Fudbal 127

Nedelja, 18.10.2015.

19:00

Živković dirigovao pobedu Partizana

Fudbaleri Partizana savladali su Javor 3:2 (2:1), posle preokreta na debiju Ljubinka Drulovića na klupi crno-belih.

Živkoviæ dirigovao pobedu Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

NNN

pre 8 godina

A sto vi pratite toliko Partizan kad imate plus 14?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca, 18. oktobar 2015 20:46)

U stvari, pratili smo Javor koji nam je do skoro bio glani konkurent u prvenstvu...

Podsetnik

pre 8 godina

Ribari ne javljajte se,Olimpija vas je odrala hahaha Olimpija bate!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 18. oktobar 2015 19:55)
A vas Metalac,Mega,Igokea i Cibona,eeeej,bate...a tek ce vas i ostali gaze jer niste jos igrali sa najbolja 4 tima,hahahahaha.U Maju je radila metla u plej ofu a sad ce i u prvenstvu za 10-tak dana,tako da pssssst.

MiLaN

pre 8 godina

Komsije,titula nije izgubljena,na kraju se sve deli na pola. Secam se Anderleht je imao 12-13 bodova vise od Briza,pa kad je krenuo play off Anderleht izgubio titulu. Gledajte vasa posla,vi ste obezbedili lepu kolicinu bodova protiv vasih filijala,Ofk,Jagodina,Radnik,Spartak. To je 12 puta 2 pa vi vidite. Ne secate se vasih bruka protiv Ofk-e,poklon pobeda protiv Vozdovca,zatim neuspela kradja protiv Radnickog iz Nisa itd. Dobar tim sad imate,solidan fudbal igrate,ali mnogo se obazirete na nas. Gledajte u vase dvoriste,mi cemo kako umemo. Nista nije gotovo dok nije gotovo.

Navijac Partizana

pre 8 godina

Cini mi se da ce Drula uneti neke promene. Veceras Ninkovic kao rezerva odigrao odlicno, Nemanja Petrović me takodje iznenadio jer je igrao veznjaka, cak je bio asistent kod 3.gola. Svaki pas iz prve i precizan. Vidi se da decko ne zna da igra odbranu jer je stalno ispadao u duelima. Golman sta reci, odbrani na jednoj utakmici sve , kao protiv Ausburga, a onda u narednih deset utakmica primi pa skoro sve sto sutnu mimo njega. Ekipa sa takvim golmanom ne moze da ima sigurnost. Napadaci su nam slabi realno Saponjic mora negde na kalenje jer je totalno van forme i jos uvek nije sazreo za Partizana. Slazem se sa nekima ovde, sta cemo kad ode Andrija, biće totalni raspad sistema. Jedino ako Drula bude umeo da ih nauči necemu mozda se i ne budemo blamirali posle zime.

xMADx

pre 8 godina

Penal i crveni. Nista novo. Samo jos da je bilo iz 2 u 1.
(Tresh kretenizam, 18. oktobar 2015

koliko ste vi imali ubzadnjih 5 utakmica?

Konjuvratiglavu

pre 8 godina

Penali crveni svaka tekma. Hahaha. Pa smesni ste partizai, tole se opet aktivirao. Al dzaba sve Zvezda razbija kako igra nakantacemo vas opet u derbiju!

neutralni felsh

pre 8 godina

Zasto u ekipi Javora ne ma naj boljih gde su Milovic i Stojakovic? Znaci bi ce sklanjanja.
(cz, 18. oktobar 2015 19:15)


ni je tac no.

marseille

pre 8 godina

grobari kg u kom si gasu sine brate sine, niko nije to rekao,dobili smo vas 3:1 u derbiju, nema potrebe za poredjenjem liga kad smo jaci u direktnim susretima

oj Mazicu

pre 8 godina

samo jedan penal do sada... (oj Mazicu..., 18. oktobar 2015 20:51) On zna Zvezdi da svira 2 u prvom poluvremenu pa zasto ne bi i nama makar jedan :)
(kelvin klajn, 18. oktobar 2015 22:01)

Pozdrav od Cuke.

navijac

pre 8 godina

Kako izadje Brasanac tako smo zaigrali fudbal. U tandemu sa Babovicem cini najsporiji par centralnih veznih u evropi. Nije nasa odbrana losa, pogotovo Fabrisio i Balazic, ali dzabe kada nemaju pomoc veznog reda vec su ostavljeni na milost i nemilost protivnicima. Nadam se da ce to Drulovic da uvidi i da ispravi.

Влада

pre 8 godina

Вероватно најлошија одбрана у целој лиги. Свако може да нам уваља бар два комада. Нешто мора да се мења, титула је свакако изгубљена, али треба ограти до краја. Међутим са оваквом одбраном ни друго или треће место нису сигурни.

pfc

pre 8 godina

Alen Stevanovic bi morao biti u prvoj postavi. I ne kritikujte toliko Zivka, prvi gol je kiks Ostojica, kod drugog je lopta promenila pravac. NAPRED PARTIZAN!

Lex

pre 8 godina

Sad ce neki reci, "Hahaha, daju iz penala i crveni.." A niko se nije bunio iz Javora... 
(antara, 18. oktobar 2015 20:26) 
Sto bi se bunili?
penal kao suza, opravdan crveni, zasluzena pobeda....pozz komsije :)

kelvin klajn

pre 8 godina

samo jedan penal do sada... (oj Mazicu..., 18. oktobar 2015 20:51)

On zna Zvezdi da svira 2 u prvom poluvremenu pa zasto ne bi i nama makar jedan :)

runner

pre 8 godina

Древни кинески филозоф Лао Це је рекао да ако желиш успех у било коме послу мораш бити сконцентрисан и на крају као и на почетку. Очигледно је да одбрамбени играчи Партизана ове сезоне немају концентрације ни на почетку ни на крају утакмице. Вечерас је насрећу прошло али...

NiTian ErXing

pre 8 godina

Komsije, znamo da ste navikli da se Partizanu protiv Zvezde ne sme svirati penal, ali ne preterujmo, ako sudije navlace za Zvezdu nece valjda i za Javor ;)

Solidna igra, bez pola ekipe. Idemo dalje.

Igor tv grobar

pre 8 godina

Veceras je bila jako bitna utakmica za novog trenera Partizana Ljubinka Drulovica i a sta se tice igre igraca uvjek moze bolje. NAPRED PARTIZAN

ban

pre 8 godina

Vala, ovaj golman Zivkovic nije rupa, vec rupetina. Bitno je da se samo lopta uputi u pravcu gola i ona ulazi bez problema. Pa kako da tim igra sigurno sa ovakvim golmanom. Sve zivo ulazi, dva suta dva gola.

i tako

pre 8 godina

Pogledajte ovu ekipu Javora,protiv CZV se povuku a protiv nas grizu i sa igracem manje.Zvezda dobro placa svoje filijale.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrik, 18. oktobar 2015 20:29)


Golovi Partizana tipični za nameštene utakmice, igrači koji blokiraju šut na gol potpuno-lažno unezvereni i izgubljeni, ne startuju na igrača niti prate igru. Ali super ti je fora za Zvezdu.

Predrag

pre 8 godina

Javor je isuvise respektovao slabi Partizan. Uz malo hrabriju igru mogao je da ostvari i povoljniji rezultat. Partizan je igrao sa Javorom a razmisljao o Atletiku.

bandiera rossa

pre 8 godina

Ne kapiram vas novinare. Cuj, Bozinov konacno pogodio. Pa covek je dao sedam golova i drugi je na listi strelaca super lige. Pa nije Partizan doveo Mesija pa da kazete da je malo golova dao. Covek je bio otpisan fudbaler a za nasu ligu je i takav vise nego dobar.

Zeljko pu

pre 8 godina

Brate milipa dali je ovo moguce? Pa na svakoj utakmici Partizan ima sudiju koi svira penale i daje crvene kartone, pa ovo je strasno...

FK Partizan - FK Javor (3-2) FULL MATCH HIGHLIGHTS 2015/2016

pre 8 godina

FK Partizan - FK Javor (3-2) FULL MATCH HIGHLIGHTS 2015/2016 https://youtu.be/Z82nh0U8M3A

kralj

pre 8 godina

Nema Babovića? Bez problema stižemo minus 1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (amaterski klub Partizan, 18. oktobar 2015 19:28)

:D

Бојан

pre 8 godina

Коначно лепа игра у домаћем шампионату и контрола утакмице ево сада већ 75 минута. Тренутно 3:1, а Друловић убацује Шапоњића, браво. Видело се колико и Божинову значио онај гол.
Браво мајстори, идемо до титуле!

Grobarchina

pre 8 godina

Ja bi ih terao da vežbaju penale dok se ne onesveste na terenu. Treba im psiholog. Seka perse! Za ovako slabo izdanje mogu da se iskupe jedino ako tuku Bilbao.

