Nova vest
Fudbal 4

18.3.2024.

9:15

"Orlovi" se okupljaju u Pazovi, Piksi se obraća

Fudbalski reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak na startu priprema pred prijateljske utakmice koje im slede u drugoj polovini marta.

Dušan Đukanović
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Orlovi" će se prvog dana nove sedmice naći u Staroj Pazovi pred mečeve protiv Rusije (21.3.) u Moskvi i Kipra u Nikoziji (25.3.)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi obratiće se na konferenciji za medije u podne, dok je za 18 časova zakazan trening naših "A" reprezentativaca.

Stojković je za predstojeće mečeve pozvao sledeće igrače:

Golmani: Vanja Milinković Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi)

Odbrana: Milan Gajić (CSKA), Nikola Milenković (Fiorentina), Erhan Mašović (Bohum), Strahinja Eraković (Zenit), Strahinja Pavlović (Salcburg),Aleksa Terzić (Salcburg), Srđan Babić (Spartak Moskva)

Sredina: Saša Lukić (Fulam), Sergej Milinković Savić (Al Hilal), Saša Zdjelar (CSKA), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Andrija Živković (PAOK), Mijat Gaćinović (AEK), Filip Kostić (Juventus), Dušan Tadić (Fenerbahče)

Napad: Samed Baždar (Partizan), Lazar Samardžić (Udineze), Dušan Vlahović (Juventus), Luka Jović (Milan), Aleksandar Mitrović (Al Hilal)

FSS

Neposredno pred ovo okupljanje je plasirana informacija da bi Piksi, do meča sa Rusijom, trebalo da potpiše novi ugovor, kao i da će ostati selektor i posle Evropskog prvenstva.

To je potvrdio i Dragan Džajić, predsednik FSS.

"Bilo je reči ovih dana o tome, očekujem da ćemo potpisati ugovor sa Stojkovićem do 2026. godine. Potreban je jedan kontinuitet, mislim da je to jedan logičan, normalan i očekivan epilog", rekao je nedavno Džajić.

Piksi je selektor Srbije od marta 2021. Naš tim je odveo na Mundijal u Kataru, a takođe, “orlovi” su pod njegovim vođstvo ušli u A diviziju Lige nacija.

Možda baš današnja konferencija za medije bude platforma za saopštavanje velikih vesti...

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

16 h

Novo Sport Video Menu