Fudbal 69

Petak, 01.12.2017.

17:05

ANKETA: Da li ste zadovoljni žrebom?

Žrebom u Moskvi odlučeno je da će reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu igrati sa reprezentacijama Brazila, Švajcarske i Kosta Rike.

ANKETA: Da li ste zadovoljni žrebom? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

kija1

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)
Pa šta Srbe briga za koga navija CG ,Albanijaili Bosna i Hercegovina...Herceg Novi ce biti Crveno Plavo Beo

srbin

pre 6 godina

Ispascemo,ali sam zadovoljan zrebom.
Ako cemo da ispadnemo,bolje da ispadnemo od Brazila i Svajcarske nego neke tamo Rusije ili Poljske

А. Петров

pre 6 godina

Рачуница је једноставна: треба нам 4 бода. Група је таква да даје простора за све варијанте. На прву лопту човек каже: тучемо Костарику, реми са Сајџијама и пораз од Бразила. Али има јако много других варијанти до успеха и зато мислим да ћемо се лепо нагледати фудбала у јуну. Једино,..., ови из Савеза и тај скандал са Муслином.,. они могу све да упропасте.

nis radnički voli

pre 6 godina

daaaaaa idemooo dalje! a i ako ne prodjemo nece biti smak sveta,znamo mi u butnim utakmicama pritiv amatera da sebi zagorčamo život

neko iz struke

pre 6 godina

Pokrašće nas protiv Švajcarske samo tako.
Time ćemo i ispasti i toliko o svetskom prvenstvu.
Miljenici Sepa Blatera jednostavno moraju da prodju jer dugovi iz Južne Afrike moraju da se vrate.
Ko razume, shvatiće.....

Gde ja živim

pre 6 godina

(Dag Kristi, 1. decembar 2017 17:53)

Vala da znaš. Sve smo naučili napamet. Ja se jedino uzdam da ovi mlađi imaju neku pozitivnu drskost i sportski bezobrazluk pa da ih nije briga s kim igraju jer od ovih "starosedelaca" vajde nema. Njima su već spale pantalone ili ih baš briga za sve.

Marko79

pre 6 godina

Više se plašim utakmica sa Kostarikom i Švajcarskom, nego meča sa Brazilom. Mi protiv velikih umemo da odigramo dobro. Setite se Nemaca. Sve u svemu dobra grupa. Imamo šanse!
(Bejns, 01. decembar 2017 17:42)

Jesi ti gledao utakmicu protiv Svaba? Oni penal promasili. Sa igracem manje bili duplo bolji. Jedino razultat je bio povoljan. Al vise srece nego pameti. Mada stoji da je sa boljima lakse igrati.

veliki strumf

pre 6 godina

Odlicna je grupa, a raspored jos bolji!
Kostarika je jedna prosecna reprezentacija. Gledao sam ih par puta - nije to tim od pre 4 godine i srecno su ovog puta prosli na SP, nisu ekipa od koje treba strahovati. Sigurno smo bolji i uzimamo 3 boda.
Svajcarska jeste imala 9 pobeda u grupi, ali u jednoj zaista snesnoj grupi. Koliko su jaki videlo se u barazu orotiv Severne Irske koju su srecno prosli zahvaljujuci nepostojecem penalu Rumuna Hategana. Cvrsta su ekipa, nece biti lak mec, ali su protivnik po meri. Ubedjen sam da necemo izgubiti. Moguce je da Svajcarci i mi imamo po 4 boda, pa da odlucuje gol razlika. Zato bi bilo dobro da Kostariku dobijemo sto ubedljivije, ako je ikako moguce.
Brazil - iako su odlicno odigrali kvalifikacije i bili ubedljivo prvi - nemam utisak da su neka strasna ekipa. Vise sam zeleo njih nego Nemce, Francuze, Spance, pa i Argentince. Imaju sigurno bolji tim, ali mozemo se nositi sa njima. Povoljna okolnost je sto igramo 3. mec u grupi, pa je vrlo moguce da ce, ako dobiju prva dva meca, a dobice, mozda izvesti neki kombinovani tim.
Sve u svemu, mislim da imamo vise nego realne sanse da prodjemo grupu.

Negativni

pre 6 godina

Da je Muslin ostao selektor, imali bismo neke šanse za prolazak. Ovako, teško ćemo dalje. Brazil će da nas raznese. Kutinjo, Nejmar, Paulinjo, Gabriel Hesus...brzi i vrhunski tehničari naspram teških nekretnina koje su uveliko u četvrtoj deceniji plus mlade neznalice. Švajcarska će biti tvrd orah, lako možemo da izgubimo, igraju brže i snažniji su. Kostarika je mnogo slabija nego pre četiri godine, ali oni imaju ono što mi nikada nismo - borbenost do kraja. Jedino sa ozbiljnim selektorom možemo da se nadamo. Sa Krstajićem ili starim asovima iz rubrike "gde su, šta rade" nemamo šta da tražimo. Imali smo sreće u žrebu. Poljska, Kolumbija i Senegal bi nas odvalili bez problema.

novosaïanin

pre 6 godina

Ако не можемо победити Швајцарску и Костарику не треба ни да идемо на СП. Већ квалификовани за другу рунду треба да направимо спектакл са. Бразилом, плес на трави..

panco

pre 6 godina

kakvi smo mi pacenici. Samo ako moze sto laksa grupa. Teski smo luzeri generalno. Alo bre daj te najbolje pa sta uradimo. Vise volim tri dobre tekme nego 7 proiv Irana? Novog Zelenda...

