Fudbal 209

Petak, 03.08.2018.

12:05

Krstajić ostaje selektor

Mladen Krstajić ostaće selektor fudbalske reprezentacije Srbije, saznaje B92.

Krstajiæ ostaje selektor IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

209 Komentari

Sortiraj po:

Макарије

pre 5 godina

Крстајићу, иди у Партизан, спаси репрезентацију. Њима ионако нема помоћи.

Jasno kao dug dan

pre 5 godina

Krsatajic je izabran za selektora u skladu sa duhom i njegovim modelom odnosno kriterijumima kadriranja iz 1945. godine, nakon "oslobodjenja" zemlje.Sve je isto da istovetnije ne moze biti. NAravno da je i fudbal na istom nivou kao i mnoge druge igre, kao te 1945. godine. Samo aktivnosti koje su se nekim cudom "otrgle" od tog duha i dalje postoje cineci nase drustvo zivim. Sve ostalo je obesmisljeno ili obezvredjeno. Nas fudbal je nasa dijagnoza.

Srb

pre 5 godina

Није Кежман још продао СМС-а, мора Крстајић још мало да остане.
(Марко, 3. avgust 2018 15:29)
Neće ga ni prodati skoro, bar za te trocifrene milione evra koje se spominju... Zamislite jedan SMS košta koliko i CR7... Ma daj!
I shvatite da treneri poput Milojevića, Paunovića, Jokanovića, Piksi Stojkovića neće da se kompromituju sa ovima iz i ovim FSS!Pametni ljudi.

Srb

pre 5 godina

Preko bare, 4. avgust 2018 06:33)

Ti baš ne pratiš fudbal?
Šteta, ni ja, ali si se baš raspisao.
Ja barem ćutim.
(s., 4. avgust 2018 08:37)

E jesi mu rekao, skidam kapu😂👌👍
Raspisao se ko na pismenom iz filozofije

2010

pre 5 godina

Realno, kada smo zadnji put punim srcem PODRŽAVALI reprezentaciju? Ne FSS, nego naše momke na terenu, u našem dresu? Ozbiljno pitam.
(Preko bare, 4. avgust 2018 06:33)
--------------------------------------

2010. na SP, sa Anticem na celu - ima li jos pitanja?

Luka

pre 5 godina

Bojkot utakmica reprezentacije. Možda to i pomogne da se odustane od sulude ideje spucavanja 250 miliona EUR u nacionalni stadion.
(Peki, 4. avgust 2018 07:49)
Ja neću. I baš mi se dopada ideja o Nacionalnom stadionu a nisam bot. I šta ćemo sad?
(Bojkot mozga, 4. avgust 2018 09:50)
Krstajicu, ne ljuti se. Nije Peki imao losu nameru..

Dragan

pre 5 godina

Bilo je normalno da je čovek sam dao ostavku posle neuspeha u Rusiji, ili kao što neko napisa pre nije smeo ni prihvatiti mesto na taj način, ali ne vidi koliko duboko tone uz ovu 'podršku' FSS.
Normalno bi bilo da su svi iz FSS podneli ostavku posle Rusije, ali šta je normalno u zemlji gdje je ubijen prvi čovek FS i niko nije odgovarao niti je neko pokrenuo bilo kakvu ozbiljniju istragu.
Ako ima časnih ljudi u FSS moraju se suprostaviti ovakvom načinu upravljanja.

Bojkot mozga

pre 5 godina

Bojkot utakmica reprezentacije. Možda to i pomogne da se odustane od sulude ideje spucavanja 250 miliona EUR u nacionalni stadion.
(Peki, 4. avgust 2018 07:49)

Ja neću. I baš mi se dopada ideja o Nacionalnom stadionu a nisam bot. I šta ćemo sad?

Cezar

pre 5 godina

Daj recite nam vise koliko vam treba da odete i da nas pustite vise da uzivamo u fudbalu, da imamo dobrog selektora i da nam igraju najbolji. Verujem da bi se narod istalio samo da vas vise ne vidi i ne cuje.

Preko bare

pre 5 godina

Al ste svi vickasti u komentarima. Kakvi navijači, takva i reprezentacija. Sve samo negativa.

Realno, kada smo zadnji put punim srcem PODRŽAVALI reprezentaciju? Ne FSS, nego naše momke na terenu, u našem dresu? Ozbiljno pitam.
Kako to da šta god da urade, koga god da postave, kog god igrača da pozovu ili izostave, uvek ima više mržnje i negative nego pozitive, na SVAKU odluku koja god da je? Mi konstantno pljujemo sami po sebi u svemu, valjda je tako lakše pretrpeti poraz ili šta već? Ali da li ste se ikad pitali zašto naši igrači uvek igraju bolje za klubove nego za reprezentaciju? Zbog FSS-a? Možda. Ali isto tako, ko bih od vas stručnjaka davao sve od sebe za zemlju i narod koji ti se samo smeje i pljuje? Zar nije ljudski da imaš više volje kad te neko u nečemu podržava, da se povratiš i otrgneš i kad podbaciš jer osetiš da su svi uz tebe i da zele da uspeš? Kome bih bilo do bilo kakve igre za narod koji te pljuje i ismejava svakom prilikom? Za koga da "ostave srce na terenu?" Za vas?? Pa ja da sam najbolji igrač na svetu ne bih igrao za reprezentaciju da moram da trpim vaše komentare i vaše "podrške." Gde bih mi volja bila? Ja kao igrač znam da volim svoju domovinu, i ne moram nikom to da dokazujem, pogotovo ne vama "navijačima" koji jednostavno nisu zaslužni mog truda.

E sad, da ne ispadne da ja branim FSS i organizaciju. Ne! Čak suprotno, ali baš zato treba podržavati naše momke na terenu još mnogo više. Zbog saveza i organizacije i nemaju volje, ali makar da zbog naroda imaju razloga da pruže sve od sebe. Da uzvrate ljubav koju osećaju sa tribina, iz medija, od naroda. Nisu ipak igrači/treneri u svlačijonici i na terenu uvek isto što i FSS u njihovim kancelarijama. Igrači kao i treneri nisu mašine. Praviće greške. Na nama je da im damo podrške i da budemo 12ti igrač na terenu. Da im damo razloga da žele da budu bolji. Nisu oni mala deca, ali za reprezentaciju kad igraju nisu ni samo proizvod sa brojem na leđima. Oni igraju za svoju zemlju i za svoj narod, a ne za FSS. Trba im dati razloga da žele da igraju za NAS!
Toliko od mene.

zizu

pre 5 godina

Шта ви мислите да су се сви они други отцепили од нас зато што ваљамо. Овако је и онда некад било трпано играча по нечијим наредбама из Београда, а не из Титограда, Љубљане, Сарајева, Загреба, Приштине...
(Добро Информисан, 03. avgust 2018 18:36)

jeste Cvorovicu sve si objasnio, pitaj onda Duleta Savica zasto nije vise igrao za reprezentaciju, zasto je Sestic najvise dogurao do klupe, od koga se to nije moglo u startnu postavu. pa Srbi su se najmanje pitali u Beogradu.

analiza

pre 5 godina

"Krstajićeva taktika je gađati Mitrovića svakom loptom, pa ovaj 90 minuta sa dvojicom ili trojicom na leđima treba da primi loptu, podeli pas na bokove, otrči časom u šesnaesterac i od vihornog krila Radonjića dobije loptu i postigne gol. Ja da sam na Jokanovom mestu, zabranio bih Mitru da igra za Srbiju, to pre može biti ubistvo igrača nego li igra i taktika."
(Dragan Lo)
Krstajic i njegovo iskustvo da ostavimo po strani.Slazem se da Jokan treba da zastiti Mitra.Ali,kakvu smo mi to taktiku imali i pre Krstajica,u napadu?Bunarenje Stojkovic-Mitrovic ili cekanje na neki faul koji izvede Kolarov pa sta bude?(kao Par prosle sezone-sutni loptu Tavambi ili cekaj Bambija da izvede slobodni).Bekovi nam nisu brzi,odbrana nam je stara i spora i sada i neuigrana(kad ode Bane).Radonjic,sto se tehnike tice,po meni je drvo,ali ima plus da se bori i da je brz i da moze nesto da uradi-tj uz puno truda moze da napreduje,da nesto nauci.Problem je ne to sto je on igrao vec to sto Zivkovic NIJE igrao.Jer Zile zna s loptom i nije spor.I problem je nerazumno uigravanje odbrane -menjanje pred svaki mec(opet patentirao Djuka Prvi u Par prosle godine).Na greskama se uci,a Krle ih je oho-ho napravio.Mozda nesto i nauci?!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

nova bomba posle mirkovica !!! :)))))
(UGASEN JNA, 03. avgust 2018 16:09)

A kad poziv u repku dobiju Krsticic, Jovicic, Veljko Simic to ce biti bomba nad bombama.

Miloje

pre 5 godina

Sada su nam vece sanse da udjemo u EU nego da odemo na EP!
(branko, 3. avgust 2018 20:24)

Pa nama plasman na EP nije u prvom planu, tako da nema problema što se toga tiče.

Pol

pre 5 godina

Muslin je imao neku improvizaciju igre a Krstaja će za svaku utakmicu odrediti po jednu 'čabar-taktiku' posle koje se igrači i gledaoci osećaju kao da su gurali autobus da upali.

SEnT

pre 5 godina

Eto primera kako reprezentaciju udaljiti od svog naroda! I posle zasto nacija ne podrzava reprezentaciju, zasto nema publike, zasto nema posle i rezultata...Pa evo zasto nema dragi moji fudbalski radnici uspeha kod nas, vi ste tome zasluzni!

Bili Piton

pre 5 godina

TAKO SE RADI!... BRAVO,FSS, Kokezanija, postToletina!...Smenjuje se uspešan, dovodi nedokazan i ne potvrđen, i onda neuspešan ne smenjuje,,,?...

Vratite crveno-plavo-belu garnituru opreme

pre 5 godina

Ne pozoveš Fejsu, pa ti SMS igra zadnjeg veznog. Ne pozoveš Gaćinovića. Ne pozoveš Bastu. Radonjić ti igra više od Živkovića. Ne prođeš grupu. I onda ostaneš selektor.

Savez pred SP ne zakaže nijednu prijateljsku s nekom top reprezentacijom, ali je bitno da je pozvan Radonjić i da je izbačen plavi šorc, pa da ekipa igra u crveno-belim dresovima.

crni_redstar

pre 5 godina

a grobarima ne smeta savo, krstajic, rukavina i ljajic...samo je radonjic kriv sto je igrao ukupno 20 minuta i jedini pokazao nesto.

Горан

pre 5 godina

Младене брате частан си човек али за сад немаш искуства за овај посао.
Пусти Кокезу, Кежмана и другаре.
Није то екипа за тебе.
Не прихватај!

pedja

pre 5 godina

Muslina su smenili zbog toga sto je izjavio da mu je Kokeza trazio da ga licencira za poslednju utakmicu u kvalifikacijama, da sedi na klupi pa ako rezultat bude povoljan da malo oseti travu Marakane. Evo sada sanse u Kupu nacija ( to i onako nije obavezujuce takmicenje, vise za uigravanje ekipa) a to ce mu iz zahvalnosti organizovati Mladen.
Ne vidim zasto se nerviramo. Ako su svi protiv toga da ostane selektor, nek bojkotujeu gledanje reprezentativnih utakmica i gotovo. Zamislite 500 gledalaca na Marakani.....bas bi bilo super.Valjda bi posle toga taj casni covek podneo ostavku.

Жеља

pre 5 godina

Објаснити селектору да ако извадиш зуб ниси завршио стоматологију - већ си био код зубара да ти извади зуб!

Добро Информисан

pre 5 godina

Шта ви мислите да су се сви они други отцепили од нас зато што ваљамо. Овако је и онда некад било трпано играча по нечијим наредбама из Београда, а не из Титограда, Љубљане, Сарајева, Загреба, Приштине...

nosferatu

pre 5 godina

Znaci zrtvujemo EP zbog smene generacije :)))) Ovo znaci da nece biti 8 godina prokletstva, vec mnogo vise, 12 mozda 16. E moji ljudi, dokle god cutimo, moramo i da se savijamo!

