Fudbal 55

Nedelja, 28.11.2021.

19:23

Žoržinjo kiksnuo, pa doneo bod Čelsiju protiv Junajteda

Fudbaleri Čelsija i Junajteda sastali su se u derbiju 13. kola Premijer lige, a meč je završen nerešenim rezultatom 1:1.

Žoržinjo kiksnuo, pa doneo bod Èelsiju protiv Junajteda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Legio

pre 2 godine

Ismejavali su Mesija kod onih teskih poraza u Evropi sa barsom a onda se desi i Ronaldu slicno nesto. U Juventusu nije mogao nista u Evropi, cak sta vise sramotno su ispadali svake godine u ranoj fazi i to od slabijih protivnika a sad se i u Unitedu blamira gubeci sa 4 ili 5 razlike, cak i od nekih Watforda. Toliko vec poraza u ovoj sezoni, ocigledno je United nazadovao s njim.U reprezentaciji opet nije otisao direktno na svetsko. Ali nije do njega. Prema tome, jasno je da su Mesijevi fanovi bili u pravu jer je barsa zaista bila u kanalu zadnjih godina, sto se moze videti i posle njegovog odlaska gde im ide jos gore. Ali to CR fanovi nisu prihvatali tada i sada kad se isto to desava njihovom ljubimcu, izvinite molim vas, ali mora isto vaziti i za Ronalda. Dakle, kao sto je Mesi bio krivac za sve neuspehe u barsi, sada je i Ronaldo glavni krivac za neuspehe u Juventusu i Unitedu, kao i Portugalu.
Jeste hteli da tako postavimo stvari? E pa onda cemo tako da se i igramo sada. Mesi bio kriv za sve, za sve poraze i neuspehe, okej nije problem. Onda je i Ronaldo kriv za sve zar ne? Mesi bio mekusac kad je plakao na Copa Americi, okej nije problem. Onda je i Ronaldo mekusac i seka-persa kad je plakao a ne "pobednik" i nije nikakav vodja! Mesi utajivac poreza, ok nije problem, jeste . Ali onda je i Ronaldo isto tako zar ne? I to utajio jos vise. Jel vidite kako dodje maca na vratanca? Prema tome, utemeljili ste pravila igre (spinovanja), i sada cemo da ih se pridrzavamo,jel tako?

dirkenstajn

pre 2 godine

Kad samo pomislim da je ovaj Zorzinjo, u nekim izborima za Zlatnu Loptu, bez obzira na ovaj kiks danas, to je samar u lice za jednog Cavija, Inijestu, Anrija, Batistutu, Robena, Riberija, Van Nistelroja, i da ne nabrajam ostale velikane, koji su ovo priznanje svakako zasluzili pre njega, tuzno je cak i da je u uzem izboru, ali opet to je moje misljenje..

jojufff

pre 2 godine

(Red Z, 28. novembar 2021 22:19)

Ma.ne gleda niko siru sliku, kod njih je Ronaldo upropastio Real dolaskom, jer boze moj sputavao je Benzemu i igrao na lovorikama Modrica i Krosa, upropastio je Juve dolaskom, a pazi onda i odlaskom. Pa je upropastio Manchester dolaskom, jer bili su odlicnom igrom drugi u prvenstvu prosle godine. Naravno zaboravili smo silne promjene u Juveu, u samoj italijanskoj ligi sto se tice konkurencije, zaboravili smo na covid odmor i sistem igranja gdje se neki klubovi nisu snasli i naravno.. gdje su tek mučne igre Manchestera od prosle sezone i trilion poklonjenih penala!

Klubova milion, odlazaka dolazaka...igraca u polju 11
I zaboravljamo da Messi i Ronaldo imaju 300 godina i da ne mogu više..ronaldo ce zavrsiti akciju ako dobije dobru loptu, Mesi ce asistirati ako nekako prodise na terenu..i to je to.
Razbijati vise nikada nece!

cr7

pre 2 godine

(Red Z, 28. novembar 2021 22:19)

Napokon neko isto da objasni to što sve vreme pričam, jednostavno u Junajtedu nema ko da povede akciju, i zato kažem da je ove golove dosad bukvalno Ronaldo izmislio kad je uspeo da ih postigne sa ovakvim saigračima koji valjanu ne umeju loptu da sačuvaju u nogama a kamoli da dodaju Ronaldu. I posle kažu idu sve lopte na njega, ali bukvalno nema ko da šalje lopte na njega, da bar ima pa da se kaže da je tako, nego nema uopšte ko da pošalje dobar pas ili centaršut. Izuzev Bruna. Pomenuo si i Juventus, i to je tačno, s onakvim timom Ronaldo je uspeo da bude najbolji strelac lige, pa ima od zlata da ga prave, previše ih je i gurao kakav sastav imaju.

zzz

pre 2 godine

Manchester United 0 - 1 Aston Villa, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 1 - 1 Everton, Ronaldo nevidljiv
Leicester City 4 - 2 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 0 - 5 Liverpool, Ronaldo nevidljiv
Tottenham Hotspur 0 - 3 Manchester United, Ronaldo 1 gol
Manchester United 0 - 2 Manchester City, Ronaldo nevidljiv
Watford 4 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Chelsea 1 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Portugal 1 - 2 Srbija, Ronaldo nevidljiv

Junajted sa Ronaldom u ekipi ima u zadnjih 8 utakmica, 1 pobedu, 2 neresene i 5 poraza, a Ronaldo je postigao samo 1 gol. U 800 odigranih minuta u ligi Ronaldo ima samo 4 gola.

A bez njega je Junajted prosle sezone bio drugi, ove sezone su opet sjajno usli u sezonu, u 3 kola su osvojili 7 od 9 mogucih bodova, a onda je Ronaldo poceo da "igra" i da "vuce ekipu"... samo neka nastavi tako davati golove u ligi kao do sad 😂

Jos je United vodio 1-0 i protiv Evertona i protiv Chlesea dok on nije usao u igru.
(Samo jako, 28. novembar 2021 20:36)

Bravo!

fer86

pre 2 godine

Ovaj UTD sam ne zna kako je prvo dobio Villareal,a onda i danas izvukao nerijeseno jer tko god je gledao obje utakmice i svih 90 minuta zna jako dobro da su u obje utakmice bili obilato u podredjenom polozaju.Ovom UTD-u da nije na golu De Gea bili bi na ivici ispadanja a ne osmi...Toliko o njihovoj igri i sreci,ali sreca te napusti kad tad sto su im zorno demonstrirali ovi sta su ih pregazili sa 4 i 5 komada u mrezi...

Red Z

pre 2 godine

Kladim se da ovi dežurni pljuvači Ronalda nisu ni gledali utakmicu. Bez Ronalda, koliko je Junajted držao posed lopte i šuturao u okvir gola Čelsija? Celo prvo poluvreme nije bilo udarca u gol, pretnje, ništa. Bilo je užasno gledati tu bunkericu. S Ronaldom je to jedva napravilo razliku, zašto? Zato što je Junajted igrao takvu taktiku i u istom stilu... super defanzivno. Mogao si bilo koga staviti napred (umesto lošeg Rašforda) i bilo bi isto. Nije problem u tome što Ronaldo ne radi ovo ili ono, nego što Junajted kao tim nema jaku sredinu koja kreira igru i koja je u stanju da dominira. (O lošoj odbrani i stalnim greškama pojedinaca ove sezone da i ne pišem). Po meni dok god igraju Fred i Mektominaj, Junajted neće napred. Mektom...dečko je mnooogo precenjen, uvek ispada iz igre i stalno vraća loptu nazad. Nekada na njegovom mestu Junajted je imao Robsona, Kina, Insa, Skolsa... i to je ono što nedostaje ovom timu.
Ipak najjači su mi oni "statističari" koji napominju: "čim je ušao Ronaldo, tri minuta kasnije Čelsi dao gol". Alo, bre, Van Bisaka je načinio glupost i skrivio penal... nije to učinio Ronaldo! A vidim i Juventus "procvetao" od kada je otišao Ronalda. Ovaj isti Čelsi im spakovao 4 komada...

Kiki

pre 2 godine

Kao sto rekoh, upravo su Bruno i Ronaldo glavni problem Uniteda. Prošle sezone kada nije bilo Ronalda, United je mnogo lakše nadomjestio nezalaganje Brune, a sada nadomjestiti nezalaganje i Ronalda ide već mnogo teže. Od kako je Ronaldo došao, United svaku treću utakmicu prima po 4-5 golova u ligi. 4 od Lestera, 4 od Vatforda, 5 od Liverpula. Mozda je bas zato Bruno utakmicu protiv Viljareala poceo sa klupe i usao je tek u 66 minuti. Da su pametni to bi trebali napraviti i protiv Celzija. Ili on ili Bruno neka pocnu sa klupe.

