Fudbal 56

Ponedeljak, 22.08.2022.

11:13

Stanković: Neka "Marakana" izjednači, a mi ćemo da pobedimo

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, održao je konferenciju za medije pred revanš meč sa Makabijem iz Haife u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Stankoviæ: Neka "Marakana" izjednaèi, a mi æemo da pobedimo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

furda

pre 1 godinu

Dejan Stankovic da obuce odelo kad vodi ovakve meceve. Da ne izgleda kao batica izmedju bicepsa i tricepsa u teretani sa ortacima. Da nauci BILO STA od ozbiljne trenerske taktike. PA onda. Ovako samo ulupavamo desetine miliona evra u timove koji ne igraju 30% od ulozenog. Ne prodajemo igrace godinama. Jel neko misli da to tako u nedogled moze na dobro da izadje? Da Terzic zna sta radi?

D

pre 1 godinu

Njajjaca izjava Stankovica je "tesko je,igramo sreda-nedelja-sreda",posle Vozdovca,a u stvarnosti je CZ u ritmu sreda-odlozeno-sreda-subota (Vozdovac)-sreda-odlozeno...to ce ih na kraju i kostati LS. Mec protiv Vojvodine bio im najbolja provera pred Makabi. Inace, direktor lige je javno rekao da ce maksimalno jednu utakmica biti moguce odloziti. Ima i njegove krivice tu. Ovu pr. Cuke imalo je smisla odlagati.

dure

pre 1 godinu

Činjenica je da je Deki bio fudbalerčina, ali da ne zna da osmisli JEDNU prosto proširenu rečenicu, a kamo li šta drugo... A i uvaljao se i u političku kanalizaciju Srbije!

D

pre 1 godinu

KANGA I MILUNOVIĆ NA KLUPU! Umesto njih na mesto zadnjeg veznog Sanogo... Umesto Milutinovića mali Eraković. Na desnom beku ni Eraković, još manje Gobeljić nego mali Stanković... I onda možemo nečemu i da se nadamo.
(Nebojša, 22. avgust 2022 13:24)
A umesto Kangve?

Fan klub Lava Kesica i Zorana Pajkica

pre 1 godinu

Svaka cast misteru koji je za samo par meseci predanog i marljivog rada, ucinio vise nego prethodnici za 30 godina.
Ima posla ko hoce da radi.

ispran mozak level pro

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)
Zato što si pglu.

Marakana je u Brazilu...
(Vraneš, 22. avgust 2022 11:59)
Smaraš.

Ako vam se ne sviđa što naš stadion zovemo onako kako ga zovemo preko 50 godina, gledajte Farmu i Parove, puške u ruke pa pravac na Kosovo. Lako je pametovati iz toplih i udobnih fotelja.

Sub013

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)

Izrazili brazilci zelju da gledaju svetskog prvaka pa da ih ispostujemo.

kali the greek

pre 1 godinu

zvezda je vise puta prosla na srecu
salcburg i kopenhagen

ps.ubedjen sam odavno da ova neznalica prvo ne zna da uvede ekipu u LS
a i ne mozemo stalno na fortunu

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe...
(zex, 22. avgust 2022 12:48)

A pomocnik i legendarni fudbalski as, Nenad Milijas.
(Vdusan, 22. avgust 2022 14:50)

Plus genijalni Nenad Sakić - Sakela.

Lično, ne plašim se Makabija ni blizu koliko Stankovića. Svako iole razuman vidi da odbrana sa Erakovićem na desnom beku ne funkcioniše, da je Bukari previše povučen, da Katai kao desni špic ne funkcioniše i da je Srnić ekstremno limitiran igrač.

Ko sme da se kladi da će postava biti ista, ako ne sa sve Srnićem kao starterom??? Da će biti onakva kakvu niti jednom nisu igrali u Zvezdi. Jer će Deki hteti da zbuni postavom Makabi, ali će jedino zbuniti sopstvene igrače i navijače. Makabi će igrati onako kako jedino zna.

zvezdaš

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)
Zato što si pglu.

Marakana je u Brazilu...
(Vraneš, 22. avgust 2022 11:59)
Smaraš.

Ako vam se ne sviđa što naš stadion zovemo onako kako ga zovemo preko 50 godina, slobodno preskočite vest. Nije da vas neko prisiljava da čitate.

AcaBg

pre 1 godinu

Ajde Deki budi faca pa uvedi Zvezdu u LŠ, nemoj te priče... stadion, sreća, Bog, itd. Dva puta nisi uspeo, ali jesi prošao dvaput grupu LE, sjajno, ali ajde sada izađi i pobedi ...prođi dalje, i ne misli o uspehu zvanom LE. Delije hoće ove sezone LŠ!!!

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Hajde, ne glupirajte se više! Marakana je nadimak za oba stadiona, u Srbiji je to stadion Rajko Mitić, a u Brazilu se zvanično zove Estádio Jornalista Mário Filho.
Nije teško izguglati, ali vas zavist sprečava...

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nije mi jasno zašto svi okolišete u stilu ako ne prođemo kriv je..., Miloje je bio... Kažite jednom jasno i glasno bolje da ovaj Stanković nikad nije došao na Marakana ni kao igrač, ni kao trener. Inače poštujem njegovu inostranu karijeru ali to mene ne zanima.

Лаик

pre 1 godinu

Само храбро Дејане. Нема ти шта да бринеш, ти си наш и остаћеш до кад ти то желиш. Сигурно те неће отерати фудбалске незналице и људи који и у својој сфери нису успешни. НАПРЕД ЗВЕЗДО!!!

Vdusan

pre 1 godinu

Realno nama treba novac iz LS a igra u LE, daleko smo od nivoa LS, mnogo daleko i spadamo u tim za sigurne bodove, LE je takodje mnogo jaka sada i veliki je uspeh igrati u njoj, pre 10 godina, to je bila masta a sada? Cemu pljuvanje Dekija? Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe, nije ovo samo njegov uspeh a ni njegov neuspeh ako moze da se nazove tako. Makabi uopste nije slabiji tim od Jang Bojsa, izuzetno su jaki u napadu. Pritisak ce biti ogroman na igracima Zvezde, publika, minus od gola, moranje, sve je to bilo prisutno i tamo. Dobro je igrati dobro u LE, pojacati ekipu maksimalno, osvojiti titulu i dogodine direktno u LS, nema karkulacije. Tako da nema nikakve katastrofe.
(zex, 22. avgust 2022 12:48)

A pomocnik i legendarni fudbalski as, Nenad Milijas.

Smesno

pre 1 godinu

Stadion Makabija je bucniji od marakane samim tim sto su navijaci odmah tu iza gola ne 100 metara od gola kao zvezdin sever I jug .Navikili su oni da igraju u vreloj atmosferi budi te sigurni.

Misim

pre 1 godinu

Ne znam samo zasto je i kome smetalo to pravilo gola u gostima. Bas je imalo smisla. Evo, recimo, odigras fajtersku utakmicu u gostima i izgubis 3:4. Igras revans kuci, protivnik se zabunkerise, jedva nekako das gol i dobijes 1:0. Sta se desava? Umesto da potpuno zasluzeno prodjes dalje, igras produzetke. Protivnik se i dalje drzi bunkera i izbori penale, a na penale prodje dalje. E sad nek mi neko kaze, gde je tu pravda?

