Fudbal 55

Ponedeljak, 24.08.2020.

21:08

Kapiten Tirane govorio o "političkom ratu i nacionalizmu"

Idriz Batha, kapiten albanskog šampiona Tirane, komentarisao je duel protiv Crvene zvezde.

Kapiten Tirane govorio o "politièkom ratu i nacionalizmu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Odin

pre 3 godine

@Nemačka,
Svaka tebi cast, znas u Albance toliko mnogo na jednom posetu, Ima jednu recenicu “Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria” to znaci “Religija Albanca je Albanizam”. Kad mi kazu da Albanci I Albanije ili iz Kosove ne vole medju sobom tera me da se smejem toliko da nema smisla. Ima pojedince kome boli za obe strane ali vecina 95% postoju jednog drugoga. Ja radim u kompaniju gde ima ljude iz EX-YU, nekoliko Srbi i Bosne i iz Kosove ne gotive toliko one iz Srbije a kamoli one iz Beograda, jel mogu da kazem ja sada Srbi i BiH i iz Kosove mrze ili ne vole one iz Srbije? Jos jedna stvar znas da premijer Albanije Rama sam je Ortodoks, zena muslimanka, otac katolik, deca I prve zene katolici, s’ovom drugom sin mu je muslimam. Toliko u veru medju Albancima. Srbi, Bosanci (muslimani) I Hrvati su jedni ali vera radio cuda.

JPR24

pre 3 godine

Zasto se ova utakmica igra u Albaniji? Samo jedna utakmica? Jel Tirana bolje rangirana od Zvezde ili sta?
(Dusan, 25. avgust 2020 05:10)

Igra se u Albaniji zato sto su takva pravila žreba, imaš sve objasnjeno, šta i kako i zašto. A igra se jedna utakmica zato sto je takav kalendar zbog pandemije, kao sto je bilo i sa završnicom LE i LŠ, prosto i jednostavno. A inače da malo po pratiš vesti, barem površno !??

Batha, važan šraf Tirane

pre 3 godine

Nije dobro, Albanci imaju mudrog kapitena, biće nam dosta teško da mu uđemo u glavu i da ga izbacimo iz takta, ali ako ipak uspemo u tome, biće to veliki plus za nas. :/

ps
Ako uspemo da im onesposobimo kapitena, to će uzdrmati i destabilizovati ostatak ekipe. ;)

Toliko

pre 3 godine

Tirana do pobede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar do groba, 25. avgust 2020 04:11)

Isto kao partizan protiv Fljamurtarija...

Toliko

pre 3 godine

jel sudi nas sudija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zzzz, 24. avgust 2020 22:30

Interesujete Grujić,Jovanović ili Anđelovski a pitaš za četvrtak protiv Letonaca ili za nedelju i naše prvenstvo?

stan

pre 3 godine

sabre@ zivim u inostranstvu i poznajem albance, sa mnogima sam i prijatelj. Moram da kazem da su albanci iz albanije jako dobri ljudi, korektni i kulturni. I istina je da ne podnose kosovske albance.

Ne lupaj

pre 3 godine

Nije bitno koliko posto muslimana zivi u Albaniji. Da li 60% ili 80%, totalno je nebitno. Albanci su narod kod kojih je bitna nacija a ne vera. Za razliku od Srba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (musliman, 24. avgust 2020 23:19

Da,i vazno je,da su 100 godina iza civilizacije.

mich

pre 3 godine

Samo je jedan FLJAMURTARI... Hahaha, koji bre Albanci i fudbal, zamislite samo nivo Fljamurtarija pre 35 god, ali sa druge strane je bio samo mali beogradski klub, pa i nije neko iznenadjenje...

veliki strumf

pre 3 godine

85 mil za stadion, a narod radi za siću, država bedna. Nikad sreće na Balkanu.
(nemanja.s, 24. avgust 2020 22:08) Mene ovakvi komentari zaista zaprepaste! 85 miliona - pa šta je za jednu državu 85 miliona??? Tu se nadju i sponzori, nikad država ne plati sve. A i da jeste - sta je trebalo da urade - da svakom od 2.8 miliona Albanaca daju po 30 evra. Ovi ih potroše za 2 dana i??? Ala bi se svi usrecili. Kad bi se tako vodila država, sve bi davno propale. A ovako imaju lep stadion koji će služiti generacijama, na kome će se igrati decenijama, koji nije samo trošak već id njega i prihoduju...

