Fudbal 79

Četvrtak, 12.08.2021.

10:50

Zvezda demantuje odlazak Mrkele

Dok se Crvena zvezda sprema za duele sa Klužom za mesto u Ligi Evrope, krenule su spekulacije o statusu Mitrka Mrkele.

Zvezda demantuje odlazak Mrkele IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

veljko

pre 2 godine

Za trening izvesti igrace na vojvodjanske njive,trener da sende na traktor uzme cobanski bic i za njima,koji posustane ozezi bicom od uva do dupeta,ako hoces zaradit milione i biti popularan treba se dokazat za to.Upravu i rukovodstvo postavit na penalty i nogom u dupe mars iz zvezde.

Casovi ljubavi?

pre 2 godine

@Milan
Ti si zvezdas taman toliko koliko sam ja partizanovac. Partizan Zvezdi drzao casove fudbala? To je mantra u koju samo njihovi zaslepljeni navijaci veruju. U poslednje 3 godine Zvezda dobila 2 puta, Partizan jednom i 4 remija. Koliko mi se cini to je pozitivan skor na strani Zvezde. Takodje, ponisteni regularni golovi Bena i Milunovica u dva derbija. Da je sve bilo cisto skor bi bio ubedljiv na strani Zvezde.

Šta ti dečko radiš?

pre 2 godine

Sastav Zvezde:
Golman:
Borjan, prosek, zamenu nema

Odbrana:
Rodić, spor, ne zna da centrira, penzija
Dragović, nije se snašao
Pankov, zalutao u fudbal
Degenek, pogubljen u prostoru
Gajić, operisan od centaršuta

Sredina:
Sanogo, kasapin
Krstičić, penzija
Kanga, nepouzdan, nervozan, nizak
Ivanić, slab, ne dobaci ni do gola
Katai, prespor, preslab, prevaziđen
Ben, trudi se ali ne ume

Napad:
Pavkov, više se leči nego što igra
Krstović, nije ni za drugu ligu
Dioni, nema duel, stalno pada, promašaj

Trener:
Stanković, džiber, kako po ponašanju i izgledu, tako i po trenerskom "umeću".

Sve u svemu: nedovoljno i za napad na titulu u domaćem prvenstvu, a kamoli bilo šta u Evropi. Ove sezone prokockaće sve što su uradili u prethodnih 5 sezona, i završiće u još većem finansijskom minusu.

Prdonja

pre 2 godine

Kriminal je između ostalog i da se ne raspravlja o ostavci ovog čoveka i "doktora"!Vuku nas za nos i u zdrav mozak prave sebi kombinacije i drže zajedno.Zato svi do jednog napolje!

sale vinca

pre 2 godine

Jedinog igraca kog je doveo a da nesto vredi je Sanogo.Sve ostalo je promasio. Ne racunam tu Kangu, Kataija, Ivanica, Milunovica, Donalda, Falcinelija...jer su njih dovodili aktuelni treneri u tom periodu (Grof, Lalat, Deki itd) Dakle, jednog jedinog igraca je covek "pogodio" za sedam godima mandata a promasio ih gomilu! I sad nece da ode....Posto ti neces da odes gospodine Mrkela evo ja odlazim. Necete me vise videti na Mari iako imam sezonsku dok ti ne vidim ledja. Dovidjenja i prijatno!
P.S. Objavite mi komentar bar jednom...

Milan

pre 2 godine

Jaooo...nesrece jedne, ne dirajte nikoga m.... vam j.... 3 godine prodefilovalo 15 stranaca ni sa jednim pogodili niste, neka Drkele neka nas dr..a jos malo do kraja prvenstva kad sve izgube.

Zoran.

pre 2 godine

Terzić i Mrkela da odgovaraju za dovođenje Kafua, Melega, Stojiljkovića, Jeftovića, Rikardinja, Čaušića, Tomanea, Kanjasa, Garsije, Jirke, VanLapara, Žandera, Spiridonovića, Bakajoka, Dionija pa i Falka?
Koliko smo novca izgubili na njima i za koliko smo pojedine prodali?
Mnogima sam i zaboravio imena.Partizan bre dovede dva do tri igrača ali nose igru i nešto vrede, a mi skupljmo otpad po svetu?

veliki strumf

pre 2 godine

Uhuu ala se grobara skupilo na nasim vestima. Bole vas titule, Lige sampiona, proleca u Ligi Evrope pa biste da najurite upravu. A za Zvezdase pitanje: KO DA DODJE??? Ko bi to valjao? Losi nam rezultati? Zaboravili smo da pre samo 5-6 godina NISMO IMALI STRUJU, PECURKE RASLE NA TERENU! A gledajte sada kakav tim i stadion imamo, rezultati godinama izvanredni. Slabiji pocetak sezone i odmah biste nekog da isterate, a sta ste vi u svojim zivotima to uradili zadnjih par meseci ili godina? Slazem se da je prelazni rok lose odradjen, spic i bekovi jesu problem, ali jos veci problem je losa forma Kataija, Ivanica i Bena. I sta su tu krivi Mrkela ili Terzic? Da su ova trojica u formi - lagano bismo prosli Šerif. Zato, bez naglih poteza, nadam se da ce sada dooobro promisliti pre nego sto nekog novog igraca dovedu (jer jeste bilo promasaja i ove i prethodnih sezona) i da cemo imati jos jednu uspesnu sezonu.

Verebi Lovra

pre 2 godine

Da se razumemo, ne znam kakve je mogućnosti imao Mrkela, u fudbalu ko ima para ima i tim.
Jedino što mogu da zamerim he ova bezuslovna odbrana nekoga, dali može neko obrazloženje tipa, koliko je imao para toliko je mogao da kupi, ili slično. Ovo nedamo Mrkelu, stvara privid nepovredivisti, te mome večito da ne čini dobro, ako je činio.

NBGD

pre 2 godine

Dok god je Sever "namiren" on,a i nijedan drugi nece otici. Nekada se fudbalerima za lose utakmice davale kritike,a danas se daje podrska za iste takve rezultate. I sve to me nebi bolelo da klub barem nema dugove..

gg5+

pre 2 godine

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.
(hmm, 12. avgust 2021 11:05)

Pošteni JSD je ubo sa povratkom Rikarda i Saničaninom više transfera pre kraja trenutnog prelaznog roka nego Zvezda poslednje 3-4 godina. Ne računajući Dragovića koji je gastarbajter velikosrbin iz Beća u Nemaćkoj pa ga uhvatili na emociju da igra na ovim livadama, mada ni on nije došao za stipendiju nego 1.2-1.4 miliona godišnje kako prenose nutralni mediji.

