Fudbal 175

Utorak, 22.02.2022.

20:00

Dušan Silni živi snove, ali "žuta podmornica" nije potopljena VIDEO

Posle prve utakmice osmine finala Lige šampiona između Viljareala i Juventusa niko nema prednost i u revanšu će se krenuti "od nule" – 1:1 (0:1).

Dušan Silni živi snove, ali "žuta podmornica" nije potopljena VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

175 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 2 godine

goffY

Nije to FIFA lista, službeno smo bili 2.
Prvotimac prvaka Evrope i svijeta (Chelsea - Kovacic), prvotimac prvaka Španjolske (Atletico - Vrsaljko od Nove Godine opet prvotimac), prvotimac budućeg prvaka Španjolske (Real Madrid - Modric), 2 prvotimca prvaka Italije (Inter - Brozovic i Perisic), prvotimac viceprvaka Italije (Milan - Rebic prije a i nakon ozlijede će opet biti prvotimac).
To je pola tima kvalitetnih igrača.
Izgubili smo Rakitica, Mandzukica i Subasica, to je istina.
Tu je još uvijek Lovren koji je i dalje na nivou, sigurno bi mogao igrati u timovima kao sto su Milan i Inter.
Sada imamo tim kao 2008-e. Odlican spoj mladosti i iskustva, tim u ulaznoj putanji. Tada smo igrali 4-finale, tako da možemo i sada.

Sok od zove orla

Tu sam zbog dobrih vijesti iz svijeta sporta.

Morata panj

pre 2 godine

Na koju foru ovaj Morata igra za Juve.A pre toga igrao za Atletiko,Real i Čelzi.Sve veliki klubovi.Lik ne moze da se sastavi sa loptom,Vlahović je izmislio fudbal za njega.Najprecenjeniji igrac u zadnjih 20 godina.

zex

pre 2 godine

Ovo je cista sreca i ne paznja igraca viljareala, asistencija je bila izuzetna, i pogodak odlican jos sto puta kada bi ponovio nebi ga dao desnom nogom jer masio je zicere mnogo koje je morao dati

srki

pre 2 godine

dusan oprevdava sredstva ulozena u njega, ali juventus igra slabo ( 41 % posed lopte protiv viljareala ) i sinoc i u prvenstvu, vidi se iz aviona, dusan ih odrzava u nekakvom egalu, ali pobednicki tim mora igrati silnije i furioznije

Pera kojot

pre 2 godine

Meni smrdi nešto, nekoliko puta Duci ulazi u prostor i baš dobro se otvara ali ga ignorišu. Neuigrano ili tupava filozofija "dali smo gol, sad davimo" ili nešto treće?

Vrg

pre 2 godine

Imam 27 godina, i tu nesreću da do 27. godine nisam imao ičemu da se nadam u našem reprezentativnom fudbalu, napokon je došao i taj dan da mogu da kažem da imamo odličnu reprezentaciju za Katar, imamo svakako čemu da se nadamo kad imamo pojedince kao što su Vlahović, Mitrović, Tadić, SMS, Kostić, Jović.. Odbrana je malo tanja, ali i tu smo korektni.. Svaka čast za Vlahovićev gol, klasa je evidentna bila i pre 2, 3 godine kad je počinjao, a muslim da imamo budućeg top 3 napadača na svetu za narednu deceniju!
(djoshha, 22. februar 2022 21:13)

Pricas ko da imas 87 godina. :-D
Polako, ima nas koji smo čekali mnogo duže. :-)

bmiles

pre 2 godine

Za razliku od nekih,da ih ne spominjem,uloga c-fora je da daje go;ove.Sve ostalo nije bitno,zar ne!? DV7 nastavlja to u ritmu a kad pojedini igraci Juventusa shvate da im donosi "lovu i hleba" davace mu vise lopti! Juventusu treba remont pod hitno i igrackom kadru.Bilo je tuzno gledati ih kako igraju! Pamtim daleko bolji tim Juventusa ovo je "bleda senka bledog",a srecni su sto to Aligeri zna i hteo ne hteo igra na rezultat dok se kupe bolji igraci,a povratkom Kijeze i Dijabaleu tim mozda se nesto uradi po pitanju toga,ovako tesko ce dalje u LS od eventualnog polufinala!?

zemunski kej

pre 2 godine

Veceras je ceo svet saznao za Dusana Vlahovica ,jer ligu sampiona Evrope preti ceo svet, Gledanija je od NBA i jedina profitabilnija. Cak i oni u Austaliji,Kini ,Japanu i USA. Juzna Amerika. Zato je Dusan zeleo da ode u veliki klub jer Fiorentina to nece biti mozda nikada. Juventus jos nije najbolji ali je na putu ima Delighta i Vlahovica. 22 godine,
Videli ste kolikko je opasan veceras bio ,meni je bolji onaj drugi udarac koji je odbranio golman jer je sutirao izmedju, Pa one povratne lopte ako prodju Vilareal bice im to najbolji rezultat poslednjih 5~6 godina jer ni sa ronaldom i boljim igracima nisu otisli dalje.

Tetreb

pre 2 godine

Da nje dao gol Vlahovic bi bio ispljuvan do maksimuma.Nema lopti? Pa sta da kazu u Realu? smeju se Jovicu, vredjaju ga nasi ljudi a decko dobije 10minuta u ekipi koja stvarno carini loptu, neznam ko je gori Juventus ili Real.tako se stice lazna slika o igracima.Zasto Mitar daje golove? pa svi su podredjeni njemu, kada se vrati Kijeza bice jos gore po vlahovica.Mislim da je trebalo da ode u neki ofanzivniji klub.
(zex, 22. februar 2022 22:57)

Zapravo kada se vrati Kijeza moze samo da bude bolje po Vlahovica nikako gore.

gazili bi sve

pre 2 godine

popis yu za katar:
golmani:oblak60mil,livakovic10,rajkovic9
obrana:
lb:sosa 20, alioski 6.5
cb:gvardiol 25,rrahmani 22,savic 20,milenkovic(cb/rb) 23
rb:marusic 9
veza:
defanzivnije orijentirani: brozovic 40,pjanic 15
ostalo: modric 10,kovacic 45, sms 70, elmas 24
krila:
desnjaci:perisic 10,brekalo 13
lijevaci: kostic 20, tadic 15
špice: vlahovic 70, mitrovic 18, dzeko 4
vrijednost: 558,5 mil eura(s tim da sam pokusao izabrati najbolju ekipu a ne najskuplju)- bila bi 8. najskuplja ekipa u kataru, ozbiljna ekipa od koje na svakom turniru ocekujes minimalno cetvrtfinale
prvi sastav: oblak sosa gvardiol savic marusic brozovic modric kovacic perisic vlahovic tadic
siri popis: lovren 7, caleta car 16, maksimovic 14, krunic 7.5, grujic 13, majer 13, vlasic 27, pasalic 28, ilicic 5, rashica 8, orsic 11, kramaric 18, jovic 20, jovetic 3
jugoslavije nema i nece je vise nikad biti ali nekad je fora malo se igrati

Realnost

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

A s kim smo u grupi majstore?
(pavle,

Sa kime god da jesmo tri puta je jaci od smesnog luksemburga irske ili azerbajdzana probudi se
O odbrani i bekovima ne vredi trositi reci

DYD986

pre 2 godine

Juve ocajan veceras. Vezni red na nivou nekog tima iz donjeg dela premijer lige. Zao mi Vlahovica, po kvalitetima koje poseduje zasluzuje da igra u mnogo kvalitetnijem klubu.

Realnost

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

A s kim smo u grupi majstore?
(pavle,

Sa kime god da jesmo tri puta je jaci od smesnog luksemburga irske ili azerbajdzana probudi se
O odbrani i bekovima ne vredi trositi reci

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

(drago, 22. februar 2022 23:09)

nevi ti visio na srpski portal da nemas malo te kompleksice,a znajuci hrvate,imas ih puuuunoooooo, Bok

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

Sad ćemo da se use..mo i upadnemo u masovnu euforuju zbog ovog gola Vlahovića, a na sp u Kataru će nas svi razvaljivati.
(marko, 22. februar 2022 21:44)

ti si naviko,tebe život razbija,kako cemo mi?mi navilki na lep život

e mukoo ,drž se Marko,biće čovek od tebe jednog dana,nikad.

goffY

pre 2 godine

@drago
Realno druga reprezentacija sveta niste, u prvih 10 da, ali drugi ne čak ni u trenutku kad ste ušli u to finale, Brazil i Belgija bi vas odrali kao Francuska, u tom trenutku ste bili top 5 i to vam priznajem što je ogroman uspeh ali drugi ne, a za igrače osim tih nekoliko godina gde su pojedini bili na vrhuncu igrali u top klubovima, ne znam na koga sad misliš, realno po kvalitetu ste prosek ali imate tradiciju i kult što je mnooogo bitno i na konto svega uvek može da se kaže da ste u top 10 ili 15 rep sveta, što je ogromna stvar

Oftalmolog

pre 2 godine

Sad ćemo da se use..mo i upadnemo u masovnu euforuju zbog ovog gola Vlahovića, a na sp u Kataru će nas svi razvaljivati.
(marko, 22. februar 2022 21:44)

Koga da razvaljuju? Samo gledaj kad umesto ovih juventusovih cepanica na sredini budu Tadić, SMS, Lazović, Djuričić...pa Vlahović ima da rasturi sa takvom sredinom, a ne ovi panjevi Rabio, Artur, Mkkenie, Lokateli, Quardado... kriminal srednji red Juventusa, strašno.