Nebojša

pre 1 godinu

KANGA I MILUNOVIĆ NA KLUPU! Umesto njih na mesto zadnjeg veznog Sanogo... Umesto Milutinovića mali Eraković. Na desnom beku ni Eraković, još manje Gobeljić nego mali Stanković... I onda možemo nečemu i da se nadamo.

Vlad

pre 1 godinu

Marakana će da izjednači, ali da Zvezda pobedi, hm, mrka kapa. Zvezda je očajnom postavkom i kukavičkom igrom izgubila od Makabija tamo, a ovde će biti jako teško dobiti ih dva razlike iz prostog razloga što oni igraju brže, pokretljivi su od zvezdinih lenjih igrača.
Nadajmo se pobedi i prolazu, mada ja lično nisam uveren u to zbog Stankovića koji očigledno ne zna posao, i tu je kvaka.
Zvezda je individualno kvalitetniji tim, timski je opet Makabi bolje odigrao. Trener koji to dopusti slabijem timu ne zna da radi posao, već viđeno predhodna dva puta kad je CZ ispala iz kvalifikacije za LŠ. Nadam se da nisam u pravu, i da drugačijom postavkom tima i organizacijom igre možda i prođe u LŠ.

Ranoranilac

pre 1 godinu

Bolje i Gobelja da igra beka nego Erakovic, slaba vajda od njega na toj poziciji. On treba na syopera s Dragovicem, Miluna vani, ne znam ni sta su ga vracali, bolji je Pankov.

Utrpati 2 komada i ubaciti Sanoga ili mozda odmah poceti s njim, ako se ide na oprezniju varijantu.

Pustite mi komentar vise

pre 1 godinu

Mnogo se precenjuje zvezdin tim, koji je sličan kao proslogodisnji, naravno to radi Terzic I mediji koje rade za promociju uprave,koji hajpom pokušavaju svaki uspeh bude uspeh uprave a ne igraca i Trenera,To je isto radio i dok je Miloje bio trener i svaki uspeh je preuzimao na sebe jer je covek besprukolozam,Ta ista uprava/Terzic govori konstantno kako imamo najbolji tim od 92, stvarajuci neverovatan pritisak na igrace Zvezde i trenera, a nisu doveli desnog beka posle odlaska Picinija a i nisu uspeli ni zadnjeg veznog da dovedu zato svi protivnici jer igramo bez zadnjeg veznog lako dolaze do našeg Šesnaest, Najveća pojacanja su Kangva koji je dosao iz Druge lige Rusije I Bukari koji je bio na pozajmici i grejač klupu u Francuskoj....sad zbog tog neverovatnog pritiska imamo situaciju da pojedini navijaci misle da ćemo lako da dobijemo Makabi I svi su krivi zbog poraza a taj je lako izbacio daleko skuplji tim od zvezde Olimpijakos.
Najbolja stvar koji bi navijaci mogli da urade jeste da ne stvaraju dodatni pritisak očekivanja , i da daju podršku samo a ne da pričaju kako ce biti 3:0 ili 4:0....

Dobro znaj

pre 1 godinu

Samo kratko,Sanogo starter,Kangva ili Kanga klupa,Napad isti ,kad bi mogli onu ragu Milunovica pislati jedno 3 mjeseca na sjeverni pol bilo bi idealno...naravno i Srnica ,Krstičića i Rodica

nista o nicemu

pre 1 godinu

Grobari se smeju Ligi Evrope dok su je istovremeno prizivali, a potom i plakali kada je rec o njihovom klubu.

Jel LE dobra ili losa sta ste rekli na kraju? Ako je dobra sto joj se smejete, ako je losa sto ste joj se nadali i govorili da je jaca od LS?

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Stankoviću ne bi bilo prvi put da ispadne od trećerazredne ekipe, ali i mi smo takva ekipa bez obzira što na papiru imamo skuplji tim.
Vidim, mnogo smo se naložili a argumenti su nam dža-bu najjači smo najjači...to neće baš tako lako ići, naročito ako prvi primimo gol, jer ja ne vidim kako ćemo dati tri gola a da ne primimo još neki.
Situacija je vrlo zeznuta, reklo bi se:-)

Srx

pre 1 godinu

Meni je logicnije da jedan od dvojca Kataji , Ivanic bude na klupi zbog Sanoga pa da udje ako budemo morali grlom u jagode. Ivanic je mekan za sredinu i izgubio je 70 posto duela. Mora borac jer ovi imaju jaku sredinu a po meni Mirko i Magiko guse ponekad jedan drugog…

rajaram

pre 1 godinu

ja bih gurnuo malog Stankovica na desnog beka, naprijed mu je Bukari, tako da moze da se stedi i fokusira na odbranu, kangu bih ostavio na klupu, a pustio Srnica, jer mi je nesto Sanogo, ni vino ni voda...u drugom odmah izmjene da s odrzi intezitet, cak bih i Ohija pustio prije Pešića...vjerujem da cemo proci, lose bi bilo da ne prodjemo prije svega finansijski, ali sta je tu je...

Kojaaa

pre 1 godinu

Zato što ne igramo sa timovima liga 5,i zato što je Miloje izbacivao prejaki Salcburg i Jang bojs,sa slabijim timom,i zato što 2 g ispadamo od Kiprana,moldavaca itd...
(Eto ti sad, 22. avgust 2022 12:09)

Miloje jeste bolji trener od Stankovica ali Omonija jedna utakmica na penale ...40 stepeni, Moldavci nikad jaci u istoriji to su i pokazali i u LS...

viva72

pre 1 godinu

Treba da se malo prestane sa tim pričama, previše se pridaje značaj tome, svakako da je bitno igrati u vreloj atmosferi ali navijači ne igraju a igra na terenu i konačno rezultat prave atmosferu na stadionu! Kada evropske utakmice igramo dobro i vodimo sve je super, svi pevaju, svi galame, stadion se trese, međutim kada protivnik vodi recimo 0:2, n.pr. Bajern, na kraju 0:6, Totenhem, na kraju 0:5, PSŽ, na kraju 1:4, tada je na stadionu muk i nema atmosfere.Tako da priče da navijači ne znam šta, ne piju vodu, već da dešavanja na terenu stvaraju atmosferu na tribinama.

