Fudbal 13

Utorak, 09.05.2017.

19:59

Mamić: Hoćete moju glavu na silu?!

Predsednik Dinama Mirko Barišić rekao je pred Županijskim sudom u Osijeku da je glavnu reč u transferima i prodaji igrača najčešće vodio Zdravko Mamić.

Mamiæ: Hoæete moju glavu na silu?! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

13 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 7 godina

Mandzukic i Modric startaju u finalima, Rakitic isto, Pjaca daje gol za pobjedu u Portu, Kovacic svaku drugu prva postava, Subasic starter u polufinalu, Vrsaljko takodjer, Jedvaj je isto startao u osmini, Rog igrao protiv Reala pola sata. Perisic nas najbolji igrac. Lovren i Kramaric u LP najesen. Za Brozovica i Kalinica nude ogromne pare. Ajde ponovi jos koji put mozda neko i povjeruje haha

adriano_galliani

pre 7 godina

(veliki strumf, 9. maj 2017 23:03)

Одмах је мени било јасно да си навијач Звезде и да би пристао на много тога само да Звезда поново заигра у Европи, ето, и да прими 10 голова (мада сте се бунили већ на 4 против Лудогореца).

Олимпијакос из Грчке нпр. има боље резултате а из истог је дела Европе онда по том? И не само они - сваки клуб који је учествовао у ЛШ и ЛЕ има боље резултате од Динама, Динамо је и званично најгори клуб икада у ЛШ, сви медији су имали чланак о томе - и то на Западу. Партизан се далеко боље показао од Динама у Европи - па Динамо није презимио у Европи више од 50 година!

А то "леве играче" је типична српска предрасуда да Хрвати нису толико бољи од нас, сви ти играју у водећим клубовима у Европи. Мамић има пара, има уговоре и може да каже "не", па то је и лично изјавио када је гостовао РТС-у пре пар година. Једноставно има могућност коју Звезда и Партизан немају.

А што се тиче тих "уговора", у питању је пракса, наравно, строго забрањена у ЕУ и зато му и суде. Едуардо ми је исплатио тек пар рата и добио га на суду чак (виши је рекао да то није "сукоб интереса", иако је то јасно био али Едуардо ионако више није у Хрватској). Дакле, Мамић док год има неку функцију у клубу НЕ СМЕ да прави такве уговоре јер је то СУКОБ ИНТЕРЕСА, ти буквално УЦЕЊУЈЕШ некога.

Али нисам сигуран да уопште вреди да ти реплицирам, ти машташ да Звезду Бајерн пуни са 15-0, а то би се реално и догодило.

Argo

pre 7 godina

Cookie monstah:naravno da Mamic ima pozitivnih strana,pa to nitko ne spori.ima ih i familija Gambino.kazes uzleta u Europi,prije bih rekao sramocenja u Europi.Dinamo usporedujes sa Rijekom i Hajdukom,a znas da je Mamic privatizirao cijeli Hrv nogomet,sto naravno ne abolira uprave posebno hajdukovu koje su nesposobne do bola.Cak i da je istina da su zbog Mamica igraci izravno isli u velike klubove,a to je jako upitno,Dinamo nije imao nikakve koristi od toga.Mamic je nakon transfera igraca u strane klubove potpisivao nekakve ugovore gdje 50posto transfera pripada igracu koji bi to kasnije njemu proslijedivao(Lovren,Modric...).da nije rodjen na Balkanu tipovi kao sta su Mamic ne bi bili krema drustva vec talog

