Fudbal 50

Subota, 30.01.2016.

10:15

Riovo pismo Vidiću: Kakav igrač, kakav čovek!

Legendarni štoper Mančester junajteda Rio Ferdinand posvetio je pismo srpskom fudbaleru Nemanji Vidiću.

Riovo pismo Vidiæu: Kakav igraè, kakav èovek! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

sale

pre 8 godina

svaka vidicu za igru u man utd, all the best u buducnosti. jedino mi je krivo sto nisi igrao tako dobro za reprezentaciju, bili bi sigurno prvaci sveta.

danguba

pre 8 godina

Mogao je da se nosi sa svakim napadacem, osim sa Toresom. Sjecam se kako mi je bilo neugodno gledati u mecevima protiv Liverpula.

drago

pre 8 godina

Vidic najbolji stoper svih vremena, Djokovic najbolji tenisac svih vremena...da je Modric vas odavno bi bio najbolji veznjak svih vremena.

sasa

pre 8 godina

svakako jedan od najboljih sa ovih prostora,ja pratim fudbal isto 25 godina,jedan od idola uz Savicevica,Mijatovica Mihajlovica,Stankovica to je to

Goran NS

pre 8 godina

Čovek sve lepo objasnio! Da smo neki kao što nismo ne bi trebalo da bude ni jedan komentar na ovu vest ali ne ajmo malo po čoveku kome je AF dao traku MU! Ma ajmo malo i po njemu šta on zna?!!

pre 8 godina

Volim Partizan. A Nemanja Vidić je najbolji srpski igrač od kada ja pratim fudbal, a pratim 25 godina. Kao klinac obožavao sam Mijatovića, i on je na drugom mestu iza Vidića.. Nek se ne ljute Crnogorci, ali Mijat je za mene naš :)

Rouzvelt

pre 8 godina

Rio je iskren covek, kad su ga pitali koji je najbolji fudbaler svih vremena on je rekao Maradona bez obzira sto je englez, i sada daje puno postovanje jednom od najboljih defanzivnih igraca Manchestera. Respect

Stefan

pre 8 godina

Precenjen igrac koji je imao tu srecu da je igrao u jednom od najjacih tiimova junajteda u istoriji koji su cinili ronaldo,runi,skols,gigs,tevez,berbatov itd.Dovljno je setiti se njegovih partija protiv toresa,mesija,drogbe koji su ga redovno unistavali u medjusobnim duelima.Svi koji prate fudbal znaju da je junajted tada dominirao fenomenalnim napadom i veznim redom dok je odbranu uglavnom drzao ferdinand,uspeo je u junajtedu jedino zahvaljujuci fergusonu koji je cenio takav tip igraca kao i medijskoj masineriji juajteda.Pravo lice je pokazivao u reprezentaciji koju je unistio svojim nepromsljenim potezima i ogromnim egom.

Hvala za sve Nemanja

pre 8 godina

Grobari gledajte dobro ko je i šta Zvezda i ko su njeni igrači. Sledeći put ustanite kad pričate o njoj. Stanković i Vidić sa jedne Ilić i Smiljanić sa druge strane. Jedno brdo dva univerzuma.

dejan

pre 8 godina

sjsjan igrac odnosno igracina,,,samo pitanje koliko jakao laik u pogledu profesionalnog fudbala mogu pricati o njemu,a znam gdje god je bio bio je najbolji a biti najbolji dug period u jednom mancesteru sve govori,,,,a ovi sto ga kude i omalovazavaju ti nam danas vode fss e toliko onjihovoj gani i poznavanju fudbala,,,a za reprezentaciju nemanja je igrao dok nisu pocele mutne radnje da se rade na celu s predsjednikom fss,a njemu to nikad nije trebalo niti jebio dio toga jer imao je ime vrijednost na svetskoj berzi fudbala,,,,pozdrav za povrsne poznavaoce fudbala odnosno pristalice jsd i fss

Melenci

pre 8 godina

trnci me podilaze,samo sto nisam zaplakala,kako je lepo opisao svog saigraca Rio Ferdinand,sa koliko respekta.Nemanja care,uzivaj sada,pocinje nova era u tvom zivotu.

KORN

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)
A Lazar Markovic,a Mitrovic,a Tošic,a Petrovic,a Fejsa,a Šcepovic,a Ljajic,a Sulejmani da se što pre zaborave,pošto sa njima u reprezentaciji tu Ganu samo na TV ima da gledamo.

Corto ®™

pre 8 godina

"..Dobro dosao u penziju brate!" jbt kako ove fudbalere pored svog truda i odricanja koji pojedini uloze u toku karijere realno boli uvo za sve i max uzivaju u zivotu.. a ostatak Srbije moze samo da sanja da ce uopste i docekati penziju, a o visine iste se i ne razmislja! tuga..