Bozinqo Kote kotee

pre 8 godina

Bozinov konacno pogodio?!? On je drugi strelac lige sa samo golom zaostatka za Kataijem (8,7) s tim da Bozinov ima dve utamice manje i nije sutirao penale,imajte malo objektivnosti gospodo novinari.

@Bozinqo Kote kotee Da li ste videli šta je promašio protiv Javora pre gola? Zbog toga "konačno". Pozdrav

Patrik

pre 8 godina

Too bre 3:1!!Jos da je onaj djogat Zivkovic dao sa penala sad bi bilo 4:1 ali nee on decko sutira loptu kao moja baba sto bi sutnula.Sto nije Bozinov sutao?!

Batko

pre 8 godina

Sad ce neki reci, "Hahaha, daju iz penala i crveni.." A niko se nije bunio iz Javora...
(antara, 18. oktobar 2015 20:26)

Penal čist. Karton (drugi žuti) opravdan. U cemu je problem ???

Brondby

pre 8 godina

Viborg O
Brondby 2 Hvala na pažnji

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Korto

pre 8 godina

Vidi se da je momke prodrmala smena trenera. Neke igrače ne mogu da prepoznam. Jedva čekam Bilbao. Ako u LE bude 3/3 bukvalno već imamo proleće u džepu.

grobar kg

pre 8 godina

Dila gori- Gruzijski šampion, slab tim, zato je Kazahstan velesila za Gruziju.
Steaua- Raspala, možda imaju 3 puta skuplji i plaćeniji tim, možda su šampioni Rumunije, ali su raspali.
Bate- Prosečan tim, nema veze što su šampioni svoje zemlje, sto su pobedili Bajern pre 2 godine, sto su redovni učesnici LŠ, sasvim prosečan tim.
Az alkmar- Gori od Rada, bili su slučajno treći u Holandskoj ligi koja je mnogo slabija od naše...
Auzburg- Slab je to tim, bili su peti u Nemačkoj ligi, vodili protiv Bajerna do 70.tog minuta, nikakav uspeh nije pobediti ih u gostima...

Ne daj se Partizane moj, ne daj se...

shhhhhh

pre 8 godina

Sto si doso Drulovicu, da bi i tebi igrao Bozinov ili da bi nesto promenio ?! Sta je sa Lekovicem, niko ga ne spominje, jel povredjen ?

Pitanje

pre 8 godina

Da li će sudije odraditi posao i nastaviti započetu blamažu protiv Voždovca i Čukaričkog.Oseća se to u vazduhu.Drugačije neće moći da izbegnu poraz.

Baki

pre 8 godina

Ma nema veze kazu Vucela i Vazura da ima plej of,moze i 30 bodova minusa da se nadoknadi.Podelis sa 2 to je samo 15,ima 7 utakmica 21 bod je u igri.Zamislite ako minus bude 7-10 bodova to se stize bez problema.Zvezda ce u plej ofu da izgubi minimum 4 utakmice.Ma da 100 posto,kazu Vucela,Vazura i Nedic,ha ha ha

Sklonite ovog komentatora!

pre 8 godina

Može li komentator Arene još više da navija za partizan? Pa ovo je strašno. Kao da partizan igra protiv albanaca a ne protiv drugog srpskog tima.

grobar kg

pre 8 godina

Dila gori- Gruzijski šampion, slab tim, zato je Kazahstan velesila za Gruziju.
Steaua- Raspala, možda imaju 3 puta skuplji i plaćeniji tim, možda su šampioni Rumunije, ali su raspali.
Bate- Prosečan tim, nema veze što su šampioni svoje zemlje, sto su pobedili Bajern pre 2 godine, sto su redovni učesnici LŠ, sasvim prosečan tim.
Az alkmar- Gori od Rada, bili su slučajno treći u Holandskoj ligi koja je mnogo slabija od naše...
Auzburg- Slab je to tim, bili su peti u Nemačkoj ligi, vodili protiv Bajerna do 70.tog minuta, nikakav uspeh nije pobediti ih u gostima...

Ne daj se Partizane moj, ne daj se...

Sklonite ovog komentatora!

pre 8 godina

Može li komentator Arene još više da navija za partizan? Pa ovo je strašno. Kao da partizan igra protiv albanaca a ne protiv drugog srpskog tima.

Бојан

pre 8 godina

Коначно лепа игра у домаћем шампионату и контрола утакмице ево сада већ 75 минута. Тренутно 3:1, а Друловић убацује Шапоњића, браво. Видело се колико и Божинову значио онај гол.
Браво мајстори, идемо до титуле!

