Fudbal 445

Petak, 27.08.2021.

11:40

Zvezda imala mnogo sreće – Braga, Ludogorec i Mitjilend

Crvena zvezda je imala dosta sreće na žrebu za grupnu fazu Lige Evrope.

Zvezda imala mnogo sreæe – Braga, Ludogorec i Mitjilend IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

445 Komentari

Sortiraj po:

brmbaccc021

pre 2 godine

Nimalo laka ali nimalo ni teska grupa
braga igra u ligi petice tako da su ni favoriti vrlo moguce ali je tu i ludogorec cest ucesnik nekog evropskog takmicenja nisu nimalo blagi a danci prosle sezone u ligi sampiona.iskreno mogu samo da kazem da je grupa za nas

brmbaccc021

pre 2 godine

Nimalo laka ali nimalo ni teska grupa
braga igra u ligi petice tako da su ni favoriti vrlo moguce ali je tu i ludogorec cest ucesnik nekog evropskog takmicenja nisu nimalo blagi a danci prosle sezone u ligi sampiona.iskreno mogu samo da kazem da je grupa za nas

Marx

pre 2 godine

Dinamo ima najgoru momčad u zadnjih 7,8 godina, plus otišao najbolji igrač Majer u Rennes za 12 +3 bonusi milja eura, Jakić najbolji zadnji vezni u Frankfurt za 8milja,a oba stopera ozlijeđeni... Maximum 2 iki 3 mjesto... Ništa posebno ove godine ne očekuje....

Miroslav

pre 2 godine

Ne razumem zasto se svi pale , zvezda je protiv ozbiljne ekipe serifa pokazala sve slabosti , ludogorec i braga uopste nisu naivni i slabi , vise me plasi zvezdina slaba igra i odsustvo ideje

Bane

pre 2 godine

Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)

Gresis drugar....Soci je projektovan da osvoji ligu sampiona slijedece godine, nate

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dinamo se isto tako neverovatno provukao i mogu biti prvi ili drugi a mogu i poslednji dok je jedna grpa zaista jaka tu se nezna ko prolazi.

neopravdani optimizam

pre 2 godine

Meni to izgleda kao loš raspored za Zvijezdu. Portugalci vam ne pašu po stilu, Bugari će napasti s leđa a Danci će vas pobijediti u 89. minuti. Bolje bi bilo da ste dobili Sturm, Rapid, Betis ili neke Ruse i Turke, pa i slabije Engleze ili Francuze.

mile

pre 2 godine

@zvezdas
I primila vise golova nego partizan za 50 godina ucesca..
(moralni gmizavac, 27. avgust 2021 17:43)

Vi ste jadni dobili vise petardi nego sto ih bude na Zelenjaku pred Novu godinu

slaviša šmigič

pre 2 godine

Realno svi su naša kategorija možemo od svakoga izgubiti isto svakoga dobiti kuči smo bezprekorni u gostima če nam trebati mnogo sreče ipak su to jedan ili 2 ranga jači od svih klubova u ligi konferencije gde se mogao komotno nači i naš čukarički ili Vojvodina.Tu je ipak kvaliteta Ludogorec pun stranaca braga isto stranci opasna možda za nijansu jača od Zagrebačkog Dinama koga sam najiskrenije priželjkivao zato jer znam da smo bolji sa boljim igračima.Imamo 3 dobra stranca Sonogo,ben i Kanga.Diona neračunam promašaj kakav se retko viđa,Falko šaljite ga natrag usput mu kupite jednu loptu da šutira i dribla do mile volje i on bi zauzeo mesto Benu desilo se sa šerifom nemoj da smo smešni ekipa je skockana ono što iskreno fali jesu Bekovi to se vidi iz satelita.

mile

pre 2 godine

Jel moze u kladionici da se igra Zvezda osvaja nula bodova?
(Tito, 27. avgust 2021 15:34)

Moze ali moras da imas u dzepu bar 100 dinara. Znaci nema kladjenja za tebe

slaviša šmigič

pre 2 godine

Jedino što smo mogli poželeti jeste da izvučemo Dinamo umesto Brage nadam se da prolazimo nevažno sa kojeg mesta i grupa gde igra Dinamo zagreb nije ništa posebno tu je samo Westham koji je upitan i deluje da su potpuno izvan forme svi ostali su rang C.zvezde i Dinama ta grupa mi deluje isto čak bi i Dinamo mogao proči kao prvi Westham nije Liverpul,Siti ili neki jači klub mnogo teže je igrati recimo sa nekim Engleskim klubom iz 2 ili 3 lige nego sa onima na dnu 1,Engleske lige.Može se desiti da prođu i C.zvezda i Dinamo pa se sastanu u sledečoj fazi to bi bilo po volji kako nama tako i njima.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Stankoviča da upitam kako Dion nezna da udari loptu 2 smrtne šanse onu drugu mu branio golman ali onu loptu koju mu glavom nabacio Ben a on sa 3-4 metra čeka i lopta se mu odbije od noge kao od kamena bez da šutne još jedan drugi problem zašto Rodič okreče leđa ako mu samo nakažeš da češ uputiti centaršut onda ga pređe i primimo gol pa ono nerade ni školarci Gobeljič u odbrani dobar neprelazan u napadu škripi i on ima probleme da uputi centaršut poput Rodiča koji mi nije jasan taj igrač nit če da nekad nekome nabaci loptu za gol dok gola neče dati taman da igra još 10 godina traženje bekova je glavni problem pored Diona čovek bez tehnike a napadač i to došao kao centarfor Znači zavisimo od 2 igrača koja mogu dati gol Pavkovu samo ako ide lopta u noge nedaj bože malo levo desno ili još gore u prostor ali ako ide na njega tu odradi svoje i spusti loptu prsima izuzetno snažan teškaš.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)




:)))))
svako dobronameran zna da je soči pustio da nogometni klub partizaи ode dalje - samo zbog toga što se sprema da napadne finale lige šampiona!!!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Esad očekujem prolaz ali prvo Stankovič podhitno da upita Rodiča zašto okreče leđa kad igrač samo nakaže kako če uputiti centar i onda ga prođe bez problema uputi centar preko golmana na 2 stativu i gol zar nisu svi naučeni da se leđa neokreču i nezalečeš se u igrača taj igrač nije smeo proči rodiča tako naivno ispasti iz igre je bruka znao je nemože ga pretrčati ali može prevariti jer naseda na svaku loptu koju samo pokažeš kao da čes centrirati i on ti okrene leđa onda je lagan posao da ga pretrčiš Gobeljič bio u odbrani odličan i u šesnast nedozvoljava da se ga izgura za šut glavom jedino mu napad loša strana neznam dal igrači treniraju centaršut ono što je ben sredio dionu 1 na 1 sa golmanom a njemu sde lopta odbije ko od kamena ajde gde mu kanga dao loptu i golman mu brani ali da ima loptu na 4 metra sam ispred gola i nešutne lopte e ono je sramota na kvadrat.

Srdjan

pre 2 godine

Red Star ce se boriti za 4.mjesto
Mitjiland i ludogorec za 3.mjesto
Braga je prejaka,bice prva

ludogorec je izbacio Olimpijakosa .jaci su od Red stara
dok su Danci jaki trkaci
Red star ce biti na 4.mjesto
(DINAMO ZAGREB-Tottenham Hotspur 3-0, 27. avgust 2021 18:38)

Serif - Dinamo ZG 3:0

E sad da nastavim, grupa je takva da bukvalno sva 4 tima imaju cemu da se nadaju. Zvezda moze da bude prva, a moze i cetvrta. Kada pogledamo koga je sve mogla da izvuce, prakticno se moze reci da je izvukla najslabije rivale iz svakog sesira, osim mozda iz prvog gde je mogla da dobije Dinamo ZG. Bilo kako bilo, nadamo se da uprava kluba nece preskupo prodavati komplete karata i da ce biti pune tribine na svakom mecu na domacem terenu. Ocekujem minimum trece mesto, a verujem cak i u prvo mesto u grupi. Subjektivni osecaj mi je da smo bolji od Ludogoreca, za koji ne verujem da je jaci od Kluza. Sto se tice Mitjilanda, odlicni su bili prosle sezone, ali ne verujem da su jaci od Zvezde. U krajnjem slucaju mozemo osvojiti 8 bodova protiv navedena dva rivala. Sto se tice Brage, ona nije Porto, ni Benfika, niti Sporting Lisabon, bez obzira kako je odigrala prethodne sezone. Postoji nesto sto se zove tradicija, a Braga je u tom krugu najslabiji rival u Portugaliji. Zvezda apsolutno ima sta da pokaze, posebno na domacem terenu. Verujem da jos jednom mozemo da pomerimo granice, da mozemo da osvojimo prvo mesto u grupi, kao i da mozemo da prodjemo barem prvo kolo u doigravanju. U svakom slucaju olaksavajuca okolnost je sto treceplasirana ekipa ide u Ligu konferencija, a svakako ne verujem da cemo biti poslednji u grupi.

Марко

pre 2 godine

Група је таква да свако сваког може да добије. Можемо да будемо и први и последњи у групи.

Ако гледамо по шеширима на жребу, и по вредности играчког кадра, други смо по оба параметра. Ако гледамо УЕФА ранг листу клубова, први смо у групи. Дакле, по овим параметрима ближи смо првом него последњем месту у групи. У претходне четири сезоне нисмо имали овако слабе фаворите групе. Брага је свакако слабија од Арсенала, ПСЖ-а, Ливерпула, Наполија, Бајерна, Тотенхема и Хофенхајма. Можда је мало јача од Гента, можда је на нивоу Олимпијакоса. Проблем је што је из 4. шешира мало јачи противник, сигурно јачи од Либереца. Лудогорец би требало да је најслабији, нарочито пошто имао је отишао најбољи стрелац из последњих пет сезона.

Први у групи иде директно у осмину финала Лиге Европе.
Други у групи игра са неком од трећепласираних екипа у групама Лиге шампиона за улазак у осмину финала Лиге Европе.
Трећи у групи игра са неком од другопласираних екипа у групама Лиге конференција за улазак у осмину финала Лиге конференција.

Интересантан је овај улазак екипа из Лиге шампиона у Лигу Европе и улазак екипа из Лиге Европе у Лигу конференција, али би било још интересантније да после групне фазе може да се иде и у виши ниво. На пример, први у групама Лиге Европе би могли да играју са другопласираним екипама из група Лиге шампиона за борбу за осмину финала у коме би се директно пласирале првопласиране екипе из Лиге шампиона.

slobinator

pre 2 godine

(sumnja, 27. avgust 2021 17:13)
kakva boleština.pa zvezda je imala dve ubedljivo najteže grupe u ligi šampiona.psž,liverpul koji je to posle osvojio i napoli prve godine,bajern koji je to posle takođe osvojio demoliravši barsu između ostalih sa 8-2 i čelzi sa 4-1 i 3-0,pa totenhem koji je bio viceprvak evrope a kojeg je taj bajern odrao sa 7-2 u londonu i 3-0 u minhenu ,tako da onih 3-0 i 6-0 protiv zvezde i nisu delovali tako strašno,dok je u plej ofu za ulazak u evro takmičenja imala nimalo naivne krasnodar,salzburg i jang bojs.salzburg je posle eliminacijeod zvezde imao u ligi evrope svih 6 pobeda u grupi i dogurao je do polufinala

DINAMO ZAGREB-Tottenham Hotspur 3-0

pre 2 godine

Red Star ce se boriti za 4.mjesto
Mitjiland i ludogorec za 3.mjesto
Braga je prejaka,bice prva

ludogorec je izbacio Olimpijakosa .jaci su od Red stara
dok su Danci jaki trkaci
Red star ce biti na 4.mjesto

beogradski

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) … Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)

Tek od Liverpula sto su jaci.

Hello again

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)
Kluz je rang Cukarickog. Po meri tenkista.

auuu

pre 2 godine

Ja ne znam kakva je tu sreca kad su svi egal u toj grupi. I dokle cemo vise to sreca,dobar ili los zreb. Ako vredis,umes i mislis da znas svejedno ti je ko je protivnik. Pa ne mozemo igrati sa Kairatom i Nefcijem do finala.

hypatija

pre 2 godine

Ja sam još ranije rekao da će moja Crvena Zvezda igrati sa Dinamom u polufinalu LE. Kada pogledam i grupe LŠ , ko god da dođe iz te grupne faze ne predstavlja neki poseban problem (ne računam prvi i drugi šeširić), tako da ... možemo ovo čak i da osvojimo. Gazi Zvezdoooooo

Simić

pre 2 godine

Simić, 27. avgust 2021 15:54)

Sta ti pises,pa to je teska bolest.
Za Santa Klaru vec "znas" da ispadaju,sta kazes za ,blago receno,smesne Rumune,da li ce oni ispasti?Oni deluju kao grupa gradjana,ni malo ne lice na profesionalce.Daj nam "dojavu" da li i Soci ispada.
(marko992, 27. avgust 2021 16:38) 

Druže, nemoj da peniš. Smiri se. Čuvaj zdravlje. Ja nisam uporedjivao kvalitete Zvezde i Partizana kao i njihovih protivnika u kvalifikacijama. Moj komentar je bio odgovor na stav lika koji je napisao "mi smo izbacili Santa Klaru, a da vidimo sad vas protiv Portugalaca". Jer je to valjda trebalo da znači da su svi timovi u Portugalskoj ligi istog kvaliteta, pa bi eventualni neuspeh protiv Brage u dve utakmice bio dokaz Zvezdinog slabijeg kvaliteta u odnosu na vas. Zato sam ja govorio o vrednosti Klare, Brage i ostalih klubova tamo. Jer Santa Klara vredi 19, a Braga 115 miliona. I nije neuspeh da se ne pobedi ni u jednoj utakmici sa njima. I tačno je to za Kluž. Samo njih smo smešnima učinili mi. Inače u Rumuniji imaju sve pobede.

blizanci kancer srbije

pre 2 godine

Hahahaha, komedija sa Brozovim blizancicima, pardon -Blizancima. Porasli mladi komunisti, pa se osamostalili...., pazi ti njih sta oni pisu. Ili su balavci u pitanju, ili je lobotomija odradila svoje.

viva72

pre 2 godine

Kakav bzv naslov!?Nikad izjednačenija LE.Što se tiče naše grupe Braga po kvalitetu ispred nas, mi, bugari i danci tu negde.To nisu klubovi iz najjačih liga koji igraju LE sa rezervistima i takmičenje ih ne interesuje.Ovakvi klubovi igraju max, ja uvek više volim velikane da gledam uživo a ne neke neatraktivne, dosadne rivale koji nisu toliko slabi da možemo biti sigurni da ih prolazimo.

rrr

pre 2 godine

@marko992

Bolest je da ti deliš dijagnoze i vređaš a čovek ništa loše ni netačno nije rekao. Veličati Santa Klaru zbog lige Portugala je zamena teza i spin. Zna se ko je top 4 a ko su oni donji. Slično je i sa Sočijem. Ne može biti isto Braga i Krasnodar i dva tima koja su prvi put banuli u LK. I da, mogu da ispadnu iz lige jer su realno mali klubovi bez navijača.

Rumuni su za vas klub i po, igrali LE prošle godine, osvajaju godinama titule. Jesu u krizi i to nema Zvezdom. Dešava, to je sport.

Pantagruel

pre 2 godine

То се зове срећа? Последњи пут сам и био на "Маракани" кад су се обрукали против Лудогореца. И никад више.

Sub013

pre 2 godine

pa sreću ste imali uopšte da prođete te godine jer nije bilo vara...
(lopta prešla metar, 27. avgust 2021 16:05)

Brateeee, jel se pravite glupi ili stvarno jeste? Verovatno mislis na Krasnodar, jeste presla liniju, ali dosudjen je njima penal koji bi bio ponisten da je bilo vara, sudijske greske u Evropi se desavaju, ali su u vecini slucajeva isle na stetu nasih klubova, ali da ne razvijamo sada tu temu, pricali smo o sreci pre zrebanju, sta je sa vasim mozgovima???

Mali Hijavata

pre 2 godine

(marko992, 27. avgust 2021 16:38)

Ta što se ti jediš? Vi ste glavni favoriti u novonastaloj Ligi evropskih furundžija. Trebalo bi da osvojite to bez problema. To vam je prirodno okruženje, habitus jedne gromade.

Ikarbus Yilong prevara decenije zbog zemljišta

pre 2 godine

To i oni kažu da su imali puno sreće jer su dobili Zvezdu. Davno mi nismo sila koje bi se neko plašio.

smogovac

pre 2 godine

Kad je vezni red (Katai, Ivanic, Ben i Kanga) raspolozen Zvezda moze da igra protiv koga god na svetu, padali bi Real, Siti, Bajern, PSZ.... Ako se tu jos prikljuci neki napadac da iskoristi sanse ili odigra nesto vanserijski, ni osvajanje Lige Evrope nije daleko. Ljudi moraju da shvate da uvek moze da se odigra los mec a bogami i da se potceni protivnik kao Serif koji je ocigledno vrhunska i jako dobro ukomponovana ekipa koja ima sjajne pojedince prevođene dirigentskom palicom sjajnog trenera, koji je sve to uklopio u sjajan kolektiv.

LE je puna kapa i takmicenje koje treba da tezimo da osvojimo vec ove godine. Bravo za Mistera, bravo za Magika i ekipu. Svaka cast momci.

Vlada

pre 2 godine

Mislite, veliki su imali sreće što nisu izvukli Zvezdu!? Što se grupe tiče, Zvezda to gazi Ko plitak potok, zagrevanje za nokaut fazu....

zvezdaš

pre 2 godine

Jel moze u kladionici da se igra Zvezda osvaja nula bodova?
(Tito, 27. avgust 2021 15:34)

Verovatno može. Svaki dinar koji imaš daj na to.
Samo da ne bude kao u LŠ, kada je Zvezda u prve tri utakmice prvog učešća osvojila više bodova nego Partizan u dva učešća i 12 utakmica.

freeman

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.

DAVOR

pre 2 godine

Dok klubovi tradicije i ugleda koji je imala ona prava Crvena Zvezda prizeljkuju sto atraktivnije protivnike zbog zarade punih stadiona i sponzorskih ugovora mi zicarimo i kalkulisemo. Nije takav stav dostojan kluba kakva je nekada bila Crvena Zvezda koja je smatrala propalom sezonom ako se ne plasira u 1/8 i 1/4 finale nekog evropskog takmicenja.

freeman

pre 2 godine

Za sve koji omalovazavaju ligu konferencija evo dve grupe iz tog takmicenja koje su daleko jace od Zvezdine grupe. E: Slavija Prag, Fejenord, Union Berlin, Makabi Haifa G: Totenhem, Ren, Vitese, Mura

XoXoXo

pre 2 godine

Slažem se da je moglo biti teže, ali ne vidim kako ovo može biti lak žreb. Braga je prvi favorit u grupi, a Zvezda će itekako morati da se pomuči protiv Danaca i Bugara da bi prezimila u Evropi.

marko992

pre 2 godine

Simić, 27. avgust 2021 15:54)

Sta ti pises,pa to je teska bolest.
Za Santa Klaru vec "znas" da ispadaju,sta kazes za ,blago receno,smesne Rumune,da li ce oni ispasti?Oni deluju kao grupa gradjana,ni malo ne lice na profesionalce.Daj nam "dojavu" da li i Soci ispada.

zvezdaš

pre 2 godine

Realno zvezda ce se boriti sa Ludogorecom za cetvrto mesto,mada su ipak bugari tu blagi favoriti,sto znaci,na kraju ce biti situacija ovakva: 1. Braga 2. Mitjiland 3. Ludogorec 4. Crvena zvezda.. U Partizanovoj grupi stanje ce biti ovako: 1. Gent 2. Partizan 3. Anortozis 4. Flora.. To je to
(To je to, 27. avgust 2021 16:16)

Vlažni snovi...

Petar

pre 2 godine

Da je do golog kvaliteta Dinamo bi pregazio Serif
(Aspera, 27. avgust 2021 14:31)

Ovo bi vrijedilo da si napisao Real ili Barca a ne Dinamo. Nema Dinamo ništa, igrači Šerifa Traore i Kolovos su trenutno čak i bolji od Oršića i Petkovića, a ostali igrači Dinama su totalni prosjek.

To je to

pre 2 godine

Realno zvezda ce se boriti sa Ludogorecom za cetvrto mesto,mada su ipak bugari tu blagi favoriti,sto znaci,na kraju ce biti situacija ovakva: 1. Braga 2. Mitjiland 3. Ludogorec 4. Crvena zvezda.. U Partizanovoj grupi stanje ce biti ovako: 1. Gent 2. Partizan 3. Anortozis 4. Flora.. To je to

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

a

pre 2 godine

Za sve koji neznate Mitilend je prosle sezone igrao ligu sampiona a u kvalifikacijamaje tukao Ludogorets u Bugarskoj O-1 jang Bojs kuci 3-O i Slaviju Prag 4-1
(Aca, 27. avgust 2021 15:28)

Znaš li kakva je razlika tog tima i danas. Ogromna. Timovi se menjaju

zvezdaš

pre 2 godine

Prosečan navijač Zvezde pre 3 nedelje: šta taj Šerif igra, oni su Moldavci, lagano prolazimo to.
Prosečan navijač Zvezde danas: pa šta ako smo ispali od Šerifa, oni igraju LŠ, oni su 2 klase iznad Partizana. Mitomanija i ludilo mozga
(Niti volim Zvezdu niti volim Partizan, 27. avgust 2021 14:34)

Videćemo kakav je Gent, koliko je ojačao od susreta sa nama.

Aca

pre 2 godine

Za sve koji neznate Mitilend je prosle sezone igrao ligu sampiona a u kvalifikacijamaje tukao Ludogorets u Bugarskoj O-1 jang Bojs kuci 3-O i Slaviju Prag 4-1

Simić

pre 2 godine

Simić Druze,sta fali Bragi,pa zar to nije lak protivnik?! 4.u Portugaliji,zar se niste smejali Santa Klari ona bila 6.? Partizan izbacio portugalce,sad da vidimo vas protiv portugalaca!
(A smejali ste portugalcima, 27. avgust 2021 15:31)

Prosto je neverovatno šta ste vi sve spremni da napišete. Druže, Braga je ekipa koja je godinama samo za nijansu lošija od Porta, Benfike i Sportinga. Razlika izmedju ova četiri kluba i ostalih je ogromna. A vrednost igrača na transfermarktu ti to i dokazuje. Vi niste igrali sa Santa Klarom prošle sezone kada su završili na šestom mestu. Ta sezona je završena. Vi ste njih izbacili u godini u kojoj će oni verovatno ispasti iz lige ili se grčevito boriti za opstanak u istoj. Shvataš? I jeste porrugalska liga jaka i trenutno peta u Evropi po koeficijentu. Ali to je isključivo zbog igara gore navedene četvorke. A ti sad izvoli, živi i dalje u iluziji.

