Fudbal 63

Nedelja, 13.03.2022.

11:08

Rasulo u Čelsiju: Kreće egzodus igrača

Na londonski Čelsi se u velikoj meri "prelio" rat u Ukrajini.

Rasulo u Èelsiju: Kreæe egzodus igraèa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

aplauz

pre 2 godine

@U principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.
(B.Luka, 13. mart 2022 13:06)

E moj Banjalucaninu...fudbal je uvek bio i ostao sport u kome titule osvajaju bogati klubovi! Samo da se pre vrteo manji i dosta razumniji novac. A danas se vrte nenormalno i nesrazmerno velike cifre novca.
I pre su najbolji igrači igrali u najbogatijim klubovima.

AtamanCG

pre 2 godine

Dragi @BlueFortress, hvala ti i na ovom komentaru kao i na brojnim fudbalskim analizama svih ovih godina, nikada me nisi razočarao.
Nadam se da ćemo i dalje uživati u tvojim pisanjima preko ovog sajta, pa makar i u Championshipu, i to je za ljude, a ne bi bio ni prvi put, barem što se tiče CFC.
Ako te put bude nanio preko Njeguša, potraži me, kupim ti Nikšićkog piva koliko možeš popiti za pet dana.
Pozdrav za tebe i ostale plave navijače u Srbiji.

pomodarstvo

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija,...
(Čelsi je osnovan 1905., 13. mart 2022 13:47)

Ne znam šta su to ČelSi i PariS SG.

Na mom maternjem jeziku se kaže ČelZi i PariZ.

Dachazvezda

pre 2 godine

Celsi ce opet biti bolji i od Utd i Arsenala. potpisujem
(vasilije, 13. mart 2022 13:41)

Šta potpisujes?
Menicu? Garanciju za cipele?

Ovi "bitni" likovi sa garancijama su najjači... Pred kioskom i sa pivom u rukama!
Pre "potpisa" si trebao da navedes i cuveni DOKAZ - "kad ti kazem"
Jednako bitno kao i "potpis"

BlueFortress

pre 2 godine

Ovom visprenom logikom bi ugasili 80% najvecih i najjacih timova u Evropi, cak i one za koje prosecni Pera misli da nisu plasticni ili povezani kapitalom do raznih sjakljivih finansiranja.
Uostalom oni ni nemaju nikakve dokaze o bilo cemu za sta u panici i histeriji pokusavaju da podmetnu ili napakuju Abramovicu.

Kada stopiraju saudijsko preuzimanje Njukasla od strane kraljevske porodice koja ubija decu po Jemenu, onda mozemo da pricamo.

Nenad

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija, upravo se razmatraju 3 ponude koje će biti predstavljene regulatornim organima za odobrenje prodaje. U pitanju su ponude Američko-švajcarskih milijardera, britanskog milijardera i medijskog konzorcijuma iz Saudijske Arabije. Svi su zainteresovani da kupe Čelsi koji je fudbalski simbol Londona, nije bio ali je postao u proteklih 20 godina svojim uspesima. Lep pozdrav.
(Čelsi je osnovan 1905., 13. mart 2022 13:47)

Dobro ti ide srpski za jednog rodjenog londonca.

Sabacke zanimacije

pre 2 godine

principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.
(B.Luka, 13. mart 2022 13:06
Haha,ovo su mi najaci komentari..sreca pa ostali igraju za kikiriki

zvone

pre 2 godine

Sramota od zapada sta radi preterali su. Kako niko Amerika nije udarao sankcije kao rusiju kada su napadali druge zemlje izmedju ostalog I Srbiji to je bilo dozvoljeno sve sto rade sve je dobroo

Boris

pre 2 godine

Bez obzira šta kako,ko bude vlasnik,ostaje dug prema rusu ,kao pozajmica,ko se nemoze promeniti nikad!!!!!
(Sladjan, 13. mart 2022 12:55)

Ostaje Sladjane, medjutim i to ce mu blokirati i dozvoliti podizanje ko zna kad. Takodje, u komentarima ljudi cesto grijese, tipa Roman je ulozio u Celzi i klub podigao iz dna, sto jeste istina, medjutim on je ulozio kako bi lakse imao pristup britanskom trzistu na kojem je zaradio mnogo novca i preko kojeg je lakse poslovati u svijetu, nije samo ljubav prema fudbalu kako mnogi fanovi van ekonomije misle. I opet da skinu sankcije njemu i ostalim oligarsima oni ce ulagati u USA, UK i "zapad" jer je sigurnije nego bilo gdje drugo, kad kazem sigurnije mislim relativno u odnosu na druge drzave, i na Kinu. I djeca skoro svih ruskih politicara su na "zapadu". Bogato trziste je baza, otud Maduro sad zeli da mu skinu sankcije kako bi prodavali naftu u USA, pustio je dvojicu USA drzavljana iz zatvora, dopustio bi on i USA naftnim kompanijama da uloze samo milijarde ukoliko ga USA vlada ne bi smarala oko njegove diktature, jer su nekada sa USA kompanijama na trzistu izvozili sest puta vise nafte, a da bi se vratili na taj nivo treba par godina i 250 milijardi ulaganja u infrastrukturu.

matori

pre 2 godine

Čuvena britanska principijelnost i džentlmenstvo! Nije mi žao ni Abramoviča a ni igrača milionera ali da je ovo sramota, sramota je!

nn

pre 2 godine

Nije plasticni klub kazete?
(yo.dorro, 13. mart 2022 11:27)

Druze, da su zamrzli racune Mancestera i Liverpula, sumnjam da bi donacije navijaca sacuvale Salaha ili Pogbu u klubu.