Sumadinac91

pre 6 godina

Mirek

Da si rekao pola Cg navija za Švajcarsku pa da ti verujemo.Za Hrvatsku malo teže,možda Milo i oni oko Cetinja i Kotora.

marko

pre 6 godina

Док је био Блатер са Швајцарцима нико није волео да игра. Због тог ложења заједно са Хрватском су нежељен ривал. Мада опет са друге стране овде је ложење мало бесмислено јер велике патриоте поред две своје државе играју за Швајцарску. У суштини је битније то што су тај Џака и слични иначе доста прљави играчи, и у својим клубовима добијају масу картона, тако да се тога треба пазити пошто ће гарант бити провокација од стране новокомпонованих становника држава насталих у 21.веку.

zloba

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)
Mozda 67 posto CG navija za Hrvatsku,ali znamo da nasih 33 posto ceka utakmicu u Srpskim dresovima.

Brčak

pre 6 godina

Ako nekoga zanima evo i moji utisci : 1. Srbija sjajno prošla 2. Hrvatska u težoj grupi nego Srbija 3. Rusi "namestili" sebi grupu 4. Njemcima potencijalno otvoren put do polufinala

Dare

pre 6 godina

Sad ce srbende da prognoziraju, kako mi dobijamo Svajcarsku i Kostariku, gubimo od Brazila i idemo kao drugi. Tamo se ukrstamo sa Nemcima ili Meksikom, mozemo da se nosimo, jer boze Nemce smo dobili pre 8 god. onda u 1/4 finalu uz malo bozije pomoci prolazimo ko god da dodjemo, a u polufinalu sta nam bog da.

Dag Kristi

pre 6 godina

-Nakon prve utakmice i remija-"morali smo bolje,ali prva je utakmica,nismo nezadovoljni".
-Nakon drugog kola i remija-"i dalje je sve u nasim rukama,ako pobedimo Brazil,prolazimo".
-Nakon Brazila i poraza-"nazalost,nismo imali srece ni sa grupom,a ni sa zrebom utakmica,ispalo je da se vadimo protiv Brazila.Bice bolje na EP,ova ce generacija tek pokazati kvalitet".

krajisnik

pre 6 godina

Milijas i Raca Petrović u sredinu, Saša Ilić ispred,probati sa Babovicem kao lažnom 9-om,da ih iznenadilo,a u napad sa Zigicem ili Pavkovim.
Pod hitno dovesti selektora,iskusnog.
Petković, Djoric ili Kosanovic.Ne bi ni barda Živu isključio.
Potom:
40 litara vinjaka i 200 kila duvana
Brazilu drž gaće

ADE

pre 6 godina

Naravno! Uvek je bolje kad je jedan jak favorit u grupi, pa jos igra poslednji mec sa nama. Grupa nam je top rapsored jos bolji! Hrvati su nadrljali, ako ne dobiju jaku Nigeriju na pocetku, oni su papa....

Mirek

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .

Bejns

pre 6 godina

Više se plašim utakmica sa Kostarikom i Švajcarskom, nego meča sa Brazilom. Mi protiv velikih umemo da odigramo dobro. Setite se Nemaca. Sve u svemu dobra grupa. Imamo šanse!

Madjo

pre 6 godina

A šta smo to prošli dobro? Švajcarska je jača od nas. Za Kostariku ne znam. A ako nam je Brazil dobar protivnik na žrebu, onda super!

vrući pas

pre 6 godina

Najbolje bi bilo prvu ili poslednju, ali prezadovoljan sam, posebno jer drugu, nadam se za prolaz, igramo protiv Švice u Kaljiningradu.

Kuun

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)


Hahah auuu brate kakav ocaj... Kapiram da ti nije lako da pratis zreb.

BL

pre 6 godina

Mogli smo samo jos u dvije grupe pored ove, koje nemaju 2 evropske ekipe iz prva 3 sesira. A to su grupa Rusija i grupa Poljska. Tako gledano ne znam koliko smo dobro prosli. Mislim da bi nam najlaksa bila grupa Rusija, a ova ili ona sa Poljskom su jednako teske. Mislim jednako lagane ;-)

ElHombre

pre 6 godina

Zamalo da udjemo u poslednju grupu sa Poljskom,Kolombijom i Senegalom. Ali ovo je Svetski kup nema sta da se misli neka nasi momci ostave srca na terenu i to je to, ako budemo imali sreca mozda i budemo drugi.

cane...

pre 6 godina

nas fudbal... bas tesko bilo sto predvidjeti, ali ajde da zivimo u snovima jer je realnost surova...
Dovedemo nekog opicenog trenera nesto kao Stanojevic sa Krstajicem je bio dobar u Partizanu ili nekog veceg strucnjaka da dovedemo koji nece nikog slusati osim sebe... Napravi se leteca ekipa sa mladim igracima A.Zivkovicem, SMS, Mitrovicem i Tadicem i jos mladih igraca, ne trebaju nam Bambi i ekipa svaka cast na njihovom kvalitetu... Jedino se nesto moze uraditi da budemo iznenadjenje sampionata, osvijezenje, znaci treba nam nova energija, a imamo dovoljno vremena uz dobru volju da je postignemo...
Brazil prvi i tu nema zbora. Ajde igra se poslednja sa njima pa mozda ne budu toliko zapinjali...
Kostarika prva utakmica i presudna, pobijeda dize samopuzdanje i mozda odgovara i x protiv Svajcarske, ako bude nerijeseno neka nada postoji a poraz je kraj vec posle prvog kola. Ekipa da kojom moze da se igra i ne vidim razlog da se respektuju previse...
Svajcarci, skup svega i svacega, dobar tim i kao klub su jet tu osim 3,4 igraca nema Svajcarca. Vidjeli smo u kosarci sta to znaci sa Slovenijom tako pamet u glavu...
Svidja mi se grupa, atraktivni mecevi, e sad je na savezu da napravi cudo i da idemo dalje na Njemce...