Batko

pre 8 godina

Sad ce neki reci, "Hahaha, daju iz penala i crveni.." A niko se nije bunio iz Javora...
(antara, 18. oktobar 2015 20:26)

Penal čist. Karton (drugi žuti) opravdan. U cemu je problem ???

bandiera rossa

pre 8 godina

Ne kapiram vas novinare. Cuj, Bozinov konacno pogodio. Pa covek je dao sedam golova i drugi je na listi strelaca super lige. Pa nije Partizan doveo Mesija pa da kazete da je malo golova dao. Covek je bio otpisan fudbaler a za nasu ligu je i takav vise nego dobar.

Lex

pre 8 godina

Sad ce neki reci, "Hahaha, daju iz penala i crveni.." A niko se nije bunio iz Javora... 
(antara, 18. oktobar 2015 20:26) 
Sto bi se bunili?
penal kao suza, opravdan crveni, zasluzena pobeda....pozz komsije :)

Korto

pre 8 godina

Vidi se da je momke prodrmala smena trenera. Neke igrače ne mogu da prepoznam. Jedva čekam Bilbao. Ako u LE bude 3/3 bukvalno već imamo proleće u džepu.

ban

pre 8 godina

Vala, ovaj golman Zivkovic nije rupa, vec rupetina. Bitno je da se samo lopta uputi u pravcu gola i ona ulazi bez problema. Pa kako da tim igra sigurno sa ovakvim golmanom. Sve zivo ulazi, dva suta dva gola.

navijac

pre 8 godina

Kako izadje Brasanac tako smo zaigrali fudbal. U tandemu sa Babovicem cini najsporiji par centralnih veznih u evropi. Nije nasa odbrana losa, pogotovo Fabrisio i Balazic, ali dzabe kada nemaju pomoc veznog reda vec su ostavljeni na milost i nemilost protivnicima. Nadam se da ce to Drulovic da uvidi i da ispravi.

kralj

pre 8 godina

Nema Babovića? Bez problema stižemo minus 1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (amaterski klub Partizan, 18. oktobar 2015 19:28)

:D

runner

pre 8 godina

Древни кинески филозоф Лао Це је рекао да ако желиш успех у било коме послу мораш бити сконцентрисан и на крају као и на почетку. Очигледно је да одбрамбени играчи Партизана ове сезоне немају концентрације ни на почетку ни на крају утакмице. Вечерас је насрећу прошло али...

kelvin klajn

pre 8 godina

samo jedan penal do sada... (oj Mazicu..., 18. oktobar 2015 20:51)

On zna Zvezdi da svira 2 u prvom poluvremenu pa zasto ne bi i nama makar jedan :)

pfc

pre 8 godina

Alen Stevanovic bi morao biti u prvoj postavi. I ne kritikujte toliko Zivka, prvi gol je kiks Ostojica, kod drugog je lopta promenila pravac. NAPRED PARTIZAN!

NiTian ErXing

pre 8 godina

Komsije, znamo da ste navikli da se Partizanu protiv Zvezde ne sme svirati penal, ali ne preterujmo, ako sudije navlace za Zvezdu nece valjda i za Javor ;)

Solidna igra, bez pola ekipe. Idemo dalje.

Igor tv grobar

pre 8 godina

Veceras je bila jako bitna utakmica za novog trenera Partizana Ljubinka Drulovica i a sta se tice igre igraca uvjek moze bolje. NAPRED PARTIZAN

Влада

pre 8 godina

Вероватно најлошија одбрана у целој лиги. Свако може да нам уваља бар два комада. Нешто мора да се мења, титула је свакако изгубљена, али треба ограти до краја. Међутим са оваквом одбраном ни друго или треће место нису сигурни.

i tako

pre 8 godina

Pogledajte ovu ekipu Javora,protiv CZV se povuku a protiv nas grizu i sa igracem manje.Zvezda dobro placa svoje filijale.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrik, 18. oktobar 2015 20:29)


Golovi Partizana tipični za nameštene utakmice, igrači koji blokiraju šut na gol potpuno-lažno unezvereni i izgubljeni, ne startuju na igrača niti prate igru. Ali super ti je fora za Zvezdu.

Bozinqo Kote kotee

pre 8 godina

Bozinov konacno pogodio?!? On je drugi strelac lige sa samo golom zaostatka za Kataijem (8,7) s tim da Bozinov ima dve utamice manje i nije sutirao penale,imajte malo objektivnosti gospodo novinari.