Kolubarac

pre 2 godine

Pohlepni Englezi jedva čekaju priliku da nešto otmu od drugih.
Tako su radili celog veka na svim poljima i to se nikada neće promeniti.

Čelsi je osnovan 1905.

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija, upravo se razmatraju 3 ponude koje će biti predstavljene regulatornim organima za odobrenje prodaje. U pitanju su ponude Američko-švajcarskih milijardera, britanskog milijardera i medijskog konzorcijuma iz Saudijske Arabije. Svi su zainteresovani da kupe Čelsi koji je fudbalski simbol Londona, nije bio ali je postao u proteklih 20 godina svojim uspesima. Lep pozdrav.

B.Luka

pre 2 godine

U principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.

Lord darth vader

pre 2 godine

Ovo je samo dokaz jednog od ciljanih epiloga korone. Izbaciti keš iz upotrebe i putem banaka (kartica) kontrolisati masu. Jel' neko nije po meri samo mu blokiraj račun...
Čuj, banka blokirala račun jer je rus!!!
Zna se da račun može biti blokiran samo na osnovu sudskog rešenja.
Sad se smejemo tuđoj muci a i nas to sve čeka...

Tabant

pre 2 godine

Ruski tajkuni su svoj novac decenijama ulagali na zapad, tamo su skolovali decu i potuno zanemarili svoju zemlju i narod. Sada mi ih uopste nije zao.

Boris

pre 2 godine

Trebali su kao klub razmisljati ranije o posledicama, narocito nakon prethodnog rata u Ukrajini. Abramovic je sigurno bio informisan i sad sta se moze desiti, ali nije razmisljao o posledicama, medjutim slicnu kratkovidnost vidimo i kod Putina, ne razmislja o posledicama kad je u pitanju Ruska ekonomija, demografija, brain drain, ima 70 godina, naruseno zdravlje itd., dobice bitku, ali rat tesko jer se ne vodi samo oruzjem. Stotine najboljih kompanija se vec povuklo iz Rusije, a berzu ne smiju ni da otvore, bukvalno su je ugasili, plus njihove proizvodne kompanije ne mogu nabaviti mnogo bitnih dijelova iz ino, izgleda da ce izgubiti ugovore i sa indijom o prodaji oruzja, Njemacka ce prestati do jeseni uvoz uglja( 45% iz Rusije) i do kraja godine vjerovatno i nafte( 33% iz Rusije). Za klub ce se naci resenje, za Abramovica se ne sjekiram, ali sta ce gradjani Rusije i Ukrajine koji su zivjeli na nivou njihove srednje klase, uglavnom svi obrazovani otici, ostali jedva prezivljavati.I Srbija ce imati posledice nazalost kroz mnoge poskupljenja i sad tezu situaciju u spoljnoj politici.

Zoran

pre 2 godine

Toliko o vernosti i ljubavi prema klubu. Plasticni klub ostaje plasticni klub, bez obzira na pare.
(Pljuvac svih stilova, 13. mart 2022 11:37)
Nemoj samo da mi prosipas grobarske fazone o casovima ljubavi.
Odavno lova vodi glavnu rec.

spooky

pre 2 godine

Kakav egzodus igrača ? Pa toj cetvorici i ovako istice ugovor do kraja sezone . Vec odavno se znalo da odlaze i kome odlaze jedino se nagadjalo sa Rudigerom hoce ici nece ici mada se i za to znalo bez obzira sto su mu ponudili najvecu premiju u ekipi pa covek resio ipak da ode. Tako da toga egzodusa nema.

LiverBird

pre 2 godine

A Roman Abramovic Jevrejin. I nije tacno da navijaci cute. Imali su performans podrske Abramovicu, istakli transparente i dali dug aplauz. Tuhel je to osudio, Svabo mora,a pisalo se o tome i na ovim stranicama.

Chelsea mi se omrzao onomad kada je Mourinho igrao na zivot i smrt na Anfieldu i omogucio Cityju titulu. Nama je bio dovoljan i bod za prvaka, a Chelseyu ta utakmica nije znacila bas nista.