Zato se i ispada od polovnih stranaca iz Moldavije a pre toga još polovnijih i gorih sa Kipra i strepi se da Kluž ne odigra dobro pa da se izgubi i mesto u LE bez koga ta ogromna plata Dragovića stavlja klubu omču oko vrata (mada i sa svim parama od LE jedva isplate godišnje plate Dragovića, Kataija, Kange, Bena, Falka i "Mistera").

Milan

pre 2 godine

Mare@vidim Partizan se naosvajao trofeja i naigrao Evrope sa Nathom,Sadikom,Asanom,Rikardom….
(oz, 12. avgust 2021 12:32)

Partizan je poslednjih sezona drzao casove fudbala Zvezdi na svakom derbiju, a zasto je Zvezda biila prva par sezona to svi mi dobro znamo.
Partizan je uvek imao bolje strance od Zvezde i njima ne treba da dovedu 15 da bi pogodili sa jednim kao Zvezda.
Dakle ja kao zvezdas prizajem da imaju daleko bolji skauting od Zvezde. A ti zivi u mraku samolaganja.

Milan

pre 2 godine

Kanga, od sjaja do ocaja, cesce ovo drugo. U odbrani su po krilima busni i Rodic i Gajic, cak i sa ovim prosecnom ekipama. Stankovic za taktiku i formaciju 0, samo je ugasio tim.
(milan26, 12. avgust 2021 12:35)

Izvini Kanga je najbolji igrac Zvezde od pocetka sezone. Za tebe je ocaj zato sto je dobio drugi zuti i iskljucenje, ali je i na toj utakmici bio dobar.

Nele

pre 2 godine

@veliki medved je sazvežđe
Evo da ti ja objasnim zasto je kriv. Potrosio je bar 20mil evra na "pojacanja" koja su se pokazala kao potpuni promasaji. "Pojacanja" koja sigurno nije trazio trener. Npr, ne verujem da je Stankovic trazio Dionija iz Anzija. 99% da nije ni cuo za njega dok mu ga nisu doveli. A ne mozes da ocekujes od trenera da ide i gleda sve potencijalne igrace.
Trener, ponekad trazi igraca imenom i prezimenom (kao sto je Miloje trazio Krsticica) jer je poznavao igraca od ranije. Ili Bozovic igrace koje je on dovodio. To su igraci koji su dovedeni iz lige gde je trener prethodno radio. Bozovic-Rusija, Miloje-Grcka, Stankovic-Italija.
A ovo vracanje Boacija, Srnica, i jos gomile drugih igraca je radio -Mrkela. E sad, npr taj Krsticic se uklapa u stil Miloja ali nikako u stil Stankovica.
A i to kupi igraca, pa ga prodaj, pa tog istog opet kupi za manje vise iste pare je samo uzimanje provizija..
Znaci - OTKAZ i to DANAS!!

milan26

pre 2 godine

Pa svi ce se promeniti samo doktor sa Alfa univerziteta, Terzic, nece odgovarati. Uzas. Mrkela i Terzic su de najvise pitali oko pojacanja u zadnje dve godine, sa manjim uticajem trenera. Bakajoko, promasaj, Falko takodje, Dionija dovodis koji je vio rezervni napadac prosecnog kluba da sa njim juris LS. Pavkov daleko od ozbiljnog fudbala, posle Livepula totalni pad, niko i nece da ga kupi. Onaj mladi Krstovic, decko nista nije pokazao, a sve vreme se forsira. Sa takvim napadacima ne moze se ugrati ni LE. Ben van forme totalno, Stankovic ga uvodi na po 20 min, on se i zasitio Zvezde. Ivanic i Katai ne mogu stalno sami da igraju. Kanga, od sjaja do ocaja, cesce ovo drugo. U odbrani su po krilima busni i Rodic i Gajic, cak i sa ovim prosecnom ekipama. Stankovic za taktiku i formaciju 0, samo je ugasio tim.

Omg ??!!

pre 2 godine

Eeeeee bre delije kakvi ste to ljudi ???
Hvalili ste terzu i mrkelu zadnjih 3-4-5 godina i kovali u zvezde,stankovića dočekali kao boga.
Znali ste vi svo vreme ko su terza i mrkela ali bili ste opijeni domacim titulama i rekordima i nije vam bilo vazno taman da i sam vrag sedi u upravi i njega bi hvalili
Ovo sto vam se sada desava je cista logika i samo je bilo pitanje momenta kad ce se desiti.

Ajgor

pre 2 godine

Tu odluku može samo da donese onaj koji lebdi nad stadionom,on postavlja on smenjuje on dovodi igrače on poziva telefonom ko će gol postići...
(Krca Železni, 12. avgust 2021 11:48)

....on plaća licencu FK Partizanu, on daje 20 mil EUR KK Partizanu, on spašava VK Partizan...

Bojsa

pre 2 godine

Ne znam sta cu sa sobom da radim ako Mitar Mrkela napusti Zvezdu! Zvezdu koja je trebalo da lici na koju Zvezdu? Mozda treba da kaze da treba da lice na Zvezdu iz vaterpolo kluba ili na Novi Beograd ili na reprezentaciju Srbije u vaterpolu...

Strela

pre 2 godine

Covek da ima i malo obraza sam bi otisao, a ne da ceka da ga najure... brat Mrka u 7 prelaznih rokova nije doveo jednog igraca, takve sto on dovodi imas u svakoj zgradi. Da ne bude zabune ne u ulici, u svakoj zgradi....

Nebojsa

pre 2 godine

Samo jedna stvar....po priznanju samih zvezdasa u poslednje 4 godine Zvezda promasila 90% pojacanja a Partizan pogodio 90% pojacanja....pa kako sve 4 godine Zvezda prvak? ajde da je 2 ali kako sve 4?

Tubic

pre 2 godine

On i svi njegovi saradnici moraju da se ispitaju u vezi svih transfera ovih godina. Skoro svi su bili promasaj.
Ko se sa njim sve talio ? To du milioni koji ce ostati zvezdin dug.

Www

pre 2 godine

dovedi jos kojeg propalog stranca koga niko nece i daj mu koji milion eura
(rok, 12. avgust 2021 11:00)

Ne daje mu on već svi građani srbije, kad to utuvite u glavu shvatićete ko se za sve pita

Straight Outta München

pre 2 godine

Meni je prosto neverovatno da covek vec 4 godine ne moze da pogodi igraca. Ne mozemo racunati Dragovica, on je ime…
A igraci su placani i po 2 miliona… Van Parla, Falko, zander, Bakajoko, Dioni… Zirka…beskonacan niz. Ni jednog nije uspeo da dovede da pravi razliku.

hmm

pre 2 godine

ček da vidiš kako će se zaboraviti sve kad krenu rekordi u ding dong ligi
(cirkus, 12. avgust 2021 10:43)

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.

