Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 02.09.2019.

16:33

Datome: Srbija je mnogo jača; Bogdan: Nismo baš toliko VIDEO

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović zadovoljan je bio igrom svog tima protiv Filipina i napomenuo da za Srbiju turnir tek sada počinje.

Izvor: SN

Autor: SN

Datome: Srbija je mnogo jača; Bogdan: Nismo baš toliko VIDEO
Foto: Starsport

Bogdanović je ubacio 17 poena i zabeležio 5 asistencija u pobedi Srbije nad Filipinima i generalno je bio zadovoljan igrom kako svojom tako i svojih saigrača.

"Igrali smo dobro, ali teško je igrati protiv ovakvih ekipa koje ne dođu kompletne, budu oppušteni pa ubace neke šuteve, ali mi smo njih shvatili ozbiljno i meč završili odlično pa turnir za nas tek sada počinje", rekao je Bogdanović.

Sledeći meč, selekcija Srbije će igrati protiv Italije 4. septembra u 13 časova i 30 minuta po našem vremenu.

"Veliki ulog, igrali smo već dva puta protiv njih i mislim da treba sad da odigramo najozbiljniju utakmicu i da sada uđemo u pravu formu", napomenuo je košarkaš Sakramento Kingsa.

Italijanski reprezentativac Luiđi Datome je dve sezone igrao sa Bogdanom Bogdanovićem u turskom Fenerbahčeu i njih dvojica su veliki prijatelji, a novinare je zanimalo da li su razgovarali o tom narednom meču.

"Mi smo veliki prijatelji, čujemo se s vremena na vreme i non stop pričamo o košarci, znamo kvalitete, on misli da smo mi mnogo jači, ja mu kažem da nismo baš toliko i tako moram da ublažim, ali mi jesmo favoriti i s takvom glavom moramo da uđemo u meč jer samo ako ih ozbiljno shvatimo neće biti problema"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve