Fudbal 52

Ponedeljak, 29.04.2019.

19:55

"Tadić je bio prosečan igrač, a sada je jedan od najboljih"

Martin Jol, holandski fudbalski trener, pričao je o amsterdamskom Ajaksu i njihovom narednom protivniku u polufinalu Lige šampiona.

"Tadiæ je bio proseèan igraè, a sada je jedan od najboljih" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 5 godina

VR objasnila


A vi kao imate? Nemoj mi sad samo o djeci, finale koje niko nije pratio, za koje se ni ne zna gdje su sad. Ili o Zvezdi gdje su Hrvat, Makedonac i Crnogorac bili glavni igraci. Sta bi Zvezda napravila bez glavnog kreativca na sredini Prosineckog, glavnog kreativca u napadu Savicevica i prvog strijelca Panceva? Ne bi Bayern prosli ako bi i dosli do polufinala. Zvezda je bila najbogatija i kupila te igrace, i to je samo klub, a Hrvatska je kao drzava uzela 2 svjetske medalje. Sta ste vi uzeli?

Dobro

pre 5 godina

Tadic nije prosecan igrac. On je odlican igrac, i kao svi oni i onima mane. Ima izuzetan osecaj za prostor i u stanju je da doda maestralne pasove. Na malom prostoru, isto tako je dosta spretan, tehnicar, i dobro se snalazi.
Ipak, dezanzivno je slab.
Mozete da kazete da je to za napadaca nebitno, ali za igru kakvu Ajaks pokusava da ostvari u zadnjih godinu-dve, on je odbrambeno dosta iza ostalih u Ajaksu, ako izuzmeno vec izandjalog Huntelara, koji je jos gori i sporiji.
Isto tako , nije ni bas mnogo brz, pogotovo ne u nekom sprintu kod brze kontre. Ovde, u Holandiji mu zameraju da cesto usporava napad kad primi loptu u brzim kontrama.
Ipak, mislim da je trenutno on najbolji igrac koga Srbija ima...ili bar najkompletniji.

Iz zemlje lala, uvek vas,

mkg

pre 5 godina

Nije kriv Tadić što menadžeri nisu umeli ranije da prepoznaju njegove prave vrednosti.
Priča o lošoj holandskoj ligi stoji, ali ne i ostvarenim rezultatima u LŠ.
Tadić je ovaj mladi tim Ajaksa doveo do polufinala iste.
To treba poštovati.

lol

pre 5 godina

Pogledajte ovaj spisak dobro.Pogledajte kako jedna sestarda od Spanije i jedan samar od Madjarske uz Tadicevo obesmisljavanje Lukice Mukice u direktnom duelu moze da proizvede kompleksa!Ne odustaju!!!Sve se jadni upregli u srpske nadimke,koliko ne mogu da izdrze cinjenicu da je Tadic obesmislio onu njihovu prevaru....
(Slucajni doprvaci pucaju od muke, 29. april 2019 23:32)

Šta bi ti tek pisao da imate osvajaca LP od 2013 do 2018? a tek da ste bili slucajni doprvaci. ahahahaaaa

мики

pre 5 godina

I sada je prosecan
(pop, 29. april 2019 22:35)

заврши реченицу. просечан међу првих пет играча данашњице. инспиративна десетака, невероватне лакоће дриблинга и изванредне фудбалске интелигенције. није то ништа ново, то је Муслин давно објаснио.

Labud

pre 5 godina

(Slucajni doprvaci pucaju od muke, 29. april 2019 23:32)

Labudovo ime se ne uzima u usta zaludno. Sotton je imao od povratka u PL i odlične igrače i solidne trenere. Adkins, Pochettino, Koeman. Igrače koje su Lpool i ostali očerupali. Priča o lošim timovima do posl 2 sezone ne pije vodu. Pa borilili su se za Evropu i igrali do skoro.

Petar

pre 5 godina

Sautempton 80% utakmica u sezoni se brani, grčevito, pokušavajući da iščupa bod.
Ajaks 100% svojih utakmica igra na pobedu, protiv Tventea ili Reala, svejedno.
Tadić je na žalost najbolje godine proveo u pogrešnom klubu.
Inače, najbolji srpski fudbaler posle Piksija, bez dileme.

Ahtung

pre 5 godina

Kako lupeta! Tadić je protiv Reala i slepcima pokazao da je veliki igrač za velike utakmice, kao i za male. Ko vam je kriv u Engleskoj što ne znate da igrate fudbal!?

Воип

pre 5 godina

Експлодирао је зато што му је дата слобода и што лига није јака као Премијер лига. Поента је што је тренер видео и ослободио таленат да се покаже у пуном сјају. Да је просечан не би овако засијао, браво Душане!

