Fudbal 52

Sreda, 25.08.2021.

15:15

Ronaldo napustio trening Juventusa

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo izašao je ranije sa treninga u sredu pošto je povredio ruku.

Ronaldo napustio trening Juventusa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

RonaldoGOAT

pre 2 godine

(kiki, 26. avgust 2021 05:43)

izvini srce, Real je na vrhuncu Ronaldove karijere uzeo za 5 godina 4 LŠ. pa ti sad upoređuj godine i trofeje u tom periodu, a ne kad tebi odgovara. upoređuj šta su radili svako zasebno na svom vrhuncu karijere. plus namjerno izostavio 2008. godinu da ne bi Ronaldu pripisao da onda u tom opsegu vremena ima 5 Ligi šampiona. jako smiješno. i unaprijed da kažem da se maneš priča kako nestaje u finalima, zna se koji igrač i čiji golovi su uvijek Real dogurali do finala, bez njega ne bi ni imali priliku da se bore za LŠ. pa neka i po 100 puta nestaje u tim finalima.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(El clasico, 26. avgust 2021 00:35)

Jer jednostavno Valensija, Bilbao i slicni nisu top klubovi. Protiv top klubova Ronaldo daleko bolji.

Isto tako u takmicarskim utakmicama protiv reprezentacija iz top 10 Ronaldo ima 10 golova a Messi 0, protiv ekipa iz top 30 Ronaldo blizu 50 a Messi svega 12 golova.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(El clasico, 26. avgust 2021 00:35)

Kao sto rekoh ti vesto zaobilazis kljucne detalje koji tvoju teoriju ruse poput kule od karata. Kao onda kada si uporedjivao njihove ucinke protiv reprezentacija iz top 10, pa je tako Kolumbija postala velesila. Kako je onda Kolumbija velesila a Svajcarska, Danska, Svedska i Ceska nisu? Niti Kolumbija ima bolje rezultate niti bolje igrace od pomenutih ekipa.

Dakle ti spinovi kod mene ne pale.

kiki

pre 2 godine

(kb9, 25. avgust 2021 20:05)

Takodjer, napisao si njemu da pise nebuloze samo zato jer ti taj komentar ne odgovara. A on je samo postavio statistiku Mesija i Ronalda iz citave karijere protiv najjacih protivnika dok ti u nedostatku argumenata pricas o sezonama i delovima godina samo o onim koje ti odgovaraju jer je ocito da si svestan i sam cinjenice da ti ne odgovara da gledas citavu karijeru :) Pa se ti sad zapitaj ko je od vas dvojice pisao nebuloze :)

I jos nesto, rekao si da Barselona za vreme vrhunca Mesijeve karijere nije uradila nista, a Barsa u periodu od 2009 do 2018 osvjila 7 titula La Lige i 3 LŠ, dok je Ronaldo u istom periodu osvojio 2 titule La Lige i 4 LŠ haha

El clasico

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 25. avgust 2021 23:58)

Sta si oborio? :) Pa ne mozes ti menjati cinjenice, a cinjenica je da Mesi protiv najjacih ekipa ima vise golova i asistencija nego Ronaldo. Imas danas hrpu stranica gde mozes proveriti kome su Mesi i Ronaldo dali svaki gol i ti to nikad neces moci ni oboriti ni promeniti :)

Nedim Hodžić

pre 2 godine

(Kiki, 25. avgust 2021 23:13)

Ronaldo protiv ekipa iz top 10 u takmicarskim utakmicama dao 10 golova a Messi 0, protiv ekipa iz top 30 Ronaldo blizu 50 golova a Messi svega 12.

El clasico

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 25. avgust 2021 23:58)

Sta si oborio? :) Pa ne mozes ti menjati cinjenice, a cinjenica je da Mesi protiv najjacih ekipa ima vise golova i asistencija nego Ronaldo. Imas danas hrpu stranica gde mozes proveriti kome su Mesi i Ronaldo dali svaki gol i ti to nikad neces moci ni oboriti ni promeniti :)

Kiki

pre 2 godine

kb9,

Kakve nebuloze? Pa sve to isto mozes ispisati i za Ronalda samo sto ti neces.
I opet Mesi kada sve saberes ima daleko vise golova protiv najjacih ekipa.
Kada si vec pisao o nokaut fazi LS onda si mogao postaviti i njihovu statistiku iz nokaut faze u reprezentaciji gde Ronaldo nepostoji vec 15 godina dok Mesi ima 5 golova i cak 16 asistencija.
Govoris da je ponizenje ispadati od Bajerna, Liverpula, PSZa, a sta su onda Ronaldova ispadanja od Porta, Ajaksa, Liona koje se daleko slabije ekipe?
Kada vec pricas o golovima, onda si mogao napisati da Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji fudbala i najbolji prosek golova u istoriji LS. Ronaldo je dao vise golova samo zato jer je 2 i pol godine stariji.
Takodjer, Mesi je prosle sezone dao vise golova protiv TOP 10 ekipa nego Ronaldo.
U istoj LS, u zadnje 3 sezone, Ronaldo je postigao samo 14 golova, a od toga pola iz penala.
Prozivas Mesija zbog golova Boloviji, Ekvadoru i Cilea, a Ronaldo je 50+ golova za reprezentaciju postigao cak i slabijim reprezentacijama od tih koje si naveo. Andore, Estonije, Latvije itd.
Ako je Kopa Amerika smesno takmicenje jer od 5 ekipa 4 idu dalje, sta je onda EURO gde od 4 ekipe 3 idu dalje? Pri tome Argentina je bila prva u grupi dok je Portugal osvojio EURO 2016 bas zbog tih smesnih pravila. Prosli su grupu kao trecoplasirana reprezentacija. Uz normalne okolnosti Portugal ne bi prosao ni grupu, a Ronaldo je davao golove na EURU jedino Madjarskoj i Velsu.