Ryber Palunko

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)

Za koju godinu očekujemo dirljiv oproštaj Ahmeta Oguza i evociranje uspomena na blistave predstave Lole Sniljanića u dresu Genčlerbirligija. Pamtiće se reči...

Ne bir oyuncu ..... ne bir adam ....
Emeklilik bro hoºgeldiniz!

Ahmet

lfc

pre 8 godina

Najbolji stoper Srbije ikad, jedan od najboljih na svetu, sve u svemu igracina. Ali jednu stvar cu pamtiti u njegovoj karijeri koja mi nije jasna...kako je covek lose igrao protiv liverpula to je nevoravto. Koliko samo crvenih, kikseva ravnih jelen super ligi, i to bukvalno svaku utakmicu.

Grga

pre 8 godina

Nemanja, nadam se da čitaš ove pozitivne komentare, ako ne nadam se da će ti neko preneti. Žalosno je što uopšte postoji neko ko dovodi u pitanje tvoje zalaganje u reprezentaciji. Što reče neko u komentaru, dok si ti igrao bar smo bili na svetskom prvenstvu. Ko zna čega si se sve nagledao u reprezentaciji i oko nje. Ne kažem, možda si mogao i dalje da igraš, ali nije lako kada te u drugoj zemlji, u kojoj si morao od početka da se dokazuješ, poštuju nego u domovini, i kada počnu da te pljuju posle jednog promašenog penala i slično. Zato ti ne obraćaj pažnju, jer će pljuvača uvek biti, takav smo narod. Gledaj Noleta. Sad je prvi i kida, a glavu dajem da će čim mu malo padne forma i počne da gubi odmah da se pojave pljuvači koji će, kao i uvek, vrlo lako zaboraviti sve što je postigao.
Dakle, to nema veze s tobom. Jedino mi je žao što nisi na kraju bar malo odigrao u Zvezdi, uveo je u Ligu šampiona, ali dobro.

Pera

pre 8 godina

Roy Keane je Irac tako da ga treba pridodati kapitenima MU van Velike Britanije. U svakom slucaju veliki uspeh i fantasticna karijera Nemanje Vidica. Veoma sam ponosan na njega iako sam Grobar.

BarbaDjole

pre 8 godina

E sad da je u Zvezdi iole normalna situacija pa da predloze Mancesteru oprostajni mec. Zamislite sa jedne strane Zigara, Bosko Jankovic, Lalatovic, Bisevac, Pantela, Djurdjic i ta ekipa koja je igrala sa Vidom, a druga Rio, Evra, Gigs, Skols, Van der Sar, Kerik, Runi, Ronaldo... Naravno Vida po jedno poluvreme za Zvezdu i Mancester.

milan

pre 8 godina

Daca- vidi se da imas do 18-19 god... On bi igrao mnogo vise u poslednje 2 god ali je pogorsao zdravlje jer je povredjen igrao protiv Italije i Slovenjne. Dokle god je on igrao za Srbiju, a Tole i ekipa se nisu mesali, mi smo isli na SP. Ali da, cim je mogao napustio je reprezetaciju, sa 31 god a predhodno je igrao samo 12 god za nju...

Sibin

pre 8 godina

ako hoćete da se podsetite ko je Nemanja Vidić i koliko ga cene pogorovu u Junajtedu pročitajte knjigu Aleksa Fergusona "Vođenje".

Munze

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)

Teško da ćemo ga zaboraviti, jer otkad su tvoji puleni preuzeli reprezentaciju i Malta moli Boga da bude s nama u grupi. Ono kad druga škola u Evropi iznedri napadača koji odigra sve kvalifikacione utakmice i postigne NULETINU golova! Nula! E, to se ne zaboravlja. I onda mu još daš ingeniozni nadimak MitroGOL! Gol? Pa 'de mu je!?

nemanja

pre 8 godina

Da li je potrebno zaista da neko zavrsi karijeru ili ode na onaj svet da bismo mi poceli da ga postujemo? Kad cemo se vec jednom opametiti i prestati omalovazavati jedni druge. Nemanja hvala ti care!

netsa

pre 8 godina

Vidić je legenda. Biti kapiten u onakvom Mančesteru.... A i ovo pismo da podseti malo neke koji su zaboravili a pre nego li krenu da lupkaju.... A sto se tice naše reprezentacije, mislim da tu ni Mesiju ne bi bilo prijatno i da bi je napustio...