Марко

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 3. avgust 2018 15:48)

То није оправдање за чување резултата од петог до деведесетог минута против Швајцарске. Крстајић је направио хаос у везном реду на све три утакмице само да би уклопио Сергеја у игру. Пореметио је Матића и Миливојевића, а Љајића је уништио. Србија у везном реду има знатно скупље играче од Швајцарске чак иако изузмемо Сергеја, а посед лопте нам је био једва већи од 30%. Пре СП-а смо сви знали да Крстајић нема једне секунде искуства у самосталном вођењу неког тима, и да је незаслужено постао селектор, али се можда неко и надао да ће да се деси чудо. Пошто је чудо изостало, не видим више ниједан разлог да Крстајић остане селектор.

Ward

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 3. avgust 2018 15:48)

Koji Brih, koji penal...100 godina ista priča, uvek neko treći kriv...trebali smo 5 komada da im damo, a ne da čekamo hoće li Brih da svira za nas ili neće.

ironmaiden

pre 5 godina

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 03. avgust 2018 15:48)

Ko kaze da bismo dali penal sigurno?
I Mijat je bio siguran...

Dragan Lo

pre 5 godina

Krstajićeva taktika je gađati Mitrovića svakom loptom, pa ovaj 90 minuta sa dvojicom ili trojicom na leđima treba da primi loptu, podeli pas na bokove, otrči časom u šesnaesterac i od vihornog krila Radonjića dobije loptu i postigne gol. Ja da sam na Jokanovom mestu, zabranio bih Mitru da igra za Srbiju, to pre može biti ubistvo igrača nego li igra i taktika.

Proto Ganci

pre 5 godina

Najjaca kocnica u ovoj drzavi za bilo kakav boljitak je nedostatak odgovornosti, pa samim tim i integriteta ljudi. Da je gospodin Krstajic covek od integriteta, za kakvog sam ga smatrao posle odlaska iz Partizana zbog principa, on ne bi u prvom redu prihvatio mesto selektora posle ruzne smene Muslina, a zatim bi sam podneo ostavku i otisao posle neuspeha na svetskom prvenstvu. Ovako se, izbegavsi preuzimanje odgovornosti, odnosno preusmeravanje iste posle poraza od Svajcarske na zaveru mocnika svetskih, jos vise srozao i postao servis istih onih likova zbog kojih je svojevremeno demonstrativno napustio mesto sportskog direktora u Partizanu. Steta, a sve do sad je to bila karijera bez ijedne mrlje.

moze biti

pre 5 godina

ljudi, botovi su se ubalcili u sve pore naseg drustva, vladaju bukvalnom svakim aspektom nasih zivota, medijski mrak se nastavlja, bojkot goriva su totalno ugasili, ljudima kuci stizu kazne za remecenje saobracaja, gorivo nije paru pojeftinilo a i dalje je medju najskupljim u Evropi sa sestostruko nizim standardom, cudi me samo kako nije na nasoj RTS 1 tepeviziji objavljeno da smo pobedili Brazil u finalu svetskog prvenstva sa 3:0!!!

PP

pre 5 godina

(Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)

Ono kad se komsija vrati iz nemacke sa novim bmw'om a ti zbog sopstvene sujete pricas kako je samo mercedes auto. Dok naravno ti vozis juga. Neka si im rekao.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...i kako to može i gde još to ima od 156 komentara 154 negativno, javno mnenje i publika su zgranuti i nikog se to ne tiče, nema veze ??? ...ko će ove da gleda u kvalifikacijama za EP ???

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Дубиоза се наставља! Не требамо се само више нервирати јер видимо да њима нису у циљу резултати него зарада продајом играча преко репрезентације. Наравно, сви ми то одавно знамо али само да подсјетим. Не могу да подржим ово уништавање нашег репрезентативног фудбала јер га волим, зато до неких бољих времена...БОЈКОТ✋! 😔

Lolo

pre 5 godina

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 03. avgust 2018 15:48)

Džaba se druže objašnjavaš sa prosečnim srpskim komentatorom. Moraš da shvatiš da on najbolje zna o svemu bukvalno. Nema škole, ali je IQ 200.

Konstatacija

pre 5 godina

Nije ni cudo jer ko ga je doveo...isti ljudi su ostali u savezu,bez ikakve odgovornosti,okruzeni su i povezani po sistemu,ja tebi,ti meni i njima lepo,puni dzepovi,prodaju se fudbaleri,oni imaju svoje dilove i talove a narod neka se nervira,njih to ne dotice.Ovaj lik nije ni zavrsio trenersku skolu,pokazao na SP da pojma nema o struci i oni ga ostave da bude selektor.Najgore u svemu je sto ce ponovo pozivati nekakve Milenkovice,Veljkovice i ostale menadzerske igrace,koji ne bi imali mesta ni u 5.reprezentaciji po jacini ali su nam ih predstavili kao da su potpuno zadovoljili a svako ko se razume bar malo u fudbal,video je kakve su kiksare.Do tada nam ostaje samo da ne gledamo utakmice nase reprezentacije,dok su ovi ljudi na celu saveza,kao i ovaj selektor,posto drugu reprezentaciju nemamo,jer su oni sramota za nas sport.

Mare

pre 5 godina

Djukic dobio otkaz, Krstajic dobio ugovor, lepo je nas narod rekao "dok jednom ne smrkne, drugom ne svane"
S tim sto se ovaj put narodu smrklo...

miško

pre 5 godina

Pa zar nismo izabrali najboljeg za selektora.Ostavku aman ljudi ne izazivajte bes navijača koji treba da podrže reprenzentaciju.Sa ovim uta kmice igrajte u Pazovi kod Toleta.Izgubili na skupštini u Teleoptiku ali se zato svi ugurali u FSS.

Daki

pre 5 godina

Ako pobedimo sve utakmice na Nation League , recice te da su samo prijateljske utakmice bili.

Ako odemo na Euro 2020 onda ce te da kazete da imamo laku grupu.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Darko je zadovoljan Mladenom, Mladen je zadovoljan Darkom. Ja tebi Serdare, ti meni Vojvodo i mirna Backa! A sto se sve ostalo raspada, nije vazno.

johnny b

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.

Bljuc...

pre 5 godina

Bravo za FSS,Mladen u tandemu sa Kosticem zagarantovano jos jedan ciklus,imade da zarimo I palimo ako ne u svetu onda bar u Evropi

severac

pre 5 godina

Znaci kada ne odemo na EP, onda će smeniti Krstajica. Bez da snosi odgovornost.
(khan, 03. avgust 2018 12:45)

Nisi dobro shvatio. Ako se (kojim slucajem) kvalifikujemo, onda dobija otkaz i mozda ce nam tad selektor postati sadasnji sportski direktor Partizana Bomba Ilijev.
Ako se ne kvalifikujemo, onda ostaje jer su zadovoljni njegovim trudom i zalaganjem.

Sub013

pre 5 godina

Hahaha, pored Kosana dodajte i Barda Živadinovića i Bata Djoru da cirkus bude kompletan.

Komentar bi bio skroz dobra fora da dvojica pomenutih stvarno nisu bili selektori, ovako si nas samo podsetio koliko je zalosno stanje u nasem fudbalu

Jax

pre 5 godina

Zasluzujemo sve sto nam se desava pa i jos gore! Od danas ne navijam za Srbiju vise! Rodjen sam ovde, zivim ovde, planiram da ne bezim nego da ostanem ovde, ali pocinjem da mrzim ovo mesto zvano Srbija!

zvizdoje

pre 5 godina

Sumnjam.u njegove trenerske kvalitet ali mislim da je ovo ispravan potez,jer koga god drugog doveli sad nece imati vremena da upozna a ne da uigra igrace za Ligu nacija koja startuje za mesec dana.

ssssss

pre 5 godina

Nisam pratio repku ni na SP pa necu ni sad... Da se razumemo, nemam ja nista protiv coveka, ali ceo nacin na koji je on doveden i kako FS funkcionise je skandalozan...

Cockney Cole

pre 5 godina

Pobeda svega onoga što se potpuno sukobljava sa zdravim razumom! Neka nam je Bog na pomoći. Trebaće nam sva sreća ovoga sveta. Ne radi se samo o fudbalu, na žalost.

Sub013

pre 5 godina

"Spekuliše se da bi Krstajić mogao u svom stručnom štabu da dobije savetnike, ali to još nije potvrđeno"
Ma dajte ljudi sta pricate, pa sta ce jednom strucnjaku kalibra Krstajic savetnik, idite molim vas... Jos kad se uzme u obzir da vrhunski poznavalac fudbala Kokeza moze da bude njegova desna ruka onda tek rec savetnik gubi na smislu.

Stiv

pre 5 godina

Što ne bismo iskoristili ovo sa Đukićem.Takav nam stručnjak treba.Bar da se ne nerviramo i gledamo naše kako igraju bez ikakve ideje na Euru.
Bolje da sa Đukićem igramo samo kvalifikacije.
ĐUKIĆ ZA SELEKTORA

Hmm

pre 5 godina

Sako neke loše vesti od jutros.
Prvo smena Djukića,pa ostanak Krstajića :)

Kako god,posle tri utakmice u kvalifikacijama dobija šut kartu ili pak ostaje uz izjavu Kokeze da i nije neuspeh ne plasirati se na EP,kao što je Tole to izjavio posle SP u Africi kada je bila katastrofa što nismo prošli grupu...

Bože sacuvaj

pre 5 godina

Na euro ide 24 tako da postoje šanse da ćemo gledati vas kako pokušavate slomit Škote iz prekida 1-0, a onda idu ona prvenstva s 48 gdje ćete se krljat s Gvatemalom.. Nadam se da će se vratiti na 16 i 32 jer ovo nema smisla..

Jovke

pre 5 godina

Znaci kada ne odemo na EP, onda će smeniti Krstajica. Bez da snosi odgovornost.
(khan, 3. avgust 2018 12:45)

Ne, samo ako se kvalifikuje tad sledi otkaz. U suprotnom nastavlja dalje.

Ivan

pre 5 godina

@lolo
Ta laksa grupa koju je imao Antic je dala te godine jednog cetvrtfinalistu i jednog polufinalistu, a ova teza ti je dala jednog u 1/8 finala i jednog u 1/4 finalu. I da nema nikakve veze sto je Antic vodio selekciju i u kvalifikacijama, ko to jos gleda.

nikolapop

pre 5 godina

imamo dobre trenere ostavili ovog...i posle se ljudi pitaju kako da pored takvih igraca mi je uradimo nikad nista...eto kako...tuga cemer i jad

Fed

pre 5 godina

Neverovatno je kako nasa fudbalska reprezentacija nema nikakvu buducnost, sluzi za vezbanje pocetnika, a savetnici stizu kada je vec kasno. Savez je olicenje naseg sveukupnog drustvenog posrnuca. Umesto da se razmisli o postavljanju nekog od najboljih trenera mladje generacije (Jokan, Paun, Miloje), poslusni su tu.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ajde pidmladite ekipu onda bar sada pa da u svakom sjucaju kad nista ne uradimo bar sw vadite na smenu generacija a onda da ide ovaj i da se nadje pravi trener. Miloje npr.

Joca

pre 5 godina

Daj ovog Milojevica iz Zvezde,Jokanovica,Antica onog naseg sto je trenirao Ganu,Paunovica.Dal nije bio NIKO drugi nego je morao da ostane on.

Zvezdas

pre 5 godina

Katastrofa.Ostavise ga sa oni ne bi snosili posledice.Ostavili ga da se uci trenerskom posluna reprezentaciji.Nikada semi necemo opametiti.Onda se cudimo sto susedi igraju finale SP

Dejan CZ

pre 5 godina

Znaci reprezentacija pustena niz vodu...Krstajic bi trebalo da bude i promoter Nacionalnog Stadiona,logicno jer vodi reprezentaciju koja bi igrala na njemu...Isplatiiviji projekat je sagraditi u sred Sahare hotel sa 5 zvezdica...Sve dok neuspehe budemo predstavljali kao uspeh nema pomeranja sa mrtve tacke...U medijima to moze da prodje kod naroda jok...poseta prvoj narednoj utakmici ce reci koliki smo uspeh postigli.Najbolji igrac lige,igrac koji vec sad dostize dvocifrenu u milionima evrima vrednost ne dobija sansu po strani gde nismo mogli da se sastavimo sa loptom...Suh-seh je imao drugaciju viziju...

marko

pre 5 godina

Zbog cega. Kakav je rezultat napravio. A da nema ne treba neko ko pravi rezultate jer takve oteramo.. Sramota me sto sam srbin sta se u ovoj nazovi drzavi radi

Beograd

pre 5 godina

Ima toliko kvalitetnih fudbalskih liga da ovo nije potrebno ni komentarisati, sledeci selektor bice izvucen na narodnoj lutriji mesto i vreme bice naknadno istaknuto .

