Fudbal 84

Petak, 05.08.2016.

00:25

LE: Zvezdi i Vojvodini je potrebna sreća u petak

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine naći će se u petak na žrebu za plej-of fazu Lige Evrope.

LE: Zvezdi i Vojvodini je potrebna sreæa u petak IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Nikola YNWA

pre 7 godina

Nek izvuku jedni druge i eto bar jedan nas predstavnik u LE. ;-)
Mada...po igrama je Vojvodina zasluzila da ide dalje, ako je ikako moguce...malo sreca malo ovo-ono, bilo koji nacin da se prodje dalje.
Svi samo pricaju o CZV i PFC, mante se toga...pomozite malo i slaninarima.
Napred Voso!!!

estiar

pre 7 godina

S obzirom na kvalitete nasih timova, bilo bi super kad bi izbegli sledece:
Šahtjor (Ukrajina), Olimpijakos (Grčka), Anderleht (Belgija), Az Alkmar (Holandija), Fenerbahče (Turska), Sparta (Češka), PAOK (Grčka), BATE (Belorusija), Krasnodar (Rusija), Slovan Liberec (Češka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Austrija Beč (Austrija), Panatinaikos (Grčka), Mitilend (Danska), Vest Hem (Engleska), Sent Etjen (Francuska), Gent (Belgija), Maribor (Slovenija), Genk (Belgija), Rapid (Austrija), Sasuolo (Italija), Karabag (Azerbejdžan)

Pedja

pre 7 godina

Ako bi moglo da se bira izabrao bih BATE ili Karabag ili kako se vec zove taj klub. BATE vise nije klub kakav je bio i dosta su losiji nego pre 5 godina.

enco

pre 7 godina

Vojvodina je pokazala da moze i bez stranaca da se igra solidan fudbal, zelim im sto lakseg protivnika. A ovoj legiji stranaca za koju navijam sto jaceg, da zavrsimo sa evropom oteramo Vucicevu legiju stranaca,vidi se da su rastimovan orkestar, pricaju na 10 jezika, boli ih uvo za Zvezdu koja im je prolazna stanica. Bozovic igra sa 2 zadnja vezna, le talek prati Donalda, kao da njega treba da cuva, otkada je dosao zvezda se raspala. Ristiv ili Poletanovic bi bili mnogo korisniji i doneli mnogo vise kreativnosti u napadu. Srecno Slaninari, a mi da pevamo Pukni zoro na srpskom,spanskom,portugalskom,francuskom...

firma nbg

pre 7 godina

Može Voša u LE, pobeđivali smo zvučna imena i do sada. Imamo igru, atmosfera je odlična, trener sjajan a Firma će da grmi!

ivan

pre 7 godina

hahaha Sa kim bre vi mozete da igrate Ljubisa, haha mozda sa Borcom, Jagodinom i Surdulicom. Ono sto ste pokazali je sramota. Gde vam sada kada treba vasi Ibanjezi, Viere Ni Kataija nisam video da igra..

Mare

pre 7 godina

Kao prvo da čestitam Voši na 3. play-offu za 4 godine svaka čast momci,ali Voši fale stranci i to nan nivou Zvezdinih da uradi nešto više,verujem da ćemo imati bar malo sreće na žrebu i proći i Zvezda i Voša,dajte nam Maribor i Austriu Beč ! E a sad.Pljuvači i fudbalske neznalice,shvatite da je Zvezda odigrala inteligentno i maestralno u skladu sa mogućnostima,tim za Evropu se ne formira 3 nedelje pred utakmicu,igrači su odigrali zajedno 2 tekme protiv Vallete do Ludogoretsa,a Ludogoretsovi igrači su na okupu više od 3 godine.Evropska ekipa mora da ima sistem i selekciju i da se radi na period od 3,4 godine miniumum,uz zadržavanje kostura tima ! Ludogorets je jači od 80 % ekipa u ovom play-offu.Sledeći rezultati govore da svi danas igraju fudbal,i Zvezda se apsolutno nije obrukala kako to neki kažu,pa Zvezda je i dalje neporažena u Evropi u regularnom toku utakmica ! Lil-Qabala 1:1 Sanit Atienne-AEK 0:0 Dundalk-Bate 3:0 Sheva-Olympiacos 1:0 Austria-Trnava 0:1 Rapid-Soligorsk 0:0 Domžale-West Ham 2:1 Young Boys-Shahtjor 2:0,Herta,Lil i Spartak Moskva su ispali !!! A potpisujem da će ti isti pljuvači dizati u nebo Zvezdu ako uđe u Ligu Evrope jer takav smo narod,pljujemo Huga zbog 3 loše tekme,a u Srbiji se brzo zaboravlja uspeh i teško se plaća,sami smo sebi najveći neprijatelj ! A by the way od 1650 komentara na komentar ispadanja Zvezde 1400 je grobarskih od kojih je 900 NAPRED LUDOGORETS,tim koji nije dao gol iz igre 4 utakmice protiv dosadašnjih drugoligaša i Zaglebia !?

veliki strumf

pre 7 godina

Licno, naviham za AZ ili Panatinaikos, mada su pozeljni i Rapid, Austrija, Sasuolo, Karabag, PAOK. Sve su to ekipe daleko slabije i neuigranije od Ludogoreca i Zvezda (a i Vosa) bi protiv njih imali realne sanse. Cerali bi se i sa Belgijancima. Po svaku cenu treba izbeci Fener, Sahtjor, Vest Hem, Sent Etjen, Krasnodar a i crveno-belu grcku bracu (samo iz tog razloga, a ne zbog neke njihove snage). Zreb je ovoga puta veoma, veoma bitan, jer je razlika u kvalitetu nosilaca ogromna.

veliki strumf

pre 7 godina

Skracene su grupe. Vosa odlicno prosla, samo da izbegne Sent Etjen - sa ostalima moze da igra. Zvezda ima teze potencijalne rivale - Sahtjor i Makabi se moraju izbeci, ni Sparta ne bi valjala. Ajmo Sasuolo ili Karabag, moze i Gent!