Ipak, nisam toliko zlopamtilo i sada mi je krivo zbog ove situacije u koju su upali. Ne mogu da uzivam u tudjoj nesreci.

zoran

pre 2 godine

Strasno sta se radi mesaju politiku u sve. Roman je poreklom rus ali je privatno lice a oni zalaze u ličnu imovinu čoveka.... Sta ako je rus i kakve on veze ima sa izvrsnom vlasću u rusiji.... Čak i da podrzava ruski napad na ukrajinu to je njegov lični stav a koliko znam nije član ruske vlade.....
Ovako se samo narusava fk Celzi

Ronaldinjo

pre 2 godine

A Roman Abramovic Jevrejin. I nije tacno da navijaci cute. Imali su performans podrske Abramovicu, istakli transparente i dali dug aplauz. Tuhel je to osudio, Svabo mora,a pisalo se o tome i na ovim stranicama.

Chelsea mi se omrzao onomad kada je Mourinho igrao na zivot i smrt na Anfieldu i omogucio Cityju titulu. Nama je bio dovoljan i bod za prvaka, a Chelseyu ta utakmica nije znacila bas nista.

Ipak, nisam toliko zlopamtilo i sada mi je krivo zbog ove situacije u koju su upali. Ne mogu da uzivam u tudjoj nesreci.
(LiverBird, 13. mart 2022 12:21)
Celzi je tu utakmicu odigrao tako jer je Liverpul Murinju bio veliki duznik.
2005. i 2007. kad je Celzi pod Murinjom bio najjaci i najveci favorit za Ligu sampiona Liverpul ih je oba
puta izbacivao u polufinalu. I to sa duplo jeftinijim timom i u oba slucaja debelim bodovnim zaostatkom u Premijer ligi.
Zoze im se na taj nacin malo osvetio.
Mada je veci problem bio Rodzers, koji kad nije islo
po planu A, plan B nikad nije imao.
Inace steta je sta se radi Celziju. Nisam njihov simpatizer, ali veliki respekt za sve prethodnih godina

Sremac

pre 2 godine

Ovo nema nikakve veze sa ratom vec da se otme imovina od rusa (roman je takodje i izraelac) ako se pozivaju na nekakvo pravo sto ne zamrznu mančester junajted jer su americki vlasnici a oni ucestvuju makar na 4 fronta.

ime

pre 2 godine

Zasto bi aktuelni sampion Evrope igrao u Champinship? Kako znas da im je tamo mesto? Ta ljubomora mi nikad nece biti jasna, a nije da sam neki Chelsea fan…

coach

pre 2 godine

Navijaci gde ste? Neko sranje da se pravi? Vi bese poznati kao jedni od opakijih navijaca u engleskoj, hahahahaha. Ili hocete cesce da igrate utakmice sa Milvolom :)

s

pre 2 godine

Ovo je najveća krivica navijača koji dozvoljavaju svojim političarima da im ugase klub i da se niko od njih zbog toga ne buni,medju pravim navijačima ima naziv za takve ali ne bi da budem bezobrazan...

zare

pre 2 godine

Uopšte mi nije krivo. Sama ideja biti vlasnik stranog kluba je bezveze, naročito engleskog, što se sada i vidi. Ako si toliko bogat, uloži u klub svojoj zemlji.

Crni96

pre 2 godine

Svedno će biti gužva u vrhu s Newcastlom. Morao je neko i puknuti, žao mi što je na ovakav način, treba da se stide kako uništavaju ja ću reći jednog velikana ove igre i ako neko kaže plastika. Ma da sumnjam i da će ova kriza trajat dugo, prevelik su oni brend da puknu skroz.

Sremac

pre 2 godine

Ovo nema nikakve veze sa ratom vec da se otme imovina od rusa (roman je takodje i izraelac) ako se pozivaju na nekakvo pravo sto ne zamrznu mančester junajted jer su americki vlasnici a oni ucestvuju makar na 4 fronta.

Crni96

pre 2 godine

Svedno će biti gužva u vrhu s Newcastlom. Morao je neko i puknuti, žao mi što je na ovakav način, treba da se stide kako uništavaju ja ću reći jednog velikana ove igre i ako neko kaže plastika. Ma da sumnjam i da će ova kriza trajat dugo, prevelik su oni brend da puknu skroz.

zare

pre 2 godine

Uopšte mi nije krivo. Sama ideja biti vlasnik stranog kluba je bezveze, naročito engleskog, što se sada i vidi. Ako si toliko bogat, uloži u klub svojoj zemlji.

coach

pre 2 godine

Navijaci gde ste? Neko sranje da se pravi? Vi bese poznati kao jedni od opakijih navijaca u engleskoj, hahahahaha. Ili hocete cesce da igrate utakmice sa Milvolom :)

s

pre 2 godine

Ovo je najveća krivica navijača koji dozvoljavaju svojim političarima da im ugase klub i da se niko od njih zbog toga ne buni,medju pravim navijačima ima naziv za takve ali ne bi da budem bezobrazan...