A smejali ste portugalcima

pre 2 godine

Simić Druze,sta fali Bragi,pa zar to nije lak protivnik?! 4.u Portugaliji,zar se niste smejali Santa Klari ona bila 6.? Partizan izbacio portugalce,sad da vidimo vas protiv portugalaca!

Igor

pre 2 godine

Ne znam ko je ocenio da je ova grupa “srecna”.. ovo su ozbiljni timovi sa izuzetno neatraktivnim imenima. Po nas mentalitet najgora kombinacija.. nek nam je sa srecom!

Lajavi krelac

pre 2 godine

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku
(Dragisa, 27. avgust 2021 14:38)

Neki krš drugi tm naše lige je prošao njihov šesti, taj 5. tim njihove lige je zezanje za nas. Naš najveći problem nisu oni, nego Terza i Mrkela, oni nas mogu uništiti tri puta više i lakše od Brage.

lal

pre 2 godine

I posle Partizanovo takmičenje kikiriki. Gledaj ovaj cirkus.
(Luke Babbitt gravedigger, 27. avgust 2021 13:27)
koje god takmicenje zvezda da igra, to je ozbiljno takmicenje... ne moze biti neozbiljno ako u njemu ucestvuje bivsi prvak evrope i sveta...

haha

pre 2 godine

Gle,Crvena zvezda u zrebu,kako to,pa zar nije ispala od cuvenog moldavskog Serifa,one sile od kluba i od navijaca?! Ili je to bilo prosle godine,e onda je Omonija bila ove,ona sila sa Kipra sto je u 4. sesiru LK,ja sam pobrkao nesto,izvinite

zvezdaš

pre 2 godine

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku
(Dragisa, 27. avgust 2021 14:38)

Ma znaju grobari, a i Stanoje, ko je Braga još od 2010.

GogaNBG

pre 2 godine

Midtilend je prejaka ekipa. Izbacili su Seltik iz LŠ i prvi su u Danskom prvenstvu. Ludogorec ekipa sa puno stranaca i iskustva u igranju Evrope. Za Bragu ne treba trošiti reči. Još će oni verovatno igrati sa najjačim timom, dok bi neke druge ekipe iz prvog šešira na teren igrale sa drugom. Nije ovo baš naivna grupa kao što mislimo. I ako imena nisu atraktivna.
(Simić, 27. avgust 2021 14:43)
Upravo tako.I ako nam ista dodje glave docice nam prepotentnost zasnovana na pobedi od 5:0 nad raspalim desetkovanim kairatom i pobedi nad Kluzom u kome igraci ne govore medjusobno a tek sa treneorm imaju "sjajan" odnos. Pogotovo ovi Danci. Naspanovani i zategnuti kao strune. Kad ih krene u prvih 15 minuta posle te samo tovare i ne staju.

nebuloza

pre 2 godine

U čemu je tu sreća kad su svi bolji od Zvezde?
(Rumble, 27. avgust 2021 15:22)

Čak i da su svi bolji od Zvezde, sreća je što nisu došlu bolji od ovih što su došli.

cica

pre 2 godine

Nijedan protivnik u jednom od dva ozbiljna evropska takmicenja nije lagan.Lepo bi bilo i ove hodine odigrati prolece u LE.Srecno momci.

Zeljko Stefanov

pre 2 godine

Zeljko Stefanov@Kad neko napise komentar kao ti,komentar na nivou osmogodisnjaka,gde se napise ,,partizai", ,,sugradski",normalna osoba moze samo da zali to sto svako danas moze da kucka po tastaturi.
(kralj, 27. avgust 2021 13:51)

hehe partizai nije slučajno, kao ni sugradski, ali nisi obavešten očigledno

Sub013

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam
(Sub013, 27. avgust 2021 13:26)

Na ovu. Aj beži bre.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 27. avgust 2021 13:29)

Jbt kakvi mozgovi, prosto me sramota sto uopste polemisem sa ovakvim supljoglavcima, poenta je bila na "kao i obicno" a ne na ovu, niko nije rekao da sada nismo imali srece, umes li da citas? Kao da pricas sa retardima, ludilo...

Aspera

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Druze, oni su dve evropske klase iznad Partizana... Igraju LS.
Vi ste za njih nista, mikimaus tim.
(Partizan je treca evropska liga, 27. avgust 2021 14:11)

Sefe, nije uvek do kvaliteta igraca vec i do stila igre kada razlika u kvalitetu nije nepremostiva. Da je do golog kvaliteta Dinamo bi pregazio Serif, sa druge strane Partizan bi lakse prosao Serif nego Santa Klaru. Serif skoro da i ne pravi pritisak na sredinu, vec se brani iz zadnje linije i ceka kontru sto Partizanu odgvovara da ni Natho i Suma nesto iskreirali. Dok je Santa Klara igrala jakim pritiskom na vezu i skroz zaustavila Partizan u prvoj utakmici. Srecom u revansu Morita kao da nije ni igrao, vec cekao transfer pa nije ni bilo pritiska. To sto je CZ igrala bez napadaca protiv Serifa, Francuz se ne racuna on je igrac manje, a Katai izlazio posle 60 minuta to je drugo pitanje.

Aspera

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!
(Branko, 27. avgust 2021 13:11)

Trenutna UEFA rang lista evropskih liga:
5. Portugal 44.216
12. Srbija 26.875
23. Danska 20.975
24. Bugarska 18.750
(x, 27. avgust 2021 14:09)

Dzaba ti te rang liste ako Mitland nije previse istumbao tim ubposlednje dve godine. Taktika im je verovatno ista kao i svakokb drugoj skandinavskoj ekipi, tvrda defanzivna igra sa nerealno brzom transformacijom i kondicijom da se to radi 90 minuta. Po meni su oni favorit za prvo mesto u grupi.

nesa80

pre 2 godine

samo se vi zanosite da je to laka grupa,jeste po imenima ali na terenu to su odlicne ekipe sve tri,tipicno srpski da sve potcenjuju,verujte sve tri su jake ekipe a braga je favorit grupe.sad cete osetetiti malo portugalsku ligu koju ste omolazovali zbog santa klare,videcete kako je tesko igrati sa njima,ovde ce biti borba za svaki bod a kamoli da se racuna prolaz unapred

BS

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13) 

Teško je smisleno replicirati tvom komentaru, jer iz svakog reda napisanog u istom se vidi koliko pratiš fudbal.

Banana drzava = SRB

pre 2 godine

Nije bas sreca. Braga je dobra Portugalska ekipa. Uvek dobro igraju i u vrhu su. Igraju teske utakmice sa Benfikom,Sportingom,Pottom. S kim igra Zvezda jake utakmice?
Midtjiland je odlicna Danska ekipa. Danci igraju dobar fudbal. U usponu su. Belgijska liga takodje jaca od nase. Ne vidim bas puno srece na zrebu. U svakom slucaju dobre ekipe i moze se igrati ali bice tesko. Svakako bolje nego da su u Ligi sampiona i da nalete na Bajern,City,Barsu,Real,PSZ,Liverpul da ih demoliraju ...

Vanja LFC

pre 2 godine

Zvezda jeste u drugom šeširu bila, ali gledajući protivnike, sreća nema nikakve veze. Ujednacena grupa po kvalitetu. Nadam se da Zvezda nece biti poslednja. Akonprodaju Ivanica i Kataia, nemaju sta da traze.

Dragisa

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13)

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku

Simić

pre 2 godine

Midtilend je prejaka ekipa. Izbacili su Seltik iz LŠ i prvi su u Danskom prvenstvu. Ludogorec ekipa sa puno stranaca i iskustva u igranju Evrope. Za Bragu ne treba trošiti reči. Još će oni verovatno igrati sa najjačim timom, dok bi neke druge ekipe iz prvog šešira na teren igrale sa drugom. Nije ovo baš naivna grupa kao što mislimo. I ako imena nisu atraktivna.

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

Aleksandar

pre 2 godine

Ne bi se baš reklo puno sreće...mogla je i mnogo lakša grupa. Pre par godina smo od Ludogoreca ispali u kvalifikacijama, Midtilend fino parira najboljim danskim klubovima, predprošle sezone su bili i šampioni. Za Bragu da ne trošim reči, to je klub iz lige petice, pošto je portugalska liga pretekla francusku po koeficijentu. Igrati sa Sportingom, Benfikom i Portom je priča sama po sebi.

DžejAr65

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)
Jel to onaj Šerif što mu Dinamo nije mogao dati gol za 180 min

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

beogradski

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?
(Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA, 27. avgust 2021 14:17)

Reč je šlank, a ne šlang, kursadžijo.

x

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!
(Branko, 27. avgust 2021 13:11)

Trenutna UEFA rang lista evropskih liga:
5. Portugal 44.216
12. Srbija 26.875
23. Danska 20.975
24. Bugarska 18.750

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Prosečan navijač Zvezde pre 3 nedelje: šta taj Šerif igra, oni su Moldavci, lagano prolazimo to.
Prosečan navijač Zvezde danas: pa šta ako smo ispali od Šerifa, oni igraju LŠ, oni su 2 klase iznad Partizana. Mitomanija i ludilo mozga

Mr. Max

pre 2 godine

Intetesantna grupa svi su tu negde što se tiče kvaliteta pa je ovo dobra prilika da vidimo gde smo. Nisam od onih koji se zanose da je naš kvalitet za LŠ ipak su tamo mnogo jači klubovi koji su se iživljavali nad nama tako da su ovi taman po našoj meri.

ckvkvk

pre 2 godine

Ja u ovoj koroni sam se udaljio od sporta. Pa zar grobari nisu prosli sinoc, sta oni to igraju, ne vidim ih ovde ??
(parx, 27. avgust 2021 13:45)

Ne znaju ni oni....

beogradski

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13)

Tesko mozes da dobijes u kvalifikacijama protivnika iz lige 5, pogotovo kad igras kvalifikacije kroz champions path, ako uopste znas sta je to. Prosle godine smo u grupi imali Hofenhajm, tako ne znam o cemu pricas.

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ovde je bitno i koje mesto ce se zauzeti u grupi.
Prvo mesto vodi direktno u osminu finala. Drugo u prvu nokaut rundu, gde se igra protiv "otpadnika" iz Lige Sampiona, a trece u prvu nokaut rundu Lige konferencija, gde se igra protiv drugoplasiranih ekipa iz tog takmicenja.

zvezdale

pre 2 godine

Grupa skroz dobra i prolazna. Braga je top 4 Portugala decenijama, osvajač LE 2011. Nisu atrakcija kao Leverkuzen, Napoli, Monako ali klub za svako poštovanje. Ludogorec je najslabiji iz 3. šešira, tu smo prošli savršeno. Opet i oni nisu za sprdanje, redovni učesnici. Midtjiland pak najteži iz 4. ali ne može sve.

Kao i svaki put u LE, bitno je dobijati sve kući i pecati u gostima šta se otvori. Sve je otvoreno i nema jasnog favorita. Možeš biti i prvi sa 15 bodova i treći sa 6 recimo. Valja nam se pojačati i da peglamo kako dolikuje.

Simić

pre 2 godine

samo se vi zanosite da je to laka grupa,jeste po imenima ali na terenu to su odlicne ekipe sve tri,tipicno srpski da sve potcenjuju,verujte sve tri su jake ekipe a braga je favorit grupe.sad cete osetetiti malo portugalsku ligu koju ste omolazovali zbog santa klare,videcete kako je tesko igrati sa njima,ovde ce biti borba za svaki bod a kamoli da se racuna prolaz unapred
(nesa80, 27. avgust 2021 14:09) 

# Link komentara

Da, samo što Santa Klaru možeš slobodno gledati kao na ekipu iz druge Portugalske lige. Po kvalitetu to zaslužuju. Seti se ovog komentara na kraju sezone kad vidiš na kom mestu će završiti.

zvezda

pre 2 godine

Najsrecniji klub na svetu. Jace protivnike imao Partizan u kvalifikacijama do sada nego zvezda i za kvalifikacije i za grupu. Mozda jedino Braga
(Nerealno, 27. avgust 2021 13:39)

Pa zar nije uvek tako? Mi samo na sreću, a vi na suvi kvalitet.
Dobar izbor imena - Nerealno.

Petar

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....

zvezdale

pre 2 godine

@Petar

Hofenhajm bio u grupi prošle godine. Nemci. Pretprošle imali PSŽ, Totnam i Olimpijakos. U kvalifikacijama ne možeš da imaš ekipu iz Lige 5, to je davno prošlo vreme. Baš ono blamantno neznanje, druže ni za avgust nisi.

Partizan je treca evropska liga

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Druze, oni su dve evropske klase iznad Partizana... Igraju LS.
Vi ste za njih nista, mikimaus tim.

Docent dr

pre 2 godine

Iskreno govoreci, da su se birali najlaksi protivnici, ovi bi bili izabrani! Mada, Serif je dokaz da niko nije slab, naprotiv. Braga je kvalitetnija od Zvezde, dok su ove dve ekipe, Zvezdin nivo, nista slabije.

DJ KRMAK

pre 2 godine

Сећам се те утакмице на Светог Николу кад нас је српски Мурињо уканалио и изгубили смо лагано 2-0. Надам се да ће Деки да покаже да је бољи од српског Муриња.

Гале

pre 2 godine

Исто то што пише у наслову - имали смо пуно среће, за себе каже сваки клуб из ове групе :)

Lozana, Guči, Cern

pre 2 godine

U ovoj grupi, svako svakoga može da dobije. A i lopta je okrugla. Ali bitno je da momci daju sve od sebe. Pa i 110% ako zatreba.

Tomi

pre 2 godine

@Ova LE nikad slabiji klubovi
(Pivke, 27. avgust 2021 13:15)

Ali zato Liga konfernencija nikad jača u novijoj istoriji, svi klubovi projektovani da sledeće godine napadaju Ligu šampiona.

Branko

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!

Nenaks

pre 2 godine

Lepa I zanimljiva grupa.I zaista kada se pogledajy sva ova imena iz lige Evrope treba razmisljati o prosirenjy Luge Sampiona na 48 ili 64 ekipe sa ujedinjenjem I uvecanjen bydzeta.Tako bi bili svi zadovoljni I izbegle bi se ove jezive kvalifikacije a dobilo bi se fenomenalno takmicenje sa pyno utakmica (mizda cak I ukljycenjem nekih ekipa uz Jyzne Amerike mada ne mora).Recimo 8 puta po 8 ekipa...itd.

zoran

pre 2 godine

-Zvezda je prosla odlično, bolje reći fantastično.
Braga, Ludogorec i Mitjiland niko tu nije los tim ali niko nije ni spektakularan tim.
Lepa situacija po Zvezdu da moze proći grupu i jos zaraditi.
Ne treba ovo da nas uspava i prevari mora se koncentrisati.
- Zvezda treba malo i da se pojača ako postoji mogućnost.
-Sto se tiče izvlačenja bas se posrećilo sad da iskoristimo to sto smo imali dar sa neba na žrebu.

Davor

pre 2 godine

Jos se ne zna sa kakvim ce saatavima ovi timovi igrati ali, po imenim, sa svakim od ovih timova moze Zvezda da bude bar ravnopravna. Uz malo srece - prvo ili drugo mesto u grupi.

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Kaze mi drug grobar, mi smo taj Midtjland pobedili pre neku godinu. Reko pobedili ste Nordjsland a Midtjland je nesto drugo. I posle se ljuti kad mu kazem :" Razumes se u ono ko grobar u fudbal". Ali stvarno, drzite se basketa, jer u fudbalu ne znate razliku izmedju Midtjlanda i Nordsjlanda...

Dare_cz

pre 2 godine

Izjednacena grupa.Stari rivali Braga i Ludogorec i Danci.Miditland najaca ekipa iz poslednjeg sesira i to je zeznuto.Svako svakog moze da pobedi i bice zanimljivo.Napred Zvezdo 💪

Sub013

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Je slazem se, Genk, Rapid doista puno srece opet. Dinamo se i godinama provlaci na srecu, da nema tolike srece u zdrijebu ne bi ni blizu postigao sto je.

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Nema srece u fudbalu! Na srecu se oslanjaju timovi ciji igraci nisu fizicki spremni i nemaju individualni kvalitet!
Ujednacena grupa bez zvucnih timova je najopasnija po nas...podcenimo ih i precenimo sebe!

M17

pre 2 godine

Teška grupa bez atraktivnih protivnika. Braga je uvijek u vrhu portugalske lige, Ludogorec nepoznat, ali pretezno jak sa strancima, Skandinavci nezgodni.

Zvezdas

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Sve si u pravu, to svako ko malo šire gleda vidi sta se radi, to je klasično stvaranje pritiska na fudbalski klub cz i skidanje pritiska sa partizana , što je najgore to isto radi i jedan sponzor zvezde i umesto da klub reaguje on cuti. I šta ti onda kao navijac mozes da uradiš... nista.

kralj

pre 2 godine

Zeljko Stefanov@Kad neko napise komentar kao ti,komentar na nivou osmogodisnjaka,gde se napise ,,partizai", ,,sugradski",normalna osoba moze samo da zali to sto svako danas moze da kucka po tastaturi.

partizan sns

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Uopste ne ulazim u detalje usled ogranicenosti sagovirnika ali samo mi kazi ko je slabiji od Brage iz prvog sesira?!
(realno, 27. avgust 2021 13:22)

Jedino Dinamo Zagreb, ali to je radi mira i stabilnosti u regionu bilo pozeljno izbeci.

Јужњак.

pre 2 godine

Гледајући имена противника, помисли се да је лака група.
Кад се боље размисли, јасно је да би морало да се дође до нокаут фазе. Противници су по мери, са њима можемо да се надигравамо.

nbc

pre 2 godine

Nisam baš najbolje razumio ove što kažu konačno malo sreće?
Prošle godine Tirana, Omonija (ispali iz LŠ), Ararat pa onda grupa Gent, Slovan, Hofenhajm? Ove godine ste se namjerili na Kairat, Šerif (ispali iz LŠ) i na kraju Kluž koji se raspada? I sada najlakša grupa. Pa vi ste najsrećnij tim u Evropi što se tiče žrijeba.
Pa najbolje da vam dodijele Radnički, Vojvodinu ili klubove Lalatovića pa bi onda mogli da budete malo opušteniji.
Mada svim našim klubovima je težak i klub sa Malte.

učio mnogo, izlazio malo

pre 2 godine

Braga. Izuzetno neatraktivan, cak bih rekao dosadan klub, ali jako nezgodan. Takvi nam timovi nikada nisu lezali. Igraci nemotivisani, pa ta Braga skoro uvek sa nasim timovima prođe isto - pobedi.

realno

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Uopste ne ulazim u detalje usled ogranicenosti sagovirnika ali samo mi kazi ko je slabiji od Brage iz prvog sesira?!

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Ima srpski narod bas lepu izreku koja potpuno pristaje za ono sto si odlicno primetio... Prema svecu i tropar.

Nebojsa

pre 2 godine

Prvi put da u LE ne dobijemo ni jednu ekupu iz lige petice, imali smo srece.
Ne znaci da cemo lako proci, ali znaci mnogo kad izbegnes klubove iz Engleske,Nemacke,Francuske, Italije i Spanije.

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Šteta, da su upale veće ekipe imali bi razlog da se pravdamo kada gubimo sa 5,6 golova razlike a ako pogodimo jednog kao Liverpool svi ćemo pričati o tome.
E sada važi da se navijači nadaju pobedi u grupi...

kris

pre 2 godine

Po imenima najlaksa grupa,ali upravo zato za nas najopasnija.Sve mozemo dobiti,ali i od sviju izgubiti.Braga je vjerovatno najjaca u grupi,ostali tu negdje.Ne razumijem zbog cega vecina vidi vec Zvezdu na proljece u Evropi,kao sto je i vidjela siguran prolaz protiv Serifa?Iako je ovo grupa u kojoj se sa svima moze ravnopravno igrati,licno bih vise volio da smo izvukli atraktivnija imena,a posebno Dinamo,pa da se odbrojava,strepi i zivi za utakmicu.

Nerealno

pre 2 godine

Najsrecniji klub na svetu. Jace protivnike imao Partizan u kvalifikacijama do sada nego zvezda i za kvalifikacije i za grupu. Mozda jedino Braga

PAVKOV

pre 2 godine

Imamo Lepe sanse za prolaz, a 3. u grupi igra doigravanje sa 2. iz Konferencija za 1/8 Finala, sad Partizan da dobije Alashkert i Lincoln i da jurimo ta 2 mesta za Ligu Sampiona !

Da smo dobili Sherifovu grupu igrali bismo s Iterom, Realom i Shahtjorom i uzeli bismo max 3-4 boda ako ne i 0.

Zeljko Stefanov

pre 2 godine

Opet ce negativno da obaraju rekorde.
(NR, 27. avgust 2021 13:08)

Negativni rekord u evropskim takmičenjima drži partizai sa 0 bodova u poslednjem učešću u LŠ pre jedne decenije. Negativni rekord kada je u pitanju gol razlika drži vaš sugradski tim Dinamo. Takođe još jedan negativan rekord drži partizai, sa najviše pokušaja da se plasira u grupe i najmanje uspeha u odnosu na broj pokušaja.

znalac

pre 2 godine

Ne znam zašto pišete da je zvezda odlično prošla, ova grupa nikako nije za potcenjivanje, braga je itekako ozbiljan klub koji godinama igra evropu ako je neko gledao njih skoro zna o čemu pričam igraju jako ofanzivan i dobar fudbal ,samo pogledajte vrednost tima i biće vam jasno zašto ovo pričam, ludogorec je isto tim koji nije za potcenjivanje u prošlosti nismo baš dobro prolazili protiv njih ali iskreno mislim da su oni najslabiji tim od ova 4 ,što se tiče danaca oni imaju izuzetnu školu fudbala i forsiraju mlade igrače iz omladinskog pogona tako da mogu biti kost u grlu za svakoga ali sve u svemu mislim da 2 mesta mora biti zvezdino u najgorem slučaju 3 pa nastavak takmičenja u ligi konferencija.. NAPRED ZVEZDA ,NAPRED SRBIJA

garda

pre 2 godine

Nije lose proslo, samo mi ovaj Mitjiland malo pokvario raspolozenje, oni mogu biti mina. Utisak je da se moze sa svima, iako je favorit Braga.,

Izbor

pre 2 godine

Relativno dobar žreb za Zvezdu. Moze xa svima igrati i nadmetati se za prva dva mesta u grupi. Malo u naslovu teksta stoji izbegla je iz prvog šešira Evropske velikane.Pa se spominje Dinamo Zagreb. Ja ne znam od kad su oni velikani. Ja sam bas voleo da je Dinamo u ovoj grupi.

