričas o Partizanu,koji se raspada.Da li je moguće da si toliko nerealan i isfrustriran!?

anti Rola

pre 1 godinu

Verujem da je solidan igrač kao i Dijabate samo mnogo kasno. A nije ni jeftin, 700 hiljada plus plata. Znači i kockamo se. Liga izgubljena, stadion još prazniji, Konferencija neatraktivna. Svi partizanovci sada prate samo košarku i Zvezdu u fudbalu. Ostalo nas samo šaka manijaka koji prate FKP. Osećaj kao da pratiš seoski klub bez ikoga. Tužno. Na neki način smo i zaslužili svu tragediju.
(Bajro Župić, 24. avgust 2022 14:02)

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Tigar papir@

Liga konferencije je sve samo nije Ding Dong liga kako kazes, klubovi koji ucestvuju u toj ligi dolaze i iz lige petice, tako da samim tim ta liga je dosta jaka, ako smatras recimo jedan Marsej, Romu, PSV, Fejnord, Lester, Totenhem itd... ding dong klubovima onda sta su Zvezda, Partizan Ding Dong sto puta pa na kvadrat, a ostale klubove necu ni da spomnjem iz nase lige jer i ne postoje na mapi Evrope.
Zato prestani da pricas gluposti.

Batko

pre 1 godinu

Partizan je trenutno bolji tim od Zvezde.
(Paja, 24. avgust 2022 15:26)

Prošle nedelje - zavera, hoće da nam unište klub

Ove nedelje - imamo bolji tim od Zvezde

NAJVEĆI USPEH FK PARTIZANA U 2022. JESTE NE ULAZAK ZVEZDE U LŠ !

Srx

pre 1 godinu

Makabi je jedna ozbiljna ekipa koja je pocistila Olimpijakos ukupno 5-1. Tako da je apsurdno pricati o nekoj katastrofi epskih razmera. Fajterske obe utakmice i samo je trener i visak srece presudio. Ovaj isti Makabi dobio bi Partizan 3-4 razlike. Tim koji ima i rep i glavu, dva odlicna beka, Hazizu ekstra krilo, Pjera top napadaca i Mohameda radilicu koji nije stao na sredini. Zasluzeno idu dalje ne bi bilo nezasluzeno i da je Zvezda otisla, imala je sve na tacni i nije znala da uzme. Zvezda ce se prosetati nasom ligom. Sva sreca Parizanu sutra i na zrebu takodje. Treba nam nacionalni koeficijent da bi se igrale grupne faze direktno. Norvezani nam disu za vratom. Nije vreme za podele vec za uzimanje bodova .

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Upravu ne mogu navijači, upravu je doveo on.
(Pita krompiruša, 24. avgust 2022 14:26)

Doveo i u košarci, al' tu ne smeta. Trešlicemerizam.

mali čovek

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.
(zole, 24. avgust 2022 13:45) # Link komentara

Je l si video ti klupu Partizana? Kada dođe 1. septembar neće pola ekipe moći da nam igra.

Mile

pre 1 godinu

Bajro Župić
Slazem se u potpunosti ...ulazak partizana u evroligu i dobra pojacanja je okrenuo navijace ka kosarci.U fudbalu ok za ovo pojacanje ali nam trebaju bekovi i golman evo sinoc ona dva beka makabija su odlicno radila posao u obe utakmice.Potpuno neozbiljno se uslo protiv AEK i eto nema lige evrope.Mediji su toliko digli zvezdu u nebo ali i ona tjs.tim nema taj kvalitet realno ...cak je zbog koeficijenta u prvom sesiru za ligu evrope sto je nerealno jer tu ima klubova mnogo jacih.Naravno u nasem prvenstvu zvezda moze da igra sa drugim timom i titula je vec gotova tjs.igrace sl.sezone u ligi sampiona ...a evropa je druga prica a za nas i konferencija ce biti povuci potegni

Tormund

pre 1 godinu

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.
(anti Rola, 24. avgust 2022 14:32)
Druže moj grobarski, pa kako ne pratite? Pa moji drugovi Grobari danas su u ekstazi jer
je Zvezda eto sinoć ispala na onakav način. Nema veze što ste vi klinički mrtvi, pa vas srecom Hamrun vraca u život, jer da ste izvukli iole ozbiljnije ime ispali bi. Nemojmo o unistavanju, znamo mi gde je Zvezda bila 2007-2012. A znamo i koliko nas je bilo na stadionu, vas nema više nego u srpskoj ligi.