Lord darth vader

pre 2 godine

Ovo je samo dokaz jednog od ciljanih epiloga korone. Izbaciti keš iz upotrebe i putem banaka (kartica) kontrolisati masu. Jel' neko nije po meri samo mu blokiraj račun...
Čuj, banka blokirala račun jer je rus!!!
Zna se da račun može biti blokiran samo na osnovu sudskog rešenja.
Sad se smejemo tuđoj muci a i nas to sve čeka...

ime

pre 2 godine

Zasto bi aktuelni sampion Evrope igrao u Champinship? Kako znas da im je tamo mesto? Ta ljubomora mi nikad nece biti jasna, a nije da sam neki Chelsea fan…

matori

pre 2 godine

Čuvena britanska principijelnost i džentlmenstvo! Nije mi žao ni Abramoviča a ni igrača milionera ali da je ovo sramota, sramota je!

zoran

pre 2 godine

Strasno sta se radi mesaju politiku u sve. Roman je poreklom rus ali je privatno lice a oni zalaze u ličnu imovinu čoveka.... Sta ako je rus i kakve on veze ima sa izvrsnom vlasću u rusiji.... Čak i da podrzava ruski napad na ukrajinu to je njegov lični stav a koliko znam nije član ruske vlade.....
Ovako se samo narusava fk Celzi

Kolubarac

pre 2 godine

Pohlepni Englezi jedva čekaju priliku da nešto otmu od drugih.
Tako su radili celog veka na svim poljima i to se nikada neće promeniti.

BlueFortress

pre 2 godine

Ovom visprenom logikom bi ugasili 80% najvecih i najjacih timova u Evropi, cak i one za koje prosecni Pera misli da nisu plasticni ili povezani kapitalom do raznih sjakljivih finansiranja.
Uostalom oni ni nemaju nikakve dokaze o bilo cemu za sta u panici i histeriji pokusavaju da podmetnu ili napakuju Abramovicu.

Kada stopiraju saudijsko preuzimanje Njukasla od strane kraljevske porodice koja ubija decu po Jemenu, onda mozemo da pricamo.

Tabant

pre 2 godine

Ruski tajkuni su svoj novac decenijama ulagali na zapad, tamo su skolovali decu i potuno zanemarili svoju zemlju i narod. Sada mi ih uopste nije zao.

nn

pre 2 godine

Nije plasticni klub kazete?
(yo.dorro, 13. mart 2022 11:27)

Druze, da su zamrzli racune Mancestera i Liverpula, sumnjam da bi donacije navijaca sacuvale Salaha ili Pogbu u klubu.

Zoran

pre 2 godine

Toliko o vernosti i ljubavi prema klubu. Plasticni klub ostaje plasticni klub, bez obzira na pare.
(Pljuvac svih stilova, 13. mart 2022 11:37)
Nemoj samo da mi prosipas grobarske fazone o casovima ljubavi.
Odavno lova vodi glavnu rec.

spooky

pre 2 godine

Kakav egzodus igrača ? Pa toj cetvorici i ovako istice ugovor do kraja sezone . Vec odavno se znalo da odlaze i kome odlaze jedino se nagadjalo sa Rudigerom hoce ici nece ici mada se i za to znalo bez obzira sto su mu ponudili najvecu premiju u ekipi pa covek resio ipak da ode. Tako da toga egzodusa nema.

Boris

pre 2 godine

Trebali su kao klub razmisljati ranije o posledicama, narocito nakon prethodnog rata u Ukrajini. Abramovic je sigurno bio informisan i sad sta se moze desiti, ali nije razmisljao o posledicama, medjutim slicnu kratkovidnost vidimo i kod Putina, ne razmislja o posledicama kad je u pitanju Ruska ekonomija, demografija, brain drain, ima 70 godina, naruseno zdravlje itd., dobice bitku, ali rat tesko jer se ne vodi samo oruzjem. Stotine najboljih kompanija se vec povuklo iz Rusije, a berzu ne smiju ni da otvore, bukvalno su je ugasili, plus njihove proizvodne kompanije ne mogu nabaviti mnogo bitnih dijelova iz ino, izgleda da ce izgubiti ugovore i sa indijom o prodaji oruzja, Njemacka ce prestati do jeseni uvoz uglja( 45% iz Rusije) i do kraja godine vjerovatno i nafte( 33% iz Rusije). Za klub ce se naci resenje, za Abramovica se ne sjekiram, ali sta ce gradjani Rusije i Ukrajine koji su zivjeli na nivou njihove srednje klase, uglavnom svi obrazovani otici, ostali jedva prezivljavati.I Srbija ce imati posledice nazalost kroz mnoge poskupljenja i sad tezu situaciju u spoljnoj politici.

zvone

pre 2 godine

Sramota od zapada sta radi preterali su. Kako niko Amerika nije udarao sankcije kao rusiju kada su napadali druge zemlje izmedju ostalog I Srbiji to je bilo dozvoljeno sve sto rade sve je dobroo

Ronaldinjo

pre 2 godine

A Roman Abramovic Jevrejin. I nije tacno da navijaci cute. Imali su performans podrske Abramovicu, istakli transparente i dali dug aplauz. Tuhel je to osudio, Svabo mora,a pisalo se o tome i na ovim stranicama.

