Fudbal 75

Ponedeljak, 04.12.2017.

15:00

Mrkela za B92: Uskoro će se znati da li Boaći ide

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, otkrio je u razgovoru sa Filipom Čukanovićem da je klub dobio brojne ponude za Ričmonda Boaćija.

Mrkela za B92: Uskoro æe se znati da li Boaæi ide IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

milos_no6

pre 6 godina

I Mrđa je posle preloma noge došao u našu ligu i postigao preko 30-ak golova pa se nisu otimali za njega otišao je kao i da nije igrao, Lazović isto. Ne treba biti klasa pa bi u ligu koja je po jačini na 30. mestu u evropi davao golove.

Simic

pre 6 godina

Boaci je za nepune 2 polusezone u dresu Crvene zvezde postigao 38 golova. Od toga samo 7 iz penala ( Florijana, Irtis, Radnik, Spartak, Rad, Čukarički i Bačka). Uz to bilo je i golova u dresu reprezentacije. Treba napomenuti i to da veliki broj utakmica u prvenstvu nije ni odigrao. Toliko o tome kako je on penaldzija. Uzgred, voleo bih da mi neko kaže ime fudbalera koji je poslednji put noseci dres nekog naseg kluba postigao slican broj golova za ovako kratko vreme. Da se kladimo da niko neće reci ni jedno? Igračina!

rock star

pre 6 godina

ako je partizan svojevremeno za mitrovica uzeo 2 miliona evra,onda boaci vredi bar 12.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 4. decembar 2017 20:09)


Au brate, ti poredis Mitrovica i Boacija. Naravno da ce za kvalitetnog klinca tim iz engleske lige dati 12 miliona. Pa nece valjda dati pet miliona za nekog igraca koji ne ume drugoj postavi Arsenala gol da ucacka. I jos nesto. On jeste dao 20ak golova, ali ih je pola dao sa penala. Ti to ne gledas, ali onaj koji kupuje gleda itekako. On je svoje golove postigao na ovim livadama u utakmicama Lige Evrope ga nigde nema. Tako da nekih 2-3 miliona puna kapa. I nemoj ga porediti ni sa Mitrovicem, ali ni sa Grujicem, koji su kao extra talentovani klinci otisli preko. Em ima manje fudbalskog znanja od njih, em ima dosta vise godina od njih.

Ром

pre 6 godina

a inace, zasto nije prijavljen nestanak preskupog rikardinja...da li je uopste neko video to mitsko bice...
(Sofronije-konj-tunjo, 4. decembar 2017 16:56)

Ко каже да је нестао? Ено га Жонглира са Сумом.

Zo

pre 6 godina

Boaci mozemo da pisemo sta hocemo i nije los igrac ali Srnic. Pa to je neverovatno koliko nista ne zna, ima covek da ne zna ali je ovo cudo od ne znanja.

IvanM

pre 6 godina

Prvo i osnovno je zadržati Milojevića, makar i do leta 2019.
Nakon toga probati da se zadrži LeTalek, kako ne bi otišao za dž.
Dalje, šta god bilo protiv Kelna, prodati Kangu, Donalda, Boćka i Srnića.
Kanga posle Rusa igra toplo-hladno sa više hladnijih intervala. Donald je sasvim korektno odradio svoj posao i treba ga ispoštovati i pustiti da ide.
Ma koliko mi voleli i obožavali Boaćija, ako ga sada ne prodamo, bojim se možemo da prođemo kao sa ŽigIćem kada smo mogli da uzmemo, u to vreme, ozbiljan novac, ali smo čekali i na kraju prodali ga za manje nego što smo mogli.
Na kraju Srnić... Lepo je počeo, međutim svakom utakmicom je sve slabiji.

Realno

pre 6 godina

Pa ko ce da plati milione za momka koji uspeo da postigne samo jedan gol u UEFA grupi???
(Zeljko, 4. decembar 2017 16:58)

Videces za par nedelja pa ce ti biti mnogo jasnije.Do tada spremaj tastaturu da omalovazavas taj klub i njegove skaute i prosipas svoje besmislene nebuloze.

molim

pre 6 godina

@urosGuma
zamisli kada bi svi iz nase lige bili 1 kod vas....
ps. opet si poseo vesti... ide na vase da kometarises ili poseti jna da bih imali jednom vise od 3000 gledalaca... naravno bez derbi-a!

Dusan kg

pre 6 godina

mislim da mu je cena oko 6 000 000 sve preko je vrhunska prodaja! Pola novca neka uloze u 3, 4 ozbiljna pojacanja (Budesku, Ivanic, Maksimovic), ostatak u vracanje dugova!
(Mare, 4. decembar 2017 16:34)

Transfermarkt kaze da vredi 2 a ne 6 miliona.A sto se tice dugova ne brini tu je vas AV.

veliki strumf

pre 6 godina

Znao sam da ce nam svanuti kad ovaj covek dodje u klub. Mitar Mrkela je ozbiljan sportski radnik i pre svega je normalan covek koji nema mrlju u svojoj karijeri. Prakticno sve poteze koje je povukao, od dovodjenja Milojevica, a zatim Jovicica, Radonjica, Borjana, Savica, Rodica... ma svih - svi su bili pravi (nadam se da ce i Rikardinjo dobiti priliku da pokaze da je pravi). A glavni posao je odradio krajem avgusta, kada je odlucio da zadrzi ceo tim i ne proda nikog - time nas je ucinio mnogo jacim za prvenstvo i LE, nego da smo prodali dvojicu-trojicu glavnih igraca, makar doveli i bolje od njih. Uveren sam da cemo prezimiti u Evropi.

Sah-mat

pre 6 godina

Ko je ovaj Mrkela ?
Sta je on u Zvezdi ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 4. decembar 2017 16:4

Potrcko.

joki

pre 6 godina

Odlican potez uprave (jedan od retkih dobrih poteza) sto nisu prodali Bocija, Kangu i Donalda na pocetku sezone, kada su mogli da uzmu solidne novce.
Sada ce samo Boacija prodati za otprilike slicnu sumu.