Dejan

pre 2 godine

Nakon istorijskog i srecnog plasmana u LS, pa jos ponovljenog, stvarno su imali priliku da uzdignu klub na visi nivo. Umesto toga su promasili sve sto su mogli. Pocevsi od Dekija, pa do skoro svakog transfera. Bilo bi posteno da se nakon takvog debakla sami povuku, ali tako moralni ljudi su kod nas retkost. Dokle god mogu da muzu kravu i imaju licnu korist, pronalazice izgovore, svaljivati krivicu na druge, izvrtati cinjenice... Niko od njih nije lud da se dobrovoljno odrekne svih privilegija.

Nebojsa

pre 2 godine

Svi moraju otici (Terzic,Mrkela,Stankovic)
ne da se slomi na sportskog direktora i trenara, a da se generalni direktor izvuce.
U koliko ne onda ne ostanu svi do kraja polusezone i onda promene u klubu.

Mare

pre 2 godine

Treba da ode, jer je doveo mnogo vise promasaja nego korisnih igraca stranaca.Kaze on nema igraca na trzistu koji nisu skupi. Cekaj a gde Partizan nadje Natha pa Sadika pa Gomesa, pa Asana?? To su samo 4 igraca koja prave razliku na terenu i na utakmicama. A mi dovedemo La Paru.

Шумадинац 100%

pre 2 godine

Треба да оде! Никада равнодушније нисам преживео пораз, него сад од Шерифа! И тако ће бити и у будуће докле год буде г-дин Мркела доводио Дионија, Кањаса, Жардела, Јирку и остале...

asahi

pre 2 godine

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.
(hmm, 12. avgust 2021 11:05)

Sudeci po prikazanoj ako Partizan ne uzme titulu ove sezone onda nesto debelo smrdi.

uzimam.kokice

pre 2 godine

Da ne lomimo preko kolena, još dva tri propala transfer roka, da sačekamo kraj kvalifikacije za LE, kraj prvenstva, da prodju pripreme pa da vidimo gde smo, šta smo...za one kojima treba pomoć u razumevanju pročitanog, ovo je sarkazam.

veliki medved je sazvežđe

pre 2 godine

Interesuje me zašto bi Mrkela podneo ostavku, ili bio kandidat za otkaz.

Prvo, Zvezda već 5 godinu za redom igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Drugo, u prethodne četiri godine dva puta se prezimilo u Evropi, što je ranije bila pusta želja.

Treće, uzeta je četvrta titula u nizu, sa najvećim brojem bodova ikad viđenim u istoriji mlečnog puta. Najveći niz pobeda, najveći broj golova.

Četvrto, klub se stabilizovao, doveo finansije u red, sa duga od 50 miliona, došlo se do godišnjeg budžeta od 50 miliona.

Peto, locirani su najveći problemi I najveće opasnosti. Akcenat je stavljen na mlade igrače, vaskrsla je omladinska škola. Konstanta promocija igrača u prvi tim, kojima se sada pruža adekvatna šansa I koji napokon imaju priliku da realizuju svoje potencijale, da bi se posle nekoliko odigranih sezona u prvom timu, prodali za novce koje smo prije 10, 15 godina mogli samo sanjati.

Napokon smo se odmakli od one socijalističke zaostavštine fudbala, u kojoj je fudbal bio produžena ruka politike, potpuno zavisan od drzavnog finansiranja, vec smo postavljanjem stručnih I pravih ljudi na odgovarajuća mesta, sledeći meritokratiju, a ne partitokratiju doveli klub na pozicije koje zasluzuje.

Da je samoodrživ, da živi od TV prava, marketinga, sponzora, ulaznica I masne prodaje igrača iz sopstvenog pogona, ili igrača koji su pametno dovedeni u klub.

Da kao I Srbija, Zvezda grabi I osvaja.

A to je mogla samo sa pravim ljudima na pravim mestima.

Krca Železni

pre 2 godine

Tu odluku može samo da donese onaj koji lebdi nad stadionom,on postavlja on smenjuje on dovodi igrače on poziva telefonom ko će gol postići...

GM

pre 2 godine

Mrkela se pita koliko i Mijailovic.

Niko sem Terzica nije kriv sto on ocigledno ne zna da napravi kombinaciju za levog beka, desnog beka... nego samo veznjake.

arcz

pre 2 godine

Samo se vi držite i ne dajte "hejterima". Kad pukne istok i zapad i čestitaju na radu ima da se turiraju limuzine kao na Hungaroringu.

Svaki novi dan Terzića i Mrkele u klubu, rađa samo veći gnev i agresiju. Utorak je blizu.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

pa, zar ste ovakvog eksperta našli da menjate?!
šta je sledeće, tražićete da ode i terzić?!
gde, bre, ide ovaj svet?!

GM

pre 2 godine

Mrkela se pita koliko i Mijailovic.

Niko sem Terzica nije kriv sto on ocigledno ne zna da napravi kombinaciju za levog beka, desnog beka... nego samo veznjake.

arcz

pre 2 godine

Samo se vi držite i ne dajte "hejterima". Kad pukne istok i zapad i čestitaju na radu ima da se turiraju limuzine kao na Hungaroringu.

Svaki novi dan Terzića i Mrkele u klubu, rađa samo veći gnev i agresiju. Utorak je blizu.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

pa, zar ste ovakvog eksperta našli da menjate?!
šta je sledeće, tražićete da ode i terzić?!
gde, bre, ide ovaj svet?!

Dejan

pre 2 godine

Nakon istorijskog i srecnog plasmana u LS, pa jos ponovljenog, stvarno su imali priliku da uzdignu klub na visi nivo. Umesto toga su promasili sve sto su mogli. Pocevsi od Dekija, pa do skoro svakog transfera. Bilo bi posteno da se nakon takvog debakla sami povuku, ali tako moralni ljudi su kod nas retkost. Dokle god mogu da muzu kravu i imaju licnu korist, pronalazice izgovore, svaljivati krivicu na druge, izvrtati cinjenice... Niko od njih nije lud da se dobrovoljno odrekne svih privilegija.

Straight Outta München

pre 2 godine

Meni je prosto neverovatno da covek vec 4 godine ne moze da pogodi igraca. Ne mozemo racunati Dragovica, on je ime…
A igraci su placani i po 2 miliona… Van Parla, Falko, zander, Bakajoko, Dioni… Zirka…beskonacan niz. Ni jednog nije uspeo da dovede da pravi razliku.

Zoran.

pre 2 godine

Terzić i Mrkela da odgovaraju za dovođenje Kafua, Melega, Stojiljkovića, Jeftovića, Rikardinja, Čaušića, Tomanea, Kanjasa, Garsije, Jirke, VanLapara, Žandera, Spiridonovića, Bakajoka, Dionija pa i Falka?
Koliko smo novca izgubili na njima i za koliko smo pojedine prodali?
Mnogima sam i zaboravio imena.Partizan bre dovede dva do tri igrača ali nose igru i nešto vrede, a mi skupljmo otpad po svetu?