Kako izgleda ekipa kada 3 igraca ne igraju odbranu smo videli i u utakmici Siti - PSG.
(kiki, 27. novembar 2021 23:59)

Ovo je moj komentar koji sam napisao jucer na onom clanku o Juventusu. Kao da iz Junajteda citaju sta je pisem 😂

sn1

pre 2 godine

@Frozen Throne E stvarno molim te kako ovo nije penal lepo se vidi na snimku da ga je sutnuo u nogu direktno, lopta daleko, pa msm stvarno dajte malo objektivnosti

Bregasti

pre 2 godine

(cr7, 28. novembar 2021 20:59)

Ma cak i da je tako, sta ste se uhvatili samo ove utakmice kao pjani plota? 10 utakmica, 5 poraza sa Ronaldom i 8 pozicija. Prva 3 kola bez poraza i prvo mesto. Prosla sezona 38 kola samo 6 poraza i drugo mesto. Sto znaci da su pre Ronalda imali 41 utakmicu racunajuci proslu i pocetak ove sezone i samo 6 poraza i onda dodje CR i u 10 utakmica imaju 5 poraza! Ajmo ciao, vozdrica, pedalica, nogica, na spavanac. Pociscen si decace NEOBORIVIM CINJENICAMA!

cr7

pre 2 godine

(Bregasti, 28. novembar 2021 21:14)

Prva stvar, nema “čak i da je tako” jer je tako i bilo, a time si dokazao ne samo da nisi gledao ovaj meč, jer da jesi znao bi, već i svaki prethodni jer gledaš koliko pobeda/poraza imaju umesto igru na svakom od tih mečeva. Drugo, kao što sam i pomenuo, Junajted očajno igra na svakom meču, centar ne mogu da pređu a da možda za to nije samo zaslužan Ronaldo? Odbrana Junajteda je na toliko niskom nivou i to je jedini razlog zašto primaju toliko golova, da nema De Hee vadili bi i više lopti iz sopstvene mreže. Sledeće, ako neko nešto radi na terenu, to je Bruno, znači samo je on u stanju da uposli Ronalda, a ako je Ronaldo pored toga uspio da da opet toliko golova, on je prosto genije. Evo probudio se i Sančo čim mu je data konkretna prilika. Sasvim je jasno da je najveći problem bio Ole koji je unazadio igrače. Niko nije u formi, a pobede im donosi isključivo Ronaldo. Idi poslušaj malo šta kaže Roj Kin, ili se ti možda bolje razumeš od njega? Ili jednostavno pogledaj meč i svojim očima se uveri koliko očajno igraju i da tu Ronaldo i Bruno prave razliku. Donesi sopstveno mišljenje, ne kradi tuđe, razmišljaj svojom glavom, za promenj pribavi malo relevantnije argumente protiv Ronalda i nemoj toliko glasno da iskazuješ koliko kompleksa ti nabija. Malo je jadno.

Da dodam

pre 2 godine

(Samo jako, 28. novembar 2021 20:36)

Argumenti su ti u stilu kao kad bih ja rekao da je Michael Carrick jedini trener Manchester Uniteda u istoriji bez poraza.

Red Veteran

pre 2 godine

@BlueFortress
Svaka čast na objektivnom komentaru (kao i obično)! Moglo je lako biti 4-0 za Čelsi ali i ostati 0-1 da nije bilo glupog penala Van Bisake. Junajted je morao igrati bunkericu i šansu tražiti u vašim greškama i kontri. Za nešto bolje mi u ovom trenutku nismo sposobni. Junajted je u krizi (kao i vi u vreme Frenka), dugo se očekivala smena trenera, te povrede Pogbe, Varana, Kavanija, Šoa pa i suspenzija Megvajera).
U svakom slučaju Tuhel je napravio veoma snažan tim i mislim da ćete 'ladno osvojiti ligu. Nama predstoji težak put do četvrtog mesta.

Samo jako

pre 2 godine

Maresi, pa PSZ bez Mesija ni Francusku ligu nije osvojio prosle sezone.

Manchester United 0 - 1 Aston Villa, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 1 - 1 Everton, Ronaldo nevidljiv
Leicester City 4 - 2 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 0 - 5 Liverpool, Ronaldo nevidljiv
Tottenham Hotspur 0 - 3 Manchester United, Ronaldo 1 gol
Manchester United 0 - 2 Manchester City, Ronaldo nevidljiv
Watford 4 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Chelsea 1 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Portugal 1 - 2 Srbija, Ronaldo nevidljiv

Junajted sa Ronaldom u ekipi ima u zadnjih 8 utakmica, 1 pobedu, 2 neresene i 5 poraza, a Ronaldo je postigao samo 1 gol. U 800 odigranih minuta u ligi Ronaldo ima samo 4 gola.

A bez njega je Junajted prosle sezone bio drugi, ove sezone su opet sjajno usli u sezonu, u 3 kola su osvojili 7 od 9 mogucih bodova, a onda je Ronaldo poceo da "igra" i da "vuce ekipu"... samo neka nastavi tako davati golove u ligi kao do sad 😂

Jos je United vodio 1-0 i protiv Evertona i protiv Chlesea dok on nije usao u igru.

BlueFortress

pre 2 godine

@ime

Los spin ali nema veze, Havercov gol na Enfildu je bio sve samo ne "rikoset", no dobro. Zasto ne napises da do crvenog kartona na toj utakmici je Celsi bio taj koji je vodio i rezultatski i desavanja na terenu a onda celo drugo poluvreme sa igracem MANJE u potpunosti neutralisao Liverpul i "strasnu" podrsku na njihovom terenu?

Napisi i za veceras slobodno objektivno ko je igrao bolje i imao 23:3 u sutevima, 15:2 u kornerima, ne moras se drzati tih "2 boda u 3 derbija", znamo da brojimo. Spin, politicar da pozavidi.

cr7

pre 2 godine

(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Ahaa, znači da Ronaldo nije ušao Van Bisaka bi odlučio da ne pravi glupost? Ajde dajte molim vas, da je barem nešto on pogrešio pa da se i kaže da ste u pravu. Ali u trenutku kad je Ronaldo ušao u igru, Čelsi je zaređao 2-3 kornera i odmah nakon toga napravljen penal. Kako je tačno Ronaldo unazadio igru? Prvo poluvreme je toliko bilo negledljivo zbog očajne igre i očajnih grešaka Junajteda. I taj gol što su dali nisu jer poseduju neko umeće već zbog greške Žoržinja. Mislim kako uopšte imate obraza da lupetate tolike gluposti? Nijedan komentar vam nije konstruktivan niti potkrepljen činjenicama. Svako ko je gledao meč jasno vidi koliko je Čelsi nadmoćniji, a vi uđete na lajvskor i vidite da je pao gol 3-4 minuta nakon ulaska Ronalda i dođete ovde da prosipate pamet. A realnost je upravo ovo što sam napisao gore, očajno prvo poluvreme Junajteda, prešli centar nisu, postigli gol zbog katastrofalne greške igrača Čelsija i primili gol zbog neprofesionalizma Van Bisake. I samo kako tačno je Ronaldo uticao na primljen gol?
Moram i da dodam, sve pohvale Sanču, sjajan igrač i definitivno će uz Ragnika biti još bolji i nositi veliku ulogu u Junajtedu.

Dorotej

pre 2 godine

Vidim, svi komentari se vrte oko Ronalda kao da je on centar sveta. Niko ne pominje da je naš Matić odigrao odlično i to protiv protivnika kakav je Chelsea. Nadam se da je Stojković gledao utakmicu. Njega treba vratiti u reprezentaciju na svaki način. Inače i Sančo je sve bolji, Bruno se vraća u formu, tako da im dolaze bolji dani.

Guslar

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28

Dzaba majstore. Toj decurliji kad bi rekao da je nebo plavo, oni bi rekli nije, zeleno je. Fanovi Mesija priznaju kad je Leo u losoj formi i kad ekipa trpi zbog njegove lose igre ili manjeg zalaganja, kao sto je bilo protiv Ciitija sad, ali fanovi Ronalda i nepobitne cinjenice negiraju. A one su stvarno neoborive. United je imao bolje rezultate bez njega, sve je crno na belo.

Aleks

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Uh sto volim kad neko argumentovano, sa nepobitnim cinjenicama miseve otera u rupice i zacepi im usta. United je izgubio kompas. Solskjer je imao drugu viziju i ekipa se usmeravala u drugom smeru. Neplansko dovodjenje Ronalda ih je skroz poremetilo. Ekipa je pogubljena i nemaju nikake obrise igre, koje su imali pre njega. To rezultati jasno govore. Uneo je nemir i timska igra trpi
. Pada samopouzdanje, mladi se ne razvijaju kao sto planiralo a i odbrana je slabija. Vise primaju od kako je on tu. Manje igrac u odbrani, presing slabiji. Bruno sjajan kao i Grinvud i onda dodje Ronaldo i nema nikog. Kraj price. Unistice United kao i Juve.

Sinke

pre 2 godine

Fudbal je postao izuzetno tezak sa fizickog aspekta,igraci jako fizicki spremni,mogu da trce 2 sata bez prestanka,ali se izgubila draz,nena driblinga,nema pravih majstora....Poslednji genijalac je Messi.

ime

pre 2 godine

Celsi iz 3 derbija 2 poklon boda.
Sad nepostojeci penal i onaj slucajni rikošet od Havercove glave protiv Liverpula.

Utisak veceri kontra Sanca i Rasforda, 50m brisanog prostora, Rasford sve vreme srlja u ofsajd?!

Dosadan fudbal.

orientalni

pre 2 godine

Je li igrao samoproglaseni najbolji igrac univerzuma? Verovatno kao i protiv Citya i Liverpula? Pravi carobnjak, nestane kao duh! Svaka cast majstore na tom triku. Svaka cast na podizanju Man Utd.Kakva forma, kakva igra, kakvi rezultati. Najbolji svih vremena. Ajmo kampanja za zlatnu loptu. Mislim on se tako samoproglasio i nema tu vise nikakve diskusije.

LiverBird

pre 2 godine

Ono, kad sam i ja navijao za MUN. Naravno to je bilo iz čisto sebičnih razloga, nema tu ljubavi. MUN je otkinuo Chelseyu 2 boda i to je ono što me raduje. Sada je razlika izmedu LFC i Chelseya dva boda i može se reći da smo opet u igri za šampiona. Toliko.
Komentare o igri, taktici i ostalom prepuštam navijačima ova dva kluba.

Maresi

pre 2 godine

Kako smešan penal dosudjen za Čelzi. Na kraju ipak pravedan rezultat jer su ih razbili. Odbrana Junajteda je bruka, previše grešaka.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Poklonio im Tuhel bod. Čelsi nije vodio rutinski 2-0 u prvom poluvremenu samo zato što su Zijeh, Loftus Čik, Hadson Odoi i Verner počeli utakmicu. Možeš da budeš talentovan, jak i brz, ali ako nemaš inteligenciju sve ti je to džabe. Maunt, Lukaku i Haverc su, ipak, za klasu bolji od ovih magaraca. Kantea neću ni da pominjem.

Albion

pre 2 godine

I tako kažete Sančo ne vredi tih para? Valjda je potpuno jasno da je stvar do Olea. Jednom ćemo se rešiti i ovih trenera amatera, a onda..

Legolas

pre 2 godine

24. : 3. šutevi ka golu

15 : 2. korneri

10. : 1. šutevi van okvira


65. : 35. posed lopte

Derbi kola!!!
Rašrafljen je Junajted mesecima.Mašinčine od igrača,pretvoriše se u prosečne.
Sramota za tako veliki klub,sta je sebi dozvolio.
Brdo novca,a mozga nigde.
Celzi ide utabanim stazama,rezultat nekad los,ali igra skoro konstantna,od prvogvTuhelog meča.
Brzo,precizno,stalna kretnja igrača,i to svih.Odbrana prejaka.
Fali preciznosti,doći će oporavkom Lukakua i to.

5ar

pre 2 godine

Seo baja posle pola godine da gleda meč i očekuje spekatl?
Ko prati bar malo PL zna da je MU u raspadu, da nemaju trenera,
da imaju dosta povređenih igrača, Pogba kao najbitniji.
I sad ti očekuješ da takav MU parira osvajaču LG?
Bod je kao Boing 737 za Junated.

BlueFortress

pre 2 godine

Hah, zato pozivah na oprez prethodne nedelje na vise komentara uprkos porukama navijaca Junajteda da ce ih Celsi razbiti..

Da, mogla je ovo biti ubedljiva pobeda ali imao sam neki predosecaj da ce gomila sansi biti neiskoriscena i da ce oni ako uopste i dodju do pogotka - to uraditi nakon nekog kiksa igraca Celsija...

Nije vreme za izgovore ali itekako otezavaju posao povrede Cilvela, Kantea, Kovacica i Haverca. Ovaj remi je svejedno kao poraz za Celsi, previse se dizala buka o tome da ce Junajted biti pregazen a pojacani su suspenzijom Megvajera pa je logicno Baji odigrao maestralno u bunkeru.

Lukaku ce znaciti u narednim nedeljama, rovit je ali ce njegovo prisustvo u napadu biti kljucno u decembru.

Berlitz

pre 2 godine

Koliko je fudbal postao dosadan nije realno, sa nestrpljenjem sam cekao ovaj derbi ocekivajuci atraktivnost ozbiljan fudbal a zamalo da zaspim u toku utakmice, fudbal je postao preveliko taktiziranje i izgubio je draz.. u ovu igru sam se zaljubio gledajuci ronaldinja i magicne driblinge sad odgledam ceo vikend program na tv ne vidim ni jedan lep dribling nikakvu majstoriju..

bregasti

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !

pavax

pre 2 godine

Kao sto rekoh neki dan, sacekajmo Chelsea da vidimo hoce li Ronaldo botovi izaci iz rupa. Ah da, kao sto sam i pretpostavio, kao sto je bilo i protiv Liverpula, Citya tako je i protiv Chelsea, nema ih..Nema lopte na tacnu, nema ni Ronalda. Pre njega prvi bili u pocetka 3 kola, prosle sezone drugi a sada na osmom mestu! Zadnjih 7 kola samo 1 pobeda, od toga 4 poraza. Jel to taj efekat "Ronaldo" ? Sjajan je efekat, mozda taj efekat za razliku od Lige sampiona koju su izborili bez njega bez vecih problema, donese konferencijusku ligu. Kakav GOAT !

Pogba

pre 2 godine

Kao sto rekoh neki dan, sacekajmo Chelsea da vidimo hoce li Ronaldo botovi izaci iz rupa. Ah da, kao sto sam i pretpostavio, kao sto je bilo i protiv Liverpula, Citya tako je i protiv Chelsea, nema ih..Nema lopte na tacnu, nema ni Ronalda. Pre njega prvi bili u pocetka 3 kola, prosle sezone drugi a sada na osmom mestu! Zadnjih 7 kola samo 1 pobeda, od toga 4 poraza. Jel to taj efekat "Ronaldo" ? Sjajan je efekat, mozda taj efekat za razliku od Lige sampiona koju su izborili bez njega bez vecih problema, donese konferencijusku ligu. Kakav GOAT !
(pavax, 28. novembar 2021 19:44)

Fudbal je timska igra...

Reds YNWA

pre 2 godine

Fred, Skot, Matic, tri zadnja vezna, pa ovima bi i Pjulis pozavideo na sastavu. Junajted je igrao kao mali klub sto igra kod favorita, sa 30% poseda na kontre i dva suta za ceo mec, sramota. Zorzinjo je hodajuci uzas, Celsi generalno bled a opet toliko je ostavio nadmocniji utisak, a i kako da se razmahnes kada imas ispred sebe bunker od milijardu, Mazino linija bi im pozavidela.

Maresi

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Da nije Ronaldo kriv za penal koji sve sviran Čelziju? Ne lupetajte gluposti. Junajted je vodio a ni sami ne znaju kako. Dok on nije ušao posed lopte je bio 70-30 i 10-1 u šutevima za Čelzi. Da nije tog istog Ronaldo oni bi ispali u grupi LŠ, i bili bi pri dnu u ligi. Bolje pogledaj kako PSŽ igra bez Mesija.

Berlitz

pre 2 godine

Koliko je fudbal postao dosadan nije realno, sa nestrpljenjem sam cekao ovaj derbi ocekivajuci atraktivnost ozbiljan fudbal a zamalo da zaspim u toku utakmice, fudbal je postao preveliko taktiziranje i izgubio je draz.. u ovu igru sam se zaljubio gledajuci ronaldinja i magicne driblinge sad odgledam ceo vikend program na tv ne vidim ni jedan lep dribling nikakvu majstoriju..

Reds YNWA

pre 2 godine

Fred, Skot, Matic, tri zadnja vezna, pa ovima bi i Pjulis pozavideo na sastavu. Junajted je igrao kao mali klub sto igra kod favorita, sa 30% poseda na kontre i dva suta za ceo mec, sramota. Zorzinjo je hodajuci uzas, Celsi generalno bled a opet toliko je ostavio nadmocniji utisak, a i kako da se razmahnes kada imas ispred sebe bunker od milijardu, Mazino linija bi im pozavidela.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Poklonio im Tuhel bod. Čelsi nije vodio rutinski 2-0 u prvom poluvremenu samo zato što su Zijeh, Loftus Čik, Hadson Odoi i Verner počeli utakmicu. Možeš da budeš talentovan, jak i brz, ali ako nemaš inteligenciju sve ti je to džabe. Maunt, Lukaku i Haverc su, ipak, za klasu bolji od ovih magaraca. Kantea neću ni da pominjem.

Legolas

pre 2 godine

24. : 3. šutevi ka golu

15 : 2. korneri

10. : 1. šutevi van okvira


65. : 35. posed lopte

Derbi kola!!!
Rašrafljen je Junajted mesecima.Mašinčine od igrača,pretvoriše se u prosečne.
Sramota za tako veliki klub,sta je sebi dozvolio.
Brdo novca,a mozga nigde.
Celzi ide utabanim stazama,rezultat nekad los,ali igra skoro konstantna,od prvogvTuhelog meča.
Brzo,precizno,stalna kretnja igrača,i to svih.Odbrana prejaka.
Fali preciznosti,doći će oporavkom Lukakua i to.

Maresi

pre 2 godine

Kako smešan penal dosudjen za Čelzi. Na kraju ipak pravedan rezultat jer su ih razbili. Odbrana Junajteda je bruka, previše grešaka.

ime

pre 2 godine

Celsi iz 3 derbija 2 poklon boda.
Sad nepostojeci penal i onaj slucajni rikošet od Havercove glave protiv Liverpula.

Utisak veceri kontra Sanca i Rasforda, 50m brisanog prostora, Rasford sve vreme srlja u ofsajd?!

Dosadan fudbal.

BlueFortress

pre 2 godine

Hah, zato pozivah na oprez prethodne nedelje na vise komentara uprkos porukama navijaca Junajteda da ce ih Celsi razbiti..

Da, mogla je ovo biti ubedljiva pobeda ali imao sam neki predosecaj da ce gomila sansi biti neiskoriscena i da ce oni ako uopste i dodju do pogotka - to uraditi nakon nekog kiksa igraca Celsija...

Nije vreme za izgovore ali itekako otezavaju posao povrede Cilvela, Kantea, Kovacica i Haverca. Ovaj remi je svejedno kao poraz za Celsi, previse se dizala buka o tome da ce Junajted biti pregazen a pojacani su suspenzijom Megvajera pa je logicno Baji odigrao maestralno u bunkeru.

Lukaku ce znaciti u narednim nedeljama, rovit je ali ce njegovo prisustvo u napadu biti kljucno u decembru.

Sinke

pre 2 godine

Fudbal je postao izuzetno tezak sa fizickog aspekta,igraci jako fizicki spremni,mogu da trce 2 sata bez prestanka,ali se izgubila draz,nena driblinga,nema pravih majstora....Poslednji genijalac je Messi.

Da dodam

pre 2 godine

(Samo jako, 28. novembar 2021 20:36)

Argumenti su ti u stilu kao kad bih ja rekao da je Michael Carrick jedini trener Manchester Uniteda u istoriji bez poraza.

Red Z

pre 2 godine

Kladim se da ovi dežurni pljuvači Ronalda nisu ni gledali utakmicu. Bez Ronalda, koliko je Junajted držao posed lopte i šuturao u okvir gola Čelsija? Celo prvo poluvreme nije bilo udarca u gol, pretnje, ništa. Bilo je užasno gledati tu bunkericu. S Ronaldom je to jedva napravilo razliku, zašto? Zato što je Junajted igrao takvu taktiku i u istom stilu... super defanzivno. Mogao si bilo koga staviti napred (umesto lošeg Rašforda) i bilo bi isto. Nije problem u tome što Ronaldo ne radi ovo ili ono, nego što Junajted kao tim nema jaku sredinu koja kreira igru i koja je u stanju da dominira. (O lošoj odbrani i stalnim greškama pojedinaca ove sezone da i ne pišem). Po meni dok god igraju Fred i Mektominaj, Junajted neće napred. Mektom...dečko je mnooogo precenjen, uvek ispada iz igre i stalno vraća loptu nazad. Nekada na njegovom mestu Junajted je imao Robsona, Kina, Insa, Skolsa... i to je ono što nedostaje ovom timu.
Ipak najjači su mi oni "statističari" koji napominju: "čim je ušao Ronaldo, tri minuta kasnije Čelsi dao gol". Alo, bre, Van Bisaka je načinio glupost i skrivio penal... nije to učinio Ronaldo! A vidim i Juventus "procvetao" od kada je otišao Ronalda. Ovaj isti Čelsi im spakovao 4 komada...

LiverBird

pre 2 godine

Ono, kad sam i ja navijao za MUN. Naravno to je bilo iz čisto sebičnih razloga, nema tu ljubavi. MUN je otkinuo Chelseyu 2 boda i to je ono što me raduje. Sada je razlika izmedu LFC i Chelseya dva boda i može se reći da smo opet u igri za šampiona. Toliko.
Komentare o igri, taktici i ostalom prepuštam navijačima ova dva kluba.

Dorotej

pre 2 godine

Vidim, svi komentari se vrte oko Ronalda kao da je on centar sveta. Niko ne pominje da je naš Matić odigrao odlično i to protiv protivnika kakav je Chelsea. Nadam se da je Stojković gledao utakmicu. Njega treba vratiti u reprezentaciju na svaki način. Inače i Sančo je sve bolji, Bruno se vraća u formu, tako da im dolaze bolji dani.

Maresi

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Da nije Ronaldo kriv za penal koji sve sviran Čelziju? Ne lupetajte gluposti. Junajted je vodio a ni sami ne znaju kako. Dok on nije ušao posed lopte je bio 70-30 i 10-1 u šutevima za Čelzi. Da nije tog istog Ronaldo oni bi ispali u grupi LŠ, i bili bi pri dnu u ligi. Bolje pogledaj kako PSŽ igra bez Mesija.

Albion

pre 2 godine

I tako kažete Sančo ne vredi tih para? Valjda je potpuno jasno da je stvar do Olea. Jednom ćemo se rešiti i ovih trenera amatera, a onda..

Red Veteran

pre 2 godine

@BlueFortress
Svaka čast na objektivnom komentaru (kao i obično)! Moglo je lako biti 4-0 za Čelsi ali i ostati 0-1 da nije bilo glupog penala Van Bisake. Junajted je morao igrati bunkericu i šansu tražiti u vašim greškama i kontri. Za nešto bolje mi u ovom trenutku nismo sposobni. Junajted je u krizi (kao i vi u vreme Frenka), dugo se očekivala smena trenera, te povrede Pogbe, Varana, Kavanija, Šoa pa i suspenzija Megvajera).
U svakom slučaju Tuhel je napravio veoma snažan tim i mislim da ćete 'ladno osvojiti ligu. Nama predstoji težak put do četvrtog mesta.

jojufff

pre 2 godine

(Red Z, 28. novembar 2021 22:19)

Ma.ne gleda niko siru sliku, kod njih je Ronaldo upropastio Real dolaskom, jer boze moj sputavao je Benzemu i igrao na lovorikama Modrica i Krosa, upropastio je Juve dolaskom, a pazi onda i odlaskom. Pa je upropastio Manchester dolaskom, jer bili su odlicnom igrom drugi u prvenstvu prosle godine. Naravno zaboravili smo silne promjene u Juveu, u samoj italijanskoj ligi sto se tice konkurencije, zaboravili smo na covid odmor i sistem igranja gdje se neki klubovi nisu snasli i naravno.. gdje su tek mučne igre Manchestera od prosle sezone i trilion poklonjenih penala!

Klubova milion, odlazaka dolazaka...igraca u polju 11
I zaboravljamo da Messi i Ronaldo imaju 300 godina i da ne mogu više..ronaldo ce zavrsiti akciju ako dobije dobru loptu, Mesi ce asistirati ako nekako prodise na terenu..i to je to.
Razbijati vise nikada nece!

5ar

pre 2 godine

Seo baja posle pola godine da gleda meč i očekuje spekatl?
Ko prati bar malo PL zna da je MU u raspadu, da nemaju trenera,
da imaju dosta povređenih igrača, Pogba kao najbitniji.
I sad ti očekuješ da takav MU parira osvajaču LG?
Bod je kao Boing 737 za Junated.

cr7

pre 2 godine

(Red Z, 28. novembar 2021 22:19)

Napokon neko isto da objasni to što sve vreme pričam, jednostavno u Junajtedu nema ko da povede akciju, i zato kažem da je ove golove dosad bukvalno Ronaldo izmislio kad je uspeo da ih postigne sa ovakvim saigračima koji valjanu ne umeju loptu da sačuvaju u nogama a kamoli da dodaju Ronaldu. I posle kažu idu sve lopte na njega, ali bukvalno nema ko da šalje lopte na njega, da bar ima pa da se kaže da je tako, nego nema uopšte ko da pošalje dobar pas ili centaršut. Izuzev Bruna. Pomenuo si i Juventus, i to je tačno, s onakvim timom Ronaldo je uspeo da bude najbolji strelac lige, pa ima od zlata da ga prave, previše ih je i gurao kakav sastav imaju.

Guslar

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28

Dzaba majstore. Toj decurliji kad bi rekao da je nebo plavo, oni bi rekli nije, zeleno je. Fanovi Mesija priznaju kad je Leo u losoj formi i kad ekipa trpi zbog njegove lose igre ili manjeg zalaganja, kao sto je bilo protiv Ciitija sad, ali fanovi Ronalda i nepobitne cinjenice negiraju. A one su stvarno neoborive. United je imao bolje rezultate bez njega, sve je crno na belo.

fer86

pre 2 godine

Ovaj UTD sam ne zna kako je prvo dobio Villareal,a onda i danas izvukao nerijeseno jer tko god je gledao obje utakmice i svih 90 minuta zna jako dobro da su u obje utakmice bili obilato u podredjenom polozaju.Ovom UTD-u da nije na golu De Gea bili bi na ivici ispadanja a ne osmi...Toliko o njihovoj igri i sreci,ali sreca te napusti kad tad sto su im zorno demonstrirali ovi sta su ih pregazili sa 4 i 5 komada u mrezi...

bregasti

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !

cr7

pre 2 godine

(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Ahaa, znači da Ronaldo nije ušao Van Bisaka bi odlučio da ne pravi glupost? Ajde dajte molim vas, da je barem nešto on pogrešio pa da se i kaže da ste u pravu. Ali u trenutku kad je Ronaldo ušao u igru, Čelsi je zaređao 2-3 kornera i odmah nakon toga napravljen penal. Kako je tačno Ronaldo unazadio igru? Prvo poluvreme je toliko bilo negledljivo zbog očajne igre i očajnih grešaka Junajteda. I taj gol što su dali nisu jer poseduju neko umeće već zbog greške Žoržinja. Mislim kako uopšte imate obraza da lupetate tolike gluposti? Nijedan komentar vam nije konstruktivan niti potkrepljen činjenicama. Svako ko je gledao meč jasno vidi koliko je Čelsi nadmoćniji, a vi uđete na lajvskor i vidite da je pao gol 3-4 minuta nakon ulaska Ronalda i dođete ovde da prosipate pamet. A realnost je upravo ovo što sam napisao gore, očajno prvo poluvreme Junajteda, prešli centar nisu, postigli gol zbog katastrofalne greške igrača Čelsija i primili gol zbog neprofesionalizma Van Bisake. I samo kako tačno je Ronaldo uticao na primljen gol?
Moram i da dodam, sve pohvale Sanču, sjajan igrač i definitivno će uz Ragnika biti još bolji i nositi veliku ulogu u Junajtedu.