RG

pre 3 godine

Ja bih samo voleo da i Zvezda i Partizan imaju u evropskim utakmicama sudjenje kako imaju ostali timovi koji igraju protiv njih u nasoj ligi....Posto je tu uvek posteno ili su blizanci osteceni nek im tako pomogonu i evropske sudije na medjunarodnoj sceni kako pomazu ostalim nasim klubovima protiv njih

Ateista

pre 3 godine

@Dokon Pop
-Pogledaj cenzus iz 2011: Svega 58% Muslimana zivi u Albaniji.
Tako da bi mozda bilo bolje reci "Nemoj ti da lazes" :)
Sportski Pozdrac

Red

pre 3 godine

Druže u Albaniji živi 80% Muslimana i učini nam uslugu nemoj da lažeš ovde po internetu i širiš mržnju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dokon Pop, 24. avgust 2020 22:37) # Link komentara
Prema svim popisima u Albaniji živi oko 66% muslimana,tako da čovek nije ništa slagao,a ti ako si nepismen,imaš na googlu pa čitaj.

objavite slobodno

pre 3 godine

@Nemačka, hehe a priznaj, voleo bi da je tako... al nije druze, nije zato sto je svakom albancu nacija na prvom mestu, narocito ovima u albaniji. Kler kod nas nije nikada igrao neku bitnu ulogu, zato su albanci uglavnom agnostici. Nikad nisi cuo za ono 'religija albanaca je albanizam' ?? Al ovo nije tema sad, nek odigraju tu utakmicu i da se cesce srecu u nekim LE ili LŠ, sto da ne.

musliman

pre 3 godine

Nije bitno koliko posto muslimana zivi u Albaniji. Da li 60% ili 80%, totalno je nebitno. Albanci su narod kod kojih je bitna nacija a ne vera. Za razliku od Srba.

miško

pre 3 godine

Vuče, vuče, ne igra tvoj tim, koga sudije guraju da više ne može, igra Zvezda Crvena, za dve klase bolja od svih u domaćem prvenstvu. U ova četiri kola sudije nisu svirale dva penala na očigled svih. Ben i Pankov, tolerišu grubu igru protivnika a kao posledica najveći broj povredjenih igrača.

REKOS

pre 3 godine

Nemacka nemoj palamuditi bezveze, nikada Albanci nisu imali medzuverski nesporazum ili KONFLIKT, KAO VI STO IMALI SA SVOJOM BRACOM 90-ih. nikad
Zato bavi se temom jer u Politiku imas cistu JEDINICU.
ZAPAMTITE JEDNO TRADICIONALNO GOST KOD ALBANCA JE SVETAC, ALBANCI ZA SVOG GOSTA MA BILO KO DA JE ON ONI GARANTIRAJU SVOJOM GLAVOM ZA TOG GOSTA.

Luki

pre 3 godine

U Albaniji živi samo 60 posto Muslimana, a polovina njih nisu nacionalisti. To sam saznao dole u Tirani. Bukvalno mi čovek u centru Tirane kaže u poverenju da bi radije za zeta Srbina nego Kosovara. Čovek je Katolik, i većina Katolika dole tako misli. Još kaže da bi radije da Kosovo ostane u Srbiji nego da se pripoji Albaniji, jer dva miliona neradnika koji čekaju socijalnu pomoć nikome ne treba. Mene je to zaprepastilo, šetao gradom i ušao u neki zabačen lokal, vidio da prodaju pivo, i da imaju kuhinju. Račun 4 evra i sreo potpuno drugačiju i realnu Albaniju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemačka, 24. avgust 2020 21:57

Bas u centru Tiranu sreteo si tog Albanaca katolika a?

vuk

pre 3 godine

Mene brine Zvezdina igra na strani i zato nisam siguran u pobedu.
(Delija, 24. avgust 2020 22:10)
A nema sudija iz domace lige!!! Bice bas tesko!

vuk

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.
(Tajni detektiv Djido Mova, 24. avgust 2020 21:55)
Ma najgore je sto nema sudija iz domace lige! Bice tesko pobediti na strani bez njihove pomoci!