Oliver

pre 1 godinu

Bila bi katastrofa iz nekoliko razloga. Prvo,Stanković bi ispao treci put uzastopno,a to je mnogo. Drugo,to je Makabi Haifa,a ne Benfika. Ako bivši prvak Evrope ispada od nekakvog Makabija,to jeste blamaža. Trece,finansijski bi bilo lošije. Vece su pare u LS,atraktivniji protivnici,tri velike utakmice u Beogradu,euforija itd. Samo lud covek moze reci da nije katastrofa.

zex

pre 1 godinu

Realno nama treba novac iz LS a igra u LE, daleko smo od nivoa LS, mnogo daleko i spadamo u tim za sigurne bodove, LE je takodje mnogo jaka sada i veliki je uspeh igrati u njoj, pre 10 godina, to je bila masta a sada? Cemu pljuvanje Dekija? Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe, nije ovo samo njegov uspeh a ni njegov neuspeh ako moze da se nazove tako. Makabi uopste nije slabiji tim od Jang Bojsa, izuzetno su jaki u napadu. Pritisak ce biti ogroman na igracima Zvezde, publika, minus od gola, moranje, sve je to bilo prisutno i tamo. Dobro je igrati dobro u LE, pojacati ekipu maksimalno, osvojiti titulu i dogodine direktno u LS, nema karkulacije. Tako da nema nikakve katastrofe.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Istorijski gledano trener je taj koji pravi iskorak i bez kvaliteta na tom mestu nije realno ocekivati velike rezultate , sto je plasman u LS svakako . E sad , nisam bas siguran da mi tu imamo ono sto je potrebno , jer bez obzira na sve okolnosti ne sme u ovako bitnom dvomecu da se prednost sa poluvremena u prvom mecu , pretvori u poraz . Za to nema opravdanja i obicno za to sledi kazna . Videcemo , ali ako ne prodjemo iskljucivi i jedini krivac ce biti trener.

Mito

pre 1 godinu

Marakana je i bila Marakana u jednom pouzitivnom smislu, da se protivniku, tresu gaće prolazeći kroz tunel. To je jedini tunel koji vibrira iako je Marakana ukopana. Stadion Poljud vibrira od navijanja jer je konstrukcija tako napravljena, da nije potrebno skakanje navijača da bi stadion vibrirao (lično sam doživio te vibracije na stadionu i pitaš se da li će se sve rasuti od vibracija). Isto tako ukopani tunel Marakane vibrira (lično iskustvo) i imate utisak da će vam pasti na glavu od buke. Nema toga ko je prošao taj tunel, a da mu je bilo komotno i bezbrižno. Molim samo moje zvezdaše da budu gospoda, da navijaju sportski, bez pirotehnike (ne sme da bude na stadionu) i da ako slučajno odemo uniži nivo takmičenja, sa aplauzom pozdrave protivnika. Intimno znam da CZ prolazi. Istoriski Englezi su prodali svetu haos na stadionima, a naši "nvijaći" su u kriznim vremenima našli način za zaradu zahvaljujući ekscesnim situacijama. Moja generacija koja gazi osmu deceniju je navijala i za CZ,P,H,D,V,S,Ž i ostalim klubovima SFRJ u evropskim takmičenjima svim srcem. Molim anvijače CZ i svih anših klubova, da pročitaju istoriju tih klubova i da se sa mnogo pažnje odnose prema tim ekipama, koje su počinjala nekad u vrlo teškim uslovima. Mi imamo mnogo klubova koji ovih godina baštine između 80 i 100 godina postojanja, a mi smo ih gurnuli pod tepih. Navijači pročitajte istoriju klubova za koje navijate i kada to saznate, onda gospodskim navijanjem podržite svoje klubove.

Eto ti sad

pre 1 godinu

sasa, 22. avgust 2022 11:38) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala
Zato što ne igramo sa timovima liga 5,i zato što je Miloje izbacivao prejaki Salcburg i Jang bojs,sa slabijim timom,i zato što 2 g ispadamo od Kiprana,moldavaca itd...

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Manje se uzdajte u stadion a više u sebe i igru. Publika će kao i uvek da odradi ali vi morate da odradite što treba. Ovo je Stankoviću treći pokušaj za LŠ. Prvo Omonija i to je veliki kiks. Zatim je bio Šerif koji je bio odličan i posle u LŠ ali svejedno ne mogu se oteti utisku da smo i njih trebali da izbacimo. Sad Makabi od kojeg jesmo bolji i bio bi veliki neuspeh ispasti i u trećem pokušaju zaredom da ne uđemo u LŠ, iako naravno igrački smo za LE. Očigledno da se jure pare sad i dve LŠ zaredom i tim je takav i u poziciji da treba da obezbedi. Makabi je po kvalitetu protivnik iz grupe u LE i to ne iz prvog šešira, što znači da smo bolje pobeđivali, sa boljima igrali mnogo bolje i prolazili grupnu fazu. Imali smo posle odlične dvomečeve sa Milanom i Rendžersom. Ali naravno mora se igrati na maksimumu jer nismo toliko bolji da možemo prosečnom igrom da prođemo.

sasa

pre 1 godinu

Zasto bi bila katastrofa ako se ne udje, cemu forsiranje te price? Evo za vikend Bajern dobio u gostima 7-0, Psz 7-1, nije katastrofa ako i mi ne dobijemo porciju.
U LE bi bili prvi sesir, ekipe sa kojima moze da se igra, nikakva to katastrofa nije.

stanar palme banane

pre 1 godinu

Mozda makabi igra bolje na gostovanju ali ne igra na bilo kom gostovanju a posle utakmice cemo pricati... Ko prezivi MARAKANU!!!

sasa

pre 1 godinu

Zasto bi bila katastrofa ako se ne udje, cemu forsiranje te price? Evo za vikend Bajern dobio u gostima 7-0, Psz 7-1, nije katastrofa ako i mi ne dobijemo porciju.
U LE bi bili prvi sesir, ekipe sa kojima moze da se igra, nikakva to katastrofa nije.

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Manje se uzdajte u stadion a više u sebe i igru. Publika će kao i uvek da odradi ali vi morate da odradite što treba. Ovo je Stankoviću treći pokušaj za LŠ. Prvo Omonija i to je veliki kiks. Zatim je bio Šerif koji je bio odličan i posle u LŠ ali svejedno ne mogu se oteti utisku da smo i njih trebali da izbacimo. Sad Makabi od kojeg jesmo bolji i bio bi veliki neuspeh ispasti i u trećem pokušaju zaredom da ne uđemo u LŠ, iako naravno igrački smo za LE. Očigledno da se jure pare sad i dve LŠ zaredom i tim je takav i u poziciji da treba da obezbedi. Makabi je po kvalitetu protivnik iz grupe u LE i to ne iz prvog šešira, što znači da smo bolje pobeđivali, sa boljima igrali mnogo bolje i prolazili grupnu fazu. Imali smo posle odlične dvomečeve sa Milanom i Rendžersom. Ali naravno mora se igrati na maksimumu jer nismo toliko bolji da možemo prosečnom igrom da prođemo.

Oliver

pre 1 godinu

Bila bi katastrofa iz nekoliko razloga. Prvo,Stanković bi ispao treci put uzastopno,a to je mnogo. Drugo,to je Makabi Haifa,a ne Benfika. Ako bivši prvak Evrope ispada od nekakvog Makabija,to jeste blamaža. Trece,finansijski bi bilo lošije. Vece su pare u LS,atraktivniji protivnici,tri velike utakmice u Beogradu,euforija itd. Samo lud covek moze reci da nije katastrofa.