veliki strumf

pre 7 godina

@Ardo, Galiani i ostali Mnogo mi vi znate, gospodo! Mamic je od Dinama napravio najveci klub ovog dela Evrope (time sto nabrajate Sahtjor, Kiev, Cska to potvrdjujete, jer oni su severoistok Evrope i jesu giganti), a Dinamo je zadnjih 15 godina po rezultatima daleko ispred svih. Koliko LS i LE je igrao, makar ga trpali odreda. Partizan jedva usao 3 puta a penale, isto bio kanta za napucavanje, pa ste se radovali. A mi Zvezdasi bi slavili i taj jedan ulazak sada, makar po 10 primali. Vi biste bolje vodili klub? Prodavao bre neke leve igrace, golmane Seltiku i sta ti ja znam za po 10-15 miliona, a mi nase SAMPIONE SVETA U20 ZA SICU! Osim Grujica (samo 6 miliona) svi otisli bam badava, a Mamic od totalnih anonimusa koji nista osvojili nisu uzimao milione. Jeste imao ugovor sa Lukom (i Eduardom - da vidis da i ja i te kako pratim) - ali to je ugovor! Sto su pristali? Odgovaralo im kad ih neafirmisane za ogromne pare prodavao Sahtjoru ili Totenhemu! Sto nisu sami otisli, ako su mogli sami sebe da prodau? Time nije ostecen Dinamo. A ovi nasi - prodadose sve za kikiriki, a dugovi ne mogu ciframa da se iskazu. Nit imamo igrace, niti igramo evro takmicenja. Tako ce i Dinamo da propadne ocas posle - samo gledajte. Nema LS - nema ni transfera, nema para. Pa posle Aldo navijajte protiv Zapresica i Lokomotive, kao mi protiv Surdulice ili Rada. To ce biti nivo.

Petar

pre 7 godina

(Argo, 9. maj 2017 21:12)

Nemoj stavljati u istu rečenicu najgori klub u povijesti lige prvaka Dinamo i osvajača lige prvaka Crvenu Zvezdu. A što se prodaje igrač tiče ima Zvezda desetine svjetskih klasa koje je prodala samo što u zadnjih par godina srpski nogomet nije više čist a ja ne vidim koga je to Dinamo prodao osim Modrića i Manđukića a mnoge cifre iz tih transfera su nafrizirane. Mislim da se jako laže po vhrvatskim portalima i novinama oko cifri, sve u cilju da se ta samoživost i dalje živi.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

ništa dinamo od tih silnih para nije dobio i to je cijela poanta ovoga svega. Kada mamić konačno bude otjeran, klub će ostati u rasulu zato što mamić ništa nije napravio za klub, već isključivo samo za sebe i obitelj.
Ako to ne shvaćate onda vam nema pomoći.
(samo dinamo, 09. maj 2017 21:46)

U Srbiji se slabo pise o Mamicu i Dinamu, pa ljudi i ne znaju. Ja pratim na hrvatskim portalima ovo sudjenje pa sam odlicno upoznat sa detaljima koji nisu poznati srpskoj javnosti, kao sto je svedocenje Luke Modrica, koje ce ga na kraju i odvesti u zatvor. Taj Luka mu, osim pomenutih 10 miliona daje 40% od svega sto zaradi u karijeri, tako da je jedva cekao da ga potkaci na sudu (ne bi ni igrao za Dinamo da nije pristao na Mamiceve uslove)

Takodje, mi volimo bahate prostake koji se "snalaze" i pored toga sto je meni licno na neki cudan nacin Zdravko simpatican jer svima kaze sta mu je zelja, covek je ocigledno mutivoda a Dinamo nije nikakav "gigant" vec dvorska luda Evrope, javnost na Zapadu je i trazila promene bas zbog Dinama i njegovih vise nego ocajnih rezultata.

Takodje, navijaci Zvezde, deset godina van Evrope, mastaju i ucestvovanju u nekom grupnom takmicenju UEFE, pa im je Dinamo "gigant". Partizan, kao takodje prilicno redovan ucesnik je "mali Partizan".

Zato i vole Covica i Terzica pa i Mamica.

Cookie Monstah

pre 7 godina

@Argo

Pa cekaj malo, pa ko je ustrojio klub ko apoteku, od najmladjih kategorija do seniora, doveo cijelu mladu reprezentaciju kad je klub bio na dnu 2004 godine, kad je poceo uzlet i desetogodisnje igranje u evropskim grupama i to igranje u Europi je i razlog silnih transfera, da Mamic nije sposoban menadzer Modric bi se prodao dosta ranije i to vjerovatno u Sahtar ili Dinamo Kiev, i pitanje bi li danas bio u Realu, isto tako i Kovacic, Brozovic, Pjaca, Halil ne bi se nikad prodavali direkt u Juve, Inter, Barcu da nije Maminja. Ima i Hajduk i Rijeka svojih talenata al nekako im ne idu ti transferi jel. Od novca transfera su i napravljeni silni tereni i dovedeni najbolji treneri u omladinsku skolu, koja je ponajbolja u Europi, i zbog toga i proizvodi nove top klase, pa neko je to osmislio i napravio, nije se to samo od sebe postavilo. Na primjeru Hajduka ili Zvezde kojima je 5 miliona top transfer se vidi koliki je Mamic genijalac. A Dinamo bez njega ceka sudbina bas tog Hajduka.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Klasika za truli Balkan.
(veliki strumf, 09. maj 2017 20:43)