BlueFortress

pre 2 godine

@ime

Los spin ali nema veze, Havercov gol na Enfildu je bio sve samo ne "rikoset", no dobro. Zasto ne napises da do crvenog kartona na toj utakmici je Celsi bio taj koji je vodio i rezultatski i desavanja na terenu a onda celo drugo poluvreme sa igracem MANJE u potpunosti neutralisao Liverpul i "strasnu" podrsku na njihovom terenu?

Napisi i za veceras slobodno objektivno ko je igrao bolje i imao 23:3 u sutevima, 15:2 u kornerima, ne moras se drzati tih "2 boda u 3 derbija", znamo da brojimo. Spin, politicar da pozavidi.

Aleks

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Uh sto volim kad neko argumentovano, sa nepobitnim cinjenicama miseve otera u rupice i zacepi im usta. United je izgubio kompas. Solskjer je imao drugu viziju i ekipa se usmeravala u drugom smeru. Neplansko dovodjenje Ronalda ih je skroz poremetilo. Ekipa je pogubljena i nemaju nikake obrise igre, koje su imali pre njega. To rezultati jasno govore. Uneo je nemir i timska igra trpi
. Pada samopouzdanje, mladi se ne razvijaju kao sto planiralo a i odbrana je slabija. Vise primaju od kako je on tu. Manje igrac u odbrani, presing slabiji. Bruno sjajan kao i Grinvud i onda dodje Ronaldo i nema nikog. Kraj price. Unistice United kao i Juve.

cr7

pre 2 godine

(Bregasti, 28. novembar 2021 21:14)

Prva stvar, nema “čak i da je tako” jer je tako i bilo, a time si dokazao ne samo da nisi gledao ovaj meč, jer da jesi znao bi, već i svaki prethodni jer gledaš koliko pobeda/poraza imaju umesto igru na svakom od tih mečeva. Drugo, kao što sam i pomenuo, Junajted očajno igra na svakom meču, centar ne mogu da pređu a da možda za to nije samo zaslužan Ronaldo? Odbrana Junajteda je na toliko niskom nivou i to je jedini razlog zašto primaju toliko golova, da nema De Hee vadili bi i više lopti iz sopstvene mreže. Sledeće, ako neko nešto radi na terenu, to je Bruno, znači samo je on u stanju da uposli Ronalda, a ako je Ronaldo pored toga uspio da da opet toliko golova, on je prosto genije. Evo probudio se i Sančo čim mu je data konkretna prilika. Sasvim je jasno da je najveći problem bio Ole koji je unazadio igrače. Niko nije u formi, a pobede im donosi isključivo Ronaldo. Idi poslušaj malo šta kaže Roj Kin, ili se ti možda bolje razumeš od njega? Ili jednostavno pogledaj meč i svojim očima se uveri koliko očajno igraju i da tu Ronaldo i Bruno prave razliku. Donesi sopstveno mišljenje, ne kradi tuđe, razmišljaj svojom glavom, za promenj pribavi malo relevantnije argumente protiv Ronalda i nemoj toliko glasno da iskazuješ koliko kompleksa ti nabija. Malo je jadno.

pavax

pre 2 godine

Kao sto rekoh neki dan, sacekajmo Chelsea da vidimo hoce li Ronaldo botovi izaci iz rupa. Ah da, kao sto sam i pretpostavio, kao sto je bilo i protiv Liverpula, Citya tako je i protiv Chelsea, nema ih..Nema lopte na tacnu, nema ni Ronalda. Pre njega prvi bili u pocetka 3 kola, prosle sezone drugi a sada na osmom mestu! Zadnjih 7 kola samo 1 pobeda, od toga 4 poraza. Jel to taj efekat "Ronaldo" ? Sjajan je efekat, mozda taj efekat za razliku od Lige sampiona koju su izborili bez njega bez vecih problema, donese konferencijusku ligu. Kakav GOAT !

Samo jako

pre 2 godine

Maresi, pa PSZ bez Mesija ni Francusku ligu nije osvojio prosle sezone.

Manchester United 0 - 1 Aston Villa, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 1 - 1 Everton, Ronaldo nevidljiv
Leicester City 4 - 2 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 0 - 5 Liverpool, Ronaldo nevidljiv
Tottenham Hotspur 0 - 3 Manchester United, Ronaldo 1 gol
Manchester United 0 - 2 Manchester City, Ronaldo nevidljiv
Watford 4 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Chelsea 1 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Portugal 1 - 2 Srbija, Ronaldo nevidljiv

Junajted sa Ronaldom u ekipi ima u zadnjih 8 utakmica, 1 pobedu, 2 neresene i 5 poraza, a Ronaldo je postigao samo 1 gol. U 800 odigranih minuta u ligi Ronaldo ima samo 4 gola.

A bez njega je Junajted prosle sezone bio drugi, ove sezone su opet sjajno usli u sezonu, u 3 kola su osvojili 7 od 9 mogucih bodova, a onda je Ronaldo poceo da "igra" i da "vuce ekipu"... samo neka nastavi tako davati golove u ligi kao do sad 😂

Jos je United vodio 1-0 i protiv Evertona i protiv Chlesea dok on nije usao u igru.

sn1

pre 2 godine

@Frozen Throne E stvarno molim te kako ovo nije penal lepo se vidi na snimku da ga je sutnuo u nogu direktno, lopta daleko, pa msm stvarno dajte malo objektivnosti

orientalni

pre 2 godine

Je li igrao samoproglaseni najbolji igrac univerzuma? Verovatno kao i protiv Citya i Liverpula? Pravi carobnjak, nestane kao duh! Svaka cast majstore na tom triku. Svaka cast na podizanju Man Utd.Kakva forma, kakva igra, kakvi rezultati. Najbolji svih vremena. Ajmo kampanja za zlatnu loptu. Mislim on se tako samoproglasio i nema tu vise nikakve diskusije.

Pogba

pre 2 godine

Kao sto rekoh neki dan, sacekajmo Chelsea da vidimo hoce li Ronaldo botovi izaci iz rupa. Ah da, kao sto sam i pretpostavio, kao sto je bilo i protiv Liverpula, Citya tako je i protiv Chelsea, nema ih..Nema lopte na tacnu, nema ni Ronalda. Pre njega prvi bili u pocetka 3 kola, prosle sezone drugi a sada na osmom mestu! Zadnjih 7 kola samo 1 pobeda, od toga 4 poraza. Jel to taj efekat "Ronaldo" ? Sjajan je efekat, mozda taj efekat za razliku od Lige sampiona koju su izborili bez njega bez vecih problema, donese konferencijusku ligu. Kakav GOAT !
(pavax, 28. novembar 2021 19:44)

Fudbal je timska igra...

Bregasti

pre 2 godine

(cr7, 28. novembar 2021 20:59)

Ma cak i da je tako, sta ste se uhvatili samo ove utakmice kao pjani plota? 10 utakmica, 5 poraza sa Ronaldom i 8 pozicija. Prva 3 kola bez poraza i prvo mesto. Prosla sezona 38 kola samo 6 poraza i drugo mesto. Sto znaci da su pre Ronalda imali 41 utakmicu racunajuci proslu i pocetak ove sezone i samo 6 poraza i onda dodje CR i u 10 utakmica imaju 5 poraza! Ajmo ciao, vozdrica, pedalica, nogica, na spavanac. Pociscen si decace NEOBORIVIM CINJENICAMA!

Legio

pre 2 godine

Ismejavali su Mesija kod onih teskih poraza u Evropi sa barsom a onda se desi i Ronaldu slicno nesto. U Juventusu nije mogao nista u Evropi, cak sta vise sramotno su ispadali svake godine u ranoj fazi i to od slabijih protivnika a sad se i u Unitedu blamira gubeci sa 4 ili 5 razlike, cak i od nekih Watforda. Toliko vec poraza u ovoj sezoni, ocigledno je United nazadovao s njim.U reprezentaciji opet nije otisao direktno na svetsko. Ali nije do njega. Prema tome, jasno je da su Mesijevi fanovi bili u pravu jer je barsa zaista bila u kanalu zadnjih godina, sto se moze videti i posle njegovog odlaska gde im ide jos gore. Ali to CR fanovi nisu prihvatali tada i sada kad se isto to desava njihovom ljubimcu, izvinite molim vas, ali mora isto vaziti i za Ronalda. Dakle, kao sto je Mesi bio krivac za sve neuspehe u barsi, sada je i Ronaldo glavni krivac za neuspehe u Juventusu i Unitedu, kao i Portugalu.
Jeste hteli da tako postavimo stvari? E pa onda cemo tako da se i igramo sada. Mesi bio kriv za sve, za sve poraze i neuspehe, okej nije problem. Onda je i Ronaldo kriv za sve zar ne? Mesi bio mekusac kad je plakao na Copa Americi, okej nije problem. Onda je i Ronaldo mekusac i seka-persa kad je plakao a ne "pobednik" i nije nikakav vodja! Mesi utajivac poreza, ok nije problem, jeste . Ali onda je i Ronaldo isto tako zar ne? I to utajio jos vise. Jel vidite kako dodje maca na vratanca? Prema tome, utemeljili ste pravila igre (spinovanja), i sada cemo da ih se pridrzavamo,jel tako?

dirkenstajn

pre 2 godine

Kad samo pomislim da je ovaj Zorzinjo, u nekim izborima za Zlatnu Loptu, bez obzira na ovaj kiks danas, to je samar u lice za jednog Cavija, Inijestu, Anrija, Batistutu, Robena, Riberija, Van Nistelroja, i da ne nabrajam ostale velikane, koji su ovo priznanje svakako zasluzili pre njega, tuzno je cak i da je u uzem izboru, ali opet to je moje misljenje..