Pustite mi komentar vise

pre 1 godinu

Mnogo se precenjuje zvezdin tim, koji je sličan kao proslogodisnji, naravno to radi Terzic I mediji koje rade za promociju uprave,koji hajpom pokušavaju svaki uspeh bude uspeh uprave a ne igraca i Trenera,To je isto radio i dok je Miloje bio trener i svaki uspeh je preuzimao na sebe jer je covek besprukolozam,Ta ista uprava/Terzic govori konstantno kako imamo najbolji tim od 92, stvarajuci neverovatan pritisak na igrace Zvezde i trenera, a nisu doveli desnog beka posle odlaska Picinija a i nisu uspeli ni zadnjeg veznog da dovedu zato svi protivnici jer igramo bez zadnjeg veznog lako dolaze do našeg Šesnaest, Najveća pojacanja su Kangva koji je dosao iz Druge lige Rusije I Bukari koji je bio na pozajmici i grejač klupu u Francuskoj....sad zbog tog neverovatnog pritiska imamo situaciju da pojedini navijaci misle da ćemo lako da dobijemo Makabi I svi su krivi zbog poraza a taj je lako izbacio daleko skuplji tim od zvezde Olimpijakos.
Najbolja stvar koji bi navijaci mogli da urade jeste da ne stvaraju dodatni pritisak očekivanja , i da daju podršku samo a ne da pričaju kako ce biti 3:0 ili 4:0....

Mito

pre 1 godinu

Marakana je i bila Marakana u jednom pouzitivnom smislu, da se protivniku, tresu gaće prolazeći kroz tunel. To je jedini tunel koji vibrira iako je Marakana ukopana. Stadion Poljud vibrira od navijanja jer je konstrukcija tako napravljena, da nije potrebno skakanje navijača da bi stadion vibrirao (lično sam doživio te vibracije na stadionu i pitaš se da li će se sve rasuti od vibracija). Isto tako ukopani tunel Marakane vibrira (lično iskustvo) i imate utisak da će vam pasti na glavu od buke. Nema toga ko je prošao taj tunel, a da mu je bilo komotno i bezbrižno. Molim samo moje zvezdaše da budu gospoda, da navijaju sportski, bez pirotehnike (ne sme da bude na stadionu) i da ako slučajno odemo uniži nivo takmičenja, sa aplauzom pozdrave protivnika. Intimno znam da CZ prolazi. Istoriski Englezi su prodali svetu haos na stadionima, a naši "nvijaći" su u kriznim vremenima našli način za zaradu zahvaljujući ekscesnim situacijama. Moja generacija koja gazi osmu deceniju je navijala i za CZ,P,H,D,V,S,Ž i ostalim klubovima SFRJ u evropskim takmičenjima svim srcem. Molim anvijače CZ i svih anših klubova, da pročitaju istoriju tih klubova i da se sa mnogo pažnje odnose prema tim ekipama, koje su počinjala nekad u vrlo teškim uslovima. Mi imamo mnogo klubova koji ovih godina baštine između 80 i 100 godina postojanja, a mi smo ih gurnuli pod tepih. Navijači pročitajte istoriju klubova za koje navijate i kada to saznate, onda gospodskim navijanjem podržite svoje klubove.

Andrea Djani

pre 1 godinu

Istorijski gledano trener je taj koji pravi iskorak i bez kvaliteta na tom mestu nije realno ocekivati velike rezultate , sto je plasman u LS svakako . E sad , nisam bas siguran da mi tu imamo ono sto je potrebno , jer bez obzira na sve okolnosti ne sme u ovako bitnom dvomecu da se prednost sa poluvremena u prvom mecu , pretvori u poraz . Za to nema opravdanja i obicno za to sledi kazna . Videcemo , ali ako ne prodjemo iskljucivi i jedini krivac ce biti trener.

stanar palme banane

pre 1 godinu

Mozda makabi igra bolje na gostovanju ali ne igra na bilo kom gostovanju a posle utakmice cemo pricati... Ko prezivi MARAKANU!!!

viva72

pre 1 godinu

Treba da se malo prestane sa tim pričama, previše se pridaje značaj tome, svakako da je bitno igrati u vreloj atmosferi ali navijači ne igraju a igra na terenu i konačno rezultat prave atmosferu na stadionu! Kada evropske utakmice igramo dobro i vodimo sve je super, svi pevaju, svi galame, stadion se trese, međutim kada protivnik vodi recimo 0:2, n.pr. Bajern, na kraju 0:6, Totenhem, na kraju 0:5, PSŽ, na kraju 1:4, tada je na stadionu muk i nema atmosfere.Tako da priče da navijači ne znam šta, ne piju vodu, već da dešavanja na terenu stvaraju atmosferu na tribinama.

zex

pre 1 godinu

Realno nama treba novac iz LS a igra u LE, daleko smo od nivoa LS, mnogo daleko i spadamo u tim za sigurne bodove, LE je takodje mnogo jaka sada i veliki je uspeh igrati u njoj, pre 10 godina, to je bila masta a sada? Cemu pljuvanje Dekija? Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe, nije ovo samo njegov uspeh a ni njegov neuspeh ako moze da se nazove tako. Makabi uopste nije slabiji tim od Jang Bojsa, izuzetno su jaki u napadu. Pritisak ce biti ogroman na igracima Zvezde, publika, minus od gola, moranje, sve je to bilo prisutno i tamo. Dobro je igrati dobro u LE, pojacati ekipu maksimalno, osvojiti titulu i dogodine direktno u LS, nema karkulacije. Tako da nema nikakve katastrofe.

Vlad

pre 1 godinu

Marakana će da izjednači, ali da Zvezda pobedi, hm, mrka kapa. Zvezda je očajnom postavkom i kukavičkom igrom izgubila od Makabija tamo, a ovde će biti jako teško dobiti ih dva razlike iz prostog razloga što oni igraju brže, pokretljivi su od zvezdinih lenjih igrača.
Nadajmo se pobedi i prolazu, mada ja lično nisam uveren u to zbog Stankovića koji očigledno ne zna posao, i tu je kvaka.
Zvezda je individualno kvalitetniji tim, timski je opet Makabi bolje odigrao. Trener koji to dopusti slabijem timu ne zna da radi posao, već viđeno predhodna dva puta kad je CZ ispala iz kvalifikacije za LŠ. Nadam se da nisam u pravu, i da drugačijom postavkom tima i organizacijom igre možda i prođe u LŠ.

Dobro znaj

pre 1 godinu

Samo kratko,Sanogo starter,Kangva ili Kanga klupa,Napad isti ,kad bi mogli onu ragu Milunovica pislati jedno 3 mjeseca na sjeverni pol bilo bi idealno...naravno i Srnica ,Krstičića i Rodica

nista o nicemu

pre 1 godinu

Grobari se smeju Ligi Evrope dok su je istovremeno prizivali, a potom i plakali kada je rec o njihovom klubu.

Jel LE dobra ili losa sta ste rekli na kraju? Ako je dobra sto joj se smejete, ako je losa sto ste joj se nadali i govorili da je jaca od LS?

Srx

pre 1 godinu

Meni je logicnije da jedan od dvojca Kataji , Ivanic bude na klupi zbog Sanoga pa da udje ako budemo morali grlom u jagode. Ivanic je mekan za sredinu i izgubio je 70 posto duela. Mora borac jer ovi imaju jaku sredinu a po meni Mirko i Magiko guse ponekad jedan drugog…

Ranoranilac

pre 1 godinu

Bolje i Gobelja da igra beka nego Erakovic, slaba vajda od njega na toj poziciji. On treba na syopera s Dragovicem, Miluna vani, ne znam ni sta su ga vracali, bolji je Pankov.