Nenaks

pre 2 godine

Lepa,ujednacena grupa.Tesko predvidivi rezultati.Ludogorec je izbacio Oly,Mitland odlicna ekipa prosle godine,ove nisam pratio,Braga jaka ali ne I prejaka.

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45

Lako ćeš ga naći kada budete 3. u grupi pa se preselite u istu ligu gde je Partizan 😉

pitam za druga

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45
Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 2 godine

Nije zgoreg ponoviti:

kad grobljad komentira teme vezane uz europskog i svjetskog prvaka, isto je kao kad bi lokalni igrač malog nogometa, tri gola na općinskom turniru, usporedio s igrom Real Madrida... ili kad bi lokalni basketaš, par trica na školskom igralištu, usporedio s karijerom Michaela Jordana.

mighty banana

pre 2 godine

Jasno nam je teži protivnik je 6. iz Portugala koji je imao 46 bodova od 4. koji je imao 64. Santa Klara sledeće godine u LŠ. Sve nam je jasno, idite na vašu vest i kukajte kako ste izvukli najtežu moguću grupu kakve ni u LŠ nema.

odgovaram za druga

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45
Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Inace klub koji igra LS, dok se vi grcevito borite za kup Vesne Rivas.

Лаик

pre 2 godine

На страну то што не прате фудбал, “новинари” граматички је исправније много среће. Браво ГТР, прави сте треш романтизам.

veliki strumf

pre 2 godine

Ok, grupa po imenima nije atraktivna ali nije ni laka. Medjutim, treba da budemo objektivni i da priznamo da smo izbegli protivnike iz Španije, Engleske, Nemacke, Francuske, Italije, pa ako hoćete i iz Rusije, Holandije, Turske... Nekoga moraš da dobiješ. Bolje Dance i Bugare nego Italijane i Spance. Prosto.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam
(Sub013, 27. avgust 2021 13:26)

Na ovu. Aj beži bre.

Pedja

pre 2 godine

Ova grupa je smesna, potpuno razocaranje. Sve grupe po jedno ili dva zvucna inena, a kod zvezde mucak…. Bar da gledamo neki fudbal… ovako…

ZvezdasSrb

pre 2 godine

ja kao zvezdas kazem da je ovo grupa za ligu konferencija i ako ne prodjemo treba proterati sve
(rodjen los, 27. avgust 2021 13:22)

.Hvala bogu da se ti nista ne pitaš, a dal si zvezdas to je upitno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Уз потребна појачања и максимално залагање свих на терену, можемо бити и први у групи. На папиру гледано, добро смо прошли. Прижељкиво сам Лацио због Декија а и због атрактивности. Ал, можда је овако боље. Фина она Лаура. 😉

Gatsby

pre 2 godine

Da smo ih sami birali, ne bi mogli bolje da izaberemo. E sad uprava, pamet u glavu, nikog od bitnih igrača ne prodavati, a kupiti jednog dobrog špica, krilnog igrača i zamenu za levog beka. Velika prilika da se prođe grupa, skupe bodovi, sa još jednom dobrom sezonom, verovatno bi bilo nosioci i u plej--ofu za Ligu Šampiona

Петар

pre 2 godine

Као што сам се и надао из првог Брага,Оли или Динамо...
Из трећег Спарта Праг или Лудогорец...
И једина два противника која нико није желео из 4 су Мићеланд и Галата...
У Принципу одличан жреб сем 4 шешира био би савршен...

Arthas

pre 2 godine

Meni top zreb, Midsjeland je jak tim ali bolje oni nego Galata. Iz 1. i 3. sesira izbegli Spance, Italiane i Francuze, taman👌🏻

Срећно nам било

pre 2 godine

Braga, Zvezda, Ludogorec, Mitljand...

Blamaza bi bila velicina kao FC C.Zvezda ne prodje ovu grupu!

Srecno panteri!

P.s. da vidimo sad Partizan

dnevne paranoje

pre 2 godine

Nevjerovatno koja kolićina sreće za Crvenu Zvezdu. Da je sama izvlačila kuglice teško da bi mogao lakše izvući.
Ni moj Dinamo nije dobio neprolaznu skupinu, samo je za nijansu teža od Zvezdine. Sretno oboma

mighty banana

pre 2 godine

I realno nema tima u LE trenutno od kojeg bi trebalo da se bojimo, ne kažem da smo bolji od svih ali nema nekih prejakih timova. Možda kad neko ispadne iz LŠ.

objektivan

pre 2 godine

Odlična grupa za Crvenu Zvezdu, baš povoljan žreb. Mislim da možemo igrati ravnopravno sa svim timovima. Za one koji ne znaju, ove godine je promenjen sistem takmičenja, tako da 3 tima idu dalje, prvi iz grupe ide direktno među 16, drugi iz grupe igra plej of sa trećim iz neke od grupa Lige šampiona, dok se treći iz grupe seli u Ligu konferencija i igra plej of sa drugim iz neke od grupa za plasman među 16 Lige konferencija.
Verujem da se Zvezda može boriti za prva dva mesta u grupi.

Realno

pre 2 godine

Tako su pisali za Serif pa znamo sta je bilo. Sva tri tima su jaca od Serifa. Stvarno ne znam sto se prica o sreci na zrebu jer Zvezda nema sanse protiv ovih timova ako ne pruzi 100% mogucnosti. Znaci, shvatiti svaki tim maksimalno. Ludogorec nas je vec izbacio ranije, a zvezda Bragu izbacila pre 15-ak godina.
Nismo dobili nase drugoligaske ekipe pa da moze da se kalkulise. Postoji realna sansa za prolaz, dobro je da nisu bili tu Bajer, Napoli, Monako, Wesr Hem, itd... Velika prilika da se skupe dodatni bodovi za klupski i nacionalni koeficijent - rang listu. :-)

Legolas

pre 2 godine

Svi igraju fudbal.
Da li smo ludi kolektivno svi!!!!
Da posle Omonike i Šerifa sebe proglašavamo favoritima!!!
I da smo imali sreće.
Braga ozbiljna ekipa,muči Benfiku i Porto godinama,Mitjalnd tekođe,nije Barselona,ali ljudi ozbiljno rade.
Ludogorec šta reći,zadnjih sezona hit u Evropi ne samo u Bugarskoj.
A ni u jednoj ekipi nema toliko muljanja kao u Zvezdi!!!

Može da se nadigravamo sa svima njima,ali kako mi njih gledamo,kao šansu,i oni tako gledaju nas!
Mogli su jači protivnici da budu,ali igraju igrači,a ne imena klubova.

veliki strumf

pre 2 godine

Iz prvog i treceg sesira ni ja ne bih bolje izvukao. Čak bih i teze :) E sad Mitland bas nije morao, bolje od Danaca da je Brondbi. Ipak su ovi dosta nezgodni i brzi, možda najbolji tim iz 4. sesira. U svakom slučaju, naša i Dinamova grupa daleko najslabije.

KioPeloto

pre 2 godine

Molba UEFA da u grupi C zabrani gostujuce navijace.
Inace nas ceka izvesno krvoprolice... Napolitanci, Englezi, Spartak i Legija - neka im je Bog u pomoci, ako ne zabrane dolazak gostiju.

GiGi

pre 2 godine

Iskreno, super je grupu Zvezda izvukla, sa svim može da se igra, i može čak da napadne 1. mesto. Brqga je jedini ozbiljniji tim, sa kojim teže može da se igra

ko nije gledao Karaulu nek ide da se samoubije o'ma

pre 2 godine

Ne puno sreće nego duplo slabija grupa od prve sledeće. Znaci iz trećeg šešira izbegnes Fener, Marsej, Spartu Prag, Spartak moskvu, West Ham i dobiješ Ludogorec? Zvezda je slabija od skoro svih timova trećeg šešira. Ajmo malo realnosti. Nikad bolju šansu da prodjete grupu nećete imati.

6,50

pre 2 godine

ne znam kad ce komentatori prestati da prevode sta pricaju ljudi na engleskom, cenim da velika vecina zna engleski, bar sto se tice “fudbalskog” recnika

Papara

pre 2 godine

Videćete da li će biti sreće kada budu bili poslednji u grupi. Svi timovi su sličnog kvalitet ma, željni nadigravanja, a nisu raspale nacije poput Rumuna i Moldavaca.

est

pre 2 godine

imali smo srece tolike da smo sve jake izbegli.Ali kad si drugi sesir lakse je.Bice ovde pobeda i bodova i sledece godine mozda i 1 sesir.

Ekonomista sa drzavnog

pre 2 godine

Jedina stvar koju sam ocekivao vise od svega u ovom izvlacenju je da dobijemo Dinamo u grupi.
Kad sam video da je jedina mogucnost da se sastanemo tek u 4 finalu, znam da cemo cekati sledecu sezonu za taj duel, u ovom izgleda nista.

duconi

pre 2 godine

Ma ovo je luda sreca.... Uz dovoljno pameti, koncentracije mogli bi da se borimo i za prvo mesto. Samo da nikog ne podcenimo. Srecno Zvezdo

Zverinjak

pre 2 godine

Ne znam da l je to sreca. Svakako po zvucnosti nisu top klubovi ali svaki u odlicnoj formi i tradicionalno dobri u svojim ligama. Puno srece Zvezdi i nadamo se dobrim rezultatima.

Металика7

pre 2 godine

Добили сте најлакшег из сваког шешира. Свака част, треба и то умети!

Zvezdas

pre 2 godine

Gledam fudbal preko 20 godina i ne pamtim povoljniji zreb za neki nas klub gledajuci svu ukupnu konkurenciju u zrebu koja je mogla da dodje! Iz svakog sesira prakticno najpovoljniji protivnik! Ovo je istorijska sansa, Zvezda ovu grupu mora da prodje!

Pedja J7

pre 2 godine

Ne bih se slozio da je lak zreb.
Sve ekipe su dobre na ovom nivou, a mi uvek bolje igramo protiv jacih imena. Bojim se da ce ovde mnogi da potcene grupu.
Nadam se da igraci i Deki nece!
Imamo sanse i to solidne!

Рајко Четник чувар ушатог

pre 2 godine

Добар жреб за Звезду, истина противници нису атрактивни али су по мери и уз добру игру и дозу среће која је увек потребна може се освојити и прво место.
Напред Звездо за ново европско пролеће.Из ове наше победе , рађа се сунце слободе...

Aleksa

pre 2 godine

Nista novo,ne bi ni videli Evropu da nemaju srece.Mislim da kad bi iz Uefe mogli da otkazu TV prava ,otkazali bi za ovu grupu...ultra nezanimljiva ...

zvezdaš

pre 2 godine

iako deluje da nisu, Braga možda i najteži protivnih iz prvog šešira. Najbolje da su bili izvučeni neki Italijani koje ne zanima ovo takmičenje, dok Portugalci igraju maksimalno.

SINGL ŠMEKER

pre 2 godine

Ukrštanje sa Dinamovom grupom. Moja prognoza-polufinala Monako-Lion 0:1 i Celtic-C.Zvezda 0:5. Finale Lion-C.Zvezda 0:5 za treće mesto Celtic-Monako 2:1.

Mister Magiko

pre 2 godine

Sjajno!!! Bukvalno smo iz svakog sesira dobili najlakse protivnike, mozda samo da je uleteo Antverpen umesto Mitjilanda ! Prolece je nase !

milanče

pre 2 godine

Bolje bi jedino bilo da su izvukli Bačku,Vojvodinu i Radnički Niš..kakvi srecnici .Setite se samo prosle godine,
kad ste izvukli dva kluba u raspadu i osrednji Hofenhajm...

Miroslav Celic

pre 2 godine

Izuzetno atraktivni protivnici :-) .

Bez sale .ali Zvezda ima lepe sanse da prezimi u Evropi. Dosta srece u zrebu.Realno 10 plus bodova realnost .pobede kuci i po koji bod u gostima .

chipsy

pre 2 godine

Veoma jaka grupa, ne bih bas reko da je zvezda imala srece. Mitiland iz godine u godinu sve bolji, Braga standardno dobra a Ludogorec prvak Bugarske. Videcemo

aco

pre 2 godine

Заиста доста среће, али Данци су у 4. шеширу, уз Галатасарај, најквалитетнија екипа. Све екипе из ове групе су квалитетније од нпр. Шерифа или Клужа. Добре шансе за бар 3. место.

milan26

pre 2 godine

Najlaksa grupa, realne sanse da Zvezda prodje. Sa svima moze da se igra. Nisu atraktivna imena, ali mozda to i nije lose za grupu. Ali lepo je kad dodje neki veliki klub kao Milan prosle god, samo ovog puta sa navijacima...

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Ovo ako se ne zove sreća ništa na svetu ne treba da se zove sreća.
Sad nas je Bog pogledao i pitanje je da li će se ovo ikad više ponoviti.
Međutim, ovakva sreća nam ništa ne znači ako krenu izjave tipa "Danas svi igraju fudbal", "Lopta je okrugla", "Fudbal se igra 90 minuta" itd itd...
Dakle, ako želimo da prođemo na krilima ove srećne situacije, od starta treba postaviti samo ovu tezu: "Sve osim 6 pobeda biće neuspeh".

toeto

pre 2 godine

Vrlo interesantno, Partizan nema sreće sa Santa Klarom, ali Zvezda ima sa Bragom.
Ludogorec je izbacio Olimpijakos, a Mitjiland je izbacio Seltik.

Poenta, u grupnim fazama nema "sreće", nema "lakih" protivnika.

Mislim na Ligu Šampiona i Ligu Evrope naravno, treće takmičenje ipak igraju Linkoln Gibraltar i Flora Talin...

Sub013

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam

Јужњак.

pre 2 godine

Гледајући имена противника, помисли се да је лака група.
Кад се боље размисли, јасно је да би морало да се дође до нокаут фазе. Противници су по мери, са њима можемо да се надигравамо.

partizan sns

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom

Branko

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!

M17

pre 2 godine

Teška grupa bez atraktivnih protivnika. Braga je uvijek u vrhu portugalske lige, Ludogorec nepoznat, ali pretezno jak sa strancima, Skandinavci nezgodni.

Tomi

pre 2 godine

@Ova LE nikad slabiji klubovi
(Pivke, 27. avgust 2021 13:15)

Ali zato Liga konfernencija nikad jača u novijoj istoriji, svi klubovi projektovani da sledeće godine napadaju Ligu šampiona.

beogradski

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13)

Tesko mozes da dobijes u kvalifikacijama protivnika iz lige 5, pogotovo kad igras kvalifikacije kroz champions path, ako uopste znas sta je to. Prosle godine smo u grupi imali Hofenhajm, tako ne znam o cemu pricas.

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Kaze mi drug grobar, mi smo taj Midtjland pobedili pre neku godinu. Reko pobedili ste Nordjsland a Midtjland je nesto drugo. I posle se ljuti kad mu kazem :" Razumes se u ono ko grobar u fudbal". Ali stvarno, drzite se basketa, jer u fudbalu ne znate razliku izmedju Midtjlanda i Nordsjlanda...

zoran

pre 2 godine

-Zvezda je prosla odlično, bolje reći fantastično.
Braga, Ludogorec i Mitjiland niko tu nije los tim ali niko nije ni spektakularan tim.
Lepa situacija po Zvezdu da moze proći grupu i jos zaraditi.
Ne treba ovo da nas uspava i prevari mora se koncentrisati.
- Zvezda treba malo i da se pojača ako postoji mogućnost.
-Sto se tiče izvlačenja bas se posrećilo sad da iskoristimo to sto smo imali dar sa neba na žrebu.

Lozana, Guči, Cern

pre 2 godine

U ovoj grupi, svako svakoga može da dobije. A i lopta je okrugla. Ali bitno je da momci daju sve od sebe. Pa i 110% ako zatreba.

Simić

pre 2 godine

Midtilend je prejaka ekipa. Izbacili su Seltik iz LŠ i prvi su u Danskom prvenstvu. Ludogorec ekipa sa puno stranaca i iskustva u igranju Evrope. Za Bragu ne treba trošiti reči. Još će oni verovatno igrati sa najjačim timom, dok bi neke druge ekipe iz prvog šešira na teren igrale sa drugom. Nije ovo baš naivna grupa kao što mislimo. I ako imena nisu atraktivna.

Zeljko Stefanov

pre 2 godine

Opet ce negativno da obaraju rekorde.
(NR, 27. avgust 2021 13:08)

Negativni rekord u evropskim takmičenjima drži partizai sa 0 bodova u poslednjem učešću u LŠ pre jedne decenije. Negativni rekord kada je u pitanju gol razlika drži vaš sugradski tim Dinamo. Takođe još jedan negativan rekord drži partizai, sa najviše pokušaja da se plasira u grupe i najmanje uspeha u odnosu na broj pokušaja.

nebuloza

pre 2 godine

U čemu je tu sreća kad su svi bolji od Zvezde?
(Rumble, 27. avgust 2021 15:22)

Čak i da su svi bolji od Zvezde, sreća je što nisu došlu bolji od ovih što su došli.

mighty banana

pre 2 godine

Jasno nam je teži protivnik je 6. iz Portugala koji je imao 46 bodova od 4. koji je imao 64. Santa Klara sledeće godine u LŠ. Sve nam je jasno, idite na vašu vest i kukajte kako ste izvukli najtežu moguću grupu kakve ni u LŠ nema.

Partizan je treca evropska liga

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Druze, oni su dve evropske klase iznad Partizana... Igraju LS.
Vi ste za njih nista, mikimaus tim.

Aca

pre 2 godine

Za sve koji neznate Mitilend je prosle sezone igrao ligu sampiona a u kvalifikacijamaje tukao Ludogorets u Bugarskoj O-1 jang Bojs kuci 3-O i Slaviju Prag 4-1

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Uopste ne ulazim u detalje usled ogranicenosti sagovirnika ali samo mi kazi ko je slabiji od Brage iz prvog sesira?!
(realno, 27. avgust 2021 13:22)

Jedino Dinamo Zagreb, ali to je radi mira i stabilnosti u regionu bilo pozeljno izbeci.

odgovaram za druga

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45
Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Inace klub koji igra LS, dok se vi grcevito borite za kup Vesne Rivas.

pitam za druga

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45
Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?

zvezdale

pre 2 godine

@Petar

Hofenhajm bio u grupi prošle godine. Nemci. Pretprošle imali PSŽ, Totnam i Olimpijakos. U kvalifikacijama ne možeš da imaš ekipu iz Lige 5, to je davno prošlo vreme. Baš ono blamantno neznanje, druže ni za avgust nisi.

Igor

pre 2 godine

Ne znam ko je ocenio da je ova grupa “srecna”.. ovo su ozbiljni timovi sa izuzetno neatraktivnim imenima. Po nas mentalitet najgora kombinacija.. nek nam je sa srecom!

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Nema srece u fudbalu! Na srecu se oslanjaju timovi ciji igraci nisu fizicki spremni i nemaju individualni kvalitet!
Ujednacena grupa bez zvucnih timova je najopasnija po nas...podcenimo ih i precenimo sebe!

Sub013

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam
(Sub013, 27. avgust 2021 13:26)

Na ovu. Aj beži bre.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 27. avgust 2021 13:29)

Jbt kakvi mozgovi, prosto me sramota sto uopste polemisem sa ovakvim supljoglavcima, poenta je bila na "kao i obicno" a ne na ovu, niko nije rekao da sada nismo imali srece, umes li da citas? Kao da pricas sa retardima, ludilo...

beogradski

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?
(Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA, 27. avgust 2021 14:17)

Reč je šlank, a ne šlang, kursadžijo.

zvezdaš

pre 2 godine

Realno zvezda ce se boriti sa Ludogorecom za cetvrto mesto,mada su ipak bugari tu blagi favoriti,sto znaci,na kraju ce biti situacija ovakva: 1. Braga 2. Mitjiland 3. Ludogorec 4. Crvena zvezda.. U Partizanovoj grupi stanje ce biti ovako: 1. Gent 2. Partizan 3. Anortozis 4. Flora.. To je to
(To je to, 27. avgust 2021 16:16)

Vlažni snovi...

Davor

pre 2 godine

Jos se ne zna sa kakvim ce saatavima ovi timovi igrati ali, po imenim, sa svakim od ovih timova moze Zvezda da bude bar ravnopravna. Uz malo srece - prvo ili drugo mesto u grupi.

ckvkvk

pre 2 godine

Ja u ovoj koroni sam se udaljio od sporta. Pa zar grobari nisu prosli sinoc, sta oni to igraju, ne vidim ih ovde ??
(parx, 27. avgust 2021 13:45)

Ne znaju ni oni....

Docent dr

pre 2 godine

Iskreno govoreci, da su se birali najlaksi protivnici, ovi bi bili izabrani! Mada, Serif je dokaz da niko nije slab, naprotiv. Braga je kvalitetnija od Zvezde, dok su ove dve ekipe, Zvezdin nivo, nista slabije.

kris

pre 2 godine

Po imenima najlaksa grupa,ali upravo zato za nas najopasnija.Sve mozemo dobiti,ali i od sviju izgubiti.Braga je vjerovatno najjaca u grupi,ostali tu negdje.Ne razumijem zbog cega vecina vidi vec Zvezdu na proljece u Evropi,kao sto je i vidjela siguran prolaz protiv Serifa?Iako je ovo grupa u kojoj se sa svima moze ravnopravno igrati,licno bih vise volio da smo izvukli atraktivnija imena,a posebno Dinamo,pa da se odbrojava,strepi i zivi za utakmicu.