Шумадинац 100%

pre 2 godine

Треба да оде! Никада равнодушније нисам преживео пораз, него сад од Шерифа! И тако ће бити и у будуће докле год буде г-дин Мркела доводио Дионија, Кањаса, Жардела, Јирку и остале...

hmm

pre 2 godine

ček da vidiš kako će se zaboraviti sve kad krenu rekordi u ding dong ligi
(cirkus, 12. avgust 2021 10:43)

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.

Nebojsa

pre 2 godine

Svi moraju otici (Terzic,Mrkela,Stankovic)
ne da se slomi na sportskog direktora i trenara, a da se generalni direktor izvuce.
U koliko ne onda ne ostanu svi do kraja polusezone i onda promene u klubu.

NBGD

pre 2 godine

Dok god je Sever "namiren" on,a i nijedan drugi nece otici. Nekada se fudbalerima za lose utakmice davale kritike,a danas se daje podrska za iste takve rezultate. I sve to me nebi bolelo da klub barem nema dugove..

uzimam.kokice

pre 2 godine

Da ne lomimo preko kolena, još dva tri propala transfer roka, da sačekamo kraj kvalifikacije za LE, kraj prvenstva, da prodju pripreme pa da vidimo gde smo, šta smo...za one kojima treba pomoć u razumevanju pročitanog, ovo je sarkazam.

Ajgor

pre 2 godine

Tu odluku može samo da donese onaj koji lebdi nad stadionom,on postavlja on smenjuje on dovodi igrače on poziva telefonom ko će gol postići...
(Krca Železni, 12. avgust 2021 11:48)

....on plaća licencu FK Partizanu, on daje 20 mil EUR KK Partizanu, on spašava VK Partizan...

Krca Železni

pre 2 godine

Tu odluku može samo da donese onaj koji lebdi nad stadionom,on postavlja on smenjuje on dovodi igrače on poziva telefonom ko će gol postići...

Šta ti dečko radiš?

pre 2 godine

Sastav Zvezde:
Golman:
Borjan, prosek, zamenu nema

Odbrana:
Rodić, spor, ne zna da centrira, penzija
Dragović, nije se snašao
Pankov, zalutao u fudbal
Degenek, pogubljen u prostoru
Gajić, operisan od centaršuta

Sredina:
Sanogo, kasapin
Krstičić, penzija
Kanga, nepouzdan, nervozan, nizak
Ivanić, slab, ne dobaci ni do gola
Katai, prespor, preslab, prevaziđen
Ben, trudi se ali ne ume

Napad:
Pavkov, više se leči nego što igra
Krstović, nije ni za drugu ligu
Dioni, nema duel, stalno pada, promašaj

Trener:
Stanković, džiber, kako po ponašanju i izgledu, tako i po trenerskom "umeću".

Sve u svemu: nedovoljno i za napad na titulu u domaćem prvenstvu, a kamoli bilo šta u Evropi. Ove sezone prokockaće sve što su uradili u prethodnih 5 sezona, i završiće u još većem finansijskom minusu.

Nele

pre 2 godine

@veliki medved je sazvežđe
Evo da ti ja objasnim zasto je kriv. Potrosio je bar 20mil evra na "pojacanja" koja su se pokazala kao potpuni promasaji. "Pojacanja" koja sigurno nije trazio trener. Npr, ne verujem da je Stankovic trazio Dionija iz Anzija. 99% da nije ni cuo za njega dok mu ga nisu doveli. A ne mozes da ocekujes od trenera da ide i gleda sve potencijalne igrace.
Trener, ponekad trazi igraca imenom i prezimenom (kao sto je Miloje trazio Krsticica) jer je poznavao igraca od ranije. Ili Bozovic igrace koje je on dovodio. To su igraci koji su dovedeni iz lige gde je trener prethodno radio. Bozovic-Rusija, Miloje-Grcka, Stankovic-Italija.
A ovo vracanje Boacija, Srnica, i jos gomile drugih igraca je radio -Mrkela. E sad, npr taj Krsticic se uklapa u stil Miloja ali nikako u stil Stankovica.
A i to kupi igraca, pa ga prodaj, pa tog istog opet kupi za manje vise iste pare je samo uzimanje provizija..
Znaci - OTKAZ i to DANAS!!

Strela

pre 2 godine

Covek da ima i malo obraza sam bi otisao, a ne da ceka da ga najure... brat Mrka u 7 prelaznih rokova nije doveo jednog igraca, takve sto on dovodi imas u svakoj zgradi. Da ne bude zabune ne u ulici, u svakoj zgradi....

milan26

pre 2 godine

Pa svi ce se promeniti samo doktor sa Alfa univerziteta, Terzic, nece odgovarati. Uzas. Mrkela i Terzic su de najvise pitali oko pojacanja u zadnje dve godine, sa manjim uticajem trenera. Bakajoko, promasaj, Falko takodje, Dionija dovodis koji je vio rezervni napadac prosecnog kluba da sa njim juris LS. Pavkov daleko od ozbiljnog fudbala, posle Livepula totalni pad, niko i nece da ga kupi. Onaj mladi Krstovic, decko nista nije pokazao, a sve vreme se forsira. Sa takvim napadacima ne moze se ugrati ni LE. Ben van forme totalno, Stankovic ga uvodi na po 20 min, on se i zasitio Zvezde. Ivanic i Katai ne mogu stalno sami da igraju. Kanga, od sjaja do ocaja, cesce ovo drugo. U odbrani su po krilima busni i Rodic i Gajic, cak i sa ovim prosecnom ekipama. Stankovic za taktiku i formaciju 0, samo je ugasio tim.

Mare

pre 2 godine

Treba da ode, jer je doveo mnogo vise promasaja nego korisnih igraca stranaca.Kaze on nema igraca na trzistu koji nisu skupi. Cekaj a gde Partizan nadje Natha pa Sadika pa Gomesa, pa Asana?? To su samo 4 igraca koja prave razliku na terenu i na utakmicama. A mi dovedemo La Paru.

sale vinca

pre 2 godine

Jedinog igraca kog je doveo a da nesto vredi je Sanogo.Sve ostalo je promasio. Ne racunam tu Kangu, Kataija, Ivanica, Milunovica, Donalda, Falcinelija...jer su njih dovodili aktuelni treneri u tom periodu (Grof, Lalat, Deki itd) Dakle, jednog jedinog igraca je covek "pogodio" za sedam godima mandata a promasio ih gomilu! I sad nece da ode....Posto ti neces da odes gospodine Mrkela evo ja odlazim. Necete me vise videti na Mari iako imam sezonsku dok ti ne vidim ledja. Dovidjenja i prijatno!
P.S. Objavite mi komentar bar jednom...