Utrpati 2 komada i ubaciti Sanoga ili mozda odmah poceti s njim, ako se ide na oprezniju varijantu.

Smesno

pre 1 godinu

Stadion Makabija je bucniji od marakane samim tim sto su navijaci odmah tu iza gola ne 100 metara od gola kao zvezdin sever I jug .Navikili su oni da igraju u vreloj atmosferi budi te sigurni.

Eto ti sad

pre 1 godinu

sasa, 22. avgust 2022 11:38) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala
Zato što ne igramo sa timovima liga 5,i zato što je Miloje izbacivao prejaki Salcburg i Jang bojs,sa slabijim timom,i zato što 2 g ispadamo od Kiprana,moldavaca itd...

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Stankoviću ne bi bilo prvi put da ispadne od trećerazredne ekipe, ali i mi smo takva ekipa bez obzira što na papiru imamo skuplji tim.
Vidim, mnogo smo se naložili a argumenti su nam dža-bu najjači smo najjači...to neće baš tako lako ići, naročito ako prvi primimo gol, jer ja ne vidim kako ćemo dati tri gola a da ne primimo još neki.
Situacija je vrlo zeznuta, reklo bi se:-)

Лаик

pre 1 godinu

Само храбро Дејане. Нема ти шта да бринеш, ти си наш и остаћеш до кад ти то желиш. Сигурно те неће отерати фудбалске незналице и људи који и у својој сфери нису успешни. НАПРЕД ЗВЕЗДО!!!

Kojaaa

pre 1 godinu

Zato što ne igramo sa timovima liga 5,i zato što je Miloje izbacivao prejaki Salcburg i Jang bojs,sa slabijim timom,i zato što 2 g ispadamo od Kiprana,moldavaca itd...
(Eto ti sad, 22. avgust 2022 12:09)

Miloje jeste bolji trener od Stankovica ali Omonija jedna utakmica na penale ...40 stepeni, Moldavci nikad jaci u istoriji to su i pokazali i u LS...

zvezdaš

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)
Zato što si pglu.

Marakana je u Brazilu...
(Vraneš, 22. avgust 2022 11:59)
Smaraš.

Ako vam se ne sviđa što naš stadion zovemo onako kako ga zovemo preko 50 godina, slobodno preskočite vest. Nije da vas neko prisiljava da čitate.

Vdusan

pre 1 godinu

Realno nama treba novac iz LS a igra u LE, daleko smo od nivoa LS, mnogo daleko i spadamo u tim za sigurne bodove, LE je takodje mnogo jaka sada i veliki je uspeh igrati u njoj, pre 10 godina, to je bila masta a sada? Cemu pljuvanje Dekija? Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe, nije ovo samo njegov uspeh a ni njegov neuspeh ako moze da se nazove tako. Makabi uopste nije slabiji tim od Jang Bojsa, izuzetno su jaki u napadu. Pritisak ce biti ogroman na igracima Zvezde, publika, minus od gola, moranje, sve je to bilo prisutno i tamo. Dobro je igrati dobro u LE, pojacati ekipu maksimalno, osvojiti titulu i dogodine direktno u LS, nema karkulacije. Tako da nema nikakve katastrofe.
(zex, 22. avgust 2022 12:48)

A pomocnik i legendarni fudbalski as, Nenad Milijas.

Nebojša

pre 1 godinu

KANGA I MILUNOVIĆ NA KLUPU! Umesto njih na mesto zadnjeg veznog Sanogo... Umesto Milutinovića mali Eraković. Na desnom beku ni Eraković, još manje Gobeljić nego mali Stanković... I onda možemo nečemu i da se nadamo.

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Hajde, ne glupirajte se više! Marakana je nadimak za oba stadiona, u Srbiji je to stadion Rajko Mitić, a u Brazilu se zvanično zove Estádio Jornalista Mário Filho.
Nije teško izguglati, ali vas zavist sprečava...

AcaBg

pre 1 godinu

Ajde Deki budi faca pa uvedi Zvezdu u LŠ, nemoj te priče... stadion, sreća, Bog, itd. Dva puta nisi uspeo, ali jesi prošao dvaput grupu LE, sjajno, ali ajde sada izađi i pobedi ...prođi dalje, i ne misli o uspehu zvanom LE. Delije hoće ove sezone LŠ!!!

Misim

pre 1 godinu

Ne znam samo zasto je i kome smetalo to pravilo gola u gostima. Bas je imalo smisla. Evo, recimo, odigras fajtersku utakmicu u gostima i izgubis 3:4. Igras revans kuci, protivnik se zabunkerise, jedva nekako das gol i dobijes 1:0. Sta se desava? Umesto da potpuno zasluzeno prodjes dalje, igras produzetke. Protivnik se i dalje drzi bunkera i izbori penale, a na penale prodje dalje. E sad nek mi neko kaze, gde je tu pravda?

rajaram

pre 1 godinu

ja bih gurnuo malog Stankovica na desnog beka, naprijed mu je Bukari, tako da moze da se stedi i fokusira na odbranu, kangu bih ostavio na klupu, a pustio Srnica, jer mi je nesto Sanogo, ni vino ni voda...u drugom odmah izmjene da s odrzi intezitet, cak bih i Ohija pustio prije Pešića...vjerujem da cemo proci, lose bi bilo da ne prodjemo prije svega finansijski, ali sta je tu je...

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe...
(zex, 22. avgust 2022 12:48)

A pomocnik i legendarni fudbalski as, Nenad Milijas.
(Vdusan, 22. avgust 2022 14:50)

Plus genijalni Nenad Sakić - Sakela.

Lično, ne plašim se Makabija ni blizu koliko Stankovića. Svako iole razuman vidi da odbrana sa Erakovićem na desnom beku ne funkcioniše, da je Bukari previše povučen, da Katai kao desni špic ne funkcioniše i da je Srnić ekstremno limitiran igrač.

Ko sme da se kladi da će postava biti ista, ako ne sa sve Srnićem kao starterom??? Da će biti onakva kakvu niti jednom nisu igrali u Zvezdi. Jer će Deki hteti da zbuni postavom Makabi, ali će jedino zbuniti sopstvene igrače i navijače. Makabi će igrati onako kako jedino zna.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nije mi jasno zašto svi okolišete u stilu ako ne prođemo kriv je..., Miloje je bio... Kažite jednom jasno i glasno bolje da ovaj Stanković nikad nije došao na Marakana ni kao igrač, ni kao trener. Inače poštujem njegovu inostranu karijeru ali to mene ne zanima.