Tigar papir

pre 1 godinu

Pojacanje za sta? Mozda se pojacavaju da bi se borili za drugo ili trece mesto u ding-dong ligi. LK mogu da igraju i sa omladinskim timom to je amaterski nivo takmicenja. Nema tu pojacavanja, oterati upravu koja vodi u propast ili odmah ugasiti klub da se postupak propadanja skrati i nesto ustedi pred zimu.

malisa

pre 1 godinu

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.
(anti Rola, 24. avgust 2022 14:32)
---
iskreno pitanje: kako mozes da navijas npr. za škendiju, fljamurtari ili nagoju umesto za domaći tim? ja sam iskreni partizanovac al nemam problem da zvezda razvali tamo neke inozemce. čuka, voša, tsc takođe...

🙂

pre 1 godinu

Prvi put čujem za njega. Ako je solidan veznjak, kako ljudi pišu, to je tek jedna rupa manje. Vezni red nam nije postojao kako u kreaciji napada, tako u kvarenju protivničkih napada.

jesi video patujka, crno belog patujka?

pre 1 godinu

Odličan igrač, mnogo dobro pojačanje, kako dobro rade kod nas za razliku od njih koji su doživeli debakl sinoć.
(Loznica, Gučevo, Cer...., 24. avgust 2022 13:52)

toliko dobro rade da na stadionu imate bunker prepun vatrenog oružja i u kojem muče i ubijaju ljude, imate sve ukupno 158 navijača podeljenih u pedesetak frakcija, imate krimose na tribinima koji skidaju fudbalere i prete nasiljem, imate upravu šestu godinu zaredom koja nema rezultat, imate osrednje fudbalere kojima je 5 mesto na tabeli najveći domet, imate 80 miliona duga a u kasi ni "žutu banku",
tako da...samo nek nastave da "dobro rade"..
Bitno je da si ti zadovoljan!

Nikola

pre 1 godinu

Nikad nisam igrao fudbal ni trenirao ali me zanima mogu li ja da budem trener mladjim selekcijama Zvezde ili Partizana jer je ocigledno da ne postoje. Nemoguce da ne postoji niko od nasih mladjih igraca a tako je cim kupuju ove na kilo. Migu i ja da treniram decu isti rezultat ce biti.

montoya

pre 1 godinu

Ova uprava je dovela stranaca za svog mandata vise nego sve prethodne zajedno! Gde je omladinska skola, gde je Teleoptik! Nisam protiv stranaca, ali gde nalazite ove ljude ili pravo pitanje gde nalazite menadzere koji nalaze ove ljude!!

Зимска змија

pre 1 godinu

Видим, гробари коментаришу Хаифу! А заборавила се 5АхТиква, то је тек била смејурија!

Bet

pre 1 godinu

Zvezdi je sada poljuljano samopouzdanje a naša uprava radi vrhunski posao tako da titula nije daleko! Ovo je odličan igrač! Osvajao titulu I što dalje u Ligi konferencija!
Ligo šampiona 2023/24 evo nas!!!

Karaburac

pre 1 godinu

Upravu je doveo On.
@pita krompirusa
Doveo i u košarci al tu ne smeta.
@toto ko tunjo

Tunjo smeta. Nema titule već 8 god.
Ni u jednom sportu.

Tigar papir

pre 1 godinu

(Miloš Baljko, 24. avgust 2022 15:47)
@
Samo se ti tesi i uzivaj u kvalitetu LK. Ne zanimaju me trecerazredna takmicenja i nemam nameru da se bavim njihovim ucesnicima.

Batko

pre 1 godinu

Tunjo smeta. Nema titule već 8 god.
Ni u jednom sportu.
(Karaburac, 24. avgust 2022 17:10)

Osim u fudbalu 2014,2017
Vaterpolu 2015,2016,2017,2018

Odbojku uzimala Vojvodina 2017-2022., odnosno rukomet 2013-2022. pa bi po toj logici ON radio za Vojvodinu.

Vredi lagati, pa kad još poveruješ u svoje laži ojhaaaaa...

DS

pre 1 godinu

Obeštećenje i plata sa svim porezima minimum 1.500.000 eura. Najnovije pojačanje i to za Ligu konferencija.
Strašno. A kvazi navijači vređaju državu Srbiju na stadionu i društvenim mrežama. Naravno, ne svi, ali dobar deo, barem njih 5.000.
E zbog toga je Partizan, zločin koji traje na račun ove jadne države.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Tigar papir@

Ne, ja se ne tešim, ja cu i tu LK gledati iskreno sa uzivanjem i pratiti i navijati voljeni klub.
Jer kako ste postali vi nadobudni, unapred se vec plasirali u LŠ, umislili da ste Real Madri ili Barsa, vec zaradili 100 miliona kako rece onaj vas megaloman i strucnjak.
Ja iskreno prijatelju mislim da ces ti da se tesis sa LE, ha ha ha, veliki pozdrav care!