Slucajni doprvaci pucaju od muke

pre 5 godina

(Zlatna lopta, 29. april 2019 21:23)
(pop, 29. april 2019 22:35)
(Labud, 29. april 2019 21:37)
(drago, 29. april 2019 21:29)
(Nedeljko, 29. april 2019 23:03)

Pogledajte ovaj spisak dobro.Pogledajte kako jedna sestarda od Spanije i jedan samar od Madjarske uz Tadicevo obesmisljavanje Lukice Mukice u direktnom duelu moze da proizvede kompleksa!Ne odustaju!!!Sve se jadni upregli u srpske nadimke,koliko ne mogu da izdrze cinjenicu da je Tadic obesmislio onu njihovu prevaru....

lukas joca

pre 5 godina

Tadic ke vrhunski igrac, I on je jedini razlog uspjeha Ajaxa, mogli su sovesti Mesija I Ronalfa al I nebi uspjeli, jesnostavnobekipa I igrac se poklopili

croata

pre 5 godina

Tadic je klasicna balkanska igracina, veliko nogometno znanje, al htjenje upitno. Pratio sam ga posljednjih godina i standardno dobar nikad nije bio, bar do ajaxa. Ili vrhunska utakmica (rijetkost) il je nevidljiv (vecinom). Polovnjak. Trenutno u ajaxu gdje ima punu slobodu stvarno je dobar, al vidjet cemo dal moze drzat visok nivo igre u kontinuitetu. Moram priznat da je uzvrat protiv reala odigrao maestralno sto ce se pamtit.

butthole surfer

pre 5 godina

Da je Tadić valjao, kupio bi ga neki klub u premijer ligi. U Ajaksu se uklopio. Tačka.

ps

Šta se ložite, kao da vam je najbolji drug.

Nedeljko

pre 5 godina

Prosečan igrač koji je imao jednu dobru sezonu i to može da zahvali talentovanoj deci u Ajaksu posebno de jongu i de ligtu.
Videcemo ga sledece sezone i koliko ce njegov prosek da dodje do izražaja kada se prodaju talenti Ajaksa.
Nažalost tako je mi volimo da dižemo u nebesa kada je neko naš, i čovek lepo reče bio je prosek, a nama ego ne dozvoljava da čujemo istinu. Dečko puni 31 i tek jednom odigrao pravu sezonu, hej

Stara kuka

pre 5 godina

Dobar igrac uvek bio,vrlo dobre i solidne igre je imao u Premijer ligi a Sautempton nije bilo ni toliko los jedno vreme.Sada je jednostavno eksplodirao i igra u Ajaxu to sto zna.

Igrao sam na ostrvu

pre 5 godina

Sto se tice onog Sautemptona, to je bila ekipa poslagana vrhunskim igracima, skup majstora lopte, brzine ili fizicki dominacije. Kuman je to poslozio. Onda su velikim klubovima zinule oci i rasturili ih u dve sezone: Shaw, Mane, portugalac stoper(prvak Evrope) i jedan holandjanin sto ga juce proglasise za najboljeg igraca premier lige. Toliko
O Tadicu sve najlepse. U PLigi je dobio na brzini i snazi, fudbal je uvek imao i sada taj spoj plus zrele igracke godine dolaze do punog sjaja.

Ee

pre 5 godina

Kako ljudi imaju loše pamćenje. Igrao je u sautu sa Maneom i klajnom koji su završili u liverpulu, vajnamom i aldervildom koji su u totenhemu sad, šniderlinom koji je otišao u junajted sad je u evertonu, fonteom koji je štoper prvaka europe, gracijano peleom. Znači jako dobri igrači koji su ili uzeli pare ili otišli na bolje. Njemu je jedino tek sad krenulo, ali to nije bila ekipa igrača lošijih od njega kako neznalice pričaju

bmiles

pre 5 godina

Ne razumem ovo skeniranje Tadica!?On sad igra svoje najbolje utakmice,to sto je bilo pre je minuli rad,iako po meni nije kako rece jol bio prosecan igrac!Sta to znaci prosecan ako ovaj Holandjanin moze da objasni!?!Ni Salah nije igrao dobro u Romi,ali u Liverpulu je eksplodirao i prosle godine bio medju najboljima u Evropi!Sve zavisi kako ti legne sredina,saigraci,a uzgred ne bih se slozio da je Ajaks mali klub,po meni daleko poznatiji od Totenhema!To sto Jol voli Totenhema,vise neg Ajaks njegovo pravo,ali izbaciti Real i Juventus ima vrednosti pogotovo sto je taj "prosecni" igrac itekako zasluzan za to!

milan

pre 5 godina

čovek je igrao super u premijer ligi , naravno kakav je tim imao.

vidi se sada koja je težina same premijer lige.

koliko je odskocio kada je prešao u ajaks.

Wllaxy

pre 5 godina

Tadić je možda, ali samo možda, bio prosečan igrač dok je Jol oduvek bio ispodprosečan trener - sa Totenhemom i Hamburgom je bio tek peti a čak ni sa Ajaksom nije uspeo da osvoji titulu jer je u tom, po njemu slabom holandskom prvenstvu, uspeo da na kraju bude iza Tventea...

mirko.

pre 5 godina

Nije Tadić bio prosečan igrač u Premierligi, već je u Sautemptonu bio okružen mediokritetima. Dzaba on i tamo iskreira šansu napadaču ako napadač ne zna da dâ gol. Povrh svega, verovatno je bilo i potcenjivanja jer je Srbin.

dupli_kantar

pre 5 godina

Ne radi se o tome u kom klubu igra, već ko mu je trener. Kad trener poznaje igrača i zna kako ds ga iskoristi - onda igrač od krša ili prosečnog postaje sveCka klasa.