I sta sad?

kb9

pre 2 godine

Leka@ tipican fan Barselone, koja za vreme vrhunca karijere svog najboljeg igraca u istoriji nije uradila nista. Elem, kad si se vec dotakao statistike, ne zna covek odakle da krene.
Najbolji strelac, najvise ASISTENCIJA, najvise golova u grupnoj fazi, najvise golova u NOKAUT FAZI, najvise golova u jednoj sezoni, najvise golova glavom, sve ovo se odnosi na Ligu sampiona. 10 golova dati u nokaut fazi u jednoj sezoni jednom Nojeru, Bufonu i Oblaku. 34 het trika za samo 9 godina u Realu. Mesi 36 za 17 godina. 6 slovima SEST godina za redom Mesi se ponizava sa Barselonom u ligi sampiona. Postigao je od 29 golova u poslednjoj sezoni, 24 poslednjih 10 ekip na tabeli. Nije postigao gol na El klasiku 4 CETIRI godine, jos od odlaska Ronalda. U istoj toj ligi sampiona postigao je 5 golova prosle sezone, 4 CETIRI su bili sa penala. Dao je na Kopa Americi najsmesnijem takmicenju gde od 5 ekipa 4 idu dalje 4 gola, Boliviji, Ekvadoru i Cileu. Sve ovo sam ti naveo ne da bih pljuvao Mesija, nego da shvatis kakve si nebuloze ispisao. Mesi i Cristiano su vanvremenski igraci i ko zna kad ce se opet pojaviti ovako rivalstvo.

Leka

pre 2 godine

Najneverovatnija je sledeca statistika.
Ovde su ubrojani najbolji klubovi iz liga petica, s kojim su se susretali u prvenstvu ali i Evropi.
Engleska ( Chelsea, City, United, Liverpul, Arsenal i Spursi)
Nemacka ( Bayern i BVB )
Francuska (PSG)
Italija ( Inter, Lazio, Roma, Napoli,Milan, Juventus)
Spanija ( Real, Barselona,Bilbao,Sevilja,Atletico, Valencia)

Pogledajte samo ove cifre :
Ronaldo protiv najjacih ekipa sve ukupno:
284 u- 177 gol/ 35 asistencija

Mesi :
254u- 209 gol/85 asistencija!
Prosto neverovatno kolika razlika je ustvari!
Dakle manje utakmica, njih 30 ,ali cak 30 golova vise i cak 50 asistencija ima Mesi!!!!!! Ima li smisla bilo sta dalje raspravljati ?
Ronaldo prosek golova po utakmici 0,62 a asistencija 0,12
Mesi prosek golova po utakmici 0,82 a asistencija 0,33 .
Ovo je ogromna razlika, razbija ga Mesi u najvecim utakmicama ,razbija !
Izvor transfermarkt, dakle sve mozete i sami da saberete i proverite. Treba vam 10 ak minuta za sve.Sve crno na belo !Statistika je izvucena sa njihovih zvanicnih profila!
Nema vise sta da se raspravlja na ovu temu osim da pored svega ovog,Mesi ima vise zlatnih kopacki, vise zlatnih lopti i daleko bolji medjusobni skor !O tome kako bolje izvodi slobodnjake ili kako je bolji tehnicar odnosno dribler kao i kreator ne treba trositi tastere.Imate statistiku i za te stvari. Ubija ga Mesi u stvorenim sansama, driblinzima ,ma svemu !
Jednom za sva vremena da zavrsimo sa ovom pricom.Ronaldo nije ni do kolena Leu!

Voki toki

pre 2 godine

Ronaldo prelazi u City. Gradjani nece uspeti dovesti Kejna i okrenuli su se alternativi. Mendes je vidjen danas u Mancesteru u drustvu seika. Narednih dana ce odjeknut bomba. Ronaldo ce izdati Unitedove navijace i preci ce u gradskog rivala. Vec kruze i slike na forumima gde fanovi Uniteda pale njegov dres. Kvote na kladionicama takodje drasticno padaju.

Kvame Braun

pre 2 godine

Boli ga što se već dva meseca piše samo o Leo.Od osvajanja Kope pa do prelaska u Psz.A i Mesi je uspeo da ga pobedi u onome u čemu je Nalickani najbolji,u lajkovima na instagramu.Boli to Kristinu pa sad mora da izmišlja nešto da bi se pisalo malo i o njemu.Prvo kao fora neće da igra protiv Udinesea.Sad opet folira neku povredu.Dzabe sve,tek će se pisati o Mesiju kad osvoji 7 zlatnu.
(Messi GOAT, 25. avgust 2021 18:15)




Da li je je patuljak tema tvojih masnih snova??? Znao sam da nešto nije u redu sa ljudima kojima je Mesi bolji od Ronalda...

Messi GOAT

pre 2 godine

Boli ga što se već dva meseca piše samo o Leo.Od osvajanja Kope pa do prelaska u Psz.A i Mesi je uspeo da ga pobedi u onome u čemu je Nalickani najbolji,u lajkovima na instagramu.Boli to Kristinu pa sad mora da izmišlja nešto da bi se pisalo malo i o njemu.Prvo kao fora neće da igra protiv Udinesea.Sad opet folira neku povredu.Dzabe sve,tek će se pisati o Mesiju kad osvoji 7 zlatnu.

cosmo

pre 2 godine

Ja ne znam zasto toliki hejt prema ovom coveku. Prvi ga ne gotivim od pocetka karijere, nije mi simpatican a ni moj tip igraca. Ali za ono sto je postigao kapa dole. Klasican primer upornosti i rada od ujutru do uvece. Ako nije najbolji onda je medju dva najbolja igraca u zadnjih 20 godina, sta tu nije jasno. Ima 36 godina i danas igra bolje od 95% igraca na svetu.
(jevropa, 25. avgust 2021 15:39)

Ne radi se o njemu kao igracu i svemu sto je postigao.Radi se o njegovom egoizmu,o njegovim ljudskim kvalitetima.