(Sale, 4. decembar 2017 16:16)

a sta mislis da malo vise pratis fudbal i desavanja oko zvezde.
kako je uprava mogla na leto prodati boacija kad je tek u julu on poptisao ugovor sa zvezdom.
do jula i nije bio zvezdin igrac vec na pozajmici u zvezdi iz nekog italijanskog drugoligasa.

Konstatacija

pre 6 godina

Boaci ce otici i u to nema sumnje.Jedino je lose to,sto ce radije prodati u nekoj manjoj ligi i formalno za manje para,nego recimo Englezima za 10+ miliona jer ce razliku podeliti izmedju sebe Terzic i kompanija a tako isto rade i u partizanu.Evo,videcete,kad objave da je prodat za 6 miliona,iako postoji ponuda od preko 10.
Nikakav problem nece biti njegova prodaja jer imamo Pesica,koji se raspucao a prikljucice i malog Joveljica,mozda ce vratiti i Pavkova,mada bi mnogo bolje dovesti Bena iz Olimpijakosa,koji je spakovao na JNA 2 komada.Prodao bih i Kangu jer momak varnici na sve strane,ima kvalitet ali u glavi nije sav svoja moze i Donald da bude prodat jer imamo vec dva kvalitetnija igraca na tom mestu,Krsticica i Jovicica.Ako bude hteo i Le Talek da ode,naci pravu zamenu za njega jer je ovu polusezonu kao stoper odigrao pefektno.Mali Dinga jeste talentovan ali je pitanje kako ce se snaci.Mada,ako sada dobijemo derbi a ne vidim razloga da tako ne bude jer smo znatno kvalitetniji,imacemo nedostiznu prednost na prolece i treba forsirati i uigravati mlade igrace.Evropu i da prodjemo sada,ispadamo u prvom prolecnom kolu bez obzira na protivnika,kao sto ce i komsija mali,tako da mozemo sa bilo kojim timom na prolece.

Zoran

pre 6 godina

Hladne glave. Mozda najbolji primer imamo u komsiluku. Njihov proslogodisnji tandem Leonardo-Djurdjevic. Leo je za klasu bolji fudbaler od obojice. Sa druge strane Djurdjevic je kapiten mlade selekcije, igrao je vec za seniorsku selekciju i na kraju gde je sad. Eno ga jedva igra u Olimpijakosu u slaboj grckoj ligi. A Leo, kakav je u glavi, izabrao je Bliski Istok, gde dosta placaju, ali to dosta je bilo, ako se dobro secam 5 miliona. Znaci, smatram, da je najbolje Boacija sada prodati, jer ako prodjemo Keln, cena ce mu biti dobra. Ako ne prodjemo, malo niza, ali sa rizikom da ako ne uzmemo titulu cena i dalje pada. I jos samo jedna svtar. Hteli i da priznamo ili ne Ligu Evrope je Boace lose odigrao. Samo jedan gol na pet utakmica. Rezervistima Arsenala nije uspeo da da da nijedan gol. Po meni najverovatnije Nemacka ili Francuska liga, neki klub iz sredine ili donjeg dela tabele. Sad treba pogledati kome fali napadac, pa bi stvari bile jasnije. Mada me ne bi iznenadilo ni da ode u Kinu koja je pocela odlicno da placa fudbalere.

molim

pre 6 godina

molim grobare da pisu na njihovim vestima ili posete malo jna.... ili bolje da se pitaju gde je suma od 2 mil!
ps. dobra vam je grupa bila ;) 2 polovne i 1 smesna..

Sale

pre 6 godina

Odlican potez uprave (jedan od retkih dobrih poteza) sto nisu prodali Bocija, Kangu i Donalda na pocetku sezone, kada su mogli da uzmu solidne novce.
Sada ce samo Boacija prodati za otprilike slicnu sumu.

Trebaju da ga prodaju bez obzira da li ce se zvezda kvalifikovati dalje ili ne.

Treba ramisljati na duze staze, ove godine je postignuto vise od planiranog i dosta je, cak i da se prezimi u evropi ne moze se ocekivati da se uradi nesto ogromno. Treba prodati igrace koji donose dobar novac, finansiski se stabilizovati i u saradnji sa trenerom krenuti u pravljenje tima za sledecu sezonu, zdrav kostur postoji samo ga nadograditi.

Rema

pre 6 godina

Samo BiH voleo da neko napravi analizu komentara od pre 7 meseci i sada...
Od pre 7 meseci su izgledali od prilike ovako, koji Boaci, niko ga neće... Koji Donald, najgori stranac itd...
A sada... Ako prodaju Donalda neću više gledati Zvezdu... Eto kako se opario Terzić itd...
Eto opet se vidi ona univerzalna, narodu se ne može ugoditi.
Svi vi koji čitate pogledajte u sebe, a pokušajte sagledati koliko ste vi uradili za svoj klub ili šta komentarišete...

Bg

pre 6 godina

Prosli ili ne treba ga prodati. U pitanju su velike pare i on vise nije isti covek, sada se cuva u duelima i manje rizikuje a to ce stvoriti neslogu u timu...

Mad4Red

pre 6 godina

Iskreno tu je Pešić koji se preporodio, uz par nekih klinaca Vučićevića i malog Joveljića Zvedin napad ima budućnost... Treba prodati i Kangu i Donalda, sad kad se oporavio Bakula ne treba zadrzavati Donalda nek ubode jos neki dobar transfer, Kanga kad je hladne glave moze sve a kad mu udju bubice tesko ga je kontrolisati... Malo malo pa on pravi pometnju po meni svako ko je nezadovoljan a moze da ode nek ide bez svakoga se moze pa i nez Kange...

Mare

pre 6 godina

On odlazi sigurno, a mislim i da je pravo vreme, Pesic prvi spic a dovesti jos jednog spica u rezervu i Joveljica u prvi tim ne verujem da je on bas odmah za neku ozbiljniju minutazu! Nadam se da ce Boacija dobro prodati, mislim da mu je cena oko 6 000 000 sve preko je vrhunska prodaja! Pola novca neka uloze u 3, 4 ozbiljna pojacanja (Budesku, Ivanic, Maksimovic), ostatak u vracanje dugova!

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

samo da mi je da vidim tog veseljaka koji ce dati i jedan evro za ovog sto daje golove samo u namestenim utakmicama...
a inace, zasto nije prijavljen nestanak preskupog rikardinja...da li je uopste neko video to mitsko bice...