Sumadinac

pre 8 godina

Igrac kojeg sam najvise uvazavao,medju svim ovim nasim princezicama I starletanima od fudbalera.Koristio je mozak,uz srcanost I umece.Zato je toliko postovan

Huncut

pre 8 godina

Secamo vas se, bili ste odlican tandem, popunjavali ste se nevidjeno dobro. Bila je milina gledati vas...samo ste se pogledali, i znali ste sta dalje. Uzivajte ljudi.

andrijano

pre 8 godina

lepo je videti osećaj pravog drugarstva i poštovanja...sve više sakrivamo emocije i reci za ljude koji to zaslužuju a živiot nema reprizu...neponovljiv tandem a tajna uspeha verovatno je otkrivena upravi u pismu...

Boske

pre 8 godina

Nas najbolji stoper ikada!!! Da je pravde, trebao je biti Zvezdina zvezda...jos kad je rekao da je svoje snove ostvario igrajuci za Zvezdu, a da je posle toga sve bilo profesionalizam, kupio me je za ceo zivot!!! Hvala majstore za sve, uzivaj u penziji...a svaka cast i Ferdinandu za pismo...sportski pozdrav svima.

Vladimir

pre 8 godina

Rio kralju! Ovo je dokaz kakva je igracina bio i kakav je covek Vidic. Da je rodom npr. Spanac, mislim da bi bio u krugu kandidata za zlatnu loptu kad je bio na vrhu karijere, i velicali bi ga do iznemoglosti. Ali i pored toga, u Engleskoj ga vise cene nego ovde, a on to nije zasluzio sa nase strane. Jednostavno nije hteo nikom da se pravda, govorio je na terenu. Da je kojim slucajem Dzaja igrao u ovom vremenu i njega bismo pljuvali. Nemanja hvala ti za sve, ostaces upamcen kao najbolji defanzivac kojeg je Srbija imala i jedan od najboljih ikad u svetu. Uzivaj u fudbalskoj penziji, zasluzio si.

BgHQ

pre 8 godina

Ovo pismo mi je pobudilo emocije i jos jednom molim domace portal strucnjake koji boluju od izopacenih sistema vrednosti da prestanu sa vredjanjem legendarnog Nemanje Vidica.Verovatno su u pitanju klinci koji uz to imaju pamcenje kao kokoska i nisu svesni da u svom kratkom zivotu nisu gledali boljeg domaceg igraca od Nemanje a siguran sam da i nece jos mnogo godina gledati boljeg.
Tesko da se Rio Ferdinand,SAF i ostali iz MU bolje razumeju u fudbal i prave ljudske vrednosti od njih ali ipak neka bar jednom stave prst na celo i pokusaju da razmisle.
Nemanja hvala ti za sve a drago mi je sto i mnogi tvoji saborci i istinski asovi kao sto je i Rio imaju lepo misljenje o tebi.To je tako jer si ti to zasluzio.

scholes

pre 8 godina

Kakve ljudine su obojica, najjači štoperski tandem ikada! Da podsetim da je Vidić jedini kapiten Mančestera uz Kantonu van Velike Britanije!

bljump

pre 8 godina

Secam se prvih vidicevih utakmica u mancesteru, svi protivnici su igrali presinh na njega kako primi loptu u noge, a on mucenik pojma nema kako da se izvuce. Vremenom je tehniku podigao na solidan nivo, a zadrzao ostrinu i naviku da startuje bez dvoumljenja na loptu kad god mu je protivnik blizu. U paru sa riom koji je bio mnogo bolji trhnicar su szvarno bili najbolji u svoje vreme, posebno kad se doda vidicev osecaj za skok pri kornerima i golovi koje je tako postizao...

scholes

pre 8 godina

Kakve ljudine su obojica, najjači štoperski tandem ikada! Da podsetim da je Vidić jedini kapiten Mančestera uz Kantonu van Velike Britanije!

Vladimir

pre 8 godina

Rio kralju! Ovo je dokaz kakva je igracina bio i kakav je covek Vidic. Da je rodom npr. Spanac, mislim da bi bio u krugu kandidata za zlatnu loptu kad je bio na vrhu karijere, i velicali bi ga do iznemoglosti. Ali i pored toga, u Engleskoj ga vise cene nego ovde, a on to nije zasluzio sa nase strane. Jednostavno nije hteo nikom da se pravda, govorio je na terenu. Da je kojim slucajem Dzaja igrao u ovom vremenu i njega bismo pljuvali. Nemanja hvala ti za sve, ostaces upamcen kao najbolji defanzivac kojeg je Srbija imala i jedan od najboljih ikad u svetu. Uzivaj u fudbalskoj penziji, zasluzio si.