Batko

pre 1 godinu

Partizan je trenutno bolji tim od Zvezde.
(Paja, 24. avgust 2022 15:26)

Prošle nedelje - zavera, hoće da nam unište klub

Ove nedelje - imamo bolji tim od Zvezde

NAJVEĆI USPEH FK PARTIZANA U 2022. JESTE NE ULAZAK ZVEZDE U LŠ !

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Upravu ne mogu navijači, upravu je doveo on.
(Pita krompiruša, 24. avgust 2022 14:26)

Doveo i u košarci, al' tu ne smeta. Trešlicemerizam.

DS

pre 1 godinu

Obeštećenje i plata sa svim porezima minimum 1.500.000 eura. Najnovije pojačanje i to za Ligu konferencija.
Strašno. A kvazi navijači vređaju državu Srbiju na stadionu i društvenim mrežama. Naravno, ne svi, ali dobar deo, barem njih 5.000.
E zbog toga je Partizan, zločin koji traje na račun ove jadne države.

zole

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.

Tormund

pre 1 godinu

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.
(anti Rola, 24. avgust 2022 14:32)
Druže moj grobarski, pa kako ne pratite? Pa moji drugovi Grobari danas su u ekstazi jer
je Zvezda eto sinoć ispala na onakav način. Nema veze što ste vi klinički mrtvi, pa vas srecom Hamrun vraca u život, jer da ste izvukli iole ozbiljnije ime ispali bi. Nemojmo o unistavanju, znamo mi gde je Zvezda bila 2007-2012. A znamo i koliko nas je bilo na stadionu, vas nema više nego u srpskoj ligi.

Bet

pre 1 godinu

Zvezdi je sada poljuljano samopouzdanje a naša uprava radi vrhunski posao tako da titula nije daleko! Ovo je odličan igrač! Osvajao titulu I što dalje u Ligi konferencija!
Ligo šampiona 2023/24 evo nas!!!

anti Rola

pre 1 godinu

Verujem da je solidan igrač kao i Dijabate samo mnogo kasno. A nije ni jeftin, 700 hiljada plus plata. Znači i kockamo se. Liga izgubljena, stadion još prazniji, Konferencija neatraktivna. Svi partizanovci sada prate samo košarku i Zvezdu u fudbalu. Ostalo nas samo šaka manijaka koji prate FKP. Osećaj kao da pratiš seoski klub bez ikoga. Tužno. Na neki način smo i zaslužili svu tragediju.
(Bajro Župić, 24. avgust 2022 14:02)

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.

Zvezda za pozajmice daje toliko

pre 1 godinu

Ha, koliko je smesno sto u svakom tekstu zakovete tu sumu od 700 hiljada obestecenja. Nesto ne pamtim npr da ste u vreme kad se dovodio Ivanic pricali o 1,7 mil obestecenja bas svaki put kad ste pisali o njemu, cak se ne secam ni ovogodisnjih pojacanja Zvezde da ste pisali konstantno o tim brojkama. Da ne pricam kakvi bi tekstovi bili da je Partizan npr doveo Motiku za 2 mil i da ga nema ni na radaru kao sto je to slucaj sa Zvezdom. ja mislim da bi dnevno izlazilo deset tekstova sa tom temom, a tek posle ispadanja nekog, mogu samo da zamislim sta bis e pisalo.

Зимска змија

pre 1 godinu

Видим, гробари коментаришу Хаифу! А заборавила се 5АхТиква, то је тек била смејурија!

malisa

pre 1 godinu

Kosarku pratimo isto kao i fudbal, a CZV ne prati niko ko je iskreni navijac Partizana.
I naravno navijamo protiv CZV egal gde igra i protiv koga.
Za Partizan nikad nije kasno, pre neku godinu unistavao se vaterpolo i kosarkaski klub Partizan , sada je na redu dosao fudbalski.
I ovi vetroci ce doduvati, a mi cemo uvek biti uz Partizan gde god on bio na vrhu ili dnu.
(anti Rola, 24. avgust 2022 14:32)
---
iskreno pitanje: kako mozes da navijas npr. za škendiju, fljamurtari ili nagoju umesto za domaći tim? ja sam iskreni partizanovac al nemam problem da zvezda razvali tamo neke inozemce. čuka, voša, tsc takođe...

jesi video patujka, crno belog patujka?