Www

pre 2 godine

dovedi jos kojeg propalog stranca koga niko nece i daj mu koji milion eura
(rok, 12. avgust 2021 11:00)

Ne daje mu on već svi građani srbije, kad to utuvite u glavu shvatićete ko se za sve pita

Prdonja

pre 2 godine

Kriminal je između ostalog i da se ne raspravlja o ostavci ovog čoveka i "doktora"!Vuku nas za nos i u zdrav mozak prave sebi kombinacije i drže zajedno.Zato svi do jednog napolje!

Milan

pre 2 godine

Mare@vidim Partizan se naosvajao trofeja i naigrao Evrope sa Nathom,Sadikom,Asanom,Rikardom….
(oz, 12. avgust 2021 12:32)

Partizan je poslednjih sezona drzao casove fudbala Zvezdi na svakom derbiju, a zasto je Zvezda biila prva par sezona to svi mi dobro znamo.
Partizan je uvek imao bolje strance od Zvezde i njima ne treba da dovedu 15 da bi pogodili sa jednim kao Zvezda.
Dakle ja kao zvezdas prizajem da imaju daleko bolji skauting od Zvezde. A ti zivi u mraku samolaganja.

Tubic

pre 2 godine

On i svi njegovi saradnici moraju da se ispitaju u vezi svih transfera ovih godina. Skoro svi su bili promasaj.
Ko se sa njim sve talio ? To du milioni koji ce ostati zvezdin dug.

Nebojsa

pre 2 godine

Samo jedna stvar....po priznanju samih zvezdasa u poslednje 4 godine Zvezda promasila 90% pojacanja a Partizan pogodio 90% pojacanja....pa kako sve 4 godine Zvezda prvak? ajde da je 2 ali kako sve 4?

Milan

pre 2 godine

Jaooo...nesrece jedne, ne dirajte nikoga m.... vam j.... 3 godine prodefilovalo 15 stranaca ni sa jednim pogodili niste, neka Drkele neka nas dr..a jos malo do kraja prvenstva kad sve izgube.

asahi

pre 2 godine

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.
(hmm, 12. avgust 2021 11:05)

Sudeci po prikazanoj ako Partizan ne uzme titulu ove sezone onda nesto debelo smrdi.

Omg ??!!

pre 2 godine

Eeeeee bre delije kakvi ste to ljudi ???
Hvalili ste terzu i mrkelu zadnjih 3-4-5 godina i kovali u zvezde,stankovića dočekali kao boga.
Znali ste vi svo vreme ko su terza i mrkela ali bili ste opijeni domacim titulama i rekordima i nije vam bilo vazno taman da i sam vrag sedi u upravi i njega bi hvalili
Ovo sto vam se sada desava je cista logika i samo je bilo pitanje momenta kad ce se desiti.

gg5+

pre 2 godine

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.
(hmm, 12. avgust 2021 11:05)

Pošteni JSD je ubo sa povratkom Rikarda i Saničaninom više transfera pre kraja trenutnog prelaznog roka nego Zvezda poslednje 3-4 godina. Ne računajući Dragovića koji je gastarbajter velikosrbin iz Beća u Nemaćkoj pa ga uhvatili na emociju da igra na ovim livadama, mada ni on nije došao za stipendiju nego 1.2-1.4 miliona godišnje kako prenose nutralni mediji.

Zato se i ispada od polovnih stranaca iz Moldavije a pre toga još polovnijih i gorih sa Kipra i strepi se da Kluž ne odigra dobro pa da se izgubi i mesto u LE bez koga ta ogromna plata Dragovića stavlja klubu omču oko vrata (mada i sa svim parama od LE jedva isplate godišnje plate Dragovića, Kataija, Kange, Bena, Falka i "Mistera").

Milan

pre 2 godine

Kanga, od sjaja do ocaja, cesce ovo drugo. U odbrani su po krilima busni i Rodic i Gajic, cak i sa ovim prosecnom ekipama. Stankovic za taktiku i formaciju 0, samo je ugasio tim.
(milan26, 12. avgust 2021 12:35)

Izvini Kanga je najbolji igrac Zvezde od pocetka sezone. Za tebe je ocaj zato sto je dobio drugi zuti i iskljucenje, ali je i na toj utakmici bio dobar.

Bojsa

pre 2 godine

Ne znam sta cu sa sobom da radim ako Mitar Mrkela napusti Zvezdu! Zvezdu koja je trebalo da lici na koju Zvezdu? Mozda treba da kaze da treba da lice na Zvezdu iz vaterpolo kluba ili na Novi Beograd ili na reprezentaciju Srbije u vaterpolu...

Verebi Lovra

pre 2 godine

Da se razumemo, ne znam kakve je mogućnosti imao Mrkela, u fudbalu ko ima para ima i tim.
Jedino što mogu da zamerim he ova bezuslovna odbrana nekoga, dali može neko obrazloženje tipa, koliko je imao para toliko je mogao da kupi, ili slično. Ovo nedamo Mrkelu, stvara privid nepovredivisti, te mome večito da ne čini dobro, ako je činio.

veliki medved je sazvežđe

pre 2 godine

Interesuje me zašto bi Mrkela podneo ostavku, ili bio kandidat za otkaz.

Prvo, Zvezda već 5 godinu za redom igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Drugo, u prethodne četiri godine dva puta se prezimilo u Evropi, što je ranije bila pusta želja.

Treće, uzeta je četvrta titula u nizu, sa najvećim brojem bodova ikad viđenim u istoriji mlečnog puta. Najveći niz pobeda, najveći broj golova.

Četvrto, klub se stabilizovao, doveo finansije u red, sa duga od 50 miliona, došlo se do godišnjeg budžeta od 50 miliona.

Peto, locirani su najveći problemi I najveće opasnosti. Akcenat je stavljen na mlade igrače, vaskrsla je omladinska škola. Konstanta promocija igrača u prvi tim, kojima se sada pruža adekvatna šansa I koji napokon imaju priliku da realizuju svoje potencijale, da bi se posle nekoliko odigranih sezona u prvom timu, prodali za novce koje smo prije 10, 15 godina mogli samo sanjati.

Napokon smo se odmakli od one socijalističke zaostavštine fudbala, u kojoj je fudbal bio produžena ruka politike, potpuno zavisan od drzavnog finansiranja, vec smo postavljanjem stručnih I pravih ljudi na odgovarajuća mesta, sledeći meritokratiju, a ne partitokratiju doveli klub na pozicije koje zasluzuje.

Da je samoodrživ, da živi od TV prava, marketinga, sponzora, ulaznica I masne prodaje igrača iz sopstvenog pogona, ili igrača koji su pametno dovedeni u klub.