Kiki

pre 2 godine

Kao sto rekoh, upravo su Bruno i Ronaldo glavni problem Uniteda. Prošle sezone kada nije bilo Ronalda, United je mnogo lakše nadomjestio nezalaganje Brune, a sada nadomjestiti nezalaganje i Ronalda ide već mnogo teže. Od kako je Ronaldo došao, United svaku treću utakmicu prima po 4-5 golova u ligi. 4 od Lestera, 4 od Vatforda, 5 od Liverpula. Mozda je bas zato Bruno utakmicu protiv Viljareala poceo sa klupe i usao je tek u 66 minuti. Da su pametni to bi trebali napraviti i protiv Celzija. Ili on ili Bruno neka pocnu sa klupe.

Kako izgleda ekipa kada 3 igraca ne igraju odbranu smo videli i u utakmici Siti - PSG.
(kiki, 27. novembar 2021 23:59)

Ovo je moj komentar koji sam napisao jucer na onom clanku o Juventusu. Kao da iz Junajteda citaju sta je pisem 😂

zzz

pre 2 godine

Manchester United 0 - 1 Aston Villa, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 1 - 1 Everton, Ronaldo nevidljiv
Leicester City 4 - 2 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 0 - 5 Liverpool, Ronaldo nevidljiv
Tottenham Hotspur 0 - 3 Manchester United, Ronaldo 1 gol
Manchester United 0 - 2 Manchester City, Ronaldo nevidljiv
Watford 4 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Chelsea 1 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Portugal 1 - 2 Srbija, Ronaldo nevidljiv

Junajted sa Ronaldom u ekipi ima u zadnjih 8 utakmica, 1 pobedu, 2 neresene i 5 poraza, a Ronaldo je postigao samo 1 gol. U 800 odigranih minuta u ligi Ronaldo ima samo 4 gola.

A bez njega je Junajted prosle sezone bio drugi, ove sezone su opet sjajno usli u sezonu, u 3 kola su osvojili 7 od 9 mogucih bodova, a onda je Ronaldo poceo da "igra" i da "vuce ekipu"... samo neka nastavi tako davati golove u ligi kao do sad 😂

Jos je United vodio 1-0 i protiv Evertona i protiv Chlesea dok on nije usao u igru.
(Samo jako, 28. novembar 2021 20:36)

Bravo!

bregasti

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !

pavax

pre 2 godine

Kao sto rekoh neki dan, sacekajmo Chelsea da vidimo hoce li Ronaldo botovi izaci iz rupa. Ah da, kao sto sam i pretpostavio, kao sto je bilo i protiv Liverpula, Citya tako je i protiv Chelsea, nema ih..Nema lopte na tacnu, nema ni Ronalda. Pre njega prvi bili u pocetka 3 kola, prosle sezone drugi a sada na osmom mestu! Zadnjih 7 kola samo 1 pobeda, od toga 4 poraza. Jel to taj efekat "Ronaldo" ? Sjajan je efekat, mozda taj efekat za razliku od Lige sampiona koju su izborili bez njega bez vecih problema, donese konferencijusku ligu. Kakav GOAT !

zzz

pre 2 godine

Manchester United 0 - 1 Aston Villa, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 1 - 1 Everton, Ronaldo nevidljiv
Leicester City 4 - 2 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 0 - 5 Liverpool, Ronaldo nevidljiv
Tottenham Hotspur 0 - 3 Manchester United, Ronaldo 1 gol
Manchester United 0 - 2 Manchester City, Ronaldo nevidljiv
Watford 4 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Chelsea 1 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Portugal 1 - 2 Srbija, Ronaldo nevidljiv

Junajted sa Ronaldom u ekipi ima u zadnjih 8 utakmica, 1 pobedu, 2 neresene i 5 poraza, a Ronaldo je postigao samo 1 gol. U 800 odigranih minuta u ligi Ronaldo ima samo 4 gola.

A bez njega je Junajted prosle sezone bio drugi, ove sezone su opet sjajno usli u sezonu, u 3 kola su osvojili 7 od 9 mogucih bodova, a onda je Ronaldo poceo da "igra" i da "vuce ekipu"... samo neka nastavi tako davati golove u ligi kao do sad 😂

Jos je United vodio 1-0 i protiv Evertona i protiv Chlesea dok on nije usao u igru.
(Samo jako, 28. novembar 2021 20:36)

Bravo!

orientalni

pre 2 godine

Je li igrao samoproglaseni najbolji igrac univerzuma? Verovatno kao i protiv Citya i Liverpula? Pravi carobnjak, nestane kao duh! Svaka cast majstore na tom triku. Svaka cast na podizanju Man Utd.Kakva forma, kakva igra, kakvi rezultati. Najbolji svih vremena. Ajmo kampanja za zlatnu loptu. Mislim on se tako samoproglasio i nema tu vise nikakve diskusije.

Bregasti

pre 2 godine

(cr7, 28. novembar 2021 20:59)

Ma cak i da je tako, sta ste se uhvatili samo ove utakmice kao pjani plota? 10 utakmica, 5 poraza sa Ronaldom i 8 pozicija. Prva 3 kola bez poraza i prvo mesto. Prosla sezona 38 kola samo 6 poraza i drugo mesto. Sto znaci da su pre Ronalda imali 41 utakmicu racunajuci proslu i pocetak ove sezone i samo 6 poraza i onda dodje CR i u 10 utakmica imaju 5 poraza! Ajmo ciao, vozdrica, pedalica, nogica, na spavanac. Pociscen si decace NEOBORIVIM CINJENICAMA!

Kiki

pre 2 godine

Kao sto rekoh, upravo su Bruno i Ronaldo glavni problem Uniteda. Prošle sezone kada nije bilo Ronalda, United je mnogo lakše nadomjestio nezalaganje Brune, a sada nadomjestiti nezalaganje i Ronalda ide već mnogo teže. Od kako je Ronaldo došao, United svaku treću utakmicu prima po 4-5 golova u ligi. 4 od Lestera, 4 od Vatforda, 5 od Liverpula. Mozda je bas zato Bruno utakmicu protiv Viljareala poceo sa klupe i usao je tek u 66 minuti. Da su pametni to bi trebali napraviti i protiv Celzija. Ili on ili Bruno neka pocnu sa klupe.

Kako izgleda ekipa kada 3 igraca ne igraju odbranu smo videli i u utakmici Siti - PSG.
(kiki, 27. novembar 2021 23:59)

Ovo je moj komentar koji sam napisao jucer na onom clanku o Juventusu. Kao da iz Junajteda citaju sta je pisem 😂

Guslar

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28

Dzaba majstore. Toj decurliji kad bi rekao da je nebo plavo, oni bi rekli nije, zeleno je. Fanovi Mesija priznaju kad je Leo u losoj formi i kad ekipa trpi zbog njegove lose igre ili manjeg zalaganja, kao sto je bilo protiv Ciitija sad, ali fanovi Ronalda i nepobitne cinjenice negiraju. A one su stvarno neoborive. United je imao bolje rezultate bez njega, sve je crno na belo.

Aleks

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Uh sto volim kad neko argumentovano, sa nepobitnim cinjenicama miseve otera u rupice i zacepi im usta. United je izgubio kompas. Solskjer je imao drugu viziju i ekipa se usmeravala u drugom smeru. Neplansko dovodjenje Ronalda ih je skroz poremetilo. Ekipa je pogubljena i nemaju nikake obrise igre, koje su imali pre njega. To rezultati jasno govore. Uneo je nemir i timska igra trpi
. Pada samopouzdanje, mladi se ne razvijaju kao sto planiralo a i odbrana je slabija. Vise primaju od kako je on tu. Manje igrac u odbrani, presing slabiji. Bruno sjajan kao i Grinvud i onda dodje Ronaldo i nema nikog. Kraj price. Unistice United kao i Juve.

LiverBird

pre 2 godine

Ono, kad sam i ja navijao za MUN. Naravno to je bilo iz čisto sebičnih razloga, nema tu ljubavi. MUN je otkinuo Chelseyu 2 boda i to je ono što me raduje. Sada je razlika izmedu LFC i Chelseya dva boda i može se reći da smo opet u igri za šampiona. Toliko.
Komentare o igri, taktici i ostalom prepuštam navijačima ova dva kluba.

ime

pre 2 godine

Celsi iz 3 derbija 2 poklon boda.
Sad nepostojeci penal i onaj slucajni rikošet od Havercove glave protiv Liverpula.

Utisak veceri kontra Sanca i Rasforda, 50m brisanog prostora, Rasford sve vreme srlja u ofsajd?!

Dosadan fudbal.

Sinke

pre 2 godine

Fudbal je postao izuzetno tezak sa fizickog aspekta,igraci jako fizicki spremni,mogu da trce 2 sata bez prestanka,ali se izgubila draz,nena driblinga,nema pravih majstora....Poslednji genijalac je Messi.

Albion

pre 2 godine

I tako kažete Sančo ne vredi tih para? Valjda je potpuno jasno da je stvar do Olea. Jednom ćemo se rešiti i ovih trenera amatera, a onda..

Samo jako

pre 2 godine

Maresi, pa PSZ bez Mesija ni Francusku ligu nije osvojio prosle sezone.

