Nova vest
Fudbal 0

26.6.2024.

0:35

Selektor Danske: "Srca su nam bila u grlima"

Kasper Hjulmand, selektor Danske, bio je zadovoljan nakon što je njegova ekipa izborila prolaz u nokaut fazu EP posle remija sa Srbijom u grupi C (0:0).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/Liselotte Sabroe

"Bila je to teška, emotivna borba. Unapred smo znali da će to da bude slučaj. Bilo bi bolje da smo dali gol da bismo imali ‘lufta‘, srca su nam bila u grlima. Ipak, smatram da treba da budemo srećni zbog prolaska. Ostvarili smo prvi cilj", rekao je Hjulmand .

Nastavio je sa pohvalama na račun svojih igrača.

"Mnogo je stvari u igri koji me raduju. Možda postoji neka stvar koju bismo mogli da korigujemo u napadu, ali znam da ne bi bio problem da to učinimo. Imamo kvalitet i brojne igrače koje možemo adekvatno da iskoristimo. Umemo da budemo opasni", dodao je selektor Danske.

Danci su bolje plasirani na FIFA rang listi od Slovenije, pa su na konto toga završili ispred njih u grupi.

"Treba da budemo srećni. Prošli smo grupnu fazu, radujmo se zbog toga. Predstavljamo danski fudbal, ima hiljade volontera iz raznih klubova koji rade sjajan posao. Mi smo tim svih i to treba da nas raduje", zaključio je Hjulmand.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Veliki brat na kineski način

Kineski regulator interneta Uprava za sajber prostor testira modele veštačke inteligencije (AI) raznih tehnoloških kompanija da bi proverila da li su u skladu sa osnovnim socijalističkim vrednostima.

Tanjug

16:20

5 min

Novo Sport Video Menu