Dare

pre 5 godina

Ee tugo moja, nema nama napretka u fudbalu nikad.Imamo za selektora coveka koji nigde nije bio trener, za savernika mu dovedemo Kosanovica.Dovedite mu jos i Dostanica, pa da kompletiramo strucni tim.Boze, pa mi sami sebe unistavamo.

Piksel

pre 5 godina

Nije to bitno, samo je bitno SMS, dje SMS, mora da igra SMS, SMS, SMS, to nas Maradona, SMS, SRBIJA JE SMS, SMS SMS SMS, otkaz svima koji ne pozovu SMS ... SMS 200 meleona, SMS SMS SMS .... ja samo da se prisjetim komentara dok je Muslin bio trener, jer nesto tokom svetskog nisam vidjeo sve te silne `komentatore sa portala` koji su zahtijevali da Muslin bude uklonjen jer SMS SMS SMS, jer se sve vrcelo oko SMS koji na kraju kao da nije igrao, kao da smo imali igraca manje ali to je nebitno jer je to SMS SMS SMS ... trazili ste, uzivajte ! SMS !!!

Marko

pre 5 godina

Pricali ste: Muslin nema pojma, slaba grupa, imali smo srece protiv Austrije, Irske, Velsa. Znaci Krstajic ce da pregazi Litvaniju, Rumuniju i Crnu Goru 😂

goblin

pre 5 godina

Hahahahaha,KATASTROFA!!! Samo pokaži "naprednu člansku kartu" i možeš astronaut da budeš u ovom pokušaju od države.Ja bi ovaj "stručni štab" pojačao jos sa:Krunićem,Lalatovicem,Milinkovicem,Dodicem,neka dodje cela bata Djorina skola,pa da veselje bude kompletno,sve sami "stručnjaci".

VELI

pre 5 godina

Mi nikad ne zelimo da postanemo vicesampioni, nego sampioni. Kao sto su nasi mladi sampioni sveta i evrope. Ako vec ne mozemo da budemo sampioni (a ne mozemo), svejedno nam je. Drugi, peti, osmi, pedeset osmi... dzabe je, nisi sampion. Mi nismo sampioni, vi niste sampioni, hrvati nisu sampioni. Nesreca hrvata je sto im se ukazala prilika da postanu, a oni su uprskali. Tuzna prica. :(
(Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)

Teši se teši.

kfd

pre 5 godina

Pre 11 godina igrala Zvezda protiv Arisa u Solunu, Kosan trenercina izveo tim u formaciji 4-6-0, najistureniji igrac Koroman. Naravo, izgubili 3:0...
Selektor pocetnik i savetnik znalac...

Dragan BL

pre 5 godina

I posle se kao čude iz FSS zašto im publika sama ne dolazi na utakmice?
Neka i dalje dele karte, časte, hvataju na patriotizam navijače iz RS i dijaspore.

Dalibor

pre 5 godina

Ja mislim da treba pruziti sansu,u stvari voleo bih cuti misljenje igraca jer ako njima odgovara onda ok. Jer bitan je ambijent i timu, pa neka pokazu svi zajedno da VREDE,i da zaslužuju postovanje!! Srecno SELEKTORE.

Aleksej

pre 5 godina

Tuzna prica. :((Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)Teši se teši.
(VELI, 03. avgust 2018 12:43)Drvena medalja hahaha,najlepse izgledaju ekipe koje dodeljuju boginju u finalu.

Lolo

pre 5 godina

Antić imao 3 boda u lakšoj grupi, dobio otkaz, digla se buna. Krstajić uzeo 3 boda u težoj grupi, ostao selektor, digla se buna. To su ti sveznajući srpski komentatori...

Predo

pre 5 godina

Meni lično je to dobro, jer znači da ni nadalje neću gledati i nervirati se zbog reprezentativnog fudbala, da će mi i dalje omiljeni sportovi biti tenis, košarka i odbojka, a oni neka i dalje dele sitnu lovu, neka se bore sa huliganima na (polupraznim)stadionima. Da, i svađaćemo se da li ćemo na EP navijati za Hrvate i Nemce, ili Grke i Ruse, ako se plasiraju.

Vranje ba

pre 5 godina

Komšije, da bi postali vicešampioni trebaju vam dobri igraci, a ne selektor
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sarajevo ba, 3. avgust 2018 12:24)

Mi nikad ne zelimo da postanemo vicesampioni, nego sampioni. Kao sto su nasi mladi sampioni sveta i evrope. Ako vec ne mozemo da budemo sampioni (a ne mozemo), svejedno nam je. Drugi, peti, osmi, pedeset osmi... dzabe je, nisi sampion. Mi nismo sampioni, vi niste sampioni, hrvati nisu sampioni. Nesreca hrvata je sto im se ukazala prilika da postanu, a oni su uprskali. Tuzna prica. :(

Ratar

pre 5 godina

Коначно нам фудбал живне,крене на боље...клубови у европи добро играју,давно нису тако играли,а они нам поставе тренера репрезентације који је неискусан. Треба све мењати,од њега преко појединих играча до председника фсс. Мора кренути на боље.

Kupac diplome

pre 5 godina

U Srbiji nije toliko bitno kakvo znanje imaš nego koliko si podoban. Krstajić se odlično pokazao na Svetskom prvenstvu. Slušao je savez i sada kada se prodaju određeni igrači, dobiće procenat. Zašto bi ga menjali? Cilj i jeste lična korist, a ne plasman na prvenstva.

sreten

pre 5 godina

Da izdrzi Krstaja do 2026, 48 reprezentacija ce da igra, da ga bole brige do kraja zivota da bude selektor, da se prave kombinacije...

Pa nama su svi klubovi "FK Sledeca Sezona", a savez nam je FSSC - Fudalski Savez Sledeci Ciklus

Mišo

pre 5 godina

Koju formaciju igramo u kvalifikacijama?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (masa za homogenizaciju, 3. avgust 2018 12:26)

To ne zna ni Krstajić.

aco

pre 5 godina

Ово је срамота како нам је фудбал организован. Почетник који је се изгубио на сп наставља са својим послом. Сам је призано да није стручан, али код државног посла то није никаква сметња.

Dragan

pre 5 godina

Pola ekipa sa SP otpustilo trenere ili dali sami ostavke, samo mi ostavili *iskusnog* Krstajica na klupi, koji je napravio zapazen uspeh. Smesno. Ali njima i treba neko sa kim ce da mlate kako hoce. Niko se zvanicno nije ni obratio da obrazlozi nastup u Rusiji. Ispade da se tamo islo onako, reda radi, ekskurzija. To se u normalnim savezima ne radi. Onaj Milosevic, posle onoliko hvalospeva treneru i igracima pre i u toku prvenstva, pobeze u Indiju. Imali neko imalo odgovornosti u tom savezu?

Sax

pre 5 godina

Hahaha, pored Kosana dodajte i Barda Živadinovića i Bata Djoru da cirkus bude kompletan.
(Pedja, 3. avgust 2018 12:20)

Još Dostanić i Đukić pa da imamo "dream team" kao što ga imamo u Vladi Srbije.

Aleksandar

pre 5 godina

Iako na EP idi po dve najbolje pleasirane repke u grupama I sest treceplasiranih cini mi se da sa ovakvim znalcima na klupi i u savezu necemo dalje od cetvrtog mesta u nasoj grupi.

haj

pre 5 godina

Ostaje napredni selektor, ekipica u FS je uigrana i dobro se pokriva, pa sto da nesto menjaju. Isto je i u politici. Svi lepo saradjuju i rade biznis..

Marko

pre 5 godina

Pa valjda dovodis selektora da vodi tim svojim znanjem i iskustvom a ne da ga uce trenerskom poslu...Ma kome ja uopšte pricam, gadi mi se nas fudbal tj ljudi u njemu!

haj

pre 5 godina

Ostaje napredni selektor, ekipica u FS je uigrana i dobro se pokriva, pa sto da nesto menjaju. Isto je i u politici. Svi lepo saradjuju i rade biznis..

Dare

pre 5 godina

Ee tugo moja, nema nama napretka u fudbalu nikad.Imamo za selektora coveka koji nigde nije bio trener, za savernika mu dovedemo Kosanovica.Dovedite mu jos i Dostanica, pa da kompletiramo strucni tim.Boze, pa mi sami sebe unistavamo.

kfd

pre 5 godina

Pre 11 godina igrala Zvezda protiv Arisa u Solunu, Kosan trenercina izveo tim u formaciji 4-6-0, najistureniji igrac Koroman. Naravo, izgubili 3:0...
Selektor pocetnik i savetnik znalac...

Kupac diplome

pre 5 godina

U Srbiji nije toliko bitno kakvo znanje imaš nego koliko si podoban. Krstajić se odlično pokazao na Svetskom prvenstvu. Slušao je savez i sada kada se prodaju određeni igrači, dobiće procenat. Zašto bi ga menjali? Cilj i jeste lična korist, a ne plasman na prvenstva.

Beograd

pre 5 godina

Ima toliko kvalitetnih fudbalskih liga da ovo nije potrebno ni komentarisati, sledeci selektor bice izvucen na narodnoj lutriji mesto i vreme bice naknadno istaknuto .

Marko

pre 5 godina

Pa valjda dovodis selektora da vodi tim svojim znanjem i iskustvom a ne da ga uce trenerskom poslu...Ma kome ja uopšte pricam, gadi mi se nas fudbal tj ljudi u njemu!

Vranje ba

pre 5 godina

Komšije, da bi postali vicešampioni trebaju vam dobri igraci, a ne selektor
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sarajevo ba, 3. avgust 2018 12:24)

Mi nikad ne zelimo da postanemo vicesampioni, nego sampioni. Kao sto su nasi mladi sampioni sveta i evrope. Ako vec ne mozemo da budemo sampioni (a ne mozemo), svejedno nam je. Drugi, peti, osmi, pedeset osmi... dzabe je, nisi sampion. Mi nismo sampioni, vi niste sampioni, hrvati nisu sampioni. Nesreca hrvata je sto im se ukazala prilika da postanu, a oni su uprskali. Tuzna prica. :(

goblin

pre 5 godina

Hahahahaha,KATASTROFA!!! Samo pokaži "naprednu člansku kartu" i možeš astronaut da budeš u ovom pokušaju od države.Ja bi ovaj "stručni štab" pojačao jos sa:Krunićem,Lalatovicem,Milinkovicem,Dodicem,neka dodje cela bata Djorina skola,pa da veselje bude kompletno,sve sami "stručnjaci".

Piksel

pre 5 godina

Nije to bitno, samo je bitno SMS, dje SMS, mora da igra SMS, SMS, SMS, to nas Maradona, SMS, SRBIJA JE SMS, SMS SMS SMS, otkaz svima koji ne pozovu SMS ... SMS 200 meleona, SMS SMS SMS .... ja samo da se prisjetim komentara dok je Muslin bio trener, jer nesto tokom svetskog nisam vidjeo sve te silne `komentatore sa portala` koji su zahtijevali da Muslin bude uklonjen jer SMS SMS SMS, jer se sve vrcelo oko SMS koji na kraju kao da nije igrao, kao da smo imali igraca manje ali to je nebitno jer je to SMS SMS SMS ... trazili ste, uzivajte ! SMS !!!

Mišo

pre 5 godina

Koju formaciju igramo u kvalifikacijama?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (masa za homogenizaciju, 3. avgust 2018 12:26)

To ne zna ni Krstajić.

Ward

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 3. avgust 2018 15:48)

Koji Brih, koji penal...100 godina ista priča, uvek neko treći kriv...trebali smo 5 komada da im damo, a ne da čekamo hoće li Brih da svira za nas ili neće.

aco

pre 5 godina

Ово је срамота како нам је фудбал организован. Почетник који је се изгубио на сп наставља са својим послом. Сам је призано да није стручан, али код државног посла то није никаква сметња.