BgHQ

pre 8 godina

Ovo pismo mi je pobudilo emocije i jos jednom molim domace portal strucnjake koji boluju od izopacenih sistema vrednosti da prestanu sa vredjanjem legendarnog Nemanje Vidica.Verovatno su u pitanju klinci koji uz to imaju pamcenje kao kokoska i nisu svesni da u svom kratkom zivotu nisu gledali boljeg domaceg igraca od Nemanje a siguran sam da i nece jos mnogo godina gledati boljeg.
Tesko da se Rio Ferdinand,SAF i ostali iz MU bolje razumeju u fudbal i prave ljudske vrednosti od njih ali ipak neka bar jednom stave prst na celo i pokusaju da razmisle.
Nemanja hvala ti za sve a drago mi je sto i mnogi tvoji saborci i istinski asovi kao sto je i Rio imaju lepo misljenje o tebi.To je tako jer si ti to zasluzio.

Boske

pre 8 godina

Nas najbolji stoper ikada!!! Da je pravde, trebao je biti Zvezdina zvezda...jos kad je rekao da je svoje snove ostvario igrajuci za Zvezdu, a da je posle toga sve bilo profesionalizam, kupio me je za ceo zivot!!! Hvala majstore za sve, uzivaj u penziji...a svaka cast i Ferdinandu za pismo...sportski pozdrav svima.

bljump

pre 8 godina

Secam se prvih vidicevih utakmica u mancesteru, svi protivnici su igrali presinh na njega kako primi loptu u noge, a on mucenik pojma nema kako da se izvuce. Vremenom je tehniku podigao na solidan nivo, a zadrzao ostrinu i naviku da startuje bez dvoumljenja na loptu kad god mu je protivnik blizu. U paru sa riom koji je bio mnogo bolji trhnicar su szvarno bili najbolji u svoje vreme, posebno kad se doda vidicev osecaj za skok pri kornerima i golovi koje je tako postizao...

netsa

pre 8 godina

Vidić je legenda. Biti kapiten u onakvom Mančesteru.... A i ovo pismo da podseti malo neke koji su zaboravili a pre nego li krenu da lupkaju.... A sto se tice naše reprezentacije, mislim da tu ni Mesiju ne bi bilo prijatno i da bi je napustio...

nemanja

pre 8 godina

Da li je potrebno zaista da neko zavrsi karijeru ili ode na onaj svet da bismo mi poceli da ga postujemo? Kad cemo se vec jednom opametiti i prestati omalovazavati jedni druge. Nemanja hvala ti care!

Sumadinac

pre 8 godina

Igrac kojeg sam najvise uvazavao,medju svim ovim nasim princezicama I starletanima od fudbalera.Koristio je mozak,uz srcanost I umece.Zato je toliko postovan

Pera

pre 8 godina

Roy Keane je Irac tako da ga treba pridodati kapitenima MU van Velike Britanije. U svakom slucaju veliki uspeh i fantasticna karijera Nemanje Vidica. Veoma sam ponosan na njega iako sam Grobar.

milan

pre 8 godina

Daca- vidi se da imas do 18-19 god... On bi igrao mnogo vise u poslednje 2 god ali je pogorsao zdravlje jer je povredjen igrao protiv Italije i Slovenjne. Dokle god je on igrao za Srbiju, a Tole i ekipa se nisu mesali, mi smo isli na SP. Ali da, cim je mogao napustio je reprezetaciju, sa 31 god a predhodno je igrao samo 12 god za nju...

Munze

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)

Teško da ćemo ga zaboraviti, jer otkad su tvoji puleni preuzeli reprezentaciju i Malta moli Boga da bude s nama u grupi. Ono kad druga škola u Evropi iznedri napadača koji odigra sve kvalifikacione utakmice i postigne NULETINU golova! Nula! E, to se ne zaboravlja. I onda mu još daš ingeniozni nadimak MitroGOL! Gol? Pa 'de mu je!?

lfc

pre 8 godina

Najbolji stoper Srbije ikad, jedan od najboljih na svetu, sve u svemu igracina. Ali jednu stvar cu pamtiti u njegovoj karijeri koja mi nije jasna...kako je covek lose igrao protiv liverpula to je nevoravto. Koliko samo crvenih, kikseva ravnih jelen super ligi, i to bukvalno svaku utakmicu.

Sibin

pre 8 godina

ako hoćete da se podsetite ko je Nemanja Vidić i koliko ga cene pogorovu u Junajtedu pročitajte knjigu Aleksa Fergusona "Vođenje".

Huncut

pre 8 godina

Secamo vas se, bili ste odlican tandem, popunjavali ste se nevidjeno dobro. Bila je milina gledati vas...samo ste se pogledali, i znali ste sta dalje. Uzivajte ljudi.

Ryber Palunko

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)

Za koju godinu očekujemo dirljiv oproštaj Ahmeta Oguza i evociranje uspomena na blistave predstave Lole Sniljanića u dresu Genčlerbirligija. Pamtiće se reči...

Ne bir oyuncu ..... ne bir adam ....
Emeklilik bro hoºgeldiniz!