AS

pre 7 godina

Group 2:
Seeded
1 AZ Alkmaar (NED)
2 PAOK* (GRE)
3 Slovan Liberec (CZE)
4 Saint-Étienne (FRA)
5 Austria Wien (AUT)
Unseeded
6 AEK Larnaca (CYP)
7 Rosenborg* (NOR)
8 Dinamo Tbilisi* (GEO)
9 Vojvodina (SRB)
10 Beitar Jerusalem (ISR)

Group 4:
Seeded
1 Shakhtar Donetsk* (UKR)
2 Sparta Praha* (CZE)
3 Maccabi Tel-Aviv (ISR)
4 Gent (BEL) 25.000
5 Sassuolo (ITA)
6 Qarabağ* (AZE)
Unseeded
7 Shkëndija (MKD)
8 İstanbul Baºakºehir (TUR)
9 IFK Göteborg (SWE)
10 Crvena zvezda* (SRB)
11 SønderjyskE (DEN)
12 Hajduk Split (CRO)

Stara kuka

pre 7 godina

Izbeci Sahtjor, Krasnodar, Olimpijakos i Paok, eventualno Fenerbahce. Sa ostalima se moze pa sta bude. Ni protiv jednog kluba nasi nisu favoriti, ali ne treba unapred istaci belu zastavu nego jako i snazno pa ako se zasluzi ide se dalje tj u grupnu fazu LE.

ns

pre 7 godina

Realno, svi su za klasu jači od Voše i Zvezde. Trebaće im sreća na žrebu, pa onda sreća na terenu da izbace jačeg protivnika.

IgorBn

pre 7 godina

sve jaci klubovi od
Ludogoreca tako da je Zvezda vec ispustila sjajnu sansu. Srecno objema ekipama. dosta ce zavisiti danas od zrijeba.

RedStar91

pre 7 godina

Ja mislim da bi najbolje bilo izvuci West Hem, jer oni kao vecina engleskih klubova ne daju ni pet para za ligu evrope tako da mislim da bismo mogli ravnopravno da se nosimo sa njihovom trecom postavom.....
U svakom slucaju puno srece danas za Zvezdu i Vosu.....

123

pre 7 godina

A kome nije potrebna sreča pogotovo u ovoj fazi kvalifikacija gde se igrao očajan nogomet i prošlo je puno klubova na sreču.Ne znam z ašto se bojite bogatijih klubova kad su čuda normalna stvar

car

pre 7 godina

partizan je prošle godine pokazao da az i slični timovi nisu neki bauk puno sreće sve je moguće jedino sahtior ne bi bilo moguće ali šta je tu je

Savatiye

pre 7 godina

Bate Borisov je po meri. Za Zvezdu naravno. Losiji su nego prethodnih sezona. Sve ostalo ce biti vrlo tesko a sa dosta ekipa i nemoguce proci dalje. Isto vazi i za Vosu.

Joly

pre 7 godina

nosioci: Shahktar, Genk, BATE, Macabbi, Austria
nenosici: Rosenborg, Bašakšir, VOJVODINA, Lokomotiva, Trenčin


nosioci: Anderlecht, Sparta Praga, Gent, Panathinaikos, Qarabag
nenosioci: Astra, Grasshoppers, CRVENA ZVEZDA, Goteborg, Beitar Jeruzalem, Partizani

zasto ne igra Plavsic

pre 7 godina

Zvezdi je potreban nov trener koji nece da pred pun stadion izvede tim bez spica, koga ubaci tek u drugom poluvremenu.

xxx

pre 7 godina

Sa ovakvom amaterskom odbranom tesko mozemo i Karabag da izbacimo, ali ajde da se nadamo, nada poslednja umire. Ih, nekad nismo respektovali ni najjace ekipe Evrope, sad strepimo da ne izvucemo tamo neki Krasnodar, Anderleht ...

tik tak

pre 7 godina

Realno kad se pogleda, ne lezi nam niko. Vi svi prizeljkujete Slovan a znate da nam Cesi nikad nisu lezali. Tesko ce ovde biti sa bilo kim.

VECITI DELIJA

pre 7 godina

I najjaci sa ove liste se mozda moze proci ako poboljsamo igru , pruzimo maksimum i budemo hrabri . A mozemo ispasti i od najslabijeg ako nista ne promijenimo u igri . Uglavnom zavisi od nase igre . SRECNO ZVEZDO , SRECNO VOSO !

Perica

pre 7 godina

Voši je potrebna sreća i pomoć države, Zvezdi prekopotrebna privatizacija i skidanje sa drzavnih aparata za disanje... Ja porez da plaćam da bi fiansirao i ovako prebogate funkcionere beogradskih blizanaca koji osim prodaje magle nude i veliki broj stranaca kvaliteta pesak liga, neka hvala...

Tegi

pre 7 godina

Mogli bi da igramo sa- Bateom,Mariborom,Liberecom,Austrijom,GenKom,Rapidom,donekle i sa Midtilendom,Olimpijakosom koji je loš zadnje 2,3 godine ali koji bi opet bio favorit protiv nas. Sa ostalima ne bi mogli. Teže bi nam pali Paok i PAO od od Olimpijakosa jer Olimpijakos godinama namešta titule u Grčkoj to je opšte poznata stvar.

karaulac

pre 7 godina

Ако "Црвена звезда" и "Партизан" желе да им крене, морају ПРОМЕНИТИ НАЗИВЕ КЛУБОВА. Знам да то није лако јер имају традицију дугу 70 година, али пошто је све из комунистичког периода у Србији пропало, морају и ове називе да оставе за историју. Сигуран сам да би им одмах кренуло после измене имена.

GM

pre 7 godina

Neke ekipe igraju bolje protiv najjacih, neke se opuste protiv slabijih...

Nema vise pravila. Stvar je stava 11 igraca kada izadju na teren tog i tog dana.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

F.K Vojvodini je potrebna sreca,ovim laznjacima je potreban pencilin.Lazni 'svemirski SerBi' zasluzuju ispadanje,kao sto ga je zasluzio moj Partizan,napred Voso!

karma police

pre 7 godina

Samo da izbegnemo Šahtjor (Ukrajina), Olimpijakos (Grčka), Anderleht (Belgija), Az Alkmar (Holandija), Fenerbahče (Turska), Sparta (Češka), PAOK (Grčka), BATE (Belorusija), Krasnodar (Rusija), Slovan Liberec (Češka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Austrija Beč (Austrija), Panatinaikos (Grčka), Mitilend (Danska), Vest Hem (Engleska), Sent Etjen (Francuska), Gent (Belgija), Maribor (Slovenija), Genk (Belgija), Rapid (Austrija), Sasuolo (Italija), Karabag (Azerbejdžan) i šanse su nam realne.