3210

pre 2 godine

75. minut u toku, Vlahovic je dobio ukupno jednu loptu u prostor i to u 30. sekundi. Toliko o igri Juventusa.
(Ja ti on, 22. februar 2022 22:33)

I odlicno je sutirao a golman je odbranio. Da je samo malo odskocila i dobila zabicu, ne znam kako bi golman reagovao..

drago

pre 2 godine

Hrvati kao viceprvaci svijeta i sa igračima u najboljim klubovima koji svake godine osvajaju LP ne mogu biti iskompleksirani.
Njima (tj. nama) je ovo i simpatično, da je Srbija konačno dobila jednog pravog igrača.
Ovaj momak sto to potencira, volio bi da je to tako a istina je da on ima taj problem.

aca

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

Počeo sa "ne lupajte", a onda se izlupetao samo tako... Šta ti dečko radiš, ccccc....hahaha
(CZ99, 22. februar 2022 22:38)

u pravu si, moja greska bas sam se nalupetao. Najbrzi gol u istoriji LŠ je dao Dejan Rambo Petković '87me na Kipru u dresu kadetske reprezentacije Jugoslavije, vec nakon 3sec je bilo 1:0 za plave.

smeh

pre 2 godine

I dalje je nejasno kako je onaj Morata ubedio ljude u Realu i Juventusu da je igrač koji zaslužuje ne samo da igra za te klubove već i da bude starter i prvi napadač. Čovek je Hudini. Ne vidiš ga, pogađa mrežu suparnika iz milion šansi ali je uspeo da igra za 2 velikana. Na koju foru je on uspeo da obezbedi svoje praunuke sa onakvom igrom?

Ljubitelj opojnog mita

pre 2 godine

E moj partizane,e moja Srbijo,Vučelić vezura i dalje u partizanu. Kojeg bisera smo imali a lako i za šaku mušmula ga prodali.
(zox, 22. februar 2022 21:07)

Nisu ni mušmule jeftine. Posebno u februaru.

genije

pre 2 godine

E moj partizane,e moja Srbijo,Vučelić vezura i dalje u partizanu. Kojeg bisera smo imali a lako i za šaku mušmula ga prodali.
(zox, 22. februar 2022 21:07)

Bolje sto je otisao dalje, da je ostao u Partizanu danas se ne bi ni pisalo o njemu

tabloid

pre 2 godine

Sve ok, ali kakvi Hrvati u očaju, na aparatima zato što je Vlahović dao gol?! 20 godina gledam hrvatske igrače kako daju golove u Ligi prvaka, u finalima, osvajaju često s klubovima. Reprezentaciju da i ne naglašavam. Gerilac koji glumi Hrvata, nekakav “dalmatinac” i njegovi tupasti komentari. Ako vam je to duhovito ili još gore, mislite da nekog boli briga, morate se stvarno zapitati. Probajte uživati u sportu bez klasične zlobe, tu ste uvijek svjetski prvaci…
(prika iz susjedstva, 22. februar 2022 21:57)

Šokantno: "prika iz susjedstva pao u očaj i završio na aparatima zbog gola Dušana Vlahovića"

Mijat

pre 2 godine

@ Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp

Od nas niko ništa i ne ocekuje ali vi ste velesila… samo pa pazite da ne naidju Španci. Biće opet 5 ili 6 komada u mreži velesile

zex

pre 2 godine

Da nje dao gol Vlahovic bi bio ispljuvan do maksimuma.Nema lopti? Pa sta da kazu u Realu? smeju se Jovicu, vredjaju ga nasi ljudi a decko dobije 10minuta u ekipi koja stvarno carini loptu, neznam ko je gori Juventus ili Real.tako se stice lazna slika o igracima.Zasto Mitar daje golove? pa svi su podredjeni njemu, kada se vrati Kijeza bice jos gore po vlahovica.Mislim da je trebalo da ode u neki ofanzivniji klub.

DEX

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

Bumo, bumo, ovog puta bum Piksijada na SP do finala.

toni23

pre 2 godine

cekajte sad ta gestikulacija rukama da se zacepe usta nije bila provokacija???? sreca pa ovo je evropa i spanija, onog igraca radnickija za malo da ga lincuju zvezdasi

billy

pre 2 godine

Ajooj majko mila gdje je došo ovaj Vlahović, pa ovo što Juventus igra, to ne igra ni Borac iz Banja Luke. Totalni antifudbal Masima Alegrija !!

aca

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Kaze engleski komentator 'bezvoljna igra vecine igraca Juventusa, mrtva igra. Zato je CR7 i napustio Juve'. I stvarno izgledaju tako.. Dusan gladan golova i pobeda, a ovi se zadovoljili sa 1 bodom i stekaju se kao penzioneri.

aca

pre 2 godine

kaze mi zena: "ipak si ti brzi." Ja se nasmejem i pogledam ka njoj a ona mrtva ozbiljna :(
(aca, 22. februar 2022 21:42

Au druže menjaj tim pod hitno ili nadji trenera, tj. trenerku.
(123, 22. februar 2022 22:11)

samo da ne bude u 32. sekundi na svaka dva meseca :(

ccc?

pre 2 godine

Ja ovakav fudbal ne mogu da gledam. Znaci SVI igraci sredine terena, primaju loptu LICEM okrenuti ka svom golu?? I onda se lopta vraca nazad?? Za mene totalno neznanje. A to je dekadentni fudbal. Pa gde je pas igra u napred, utrcavanje i prijem lopte u trku?? Pa Dusan je na takav nacin dao gol i to ne jednom. I normalno da ce da prime gol. to nije nista cudno. Pogledajte da li Viljareal tako igra. Svi idu napred kod prijema lopte. Lopta se ne vraca nazad. Ali to su zabarske fore i nacin igre..Neko je rekao a to kazem i ja, Juve gledam samo zbog Dusana..Isto je bilo i dok je igrao u Fiorentini. Nebi nikada gledao takve timove jer mi se okrece u stomaku..

CZ99

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

Počeo sa "ne lupajte", a onda se izlupetao samo tako... Šta ti dečko radiš, ccccc....hahaha

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

gledam Juventus od kad je doso Vlahovic,tj gledao i ranije LS ili dervi,ovo sto sam primetio za ove par utakmice je to da oni nemaju odbranu ,ma oni nemaju tim oni treba ceo tim da zamene,mozda je Vlahovic trebao u Arsenal il neki dr klub.
ne znam
lose igra Juve naročito odbrana,i kakvo je ovo vracanje lopte nonstop golmanu
nasta lici ovo,smesno
Vlahovici svaka cast...

beograd_92

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

PROCITAJ JOS JEDNOM, STA SI NAPISAO! O, Boze!

123

pre 2 godine

kaze mi zena: "ipak si ti brzi." Ja se nasmejem i pogledam ka njoj a ona mrtva ozbiljna :(
(aca, 22. februar 2022 21:42

Au druže menjaj tim pod hitno ili nadji trenera, tj. trenerku.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Onom Kuadradu treba da svi redom j majku, upropastio je svaki prokleti napad. Mogao je barem 5 puta da gurne Vlahovicu u prostor, retko retardiran fudbaler koji samo zna da doda nazad.

zex

pre 2 godine

Aca Pantljičara, 22. februar 2022 21:57
Real ne kupuje ovakve igrace, taj pekara ima 50% vecu platu a ne igra, da je otisao u Real ista sudbina bi ga cekala. samo je tesko objasniti vama.

Tetreb

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46)

Ja navijam da svaku da po dva komada a da se svaka zavrsi 2:2

Banja Luka

pre 2 godine

Sta bi tek covek radio da ga saigraci snabdevaju loptama. Jos kad vidim konstantno vracanje lopte skroz do golmana, najezim se. Dodju u priliku da centriraju u 16 metara, a lik ga vrati nazad. Kako ces stvoriti priliku nije mi jasno. Uprkos tome Dusanu je dovoljna jedna prilika za pogodak.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakvog napadača ima Srbija?! Zaista neverovatno! Pa Argentinac Batistuta nije imao ovakav osećaj za gol. Fudbal pratim preko 30 godina. Svaka čast!

123

pre 2 godine

Da li je ovo najbrzi gol u istoriji LS?? Znaci, ne mogu da verujem kakav osecaj za gol ima ovaj momak?? Ma nema tu, odmah se sutira..Bravo!!

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32)

Tacno se vidi strucnost koja isijava iz komentara.

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Sve ok, ali kakvi Hrvati u očaju, na aparatima zato što je Vlahović dao gol?! 20 godina gledam hrvatske igrače kako daju golove u Ligi prvaka, u finalima, osvajaju često s klubovima. Reprezentaciju da i ne naglašavam. Gerilac koji glumi Hrvata, nekakav “dalmatinac” i njegovi tupasti komentari. Ako vam je to duhovito ili još gore, mislite da nekog boli briga, morate se stvarno zapitati. Probajte uživati u sportu bez klasične zlobe, tu ste uvijek svjetski prvaci…

Aca Pantljičara

pre 2 godine

Jedino mi se ne dopada sto je otisao u Juventus... Kakve veze ima za koga navijas, to je profesionalni fudbal.
Bolje bi mu legao Bajern, M.City, pa cak i Real (za razliku od Pekare).

Šou Biznis

pre 2 godine

Dušan silni,za 35 sekunde pokazao ko je tata

pssssst
(Milasin, 22. februar 2022 21:05)

35 sekunde, 100 kinte... Odmah u osnovnu skolu.

bravo

pre 2 godine

Sjajan gol pravog fora. Dugu loptu prsima spustiti i zabiti iz okreta iz prve. Nema čekanja da drugi dođu i da bude mantinela nego udarac.

Daki

pre 2 godine

Reprezentacija Srbije na evropskoj szeni:

Dmitrovic (Sevilja)

Gudelj (Sevilja) - Kolarov (Inter)

Grujic (Porto) - Matic (Junajted) - Radonjic (Benfika)

Tadic (Ajaks)

Jovic (Real) - Vlahovic (Juventus)

New Bomb Turks

pre 2 godine

"pa sto je ovo Vlahovic ga zabija a Hrvatska cijela place"
(marko šumadinac46, 22. februar 2022 21:06)

Buraz, kaj je z glavom, jel' ti dobro ?

billy

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46)

Ne navijaš ti za Juventus, ti navijaš da Vlahović trese mreže, realno.

Sasa

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Zabio ti jeste u 34. sekundi i kako vidim osecas dobro taj zgoditak.