Da kao I Srbija, Zvezda grabi I osvaja.

A to je mogla samo sa pravim ljudima na pravim mestima.

veliki strumf

pre 2 godine

Uhuu ala se grobara skupilo na nasim vestima. Bole vas titule, Lige sampiona, proleca u Ligi Evrope pa biste da najurite upravu. A za Zvezdase pitanje: KO DA DODJE??? Ko bi to valjao? Losi nam rezultati? Zaboravili smo da pre samo 5-6 godina NISMO IMALI STRUJU, PECURKE RASLE NA TERENU! A gledajte sada kakav tim i stadion imamo, rezultati godinama izvanredni. Slabiji pocetak sezone i odmah biste nekog da isterate, a sta ste vi u svojim zivotima to uradili zadnjih par meseci ili godina? Slazem se da je prelazni rok lose odradjen, spic i bekovi jesu problem, ali jos veci problem je losa forma Kataija, Ivanica i Bena. I sta su tu krivi Mrkela ili Terzic? Da su ova trojica u formi - lagano bismo prosli Šerif. Zato, bez naglih poteza, nadam se da ce sada dooobro promisliti pre nego sto nekog novog igraca dovedu (jer jeste bilo promasaja i ove i prethodnih sezona) i da cemo imati jos jednu uspesnu sezonu.

veljko

pre 2 godine

Za trening izvesti igrace na vojvodjanske njive,trener da sende na traktor uzme cobanski bic i za njima,koji posustane ozezi bicom od uva do dupeta,ako hoces zaradit milione i biti popularan treba se dokazat za to.Upravu i rukovodstvo postavit na penalty i nogom u dupe mars iz zvezde.

Casovi ljubavi?

pre 2 godine

@Milan
Ti si zvezdas taman toliko koliko sam ja partizanovac. Partizan Zvezdi drzao casove fudbala? To je mantra u koju samo njihovi zaslepljeni navijaci veruju. U poslednje 3 godine Zvezda dobila 2 puta, Partizan jednom i 4 remija. Koliko mi se cini to je pozitivan skor na strani Zvezde. Takodje, ponisteni regularni golovi Bena i Milunovica u dva derbija. Da je sve bilo cisto skor bi bio ubedljiv na strani Zvezde.

veliki medved je sazvežđe

pre 2 godine

Interesuje me zašto bi Mrkela podneo ostavku, ili bio kandidat za otkaz.

Prvo, Zvezda već 5 godinu za redom igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Drugo, u prethodne četiri godine dva puta se prezimilo u Evropi, što je ranije bila pusta želja.

Treće, uzeta je četvrta titula u nizu, sa najvećim brojem bodova ikad viđenim u istoriji mlečnog puta. Najveći niz pobeda, najveći broj golova.

Četvrto, klub se stabilizovao, doveo finansije u red, sa duga od 50 miliona, došlo se do godišnjeg budžeta od 50 miliona.

Peto, locirani su najveći problemi I najveće opasnosti. Akcenat je stavljen na mlade igrače, vaskrsla je omladinska škola. Konstanta promocija igrača u prvi tim, kojima se sada pruža adekvatna šansa I koji napokon imaju priliku da realizuju svoje potencijale, da bi se posle nekoliko odigranih sezona u prvom timu, prodali za novce koje smo prije 10, 15 godina mogli samo sanjati.

Napokon smo se odmakli od one socijalističke zaostavštine fudbala, u kojoj je fudbal bio produžena ruka politike, potpuno zavisan od drzavnog finansiranja, vec smo postavljanjem stručnih I pravih ljudi na odgovarajuća mesta, sledeći meritokratiju, a ne partitokratiju doveli klub na pozicije koje zasluzuje.

Da je samoodrživ, da živi od TV prava, marketinga, sponzora, ulaznica I masne prodaje igrača iz sopstvenog pogona, ili igrača koji su pametno dovedeni u klub.

Da kao I Srbija, Zvezda grabi I osvaja.

A to je mogla samo sa pravim ljudima na pravim mestima.

veliki strumf

pre 2 godine

Uhuu ala se grobara skupilo na nasim vestima. Bole vas titule, Lige sampiona, proleca u Ligi Evrope pa biste da najurite upravu. A za Zvezdase pitanje: KO DA DODJE??? Ko bi to valjao? Losi nam rezultati? Zaboravili smo da pre samo 5-6 godina NISMO IMALI STRUJU, PECURKE RASLE NA TERENU! A gledajte sada kakav tim i stadion imamo, rezultati godinama izvanredni. Slabiji pocetak sezone i odmah biste nekog da isterate, a sta ste vi u svojim zivotima to uradili zadnjih par meseci ili godina? Slazem se da je prelazni rok lose odradjen, spic i bekovi jesu problem, ali jos veci problem je losa forma Kataija, Ivanica i Bena. I sta su tu krivi Mrkela ili Terzic? Da su ova trojica u formi - lagano bismo prosli Šerif. Zato, bez naglih poteza, nadam se da ce sada dooobro promisliti pre nego sto nekog novog igraca dovedu (jer jeste bilo promasaja i ove i prethodnih sezona) i da cemo imati jos jednu uspesnu sezonu.

Milan

pre 2 godine

Mare@vidim Partizan se naosvajao trofeja i naigrao Evrope sa Nathom,Sadikom,Asanom,Rikardom….
(oz, 12. avgust 2021 12:32)

Partizan je poslednjih sezona drzao casove fudbala Zvezdi na svakom derbiju, a zasto je Zvezda biila prva par sezona to svi mi dobro znamo.
Partizan je uvek imao bolje strance od Zvezde i njima ne treba da dovedu 15 da bi pogodili sa jednim kao Zvezda.
Dakle ja kao zvezdas prizajem da imaju daleko bolji skauting od Zvezde. A ti zivi u mraku samolaganja.

Ajgor

pre 2 godine

Tu odluku može samo da donese onaj koji lebdi nad stadionom,on postavlja on smenjuje on dovodi igrače on poziva telefonom ko će gol postići...
(Krca Železni, 12. avgust 2021 11:48)

....on plaća licencu FK Partizanu, on daje 20 mil EUR KK Partizanu, on spašava VK Partizan...

hmm

pre 2 godine

ček da vidiš kako će se zaboraviti sve kad krenu rekordi u ding dong ligi
(cirkus, 12. avgust 2021 10:43)

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.

Nebojsa

pre 2 godine

Samo jedna stvar....po priznanju samih zvezdasa u poslednje 4 godine Zvezda promasila 90% pojacanja a Partizan pogodio 90% pojacanja....pa kako sve 4 godine Zvezda prvak? ajde da je 2 ali kako sve 4?