@Bozinqo Kote kotee Da li ste videli šta je promašio protiv Javora pre gola? Zbog toga "konačno". Pozdrav

Grobarchina

pre 8 godina

Ja bi ih terao da vežbaju penale dok se ne onesveste na terenu. Treba im psiholog. Seka perse! Za ovako slabo izdanje mogu da se iskupe jedino ako tuku Bilbao.

Zeljko pu

pre 8 godina

Brate milipa dali je ovo moguce? Pa na svakoj utakmici Partizan ima sudiju koi svira penale i daje crvene kartone, pa ovo je strasno...

Pitanje

pre 8 godina

Da li će sudije odraditi posao i nastaviti započetu blamažu protiv Voždovca i Čukaričkog.Oseća se to u vazduhu.Drugačije neće moći da izbegnu poraz.

Predrag

pre 8 godina

Javor je isuvise respektovao slabi Partizan. Uz malo hrabriju igru mogao je da ostvari i povoljniji rezultat. Partizan je igrao sa Javorom a razmisljao o Atletiku.

Brondby

pre 8 godina

Viborg O
Brondby 2 Hvala na pažnji

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Baki

pre 8 godina

Ma nema veze kazu Vucela i Vazura da ima plej of,moze i 30 bodova minusa da se nadoknadi.Podelis sa 2 to je samo 15,ima 7 utakmica 21 bod je u igri.Zamislite ako minus bude 7-10 bodova to se stize bez problema.Zvezda ce u plej ofu da izgubi minimum 4 utakmice.Ma da 100 posto,kazu Vucela,Vazura i Nedic,ha ha ha

neutralni felsh

pre 8 godina

Zasto u ekipi Javora ne ma naj boljih gde su Milovic i Stojakovic? Znaci bi ce sklanjanja.
(cz, 18. oktobar 2015 19:15)


ni je tac no.

Patrik

pre 8 godina

Too bre 3:1!!Jos da je onaj djogat Zivkovic dao sa penala sad bi bilo 4:1 ali nee on decko sutira loptu kao moja baba sto bi sutnula.Sto nije Bozinov sutao?!

MiLaN

pre 8 godina

Komsije,titula nije izgubljena,na kraju se sve deli na pola. Secam se Anderleht je imao 12-13 bodova vise od Briza,pa kad je krenuo play off Anderleht izgubio titulu. Gledajte vasa posla,vi ste obezbedili lepu kolicinu bodova protiv vasih filijala,Ofk,Jagodina,Radnik,Spartak. To je 12 puta 2 pa vi vidite. Ne secate se vasih bruka protiv Ofk-e,poklon pobeda protiv Vozdovca,zatim neuspela kradja protiv Radnickog iz Nisa itd. Dobar tim sad imate,solidan fudbal igrate,ali mnogo se obazirete na nas. Gledajte u vase dvoriste,mi cemo kako umemo. Nista nije gotovo dok nije gotovo.

shhhhhh

pre 8 godina

Sto si doso Drulovicu, da bi i tebi igrao Bozinov ili da bi nesto promenio ?! Sta je sa Lekovicem, niko ga ne spominje, jel povredjen ?

NNN

pre 8 godina

A sto vi pratite toliko Partizan kad imate plus 14?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca, 18. oktobar 2015 20:46)

U stvari, pratili smo Javor koji nam je do skoro bio glani konkurent u prvenstvu...

Navijac Partizana

pre 8 godina

Cini mi se da ce Drula uneti neke promene. Veceras Ninkovic kao rezerva odigrao odlicno, Nemanja Petrović me takodje iznenadio jer je igrao veznjaka, cak je bio asistent kod 3.gola. Svaki pas iz prve i precizan. Vidi se da decko ne zna da igra odbranu jer je stalno ispadao u duelima. Golman sta reci, odbrani na jednoj utakmici sve , kao protiv Ausburga, a onda u narednih deset utakmica primi pa skoro sve sto sutnu mimo njega. Ekipa sa takvim golmanom ne moze da ima sigurnost. Napadaci su nam slabi realno Saponjic mora negde na kalenje jer je totalno van forme i jos uvek nije sazreo za Partizana. Slazem se sa nekima ovde, sta cemo kad ode Andrija, biće totalni raspad sistema. Jedino ako Drula bude umeo da ih nauči necemu mozda se i ne budemo blamirali posle zime.

xMADx

pre 8 godina

Penal i crveni. Nista novo. Samo jos da je bilo iz 2 u 1.
(Tresh kretenizam, 18. oktobar 2015

koliko ste vi imali ubzadnjih 5 utakmica?