Marko99

pre 2 godine

sta se ovo desaje SRBIJa ima predstavnika u ligi prvaka :OOOOO
(marko dalmatinac46, 22. februar 2022 20:47)

desava sto i svake godine, Srbija ima redovito predstavnike u Ligi Prvaka a ima i trofej Lige Prvaka, sve ono sto Hrvatska nema :D Joj koji kompleksi Vlahovic ga zabio poslije 34 sekunde ahahahaha joj ala ce se uzimati antidepresivi nocas u zemlji glinenih golubova ooooooooooooo
(:D, 22. februar 2022 21:06)

Lik sam sebi odgovara...veselo :)

ip adresa drugar :)

Trifon Ivanov

pre 2 godine

Ne znam koliko ste vi pratili Eduarda Da Silvu što je igrao za Hrvatsku ali Vlahović mi je nekako najsličniji njemu po stilu igre. Pravi je gol igrač a specijalnost mu je da je u šansi uvijek izrazito smiren i koristi najjednostavnije i najbrže riješenje. Takvi igrači obično nisu najbrži ili najsnažniji ali zabit će ti gol iz najmanje šanse.

обс

pre 2 godine

Све је овде фудбалски и голгетерски, дакле врхунски. Свако ко је играо фудбал, пасионирано, зна да је за голгетера битна антиципација: лет лопте и пријем али и геометрија шеснаестерца, пројекција гола и шут док гледаш у траву. Плус овоме је и одлична техничка обука за шут и трзај из колена. Видео сам више голова Влаховића и они потврђују ову причу. Овај гол вечерас је успео а све слично се десило против Португалије у првом полувремену када је погодио стативу. Дакле, Влаховић уради све што је до њега и све што уради је струком покривено. Дечко је владалац материјом у улози голгетера јер спој оволико квалитативних елемената исходује његов квантитативни резултат (број датих голова и први стрелац Италије). Желим му добро здравље и да настави овако!

Nemanja89

pre 2 godine

Moram nesto da kazem,a inace ne dajem komentare..ja sam iz Republike Srpske,volim Zvezdu vise od bilo cega..? kad god mi se ukaze prilika dodjem u Beograd da gledam Zvezdu..Partizan mrzim,navijam protiv njih i kada igraju u evropi..jednostavno to je jace od mene,nije nikakav inat niti bilo sta slicno..ali sam uvijek bio realan,to mi nikada nije bio problem..ne mogu da vjerujem da pojedinci pisu kako Vlahovic nema pojma..ovakvog napadaca Srbija odavno nije imala niti ce imati..da nije mozda Jovic bolji od njega,dajte ljudi budite samo realni..

Milić

pre 2 godine

Pa jel realno da nisam vidio gol. Ja budala gledam "Vratiće se rode", milion puta gledo tu seriju i ponovo je gledam. A jest mi krivo što ne vidi gol..

N.T.369

pre 2 godine

Hvala bogu da možemo da živimo u ovo vreme gde Srbija ima ovakvog igrača. Kakav ce ovo samo da bude napadač. Ima ceo svet da se otima za njim.

Kakav Mbape kakav Haland, Dušan je već sada bolji od njih i biće najskuplji igrač u istoriji fudbala!

Neće ga niko prevazidi za još 100 godina

Bard Živa

pre 2 godine

Ovom Vlahoviću nisu objasnili da je ovo Liga Šampiona, da on ovo nikad ranije igrao nije i da ne može tek tako da se iživljava i daje gol nakon 34 sekunde... Propašće kladionice...

Зума

pre 2 godine

Браво само му требале 32 секунде за гол, коначно неко овакав код нас.... Фаца потпуна

Serbglish

pre 2 godine

Nerazumem zbog čega se blamiraju ovi koji prevode imena na srpski…Lo Celso=Lo Šiljo…nikakve veze sa vezom…nova vrsta Milojka Pantića

veliki strumf

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46) Ја навијам само за Дућу, да постигне што више голова. За Јуве ме баш брига.

UŠATI i stoka

pre 2 godine

Kako je krenuo i kakve fizičke predispozicije ima sa sjajnim instinktom za gol, broj 7 će se u svetu fudbala pamtiti po Vlahoviću! Cepaj momčino!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zaista nestvaran igrač ovaj Vlahović. Pratim fudbal punih 30 godina, i sa ovim golovima me podseća na Van Bastena, Batistutu, Krespa, Salasa i slične napadače. Srbija ima top napadača svetske klase…

djoshha

pre 2 godine

Imam 27 godina, i tu nesreću da do 27. godine nisam imao ičemu da se nadam u našem reprezentativnom fudbalu, napokon je došao i taj dan da mogu da kažem da imamo odličnu reprezentaciju za Katar, imamo svakako čemu da se nadamo kad imamo pojedince kao što su Vlahović, Mitrović, Tadić, SMS, Kostić, Jović.. Odbrana je malo tanja, ali i tu smo korektni.. Svaka čast za Vlahovićev gol, klasa je evidentna bila i pre 2, 3 godine kad je počinjao, a muslim da imamo budućeg top 3 napadača na svetu za narednu deceniju!

Lex

pre 2 godine

Свака част Влаховићу за гол, фантастичан пријем и шут тачно где треба, али морам да похвалим Данила.Какав пас!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Одигро сам Влаховића и Хаверца да дају гол и Ротерама кеца. Ови су дошли а Ротерам води 2-0 на полувремену. Нестваран је играч овај наш Влаховић. Свака ти част момчино.

marko992

pre 2 godine

Primer gola gde je fudbaler sve izveo savrseno, dobro postavljanje, pravovremeno utrcavanje, odlican prijem i savrsen udarac.
Bravo majstore!

777

pre 2 godine

Jel ima negde prenos Juventusa?
(Mare, 22. februar 2022 20:42)

Ima…
(JPR24, 22. februar 2022 20:58)

http://livetv.sx/enx/eventinfo/27933316_villarreal_juventus/#webplayer_alieztv|165225|27933316|1792620|7|1|en

DEX

pre 2 godine

Vlahović razbija i spašava Juventus. Alegri naravno posle utakmice mora malo da ga kritikuje što je tek u 32. sekundi dao gol a mogao je mnogo ranije.

kris

pre 2 godine

Isprva mi nije bila jasna sva medijska halabuka oko Vlahovića u Italiji,te stalno u krupnom kadru,te već proglašen za zvijezdu,te ovo,te ono,ali očigledno da to nije bez osnove.Mozda ga hoće i sreća,ali po onome što sad pokazuje sa 22 godine,mogli bi uskoro imati veličinu kakvu nismo imali još od Mijatovića.Inace,sama utakmica je gotovo negledljiva,još kad dodamo ovog komentatora na Areni koji kao da priča bajku, ugođaj je potpun.

aca

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32)

brže ga zabil Dušan Silni nego sto si ti otkucao taj tvoj tuzan pokusaj duhovitog komentara.

Šalabajzer

pre 2 godine

Dobar je Dušan..borac...svuda ga ima, ali ovaj Juve muči loptu nevidjeno..podsećaju me na nasu reprezentaciju iz doba Krstajića samo sa jačom odbranom kod Juvea haha a napred sve nešto u prazno guranje lopta i neki centaršuti pa ako prodje prodje. Da je Dule imao prilike da ode ovakav u Bajern..ili Man City..PSG..Borusija..imao bi raj.

aca

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32)

brže ga zabil Dušan Silni nego sto si ti otkucao taj tvoj tuzan pokusaj duhovitog komentara.

Šalabajzer

pre 2 godine

Dobar je Dušan..borac...svuda ga ima, ali ovaj Juve muči loptu nevidjeno..podsećaju me na nasu reprezentaciju iz doba Krstajića samo sa jačom odbranom kod Juvea haha a napred sve nešto u prazno guranje lopta i neki centaršuti pa ako prodje prodje. Da je Dule imao prilike da ode ovakav u Bajern..ili Man City..PSG..Borusija..imao bi raj.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakvog napadača ima Srbija?! Zaista neverovatno! Pa Argentinac Batistuta nije imao ovakav osećaj za gol. Fudbal pratim preko 30 godina. Svaka čast!

Зума

pre 2 godine

Браво само му требале 32 секунде за гол, коначно неко овакав код нас.... Фаца потпуна

beograd_92

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

PROCITAJ JOS JEDNOM, STA SI NAPISAO! O, Boze!

billy

pre 2 godine

Ajooj majko mila gdje je došo ovaj Vlahović, pa ovo što Juventus igra, to ne igra ni Borac iz Banja Luke. Totalni antifudbal Masima Alegrija !!

Bard Živa

pre 2 godine

Ovom Vlahoviću nisu objasnili da je ovo Liga Šampiona, da on ovo nikad ranije igrao nije i da ne može tek tako da se iživljava i daje gol nakon 34 sekunde... Propašće kladionice...

Kozuki Oden

pre 2 godine

Onom Kuadradu treba da svi redom j majku, upropastio je svaki prokleti napad. Mogao je barem 5 puta da gurne Vlahovicu u prostor, retko retardiran fudbaler koji samo zna da doda nazad.

обс

pre 2 godine

Све је овде фудбалски и голгетерски, дакле врхунски. Свако ко је играо фудбал, пасионирано, зна да је за голгетера битна антиципација: лет лопте и пријем али и геометрија шеснаестерца, пројекција гола и шут док гледаш у траву. Плус овоме је и одлична техничка обука за шут и трзај из колена. Видео сам више голова Влаховића и они потврђују ову причу. Овај гол вечерас је успео а све слично се десило против Португалије у првом полувремену када је погодио стативу. Дакле, Влаховић уради све што је до њега и све што уради је струком покривено. Дечко је владалац материјом у улози голгетера јер спој оволико квалитативних елемената исходује његов квантитативни резултат (број датих голова и први стрелац Италије). Желим му добро здравље и да настави овако!

Milić

pre 2 godine

Pa jel realno da nisam vidio gol. Ja budala gledam "Vratiće se rode", milion puta gledo tu seriju i ponovo je gledam. A jest mi krivo što ne vidi gol..

marko992

pre 2 godine

Primer gola gde je fudbaler sve izveo savrseno, dobro postavljanje, pravovremeno utrcavanje, odlican prijem i savrsen udarac.
Bravo majstore!

DEX

pre 2 godine

Vlahović razbija i spašava Juventus. Alegri naravno posle utakmice mora malo da ga kritikuje što je tek u 32. sekundi dao gol a mogao je mnogo ranije.