Sub013

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)

Izrazili brazilci zelju da gledaju svetskog prvaka pa da ih ispostujemo.

dure

pre 1 godinu

Činjenica je da je Deki bio fudbalerčina, ali da ne zna da osmisli JEDNU prosto proširenu rečenicu, a kamo li šta drugo... A i uvaljao se i u političku kanalizaciju Srbije!

kali the greek

pre 1 godinu

zvezda je vise puta prosla na srecu
salcburg i kopenhagen

ps.ubedjen sam odavno da ova neznalica prvo ne zna da uvede ekipu u LS
a i ne mozemo stalno na fortunu

D

pre 1 godinu

Njajjaca izjava Stankovica je "tesko je,igramo sreda-nedelja-sreda",posle Vozdovca,a u stvarnosti je CZ u ritmu sreda-odlozeno-sreda-subota (Vozdovac)-sreda-odlozeno...to ce ih na kraju i kostati LS. Mec protiv Vojvodine bio im najbolja provera pred Makabi. Inace, direktor lige je javno rekao da ce maksimalno jednu utakmica biti moguce odloziti. Ima i njegove krivice tu. Ovu pr. Cuke imalo je smisla odlagati.

D

pre 1 godinu

KANGA I MILUNOVIĆ NA KLUPU! Umesto njih na mesto zadnjeg veznog Sanogo... Umesto Milutinovića mali Eraković. Na desnom beku ni Eraković, još manje Gobeljić nego mali Stanković... I onda možemo nečemu i da se nadamo.
(Nebojša, 22. avgust 2022 13:24)
A umesto Kangve?

Fan klub Lava Kesica i Zorana Pajkica

pre 1 godinu

Svaka cast misteru koji je za samo par meseci predanog i marljivog rada, ucinio vise nego prethodnici za 30 godina.
Ima posla ko hoce da radi.

ispran mozak level pro

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)
Zato što si pglu.

Marakana je u Brazilu...
(Vraneš, 22. avgust 2022 11:59)
Smaraš.

Ako vam se ne sviđa što naš stadion zovemo onako kako ga zovemo preko 50 godina, gledajte Farmu i Parove, puške u ruke pa pravac na Kosovo. Lako je pametovati iz toplih i udobnih fotelja.

furda

pre 1 godinu

Dejan Stankovic da obuce odelo kad vodi ovakve meceve. Da ne izgleda kao batica izmedju bicepsa i tricepsa u teretani sa ortacima. Da nauci BILO STA od ozbiljne trenerske taktike. PA onda. Ovako samo ulupavamo desetine miliona evra u timove koji ne igraju 30% od ulozenog. Ne prodajemo igrace godinama. Jel neko misli da to tako u nedogled moze na dobro da izadje? Da Terzic zna sta radi?

sasa

pre 1 godinu

Zasto bi bila katastrofa ako se ne udje, cemu forsiranje te price? Evo za vikend Bajern dobio u gostima 7-0, Psz 7-1, nije katastrofa ako i mi ne dobijemo porciju.
U LE bi bili prvi sesir, ekipe sa kojima moze da se igra, nikakva to katastrofa nije.

Misim

pre 1 godinu

Ne znam samo zasto je i kome smetalo to pravilo gola u gostima. Bas je imalo smisla. Evo, recimo, odigras fajtersku utakmicu u gostima i izgubis 3:4. Igras revans kuci, protivnik se zabunkerise, jedva nekako das gol i dobijes 1:0. Sta se desava? Umesto da potpuno zasluzeno prodjes dalje, igras produzetke. Protivnik se i dalje drzi bunkera i izbori penale, a na penale prodje dalje. E sad nek mi neko kaze, gde je tu pravda?

stanar palme banane

pre 1 godinu

Mozda makabi igra bolje na gostovanju ali ne igra na bilo kom gostovanju a posle utakmice cemo pricati... Ko prezivi MARAKANU!!!

Smesno

pre 1 godinu

Stadion Makabija je bucniji od marakane samim tim sto su navijaci odmah tu iza gola ne 100 metara od gola kao zvezdin sever I jug .Navikili su oni da igraju u vreloj atmosferi budi te sigurni.

Oliver

pre 1 godinu

Bila bi katastrofa iz nekoliko razloga. Prvo,Stanković bi ispao treci put uzastopno,a to je mnogo. Drugo,to je Makabi Haifa,a ne Benfika. Ako bivši prvak Evrope ispada od nekakvog Makabija,to jeste blamaža. Trece,finansijski bi bilo lošije. Vece su pare u LS,atraktivniji protivnici,tri velike utakmice u Beogradu,euforija itd. Samo lud covek moze reci da nije katastrofa.

Vlad

pre 1 godinu

Marakana će da izjednači, ali da Zvezda pobedi, hm, mrka kapa. Zvezda je očajnom postavkom i kukavičkom igrom izgubila od Makabija tamo, a ovde će biti jako teško dobiti ih dva razlike iz prostog razloga što oni igraju brže, pokretljivi su od zvezdinih lenjih igrača.
Nadajmo se pobedi i prolazu, mada ja lično nisam uveren u to zbog Stankovića koji očigledno ne zna posao, i tu je kvaka.
Zvezda je individualno kvalitetniji tim, timski je opet Makabi bolje odigrao. Trener koji to dopusti slabijem timu ne zna da radi posao, već viđeno predhodna dva puta kad je CZ ispala iz kvalifikacije za LŠ. Nadam se da nisam u pravu, i da drugačijom postavkom tima i organizacijom igre možda i prođe u LŠ.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Grobari se smeju Ligi Evrope dok su je istovremeno prizivali, a potom i plakali kada je rec o njihovom klubu.

Jel LE dobra ili losa sta ste rekli na kraju? Ako je dobra sto joj se smejete, ako je losa sto ste joj se nadali i govorili da je jaca od LS?

Pustite mi komentar vise

pre 1 godinu

Mnogo se precenjuje zvezdin tim, koji je sličan kao proslogodisnji, naravno to radi Terzic I mediji koje rade za promociju uprave,koji hajpom pokušavaju svaki uspeh bude uspeh uprave a ne igraca i Trenera,To je isto radio i dok je Miloje bio trener i svaki uspeh je preuzimao na sebe jer je covek besprukolozam,Ta ista uprava/Terzic govori konstantno kako imamo najbolji tim od 92, stvarajuci neverovatan pritisak na igrace Zvezde i trenera, a nisu doveli desnog beka posle odlaska Picinija a i nisu uspeli ni zadnjeg veznog da dovedu zato svi protivnici jer igramo bez zadnjeg veznog lako dolaze do našeg Šesnaest, Najveća pojacanja su Kangva koji je dosao iz Druge lige Rusije I Bukari koji je bio na pozajmici i grejač klupu u Francuskoj....sad zbog tog neverovatnog pritiska imamo situaciju da pojedini navijaci misle da ćemo lako da dobijemo Makabi I svi su krivi zbog poraza a taj je lako izbacio daleko skuplji tim od zvezde Olimpijakos.
Najbolja stvar koji bi navijaci mogli da urade jeste da ne stvaraju dodatni pritisak očekivanja , i da daju podršku samo a ne da pričaju kako ce biti 3:0 ili 4:0....

Dobro znaj

pre 1 godinu

Samo kratko,Sanogo starter,Kangva ili Kanga klupa,Napad isti ,kad bi mogli onu ragu Milunovica pislati jedno 3 mjeseca na sjeverni pol bilo bi idealno...naravno i Srnica ,Krstičića i Rodica

Лаик

pre 1 godinu

Само храбро Дејане. Нема ти шта да бринеш, ти си наш и остаћеш до кад ти то желиш. Сигурно те неће отерати фудбалске незналице и људи који и у својој сфери нису успешни. НАПРЕД ЗВЕЗДО!!!