Chelsea mi se omrzao onomad kada je Mourinho igrao na zivot i smrt na Anfieldu i omogucio Cityju titulu. Nama je bio dovoljan i bod za prvaka, a Chelseyu ta utakmica nije znacila bas nista.

Ipak, nisam toliko zlopamtilo i sada mi je krivo zbog ove situacije u koju su upali. Ne mogu da uzivam u tudjoj nesreci.
(LiverBird, 13. mart 2022 12:21)
Celzi je tu utakmicu odigrao tako jer je Liverpul Murinju bio veliki duznik.
2005. i 2007. kad je Celzi pod Murinjom bio najjaci i najveci favorit za Ligu sampiona Liverpul ih je oba
puta izbacivao u polufinalu. I to sa duplo jeftinijim timom i u oba slucaja debelim bodovnim zaostatkom u Premijer ligi.
Zoze im se na taj nacin malo osvetio.
Mada je veci problem bio Rodzers, koji kad nije islo
po planu A, plan B nikad nije imao.
Inace steta je sta se radi Celziju. Nisam njihov simpatizer, ali veliki respekt za sve prethodnih godina

Sabacke zanimacije

pre 2 godine

principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.
(B.Luka, 13. mart 2022 13:06
Haha,ovo su mi najaci komentari..sreca pa ostali igraju za kikiriki

B.Luka

pre 2 godine

U principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.

Nenad

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija, upravo se razmatraju 3 ponude koje će biti predstavljene regulatornim organima za odobrenje prodaje. U pitanju su ponude Američko-švajcarskih milijardera, britanskog milijardera i medijskog konzorcijuma iz Saudijske Arabije. Svi su zainteresovani da kupe Čelsi koji je fudbalski simbol Londona, nije bio ali je postao u proteklih 20 godina svojim uspesima. Lep pozdrav.
(Čelsi je osnovan 1905., 13. mart 2022 13:47)

Dobro ti ide srpski za jednog rodjenog londonca.

Čelsi je osnovan 1905.

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija, upravo se razmatraju 3 ponude koje će biti predstavljene regulatornim organima za odobrenje prodaje. U pitanju su ponude Američko-švajcarskih milijardera, britanskog milijardera i medijskog konzorcijuma iz Saudijske Arabije. Svi su zainteresovani da kupe Čelsi koji je fudbalski simbol Londona, nije bio ali je postao u proteklih 20 godina svojim uspesima. Lep pozdrav.

LiverBird

pre 2 godine

A Roman Abramovic Jevrejin. I nije tacno da navijaci cute. Imali su performans podrske Abramovicu, istakli transparente i dali dug aplauz. Tuhel je to osudio, Svabo mora,a pisalo se o tome i na ovim stranicama.

Chelsea mi se omrzao onomad kada je Mourinho igrao na zivot i smrt na Anfieldu i omogucio Cityju titulu. Nama je bio dovoljan i bod za prvaka, a Chelseyu ta utakmica nije znacila bas nista.

Ipak, nisam toliko zlopamtilo i sada mi je krivo zbog ove situacije u koju su upali. Ne mogu da uzivam u tudjoj nesreci.

AtamanCG

pre 2 godine

Dragi @BlueFortress, hvala ti i na ovom komentaru kao i na brojnim fudbalskim analizama svih ovih godina, nikada me nisi razočarao.
Nadam se da ćemo i dalje uživati u tvojim pisanjima preko ovog sajta, pa makar i u Championshipu, i to je za ljude, a ne bi bio ni prvi put, barem što se tiče CFC.
Ako te put bude nanio preko Njeguša, potraži me, kupim ti Nikšićkog piva koliko možeš popiti za pet dana.
Pozdrav za tebe i ostale plave navijače u Srbiji.

Boris

pre 2 godine

Bez obzira šta kako,ko bude vlasnik,ostaje dug prema rusu ,kao pozajmica,ko se nemoze promeniti nikad!!!!!
(Sladjan, 13. mart 2022 12:55)

Ostaje Sladjane, medjutim i to ce mu blokirati i dozvoliti podizanje ko zna kad. Takodje, u komentarima ljudi cesto grijese, tipa Roman je ulozio u Celzi i klub podigao iz dna, sto jeste istina, medjutim on je ulozio kako bi lakse imao pristup britanskom trzistu na kojem je zaradio mnogo novca i preko kojeg je lakse poslovati u svijetu, nije samo ljubav prema fudbalu kako mnogi fanovi van ekonomije misle. I opet da skinu sankcije njemu i ostalim oligarsima oni ce ulagati u USA, UK i "zapad" jer je sigurnije nego bilo gdje drugo, kad kazem sigurnije mislim relativno u odnosu na druge drzave, i na Kinu. I djeca skoro svih ruskih politicara su na "zapadu". Bogato trziste je baza, otud Maduro sad zeli da mu skinu sankcije kako bi prodavali naftu u USA, pustio je dvojicu USA drzavljana iz zatvora, dopustio bi on i USA naftnim kompanijama da uloze samo milijarde ukoliko ga USA vlada ne bi smarala oko njegove diktature, jer su nekada sa USA kompanijama na trzistu izvozili sest puta vise nafte, a da bi se vratili na taj nivo treba par godina i 250 milijardi ulaganja u infrastrukturu.