Ahmet

andrijano

pre 8 godina

lepo je videti osećaj pravog drugarstva i poštovanja...sve više sakrivamo emocije i reci za ljude koji to zaslužuju a živiot nema reprizu...neponovljiv tandem a tajna uspeha verovatno je otkrivena upravi u pismu...

Melenci

pre 8 godina

trnci me podilaze,samo sto nisam zaplakala,kako je lepo opisao svog saigraca Rio Ferdinand,sa koliko respekta.Nemanja care,uzivaj sada,pocinje nova era u tvom zivotu.

Rouzvelt

pre 8 godina

Rio je iskren covek, kad su ga pitali koji je najbolji fudbaler svih vremena on je rekao Maradona bez obzira sto je englez, i sada daje puno postovanje jednom od najboljih defanzivnih igraca Manchestera. Respect

BarbaDjole

pre 8 godina

E sad da je u Zvezdi iole normalna situacija pa da predloze Mancesteru oprostajni mec. Zamislite sa jedne strane Zigara, Bosko Jankovic, Lalatovic, Bisevac, Pantela, Djurdjic i ta ekipa koja je igrala sa Vidom, a druga Rio, Evra, Gigs, Skols, Van der Sar, Kerik, Runi, Ronaldo... Naravno Vida po jedno poluvreme za Zvezdu i Mancester.

Grga

pre 8 godina

Nemanja, nadam se da čitaš ove pozitivne komentare, ako ne nadam se da će ti neko preneti. Žalosno je što uopšte postoji neko ko dovodi u pitanje tvoje zalaganje u reprezentaciji. Što reče neko u komentaru, dok si ti igrao bar smo bili na svetskom prvenstvu. Ko zna čega si se sve nagledao u reprezentaciji i oko nje. Ne kažem, možda si mogao i dalje da igraš, ali nije lako kada te u drugoj zemlji, u kojoj si morao od početka da se dokazuješ, poštuju nego u domovini, i kada počnu da te pljuju posle jednog promašenog penala i slično. Zato ti ne obraćaj pažnju, jer će pljuvača uvek biti, takav smo narod. Gledaj Noleta. Sad je prvi i kida, a glavu dajem da će čim mu malo padne forma i počne da gubi odmah da se pojave pljuvači koji će, kao i uvek, vrlo lako zaboraviti sve što je postigao.
Dakle, to nema veze s tobom. Jedino mi je žao što nisi na kraju bar malo odigrao u Zvezdi, uveo je u Ligu šampiona, ali dobro.

KORN

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)
A Lazar Markovic,a Mitrovic,a Tošic,a Petrovic,a Fejsa,a Šcepovic,a Ljajic,a Sulejmani da se što pre zaborave,pošto sa njima u reprezentaciji tu Ganu samo na TV ima da gledamo.

Hvala za sve Nemanja

pre 8 godina

Grobari gledajte dobro ko je i šta Zvezda i ko su njeni igrači. Sledeći put ustanite kad pričate o njoj. Stanković i Vidić sa jedne Ilić i Smiljanić sa druge strane. Jedno brdo dva univerzuma.

pre 8 godina

Volim Partizan. A Nemanja Vidić je najbolji srpski igrač od kada ja pratim fudbal, a pratim 25 godina. Kao klinac obožavao sam Mijatovića, i on je na drugom mestu iza Vidića.. Nek se ne ljute Crnogorci, ali Mijat je za mene naš :)

dejan

pre 8 godina

sjsjan igrac odnosno igracina,,,samo pitanje koliko jakao laik u pogledu profesionalnog fudbala mogu pricati o njemu,a znam gdje god je bio bio je najbolji a biti najbolji dug period u jednom mancesteru sve govori,,,,a ovi sto ga kude i omalovazavaju ti nam danas vode fss e toliko onjihovoj gani i poznavanju fudbala,,,a za reprezentaciju nemanja je igrao dok nisu pocele mutne radnje da se rade na celu s predsjednikom fss,a njemu to nikad nije trebalo niti jebio dio toga jer imao je ime vrijednost na svetskoj berzi fudbala,,,,pozdrav za povrsne poznavaoce fudbala odnosno pristalice jsd i fss

Goran NS

pre 8 godina

Čovek sve lepo objasnio! Da smo neki kao što nismo ne bi trebalo da bude ni jedan komentar na ovu vest ali ne ajmo malo po čoveku kome je AF dao traku MU! Ma ajmo malo i po njemu šta on zna?!!

sasa

pre 8 godina

svakako jedan od najboljih sa ovih prostora,ja pratim fudbal isto 25 godina,jedan od idola uz Savicevica,Mijatovica Mihajlovica,Stankovica to je to

Corto ®™

pre 8 godina

"..Dobro dosao u penziju brate!" jbt kako ove fudbalere pored svog truda i odricanja koji pojedini uloze u toku karijere realno boli uvo za sve i max uzivaju u zivotu.. a ostatak Srbije moze samo da sanja da ce uopste i docekati penziju, a o visine iste se i ne razmislja! tuga..

danguba

pre 8 godina

Mogao je da se nosi sa svakim napadacem, osim sa Toresom. Sjecam se kako mi je bilo neugodno gledati u mecevima protiv Liverpula.