pre 1 godinu

Odličan igrač, mnogo dobro pojačanje, kako dobro rade kod nas za razliku od njih koji su doživeli debakl sinoć.
(Loznica, Gučevo, Cer...., 24. avgust 2022 13:52)

toliko dobro rade da na stadionu imate bunker prepun vatrenog oružja i u kojem muče i ubijaju ljude, imate sve ukupno 158 navijača podeljenih u pedesetak frakcija, imate krimose na tribinima koji skidaju fudbalere i prete nasiljem, imate upravu šestu godinu zaredom koja nema rezultat, imate osrednje fudbalere kojima je 5 mesto na tabeli najveći domet, imate 80 miliona duga a u kasi ni "žutu banku",
tako da...samo nek nastave da "dobro rade"..
Bitno je da si ti zadovoljan!

Tigar papir

pre 1 godinu

Pojacanje za sta? Mozda se pojacavaju da bi se borili za drugo ili trece mesto u ding-dong ligi. LK mogu da igraju i sa omladinskim timom to je amaterski nivo takmicenja. Nema tu pojacavanja, oterati upravu koja vodi u propast ili odmah ugasiti klub da se postupak propadanja skrati i nesto ustedi pred zimu.

Bajro Župić

pre 1 godinu

Verujem da je solidan igrač kao i Dijabate samo mnogo kasno. A nije ni jeftin, 700 hiljada plus plata. Znači i kockamo se. Liga izgubljena, stadion još prazniji, Konferencija neatraktivna. Svi partizanovci sada prate samo košarku i Zvezdu u fudbalu. Ostalo nas samo šaka manijaka koji prate FKP. Osećaj kao da pratiš seoski klub bez ikoga. Tužno. Na neki način smo i zaslužili svu tragediju.

kum žoržo

pre 1 godinu

@ništa lično
Čemu laži druže!?Dijabate i Marković su jedini igrači koju su dovedeni.Majstore,Makabi vas pocistio,uz najveća moguća pojačanja koja ste doveli ove godine,ni sami ne znate koliko imate stranaca,i ti pričas o Partizanu,koji se raspada.Da li je moguće da si toliko nerealan i isfrustriran!?

Srx

pre 1 godinu

Makabi je jedna ozbiljna ekipa koja je pocistila Olimpijakos ukupno 5-1. Tako da je apsurdno pricati o nekoj katastrofi epskih razmera. Fajterske obe utakmice i samo je trener i visak srece presudio. Ovaj isti Makabi dobio bi Partizan 3-4 razlike. Tim koji ima i rep i glavu, dva odlicna beka, Hazizu ekstra krilo, Pjera top napadaca i Mohameda radilicu koji nije stao na sredini. Zasluzeno idu dalje ne bi bilo nezasluzeno i da je Zvezda otisla, imala je sve na tacni i nije znala da uzme. Zvezda ce se prosetati nasom ligom. Sva sreca Parizanu sutra i na zrebu takodje. Treba nam nacionalni koeficijent da bi se igrale grupne faze direktno. Norvezani nam disu za vratom. Nije vreme za podele vec za uzimanje bodova .

Tigar papir

pre 1 godinu

(Miloš Baljko, 24. avgust 2022 15:47)
@
Samo se ti tesi i uzivaj u kvalitetu LK. Ne zanimaju me trecerazredna takmicenja i nemam nameru da se bavim njihovim ucesnicima.

Vraneš

pre 1 godinu

Odlično pojačanje, pre nekoliko dana bio igrač utakmice u pobedi njegovog tima protiv Galatasaraja... Samo mi ostaje nejasna politika kluba, na primer Jevtović je bio u klubu, otišao besplatno u Tursku, ne verujem da je ovaj mnogo bolji igrač od njega, zašto se Jevtović nije zadržao, a ne pušten besplatno da ode, da bi se ovaj doveo za naše uslove ne baš malih 700k evra.

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Tigar papir@

Liga konferencije je sve samo nije Ding Dong liga kako kazes, klubovi koji ucestvuju u toj ligi dolaze i iz lige petice, tako da samim tim ta liga je dosta jaka, ako smatras recimo jedan Marsej, Romu, PSV, Fejnord, Lester, Totenhem itd... ding dong klubovima onda sta su Zvezda, Partizan Ding Dong sto puta pa na kvadrat, a ostale klubove necu ni da spomnjem iz nase lige jer i ne postoje na mapi Evrope.
Zato prestani da pricas gluposti.

montoya

pre 1 godinu

Ova uprava je dovela stranaca za svog mandata vise nego sve prethodne zajedno! Gde je omladinska skola, gde je Teleoptik! Nisam protiv stranaca, ali gde nalazite ove ljude ili pravo pitanje gde nalazite menadzere koji nalaze ove ljude!!