Bukvalno nemas pojma o cemu pricas. Evo ti samo jedan primer - Luka Modric, prodat za 20 miliona evra. Medjutim, po ugovoru, pola para je isli direktno Luki Modricu. On zatim placa Mamicu tih 20 na ime "izdrzavanja, upravljanja karijerom" itd. To je licno Modric izjavio na sudu.

Od tih 200m transfera, barem pola je zavrsilo kod Mamica, ali oni ga ne tuze za svaki transferz tako da nije to samo tih 15.

Dalje gigant Istocne Evrope??! Pored Sahtjora, Dinama iz Kijeva, CSKA, Zenita.

Dalje, klub koji drzi negativne rekorde kao najgori klub i u LE i u LS - gigant? Hahaha

Argo

pre 7 godina

veliki strumf:upravo zbog takvog nacina razmisljanja i mentaliteta jeste gdje jeste kao drzava,najsiromasnija u Europi uz BiH i Albaniju.Dinamo je postojao i prije Mamica,a postojat ce i poslije njega.Dinamo bi prodao Modrica,Mandzukica,Corluku,Vrsaljka,Kovacica,Eduarda i ostale i bez Mamica za veliki novac jer to nisu maćici u vreci vec vrhunski igraci.Nemojte mi usporedivati igrace Partizana i Zvezde koji se prodaju za 1-2 milijuna sa igracima koji igraju u Realu,Barci,Juveu,Atleticu itd.ocu reci,nije do Mamica vec kvalitete igraca

koja

pre 7 godina

Mamic je od ispodprosecne ekipe napravio jednog giganta na ovim prostorima koji svake godina igra LS, zaradjuje basnoslovne pare na mladim igracima koji odlaze u velike klubove, posluje profitabilno i svake godine je prvak drzave. Toliko.

samo dinamo

pre 7 godina

ništa dinamo od tih silnih para nije dobio i to je cijela poanta ovoga svega. Kada mamić konačno bude otjeran, klub će ostati u rasulu zato što mamić ništa nije napravio za klub, već isključivo samo za sebe i obitelj.
Ako to ne shvaćate onda vam nema pomoći.

veliki strumf

pre 7 godina

Covek je od propalog kluba napravio istocnoevropskog giganta, koji skoro redovno igra LS ili LE, koji svake sezone uzme nekoliko desetina miliona evra na transfere. Prodaje igrace nikad cuo velikim klubovima za 10-15 miliona, u klub uneo sigurno 250-300 miliona (od transfera i LS) - a jure ga za 15. To ti je ironija zivota. Jok, on ce da radi, a za sebe da nista ne uzme. Gde ima takve budale?! Sad cemo lepo da vidimo kako ce Dinamo bez njega da propadne (evo - nema titule, nema LS ni para), pa ce moliti Mamica da se vrati. Klasika za truli Balkan.

veliki strumf

pre 7 godina

Covek je od propalog kluba napravio istocnoevropskog giganta, koji skoro redovno igra LS ili LE, koji svake sezone uzme nekoliko desetina miliona evra na transfere. Prodaje igrace nikad cuo velikim klubovima za 10-15 miliona, u klub uneo sigurno 250-300 miliona (od transfera i LS) - a jure ga za 15. To ti je ironija zivota. Jok, on ce da radi, a za sebe da nista ne uzme. Gde ima takve budale?! Sad cemo lepo da vidimo kako ce Dinamo bez njega da propadne (evo - nema titule, nema LS ni para), pa ce moliti Mamica da se vrati. Klasika za truli Balkan.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

ništa dinamo od tih silnih para nije dobio i to je cijela poanta ovoga svega. Kada mamić konačno bude otjeran, klub će ostati u rasulu zato što mamić ništa nije napravio za klub, već isključivo samo za sebe i obitelj.
Ako to ne shvaćate onda vam nema pomoći.
(samo dinamo, 09. maj 2017 21:46)