Stefa Velimirko

pre 7 godina

Realno, bolje je izvući Vest hem nego na primer Slovan iz libereca,za 10 dana počinje Premijer liga Engleske i jasno je da će Vest hem igrati sa rezervnim sastavom u 4.kolu kvalifikacija za ligu evrope, i ne samo to već i sa pola snage, sa druge strane Liberecu je mnogo važnije da zbog finansija udje u ligu evrope, ipak Vest hem za 1 dan zaradi 3 miliona evra samo od prodaje dresova. Bilo bi dobro izbeći Šahtjor od jačih klubova, ali i duga potovanja u Azerbejdžan kod Karabaha ili u Rusiju kod Krasnodara. Po mom nekom mišljenju najpoželjniji tim je Austrija Vijen(u celom svetu je Vijen samo se pravimo pametni pa govorimo "Beč"), koja nije kvalitetna kao prethodnih sezona. Samo da se ne ponove Slavija Prag iz 2009.,Ren iz 2011.,Bordo iz 2012.,Šerif iz 2013. i Plzen iz 2015.Iako imam samo 16 godina, za prethodnih 8,9 goeina koliko aktivno pratim fudbal shvatio sam da kad nemate neki kvalitet neće ni sreća da vas pogleda, to je nešto što me mnogo brine pred sutrašnji žreb, iskreno se nadam, da će i jedni i drugi dalje, i usput sve pohvale za Vojvodinu koja igra vrlo dopadljiv fudbal.

nenad

pre 7 godina

Za Rapid si mozda u pravu,ali za Slovan nisi nikako. Zar si zaboravio kako je taj tim pregazio Zvezdu onomad u kupu Uefa,i to u oba meca. U Liberecu 2:0,a u Beogradu 2:1. Zato je bolje da i ovu ekipu zaobidju na zrebu u petak.

ПФЦ

pre 7 godina

Нек још једном ПУКНЕ ЗОРА на Маракани уз ПАОК или ВЕСТ ХЕМ.....ВОШИ пуно среће и нек буде МАРИБОР!
ЛИГА ЕВРОПЕ тако близу.......

blinkibile

pre 7 godina

Az je truba i Sasuolo...ostalo su sve jake ekipe. Samo da nisu neki Rusi,Rusini,Belorusi i slicno. Nekako bih vise voleo West Ham nego neke Azerbejdzance,AZ je odlicna prilika, nista ne znaju i mogu da se izbace

dunda

pre 7 godina

pa dobro. sa vise od polovine ekipa moze da se igra, pa nismo ni ocekivali da ce biti neki maltezani. samo njih smo i izbacili i dosli smo do plej ofa za grupe le, koliko je sve lakse kroz kvalifikacije za ls. ajmo bre i ovo su velike utakmice! dajte malo vise entuzijazma nije smak sveta sto smo ispali, ispali smo od bolje ekipe i to na produzetke! ipak, nek nam je sa srecom sutra na zrebu nije na odmet, srecno i vosi! pozdrav svima ostalima

Andrija

pre 7 godina

Ovde vidim tri, eventualno četiri, ekipe slabije od Ludogoreca. Trebaće nam dosta sreće i u žrebu i u utakmicama, čak i ako dobijemo neku od slabijih ekipa.

anonimus

pre 7 godina

bilo bi odlicno kad bi bilo srece i moja Zvezda a i Vojvodina da prodju u LE. mnogo bi znacilo za ceo srpski fudbal i koeficjent. Manite se "da komsiji umre krava". Mi smo jedini vetovatno na ovoj planeti koji toliko likuju porazima komsija.Navija se za Ludogorec, navija se za Augsburg, uzas.

Ser Željko

pre 7 godina

Zvezda da otera klovna Donalda i Kataija da proda za velike pare i dovede jako pojačanje, npr Akvilanija ili Charlie Adama i ne treba nikog da se plaši u Ligi Šampiona. Prolazak grupne faze nije daleko.

rema89

pre 7 godina

Taj Rapid i Slovan su dve jedine ekipe od svih sa kojima nasi klubovi mogu da igraju, svi ostalo su realno i po kvalitetu i po snazi bolji
Puno sreće Zvezdi i Vojvodini

Robin Hood

pre 7 godina

Eh, da im je samo potrebna sreca....
Bilo bi lepo da nas pogleda onaj od gore da nam oba tima udju u grupnu fazu LE nekim cudom... Ali kako to uvek biva, tesko da ce jedan tim uci, a ne oba.
Aj pomozi Boze !

Ljubisa Livac

pre 7 godina

Samo da izbegnemo Sahtjor, Oly, Fener, St Etien i West Hem, kao i neugodne Krasnodar i Makabi. Ostalo moze, nesto na misice, nesto lakse. Nista jos nije gotovo, mozemo u LE! Bio bih prezadovoljan sa LE. Ne moze se preko noci pravo u LS, 10 godina nismo na mapi. Isto zelim i Vosi srecu.

Robin Hood

pre 7 godina

Eh, da im je samo potrebna sreca....
Bilo bi lepo da nas pogleda onaj od gore da nam oba tima udju u grupnu fazu LE nekim cudom... Ali kako to uvek biva, tesko da ce jedan tim uci, a ne oba.
Aj pomozi Boze !

Ljubisa Livac

pre 7 godina

Samo da izbegnemo Sahtjor, Oly, Fener, St Etien i West Hem, kao i neugodne Krasnodar i Makabi. Ostalo moze, nesto na misice, nesto lakse. Nista jos nije gotovo, mozemo u LE! Bio bih prezadovoljan sa LE. Ne moze se preko noci pravo u LS, 10 godina nismo na mapi. Isto zelim i Vosi srecu.

rema89

pre 7 godina

Taj Rapid i Slovan su dve jedine ekipe od svih sa kojima nasi klubovi mogu da igraju, svi ostalo su realno i po kvalitetu i po snazi bolji
Puno sreće Zvezdi i Vojvodini

AS

pre 7 godina

Group 2:
Seeded
1 AZ Alkmaar (NED)
2 PAOK* (GRE)
3 Slovan Liberec (CZE)
4 Saint-Étienne (FRA)
5 Austria Wien (AUT)
Unseeded
6 AEK Larnaca (CYP)
7 Rosenborg* (NOR)
8 Dinamo Tbilisi* (GEO)
9 Vojvodina (SRB)
10 Beitar Jerusalem (ISR)

Group 4:
Seeded
1 Shakhtar Donetsk* (UKR)
2 Sparta Praha* (CZE)
3 Maccabi Tel-Aviv (ISR)
4 Gent (BEL) 25.000
5 Sassuolo (ITA)
6 Qarabağ* (AZE)
Unseeded
7 Shkëndija (MKD)
8 İstanbul Baºakºehir (TUR)
9 IFK Göteborg (SWE)
10 Crvena zvezda* (SRB)
11 SønderjyskE (DEN)
12 Hajduk Split (CRO)

dunda

pre 7 godina

pa dobro. sa vise od polovine ekipa moze da se igra, pa nismo ni ocekivali da ce biti neki maltezani. samo njih smo i izbacili i dosli smo do plej ofa za grupe le, koliko je sve lakse kroz kvalifikacije za ls. ajmo bre i ovo su velike utakmice! dajte malo vise entuzijazma nije smak sveta sto smo ispali, ispali smo od bolje ekipe i to na produzetke! ipak, nek nam je sa srecom sutra na zrebu nije na odmet, srecno i vosi! pozdrav svima ostalima

ПФЦ

pre 7 godina

Нек још једном ПУКНЕ ЗОРА на Маракани уз ПАОК или ВЕСТ ХЕМ.....ВОШИ пуно среће и нек буде МАРИБОР!
ЛИГА ЕВРОПЕ тако близу.......