Xnodeh

pre 5 godina

Daleko je Holandija od PL ili od Primere,to svako zna.Ali holandska liga nije slaba,vi ako recimo uporedite Holandiju sa Francuskom ili Portugalom,ta liga nista nije slabija od njih.Ovde imate Ajaks,PSV,Fejenord,kao sto u Francuskoj imate PSZ(koji je specifican zbog Arapa),Lion,Lil,u Portugalu samo Benfiku i Porto,ostatak holandske lige je jaci npr. od ostatka portugalske lige,pa cak i od dobrog dela francuske,koja da nema Arapa u PSZ-u,ne bi jedan tim dostojan evropskog nivoa imala.Pa pogledajte na koji nivo su dosli Lion i Marsej,nekadasnji redovni ucesnici 1/4 LS ili prvaci iste kao Marsej 1993.godine.S druge strane Tadic je dok je bio u PL bio jedan od najuspesnijih asistenata Evrope!To mnogi zaboravljaju,a zlonamerni preskacu!Dok je imao par krstenih saigraca taj Sautempton je u paklenoj konkurenciji PL bio i 6 i 7 i 8 u Ligi!!!Dakle,govoriti kako je Tadic bio prosecan igrac te 4 godine u PL je gnusna laz!Bio je uz te 4 godine uz Ozila,Eriksena i Fabregasa najkreativniji igrac PL statisticki,covek koji je uz njih trojicu najvise sansi svojim saigracima kreirao!!!A ovaj kvazimodo Martin Jol je nula od trenera,jer se svi secamo nivoa Totenhema u njegovoj eri,tada je Totenhen bio nivo sadasnjeg Njukasla.Pritom,doticni kao Holandjanini navija za engleski klub u sudaru sa klubom iz svoje zemlje.Sve receno o njemu.Lupeta

milan

pre 5 godina

on je dobio Real na Santjagu , ucestvovao u pobedi nad Juveom u Torinu ,kakva Holandska ili Engleska nije imao saigrace za taj nivo (premier ligue)

neutralni felsh

pre 5 godina

stari dobri martin jol, ko ga seca sa pocetaka 2000-ih, redovno su se sa totenhemom od starta do sredine sezone sepurili negde pri vrhu, a onda se tokom januara i februara strmoglave na 5-6-7 mesto i tu negde osciliraju ili padnu u depru pa potonu jos nize. ali lep, prost i otvoren fudbal su igrali, bez stednje, uzivancija je bilo pogledati tv prenos sa starog vajt hart lejna, centralna kamera montirana skroz visoko, sve igrace pohvata. a ne ko na hajberiju, super fudbal ali glavna kamera malo visa od vengerove frizure, druga aut linija se gubi u horizontu, nije to to, sad na emiratsu se bolje vidi ali fudbal je losiji. nasuprot tome, na enfildu i oldtradordu su uvek znali da podese visinu no nebitno. martin jol, lik u trenerci i kacketu... ko vermezovic bez brade ;)

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Nije on bio prosecan ni pre nego je “tavorio” u raspalom Southampton....Npr.u Twente je dao na 66 utakmica 28 golova.Dobar i kvalitetan igrač koji nije imao sreće sa klubovima u kojim je pre igrao...

Sabre

pre 5 godina

Glupo poredjenje. Igrao je u mesarskom timu gde nije bilo mesta da se pokazu njegovi najveci talenti. Sad je dosao u tim koji mu lezi ko saliven i to je to. On bi i u Barsi cvetao, i u npr. Bajernu, Liverpulu, ali u mesarskim defanzivnim timovima gde je bitnije ne primiti gol nego umirati u lepoti, normalno da takav igrac ne moze da ostavi preteran trag, nema to veze sa kvalitetom lige.

Turbulencija

pre 5 godina

Tadic je igrao sjajno i u Premijer ligi. Mozda je imao i lose periode, ali je generalno bio odlican. Uostalom igrao je za tim iz donjeg doma, a ne za top 5 gde i kad zakazes to se ne primecuje jer neko drugi to pokrije.

Iskreno

pre 5 godina

on nikad nije bio prosecan, samo je igrao u prosecnim timovima gde sam nije mogao sve.
U Sutonu se igrala bunkerica, gde su profitirali defanzivci, uvek se igralo na opstanak tu bi i najbolji igraci sveta propali

Turbulencija

pre 5 godina

Tadic je igrao sjajno i u Premijer ligi. Mozda je imao i lose periode, ali je generalno bio odlican. Uostalom igrao je za tim iz donjeg doma, a ne za top 5 gde i kad zakazes to se ne primecuje jer neko drugi to pokrije.

Sabre

pre 5 godina

Glupo poredjenje. Igrao je u mesarskom timu gde nije bilo mesta da se pokazu njegovi najveci talenti. Sad je dosao u tim koji mu lezi ko saliven i to je to. On bi i u Barsi cvetao, i u npr. Bajernu, Liverpulu, ali u mesarskim defanzivnim timovima gde je bitnije ne primiti gol nego umirati u lepoti, normalno da takav igrac ne moze da ostavi preteran trag, nema to veze sa kvalitetom lige.

Wllaxy

pre 5 godina

Tadić je možda, ali samo možda, bio prosečan igrač dok je Jol oduvek bio ispodprosečan trener - sa Totenhemom i Hamburgom je bio tek peti a čak ni sa Ajaksom nije uspeo da osvoji titulu jer je u tom, po njemu slabom holandskom prvenstvu, uspeo da na kraju bude iza Tventea...

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Nije on bio prosecan ni pre nego je “tavorio” u raspalom Southampton....Npr.u Twente je dao na 66 utakmica 28 golova.Dobar i kvalitetan igrač koji nije imao sreće sa klubovima u kojim je pre igrao...

milan

pre 5 godina

čovek je igrao super u premijer ligi , naravno kakav je tim imao.

vidi se sada koja je težina same premijer lige.

koliko je odskocio kada je prešao u ajaks.