Stef

pre 2 godine

@Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.

Loznica, Gučevo, Cer

pre 2 godine

@Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.
(Stef, 25. avgust 2021 16:11)

Ja sve komentarisem jer volim pluseve bajo moj.

Wild West

pre 2 godine

Užasna uprava Juventusa. Uništili su klub dovođenjem Kristijana. Neće se oporaviti 10 godina u smešnoj Seriji A gde se takmiče ko neće da uzme titulu.

Napoli i Milan 10 godina luzerske ekipe, Inter jedino nešto napravi.

GOAT

pre 2 godine

Od ovoga Ronalda samo je jos gori Nikola Jokic.
(nSajam, 25. avgust 2021 15:34)

poredis ono onoga sta li je vec taj vas kosarkas, sa igracinom koja je najbolja u istoriji portugala i najbolji strijalac u istoriji FUDBALA
TOZU TE PROBIJA NA OVO SUNCE SMANJI DOZU

admin

pre 2 godine

Realno, promasaj karijere prelazak u Juve. Sa onakvim timom na papiru ocekivala se bar jedna LS. Da je ostao u Realu jos par sezona mozda bi uzeo jos jednu. A i da nije imao bi neki izgovor, zamor materijala, odlazak ZIdana itd...

Loznica, Gučevo, Cer

pre 2 godine

Koliko je ovo tužno kad covek brani sam sebe sa klonova, ali kad pomene sebe kao "onu osobu" transfer blama dozivim. Samo udri druze, niko nije primetio
(aaaa, 25. avgust 2021 16:35)

mene troluju drugi!!!

Xman

pre 2 godine

Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.
(Stef, 25. avgust 2021 16:11)Covek ostavi za ceo dan 3 komentara. Ostalo su SNS botovi. Ti razmisli sto ga troluju.

aaaa

pre 2 godine

Xman, posejdon, dnevna doza srbende, loznica gucevo cer

Koliko je ovo tužno kad covek brani sam sebe sa klonova, ali kad pomene sebe kao "onu osobu" transfer blama dozivim. Samo udri druze, niko nije primetio

jevropa

pre 2 godine

Ja ne znam zasto toliki hejt prema ovom coveku. Prvi ga ne gotivim od pocetka karijere, nije mi simpatican a ni moj tip igraca. Ali za ono sto je postigao kapa dole. Klasican primer upornosti i rada od ujutru do uvece. Ako nije najbolji onda je medju dva najbolja igraca u zadnjih 20 godina, sta tu nije jasno. Ima 36 godina i danas igra bolje od 95% igraca na svetu.

znaci cirkus

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)

Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)
Pokusaj trolovanja osobe pod tim nikom na nivou deteta 2 razred osnovne skole.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)

Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)


Tebra, je li ne primećuješ da nisi sposoban da me troluješ? Ronalda nisam komentarisao godinu dana…

Xman

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
Ova deca uporno pokusavaju da troluju osobu pod ovim nikom. Pitam se jesu li bas toliko ukusni sendvici?

posejdon

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
Xexex, pa ta osobu poznajem licno. Tog ne interesuju kontakti punih 20 godina. Los, jako los trol.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Koliko su samo naporni ovi SNS smradovi u pokusaju trolovanja ovog coveka? Za nepoverovati.
(Xman, 25. avgust 2021 15:35)
Šta je Goksi, opet si smanjili dozu pa pričaš o sebi iz trećeg lica i tripuješ nekakav sns? Hahaha

Xman

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
00
Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)
Koliko su samo naporni ovi SNS smradovi u pokusaju trolovanja ovog coveka? Za nepoverovati.

jevropa

pre 2 godine

Ja ne znam zasto toliki hejt prema ovom coveku. Prvi ga ne gotivim od pocetka karijere, nije mi simpatican a ni moj tip igraca. Ali za ono sto je postigao kapa dole. Klasican primer upornosti i rada od ujutru do uvece. Ako nije najbolji onda je medju dva najbolja igraca u zadnjih 20 godina, sta tu nije jasno. Ima 36 godina i danas igra bolje od 95% igraca na svetu.

Xman

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
00
Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)
Koliko su samo naporni ovi SNS smradovi u pokusaju trolovanja ovog coveka? Za nepoverovati.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)

Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)


Tebra, je li ne primećuješ da nisi sposoban da me troluješ? Ronalda nisam komentarisao godinu dana…

kb9

pre 2 godine

Leka@ tipican fan Barselone, koja za vreme vrhunca karijere svog najboljeg igraca u istoriji nije uradila nista. Elem, kad si se vec dotakao statistike, ne zna covek odakle da krene.
Najbolji strelac, najvise ASISTENCIJA, najvise golova u grupnoj fazi, najvise golova u NOKAUT FAZI, najvise golova u jednoj sezoni, najvise golova glavom, sve ovo se odnosi na Ligu sampiona. 10 golova dati u nokaut fazi u jednoj sezoni jednom Nojeru, Bufonu i Oblaku. 34 het trika za samo 9 godina u Realu. Mesi 36 za 17 godina. 6 slovima SEST godina za redom Mesi se ponizava sa Barselonom u ligi sampiona. Postigao je od 29 golova u poslednjoj sezoni, 24 poslednjih 10 ekip na tabeli. Nije postigao gol na El klasiku 4 CETIRI godine, jos od odlaska Ronalda. U istoj toj ligi sampiona postigao je 5 golova prosle sezone, 4 CETIRI su bili sa penala. Dao je na Kopa Americi najsmesnijem takmicenju gde od 5 ekipa 4 idu dalje 4 gola, Boliviji, Ekvadoru i Cileu. Sve ovo sam ti naveo ne da bih pljuvao Mesija, nego da shvatis kakve si nebuloze ispisao. Mesi i Cristiano su vanvremenski igraci i ko zna kad ce se opet pojaviti ovako rivalstvo.