CZ99

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

Počeo sa "ne lupajte", a onda se izlupetao samo tako... Šta ti dečko radiš, ccccc....hahaha

DYD986

pre 2 godine

Juve ocajan veceras. Vezni red na nivou nekog tima iz donjeg dela premijer lige. Zao mi Vlahovica, po kvalitetima koje poseduje zasluzuje da igra u mnogo kvalitetnijem klubu.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zaista nestvaran igrač ovaj Vlahović. Pratim fudbal punih 30 godina, i sa ovim golovima me podseća na Van Bastena, Batistutu, Krespa, Salasa i slične napadače. Srbija ima top napadača svetske klase…

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Одигро сам Влаховића и Хаверца да дају гол и Ротерама кеца. Ови су дошли а Ротерам води 2-0 на полувремену. Нестваран је играч овај наш Влаховић. Свака ти част момчино.

Banja Luka

pre 2 godine

Sta bi tek covek radio da ga saigraci snabdevaju loptama. Jos kad vidim konstantno vracanje lopte skroz do golmana, najezim se. Dodju u priliku da centriraju u 16 metara, a lik ga vrati nazad. Kako ces stvoriti priliku nije mi jasno. Uprkos tome Dusanu je dovoljna jedna prilika za pogodak.

Oftalmolog

pre 2 godine

Sad ćemo da se use..mo i upadnemo u masovnu euforuju zbog ovog gola Vlahovića, a na sp u Kataru će nas svi razvaljivati.
(marko, 22. februar 2022 21:44)

Koga da razvaljuju? Samo gledaj kad umesto ovih juventusovih cepanica na sredini budu Tadić, SMS, Lazović, Djuričić...pa Vlahović ima da rasturi sa takvom sredinom, a ne ovi panjevi Rabio, Artur, Mkkenie, Lokateli, Quardado... kriminal srednji red Juventusa, strašno.

UŠATI i stoka

pre 2 godine

Kako je krenuo i kakve fizičke predispozicije ima sa sjajnim instinktom za gol, broj 7 će se u svetu fudbala pamtiti po Vlahoviću! Cepaj momčino!

New Bomb Turks

pre 2 godine

"pa sto je ovo Vlahovic ga zabija a Hrvatska cijela place"
(marko šumadinac46, 22. februar 2022 21:06)

Buraz, kaj je z glavom, jel' ti dobro ?

veliki strumf

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46) Ја навијам само за Дућу, да постигне што више голова. За Јуве ме баш брига.

ccc?

pre 2 godine

Ja ovakav fudbal ne mogu da gledam. Znaci SVI igraci sredine terena, primaju loptu LICEM okrenuti ka svom golu?? I onda se lopta vraca nazad?? Za mene totalno neznanje. A to je dekadentni fudbal. Pa gde je pas igra u napred, utrcavanje i prijem lopte u trku?? Pa Dusan je na takav nacin dao gol i to ne jednom. I normalno da ce da prime gol. to nije nista cudno. Pogledajte da li Viljareal tako igra. Svi idu napred kod prijema lopte. Lopta se ne vraca nazad. Ali to su zabarske fore i nacin igre..Neko je rekao a to kazem i ja, Juve gledam samo zbog Dusana..Isto je bilo i dok je igrao u Fiorentini. Nebi nikada gledao takve timove jer mi se okrece u stomaku..

123

pre 2 godine

Da li je ovo najbrzi gol u istoriji LS?? Znaci, ne mogu da verujem kakav osecaj za gol ima ovaj momak?? Ma nema tu, odmah se sutira..Bravo!!

kris

pre 2 godine

Isprva mi nije bila jasna sva medijska halabuka oko Vlahovića u Italiji,te stalno u krupnom kadru,te već proglašen za zvijezdu,te ovo,te ono,ali očigledno da to nije bez osnove.Mozda ga hoće i sreća,ali po onome što sad pokazuje sa 22 godine,mogli bi uskoro imati veličinu kakvu nismo imali još od Mijatovića.Inace,sama utakmica je gotovo negledljiva,još kad dodamo ovog komentatora na Areni koji kao da priča bajku, ugođaj je potpun.

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Kaze engleski komentator 'bezvoljna igra vecine igraca Juventusa, mrtva igra. Zato je CR7 i napustio Juve'. I stvarno izgledaju tako.. Dusan gladan golova i pobeda, a ovi se zadovoljili sa 1 bodom i stekaju se kao penzioneri.

Vrg

pre 2 godine

Imam 27 godina, i tu nesreću da do 27. godine nisam imao ičemu da se nadam u našem reprezentativnom fudbalu, napokon je došao i taj dan da mogu da kažem da imamo odličnu reprezentaciju za Katar, imamo svakako čemu da se nadamo kad imamo pojedince kao što su Vlahović, Mitrović, Tadić, SMS, Kostić, Jović.. Odbrana je malo tanja, ali i tu smo korektni.. Svaka čast za Vlahovićev gol, klasa je evidentna bila i pre 2, 3 godine kad je počinjao, a muslim da imamo budućeg top 3 napadača na svetu za narednu deceniju!
(djoshha, 22. februar 2022 21:13)

Pricas ko da imas 87 godina. :-D
Polako, ima nas koji smo čekali mnogo duže. :-)

genije

pre 2 godine

E moj partizane,e moja Srbijo,Vučelić vezura i dalje u partizanu. Kojeg bisera smo imali a lako i za šaku mušmula ga prodali.
(zox, 22. februar 2022 21:07)

Bolje sto je otisao dalje, da je ostao u Partizanu danas se ne bi ni pisalo o njemu

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32)

Tacno se vidi strucnost koja isijava iz komentara.

Ljubitelj opojnog mita

pre 2 godine

E moj partizane,e moja Srbijo,Vučelić vezura i dalje u partizanu. Kojeg bisera smo imali a lako i za šaku mušmula ga prodali.
(zox, 22. februar 2022 21:07)

Nisu ni mušmule jeftine. Posebno u februaru.

djoshha

pre 2 godine

Imam 27 godina, i tu nesreću da do 27. godine nisam imao ičemu da se nadam u našem reprezentativnom fudbalu, napokon je došao i taj dan da mogu da kažem da imamo odličnu reprezentaciju za Katar, imamo svakako čemu da se nadamo kad imamo pojedince kao što su Vlahović, Mitrović, Tadić, SMS, Kostić, Jović.. Odbrana je malo tanja, ali i tu smo korektni.. Svaka čast za Vlahovićev gol, klasa je evidentna bila i pre 2, 3 godine kad je počinjao, a muslim da imamo budućeg top 3 napadača na svetu za narednu deceniju!

billy

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46)

Ne navijaš ti za Juventus, ti navijaš da Vlahović trese mreže, realno.

Lex

pre 2 godine

Свака част Влаховићу за гол, фантастичан пријем и шут тачно где треба, али морам да похвалим Данила.Какав пас!

DEX

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

Bumo, bumo, ovog puta bum Piksijada na SP do finala.

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

gledam Juventus od kad je doso Vlahovic,tj gledao i ranije LS ili dervi,ovo sto sam primetio za ove par utakmice je to da oni nemaju odbranu ,ma oni nemaju tim oni treba ceo tim da zamene,mozda je Vlahovic trebao u Arsenal il neki dr klub.
ne znam
lose igra Juve naročito odbrana,i kakvo je ovo vracanje lopte nonstop golmanu
nasta lici ovo,smesno
Vlahovici svaka cast...

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

(drago, 22. februar 2022 23:09)

nevi ti visio na srpski portal da nemas malo te kompleksice,a znajuci hrvate,imas ih puuuunoooooo, Bok

smeh

pre 2 godine

I dalje je nejasno kako je onaj Morata ubedio ljude u Realu i Juventusu da je igrač koji zaslužuje ne samo da igra za te klubove već i da bude starter i prvi napadač. Čovek je Hudini. Ne vidiš ga, pogađa mrežu suparnika iz milion šansi ali je uspeo da igra za 2 velikana. Na koju foru je on uspeo da obezbedi svoje praunuke sa onakvom igrom?

Nemanja89

pre 2 godine

Moram nesto da kazem,a inace ne dajem komentare..ja sam iz Republike Srpske,volim Zvezdu vise od bilo cega..? kad god mi se ukaze prilika dodjem u Beograd da gledam Zvezdu..Partizan mrzim,navijam protiv njih i kada igraju u evropi..jednostavno to je jace od mene,nije nikakav inat niti bilo sta slicno..ali sam uvijek bio realan,to mi nikada nije bio problem..ne mogu da vjerujem da pojedinci pisu kako Vlahovic nema pojma..ovakvog napadaca Srbija odavno nije imala niti ce imati..da nije mozda Jovic bolji od njega,dajte ljudi budite samo realni..

aca

pre 2 godine

kaze mi zena: "ipak si ti brzi." Ja se nasmejem i pogledam ka njoj a ona mrtva ozbiljna :(
(aca, 22. februar 2022 21:42

Au druže menjaj tim pod hitno ili nadji trenera, tj. trenerku.
(123, 22. februar 2022 22:11)

samo da ne bude u 32. sekundi na svaka dva meseca :(

Tetreb

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46)

Ja navijam da svaku da po dva komada a da se svaka zavrsi 2:2

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

Sad ćemo da se use..mo i upadnemo u masovnu euforuju zbog ovog gola Vlahovića, a na sp u Kataru će nas svi razvaljivati.
(marko, 22. februar 2022 21:44)

ti si naviko,tebe život razbija,kako cemo mi?mi navilki na lep život

e mukoo ,drž se Marko,biće čovek od tebe jednog dana,nikad.

bravo

pre 2 godine

Sjajan gol pravog fora. Dugu loptu prsima spustiti i zabiti iz okreta iz prve. Nema čekanja da drugi dođu i da bude mantinela nego udarac.