Xnodeh

pre 5 godina

Daleko je Holandija od PL ili od Primere,to svako zna.Ali holandska liga nije slaba,vi ako recimo uporedite Holandiju sa Francuskom ili Portugalom,ta liga nista nije slabija od njih.Ovde imate Ajaks,PSV,Fejenord,kao sto u Francuskoj imate PSZ(koji je specifican zbog Arapa),Lion,Lil,u Portugalu samo Benfiku i Porto,ostatak holandske lige je jaci npr. od ostatka portugalske lige,pa cak i od dobrog dela francuske,koja da nema Arapa u PSZ-u,ne bi jedan tim dostojan evropskog nivoa imala.Pa pogledajte na koji nivo su dosli Lion i Marsej,nekadasnji redovni ucesnici 1/4 LS ili prvaci iste kao Marsej 1993.godine.S druge strane Tadic je dok je bio u PL bio jedan od najuspesnijih asistenata Evrope!To mnogi zaboravljaju,a zlonamerni preskacu!Dok je imao par krstenih saigraca taj Sautempton je u paklenoj konkurenciji PL bio i 6 i 7 i 8 u Ligi!!!Dakle,govoriti kako je Tadic bio prosecan igrac te 4 godine u PL je gnusna laz!Bio je uz te 4 godine uz Ozila,Eriksena i Fabregasa najkreativniji igrac PL statisticki,covek koji je uz njih trojicu najvise sansi svojim saigracima kreirao!!!A ovaj kvazimodo Martin Jol je nula od trenera,jer se svi secamo nivoa Totenhema u njegovoj eri,tada je Totenhen bio nivo sadasnjeg Njukasla.Pritom,doticni kao Holandjanini navija za engleski klub u sudaru sa klubom iz svoje zemlje.Sve receno o njemu.Lupeta

mirko.

pre 5 godina

Nije Tadić bio prosečan igrač u Premierligi, već je u Sautemptonu bio okružen mediokritetima. Dzaba on i tamo iskreira šansu napadaču ako napadač ne zna da dâ gol. Povrh svega, verovatno je bilo i potcenjivanja jer je Srbin.

Ee

pre 5 godina

Kako ljudi imaju loše pamćenje. Igrao je u sautu sa Maneom i klajnom koji su završili u liverpulu, vajnamom i aldervildom koji su u totenhemu sad, šniderlinom koji je otišao u junajted sad je u evertonu, fonteom koji je štoper prvaka europe, gracijano peleom. Znači jako dobri igrači koji su ili uzeli pare ili otišli na bolje. Njemu je jedino tek sad krenulo, ali to nije bila ekipa igrača lošijih od njega kako neznalice pričaju

neutralni felsh

pre 5 godina

stari dobri martin jol, ko ga seca sa pocetaka 2000-ih, redovno su se sa totenhemom od starta do sredine sezone sepurili negde pri vrhu, a onda se tokom januara i februara strmoglave na 5-6-7 mesto i tu negde osciliraju ili padnu u depru pa potonu jos nize. ali lep, prost i otvoren fudbal su igrali, bez stednje, uzivancija je bilo pogledati tv prenos sa starog vajt hart lejna, centralna kamera montirana skroz visoko, sve igrace pohvata. a ne ko na hajberiju, super fudbal ali glavna kamera malo visa od vengerove frizure, druga aut linija se gubi u horizontu, nije to to, sad na emiratsu se bolje vidi ali fudbal je losiji. nasuprot tome, na enfildu i oldtradordu su uvek znali da podese visinu no nebitno. martin jol, lik u trenerci i kacketu... ko vermezovic bez brade ;)

Iskreno

pre 5 godina

on nikad nije bio prosecan, samo je igrao u prosecnim timovima gde sam nije mogao sve.
U Sutonu se igrala bunkerica, gde su profitirali defanzivci, uvek se igralo na opstanak tu bi i najbolji igraci sveta propali

bmiles

pre 5 godina

Ne razumem ovo skeniranje Tadica!?On sad igra svoje najbolje utakmice,to sto je bilo pre je minuli rad,iako po meni nije kako rece jol bio prosecan igrac!Sta to znaci prosecan ako ovaj Holandjanin moze da objasni!?!Ni Salah nije igrao dobro u Romi,ali u Liverpulu je eksplodirao i prosle godine bio medju najboljima u Evropi!Sve zavisi kako ti legne sredina,saigraci,a uzgred ne bih se slozio da je Ajaks mali klub,po meni daleko poznatiji od Totenhema!To sto Jol voli Totenhema,vise neg Ajaks njegovo pravo,ali izbaciti Real i Juventus ima vrednosti pogotovo sto je taj "prosecni" igrac itekako zasluzan za to!

dupli_kantar

pre 5 godina

Ne radi se o tome u kom klubu igra, već ko mu je trener. Kad trener poznaje igrača i zna kako ds ga iskoristi - onda igrač od krša ili prosečnog postaje sveCka klasa.

croata

pre 5 godina

Tadic je klasicna balkanska igracina, veliko nogometno znanje, al htjenje upitno. Pratio sam ga posljednjih godina i standardno dobar nikad nije bio, bar do ajaxa. Ili vrhunska utakmica (rijetkost) il je nevidljiv (vecinom). Polovnjak. Trenutno u ajaxu gdje ima punu slobodu stvarno je dobar, al vidjet cemo dal moze drzat visok nivo igre u kontinuitetu. Moram priznat da je uzvrat protiv reala odigrao maestralno sto ce se pamtit.