Stef

pre 2 godine

@Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.

znaci cirkus

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)

Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)
Pokusaj trolovanja osobe pod tim nikom na nivou deteta 2 razred osnovne skole.

Kvame Braun

pre 2 godine

Boli ga što se već dva meseca piše samo o Leo.Od osvajanja Kope pa do prelaska u Psz.A i Mesi je uspeo da ga pobedi u onome u čemu je Nalickani najbolji,u lajkovima na instagramu.Boli to Kristinu pa sad mora da izmišlja nešto da bi se pisalo malo i o njemu.Prvo kao fora neće da igra protiv Udinesea.Sad opet folira neku povredu.Dzabe sve,tek će se pisati o Mesiju kad osvoji 7 zlatnu.
(Messi GOAT, 25. avgust 2021 18:15)




Da li je je patuljak tema tvojih masnih snova??? Znao sam da nešto nije u redu sa ljudima kojima je Mesi bolji od Ronalda...

admin

pre 2 godine

Realno, promasaj karijere prelazak u Juve. Sa onakvim timom na papiru ocekivala se bar jedna LS. Da je ostao u Realu jos par sezona mozda bi uzeo jos jednu. A i da nije imao bi neki izgovor, zamor materijala, odlazak ZIdana itd...

aaaa

pre 2 godine

Xman, posejdon, dnevna doza srbende, loznica gucevo cer

Koliko je ovo tužno kad covek brani sam sebe sa klonova, ali kad pomene sebe kao "onu osobu" transfer blama dozivim. Samo udri druze, niko nije primetio

Xman

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
Ova deca uporno pokusavaju da troluju osobu pod ovim nikom. Pitam se jesu li bas toliko ukusni sendvici?

posejdon

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
Xexex, pa ta osobu poznajem licno. Tog ne interesuju kontakti punih 20 godina. Los, jako los trol.

Xman

pre 2 godine

Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.
(Stef, 25. avgust 2021 16:11)Covek ostavi za ceo dan 3 komentara. Ostalo su SNS botovi. Ti razmisli sto ga troluju.

Leka

pre 2 godine

Najneverovatnija je sledeca statistika.
Ovde su ubrojani najbolji klubovi iz liga petica, s kojim su se susretali u prvenstvu ali i Evropi.
Engleska ( Chelsea, City, United, Liverpul, Arsenal i Spursi)
Nemacka ( Bayern i BVB )
Francuska (PSG)
Italija ( Inter, Lazio, Roma, Napoli,Milan, Juventus)
Spanija ( Real, Barselona,Bilbao,Sevilja,Atletico, Valencia)

Pogledajte samo ove cifre :
Ronaldo protiv najjacih ekipa sve ukupno:
284 u- 177 gol/ 35 asistencija

Mesi :
254u- 209 gol/85 asistencija!
Prosto neverovatno kolika razlika je ustvari!
Dakle manje utakmica, njih 30 ,ali cak 30 golova vise i cak 50 asistencija ima Mesi!!!!!! Ima li smisla bilo sta dalje raspravljati ?
Ronaldo prosek golova po utakmici 0,62 a asistencija 0,12
Mesi prosek golova po utakmici 0,82 a asistencija 0,33 .
Ovo je ogromna razlika, razbija ga Mesi u najvecim utakmicama ,razbija !
Izvor transfermarkt, dakle sve mozete i sami da saberete i proverite. Treba vam 10 ak minuta za sve.Sve crno na belo !Statistika je izvucena sa njihovih zvanicnih profila!
Nema vise sta da se raspravlja na ovu temu osim da pored svega ovog,Mesi ima vise zlatnih kopacki, vise zlatnih lopti i daleko bolji medjusobni skor !O tome kako bolje izvodi slobodnjake ili kako je bolji tehnicar odnosno dribler kao i kreator ne treba trositi tastere.Imate statistiku i za te stvari. Ubija ga Mesi u stvorenim sansama, driblinzima ,ma svemu !
Jednom za sva vremena da zavrsimo sa ovom pricom.Ronaldo nije ni do kolena Leu!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Koliko su samo naporni ovi SNS smradovi u pokusaju trolovanja ovog coveka? Za nepoverovati.
(Xman, 25. avgust 2021 15:35)
Šta je Goksi, opet si smanjili dozu pa pričaš o sebi iz trećeg lica i tripuješ nekakav sns? Hahaha

GOAT

pre 2 godine

Od ovoga Ronalda samo je jos gori Nikola Jokic.
(nSajam, 25. avgust 2021 15:34)

poredis ono onoga sta li je vec taj vas kosarkas, sa igracinom koja je najbolja u istoriji portugala i najbolji strijalac u istoriji FUDBALA
TOZU TE PROBIJA NA OVO SUNCE SMANJI DOZU

Wild West

pre 2 godine

Užasna uprava Juventusa. Uništili su klub dovođenjem Kristijana. Neće se oporaviti 10 godina u smešnoj Seriji A gde se takmiče ko neće da uzme titulu.

Napoli i Milan 10 godina luzerske ekipe, Inter jedino nešto napravi.

Messi GOAT

pre 2 godine

Boli ga što se već dva meseca piše samo o Leo.Od osvajanja Kope pa do prelaska u Psz.A i Mesi je uspeo da ga pobedi u onome u čemu je Nalickani najbolji,u lajkovima na instagramu.Boli to Kristinu pa sad mora da izmišlja nešto da bi se pisalo malo i o njemu.Prvo kao fora neće da igra protiv Udinesea.Sad opet folira neku povredu.Dzabe sve,tek će se pisati o Mesiju kad osvoji 7 zlatnu.