Manchester United 0 - 1 Aston Villa, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 1 - 1 Everton, Ronaldo nevidljiv
Leicester City 4 - 2 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Manchester United 0 - 5 Liverpool, Ronaldo nevidljiv
Tottenham Hotspur 0 - 3 Manchester United, Ronaldo 1 gol
Manchester United 0 - 2 Manchester City, Ronaldo nevidljiv
Watford 4 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Chelsea 1 - 1 Manchester United, Ronaldo nevidljiv
Portugal 1 - 2 Srbija, Ronaldo nevidljiv

Junajted sa Ronaldom u ekipi ima u zadnjih 8 utakmica, 1 pobedu, 2 neresene i 5 poraza, a Ronaldo je postigao samo 1 gol. U 800 odigranih minuta u ligi Ronaldo ima samo 4 gola.

A bez njega je Junajted prosle sezone bio drugi, ove sezone su opet sjajno usli u sezonu, u 3 kola su osvojili 7 od 9 mogucih bodova, a onda je Ronaldo poceo da "igra" i da "vuce ekipu"... samo neka nastavi tako davati golove u ligi kao do sad 😂

Jos je United vodio 1-0 i protiv Evertona i protiv Chlesea dok on nije usao u igru.

Berlitz

pre 2 godine

Koliko je fudbal postao dosadan nije realno, sa nestrpljenjem sam cekao ovaj derbi ocekivajuci atraktivnost ozbiljan fudbal a zamalo da zaspim u toku utakmice, fudbal je postao preveliko taktiziranje i izgubio je draz.. u ovu igru sam se zaljubio gledajuci ronaldinja i magicne driblinge sad odgledam ceo vikend program na tv ne vidim ni jedan lep dribling nikakvu majstoriju..

Legolas

pre 2 godine

24. : 3. šutevi ka golu

15 : 2. korneri

10. : 1. šutevi van okvira


65. : 35. posed lopte

Derbi kola!!!
Rašrafljen je Junajted mesecima.Mašinčine od igrača,pretvoriše se u prosečne.
Sramota za tako veliki klub,sta je sebi dozvolio.
Brdo novca,a mozga nigde.
Celzi ide utabanim stazama,rezultat nekad los,ali igra skoro konstantna,od prvogvTuhelog meča.
Brzo,precizno,stalna kretnja igrača,i to svih.Odbrana prejaka.
Fali preciznosti,doći će oporavkom Lukakua i to.

Reds YNWA

pre 2 godine

Fred, Skot, Matic, tri zadnja vezna, pa ovima bi i Pjulis pozavideo na sastavu. Junajted je igrao kao mali klub sto igra kod favorita, sa 30% poseda na kontre i dva suta za ceo mec, sramota. Zorzinjo je hodajuci uzas, Celsi generalno bled a opet toliko je ostavio nadmocniji utisak, a i kako da se razmahnes kada imas ispred sebe bunker od milijardu, Mazino linija bi im pozavidela.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Poklonio im Tuhel bod. Čelsi nije vodio rutinski 2-0 u prvom poluvremenu samo zato što su Zijeh, Loftus Čik, Hadson Odoi i Verner počeli utakmicu. Možeš da budeš talentovan, jak i brz, ali ako nemaš inteligenciju sve ti je to džabe. Maunt, Lukaku i Haverc su, ipak, za klasu bolji od ovih magaraca. Kantea neću ni da pominjem.

Maresi

pre 2 godine

Kako smešan penal dosudjen za Čelzi. Na kraju ipak pravedan rezultat jer su ih razbili. Odbrana Junajteda je bruka, previše grešaka.

BlueFortress

pre 2 godine

@ime

Los spin ali nema veze, Havercov gol na Enfildu je bio sve samo ne "rikoset", no dobro. Zasto ne napises da do crvenog kartona na toj utakmici je Celsi bio taj koji je vodio i rezultatski i desavanja na terenu a onda celo drugo poluvreme sa igracem MANJE u potpunosti neutralisao Liverpul i "strasnu" podrsku na njihovom terenu?

Napisi i za veceras slobodno objektivno ko je igrao bolje i imao 23:3 u sutevima, 15:2 u kornerima, ne moras se drzati tih "2 boda u 3 derbija", znamo da brojimo. Spin, politicar da pozavidi.

Legio

pre 2 godine

Ismejavali su Mesija kod onih teskih poraza u Evropi sa barsom a onda se desi i Ronaldu slicno nesto. U Juventusu nije mogao nista u Evropi, cak sta vise sramotno su ispadali svake godine u ranoj fazi i to od slabijih protivnika a sad se i u Unitedu blamira gubeci sa 4 ili 5 razlike, cak i od nekih Watforda. Toliko vec poraza u ovoj sezoni, ocigledno je United nazadovao s njim.U reprezentaciji opet nije otisao direktno na svetsko. Ali nije do njega. Prema tome, jasno je da su Mesijevi fanovi bili u pravu jer je barsa zaista bila u kanalu zadnjih godina, sto se moze videti i posle njegovog odlaska gde im ide jos gore. Ali to CR fanovi nisu prihvatali tada i sada kad se isto to desava njihovom ljubimcu, izvinite molim vas, ali mora isto vaziti i za Ronalda. Dakle, kao sto je Mesi bio krivac za sve neuspehe u barsi, sada je i Ronaldo glavni krivac za neuspehe u Juventusu i Unitedu, kao i Portugalu.
Jeste hteli da tako postavimo stvari? E pa onda cemo tako da se i igramo sada. Mesi bio kriv za sve, za sve poraze i neuspehe, okej nije problem. Onda je i Ronaldo kriv za sve zar ne? Mesi bio mekusac kad je plakao na Copa Americi, okej nije problem. Onda je i Ronaldo mekusac i seka-persa kad je plakao a ne "pobednik" i nije nikakav vodja! Mesi utajivac poreza, ok nije problem, jeste . Ali onda je i Ronaldo isto tako zar ne? I to utajio jos vise. Jel vidite kako dodje maca na vratanca? Prema tome, utemeljili ste pravila igre (spinovanja), i sada cemo da ih se pridrzavamo,jel tako?

Maresi

pre 2 godine

Ovo je bila 10-a utakmica Ronalda u sezoni u premijerligi. Od toga je ulazio dve sa klupe i u oba navrata je United vodio, al je primao golove posle njegovog ulaska i zavrsilo je nereseno. I u tih 10 utakmica, United je izgubio cak 5 puta verovali ili ne! samo 3 pobede i 2 remija. Cak 5 poraza u 10 kola a United je prosle sezone imao samo 6 poraza u citavoj sezoni tj 38 utakmica !!! U prva tri kola bez Ronalda nisu imali ni jedan poraz!!! Treci veliki derbi ove sezone gde se nije video. Samo se vratite jos jednom i pogledajte ove CINJENICE i sve je jasno ! United je bio ocigledno bolji bez Ronalda. Rezultati jasno sve govore. Jasno je da jasnije ne moze biti. Hej 5 poraza u 10 kola a bez njega u prva tri nisu imali ni jedan, a prosle sezone samo 6 za 38 kola !! Smesno !
(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Da nije Ronaldo kriv za penal koji sve sviran Čelziju? Ne lupetajte gluposti. Junajted je vodio a ni sami ne znaju kako. Dok on nije ušao posed lopte je bio 70-30 i 10-1 u šutevima za Čelzi. Da nije tog istog Ronaldo oni bi ispali u grupi LŠ, i bili bi pri dnu u ligi. Bolje pogledaj kako PSŽ igra bez Mesija.

Red Veteran

pre 2 godine

@BlueFortress
Svaka čast na objektivnom komentaru (kao i obično)! Moglo je lako biti 4-0 za Čelsi ali i ostati 0-1 da nije bilo glupog penala Van Bisake. Junajted je morao igrati bunkericu i šansu tražiti u vašim greškama i kontri. Za nešto bolje mi u ovom trenutku nismo sposobni. Junajted je u krizi (kao i vi u vreme Frenka), dugo se očekivala smena trenera, te povrede Pogbe, Varana, Kavanija, Šoa pa i suspenzija Megvajera).
U svakom slučaju Tuhel je napravio veoma snažan tim i mislim da ćete 'ladno osvojiti ligu. Nama predstoji težak put do četvrtog mesta.

cr7

pre 2 godine

(Bregasti, 28. novembar 2021 21:14)

Prva stvar, nema “čak i da je tako” jer je tako i bilo, a time si dokazao ne samo da nisi gledao ovaj meč, jer da jesi znao bi, već i svaki prethodni jer gledaš koliko pobeda/poraza imaju umesto igru na svakom od tih mečeva. Drugo, kao što sam i pomenuo, Junajted očajno igra na svakom meču, centar ne mogu da pređu a da možda za to nije samo zaslužan Ronaldo? Odbrana Junajteda je na toliko niskom nivou i to je jedini razlog zašto primaju toliko golova, da nema De Hee vadili bi i više lopti iz sopstvene mreže. Sledeće, ako neko nešto radi na terenu, to je Bruno, znači samo je on u stanju da uposli Ronalda, a ako je Ronaldo pored toga uspio da da opet toliko golova, on je prosto genije. Evo probudio se i Sančo čim mu je data konkretna prilika. Sasvim je jasno da je najveći problem bio Ole koji je unazadio igrače. Niko nije u formi, a pobede im donosi isključivo Ronaldo. Idi poslušaj malo šta kaže Roj Kin, ili se ti možda bolje razumeš od njega? Ili jednostavno pogledaj meč i svojim očima se uveri koliko očajno igraju i da tu Ronaldo i Bruno prave razliku. Donesi sopstveno mišljenje, ne kradi tuđe, razmišljaj svojom glavom, za promenj pribavi malo relevantnije argumente protiv Ronalda i nemoj toliko glasno da iskazuješ koliko kompleksa ti nabija. Malo je jadno.