Šou Biznis

pre 2 godine

Dušan silni,za 35 sekunde pokazao ko je tata

pssssst
(Milasin, 22. februar 2022 21:05)

35 sekunde, 100 kinte... Odmah u osnovnu skolu.

tabloid

pre 2 godine

Sve ok, ali kakvi Hrvati u očaju, na aparatima zato što je Vlahović dao gol?! 20 godina gledam hrvatske igrače kako daju golove u Ligi prvaka, u finalima, osvajaju često s klubovima. Reprezentaciju da i ne naglašavam. Gerilac koji glumi Hrvata, nekakav “dalmatinac” i njegovi tupasti komentari. Ako vam je to duhovito ili još gore, mislite da nekog boli briga, morate se stvarno zapitati. Probajte uživati u sportu bez klasične zlobe, tu ste uvijek svjetski prvaci…
(prika iz susjedstva, 22. februar 2022 21:57)

Šokantno: "prika iz susjedstva pao u očaj i završio na aparatima zbog gola Dušana Vlahovića"

goffY

pre 2 godine

@drago
Realno druga reprezentacija sveta niste, u prvih 10 da, ali drugi ne čak ni u trenutku kad ste ušli u to finale, Brazil i Belgija bi vas odrali kao Francuska, u tom trenutku ste bili top 5 i to vam priznajem što je ogroman uspeh ali drugi ne, a za igrače osim tih nekoliko godina gde su pojedini bili na vrhuncu igrali u top klubovima, ne znam na koga sad misliš, realno po kvalitetu ste prosek ali imate tradiciju i kult što je mnooogo bitno i na konto svega uvek može da se kaže da ste u top 10 ili 15 rep sveta, što je ogromna stvar

toni23

pre 2 godine

cekajte sad ta gestikulacija rukama da se zacepe usta nije bila provokacija???? sreca pa ovo je evropa i spanija, onog igraca radnickija za malo da ga lincuju zvezdasi

123

pre 2 godine

kaze mi zena: "ipak si ti brzi." Ja se nasmejem i pogledam ka njoj a ona mrtva ozbiljna :(
(aca, 22. februar 2022 21:42

Au druže menjaj tim pod hitno ili nadji trenera, tj. trenerku.

Mijat

pre 2 godine

@ Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp

Od nas niko ništa i ne ocekuje ali vi ste velesila… samo pa pazite da ne naidju Španci. Biće opet 5 ili 6 komada u mreži velesile

gazili bi sve

pre 2 godine

popis yu za katar:
golmani:oblak60mil,livakovic10,rajkovic9
obrana:
lb:sosa 20, alioski 6.5
cb:gvardiol 25,rrahmani 22,savic 20,milenkovic(cb/rb) 23
rb:marusic 9
veza:
defanzivnije orijentirani: brozovic 40,pjanic 15
ostalo: modric 10,kovacic 45, sms 70, elmas 24
krila:
desnjaci:perisic 10,brekalo 13
lijevaci: kostic 20, tadic 15
špice: vlahovic 70, mitrovic 18, dzeko 4
vrijednost: 558,5 mil eura(s tim da sam pokusao izabrati najbolju ekipu a ne najskuplju)- bila bi 8. najskuplja ekipa u kataru, ozbiljna ekipa od koje na svakom turniru ocekujes minimalno cetvrtfinale
prvi sastav: oblak sosa gvardiol savic marusic brozovic modric kovacic perisic vlahovic tadic
siri popis: lovren 7, caleta car 16, maksimovic 14, krunic 7.5, grujic 13, majer 13, vlasic 27, pasalic 28, ilicic 5, rashica 8, orsic 11, kramaric 18, jovic 20, jovetic 3
jugoslavije nema i nece je vise nikad biti ali nekad je fora malo se igrati

Tetreb

pre 2 godine

Da nje dao gol Vlahovic bi bio ispljuvan do maksimuma.Nema lopti? Pa sta da kazu u Realu? smeju se Jovicu, vredjaju ga nasi ljudi a decko dobije 10minuta u ekipi koja stvarno carini loptu, neznam ko je gori Juventus ili Real.tako se stice lazna slika o igracima.Zasto Mitar daje golove? pa svi su podredjeni njemu, kada se vrati Kijeza bice jos gore po vlahovica.Mislim da je trebalo da ode u neki ofanzivniji klub.
(zex, 22. februar 2022 22:57)

Zapravo kada se vrati Kijeza moze samo da bude bolje po Vlahovica nikako gore.

3210

pre 2 godine

75. minut u toku, Vlahovic je dobio ukupno jednu loptu u prostor i to u 30. sekundi. Toliko o igri Juventusa.
(Ja ti on, 22. februar 2022 22:33)

I odlicno je sutirao a golman je odbranio. Da je samo malo odskocila i dobila zabicu, ne znam kako bi golman reagovao..

Sasa

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Zabio ti jeste u 34. sekundi i kako vidim osecas dobro taj zgoditak.

Morata panj

pre 2 godine

Na koju foru ovaj Morata igra za Juve.A pre toga igrao za Atletiko,Real i Čelzi.Sve veliki klubovi.Lik ne moze da se sastavi sa loptom,Vlahović je izmislio fudbal za njega.Najprecenjeniji igrac u zadnjih 20 godina.

drago

pre 2 godine

Hrvati kao viceprvaci svijeta i sa igračima u najboljim klubovima koji svake godine osvajaju LP ne mogu biti iskompleksirani.
Njima (tj. nama) je ovo i simpatično, da je Srbija konačno dobila jednog pravog igrača.
Ovaj momak sto to potencira, volio bi da je to tako a istina je da on ima taj problem.

Trifon Ivanov

pre 2 godine

Ne znam koliko ste vi pratili Eduarda Da Silvu što je igrao za Hrvatsku ali Vlahović mi je nekako najsličniji njemu po stilu igre. Pravi je gol igrač a specijalnost mu je da je u šansi uvijek izrazito smiren i koristi najjednostavnije i najbrže riješenje. Takvi igrači obično nisu najbrži ili najsnažniji ali zabit će ti gol iz najmanje šanse.

aca

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...

Serbglish

pre 2 godine

Nerazumem zbog čega se blamiraju ovi koji prevode imena na srpski…Lo Celso=Lo Šiljo…nikakve veze sa vezom…nova vrsta Milojka Pantića

bmiles

pre 2 godine

Za razliku od nekih,da ih ne spominjem,uloga c-fora je da daje go;ove.Sve ostalo nije bitno,zar ne!? DV7 nastavlja to u ritmu a kad pojedini igraci Juventusa shvate da im donosi "lovu i hleba" davace mu vise lopti! Juventusu treba remont pod hitno i igrackom kadru.Bilo je tuzno gledati ih kako igraju! Pamtim daleko bolji tim Juventusa ovo je "bleda senka bledog",a srecni su sto to Aligeri zna i hteo ne hteo igra na rezultat dok se kupe bolji igraci,a povratkom Kijeze i Dijabaleu tim mozda se nesto uradi po pitanju toga,ovako tesko ce dalje u LS od eventualnog polufinala!?

zex

pre 2 godine

Da nje dao gol Vlahovic bi bio ispljuvan do maksimuma.Nema lopti? Pa sta da kazu u Realu? smeju se Jovicu, vredjaju ga nasi ljudi a decko dobije 10minuta u ekipi koja stvarno carini loptu, neznam ko je gori Juventus ili Real.tako se stice lazna slika o igracima.Zasto Mitar daje golove? pa svi su podredjeni njemu, kada se vrati Kijeza bice jos gore po vlahovica.Mislim da je trebalo da ode u neki ofanzivniji klub.

Marko99

pre 2 godine

sta se ovo desaje SRBIJa ima predstavnika u ligi prvaka :OOOOO
(marko dalmatinac46, 22. februar 2022 20:47)

desava sto i svake godine, Srbija ima redovito predstavnike u Ligi Prvaka a ima i trofej Lige Prvaka, sve ono sto Hrvatska nema :D Joj koji kompleksi Vlahovic ga zabio poslije 34 sekunde ahahahaha joj ala ce se uzimati antidepresivi nocas u zemlji glinenih golubova ooooooooooooo
(:D, 22. februar 2022 21:06)

Lik sam sebi odgovara...veselo :)

ip adresa drugar :)

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Sve ok, ali kakvi Hrvati u očaju, na aparatima zato što je Vlahović dao gol?! 20 godina gledam hrvatske igrače kako daju golove u Ligi prvaka, u finalima, osvajaju često s klubovima. Reprezentaciju da i ne naglašavam. Gerilac koji glumi Hrvata, nekakav “dalmatinac” i njegovi tupasti komentari. Ako vam je to duhovito ili još gore, mislite da nekog boli briga, morate se stvarno zapitati. Probajte uživati u sportu bez klasične zlobe, tu ste uvijek svjetski prvaci…

zemunski kej

pre 2 godine

Veceras je ceo svet saznao za Dusana Vlahovica ,jer ligu sampiona Evrope preti ceo svet, Gledanija je od NBA i jedina profitabilnija. Cak i oni u Austaliji,Kini ,Japanu i USA. Juzna Amerika. Zato je Dusan zeleo da ode u veliki klub jer Fiorentina to nece biti mozda nikada. Juventus jos nije najbolji ali je na putu ima Delighta i Vlahovica. 22 godine,
Videli ste kolikko je opasan veceras bio ,meni je bolji onaj drugi udarac koji je odbranio golman jer je sutirao izmedju, Pa one povratne lopte ako prodju Vilareal bice im to najbolji rezultat poslednjih 5~6 godina jer ni sa ronaldom i boljim igracima nisu otisli dalje.

Aca Pantljičara

pre 2 godine

Jedino mi se ne dopada sto je otisao u Juventus... Kakve veze ima za koga navijas, to je profesionalni fudbal.
Bolje bi mu legao Bajern, M.City, pa cak i Real (za razliku od Pekare).

N.T.369

pre 2 godine

Hvala bogu da možemo da živimo u ovo vreme gde Srbija ima ovakvog igrača. Kakav ce ovo samo da bude napadač. Ima ceo svet da se otima za njim.

Kakav Mbape kakav Haland, Dušan je već sada bolji od njih i biće najskuplji igrač u istoriji fudbala!