Gde ja živim

pre 3 godine

Korektna izjava. Mediji da smanje senzacionalizam i mlaćenje prazne slame i da se igra fudbal. Utakmica kao i svaka druga. Da se onomad razmišljalo kako treba kada su igrale reprezentacije možda bismo i igrali na EURU. Ali pametnjakovići hteli da mute vodu. Hladna glava, da se odradi meč i pokaže znanje na terenu. Puno sreće i Zvezdi i Partizanu. U Evropi vas podržavam.

Obraz djon

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.
(Tajni detektiv Djido Mova, 24. avgust 2020 21:55)
Ma najgore je sto nema sudija iz domace lige! Bice tesko pobediti na strani bez njihove pomoci!
(vuk, 24. avgust 2020 22:1

Vučica,jel ti to iz izkustva napredak- partizan?

voja

pre 3 godine

Sportska izjava kao i sto utakmica treba da bude u sportskom duhu.
Nadajmo se da cemo gledati,politicki neobojeni,fudbal.
Bolji neka pobedi.

vuk

pre 3 godine

Pa ako njih ne mozemo da pobedimo, nema sta da trazimo u Evropi ?!
(realno, 24. avgust 2020 21:38)
Mozda bi mogli da imamo sudjenje iz domace lige!Tesko sta mozemo bez sudija!!!

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.

mozda_nekad

pre 3 godine

Umeren komentar, politicki korektan. Koga god da savladaju emocije moze da napravi potencijalan problem. Sreca pa nema navijaca, ovako kao trening utakmica.

Вуче

pre 3 godine

Велике екипе дођу, одраде ово свом снагом, одиграју леп фудбал, добију и оду кући. Без много прича и таблоида.

Sabre

pre 3 godine

Bravo za ovog lika, kapitenski. Realno pravi se neka ne znam ni ja kakva fama, a budalastina je. Albanci iz Albanije nemaju nista posebno protiv nas, a generalno ne vole ni one svoje dole nista posebno. Naravno da ce njih izabrati pre nego nas zato ih i podrzavaju u tom konfliktu, ali bio sam licno svedok mnogih primera da i nije bas tako. Npr. na nekom debatnom takmicenju u Tirani izbacili su bukvalno sa takmicenja tim sa Kosova jer je non stop nesto provocirao nase i Makedonce. Tako da ono, samo chill, i nek kvalitet presudi, nemoj da sami sebe ubacujemo u trip u kome bi njihovi ultrasi hteli da budemo...

Nemačka

pre 3 godine

U Albaniji živi samo 60 posto Muslimana, a polovina njih nisu nacionalisti. To sam saznao dole u Tirani. Bukvalno mi čovek u centru Tirane kaže u poverenju da bi radije za zeta Srbina nego Kosovara. Čovek je Katolik, i većina Katolika dole tako misli. Još kaže da bi radije da Kosovo ostane u Srbiji nego da se pripoji Albaniji, jer dva miliona neradnika koji čekaju socijalnu pomoć nikome ne treba. Mene je to zaprepastilo, šetao gradom i ušao u neki zabačen lokal, vidio da prodaju pivo, i da imaju kuhinju. Račun 4 evra i sreo potpuno drugačiju i realnu Albaniju.

mozda_nekad

pre 3 godine

Umeren komentar, politicki korektan. Koga god da savladaju emocije moze da napravi potencijalan problem. Sreca pa nema navijaca, ovako kao trening utakmica.

Sabre

pre 3 godine

Bravo za ovog lika, kapitenski. Realno pravi se neka ne znam ni ja kakva fama, a budalastina je. Albanci iz Albanije nemaju nista posebno protiv nas, a generalno ne vole ni one svoje dole nista posebno. Naravno da ce njih izabrati pre nego nas zato ih i podrzavaju u tom konfliktu, ali bio sam licno svedok mnogih primera da i nije bas tako. Npr. na nekom debatnom takmicenju u Tirani izbacili su bukvalno sa takmicenja tim sa Kosova jer je non stop nesto provocirao nase i Makedonce. Tako da ono, samo chill, i nek kvalitet presudi, nemoj da sami sebe ubacujemo u trip u kome bi njihovi ultrasi hteli da budemo...

Вуче

pre 3 godine

Велике екипе дођу, одраде ово свом снагом, одиграју леп фудбал, добију и оду кући. Без много прича и таблоида.