GogaNBG

pre 2 godine

Midtilend je prejaka ekipa. Izbacili su Seltik iz LŠ i prvi su u Danskom prvenstvu. Ludogorec ekipa sa puno stranaca i iskustva u igranju Evrope. Za Bragu ne treba trošiti reči. Još će oni verovatno igrati sa najjačim timom, dok bi neke druge ekipe iz prvog šešira na teren igrale sa drugom. Nije ovo baš naivna grupa kao što mislimo. I ako imena nisu atraktivna.
(Simić, 27. avgust 2021 14:43)
Upravo tako.I ako nam ista dodje glave docice nam prepotentnost zasnovana na pobedi od 5:0 nad raspalim desetkovanim kairatom i pobedi nad Kluzom u kome igraci ne govore medjusobno a tek sa treneorm imaju "sjajan" odnos. Pogotovo ovi Danci. Naspanovani i zategnuti kao strune. Kad ih krene u prvih 15 minuta posle te samo tovare i ne staju.

zvezda

pre 2 godine

Najsrecniji klub na svetu. Jace protivnike imao Partizan u kvalifikacijama do sada nego zvezda i za kvalifikacije i za grupu. Mozda jedino Braga
(Nerealno, 27. avgust 2021 13:39)

Pa zar nije uvek tako? Mi samo na sreću, a vi na suvi kvalitet.
Dobar izbor imena - Nerealno.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku
(Dragisa, 27. avgust 2021 14:38)

Neki krš drugi tm naše lige je prošao njihov šesti, taj 5. tim njihove lige je zezanje za nas. Naš najveći problem nisu oni, nego Terza i Mrkela, oni nas mogu uništiti tri puta više i lakše od Brage.

znalac

pre 2 godine

Ne znam zašto pišete da je zvezda odlično prošla, ova grupa nikako nije za potcenjivanje, braga je itekako ozbiljan klub koji godinama igra evropu ako je neko gledao njih skoro zna o čemu pričam igraju jako ofanzivan i dobar fudbal ,samo pogledajte vrednost tima i biće vam jasno zašto ovo pričam, ludogorec je isto tim koji nije za potcenjivanje u prošlosti nismo baš dobro prolazili protiv njih ali iskreno mislim da su oni najslabiji tim od ova 4 ,što se tiče danaca oni imaju izuzetnu školu fudbala i forsiraju mlade igrače iz omladinskog pogona tako da mogu biti kost u grlu za svakoga ali sve u svemu mislim da 2 mesta mora biti zvezdino u najgorem slučaju 3 pa nastavak takmičenja u ligi konferencija.. NAPRED ZVEZDA ,NAPRED SRBIJA

nesa80

pre 2 godine

samo se vi zanosite da je to laka grupa,jeste po imenima ali na terenu to su odlicne ekipe sve tri,tipicno srpski da sve potcenjuju,verujte sve tri su jake ekipe a braga je favorit grupe.sad cete osetetiti malo portugalsku ligu koju ste omolazovali zbog santa klare,videcete kako je tesko igrati sa njima,ovde ce biti borba za svaki bod a kamoli da se racuna prolaz unapred

Aspera

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!
(Branko, 27. avgust 2021 13:11)

Trenutna UEFA rang lista evropskih liga:
5. Portugal 44.216
12. Srbija 26.875
23. Danska 20.975
24. Bugarska 18.750
(x, 27. avgust 2021 14:09)

Dzaba ti te rang liste ako Mitland nije previse istumbao tim ubposlednje dve godine. Taktika im je verovatno ista kao i svakokb drugoj skandinavskoj ekipi, tvrda defanzivna igra sa nerealno brzom transformacijom i kondicijom da se to radi 90 minuta. Po meni su oni favorit za prvo mesto u grupi.

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Prosečan navijač Zvezde pre 3 nedelje: šta taj Šerif igra, oni su Moldavci, lagano prolazimo to.
Prosečan navijač Zvezde danas: pa šta ako smo ispali od Šerifa, oni igraju LŠ, oni su 2 klase iznad Partizana. Mitomanija i ludilo mozga

Zvezdas

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Sve si u pravu, to svako ko malo šire gleda vidi sta se radi, to je klasično stvaranje pritiska na fudbalski klub cz i skidanje pritiska sa partizana , što je najgore to isto radi i jedan sponzor zvezde i umesto da klub reaguje on cuti. I šta ti onda kao navijac mozes da uradiš... nista.

Dare_cz

pre 2 godine

Izjednacena grupa.Stari rivali Braga i Ludogorec i Danci.Miditland najaca ekipa iz poslednjeg sesira i to je zeznuto.Svako svakog moze da pobedi i bice zanimljivo.Napred Zvezdo 💪

A smejali ste portugalcima

pre 2 godine

Simić Druze,sta fali Bragi,pa zar to nije lak protivnik?! 4.u Portugaliji,zar se niste smejali Santa Klari ona bila 6.? Partizan izbacio portugalce,sad da vidimo vas protiv portugalaca!

garda

pre 2 godine

Nije lose proslo, samo mi ovaj Mitjiland malo pokvario raspolozenje, oni mogu biti mina. Utisak je da se moze sa svima, iako je favorit Braga.,

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Ima srpski narod bas lepu izreku koja potpuno pristaje za ono sto si odlicno primetio... Prema svecu i tropar.

BS

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13) 

Teško je smisleno replicirati tvom komentaru, jer iz svakog reda napisanog u istom se vidi koliko pratiš fudbal.

Nebojsa

pre 2 godine

Prvi put da u LE ne dobijemo ni jednu ekupu iz lige petice, imali smo srece.
Ne znaci da cemo lako proci, ali znaci mnogo kad izbegnes klubove iz Engleske,Nemacke,Francuske, Italije i Spanije.

Vanja LFC

pre 2 godine

Zvezda jeste u drugom šeširu bila, ali gledajući protivnike, sreća nema nikakve veze. Ujednacena grupa po kvalitetu. Nadam se da Zvezda nece biti poslednja. Akonprodaju Ivanica i Kataia, nemaju sta da traze.

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ovde je bitno i koje mesto ce se zauzeti u grupi.
Prvo mesto vodi direktno u osminu finala. Drugo u prvu nokaut rundu, gde se igra protiv "otpadnika" iz Lige Sampiona, a trece u prvu nokaut rundu Lige konferencija, gde se igra protiv drugoplasiranih ekipa iz tog takmicenja.

zvezdaš

pre 2 godine

Jel moze u kladionici da se igra Zvezda osvaja nula bodova?
(Tito, 27. avgust 2021 15:34)

Verovatno može. Svaki dinar koji imaš daj na to.
Samo da ne bude kao u LŠ, kada je Zvezda u prve tri utakmice prvog učešća osvojila više bodova nego Partizan u dva učešća i 12 utakmica.

učio mnogo, izlazio malo

pre 2 godine

Braga. Izuzetno neatraktivan, cak bih rekao dosadan klub, ali jako nezgodan. Takvi nam timovi nikada nisu lezali. Igraci nemotivisani, pa ta Braga skoro uvek sa nasim timovima prođe isto - pobedi.

veliki strumf

pre 2 godine

Ok, grupa po imenima nije atraktivna ali nije ni laka. Medjutim, treba da budemo objektivni i da priznamo da smo izbegli protivnike iz Španije, Engleske, Nemacke, Francuske, Italije, pa ako hoćete i iz Rusije, Holandije, Turske... Nekoga moraš da dobiješ. Bolje Dance i Bugare nego Italijane i Spance. Prosto.

Dragisa

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13)

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku

mile

pre 2 godine

Jel moze u kladionici da se igra Zvezda osvaja nula bodova?
(Tito, 27. avgust 2021 15:34)

Moze ali moras da imas u dzepu bar 100 dinara. Znaci nema kladjenja za tebe

Izbor

pre 2 godine

Relativno dobar žreb za Zvezdu. Moze xa svima igrati i nadmetati se za prva dva mesta u grupi. Malo u naslovu teksta stoji izbegla je iz prvog šešira Evropske velikane.Pa se spominje Dinamo Zagreb. Ja ne znam od kad su oni velikani. Ja sam bas voleo da je Dinamo u ovoj grupi.

Nerealno

pre 2 godine

Najsrecniji klub na svetu. Jace protivnike imao Partizan u kvalifikacijama do sada nego zvezda i za kvalifikacije i za grupu. Mozda jedino Braga

DžejAr65

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)
Jel to onaj Šerif što mu Dinamo nije mogao dati gol za 180 min

Simić

pre 2 godine

Simić Druze,sta fali Bragi,pa zar to nije lak protivnik?! 4.u Portugaliji,zar se niste smejali Santa Klari ona bila 6.? Partizan izbacio portugalce,sad da vidimo vas protiv portugalaca!
(A smejali ste portugalcima, 27. avgust 2021 15:31)

Prosto je neverovatno šta ste vi sve spremni da napišete. Druže, Braga je ekipa koja je godinama samo za nijansu lošija od Porta, Benfike i Sportinga. Razlika izmedju ova četiri kluba i ostalih je ogromna. A vrednost igrača na transfermarktu ti to i dokazuje. Vi niste igrali sa Santa Klarom prošle sezone kada su završili na šestom mestu. Ta sezona je završena. Vi ste njih izbacili u godini u kojoj će oni verovatno ispasti iz lige ili se grčevito boriti za opstanak u istoj. Shvataš? I jeste porrugalska liga jaka i trenutno peta u Evropi po koeficijentu. Ali to je isključivo zbog igara gore navedene četvorke. A ti sad izvoli, živi i dalje u iluziji.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 2 godine

Nije zgoreg ponoviti:

kad grobljad komentira teme vezane uz europskog i svjetskog prvaka, isto je kao kad bi lokalni igrač malog nogometa, tri gola na općinskom turniru, usporedio s igrom Real Madrida... ili kad bi lokalni basketaš, par trica na školskom igralištu, usporedio s karijerom Michaela Jordana.

Гале

pre 2 godine

Исто то што пише у наслову - имали смо пуно среће, за себе каже сваки клуб из ове групе :)

DAVOR

pre 2 godine

Dok klubovi tradicije i ugleda koji je imala ona prava Crvena Zvezda prizeljkuju sto atraktivnije protivnike zbog zarade punih stadiona i sponzorskih ugovora mi zicarimo i kalkulisemo. Nije takav stav dostojan kluba kakva je nekada bila Crvena Zvezda koja je smatrala propalom sezonom ako se ne plasira u 1/8 i 1/4 finale nekog evropskog takmicenja.

ZvezdasSrb

pre 2 godine

ja kao zvezdas kazem da je ovo grupa za ligu konferencija i ako ne prodjemo treba proterati sve
(rodjen los, 27. avgust 2021 13:22)

.Hvala bogu da se ti nista ne pitaš, a dal si zvezdas to je upitno.

slobinator

pre 2 godine

(sumnja, 27. avgust 2021 17:13)
kakva boleština.pa zvezda je imala dve ubedljivo najteže grupe u ligi šampiona.psž,liverpul koji je to posle osvojio i napoli prve godine,bajern koji je to posle takođe osvojio demoliravši barsu između ostalih sa 8-2 i čelzi sa 4-1 i 3-0,pa totenhem koji je bio viceprvak evrope a kojeg je taj bajern odrao sa 7-2 u londonu i 3-0 u minhenu ,tako da onih 3-0 i 6-0 protiv zvezde i nisu delovali tako strašno,dok je u plej ofu za ulazak u evro takmičenja imala nimalo naivne krasnodar,salzburg i jang bojs.salzburg je posle eliminacijeod zvezde imao u ligi evrope svih 6 pobeda u grupi i dogurao je do polufinala

realno

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Uopste ne ulazim u detalje usled ogranicenosti sagovirnika ali samo mi kazi ko je slabiji od Brage iz prvog sesira?!

Aleksandar

pre 2 godine

Ne bi se baš reklo puno sreće...mogla je i mnogo lakša grupa. Pre par godina smo od Ludogoreca ispali u kvalifikacijama, Midtilend fino parira najboljim danskim klubovima, predprošle sezone su bili i šampioni. Za Bragu da ne trošim reči, to je klub iz lige petice, pošto je portugalska liga pretekla francusku po koeficijentu. Igrati sa Sportingom, Benfikom i Portom je priča sama po sebi.

Banana drzava = SRB

pre 2 godine

Nije bas sreca. Braga je dobra Portugalska ekipa. Uvek dobro igraju i u vrhu su. Igraju teske utakmice sa Benfikom,Sportingom,Pottom. S kim igra Zvezda jake utakmice?
Midtjiland je odlicna Danska ekipa. Danci igraju dobar fudbal. U usponu su. Belgijska liga takodje jaca od nase. Ne vidim bas puno srece na zrebu. U svakom slucaju dobre ekipe i moze se igrati ali bice tesko. Svakako bolje nego da su u Ligi sampiona i da nalete na Bajern,City,Barsu,Real,PSZ,Liverpul da ih demoliraju ...

auuu

pre 2 godine

Ja ne znam kakva je tu sreca kad su svi egal u toj grupi. I dokle cemo vise to sreca,dobar ili los zreb. Ako vredis,umes i mislis da znas svejedno ti je ko je protivnik. Pa ne mozemo igrati sa Kairatom i Nefcijem do finala.

Simić

pre 2 godine

Simić, 27. avgust 2021 15:54)

Sta ti pises,pa to je teska bolest.
Za Santa Klaru vec "znas" da ispadaju,sta kazes za ,blago receno,smesne Rumune,da li ce oni ispasti?Oni deluju kao grupa gradjana,ni malo ne lice na profesionalce.Daj nam "dojavu" da li i Soci ispada.
(marko992, 27. avgust 2021 16:38) 

Druže, nemoj da peniš. Smiri se. Čuvaj zdravlje. Ja nisam uporedjivao kvalitete Zvezde i Partizana kao i njihovih protivnika u kvalifikacijama. Moj komentar je bio odgovor na stav lika koji je napisao "mi smo izbacili Santa Klaru, a da vidimo sad vas protiv Portugalaca". Jer je to valjda trebalo da znači da su svi timovi u Portugalskoj ligi istog kvaliteta, pa bi eventualni neuspeh protiv Brage u dve utakmice bio dokaz Zvezdinog slabijeg kvaliteta u odnosu na vas. Zato sam ja govorio o vrednosti Klare, Brage i ostalih klubova tamo. Jer Santa Klara vredi 19, a Braga 115 miliona. I nije neuspeh da se ne pobedi ni u jednoj utakmici sa njima. I tačno je to za Kluž. Samo njih smo smešnima učinili mi. Inače u Rumuniji imaju sve pobede.

beogradski

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) … Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)

Tek od Liverpula sto su jaci.

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45

Lako ćeš ga naći kada budete 3. u grupi pa se preselite u istu ligu gde je Partizan 😉

Лаик

pre 2 godine

На страну то што не прате фудбал, “новинари” граматички је исправније много среће. Браво ГТР, прави сте треш романтизам.

Bane

pre 2 godine

Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)

Gresis drugar....Soci je projektovan da osvoji ligu sampiona slijedece godine, nate

Nenaks

pre 2 godine

Lepa,ujednacena grupa.Tesko predvidivi rezultati.Ludogorec je izbacio Oly,Mitland odlicna ekipa prosle godine,ove nisam pratio,Braga jaka ali ne I prejaka.

nbc

pre 2 godine

Nisam baš najbolje razumio ove što kažu konačno malo sreće?
Prošle godine Tirana, Omonija (ispali iz LŠ), Ararat pa onda grupa Gent, Slovan, Hofenhajm? Ove godine ste se namjerili na Kairat, Šerif (ispali iz LŠ) i na kraju Kluž koji se raspada? I sada najlakša grupa. Pa vi ste najsrećnij tim u Evropi što se tiče žrijeba.
Pa najbolje da vam dodijele Radnički, Vojvodinu ili klubove Lalatovića pa bi onda mogli da budete malo opušteniji.
Mada svim našim klubovima je težak i klub sa Malte.

zvezdaš

pre 2 godine

Prosečan navijač Zvezde pre 3 nedelje: šta taj Šerif igra, oni su Moldavci, lagano prolazimo to.
Prosečan navijač Zvezde danas: pa šta ako smo ispali od Šerifa, oni igraju LŠ, oni su 2 klase iznad Partizana. Mitomanija i ludilo mozga
(Niti volim Zvezdu niti volim Partizan, 27. avgust 2021 14:34)

Videćemo kakav je Gent, koliko je ojačao od susreta sa nama.

viva72

pre 2 godine

Kakav bzv naslov!?Nikad izjednačenija LE.Što se tiče naše grupe Braga po kvalitetu ispred nas, mi, bugari i danci tu negde.To nisu klubovi iz najjačih liga koji igraju LE sa rezervistima i takmičenje ih ne interesuje.Ovakvi klubovi igraju max, ja uvek više volim velikane da gledam uživo a ne neke neatraktivne, dosadne rivale koji nisu toliko slabi da možemo biti sigurni da ih prolazimo.

Марко

pre 2 godine

Група је таква да свако сваког може да добије. Можемо да будемо и први и последњи у групи.

Ако гледамо по шеширима на жребу, и по вредности играчког кадра, други смо по оба параметра. Ако гледамо УЕФА ранг листу клубова, први смо у групи. Дакле, по овим параметрима ближи смо првом него последњем месту у групи. У претходне четири сезоне нисмо имали овако слабе фаворите групе. Брага је свакако слабија од Арсенала, ПСЖ-а, Ливерпула, Наполија, Бајерна, Тотенхема и Хофенхајма. Можда је мало јача од Гента, можда је на нивоу Олимпијакоса. Проблем је што је из 4. шешира мало јачи противник, сигурно јачи од Либереца. Лудогорец би требало да је најслабији, нарочито пошто имао је отишао најбољи стрелац из последњих пет сезона.

Први у групи иде директно у осмину финала Лиге Европе.
Други у групи игра са неком од трећепласираних екипа у групама Лиге шампиона за улазак у осмину финала Лиге Европе.
Трећи у групи игра са неком од другопласираних екипа у групама Лиге конференција за улазак у осмину финала Лиге конференција.

Интересантан је овај улазак екипа из Лиге шампиона у Лигу Европе и улазак екипа из Лиге Европе у Лигу конференција, али би било још интересантније да после групне фазе може да се иде и у виши ниво. На пример, први у групама Лиге Европе би могли да играју са другопласираним екипама из група Лиге шампиона за борбу за осмину финала у коме би се директно пласирале првопласиране екипе из Лиге шампиона.

mile

pre 2 godine

@zvezdas
I primila vise golova nego partizan za 50 godina ucesca..
(moralni gmizavac, 27. avgust 2021 17:43)

Vi ste jadni dobili vise petardi nego sto ih bude na Zelenjaku pred Novu godinu

Aspera

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Druze, oni su dve evropske klase iznad Partizana... Igraju LS.
Vi ste za njih nista, mikimaus tim.
(Partizan je treca evropska liga, 27. avgust 2021 14:11)

Sefe, nije uvek do kvaliteta igraca vec i do stila igre kada razlika u kvalitetu nije nepremostiva. Da je do golog kvaliteta Dinamo bi pregazio Serif, sa druge strane Partizan bi lakse prosao Serif nego Santa Klaru. Serif skoro da i ne pravi pritisak na sredinu, vec se brani iz zadnje linije i ceka kontru sto Partizanu odgvovara da ni Natho i Suma nesto iskreirali. Dok je Santa Klara igrala jakim pritiskom na vezu i skroz zaustavila Partizan u prvoj utakmici. Srecom u revansu Morita kao da nije ni igrao, vec cekao transfer pa nije ni bilo pritiska. To sto je CZ igrala bez napadaca protiv Serifa, Francuz se ne racuna on je igrac manje, a Katai izlazio posle 60 minuta to je drugo pitanje.

Ikarbus Yilong prevara decenije zbog zemljišta

pre 2 godine

To i oni kažu da su imali puno sreće jer su dobili Zvezdu. Davno mi nismo sila koje bi se neko plašio.

cica

pre 2 godine

Nijedan protivnik u jednom od dva ozbiljna evropska takmicenja nije lagan.Lepo bi bilo i ove hodine odigrati prolece u LE.Srecno momci.

Pedja

pre 2 godine

Ova grupa je smesna, potpuno razocaranje. Sve grupe po jedno ili dva zvucna inena, a kod zvezde mucak…. Bar da gledamo neki fudbal… ovako…

lal

pre 2 godine

I posle Partizanovo takmičenje kikiriki. Gledaj ovaj cirkus.
(Luke Babbitt gravedigger, 27. avgust 2021 13:27)
koje god takmicenje zvezda da igra, to je ozbiljno takmicenje... ne moze biti neozbiljno ako u njemu ucestvuje bivsi prvak evrope i sveta...

zvezdale

pre 2 godine

Grupa skroz dobra i prolazna. Braga je top 4 Portugala decenijama, osvajač LE 2011. Nisu atrakcija kao Leverkuzen, Napoli, Monako ali klub za svako poštovanje. Ludogorec je najslabiji iz 3. šešira, tu smo prošli savršeno. Opet i oni nisu za sprdanje, redovni učesnici. Midtjiland pak najteži iz 4. ali ne može sve.

Kao i svaki put u LE, bitno je dobijati sve kući i pecati u gostima šta se otvori. Sve je otvoreno i nema jasnog favorita. Možeš biti i prvi sa 15 bodova i treći sa 6 recimo. Valja nam se pojačati i da peglamo kako dolikuje.

Zeljko Stefanov

pre 2 godine

Zeljko Stefanov@Kad neko napise komentar kao ti,komentar na nivou osmogodisnjaka,gde se napise ,,partizai", ,,sugradski",normalna osoba moze samo da zali to sto svako danas moze da kucka po tastaturi.
(kralj, 27. avgust 2021 13:51)

hehe partizai nije slučajno, kao ni sugradski, ali nisi obavešten očigledno

Vlada

pre 2 godine

Mislite, veliki su imali sreće što nisu izvukli Zvezdu!? Što se grupe tiče, Zvezda to gazi Ko plitak potok, zagrevanje za nokaut fazu....

XoXoXo

pre 2 godine

Slažem se da je moglo biti teže, ali ne vidim kako ovo može biti lak žreb. Braga je prvi favorit u grupi, a Zvezda će itekako morati da se pomuči protiv Danaca i Bugara da bi prezimila u Evropi.

Petar

pre 2 godine

Da je do golog kvaliteta Dinamo bi pregazio Serif
(Aspera, 27. avgust 2021 14:31)

Ovo bi vrijedilo da si napisao Real ili Barca a ne Dinamo. Nema Dinamo ništa, igrači Šerifa Traore i Kolovos su trenutno čak i bolji od Oršića i Petkovića, a ostali igrači Dinama su totalni prosjek.