Loznica, Gučevo, Cer

pre 2 godine

@Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.
(Stef, 25. avgust 2021 16:11)

Ja sve komentarisem jer volim pluseve bajo moj.

Voki toki

pre 2 godine

Ronaldo prelazi u City. Gradjani nece uspeti dovesti Kejna i okrenuli su se alternativi. Mendes je vidjen danas u Mancesteru u drustvu seika. Narednih dana ce odjeknut bomba. Ronaldo ce izdati Unitedove navijace i preci ce u gradskog rivala. Vec kruze i slike na forumima gde fanovi Uniteda pale njegov dres. Kvote na kladionicama takodje drasticno padaju.

Kiki

pre 2 godine

kb9,

Kakve nebuloze? Pa sve to isto mozes ispisati i za Ronalda samo sto ti neces.
I opet Mesi kada sve saberes ima daleko vise golova protiv najjacih ekipa.
Kada si vec pisao o nokaut fazi LS onda si mogao postaviti i njihovu statistiku iz nokaut faze u reprezentaciji gde Ronaldo nepostoji vec 15 godina dok Mesi ima 5 golova i cak 16 asistencija.
Govoris da je ponizenje ispadati od Bajerna, Liverpula, PSZa, a sta su onda Ronaldova ispadanja od Porta, Ajaksa, Liona koje se daleko slabije ekipe?
Kada vec pricas o golovima, onda si mogao napisati da Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji fudbala i najbolji prosek golova u istoriji LS. Ronaldo je dao vise golova samo zato jer je 2 i pol godine stariji.
Takodjer, Mesi je prosle sezone dao vise golova protiv TOP 10 ekipa nego Ronaldo.
U istoj LS, u zadnje 3 sezone, Ronaldo je postigao samo 14 golova, a od toga pola iz penala.
Prozivas Mesija zbog golova Boloviji, Ekvadoru i Cilea, a Ronaldo je 50+ golova za reprezentaciju postigao cak i slabijim reprezentacijama od tih koje si naveo. Andore, Estonije, Latvije itd.
Ako je Kopa Amerika smesno takmicenje jer od 5 ekipa 4 idu dalje, sta je onda EURO gde od 4 ekipe 3 idu dalje? Pri tome Argentina je bila prva u grupi dok je Portugal osvojio EURO 2016 bas zbog tih smesnih pravila. Prosli su grupu kao trecoplasirana reprezentacija. Uz normalne okolnosti Portugal ne bi prosao ni grupu, a Ronaldo je davao golove na EURU jedino Madjarskoj i Velsu.

I sta sad?

RonaldoGOAT

pre 2 godine

(kiki, 26. avgust 2021 05:43)

izvini srce, Real je na vrhuncu Ronaldove karijere uzeo za 5 godina 4 LŠ. pa ti sad upoređuj godine i trofeje u tom periodu, a ne kad tebi odgovara. upoređuj šta su radili svako zasebno na svom vrhuncu karijere. plus namjerno izostavio 2008. godinu da ne bi Ronaldu pripisao da onda u tom opsegu vremena ima 5 Ligi šampiona. jako smiješno. i unaprijed da kažem da se maneš priča kako nestaje u finalima, zna se koji igrač i čiji golovi su uvijek Real dogurali do finala, bez njega ne bi ni imali priliku da se bore za LŠ. pa neka i po 100 puta nestaje u tim finalima.

cosmo

pre 2 godine

Ja ne znam zasto toliki hejt prema ovom coveku. Prvi ga ne gotivim od pocetka karijere, nije mi simpatican a ni moj tip igraca. Ali za ono sto je postigao kapa dole. Klasican primer upornosti i rada od ujutru do uvece. Ako nije najbolji onda je medju dva najbolja igraca u zadnjih 20 godina, sta tu nije jasno. Ima 36 godina i danas igra bolje od 95% igraca na svetu.
(jevropa, 25. avgust 2021 15:39)

Ne radi se o njemu kao igracu i svemu sto je postigao.Radi se o njegovom egoizmu,o njegovim ljudskim kvalitetima.

Loznica, Gučevo, Cer

pre 2 godine

Koliko je ovo tužno kad covek brani sam sebe sa klonova, ali kad pomene sebe kao "onu osobu" transfer blama dozivim. Samo udri druze, niko nije primetio
(aaaa, 25. avgust 2021 16:35)

mene troluju drugi!!!

Nedim Hodžić

pre 2 godine

(Kiki, 25. avgust 2021 23:13)

Ronaldo protiv ekipa iz top 10 u takmicarskim utakmicama dao 10 golova a Messi 0, protiv ekipa iz top 30 Ronaldo blizu 50 golova a Messi svega 12.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(El clasico, 26. avgust 2021 00:35)

Jer jednostavno Valensija, Bilbao i slicni nisu top klubovi. Protiv top klubova Ronaldo daleko bolji.

Isto tako u takmicarskim utakmicama protiv reprezentacija iz top 10 Ronaldo ima 10 golova a Messi 0, protiv ekipa iz top 30 Ronaldo blizu 50 a Messi svega 12 golova.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(El clasico, 26. avgust 2021 00:35)

Kao sto rekoh ti vesto zaobilazis kljucne detalje koji tvoju teoriju ruse poput kule od karata. Kao onda kada si uporedjivao njihove ucinke protiv reprezentacija iz top 10, pa je tako Kolumbija postala velesila. Kako je onda Kolumbija velesila a Svajcarska, Danska, Svedska i Ceska nisu? Niti Kolumbija ima bolje rezultate niti bolje igrace od pomenutih ekipa.

Dakle ti spinovi kod mene ne pale.