Predo

pre 5 godina

Meni lično je to dobro, jer znači da ni nadalje neću gledati i nervirati se zbog reprezentativnog fudbala, da će mi i dalje omiljeni sportovi biti tenis, košarka i odbojka, a oni neka i dalje dele sitnu lovu, neka se bore sa huliganima na (polupraznim)stadionima. Da, i svađaćemo se da li ćemo na EP navijati za Hrvate i Nemce, ili Grke i Ruse, ako se plasiraju.

Марко

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 3. avgust 2018 15:48)

То није оправдање за чување резултата од петог до деведесетог минута против Швајцарске. Крстајић је направио хаос у везном реду на све три утакмице само да би уклопио Сергеја у игру. Пореметио је Матића и Миливојевића, а Љајића је уништио. Србија у везном реду има знатно скупље играче од Швајцарске чак иако изузмемо Сергеја, а посед лопте нам је био једва већи од 30%. Пре СП-а смо сви знали да Крстајић нема једне секунде искуства у самосталном вођењу неког тима, и да је незаслужено постао селектор, али се можда неко и надао да ће да се деси чудо. Пошто је чудо изостало, не видим више ниједан разлог да Крстајић остане селектор.

Dragan

pre 5 godina

Pola ekipa sa SP otpustilo trenere ili dali sami ostavke, samo mi ostavili *iskusnog* Krstajica na klupi, koji je napravio zapazen uspeh. Smesno. Ali njima i treba neko sa kim ce da mlate kako hoce. Niko se zvanicno nije ni obratio da obrazlozi nastup u Rusiji. Ispade da se tamo islo onako, reda radi, ekskurzija. To se u normalnim savezima ne radi. Onaj Milosevic, posle onoliko hvalospeva treneru i igracima pre i u toku prvenstva, pobeze u Indiju. Imali neko imalo odgovornosti u tom savezu?

Bili Piton

pre 5 godina

TAKO SE RADI!... BRAVO,FSS, Kokezanija, postToletina!...Smenjuje se uspešan, dovodi nedokazan i ne potvrđen, i onda neuspešan ne smenjuje,,,?...

Jax

pre 5 godina

Zasluzujemo sve sto nam se desava pa i jos gore! Od danas ne navijam za Srbiju vise! Rodjen sam ovde, zivim ovde, planiram da ne bezim nego da ostanem ovde, ali pocinjem da mrzim ovo mesto zvano Srbija!

Dragan BL

pre 5 godina

I posle se kao čude iz FSS zašto im publika sama ne dolazi na utakmice?
Neka i dalje dele karte, časte, hvataju na patriotizam navijače iz RS i dijaspore.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Darko je zadovoljan Mladenom, Mladen je zadovoljan Darkom. Ja tebi Serdare, ti meni Vojvodo i mirna Backa! A sto se sve ostalo raspada, nije vazno.

Sax

pre 5 godina

Hahaha, pored Kosana dodajte i Barda Živadinovića i Bata Djoru da cirkus bude kompletan.
(Pedja, 3. avgust 2018 12:20)

Još Dostanić i Đukić pa da imamo "dream team" kao što ga imamo u Vladi Srbije.

zizu

pre 5 godina

Шта ви мислите да су се сви они други отцепили од нас зато што ваљамо. Овако је и онда некад било трпано играча по нечијим наредбама из Београда, а не из Титограда, Љубљане, Сарајева, Загреба, Приштине...
(Добро Информисан, 03. avgust 2018 18:36)

jeste Cvorovicu sve si objasnio, pitaj onda Duleta Savica zasto nije vise igrao za reprezentaciju, zasto je Sestic najvise dogurao do klupe, od koga se to nije moglo u startnu postavu. pa Srbi su se najmanje pitali u Beogradu.

Joca

pre 5 godina

Daj ovog Milojevica iz Zvezde,Jokanovica,Antica onog naseg sto je trenirao Ganu,Paunovica.Dal nije bio NIKO drugi nego je morao da ostane on.

Sub013

pre 5 godina

"Spekuliše se da bi Krstajić mogao u svom stručnom štabu da dobije savetnike, ali to još nije potvrđeno"
Ma dajte ljudi sta pricate, pa sta ce jednom strucnjaku kalibra Krstajic savetnik, idite molim vas... Jos kad se uzme u obzir da vrhunski poznavalac fudbala Kokeza moze da bude njegova desna ruka onda tek rec savetnik gubi na smislu.

SEnT

pre 5 godina

Eto primera kako reprezentaciju udaljiti od svog naroda! I posle zasto nacija ne podrzava reprezentaciju, zasto nema publike, zasto nema posle i rezultata...Pa evo zasto nema dragi moji fudbalski radnici uspeha kod nas, vi ste tome zasluzni!

Miloje

pre 5 godina

Sada su nam vece sanse da udjemo u EU nego da odemo na EP!
(branko, 3. avgust 2018 20:24)

Pa nama plasman na EP nije u prvom planu, tako da nema problema što se toga tiče.

ssssss

pre 5 godina

Nisam pratio repku ni na SP pa necu ni sad... Da se razumemo, nemam ja nista protiv coveka, ali ceo nacin na koji je on doveden i kako FS funkcionise je skandalozan...

Aleksandar

pre 5 godina

Iako na EP idi po dve najbolje pleasirane repke u grupama I sest treceplasiranih cini mi se da sa ovakvim znalcima na klupi i u savezu necemo dalje od cetvrtog mesta u nasoj grupi.

severac

pre 5 godina

Znaci kada ne odemo na EP, onda će smeniti Krstajica. Bez da snosi odgovornost.
(khan, 03. avgust 2018 12:45)

Nisi dobro shvatio. Ako se (kojim slucajem) kvalifikujemo, onda dobija otkaz i mozda ce nam tad selektor postati sadasnji sportski direktor Partizana Bomba Ilijev.
Ako se ne kvalifikujemo, onda ostaje jer su zadovoljni njegovim trudom i zalaganjem.

Жеља

pre 5 godina

Објаснити селектору да ако извадиш зуб ниси завршио стоматологију - већ си био код зубара да ти извади зуб!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Дубиоза се наставља! Не требамо се само више нервирати јер видимо да њима нису у циљу резултати него зарада продајом играча преко репрезентације. Наравно, сви ми то одавно знамо али само да подсјетим. Не могу да подржим ово уништавање нашег репрезентативног фудбала јер га волим, зато до неких бољих времена...БОЈКОТ✋! 😔

Горан

pre 5 godina

Младене брате частан си човек али за сад немаш искуства за овај посао.
Пусти Кокезу, Кежмана и другаре.
Није то екипа за тебе.
Не прихватај!

Marko

pre 5 godina

Pricali ste: Muslin nema pojma, slaba grupa, imali smo srece protiv Austrije, Irske, Velsa. Znaci Krstajic ce da pregazi Litvaniju, Rumuniju i Crnu Goru 😂

2010

pre 5 godina

Realno, kada smo zadnji put punim srcem PODRŽAVALI reprezentaciju? Ne FSS, nego naše momke na terenu, u našem dresu? Ozbiljno pitam.
(Preko bare, 4. avgust 2018 06:33)
--------------------------------------

2010. na SP, sa Anticem na celu - ima li jos pitanja?

moze biti

pre 5 godina

ljudi, botovi su se ubalcili u sve pore naseg drustva, vladaju bukvalnom svakim aspektom nasih zivota, medijski mrak se nastavlja, bojkot goriva su totalno ugasili, ljudima kuci stizu kazne za remecenje saobracaja, gorivo nije paru pojeftinilo a i dalje je medju najskupljim u Evropi sa sestostruko nizim standardom, cudi me samo kako nije na nasoj RTS 1 tepeviziji objavljeno da smo pobedili Brazil u finalu svetskog prvenstva sa 3:0!!!

marko

pre 5 godina

Zbog cega. Kakav je rezultat napravio. A da nema ne treba neko ko pravi rezultate jer takve oteramo.. Sramota me sto sam srbin sta se u ovoj nazovi drzavi radi

Cockney Cole

pre 5 godina

Pobeda svega onoga što se potpuno sukobljava sa zdravim razumom! Neka nam je Bog na pomoći. Trebaće nam sva sreća ovoga sveta. Ne radi se samo o fudbalu, na žalost.

pedja

pre 5 godina

Muslina su smenili zbog toga sto je izjavio da mu je Kokeza trazio da ga licencira za poslednju utakmicu u kvalifikacijama, da sedi na klupi pa ako rezultat bude povoljan da malo oseti travu Marakane. Evo sada sanse u Kupu nacija ( to i onako nije obavezujuce takmicenje, vise za uigravanje ekipa) a to ce mu iz zahvalnosti organizovati Mladen.
Ne vidim zasto se nerviramo. Ako su svi protiv toga da ostane selektor, nek bojkotujeu gledanje reprezentativnih utakmica i gotovo. Zamislite 500 gledalaca na Marakani.....bas bi bilo super.Valjda bi posle toga taj casni covek podneo ostavku.

Pol

pre 5 godina

Muslin je imao neku improvizaciju igre a Krstaja će za svaku utakmicu odrediti po jednu 'čabar-taktiku' posle koje se igrači i gledaoci osećaju kao da su gurali autobus da upali.

ironmaiden

pre 5 godina

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 03. avgust 2018 15:48)

Ko kaze da bismo dali penal sigurno?
I Mijat je bio siguran...

Fed

pre 5 godina

Neverovatno je kako nasa fudbalska reprezentacija nema nikakvu buducnost, sluzi za vezbanje pocetnika, a savetnici stizu kada je vec kasno. Savez je olicenje naseg sveukupnog drustvenog posrnuca. Umesto da se razmisli o postavljanju nekog od najboljih trenera mladje generacije (Jokan, Paun, Miloje), poslusni su tu.

nosferatu

pre 5 godina

Znaci zrtvujemo EP zbog smene generacije :)))) Ovo znaci da nece biti 8 godina prokletstva, vec mnogo vise, 12 mozda 16. E moji ljudi, dokle god cutimo, moramo i da se savijamo!

Vratite crveno-plavo-belu garnituru opreme

pre 5 godina

Ne pozoveš Fejsu, pa ti SMS igra zadnjeg veznog. Ne pozoveš Gaćinovića. Ne pozoveš Bastu. Radonjić ti igra više od Živkovića. Ne prođeš grupu. I onda ostaneš selektor.

Savez pred SP ne zakaže nijednu prijateljsku s nekom top reprezentacijom, ali je bitno da je pozvan Radonjić i da je izbačen plavi šorc, pa da ekipa igra u crveno-belim dresovima.

Sub013

pre 5 godina

Hahaha, pored Kosana dodajte i Barda Živadinovića i Bata Djoru da cirkus bude kompletan.

Komentar bi bio skroz dobra fora da dvojica pomenutih stvarno nisu bili selektori, ovako si nas samo podsetio koliko je zalosno stanje u nasem fudbalu

Srb

pre 5 godina

Није Кежман још продао СМС-а, мора Крстајић још мало да остане.
(Марко, 3. avgust 2018 15:29)
Neće ga ni prodati skoro, bar za te trocifrene milione evra koje se spominju... Zamislite jedan SMS košta koliko i CR7... Ma daj!
I shvatite da treneri poput Milojevića, Paunovića, Jokanovića, Piksi Stojkovića neće da se kompromituju sa ovima iz i ovim FSS!Pametni ljudi.

Ratar

pre 5 godina

Коначно нам фудбал живне,крене на боље...клубови у европи добро играју,давно нису тако играли,а они нам поставе тренера репрезентације који је неискусан. Треба све мењати,од њега преко појединих играча до председника фсс. Мора кренути на боље.

Proto Ganci

pre 5 godina

Najjaca kocnica u ovoj drzavi za bilo kakav boljitak je nedostatak odgovornosti, pa samim tim i integriteta ljudi. Da je gospodin Krstajic covek od integriteta, za kakvog sam ga smatrao posle odlaska iz Partizana zbog principa, on ne bi u prvom redu prihvatio mesto selektora posle ruzne smene Muslina, a zatim bi sam podneo ostavku i otisao posle neuspeha na svetskom prvenstvu. Ovako se, izbegavsi preuzimanje odgovornosti, odnosno preusmeravanje iste posle poraza od Svajcarske na zaveru mocnika svetskih, jos vise srozao i postao servis istih onih likova zbog kojih je svojevremeno demonstrativno napustio mesto sportskog direktora u Partizanu. Steta, a sve do sad je to bila karijera bez ijedne mrlje.