Kole

pre 6 godina

I treba da ode...Decko je letos bio korektan i vratio se, iako nije morao jer je bio slobodan zbog gasenja bivseg kluba!Treba mu izaci u susret da se i on obezbedi finansijski, a i da klub profitira.Ako ostane rizik je mnogo veci!Ako prezimis u evropi a ne prodas barem 3-4 igraca i ne unovcis to, Evropu ko da nisi ni igrao...Dzaba sve!

goxi

pre 6 godina

Prodati ga sto pre, kao Kataija. I Katai je bio najbolji u Zvezdi a sad ga nema ni na klupi u Spaniji. Boaci ne moze da igra nigde ozbiljan fudbal, samo moze da se proda ilu Kini ili u UAE.

Balkanski ratnik

pre 6 godina

Eto ljudi moji zasto je srpski fudbal neuspesan, ako iko malo odskoci odmah ce biti prodat, umesto da igra jos 5 sezona, ali nasi ljudi ne razmisljaju unapred da je i sledece godine Liga Uefa a mozda bi cak mogli i Ligu Sampiona da ciljaju, to sve donosi ogroman novac, koji bi bio i veci od prodaje sadasnjeg jednog igraca, plus sto bi ima se cene ucestvorostrucile posle par Liga u Evropi . Dzaba je, balkanac samo razmislja kako da premosti na kratke staze.

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Odlazi sigurno, samo se čeka da vidimo da li idemo dalje pa će i cena biti veća.
Imate istorijsku šansu da postavite klub na noge od ovog novca, vratite deo duga i dovedete par veoma kvalitetnih igrača kao zamene za Boaćija.

Zasto mislim na Strazbur kada kazem Keln? :DD #gameiro

pre 6 godina

Utakmica decenije protiv ekipe koja se nakon trecine sezone vec uigrava za drugu ligu hahahahhahahahahaha

.

pre 6 godina

Prisli ne prosli Boaci ide. Samo je bitno da ne remete mir dok utakmica s Kelnom ne prodje. Eventualno jos neke detalje da usaglase. Da li vi verujete da ce Zvezda i Partizan reci ne na ponudu uzmedju 6-10 miliona. Naravno da nece. Jedva cejaju iz hiljadu razloga. To je sada tako, kako ce biti u buducnosti ne znam. A, ko misli drugacije, u zabludi je, verujte. Boaci ako dodje ponuda ide vec sada na zimu.

umbrisimo

pre 6 godina

Kao Zvezdas koji voli svoj klub skoro 50 godina... apelujem i molim odgovorne u klubu.... Prodajte Boaćija što pre.... To će biti jedan od najboljih poteza u istoriji kluba ( opet, pratim i volim Zvezdu skoro 50 godina )

slaviša šmigič

pre 6 godina

ZNČI BOAČI JE PRODAN NEKOME I POSLE KELNA NEMA ŠTA,DA OČEKUJEMO.IZOSTANAK RADONJIČA PROTIV KELNA,NEMA ADEKVATNU ZAMENU JER BRZINU KOJU POSEDUJE ZNA SE NAPRIMER,DA JE MEĐU NAJBRŽIM IGRAČIMA U EVROPI,A RADONJIČ JE MNOGO POMAGAO ODBRANI I NAPADU,TEŠKO,DA MILOJEVIČU USPE BEZ RADONJIČA,JER JE PITANJE I KAKVOJ JE SPREMI MILOJEVIČ POSLE OPORAVKA.TU MORA BITI BRZ I POKRETLJIV IGRAČ.

slaviša šmigič

pre 6 godina

sem radonjiča,kange i boačija zvezda nema adekvatnu zamenu za ova 3.igrača.bez radonjiča koji je među najbržim igračima u evropi,bičee mnogo teško jer je radonja konstantno vršijo pritisak na odbranu suprotnog tima,radonjič se uz sve to vračao,da pomogne odbrani.bez njega biče tečko,verovao je u sebe a ima odličan udarac obrnuto od srniča kome fali snaga pei udarcu lopte.biče teško.

Jim Beam

pre 6 godina

Ako prođemo u nokaut fazu EL otići će jer je cena odlična i pravi je momenat za prodaju, a ako ispadnemo otići će jer mu cena sigurno neće porasti igrajući našu ligu :) Kako god okreneš, epilog je isti :)

Jim Beam

pre 6 godina

Ako prođemo u nokaut fazu EL otići će jer je cena odlična i pravi je momenat za prodaju, a ako ispadnemo otići će jer mu cena sigurno neće porasti igrajući našu ligu :) Kako god okreneš, epilog je isti :)

.

pre 6 godina

Prisli ne prosli Boaci ide. Samo je bitno da ne remete mir dok utakmica s Kelnom ne prodje. Eventualno jos neke detalje da usaglase. Da li vi verujete da ce Zvezda i Partizan reci ne na ponudu uzmedju 6-10 miliona. Naravno da nece. Jedva cejaju iz hiljadu razloga. To je sada tako, kako ce biti u buducnosti ne znam. A, ko misli drugacije, u zabludi je, verujte. Boaci ako dodje ponuda ide vec sada na zimu.

umbrisimo

pre 6 godina

Kao Zvezdas koji voli svoj klub skoro 50 godina... apelujem i molim odgovorne u klubu.... Prodajte Boaćija što pre.... To će biti jedan od najboljih poteza u istoriji kluba ( opet, pratim i volim Zvezdu skoro 50 godina )

Sale

pre 6 godina

Odlican potez uprave (jedan od retkih dobrih poteza) sto nisu prodali Bocija, Kangu i Donalda na pocetku sezone, kada su mogli da uzmu solidne novce.
Sada ce samo Boacija prodati za otprilike slicnu sumu.

Trebaju da ga prodaju bez obzira da li ce se zvezda kvalifikovati dalje ili ne.

Treba ramisljati na duze staze, ove godine je postignuto vise od planiranog i dosta je, cak i da se prezimi u evropi ne moze se ocekivati da se uradi nesto ogromno. Treba prodati igrace koji donose dobar novac, finansiski se stabilizovati i u saradnji sa trenerom krenuti u pravljenje tima za sledecu sezonu, zdrav kostur postoji samo ga nadograditi.

goxi

pre 6 godina

Prodati ga sto pre, kao Kataija. I Katai je bio najbolji u Zvezdi a sad ga nema ni na klupi u Spaniji. Boaci ne moze da igra nigde ozbiljan fudbal, samo moze da se proda ilu Kini ili u UAE.