Šta ti dečko radiš?

pre 2 godine

Sastav Zvezde:
Golman:
Borjan, prosek, zamenu nema

Odbrana:
Rodić, spor, ne zna da centrira, penzija
Dragović, nije se snašao
Pankov, zalutao u fudbal
Degenek, pogubljen u prostoru
Gajić, operisan od centaršuta

Sredina:
Sanogo, kasapin
Krstičić, penzija
Kanga, nepouzdan, nervozan, nizak
Ivanić, slab, ne dobaci ni do gola
Katai, prespor, preslab, prevaziđen
Ben, trudi se ali ne ume

Napad:
Pavkov, više se leči nego što igra
Krstović, nije ni za drugu ligu
Dioni, nema duel, stalno pada, promašaj

Trener:
Stanković, džiber, kako po ponašanju i izgledu, tako i po trenerskom "umeću".

Sve u svemu: nedovoljno i za napad na titulu u domaćem prvenstvu, a kamoli bilo šta u Evropi. Ove sezone prokockaće sve što su uradili u prethodnih 5 sezona, i završiće u još većem finansijskom minusu.

asahi

pre 2 godine

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.
(hmm, 12. avgust 2021 11:05)

Sudeci po prikazanoj ako Partizan ne uzme titulu ove sezone onda nesto debelo smrdi.

Omg ??!!

pre 2 godine

Eeeeee bre delije kakvi ste to ljudi ???
Hvalili ste terzu i mrkelu zadnjih 3-4-5 godina i kovali u zvezde,stankovića dočekali kao boga.
Znali ste vi svo vreme ko su terza i mrkela ali bili ste opijeni domacim titulama i rekordima i nije vam bilo vazno taman da i sam vrag sedi u upravi i njega bi hvalili
Ovo sto vam se sada desava je cista logika i samo je bilo pitanje momenta kad ce se desiti.

gg5+

pre 2 godine

Sudeci prema rezultatima tvoj posteni jsd ce preci taj rekord ove sezone.
(hmm, 12. avgust 2021 11:05)

Pošteni JSD je ubo sa povratkom Rikarda i Saničaninom više transfera pre kraja trenutnog prelaznog roka nego Zvezda poslednje 3-4 godina. Ne računajući Dragovića koji je gastarbajter velikosrbin iz Beća u Nemaćkoj pa ga uhvatili na emociju da igra na ovim livadama, mada ni on nije došao za stipendiju nego 1.2-1.4 miliona godišnje kako prenose nutralni mediji.

Zato se i ispada od polovnih stranaca iz Moldavije a pre toga još polovnijih i gorih sa Kipra i strepi se da Kluž ne odigra dobro pa da se izgubi i mesto u LE bez koga ta ogromna plata Dragovića stavlja klubu omču oko vrata (mada i sa svim parama od LE jedva isplate godišnje plate Dragovića, Kataija, Kange, Bena, Falka i "Mistera").

Krca Železni

pre 2 godine

Tu odluku može samo da donese onaj koji lebdi nad stadionom,on postavlja on smenjuje on dovodi igrače on poziva telefonom ko će gol postići...

Www

pre 2 godine

dovedi jos kojeg propalog stranca koga niko nece i daj mu koji milion eura
(rok, 12. avgust 2021 11:00)

Ne daje mu on već svi građani srbije, kad to utuvite u glavu shvatićete ko se za sve pita

Dejan

pre 2 godine

Nakon istorijskog i srecnog plasmana u LS, pa jos ponovljenog, stvarno su imali priliku da uzdignu klub na visi nivo. Umesto toga su promasili sve sto su mogli. Pocevsi od Dekija, pa do skoro svakog transfera. Bilo bi posteno da se nakon takvog debakla sami povuku, ali tako moralni ljudi su kod nas retkost. Dokle god mogu da muzu kravu i imaju licnu korist, pronalazice izgovore, svaljivati krivicu na druge, izvrtati cinjenice... Niko od njih nije lud da se dobrovoljno odrekne svih privilegija.

Milan

pre 2 godine

Kanga, od sjaja do ocaja, cesce ovo drugo. U odbrani su po krilima busni i Rodic i Gajic, cak i sa ovim prosecnom ekipama. Stankovic za taktiku i formaciju 0, samo je ugasio tim.
(milan26, 12. avgust 2021 12:35)

Izvini Kanga je najbolji igrac Zvezde od pocetka sezone. Za tebe je ocaj zato sto je dobio drugi zuti i iskljucenje, ali je i na toj utakmici bio dobar.

arcz

pre 2 godine

Samo se vi držite i ne dajte "hejterima". Kad pukne istok i zapad i čestitaju na radu ima da se turiraju limuzine kao na Hungaroringu.

Svaki novi dan Terzića i Mrkele u klubu, rađa samo veći gnev i agresiju. Utorak je blizu.

sale vinca

pre 2 godine

Jedinog igraca kog je doveo a da nesto vredi je Sanogo.Sve ostalo je promasio. Ne racunam tu Kangu, Kataija, Ivanica, Milunovica, Donalda, Falcinelija...jer su njih dovodili aktuelni treneri u tom periodu (Grof, Lalat, Deki itd) Dakle, jednog jedinog igraca je covek "pogodio" za sedam godima mandata a promasio ih gomilu! I sad nece da ode....Posto ti neces da odes gospodine Mrkela evo ja odlazim. Necete me vise videti na Mari iako imam sezonsku dok ti ne vidim ledja. Dovidjenja i prijatno!
P.S. Objavite mi komentar bar jednom...

uzimam.kokice

pre 2 godine

Da ne lomimo preko kolena, još dva tri propala transfer roka, da sačekamo kraj kvalifikacije za LE, kraj prvenstva, da prodju pripreme pa da vidimo gde smo, šta smo...za one kojima treba pomoć u razumevanju pročitanog, ovo je sarkazam.

Nebojsa

pre 2 godine

Svi moraju otici (Terzic,Mrkela,Stankovic)
ne da se slomi na sportskog direktora i trenara, a da se generalni direktor izvuce.
U koliko ne onda ne ostanu svi do kraja polusezone i onda promene u klubu.

Nele

pre 2 godine

@veliki medved je sazvežđe
Evo da ti ja objasnim zasto je kriv. Potrosio je bar 20mil evra na "pojacanja" koja su se pokazala kao potpuni promasaji. "Pojacanja" koja sigurno nije trazio trener. Npr, ne verujem da je Stankovic trazio Dionija iz Anzija. 99% da nije ni cuo za njega dok mu ga nisu doveli. A ne mozes da ocekujes od trenera da ide i gleda sve potencijalne igrace.
Trener, ponekad trazi igraca imenom i prezimenom (kao sto je Miloje trazio Krsticica) jer je poznavao igraca od ranije. Ili Bozovic igrace koje je on dovodio. To su igraci koji su dovedeni iz lige gde je trener prethodno radio. Bozovic-Rusija, Miloje-Grcka, Stankovic-Italija.
A ovo vracanje Boacija, Srnica, i jos gomile drugih igraca je radio -Mrkela. E sad, npr taj Krsticic se uklapa u stil Miloja ali nikako u stil Stankovica.
A i to kupi igraca, pa ga prodaj, pa tog istog opet kupi za manje vise iste pare je samo uzimanje provizija..
Znaci - OTKAZ i to DANAS!!