Stefa Velimirko

pre 7 godina

Realno, bolje je izvući Vest hem nego na primer Slovan iz libereca,za 10 dana počinje Premijer liga Engleske i jasno je da će Vest hem igrati sa rezervnim sastavom u 4.kolu kvalifikacija za ligu evrope, i ne samo to već i sa pola snage, sa druge strane Liberecu je mnogo važnije da zbog finansija udje u ligu evrope, ipak Vest hem za 1 dan zaradi 3 miliona evra samo od prodaje dresova. Bilo bi dobro izbeći Šahtjor od jačih klubova, ali i duga potovanja u Azerbejdžan kod Karabaha ili u Rusiju kod Krasnodara. Po mom nekom mišljenju najpoželjniji tim je Austrija Vijen(u celom svetu je Vijen samo se pravimo pametni pa govorimo "Beč"), koja nije kvalitetna kao prethodnih sezona. Samo da se ne ponove Slavija Prag iz 2009.,Ren iz 2011.,Bordo iz 2012.,Šerif iz 2013. i Plzen iz 2015.Iako imam samo 16 godina, za prethodnih 8,9 goeina koliko aktivno pratim fudbal shvatio sam da kad nemate neki kvalitet neće ni sreća da vas pogleda, to je nešto što me mnogo brine pred sutrašnji žreb, iskreno se nadam, da će i jedni i drugi dalje, i usput sve pohvale za Vojvodinu koja igra vrlo dopadljiv fudbal.

RedStar91

pre 7 godina

Ja mislim da bi najbolje bilo izvuci West Hem, jer oni kao vecina engleskih klubova ne daju ni pet para za ligu evrope tako da mislim da bismo mogli ravnopravno da se nosimo sa njihovom trecom postavom.....
U svakom slucaju puno srece danas za Zvezdu i Vosu.....

Nikola YNWA

pre 7 godina

Nek izvuku jedni druge i eto bar jedan nas predstavnik u LE. ;-)
Mada...po igrama je Vojvodina zasluzila da ide dalje, ako je ikako moguce...malo sreca malo ovo-ono, bilo koji nacin da se prodje dalje.
Svi samo pricaju o CZV i PFC, mante se toga...pomozite malo i slaninarima.
Napred Voso!!!

firma nbg

pre 7 godina

Može Voša u LE, pobeđivali smo zvučna imena i do sada. Imamo igru, atmosfera je odlična, trener sjajan a Firma će da grmi!

enco

pre 7 godina

Vojvodina je pokazala da moze i bez stranaca da se igra solidan fudbal, zelim im sto lakseg protivnika. A ovoj legiji stranaca za koju navijam sto jaceg, da zavrsimo sa evropom oteramo Vucicevu legiju stranaca,vidi se da su rastimovan orkestar, pricaju na 10 jezika, boli ih uvo za Zvezdu koja im je prolazna stanica. Bozovic igra sa 2 zadnja vezna, le talek prati Donalda, kao da njega treba da cuva, otkada je dosao zvezda se raspala. Ristiv ili Poletanovic bi bili mnogo korisniji i doneli mnogo vise kreativnosti u napadu. Srecno Slaninari, a mi da pevamo Pukni zoro na srpskom,spanskom,portugalskom,francuskom...

ivan

pre 7 godina

hahaha Sa kim bre vi mozete da igrate Ljubisa, haha mozda sa Borcom, Jagodinom i Surdulicom. Ono sto ste pokazali je sramota. Gde vam sada kada treba vasi Ibanjezi, Viere Ni Kataija nisam video da igra..

Mare

pre 7 godina

Kao prvo da čestitam Voši na 3. play-offu za 4 godine svaka čast momci,ali Voši fale stranci i to nan nivou Zvezdinih da uradi nešto više,verujem da ćemo imati bar malo sreće na žrebu i proći i Zvezda i Voša,dajte nam Maribor i Austriu Beč ! E a sad.Pljuvači i fudbalske neznalice,shvatite da je Zvezda odigrala inteligentno i maestralno u skladu sa mogućnostima,tim za Evropu se ne formira 3 nedelje pred utakmicu,igrači su odigrali zajedno 2 tekme protiv Vallete do Ludogoretsa,a Ludogoretsovi igrači su na okupu više od 3 godine.Evropska ekipa mora da ima sistem i selekciju i da se radi na period od 3,4 godine miniumum,uz zadržavanje kostura tima ! Ludogorets je jači od 80 % ekipa u ovom play-offu.Sledeći rezultati govore da svi danas igraju fudbal,i Zvezda se apsolutno nije obrukala kako to neki kažu,pa Zvezda je i dalje neporažena u Evropi u regularnom toku utakmica ! Lil-Qabala 1:1 Sanit Atienne-AEK 0:0 Dundalk-Bate 3:0 Sheva-Olympiacos 1:0 Austria-Trnava 0:1 Rapid-Soligorsk 0:0 Domžale-West Ham 2:1 Young Boys-Shahtjor 2:0,Herta,Lil i Spartak Moskva su ispali !!! A potpisujem da će ti isti pljuvači dizati u nebo Zvezdu ako uđe u Ligu Evrope jer takav smo narod,pljujemo Huga zbog 3 loše tekme,a u Srbiji se brzo zaboravlja uspeh i teško se plaća,sami smo sebi najveći neprijatelj ! A by the way od 1650 komentara na komentar ispadanja Zvezde 1400 je grobarskih od kojih je 900 NAPRED LUDOGORETS,tim koji nije dao gol iz igre 4 utakmice protiv dosadašnjih drugoligaša i Zaglebia !?