Bg

pre 6 godina

Prosli ili ne treba ga prodati. U pitanju su velike pare i on vise nije isti covek, sada se cuva u duelima i manje rizikuje a to ce stvoriti neslogu u timu...

Mad4Red

pre 6 godina

Iskreno tu je Pešić koji se preporodio, uz par nekih klinaca Vučićevića i malog Joveljića Zvedin napad ima budućnost... Treba prodati i Kangu i Donalda, sad kad se oporavio Bakula ne treba zadrzavati Donalda nek ubode jos neki dobar transfer, Kanga kad je hladne glave moze sve a kad mu udju bubice tesko ga je kontrolisati... Malo malo pa on pravi pometnju po meni svako ko je nezadovoljan a moze da ode nek ide bez svakoga se moze pa i nez Kange...

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Odlazi sigurno, samo se čeka da vidimo da li idemo dalje pa će i cena biti veća.
Imate istorijsku šansu da postavite klub na noge od ovog novca, vratite deo duga i dovedete par veoma kvalitetnih igrača kao zamene za Boaćija.

Ром

pre 6 godina

a inace, zasto nije prijavljen nestanak preskupog rikardinja...da li je uopste neko video to mitsko bice...
(Sofronije-konj-tunjo, 4. decembar 2017 16:56)

Ко каже да је нестао? Ено га Жонглира са Сумом.

veliki strumf

pre 6 godina

Znao sam da ce nam svanuti kad ovaj covek dodje u klub. Mitar Mrkela je ozbiljan sportski radnik i pre svega je normalan covek koji nema mrlju u svojoj karijeri. Prakticno sve poteze koje je povukao, od dovodjenja Milojevica, a zatim Jovicica, Radonjica, Borjana, Savica, Rodica... ma svih - svi su bili pravi (nadam se da ce i Rikardinjo dobiti priliku da pokaze da je pravi). A glavni posao je odradio krajem avgusta, kada je odlucio da zadrzi ceo tim i ne proda nikog - time nas je ucinio mnogo jacim za prvenstvo i LE, nego da smo prodali dvojicu-trojicu glavnih igraca, makar doveli i bolje od njih. Uveren sam da cemo prezimiti u Evropi.

Mare

pre 6 godina

On odlazi sigurno, a mislim i da je pravo vreme, Pesic prvi spic a dovesti jos jednog spica u rezervu i Joveljica u prvi tim ne verujem da je on bas odmah za neku ozbiljniju minutazu! Nadam se da ce Boacija dobro prodati, mislim da mu je cena oko 6 000 000 sve preko je vrhunska prodaja! Pola novca neka uloze u 3, 4 ozbiljna pojacanja (Budesku, Ivanic, Maksimovic), ostatak u vracanje dugova!

Kole

pre 6 godina

I treba da ode...Decko je letos bio korektan i vratio se, iako nije morao jer je bio slobodan zbog gasenja bivseg kluba!Treba mu izaci u susret da se i on obezbedi finansijski, a i da klub profitira.Ako ostane rizik je mnogo veci!Ako prezimis u evropi a ne prodas barem 3-4 igraca i ne unovcis to, Evropu ko da nisi ni igrao...Dzaba sve!

Rema

pre 6 godina

Samo BiH voleo da neko napravi analizu komentara od pre 7 meseci i sada...
Od pre 7 meseci su izgledali od prilike ovako, koji Boaci, niko ga neće... Koji Donald, najgori stranac itd...
A sada... Ako prodaju Donalda neću više gledati Zvezdu... Eto kako se opario Terzić itd...
Eto opet se vidi ona univerzalna, narodu se ne može ugoditi.
Svi vi koji čitate pogledajte u sebe, a pokušajte sagledati koliko ste vi uradili za svoj klub ili šta komentarišete...

IvanM

pre 6 godina

Prvo i osnovno je zadržati Milojevića, makar i do leta 2019.
Nakon toga probati da se zadrži LeTalek, kako ne bi otišao za dž.
Dalje, šta god bilo protiv Kelna, prodati Kangu, Donalda, Boćka i Srnića.
Kanga posle Rusa igra toplo-hladno sa više hladnijih intervala. Donald je sasvim korektno odradio svoj posao i treba ga ispoštovati i pustiti da ide.
Ma koliko mi voleli i obožavali Boaćija, ako ga sada ne prodamo, bojim se možemo da prođemo kao sa ŽigIćem kada smo mogli da uzmemo, u to vreme, ozbiljan novac, ali smo čekali i na kraju prodali ga za manje nego što smo mogli.
Na kraju Srnić... Lepo je počeo, međutim svakom utakmicom je sve slabiji.

Realno

pre 6 godina

Pa ko ce da plati milione za momka koji uspeo da postigne samo jedan gol u UEFA grupi???
(Zeljko, 4. decembar 2017 16:58)

Videces za par nedelja pa ce ti biti mnogo jasnije.Do tada spremaj tastaturu da omalovazavas taj klub i njegove skaute i prosipas svoje besmislene nebuloze.