Dachazvezda

pre 2 godine

Celsi ce opet biti bolji i od Utd i Arsenala. potpisujem
(vasilije, 13. mart 2022 13:41)

Šta potpisujes?
Menicu? Garanciju za cipele?

Ovi "bitni" likovi sa garancijama su najjači... Pred kioskom i sa pivom u rukama!
Pre "potpisa" si trebao da navedes i cuveni DOKAZ - "kad ti kazem"
Jednako bitno kao i "potpis"

pomodarstvo

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija,...
(Čelsi je osnovan 1905., 13. mart 2022 13:47)

Ne znam šta su to ČelSi i PariS SG.

Na mom maternjem jeziku se kaže ČelZi i PariZ.

aplauz

pre 2 godine

@U principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.
(B.Luka, 13. mart 2022 13:06)

E moj Banjalucaninu...fudbal je uvek bio i ostao sport u kome titule osvajaju bogati klubovi! Samo da se pre vrteo manji i dosta razumniji novac. A danas se vrte nenormalno i nesrazmerno velike cifre novca.
I pre su najbolji igrači igrali u najbogatijim klubovima.

zare

pre 2 godine

Uopšte mi nije krivo. Sama ideja biti vlasnik stranog kluba je bezveze, naročito engleskog, što se sada i vidi. Ako si toliko bogat, uloži u klub svojoj zemlji.

Boris

pre 2 godine

Trebali su kao klub razmisljati ranije o posledicama, narocito nakon prethodnog rata u Ukrajini. Abramovic je sigurno bio informisan i sad sta se moze desiti, ali nije razmisljao o posledicama, medjutim slicnu kratkovidnost vidimo i kod Putina, ne razmislja o posledicama kad je u pitanju Ruska ekonomija, demografija, brain drain, ima 70 godina, naruseno zdravlje itd., dobice bitku, ali rat tesko jer se ne vodi samo oruzjem. Stotine najboljih kompanija se vec povuklo iz Rusije, a berzu ne smiju ni da otvore, bukvalno su je ugasili, plus njihove proizvodne kompanije ne mogu nabaviti mnogo bitnih dijelova iz ino, izgleda da ce izgubiti ugovore i sa indijom o prodaji oruzja, Njemacka ce prestati do jeseni uvoz uglja( 45% iz Rusije) i do kraja godine vjerovatno i nafte( 33% iz Rusije). Za klub ce se naci resenje, za Abramovica se ne sjekiram, ali sta ce gradjani Rusije i Ukrajine koji su zivjeli na nivou njihove srednje klase, uglavnom svi obrazovani otici, ostali jedva prezivljavati.I Srbija ce imati posledice nazalost kroz mnoge poskupljenja i sad tezu situaciju u spoljnoj politici.

LiverBird

pre 2 godine

A Roman Abramovic Jevrejin. I nije tacno da navijaci cute. Imali su performans podrske Abramovicu, istakli transparente i dali dug aplauz. Tuhel je to osudio, Svabo mora,a pisalo se o tome i na ovim stranicama.

Chelsea mi se omrzao onomad kada je Mourinho igrao na zivot i smrt na Anfieldu i omogucio Cityju titulu. Nama je bio dovoljan i bod za prvaka, a Chelseyu ta utakmica nije znacila bas nista.

Ipak, nisam toliko zlopamtilo i sada mi je krivo zbog ove situacije u koju su upali. Ne mogu da uzivam u tudjoj nesreci.

Crni96

pre 2 godine

Svedno će biti gužva u vrhu s Newcastlom. Morao je neko i puknuti, žao mi što je na ovakav način, treba da se stide kako uništavaju ja ću reći jednog velikana ove igre i ako neko kaže plastika. Ma da sumnjam i da će ova kriza trajat dugo, prevelik su oni brend da puknu skroz.

pomodarstvo

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija,...
(Čelsi je osnovan 1905., 13. mart 2022 13:47)

Ne znam šta su to ČelSi i PariS SG.

Na mom maternjem jeziku se kaže ČelZi i PariZ.

Sremac

pre 2 godine

Ovo nema nikakve veze sa ratom vec da se otme imovina od rusa (roman je takodje i izraelac) ako se pozivaju na nekakvo pravo sto ne zamrznu mančester junajted jer su americki vlasnici a oni ucestvuju makar na 4 fronta.

coach

pre 2 godine

Navijaci gde ste? Neko sranje da se pravi? Vi bese poznati kao jedni od opakijih navijaca u engleskoj, hahahahaha. Ili hocete cesce da igrate utakmice sa Milvolom :)

Zoran

pre 2 godine

Toliko o vernosti i ljubavi prema klubu. Plasticni klub ostaje plasticni klub, bez obzira na pare.
(Pljuvac svih stilova, 13. mart 2022 11:37)
Nemoj samo da mi prosipas grobarske fazone o casovima ljubavi.
Odavno lova vodi glavnu rec.