Cezar

pre 5 godina

Daj recite nam vise koliko vam treba da odete i da nas pustite vise da uzivamo u fudbalu, da imamo dobrog selektora i da nam igraju najbolji. Verujem da bi se narod istalio samo da vas vise ne vidi i ne cuje.

Dejan CZ

pre 5 godina

Znaci reprezentacija pustena niz vodu...Krstajic bi trebalo da bude i promoter Nacionalnog Stadiona,logicno jer vodi reprezentaciju koja bi igrala na njemu...Isplatiiviji projekat je sagraditi u sred Sahare hotel sa 5 zvezdica...Sve dok neuspehe budemo predstavljali kao uspeh nema pomeranja sa mrtve tacke...U medijima to moze da prodje kod naroda jok...poseta prvoj narednoj utakmici ce reci koliki smo uspeh postigli.Najbolji igrac lige,igrac koji vec sad dostize dvocifrenu u milionima evrima vrednost ne dobija sansu po strani gde nismo mogli da se sastavimo sa loptom...Suh-seh je imao drugaciju viziju...

Jovke

pre 5 godina

Znaci kada ne odemo na EP, onda će smeniti Krstajica. Bez da snosi odgovornost.
(khan, 3. avgust 2018 12:45)

Ne, samo ako se kvalifikuje tad sledi otkaz. U suprotnom nastavlja dalje.

Mare

pre 5 godina

Djukic dobio otkaz, Krstajic dobio ugovor, lepo je nas narod rekao "dok jednom ne smrkne, drugom ne svane"
S tim sto se ovaj put narodu smrklo...

crni_redstar

pre 5 godina

a grobarima ne smeta savo, krstajic, rukavina i ljajic...samo je radonjic kriv sto je igrao ukupno 20 minuta i jedini pokazao nesto.

sreten

pre 5 godina

Da izdrzi Krstaja do 2026, 48 reprezentacija ce da igra, da ga bole brige do kraja zivota da bude selektor, da se prave kombinacije...

Pa nama su svi klubovi "FK Sledeca Sezona", a savez nam je FSSC - Fudalski Savez Sledeci Ciklus

Dragan Lo

pre 5 godina

Krstajićeva taktika je gađati Mitrovića svakom loptom, pa ovaj 90 minuta sa dvojicom ili trojicom na leđima treba da primi loptu, podeli pas na bokove, otrči časom u šesnaesterac i od vihornog krila Radonjića dobije loptu i postigne gol. Ja da sam na Jokanovom mestu, zabranio bih Mitru da igra za Srbiju, to pre može biti ubistvo igrača nego li igra i taktika.

Zvezdas

pre 5 godina

Katastrofa.Ostavise ga sa oni ne bi snosili posledice.Ostavili ga da se uci trenerskom posluna reprezentaciji.Nikada semi necemo opametiti.Onda se cudimo sto susedi igraju finale SP

Ivan

pre 5 godina

@lolo
Ta laksa grupa koju je imao Antic je dala te godine jednog cetvrtfinalistu i jednog polufinalistu, a ova teza ti je dala jednog u 1/8 finala i jednog u 1/4 finalu. I da nema nikakve veze sto je Antic vodio selekciju i u kvalifikacijama, ko to jos gleda.

miško

pre 5 godina

Pa zar nismo izabrali najboljeg za selektora.Ostavku aman ljudi ne izazivajte bes navijača koji treba da podrže reprenzentaciju.Sa ovim uta kmice igrajte u Pazovi kod Toleta.Izgubili na skupštini u Teleoptiku ali se zato svi ugurali u FSS.

Bože sacuvaj

pre 5 godina

Na euro ide 24 tako da postoje šanse da ćemo gledati vas kako pokušavate slomit Škote iz prekida 1-0, a onda idu ona prvenstva s 48 gdje ćete se krljat s Gvatemalom.. Nadam se da će se vratiti na 16 i 32 jer ovo nema smisla..

Konstatacija

pre 5 godina

Nije ni cudo jer ko ga je doveo...isti ljudi su ostali u savezu,bez ikakve odgovornosti,okruzeni su i povezani po sistemu,ja tebi,ti meni i njima lepo,puni dzepovi,prodaju se fudbaleri,oni imaju svoje dilove i talove a narod neka se nervira,njih to ne dotice.Ovaj lik nije ni zavrsio trenersku skolu,pokazao na SP da pojma nema o struci i oni ga ostave da bude selektor.Najgore u svemu je sto ce ponovo pozivati nekakve Milenkovice,Veljkovice i ostale menadzerske igrace,koji ne bi imali mesta ni u 5.reprezentaciji po jacini ali su nam ih predstavili kao da su potpuno zadovoljili a svako ko se razume bar malo u fudbal,video je kakve su kiksare.Do tada nam ostaje samo da ne gledamo utakmice nase reprezentacije,dok su ovi ljudi na celu saveza,kao i ovaj selektor,posto drugu reprezentaciju nemamo,jer su oni sramota za nas sport.

nikolapop

pre 5 godina

imamo dobre trenere ostavili ovog...i posle se ljudi pitaju kako da pored takvih igraca mi je uradimo nikad nista...eto kako...tuga cemer i jad

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...i kako to može i gde još to ima od 156 komentara 154 negativno, javno mnenje i publika su zgranuti i nikog se to ne tiče, nema veze ??? ...ko će ove da gleda u kvalifikacijama za EP ???

Dragan

pre 5 godina

Bilo je normalno da je čovek sam dao ostavku posle neuspeha u Rusiji, ili kao što neko napisa pre nije smeo ni prihvatiti mesto na taj način, ali ne vidi koliko duboko tone uz ovu 'podršku' FSS.
Normalno bi bilo da su svi iz FSS podneli ostavku posle Rusije, ali šta je normalno u zemlji gdje je ubijen prvi čovek FS i niko nije odgovarao niti je neko pokrenuo bilo kakvu ozbiljniju istragu.
Ako ima časnih ljudi u FSS moraju se suprostaviti ovakvom načinu upravljanja.

Stiv

pre 5 godina

Što ne bismo iskoristili ovo sa Đukićem.Takav nam stručnjak treba.Bar da se ne nerviramo i gledamo naše kako igraju bez ikakve ideje na Euru.
Bolje da sa Đukićem igramo samo kvalifikacije.
ĐUKIĆ ZA SELEKTORA

PP

pre 5 godina

(Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)

Ono kad se komsija vrati iz nemacke sa novim bmw'om a ti zbog sopstvene sujete pricas kako je samo mercedes auto. Dok naravno ti vozis juga. Neka si im rekao.

Добро Информисан

pre 5 godina

Шта ви мислите да су се сви они други отцепили од нас зато што ваљамо. Овако је и онда некад било трпано играча по нечијим наредбама из Београда, а не из Титограда, Љубљане, Сарајева, Загреба, Приштине...

VELI

pre 5 godina

Mi nikad ne zelimo da postanemo vicesampioni, nego sampioni. Kao sto su nasi mladi sampioni sveta i evrope. Ako vec ne mozemo da budemo sampioni (a ne mozemo), svejedno nam je. Drugi, peti, osmi, pedeset osmi... dzabe je, nisi sampion. Mi nismo sampioni, vi niste sampioni, hrvati nisu sampioni. Nesreca hrvata je sto im se ukazala prilika da postanu, a oni su uprskali. Tuzna prica. :(
(Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)

Teši se teši.

Jasno kao dug dan

pre 5 godina

Krsatajic je izabran za selektora u skladu sa duhom i njegovim modelom odnosno kriterijumima kadriranja iz 1945. godine, nakon "oslobodjenja" zemlje.Sve je isto da istovetnije ne moze biti. NAravno da je i fudbal na istom nivou kao i mnoge druge igre, kao te 1945. godine. Samo aktivnosti koje su se nekim cudom "otrgle" od tog duha i dalje postoje cineci nase drustvo zivim. Sve ostalo je obesmisljeno ili obezvredjeno. Nas fudbal je nasa dijagnoza.

Luka

pre 5 godina

Bojkot utakmica reprezentacije. Možda to i pomogne da se odustane od sulude ideje spucavanja 250 miliona EUR u nacionalni stadion.
(Peki, 4. avgust 2018 07:49)
Ja neću. I baš mi se dopada ideja o Nacionalnom stadionu a nisam bot. I šta ćemo sad?
(Bojkot mozga, 4. avgust 2018 09:50)
Krstajicu, ne ljuti se. Nije Peki imao losu nameru..

Hmm

pre 5 godina

Sako neke loše vesti od jutros.
Prvo smena Djukića,pa ostanak Krstajića :)

Kako god,posle tri utakmice u kvalifikacijama dobija šut kartu ili pak ostaje uz izjavu Kokeze da i nije neuspeh ne plasirati se na EP,kao što je Tole to izjavio posle SP u Africi kada je bila katastrofa što nismo prošli grupu...

4k4.Dex

pre 5 godina

Ajde pidmladite ekipu onda bar sada pa da u svakom sjucaju kad nista ne uradimo bar sw vadite na smenu generacija a onda da ide ovaj i da se nadje pravi trener. Miloje npr.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

nova bomba posle mirkovica !!! :)))))
(UGASEN JNA, 03. avgust 2018 16:09)

A kad poziv u repku dobiju Krsticic, Jovicic, Veljko Simic to ce biti bomba nad bombama.

analiza

pre 5 godina

"Krstajićeva taktika je gađati Mitrovića svakom loptom, pa ovaj 90 minuta sa dvojicom ili trojicom na leđima treba da primi loptu, podeli pas na bokove, otrči časom u šesnaesterac i od vihornog krila Radonjića dobije loptu i postigne gol. Ja da sam na Jokanovom mestu, zabranio bih Mitru da igra za Srbiju, to pre može biti ubistvo igrača nego li igra i taktika."
(Dragan Lo)
Krstajic i njegovo iskustvo da ostavimo po strani.Slazem se da Jokan treba da zastiti Mitra.Ali,kakvu smo mi to taktiku imali i pre Krstajica,u napadu?Bunarenje Stojkovic-Mitrovic ili cekanje na neki faul koji izvede Kolarov pa sta bude?(kao Par prosle sezone-sutni loptu Tavambi ili cekaj Bambija da izvede slobodni).Bekovi nam nisu brzi,odbrana nam je stara i spora i sada i neuigrana(kad ode Bane).Radonjic,sto se tehnike tice,po meni je drvo,ali ima plus da se bori i da je brz i da moze nesto da uradi-tj uz puno truda moze da napreduje,da nesto nauci.Problem je ne to sto je on igrao vec to sto Zivkovic NIJE igrao.Jer Zile zna s loptom i nije spor.I problem je nerazumno uigravanje odbrane -menjanje pred svaki mec(opet patentirao Djuka Prvi u Par prosle godine).Na greskama se uci,a Krle ih je oho-ho napravio.Mozda nesto i nauci?!

Bljuc...

pre 5 godina

Bravo za FSS,Mladen u tandemu sa Kosticem zagarantovano jos jedan ciklus,imade da zarimo I palimo ako ne u svetu onda bar u Evropi

Aleksej

pre 5 godina

Tuzna prica. :((Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)Teši se teši.
(VELI, 03. avgust 2018 12:43)Drvena medalja hahaha,najlepse izgledaju ekipe koje dodeljuju boginju u finalu.

Srb

pre 5 godina

Preko bare, 4. avgust 2018 06:33)

Ti baš ne pratiš fudbal?
Šteta, ni ja, ali si se baš raspisao.
Ja barem ćutim.
(s., 4. avgust 2018 08:37)

E jesi mu rekao, skidam kapu😂👌👍
Raspisao se ko na pismenom iz filozofije

Lolo

pre 5 godina

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 03. avgust 2018 15:48)

Džaba se druže objašnjavaš sa prosečnim srpskim komentatorom. Moraš da shvatiš da on najbolje zna o svemu bukvalno. Nema škole, ali je IQ 200.

Lolo

pre 5 godina

Antić imao 3 boda u lakšoj grupi, dobio otkaz, digla se buna. Krstajić uzeo 3 boda u težoj grupi, ostao selektor, digla se buna. To su ti sveznajući srpski komentatori...