Konstatacija

pre 6 godina

Boaci ce otici i u to nema sumnje.Jedino je lose to,sto ce radije prodati u nekoj manjoj ligi i formalno za manje para,nego recimo Englezima za 10+ miliona jer ce razliku podeliti izmedju sebe Terzic i kompanija a tako isto rade i u partizanu.Evo,videcete,kad objave da je prodat za 6 miliona,iako postoji ponuda od preko 10.
Nikakav problem nece biti njegova prodaja jer imamo Pesica,koji se raspucao a prikljucice i malog Joveljica,mozda ce vratiti i Pavkova,mada bi mnogo bolje dovesti Bena iz Olimpijakosa,koji je spakovao na JNA 2 komada.Prodao bih i Kangu jer momak varnici na sve strane,ima kvalitet ali u glavi nije sav svoja moze i Donald da bude prodat jer imamo vec dva kvalitetnija igraca na tom mestu,Krsticica i Jovicica.Ako bude hteo i Le Talek da ode,naci pravu zamenu za njega jer je ovu polusezonu kao stoper odigrao pefektno.Mali Dinga jeste talentovan ali je pitanje kako ce se snaci.Mada,ako sada dobijemo derbi a ne vidim razloga da tako ne bude jer smo znatno kvalitetniji,imacemo nedostiznu prednost na prolece i treba forsirati i uigravati mlade igrace.Evropu i da prodjemo sada,ispadamo u prvom prolecnom kolu bez obzira na protivnika,kao sto ce i komsija mali,tako da mozemo sa bilo kojim timom na prolece.

molim

pre 6 godina

molim grobare da pisu na njihovim vestima ili posete malo jna.... ili bolje da se pitaju gde je suma od 2 mil!
ps. dobra vam je grupa bila ;) 2 polovne i 1 smesna..

Zoran

pre 6 godina

Hladne glave. Mozda najbolji primer imamo u komsiluku. Njihov proslogodisnji tandem Leonardo-Djurdjevic. Leo je za klasu bolji fudbaler od obojice. Sa druge strane Djurdjevic je kapiten mlade selekcije, igrao je vec za seniorsku selekciju i na kraju gde je sad. Eno ga jedva igra u Olimpijakosu u slaboj grckoj ligi. A Leo, kakav je u glavi, izabrao je Bliski Istok, gde dosta placaju, ali to dosta je bilo, ako se dobro secam 5 miliona. Znaci, smatram, da je najbolje Boacija sada prodati, jer ako prodjemo Keln, cena ce mu biti dobra. Ako ne prodjemo, malo niza, ali sa rizikom da ako ne uzmemo titulu cena i dalje pada. I jos samo jedna svtar. Hteli i da priznamo ili ne Ligu Evrope je Boace lose odigrao. Samo jedan gol na pet utakmica. Rezervistima Arsenala nije uspeo da da da nijedan gol. Po meni najverovatnije Nemacka ili Francuska liga, neki klub iz sredine ili donjeg dela tabele. Sad treba pogledati kome fali napadac, pa bi stvari bile jasnije. Mada me ne bi iznenadilo ni da ode u Kinu koja je pocela odlicno da placa fudbalere.

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

samo da mi je da vidim tog veseljaka koji ce dati i jedan evro za ovog sto daje golove samo u namestenim utakmicama...
a inace, zasto nije prijavljen nestanak preskupog rikardinja...da li je uopste neko video to mitsko bice...

Simic

pre 6 godina

Boaci je za nepune 2 polusezone u dresu Crvene zvezde postigao 38 golova. Od toga samo 7 iz penala ( Florijana, Irtis, Radnik, Spartak, Rad, Čukarički i Bačka). Uz to bilo je i golova u dresu reprezentacije. Treba napomenuti i to da veliki broj utakmica u prvenstvu nije ni odigrao. Toliko o tome kako je on penaldzija. Uzgred, voleo bih da mi neko kaže ime fudbalera koji je poslednji put noseci dres nekog naseg kluba postigao slican broj golova za ovako kratko vreme. Da se kladimo da niko neće reci ni jedno? Igračina!

Balkanski ratnik

pre 6 godina

Eto ljudi moji zasto je srpski fudbal neuspesan, ako iko malo odskoci odmah ce biti prodat, umesto da igra jos 5 sezona, ali nasi ljudi ne razmisljaju unapred da je i sledece godine Liga Uefa a mozda bi cak mogli i Ligu Sampiona da ciljaju, to sve donosi ogroman novac, koji bi bio i veci od prodaje sadasnjeg jednog igraca, plus sto bi ima se cene ucestvorostrucile posle par Liga u Evropi . Dzaba je, balkanac samo razmislja kako da premosti na kratke staze.

Dusan kg

pre 6 godina

mislim da mu je cena oko 6 000 000 sve preko je vrhunska prodaja! Pola novca neka uloze u 3, 4 ozbiljna pojacanja (Budesku, Ivanic, Maksimovic), ostatak u vracanje dugova!
(Mare, 4. decembar 2017 16:34)

Transfermarkt kaze da vredi 2 a ne 6 miliona.A sto se tice dugova ne brini tu je vas AV.

Sah-mat

pre 6 godina

Ko je ovaj Mrkela ?
Sta je on u Zvezdi ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 4. decembar 2017 16:4

Potrcko.

joki

pre 6 godina

Odlican potez uprave (jedan od retkih dobrih poteza) sto nisu prodali Bocija, Kangu i Donalda na pocetku sezone, kada su mogli da uzmu solidne novce.
Sada ce samo Boacija prodati za otprilike slicnu sumu.

(Sale, 4. decembar 2017 16:16)

a sta mislis da malo vise pratis fudbal i desavanja oko zvezde.
kako je uprava mogla na leto prodati boacija kad je tek u julu on poptisao ugovor sa zvezdom.
do jula i nije bio zvezdin igrac vec na pozajmici u zvezdi iz nekog italijanskog drugoligasa.

Zo

pre 6 godina

Boaci mozemo da pisemo sta hocemo i nije los igrac ali Srnic. Pa to je neverovatno koliko nista ne zna, ima covek da ne zna ali je ovo cudo od ne znanja.

Zasto mislim na Strazbur kada kazem Keln? :DD #gameiro

pre 6 godina

Utakmica decenije protiv ekipe koja se nakon trecine sezone vec uigrava za drugu ligu hahahahhahahahahaha

molim

pre 6 godina

@urosGuma
zamisli kada bi svi iz nase lige bili 1 kod vas....
ps. opet si poseo vesti... ide na vase da kometarises ili poseti jna da bih imali jednom vise od 3000 gledalaca... naravno bez derbi-a!

slaviša šmigič

pre 6 godina

ZNČI BOAČI JE PRODAN NEKOME I POSLE KELNA NEMA ŠTA,DA OČEKUJEMO.IZOSTANAK RADONJIČA PROTIV KELNA,NEMA ADEKVATNU ZAMENU JER BRZINU KOJU POSEDUJE ZNA SE NAPRIMER,DA JE MEĐU NAJBRŽIM IGRAČIMA U EVROPI,A RADONJIČ JE MNOGO POMAGAO ODBRANI I NAPADU,TEŠKO,DA MILOJEVIČU USPE BEZ RADONJIČA,JER JE PITANJE I KAKVOJ JE SPREMI MILOJEVIČ POSLE OPORAVKA.TU MORA BITI BRZ I POKRETLJIV IGRAČ.