;)

goblin

pre 6 godina

Pa ako ne možemo Kostariku da dobijemo bolje da nismo ni otisli u Rusiju,evo već je pocelo da se pise o njima kao da su Nemci,boze sacuvaj,pa onda one drugo kolo resimo rutinski,i na kraju za prvo mesto protiv Brazila.

Obelix

pre 6 godina

Odlicna grupa sa realnim sansama da mozemo dalje. Prolaz traziti protiv Svajcaraca i Kostarikanaca, a protiv Brazila igrati za svoju dusu.

Chiwwi

pre 6 godina

Prezadovoljan! Prvu gramo sa Kostarikom, drugu sa Svajcarskom. Realno nije moglo bolje. Dobijemo Kostariku i onda na Svajcarsku koju ce Brazil da opere u prvom mecu. Zadnje kolo sa Brazilom koji ce vec biti siguran...

A UZP u grupi sa Mesijem, Nigerijom i Islandom i na aparatima.

dr mr

pre 6 godina

sa Svajcarcima i Kostarikancima se koljemo, msm da smo bolji...sa Brazilcima cemo lagano :) sve u svemu, bolje nismo mogli da prodjemo, osim da smo otisli u grupu sa Poljacima mozda...

Вељко

pre 6 godina

Po meni je bilo najbitnije izbeći Španiju,Nemačku i domaćina(Rusija).
Došao nam je Brazil koji po pravilu u evropi ne igra sjajno,Costa Rica i Švajcarska su nam po meri.
Imamo šansu....,a to smo i hteli na žrebu.
Prema tome,žreb je povoljan.

frka panika

pre 6 godina

Nisam zadovoljan, sad će naši da misle lako ćemo pa ćemo, kad ispadnemo, opet da pričamo kako je lopta okrugla i da nismo imali sreće...

fantom

pre 6 godina

Bolje Švajcarska i Kostarika, nego Poljska, Senegal i Kolumbija. kad sam video da možemo u grupu sa Senegalcima i Kolumbijom, plus jaka Poljska, samo što nisam pao na pod! Iako smo realno najslabiji u grupi, može da se igra sa Švajcarcima i Kostarikancima. sve u svemu na kraju smo imali malo sreće. Brazil će nas rasturiti, samo da ne bude 6:0 ili 7:0.

Nisam glasovao

pre 6 godina

Mogli ste malo bolje napraviti ovu anketu, a ne ovako da stavljate ljudima reci u usta. Ne misle svi zadovljni grupom da je prolazimoo 100%, niti svi koji su nezadovljni da sigurno ispadamo. Trebali ste staviti samo da ili ne ili dodati jos koju opciju za ove prosto prosirene odgovore.

kont

pre 6 godina

Iskreno,jako tesko.O Brazilu je iluzorno govoriti kao o sansi.Bodovi se mogu uzeti od Svajcaraca i Kosta Rike s tim sto se mora imati bar 1 pobeda.Svajcarska je igracki kvalitetnija od nas a Kosta Rika je tu negde,pokazali su na proslom Sp sta umeju.Necu biti nezadovoljan ako budemo treci u grupi,pravi bi podvig bio drugo mesto.Nadao sam se grupi A,ova je neka srednja opcija gde sve 3 reprezentacije imaju sansu za drugo mesto.Najteza je po meni bila poslednja sa Poljskom i Kolumbijom.Sve u svemu mozemo dalje ukoliko otvorimo pobedom na prvoj protiv Kosta Rike ali po meni realnija treca pozicija.

kontra-kontraš

pre 6 godina

Zasto ne postoji opcija:
NE, nisam zadovoljan zrebom, iako prolazimo grupu, jer se odmah u 1/8 finala ukrstamo sa pobednikom grupe "F" Nemackom?

barka

pre 6 godina

I da smo upali u neku drugu grupu,necemo proci dalje. To sto smo uopste na SP je krajnji domet srpskog fudbala i treba da smo prezadovoljni tom cinjenicom,da se ne zanosimo vise.

dr mr

pre 6 godina

sa Svajcarcima i Kostarikancima se koljemo, msm da smo bolji...sa Brazilcima cemo lagano :) sve u svemu, bolje nismo mogli da prodjemo, osim da smo otisli u grupu sa Poljacima mozda...

krajisnik

pre 6 godina

Milijas i Raca Petrović u sredinu, Saša Ilić ispred,probati sa Babovicem kao lažnom 9-om,da ih iznenadilo,a u napad sa Zigicem ili Pavkovim.
Pod hitno dovesti selektora,iskusnog.
Petković, Djoric ili Kosanovic.Ne bi ni barda Živu isključio.
Potom:
40 litara vinjaka i 200 kila duvana
Brazilu drž gaće

Kuun

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)


Hahah auuu brate kakav ocaj... Kapiram da ti nije lako da pratis zreb.

barka

pre 6 godina

I da smo upali u neku drugu grupu,necemo proci dalje. To sto smo uopste na SP je krajnji domet srpskog fudbala i treba da smo prezadovoljni tom cinjenicom,da se ne zanosimo vise.

Dag Kristi

pre 6 godina

-Nakon prve utakmice i remija-"morali smo bolje,ali prva je utakmica,nismo nezadovoljni".
-Nakon drugog kola i remija-"i dalje je sve u nasim rukama,ako pobedimo Brazil,prolazimo".
-Nakon Brazila i poraza-"nazalost,nismo imali srece ni sa grupom,a ni sa zrebom utakmica,ispalo je da se vadimo protiv Brazila.Bice bolje na EP,ova ce generacija tek pokazati kvalitet".

Chiwwi

pre 6 godina

Prezadovoljan! Prvu gramo sa Kostarikom, drugu sa Svajcarskom. Realno nije moglo bolje. Dobijemo Kostariku i onda na Svajcarsku koju ce Brazil da opere u prvom mecu. Zadnje kolo sa Brazilom koji ce vec biti siguran...