Stefan

pre 8 godina

Precenjen igrac koji je imao tu srecu da je igrao u jednom od najjacih tiimova junajteda u istoriji koji su cinili ronaldo,runi,skols,gigs,tevez,berbatov itd.Dovljno je setiti se njegovih partija protiv toresa,mesija,drogbe koji su ga redovno unistavali u medjusobnim duelima.Svi koji prate fudbal znaju da je junajted tada dominirao fenomenalnim napadom i veznim redom dok je odbranu uglavnom drzao ferdinand,uspeo je u junajtedu jedino zahvaljujuci fergusonu koji je cenio takav tip igraca kao i medijskoj masineriji juajteda.Pravo lice je pokazivao u reprezentaciji koju je unistio svojim nepromsljenim potezima i ogromnim egom.

drago

pre 8 godina

Vidic najbolji stoper svih vremena, Djokovic najbolji tenisac svih vremena...da je Modric vas odavno bi bio najbolji veznjak svih vremena.

sale

pre 8 godina

svaka vidicu za igru u man utd, all the best u buducnosti. jedino mi je krivo sto nisi igrao tako dobro za reprezentaciju, bili bi sigurno prvaci sveta.

Stefan

pre 8 godina

Precenjen igrac koji je imao tu srecu da je igrao u jednom od najjacih tiimova junajteda u istoriji koji su cinili ronaldo,runi,skols,gigs,tevez,berbatov itd.Dovljno je setiti se njegovih partija protiv toresa,mesija,drogbe koji su ga redovno unistavali u medjusobnim duelima.Svi koji prate fudbal znaju da je junajted tada dominirao fenomenalnim napadom i veznim redom dok je odbranu uglavnom drzao ferdinand,uspeo je u junajtedu jedino zahvaljujuci fergusonu koji je cenio takav tip igraca kao i medijskoj masineriji juajteda.Pravo lice je pokazivao u reprezentaciji koju je unistio svojim nepromsljenim potezima i ogromnim egom.

Hvala za sve Nemanja

pre 8 godina

Grobari gledajte dobro ko je i šta Zvezda i ko su njeni igrači. Sledeći put ustanite kad pričate o njoj. Stanković i Vidić sa jedne Ilić i Smiljanić sa druge strane. Jedno brdo dva univerzuma.

Munze

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)

Teško da ćemo ga zaboraviti, jer otkad su tvoji puleni preuzeli reprezentaciju i Malta moli Boga da bude s nama u grupi. Ono kad druga škola u Evropi iznedri napadača koji odigra sve kvalifikacione utakmice i postigne NULETINU golova! Nula! E, to se ne zaboravlja. I onda mu još daš ingeniozni nadimak MitroGOL! Gol? Pa 'de mu je!?

Ryber Palunko

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)

Za koju godinu očekujemo dirljiv oproštaj Ahmeta Oguza i evociranje uspomena na blistave predstave Lole Sniljanića u dresu Genčlerbirligija. Pamtiće se reči...

Ne bir oyuncu ..... ne bir adam ....
Emeklilik bro hoºgeldiniz!

Ahmet

Vladimir

pre 8 godina

Rio kralju! Ovo je dokaz kakva je igracina bio i kakav je covek Vidic. Da je rodom npr. Spanac, mislim da bi bio u krugu kandidata za zlatnu loptu kad je bio na vrhu karijere, i velicali bi ga do iznemoglosti. Ali i pored toga, u Engleskoj ga vise cene nego ovde, a on to nije zasluzio sa nase strane. Jednostavno nije hteo nikom da se pravda, govorio je na terenu. Da je kojim slucajem Dzaja igrao u ovom vremenu i njega bismo pljuvali. Nemanja hvala ti za sve, ostaces upamcen kao najbolji defanzivac kojeg je Srbija imala i jedan od najboljih ikad u svetu. Uzivaj u fudbalskoj penziji, zasluzio si.

bljump

pre 8 godina

Secam se prvih vidicevih utakmica u mancesteru, svi protivnici su igrali presinh na njega kako primi loptu u noge, a on mucenik pojma nema kako da se izvuce. Vremenom je tehniku podigao na solidan nivo, a zadrzao ostrinu i naviku da startuje bez dvoumljenja na loptu kad god mu je protivnik blizu. U paru sa riom koji je bio mnogo bolji trhnicar su szvarno bili najbolji u svoje vreme, posebno kad se doda vidicev osecaj za skok pri kornerima i golovi koje je tako postizao...

drago

pre 8 godina

Vidic najbolji stoper svih vremena, Djokovic najbolji tenisac svih vremena...da je Modric vas odavno bi bio najbolji veznjak svih vremena.