Ahtung

pre 5 godina

Kako lupeta! Tadić je protiv Reala i slepcima pokazao da je veliki igrač za velike utakmice, kao i za male. Ko vam je kriv u Engleskoj što ne znate da igrate fudbal!?

Stara kuka

pre 5 godina

Dobar igrac uvek bio,vrlo dobre i solidne igre je imao u Premijer ligi a Sautempton nije bilo ni toliko los jedno vreme.Sada je jednostavno eksplodirao i igra u Ajaxu to sto zna.

Воип

pre 5 godina

Експлодирао је зато што му је дата слобода и што лига није јака као Премијер лига. Поента је што је тренер видео и ослободио таленат да се покаже у пуном сјају. Да је просечан не би овако засијао, браво Душане!

milan

pre 5 godina

on je dobio Real na Santjagu , ucestvovao u pobedi nad Juveom u Torinu ,kakva Holandska ili Engleska nije imao saigrace za taj nivo (premier ligue)

Igrao sam na ostrvu

pre 5 godina

Sto se tice onog Sautemptona, to je bila ekipa poslagana vrhunskim igracima, skup majstora lopte, brzine ili fizicki dominacije. Kuman je to poslozio. Onda su velikim klubovima zinule oci i rasturili ih u dve sezone: Shaw, Mane, portugalac stoper(prvak Evrope) i jedan holandjanin sto ga juce proglasise za najboljeg igraca premier lige. Toliko
O Tadicu sve najlepse. U PLigi je dobio na brzini i snazi, fudbal je uvek imao i sada taj spoj plus zrele igracke godine dolaze do punog sjaja.

lukas joca

pre 5 godina

Tadic ke vrhunski igrac, I on je jedini razlog uspjeha Ajaxa, mogli su sovesti Mesija I Ronalfa al I nebi uspjeli, jesnostavnobekipa I igrac se poklopili

Slucajni doprvaci pucaju od muke

pre 5 godina

(Zlatna lopta, 29. april 2019 21:23)
(pop, 29. april 2019 22:35)
(Labud, 29. april 2019 21:37)
(drago, 29. april 2019 21:29)
(Nedeljko, 29. april 2019 23:03)

Pogledajte ovaj spisak dobro.Pogledajte kako jedna sestarda od Spanije i jedan samar od Madjarske uz Tadicevo obesmisljavanje Lukice Mukice u direktnom duelu moze da proizvede kompleksa!Ne odustaju!!!Sve se jadni upregli u srpske nadimke,koliko ne mogu da izdrze cinjenicu da je Tadic obesmislio onu njihovu prevaru....

Petar

pre 5 godina

Sautempton 80% utakmica u sezoni se brani, grčevito, pokušavajući da iščupa bod.
Ajaks 100% svojih utakmica igra na pobedu, protiv Tventea ili Reala, svejedno.
Tadić je na žalost najbolje godine proveo u pogrešnom klubu.
Inače, najbolji srpski fudbaler posle Piksija, bez dileme.

Nedeljko

pre 5 godina

Prosečan igrač koji je imao jednu dobru sezonu i to može da zahvali talentovanoj deci u Ajaksu posebno de jongu i de ligtu.
Videcemo ga sledece sezone i koliko ce njegov prosek da dodje do izražaja kada se prodaju talenti Ajaksa.
Nažalost tako je mi volimo da dižemo u nebesa kada je neko naš, i čovek lepo reče bio je prosek, a nama ego ne dozvoljava da čujemo istinu. Dečko puni 31 i tek jednom odigrao pravu sezonu, hej

butthole surfer

pre 5 godina

Da je Tadić valjao, kupio bi ga neki klub u premijer ligi. U Ajaksu se uklopio. Tačka.

ps

Šta se ložite, kao da vam je najbolji drug.

мики

pre 5 godina

I sada je prosecan
(pop, 29. april 2019 22:35)

заврши реченицу. просечан међу првих пет играча данашњице. инспиративна десетака, невероватне лакоће дриблинга и изванредне фудбалске интелигенције. није то ништа ново, то је Муслин давно објаснио.

lol

pre 5 godina

Pogledajte ovaj spisak dobro.Pogledajte kako jedna sestarda od Spanije i jedan samar od Madjarske uz Tadicevo obesmisljavanje Lukice Mukice u direktnom duelu moze da proizvede kompleksa!Ne odustaju!!!Sve se jadni upregli u srpske nadimke,koliko ne mogu da izdrze cinjenicu da je Tadic obesmislio onu njihovu prevaru....
(Slucajni doprvaci pucaju od muke, 29. april 2019 23:32)

Šta bi ti tek pisao da imate osvajaca LP od 2013 do 2018? a tek da ste bili slucajni doprvaci. ahahahaaaa

mkg

pre 5 godina

Nije kriv Tadić što menadžeri nisu umeli ranije da prepoznaju njegove prave vrednosti.
Priča o lošoj holandskoj ligi stoji, ali ne i ostvarenim rezultatima u LŠ.
Tadić je ovaj mladi tim Ajaksa doveo do polufinala iste.
To treba poštovati.