A UZP u grupi sa Mesijem, Nigerijom i Islandom i na aparatima.

kont

pre 6 godina

Iskreno,jako tesko.O Brazilu je iluzorno govoriti kao o sansi.Bodovi se mogu uzeti od Svajcaraca i Kosta Rike s tim sto se mora imati bar 1 pobeda.Svajcarska je igracki kvalitetnija od nas a Kosta Rika je tu negde,pokazali su na proslom Sp sta umeju.Necu biti nezadovoljan ako budemo treci u grupi,pravi bi podvig bio drugo mesto.Nadao sam se grupi A,ova je neka srednja opcija gde sve 3 reprezentacije imaju sansu za drugo mesto.Najteza je po meni bila poslednja sa Poljskom i Kolumbijom.Sve u svemu mozemo dalje ukoliko otvorimo pobedom na prvoj protiv Kosta Rike ali po meni realnija treca pozicija.

Obelix

pre 6 godina

Odlicna grupa sa realnim sansama da mozemo dalje. Prolaz traziti protiv Svajcaraca i Kostarikanaca, a protiv Brazila igrati za svoju dusu.

ElHombre

pre 6 godina

Zamalo da udjemo u poslednju grupu sa Poljskom,Kolombijom i Senegalom. Ali ovo je Svetski kup nema sta da se misli neka nasi momci ostave srca na terenu i to je to, ako budemo imali sreca mozda i budemo drugi.

Nisam glasovao

pre 6 godina

Mogli ste malo bolje napraviti ovu anketu, a ne ovako da stavljate ljudima reci u usta. Ne misle svi zadovljni grupom da je prolazimoo 100%, niti svi koji su nezadovljni da sigurno ispadamo. Trebali ste staviti samo da ili ne ili dodati jos koju opciju za ove prosto prosirene odgovore.

ADE

pre 6 godina

Naravno! Uvek je bolje kad je jedan jak favorit u grupi, pa jos igra poslednji mec sa nama. Grupa nam je top rapsored jos bolji! Hrvati su nadrljali, ako ne dobiju jaku Nigeriju na pocetku, oni su papa....

zloba

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)
Mozda 67 posto CG navija za Hrvatsku,ali znamo da nasih 33 posto ceka utakmicu u Srpskim dresovima.

frka panika

pre 6 godina

Nisam zadovoljan, sad će naši da misle lako ćemo pa ćemo, kad ispadnemo, opet da pričamo kako je lopta okrugla i da nismo imali sreće...

Вељко

pre 6 godina

Po meni je bilo najbitnije izbeći Španiju,Nemačku i domaćina(Rusija).
Došao nam je Brazil koji po pravilu u evropi ne igra sjajno,Costa Rica i Švajcarska su nam po meri.
Imamo šansu....,a to smo i hteli na žrebu.
Prema tome,žreb je povoljan.

fantom

pre 6 godina

Bolje Švajcarska i Kostarika, nego Poljska, Senegal i Kolumbija. kad sam video da možemo u grupu sa Senegalcima i Kolumbijom, plus jaka Poljska, samo što nisam pao na pod! Iako smo realno najslabiji u grupi, može da se igra sa Švajcarcima i Kostarikancima. sve u svemu na kraju smo imali malo sreće. Brazil će nas rasturiti, samo da ne bude 6:0 ili 7:0.

Brčak

pre 6 godina

Ako nekoga zanima evo i moji utisci : 1. Srbija sjajno prošla 2. Hrvatska u težoj grupi nego Srbija 3. Rusi "namestili" sebi grupu 4. Njemcima potencijalno otvoren put do polufinala

Dare

pre 6 godina

Sad ce srbende da prognoziraju, kako mi dobijamo Svajcarsku i Kostariku, gubimo od Brazila i idemo kao drugi. Tamo se ukrstamo sa Nemcima ili Meksikom, mozemo da se nosimo, jer boze Nemce smo dobili pre 8 god. onda u 1/4 finalu uz malo bozije pomoci prolazimo ko god da dodjemo, a u polufinalu sta nam bog da.

veliki strumf

pre 6 godina

Odlicna je grupa, a raspored jos bolji!
Kostarika je jedna prosecna reprezentacija. Gledao sam ih par puta - nije to tim od pre 4 godine i srecno su ovog puta prosli na SP, nisu ekipa od koje treba strahovati. Sigurno smo bolji i uzimamo 3 boda.
Svajcarska jeste imala 9 pobeda u grupi, ali u jednoj zaista snesnoj grupi. Koliko su jaki videlo se u barazu orotiv Severne Irske koju su srecno prosli zahvaljujuci nepostojecem penalu Rumuna Hategana. Cvrsta su ekipa, nece biti lak mec, ali su protivnik po meri. Ubedjen sam da necemo izgubiti. Moguce je da Svajcarci i mi imamo po 4 boda, pa da odlucuje gol razlika. Zato bi bilo dobro da Kostariku dobijemo sto ubedljivije, ako je ikako moguce.
Brazil - iako su odlicno odigrali kvalifikacije i bili ubedljivo prvi - nemam utisak da su neka strasna ekipa. Vise sam zeleo njih nego Nemce, Francuze, Spance, pa i Argentince. Imaju sigurno bolji tim, ali mozemo se nositi sa njima. Povoljna okolnost je sto igramo 3. mec u grupi, pa je vrlo moguce da ce, ako dobiju prva dva meca, a dobice, mozda izvesti neki kombinovani tim.
Sve u svemu, mislim da imamo vise nego realne sanse da prodjemo grupu.

kontra-kontraš

pre 6 godina

Zasto ne postoji opcija:
NE, nisam zadovoljan zrebom, iako prolazimo grupu, jer se odmah u 1/8 finala ukrstamo sa pobednikom grupe "F" Nemackom?

cane...

pre 6 godina

nas fudbal... bas tesko bilo sto predvidjeti, ali ajde da zivimo u snovima jer je realnost surova...
Dovedemo nekog opicenog trenera nesto kao Stanojevic sa Krstajicem je bio dobar u Partizanu ili nekog veceg strucnjaka da dovedemo koji nece nikog slusati osim sebe... Napravi se leteca ekipa sa mladim igracima A.Zivkovicem, SMS, Mitrovicem i Tadicem i jos mladih igraca, ne trebaju nam Bambi i ekipa svaka cast na njihovom kvalitetu... Jedino se nesto moze uraditi da budemo iznenadjenje sampionata, osvijezenje, znaci treba nam nova energija, a imamo dovoljno vremena uz dobru volju da je postignemo...
Brazil prvi i tu nema zbora. Ajde igra se poslednja sa njima pa mozda ne budu toliko zapinjali...
Kostarika prva utakmica i presudna, pobijeda dize samopuzdanje i mozda odgovara i x protiv Svajcarske, ako bude nerijeseno neka nada postoji a poraz je kraj vec posle prvog kola. Ekipa da kojom moze da se igra i ne vidim razlog da se respektuju previse...
Svajcarci, skup svega i svacega, dobar tim i kao klub su jet tu osim 3,4 igraca nema Svajcarca. Vidjeli smo u kosarci sta to znaci sa Slovenijom tako pamet u glavu...
Svidja mi se grupa, atraktivni mecevi, e sad je na savezu da napravi cudo i da idemo dalje na Njemce...

;)

marko

pre 6 godina

Док је био Блатер са Швајцарцима нико није волео да игра. Због тог ложења заједно са Хрватском су нежељен ривал. Мада опет са друге стране овде је ложење мало бесмислено јер велике патриоте поред две своје државе играју за Швајцарску. У суштини је битније то што су тај Џака и слични иначе доста прљави играчи, и у својим клубовима добијају масу картона, тако да се тога треба пазити пошто ће гарант бити провокација од стране новокомпонованих становника држава насталих у 21.веку.

goblin

pre 6 godina

Pa ako ne možemo Kostariku da dobijemo bolje da nismo ni otisli u Rusiju,evo već je pocelo da se pise o njima kao da su Nemci,boze sacuvaj,pa onda one drugo kolo resimo rutinski,i na kraju za prvo mesto protiv Brazila.

Madjo

pre 6 godina

A šta smo to prošli dobro? Švajcarska je jača od nas. Za Kostariku ne znam. A ako nam je Brazil dobar protivnik na žrebu, onda super!

novosaïanin

pre 6 godina

Ако не можемо победити Швајцарску и Костарику не треба ни да идемо на СП. Већ квалификовани за другу рунду треба да направимо спектакл са. Бразилом, плес на трави..

Sumadinac91

pre 6 godina

Mirek

Da si rekao pola Cg navija za Švajcarsku pa da ti verujemo.Za Hrvatsku malo teže,možda Milo i oni oko Cetinja i Kotora.

vrući pas

pre 6 godina

Najbolje bi bilo prvu ili poslednju, ali prezadovoljan sam, posebno jer drugu, nadam se za prolaz, igramo protiv Švice u Kaljiningradu.

Bejns

pre 6 godina

Više se plašim utakmica sa Kostarikom i Švajcarskom, nego meča sa Brazilom. Mi protiv velikih umemo da odigramo dobro. Setite se Nemaca. Sve u svemu dobra grupa. Imamo šanse!

kija1

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)
Pa šta Srbe briga za koga navija CG ,Albanijaili Bosna i Hercegovina...Herceg Novi ce biti Crveno Plavo Beo

panco

pre 6 godina

kakvi smo mi pacenici. Samo ako moze sto laksa grupa. Teski smo luzeri generalno. Alo bre daj te najbolje pa sta uradimo. Vise volim tri dobre tekme nego 7 proiv Irana? Novog Zelenda...

neko iz struke

pre 6 godina

Pokrašće nas protiv Švajcarske samo tako.
Time ćemo i ispasti i toliko o svetskom prvenstvu.
Miljenici Sepa Blatera jednostavno moraju da prodju jer dugovi iz Južne Afrike moraju da se vrate.
Ko razume, shvatiće.....

BL

pre 6 godina

Mogli smo samo jos u dvije grupe pored ove, koje nemaju 2 evropske ekipe iz prva 3 sesira. A to su grupa Rusija i grupa Poljska. Tako gledano ne znam koliko smo dobro prosli. Mislim da bi nam najlaksa bila grupa Rusija, a ova ili ona sa Poljskom su jednako teske. Mislim jednako lagane ;-)

Gde ja živim

pre 6 godina

(Dag Kristi, 1. decembar 2017 17:53)

Vala da znaš. Sve smo naučili napamet. Ja se jedino uzdam da ovi mlađi imaju neku pozitivnu drskost i sportski bezobrazluk pa da ih nije briga s kim igraju jer od ovih "starosedelaca" vajde nema. Njima su već spale pantalone ili ih baš briga za sve.

Mirek

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .

Negativni

pre 6 godina

Da je Muslin ostao selektor, imali bismo neke šanse za prolazak. Ovako, teško ćemo dalje. Brazil će da nas raznese. Kutinjo, Nejmar, Paulinjo, Gabriel Hesus...brzi i vrhunski tehničari naspram teških nekretnina koje su uveliko u četvrtoj deceniji plus mlade neznalice. Švajcarska će biti tvrd orah, lako možemo da izgubimo, igraju brže i snažniji su. Kostarika je mnogo slabija nego pre četiri godine, ali oni imaju ono što mi nikada nismo - borbenost do kraja. Jedino sa ozbiljnim selektorom možemo da se nadamo. Sa Krstajićem ili starim asovima iz rubrike "gde su, šta rade" nemamo šta da tražimo. Imali smo sreće u žrebu. Poljska, Kolumbija i Senegal bi nas odvalili bez problema.