Neće ga niko prevazidi za još 100 godina

zex

pre 2 godine

Aca Pantljičara, 22. februar 2022 21:57
Real ne kupuje ovakve igrace, taj pekara ima 50% vecu platu a ne igra, da je otisao u Real ista sudbina bi ga cekala. samo je tesko objasniti vama.

aca

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

Počeo sa "ne lupajte", a onda se izlupetao samo tako... Šta ti dečko radiš, ccccc....hahaha
(CZ99, 22. februar 2022 22:38)

u pravu si, moja greska bas sam se nalupetao. Najbrzi gol u istoriji LŠ je dao Dejan Rambo Petković '87me na Kipru u dresu kadetske reprezentacije Jugoslavije, vec nakon 3sec je bilo 1:0 za plave.

srki

pre 2 godine

dusan oprevdava sredstva ulozena u njega, ali juventus igra slabo ( 41 % posed lopte protiv viljareala ) i sinoc i u prvenstvu, vidi se iz aviona, dusan ih odrzava u nekakvom egalu, ali pobednicki tim mora igrati silnije i furioznije

777

pre 2 godine

Jel ima negde prenos Juventusa?
(Mare, 22. februar 2022 20:42)

Ima…
(JPR24, 22. februar 2022 20:58)

http://livetv.sx/enx/eventinfo/27933316_villarreal_juventus/#webplayer_alieztv|165225|27933316|1792620|7|1|en

Pera kojot

pre 2 godine

Meni smrdi nešto, nekoliko puta Duci ulazi u prostor i baš dobro se otvara ali ga ignorišu. Neuigrano ili tupava filozofija "dali smo gol, sad davimo" ili nešto treće?

Daki

pre 2 godine

Reprezentacija Srbije na evropskoj szeni:

Dmitrovic (Sevilja)

Gudelj (Sevilja) - Kolarov (Inter)

Grujic (Porto) - Matic (Junajted) - Radonjic (Benfika)

Tadic (Ajaks)

Jovic (Real) - Vlahovic (Juventus)

Realnost

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

A s kim smo u grupi majstore?
(pavle,

Sa kime god da jesmo tri puta je jaci od smesnog luksemburga irske ili azerbajdzana probudi se
O odbrani i bekovima ne vredi trositi reci

zex

pre 2 godine

Ovo je cista sreca i ne paznja igraca viljareala, asistencija je bila izuzetna, i pogodak odlican jos sto puta kada bi ponovio nebi ga dao desnom nogom jer masio je zicere mnogo koje je morao dati

drago

pre 2 godine

goffY

Nije to FIFA lista, službeno smo bili 2.
Prvotimac prvaka Evrope i svijeta (Chelsea - Kovacic), prvotimac prvaka Španjolske (Atletico - Vrsaljko od Nove Godine opet prvotimac), prvotimac budućeg prvaka Španjolske (Real Madrid - Modric), 2 prvotimca prvaka Italije (Inter - Brozovic i Perisic), prvotimac viceprvaka Italije (Milan - Rebic prije a i nakon ozlijede će opet biti prvotimac).
To je pola tima kvalitetnih igrača.
Izgubili smo Rakitica, Mandzukica i Subasica, to je istina.
Tu je još uvijek Lovren koji je i dalje na nivou, sigurno bi mogao igrati u timovima kao sto su Milan i Inter.
Sada imamo tim kao 2008-e. Odlican spoj mladosti i iskustva, tim u ulaznoj putanji. Tada smo igrali 4-finale, tako da možemo i sada.

Sok od zove orla

Tu sam zbog dobrih vijesti iz svijeta sporta.

Realnost

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

A s kim smo u grupi majstore?
(pavle,

Sa kime god da jesmo tri puta je jaci od smesnog luksemburga irske ili azerbajdzana probudi se
O odbrani i bekovima ne vredi trositi reci

aca

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...

Daki

pre 2 godine

Reprezentacija Srbije na evropskoj szeni:

Dmitrovic (Sevilja)

Gudelj (Sevilja) - Kolarov (Inter)

Grujic (Porto) - Matic (Junajted) - Radonjic (Benfika)

Tadic (Ajaks)

Jovic (Real) - Vlahovic (Juventus)

drago

pre 2 godine

Hrvati kao viceprvaci svijeta i sa igračima u najboljim klubovima koji svake godine osvajaju LP ne mogu biti iskompleksirani.
Njima (tj. nama) je ovo i simpatično, da je Srbija konačno dobila jednog pravog igrača.
Ovaj momak sto to potencira, volio bi da je to tako a istina je da on ima taj problem.

zex

pre 2 godine

Ovo je cista sreca i ne paznja igraca viljareala, asistencija je bila izuzetna, i pogodak odlican jos sto puta kada bi ponovio nebi ga dao desnom nogom jer masio je zicere mnogo koje je morao dati

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Kakvog napadača ima Srbija?! Zaista neverovatno! Pa Argentinac Batistuta nije imao ovakav osećaj za gol. Fudbal pratim preko 30 godina. Svaka čast!

Realnost

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

A s kim smo u grupi majstore?
(pavle,

Sa kime god da jesmo tri puta je jaci od smesnog luksemburga irske ili azerbajdzana probudi se
O odbrani i bekovima ne vredi trositi reci

prika iz susjedstva

pre 2 godine

Sve ok, ali kakvi Hrvati u očaju, na aparatima zato što je Vlahović dao gol?! 20 godina gledam hrvatske igrače kako daju golove u Ligi prvaka, u finalima, osvajaju često s klubovima. Reprezentaciju da i ne naglašavam. Gerilac koji glumi Hrvata, nekakav “dalmatinac” i njegovi tupasti komentari. Ako vam je to duhovito ili još gore, mislite da nekog boli briga, morate se stvarno zapitati. Probajte uživati u sportu bez klasične zlobe, tu ste uvijek svjetski prvaci…

gazili bi sve

pre 2 godine

popis yu za katar:
golmani:oblak60mil,livakovic10,rajkovic9
obrana:
lb:sosa 20, alioski 6.5
cb:gvardiol 25,rrahmani 22,savic 20,milenkovic(cb/rb) 23
rb:marusic 9
veza:
defanzivnije orijentirani: brozovic 40,pjanic 15
ostalo: modric 10,kovacic 45, sms 70, elmas 24
krila:
desnjaci:perisic 10,brekalo 13
lijevaci: kostic 20, tadic 15
špice: vlahovic 70, mitrovic 18, dzeko 4
vrijednost: 558,5 mil eura(s tim da sam pokusao izabrati najbolju ekipu a ne najskuplju)- bila bi 8. najskuplja ekipa u kataru, ozbiljna ekipa od koje na svakom turniru ocekujes minimalno cetvrtfinale
prvi sastav: oblak sosa gvardiol savic marusic brozovic modric kovacic perisic vlahovic tadic
siri popis: lovren 7, caleta car 16, maksimovic 14, krunic 7.5, grujic 13, majer 13, vlasic 27, pasalic 28, ilicic 5, rashica 8, orsic 11, kramaric 18, jovic 20, jovetic 3
jugoslavije nema i nece je vise nikad biti ali nekad je fora malo se igrati

aca

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

Počeo sa "ne lupajte", a onda se izlupetao samo tako... Šta ti dečko radiš, ccccc....hahaha
(CZ99, 22. februar 2022 22:38)

u pravu si, moja greska bas sam se nalupetao. Najbrzi gol u istoriji LŠ je dao Dejan Rambo Petković '87me na Kipru u dresu kadetske reprezentacije Jugoslavije, vec nakon 3sec je bilo 1:0 za plave.

Šalabajzer

pre 2 godine

Dobar je Dušan..borac...svuda ga ima, ali ovaj Juve muči loptu nevidjeno..podsećaju me na nasu reprezentaciju iz doba Krstajića samo sa jačom odbranom kod Juvea haha a napred sve nešto u prazno guranje lopta i neki centaršuti pa ako prodje prodje. Da je Dule imao prilike da ode ovakav u Bajern..ili Man City..PSG..Borusija..imao bi raj.

N.T.369

pre 2 godine

Hvala bogu da možemo da živimo u ovo vreme gde Srbija ima ovakvog igrača. Kakav ce ovo samo da bude napadač. Ima ceo svet da se otima za njim.

Kakav Mbape kakav Haland, Dušan je već sada bolji od njih i biće najskuplji igrač u istoriji fudbala!

Neće ga niko prevazidi za još 100 godina

Realnost

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

A s kim smo u grupi majstore?
(pavle,

Sa kime god da jesmo tri puta je jaci od smesnog luksemburga irske ili azerbajdzana probudi se
O odbrani i bekovima ne vredi trositi reci

zex

pre 2 godine

Da nje dao gol Vlahovic bi bio ispljuvan do maksimuma.Nema lopti? Pa sta da kazu u Realu? smeju se Jovicu, vredjaju ga nasi ljudi a decko dobije 10minuta u ekipi koja stvarno carini loptu, neznam ko je gori Juventus ili Real.tako se stice lazna slika o igracima.Zasto Mitar daje golove? pa svi su podredjeni njemu, kada se vrati Kijeza bice jos gore po vlahovica.Mislim da je trebalo da ode u neki ofanzivniji klub.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Одигро сам Влаховића и Хаверца да дају гол и Ротерама кеца. Ови су дошли а Ротерам води 2-0 на полувремену. Нестваран је играч овај наш Влаховић. Свака ти част момчино.

drago

pre 2 godine

goffY

Nije to FIFA lista, službeno smo bili 2.
Prvotimac prvaka Evrope i svijeta (Chelsea - Kovacic), prvotimac prvaka Španjolske (Atletico - Vrsaljko od Nove Godine opet prvotimac), prvotimac budućeg prvaka Španjolske (Real Madrid - Modric), 2 prvotimca prvaka Italije (Inter - Brozovic i Perisic), prvotimac viceprvaka Italije (Milan - Rebic prije a i nakon ozlijede će opet biti prvotimac).
To je pola tima kvalitetnih igrača.
Izgubili smo Rakitica, Mandzukica i Subasica, to je istina.
Tu je još uvijek Lovren koji je i dalje na nivou, sigurno bi mogao igrati u timovima kao sto su Milan i Inter.
Sada imamo tim kao 2008-e. Odlican spoj mladosti i iskustva, tim u ulaznoj putanji. Tada smo igrali 4-finale, tako da možemo i sada.

Sok od zove orla

Tu sam zbog dobrih vijesti iz svijeta sporta.

New Bomb Turks

pre 2 godine

"pa sto je ovo Vlahovic ga zabija a Hrvatska cijela place"
(marko šumadinac46, 22. februar 2022 21:06)

Buraz, kaj je z glavom, jel' ti dobro ?

3210

pre 2 godine

75. minut u toku, Vlahovic je dobio ukupno jednu loptu u prostor i to u 30. sekundi. Toliko o igri Juventusa.
(Ja ti on, 22. februar 2022 22:33)

I odlicno je sutirao a golman je odbranio. Da je samo malo odskocila i dobila zabicu, ne znam kako bi golman reagovao..