Nemačka

pre 3 godine

U Albaniji živi samo 60 posto Muslimana, a polovina njih nisu nacionalisti. To sam saznao dole u Tirani. Bukvalno mi čovek u centru Tirane kaže u poverenju da bi radije za zeta Srbina nego Kosovara. Čovek je Katolik, i većina Katolika dole tako misli. Još kaže da bi radije da Kosovo ostane u Srbiji nego da se pripoji Albaniji, jer dva miliona neradnika koji čekaju socijalnu pomoć nikome ne treba. Mene je to zaprepastilo, šetao gradom i ušao u neki zabačen lokal, vidio da prodaju pivo, i da imaju kuhinju. Račun 4 evra i sreo potpuno drugačiju i realnu Albaniju.

REKOS

pre 3 godine

Nemacka nemoj palamuditi bezveze, nikada Albanci nisu imali medzuverski nesporazum ili KONFLIKT, KAO VI STO IMALI SA SVOJOM BRACOM 90-ih. nikad
Zato bavi se temom jer u Politiku imas cistu JEDINICU.
ZAPAMTITE JEDNO TRADICIONALNO GOST KOD ALBANCA JE SVETAC, ALBANCI ZA SVOG GOSTA MA BILO KO DA JE ON ONI GARANTIRAJU SVOJOM GLAVOM ZA TOG GOSTA.

Gde ja živim

pre 3 godine

Korektna izjava. Mediji da smanje senzacionalizam i mlaćenje prazne slame i da se igra fudbal. Utakmica kao i svaka druga. Da se onomad razmišljalo kako treba kada su igrale reprezentacije možda bismo i igrali na EURU. Ali pametnjakovići hteli da mute vodu. Hladna glava, da se odradi meč i pokaže znanje na terenu. Puno sreće i Zvezdi i Partizanu. U Evropi vas podržavam.

voja

pre 3 godine

Sportska izjava kao i sto utakmica treba da bude u sportskom duhu.
Nadajmo se da cemo gledati,politicki neobojeni,fudbal.
Bolji neka pobedi.

musliman

pre 3 godine

Nije bitno koliko posto muslimana zivi u Albaniji. Da li 60% ili 80%, totalno je nebitno. Albanci su narod kod kojih je bitna nacija a ne vera. Za razliku od Srba.

veliki strumf

pre 3 godine

85 mil za stadion, a narod radi za siću, država bedna. Nikad sreće na Balkanu.
(nemanja.s, 24. avgust 2020 22:08) Mene ovakvi komentari zaista zaprepaste! 85 miliona - pa šta je za jednu državu 85 miliona??? Tu se nadju i sponzori, nikad država ne plati sve. A i da jeste - sta je trebalo da urade - da svakom od 2.8 miliona Albanaca daju po 30 evra. Ovi ih potroše za 2 dana i??? Ala bi se svi usrecili. Kad bi se tako vodila država, sve bi davno propale. A ovako imaju lep stadion koji će služiti generacijama, na kome će se igrati decenijama, koji nije samo trošak već id njega i prihoduju...

Red

pre 3 godine

Druže u Albaniji živi 80% Muslimana i učini nam uslugu nemoj da lažeš ovde po internetu i širiš mržnju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dokon Pop, 24. avgust 2020 22:37) # Link komentara
Prema svim popisima u Albaniji živi oko 66% muslimana,tako da čovek nije ništa slagao,a ti ako si nepismen,imaš na googlu pa čitaj.

objavite slobodno

pre 3 godine

@Nemačka, hehe a priznaj, voleo bi da je tako... al nije druze, nije zato sto je svakom albancu nacija na prvom mestu, narocito ovima u albaniji. Kler kod nas nije nikada igrao neku bitnu ulogu, zato su albanci uglavnom agnostici. Nikad nisi cuo za ono 'religija albanaca je albanizam' ?? Al ovo nije tema sad, nek odigraju tu utakmicu i da se cesce srecu u nekim LE ili LŠ, sto da ne.

vuk

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.
(Tajni detektiv Djido Mova, 24. avgust 2020 21:55)
Ma najgore je sto nema sudija iz domace lige! Bice tesko pobediti na strani bez njihove pomoci!

stan

pre 3 godine

sabre@ zivim u inostranstvu i poznajem albance, sa mnogima sam i prijatelj. Moram da kazem da su albanci iz albanije jako dobri ljudi, korektni i kulturni. I istina je da ne podnose kosovske albance.

vuk

pre 3 godine

Mene brine Zvezdina igra na strani i zato nisam siguran u pobedu.
(Delija, 24. avgust 2020 22:10)
A nema sudija iz domace lige!!! Bice bas tesko!

vuk

pre 3 godine

Pa ako njih ne mozemo da pobedimo, nema sta da trazimo u Evropi ?!
(realno, 24. avgust 2020 21:38)
Mozda bi mogli da imamo sudjenje iz domace lige!Tesko sta mozemo bez sudija!!!