А. Петров

pre 6 godina

Рачуница је једноставна: треба нам 4 бода. Група је таква да даје простора за све варијанте. На прву лопту човек каже: тучемо Костарику, реми са Сајџијама и пораз од Бразила. Али има јако много других варијанти до успеха и зато мислим да ћемо се лепо нагледати фудбала у јуну. Једино,..., ови из Савеза и тај скандал са Муслином.,. они могу све да упропасте.

Marko79

pre 6 godina

Više se plašim utakmica sa Kostarikom i Švajcarskom, nego meča sa Brazilom. Mi protiv velikih umemo da odigramo dobro. Setite se Nemaca. Sve u svemu dobra grupa. Imamo šanse!
(Bejns, 01. decembar 2017 17:42)

Jesi ti gledao utakmicu protiv Svaba? Oni penal promasili. Sa igracem manje bili duplo bolji. Jedino razultat je bio povoljan. Al vise srece nego pameti. Mada stoji da je sa boljima lakse igrati.

srbin

pre 6 godina

Ispascemo,ali sam zadovoljan zrebom.
Ako cemo da ispadnemo,bolje da ispadnemo od Brazila i Svajcarske nego neke tamo Rusije ili Poljske

nis radnički voli

pre 6 godina

daaaaaa idemooo dalje! a i ako ne prodjemo nece biti smak sveta,znamo mi u butnim utakmicama pritiv amatera da sebi zagorčamo život

Mirek

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .

Madjo

pre 6 godina

A šta smo to prošli dobro? Švajcarska je jača od nas. Za Kostariku ne znam. A ako nam je Brazil dobar protivnik na žrebu, onda super!

fantom

pre 6 godina

Bolje Švajcarska i Kostarika, nego Poljska, Senegal i Kolumbija. kad sam video da možemo u grupu sa Senegalcima i Kolumbijom, plus jaka Poljska, samo što nisam pao na pod! Iako smo realno najslabiji u grupi, može da se igra sa Švajcarcima i Kostarikancima. sve u svemu na kraju smo imali malo sreće. Brazil će nas rasturiti, samo da ne bude 6:0 ili 7:0.

Marko79

pre 6 godina

Više se plašim utakmica sa Kostarikom i Švajcarskom, nego meča sa Brazilom. Mi protiv velikih umemo da odigramo dobro. Setite se Nemaca. Sve u svemu dobra grupa. Imamo šanse!
(Bejns, 01. decembar 2017 17:42)

Jesi ti gledao utakmicu protiv Svaba? Oni penal promasili. Sa igracem manje bili duplo bolji. Jedino razultat je bio povoljan. Al vise srece nego pameti. Mada stoji da je sa boljima lakse igrati.

kont

pre 6 godina

Iskreno,jako tesko.O Brazilu je iluzorno govoriti kao o sansi.Bodovi se mogu uzeti od Svajcaraca i Kosta Rike s tim sto se mora imati bar 1 pobeda.Svajcarska je igracki kvalitetnija od nas a Kosta Rika je tu negde,pokazali su na proslom Sp sta umeju.Necu biti nezadovoljan ako budemo treci u grupi,pravi bi podvig bio drugo mesto.Nadao sam se grupi A,ova je neka srednja opcija gde sve 3 reprezentacije imaju sansu za drugo mesto.Najteza je po meni bila poslednja sa Poljskom i Kolumbijom.Sve u svemu mozemo dalje ukoliko otvorimo pobedom na prvoj protiv Kosta Rike ali po meni realnija treca pozicija.

barka

pre 6 godina

I da smo upali u neku drugu grupu,necemo proci dalje. To sto smo uopste na SP je krajnji domet srpskog fudbala i treba da smo prezadovoljni tom cinjenicom,da se ne zanosimo vise.

dr mr

pre 6 godina

sa Svajcarcima i Kostarikancima se koljemo, msm da smo bolji...sa Brazilcima cemo lagano :) sve u svemu, bolje nismo mogli da prodjemo, osim da smo otisli u grupu sa Poljacima mozda...

Dag Kristi

pre 6 godina

-Nakon prve utakmice i remija-"morali smo bolje,ali prva je utakmica,nismo nezadovoljni".
-Nakon drugog kola i remija-"i dalje je sve u nasim rukama,ako pobedimo Brazil,prolazimo".
-Nakon Brazila i poraza-"nazalost,nismo imali srece ni sa grupom,a ni sa zrebom utakmica,ispalo je da se vadimo protiv Brazila.Bice bolje na EP,ova ce generacija tek pokazati kvalitet".

Chiwwi

pre 6 godina

Prezadovoljan! Prvu gramo sa Kostarikom, drugu sa Svajcarskom. Realno nije moglo bolje. Dobijemo Kostariku i onda na Svajcarsku koju ce Brazil da opere u prvom mecu. Zadnje kolo sa Brazilom koji ce vec biti siguran...

A UZP u grupi sa Mesijem, Nigerijom i Islandom i na aparatima.

Dare

pre 6 godina

Sad ce srbende da prognoziraju, kako mi dobijamo Svajcarsku i Kostariku, gubimo od Brazila i idemo kao drugi. Tamo se ukrstamo sa Nemcima ili Meksikom, mozemo da se nosimo, jer boze Nemce smo dobili pre 8 god. onda u 1/4 finalu uz malo bozije pomoci prolazimo ko god da dodjemo, a u polufinalu sta nam bog da.

kontra-kontraš

pre 6 godina

Zasto ne postoji opcija:
NE, nisam zadovoljan zrebom, iako prolazimo grupu, jer se odmah u 1/8 finala ukrstamo sa pobednikom grupe "F" Nemackom?