BlueFortress

pre 2 godine

Hah, zato pozivah na oprez prethodne nedelje na vise komentara uprkos porukama navijaca Junajteda da ce ih Celsi razbiti..

Da, mogla je ovo biti ubedljiva pobeda ali imao sam neki predosecaj da ce gomila sansi biti neiskoriscena i da ce oni ako uopste i dodju do pogotka - to uraditi nakon nekog kiksa igraca Celsija...

Nije vreme za izgovore ali itekako otezavaju posao povrede Cilvela, Kantea, Kovacica i Haverca. Ovaj remi je svejedno kao poraz za Celsi, previse se dizala buka o tome da ce Junajted biti pregazen a pojacani su suspenzijom Megvajera pa je logicno Baji odigrao maestralno u bunkeru.

Lukaku ce znaciti u narednim nedeljama, rovit je ali ce njegovo prisustvo u napadu biti kljucno u decembru.

Pogba

pre 2 godine

Kao sto rekoh neki dan, sacekajmo Chelsea da vidimo hoce li Ronaldo botovi izaci iz rupa. Ah da, kao sto sam i pretpostavio, kao sto je bilo i protiv Liverpula, Citya tako je i protiv Chelsea, nema ih..Nema lopte na tacnu, nema ni Ronalda. Pre njega prvi bili u pocetka 3 kola, prosle sezone drugi a sada na osmom mestu! Zadnjih 7 kola samo 1 pobeda, od toga 4 poraza. Jel to taj efekat "Ronaldo" ? Sjajan je efekat, mozda taj efekat za razliku od Lige sampiona koju su izborili bez njega bez vecih problema, donese konferencijusku ligu. Kakav GOAT !
(pavax, 28. novembar 2021 19:44)

Fudbal je timska igra...

Red Z

pre 2 godine

Kladim se da ovi dežurni pljuvači Ronalda nisu ni gledali utakmicu. Bez Ronalda, koliko je Junajted držao posed lopte i šuturao u okvir gola Čelsija? Celo prvo poluvreme nije bilo udarca u gol, pretnje, ništa. Bilo je užasno gledati tu bunkericu. S Ronaldom je to jedva napravilo razliku, zašto? Zato što je Junajted igrao takvu taktiku i u istom stilu... super defanzivno. Mogao si bilo koga staviti napred (umesto lošeg Rašforda) i bilo bi isto. Nije problem u tome što Ronaldo ne radi ovo ili ono, nego što Junajted kao tim nema jaku sredinu koja kreira igru i koja je u stanju da dominira. (O lošoj odbrani i stalnim greškama pojedinaca ove sezone da i ne pišem). Po meni dok god igraju Fred i Mektominaj, Junajted neće napred. Mektom...dečko je mnooogo precenjen, uvek ispada iz igre i stalno vraća loptu nazad. Nekada na njegovom mestu Junajted je imao Robsona, Kina, Insa, Skolsa... i to je ono što nedostaje ovom timu.
Ipak najjači su mi oni "statističari" koji napominju: "čim je ušao Ronaldo, tri minuta kasnije Čelsi dao gol". Alo, bre, Van Bisaka je načinio glupost i skrivio penal... nije to učinio Ronaldo! A vidim i Juventus "procvetao" od kada je otišao Ronalda. Ovaj isti Čelsi im spakovao 4 komada...

dirkenstajn

pre 2 godine

Kad samo pomislim da je ovaj Zorzinjo, u nekim izborima za Zlatnu Loptu, bez obzira na ovaj kiks danas, to je samar u lice za jednog Cavija, Inijestu, Anrija, Batistutu, Robena, Riberija, Van Nistelroja, i da ne nabrajam ostale velikane, koji su ovo priznanje svakako zasluzili pre njega, tuzno je cak i da je u uzem izboru, ali opet to je moje misljenje..

cr7

pre 2 godine

(bregasti, 28. novembar 2021 19:28)

Ahaa, znači da Ronaldo nije ušao Van Bisaka bi odlučio da ne pravi glupost? Ajde dajte molim vas, da je barem nešto on pogrešio pa da se i kaže da ste u pravu. Ali u trenutku kad je Ronaldo ušao u igru, Čelsi je zaređao 2-3 kornera i odmah nakon toga napravljen penal. Kako je tačno Ronaldo unazadio igru? Prvo poluvreme je toliko bilo negledljivo zbog očajne igre i očajnih grešaka Junajteda. I taj gol što su dali nisu jer poseduju neko umeće već zbog greške Žoržinja. Mislim kako uopšte imate obraza da lupetate tolike gluposti? Nijedan komentar vam nije konstruktivan niti potkrepljen činjenicama. Svako ko je gledao meč jasno vidi koliko je Čelsi nadmoćniji, a vi uđete na lajvskor i vidite da je pao gol 3-4 minuta nakon ulaska Ronalda i dođete ovde da prosipate pamet. A realnost je upravo ovo što sam napisao gore, očajno prvo poluvreme Junajteda, prešli centar nisu, postigli gol zbog katastrofalne greške igrača Čelsija i primili gol zbog neprofesionalizma Van Bisake. I samo kako tačno je Ronaldo uticao na primljen gol?
Moram i da dodam, sve pohvale Sanču, sjajan igrač i definitivno će uz Ragnika biti još bolji i nositi veliku ulogu u Junajtedu.

fer86

pre 2 godine

Ovaj UTD sam ne zna kako je prvo dobio Villareal,a onda i danas izvukao nerijeseno jer tko god je gledao obje utakmice i svih 90 minuta zna jako dobro da su u obje utakmice bili obilato u podredjenom polozaju.Ovom UTD-u da nije na golu De Gea bili bi na ivici ispadanja a ne osmi...Toliko o njihovoj igri i sreci,ali sreca te napusti kad tad sto su im zorno demonstrirali ovi sta su ih pregazili sa 4 i 5 komada u mrezi...

Dorotej

pre 2 godine

Vidim, svi komentari se vrte oko Ronalda kao da je on centar sveta. Niko ne pominje da je naš Matić odigrao odlično i to protiv protivnika kakav je Chelsea. Nadam se da je Stojković gledao utakmicu. Njega treba vratiti u reprezentaciju na svaki način. Inače i Sančo je sve bolji, Bruno se vraća u formu, tako da im dolaze bolji dani.

sn1

pre 2 godine

@Frozen Throne E stvarno molim te kako ovo nije penal lepo se vidi na snimku da ga je sutnuo u nogu direktno, lopta daleko, pa msm stvarno dajte malo objektivnosti

cr7

pre 2 godine

(Red Z, 28. novembar 2021 22:19)

Napokon neko isto da objasni to što sve vreme pričam, jednostavno u Junajtedu nema ko da povede akciju, i zato kažem da je ove golove dosad bukvalno Ronaldo izmislio kad je uspeo da ih postigne sa ovakvim saigračima koji valjanu ne umeju loptu da sačuvaju u nogama a kamoli da dodaju Ronaldu. I posle kažu idu sve lopte na njega, ali bukvalno nema ko da šalje lopte na njega, da bar ima pa da se kaže da je tako, nego nema uopšte ko da pošalje dobar pas ili centaršut. Izuzev Bruna. Pomenuo si i Juventus, i to je tačno, s onakvim timom Ronaldo je uspeo da bude najbolji strelac lige, pa ima od zlata da ga prave, previše ih je i gurao kakav sastav imaju.

5ar

pre 2 godine

Seo baja posle pola godine da gleda meč i očekuje spekatl?
Ko prati bar malo PL zna da je MU u raspadu, da nemaju trenera,
da imaju dosta povređenih igrača, Pogba kao najbitniji.
I sad ti očekuješ da takav MU parira osvajaču LG?
Bod je kao Boing 737 za Junated.

Da dodam

pre 2 godine

(Samo jako, 28. novembar 2021 20:36)

Argumenti su ti u stilu kao kad bih ja rekao da je Michael Carrick jedini trener Manchester Uniteda u istoriji bez poraza.

jojufff

pre 2 godine

(Red Z, 28. novembar 2021 22:19)

Ma.ne gleda niko siru sliku, kod njih je Ronaldo upropastio Real dolaskom, jer boze moj sputavao je Benzemu i igrao na lovorikama Modrica i Krosa, upropastio je Juve dolaskom, a pazi onda i odlaskom. Pa je upropastio Manchester dolaskom, jer bili su odlicnom igrom drugi u prvenstvu prosle godine. Naravno zaboravili smo silne promjene u Juveu, u samoj italijanskoj ligi sto se tice konkurencije, zaboravili smo na covid odmor i sistem igranja gdje se neki klubovi nisu snasli i naravno.. gdje su tek mučne igre Manchestera od prosle sezone i trilion poklonjenih penala!

Klubova milion, odlazaka dolazaka...igraca u polju 11
I zaboravljamo da Messi i Ronaldo imaju 300 godina i da ne mogu više..ronaldo ce zavrsiti akciju ako dobije dobru loptu, Mesi ce asistirati ako nekako prodise na terenu..i to je to.
Razbijati vise nikada nece!