Obraz djon

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.
(Tajni detektiv Djido Mova, 24. avgust 2020 21:55)
Ma najgore je sto nema sudija iz domace lige! Bice tesko pobediti na strani bez njihove pomoci!
(vuk, 24. avgust 2020 22:1

Vučica,jel ti to iz izkustva napredak- partizan?

Ateista

pre 3 godine

@Dokon Pop
-Pogledaj cenzus iz 2011: Svega 58% Muslimana zivi u Albaniji.
Tako da bi mozda bilo bolje reci "Nemoj ti da lazes" :)
Sportski Pozdrac

Luki

pre 3 godine

U Albaniji živi samo 60 posto Muslimana, a polovina njih nisu nacionalisti. To sam saznao dole u Tirani. Bukvalno mi čovek u centru Tirane kaže u poverenju da bi radije za zeta Srbina nego Kosovara. Čovek je Katolik, i većina Katolika dole tako misli. Još kaže da bi radije da Kosovo ostane u Srbiji nego da se pripoji Albaniji, jer dva miliona neradnika koji čekaju socijalnu pomoć nikome ne treba. Mene je to zaprepastilo, šetao gradom i ušao u neki zabačen lokal, vidio da prodaju pivo, i da imaju kuhinju. Račun 4 evra i sreo potpuno drugačiju i realnu Albaniju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemačka, 24. avgust 2020 21:57

Bas u centru Tiranu sreteo si tog Albanaca katolika a?

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.

miško

pre 3 godine

Vuče, vuče, ne igra tvoj tim, koga sudije guraju da više ne može, igra Zvezda Crvena, za dve klase bolja od svih u domaćem prvenstvu. U ova četiri kola sudije nisu svirale dva penala na očigled svih. Ben i Pankov, tolerišu grubu igru protivnika a kao posledica najveći broj povredjenih igrača.

Ne lupaj

pre 3 godine

Nije bitno koliko posto muslimana zivi u Albaniji. Da li 60% ili 80%, totalno je nebitno. Albanci su narod kod kojih je bitna nacija a ne vera. Za razliku od Srba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (musliman, 24. avgust 2020 23:19

Da,i vazno je,da su 100 godina iza civilizacije.

Odin

pre 3 godine

@Nemačka,
Svaka tebi cast, znas u Albance toliko mnogo na jednom posetu, Ima jednu recenicu “Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria” to znaci “Religija Albanca je Albanizam”. Kad mi kazu da Albanci I Albanije ili iz Kosove ne vole medju sobom tera me da se smejem toliko da nema smisla. Ima pojedince kome boli za obe strane ali vecina 95% postoju jednog drugoga. Ja radim u kompaniju gde ima ljude iz EX-YU, nekoliko Srbi i Bosne i iz Kosove ne gotive toliko one iz Srbije a kamoli one iz Beograda, jel mogu da kazem ja sada Srbi i BiH i iz Kosove mrze ili ne vole one iz Srbije? Jos jedna stvar znas da premijer Albanije Rama sam je Ortodoks, zena muslimanka, otac katolik, deca I prve zene katolici, s’ovom drugom sin mu je muslimam. Toliko u veru medju Albancima. Srbi, Bosanci (muslimani) I Hrvati su jedni ali vera radio cuda.

mich

pre 3 godine

Samo je jedan FLJAMURTARI... Hahaha, koji bre Albanci i fudbal, zamislite samo nivo Fljamurtarija pre 35 god, ali sa druge strane je bio samo mali beogradski klub, pa i nije neko iznenadjenje...

Toliko

pre 3 godine

jel sudi nas sudija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zzzz, 24. avgust 2020 22:30

Interesujete Grujić,Jovanović ili Anđelovski a pitaš za četvrtak protiv Letonaca ili za nedelju i naše prvenstvo?