rock star

pre 6 godina

ako je partizan svojevremeno za mitrovica uzeo 2 miliona evra,onda boaci vredi bar 12.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 4. decembar 2017 20:09)


Au brate, ti poredis Mitrovica i Boacija. Naravno da ce za kvalitetnog klinca tim iz engleske lige dati 12 miliona. Pa nece valjda dati pet miliona za nekog igraca koji ne ume drugoj postavi Arsenala gol da ucacka. I jos nesto. On jeste dao 20ak golova, ali ih je pola dao sa penala. Ti to ne gledas, ali onaj koji kupuje gleda itekako. On je svoje golove postigao na ovim livadama u utakmicama Lige Evrope ga nigde nema. Tako da nekih 2-3 miliona puna kapa. I nemoj ga porediti ni sa Mitrovicem, ali ni sa Grujicem, koji su kao extra talentovani klinci otisli preko. Em ima manje fudbalskog znanja od njih, em ima dosta vise godina od njih.

slaviša šmigič

pre 6 godina

sem radonjiča,kange i boačija zvezda nema adekvatnu zamenu za ova 3.igrača.bez radonjiča koji je među najbržim igračima u evropi,bičee mnogo teško jer je radonja konstantno vršijo pritisak na odbranu suprotnog tima,radonjič se uz sve to vračao,da pomogne odbrani.bez njega biče tečko,verovao je u sebe a ima odličan udarac obrnuto od srniča kome fali snaga pei udarcu lopte.biče teško.

milos_no6

pre 6 godina

I Mrđa je posle preloma noge došao u našu ligu i postigao preko 30-ak golova pa se nisu otimali za njega otišao je kao i da nije igrao, Lazović isto. Ne treba biti klasa pa bi u ligu koja je po jačini na 30. mestu u evropi davao golove.

goxi

pre 6 godina

Prodati ga sto pre, kao Kataija. I Katai je bio najbolji u Zvezdi a sad ga nema ni na klupi u Spaniji. Boaci ne moze da igra nigde ozbiljan fudbal, samo moze da se proda ilu Kini ili u UAE.

Zasto mislim na Strazbur kada kazem Keln? :DD #gameiro

pre 6 godina

Utakmica decenije protiv ekipe koja se nakon trecine sezone vec uigrava za drugu ligu hahahahhahahahahaha

Dusan kg

pre 6 godina

mislim da mu je cena oko 6 000 000 sve preko je vrhunska prodaja! Pola novca neka uloze u 3, 4 ozbiljna pojacanja (Budesku, Ivanic, Maksimovic), ostatak u vracanje dugova!
(Mare, 4. decembar 2017 16:34)

Transfermarkt kaze da vredi 2 a ne 6 miliona.A sto se tice dugova ne brini tu je vas AV.

Sah-mat

pre 6 godina

Ko je ovaj Mrkela ?
Sta je on u Zvezdi ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros, 4. decembar 2017 16:4

Potrcko.

Sofronije-konj-tunjo

pre 6 godina

samo da mi je da vidim tog veseljaka koji ce dati i jedan evro za ovog sto daje golove samo u namestenim utakmicama...
a inace, zasto nije prijavljen nestanak preskupog rikardinja...da li je uopste neko video to mitsko bice...

slaviša šmigič

pre 6 godina

ZNČI BOAČI JE PRODAN NEKOME I POSLE KELNA NEMA ŠTA,DA OČEKUJEMO.IZOSTANAK RADONJIČA PROTIV KELNA,NEMA ADEKVATNU ZAMENU JER BRZINU KOJU POSEDUJE ZNA SE NAPRIMER,DA JE MEĐU NAJBRŽIM IGRAČIMA U EVROPI,A RADONJIČ JE MNOGO POMAGAO ODBRANI I NAPADU,TEŠKO,DA MILOJEVIČU USPE BEZ RADONJIČA,JER JE PITANJE I KAKVOJ JE SPREMI MILOJEVIČ POSLE OPORAVKA.TU MORA BITI BRZ I POKRETLJIV IGRAČ.

Balkanski ratnik

pre 6 godina

Eto ljudi moji zasto je srpski fudbal neuspesan, ako iko malo odskoci odmah ce biti prodat, umesto da igra jos 5 sezona, ali nasi ljudi ne razmisljaju unapred da je i sledece godine Liga Uefa a mozda bi cak mogli i Ligu Sampiona da ciljaju, to sve donosi ogroman novac, koji bi bio i veci od prodaje sadasnjeg jednog igraca, plus sto bi ima se cene ucestvorostrucile posle par Liga u Evropi . Dzaba je, balkanac samo razmislja kako da premosti na kratke staze.

slaviša šmigič

pre 6 godina

sem radonjiča,kange i boačija zvezda nema adekvatnu zamenu za ova 3.igrača.bez radonjiča koji je među najbržim igračima u evropi,bičee mnogo teško jer je radonja konstantno vršijo pritisak na odbranu suprotnog tima,radonjič se uz sve to vračao,da pomogne odbrani.bez njega biče tečko,verovao je u sebe a ima odličan udarac obrnuto od srniča kome fali snaga pei udarcu lopte.biče teško.

rock star

pre 6 godina

ako je partizan svojevremeno za mitrovica uzeo 2 miliona evra,onda boaci vredi bar 12.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nosi fenjer,navija za fener, 4. decembar 2017 20:09)


Au brate, ti poredis Mitrovica i Boacija. Naravno da ce za kvalitetnog klinca tim iz engleske lige dati 12 miliona. Pa nece valjda dati pet miliona za nekog igraca koji ne ume drugoj postavi Arsenala gol da ucacka. I jos nesto. On jeste dao 20ak golova, ali ih je pola dao sa penala. Ti to ne gledas, ali onaj koji kupuje gleda itekako. On je svoje golove postigao na ovim livadama u utakmicama Lige Evrope ga nigde nema. Tako da nekih 2-3 miliona puna kapa. I nemoj ga porediti ni sa Mitrovicem, ali ni sa Grujicem, koji su kao extra talentovani klinci otisli preko. Em ima manje fudbalskog znanja od njih, em ima dosta vise godina od njih.