Петар

pre 2 godine

Као што сам се и надао из првог Брага,Оли или Динамо...
Из трећег Спарта Праг или Лудогорец...
И једина два противника која нико није желео из 4 су Мићеланд и Галата...
У Принципу одличан жреб сем 4 шешира био би савршен...

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Šteta, da su upale veće ekipe imali bi razlog da se pravdamo kada gubimo sa 5,6 golova razlike a ako pogodimo jednog kao Liverpool svi ćemo pričati o tome.
E sada važi da se navijači nadaju pobedi u grupi...

Petar

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

Mr. Max

pre 2 godine

Intetesantna grupa svi su tu negde što se tiče kvaliteta pa je ovo dobra prilika da vidimo gde smo. Nisam od onih koji se zanose da je naš kvalitet za LŠ ipak su tamo mnogo jači klubovi koji su se iživljavali nad nama tako da su ovi taman po našoj meri.

Sub013

pre 2 godine

pa sreću ste imali uopšte da prođete te godine jer nije bilo vara...
(lopta prešla metar, 27. avgust 2021 16:05)

Brateeee, jel se pravite glupi ili stvarno jeste? Verovatno mislis na Krasnodar, jeste presla liniju, ali dosudjen je njima penal koji bi bio ponisten da je bilo vara, sudijske greske u Evropi se desavaju, ali su u vecini slucajeva isle na stetu nasih klubova, ali da ne razvijamo sada tu temu, pricali smo o sreci pre zrebanju, sta je sa vasim mozgovima???

x

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!
(Branko, 27. avgust 2021 13:11)

Trenutna UEFA rang lista evropskih liga:
5. Portugal 44.216
12. Srbija 26.875
23. Danska 20.975
24. Bugarska 18.750

Simić

pre 2 godine

samo se vi zanosite da je to laka grupa,jeste po imenima ali na terenu to su odlicne ekipe sve tri,tipicno srpski da sve potcenjuju,verujte sve tri su jake ekipe a braga je favorit grupe.sad cete osetetiti malo portugalsku ligu koju ste omolazovali zbog santa klare,videcete kako je tesko igrati sa njima,ovde ce biti borba za svaki bod a kamoli da se racuna prolaz unapred
(nesa80, 27. avgust 2021 14:09) 

# Link komentara

Da, samo što Santa Klaru možeš slobodno gledati kao na ekipu iz druge Portugalske lige. Po kvalitetu to zaslužuju. Seti se ovog komentara na kraju sezone kad vidiš na kom mestu će završiti.

rrr

pre 2 godine

@marko992

Bolest je da ti deliš dijagnoze i vređaš a čovek ništa loše ni netačno nije rekao. Veličati Santa Klaru zbog lige Portugala je zamena teza i spin. Zna se ko je top 4 a ko su oni donji. Slično je i sa Sočijem. Ne može biti isto Braga i Krasnodar i dva tima koja su prvi put banuli u LK. I da, mogu da ispadnu iz lige jer su realno mali klubovi bez navijača.

Rumuni su za vas klub i po, igrali LE prošle godine, osvajaju godinama titule. Jesu u krizi i to nema Zvezdom. Dešava, to je sport.

smogovac

pre 2 godine

Kad je vezni red (Katai, Ivanic, Ben i Kanga) raspolozen Zvezda moze da igra protiv koga god na svetu, padali bi Real, Siti, Bajern, PSZ.... Ako se tu jos prikljuci neki napadac da iskoristi sanse ili odigra nesto vanserijski, ni osvajanje Lige Evrope nije daleko. Ljudi moraju da shvate da uvek moze da se odigra los mec a bogami i da se potceni protivnik kao Serif koji je ocigledno vrhunska i jako dobro ukomponovana ekipa koja ima sjajne pojedince prevođene dirigentskom palicom sjajnog trenera, koji je sve to uklopio u sjajan kolektiv.

LE je puna kapa i takmicenje koje treba da tezimo da osvojimo vec ove godine. Bravo za Mistera, bravo za Magika i ekipu. Svaka cast momci.

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam
(Sub013, 27. avgust 2021 13:26)

Na ovu. Aj beži bre.

Mali Hijavata

pre 2 godine

(marko992, 27. avgust 2021 16:38)

Ta što se ti jediš? Vi ste glavni favoriti u novonastaloj Ligi evropskih furundžija. Trebalo bi da osvojite to bez problema. To vam je prirodno okruženje, habitus jedne gromade.

neopravdani optimizam

pre 2 godine

Meni to izgleda kao loš raspored za Zvijezdu. Portugalci vam ne pašu po stilu, Bugari će napasti s leđa a Danci će vas pobijediti u 89. minuti. Bolje bi bilo da ste dobili Sturm, Rapid, Betis ili neke Ruse i Turke, pa i slabije Engleze ili Francuze.

zvezdaš

pre 2 godine

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku
(Dragisa, 27. avgust 2021 14:38)

Ma znaju grobari, a i Stanoje, ko je Braga još od 2010.

To je to

pre 2 godine

Realno zvezda ce se boriti sa Ludogorecom za cetvrto mesto,mada su ipak bugari tu blagi favoriti,sto znaci,na kraju ce biti situacija ovakva: 1. Braga 2. Mitjiland 3. Ludogorec 4. Crvena zvezda.. U Partizanovoj grupi stanje ce biti ovako: 1. Gent 2. Partizan 3. Anortozis 4. Flora.. To je to

freeman

pre 2 godine

Za sve koji omalovazavaju ligu konferencija evo dve grupe iz tog takmicenja koje su daleko jace od Zvezdine grupe. E: Slavija Prag, Fejenord, Union Berlin, Makabi Haifa G: Totenhem, Ren, Vitese, Mura

hypatija

pre 2 godine

Ja sam još ranije rekao da će moja Crvena Zvezda igrati sa Dinamom u polufinalu LE. Kada pogledam i grupe LŠ , ko god da dođe iz te grupne faze ne predstavlja neki poseban problem (ne računam prvi i drugi šeširić), tako da ... možemo ovo čak i da osvojimo. Gazi Zvezdoooooo

toeto

pre 2 godine

Vrlo interesantno, Partizan nema sreće sa Santa Klarom, ali Zvezda ima sa Bragom.
Ludogorec je izbacio Olimpijakos, a Mitjiland je izbacio Seltik.

Poenta, u grupnim fazama nema "sreće", nema "lakih" protivnika.

Mislim na Ligu Šampiona i Ligu Evrope naravno, treće takmičenje ipak igraju Linkoln Gibraltar i Flora Talin...

dnevne paranoje

pre 2 godine

Nevjerovatno koja kolićina sreće za Crvenu Zvezdu. Da je sama izvlačila kuglice teško da bi mogao lakše izvući.
Ni moj Dinamo nije dobio neprolaznu skupinu, samo je za nijansu teža od Zvezdine. Sretno oboma

Legolas

pre 2 godine

Svi igraju fudbal.
Da li smo ludi kolektivno svi!!!!
Da posle Omonike i Šerifa sebe proglašavamo favoritima!!!
I da smo imali sreće.
Braga ozbiljna ekipa,muči Benfiku i Porto godinama,Mitjalnd tekođe,nije Barselona,ali ljudi ozbiljno rade.
Ludogorec šta reći,zadnjih sezona hit u Evropi ne samo u Bugarskoj.
A ni u jednoj ekipi nema toliko muljanja kao u Zvezdi!!!

Može da se nadigravamo sa svima njima,ali kako mi njih gledamo,kao šansu,i oni tako gledaju nas!
Mogli su jači protivnici da budu,ali igraju igrači,a ne imena klubova.

Hello again

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)
Kluz je rang Cukarickog. Po meri tenkista.

Miroslav

pre 2 godine

Ne razumem zasto se svi pale , zvezda je protiv ozbiljne ekipe serifa pokazala sve slabosti , ludogorec i braga uopste nisu naivni i slabi , vise me plasi zvezdina slaba igra i odsustvo ideje

KioPeloto

pre 2 godine

Molba UEFA da u grupi C zabrani gostujuce navijace.
Inace nas ceka izvesno krvoprolice... Napolitanci, Englezi, Spartak i Legija - neka im je Bog u pomoci, ako ne zabrane dolazak gostiju.

PAVKOV

pre 2 godine

Imamo Lepe sanse za prolaz, a 3. u grupi igra doigravanje sa 2. iz Konferencija za 1/8 Finala, sad Partizan da dobije Alashkert i Lincoln i da jurimo ta 2 mesta za Ligu Sampiona !

Da smo dobili Sherifovu grupu igrali bismo s Iterom, Realom i Shahtjorom i uzeli bismo max 3-4 boda ako ne i 0.

blizanci kancer srbije

pre 2 godine

Hahahaha, komedija sa Brozovim blizancicima, pardon -Blizancima. Porasli mladi komunisti, pa se osamostalili...., pazi ti njih sta oni pisu. Ili su balavci u pitanju, ili je lobotomija odradila svoje.

DINAMO ZAGREB-Tottenham Hotspur 3-0

pre 2 godine

Red Star ce se boriti za 4.mjesto
Mitjiland i ludogorec za 3.mjesto
Braga je prejaka,bice prva

ludogorec je izbacio Olimpijakosa .jaci su od Red stara
dok su Danci jaki trkaci
Red star ce biti na 4.mjesto

Zvezdas

pre 2 godine

Gledam fudbal preko 20 godina i ne pamtim povoljniji zreb za neki nas klub gledajuci svu ukupnu konkurenciju u zrebu koja je mogla da dodje! Iz svakog sesira prakticno najpovoljniji protivnik! Ovo je istorijska sansa, Zvezda ovu grupu mora da prodje!

objektivan

pre 2 godine

Odlična grupa za Crvenu Zvezdu, baš povoljan žreb. Mislim da možemo igrati ravnopravno sa svim timovima. Za one koji ne znaju, ove godine je promenjen sistem takmičenja, tako da 3 tima idu dalje, prvi iz grupe ide direktno među 16, drugi iz grupe igra plej of sa trećim iz neke od grupa Lige šampiona, dok se treći iz grupe seli u Ligu konferencija i igra plej of sa drugim iz neke od grupa za plasman među 16 Lige konferencija.
Verujem da se Zvezda može boriti za prva dva mesta u grupi.

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

Pantagruel

pre 2 godine

То се зове срећа? Последњи пут сам и био на "Маракани" кад су се обрукали против Лудогореца. И никад више.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)




:)))))
svako dobronameran zna da je soči pustio da nogometni klub partizaи ode dalje - samo zbog toga što se sprema da napadne finale lige šampiona!!!

Arthas

pre 2 godine

Meni top zreb, Midsjeland je jak tim ali bolje oni nego Galata. Iz 1. i 3. sesira izbegli Spance, Italiane i Francuze, taman👌🏻

chipsy

pre 2 godine

Veoma jaka grupa, ne bih bas reko da je zvezda imala srece. Mitiland iz godine u godinu sve bolji, Braga standardno dobra a Ludogorec prvak Bugarske. Videcemo

Realno

pre 2 godine

Tako su pisali za Serif pa znamo sta je bilo. Sva tri tima su jaca od Serifa. Stvarno ne znam sto se prica o sreci na zrebu jer Zvezda nema sanse protiv ovih timova ako ne pruzi 100% mogucnosti. Znaci, shvatiti svaki tim maksimalno. Ludogorec nas je vec izbacio ranije, a zvezda Bragu izbacila pre 15-ak godina.
Nismo dobili nase drugoligaske ekipe pa da moze da se kalkulise. Postoji realna sansa za prolaz, dobro je da nisu bili tu Bajer, Napoli, Monako, Wesr Hem, itd... Velika prilika da se skupe dodatni bodovi za klupski i nacionalni koeficijent - rang listu. :-)

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Je slazem se, Genk, Rapid doista puno srece opet. Dinamo se i godinama provlaci na srecu, da nema tolike srece u zdrijebu ne bi ni blizu postigao sto je.

Nenaks

pre 2 godine

Lepa I zanimljiva grupa.I zaista kada se pogledajy sva ova imena iz lige Evrope treba razmisljati o prosirenjy Luge Sampiona na 48 ili 64 ekipe sa ujedinjenjem I uvecanjen bydzeta.Tako bi bili svi zadovoljni I izbegle bi se ove jezive kvalifikacije a dobilo bi se fenomenalno takmicenje sa pyno utakmica (mizda cak I ukljycenjem nekih ekipa uz Jyzne Amerike mada ne mora).Recimo 8 puta po 8 ekipa...itd.

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

Zverinjak

pre 2 godine

Ne znam da l je to sreca. Svakako po zvucnosti nisu top klubovi ali svaki u odlicnoj formi i tradicionalno dobri u svojim ligama. Puno srece Zvezdi i nadamo se dobrim rezultatima.

DJ KRMAK

pre 2 godine

Сећам се те утакмице на Светог Николу кад нас је српски Мурињо уканалио и изгубили смо лагано 2-0. Надам се да ће Деки да покаже да је бољи од српског Муриња.

Gatsby

pre 2 godine

Da smo ih sami birali, ne bi mogli bolje da izaberemo. E sad uprava, pamet u glavu, nikog od bitnih igrača ne prodavati, a kupiti jednog dobrog špica, krilnog igrača i zamenu za levog beka. Velika prilika da se prođe grupa, skupe bodovi, sa još jednom dobrom sezonom, verovatno bi bilo nosioci i u plej--ofu za Ligu Šampiona

duconi

pre 2 godine

Ma ovo je luda sreca.... Uz dovoljno pameti, koncentracije mogli bi da se borimo i za prvo mesto. Samo da nikog ne podcenimo. Srecno Zvezdo

Srdjan

pre 2 godine

Red Star ce se boriti za 4.mjesto
Mitjiland i ludogorec za 3.mjesto
Braga je prejaka,bice prva

ludogorec je izbacio Olimpijakosa .jaci su od Red stara
dok su Danci jaki trkaci
Red star ce biti na 4.mjesto
(DINAMO ZAGREB-Tottenham Hotspur 3-0, 27. avgust 2021 18:38)

Serif - Dinamo ZG 3:0

E sad da nastavim, grupa je takva da bukvalno sva 4 tima imaju cemu da se nadaju. Zvezda moze da bude prva, a moze i cetvrta. Kada pogledamo koga je sve mogla da izvuce, prakticno se moze reci da je izvukla najslabije rivale iz svakog sesira, osim mozda iz prvog gde je mogla da dobije Dinamo ZG. Bilo kako bilo, nadamo se da uprava kluba nece preskupo prodavati komplete karata i da ce biti pune tribine na svakom mecu na domacem terenu. Ocekujem minimum trece mesto, a verujem cak i u prvo mesto u grupi. Subjektivni osecaj mi je da smo bolji od Ludogoreca, za koji ne verujem da je jaci od Kluza. Sto se tice Mitjilanda, odlicni su bili prosle sezone, ali ne verujem da su jaci od Zvezde. U krajnjem slucaju mozemo osvojiti 8 bodova protiv navedena dva rivala. Sto se tice Brage, ona nije Porto, ni Benfika, niti Sporting Lisabon, bez obzira kako je odigrala prethodne sezone. Postoji nesto sto se zove tradicija, a Braga je u tom krugu najslabiji rival u Portugaliji. Zvezda apsolutno ima sta da pokaze, posebno na domacem terenu. Verujem da jos jednom mozemo da pomerimo granice, da mozemo da osvojimo prvo mesto u grupi, kao i da mozemo da prodjemo barem prvo kolo u doigravanju. U svakom slucaju olaksavajuca okolnost je sto treceplasirana ekipa ide u Ligu konferencija, a svakako ne verujem da cemo biti poslednji u grupi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Уз потребна појачања и максимално залагање свих на терену, можемо бити и први у групи. На папиру гледано, добро смо прошли. Прижељкиво сам Лацио због Декија а и због атрактивности. Ал, можда је овако боље. Фина она Лаура. 😉

freeman

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.

GiGi

pre 2 godine

Iskreno, super je grupu Zvezda izvukla, sa svim može da se igra, i može čak da napadne 1. mesto. Brqga je jedini ozbiljniji tim, sa kojim teže može da se igra

Miroslav Celic

pre 2 godine

Izuzetno atraktivni protivnici :-) .

Bez sale .ali Zvezda ima lepe sanse da prezimi u Evropi. Dosta srece u zrebu.Realno 10 plus bodova realnost .pobede kuci i po koji bod u gostima .

Pedja J7

pre 2 godine

Ne bih se slozio da je lak zreb.
Sve ekipe su dobre na ovom nivou, a mi uvek bolje igramo protiv jacih imena. Bojim se da ce ovde mnogi da potcene grupu.
Nadam se da igraci i Deki nece!
Imamo sanse i to solidne!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Jedino što smo mogli poželeti jeste da izvučemo Dinamo umesto Brage nadam se da prolazimo nevažno sa kojeg mesta i grupa gde igra Dinamo zagreb nije ništa posebno tu je samo Westham koji je upitan i deluje da su potpuno izvan forme svi ostali su rang C.zvezde i Dinama ta grupa mi deluje isto čak bi i Dinamo mogao proči kao prvi Westham nije Liverpul,Siti ili neki jači klub mnogo teže je igrati recimo sa nekim Engleskim klubom iz 2 ili 3 lige nego sa onima na dnu 1,Engleske lige.Može se desiti da prođu i C.zvezda i Dinamo pa se sastanu u sledečoj fazi to bi bilo po volji kako nama tako i njima.

Рајко Четник чувар ушатог

pre 2 godine

Добар жреб за Звезду, истина противници нису атрактивни али су по мери и уз добру игру и дозу среће која је увек потребна може се освојити и прво место.
Напред Звездо за ново европско пролеће.Из ове наше победе , рађа се сунце слободе...

kralj

pre 2 godine

Zeljko Stefanov@Kad neko napise komentar kao ti,komentar na nivou osmogodisnjaka,gde se napise ,,partizai", ,,sugradski",normalna osoba moze samo da zali to sto svako danas moze da kucka po tastaturi.

haha

pre 2 godine

Gle,Crvena zvezda u zrebu,kako to,pa zar nije ispala od cuvenog moldavskog Serifa,one sile od kluba i od navijaca?! Ili je to bilo prosle godine,e onda je Omonija bila ove,ona sila sa Kipra sto je u 4. sesiru LK,ja sam pobrkao nesto,izvinite

6,50

pre 2 godine

ne znam kad ce komentatori prestati da prevode sta pricaju ljudi na engleskom, cenim da velika vecina zna engleski, bar sto se tice “fudbalskog” recnika

est

pre 2 godine

imali smo srece tolike da smo sve jake izbegli.Ali kad si drugi sesir lakse je.Bice ovde pobeda i bodova i sledece godine mozda i 1 sesir.

milan26

pre 2 godine

Najlaksa grupa, realne sanse da Zvezda prodje. Sa svima moze da se igra. Nisu atraktivna imena, ali mozda to i nije lose za grupu. Ali lepo je kad dodje neki veliki klub kao Milan prosle god, samo ovog puta sa navijacima...

Mister Magiko

pre 2 godine

Sjajno!!! Bukvalno smo iz svakog sesira dobili najlakse protivnike, mozda samo da je uleteo Antverpen umesto Mitjilanda ! Prolece je nase !

aco

pre 2 godine

Заиста доста среће, али Данци су у 4. шеширу, уз Галатасарај, најквалитетнија екипа. Све екипе из ове групе су квалитетније од нпр. Шерифа или Клужа. Добре шансе за бар 3. место.

milanče

pre 2 godine

Bolje bi jedino bilo da su izvukli Bačku,Vojvodinu i Radnički Niš..kakvi srecnici .Setite se samo prosle godine,
kad ste izvukli dva kluba u raspadu i osrednji Hofenhajm...

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dinamo se isto tako neverovatno provukao i mogu biti prvi ili drugi a mogu i poslednji dok je jedna grpa zaista jaka tu se nezna ko prolazi.

ko nije gledao Karaulu nek ide da se samoubije o'ma

pre 2 godine

Ne puno sreće nego duplo slabija grupa od prve sledeće. Znaci iz trećeg šešira izbegnes Fener, Marsej, Spartu Prag, Spartak moskvu, West Ham i dobiješ Ludogorec? Zvezda je slabija od skoro svih timova trećeg šešira. Ajmo malo realnosti. Nikad bolju šansu da prodjete grupu nećete imati.

marko992

pre 2 godine

Simić, 27. avgust 2021 15:54)

Sta ti pises,pa to je teska bolest.
Za Santa Klaru vec "znas" da ispadaju,sta kazes za ,blago receno,smesne Rumune,da li ce oni ispasti?Oni deluju kao grupa gradjana,ni malo ne lice na profesionalce.Daj nam "dojavu" da li i Soci ispada.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Stankoviča da upitam kako Dion nezna da udari loptu 2 smrtne šanse onu drugu mu branio golman ali onu loptu koju mu glavom nabacio Ben a on sa 3-4 metra čeka i lopta se mu odbije od noge kao od kamena bez da šutne još jedan drugi problem zašto Rodič okreče leđa ako mu samo nakažeš da češ uputiti centaršut onda ga pređe i primimo gol pa ono nerade ni školarci Gobeljič u odbrani dobar neprelazan u napadu škripi i on ima probleme da uputi centaršut poput Rodiča koji mi nije jasan taj igrač nit če da nekad nekome nabaci loptu za gol dok gola neče dati taman da igra još 10 godina traženje bekova je glavni problem pored Diona čovek bez tehnike a napadač i to došao kao centarfor Znači zavisimo od 2 igrača koja mogu dati gol Pavkovu samo ako ide lopta u noge nedaj bože malo levo desno ili još gore u prostor ali ako ide na njega tu odradi svoje i spusti loptu prsima izuzetno snažan teškaš.

zvezdaš

pre 2 godine

iako deluje da nisu, Braga možda i najteži protivnih iz prvog šešira. Najbolje da su bili izvučeni neki Italijani koje ne zanima ovo takmičenje, dok Portugalci igraju maksimalno.

Срећно nам било

pre 2 godine

Braga, Zvezda, Ludogorec, Mitljand...

Blamaza bi bila velicina kao FC C.Zvezda ne prodje ovu grupu!

Srecno panteri!