U Srbiji se slabo pise o Mamicu i Dinamu, pa ljudi i ne znaju. Ja pratim na hrvatskim portalima ovo sudjenje pa sam odlicno upoznat sa detaljima koji nisu poznati srpskoj javnosti, kao sto je svedocenje Luke Modrica, koje ce ga na kraju i odvesti u zatvor. Taj Luka mu, osim pomenutih 10 miliona daje 40% od svega sto zaradi u karijeri, tako da je jedva cekao da ga potkaci na sudu (ne bi ni igrao za Dinamo da nije pristao na Mamiceve uslove)

Takodje, mi volimo bahate prostake koji se "snalaze" i pored toga sto je meni licno na neki cudan nacin Zdravko simpatican jer svima kaze sta mu je zelja, covek je ocigledno mutivoda a Dinamo nije nikakav "gigant" vec dvorska luda Evrope, javnost na Zapadu je i trazila promene bas zbog Dinama i njegovih vise nego ocajnih rezultata.

Takodje, navijaci Zvezde, deset godina van Evrope, mastaju i ucestvovanju u nekom grupnom takmicenju UEFE, pa im je Dinamo "gigant". Partizan, kao takodje prilicno redovan ucesnik je "mali Partizan".

Zato i vole Covica i Terzica pa i Mamica.

Argo

pre 7 godina

veliki strumf:upravo zbog takvog nacina razmisljanja i mentaliteta jeste gdje jeste kao drzava,najsiromasnija u Europi uz BiH i Albaniju.Dinamo je postojao i prije Mamica,a postojat ce i poslije njega.Dinamo bi prodao Modrica,Mandzukica,Corluku,Vrsaljka,Kovacica,Eduarda i ostale i bez Mamica za veliki novac jer to nisu maćici u vreci vec vrhunski igraci.Nemojte mi usporedivati igrace Partizana i Zvezde koji se prodaju za 1-2 milijuna sa igracima koji igraju u Realu,Barci,Juveu,Atleticu itd.ocu reci,nije do Mamica vec kvalitete igraca

Cookie Monstah

pre 7 godina

@Argo

Pa cekaj malo, pa ko je ustrojio klub ko apoteku, od najmladjih kategorija do seniora, doveo cijelu mladu reprezentaciju kad je klub bio na dnu 2004 godine, kad je poceo uzlet i desetogodisnje igranje u evropskim grupama i to igranje u Europi je i razlog silnih transfera, da Mamic nije sposoban menadzer Modric bi se prodao dosta ranije i to vjerovatno u Sahtar ili Dinamo Kiev, i pitanje bi li danas bio u Realu, isto tako i Kovacic, Brozovic, Pjaca, Halil ne bi se nikad prodavali direkt u Juve, Inter, Barcu da nije Maminja. Ima i Hajduk i Rijeka svojih talenata al nekako im ne idu ti transferi jel. Od novca transfera su i napravljeni silni tereni i dovedeni najbolji treneri u omladinsku skolu, koja je ponajbolja u Europi, i zbog toga i proizvodi nove top klase, pa neko je to osmislio i napravio, nije se to samo od sebe postavilo. Na primjeru Hajduka ili Zvezde kojima je 5 miliona top transfer se vidi koliki je Mamic genijalac. A Dinamo bez njega ceka sudbina bas tog Hajduka.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Klasika za truli Balkan.
(veliki strumf, 09. maj 2017 20:43)

Bukvalno nemas pojma o cemu pricas. Evo ti samo jedan primer - Luka Modric, prodat za 20 miliona evra. Medjutim, po ugovoru, pola para je isli direktno Luki Modricu. On zatim placa Mamicu tih 20 na ime "izdrzavanja, upravljanja karijerom" itd. To je licno Modric izjavio na sudu.

Od tih 200m transfera, barem pola je zavrsilo kod Mamica, ali oni ga ne tuze za svaki transferz tako da nije to samo tih 15.

Dalje gigant Istocne Evrope??! Pored Sahtjora, Dinama iz Kijeva, CSKA, Zenita.