Boris

pre 2 godine

Bez obzira šta kako,ko bude vlasnik,ostaje dug prema rusu ,kao pozajmica,ko se nemoze promeniti nikad!!!!!
(Sladjan, 13. mart 2022 12:55)

Ostaje Sladjane, medjutim i to ce mu blokirati i dozvoliti podizanje ko zna kad. Takodje, u komentarima ljudi cesto grijese, tipa Roman je ulozio u Celzi i klub podigao iz dna, sto jeste istina, medjutim on je ulozio kako bi lakse imao pristup britanskom trzistu na kojem je zaradio mnogo novca i preko kojeg je lakse poslovati u svijetu, nije samo ljubav prema fudbalu kako mnogi fanovi van ekonomije misle. I opet da skinu sankcije njemu i ostalim oligarsima oni ce ulagati u USA, UK i "zapad" jer je sigurnije nego bilo gdje drugo, kad kazem sigurnije mislim relativno u odnosu na druge drzave, i na Kinu. I djeca skoro svih ruskih politicara su na "zapadu". Bogato trziste je baza, otud Maduro sad zeli da mu skinu sankcije kako bi prodavali naftu u USA, pustio je dvojicu USA drzavljana iz zatvora, dopustio bi on i USA naftnim kompanijama da uloze samo milijarde ukoliko ga USA vlada ne bi smarala oko njegove diktature, jer su nekada sa USA kompanijama na trzistu izvozili sest puta vise nafte, a da bi se vratili na taj nivo treba par godina i 250 milijardi ulaganja u infrastrukturu.

ime

pre 2 godine

Zasto bi aktuelni sampion Evrope igrao u Champinship? Kako znas da im je tamo mesto? Ta ljubomora mi nikad nece biti jasna, a nije da sam neki Chelsea fan…

zoran

pre 2 godine

Strasno sta se radi mesaju politiku u sve. Roman je poreklom rus ali je privatno lice a oni zalaze u ličnu imovinu čoveka.... Sta ako je rus i kakve on veze ima sa izvrsnom vlasću u rusiji.... Čak i da podrzava ruski napad na ukrajinu to je njegov lični stav a koliko znam nije član ruske vlade.....
Ovako se samo narusava fk Celzi

Čelsi je osnovan 1905.

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija, upravo se razmatraju 3 ponude koje će biti predstavljene regulatornim organima za odobrenje prodaje. U pitanju su ponude Američko-švajcarskih milijardera, britanskog milijardera i medijskog konzorcijuma iz Saudijske Arabije. Svi su zainteresovani da kupe Čelsi koji je fudbalski simbol Londona, nije bio ali je postao u proteklih 20 godina svojim uspesima. Lep pozdrav.

s

pre 2 godine

Ovo je najveća krivica navijača koji dozvoljavaju svojim političarima da im ugase klub i da se niko od njih zbog toga ne buni,medju pravim navijačima ima naziv za takve ali ne bi da budem bezobrazan...

Lord darth vader

pre 2 godine

Ovo je samo dokaz jednog od ciljanih epiloga korone. Izbaciti keš iz upotrebe i putem banaka (kartica) kontrolisati masu. Jel' neko nije po meri samo mu blokiraj račun...
Čuj, banka blokirala račun jer je rus!!!
Zna se da račun može biti blokiran samo na osnovu sudskog rešenja.
Sad se smejemo tuđoj muci a i nas to sve čeka...

Nenad

pre 2 godine

Moji dragi mrzitelji Čelsija, upravo se razmatraju 3 ponude koje će biti predstavljene regulatornim organima za odobrenje prodaje. U pitanju su ponude Američko-švajcarskih milijardera, britanskog milijardera i medijskog konzorcijuma iz Saudijske Arabije. Svi su zainteresovani da kupe Čelsi koji je fudbalski simbol Londona, nije bio ali je postao u proteklih 20 godina svojim uspesima. Lep pozdrav.
(Čelsi je osnovan 1905., 13. mart 2022 13:47)

Dobro ti ide srpski za jednog rodjenog londonca.

B.Luka

pre 2 godine

U principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.

Dachazvezda

pre 2 godine

Celsi ce opet biti bolji i od Utd i Arsenala. potpisujem
(vasilije, 13. mart 2022 13:41)

Šta potpisujes?
Menicu? Garanciju za cipele?

Ovi "bitni" likovi sa garancijama su najjači... Pred kioskom i sa pivom u rukama!
Pre "potpisa" si trebao da navedes i cuveni DOKAZ - "kad ti kazem"
Jednako bitno kao i "potpis"

zvone

pre 2 godine

Sramota od zapada sta radi preterali su. Kako niko Amerika nije udarao sankcije kao rusiju kada su napadali druge zemlje izmedju ostalog I Srbiji to je bilo dozvoljeno sve sto rade sve je dobroo

Sabacke zanimacije

pre 2 godine

principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.
(B.Luka, 13. mart 2022 13:06
Haha,ovo su mi najaci komentari..sreca pa ostali igraju za kikiriki

Tabant

pre 2 godine

Ruski tajkuni su svoj novac decenijama ulagali na zapad, tamo su skolovali decu i potuno zanemarili svoju zemlju i narod. Sada mi ih uopste nije zao.