Labud

pre 5 godina

(Slucajni doprvaci pucaju od muke, 29. april 2019 23:32)

Labudovo ime se ne uzima u usta zaludno. Sotton je imao od povratka u PL i odlične igrače i solidne trenere. Adkins, Pochettino, Koeman. Igrače koje su Lpool i ostali očerupali. Priča o lošim timovima do posl 2 sezone ne pije vodu. Pa borilili su se za Evropu i igrali do skoro.

Dobro

pre 5 godina

Tadic nije prosecan igrac. On je odlican igrac, i kao svi oni i onima mane. Ima izuzetan osecaj za prostor i u stanju je da doda maestralne pasove. Na malom prostoru, isto tako je dosta spretan, tehnicar, i dobro se snalazi.
Ipak, dezanzivno je slab.
Mozete da kazete da je to za napadaca nebitno, ali za igru kakvu Ajaks pokusava da ostvari u zadnjih godinu-dve, on je odbrambeno dosta iza ostalih u Ajaksu, ako izuzmeno vec izandjalog Huntelara, koji je jos gori i sporiji.
Isto tako , nije ni bas mnogo brz, pogotovo ne u nekom sprintu kod brze kontre. Ovde, u Holandiji mu zameraju da cesto usporava napad kad primi loptu u brzim kontrama.
Ipak, mislim da je trenutno on najbolji igrac koga Srbija ima...ili bar najkompletniji.

Iz zemlje lala, uvek vas,

drago

pre 5 godina

VR objasnila


A vi kao imate? Nemoj mi sad samo o djeci, finale koje niko nije pratio, za koje se ni ne zna gdje su sad. Ili o Zvezdi gdje su Hrvat, Makedonac i Crnogorac bili glavni igraci. Sta bi Zvezda napravila bez glavnog kreativca na sredini Prosineckog, glavnog kreativca u napadu Savicevica i prvog strijelca Panceva? Ne bi Bayern prosli ako bi i dosli do polufinala. Zvezda je bila najbogatija i kupila te igrace, i to je samo klub, a Hrvatska je kao drzava uzela 2 svjetske medalje. Sta ste vi uzeli?

Nedeljko

pre 5 godina

Prosečan igrač koji je imao jednu dobru sezonu i to može da zahvali talentovanoj deci u Ajaksu posebno de jongu i de ligtu.
Videcemo ga sledece sezone i koliko ce njegov prosek da dodje do izražaja kada se prodaju talenti Ajaksa.
Nažalost tako je mi volimo da dižemo u nebesa kada je neko naš, i čovek lepo reče bio je prosek, a nama ego ne dozvoljava da čujemo istinu. Dečko puni 31 i tek jednom odigrao pravu sezonu, hej

butthole surfer

pre 5 godina

Da je Tadić valjao, kupio bi ga neki klub u premijer ligi. U Ajaksu se uklopio. Tačka.

ps

Šta se ložite, kao da vam je najbolji drug.

croata

pre 5 godina

Tadic je klasicna balkanska igracina, veliko nogometno znanje, al htjenje upitno. Pratio sam ga posljednjih godina i standardno dobar nikad nije bio, bar do ajaxa. Ili vrhunska utakmica (rijetkost) il je nevidljiv (vecinom). Polovnjak. Trenutno u ajaxu gdje ima punu slobodu stvarno je dobar, al vidjet cemo dal moze drzat visok nivo igre u kontinuitetu. Moram priznat da je uzvrat protiv reala odigrao maestralno sto ce se pamtit.

Xnodeh

pre 5 godina

Daleko je Holandija od PL ili od Primere,to svako zna.Ali holandska liga nije slaba,vi ako recimo uporedite Holandiju sa Francuskom ili Portugalom,ta liga nista nije slabija od njih.Ovde imate Ajaks,PSV,Fejenord,kao sto u Francuskoj imate PSZ(koji je specifican zbog Arapa),Lion,Lil,u Portugalu samo Benfiku i Porto,ostatak holandske lige je jaci npr. od ostatka portugalske lige,pa cak i od dobrog dela francuske,koja da nema Arapa u PSZ-u,ne bi jedan tim dostojan evropskog nivoa imala.Pa pogledajte na koji nivo su dosli Lion i Marsej,nekadasnji redovni ucesnici 1/4 LS ili prvaci iste kao Marsej 1993.godine.S druge strane Tadic je dok je bio u PL bio jedan od najuspesnijih asistenata Evrope!To mnogi zaboravljaju,a zlonamerni preskacu!Dok je imao par krstenih saigraca taj Sautempton je u paklenoj konkurenciji PL bio i 6 i 7 i 8 u Ligi!!!Dakle,govoriti kako je Tadic bio prosecan igrac te 4 godine u PL je gnusna laz!Bio je uz te 4 godine uz Ozila,Eriksena i Fabregasa najkreativniji igrac PL statisticki,covek koji je uz njih trojicu najvise sansi svojim saigracima kreirao!!!A ovaj kvazimodo Martin Jol je nula od trenera,jer se svi secamo nivoa Totenhema u njegovoj eri,tada je Totenhen bio nivo sadasnjeg Njukasla.Pritom,doticni kao Holandjanini navija za engleski klub u sudaru sa klubom iz svoje zemlje.Sve receno o njemu.Lupeta

Sabre

pre 5 godina

Glupo poredjenje. Igrao je u mesarskom timu gde nije bilo mesta da se pokazu njegovi najveci talenti. Sad je dosao u tim koji mu lezi ko saliven i to je to. On bi i u Barsi cvetao, i u npr. Bajernu, Liverpulu, ali u mesarskim defanzivnim timovima gde je bitnije ne primiti gol nego umirati u lepoti, normalno da takav igrac ne moze da ostavi preteran trag, nema to veze sa kvalitetom lige.