Negativni

pre 6 godina

Da je Muslin ostao selektor, imali bismo neke šanse za prolazak. Ovako, teško ćemo dalje. Brazil će da nas raznese. Kutinjo, Nejmar, Paulinjo, Gabriel Hesus...brzi i vrhunski tehničari naspram teških nekretnina koje su uveliko u četvrtoj deceniji plus mlade neznalice. Švajcarska će biti tvrd orah, lako možemo da izgubimo, igraju brže i snažniji su. Kostarika je mnogo slabija nego pre četiri godine, ali oni imaju ono što mi nikada nismo - borbenost do kraja. Jedino sa ozbiljnim selektorom možemo da se nadamo. Sa Krstajićem ili starim asovima iz rubrike "gde su, šta rade" nemamo šta da tražimo. Imali smo sreće u žrebu. Poljska, Kolumbija i Senegal bi nas odvalili bez problema.

Obelix

pre 6 godina

Odlicna grupa sa realnim sansama da mozemo dalje. Prolaz traziti protiv Svajcaraca i Kostarikanaca, a protiv Brazila igrati za svoju dusu.

frka panika

pre 6 godina

Nisam zadovoljan, sad će naši da misle lako ćemo pa ćemo, kad ispadnemo, opet da pričamo kako je lopta okrugla i da nismo imali sreće...

Kuun

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)


Hahah auuu brate kakav ocaj... Kapiram da ti nije lako da pratis zreb.

panco

pre 6 godina

kakvi smo mi pacenici. Samo ako moze sto laksa grupa. Teski smo luzeri generalno. Alo bre daj te najbolje pa sta uradimo. Vise volim tri dobre tekme nego 7 proiv Irana? Novog Zelenda...

zloba

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)
Mozda 67 posto CG navija za Hrvatsku,ali znamo da nasih 33 posto ceka utakmicu u Srpskim dresovima.

ADE

pre 6 godina

Naravno! Uvek je bolje kad je jedan jak favorit u grupi, pa jos igra poslednji mec sa nama. Grupa nam je top rapsored jos bolji! Hrvati su nadrljali, ako ne dobiju jaku Nigeriju na pocetku, oni su papa....

veliki strumf

pre 6 godina

Odlicna je grupa, a raspored jos bolji!
Kostarika je jedna prosecna reprezentacija. Gledao sam ih par puta - nije to tim od pre 4 godine i srecno su ovog puta prosli na SP, nisu ekipa od koje treba strahovati. Sigurno smo bolji i uzimamo 3 boda.
Svajcarska jeste imala 9 pobeda u grupi, ali u jednoj zaista snesnoj grupi. Koliko su jaki videlo se u barazu orotiv Severne Irske koju su srecno prosli zahvaljujuci nepostojecem penalu Rumuna Hategana. Cvrsta su ekipa, nece biti lak mec, ali su protivnik po meri. Ubedjen sam da necemo izgubiti. Moguce je da Svajcarci i mi imamo po 4 boda, pa da odlucuje gol razlika. Zato bi bilo dobro da Kostariku dobijemo sto ubedljivije, ako je ikako moguce.
Brazil - iako su odlicno odigrali kvalifikacije i bili ubedljivo prvi - nemam utisak da su neka strasna ekipa. Vise sam zeleo njih nego Nemce, Francuze, Spance, pa i Argentince. Imaju sigurno bolji tim, ali mozemo se nositi sa njima. Povoljna okolnost je sto igramo 3. mec u grupi, pa je vrlo moguce da ce, ako dobiju prva dva meca, a dobice, mozda izvesti neki kombinovani tim.
Sve u svemu, mislim da imamo vise nego realne sanse da prodjemo grupu.

ElHombre

pre 6 godina

Zamalo da udjemo u poslednju grupu sa Poljskom,Kolombijom i Senegalom. Ali ovo je Svetski kup nema sta da se misli neka nasi momci ostave srca na terenu i to je to, ako budemo imali sreca mozda i budemo drugi.

cane...

pre 6 godina

nas fudbal... bas tesko bilo sto predvidjeti, ali ajde da zivimo u snovima jer je realnost surova...
Dovedemo nekog opicenog trenera nesto kao Stanojevic sa Krstajicem je bio dobar u Partizanu ili nekog veceg strucnjaka da dovedemo koji nece nikog slusati osim sebe... Napravi se leteca ekipa sa mladim igracima A.Zivkovicem, SMS, Mitrovicem i Tadicem i jos mladih igraca, ne trebaju nam Bambi i ekipa svaka cast na njihovom kvalitetu... Jedino se nesto moze uraditi da budemo iznenadjenje sampionata, osvijezenje, znaci treba nam nova energija, a imamo dovoljno vremena uz dobru volju da je postignemo...
Brazil prvi i tu nema zbora. Ajde igra se poslednja sa njima pa mozda ne budu toliko zapinjali...
Kostarika prva utakmica i presudna, pobijeda dize samopuzdanje i mozda odgovara i x protiv Svajcarske, ako bude nerijeseno neka nada postoji a poraz je kraj vec posle prvog kola. Ekipa da kojom moze da se igra i ne vidim razlog da se respektuju previse...
Svajcarci, skup svega i svacega, dobar tim i kao klub su jet tu osim 3,4 igraca nema Svajcarca. Vidjeli smo u kosarci sta to znaci sa Slovenijom tako pamet u glavu...
Svidja mi se grupa, atraktivni mecevi, e sad je na savezu da napravi cudo i da idemo dalje na Njemce...