Bojkot mozga

pre 5 godina

Bojkot utakmica reprezentacije. Možda to i pomogne da se odustane od sulude ideje spucavanja 250 miliona EUR u nacionalni stadion.
(Peki, 4. avgust 2018 07:49)

Ja neću. I baš mi se dopada ideja o Nacionalnom stadionu a nisam bot. I šta ćemo sad?

Dalibor

pre 5 godina

Ja mislim da treba pruziti sansu,u stvari voleo bih cuti misljenje igraca jer ako njima odgovara onda ok. Jer bitan je ambijent i timu, pa neka pokazu svi zajedno da VREDE,i da zaslužuju postovanje!! Srecno SELEKTORE.

Daki

pre 5 godina

Ako pobedimo sve utakmice na Nation League , recice te da su samo prijateljske utakmice bili.

Ako odemo na Euro 2020 onda ce te da kazete da imamo laku grupu.

zvizdoje

pre 5 godina

Sumnjam.u njegove trenerske kvalitet ali mislim da je ovo ispravan potez,jer koga god drugog doveli sad nece imati vremena da upozna a ne da uigra igrace za Ligu nacija koja startuje za mesec dana.

johnny b

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.

Preko bare

pre 5 godina

Al ste svi vickasti u komentarima. Kakvi navijači, takva i reprezentacija. Sve samo negativa.

Realno, kada smo zadnji put punim srcem PODRŽAVALI reprezentaciju? Ne FSS, nego naše momke na terenu, u našem dresu? Ozbiljno pitam.
Kako to da šta god da urade, koga god da postave, kog god igrača da pozovu ili izostave, uvek ima više mržnje i negative nego pozitive, na SVAKU odluku koja god da je? Mi konstantno pljujemo sami po sebi u svemu, valjda je tako lakše pretrpeti poraz ili šta već? Ali da li ste se ikad pitali zašto naši igrači uvek igraju bolje za klubove nego za reprezentaciju? Zbog FSS-a? Možda. Ali isto tako, ko bih od vas stručnjaka davao sve od sebe za zemlju i narod koji ti se samo smeje i pljuje? Zar nije ljudski da imaš više volje kad te neko u nečemu podržava, da se povratiš i otrgneš i kad podbaciš jer osetiš da su svi uz tebe i da zele da uspeš? Kome bih bilo do bilo kakve igre za narod koji te pljuje i ismejava svakom prilikom? Za koga da "ostave srce na terenu?" Za vas?? Pa ja da sam najbolji igrač na svetu ne bih igrao za reprezentaciju da moram da trpim vaše komentare i vaše "podrške." Gde bih mi volja bila? Ja kao igrač znam da volim svoju domovinu, i ne moram nikom to da dokazujem, pogotovo ne vama "navijačima" koji jednostavno nisu zaslužni mog truda.

E sad, da ne ispadne da ja branim FSS i organizaciju. Ne! Čak suprotno, ali baš zato treba podržavati naše momke na terenu još mnogo više. Zbog saveza i organizacije i nemaju volje, ali makar da zbog naroda imaju razloga da pruže sve od sebe. Da uzvrate ljubav koju osećaju sa tribina, iz medija, od naroda. Nisu ipak igrači/treneri u svlačijonici i na terenu uvek isto što i FSS u njihovim kancelarijama. Igrači kao i treneri nisu mašine. Praviće greške. Na nama je da im damo podrške i da budemo 12ti igrač na terenu. Da im damo razloga da žele da budu bolji. Nisu oni mala deca, ali za reprezentaciju kad igraju nisu ni samo proizvod sa brojem na leđima. Oni igraju za svoju zemlju i za svoj narod, a ne za FSS. Trba im dati razloga da žele da igraju za NAS!
Toliko od mene.

Макарије

pre 5 godina

Крстајићу, иди у Партизан, спаси репрезентацију. Њима ионако нема помоћи.

Lolo

pre 5 godina

Antić imao 3 boda u lakšoj grupi, dobio otkaz, digla se buna. Krstajić uzeo 3 boda u težoj grupi, ostao selektor, digla se buna. To su ti sveznajući srpski komentatori...

Bojkot mozga

pre 5 godina

Bojkot utakmica reprezentacije. Možda to i pomogne da se odustane od sulude ideje spucavanja 250 miliona EUR u nacionalni stadion.
(Peki, 4. avgust 2018 07:49)

Ja neću. I baš mi se dopada ideja o Nacionalnom stadionu a nisam bot. I šta ćemo sad?

johnny b

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.

Lolo

pre 5 godina

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 03. avgust 2018 15:48)

Džaba se druže objašnjavaš sa prosečnim srpskim komentatorom. Moraš da shvatiš da on najbolje zna o svemu bukvalno. Nema škole, ali je IQ 200.

Daki

pre 5 godina

Ako pobedimo sve utakmice na Nation League , recice te da su samo prijateljske utakmice bili.

Ako odemo na Euro 2020 onda ce te da kazete da imamo laku grupu.

Preko bare

pre 5 godina

Al ste svi vickasti u komentarima. Kakvi navijači, takva i reprezentacija. Sve samo negativa.

Realno, kada smo zadnji put punim srcem PODRŽAVALI reprezentaciju? Ne FSS, nego naše momke na terenu, u našem dresu? Ozbiljno pitam.
Kako to da šta god da urade, koga god da postave, kog god igrača da pozovu ili izostave, uvek ima više mržnje i negative nego pozitive, na SVAKU odluku koja god da je? Mi konstantno pljujemo sami po sebi u svemu, valjda je tako lakše pretrpeti poraz ili šta već? Ali da li ste se ikad pitali zašto naši igrači uvek igraju bolje za klubove nego za reprezentaciju? Zbog FSS-a? Možda. Ali isto tako, ko bih od vas stručnjaka davao sve od sebe za zemlju i narod koji ti se samo smeje i pljuje? Zar nije ljudski da imaš više volje kad te neko u nečemu podržava, da se povratiš i otrgneš i kad podbaciš jer osetiš da su svi uz tebe i da zele da uspeš? Kome bih bilo do bilo kakve igre za narod koji te pljuje i ismejava svakom prilikom? Za koga da "ostave srce na terenu?" Za vas?? Pa ja da sam najbolji igrač na svetu ne bih igrao za reprezentaciju da moram da trpim vaše komentare i vaše "podrške." Gde bih mi volja bila? Ja kao igrač znam da volim svoju domovinu, i ne moram nikom to da dokazujem, pogotovo ne vama "navijačima" koji jednostavno nisu zaslužni mog truda.

E sad, da ne ispadne da ja branim FSS i organizaciju. Ne! Čak suprotno, ali baš zato treba podržavati naše momke na terenu još mnogo više. Zbog saveza i organizacije i nemaju volje, ali makar da zbog naroda imaju razloga da pruže sve od sebe. Da uzvrate ljubav koju osećaju sa tribina, iz medija, od naroda. Nisu ipak igrači/treneri u svlačijonici i na terenu uvek isto što i FSS u njihovim kancelarijama. Igrači kao i treneri nisu mašine. Praviće greške. Na nama je da im damo podrške i da budemo 12ti igrač na terenu. Da im damo razloga da žele da budu bolji. Nisu oni mala deca, ali za reprezentaciju kad igraju nisu ni samo proizvod sa brojem na leđima. Oni igraju za svoju zemlju i za svoj narod, a ne za FSS. Trba im dati razloga da žele da igraju za NAS!
Toliko od mene.

Dalibor

pre 5 godina

Ja mislim da treba pruziti sansu,u stvari voleo bih cuti misljenje igraca jer ako njima odgovara onda ok. Jer bitan je ambijent i timu, pa neka pokazu svi zajedno da VREDE,i da zaslužuju postovanje!! Srecno SELEKTORE.

zvizdoje

pre 5 godina

Sumnjam.u njegove trenerske kvalitet ali mislim da je ovo ispravan potez,jer koga god drugog doveli sad nece imati vremena da upozna a ne da uigra igrace za Ligu nacija koja startuje za mesec dana.

Vranje ba

pre 5 godina

Komšije, da bi postali vicešampioni trebaju vam dobri igraci, a ne selektor
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sarajevo ba, 3. avgust 2018 12:24)

Mi nikad ne zelimo da postanemo vicesampioni, nego sampioni. Kao sto su nasi mladi sampioni sveta i evrope. Ako vec ne mozemo da budemo sampioni (a ne mozemo), svejedno nam je. Drugi, peti, osmi, pedeset osmi... dzabe je, nisi sampion. Mi nismo sampioni, vi niste sampioni, hrvati nisu sampioni. Nesreca hrvata je sto im se ukazala prilika da postanu, a oni su uprskali. Tuzna prica. :(

Добро Информисан

pre 5 godina

Шта ви мислите да су се сви они други отцепили од нас зато што ваљамо. Овако је и онда некад било трпано играча по нечијим наредбама из Београда, а не из Титограда, Љубљане, Сарајева, Загреба, Приштине...

Vratite crveno-plavo-belu garnituru opreme

pre 5 godina

Ne pozoveš Fejsu, pa ti SMS igra zadnjeg veznog. Ne pozoveš Gaćinovića. Ne pozoveš Bastu. Radonjić ti igra više od Živkovića. Ne prođeš grupu. I onda ostaneš selektor.

Savez pred SP ne zakaže nijednu prijateljsku s nekom top reprezentacijom, ali je bitno da je pozvan Radonjić i da je izbačen plavi šorc, pa da ekipa igra u crveno-belim dresovima.

crni_redstar

pre 5 godina

a grobarima ne smeta savo, krstajic, rukavina i ljajic...samo je radonjic kriv sto je igrao ukupno 20 minuta i jedini pokazao nesto.

VELI

pre 5 godina

Mi nikad ne zelimo da postanemo vicesampioni, nego sampioni. Kao sto su nasi mladi sampioni sveta i evrope. Ako vec ne mozemo da budemo sampioni (a ne mozemo), svejedno nam je. Drugi, peti, osmi, pedeset osmi... dzabe je, nisi sampion. Mi nismo sampioni, vi niste sampioni, hrvati nisu sampioni. Nesreca hrvata je sto im se ukazala prilika da postanu, a oni su uprskali. Tuzna prica. :(
(Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)

Teši se teši.

Piksel

pre 5 godina

Nije to bitno, samo je bitno SMS, dje SMS, mora da igra SMS, SMS, SMS, to nas Maradona, SMS, SRBIJA JE SMS, SMS SMS SMS, otkaz svima koji ne pozovu SMS ... SMS 200 meleona, SMS SMS SMS .... ja samo da se prisjetim komentara dok je Muslin bio trener, jer nesto tokom svetskog nisam vidjeo sve te silne `komentatore sa portala` koji su zahtijevali da Muslin bude uklonjen jer SMS SMS SMS, jer se sve vrcelo oko SMS koji na kraju kao da nije igrao, kao da smo imali igraca manje ali to je nebitno jer je to SMS SMS SMS ... trazili ste, uzivajte ! SMS !!!

zizu

pre 5 godina

Шта ви мислите да су се сви они други отцепили од нас зато што ваљамо. Овако је и онда некад било трпано играча по нечијим наредбама из Београда, а не из Титограда, Љубљане, Сарајева, Загреба, Приштине...
(Добро Информисан, 03. avgust 2018 18:36)

jeste Cvorovicu sve si objasnio, pitaj onda Duleta Savica zasto nije vise igrao za reprezentaciju, zasto je Sestic najvise dogurao do klupe, od koga se to nije moglo u startnu postavu. pa Srbi su se najmanje pitali u Beogradu.