JPR24

pre 3 godine

Zasto se ova utakmica igra u Albaniji? Samo jedna utakmica? Jel Tirana bolje rangirana od Zvezde ili sta?
(Dusan, 25. avgust 2020 05:10)

Igra se u Albaniji zato sto su takva pravila žreba, imaš sve objasnjeno, šta i kako i zašto. A igra se jedna utakmica zato sto je takav kalendar zbog pandemije, kao sto je bilo i sa završnicom LE i LŠ, prosto i jednostavno. A inače da malo po pratiš vesti, barem površno !??

RG

pre 3 godine

Ja bih samo voleo da i Zvezda i Partizan imaju u evropskim utakmicama sudjenje kako imaju ostali timovi koji igraju protiv njih u nasoj ligi....Posto je tu uvek posteno ili su blizanci osteceni nek im tako pomogonu i evropske sudije na medjunarodnoj sceni kako pomazu ostalim nasim klubovima protiv njih

Toliko

pre 3 godine

Tirana do pobede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar do groba, 25. avgust 2020 04:11)

Isto kao partizan protiv Fljamurtarija...

Batha, važan šraf Tirane

pre 3 godine

Nije dobro, Albanci imaju mudrog kapitena, biće nam dosta teško da mu uđemo u glavu i da ga izbacimo iz takta, ali ako ipak uspemo u tome, biće to veliki plus za nas. :/

ps
Ako uspemo da im onesposobimo kapitena, to će uzdrmati i destabilizovati ostatak ekipe. ;)

Luki

pre 3 godine

U Albaniji živi samo 60 posto Muslimana, a polovina njih nisu nacionalisti. To sam saznao dole u Tirani. Bukvalno mi čovek u centru Tirane kaže u poverenju da bi radije za zeta Srbina nego Kosovara. Čovek je Katolik, i većina Katolika dole tako misli. Još kaže da bi radije da Kosovo ostane u Srbiji nego da se pripoji Albaniji, jer dva miliona neradnika koji čekaju socijalnu pomoć nikome ne treba. Mene je to zaprepastilo, šetao gradom i ušao u neki zabačen lokal, vidio da prodaju pivo, i da imaju kuhinju. Račun 4 evra i sreo potpuno drugačiju i realnu Albaniju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nemačka, 24. avgust 2020 21:57

Bas u centru Tiranu sreteo si tog Albanaca katolika a?

vuk

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.
(Tajni detektiv Djido Mova, 24. avgust 2020 21:55)
Ma najgore je sto nema sudija iz domace lige! Bice tesko pobediti na strani bez njihove pomoci!

vuk

pre 3 godine

Mene brine Zvezdina igra na strani i zato nisam siguran u pobedu.
(Delija, 24. avgust 2020 22:10)
A nema sudija iz domace lige!!! Bice bas tesko!

vuk

pre 3 godine

Pa ako njih ne mozemo da pobedimo, nema sta da trazimo u Evropi ?!
(realno, 24. avgust 2020 21:38)
Mozda bi mogli da imamo sudjenje iz domace lige!Tesko sta mozemo bez sudija!!!

Ne lupaj

pre 3 godine

Nije bitno koliko posto muslimana zivi u Albaniji. Da li 60% ili 80%, totalno je nebitno. Albanci su narod kod kojih je bitna nacija a ne vera. Za razliku od Srba.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (musliman, 24. avgust 2020 23:19

Da,i vazno je,da su 100 godina iza civilizacije.

Nemačka

pre 3 godine

U Albaniji živi samo 60 posto Muslimana, a polovina njih nisu nacionalisti. To sam saznao dole u Tirani. Bukvalno mi čovek u centru Tirane kaže u poverenju da bi radije za zeta Srbina nego Kosovara. Čovek je Katolik, i većina Katolika dole tako misli. Još kaže da bi radije da Kosovo ostane u Srbiji nego da se pripoji Albaniji, jer dva miliona neradnika koji čekaju socijalnu pomoć nikome ne treba. Mene je to zaprepastilo, šetao gradom i ušao u neki zabačen lokal, vidio da prodaju pivo, i da imaju kuhinju. Račun 4 evra i sreo potpuno drugačiju i realnu Albaniju.

Tajni detektiv Djido Mova

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.

mich

pre 3 godine

Samo je jedan FLJAMURTARI... Hahaha, koji bre Albanci i fudbal, zamislite samo nivo Fljamurtarija pre 35 god, ali sa druge strane je bio samo mali beogradski klub, pa i nije neko iznenadjenje...