El clasico

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 25. avgust 2021 23:58)

Sta si oborio? :) Pa ne mozes ti menjati cinjenice, a cinjenica je da Mesi protiv najjacih ekipa ima vise golova i asistencija nego Ronaldo. Imas danas hrpu stranica gde mozes proveriti kome su Mesi i Ronaldo dali svaki gol i ti to nikad neces moci ni oboriti ni promeniti :)

El clasico

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 25. avgust 2021 23:58)

Sta si oborio? :) Pa ne mozes ti menjati cinjenice, a cinjenica je da Mesi protiv najjacih ekipa ima vise golova i asistencija nego Ronaldo. Imas danas hrpu stranica gde mozes proveriti kome su Mesi i Ronaldo dali svaki gol i ti to nikad neces moci ni oboriti ni promeniti :)

kiki

pre 2 godine

(kb9, 25. avgust 2021 20:05)

Takodjer, napisao si njemu da pise nebuloze samo zato jer ti taj komentar ne odgovara. A on je samo postavio statistiku Mesija i Ronalda iz citave karijere protiv najjacih protivnika dok ti u nedostatku argumenata pricas o sezonama i delovima godina samo o onim koje ti odgovaraju jer je ocito da si svestan i sam cinjenice da ti ne odgovara da gledas citavu karijeru :) Pa se ti sad zapitaj ko je od vas dvojice pisao nebuloze :)

I jos nesto, rekao si da Barselona za vreme vrhunca Mesijeve karijere nije uradila nista, a Barsa u periodu od 2009 do 2018 osvjila 7 titula La Lige i 3 LŠ, dok je Ronaldo u istom periodu osvojio 2 titule La Lige i 4 LŠ haha

Xman

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
00
Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)
Koliko su samo naporni ovi SNS smradovi u pokusaju trolovanja ovog coveka? Za nepoverovati.

Leka

pre 2 godine

Najneverovatnija je sledeca statistika.
Ovde su ubrojani najbolji klubovi iz liga petica, s kojim su se susretali u prvenstvu ali i Evropi.
Engleska ( Chelsea, City, United, Liverpul, Arsenal i Spursi)
Nemacka ( Bayern i BVB )
Francuska (PSG)
Italija ( Inter, Lazio, Roma, Napoli,Milan, Juventus)
Spanija ( Real, Barselona,Bilbao,Sevilja,Atletico, Valencia)

Pogledajte samo ove cifre :
Ronaldo protiv najjacih ekipa sve ukupno:
284 u- 177 gol/ 35 asistencija

Mesi :
254u- 209 gol/85 asistencija!
Prosto neverovatno kolika razlika je ustvari!
Dakle manje utakmica, njih 30 ,ali cak 30 golova vise i cak 50 asistencija ima Mesi!!!!!! Ima li smisla bilo sta dalje raspravljati ?
Ronaldo prosek golova po utakmici 0,62 a asistencija 0,12
Mesi prosek golova po utakmici 0,82 a asistencija 0,33 .
Ovo je ogromna razlika, razbija ga Mesi u najvecim utakmicama ,razbija !
Izvor transfermarkt, dakle sve mozete i sami da saberete i proverite. Treba vam 10 ak minuta za sve.Sve crno na belo !Statistika je izvucena sa njihovih zvanicnih profila!
Nema vise sta da se raspravlja na ovu temu osim da pored svega ovog,Mesi ima vise zlatnih kopacki, vise zlatnih lopti i daleko bolji medjusobni skor !O tome kako bolje izvodi slobodnjake ili kako je bolji tehnicar odnosno dribler kao i kreator ne treba trositi tastere.Imate statistiku i za te stvari. Ubija ga Mesi u stvorenim sansama, driblinzima ,ma svemu !
Jednom za sva vremena da zavrsimo sa ovom pricom.Ronaldo nije ni do kolena Leu!

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Koliko su samo naporni ovi SNS smradovi u pokusaju trolovanja ovog coveka? Za nepoverovati.
(Xman, 25. avgust 2021 15:35)
Šta je Goksi, opet si smanjili dozu pa pričaš o sebi iz trećeg lica i tripuješ nekakav sns? Hahaha

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)

Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)


Tebra, je li ne primećuješ da nisi sposoban da me troluješ? Ronalda nisam komentarisao godinu dana…

Stef

pre 2 godine

@Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.

GOAT

pre 2 godine

Od ovoga Ronalda samo je jos gori Nikola Jokic.
(nSajam, 25. avgust 2021 15:34)

poredis ono onoga sta li je vec taj vas kosarkas, sa igracinom koja je najbolja u istoriji portugala i najbolji strijalac u istoriji FUDBALA
TOZU TE PROBIJA NA OVO SUNCE SMANJI DOZU

aaaa

pre 2 godine

Xman, posejdon, dnevna doza srbende, loznica gucevo cer

Koliko je ovo tužno kad covek brani sam sebe sa klonova, ali kad pomene sebe kao "onu osobu" transfer blama dozivim. Samo udri druze, niko nije primetio

Xman

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
Ova deca uporno pokusavaju da troluju osobu pod ovim nikom. Pitam se jesu li bas toliko ukusni sendvici?

znaci cirkus

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)

Goat nadam se da će da ode u Siti najbolji klub na svetu i da će i tu sve da odere.
(Loznica, Gičevo, Cer......., 25. avgust 2021 15:21)
Pokusaj trolovanja osobe pod tim nikom na nivou deteta 2 razred osnovne skole.