Bože sacuvaj

pre 5 godina

Na euro ide 24 tako da postoje šanse da ćemo gledati vas kako pokušavate slomit Škote iz prekida 1-0, a onda idu ona prvenstva s 48 gdje ćete se krljat s Gvatemalom.. Nadam se da će se vratiti na 16 i 32 jer ovo nema smisla..

analiza

pre 5 godina

"Krstajićeva taktika je gađati Mitrovića svakom loptom, pa ovaj 90 minuta sa dvojicom ili trojicom na leđima treba da primi loptu, podeli pas na bokove, otrči časom u šesnaesterac i od vihornog krila Radonjića dobije loptu i postigne gol. Ja da sam na Jokanovom mestu, zabranio bih Mitru da igra za Srbiju, to pre može biti ubistvo igrača nego li igra i taktika."
(Dragan Lo)
Krstajic i njegovo iskustvo da ostavimo po strani.Slazem se da Jokan treba da zastiti Mitra.Ali,kakvu smo mi to taktiku imali i pre Krstajica,u napadu?Bunarenje Stojkovic-Mitrovic ili cekanje na neki faul koji izvede Kolarov pa sta bude?(kao Par prosle sezone-sutni loptu Tavambi ili cekaj Bambija da izvede slobodni).Bekovi nam nisu brzi,odbrana nam je stara i spora i sada i neuigrana(kad ode Bane).Radonjic,sto se tehnike tice,po meni je drvo,ali ima plus da se bori i da je brz i da moze nesto da uradi-tj uz puno truda moze da napreduje,da nesto nauci.Problem je ne to sto je on igrao vec to sto Zivkovic NIJE igrao.Jer Zile zna s loptom i nije spor.I problem je nerazumno uigravanje odbrane -menjanje pred svaki mec(opet patentirao Djuka Prvi u Par prosle godine).Na greskama se uci,a Krle ih je oho-ho napravio.Mozda nesto i nauci?!

haj

pre 5 godina

Ostaje napredni selektor, ekipica u FS je uigrana i dobro se pokriva, pa sto da nesto menjaju. Isto je i u politici. Svi lepo saradjuju i rade biznis..

Bljuc...

pre 5 godina

Bravo za FSS,Mladen u tandemu sa Kosticem zagarantovano jos jedan ciklus,imade da zarimo I palimo ako ne u svetu onda bar u Evropi

Dragan Lo

pre 5 godina

Krstajićeva taktika je gađati Mitrovića svakom loptom, pa ovaj 90 minuta sa dvojicom ili trojicom na leđima treba da primi loptu, podeli pas na bokove, otrči časom u šesnaesterac i od vihornog krila Radonjića dobije loptu i postigne gol. Ja da sam na Jokanovom mestu, zabranio bih Mitru da igra za Srbiju, to pre može biti ubistvo igrača nego li igra i taktika.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

nova bomba posle mirkovica !!! :)))))
(UGASEN JNA, 03. avgust 2018 16:09)

A kad poziv u repku dobiju Krsticic, Jovicic, Veljko Simic to ce biti bomba nad bombama.

Aleksej

pre 5 godina

Tuzna prica. :((Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)Teši se teši.
(VELI, 03. avgust 2018 12:43)Drvena medalja hahaha,najlepse izgledaju ekipe koje dodeljuju boginju u finalu.

Jax

pre 5 godina

Zasluzujemo sve sto nam se desava pa i jos gore! Od danas ne navijam za Srbiju vise! Rodjen sam ovde, zivim ovde, planiram da ne bezim nego da ostanem ovde, ali pocinjem da mrzim ovo mesto zvano Srbija!

Ward

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 3. avgust 2018 15:48)

Koji Brih, koji penal...100 godina ista priča, uvek neko treći kriv...trebali smo 5 komada da im damo, a ne da čekamo hoće li Brih da svira za nas ili neće.

Stiv

pre 5 godina

Što ne bismo iskoristili ovo sa Đukićem.Takav nam stručnjak treba.Bar da se ne nerviramo i gledamo naše kako igraju bez ikakve ideje na Euru.
Bolje da sa Đukićem igramo samo kvalifikacije.
ĐUKIĆ ZA SELEKTORA

4k4.Dex

pre 5 godina

Ajde pidmladite ekipu onda bar sada pa da u svakom sjucaju kad nista ne uradimo bar sw vadite na smenu generacija a onda da ide ovaj i da se nadje pravi trener. Miloje npr.

Жеља

pre 5 godina

Објаснити селектору да ако извадиш зуб ниси завршио стоматологију - већ си био код зубара да ти извади зуб!

Dare

pre 5 godina

Ee tugo moja, nema nama napretka u fudbalu nikad.Imamo za selektora coveka koji nigde nije bio trener, za savernika mu dovedemo Kosanovica.Dovedite mu jos i Dostanica, pa da kompletiramo strucni tim.Boze, pa mi sami sebe unistavamo.

Kupac diplome

pre 5 godina

U Srbiji nije toliko bitno kakvo znanje imaš nego koliko si podoban. Krstajić se odlično pokazao na Svetskom prvenstvu. Slušao je savez i sada kada se prodaju određeni igrači, dobiće procenat. Zašto bi ga menjali? Cilj i jeste lična korist, a ne plasman na prvenstva.

moze biti

pre 5 godina

ljudi, botovi su se ubalcili u sve pore naseg drustva, vladaju bukvalnom svakim aspektom nasih zivota, medijski mrak se nastavlja, bojkot goriva su totalno ugasili, ljudima kuci stizu kazne za remecenje saobracaja, gorivo nije paru pojeftinilo a i dalje je medju najskupljim u Evropi sa sestostruko nizim standardom, cudi me samo kako nije na nasoj RTS 1 tepeviziji objavljeno da smo pobedili Brazil u finalu svetskog prvenstva sa 3:0!!!

pedja

pre 5 godina

Muslina su smenili zbog toga sto je izjavio da mu je Kokeza trazio da ga licencira za poslednju utakmicu u kvalifikacijama, da sedi na klupi pa ako rezultat bude povoljan da malo oseti travu Marakane. Evo sada sanse u Kupu nacija ( to i onako nije obavezujuce takmicenje, vise za uigravanje ekipa) a to ce mu iz zahvalnosti organizovati Mladen.
Ne vidim zasto se nerviramo. Ako su svi protiv toga da ostane selektor, nek bojkotujeu gledanje reprezentativnih utakmica i gotovo. Zamislite 500 gledalaca na Marakani.....bas bi bilo super.Valjda bi posle toga taj casni covek podneo ostavku.

SEnT

pre 5 godina

Eto primera kako reprezentaciju udaljiti od svog naroda! I posle zasto nacija ne podrzava reprezentaciju, zasto nema publike, zasto nema posle i rezultata...Pa evo zasto nema dragi moji fudbalski radnici uspeha kod nas, vi ste tome zasluzni!

Predo

pre 5 godina

Meni lično je to dobro, jer znači da ni nadalje neću gledati i nervirati se zbog reprezentativnog fudbala, da će mi i dalje omiljeni sportovi biti tenis, košarka i odbojka, a oni neka i dalje dele sitnu lovu, neka se bore sa huliganima na (polupraznim)stadionima. Da, i svađaćemo se da li ćemo na EP navijati za Hrvate i Nemce, ili Grke i Ruse, ako se plasiraju.

goblin

pre 5 godina

Hahahahaha,KATASTROFA!!! Samo pokaži "naprednu člansku kartu" i možeš astronaut da budeš u ovom pokušaju od države.Ja bi ovaj "stručni štab" pojačao jos sa:Krunićem,Lalatovicem,Milinkovicem,Dodicem,neka dodje cela bata Djorina skola,pa da veselje bude kompletno,sve sami "stručnjaci".

Aleksandar

pre 5 godina

Iako na EP idi po dve najbolje pleasirane repke u grupama I sest treceplasiranih cini mi se da sa ovakvim znalcima na klupi i u savezu necemo dalje od cetvrtog mesta u nasoj grupi.

Dejan CZ

pre 5 godina

Znaci reprezentacija pustena niz vodu...Krstajic bi trebalo da bude i promoter Nacionalnog Stadiona,logicno jer vodi reprezentaciju koja bi igrala na njemu...Isplatiiviji projekat je sagraditi u sred Sahare hotel sa 5 zvezdica...Sve dok neuspehe budemo predstavljali kao uspeh nema pomeranja sa mrtve tacke...U medijima to moze da prodje kod naroda jok...poseta prvoj narednoj utakmici ce reci koliki smo uspeh postigli.Najbolji igrac lige,igrac koji vec sad dostize dvocifrenu u milionima evrima vrednost ne dobija sansu po strani gde nismo mogli da se sastavimo sa loptom...Suh-seh je imao drugaciju viziju...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 5 godina

Дубиоза се наставља! Не требамо се само више нервирати јер видимо да њима нису у циљу резултати него зарада продајом играча преко репрезентације. Наравно, сви ми то одавно знамо али само да подсјетим. Не могу да подржим ово уништавање нашег репрезентативног фудбала јер га волим, зато до неких бољих времена...БОЈКОТ✋! 😔

Konstatacija

pre 5 godina

Nije ni cudo jer ko ga je doveo...isti ljudi su ostali u savezu,bez ikakve odgovornosti,okruzeni su i povezani po sistemu,ja tebi,ti meni i njima lepo,puni dzepovi,prodaju se fudbaleri,oni imaju svoje dilove i talove a narod neka se nervira,njih to ne dotice.Ovaj lik nije ni zavrsio trenersku skolu,pokazao na SP da pojma nema o struci i oni ga ostave da bude selektor.Najgore u svemu je sto ce ponovo pozivati nekakve Milenkovice,Veljkovice i ostale menadzerske igrace,koji ne bi imali mesta ni u 5.reprezentaciji po jacini ali su nam ih predstavili kao da su potpuno zadovoljili a svako ko se razume bar malo u fudbal,video je kakve su kiksare.Do tada nam ostaje samo da ne gledamo utakmice nase reprezentacije,dok su ovi ljudi na celu saveza,kao i ovaj selektor,posto drugu reprezentaciju nemamo,jer su oni sramota za nas sport.

ironmaiden

pre 5 godina

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 03. avgust 2018 15:48)

Ko kaze da bismo dali penal sigurno?
I Mijat je bio siguran...

Beograd

pre 5 godina

Ima toliko kvalitetnih fudbalskih liga da ovo nije potrebno ni komentarisati, sledeci selektor bice izvucen na narodnoj lutriji mesto i vreme bice naknadno istaknuto .

Ratar

pre 5 godina

Коначно нам фудбал живне,крене на боље...клубови у европи добро играју,давно нису тако играли,а они нам поставе тренера репрезентације који је неискусан. Треба све мењати,од њега преко појединих играча до председника фсс. Мора кренути на боље.

Sax

pre 5 godina

Hahaha, pored Kosana dodajte i Barda Živadinovića i Bata Djoru da cirkus bude kompletan.
(Pedja, 3. avgust 2018 12:20)

Još Dostanić i Đukić pa da imamo "dream team" kao što ga imamo u Vladi Srbije.

sreten

pre 5 godina

Da izdrzi Krstaja do 2026, 48 reprezentacija ce da igra, da ga bole brige do kraja zivota da bude selektor, da se prave kombinacije...

Pa nama su svi klubovi "FK Sledeca Sezona", a savez nam je FSSC - Fudalski Savez Sledeci Ciklus

Joca

pre 5 godina

Daj ovog Milojevica iz Zvezde,Jokanovica,Antica onog naseg sto je trenirao Ganu,Paunovica.Dal nije bio NIKO drugi nego je morao da ostane on.

nikolapop

pre 5 godina

imamo dobre trenere ostavili ovog...i posle se ljudi pitaju kako da pored takvih igraca mi je uradimo nikad nista...eto kako...tuga cemer i jad

Ivan

pre 5 godina

@lolo
Ta laksa grupa koju je imao Antic je dala te godine jednog cetvrtfinalistu i jednog polufinalistu, a ova teza ti je dala jednog u 1/8 finala i jednog u 1/4 finalu. I da nema nikakve veze sto je Antic vodio selekciju i u kvalifikacijama, ko to jos gleda.

Cockney Cole

pre 5 godina

Pobeda svega onoga što se potpuno sukobljava sa zdravim razumom! Neka nam je Bog na pomoći. Trebaće nam sva sreća ovoga sveta. Ne radi se samo o fudbalu, na žalost.

PP

pre 5 godina

(Vranje ba, 03. avgust 2018 12:32)

Ono kad se komsija vrati iz nemacke sa novim bmw'om a ti zbog sopstvene sujete pricas kako je samo mercedes auto. Dok naravno ti vozis juga. Neka si im rekao.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...i kako to može i gde još to ima od 156 komentara 154 negativno, javno mnenje i publika su zgranuti i nikog se to ne tiče, nema veze ??? ...ko će ove da gleda u kvalifikacijama za EP ???