Podsetnik

pre 8 godina

Ribari ne javljajte se,Olimpija vas je odrala hahaha Olimpija bate!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 18. oktobar 2015 19:55)
A vas Metalac,Mega,Igokea i Cibona,eeeej,bate...a tek ce vas i ostali gaze jer niste jos igrali sa najbolja 4 tima,hahahahaha.U Maju je radila metla u plej ofu a sad ce i u prvenstvu za 10-tak dana,tako da pssssst.

FK Partizan - FK Javor (3-2) FULL MATCH HIGHLIGHTS 2015/2016

pre 8 godina

FK Partizan - FK Javor (3-2) FULL MATCH HIGHLIGHTS 2015/2016 https://youtu.be/Z82nh0U8M3A

oj Mazicu

pre 8 godina

samo jedan penal do sada... (oj Mazicu..., 18. oktobar 2015 20:51) On zna Zvezdi da svira 2 u prvom poluvremenu pa zasto ne bi i nama makar jedan :)
(kelvin klajn, 18. oktobar 2015 22:01)

Pozdrav od Cuke.

marseille

pre 8 godina

grobari kg u kom si gasu sine brate sine, niko nije to rekao,dobili smo vas 3:1 u derbiju, nema potrebe za poredjenjem liga kad smo jaci u direktnim susretima

Konjuvratiglavu

pre 8 godina

Penali crveni svaka tekma. Hahaha. Pa smesni ste partizai, tole se opet aktivirao. Al dzaba sve Zvezda razbija kako igra nakantacemo vas opet u derbiju!

Sklonite ovog komentatora!

pre 8 godina

Može li komentator Arene još više da navija za partizan? Pa ovo je strašno. Kao da partizan igra protiv albanaca a ne protiv drugog srpskog tima.

grobar kg

pre 8 godina

Dila gori- Gruzijski šampion, slab tim, zato je Kazahstan velesila za Gruziju.
Steaua- Raspala, možda imaju 3 puta skuplji i plaćeniji tim, možda su šampioni Rumunije, ali su raspali.
Bate- Prosečan tim, nema veze što su šampioni svoje zemlje, sto su pobedili Bajern pre 2 godine, sto su redovni učesnici LŠ, sasvim prosečan tim.
Az alkmar- Gori od Rada, bili su slučajno treći u Holandskoj ligi koja je mnogo slabija od naše...
Auzburg- Slab je to tim, bili su peti u Nemačkoj ligi, vodili protiv Bajerna do 70.tog minuta, nikakav uspeh nije pobediti ih u gostima...

Ne daj se Partizane moj, ne daj se...

i tako

pre 8 godina

Pogledajte ovu ekipu Javora,protiv CZV se povuku a protiv nas grizu i sa igracem manje.Zvezda dobro placa svoje filijale.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Patrik, 18. oktobar 2015 20:29)


Golovi Partizana tipični za nameštene utakmice, igrači koji blokiraju šut na gol potpuno-lažno unezvereni i izgubljeni, ne startuju na igrača niti prate igru. Ali super ti je fora za Zvezdu.

Бојан

pre 8 godina

Коначно лепа игра у домаћем шампионату и контрола утакмице ево сада већ 75 минута. Тренутно 3:1, а Друловић убацује Шапоњића, браво. Видело се колико и Божинову значио онај гол.
Браво мајстори, идемо до титуле!

Zeljko pu

pre 8 godina

Brate milipa dali je ovo moguce? Pa na svakoj utakmici Partizan ima sudiju koi svira penale i daje crvene kartone, pa ovo je strasno...

Pitanje

pre 8 godina

Da li će sudije odraditi posao i nastaviti započetu blamažu protiv Voždovca i Čukaričkog.Oseća se to u vazduhu.Drugačije neće moći da izbegnu poraz.

Batko

pre 8 godina

Sad ce neki reci, "Hahaha, daju iz penala i crveni.." A niko se nije bunio iz Javora...
(antara, 18. oktobar 2015 20:26)

Penal čist. Karton (drugi žuti) opravdan. U cemu je problem ???

Patrik

pre 8 godina

Too bre 3:1!!Jos da je onaj djogat Zivkovic dao sa penala sad bi bilo 4:1 ali nee on decko sutira loptu kao moja baba sto bi sutnula.Sto nije Bozinov sutao?!

ban

pre 8 godina

Vala, ovaj golman Zivkovic nije rupa, vec rupetina. Bitno je da se samo lopta uputi u pravcu gola i ona ulazi bez problema. Pa kako da tim igra sigurno sa ovakvim golmanom. Sve zivo ulazi, dva suta dva gola.