neutralni felsh

pre 5 godina

stari dobri martin jol, ko ga seca sa pocetaka 2000-ih, redovno su se sa totenhemom od starta do sredine sezone sepurili negde pri vrhu, a onda se tokom januara i februara strmoglave na 5-6-7 mesto i tu negde osciliraju ili padnu u depru pa potonu jos nize. ali lep, prost i otvoren fudbal su igrali, bez stednje, uzivancija je bilo pogledati tv prenos sa starog vajt hart lejna, centralna kamera montirana skroz visoko, sve igrace pohvata. a ne ko na hajberiju, super fudbal ali glavna kamera malo visa od vengerove frizure, druga aut linija se gubi u horizontu, nije to to, sad na emiratsu se bolje vidi ali fudbal je losiji. nasuprot tome, na enfildu i oldtradordu su uvek znali da podese visinu no nebitno. martin jol, lik u trenerci i kacketu... ko vermezovic bez brade ;)

Slucajni doprvaci pucaju od muke

pre 5 godina

(Zlatna lopta, 29. april 2019 21:23)
(pop, 29. april 2019 22:35)
(Labud, 29. april 2019 21:37)
(drago, 29. april 2019 21:29)
(Nedeljko, 29. april 2019 23:03)

Pogledajte ovaj spisak dobro.Pogledajte kako jedna sestarda od Spanije i jedan samar od Madjarske uz Tadicevo obesmisljavanje Lukice Mukice u direktnom duelu moze da proizvede kompleksa!Ne odustaju!!!Sve se jadni upregli u srpske nadimke,koliko ne mogu da izdrze cinjenicu da je Tadic obesmislio onu njihovu prevaru....

Wllaxy

pre 5 godina

Tadić je možda, ali samo možda, bio prosečan igrač dok je Jol oduvek bio ispodprosečan trener - sa Totenhemom i Hamburgom je bio tek peti a čak ni sa Ajaksom nije uspeo da osvoji titulu jer je u tom, po njemu slabom holandskom prvenstvu, uspeo da na kraju bude iza Tventea...

mirko.

pre 5 godina

Nije Tadić bio prosečan igrač u Premierligi, već je u Sautemptonu bio okružen mediokritetima. Dzaba on i tamo iskreira šansu napadaču ako napadač ne zna da dâ gol. Povrh svega, verovatno je bilo i potcenjivanja jer je Srbin.

milan

pre 5 godina

on je dobio Real na Santjagu , ucestvovao u pobedi nad Juveom u Torinu ,kakva Holandska ili Engleska nije imao saigrace za taj nivo (premier ligue)

Ee

pre 5 godina

Kako ljudi imaju loše pamćenje. Igrao je u sautu sa Maneom i klajnom koji su završili u liverpulu, vajnamom i aldervildom koji su u totenhemu sad, šniderlinom koji je otišao u junajted sad je u evertonu, fonteom koji je štoper prvaka europe, gracijano peleom. Znači jako dobri igrači koji su ili uzeli pare ili otišli na bolje. Njemu je jedino tek sad krenulo, ali to nije bila ekipa igrača lošijih od njega kako neznalice pričaju

lukas joca

pre 5 godina

Tadic ke vrhunski igrac, I on je jedini razlog uspjeha Ajaxa, mogli su sovesti Mesija I Ronalfa al I nebi uspjeli, jesnostavnobekipa I igrac se poklopili

Turbulencija

pre 5 godina

Tadic je igrao sjajno i u Premijer ligi. Mozda je imao i lose periode, ali je generalno bio odlican. Uostalom igrao je za tim iz donjeg doma, a ne za top 5 gde i kad zakazes to se ne primecuje jer neko drugi to pokrije.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Nije on bio prosecan ni pre nego je “tavorio” u raspalom Southampton....Npr.u Twente je dao na 66 utakmica 28 golova.Dobar i kvalitetan igrač koji nije imao sreće sa klubovima u kojim je pre igrao...

Ahtung

pre 5 godina

Kako lupeta! Tadić je protiv Reala i slepcima pokazao da je veliki igrač za velike utakmice, kao i za male. Ko vam je kriv u Engleskoj što ne znate da igrate fudbal!?

мики

pre 5 godina

I sada je prosecan
(pop, 29. april 2019 22:35)

заврши реченицу. просечан међу првих пет играча данашњице. инспиративна десетака, невероватне лакоће дриблинга и изванредне фудбалске интелигенције. није то ништа ново, то је Муслин давно објаснио.

Воип

pre 5 godina

Експлодирао је зато што му је дата слобода и што лига није јака као Премијер лига. Поента је што је тренер видео и ослободио таленат да се покаже у пуном сјају. Да је просечан не би овако засијао, браво Душане!