P.s. da vidimo sad Partizan

SINGL ŠMEKER

pre 2 godine

Ukrštanje sa Dinamovom grupom. Moja prognoza-polufinala Monako-Lion 0:1 i Celtic-C.Zvezda 0:5. Finale Lion-C.Zvezda 0:5 za treće mesto Celtic-Monako 2:1.

mighty banana

pre 2 godine

I realno nema tima u LE trenutno od kojeg bi trebalo da se bojimo, ne kažem da smo bolji od svih ali nema nekih prejakih timova. Možda kad neko ispadne iz LŠ.

a

pre 2 godine

Za sve koji neznate Mitilend je prosle sezone igrao ligu sampiona a u kvalifikacijamaje tukao Ludogorets u Bugarskoj O-1 jang Bojs kuci 3-O i Slaviju Prag 4-1
(Aca, 27. avgust 2021 15:28)

Znaš li kakva je razlika tog tima i danas. Ogromna. Timovi se menjaju

slaviša šmigič

pre 2 godine

Realno svi su naša kategorija možemo od svakoga izgubiti isto svakoga dobiti kuči smo bezprekorni u gostima če nam trebati mnogo sreče ipak su to jedan ili 2 ranga jači od svih klubova u ligi konferencije gde se mogao komotno nači i naš čukarički ili Vojvodina.Tu je ipak kvaliteta Ludogorec pun stranaca braga isto stranci opasna možda za nijansu jača od Zagrebačkog Dinama koga sam najiskrenije priželjkivao zato jer znam da smo bolji sa boljim igračima.Imamo 3 dobra stranca Sonogo,ben i Kanga.Diona neračunam promašaj kakav se retko viđa,Falko šaljite ga natrag usput mu kupite jednu loptu da šutira i dribla do mile volje i on bi zauzeo mesto Benu desilo se sa šerifom nemoj da smo smešni ekipa je skockana ono što iskreno fali jesu Bekovi to se vidi iz satelita.

veliki strumf

pre 2 godine

Iz prvog i treceg sesira ni ja ne bih bolje izvukao. Čak bih i teze :) E sad Mitland bas nije morao, bolje od Danaca da je Brondbi. Ipak su ovi dosta nezgodni i brzi, možda najbolji tim iz 4. sesira. U svakom slučaju, naša i Dinamova grupa daleko najslabije.

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Ovo ako se ne zove sreća ništa na svetu ne treba da se zove sreća.
Sad nas je Bog pogledao i pitanje je da li će se ovo ikad više ponoviti.
Međutim, ovakva sreća nam ništa ne znači ako krenu izjave tipa "Danas svi igraju fudbal", "Lopta je okrugla", "Fudbal se igra 90 minuta" itd itd...
Dakle, ako želimo da prođemo na krilima ove srećne situacije, od starta treba postaviti samo ovu tezu: "Sve osim 6 pobeda biće neuspeh".

Marx

pre 2 godine

Dinamo ima najgoru momčad u zadnjih 7,8 godina, plus otišao najbolji igrač Majer u Rennes za 12 +3 bonusi milja eura, Jakić najbolji zadnji vezni u Frankfurt za 8milja,a oba stopera ozlijeđeni... Maximum 2 iki 3 mjesto... Ništa posebno ove godine ne očekuje....

slaviša šmigič

pre 2 godine

Esad očekujem prolaz ali prvo Stankovič podhitno da upita Rodiča zašto okreče leđa kad igrač samo nakaže kako če uputiti centar i onda ga prođe bez problema uputi centar preko golmana na 2 stativu i gol zar nisu svi naučeni da se leđa neokreču i nezalečeš se u igrača taj igrač nije smeo proči rodiča tako naivno ispasti iz igre je bruka znao je nemože ga pretrčati ali može prevariti jer naseda na svaku loptu koju samo pokažeš kao da čes centrirati i on ti okrene leđa onda je lagan posao da ga pretrčiš Gobeljič bio u odbrani odličan i u šesnast nedozvoljava da se ga izgura za šut glavom jedino mu napad loša strana neznam dal igrači treniraju centaršut ono što je ben sredio dionu 1 na 1 sa golmanom a njemu sde lopta odbije ko od kamena ajde gde mu kanga dao loptu i golman mu brani ali da ima loptu na 4 metra sam ispred gola i nešutne lopte e ono je sramota na kvadrat.

Papara

pre 2 godine

Videćete da li će biti sreće kada budu bili poslednji u grupi. Svi timovi su sličnog kvalitet ma, željni nadigravanja, a nisu raspale nacije poput Rumuna i Moldavaca.

Ekonomista sa drzavnog

pre 2 godine

Jedina stvar koju sam ocekivao vise od svega u ovom izvlacenju je da dobijemo Dinamo u grupi.
Kad sam video da je jedina mogucnost da se sastanemo tek u 4 finalu, znam da cemo cekati sledecu sezonu za taj duel, u ovom izgleda nista.

Aleksa

pre 2 godine

Nista novo,ne bi ni videli Evropu da nemaju srece.Mislim da kad bi iz Uefe mogli da otkazu TV prava ,otkazali bi za ovu grupu...ultra nezanimljiva ...

Металика7

pre 2 godine

Добили сте најлакшег из сваког шешира. Свака част, треба и то умети!

brmbaccc021

pre 2 godine

Nimalo laka ali nimalo ni teska grupa
braga igra u ligi petice tako da su ni favoriti vrlo moguce ali je tu i ludogorec cest ucesnik nekog evropskog takmicenja nisu nimalo blagi a danci prosle sezone u ligi sampiona.iskreno mogu samo da kazem da je grupa za nas

brmbaccc021

pre 2 godine

Nimalo laka ali nimalo ni teska grupa
braga igra u ligi petice tako da su ni favoriti vrlo moguce ali je tu i ludogorec cest ucesnik nekog evropskog takmicenja nisu nimalo blagi a danci prosle sezone u ligi sampiona.iskreno mogu samo da kazem da je grupa za nas

Nerealno

pre 2 godine

Najsrecniji klub na svetu. Jace protivnike imao Partizan u kvalifikacijama do sada nego zvezda i za kvalifikacije i za grupu. Mozda jedino Braga

pitam za druga

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45
Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?

partizan sns

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom

Petar

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....

Branko

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45

Lako ćeš ga naći kada budete 3. u grupi pa se preselite u istu ligu gde je Partizan 😉

realno

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Uopste ne ulazim u detalje usled ogranicenosti sagovirnika ali samo mi kazi ko je slabiji od Brage iz prvog sesira?!

Pedja

pre 2 godine

Ova grupa je smesna, potpuno razocaranje. Sve grupe po jedno ili dva zvucna inena, a kod zvezde mucak…. Bar da gledamo neki fudbal… ovako…

Niti volim Zvezdu niti volim Partizan

pre 2 godine

Prosečan navijač Zvezde pre 3 nedelje: šta taj Šerif igra, oni su Moldavci, lagano prolazimo to.
Prosečan navijač Zvezde danas: pa šta ako smo ispali od Šerifa, oni igraju LŠ, oni su 2 klase iznad Partizana. Mitomanija i ludilo mozga

Seljak iz južnog Banata

pre 2 godine

Šteta, da su upale veće ekipe imali bi razlog da se pravdamo kada gubimo sa 5,6 golova razlike a ako pogodimo jednog kao Liverpool svi ćemo pričati o tome.
E sada važi da se navijači nadaju pobedi u grupi...

DINAMO ZAGREB-Tottenham Hotspur 3-0

pre 2 godine

Red Star ce se boriti za 4.mjesto
Mitjiland i ludogorec za 3.mjesto
Braga je prejaka,bice prva

ludogorec je izbacio Olimpijakosa .jaci su od Red stara
dok su Danci jaki trkaci
Red star ce biti na 4.mjesto

To je to

pre 2 godine

Realno zvezda ce se boriti sa Ludogorecom za cetvrto mesto,mada su ipak bugari tu blagi favoriti,sto znaci,na kraju ce biti situacija ovakva: 1. Braga 2. Mitjiland 3. Ludogorec 4. Crvena zvezda.. U Partizanovoj grupi stanje ce biti ovako: 1. Gent 2. Partizan 3. Anortozis 4. Flora.. To je to

A smejali ste portugalcima

pre 2 godine

Simić Druze,sta fali Bragi,pa zar to nije lak protivnik?! 4.u Portugaliji,zar se niste smejali Santa Klari ona bila 6.? Partizan izbacio portugalce,sad da vidimo vas protiv portugalaca!

Goran Dnevna Doza Bon Jovija

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam
(Sub013, 27. avgust 2021 13:26)

Na ovu. Aj beži bre.

nbc

pre 2 godine

Nisam baš najbolje razumio ove što kažu konačno malo sreće?
Prošle godine Tirana, Omonija (ispali iz LŠ), Ararat pa onda grupa Gent, Slovan, Hofenhajm? Ove godine ste se namjerili na Kairat, Šerif (ispali iz LŠ) i na kraju Kluž koji se raspada? I sada najlakša grupa. Pa vi ste najsrećnij tim u Evropi što se tiče žrijeba.
Pa najbolje da vam dodijele Radnički, Vojvodinu ili klubove Lalatovića pa bi onda mogli da budete malo opušteniji.
Mada svim našim klubovima je težak i klub sa Malte.

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

Sub013

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam

hypatija

pre 2 godine

Ja sam još ranije rekao da će moja Crvena Zvezda igrati sa Dinamom u polufinalu LE. Kada pogledam i grupe LŠ , ko god da dođe iz te grupne faze ne predstavlja neki poseban problem (ne računam prvi i drugi šeširić), tako da ... možemo ovo čak i da osvojimo. Gazi Zvezdoooooo

Zeljko Stefanov

pre 2 godine

Opet ce negativno da obaraju rekorde.
(NR, 27. avgust 2021 13:08)

Negativni rekord u evropskim takmičenjima drži partizai sa 0 bodova u poslednjem učešću u LŠ pre jedne decenije. Negativni rekord kada je u pitanju gol razlika drži vaš sugradski tim Dinamo. Takođe još jedan negativan rekord drži partizai, sa najviše pokušaja da se plasira u grupe i najmanje uspeha u odnosu na broj pokušaja.

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?

freeman

pre 2 godine

Za sve koji omalovazavaju ligu konferencija evo dve grupe iz tog takmicenja koje su daleko jace od Zvezdine grupe. E: Slavija Prag, Fejenord, Union Berlin, Makabi Haifa G: Totenhem, Ren, Vitese, Mura

zvezdas-rajvoSa

pre 2 godine

Kaze mi drug grobar, mi smo taj Midtjland pobedili pre neku godinu. Reko pobedili ste Nordjsland a Midtjland je nesto drugo. I posle se ljuti kad mu kazem :" Razumes se u ono ko grobar u fudbal". Ali stvarno, drzite se basketa, jer u fudbalu ne znate razliku izmedju Midtjlanda i Nordsjlanda...

haha

pre 2 godine

Gle,Crvena zvezda u zrebu,kako to,pa zar nije ispala od cuvenog moldavskog Serifa,one sile od kluba i od navijaca?! Ili je to bilo prosle godine,e onda je Omonija bila ove,ona sila sa Kipra sto je u 4. sesiru LK,ja sam pobrkao nesto,izvinite

freeman

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.

Aspera

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Druze, oni su dve evropske klase iznad Partizana... Igraju LS.
Vi ste za njih nista, mikimaus tim.
(Partizan je treca evropska liga, 27. avgust 2021 14:11)

Sefe, nije uvek do kvaliteta igraca vec i do stila igre kada razlika u kvalitetu nije nepremostiva. Da je do golog kvaliteta Dinamo bi pregazio Serif, sa druge strane Partizan bi lakse prosao Serif nego Santa Klaru. Serif skoro da i ne pravi pritisak na sredinu, vec se brani iz zadnje linije i ceka kontru sto Partizanu odgvovara da ni Natho i Suma nesto iskreirali. Dok je Santa Klara igrala jakim pritiskom na vezu i skroz zaustavila Partizan u prvoj utakmici. Srecom u revansu Morita kao da nije ni igrao, vec cekao transfer pa nije ni bilo pritiska. To sto je CZ igrala bez napadaca protiv Serifa, Francuz se ne racuna on je igrac manje, a Katai izlazio posle 60 minuta to je drugo pitanje.

neopravdani optimizam

pre 2 godine

Meni to izgleda kao loš raspored za Zvijezdu. Portugalci vam ne pašu po stilu, Bugari će napasti s leđa a Danci će vas pobijediti u 89. minuti. Bolje bi bilo da ste dobili Sturm, Rapid, Betis ili neke Ruse i Turke, pa i slabije Engleze ili Francuze.

Pantagruel

pre 2 godine

То се зове срећа? Последњи пут сам и био на "Маракани" кад су се обрукали против Лудогореца. И никад више.

Nenaks

pre 2 godine

Lepa I zanimljiva grupa.I zaista kada se pogledajy sva ova imena iz lige Evrope treba razmisljati o prosirenjy Luge Sampiona na 48 ili 64 ekipe sa ujedinjenjem I uvecanjen bydzeta.Tako bi bili svi zadovoljni I izbegle bi se ove jezive kvalifikacije a dobilo bi se fenomenalno takmicenje sa pyno utakmica (mizda cak I ukljycenjem nekih ekipa uz Jyzne Amerike mada ne mora).Recimo 8 puta po 8 ekipa...itd.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku
(Dragisa, 27. avgust 2021 14:38)

Neki krš drugi tm naše lige je prošao njihov šesti, taj 5. tim njihove lige je zezanje za nas. Naš najveći problem nisu oni, nego Terza i Mrkela, oni nas mogu uništiti tri puta više i lakše od Brage.

Јужњак.

pre 2 godine

Гледајући имена противника, помисли се да је лака група.
Кад се боље размисли, јасно је да би морало да се дође до нокаут фазе. Противници су по мери, са њима можемо да се надигравамо.

beogradski

pre 2 godine

Naši protivnici nisu imali sreće. Naišli su na evropskog i svetskog prvaka. Belodedić je šlang. Jedino me brinu Pančev, Robi i Mihajlović zbog zdravstvenih problema. A ne znam u kakvoj su formi Jugović i Dejo?
(Goikočea Karlos Alonso Santiljana i Rene Igita K. Kaniđa O. G. BATISTUTA, 27. avgust 2021 14:17)

Reč je šlank, a ne šlang, kursadžijo.

mighty banana

pre 2 godine

Jasno nam je teži protivnik je 6. iz Portugala koji je imao 46 bodova od 4. koji je imao 64. Santa Klara sledeće godine u LŠ. Sve nam je jasno, idite na vašu vest i kukajte kako ste izvukli najtežu moguću grupu kakve ni u LŠ nema.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Jedino što smo mogli poželeti jeste da izvučemo Dinamo umesto Brage nadam se da prolazimo nevažno sa kojeg mesta i grupa gde igra Dinamo zagreb nije ništa posebno tu je samo Westham koji je upitan i deluje da su potpuno izvan forme svi ostali su rang C.zvezde i Dinama ta grupa mi deluje isto čak bi i Dinamo mogao proči kao prvi Westham nije Liverpul,Siti ili neki jači klub mnogo teže je igrati recimo sa nekim Engleskim klubom iz 2 ili 3 lige nego sa onima na dnu 1,Engleske lige.Može se desiti da prođu i C.zvezda i Dinamo pa se sastanu u sledečoj fazi to bi bilo po volji kako nama tako i njima.

Partizan je treca evropska liga

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Druze, oni su dve evropske klase iznad Partizana... Igraju LS.
Vi ste za njih nista, mikimaus tim.

Vlada

pre 2 godine

Mislite, veliki su imali sreće što nisu izvukli Zvezdu!? Što se grupe tiče, Zvezda to gazi Ko plitak potok, zagrevanje za nokaut fazu....

blizanci kancer srbije

pre 2 godine

Hahahaha, komedija sa Brozovim blizancicima, pardon -Blizancima. Porasli mladi komunisti, pa se osamostalili...., pazi ti njih sta oni pisu. Ili su balavci u pitanju, ili je lobotomija odradila svoje.

marko992

pre 2 godine

Simić, 27. avgust 2021 15:54)

Sta ti pises,pa to je teska bolest.
Za Santa Klaru vec "znas" da ispadaju,sta kazes za ,blago receno,smesne Rumune,da li ce oni ispasti?Oni deluju kao grupa gradjana,ni malo ne lice na profesionalce.Daj nam "dojavu" da li i Soci ispada.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Realno svi su naša kategorija možemo od svakoga izgubiti isto svakoga dobiti kuči smo bezprekorni u gostima če nam trebati mnogo sreče ipak su to jedan ili 2 ranga jači od svih klubova u ligi konferencije gde se mogao komotno nači i naš čukarički ili Vojvodina.Tu je ipak kvaliteta Ludogorec pun stranaca braga isto stranci opasna možda za nijansu jača od Zagrebačkog Dinama koga sam najiskrenije priželjkivao zato jer znam da smo bolji sa boljim igračima.Imamo 3 dobra stranca Sonogo,ben i Kanga.Diona neračunam promašaj kakav se retko viđa,Falko šaljite ga natrag usput mu kupite jednu loptu da šutira i dribla do mile volje i on bi zauzeo mesto Benu desilo se sa šerifom nemoj da smo smešni ekipa je skockana ono što iskreno fali jesu Bekovi to se vidi iz satelita.

Papara

pre 2 godine

Videćete da li će biti sreće kada budu bili poslednji u grupi. Svi timovi su sličnog kvalitet ma, željni nadigravanja, a nisu raspale nacije poput Rumuna i Moldavaca.

Gradjanin Kejn

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Ima srpski narod bas lepu izreku koja potpuno pristaje za ono sto si odlicno primetio... Prema svecu i tropar.

Simić

pre 2 godine

Midtilend je prejaka ekipa. Izbacili su Seltik iz LŠ i prvi su u Danskom prvenstvu. Ludogorec ekipa sa puno stranaca i iskustva u igranju Evrope. Za Bragu ne treba trošiti reči. Još će oni verovatno igrati sa najjačim timom, dok bi neke druge ekipe iz prvog šešira na teren igrale sa drugom. Nije ovo baš naivna grupa kao što mislimo. I ako imena nisu atraktivna.

beogradski

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13)

Tesko mozes da dobijes u kvalifikacijama protivnika iz lige 5, pogotovo kad igras kvalifikacije kroz champions path, ako uopste znas sta je to. Prosle godine smo u grupi imali Hofenhajm, tako ne znam o cemu pricas.

zvezdaš

pre 2 godine

Realno zvezda ce se boriti sa Ludogorecom za cetvrto mesto,mada su ipak bugari tu blagi favoriti,sto znaci,na kraju ce biti situacija ovakva: 1. Braga 2. Mitjiland 3. Ludogorec 4. Crvena zvezda.. U Partizanovoj grupi stanje ce biti ovako: 1. Gent 2. Partizan 3. Anortozis 4. Flora.. To je to
(To je to, 27. avgust 2021 16:16)

Vlažni snovi...

Srdjan

pre 2 godine

Red Star ce se boriti za 4.mjesto
Mitjiland i ludogorec za 3.mjesto
Braga je prejaka,bice prva

ludogorec je izbacio Olimpijakosa .jaci su od Red stara
dok su Danci jaki trkaci
Red star ce biti na 4.mjesto
(DINAMO ZAGREB-Tottenham Hotspur 3-0, 27. avgust 2021 18:38)

Serif - Dinamo ZG 3:0

E sad da nastavim, grupa je takva da bukvalno sva 4 tima imaju cemu da se nadaju. Zvezda moze da bude prva, a moze i cetvrta. Kada pogledamo koga je sve mogla da izvuce, prakticno se moze reci da je izvukla najslabije rivale iz svakog sesira, osim mozda iz prvog gde je mogla da dobije Dinamo ZG. Bilo kako bilo, nadamo se da uprava kluba nece preskupo prodavati komplete karata i da ce biti pune tribine na svakom mecu na domacem terenu. Ocekujem minimum trece mesto, a verujem cak i u prvo mesto u grupi. Subjektivni osecaj mi je da smo bolji od Ludogoreca, za koji ne verujem da je jaci od Kluza. Sto se tice Mitjilanda, odlicni su bili prosle sezone, ali ne verujem da su jaci od Zvezde. U krajnjem slucaju mozemo osvojiti 8 bodova protiv navedena dva rivala. Sto se tice Brage, ona nije Porto, ni Benfika, niti Sporting Lisabon, bez obzira kako je odigrala prethodne sezone. Postoji nesto sto se zove tradicija, a Braga je u tom krugu najslabiji rival u Portugaliji. Zvezda apsolutno ima sta da pokaze, posebno na domacem terenu. Verujem da jos jednom mozemo da pomerimo granice, da mozemo da osvojimo prvo mesto u grupi, kao i da mozemo da prodjemo barem prvo kolo u doigravanju. U svakom slucaju olaksavajuca okolnost je sto treceplasirana ekipa ide u Ligu konferencija, a svakako ne verujem da cemo biti poslednji u grupi.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)




:)))))
svako dobronameran zna da je soči pustio da nogometni klub partizaи ode dalje - samo zbog toga što se sprema da napadne finale lige šampiona!!!

ckvkvk

pre 2 godine

Ja u ovoj koroni sam se udaljio od sporta. Pa zar grobari nisu prosli sinoc, sta oni to igraju, ne vidim ih ovde ??
(parx, 27. avgust 2021 13:45)

Ne znaju ni oni....

Dragisa

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13)

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku

smogovac

pre 2 godine

Kad je vezni red (Katai, Ivanic, Ben i Kanga) raspolozen Zvezda moze da igra protiv koga god na svetu, padali bi Real, Siti, Bajern, PSZ.... Ako se tu jos prikljuci neki napadac da iskoristi sanse ili odigra nesto vanserijski, ni osvajanje Lige Evrope nije daleko. Ljudi moraju da shvate da uvek moze da se odigra los mec a bogami i da se potceni protivnik kao Serif koji je ocigledno vrhunska i jako dobro ukomponovana ekipa koja ima sjajne pojedince prevođene dirigentskom palicom sjajnog trenera, koji je sve to uklopio u sjajan kolektiv.

LE je puna kapa i takmicenje koje treba da tezimo da osvojimo vec ove godine. Bravo za Mistera, bravo za Magika i ekipu. Svaka cast momci.