Messi GOAT

pre 2 godine

Boli ga što se već dva meseca piše samo o Leo.Od osvajanja Kope pa do prelaska u Psz.A i Mesi je uspeo da ga pobedi u onome u čemu je Nalickani najbolji,u lajkovima na instagramu.Boli to Kristinu pa sad mora da izmišlja nešto da bi se pisalo malo i o njemu.Prvo kao fora neće da igra protiv Udinesea.Sad opet folira neku povredu.Dzabe sve,tek će se pisati o Mesiju kad osvoji 7 zlatnu.

posejdon

pre 2 godine

Nije što je GOAT ali kao šećerlema izgleda…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 25. avgust 2021 15:23)
Xexex, pa ta osobu poznajem licno. Tog ne interesuju kontakti punih 20 godina. Los, jako los trol.

cosmo

pre 2 godine

Ja ne znam zasto toliki hejt prema ovom coveku. Prvi ga ne gotivim od pocetka karijere, nije mi simpatican a ni moj tip igraca. Ali za ono sto je postigao kapa dole. Klasican primer upornosti i rada od ujutru do uvece. Ako nije najbolji onda je medju dva najbolja igraca u zadnjih 20 godina, sta tu nije jasno. Ima 36 godina i danas igra bolje od 95% igraca na svetu.
(jevropa, 25. avgust 2021 15:39)

Ne radi se o njemu kao igracu i svemu sto je postigao.Radi se o njegovom egoizmu,o njegovim ljudskim kvalitetima.

Wild West

pre 2 godine

Užasna uprava Juventusa. Uništili su klub dovođenjem Kristijana. Neće se oporaviti 10 godina u smešnoj Seriji A gde se takmiče ko neće da uzme titulu.

Napoli i Milan 10 godina luzerske ekipe, Inter jedino nešto napravi.

Kvame Braun

pre 2 godine

Boli ga što se već dva meseca piše samo o Leo.Od osvajanja Kope pa do prelaska u Psz.A i Mesi je uspeo da ga pobedi u onome u čemu je Nalickani najbolji,u lajkovima na instagramu.Boli to Kristinu pa sad mora da izmišlja nešto da bi se pisalo malo i o njemu.Prvo kao fora neće da igra protiv Udinesea.Sad opet folira neku povredu.Dzabe sve,tek će se pisati o Mesiju kad osvoji 7 zlatnu.
(Messi GOAT, 25. avgust 2021 18:15)




Da li je je patuljak tema tvojih masnih snova??? Znao sam da nešto nije u redu sa ljudima kojima je Mesi bolji od Ronalda...

Voki toki

pre 2 godine

Ronaldo prelazi u City. Gradjani nece uspeti dovesti Kejna i okrenuli su se alternativi. Mendes je vidjen danas u Mancesteru u drustvu seika. Narednih dana ce odjeknut bomba. Ronaldo ce izdati Unitedove navijace i preci ce u gradskog rivala. Vec kruze i slike na forumima gde fanovi Uniteda pale njegov dres. Kvote na kladionicama takodje drasticno padaju.

kb9

pre 2 godine

Leka@ tipican fan Barselone, koja za vreme vrhunca karijere svog najboljeg igraca u istoriji nije uradila nista. Elem, kad si se vec dotakao statistike, ne zna covek odakle da krene.
Najbolji strelac, najvise ASISTENCIJA, najvise golova u grupnoj fazi, najvise golova u NOKAUT FAZI, najvise golova u jednoj sezoni, najvise golova glavom, sve ovo se odnosi na Ligu sampiona. 10 golova dati u nokaut fazi u jednoj sezoni jednom Nojeru, Bufonu i Oblaku. 34 het trika za samo 9 godina u Realu. Mesi 36 za 17 godina. 6 slovima SEST godina za redom Mesi se ponizava sa Barselonom u ligi sampiona. Postigao je od 29 golova u poslednjoj sezoni, 24 poslednjih 10 ekip na tabeli. Nije postigao gol na El klasiku 4 CETIRI godine, jos od odlaska Ronalda. U istoj toj ligi sampiona postigao je 5 golova prosle sezone, 4 CETIRI su bili sa penala. Dao je na Kopa Americi najsmesnijem takmicenju gde od 5 ekipa 4 idu dalje 4 gola, Boliviji, Ekvadoru i Cileu. Sve ovo sam ti naveo ne da bih pljuvao Mesija, nego da shvatis kakve si nebuloze ispisao. Mesi i Cristiano su vanvremenski igraci i ko zna kad ce se opet pojaviti ovako rivalstvo.

jevropa

pre 2 godine

Ja ne znam zasto toliki hejt prema ovom coveku. Prvi ga ne gotivim od pocetka karijere, nije mi simpatican a ni moj tip igraca. Ali za ono sto je postigao kapa dole. Klasican primer upornosti i rada od ujutru do uvece. Ako nije najbolji onda je medju dva najbolja igraca u zadnjih 20 godina, sta tu nije jasno. Ima 36 godina i danas igra bolje od 95% igraca na svetu.

Kiki

pre 2 godine

kb9,

Kakve nebuloze? Pa sve to isto mozes ispisati i za Ronalda samo sto ti neces.
I opet Mesi kada sve saberes ima daleko vise golova protiv najjacih ekipa.
Kada si vec pisao o nokaut fazi LS onda si mogao postaviti i njihovu statistiku iz nokaut faze u reprezentaciji gde Ronaldo nepostoji vec 15 godina dok Mesi ima 5 golova i cak 16 asistencija.
Govoris da je ponizenje ispadati od Bajerna, Liverpula, PSZa, a sta su onda Ronaldova ispadanja od Porta, Ajaksa, Liona koje se daleko slabije ekipe?
Kada vec pricas o golovima, onda si mogao napisati da Mesi ima najbolji prosek golova po utakmici u istoriji fudbala i najbolji prosek golova u istoriji LS. Ronaldo je dao vise golova samo zato jer je 2 i pol godine stariji.
Takodjer, Mesi je prosle sezone dao vise golova protiv TOP 10 ekipa nego Ronaldo.
U istoj LS, u zadnje 3 sezone, Ronaldo je postigao samo 14 golova, a od toga pola iz penala.
Prozivas Mesija zbog golova Boloviji, Ekvadoru i Cilea, a Ronaldo je 50+ golova za reprezentaciju postigao cak i slabijim reprezentacijama od tih koje si naveo. Andore, Estonije, Latvije itd.
Ako je Kopa Amerika smesno takmicenje jer od 5 ekipa 4 idu dalje, sta je onda EURO gde od 4 ekipe 3 idu dalje? Pri tome Argentina je bila prva u grupi dok je Portugal osvojio EURO 2016 bas zbog tih smesnih pravila. Prosli su grupu kao trecoplasirana reprezentacija. Uz normalne okolnosti Portugal ne bi prosao ni grupu, a Ronaldo je davao golove na EURU jedino Madjarskoj i Velsu.