Andrija

pre 7 godina

Ovde vidim tri, eventualno četiri, ekipe slabije od Ludogoreca. Trebaće nam dosta sreće i u žrebu i u utakmicama, čak i ako dobijemo neku od slabijih ekipa.

anonimus

pre 7 godina

bilo bi odlicno kad bi bilo srece i moja Zvezda a i Vojvodina da prodju u LE. mnogo bi znacilo za ceo srpski fudbal i koeficjent. Manite se "da komsiji umre krava". Mi smo jedini vetovatno na ovoj planeti koji toliko likuju porazima komsija.Navija se za Ludogorec, navija se za Augsburg, uzas.

nenad

pre 7 godina

Za Rapid si mozda u pravu,ali za Slovan nisi nikako. Zar si zaboravio kako je taj tim pregazio Zvezdu onomad u kupu Uefa,i to u oba meca. U Liberecu 2:0,a u Beogradu 2:1. Zato je bolje da i ovu ekipu zaobidju na zrebu u petak.

blinkibile

pre 7 godina

Az je truba i Sasuolo...ostalo su sve jake ekipe. Samo da nisu neki Rusi,Rusini,Belorusi i slicno. Nekako bih vise voleo West Ham nego neke Azerbejdzance,AZ je odlicna prilika, nista ne znaju i mogu da se izbace

tik tak

pre 7 godina

Realno kad se pogleda, ne lezi nam niko. Vi svi prizeljkujete Slovan a znate da nam Cesi nikad nisu lezali. Tesko ce ovde biti sa bilo kim.

veliki strumf

pre 7 godina

Licno, naviham za AZ ili Panatinaikos, mada su pozeljni i Rapid, Austrija, Sasuolo, Karabag, PAOK. Sve su to ekipe daleko slabije i neuigranije od Ludogoreca i Zvezda (a i Vosa) bi protiv njih imali realne sanse. Cerali bi se i sa Belgijancima. Po svaku cenu treba izbeci Fener, Sahtjor, Vest Hem, Sent Etjen, Krasnodar a i crveno-belu grcku bracu (samo iz tog razloga, a ne zbog neke njihove snage). Zreb je ovoga puta veoma, veoma bitan, jer je razlika u kvalitetu nosilaca ogromna.

Pedja

pre 7 godina

Ako bi moglo da se bira izabrao bih BATE ili Karabag ili kako se vec zove taj klub. BATE vise nije klub kakav je bio i dosta su losiji nego pre 5 godina.

estiar

pre 7 godina

S obzirom na kvalitete nasih timova, bilo bi super kad bi izbegli sledece:
Šahtjor (Ukrajina), Olimpijakos (Grčka), Anderleht (Belgija), Az Alkmar (Holandija), Fenerbahče (Turska), Sparta (Češka), PAOK (Grčka), BATE (Belorusija), Krasnodar (Rusija), Slovan Liberec (Češka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Austrija Beč (Austrija), Panatinaikos (Grčka), Mitilend (Danska), Vest Hem (Engleska), Sent Etjen (Francuska), Gent (Belgija), Maribor (Slovenija), Genk (Belgija), Rapid (Austrija), Sasuolo (Italija), Karabag (Azerbejdžan)

Ser Željko

pre 7 godina

Zvezda da otera klovna Donalda i Kataija da proda za velike pare i dovede jako pojačanje, npr Akvilanija ili Charlie Adama i ne treba nikog da se plaši u Ligi Šampiona. Prolazak grupne faze nije daleko.

karma police

pre 7 godina

Samo da izbegnemo Šahtjor (Ukrajina), Olimpijakos (Grčka), Anderleht (Belgija), Az Alkmar (Holandija), Fenerbahče (Turska), Sparta (Češka), PAOK (Grčka), BATE (Belorusija), Krasnodar (Rusija), Slovan Liberec (Češka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Austrija Beč (Austrija), Panatinaikos (Grčka), Mitilend (Danska), Vest Hem (Engleska), Sent Etjen (Francuska), Gent (Belgija), Maribor (Slovenija), Genk (Belgija), Rapid (Austrija), Sasuolo (Italija), Karabag (Azerbejdžan) i šanse su nam realne.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

F.K Vojvodini je potrebna sreca,ovim laznjacima je potreban pencilin.Lazni 'svemirski SerBi' zasluzuju ispadanje,kao sto ga je zasluzio moj Partizan,napred Voso!

GM

pre 7 godina

Neke ekipe igraju bolje protiv najjacih, neke se opuste protiv slabijih...

Nema vise pravila. Stvar je stava 11 igraca kada izadju na teren tog i tog dana.

Tegi

pre 7 godina

Mogli bi da igramo sa- Bateom,Mariborom,Liberecom,Austrijom,GenKom,Rapidom,donekle i sa Midtilendom,Olimpijakosom koji je loš zadnje 2,3 godine ali koji bi opet bio favorit protiv nas. Sa ostalima ne bi mogli. Teže bi nam pali Paok i PAO od od Olimpijakosa jer Olimpijakos godinama namešta titule u Grčkoj to je opšte poznata stvar.

karaulac

pre 7 godina

Ако "Црвена звезда" и "Партизан" желе да им крене, морају ПРОМЕНИТИ НАЗИВЕ КЛУБОВА. Знам да то није лако јер имају традицију дугу 70 година, али пошто је све из комунистичког периода у Србији пропало, морају и ове називе да оставе за историју. Сигуран сам да би им одмах кренуло после измене имена.

Perica

pre 7 godina

Voši je potrebna sreća i pomoć države, Zvezdi prekopotrebna privatizacija i skidanje sa drzavnih aparata za disanje... Ja porez da plaćam da bi fiansirao i ovako prebogate funkcionere beogradskih blizanaca koji osim prodaje magle nude i veliki broj stranaca kvaliteta pesak liga, neka hvala...

VECITI DELIJA

pre 7 godina

I najjaci sa ove liste se mozda moze proci ako poboljsamo igru , pruzimo maksimum i budemo hrabri . A mozemo ispasti i od najslabijeg ako nista ne promijenimo u igri . Uglavnom zavisi od nase igre . SRECNO ZVEZDO , SRECNO VOSO !

Savatiye

pre 7 godina

Bate Borisov je po meri. Za Zvezdu naravno. Losiji su nego prethodnih sezona. Sve ostalo ce biti vrlo tesko a sa dosta ekipa i nemoguce proci dalje. Isto vazi i za Vosu.

xxx

pre 7 godina

Sa ovakvom amaterskom odbranom tesko mozemo i Karabag da izbacimo, ali ajde da se nadamo, nada poslednja umire. Ih, nekad nismo respektovali ni najjace ekipe Evrope, sad strepimo da ne izvucemo tamo neki Krasnodar, Anderleht ...

zasto ne igra Plavsic

pre 7 godina

Zvezdi je potreban nov trener koji nece da pred pun stadion izvede tim bez spica, koga ubaci tek u drugom poluvremenu.