Miloš Baljko

pre 1 godinu

Tigar papir@

Ne, ja se ne tešim, ja cu i tu LK gledati iskreno sa uzivanjem i pratiti i navijati voljeni klub.
Jer kako ste postali vi nadobudni, unapred se vec plasirali u LŠ, umislili da ste Real Madri ili Barsa, vec zaradili 100 miliona kako rece onaj vas megaloman i strucnjak.
Ja iskreno prijatelju mislim da ces ti da se tesis sa LE, ha ha ha, veliki pozdrav care!

Batko

pre 1 godinu

Tunjo smeta. Nema titule već 8 god.
Ni u jednom sportu.
(Karaburac, 24. avgust 2022 17:10)

Osim u fudbalu 2014,2017
Vaterpolu 2015,2016,2017,2018

Odbojku uzimala Vojvodina 2017-2022., odnosno rukomet 2013-2022. pa bi po toj logici ON radio za Vojvodinu.

Vredi lagati, pa kad još poveruješ u svoje laži ojhaaaaa...

Tragikomedija

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.
(zole, 24. avgust 2022 13:45)

Pa celu klupu nam čine klinci iz omladinske škole koji nemaju kvalitet da prave razliku ni u Superligi, kamoli u Evropi. Među njima su kao najveći talenti Jović i Terzić za koje ne pamtim kad su odigrali dobru utakmicu, Jović pogotovo. Imamo jednog levog beka, desnog beka kao da nemamo, jednog zadnjeg veznog (sad dva dolaskom Traorea), jednog krštenog napadača. Glavni igrač sa klupe nam je Lutovac koji je odigrao možda jednu dobru utakmicu za 3 godine koliko je u Partizanu. Kvalitetni domaći igrači ne žele da se vrate u našu ligu, samo povratnici polupenzioneri. Pokušali da dovedemo Radoju, neće da se vrati u srpski fudbal, pokušali Čumića, Olimpijakos ne da, Pantovića Voždovac ne da, ništa ni od Ljajića, čija je fizička sprema jako upitna svakako. Doveli smo Pavlovića koji je povređen i dalje, Filipovića i Šehovića koji su rupe i Svetu Markovića. Koga da dovedemo?

Karaburac

pre 1 godinu

Upravu je doveo On.
@pita krompirusa
Doveo i u košarci al tu ne smeta.
@toto ko tunjo

Tunjo smeta. Nema titule već 8 god.
Ni u jednom sportu.

Mile

pre 1 godinu

Bajro Župić
Slazem se u potpunosti ...ulazak partizana u evroligu i dobra pojacanja je okrenuo navijace ka kosarci.U fudbalu ok za ovo pojacanje ali nam trebaju bekovi i golman evo sinoc ona dva beka makabija su odlicno radila posao u obe utakmice.Potpuno neozbiljno se uslo protiv AEK i eto nema lige evrope.Mediji su toliko digli zvezdu u nebo ali i ona tjs.tim nema taj kvalitet realno ...cak je zbog koeficijenta u prvom sesiru za ligu evrope sto je nerealno jer tu ima klubova mnogo jacih.Naravno u nasem prvenstvu zvezda moze da igra sa drugim timom i titula je vec gotova tjs.igrace sl.sezone u ligi sampiona ...a evropa je druga prica a za nas i konferencija ce biti povuci potegni

mali čovek

pre 1 godinu

Za te pare mogu 10 klinaca iz omladinske škole da guraju. Samo stranci se forsiraju. Postaćemo legija stranaca. Treba uvesti zakon 1 stranac po utakmici.
(zole, 24. avgust 2022 13:45) # Link komentara

Je l si video ti klupu Partizana? Kada dođe 1. septembar neće pola ekipe moći da nam igra.

Nikola

pre 1 godinu

Nikad nisam igrao fudbal ni trenirao ali me zanima mogu li ja da budem trener mladjim selekcijama Zvezde ili Partizana jer je ocigledno da ne postoje. Nemoguce da ne postoji niko od nasih mladjih igraca a tako je cim kupuju ove na kilo. Migu i ja da treniram decu isti rezultat ce biti.

🙂

pre 1 godinu

Prvi put čujem za njega. Ako je solidan veznjak, kako ljudi pišu, to je tek jedna rupa manje. Vezni red nam nije postojao kako u kreaciji napada, tako u kvarenju protivničkih napada.