Dalje, klub koji drzi negativne rekorde kao najgori klub i u LE i u LS - gigant? Hahaha

Argo

pre 7 godina

Cookie monstah:naravno da Mamic ima pozitivnih strana,pa to nitko ne spori.ima ih i familija Gambino.kazes uzleta u Europi,prije bih rekao sramocenja u Europi.Dinamo usporedujes sa Rijekom i Hajdukom,a znas da je Mamic privatizirao cijeli Hrv nogomet,sto naravno ne abolira uprave posebno hajdukovu koje su nesposobne do bola.Cak i da je istina da su zbog Mamica igraci izravno isli u velike klubove,a to je jako upitno,Dinamo nije imao nikakve koristi od toga.Mamic je nakon transfera igraca u strane klubove potpisivao nekakve ugovore gdje 50posto transfera pripada igracu koji bi to kasnije njemu proslijedivao(Lovren,Modric...).da nije rodjen na Balkanu tipovi kao sta su Mamic ne bi bili krema drustva vec talog

samo dinamo

pre 7 godina

ništa dinamo od tih silnih para nije dobio i to je cijela poanta ovoga svega. Kada mamić konačno bude otjeran, klub će ostati u rasulu zato što mamić ništa nije napravio za klub, već isključivo samo za sebe i obitelj.
Ako to ne shvaćate onda vam nema pomoći.

koja

pre 7 godina

Mamic je od ispodprosecne ekipe napravio jednog giganta na ovim prostorima koji svake godina igra LS, zaradjuje basnoslovne pare na mladim igracima koji odlaze u velike klubove, posluje profitabilno i svake godine je prvak drzave. Toliko.

veliki strumf

pre 7 godina

@Ardo, Galiani i ostali Mnogo mi vi znate, gospodo! Mamic je od Dinama napravio najveci klub ovog dela Evrope (time sto nabrajate Sahtjor, Kiev, Cska to potvrdjujete, jer oni su severoistok Evrope i jesu giganti), a Dinamo je zadnjih 15 godina po rezultatima daleko ispred svih. Koliko LS i LE je igrao, makar ga trpali odreda. Partizan jedva usao 3 puta a penale, isto bio kanta za napucavanje, pa ste se radovali. A mi Zvezdasi bi slavili i taj jedan ulazak sada, makar po 10 primali. Vi biste bolje vodili klub? Prodavao bre neke leve igrace, golmane Seltiku i sta ti ja znam za po 10-15 miliona, a mi nase SAMPIONE SVETA U20 ZA SICU! Osim Grujica (samo 6 miliona) svi otisli bam badava, a Mamic od totalnih anonimusa koji nista osvojili nisu uzimao milione. Jeste imao ugovor sa Lukom (i Eduardom - da vidis da i ja i te kako pratim) - ali to je ugovor! Sto su pristali? Odgovaralo im kad ih neafirmisane za ogromne pare prodavao Sahtjoru ili Totenhemu! Sto nisu sami otisli, ako su mogli sami sebe da prodau? Time nije ostecen Dinamo. A ovi nasi - prodadose sve za kikiriki, a dugovi ne mogu ciframa da se iskazu. Nit imamo igrace, niti igramo evro takmicenja. Tako ce i Dinamo da propadne ocas posle - samo gledajte. Nema LS - nema ni transfera, nema para. Pa posle Aldo navijajte protiv Zapresica i Lokomotive, kao mi protiv Surdulice ili Rada. To ce biti nivo.

adriano_galliani

pre 7 godina

(veliki strumf, 9. maj 2017 23:03)

Одмах је мени било јасно да си навијач Звезде и да би пристао на много тога само да Звезда поново заигра у Европи, ето, и да прими 10 голова (мада сте се бунили већ на 4 против Лудогореца).

Олимпијакос из Грчке нпр. има боље резултате а из истог је дела Европе онда по том? И не само они - сваки клуб који је учествовао у ЛШ и ЛЕ има боље резултате од Динама, Динамо је и званично најгори клуб икада у ЛШ, сви медији су имали чланак о томе - и то на Западу. Партизан се далеко боље показао од Динама у Европи - па Динамо није презимио у Европи више од 50 година!

А то "леве играче" је типична српска предрасуда да Хрвати нису толико бољи од нас, сви ти играју у водећим клубовима у Европи. Мамић има пара, има уговоре и може да каже "не", па то је и лично изјавио када је гостовао РТС-у пре пар година. Једноставно има могућност коју Звезда и Партизан немају.

А што се тиче тих "уговора", у питању је пракса, наравно, строго забрањена у ЕУ и зато му и суде. Едуардо ми је исплатио тек пар рата и добио га на суду чак (виши је рекао да то није "сукоб интереса", иако је то јасно био али Едуардо ионако више није у Хрватској). Дакле, Мамић док год има неку функцију у клубу НЕ СМЕ да прави такве уговоре јер је то СУКОБ ИНТЕРЕСА, ти буквално УЦЕЊУЈЕШ некога.