Nemanja89

pre 2 godine

Moram nesto da kazem,a inace ne dajem komentare..ja sam iz Republike Srpske,volim Zvezdu vise od bilo cega..? kad god mi se ukaze prilika dodjem u Beograd da gledam Zvezdu..Partizan mrzim,navijam protiv njih i kada igraju u evropi..jednostavno to je jace od mene,nije nikakav inat niti bilo sta slicno..ali sam uvijek bio realan,to mi nikada nije bio problem..ne mogu da vjerujem da pojedinci pisu kako Vlahovic nema pojma..ovakvog napadaca Srbija odavno nije imala niti ce imati..da nije mozda Jovic bolji od njega,dajte ljudi budite samo realni..

DEX

pre 2 godine

Vlahović razbija i spašava Juventus. Alegri naravno posle utakmice mora malo da ga kritikuje što je tek u 32. sekundi dao gol a mogao je mnogo ranije.

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

(drago, 22. februar 2022 23:09)

nevi ti visio na srpski portal da nemas malo te kompleksice,a znajuci hrvate,imas ih puuuunoooooo, Bok

toni23

pre 2 godine

cekajte sad ta gestikulacija rukama da se zacepe usta nije bila provokacija???? sreca pa ovo je evropa i spanija, onog igraca radnickija za malo da ga lincuju zvezdasi

UŠATI i stoka

pre 2 godine

Kako je krenuo i kakve fizičke predispozicije ima sa sjajnim instinktom za gol, broj 7 će se u svetu fudbala pamtiti po Vlahoviću! Cepaj momčino!

Šou Biznis

pre 2 godine

Dušan silni,za 35 sekunde pokazao ko je tata

pssssst
(Milasin, 22. februar 2022 21:05)

35 sekunde, 100 kinte... Odmah u osnovnu skolu.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Onom Kuadradu treba da svi redom j majku, upropastio je svaki prokleti napad. Mogao je barem 5 puta da gurne Vlahovicu u prostor, retko retardiran fudbaler koji samo zna da doda nazad.

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

Sad ćemo da se use..mo i upadnemo u masovnu euforuju zbog ovog gola Vlahovića, a na sp u Kataru će nas svi razvaljivati.
(marko, 22. februar 2022 21:44)

ti si naviko,tebe život razbija,kako cemo mi?mi navilki na lep život

e mukoo ,drž se Marko,biće čovek od tebe jednog dana,nikad.

Oftalmolog

pre 2 godine

Sad ćemo da se use..mo i upadnemo u masovnu euforuju zbog ovog gola Vlahovića, a na sp u Kataru će nas svi razvaljivati.
(marko, 22. februar 2022 21:44)

Koga da razvaljuju? Samo gledaj kad umesto ovih juventusovih cepanica na sredini budu Tadić, SMS, Lazović, Djuričić...pa Vlahović ima da rasturi sa takvom sredinom, a ne ovi panjevi Rabio, Artur, Mkkenie, Lokateli, Quardado... kriminal srednji red Juventusa, strašno.

aca

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32)

brže ga zabil Dušan Silni nego sto si ti otkucao taj tvoj tuzan pokusaj duhovitog komentara.

Marko99

pre 2 godine

sta se ovo desaje SRBIJa ima predstavnika u ligi prvaka :OOOOO
(marko dalmatinac46, 22. februar 2022 20:47)

desava sto i svake godine, Srbija ima redovito predstavnike u Ligi Prvaka a ima i trofej Lige Prvaka, sve ono sto Hrvatska nema :D Joj koji kompleksi Vlahovic ga zabio poslije 34 sekunde ahahahaha joj ala ce se uzimati antidepresivi nocas u zemlji glinenih golubova ooooooooooooo
(:D, 22. februar 2022 21:06)

Lik sam sebi odgovara...veselo :)

ip adresa drugar :)

Aca Pantljičara

pre 2 godine

Jedino mi se ne dopada sto je otisao u Juventus... Kakve veze ima za koga navijas, to je profesionalni fudbal.
Bolje bi mu legao Bajern, M.City, pa cak i Real (za razliku od Pekare).

DEX

pre 2 godine

Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp
(Mali plavi, 22. februar 2022 21:51)

Bumo, bumo, ovog puta bum Piksijada na SP do finala.

beograd_92

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

PROCITAJ JOS JEDNOM, STA SI NAPISAO! O, Boze!

zemunski kej

pre 2 godine

Veceras je ceo svet saznao za Dusana Vlahovica ,jer ligu sampiona Evrope preti ceo svet, Gledanija je od NBA i jedina profitabilnija. Cak i oni u Austaliji,Kini ,Japanu i USA. Juzna Amerika. Zato je Dusan zeleo da ode u veliki klub jer Fiorentina to nece biti mozda nikada. Juventus jos nije najbolji ali je na putu ima Delighta i Vlahovica. 22 godine,
Videli ste kolikko je opasan veceras bio ,meni je bolji onaj drugi udarac koji je odbranio golman jer je sutirao izmedju, Pa one povratne lopte ako prodju Vilareal bice im to najbolji rezultat poslednjih 5~6 godina jer ni sa ronaldom i boljim igracima nisu otisli dalje.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Zaista nestvaran igrač ovaj Vlahović. Pratim fudbal punih 30 godina, i sa ovim golovima me podseća na Van Bastena, Batistutu, Krespa, Salasa i slične napadače. Srbija ima top napadača svetske klase…

CZ99

pre 2 godine

ne lupajte. Najbrzi debitantski gol u LŠ je postigao Hakan Šukur na Mundijalu '02 protiv Juzne Koreje, u 11 sekundi. I ja vise volim Dusana ali budimo objektivni...
(aca, 22. februar 2022 22:05)

Počeo sa "ne lupajte", a onda se izlupetao samo tako... Šta ti dečko radiš, ccccc....hahaha

Trifon Ivanov

pre 2 godine

Ne znam koliko ste vi pratili Eduarda Da Silvu što je igrao za Hrvatsku ali Vlahović mi je nekako najsličniji njemu po stilu igre. Pravi je gol igrač a specijalnost mu je da je u šansi uvijek izrazito smiren i koristi najjednostavnije i najbrže riješenje. Takvi igrači obično nisu najbrži ili najsnažniji ali zabit će ti gol iz najmanje šanse.

DYD986

pre 2 godine

Juve ocajan veceras. Vezni red na nivou nekog tima iz donjeg dela premijer lige. Zao mi Vlahovica, po kvalitetima koje poseduje zasluzuje da igra u mnogo kvalitetnijem klubu.

goffY

pre 2 godine

@drago
Realno druga reprezentacija sveta niste, u prvih 10 da, ali drugi ne čak ni u trenutku kad ste ušli u to finale, Brazil i Belgija bi vas odrali kao Francuska, u tom trenutku ste bili top 5 i to vam priznajem što je ogroman uspeh ali drugi ne, a za igrače osim tih nekoliko godina gde su pojedini bili na vrhuncu igrali u top klubovima, ne znam na koga sad misliš, realno po kvalitetu ste prosek ali imate tradiciju i kult što je mnooogo bitno i na konto svega uvek može da se kaže da ste u top 10 ili 15 rep sveta, što je ogromna stvar

123

pre 2 godine

Da li je ovo najbrzi gol u istoriji LS?? Znaci, ne mogu da verujem kakav osecaj za gol ima ovaj momak?? Ma nema tu, odmah se sutira..Bravo!!

billy

pre 2 godine

Ajooj majko mila gdje je došo ovaj Vlahović, pa ovo što Juventus igra, to ne igra ni Borac iz Banja Luke. Totalni antifudbal Masima Alegrija !!

Tetreb

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46)

Ja navijam da svaku da po dva komada a da se svaka zavrsi 2:2

Pera kojot

pre 2 godine

Meni smrdi nešto, nekoliko puta Duci ulazi u prostor i baš dobro se otvara ali ga ignorišu. Neuigrano ili tupava filozofija "dali smo gol, sad davimo" ili nešto treće?

Milić

pre 2 godine

Pa jel realno da nisam vidio gol. Ja budala gledam "Vratiće se rode", milion puta gledo tu seriju i ponovo je gledam. A jest mi krivo što ne vidi gol..

veliki strumf

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46) Ја навијам само за Дућу, да постигне што више голова. За Јуве ме баш брига.

обс

pre 2 godine

Све је овде фудбалски и голгетерски, дакле врхунски. Свако ко је играо фудбал, пасионирано, зна да је за голгетера битна антиципација: лет лопте и пријем али и геометрија шеснаестерца, пројекција гола и шут док гледаш у траву. Плус овоме је и одлична техничка обука за шут и трзај из колена. Видео сам више голова Влаховића и они потврђују ову причу. Овај гол вечерас је успео а све слично се десило против Португалије у првом полувремену када је погодио стативу. Дакле, Влаховић уради све што је до њега и све што уради је струком покривено. Дечко је владалац материјом у улози голгетера јер спој оволико квалитативних елемената исходује његов квантитативни резултат (број датих голова и први стрелац Италије). Желим му добро здравље и да настави овако!

genije

pre 2 godine

E moj partizane,e moja Srbijo,Vučelić vezura i dalje u partizanu. Kojeg bisera smo imali a lako i za šaku mušmula ga prodali.
(zox, 22. februar 2022 21:07)

Bolje sto je otisao dalje, da je ostao u Partizanu danas se ne bi ni pisalo o njemu

ccc?

pre 2 godine

Ja ovakav fudbal ne mogu da gledam. Znaci SVI igraci sredine terena, primaju loptu LICEM okrenuti ka svom golu?? I onda se lopta vraca nazad?? Za mene totalno neznanje. A to je dekadentni fudbal. Pa gde je pas igra u napred, utrcavanje i prijem lopte u trku?? Pa Dusan je na takav nacin dao gol i to ne jednom. I normalno da ce da prime gol. to nije nista cudno. Pogledajte da li Viljareal tako igra. Svi idu napred kod prijema lopte. Lopta se ne vraca nazad. Ali to su zabarske fore i nacin igre..Neko je rekao a to kazem i ja, Juve gledam samo zbog Dusana..Isto je bilo i dok je igrao u Fiorentini. Nebi nikada gledao takve timove jer mi se okrece u stomaku..