Kojaaa

pre 1 godinu

Zato što ne igramo sa timovima liga 5,i zato što je Miloje izbacivao prejaki Salcburg i Jang bojs,sa slabijim timom,i zato što 2 g ispadamo od Kiprana,moldavaca itd...
(Eto ti sad, 22. avgust 2022 12:09)

Miloje jeste bolji trener od Stankovica ali Omonija jedna utakmica na penale ...40 stepeni, Moldavci nikad jaci u istoriji to su i pokazali i u LS...

Nebojša

pre 1 godinu

KANGA I MILUNOVIĆ NA KLUPU! Umesto njih na mesto zadnjeg veznog Sanogo... Umesto Milutinovića mali Eraković. Na desnom beku ni Eraković, još manje Gobeljić nego mali Stanković... I onda možemo nečemu i da se nadamo.

rajaram

pre 1 godinu

ja bih gurnuo malog Stankovica na desnog beka, naprijed mu je Bukari, tako da moze da se stedi i fokusira na odbranu, kangu bih ostavio na klupu, a pustio Srnica, jer mi je nesto Sanogo, ni vino ni voda...u drugom odmah izmjene da s odrzi intezitet, cak bih i Ohija pustio prije Pešića...vjerujem da cemo proci, lose bi bilo da ne prodjemo prije svega finansijski, ali sta je tu je...

Mali Hijavata

pre 1 godinu

Stankoviću ne bi bilo prvi put da ispadne od trećerazredne ekipe, ali i mi smo takva ekipa bez obzira što na papiru imamo skuplji tim.
Vidim, mnogo smo se naložili a argumenti su nam dža-bu najjači smo najjači...to neće baš tako lako ići, naročito ako prvi primimo gol, jer ja ne vidim kako ćemo dati tri gola a da ne primimo još neki.
Situacija je vrlo zeznuta, reklo bi se:-)

zex

pre 1 godinu

Realno nama treba novac iz LS a igra u LE, daleko smo od nivoa LS, mnogo daleko i spadamo u tim za sigurne bodove, LE je takodje mnogo jaka sada i veliki je uspeh igrati u njoj, pre 10 godina, to je bila masta a sada? Cemu pljuvanje Dekija? Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe, nije ovo samo njegov uspeh a ni njegov neuspeh ako moze da se nazove tako. Makabi uopste nije slabiji tim od Jang Bojsa, izuzetno su jaki u napadu. Pritisak ce biti ogroman na igracima Zvezde, publika, minus od gola, moranje, sve je to bilo prisutno i tamo. Dobro je igrati dobro u LE, pojacati ekipu maksimalno, osvojiti titulu i dogodine direktno u LS, nema karkulacije. Tako da nema nikakve katastrofe.

Ranoranilac

pre 1 godinu

Bolje i Gobelja da igra beka nego Erakovic, slaba vajda od njega na toj poziciji. On treba na syopera s Dragovicem, Miluna vani, ne znam ni sta su ga vracali, bolji je Pankov.

Utrpati 2 komada i ubaciti Sanoga ili mozda odmah poceti s njim, ako se ide na oprezniju varijantu.

Vdusan

pre 1 godinu

Realno nama treba novac iz LS a igra u LE, daleko smo od nivoa LS, mnogo daleko i spadamo u tim za sigurne bodove, LE je takodje mnogo jaka sada i veliki je uspeh igrati u njoj, pre 10 godina, to je bila masta a sada? Cemu pljuvanje Dekija? Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe, nije ovo samo njegov uspeh a ni njegov neuspeh ako moze da se nazove tako. Makabi uopste nije slabiji tim od Jang Bojsa, izuzetno su jaki u napadu. Pritisak ce biti ogroman na igracima Zvezde, publika, minus od gola, moranje, sve je to bilo prisutno i tamo. Dobro je igrati dobro u LE, pojacati ekipu maksimalno, osvojiti titulu i dogodine direktno u LS, nema karkulacije. Tako da nema nikakve katastrofe.
(zex, 22. avgust 2022 12:48)

A pomocnik i legendarni fudbalski as, Nenad Milijas.

Eto ti sad

pre 1 godinu

sasa, 22. avgust 2022 11:38) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala
Zato što ne igramo sa timovima liga 5,i zato što je Miloje izbacivao prejaki Salcburg i Jang bojs,sa slabijim timom,i zato što 2 g ispadamo od Kiprana,moldavaca itd...

Andrea Djani

pre 1 godinu

Istorijski gledano trener je taj koji pravi iskorak i bez kvaliteta na tom mestu nije realno ocekivati velike rezultate , sto je plasman u LS svakako . E sad , nisam bas siguran da mi tu imamo ono sto je potrebno , jer bez obzira na sve okolnosti ne sme u ovako bitnom dvomecu da se prednost sa poluvremena u prvom mecu , pretvori u poraz . Za to nema opravdanja i obicno za to sledi kazna . Videcemo , ali ako ne prodjemo iskljucivi i jedini krivac ce biti trener.

Mito

pre 1 godinu

Marakana je i bila Marakana u jednom pouzitivnom smislu, da se protivniku, tresu gaće prolazeći kroz tunel. To je jedini tunel koji vibrira iako je Marakana ukopana. Stadion Poljud vibrira od navijanja jer je konstrukcija tako napravljena, da nije potrebno skakanje navijača da bi stadion vibrirao (lično sam doživio te vibracije na stadionu i pitaš se da li će se sve rasuti od vibracija). Isto tako ukopani tunel Marakane vibrira (lično iskustvo) i imate utisak da će vam pasti na glavu od buke. Nema toga ko je prošao taj tunel, a da mu je bilo komotno i bezbrižno. Molim samo moje zvezdaše da budu gospoda, da navijaju sportski, bez pirotehnike (ne sme da bude na stadionu) i da ako slučajno odemo uniži nivo takmičenja, sa aplauzom pozdrave protivnika. Intimno znam da CZ prolazi. Istoriski Englezi su prodali svetu haos na stadionima, a naši "nvijaći" su u kriznim vremenima našli način za zaradu zahvaljujući ekscesnim situacijama. Moja generacija koja gazi osmu deceniju je navijala i za CZ,P,H,D,V,S,Ž i ostalim klubovima SFRJ u evropskim takmičenjima svim srcem. Molim anvijače CZ i svih anših klubova, da pročitaju istoriju tih klubova i da se sa mnogo pažnje odnose prema tim ekipama, koje su počinjala nekad u vrlo teškim uslovima. Mi imamo mnogo klubova koji ovih godina baštine između 80 i 100 godina postojanja, a mi smo ih gurnuli pod tepih. Navijači pročitajte istoriju klubova za koje navijate i kada to saznate, onda gospodskim navijanjem podržite svoje klubove.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Nije mi jasno zašto svi okolišete u stilu ako ne prođemo kriv je..., Miloje je bio... Kažite jednom jasno i glasno bolje da ovaj Stanković nikad nije došao na Marakana ni kao igrač, ni kao trener. Inače poštujem njegovu inostranu karijeru ali to mene ne zanima.