Али нисам сигуран да уопште вреди да ти реплицирам, ти машташ да Звезду Бајерн пуни са 15-0, а то би се реално и догодило.

Petar

pre 7 godina

(Argo, 9. maj 2017 21:12)

Nemoj stavljati u istu rečenicu najgori klub u povijesti lige prvaka Dinamo i osvajača lige prvaka Crvenu Zvezdu. A što se prodaje igrač tiče ima Zvezda desetine svjetskih klasa koje je prodala samo što u zadnjih par godina srpski nogomet nije više čist a ja ne vidim koga je to Dinamo prodao osim Modrića i Manđukića a mnoge cifre iz tih transfera su nafrizirane. Mislim da se jako laže po vhrvatskim portalima i novinama oko cifri, sve u cilju da se ta samoživost i dalje živi.

drago

pre 7 godina

Mandzukic i Modric startaju u finalima, Rakitic isto, Pjaca daje gol za pobjedu u Portu, Kovacic svaku drugu prva postava, Subasic starter u polufinalu, Vrsaljko takodjer, Jedvaj je isto startao u osmini, Rog igrao protiv Reala pola sata. Perisic nas najbolji igrac. Lovren i Kramaric u LP najesen. Za Brozovica i Kalinica nude ogromne pare. Ajde ponovi jos koji put mozda neko i povjeruje haha

Argo

pre 7 godina

veliki strumf:upravo zbog takvog nacina razmisljanja i mentaliteta jeste gdje jeste kao drzava,najsiromasnija u Europi uz BiH i Albaniju.Dinamo je postojao i prije Mamica,a postojat ce i poslije njega.Dinamo bi prodao Modrica,Mandzukica,Corluku,Vrsaljka,Kovacica,Eduarda i ostale i bez Mamica za veliki novac jer to nisu maćici u vreci vec vrhunski igraci.Nemojte mi usporedivati igrace Partizana i Zvezde koji se prodaju za 1-2 milijuna sa igracima koji igraju u Realu,Barci,Juveu,Atleticu itd.ocu reci,nije do Mamica vec kvalitete igraca

Petar

pre 7 godina

(Argo, 9. maj 2017 21:12)

Nemoj stavljati u istu rečenicu najgori klub u povijesti lige prvaka Dinamo i osvajača lige prvaka Crvenu Zvezdu. A što se prodaje igrač tiče ima Zvezda desetine svjetskih klasa koje je prodala samo što u zadnjih par godina srpski nogomet nije više čist a ja ne vidim koga je to Dinamo prodao osim Modrića i Manđukića a mnoge cifre iz tih transfera su nafrizirane. Mislim da se jako laže po vhrvatskim portalima i novinama oko cifri, sve u cilju da se ta samoživost i dalje živi.

veliki strumf

pre 7 godina

Covek je od propalog kluba napravio istocnoevropskog giganta, koji skoro redovno igra LS ili LE, koji svake sezone uzme nekoliko desetina miliona evra na transfere. Prodaje igrace nikad cuo velikim klubovima za 10-15 miliona, u klub uneo sigurno 250-300 miliona (od transfera i LS) - a jure ga za 15. To ti je ironija zivota. Jok, on ce da radi, a za sebe da nista ne uzme. Gde ima takve budale?! Sad cemo lepo da vidimo kako ce Dinamo bez njega da propadne (evo - nema titule, nema LS ni para), pa ce moliti Mamica da se vrati. Klasika za truli Balkan.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

ništa dinamo od tih silnih para nije dobio i to je cijela poanta ovoga svega. Kada mamić konačno bude otjeran, klub će ostati u rasulu zato što mamić ništa nije napravio za klub, već isključivo samo za sebe i obitelj.
Ako to ne shvaćate onda vam nema pomoći.
(samo dinamo, 09. maj 2017 21:46)

U Srbiji se slabo pise o Mamicu i Dinamu, pa ljudi i ne znaju. Ja pratim na hrvatskim portalima ovo sudjenje pa sam odlicno upoznat sa detaljima koji nisu poznati srpskoj javnosti, kao sto je svedocenje Luke Modrica, koje ce ga na kraju i odvesti u zatvor. Taj Luka mu, osim pomenutih 10 miliona daje 40% od svega sto zaradi u karijeri, tako da je jedva cekao da ga potkaci na sudu (ne bi ni igrao za Dinamo da nije pristao na Mamiceve uslove)