I sta sad?

Loznica, Gučevo, Cer

pre 2 godine

@Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.
(Stef, 25. avgust 2021 16:11)

Ja sve komentarisem jer volim pluseve bajo moj.

Loznica, Gučevo, Cer

pre 2 godine

Koliko je ovo tužno kad covek brani sam sebe sa klonova, ali kad pomene sebe kao "onu osobu" transfer blama dozivim. Samo udri druze, niko nije primetio
(aaaa, 25. avgust 2021 16:35)

mene troluju drugi!!!

admin

pre 2 godine

Realno, promasaj karijere prelazak u Juve. Sa onakvim timom na papiru ocekivala se bar jedna LS. Da je ostao u Realu jos par sezona mozda bi uzeo jos jednu. A i da nije imao bi neki izgovor, zamor materijala, odlazak ZIdana itd...

kiki

pre 2 godine

(kb9, 25. avgust 2021 20:05)

Takodjer, napisao si njemu da pise nebuloze samo zato jer ti taj komentar ne odgovara. A on je samo postavio statistiku Mesija i Ronalda iz citave karijere protiv najjacih protivnika dok ti u nedostatku argumenata pricas o sezonama i delovima godina samo o onim koje ti odgovaraju jer je ocito da si svestan i sam cinjenice da ti ne odgovara da gledas citavu karijeru :) Pa se ti sad zapitaj ko je od vas dvojice pisao nebuloze :)

I jos nesto, rekao si da Barselona za vreme vrhunca Mesijeve karijere nije uradila nista, a Barsa u periodu od 2009 do 2018 osvjila 7 titula La Lige i 3 LŠ, dok je Ronaldo u istom periodu osvojio 2 titule La Lige i 4 LŠ haha

El clasico

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 25. avgust 2021 23:58)

Sta si oborio? :) Pa ne mozes ti menjati cinjenice, a cinjenica je da Mesi protiv najjacih ekipa ima vise golova i asistencija nego Ronaldo. Imas danas hrpu stranica gde mozes proveriti kome su Mesi i Ronaldo dali svaki gol i ti to nikad neces moci ni oboriti ni promeniti :)

El clasico

pre 2 godine

(Amel Kovačević, 25. avgust 2021 23:58)

Sta si oborio? :) Pa ne mozes ti menjati cinjenice, a cinjenica je da Mesi protiv najjacih ekipa ima vise golova i asistencija nego Ronaldo. Imas danas hrpu stranica gde mozes proveriti kome su Mesi i Ronaldo dali svaki gol i ti to nikad neces moci ni oboriti ni promeniti :)

Xman

pre 2 godine

Loznica, Gičevo, Cer...
Šta ti sine radiš po ceo dan ne znam, ali koju god vest da otvorim maltene ti rasipaš neke gluposti. Stvarno se nadam da ćeš da se opametiš jer sutradan u STVARNOM životu će da te pregaze. Btw za mene ne brini, ETF RTI-evac sam, ali ti... Daj bože da ne radiš u Meku i obrćeš Big Mac.
(Stef, 25. avgust 2021 16:11)Covek ostavi za ceo dan 3 komentara. Ostalo su SNS botovi. Ti razmisli sto ga troluju.

Nedim Hodžić

pre 2 godine

(Kiki, 25. avgust 2021 23:13)

Ronaldo protiv ekipa iz top 10 u takmicarskim utakmicama dao 10 golova a Messi 0, protiv ekipa iz top 30 Ronaldo blizu 50 golova a Messi svega 12.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(El clasico, 26. avgust 2021 00:35)

Jer jednostavno Valensija, Bilbao i slicni nisu top klubovi. Protiv top klubova Ronaldo daleko bolji.

Isto tako u takmicarskim utakmicama protiv reprezentacija iz top 10 Ronaldo ima 10 golova a Messi 0, protiv ekipa iz top 30 Ronaldo blizu 50 a Messi svega 12 golova.

Mirza Selimović

pre 2 godine

(El clasico, 26. avgust 2021 00:35)

Kao sto rekoh ti vesto zaobilazis kljucne detalje koji tvoju teoriju ruse poput kule od karata. Kao onda kada si uporedjivao njihove ucinke protiv reprezentacija iz top 10, pa je tako Kolumbija postala velesila. Kako je onda Kolumbija velesila a Svajcarska, Danska, Svedska i Ceska nisu? Niti Kolumbija ima bolje rezultate niti bolje igrace od pomenutih ekipa.

Dakle ti spinovi kod mene ne pale.

RonaldoGOAT

pre 2 godine

(kiki, 26. avgust 2021 05:43)

izvini srce, Real je na vrhuncu Ronaldove karijere uzeo za 5 godina 4 LŠ. pa ti sad upoređuj godine i trofeje u tom periodu, a ne kad tebi odgovara. upoređuj šta su radili svako zasebno na svom vrhuncu karijere. plus namjerno izostavio 2008. godinu da ne bi Ronaldu pripisao da onda u tom opsegu vremena ima 5 Ligi šampiona. jako smiješno. i unaprijed da kažem da se maneš priča kako nestaje u finalima, zna se koji igrač i čiji golovi su uvijek Real dogurali do finala, bez njega ne bi ni imali priliku da se bore za LŠ. pa neka i po 100 puta nestaje u tim finalima.