Марко

pre 5 godina

Nama definitivno nema spasa...
(smeško, 3. avgust 2018 12:12)

A da je kojim slucajem sudija Brih dosudio penal nad Mitrovicem i da nam nije osakatio vezni red zutim kartonima svi biste ovde pricali danas drugu pricu.
(johnny b, 3. avgust 2018 15:48)

То није оправдање за чување резултата од петог до деведесетог минута против Швајцарске. Крстајић је направио хаос у везном реду на све три утакмице само да би уклопио Сергеја у игру. Пореметио је Матића и Миливојевића, а Љајића је уништио. Србија у везном реду има знатно скупље играче од Швајцарске чак иако изузмемо Сергеја, а посед лопте нам је био једва већи од 30%. Пре СП-а смо сви знали да Крстајић нема једне секунде искуства у самосталном вођењу неког тима, и да је незаслужено постао селектор, али се можда неко и надао да ће да се деси чудо. Пошто је чудо изостало, не видим више ниједан разлог да Крстајић остане селектор.

nosferatu

pre 5 godina

Znaci zrtvujemo EP zbog smene generacije :)))) Ovo znaci da nece biti 8 godina prokletstva, vec mnogo vise, 12 mozda 16. E moji ljudi, dokle god cutimo, moramo i da se savijamo!

Pol

pre 5 godina

Muslin je imao neku improvizaciju igre a Krstaja će za svaku utakmicu odrediti po jednu 'čabar-taktiku' posle koje se igrači i gledaoci osećaju kao da su gurali autobus da upali.

Miloje

pre 5 godina

Sada su nam vece sanse da udjemo u EU nego da odemo na EP!
(branko, 3. avgust 2018 20:24)

Pa nama plasman na EP nije u prvom planu, tako da nema problema što se toga tiče.

2010

pre 5 godina

Realno, kada smo zadnji put punim srcem PODRŽAVALI reprezentaciju? Ne FSS, nego naše momke na terenu, u našem dresu? Ozbiljno pitam.
(Preko bare, 4. avgust 2018 06:33)
--------------------------------------

2010. na SP, sa Anticem na celu - ima li jos pitanja?

Marko

pre 5 godina

Pa valjda dovodis selektora da vodi tim svojim znanjem i iskustvom a ne da ga uce trenerskom poslu...Ma kome ja uopšte pricam, gadi mi se nas fudbal tj ljudi u njemu!

Mišo

pre 5 godina

Koju formaciju igramo u kvalifikacijama?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (masa za homogenizaciju, 3. avgust 2018 12:26)

To ne zna ni Krstajić.

Marko

pre 5 godina

Pricali ste: Muslin nema pojma, slaba grupa, imali smo srece protiv Austrije, Irske, Velsa. Znaci Krstajic ce da pregazi Litvaniju, Rumuniju i Crnu Goru 😂

Fed

pre 5 godina

Neverovatno je kako nasa fudbalska reprezentacija nema nikakvu buducnost, sluzi za vezbanje pocetnika, a savetnici stizu kada je vec kasno. Savez je olicenje naseg sveukupnog drustvenog posrnuca. Umesto da se razmisli o postavljanju nekog od najboljih trenera mladje generacije (Jokan, Paun, Miloje), poslusni su tu.

Hmm

pre 5 godina

Sako neke loše vesti od jutros.
Prvo smena Djukića,pa ostanak Krstajića :)

Kako god,posle tri utakmice u kvalifikacijama dobija šut kartu ili pak ostaje uz izjavu Kokeze da i nije neuspeh ne plasirati se na EP,kao što je Tole to izjavio posle SP u Africi kada je bila katastrofa što nismo prošli grupu...

Zvezdas

pre 5 godina

Katastrofa.Ostavise ga sa oni ne bi snosili posledice.Ostavili ga da se uci trenerskom posluna reprezentaciji.Nikada semi necemo opametiti.Onda se cudimo sto susedi igraju finale SP

Jovke

pre 5 godina

Znaci kada ne odemo na EP, onda će smeniti Krstajica. Bez da snosi odgovornost.
(khan, 3. avgust 2018 12:45)

Ne, samo ako se kvalifikuje tad sledi otkaz. U suprotnom nastavlja dalje.

ssssss

pre 5 godina

Nisam pratio repku ni na SP pa necu ni sad... Da se razumemo, nemam ja nista protiv coveka, ali ceo nacin na koji je on doveden i kako FS funkcionise je skandalozan...

Bili Piton

pre 5 godina

TAKO SE RADI!... BRAVO,FSS, Kokezanija, postToletina!...Smenjuje se uspešan, dovodi nedokazan i ne potvrđen, i onda neuspešan ne smenjuje,,,?...

Горан

pre 5 godina

Младене брате частан си човек али за сад немаш искуства за овај посао.
Пусти Кокезу, Кежмана и другаре.
Није то екипа за тебе.
Не прихватај!

Cezar

pre 5 godina

Daj recite nam vise koliko vam treba da odete i da nas pustite vise da uzivamo u fudbalu, da imamo dobrog selektora i da nam igraju najbolji. Verujem da bi se narod istalio samo da vas vise ne vidi i ne cuje.

Dragan

pre 5 godina

Bilo je normalno da je čovek sam dao ostavku posle neuspeha u Rusiji, ili kao što neko napisa pre nije smeo ni prihvatiti mesto na taj način, ali ne vidi koliko duboko tone uz ovu 'podršku' FSS.
Normalno bi bilo da su svi iz FSS podneli ostavku posle Rusije, ali šta je normalno u zemlji gdje je ubijen prvi čovek FS i niko nije odgovarao niti je neko pokrenuo bilo kakvu ozbiljniju istragu.
Ako ima časnih ljudi u FSS moraju se suprostaviti ovakvom načinu upravljanja.

Luka

pre 5 godina

Bojkot utakmica reprezentacije. Možda to i pomogne da se odustane od sulude ideje spucavanja 250 miliona EUR u nacionalni stadion.
(Peki, 4. avgust 2018 07:49)
Ja neću. I baš mi se dopada ideja o Nacionalnom stadionu a nisam bot. I šta ćemo sad?
(Bojkot mozga, 4. avgust 2018 09:50)
Krstajicu, ne ljuti se. Nije Peki imao losu nameru..

kfd

pre 5 godina

Pre 11 godina igrala Zvezda protiv Arisa u Solunu, Kosan trenercina izveo tim u formaciji 4-6-0, najistureniji igrac Koroman. Naravo, izgubili 3:0...
Selektor pocetnik i savetnik znalac...

Dragan BL

pre 5 godina

I posle se kao čude iz FSS zašto im publika sama ne dolazi na utakmice?
Neka i dalje dele karte, časte, hvataju na patriotizam navijače iz RS i dijaspore.

marko

pre 5 godina

Zbog cega. Kakav je rezultat napravio. A da nema ne treba neko ko pravi rezultate jer takve oteramo.. Sramota me sto sam srbin sta se u ovoj nazovi drzavi radi

Dragan

pre 5 godina

Pola ekipa sa SP otpustilo trenere ili dali sami ostavke, samo mi ostavili *iskusnog* Krstajica na klupi, koji je napravio zapazen uspeh. Smesno. Ali njima i treba neko sa kim ce da mlate kako hoce. Niko se zvanicno nije ni obratio da obrazlozi nastup u Rusiji. Ispade da se tamo islo onako, reda radi, ekskurzija. To se u normalnim savezima ne radi. Onaj Milosevic, posle onoliko hvalospeva treneru i igracima pre i u toku prvenstva, pobeze u Indiju. Imali neko imalo odgovornosti u tom savezu?

severac

pre 5 godina

Znaci kada ne odemo na EP, onda će smeniti Krstajica. Bez da snosi odgovornost.
(khan, 03. avgust 2018 12:45)

Nisi dobro shvatio. Ako se (kojim slucajem) kvalifikujemo, onda dobija otkaz i mozda ce nam tad selektor postati sadasnji sportski direktor Partizana Bomba Ilijev.
Ako se ne kvalifikujemo, onda ostaje jer su zadovoljni njegovim trudom i zalaganjem.

Sub013

pre 5 godina

"Spekuliše se da bi Krstajić mogao u svom stručnom štabu da dobije savetnike, ali to još nije potvrđeno"
Ma dajte ljudi sta pricate, pa sta ce jednom strucnjaku kalibra Krstajic savetnik, idite molim vas... Jos kad se uzme u obzir da vrhunski poznavalac fudbala Kokeza moze da bude njegova desna ruka onda tek rec savetnik gubi na smislu.

Proto Ganci

pre 5 godina

Najjaca kocnica u ovoj drzavi za bilo kakav boljitak je nedostatak odgovornosti, pa samim tim i integriteta ljudi. Da je gospodin Krstajic covek od integriteta, za kakvog sam ga smatrao posle odlaska iz Partizana zbog principa, on ne bi u prvom redu prihvatio mesto selektora posle ruzne smene Muslina, a zatim bi sam podneo ostavku i otisao posle neuspeha na svetskom prvenstvu. Ovako se, izbegavsi preuzimanje odgovornosti, odnosno preusmeravanje iste posle poraza od Svajcarske na zaveru mocnika svetskih, jos vise srozao i postao servis istih onih likova zbog kojih je svojevremeno demonstrativno napustio mesto sportskog direktora u Partizanu. Steta, a sve do sad je to bila karijera bez ijedne mrlje.

Jasno kao dug dan

pre 5 godina

Krsatajic je izabran za selektora u skladu sa duhom i njegovim modelom odnosno kriterijumima kadriranja iz 1945. godine, nakon "oslobodjenja" zemlje.Sve je isto da istovetnije ne moze biti. NAravno da je i fudbal na istom nivou kao i mnoge druge igre, kao te 1945. godine. Samo aktivnosti koje su se nekim cudom "otrgle" od tog duha i dalje postoje cineci nase drustvo zivim. Sve ostalo je obesmisljeno ili obezvredjeno. Nas fudbal je nasa dijagnoza.

aco

pre 5 godina

Ово је срамота како нам је фудбал организован. Почетник који је се изгубио на сп наставља са својим послом. Сам је призано да није стручан, али код државног посла то није никаква сметња.

Sub013

pre 5 godina

Hahaha, pored Kosana dodajte i Barda Živadinovića i Bata Djoru da cirkus bude kompletan.

Komentar bi bio skroz dobra fora da dvojica pomenutih stvarno nisu bili selektori, ovako si nas samo podsetio koliko je zalosno stanje u nasem fudbalu

1Beogradjanin

pre 5 godina

Darko je zadovoljan Mladenom, Mladen je zadovoljan Darkom. Ja tebi Serdare, ti meni Vojvodo i mirna Backa! A sto se sve ostalo raspada, nije vazno.

Mare

pre 5 godina

Djukic dobio otkaz, Krstajic dobio ugovor, lepo je nas narod rekao "dok jednom ne smrkne, drugom ne svane"
S tim sto se ovaj put narodu smrklo...

miško

pre 5 godina

Pa zar nismo izabrali najboljeg za selektora.Ostavku aman ljudi ne izazivajte bes navijača koji treba da podrže reprenzentaciju.Sa ovim uta kmice igrajte u Pazovi kod Toleta.Izgubili na skupštini u Teleoptiku ali se zato svi ugurali u FSS.

Srb

pre 5 godina

Није Кежман још продао СМС-а, мора Крстајић још мало да остане.
(Марко, 3. avgust 2018 15:29)
Neće ga ni prodati skoro, bar za te trocifrene milione evra koje se spominju... Zamislite jedan SMS košta koliko i CR7... Ma daj!
I shvatite da treneri poput Milojevića, Paunovića, Jokanovića, Piksi Stojkovića neće da se kompromituju sa ovima iz i ovim FSS!Pametni ljudi.

Srb

pre 5 godina

Preko bare, 4. avgust 2018 06:33)

Ti baš ne pratiš fudbal?
Šteta, ni ja, ali si se baš raspisao.
Ja barem ćutim.
(s., 4. avgust 2018 08:37)

E jesi mu rekao, skidam kapu😂👌👍
Raspisao se ko na pismenom iz filozofije

Макарије

pre 5 godina

Крстајићу, иди у Партизан, спаси репрезентацију. Њима ионако нема помоћи.