Takodje, mi volimo bahate prostake koji se "snalaze" i pored toga sto je meni licno na neki cudan nacin Zdravko simpatican jer svima kaze sta mu je zelja, covek je ocigledno mutivoda a Dinamo nije nikakav "gigant" vec dvorska luda Evrope, javnost na Zapadu je i trazila promene bas zbog Dinama i njegovih vise nego ocajnih rezultata.

Takodje, navijaci Zvezde, deset godina van Evrope, mastaju i ucestvovanju u nekom grupnom takmicenju UEFE, pa im je Dinamo "gigant". Partizan, kao takodje prilicno redovan ucesnik je "mali Partizan".

Zato i vole Covica i Terzica pa i Mamica.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Klasika za truli Balkan.
(veliki strumf, 09. maj 2017 20:43)

Bukvalno nemas pojma o cemu pricas. Evo ti samo jedan primer - Luka Modric, prodat za 20 miliona evra. Medjutim, po ugovoru, pola para je isli direktno Luki Modricu. On zatim placa Mamicu tih 20 na ime "izdrzavanja, upravljanja karijerom" itd. To je licno Modric izjavio na sudu.

Od tih 200m transfera, barem pola je zavrsilo kod Mamica, ali oni ga ne tuze za svaki transferz tako da nije to samo tih 15.

Dalje gigant Istocne Evrope??! Pored Sahtjora, Dinama iz Kijeva, CSKA, Zenita.

Dalje, klub koji drzi negativne rekorde kao najgori klub i u LE i u LS - gigant? Hahaha

koja

pre 7 godina

Mamic je od ispodprosecne ekipe napravio jednog giganta na ovim prostorima koji svake godina igra LS, zaradjuje basnoslovne pare na mladim igracima koji odlaze u velike klubove, posluje profitabilno i svake godine je prvak drzave. Toliko.

veliki strumf

pre 7 godina

@Ardo, Galiani i ostali Mnogo mi vi znate, gospodo! Mamic je od Dinama napravio najveci klub ovog dela Evrope (time sto nabrajate Sahtjor, Kiev, Cska to potvrdjujete, jer oni su severoistok Evrope i jesu giganti), a Dinamo je zadnjih 15 godina po rezultatima daleko ispred svih. Koliko LS i LE je igrao, makar ga trpali odreda. Partizan jedva usao 3 puta a penale, isto bio kanta za napucavanje, pa ste se radovali. A mi Zvezdasi bi slavili i taj jedan ulazak sada, makar po 10 primali. Vi biste bolje vodili klub? Prodavao bre neke leve igrace, golmane Seltiku i sta ti ja znam za po 10-15 miliona, a mi nase SAMPIONE SVETA U20 ZA SICU! Osim Grujica (samo 6 miliona) svi otisli bam badava, a Mamic od totalnih anonimusa koji nista osvojili nisu uzimao milione. Jeste imao ugovor sa Lukom (i Eduardom - da vidis da i ja i te kako pratim) - ali to je ugovor! Sto su pristali? Odgovaralo im kad ih neafirmisane za ogromne pare prodavao Sahtjoru ili Totenhemu! Sto nisu sami otisli, ako su mogli sami sebe da prodau? Time nije ostecen Dinamo. A ovi nasi - prodadose sve za kikiriki, a dugovi ne mogu ciframa da se iskazu. Nit imamo igrace, niti igramo evro takmicenja. Tako ce i Dinamo da propadne ocas posle - samo gledajte. Nema LS - nema ni transfera, nema para. Pa posle Aldo navijajte protiv Zapresica i Lokomotive, kao mi protiv Surdulice ili Rada. To ce biti nivo.

samo dinamo

pre 7 godina

ništa dinamo od tih silnih para nije dobio i to je cijela poanta ovoga svega. Kada mamić konačno bude otjeran, klub će ostati u rasulu zato što mamić ništa nije napravio za klub, već isključivo samo za sebe i obitelj.
Ako to ne shvaćate onda vam nema pomoći.