Srx

pre 1 godinu

Meni je logicnije da jedan od dvojca Kataji , Ivanic bude na klupi zbog Sanoga pa da udje ako budemo morali grlom u jagode. Ivanic je mekan za sredinu i izgubio je 70 posto duela. Mora borac jer ovi imaju jaku sredinu a po meni Mirko i Magiko guse ponekad jedan drugog…

kali the greek

pre 1 godinu

zvezda je vise puta prosla na srecu
salcburg i kopenhagen

ps.ubedjen sam odavno da ova neznalica prvo ne zna da uvede ekipu u LS
a i ne mozemo stalno na fortunu

BOBA ZVEZDA

pre 1 godinu

Manje se uzdajte u stadion a više u sebe i igru. Publika će kao i uvek da odradi ali vi morate da odradite što treba. Ovo je Stankoviću treći pokušaj za LŠ. Prvo Omonija i to je veliki kiks. Zatim je bio Šerif koji je bio odličan i posle u LŠ ali svejedno ne mogu se oteti utisku da smo i njih trebali da izbacimo. Sad Makabi od kojeg jesmo bolji i bio bi veliki neuspeh ispasti i u trećem pokušaju zaredom da ne uđemo u LŠ, iako naravno igrački smo za LE. Očigledno da se jure pare sad i dve LŠ zaredom i tim je takav i u poziciji da treba da obezbedi. Makabi je po kvalitetu protivnik iz grupe u LE i to ne iz prvog šešira, što znači da smo bolje pobeđivali, sa boljima igrali mnogo bolje i prolazili grupnu fazu. Imali smo posle odlične dvomečeve sa Milanom i Rendžersom. Ali naravno mora se igrati na maksimumu jer nismo toliko bolji da možemo prosečnom igrom da prođemo.

Fan klub Lava Kesica i Zorana Pajkica

pre 1 godinu

Svaka cast misteru koji je za samo par meseci predanog i marljivog rada, ucinio vise nego prethodnici za 30 godina.
Ima posla ko hoce da radi.

viva72

pre 1 godinu

Treba da se malo prestane sa tim pričama, previše se pridaje značaj tome, svakako da je bitno igrati u vreloj atmosferi ali navijači ne igraju a igra na terenu i konačno rezultat prave atmosferu na stadionu! Kada evropske utakmice igramo dobro i vodimo sve je super, svi pevaju, svi galame, stadion se trese, međutim kada protivnik vodi recimo 0:2, n.pr. Bajern, na kraju 0:6, Totenhem, na kraju 0:5, PSŽ, na kraju 1:4, tada je na stadionu muk i nema atmosfere.Tako da priče da navijači ne znam šta, ne piju vodu, već da dešavanja na terenu stvaraju atmosferu na tribinama.

Lajavi krelac

pre 1 godinu

Koji je to trener bolji za Zvezdu od njega? On ne radi sam svoj posao, ima pomocnike, ima stare vrhunske asove oko sebe...
(zex, 22. avgust 2022 12:48)

A pomocnik i legendarni fudbalski as, Nenad Milijas.
(Vdusan, 22. avgust 2022 14:50)

Plus genijalni Nenad Sakić - Sakela.

Lično, ne plašim se Makabija ni blizu koliko Stankovića. Svako iole razuman vidi da odbrana sa Erakovićem na desnom beku ne funkcioniše, da je Bukari previše povučen, da Katai kao desni špic ne funkcioniše i da je Srnić ekstremno limitiran igrač.

Ko sme da se kladi da će postava biti ista, ako ne sa sve Srnićem kao starterom??? Da će biti onakva kakvu niti jednom nisu igrali u Zvezdi. Jer će Deki hteti da zbuni postavom Makabi, ali će jedino zbuniti sopstvene igrače i navijače. Makabi će igrati onako kako jedino zna.

zvezdaš

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)
Zato što si pglu.

Marakana je u Brazilu...
(Vraneš, 22. avgust 2022 11:59)
Smaraš.

Ako vam se ne sviđa što naš stadion zovemo onako kako ga zovemo preko 50 godina, slobodno preskočite vest. Nije da vas neko prisiljava da čitate.

D

pre 1 godinu

KANGA I MILUNOVIĆ NA KLUPU! Umesto njih na mesto zadnjeg veznog Sanogo... Umesto Milutinovića mali Eraković. Na desnom beku ni Eraković, još manje Gobeljić nego mali Stanković... I onda možemo nečemu i da se nadamo.
(Nebojša, 22. avgust 2022 13:24)
A umesto Kangve?

Gordon Bennett

pre 1 godinu

Hajde, ne glupirajte se više! Marakana je nadimak za oba stadiona, u Srbiji je to stadion Rajko Mitić, a u Brazilu se zvanično zove Estádio Jornalista Mário Filho.
Nije teško izguglati, ali vas zavist sprečava...

ispran mozak level pro

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)
Zato što si pglu.

Marakana je u Brazilu...
(Vraneš, 22. avgust 2022 11:59)
Smaraš.

Ako vam se ne sviđa što naš stadion zovemo onako kako ga zovemo preko 50 godina, gledajte Farmu i Parove, puške u ruke pa pravac na Kosovo. Lako je pametovati iz toplih i udobnih fotelja.

AcaBg

pre 1 godinu

Ajde Deki budi faca pa uvedi Zvezdu u LŠ, nemoj te priče... stadion, sreća, Bog, itd. Dva puta nisi uspeo, ali jesi prošao dvaput grupu LE, sjajno, ali ajde sada izađi i pobedi ...prođi dalje, i ne misli o uspehu zvanom LE. Delije hoće ove sezone LŠ!!!

Sub013

pre 1 godinu

Pored toliko stadiona u Srbiji a vi igrate u Brazilu…Ne razumem zašto?!
(shumadinac, 22. avgust 2022 11:34)

Izrazili brazilci zelju da gledaju svetskog prvaka pa da ih ispostujemo.

dure

pre 1 godinu

Činjenica je da je Deki bio fudbalerčina, ali da ne zna da osmisli JEDNU prosto proširenu rečenicu, a kamo li šta drugo... A i uvaljao se i u političku kanalizaciju Srbije!

furda

pre 1 godinu

Dejan Stankovic da obuce odelo kad vodi ovakve meceve. Da ne izgleda kao batica izmedju bicepsa i tricepsa u teretani sa ortacima. Da nauci BILO STA od ozbiljne trenerske taktike. PA onda. Ovako samo ulupavamo desetine miliona evra u timove koji ne igraju 30% od ulozenog. Ne prodajemo igrace godinama. Jel neko misli da to tako u nedogled moze na dobro da izadje? Da Terzic zna sta radi?

D

pre 1 godinu

Njajjaca izjava Stankovica je "tesko je,igramo sreda-nedelja-sreda",posle Vozdovca,a u stvarnosti je CZ u ritmu sreda-odlozeno-sreda-subota (Vozdovac)-sreda-odlozeno...to ce ih na kraju i kostati LS. Mec protiv Vojvodine bio im najbolja provera pred Makabi. Inace, direktor lige je javno rekao da ce maksimalno jednu utakmica biti moguce odloziti. Ima i njegove krivice tu. Ovu pr. Cuke imalo je smisla odlagati.