Zo

pre 6 godina

Boaci mozemo da pisemo sta hocemo i nije los igrac ali Srnic. Pa to je neverovatno koliko nista ne zna, ima covek da ne zna ali je ovo cudo od ne znanja.

molim

pre 6 godina

molim grobare da pisu na njihovim vestima ili posete malo jna.... ili bolje da se pitaju gde je suma od 2 mil!
ps. dobra vam je grupa bila ;) 2 polovne i 1 smesna..

Konstatacija

pre 6 godina

Boaci ce otici i u to nema sumnje.Jedino je lose to,sto ce radije prodati u nekoj manjoj ligi i formalno za manje para,nego recimo Englezima za 10+ miliona jer ce razliku podeliti izmedju sebe Terzic i kompanija a tako isto rade i u partizanu.Evo,videcete,kad objave da je prodat za 6 miliona,iako postoji ponuda od preko 10.
Nikakav problem nece biti njegova prodaja jer imamo Pesica,koji se raspucao a prikljucice i malog Joveljica,mozda ce vratiti i Pavkova,mada bi mnogo bolje dovesti Bena iz Olimpijakosa,koji je spakovao na JNA 2 komada.Prodao bih i Kangu jer momak varnici na sve strane,ima kvalitet ali u glavi nije sav svoja moze i Donald da bude prodat jer imamo vec dva kvalitetnija igraca na tom mestu,Krsticica i Jovicica.Ako bude hteo i Le Talek da ode,naci pravu zamenu za njega jer je ovu polusezonu kao stoper odigrao pefektno.Mali Dinga jeste talentovan ali je pitanje kako ce se snaci.Mada,ako sada dobijemo derbi a ne vidim razloga da tako ne bude jer smo znatno kvalitetniji,imacemo nedostiznu prednost na prolece i treba forsirati i uigravati mlade igrace.Evropu i da prodjemo sada,ispadamo u prvom prolecnom kolu bez obzira na protivnika,kao sto ce i komsija mali,tako da mozemo sa bilo kojim timom na prolece.

umbrisimo

pre 6 godina

Kao Zvezdas koji voli svoj klub skoro 50 godina... apelujem i molim odgovorne u klubu.... Prodajte Boaćija što pre.... To će biti jedan od najboljih poteza u istoriji kluba ( opet, pratim i volim Zvezdu skoro 50 godina )

Realno

pre 6 godina

Pa ko ce da plati milione za momka koji uspeo da postigne samo jedan gol u UEFA grupi???
(Zeljko, 4. decembar 2017 16:58)

Videces za par nedelja pa ce ti biti mnogo jasnije.Do tada spremaj tastaturu da omalovazavas taj klub i njegove skaute i prosipas svoje besmislene nebuloze.

veliki strumf

pre 6 godina

Znao sam da ce nam svanuti kad ovaj covek dodje u klub. Mitar Mrkela je ozbiljan sportski radnik i pre svega je normalan covek koji nema mrlju u svojoj karijeri. Prakticno sve poteze koje je povukao, od dovodjenja Milojevica, a zatim Jovicica, Radonjica, Borjana, Savica, Rodica... ma svih - svi su bili pravi (nadam se da ce i Rikardinjo dobiti priliku da pokaze da je pravi). A glavni posao je odradio krajem avgusta, kada je odlucio da zadrzi ceo tim i ne proda nikog - time nas je ucinio mnogo jacim za prvenstvo i LE, nego da smo prodali dvojicu-trojicu glavnih igraca, makar doveli i bolje od njih. Uveren sam da cemo prezimiti u Evropi.

joki

pre 6 godina

Odlican potez uprave (jedan od retkih dobrih poteza) sto nisu prodali Bocija, Kangu i Donalda na pocetku sezone, kada su mogli da uzmu solidne novce.
Sada ce samo Boacija prodati za otprilike slicnu sumu.

(Sale, 4. decembar 2017 16:16)

a sta mislis da malo vise pratis fudbal i desavanja oko zvezde.
kako je uprava mogla na leto prodati boacija kad je tek u julu on poptisao ugovor sa zvezdom.
do jula i nije bio zvezdin igrac vec na pozajmici u zvezdi iz nekog italijanskog drugoligasa.

Rema

pre 6 godina

Samo BiH voleo da neko napravi analizu komentara od pre 7 meseci i sada...
Od pre 7 meseci su izgledali od prilike ovako, koji Boaci, niko ga neće... Koji Donald, najgori stranac itd...
A sada... Ako prodaju Donalda neću više gledati Zvezdu... Eto kako se opario Terzić itd...
Eto opet se vidi ona univerzalna, narodu se ne može ugoditi.
Svi vi koji čitate pogledajte u sebe, a pokušajte sagledati koliko ste vi uradili za svoj klub ili šta komentarišete...

Sale

pre 6 godina

Odlican potez uprave (jedan od retkih dobrih poteza) sto nisu prodali Bocija, Kangu i Donalda na pocetku sezone, kada su mogli da uzmu solidne novce.
Sada ce samo Boacija prodati za otprilike slicnu sumu.

Trebaju da ga prodaju bez obzira da li ce se zvezda kvalifikovati dalje ili ne.

Treba ramisljati na duze staze, ove godine je postignuto vise od planiranog i dosta je, cak i da se prezimi u evropi ne moze se ocekivati da se uradi nesto ogromno. Treba prodati igrace koji donose dobar novac, finansiski se stabilizovati i u saradnji sa trenerom krenuti u pravljenje tima za sledecu sezonu, zdrav kostur postoji samo ga nadograditi.

molim

pre 6 godina

@urosGuma
zamisli kada bi svi iz nase lige bili 1 kod vas....
ps. opet si poseo vesti... ide na vase da kometarises ili poseti jna da bih imali jednom vise od 3000 gledalaca... naravno bez derbi-a!