RG

pre 3 godine

Ja bih samo voleo da i Zvezda i Partizan imaju u evropskim utakmicama sudjenje kako imaju ostali timovi koji igraju protiv njih u nasoj ligi....Posto je tu uvek posteno ili su blizanci osteceni nek im tako pomogonu i evropske sudije na medjunarodnoj sceni kako pomazu ostalim nasim klubovima protiv njih

REKOS

pre 3 godine

Nemacka nemoj palamuditi bezveze, nikada Albanci nisu imali medzuverski nesporazum ili KONFLIKT, KAO VI STO IMALI SA SVOJOM BRACOM 90-ih. nikad
Zato bavi se temom jer u Politiku imas cistu JEDINICU.
ZAPAMTITE JEDNO TRADICIONALNO GOST KOD ALBANCA JE SVETAC, ALBANCI ZA SVOG GOSTA MA BILO KO DA JE ON ONI GARANTIRAJU SVOJOM GLAVOM ZA TOG GOSTA.

stan

pre 3 godine

sabre@ zivim u inostranstvu i poznajem albance, sa mnogima sam i prijatelj. Moram da kazem da su albanci iz albanije jako dobri ljudi, korektni i kulturni. I istina je da ne podnose kosovske albance.

Sabre

pre 3 godine

Bravo za ovog lika, kapitenski. Realno pravi se neka ne znam ni ja kakva fama, a budalastina je. Albanci iz Albanije nemaju nista posebno protiv nas, a generalno ne vole ni one svoje dole nista posebno. Naravno da ce njih izabrati pre nego nas zato ih i podrzavaju u tom konfliktu, ali bio sam licno svedok mnogih primera da i nije bas tako. Npr. na nekom debatnom takmicenju u Tirani izbacili su bukvalno sa takmicenja tim sa Kosova jer je non stop nesto provocirao nase i Makedonce. Tako da ono, samo chill, i nek kvalitet presudi, nemoj da sami sebe ubacujemo u trip u kome bi njihovi ultrasi hteli da budemo...

Obraz djon

pre 3 godine

Realno njihov fudbal je na nivo San Marina, dakle amaterizam. Od ovih ako Zvezda kiksne ja ne znam onda.. Fudbal nam je kanal jos veci nego sto sam mislio.
(Tajni detektiv Djido Mova, 24. avgust 2020 21:55)
Ma najgore je sto nema sudija iz domace lige! Bice tesko pobediti na strani bez njihove pomoci!
(vuk, 24. avgust 2020 22:1

Vučica,jel ti to iz izkustva napredak- partizan?

mozda_nekad

pre 3 godine

Umeren komentar, politicki korektan. Koga god da savladaju emocije moze da napravi potencijalan problem. Sreca pa nema navijaca, ovako kao trening utakmica.

miško

pre 3 godine

Vuče, vuče, ne igra tvoj tim, koga sudije guraju da više ne može, igra Zvezda Crvena, za dve klase bolja od svih u domaćem prvenstvu. U ova četiri kola sudije nisu svirale dva penala na očigled svih. Ben i Pankov, tolerišu grubu igru protivnika a kao posledica najveći broj povredjenih igrača.

veliki strumf

pre 3 godine

85 mil za stadion, a narod radi za siću, država bedna. Nikad sreće na Balkanu.
(nemanja.s, 24. avgust 2020 22:08) Mene ovakvi komentari zaista zaprepaste! 85 miliona - pa šta je za jednu državu 85 miliona??? Tu se nadju i sponzori, nikad država ne plati sve. A i da jeste - sta je trebalo da urade - da svakom od 2.8 miliona Albanaca daju po 30 evra. Ovi ih potroše za 2 dana i??? Ala bi se svi usrecili. Kad bi se tako vodila država, sve bi davno propale. A ovako imaju lep stadion koji će služiti generacijama, na kome će se igrati decenijama, koji nije samo trošak već id njega i prihoduju...

Вуче

pre 3 godine

Велике екипе дођу, одраде ово свом снагом, одиграју леп фудбал, добију и оду кући. Без много прича и таблоида.

musliman

pre 3 godine

Nije bitno koliko posto muslimana zivi u Albaniji. Da li 60% ili 80%, totalno je nebitno. Albanci su narod kod kojih je bitna nacija a ne vera. Za razliku od Srba.