Bane

pre 2 godine

Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)

Gresis drugar....Soci je projektovan da osvoji ligu sampiona slijedece godine, nate

milanče

pre 2 godine

Bolje bi jedino bilo da su izvukli Bačku,Vojvodinu i Radnički Niš..kakvi srecnici .Setite se samo prosle godine,
kad ste izvukli dva kluba u raspadu i osrednji Hofenhajm...

kralj

pre 2 godine

Zeljko Stefanov@Kad neko napise komentar kao ti,komentar na nivou osmogodisnjaka,gde se napise ,,partizai", ,,sugradski",normalna osoba moze samo da zali to sto svako danas moze da kucka po tastaturi.

Hello again

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)
Kluz je rang Cukarickog. Po meri tenkista.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Esad očekujem prolaz ali prvo Stankovič podhitno da upita Rodiča zašto okreče leđa kad igrač samo nakaže kako če uputiti centar i onda ga prođe bez problema uputi centar preko golmana na 2 stativu i gol zar nisu svi naučeni da se leđa neokreču i nezalečeš se u igrača taj igrač nije smeo proči rodiča tako naivno ispasti iz igre je bruka znao je nemože ga pretrčati ali može prevariti jer naseda na svaku loptu koju samo pokažeš kao da čes centrirati i on ti okrene leđa onda je lagan posao da ga pretrčiš Gobeljič bio u odbrani odličan i u šesnast nedozvoljava da se ga izgura za šut glavom jedino mu napad loša strana neznam dal igrači treniraju centaršut ono što je ben sredio dionu 1 na 1 sa golmanom a njemu sde lopta odbije ko od kamena ajde gde mu kanga dao loptu i golman mu brani ali da ima loptu na 4 metra sam ispred gola i nešutne lopte e ono je sramota na kvadrat.

zvezdaš

pre 2 godine

iako deluje da nisu, Braga možda i najteži protivnih iz prvog šešira. Najbolje da su bili izvučeni neki Italijani koje ne zanima ovo takmičenje, dok Portugalci igraju maksimalno.

Aleksa

pre 2 godine

Nista novo,ne bi ni videli Evropu da nemaju srece.Mislim da kad bi iz Uefe mogli da otkazu TV prava ,otkazali bi za ovu grupu...ultra nezanimljiva ...

Tomi

pre 2 godine

@Ova LE nikad slabiji klubovi
(Pivke, 27. avgust 2021 13:15)

Ali zato Liga konfernencija nikad jača u novijoj istoriji, svi klubovi projektovani da sledeće godine napadaju Ligu šampiona.

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Uopste ne ulazim u detalje usled ogranicenosti sagovirnika ali samo mi kazi ko je slabiji od Brage iz prvog sesira?!
(realno, 27. avgust 2021 13:22)

Jedino Dinamo Zagreb, ali to je radi mira i stabilnosti u regionu bilo pozeljno izbeci.

Zeljko Stefanov

pre 2 godine

Zeljko Stefanov@Kad neko napise komentar kao ti,komentar na nivou osmogodisnjaka,gde se napise ,,partizai", ,,sugradski",normalna osoba moze samo da zali to sto svako danas moze da kucka po tastaturi.
(kralj, 27. avgust 2021 13:51)

hehe partizai nije slučajno, kao ni sugradski, ali nisi obavešten očigledno

Simić

pre 2 godine

samo se vi zanosite da je to laka grupa,jeste po imenima ali na terenu to su odlicne ekipe sve tri,tipicno srpski da sve potcenjuju,verujte sve tri su jake ekipe a braga je favorit grupe.sad cete osetetiti malo portugalsku ligu koju ste omolazovali zbog santa klare,videcete kako je tesko igrati sa njima,ovde ce biti borba za svaki bod a kamoli da se racuna prolaz unapred
(nesa80, 27. avgust 2021 14:09) 

# Link komentara

Da, samo što Santa Klaru možeš slobodno gledati kao na ekipu iz druge Portugalske lige. Po kvalitetu to zaslužuju. Seti se ovog komentara na kraju sezone kad vidiš na kom mestu će završiti.

a

pre 2 godine

Za sve koji neznate Mitilend je prosle sezone igrao ligu sampiona a u kvalifikacijamaje tukao Ludogorets u Bugarskoj O-1 jang Bojs kuci 3-O i Slaviju Prag 4-1
(Aca, 27. avgust 2021 15:28)

Znaš li kakva je razlika tog tima i danas. Ogromna. Timovi se menjaju

mile

pre 2 godine

@zvezdas
I primila vise golova nego partizan za 50 godina ucesca..
(moralni gmizavac, 27. avgust 2021 17:43)

Vi ste jadni dobili vise petardi nego sto ih bude na Zelenjaku pred Novu godinu

slaviša šmigič

pre 2 godine

Stankoviča da upitam kako Dion nezna da udari loptu 2 smrtne šanse onu drugu mu branio golman ali onu loptu koju mu glavom nabacio Ben a on sa 3-4 metra čeka i lopta se mu odbije od noge kao od kamena bez da šutne još jedan drugi problem zašto Rodič okreče leđa ako mu samo nakažeš da češ uputiti centaršut onda ga pređe i primimo gol pa ono nerade ni školarci Gobeljič u odbrani dobar neprelazan u napadu škripi i on ima probleme da uputi centaršut poput Rodiča koji mi nije jasan taj igrač nit če da nekad nekome nabaci loptu za gol dok gola neče dati taman da igra još 10 godina traženje bekova je glavni problem pored Diona čovek bez tehnike a napadač i to došao kao centarfor Znači zavisimo od 2 igrača koja mogu dati gol Pavkovu samo ako ide lopta u noge nedaj bože malo levo desno ili još gore u prostor ali ako ide na njega tu odradi svoje i spusti loptu prsima izuzetno snažan teškaš.

mile

pre 2 godine

Jel moze u kladionici da se igra Zvezda osvaja nula bodova?
(Tito, 27. avgust 2021 15:34)

Moze ali moras da imas u dzepu bar 100 dinara. Znaci nema kladjenja za tebe

Срећно nам било

pre 2 godine

Braga, Zvezda, Ludogorec, Mitljand...

Blamaza bi bila velicina kao FC C.Zvezda ne prodje ovu grupu!

Srecno panteri!

P.s. da vidimo sad Partizan

Izbor

pre 2 godine

Relativno dobar žreb za Zvezdu. Moze xa svima igrati i nadmetati se za prva dva mesta u grupi. Malo u naslovu teksta stoji izbegla je iz prvog šešira Evropske velikane.Pa se spominje Dinamo Zagreb. Ja ne znam od kad su oni velikani. Ja sam bas voleo da je Dinamo u ovoj grupi.

znalac

pre 2 godine

Ne znam zašto pišete da je zvezda odlično prošla, ova grupa nikako nije za potcenjivanje, braga je itekako ozbiljan klub koji godinama igra evropu ako je neko gledao njih skoro zna o čemu pričam igraju jako ofanzivan i dobar fudbal ,samo pogledajte vrednost tima i biće vam jasno zašto ovo pričam, ludogorec je isto tim koji nije za potcenjivanje u prošlosti nismo baš dobro prolazili protiv njih ali iskreno mislim da su oni najslabiji tim od ova 4 ,što se tiče danaca oni imaju izuzetnu školu fudbala i forsiraju mlade igrače iz omladinskog pogona tako da mogu biti kost u grlu za svakoga ali sve u svemu mislim da 2 mesta mora biti zvezdino u najgorem slučaju 3 pa nastavak takmičenja u ligi konferencija.. NAPRED ZVEZDA ,NAPRED SRBIJA

M17

pre 2 godine

Teška grupa bez atraktivnih protivnika. Braga je uvijek u vrhu portugalske lige, Ludogorec nepoznat, ali pretezno jak sa strancima, Skandinavci nezgodni.

Davor

pre 2 godine

Jos se ne zna sa kakvim ce saatavima ovi timovi igrati ali, po imenim, sa svakim od ovih timova moze Zvezda da bude bar ravnopravna. Uz malo srece - prvo ili drugo mesto u grupi.

Zvezdas

pre 2 godine

Zanimljivo da kad partizan izvuče najgoru ekipu portugalskog prvenstva priča se o prejakoj portugalskoj ligi i kako partizan uopšte nije imao sreće a kad Zvezda izvuče jednu od najjačih portugalskih ekipa onda se kaže imala je puno sreće. Jedva čekam da napišete kako je partizan dobio grupu smrti sa Alaškertom, Red Impalom i Bazelom
(partizan sns, 27. avgust 2021 13:16)

Sve si u pravu, to svako ko malo šire gleda vidi sta se radi, to je klasično stvaranje pritiska na fudbalski klub cz i skidanje pritiska sa partizana , što je najgore to isto radi i jedan sponzor zvezde i umesto da klub reaguje on cuti. I šta ti onda kao navijac mozes da uradiš... nista.

Zvezdaš iz Hrvatske

pre 2 godine

Nije zgoreg ponoviti:

kad grobljad komentira teme vezane uz europskog i svjetskog prvaka, isto je kao kad bi lokalni igrač malog nogometa, tri gola na općinskom turniru, usporedio s igrom Real Madrida... ili kad bi lokalni basketaš, par trica na školskom igralištu, usporedio s karijerom Michaela Jordana.

odgovaram za druga

pre 2 godine

Gledam već treći put i nikako ne mogu da nađem u kojoj grupi je partizai?
(zvezdale, 27. avgust 2021 12:45
Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)

Inace klub koji igra LS, dok se vi grcevito borite za kup Vesne Rivas.

DžejAr65

pre 2 godine

Sve u redu druze ali Šerif?!?Šeerrriiiffff!?!?!?
(pitam za druga, 27. avgust 2021 13:43)
Jel to onaj Šerif što mu Dinamo nije mogao dati gol za 180 min

rrr

pre 2 godine

@marko992

Bolest je da ti deliš dijagnoze i vređaš a čovek ništa loše ni netačno nije rekao. Veličati Santa Klaru zbog lige Portugala je zamena teza i spin. Zna se ko je top 4 a ko su oni donji. Slično je i sa Sočijem. Ne može biti isto Braga i Krasnodar i dva tima koja su prvi put banuli u LK. I da, mogu da ispadnu iz lige jer su realno mali klubovi bez navijača.

Rumuni su za vas klub i po, igrali LE prošle godine, osvajaju godinama titule. Jesu u krizi i to nema Zvezdom. Dešava, to je sport.

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Je slazem se, Genk, Rapid doista puno srece opet. Dinamo se i godinama provlaci na srecu, da nema tolike srece u zdrijebu ne bi ni blizu postigao sto je.

nesa80

pre 2 godine

samo se vi zanosite da je to laka grupa,jeste po imenima ali na terenu to su odlicne ekipe sve tri,tipicno srpski da sve potcenjuju,verujte sve tri su jake ekipe a braga je favorit grupe.sad cete osetetiti malo portugalsku ligu koju ste omolazovali zbog santa klare,videcete kako je tesko igrati sa njima,ovde ce biti borba za svaki bod a kamoli da se racuna prolaz unapred

lal

pre 2 godine

I posle Partizanovo takmičenje kikiriki. Gledaj ovaj cirkus.
(Luke Babbitt gravedigger, 27. avgust 2021 13:27)
koje god takmicenje zvezda da igra, to je ozbiljno takmicenje... ne moze biti neozbiljno ako u njemu ucestvuje bivsi prvak evrope i sveta...

x

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!
(Branko, 27. avgust 2021 13:11)

Trenutna UEFA rang lista evropskih liga:
5. Portugal 44.216
12. Srbija 26.875
23. Danska 20.975
24. Bugarska 18.750

zvezdaš

pre 2 godine

Druze Braga je iz lige 5.Portugalska liga pretekla Francusku
(Dragisa, 27. avgust 2021 14:38)

Ma znaju grobari, a i Stanoje, ko je Braga još od 2010.

zvezdaš

pre 2 godine

Prosečan navijač Zvezde pre 3 nedelje: šta taj Šerif igra, oni su Moldavci, lagano prolazimo to.
Prosečan navijač Zvezde danas: pa šta ako smo ispali od Šerifa, oni igraju LŠ, oni su 2 klase iznad Partizana. Mitomanija i ludilo mozga
(Niti volim Zvezdu niti volim Partizan, 27. avgust 2021 14:34)

Videćemo kakav je Gent, koliko je ojačao od susreta sa nama.

Simić

pre 2 godine

Simić Druze,sta fali Bragi,pa zar to nije lak protivnik?! 4.u Portugaliji,zar se niste smejali Santa Klari ona bila 6.? Partizan izbacio portugalce,sad da vidimo vas protiv portugalaca!
(A smejali ste portugalcima, 27. avgust 2021 15:31)

Prosto je neverovatno šta ste vi sve spremni da napišete. Druže, Braga je ekipa koja je godinama samo za nijansu lošija od Porta, Benfike i Sportinga. Razlika izmedju ova četiri kluba i ostalih je ogromna. A vrednost igrača na transfermarktu ti to i dokazuje. Vi niste igrali sa Santa Klarom prošle sezone kada su završili na šestom mestu. Ta sezona je završena. Vi ste njih izbacili u godini u kojoj će oni verovatno ispasti iz lige ili se grčevito boriti za opstanak u istoj. Shvataš? I jeste porrugalska liga jaka i trenutno peta u Evropi po koeficijentu. Ali to je isključivo zbog igara gore navedene četvorke. A ti sad izvoli, živi i dalje u iluziji.

Lozana, Guči, Cern

pre 2 godine

U ovoj grupi, svako svakoga može da dobije. A i lopta je okrugla. Ali bitno je da momci daju sve od sebe. Pa i 110% ako zatreba.

Sub013

pre 2 godine

Kao i obično više sreće nego pameti.
(mario, 27. avgust 2021 12:59)

Na koju srecu tacno mislis, na onu kad smo izvukli PSG, Liverpul i Napoli ili Bajern, Totenhem i Olimpijakos ili kad smo prosle godine nakon sto smo prosli grupu dobili Milan? Pojasni nam
(Sub013, 27. avgust 2021 13:26)

Na ovu. Aj beži bre.
(Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 27. avgust 2021 13:29)

Jbt kakvi mozgovi, prosto me sramota sto uopste polemisem sa ovakvim supljoglavcima, poenta je bila na "kao i obicno" a ne na ovu, niko nije rekao da sada nismo imali srece, umes li da citas? Kao da pricas sa retardima, ludilo...

Aspera

pre 2 godine

Da da, puno srece...Danci i Portugalci su dve klase ispred nas...Mozemo valjda da se nosimo sa Bugarima, ali posto su oni Brazilci...Videcemo...Nije ovo laka grupa!
(Branko, 27. avgust 2021 13:11)

Trenutna UEFA rang lista evropskih liga:
5. Portugal 44.216
12. Srbija 26.875
23. Danska 20.975
24. Bugarska 18.750
(x, 27. avgust 2021 14:09)

Dzaba ti te rang liste ako Mitland nije previse istumbao tim ubposlednje dve godine. Taktika im je verovatno ista kao i svakokb drugoj skandinavskoj ekipi, tvrda defanzivna igra sa nerealno brzom transformacijom i kondicijom da se to radi 90 minuta. Po meni su oni favorit za prvo mesto u grupi.

Docent dr

pre 2 godine

Iskreno govoreci, da su se birali najlaksi protivnici, ovi bi bili izabrani! Mada, Serif je dokaz da niko nije slab, naprotiv. Braga je kvalitetnija od Zvezde, dok su ove dve ekipe, Zvezdin nivo, nista slabije.

BS

pre 2 godine

Cuj : Braga - najvisi plasman cetvrta u Portugalu, Ludogorec - najmladja ekipa vec godinama , prosek 43 godine i Mitljand - u Srbiji ne verujem da je do danas neko cuo za njih....Inace Zvezda vec dve godine u kvalifikacijima i grupi nije dobila protivnika iz lige 5.....Ali srecno im bilo zbog bodova za Srbiju.....
(Petar, 27. avgust 2021 14:13) 

Teško je smisleno replicirati tvom komentaru, jer iz svakog reda napisanog u istom se vidi koliko pratiš fudbal.

nebuloza

pre 2 godine

U čemu je tu sreća kad su svi bolji od Zvezde?
(Rumble, 27. avgust 2021 15:22)

Čak i da su svi bolji od Zvezde, sreća je što nisu došlu bolji od ovih što su došli.

zvezdaš

pre 2 godine

Jel moze u kladionici da se igra Zvezda osvaja nula bodova?
(Tito, 27. avgust 2021 15:34)

Verovatno može. Svaki dinar koji imaš daj na to.
Samo da ne bude kao u LŠ, kada je Zvezda u prve tri utakmice prvog učešća osvojila više bodova nego Partizan u dva učešća i 12 utakmica.

Mali Hijavata

pre 2 godine

(marko992, 27. avgust 2021 16:38)

Ta što se ti jediš? Vi ste glavni favoriti u novonastaloj Ligi evropskih furundžija. Trebalo bi da osvojite to bez problema. To vam je prirodno okruženje, habitus jedne gromade.

slobinator

pre 2 godine

(sumnja, 27. avgust 2021 17:13)
kakva boleština.pa zvezda je imala dve ubedljivo najteže grupe u ligi šampiona.psž,liverpul koji je to posle osvojio i napoli prve godine,bajern koji je to posle takođe osvojio demoliravši barsu između ostalih sa 8-2 i čelzi sa 4-1 i 3-0,pa totenhem koji je bio viceprvak evrope a kojeg je taj bajern odrao sa 7-2 u londonu i 3-0 u minhenu ,tako da onih 3-0 i 6-0 protiv zvezde i nisu delovali tako strašno,dok je u plej ofu za ulazak u evro takmičenja imala nimalo naivne krasnodar,salzburg i jang bojs.salzburg je posle eliminacijeod zvezde imao u ligi evrope svih 6 pobeda u grupi i dogurao je do polufinala

ko nije gledao Karaulu nek ide da se samoubije o'ma

pre 2 godine

Ne puno sreće nego duplo slabija grupa od prve sledeće. Znaci iz trećeg šešira izbegnes Fener, Marsej, Spartu Prag, Spartak moskvu, West Ham i dobiješ Ludogorec? Zvezda je slabija od skoro svih timova trećeg šešira. Ajmo malo realnosti. Nikad bolju šansu da prodjete grupu nećete imati.

PAVKOV

pre 2 godine

Imamo Lepe sanse za prolaz, a 3. u grupi igra doigravanje sa 2. iz Konferencija za 1/8 Finala, sad Partizan da dobije Alashkert i Lincoln i da jurimo ta 2 mesta za Ligu Sampiona !

Da smo dobili Sherifovu grupu igrali bismo s Iterom, Realom i Shahtjorom i uzeli bismo max 3-4 boda ako ne i 0.

učio mnogo, izlazio malo

pre 2 godine

Braga. Izuzetno neatraktivan, cak bih rekao dosadan klub, ali jako nezgodan. Takvi nam timovi nikada nisu lezali. Igraci nemotivisani, pa ta Braga skoro uvek sa nasim timovima prođe isto - pobedi.

garda

pre 2 godine

Nije lose proslo, samo mi ovaj Mitjiland malo pokvario raspolozenje, oni mogu biti mina. Utisak je da se moze sa svima, iako je favorit Braga.,

zvezda

pre 2 godine

Najsrecniji klub na svetu. Jace protivnike imao Partizan u kvalifikacijama do sada nego zvezda i za kvalifikacije i za grupu. Mozda jedino Braga
(Nerealno, 27. avgust 2021 13:39)

Pa zar nije uvek tako? Mi samo na sreću, a vi na suvi kvalitet.
Dobar izbor imena - Nerealno.

cica

pre 2 godine

Nijedan protivnik u jednom od dva ozbiljna evropska takmicenja nije lagan.Lepo bi bilo i ove hodine odigrati prolece u LE.Srecno momci.

Igor

pre 2 godine

Ne znam ko je ocenio da je ova grupa “srecna”.. ovo su ozbiljni timovi sa izuzetno neatraktivnim imenima. Po nas mentalitet najgora kombinacija.. nek nam je sa srecom!

Petar

pre 2 godine

Da je do golog kvaliteta Dinamo bi pregazio Serif
(Aspera, 27. avgust 2021 14:31)

Ovo bi vrijedilo da si napisao Real ili Barca a ne Dinamo. Nema Dinamo ništa, igrači Šerifa Traore i Kolovos su trenutno čak i bolji od Oršića i Petkovića, a ostali igrači Dinama su totalni prosjek.

beogradski

pre 2 godine

Santa Klara je mnogo jača od Brage! To je valjda poznato i pticama na grani.
(Ajgor, 27. avgust 2021 13:29) … Santa Klara nije ali je Soci u rangu sa Bragom i jaci je i od Serifa i od Kluza.
(freeman, 27. avgust 2021 16:36)

Tek od Liverpula sto su jaci.

6,50

pre 2 godine

ne znam kad ce komentatori prestati da prevode sta pricaju ljudi na engleskom, cenim da velika vecina zna engleski, bar sto se tice “fudbalskog” recnika

Металика7

pre 2 godine

Добили сте најлакшег из сваког шешира. Свака част, треба и то умети!

SINGL ŠMEKER

pre 2 godine

Ukrštanje sa Dinamovom grupom. Moja prognoza-polufinala Monako-Lion 0:1 i Celtic-C.Zvezda 0:5. Finale Lion-C.Zvezda 0:5 za treće mesto Celtic-Monako 2:1.

zoran

pre 2 godine

-Zvezda je prosla odlično, bolje reći fantastično.
Braga, Ludogorec i Mitjiland niko tu nije los tim ali niko nije ni spektakularan tim.
Lepa situacija po Zvezdu da moze proći grupu i jos zaraditi.
Ne treba ovo da nas uspava i prevari mora se koncentrisati.
- Zvezda treba malo i da se pojača ako postoji mogućnost.
-Sto se tiče izvlačenja bas se posrećilo sad da iskoristimo to sto smo imali dar sa neba na žrebu.

Nebojsa

pre 2 godine

Prvi put da u LE ne dobijemo ni jednu ekupu iz lige petice, imali smo srece.
Ne znaci da cemo lako proci, ali znaci mnogo kad izbegnes klubove iz Engleske,Nemacke,Francuske, Italije i Spanije.

zvezdale

pre 2 godine

Grupa skroz dobra i prolazna. Braga je top 4 Portugala decenijama, osvajač LE 2011. Nisu atrakcija kao Leverkuzen, Napoli, Monako ali klub za svako poštovanje. Ludogorec je najslabiji iz 3. šešira, tu smo prošli savršeno. Opet i oni nisu za sprdanje, redovni učesnici. Midtjiland pak najteži iz 4. ali ne može sve.