Bojsa

pre 2 godine

Ne znam sta cu sa sobom da radim ako Mitar Mrkela napusti Zvezdu! Zvezdu koja je trebalo da lici na koju Zvezdu? Mozda treba da kaze da treba da lice na Zvezdu iz vaterpolo kluba ili na Novi Beograd ili na reprezentaciju Srbije u vaterpolu...

Verebi Lovra

pre 2 godine

Da se razumemo, ne znam kakve je mogućnosti imao Mrkela, u fudbalu ko ima para ima i tim.
Jedino što mogu da zamerim he ova bezuslovna odbrana nekoga, dali može neko obrazloženje tipa, koliko je imao para toliko je mogao da kupi, ili slično. Ovo nedamo Mrkelu, stvara privid nepovredivisti, te mome večito da ne čini dobro, ako je činio.

Straight Outta München

pre 2 godine

Meni je prosto neverovatno da covek vec 4 godine ne moze da pogodi igraca. Ne mozemo racunati Dragovica, on je ime…
A igraci su placani i po 2 miliona… Van Parla, Falko, zander, Bakajoko, Dioni… Zirka…beskonacan niz. Ni jednog nije uspeo da dovede da pravi razliku.

Mare

pre 2 godine

Treba da ode, jer je doveo mnogo vise promasaja nego korisnih igraca stranaca.Kaze on nema igraca na trzistu koji nisu skupi. Cekaj a gde Partizan nadje Natha pa Sadika pa Gomesa, pa Asana?? To su samo 4 igraca koja prave razliku na terenu i na utakmicama. A mi dovedemo La Paru.

Casovi ljubavi?

pre 2 godine

@Milan
Ti si zvezdas taman toliko koliko sam ja partizanovac. Partizan Zvezdi drzao casove fudbala? To je mantra u koju samo njihovi zaslepljeni navijaci veruju. U poslednje 3 godine Zvezda dobila 2 puta, Partizan jednom i 4 remija. Koliko mi se cini to je pozitivan skor na strani Zvezde. Takodje, ponisteni regularni golovi Bena i Milunovica u dva derbija. Da je sve bilo cisto skor bi bio ubedljiv na strani Zvezde.

GM

pre 2 godine

Mrkela se pita koliko i Mijailovic.

Niko sem Terzica nije kriv sto on ocigledno ne zna da napravi kombinaciju za levog beka, desnog beka... nego samo veznjake.

mladići borovi, devojke jele

pre 2 godine

pa, zar ste ovakvog eksperta našli da menjate?!
šta je sledeće, tražićete da ode i terzić?!
gde, bre, ide ovaj svet?!

Шумадинац 100%

pre 2 godine

Треба да оде! Никада равнодушније нисам преживео пораз, него сад од Шерифа! И тако ће бити и у будуће докле год буде г-дин Мркела доводио Дионија, Кањаса, Жардела, Јирку и остале...

Tubic

pre 2 godine

On i svi njegovi saradnici moraju da se ispitaju u vezi svih transfera ovih godina. Skoro svi su bili promasaj.
Ko se sa njim sve talio ? To du milioni koji ce ostati zvezdin dug.

Strela

pre 2 godine

Covek da ima i malo obraza sam bi otisao, a ne da ceka da ga najure... brat Mrka u 7 prelaznih rokova nije doveo jednog igraca, takve sto on dovodi imas u svakoj zgradi. Da ne bude zabune ne u ulici, u svakoj zgradi....

milan26

pre 2 godine

Pa svi ce se promeniti samo doktor sa Alfa univerziteta, Terzic, nece odgovarati. Uzas. Mrkela i Terzic su de najvise pitali oko pojacanja u zadnje dve godine, sa manjim uticajem trenera. Bakajoko, promasaj, Falko takodje, Dionija dovodis koji je vio rezervni napadac prosecnog kluba da sa njim juris LS. Pavkov daleko od ozbiljnog fudbala, posle Livepula totalni pad, niko i nece da ga kupi. Onaj mladi Krstovic, decko nista nije pokazao, a sve vreme se forsira. Sa takvim napadacima ne moze se ugrati ni LE. Ben van forme totalno, Stankovic ga uvodi na po 20 min, on se i zasitio Zvezde. Ivanic i Katai ne mogu stalno sami da igraju. Kanga, od sjaja do ocaja, cesce ovo drugo. U odbrani su po krilima busni i Rodic i Gajic, cak i sa ovim prosecnom ekipama. Stankovic za taktiku i formaciju 0, samo je ugasio tim.

Milan

pre 2 godine

Jaooo...nesrece jedne, ne dirajte nikoga m.... vam j.... 3 godine prodefilovalo 15 stranaca ni sa jednim pogodili niste, neka Drkele neka nas dr..a jos malo do kraja prvenstva kad sve izgube.

NBGD

pre 2 godine

Dok god je Sever "namiren" on,a i nijedan drugi nece otici. Nekada se fudbalerima za lose utakmice davale kritike,a danas se daje podrska za iste takve rezultate. I sve to me nebi bolelo da klub barem nema dugove..

Zoran.

pre 2 godine

Terzić i Mrkela da odgovaraju za dovođenje Kafua, Melega, Stojiljkovića, Jeftovića, Rikardinja, Čaušića, Tomanea, Kanjasa, Garsije, Jirke, VanLapara, Žandera, Spiridonovića, Bakajoka, Dionija pa i Falka?
Koliko smo novca izgubili na njima i za koliko smo pojedine prodali?
Mnogima sam i zaboravio imena.Partizan bre dovede dva do tri igrača ali nose igru i nešto vrede, a mi skupljmo otpad po svetu?

Prdonja

pre 2 godine

Kriminal je između ostalog i da se ne raspravlja o ostavci ovog čoveka i "doktora"!Vuku nas za nos i u zdrav mozak prave sebi kombinacije i drže zajedno.Zato svi do jednog napolje!

veljko

pre 2 godine

Za trening izvesti igrace na vojvodjanske njive,trener da sende na traktor uzme cobanski bic i za njima,koji posustane ozezi bicom od uva do dupeta,ako hoces zaradit milione i biti popularan treba se dokazat za to.Upravu i rukovodstvo postavit na penalty i nogom u dupe mars iz zvezde.