Red

pre 3 godine

Druže u Albaniji živi 80% Muslimana i učini nam uslugu nemoj da lažeš ovde po internetu i širiš mržnju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dokon Pop, 24. avgust 2020 22:37) # Link komentara
Prema svim popisima u Albaniji živi oko 66% muslimana,tako da čovek nije ništa slagao,a ti ako si nepismen,imaš na googlu pa čitaj.

Gde ja živim

pre 3 godine

Korektna izjava. Mediji da smanje senzacionalizam i mlaćenje prazne slame i da se igra fudbal. Utakmica kao i svaka druga. Da se onomad razmišljalo kako treba kada su igrale reprezentacije možda bismo i igrali na EURU. Ali pametnjakovići hteli da mute vodu. Hladna glava, da se odradi meč i pokaže znanje na terenu. Puno sreće i Zvezdi i Partizanu. U Evropi vas podržavam.

Ateista

pre 3 godine

@Dokon Pop
-Pogledaj cenzus iz 2011: Svega 58% Muslimana zivi u Albaniji.
Tako da bi mozda bilo bolje reci "Nemoj ti da lazes" :)
Sportski Pozdrac

Toliko

pre 3 godine

jel sudi nas sudija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zzzz, 24. avgust 2020 22:30

Interesujete Grujić,Jovanović ili Anđelovski a pitaš za četvrtak protiv Letonaca ili za nedelju i naše prvenstvo?

objavite slobodno

pre 3 godine

@Nemačka, hehe a priznaj, voleo bi da je tako... al nije druze, nije zato sto je svakom albancu nacija na prvom mestu, narocito ovima u albaniji. Kler kod nas nije nikada igrao neku bitnu ulogu, zato su albanci uglavnom agnostici. Nikad nisi cuo za ono 'religija albanaca je albanizam' ?? Al ovo nije tema sad, nek odigraju tu utakmicu i da se cesce srecu u nekim LE ili LŠ, sto da ne.

voja

pre 3 godine

Sportska izjava kao i sto utakmica treba da bude u sportskom duhu.
Nadajmo se da cemo gledati,politicki neobojeni,fudbal.
Bolji neka pobedi.

Toliko

pre 3 godine

Tirana do pobede.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobar do groba, 25. avgust 2020 04:11)

Isto kao partizan protiv Fljamurtarija...

Odin

pre 3 godine

@Nemačka,
Svaka tebi cast, znas u Albance toliko mnogo na jednom posetu, Ima jednu recenicu “Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria” to znaci “Religija Albanca je Albanizam”. Kad mi kazu da Albanci I Albanije ili iz Kosove ne vole medju sobom tera me da se smejem toliko da nema smisla. Ima pojedince kome boli za obe strane ali vecina 95% postoju jednog drugoga. Ja radim u kompaniju gde ima ljude iz EX-YU, nekoliko Srbi i Bosne i iz Kosove ne gotive toliko one iz Srbije a kamoli one iz Beograda, jel mogu da kazem ja sada Srbi i BiH i iz Kosove mrze ili ne vole one iz Srbije? Jos jedna stvar znas da premijer Albanije Rama sam je Ortodoks, zena muslimanka, otac katolik, deca I prve zene katolici, s’ovom drugom sin mu je muslimam. Toliko u veru medju Albancima. Srbi, Bosanci (muslimani) I Hrvati su jedni ali vera radio cuda.

Batha, važan šraf Tirane

pre 3 godine

Nije dobro, Albanci imaju mudrog kapitena, biće nam dosta teško da mu uđemo u glavu i da ga izbacimo iz takta, ali ako ipak uspemo u tome, biće to veliki plus za nas. :/

ps
Ako uspemo da im onesposobimo kapitena, to će uzdrmati i destabilizovati ostatak ekipe. ;)

JPR24

pre 3 godine

Zasto se ova utakmica igra u Albaniji? Samo jedna utakmica? Jel Tirana bolje rangirana od Zvezde ili sta?
(Dusan, 25. avgust 2020 05:10)

Igra se u Albaniji zato sto su takva pravila žreba, imaš sve objasnjeno, šta i kako i zašto. A igra se jedna utakmica zato sto je takav kalendar zbog pandemije, kao sto je bilo i sa završnicom LE i LŠ, prosto i jednostavno. A inače da malo po pratiš vesti, barem površno !??