Cookie Monstah

pre 7 godina

@Argo

Pa cekaj malo, pa ko je ustrojio klub ko apoteku, od najmladjih kategorija do seniora, doveo cijelu mladu reprezentaciju kad je klub bio na dnu 2004 godine, kad je poceo uzlet i desetogodisnje igranje u evropskim grupama i to igranje u Europi je i razlog silnih transfera, da Mamic nije sposoban menadzer Modric bi se prodao dosta ranije i to vjerovatno u Sahtar ili Dinamo Kiev, i pitanje bi li danas bio u Realu, isto tako i Kovacic, Brozovic, Pjaca, Halil ne bi se nikad prodavali direkt u Juve, Inter, Barcu da nije Maminja. Ima i Hajduk i Rijeka svojih talenata al nekako im ne idu ti transferi jel. Od novca transfera su i napravljeni silni tereni i dovedeni najbolji treneri u omladinsku skolu, koja je ponajbolja u Europi, i zbog toga i proizvodi nove top klase, pa neko je to osmislio i napravio, nije se to samo od sebe postavilo. Na primjeru Hajduka ili Zvezde kojima je 5 miliona top transfer se vidi koliki je Mamic genijalac. A Dinamo bez njega ceka sudbina bas tog Hajduka.

adriano_galliani

pre 7 godina

(veliki strumf, 9. maj 2017 23:03)

Одмах је мени било јасно да си навијач Звезде и да би пристао на много тога само да Звезда поново заигра у Европи, ето, и да прими 10 голова (мада сте се бунили већ на 4 против Лудогореца).

Олимпијакос из Грчке нпр. има боље резултате а из истог је дела Европе онда по том? И не само они - сваки клуб који је учествовао у ЛШ и ЛЕ има боље резултате од Динама, Динамо је и званично најгори клуб икада у ЛШ, сви медији су имали чланак о томе - и то на Западу. Партизан се далеко боље показао од Динама у Европи - па Динамо није презимио у Европи више од 50 година!

А то "леве играче" је типична српска предрасуда да Хрвати нису толико бољи од нас, сви ти играју у водећим клубовима у Европи. Мамић има пара, има уговоре и може да каже "не", па то је и лично изјавио када је гостовао РТС-у пре пар година. Једноставно има могућност коју Звезда и Партизан немају.

А што се тиче тих "уговора", у питању је пракса, наравно, строго забрањена у ЕУ и зато му и суде. Едуардо ми је исплатио тек пар рата и добио га на суду чак (виши је рекао да то није "сукоб интереса", иако је то јасно био али Едуардо ионако више није у Хрватској). Дакле, Мамић док год има неку функцију у клубу НЕ СМЕ да прави такве уговоре јер је то СУКОБ ИНТЕРЕСА, ти буквално УЦЕЊУЈЕШ некога.

Али нисам сигуран да уопште вреди да ти реплицирам, ти машташ да Звезду Бајерн пуни са 15-0, а то би се реално и догодило.

Argo

pre 7 godina

Cookie monstah:naravno da Mamic ima pozitivnih strana,pa to nitko ne spori.ima ih i familija Gambino.kazes uzleta u Europi,prije bih rekao sramocenja u Europi.Dinamo usporedujes sa Rijekom i Hajdukom,a znas da je Mamic privatizirao cijeli Hrv nogomet,sto naravno ne abolira uprave posebno hajdukovu koje su nesposobne do bola.Cak i da je istina da su zbog Mamica igraci izravno isli u velike klubove,a to je jako upitno,Dinamo nije imao nikakve koristi od toga.Mamic je nakon transfera igraca u strane klubove potpisivao nekakve ugovore gdje 50posto transfera pripada igracu koji bi to kasnije njemu proslijedivao(Lovren,Modric...).da nije rodjen na Balkanu tipovi kao sta su Mamic ne bi bili krema drustva vec talog

drago

pre 7 godina

Mandzukic i Modric startaju u finalima, Rakitic isto, Pjaca daje gol za pobjedu u Portu, Kovacic svaku drugu prva postava, Subasic starter u polufinalu, Vrsaljko takodjer, Jedvaj je isto startao u osmini, Rog igrao protiv Reala pola sata. Perisic nas najbolji igrac. Lovren i Kramaric u LP najesen. Za Brozovica i Kalinica nude ogromne pare. Ajde ponovi jos koji put mozda neko i povjeruje haha