Mare

pre 6 godina

On odlazi sigurno, a mislim i da je pravo vreme, Pesic prvi spic a dovesti jos jednog spica u rezervu i Joveljica u prvi tim ne verujem da je on bas odmah za neku ozbiljniju minutazu! Nadam se da ce Boacija dobro prodati, mislim da mu je cena oko 6 000 000 sve preko je vrhunska prodaja! Pola novca neka uloze u 3, 4 ozbiljna pojacanja (Budesku, Ivanic, Maksimovic), ostatak u vracanje dugova!

Mad4Red

pre 6 godina

Iskreno tu je Pešić koji se preporodio, uz par nekih klinaca Vučićevića i malog Joveljića Zvedin napad ima budućnost... Treba prodati i Kangu i Donalda, sad kad se oporavio Bakula ne treba zadrzavati Donalda nek ubode jos neki dobar transfer, Kanga kad je hladne glave moze sve a kad mu udju bubice tesko ga je kontrolisati... Malo malo pa on pravi pometnju po meni svako ko je nezadovoljan a moze da ode nek ide bez svakoga se moze pa i nez Kange...

Zoran

pre 6 godina

Hladne glave. Mozda najbolji primer imamo u komsiluku. Njihov proslogodisnji tandem Leonardo-Djurdjevic. Leo je za klasu bolji fudbaler od obojice. Sa druge strane Djurdjevic je kapiten mlade selekcije, igrao je vec za seniorsku selekciju i na kraju gde je sad. Eno ga jedva igra u Olimpijakosu u slaboj grckoj ligi. A Leo, kakav je u glavi, izabrao je Bliski Istok, gde dosta placaju, ali to dosta je bilo, ako se dobro secam 5 miliona. Znaci, smatram, da je najbolje Boacija sada prodati, jer ako prodjemo Keln, cena ce mu biti dobra. Ako ne prodjemo, malo niza, ali sa rizikom da ako ne uzmemo titulu cena i dalje pada. I jos samo jedna svtar. Hteli i da priznamo ili ne Ligu Evrope je Boace lose odigrao. Samo jedan gol na pet utakmica. Rezervistima Arsenala nije uspeo da da da nijedan gol. Po meni najverovatnije Nemacka ili Francuska liga, neki klub iz sredine ili donjeg dela tabele. Sad treba pogledati kome fali napadac, pa bi stvari bile jasnije. Mada me ne bi iznenadilo ni da ode u Kinu koja je pocela odlicno da placa fudbalere.

Bg

pre 6 godina

Prosli ili ne treba ga prodati. U pitanju su velike pare i on vise nije isti covek, sada se cuva u duelima i manje rizikuje a to ce stvoriti neslogu u timu...

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Odlazi sigurno, samo se čeka da vidimo da li idemo dalje pa će i cena biti veća.
Imate istorijsku šansu da postavite klub na noge od ovog novca, vratite deo duga i dovedete par veoma kvalitetnih igrača kao zamene za Boaćija.

Simic

pre 6 godina

Boaci je za nepune 2 polusezone u dresu Crvene zvezde postigao 38 golova. Od toga samo 7 iz penala ( Florijana, Irtis, Radnik, Spartak, Rad, Čukarički i Bačka). Uz to bilo je i golova u dresu reprezentacije. Treba napomenuti i to da veliki broj utakmica u prvenstvu nije ni odigrao. Toliko o tome kako je on penaldzija. Uzgred, voleo bih da mi neko kaže ime fudbalera koji je poslednji put noseci dres nekog naseg kluba postigao slican broj golova za ovako kratko vreme. Da se kladimo da niko neće reci ni jedno? Igračina!

.

pre 6 godina

Prisli ne prosli Boaci ide. Samo je bitno da ne remete mir dok utakmica s Kelnom ne prodje. Eventualno jos neke detalje da usaglase. Da li vi verujete da ce Zvezda i Partizan reci ne na ponudu uzmedju 6-10 miliona. Naravno da nece. Jedva cejaju iz hiljadu razloga. To je sada tako, kako ce biti u buducnosti ne znam. A, ko misli drugacije, u zabludi je, verujte. Boaci ako dodje ponuda ide vec sada na zimu.

Kole

pre 6 godina

I treba da ode...Decko je letos bio korektan i vratio se, iako nije morao jer je bio slobodan zbog gasenja bivseg kluba!Treba mu izaci u susret da se i on obezbedi finansijski, a i da klub profitira.Ako ostane rizik je mnogo veci!Ako prezimis u evropi a ne prodas barem 3-4 igraca i ne unovcis to, Evropu ko da nisi ni igrao...Dzaba sve!

Ром

pre 6 godina

a inace, zasto nije prijavljen nestanak preskupog rikardinja...da li je uopste neko video to mitsko bice...
(Sofronije-konj-tunjo, 4. decembar 2017 16:56)

Ко каже да је нестао? Ено га Жонглира са Сумом.

Jim Beam

pre 6 godina

Ako prođemo u nokaut fazu EL otići će jer je cena odlična i pravi je momenat za prodaju, a ako ispadnemo otići će jer mu cena sigurno neće porasti igrajući našu ligu :) Kako god okreneš, epilog je isti :)

IvanM

pre 6 godina

Prvo i osnovno je zadržati Milojevića, makar i do leta 2019.
Nakon toga probati da se zadrži LeTalek, kako ne bi otišao za dž.
Dalje, šta god bilo protiv Kelna, prodati Kangu, Donalda, Boćka i Srnića.
Kanga posle Rusa igra toplo-hladno sa više hladnijih intervala. Donald je sasvim korektno odradio svoj posao i treba ga ispoštovati i pustiti da ide.
Ma koliko mi voleli i obožavali Boaćija, ako ga sada ne prodamo, bojim se možemo da prođemo kao sa ŽigIćem kada smo mogli da uzmemo, u to vreme, ozbiljan novac, ali smo čekali i na kraju prodali ga za manje nego što smo mogli.
Na kraju Srnić... Lepo je počeo, međutim svakom utakmicom je sve slabiji.

milos_no6

pre 6 godina

I Mrđa je posle preloma noge došao u našu ligu i postigao preko 30-ak golova pa se nisu otimali za njega otišao je kao i da nije igrao, Lazović isto. Ne treba biti klasa pa bi u ligu koja je po jačini na 30. mestu u evropi davao golove.