Corto ®™

pre 8 godina

"..Dobro dosao u penziju brate!" jbt kako ove fudbalere pored svog truda i odricanja koji pojedini uloze u toku karijere realno boli uvo za sve i max uzivaju u zivotu.. a ostatak Srbije moze samo da sanja da ce uopste i docekati penziju, a o visine iste se i ne razmislja! tuga..

milan

pre 8 godina

Daca- vidi se da imas do 18-19 god... On bi igrao mnogo vise u poslednje 2 god ali je pogorsao zdravlje jer je povredjen igrao protiv Italije i Slovenjne. Dokle god je on igrao za Srbiju, a Tole i ekipa se nisu mesali, mi smo isli na SP. Ali da, cim je mogao napustio je reprezetaciju, sa 31 god a predhodno je igrao samo 12 god za nju...

Boske

pre 8 godina

Nas najbolji stoper ikada!!! Da je pravde, trebao je biti Zvezdina zvezda...jos kad je rekao da je svoje snove ostvario igrajuci za Zvezdu, a da je posle toga sve bilo profesionalizam, kupio me je za ceo zivot!!! Hvala majstore za sve, uzivaj u penziji...a svaka cast i Ferdinandu za pismo...sportski pozdrav svima.

KORN

pre 8 godina

A reprezentacija? A Gana? Da se ne zaboravi...
(Njosvi, 30. januar 2016 10:45)
A Lazar Markovic,a Mitrovic,a Tošic,a Petrovic,a Fejsa,a Šcepovic,a Ljajic,a Sulejmani da se što pre zaborave,pošto sa njima u reprezentaciji tu Ganu samo na TV ima da gledamo.

netsa

pre 8 godina

Vidić je legenda. Biti kapiten u onakvom Mančesteru.... A i ovo pismo da podseti malo neke koji su zaboravili a pre nego li krenu da lupkaju.... A sto se tice naše reprezentacije, mislim da tu ni Mesiju ne bi bilo prijatno i da bi je napustio...

BarbaDjole

pre 8 godina

E sad da je u Zvezdi iole normalna situacija pa da predloze Mancesteru oprostajni mec. Zamislite sa jedne strane Zigara, Bosko Jankovic, Lalatovic, Bisevac, Pantela, Djurdjic i ta ekipa koja je igrala sa Vidom, a druga Rio, Evra, Gigs, Skols, Van der Sar, Kerik, Runi, Ronaldo... Naravno Vida po jedno poluvreme za Zvezdu i Mancester.

scholes

pre 8 godina

Kakve ljudine su obojica, najjači štoperski tandem ikada! Da podsetim da je Vidić jedini kapiten Mančestera uz Kantonu van Velike Britanije!

BgHQ

pre 8 godina

Ovo pismo mi je pobudilo emocije i jos jednom molim domace portal strucnjake koji boluju od izopacenih sistema vrednosti da prestanu sa vredjanjem legendarnog Nemanje Vidica.Verovatno su u pitanju klinci koji uz to imaju pamcenje kao kokoska i nisu svesni da u svom kratkom zivotu nisu gledali boljeg domaceg igraca od Nemanje a siguran sam da i nece jos mnogo godina gledati boljeg.
Tesko da se Rio Ferdinand,SAF i ostali iz MU bolje razumeju u fudbal i prave ljudske vrednosti od njih ali ipak neka bar jednom stave prst na celo i pokusaju da razmisle.
Nemanja hvala ti za sve a drago mi je sto i mnogi tvoji saborci i istinski asovi kao sto je i Rio imaju lepo misljenje o tebi.To je tako jer si ti to zasluzio.

nemanja

pre 8 godina

Da li je potrebno zaista da neko zavrsi karijeru ili ode na onaj svet da bismo mi poceli da ga postujemo? Kad cemo se vec jednom opametiti i prestati omalovazavati jedni druge. Nemanja hvala ti care!

Sumadinac

pre 8 godina

Igrac kojeg sam najvise uvazavao,medju svim ovim nasim princezicama I starletanima od fudbalera.Koristio je mozak,uz srcanost I umece.Zato je toliko postovan

lfc

pre 8 godina

Najbolji stoper Srbije ikad, jedan od najboljih na svetu, sve u svemu igracina. Ali jednu stvar cu pamtiti u njegovoj karijeri koja mi nije jasna...kako je covek lose igrao protiv liverpula to je nevoravto. Koliko samo crvenih, kikseva ravnih jelen super ligi, i to bukvalno svaku utakmicu.

sale

pre 8 godina

svaka vidicu za igru u man utd, all the best u buducnosti. jedino mi je krivo sto nisi igrao tako dobro za reprezentaciju, bili bi sigurno prvaci sveta.