Joly

pre 7 godina

nosioci: Shahktar, Genk, BATE, Macabbi, Austria
nenosici: Rosenborg, Bašakšir, VOJVODINA, Lokomotiva, Trenčin


nosioci: Anderlecht, Sparta Praga, Gent, Panathinaikos, Qarabag
nenosioci: Astra, Grasshoppers, CRVENA ZVEZDA, Goteborg, Beitar Jeruzalem, Partizani

car

pre 7 godina

partizan je prošle godine pokazao da az i slični timovi nisu neki bauk puno sreće sve je moguće jedino sahtior ne bi bilo moguće ali šta je tu je

Stara kuka

pre 7 godina

Izbeci Sahtjor, Krasnodar, Olimpijakos i Paok, eventualno Fenerbahce. Sa ostalima se moze pa sta bude. Ni protiv jednog kluba nasi nisu favoriti, ali ne treba unapred istaci belu zastavu nego jako i snazno pa ako se zasluzi ide se dalje tj u grupnu fazu LE.

123

pre 7 godina

A kome nije potrebna sreča pogotovo u ovoj fazi kvalifikacija gde se igrao očajan nogomet i prošlo je puno klubova na sreču.Ne znam z ašto se bojite bogatijih klubova kad su čuda normalna stvar

IgorBn

pre 7 godina

sve jaci klubovi od
Ludogoreca tako da je Zvezda vec ispustila sjajnu sansu. Srecno objema ekipama. dosta ce zavisiti danas od zrijeba.

ns

pre 7 godina

Realno, svi su za klasu jači od Voše i Zvezde. Trebaće im sreća na žrebu, pa onda sreća na terenu da izbace jačeg protivnika.

veliki strumf

pre 7 godina

Skracene su grupe. Vosa odlicno prosla, samo da izbegne Sent Etjen - sa ostalima moze da igra. Zvezda ima teze potencijalne rivale - Sahtjor i Makabi se moraju izbeci, ni Sparta ne bi valjala. Ajmo Sasuolo ili Karabag, moze i Gent!

Ljubisa Livac

pre 7 godina

Samo da izbegnemo Sahtjor, Oly, Fener, St Etien i West Hem, kao i neugodne Krasnodar i Makabi. Ostalo moze, nesto na misice, nesto lakse. Nista jos nije gotovo, mozemo u LE! Bio bih prezadovoljan sa LE. Ne moze se preko noci pravo u LS, 10 godina nismo na mapi. Isto zelim i Vosi srecu.

rema89

pre 7 godina

Taj Rapid i Slovan su dve jedine ekipe od svih sa kojima nasi klubovi mogu da igraju, svi ostalo su realno i po kvalitetu i po snazi bolji
Puno sreće Zvezdi i Vojvodini

Robin Hood

pre 7 godina

Eh, da im je samo potrebna sreca....
Bilo bi lepo da nas pogleda onaj od gore da nam oba tima udju u grupnu fazu LE nekim cudom... Ali kako to uvek biva, tesko da ce jedan tim uci, a ne oba.
Aj pomozi Boze !

ivan

pre 7 godina

hahaha Sa kim bre vi mozete da igrate Ljubisa, haha mozda sa Borcom, Jagodinom i Surdulicom. Ono sto ste pokazali je sramota. Gde vam sada kada treba vasi Ibanjezi, Viere Ni Kataija nisam video da igra..

Ser Željko

pre 7 godina

Zvezda da otera klovna Donalda i Kataija da proda za velike pare i dovede jako pojačanje, npr Akvilanija ili Charlie Adama i ne treba nikog da se plaši u Ligi Šampiona. Prolazak grupne faze nije daleko.

blinkibile

pre 7 godina

Az je truba i Sasuolo...ostalo su sve jake ekipe. Samo da nisu neki Rusi,Rusini,Belorusi i slicno. Nekako bih vise voleo West Ham nego neke Azerbejdzance,AZ je odlicna prilika, nista ne znaju i mogu da se izbace

Mare

pre 7 godina

Kao prvo da čestitam Voši na 3. play-offu za 4 godine svaka čast momci,ali Voši fale stranci i to nan nivou Zvezdinih da uradi nešto više,verujem da ćemo imati bar malo sreće na žrebu i proći i Zvezda i Voša,dajte nam Maribor i Austriu Beč ! E a sad.Pljuvači i fudbalske neznalice,shvatite da je Zvezda odigrala inteligentno i maestralno u skladu sa mogućnostima,tim za Evropu se ne formira 3 nedelje pred utakmicu,igrači su odigrali zajedno 2 tekme protiv Vallete do Ludogoretsa,a Ludogoretsovi igrači su na okupu više od 3 godine.Evropska ekipa mora da ima sistem i selekciju i da se radi na period od 3,4 godine miniumum,uz zadržavanje kostura tima ! Ludogorets je jači od 80 % ekipa u ovom play-offu.Sledeći rezultati govore da svi danas igraju fudbal,i Zvezda se apsolutno nije obrukala kako to neki kažu,pa Zvezda je i dalje neporažena u Evropi u regularnom toku utakmica ! Lil-Qabala 1:1 Sanit Atienne-AEK 0:0 Dundalk-Bate 3:0 Sheva-Olympiacos 1:0 Austria-Trnava 0:1 Rapid-Soligorsk 0:0 Domžale-West Ham 2:1 Young Boys-Shahtjor 2:0,Herta,Lil i Spartak Moskva su ispali !!! A potpisujem da će ti isti pljuvači dizati u nebo Zvezdu ako uđe u Ligu Evrope jer takav smo narod,pljujemo Huga zbog 3 loše tekme,a u Srbiji se brzo zaboravlja uspeh i teško se plaća,sami smo sebi najveći neprijatelj ! A by the way od 1650 komentara na komentar ispadanja Zvezde 1400 je grobarskih od kojih je 900 NAPRED LUDOGORETS,tim koji nije dao gol iz igre 4 utakmice protiv dosadašnjih drugoligaša i Zaglebia !?

dunda

pre 7 godina

pa dobro. sa vise od polovine ekipa moze da se igra, pa nismo ni ocekivali da ce biti neki maltezani. samo njih smo i izbacili i dosli smo do plej ofa za grupe le, koliko je sve lakse kroz kvalifikacije za ls. ajmo bre i ovo su velike utakmice! dajte malo vise entuzijazma nije smak sveta sto smo ispali, ispali smo od bolje ekipe i to na produzetke! ipak, nek nam je sa srecom sutra na zrebu nije na odmet, srecno i vosi! pozdrav svima ostalima

Andrija

pre 7 godina

Ovde vidim tri, eventualno četiri, ekipe slabije od Ludogoreca. Trebaće nam dosta sreće i u žrebu i u utakmicama, čak i ako dobijemo neku od slabijih ekipa.

nenad

pre 7 godina

Za Rapid si mozda u pravu,ali za Slovan nisi nikako. Zar si zaboravio kako je taj tim pregazio Zvezdu onomad u kupu Uefa,i to u oba meca. U Liberecu 2:0,a u Beogradu 2:1. Zato je bolje da i ovu ekipu zaobidju na zrebu u petak.