Brondby

pre 8 godina

Viborg O
Brondby 2 Hvala na pažnji

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

kelvin klajn

pre 8 godina

samo jedan penal do sada... (oj Mazicu..., 18. oktobar 2015 20:51)

On zna Zvezdi da svira 2 u prvom poluvremenu pa zasto ne bi i nama makar jedan :)

Korto

pre 8 godina

Vidi se da je momke prodrmala smena trenera. Neke igrače ne mogu da prepoznam. Jedva čekam Bilbao. Ako u LE bude 3/3 bukvalno već imamo proleće u džepu.

shhhhhh

pre 8 godina

Sto si doso Drulovicu, da bi i tebi igrao Bozinov ili da bi nesto promenio ?! Sta je sa Lekovicem, niko ga ne spominje, jel povredjen ?

Bozinqo Kote kotee

pre 8 godina

Bozinov konacno pogodio?!? On je drugi strelac lige sa samo golom zaostatka za Kataijem (8,7) s tim da Bozinov ima dve utamice manje i nije sutirao penale,imajte malo objektivnosti gospodo novinari.

@Bozinqo Kote kotee Da li ste videli šta je promašio protiv Javora pre gola? Zbog toga "konačno". Pozdrav

Baki

pre 8 godina

Ma nema veze kazu Vucela i Vazura da ima plej of,moze i 30 bodova minusa da se nadoknadi.Podelis sa 2 to je samo 15,ima 7 utakmica 21 bod je u igri.Zamislite ako minus bude 7-10 bodova to se stize bez problema.Zvezda ce u plej ofu da izgubi minimum 4 utakmice.Ma da 100 posto,kazu Vucela,Vazura i Nedic,ha ha ha

NiTian ErXing

pre 8 godina

Komsije, znamo da ste navikli da se Partizanu protiv Zvezde ne sme svirati penal, ali ne preterujmo, ako sudije navlace za Zvezdu nece valjda i za Javor ;)

Solidna igra, bez pola ekipe. Idemo dalje.

Predrag

pre 8 godina

Javor je isuvise respektovao slabi Partizan. Uz malo hrabriju igru mogao je da ostvari i povoljniji rezultat. Partizan je igrao sa Javorom a razmisljao o Atletiku.

Lex

pre 8 godina

Sad ce neki reci, "Hahaha, daju iz penala i crveni.." A niko se nije bunio iz Javora... 
(antara, 18. oktobar 2015 20:26) 
Sto bi se bunili?
penal kao suza, opravdan crveni, zasluzena pobeda....pozz komsije :)

navijac

pre 8 godina

Kako izadje Brasanac tako smo zaigrali fudbal. U tandemu sa Babovicem cini najsporiji par centralnih veznih u evropi. Nije nasa odbrana losa, pogotovo Fabrisio i Balazic, ali dzabe kada nemaju pomoc veznog reda vec su ostavljeni na milost i nemilost protivnicima. Nadam se da ce to Drulovic da uvidi i da ispravi.

bandiera rossa

pre 8 godina

Ne kapiram vas novinare. Cuj, Bozinov konacno pogodio. Pa covek je dao sedam golova i drugi je na listi strelaca super lige. Pa nije Partizan doveo Mesija pa da kazete da je malo golova dao. Covek je bio otpisan fudbaler a za nasu ligu je i takav vise nego dobar.

Влада

pre 8 godina

Вероватно најлошија одбрана у целој лиги. Свако може да нам уваља бар два комада. Нешто мора да се мења, титула је свакако изгубљена, али треба ограти до краја. Међутим са оваквом одбраном ни друго или треће место нису сигурни.

pfc

pre 8 godina

Alen Stevanovic bi morao biti u prvoj postavi. I ne kritikujte toliko Zivka, prvi gol je kiks Ostojica, kod drugog je lopta promenila pravac. NAPRED PARTIZAN!