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Kaze engleski komentator 'bezvoljna igra vecine igraca Juventusa, mrtva igra. Zato je CR7 i napustio Juve'. I stvarno izgledaju tako.. Dusan gladan golova i pobeda, a ovi se zadovoljili sa 1 bodom i stekaju se kao penzioneri.

Зума

pre 2 godine

Браво само му требале 32 секунде за гол, коначно неко овакав код нас.... Фаца потпуна

Serbglish

pre 2 godine

Nerazumem zbog čega se blamiraju ovi koji prevode imena na srpski…Lo Celso=Lo Šiljo…nikakve veze sa vezom…nova vrsta Milojka Pantića

123

pre 2 godine

kaze mi zena: "ipak si ti brzi." Ja se nasmejem i pogledam ka njoj a ona mrtva ozbiljna :(
(aca, 22. februar 2022 21:42

Au druže menjaj tim pod hitno ili nadji trenera, tj. trenerku.

aca

pre 2 godine

kaze mi zena: "ipak si ti brzi." Ja se nasmejem i pogledam ka njoj a ona mrtva ozbiljna :(
(aca, 22. februar 2022 21:42

Au druže menjaj tim pod hitno ili nadji trenera, tj. trenerku.
(123, 22. februar 2022 22:11)

samo da ne bude u 32. sekundi na svaka dva meseca :(

zex

pre 2 godine

Aca Pantljičara, 22. februar 2022 21:57
Real ne kupuje ovakve igrace, taj pekara ima 50% vecu platu a ne igra, da je otisao u Real ista sudbina bi ga cekala. samo je tesko objasniti vama.

Morata panj

pre 2 godine

Na koju foru ovaj Morata igra za Juve.A pre toga igrao za Atletiko,Real i Čelzi.Sve veliki klubovi.Lik ne moze da se sastavi sa loptom,Vlahović je izmislio fudbal za njega.Najprecenjeniji igrac u zadnjih 20 godina.

777

pre 2 godine

Jel ima negde prenos Juventusa?
(Mare, 22. februar 2022 20:42)

Ima…
(JPR24, 22. februar 2022 20:58)

http://livetv.sx/enx/eventinfo/27933316_villarreal_juventus/#webplayer_alieztv|165225|27933316|1792620|7|1|en

Banja Luka

pre 2 godine

Sta bi tek covek radio da ga saigraci snabdevaju loptama. Jos kad vidim konstantno vracanje lopte skroz do golmana, najezim se. Dodju u priliku da centriraju u 16 metara, a lik ga vrati nazad. Kako ces stvoriti priliku nije mi jasno. Uprkos tome Dusanu je dovoljna jedna prilika za pogodak.

tabloid

pre 2 godine

Sve ok, ali kakvi Hrvati u očaju, na aparatima zato što je Vlahović dao gol?! 20 godina gledam hrvatske igrače kako daju golove u Ligi prvaka, u finalima, osvajaju često s klubovima. Reprezentaciju da i ne naglašavam. Gerilac koji glumi Hrvata, nekakav “dalmatinac” i njegovi tupasti komentari. Ako vam je to duhovito ili još gore, mislite da nekog boli briga, morate se stvarno zapitati. Probajte uživati u sportu bez klasične zlobe, tu ste uvijek svjetski prvaci…
(prika iz susjedstva, 22. februar 2022 21:57)

Šokantno: "prika iz susjedstva pao u očaj i završio na aparatima zbog gola Dušana Vlahovića"

Ljubitelj opojnog mita

pre 2 godine

E moj partizane,e moja Srbijo,Vučelić vezura i dalje u partizanu. Kojeg bisera smo imali a lako i za šaku mušmula ga prodali.
(zox, 22. februar 2022 21:07)

Nisu ni mušmule jeftine. Posebno u februaru.

billy

pre 2 godine

Ej živote lutalice došlo vreme da navijam za Juventus.
(Back in Black, 22. februar 2022 20:46)

Ne navijaš ti za Juventus, ti navijaš da Vlahović trese mreže, realno.

Bard Živa

pre 2 godine

Ovom Vlahoviću nisu objasnili da je ovo Liga Šampiona, da on ovo nikad ranije igrao nije i da ne može tek tako da se iživljava i daje gol nakon 34 sekunde... Propašće kladionice...

marko992

pre 2 godine

Primer gola gde je fudbaler sve izveo savrseno, dobro postavljanje, pravovremeno utrcavanje, odlican prijem i savrsen udarac.
Bravo majstore!

djoshha

pre 2 godine

Imam 27 godina, i tu nesreću da do 27. godine nisam imao ičemu da se nadam u našem reprezentativnom fudbalu, napokon je došao i taj dan da mogu da kažem da imamo odličnu reprezentaciju za Katar, imamo svakako čemu da se nadamo kad imamo pojedince kao što su Vlahović, Mitrović, Tadić, SMS, Kostić, Jović.. Odbrana je malo tanja, ali i tu smo korektni.. Svaka čast za Vlahovićev gol, klasa je evidentna bila i pre 2, 3 godine kad je počinjao, a muslim da imamo budućeg top 3 napadača na svetu za narednu deceniju!

Lex

pre 2 godine

Свака част Влаховићу за гол, фантастичан пријем и шут тачно где треба, али морам да похвалим Данила.Какав пас!

Sasa

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Zabio ti jeste u 34. sekundi i kako vidim osecas dobro taj zgoditak.

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ako bude penal do 65 minute ima šanse zabiti, ali ako nema penala ide na hlađenje u 65-70 minutu.
(:D, 22. februar 2022 20:32)

Tacno se vidi strucnost koja isijava iz komentara.

Mijat

pre 2 godine

@ Dobar je Vlahović ali opet nebute grupu prosli na sp

Od nas niko ništa i ne ocekuje ali vi ste velesila… samo pa pazite da ne naidju Španci. Biće opet 5 ili 6 komada u mreži velesile

Sok od Zove Orla

pre 2 godine

gledam Juventus od kad je doso Vlahovic,tj gledao i ranije LS ili dervi,ovo sto sam primetio za ove par utakmice je to da oni nemaju odbranu ,ma oni nemaju tim oni treba ceo tim da zamene,mozda je Vlahovic trebao u Arsenal il neki dr klub.
ne znam
lose igra Juve naročito odbrana,i kakvo je ovo vracanje lopte nonstop golmanu
nasta lici ovo,smesno
Vlahovici svaka cast...

smeh

pre 2 godine

I dalje je nejasno kako je onaj Morata ubedio ljude u Realu i Juventusu da je igrač koji zaslužuje ne samo da igra za te klubove već i da bude starter i prvi napadač. Čovek je Hudini. Ne vidiš ga, pogađa mrežu suparnika iz milion šansi ali je uspeo da igra za 2 velikana. Na koju foru je on uspeo da obezbedi svoje praunuke sa onakvom igrom?

kris

pre 2 godine

Isprva mi nije bila jasna sva medijska halabuka oko Vlahovića u Italiji,te stalno u krupnom kadru,te već proglašen za zvijezdu,te ovo,te ono,ali očigledno da to nije bez osnove.Mozda ga hoće i sreća,ali po onome što sad pokazuje sa 22 godine,mogli bi uskoro imati veličinu kakvu nismo imali još od Mijatovića.Inace,sama utakmica je gotovo negledljiva,još kad dodamo ovog komentatora na Areni koji kao da priča bajku, ugođaj je potpun.

Tetreb

pre 2 godine

Da nje dao gol Vlahovic bi bio ispljuvan do maksimuma.Nema lopti? Pa sta da kazu u Realu? smeju se Jovicu, vredjaju ga nasi ljudi a decko dobije 10minuta u ekipi koja stvarno carini loptu, neznam ko je gori Juventus ili Real.tako se stice lazna slika o igracima.Zasto Mitar daje golove? pa svi su podredjeni njemu, kada se vrati Kijeza bice jos gore po vlahovica.Mislim da je trebalo da ode u neki ofanzivniji klub.
(zex, 22. februar 2022 22:57)

Zapravo kada se vrati Kijeza moze samo da bude bolje po Vlahovica nikako gore.

Vrg

pre 2 godine

Imam 27 godina, i tu nesreću da do 27. godine nisam imao ičemu da se nadam u našem reprezentativnom fudbalu, napokon je došao i taj dan da mogu da kažem da imamo odličnu reprezentaciju za Katar, imamo svakako čemu da se nadamo kad imamo pojedince kao što su Vlahović, Mitrović, Tadić, SMS, Kostić, Jović.. Odbrana je malo tanja, ali i tu smo korektni.. Svaka čast za Vlahovićev gol, klasa je evidentna bila i pre 2, 3 godine kad je počinjao, a muslim da imamo budućeg top 3 napadača na svetu za narednu deceniju!
(djoshha, 22. februar 2022 21:13)

Pricas ko da imas 87 godina. :-D
Polako, ima nas koji smo čekali mnogo duže. :-)

bravo

pre 2 godine

Sjajan gol pravog fora. Dugu loptu prsima spustiti i zabiti iz okreta iz prve. Nema čekanja da drugi dođu i da bude mantinela nego udarac.

bmiles

pre 2 godine

Za razliku od nekih,da ih ne spominjem,uloga c-fora je da daje go;ove.Sve ostalo nije bitno,zar ne!? DV7 nastavlja to u ritmu a kad pojedini igraci Juventusa shvate da im donosi "lovu i hleba" davace mu vise lopti! Juventusu treba remont pod hitno i igrackom kadru.Bilo je tuzno gledati ih kako igraju! Pamtim daleko bolji tim Juventusa ovo je "bleda senka bledog",a srecni su sto to Aligeri zna i hteo ne hteo igra na rezultat dok se kupe bolji igraci,a povratkom Kijeze i Dijabaleu tim mozda se nesto uradi po pitanju toga,ovako tesko ce dalje u LS od eventualnog polufinala!?

srki

pre 2 godine

dusan oprevdava sredstva ulozena u njega, ali juventus igra slabo ( 41 % posed lopte protiv viljareala ) i sinoc i u prvenstvu, vidi se iz aviona, dusan ih odrzava u nekakvom egalu, ali pobednicki tim mora igrati silnije i furioznije