Iskreno

pre 5 godina

on nikad nije bio prosecan, samo je igrao u prosecnim timovima gde sam nije mogao sve.
U Sutonu se igrala bunkerica, gde su profitirali defanzivci, uvek se igralo na opstanak tu bi i najbolji igraci sveta propali

bmiles

pre 5 godina

Ne razumem ovo skeniranje Tadica!?On sad igra svoje najbolje utakmice,to sto je bilo pre je minuli rad,iako po meni nije kako rece jol bio prosecan igrac!Sta to znaci prosecan ako ovaj Holandjanin moze da objasni!?!Ni Salah nije igrao dobro u Romi,ali u Liverpulu je eksplodirao i prosle godine bio medju najboljima u Evropi!Sve zavisi kako ti legne sredina,saigraci,a uzgred ne bih se slozio da je Ajaks mali klub,po meni daleko poznatiji od Totenhema!To sto Jol voli Totenhema,vise neg Ajaks njegovo pravo,ali izbaciti Real i Juventus ima vrednosti pogotovo sto je taj "prosecni" igrac itekako zasluzan za to!

lol

pre 5 godina

Pogledajte ovaj spisak dobro.Pogledajte kako jedna sestarda od Spanije i jedan samar od Madjarske uz Tadicevo obesmisljavanje Lukice Mukice u direktnom duelu moze da proizvede kompleksa!Ne odustaju!!!Sve se jadni upregli u srpske nadimke,koliko ne mogu da izdrze cinjenicu da je Tadic obesmislio onu njihovu prevaru....
(Slucajni doprvaci pucaju od muke, 29. april 2019 23:32)

Šta bi ti tek pisao da imate osvajaca LP od 2013 do 2018? a tek da ste bili slucajni doprvaci. ahahahaaaa

milan

pre 5 godina

čovek je igrao super u premijer ligi , naravno kakav je tim imao.

vidi se sada koja je težina same premijer lige.

koliko je odskocio kada je prešao u ajaks.

Stara kuka

pre 5 godina

Dobar igrac uvek bio,vrlo dobre i solidne igre je imao u Premijer ligi a Sautempton nije bilo ni toliko los jedno vreme.Sada je jednostavno eksplodirao i igra u Ajaxu to sto zna.

mkg

pre 5 godina

Nije kriv Tadić što menadžeri nisu umeli ranije da prepoznaju njegove prave vrednosti.
Priča o lošoj holandskoj ligi stoji, ali ne i ostvarenim rezultatima u LŠ.
Tadić je ovaj mladi tim Ajaksa doveo do polufinala iste.
To treba poštovati.

Petar

pre 5 godina

Sautempton 80% utakmica u sezoni se brani, grčevito, pokušavajući da iščupa bod.
Ajaks 100% svojih utakmica igra na pobedu, protiv Tventea ili Reala, svejedno.
Tadić je na žalost najbolje godine proveo u pogrešnom klubu.
Inače, najbolji srpski fudbaler posle Piksija, bez dileme.

dupli_kantar

pre 5 godina

Ne radi se o tome u kom klubu igra, već ko mu je trener. Kad trener poznaje igrača i zna kako ds ga iskoristi - onda igrač od krša ili prosečnog postaje sveCka klasa.

Igrao sam na ostrvu

pre 5 godina

Sto se tice onog Sautemptona, to je bila ekipa poslagana vrhunskim igracima, skup majstora lopte, brzine ili fizicki dominacije. Kuman je to poslozio. Onda su velikim klubovima zinule oci i rasturili ih u dve sezone: Shaw, Mane, portugalac stoper(prvak Evrope) i jedan holandjanin sto ga juce proglasise za najboljeg igraca premier lige. Toliko
O Tadicu sve najlepse. U PLigi je dobio na brzini i snazi, fudbal je uvek imao i sada taj spoj plus zrele igracke godine dolaze do punog sjaja.

Dobro

pre 5 godina

Tadic nije prosecan igrac. On je odlican igrac, i kao svi oni i onima mane. Ima izuzetan osecaj za prostor i u stanju je da doda maestralne pasove. Na malom prostoru, isto tako je dosta spretan, tehnicar, i dobro se snalazi.
Ipak, dezanzivno je slab.
Mozete da kazete da je to za napadaca nebitno, ali za igru kakvu Ajaks pokusava da ostvari u zadnjih godinu-dve, on je odbrambeno dosta iza ostalih u Ajaksu, ako izuzmeno vec izandjalog Huntelara, koji je jos gori i sporiji.
Isto tako , nije ni bas mnogo brz, pogotovo ne u nekom sprintu kod brze kontre. Ovde, u Holandiji mu zameraju da cesto usporava napad kad primi loptu u brzim kontrama.
Ipak, mislim da je trenutno on najbolji igrac koga Srbija ima...ili bar najkompletniji.

Iz zemlje lala, uvek vas,

Labud

pre 5 godina

(Slucajni doprvaci pucaju od muke, 29. april 2019 23:32)

Labudovo ime se ne uzima u usta zaludno. Sotton je imao od povratka u PL i odlične igrače i solidne trenere. Adkins, Pochettino, Koeman. Igrače koje su Lpool i ostali očerupali. Priča o lošim timovima do posl 2 sezone ne pije vodu. Pa borilili su se za Evropu i igrali do skoro.

drago

pre 5 godina

VR objasnila


A vi kao imate? Nemoj mi sad samo o djeci, finale koje niko nije pratio, za koje se ni ne zna gdje su sad. Ili o Zvezdi gdje su Hrvat, Makedonac i Crnogorac bili glavni igraci. Sta bi Zvezda napravila bez glavnog kreativca na sredini Prosineckog, glavnog kreativca u napadu Savicevica i prvog strijelca Panceva? Ne bi Bayern prosli ako bi i dosli do polufinala. Zvezda je bila najbogatija i kupila te igrace, i to je samo klub, a Hrvatska je kao drzava uzela 2 svjetske medalje. Sta ste vi uzeli?