Kao i svaki put u LE, bitno je dobijati sve kući i pecati u gostima šta se otvori. Sve je otvoreno i nema jasnog favorita. Možeš biti i prvi sa 15 bodova i treći sa 6 recimo. Valja nam se pojačati i da peglamo kako dolikuje.

DJ KRMAK

pre 2 godine

Сећам се те утакмице на Светог Николу кад нас је српски Мурињо уканалио и изгубили смо лагано 2-0. Надам се да ће Деки да покаже да је бољи од српског Муриња.

zvezdale

pre 2 godine

@Petar

Hofenhajm bio u grupi prošle godine. Nemci. Pretprošle imali PSŽ, Totnam i Olimpijakos. U kvalifikacijama ne možeš da imaš ekipu iz Lige 5, to je davno prošlo vreme. Baš ono blamantno neznanje, druže ni za avgust nisi.

Ikarbus Yilong prevara decenije zbog zemljišta

pre 2 godine

To i oni kažu da su imali puno sreće jer su dobili Zvezdu. Davno mi nismo sila koje bi se neko plašio.

Sub013

pre 2 godine

pa sreću ste imali uopšte da prođete te godine jer nije bilo vara...
(lopta prešla metar, 27. avgust 2021 16:05)

Brateeee, jel se pravite glupi ili stvarno jeste? Verovatno mislis na Krasnodar, jeste presla liniju, ali dosudjen je njima penal koji bi bio ponisten da je bilo vara, sudijske greske u Evropi se desavaju, ali su u vecini slucajeva isle na stetu nasih klubova, ali da ne razvijamo sada tu temu, pricali smo o sreci pre zrebanju, sta je sa vasim mozgovima???

Simić

pre 2 godine

Simić, 27. avgust 2021 15:54)

Sta ti pises,pa to je teska bolest.
Za Santa Klaru vec "znas" da ispadaju,sta kazes za ,blago receno,smesne Rumune,da li ce oni ispasti?Oni deluju kao grupa gradjana,ni malo ne lice na profesionalce.Daj nam "dojavu" da li i Soci ispada.
(marko992, 27. avgust 2021 16:38) 

Druže, nemoj da peniš. Smiri se. Čuvaj zdravlje. Ja nisam uporedjivao kvalitete Zvezde i Partizana kao i njihovih protivnika u kvalifikacijama. Moj komentar je bio odgovor na stav lika koji je napisao "mi smo izbacili Santa Klaru, a da vidimo sad vas protiv Portugalaca". Jer je to valjda trebalo da znači da su svi timovi u Portugalskoj ligi istog kvaliteta, pa bi eventualni neuspeh protiv Brage u dve utakmice bio dokaz Zvezdinog slabijeg kvaliteta u odnosu na vas. Zato sam ja govorio o vrednosti Klare, Brage i ostalih klubova tamo. Jer Santa Klara vredi 19, a Braga 115 miliona. I nije neuspeh da se ne pobedi ni u jednoj utakmici sa njima. I tačno je to za Kluž. Samo njih smo smešnima učinili mi. Inače u Rumuniji imaju sve pobede.

Марко

pre 2 godine

Група је таква да свако сваког може да добије. Можемо да будемо и први и последњи у групи.

Ако гледамо по шеширима на жребу, и по вредности играчког кадра, други смо по оба параметра. Ако гледамо УЕФА ранг листу клубова, први смо у групи. Дакле, по овим параметрима ближи смо првом него последњем месту у групи. У претходне четири сезоне нисмо имали овако слабе фаворите групе. Брага је свакако слабија од Арсенала, ПСЖ-а, Ливерпула, Наполија, Бајерна, Тотенхема и Хофенхајма. Можда је мало јача од Гента, можда је на нивоу Олимпијакоса. Проблем је што је из 4. шешира мало јачи противник, сигурно јачи од Либереца. Лудогорец би требало да је најслабији, нарочито пошто имао је отишао најбољи стрелац из последњих пет сезона.

Први у групи иде директно у осмину финала Лиге Европе.
Други у групи игра са неком од трећепласираних екипа у групама Лиге шампиона за улазак у осмину финала Лиге Европе.
Трећи у групи игра са неком од другопласираних екипа у групама Лиге конференција за улазак у осмину финала Лиге конференција.

Интересантан је овај улазак екипа из Лиге шампиона у Лигу Европе и улазак екипа из Лиге Европе у Лигу конференција, али би било још интересантније да после групне фазе може да се иде и у виши ниво. На пример, први у групама Лиге Европе би могли да играју са другопласираним екипама из група Лиге шампиона за борбу за осмину финала у коме би се директно пласирале првопласиране екипе из Лиге шампиона.

Marx

pre 2 godine

Dinamo ima najgoru momčad u zadnjih 7,8 godina, plus otišao najbolji igrač Majer u Rennes za 12 +3 bonusi milja eura, Jakić najbolji zadnji vezni u Frankfurt za 8milja,a oba stopera ozlijeđeni... Maximum 2 iki 3 mjesto... Ništa posebno ove godine ne očekuje....

Nju Kids On D Blok

pre 2 godine

Ovo ako se ne zove sreća ništa na svetu ne treba da se zove sreća.
Sad nas je Bog pogledao i pitanje je da li će se ovo ikad više ponoviti.
Međutim, ovakva sreća nam ništa ne znači ako krenu izjave tipa "Danas svi igraju fudbal", "Lopta je okrugla", "Fudbal se igra 90 minuta" itd itd...
Dakle, ako želimo da prođemo na krilima ove srećne situacije, od starta treba postaviti samo ovu tezu: "Sve osim 6 pobeda biće neuspeh".

Лаик

pre 2 godine

На страну то што не прате фудбал, “новинари” граматички је исправније много среће. Браво ГТР, прави сте треш романтизам.

ZvezdasSrb

pre 2 godine

ja kao zvezdas kazem da je ovo grupa za ligu konferencija i ako ne prodjemo treba proterati sve
(rodjen los, 27. avgust 2021 13:22)

.Hvala bogu da se ti nista ne pitaš, a dal si zvezdas to je upitno.

GogaNBG

pre 2 godine

Midtilend je prejaka ekipa. Izbacili su Seltik iz LŠ i prvi su u Danskom prvenstvu. Ludogorec ekipa sa puno stranaca i iskustva u igranju Evrope. Za Bragu ne treba trošiti reči. Još će oni verovatno igrati sa najjačim timom, dok bi neke druge ekipe iz prvog šešira na teren igrale sa drugom. Nije ovo baš naivna grupa kao što mislimo. I ako imena nisu atraktivna.
(Simić, 27. avgust 2021 14:43)
Upravo tako.I ako nam ista dodje glave docice nam prepotentnost zasnovana na pobedi od 5:0 nad raspalim desetkovanim kairatom i pobedi nad Kluzom u kome igraci ne govore medjusobno a tek sa treneorm imaju "sjajan" odnos. Pogotovo ovi Danci. Naspanovani i zategnuti kao strune. Kad ih krene u prvih 15 minuta posle te samo tovare i ne staju.

Aca

pre 2 godine

Za sve koji neznate Mitilend je prosle sezone igrao ligu sampiona a u kvalifikacijamaje tukao Ludogorets u Bugarskoj O-1 jang Bojs kuci 3-O i Slaviju Prag 4-1

DAVOR

pre 2 godine

Dok klubovi tradicije i ugleda koji je imala ona prava Crvena Zvezda prizeljkuju sto atraktivnije protivnike zbog zarade punih stadiona i sponzorskih ugovora mi zicarimo i kalkulisemo. Nije takav stav dostojan kluba kakva je nekada bila Crvena Zvezda koja je smatrala propalom sezonom ako se ne plasira u 1/8 i 1/4 finale nekog evropskog takmicenja.

GiGi

pre 2 godine

Iskreno, super je grupu Zvezda izvukla, sa svim može da se igra, i može čak da napadne 1. mesto. Brqga je jedini ozbiljniji tim, sa kojim teže može da se igra

chipsy

pre 2 godine

Veoma jaka grupa, ne bih bas reko da je zvezda imala srece. Mitiland iz godine u godinu sve bolji, Braga standardno dobra a Ludogorec prvak Bugarske. Videcemo

mighty banana

pre 2 godine

I realno nema tima u LE trenutno od kojeg bi trebalo da se bojimo, ne kažem da smo bolji od svih ali nema nekih prejakih timova. Možda kad neko ispadne iz LŠ.

kris

pre 2 godine

Po imenima najlaksa grupa,ali upravo zato za nas najopasnija.Sve mozemo dobiti,ali i od sviju izgubiti.Braga je vjerovatno najjaca u grupi,ostali tu negdje.Ne razumijem zbog cega vecina vidi vec Zvezdu na proljece u Evropi,kao sto je i vidjela siguran prolaz protiv Serifa?Iako je ovo grupa u kojoj se sa svima moze ravnopravno igrati,licno bih vise volio da smo izvukli atraktivnija imena,a posebno Dinamo,pa da se odbrojava,strepi i zivi za utakmicu.

Vanja LFC

pre 2 godine

Zvezda jeste u drugom šeširu bila, ali gledajući protivnike, sreća nema nikakve veze. Ujednacena grupa po kvalitetu. Nadam se da Zvezda nece biti poslednja. Akonprodaju Ivanica i Kataia, nemaju sta da traze.

Banana drzava = SRB

pre 2 godine

Nije bas sreca. Braga je dobra Portugalska ekipa. Uvek dobro igraju i u vrhu su. Igraju teske utakmice sa Benfikom,Sportingom,Pottom. S kim igra Zvezda jake utakmice?
Midtjiland je odlicna Danska ekipa. Danci igraju dobar fudbal. U usponu su. Belgijska liga takodje jaca od nase. Ne vidim bas puno srece na zrebu. U svakom slucaju dobre ekipe i moze se igrati ali bice tesko. Svakako bolje nego da su u Ligi sampiona i da nalete na Bajern,City,Barsu,Real,PSZ,Liverpul da ih demoliraju ...

auuu

pre 2 godine

Ja ne znam kakva je tu sreca kad su svi egal u toj grupi. I dokle cemo vise to sreca,dobar ili los zreb. Ako vredis,umes i mislis da znas svejedno ti je ko je protivnik. Pa ne mozemo igrati sa Kairatom i Nefcijem do finala.

est

pre 2 godine

imali smo srece tolike da smo sve jake izbegli.Ali kad si drugi sesir lakse je.Bice ovde pobeda i bodova i sledece godine mozda i 1 sesir.

Ekonomista sa drzavnog

pre 2 godine

Jedina stvar koju sam ocekivao vise od svega u ovom izvlacenju je da dobijemo Dinamo u grupi.
Kad sam video da je jedina mogucnost da se sastanemo tek u 4 finalu, znam da cemo cekati sledecu sezonu za taj duel, u ovom izgleda nista.

Mister Magiko

pre 2 godine

Sjajno!!! Bukvalno smo iz svakog sesira dobili najlakse protivnike, mozda samo da je uleteo Antverpen umesto Mitjilanda ! Prolece je nase !

dnevne paranoje

pre 2 godine

Nevjerovatno koja kolićina sreće za Crvenu Zvezdu. Da je sama izvlačila kuglice teško da bi mogao lakše izvući.
Ni moj Dinamo nije dobio neprolaznu skupinu, samo je za nijansu teža od Zvezdine. Sretno oboma

Snaga je u razumu

pre 2 godine

Nema srece u fudbalu! Na srecu se oslanjaju timovi ciji igraci nisu fizicki spremni i nemaju individualni kvalitet!
Ujednacena grupa bez zvucnih timova je najopasnija po nas...podcenimo ih i precenimo sebe!

veliki strumf

pre 2 godine

Ok, grupa po imenima nije atraktivna ali nije ni laka. Medjutim, treba da budemo objektivni i da priznamo da smo izbegli protivnike iz Španije, Engleske, Nemacke, Francuske, Italije, pa ako hoćete i iz Rusije, Holandije, Turske... Nekoga moraš da dobiješ. Bolje Dance i Bugare nego Italijane i Spance. Prosto.

Dare_cz

pre 2 godine

Izjednacena grupa.Stari rivali Braga i Ludogorec i Danci.Miditland najaca ekipa iz poslednjeg sesira i to je zeznuto.Svako svakog moze da pobedi i bice zanimljivo.Napred Zvezdo 💪

Гале

pre 2 godine

Исто то што пише у наслову - имали смо пуно среће, за себе каже сваки клуб из ове групе :)

Aleksandar

pre 2 godine

Ne bi se baš reklo puno sreće...mogla je i mnogo lakša grupa. Pre par godina smo od Ludogoreca ispali u kvalifikacijama, Midtilend fino parira najboljim danskim klubovima, predprošle sezone su bili i šampioni. Za Bragu da ne trošim reči, to je klub iz lige petice, pošto je portugalska liga pretekla francusku po koeficijentu. Igrati sa Sportingom, Benfikom i Portom je priča sama po sebi.

ProkopijeElGrande

pre 2 godine

Ovde je bitno i koje mesto ce se zauzeti u grupi.
Prvo mesto vodi direktno u osminu finala. Drugo u prvu nokaut rundu, gde se igra protiv "otpadnika" iz Lige Sampiona, a trece u prvu nokaut rundu Lige konferencija, gde se igra protiv drugoplasiranih ekipa iz tog takmicenja.

Mr. Max

pre 2 godine

Intetesantna grupa svi su tu negde što se tiče kvaliteta pa je ovo dobra prilika da vidimo gde smo. Nisam od onih koji se zanose da je naš kvalitet za LŠ ipak su tamo mnogo jači klubovi koji su se iživljavali nad nama tako da su ovi taman po našoj meri.

XoXoXo

pre 2 godine

Slažem se da je moglo biti teže, ali ne vidim kako ovo može biti lak žreb. Braga je prvi favorit u grupi, a Zvezda će itekako morati da se pomuči protiv Danaca i Bugara da bi prezimila u Evropi.

viva72

pre 2 godine

Kakav bzv naslov!?Nikad izjednačenija LE.Što se tiče naše grupe Braga po kvalitetu ispred nas, mi, bugari i danci tu negde.To nisu klubovi iz najjačih liga koji igraju LE sa rezervistima i takmičenje ih ne interesuje.Ovakvi klubovi igraju max, ja uvek više volim velikane da gledam uživo a ne neke neatraktivne, dosadne rivale koji nisu toliko slabi da možemo biti sigurni da ih prolazimo.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Dinamo se isto tako neverovatno provukao i mogu biti prvi ili drugi a mogu i poslednji dok je jedna grpa zaista jaka tu se nezna ko prolazi.

Miroslav Celic

pre 2 godine

Izuzetno atraktivni protivnici :-) .

Bez sale .ali Zvezda ima lepe sanse da prezimi u Evropi. Dosta srece u zrebu.Realno 10 plus bodova realnost .pobede kuci i po koji bod u gostima .

Zvezdas

pre 2 godine

Gledam fudbal preko 20 godina i ne pamtim povoljniji zreb za neki nas klub gledajuci svu ukupnu konkurenciju u zrebu koja je mogla da dodje! Iz svakog sesira prakticno najpovoljniji protivnik! Ovo je istorijska sansa, Zvezda ovu grupu mora da prodje!

Рајко Четник чувар ушатог

pre 2 godine

Добар жреб за Звезду, истина противници нису атрактивни али су по мери и уз добру игру и дозу среће која је увек потребна може се освојити и прво место.
Напред Звездо за ново европско пролеће.Из ове наше победе , рађа се сунце слободе...

veliki strumf

pre 2 godine

Iz prvog i treceg sesira ni ja ne bih bolje izvukao. Čak bih i teze :) E sad Mitland bas nije morao, bolje od Danaca da je Brondbi. Ipak su ovi dosta nezgodni i brzi, možda najbolji tim iz 4. sesira. U svakom slučaju, naša i Dinamova grupa daleko najslabije.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Уз потребна појачања и максимално залагање свих на терену, можемо бити и први у групи. На папиру гледано, добро смо прошли. Прижељкиво сам Лацио због Декија а и због атрактивности. Ал, можда је овако боље. Фина она Лаура. 😉

toeto

pre 2 godine

Vrlo interesantno, Partizan nema sreće sa Santa Klarom, ali Zvezda ima sa Bragom.
Ludogorec je izbacio Olimpijakos, a Mitjiland je izbacio Seltik.

Poenta, u grupnim fazama nema "sreće", nema "lakih" protivnika.

Mislim na Ligu Šampiona i Ligu Evrope naravno, treće takmičenje ipak igraju Linkoln Gibraltar i Flora Talin...

aco

pre 2 godine

Заиста доста среће, али Данци су у 4. шеширу, уз Галатасарај, најквалитетнија екипа. Све екипе из ове групе су квалитетније од нпр. Шерифа или Клужа. Добре шансе за бар 3. место.

objektivan

pre 2 godine

Odlična grupa za Crvenu Zvezdu, baš povoljan žreb. Mislim da možemo igrati ravnopravno sa svim timovima. Za one koji ne znaju, ove godine je promenjen sistem takmičenja, tako da 3 tima idu dalje, prvi iz grupe ide direktno među 16, drugi iz grupe igra plej of sa trećim iz neke od grupa Lige šampiona, dok se treći iz grupe seli u Ligu konferencija i igra plej of sa drugim iz neke od grupa za plasman među 16 Lige konferencija.
Verujem da se Zvezda može boriti za prva dva mesta u grupi.

Realno

pre 2 godine

Tako su pisali za Serif pa znamo sta je bilo. Sva tri tima su jaca od Serifa. Stvarno ne znam sto se prica o sreci na zrebu jer Zvezda nema sanse protiv ovih timova ako ne pruzi 100% mogucnosti. Znaci, shvatiti svaki tim maksimalno. Ludogorec nas je vec izbacio ranije, a zvezda Bragu izbacila pre 15-ak godina.
Nismo dobili nase drugoligaske ekipe pa da moze da se kalkulise. Postoji realna sansa za prolaz, dobro je da nisu bili tu Bajer, Napoli, Monako, Wesr Hem, itd... Velika prilika da se skupe dodatni bodovi za klupski i nacionalni koeficijent - rang listu. :-)

Петар

pre 2 godine

Као што сам се и надао из првог Брага,Оли или Динамо...
Из трећег Спарта Праг или Лудогорец...
И једина два противника која нико није желео из 4 су Мићеланд и Галата...
У Принципу одличан жреб сем 4 шешира био би савршен...

duconi

pre 2 godine

Ma ovo je luda sreca.... Uz dovoljno pameti, koncentracije mogli bi da se borimo i za prvo mesto. Samo da nikog ne podcenimo. Srecno Zvezdo

Miroslav

pre 2 godine

Ne razumem zasto se svi pale , zvezda je protiv ozbiljne ekipe serifa pokazala sve slabosti , ludogorec i braga uopste nisu naivni i slabi , vise me plasi zvezdina slaba igra i odsustvo ideje

Arthas

pre 2 godine

Meni top zreb, Midsjeland je jak tim ali bolje oni nego Galata. Iz 1. i 3. sesira izbegli Spance, Italiane i Francuze, taman👌🏻

Gatsby

pre 2 godine

Da smo ih sami birali, ne bi mogli bolje da izaberemo. E sad uprava, pamet u glavu, nikog od bitnih igrača ne prodavati, a kupiti jednog dobrog špica, krilnog igrača i zamenu za levog beka. Velika prilika da se prođe grupa, skupe bodovi, sa još jednom dobrom sezonom, verovatno bi bilo nosioci i u plej--ofu za Ligu Šampiona

milan26

pre 2 godine

Najlaksa grupa, realne sanse da Zvezda prodje. Sa svima moze da se igra. Nisu atraktivna imena, ali mozda to i nije lose za grupu. Ali lepo je kad dodje neki veliki klub kao Milan prosle god, samo ovog puta sa navijacima...

Pedja J7

pre 2 godine

Ne bih se slozio da je lak zreb.
Sve ekipe su dobre na ovom nivou, a mi uvek bolje igramo protiv jacih imena. Bojim se da ce ovde mnogi da potcene grupu.
Nadam se da igraci i Deki nece!
Imamo sanse i to solidne!

Zverinjak

pre 2 godine

Ne znam da l je to sreca. Svakako po zvucnosti nisu top klubovi ali svaki u odlicnoj formi i tradicionalno dobri u svojim ligama. Puno srece Zvezdi i nadamo se dobrim rezultatima.

Legolas

pre 2 godine

Svi igraju fudbal.
Da li smo ludi kolektivno svi!!!!
Da posle Omonike i Šerifa sebe proglašavamo favoritima!!!
I da smo imali sreće.
Braga ozbiljna ekipa,muči Benfiku i Porto godinama,Mitjalnd tekođe,nije Barselona,ali ljudi ozbiljno rade.
Ludogorec šta reći,zadnjih sezona hit u Evropi ne samo u Bugarskoj.
A ni u jednoj ekipi nema toliko muljanja kao u Zvezdi!!!

Može da se nadigravamo sa svima njima,ali kako mi njih gledamo,kao šansu,i oni tako gledaju nas!
Mogli su jači protivnici da budu,ali igraju igrači,a ne imena klubova.

KioPeloto

pre 2 godine

Molba UEFA da u grupi C zabrani gostujuce navijace.
Inace nas ceka izvesno krvoprolice... Napolitanci, Englezi, Spartak i Legija - neka im je Bog u pomoci, ako ne zabrane dolazak gostiju.

Nenaks

pre 2 godine

Lepa,ujednacena grupa.Tesko predvidivi rezultati.Ludogorec je izbacio Oly,Mitland odlicna ekipa prosle godine,ove nisam pratio,Braga jaka ali ne I prejaka.

brmbaccc021

pre 2 godine

Nimalo laka ali nimalo ni teska grupa
braga igra u ligi petice tako da su ni favoriti vrlo moguce ali je tu i ludogorec cest ucesnik nekog evropskog takmicenja nisu nimalo blagi a danci prosle sezone u ligi sampiona.iskreno mogu samo da kazem da je grupa za nas

brmbaccc021

pre 2 godine

Nimalo laka ali nimalo ni teska grupa
braga igra u ligi petice tako da su ni favoriti vrlo moguce ali je tu i ludogorec cest ucesnik nekog evropskog takmicenja nisu nimalo blagi a danci prosle sezone u ligi sampiona.iskreno mogu samo da kazem da je grupa za nas