ПФЦ

pre 7 godina

Нек још једном ПУКНЕ ЗОРА на Маракани уз ПАОК или ВЕСТ ХЕМ.....ВОШИ пуно среће и нек буде МАРИБОР!
ЛИГА ЕВРОПЕ тако близу.......

karaulac

pre 7 godina

Ако "Црвена звезда" и "Партизан" желе да им крене, морају ПРОМЕНИТИ НАЗИВЕ КЛУБОВА. Знам да то није лако јер имају традицију дугу 70 година, али пошто је све из комунистичког периода у Србији пропало, морају и ове називе да оставе за историју. Сигуран сам да би им одмах кренуло после измене имена.

IgorBn

pre 7 godina

sve jaci klubovi od
Ludogoreca tako da je Zvezda vec ispustila sjajnu sansu. Srecno objema ekipama. dosta ce zavisiti danas od zrijeba.

RedStar91

pre 7 godina

Ja mislim da bi najbolje bilo izvuci West Hem, jer oni kao vecina engleskih klubova ne daju ni pet para za ligu evrope tako da mislim da bismo mogli ravnopravno da se nosimo sa njihovom trecom postavom.....
U svakom slucaju puno srece danas za Zvezdu i Vosu.....

ns

pre 7 godina

Realno, svi su za klasu jači od Voše i Zvezde. Trebaće im sreća na žrebu, pa onda sreća na terenu da izbace jačeg protivnika.

veliki strumf

pre 7 godina

Licno, naviham za AZ ili Panatinaikos, mada su pozeljni i Rapid, Austrija, Sasuolo, Karabag, PAOK. Sve su to ekipe daleko slabije i neuigranije od Ludogoreca i Zvezda (a i Vosa) bi protiv njih imali realne sanse. Cerali bi se i sa Belgijancima. Po svaku cenu treba izbeci Fener, Sahtjor, Vest Hem, Sent Etjen, Krasnodar a i crveno-belu grcku bracu (samo iz tog razloga, a ne zbog neke njihove snage). Zreb je ovoga puta veoma, veoma bitan, jer je razlika u kvalitetu nosilaca ogromna.

estiar

pre 7 godina

S obzirom na kvalitete nasih timova, bilo bi super kad bi izbegli sledece:
Šahtjor (Ukrajina), Olimpijakos (Grčka), Anderleht (Belgija), Az Alkmar (Holandija), Fenerbahče (Turska), Sparta (Češka), PAOK (Grčka), BATE (Belorusija), Krasnodar (Rusija), Slovan Liberec (Češka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Austrija Beč (Austrija), Panatinaikos (Grčka), Mitilend (Danska), Vest Hem (Engleska), Sent Etjen (Francuska), Gent (Belgija), Maribor (Slovenija), Genk (Belgija), Rapid (Austrija), Sasuolo (Italija), Karabag (Azerbejdžan)

anonimus

pre 7 godina

bilo bi odlicno kad bi bilo srece i moja Zvezda a i Vojvodina da prodju u LE. mnogo bi znacilo za ceo srpski fudbal i koeficjent. Manite se "da komsiji umre krava". Mi smo jedini vetovatno na ovoj planeti koji toliko likuju porazima komsija.Navija se za Ludogorec, navija se za Augsburg, uzas.

karma police

pre 7 godina

Samo da izbegnemo Šahtjor (Ukrajina), Olimpijakos (Grčka), Anderleht (Belgija), Az Alkmar (Holandija), Fenerbahče (Turska), Sparta (Češka), PAOK (Grčka), BATE (Belorusija), Krasnodar (Rusija), Slovan Liberec (Češka), Makabi Tel Aviv (Izrael), Austrija Beč (Austrija), Panatinaikos (Grčka), Mitilend (Danska), Vest Hem (Engleska), Sent Etjen (Francuska), Gent (Belgija), Maribor (Slovenija), Genk (Belgija), Rapid (Austrija), Sasuolo (Italija), Karabag (Azerbejdžan) i šanse su nam realne.

Stefa Velimirko

pre 7 godina

Realno, bolje je izvući Vest hem nego na primer Slovan iz libereca,za 10 dana počinje Premijer liga Engleske i jasno je da će Vest hem igrati sa rezervnim sastavom u 4.kolu kvalifikacija za ligu evrope, i ne samo to već i sa pola snage, sa druge strane Liberecu je mnogo važnije da zbog finansija udje u ligu evrope, ipak Vest hem za 1 dan zaradi 3 miliona evra samo od prodaje dresova. Bilo bi dobro izbeći Šahtjor od jačih klubova, ali i duga potovanja u Azerbejdžan kod Karabaha ili u Rusiju kod Krasnodara. Po mom nekom mišljenju najpoželjniji tim je Austrija Vijen(u celom svetu je Vijen samo se pravimo pametni pa govorimo "Beč"), koja nije kvalitetna kao prethodnih sezona. Samo da se ne ponove Slavija Prag iz 2009.,Ren iz 2011.,Bordo iz 2012.,Šerif iz 2013. i Plzen iz 2015.Iako imam samo 16 godina, za prethodnih 8,9 goeina koliko aktivno pratim fudbal shvatio sam da kad nemate neki kvalitet neće ni sreća da vas pogleda, to je nešto što me mnogo brine pred sutrašnji žreb, iskreno se nadam, da će i jedni i drugi dalje, i usput sve pohvale za Vojvodinu koja igra vrlo dopadljiv fudbal.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 7 godina

F.K Vojvodini je potrebna sreca,ovim laznjacima je potreban pencilin.Lazni 'svemirski SerBi' zasluzuju ispadanje,kao sto ga je zasluzio moj Partizan,napred Voso!

GM

pre 7 godina

Neke ekipe igraju bolje protiv najjacih, neke se opuste protiv slabijih...