Grobarchina

pre 8 godina

Ja bi ih terao da vežbaju penale dok se ne onesveste na terenu. Treba im psiholog. Seka perse! Za ovako slabo izdanje mogu da se iskupe jedino ako tuku Bilbao.

kralj

pre 8 godina

Nema Babovića? Bez problema stižemo minus 1
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (amaterski klub Partizan, 18. oktobar 2015 19:28)

:D

Igor tv grobar

pre 8 godina

Veceras je bila jako bitna utakmica za novog trenera Partizana Ljubinka Drulovica i a sta se tice igre igraca uvjek moze bolje. NAPRED PARTIZAN

FK Partizan - FK Javor (3-2) FULL MATCH HIGHLIGHTS 2015/2016

pre 8 godina

FK Partizan - FK Javor (3-2) FULL MATCH HIGHLIGHTS 2015/2016 https://youtu.be/Z82nh0U8M3A

oj Mazicu

pre 8 godina

samo jedan penal do sada... (oj Mazicu..., 18. oktobar 2015 20:51) On zna Zvezdi da svira 2 u prvom poluvremenu pa zasto ne bi i nama makar jedan :)
(kelvin klajn, 18. oktobar 2015 22:01)

Pozdrav od Cuke.

Konjuvratiglavu

pre 8 godina

Penali crveni svaka tekma. Hahaha. Pa smesni ste partizai, tole se opet aktivirao. Al dzaba sve Zvezda razbija kako igra nakantacemo vas opet u derbiju!

NNN

pre 8 godina

A sto vi pratite toliko Partizan kad imate plus 14?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca, 18. oktobar 2015 20:46)

U stvari, pratili smo Javor koji nam je do skoro bio glani konkurent u prvenstvu...

MiLaN

pre 8 godina

Komsije,titula nije izgubljena,na kraju se sve deli na pola. Secam se Anderleht je imao 12-13 bodova vise od Briza,pa kad je krenuo play off Anderleht izgubio titulu. Gledajte vasa posla,vi ste obezbedili lepu kolicinu bodova protiv vasih filijala,Ofk,Jagodina,Radnik,Spartak. To je 12 puta 2 pa vi vidite. Ne secate se vasih bruka protiv Ofk-e,poklon pobeda protiv Vozdovca,zatim neuspela kradja protiv Radnickog iz Nisa itd. Dobar tim sad imate,solidan fudbal igrate,ali mnogo se obazirete na nas. Gledajte u vase dvoriste,mi cemo kako umemo. Nista nije gotovo dok nije gotovo.

Podsetnik

pre 8 godina

Ribari ne javljajte se,Olimpija vas je odrala hahaha Olimpija bate!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Patrik, 18. oktobar 2015 19:55)
A vas Metalac,Mega,Igokea i Cibona,eeeej,bate...a tek ce vas i ostali gaze jer niste jos igrali sa najbolja 4 tima,hahahahaha.U Maju je radila metla u plej ofu a sad ce i u prvenstvu za 10-tak dana,tako da pssssst.

runner

pre 8 godina

Древни кинески филозоф Лао Це је рекао да ако желиш успех у било коме послу мораш бити сконцентрисан и на крају као и на почетку. Очигледно је да одбрамбени играчи Партизана ове сезоне немају концентрације ни на почетку ни на крају утакмице. Вечерас је насрећу прошло али...

marseille

pre 8 godina

grobari kg u kom si gasu sine brate sine, niko nije to rekao,dobili smo vas 3:1 u derbiju, nema potrebe za poredjenjem liga kad smo jaci u direktnim susretima

xMADx

pre 8 godina

Penal i crveni. Nista novo. Samo jos da je bilo iz 2 u 1.
(Tresh kretenizam, 18. oktobar 2015

koliko ste vi imali ubzadnjih 5 utakmica?

neutralni felsh

pre 8 godina

Zasto u ekipi Javora ne ma naj boljih gde su Milovic i Stojakovic? Znaci bi ce sklanjanja.
(cz, 18. oktobar 2015 19:15)


ni je tac no.

Navijac Partizana

pre 8 godina

Cini mi se da ce Drula uneti neke promene. Veceras Ninkovic kao rezerva odigrao odlicno, Nemanja Petrović me takodje iznenadio jer je igrao veznjaka, cak je bio asistent kod 3.gola. Svaki pas iz prve i precizan. Vidi se da decko ne zna da igra odbranu jer je stalno ispadao u duelima. Golman sta reci, odbrani na jednoj utakmici sve , kao protiv Ausburga, a onda u narednih deset utakmica primi pa skoro sve sto sutnu mimo njega. Ekipa sa takvim golmanom ne moze da ima sigurnost. Napadaci su nam slabi realno Saponjic mora negde na kalenje jer je totalno van forme i jos uvek nije sazreo za Partizana. Slazem se sa nekima ovde, sta cemo kad ode Andrija, biće totalni raspad sistema. Jedino ako Drula bude umeo da ih nauči necemu mozda se i ne budemo blamirali posle zime.