;)

goblin

pre 6 godina

Pa ako ne možemo Kostariku da dobijemo bolje da nismo ni otisli u Rusiju,evo već je pocelo da se pise o njima kao da su Nemci,boze sacuvaj,pa onda one drugo kolo resimo rutinski,i na kraju za prvo mesto protiv Brazila.

krajisnik

pre 6 godina

Milijas i Raca Petrović u sredinu, Saša Ilić ispred,probati sa Babovicem kao lažnom 9-om,da ih iznenadilo,a u napad sa Zigicem ili Pavkovim.
Pod hitno dovesti selektora,iskusnog.
Petković, Djoric ili Kosanovic.Ne bi ni barda Živu isključio.
Potom:
40 litara vinjaka i 200 kila duvana
Brazilu drž gaće

Вељко

pre 6 godina

Po meni je bilo najbitnije izbeći Španiju,Nemačku i domaćina(Rusija).
Došao nam je Brazil koji po pravilu u evropi ne igra sjajno,Costa Rica i Švajcarska su nam po meri.
Imamo šansu....,a to smo i hteli na žrebu.
Prema tome,žreb je povoljan.

Brčak

pre 6 godina

Ako nekoga zanima evo i moji utisci : 1. Srbija sjajno prošla 2. Hrvatska u težoj grupi nego Srbija 3. Rusi "namestili" sebi grupu 4. Njemcima potencijalno otvoren put do polufinala

BL

pre 6 godina

Mogli smo samo jos u dvije grupe pored ove, koje nemaju 2 evropske ekipe iz prva 3 sesira. A to su grupa Rusija i grupa Poljska. Tako gledano ne znam koliko smo dobro prosli. Mislim da bi nam najlaksa bila grupa Rusija, a ova ili ona sa Poljskom su jednako teske. Mislim jednako lagane ;-)

marko

pre 6 godina

Док је био Блатер са Швајцарцима нико није волео да игра. Због тог ложења заједно са Хрватском су нежељен ривал. Мада опет са друге стране овде је ложење мало бесмислено јер велике патриоте поред две своје државе играју за Швајцарску. У суштини је битније то што су тај Џака и слични иначе доста прљави играчи, и у својим клубовима добијају масу картона, тако да се тога треба пазити пошто ће гарант бити провокација од стране новокомпонованих становника држава насталих у 21.веку.

neko iz struke

pre 6 godina

Pokrašće nas protiv Švajcarske samo tako.
Time ćemo i ispasti i toliko o svetskom prvenstvu.
Miljenici Sepa Blatera jednostavno moraju da prodju jer dugovi iz Južne Afrike moraju da se vrate.
Ko razume, shvatiće.....

Nisam glasovao

pre 6 godina

Mogli ste malo bolje napraviti ovu anketu, a ne ovako da stavljate ljudima reci u usta. Ne misle svi zadovljni grupom da je prolazimoo 100%, niti svi koji su nezadovljni da sigurno ispadamo. Trebali ste staviti samo da ili ne ili dodati jos koju opciju za ove prosto prosirene odgovore.

Gde ja živim

pre 6 godina

(Dag Kristi, 1. decembar 2017 17:53)

Vala da znaš. Sve smo naučili napamet. Ja se jedino uzdam da ovi mlađi imaju neku pozitivnu drskost i sportski bezobrazluk pa da ih nije briga s kim igraju jer od ovih "starosedelaca" vajde nema. Njima su već spale pantalone ili ih baš briga za sve.

Sumadinac91

pre 6 godina

Mirek

Da si rekao pola Cg navija za Švajcarsku pa da ti verujemo.Za Hrvatsku malo teže,možda Milo i oni oko Cetinja i Kotora.

nis radnički voli

pre 6 godina

daaaaaa idemooo dalje! a i ako ne prodjemo nece biti smak sveta,znamo mi u butnim utakmicama pritiv amatera da sebi zagorčamo život

srbin

pre 6 godina

Ispascemo,ali sam zadovoljan zrebom.
Ako cemo da ispadnemo,bolje da ispadnemo od Brazila i Svajcarske nego neke tamo Rusije ili Poljske

А. Петров

pre 6 godina

Рачуница је једноставна: треба нам 4 бода. Група је таква да даје простора за све варијанте. На прву лопту човек каже: тучемо Костарику, реми са Сајџијама и пораз од Бразила. Али има јако много других варијанти до успеха и зато мислим да ћемо се лепо нагледати фудбала у јуну. Једино,..., ови из Савеза и тај скандал са Муслином.,. они могу све да упропасте.

kija1

pre 6 godina

Srbi ispadate bogomi. CG navija za komsije Hrvate. Oni imaju cemu da se nadaju , vi ne. Svajcarska prevelik zalogaj a Brazil sa druge planete .
(Mirek, 01. decembar 2017 17:39)
Pa šta Srbe briga za koga navija CG ,Albanijaili Bosna i Hercegovina...Herceg Novi ce biti Crveno Plavo Beo

vrući pas

pre 6 godina

Najbolje bi bilo prvu ili poslednju, ali prezadovoljan sam, posebno jer drugu, nadam se za prolaz, igramo protiv Švice u Kaljiningradu.

Bejns

pre 6 godina

Više se plašim utakmica sa Kostarikom i Švajcarskom, nego meča sa Brazilom. Mi protiv velikih umemo da odigramo dobro. Setite se Nemaca. Sve u svemu dobra grupa. Imamo šanse!

novosaïanin

pre 6 godina

Ако не можемо победити Швајцарску и Костарику не треба ни да идемо на СП. Већ квалификовани за другу рунду треба да направимо спектакл са. Бразилом, плес на трави..