Nema vise pravila. Stvar je stava 11 igraca kada izadju na teren tog i tog dana.

Tegi

pre 7 godina

Mogli bi da igramo sa- Bateom,Mariborom,Liberecom,Austrijom,GenKom,Rapidom,donekle i sa Midtilendom,Olimpijakosom koji je loš zadnje 2,3 godine ali koji bi opet bio favorit protiv nas. Sa ostalima ne bi mogli. Teže bi nam pali Paok i PAO od od Olimpijakosa jer Olimpijakos godinama namešta titule u Grčkoj to je opšte poznata stvar.

Perica

pre 7 godina

Voši je potrebna sreća i pomoć države, Zvezdi prekopotrebna privatizacija i skidanje sa drzavnih aparata za disanje... Ja porez da plaćam da bi fiansirao i ovako prebogate funkcionere beogradskih blizanaca koji osim prodaje magle nude i veliki broj stranaca kvaliteta pesak liga, neka hvala...

VECITI DELIJA

pre 7 godina

I najjaci sa ove liste se mozda moze proci ako poboljsamo igru , pruzimo maksimum i budemo hrabri . A mozemo ispasti i od najslabijeg ako nista ne promijenimo u igri . Uglavnom zavisi od nase igre . SRECNO ZVEZDO , SRECNO VOSO !

tik tak

pre 7 godina

Realno kad se pogleda, ne lezi nam niko. Vi svi prizeljkujete Slovan a znate da nam Cesi nikad nisu lezali. Tesko ce ovde biti sa bilo kim.

Savatiye

pre 7 godina

Bate Borisov je po meri. Za Zvezdu naravno. Losiji su nego prethodnih sezona. Sve ostalo ce biti vrlo tesko a sa dosta ekipa i nemoguce proci dalje. Isto vazi i za Vosu.

xxx

pre 7 godina

Sa ovakvom amaterskom odbranom tesko mozemo i Karabag da izbacimo, ali ajde da se nadamo, nada poslednja umire. Ih, nekad nismo respektovali ni najjace ekipe Evrope, sad strepimo da ne izvucemo tamo neki Krasnodar, Anderleht ...

zasto ne igra Plavsic

pre 7 godina

Zvezdi je potreban nov trener koji nece da pred pun stadion izvede tim bez spica, koga ubaci tek u drugom poluvremenu.

Joly

pre 7 godina

nosioci: Shahktar, Genk, BATE, Macabbi, Austria
nenosici: Rosenborg, Bašakšir, VOJVODINA, Lokomotiva, Trenčin


nosioci: Anderlecht, Sparta Praga, Gent, Panathinaikos, Qarabag
nenosioci: Astra, Grasshoppers, CRVENA ZVEZDA, Goteborg, Beitar Jeruzalem, Partizani

car

pre 7 godina

partizan je prošle godine pokazao da az i slični timovi nisu neki bauk puno sreće sve je moguće jedino sahtior ne bi bilo moguće ali šta je tu je

Stara kuka

pre 7 godina

Izbeci Sahtjor, Krasnodar, Olimpijakos i Paok, eventualno Fenerbahce. Sa ostalima se moze pa sta bude. Ni protiv jednog kluba nasi nisu favoriti, ali ne treba unapred istaci belu zastavu nego jako i snazno pa ako se zasluzi ide se dalje tj u grupnu fazu LE.

123

pre 7 godina

A kome nije potrebna sreča pogotovo u ovoj fazi kvalifikacija gde se igrao očajan nogomet i prošlo je puno klubova na sreču.Ne znam z ašto se bojite bogatijih klubova kad su čuda normalna stvar

Nikola YNWA

pre 7 godina

Nek izvuku jedni druge i eto bar jedan nas predstavnik u LE. ;-)
Mada...po igrama je Vojvodina zasluzila da ide dalje, ako je ikako moguce...malo sreca malo ovo-ono, bilo koji nacin da se prodje dalje.
Svi samo pricaju o CZV i PFC, mante se toga...pomozite malo i slaninarima.
Napred Voso!!!

firma nbg

pre 7 godina

Može Voša u LE, pobeđivali smo zvučna imena i do sada. Imamo igru, atmosfera je odlična, trener sjajan a Firma će da grmi!

Pedja

pre 7 godina

Ako bi moglo da se bira izabrao bih BATE ili Karabag ili kako se vec zove taj klub. BATE vise nije klub kakav je bio i dosta su losiji nego pre 5 godina.

enco

pre 7 godina

Vojvodina je pokazala da moze i bez stranaca da se igra solidan fudbal, zelim im sto lakseg protivnika. A ovoj legiji stranaca za koju navijam sto jaceg, da zavrsimo sa evropom oteramo Vucicevu legiju stranaca,vidi se da su rastimovan orkestar, pricaju na 10 jezika, boli ih uvo za Zvezdu koja im je prolazna stanica. Bozovic igra sa 2 zadnja vezna, le talek prati Donalda, kao da njega treba da cuva, otkada je dosao zvezda se raspala. Ristiv ili Poletanovic bi bili mnogo korisniji i doneli mnogo vise kreativnosti u napadu. Srecno Slaninari, a mi da pevamo Pukni zoro na srpskom,spanskom,portugalskom,francuskom...

veliki strumf

pre 7 godina

Skracene su grupe. Vosa odlicno prosla, samo da izbegne Sent Etjen - sa ostalima moze da igra. Zvezda ima teze potencijalne rivale - Sahtjor i Makabi se moraju izbeci, ni Sparta ne bi valjala. Ajmo Sasuolo ili Karabag, moze i Gent!

AS

pre 7 godina

Group 2:
Seeded
1 AZ Alkmaar (NED)
2 PAOK* (GRE)
3 Slovan Liberec (CZE)
4 Saint-Étienne (FRA)
5 Austria Wien (AUT)
Unseeded
6 AEK Larnaca (CYP)
7 Rosenborg* (NOR)
8 Dinamo Tbilisi* (GEO)
9 Vojvodina (SRB)
10 Beitar Jerusalem (ISR)

Group 4:
Seeded
1 Shakhtar Donetsk* (UKR)
2 Sparta Praha* (CZE)
3 Maccabi Tel-Aviv (ISR)
4 Gent (BEL) 25.000
5 Sassuolo (ITA)
6 Qarabağ* (AZE)
Unseeded
7 Shkëndija (MKD)
8 İstanbul Baºakºehir (TUR)
9 IFK Göteborg (SWE)
10 Crvena zvezda* (SRB)
11 SønderjyskE (DEN)
12 Hajduk Split (CRO)