Pera

pre 8 godina

Roy Keane je Irac tako da ga treba pridodati kapitenima MU van Velike Britanije. U svakom slucaju veliki uspeh i fantasticna karijera Nemanje Vidica. Veoma sam ponosan na njega iako sam Grobar.

Sibin

pre 8 godina

ako hoćete da se podsetite ko je Nemanja Vidić i koliko ga cene pogorovu u Junajtedu pročitajte knjigu Aleksa Fergusona "Vođenje".

Grga

pre 8 godina

Nemanja, nadam se da čitaš ove pozitivne komentare, ako ne nadam se da će ti neko preneti. Žalosno je što uopšte postoji neko ko dovodi u pitanje tvoje zalaganje u reprezentaciji. Što reče neko u komentaru, dok si ti igrao bar smo bili na svetskom prvenstvu. Ko zna čega si se sve nagledao u reprezentaciji i oko nje. Ne kažem, možda si mogao i dalje da igraš, ali nije lako kada te u drugoj zemlji, u kojoj si morao od početka da se dokazuješ, poštuju nego u domovini, i kada počnu da te pljuju posle jednog promašenog penala i slično. Zato ti ne obraćaj pažnju, jer će pljuvača uvek biti, takav smo narod. Gledaj Noleta. Sad je prvi i kida, a glavu dajem da će čim mu malo padne forma i počne da gubi odmah da se pojave pljuvači koji će, kao i uvek, vrlo lako zaboraviti sve što je postigao.
Dakle, to nema veze s tobom. Jedino mi je žao što nisi na kraju bar malo odigrao u Zvezdi, uveo je u Ligu šampiona, ali dobro.

dejan

pre 8 godina

sjsjan igrac odnosno igracina,,,samo pitanje koliko jakao laik u pogledu profesionalnog fudbala mogu pricati o njemu,a znam gdje god je bio bio je najbolji a biti najbolji dug period u jednom mancesteru sve govori,,,,a ovi sto ga kude i omalovazavaju ti nam danas vode fss e toliko onjihovoj gani i poznavanju fudbala,,,a za reprezentaciju nemanja je igrao dok nisu pocele mutne radnje da se rade na celu s predsjednikom fss,a njemu to nikad nije trebalo niti jebio dio toga jer imao je ime vrijednost na svetskoj berzi fudbala,,,,pozdrav za povrsne poznavaoce fudbala odnosno pristalice jsd i fss

Melenci

pre 8 godina

trnci me podilaze,samo sto nisam zaplakala,kako je lepo opisao svog saigraca Rio Ferdinand,sa koliko respekta.Nemanja care,uzivaj sada,pocinje nova era u tvom zivotu.

danguba

pre 8 godina

Mogao je da se nosi sa svakim napadacem, osim sa Toresom. Sjecam se kako mi je bilo neugodno gledati u mecevima protiv Liverpula.

Huncut

pre 8 godina

Secamo vas se, bili ste odlican tandem, popunjavali ste se nevidjeno dobro. Bila je milina gledati vas...samo ste se pogledali, i znali ste sta dalje. Uzivajte ljudi.

andrijano

pre 8 godina

lepo je videti osećaj pravog drugarstva i poštovanja...sve više sakrivamo emocije i reci za ljude koji to zaslužuju a živiot nema reprizu...neponovljiv tandem a tajna uspeha verovatno je otkrivena upravi u pismu...

pre 8 godina

Volim Partizan. A Nemanja Vidić je najbolji srpski igrač od kada ja pratim fudbal, a pratim 25 godina. Kao klinac obožavao sam Mijatovića, i on je na drugom mestu iza Vidića.. Nek se ne ljute Crnogorci, ali Mijat je za mene naš :)

sasa

pre 8 godina

svakako jedan od najboljih sa ovih prostora,ja pratim fudbal isto 25 godina,jedan od idola uz Savicevica,Mijatovica Mihajlovica,Stankovica to je to

Rouzvelt

pre 8 godina

Rio je iskren covek, kad su ga pitali koji je najbolji fudbaler svih vremena on je rekao Maradona bez obzira sto je englez, i sada daje puno postovanje jednom od najboljih defanzivnih igraca Manchestera. Respect

Goran NS

pre 8 godina

Čovek sve lepo objasnio! Da smo neki kao što nismo ne bi trebalo da bude ni jedan komentar na ovu vest ali ne ajmo malo po čoveku kome je AF dao traku MU! Ma ajmo malo i po njemu šta on zna?!!