Kolubarac

pre 2 godine

Pohlepni Englezi jedva čekaju priliku da nešto otmu od drugih.
Tako su radili celog veka na svim poljima i to se nikada neće promeniti.

Ronaldinjo

pre 2 godine

A Roman Abramovic Jevrejin. I nije tacno da navijaci cute. Imali su performans podrske Abramovicu, istakli transparente i dali dug aplauz. Tuhel je to osudio, Svabo mora,a pisalo se o tome i na ovim stranicama.

Chelsea mi se omrzao onomad kada je Mourinho igrao na zivot i smrt na Anfieldu i omogucio Cityju titulu. Nama je bio dovoljan i bod za prvaka, a Chelseyu ta utakmica nije znacila bas nista.

Ipak, nisam toliko zlopamtilo i sada mi je krivo zbog ove situacije u koju su upali. Ne mogu da uzivam u tudjoj nesreci.
(LiverBird, 13. mart 2022 12:21)
Celzi je tu utakmicu odigrao tako jer je Liverpul Murinju bio veliki duznik.
2005. i 2007. kad je Celzi pod Murinjom bio najjaci i najveci favorit za Ligu sampiona Liverpul ih je oba
puta izbacivao u polufinalu. I to sa duplo jeftinijim timom i u oba slucaja debelim bodovnim zaostatkom u Premijer ligi.
Zoze im se na taj nacin malo osvetio.
Mada je veci problem bio Rodzers, koji kad nije islo
po planu A, plan B nikad nije imao.
Inace steta je sta se radi Celziju. Nisam njihov simpatizer, ali veliki respekt za sve prethodnih godina

nn

pre 2 godine

Nije plasticni klub kazete?
(yo.dorro, 13. mart 2022 11:27)

Druze, da su zamrzli racune Mancestera i Liverpula, sumnjam da bi donacije navijaca sacuvale Salaha ili Pogbu u klubu.

matori

pre 2 godine

Čuvena britanska principijelnost i džentlmenstvo! Nije mi žao ni Abramoviča a ni igrača milionera ali da je ovo sramota, sramota je!

spooky

pre 2 godine

Kakav egzodus igrača ? Pa toj cetvorici i ovako istice ugovor do kraja sezone . Vec odavno se znalo da odlaze i kome odlaze jedino se nagadjalo sa Rudigerom hoce ici nece ici mada se i za to znalo bez obzira sto su mu ponudili najvecu premiju u ekipi pa covek resio ipak da ode. Tako da toga egzodusa nema.

AtamanCG

pre 2 godine

Dragi @BlueFortress, hvala ti i na ovom komentaru kao i na brojnim fudbalskim analizama svih ovih godina, nikada me nisi razočarao.
Nadam se da ćemo i dalje uživati u tvojim pisanjima preko ovog sajta, pa makar i u Championshipu, i to je za ljude, a ne bi bio ni prvi put, barem što se tiče CFC.
Ako te put bude nanio preko Njeguša, potraži me, kupim ti Nikšićkog piva koliko možeš popiti za pet dana.
Pozdrav za tebe i ostale plave navijače u Srbiji.

BlueFortress

pre 2 godine

Ovom visprenom logikom bi ugasili 80% najvecih i najjacih timova u Evropi, cak i one za koje prosecni Pera misli da nisu plasticni ili povezani kapitalom do raznih sjakljivih finansiranja.
Uostalom oni ni nemaju nikakve dokaze o bilo cemu za sta u panici i histeriji pokusavaju da podmetnu ili napakuju Abramovicu.

Kada stopiraju saudijsko preuzimanje Njukasla od strane kraljevske porodice koja ubija decu po Jemenu, onda mozemo da pricamo.

aplauz

pre 2 godine

@U principu, fudbal se kao igra za široke narodne mase počeo raspadati Bosmanovim pravilom i Abramovičevom kupovinom Čelzija. Da ga i fudbaleri ne igraju iz zadovoljstva, već iz čiste pohlepe dokaz je egzodus fudbalera u Kinu prije par godina kada su kineski klubovi upumpavali ogroman novac u svoju ligu. Spas za Čelzi i fudbal je da se svi ovi instant klubovi vrate na fabrička podešavanja i prepuste pravim zaljubljenicima u ovu igru.
(B.Luka, 13. mart 2022 13:06)

E moj Banjalucaninu...fudbal je uvek bio i ostao sport u kome titule osvajaju bogati klubovi! Samo da se pre vrteo manji i dosta razumniji novac. A danas se vrte nenormalno i nesrazmerno velike cifre novca.
I pre su najbolji igrači igrali u najbogatijim klubovima.