Nova vest
Fudbal 3

25.6.2024.

23:44

Rade Bogdanović govorio o fudbalerima Srbije – voditelj ga momentalno prekinuo

Fudbalska reprezentacija Srbije remijem sa reprezentacijom Danske eliminsana je sa EURO.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Posle utakmice na televiziji rts, bivši fudbaler Rade Bogdanović govorio je budućnosti srspkog fudbala, gde nije štedeo reči. 

"Odlično pitanje, moram da se nadovežem na Saleta, mi nismo razočarani delimično, ako ćemo baš da merimo. U ovu reprezentaciju prvi ja, to sam govorio, a i veliki broj ljudi, nije verovao pred odlazak na Euro iz dva razloga. Jedan je to što smo mi ekipa koja nije definisala sistem igre. Govorio sam posle Portugala da to ide dole, moram to da kažem to, ljudi koji su prešli 50 ili 60 godina, moram da apostrofiram određeni rad selektora, koji posle Portugala nije shvatio da u sportu i u s**su nema juče. Moraš da se dokazuješ. Bolje primere, uvek je dokazivanje", rekao je Rade Bogdanović. 

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

Biciklizam

Girmaj produžio ugovor

Eritrejski biciklista Binijam Girmaj produžio je ugovor do 2028. godine sa timom "Intermarš-Vanti", pošto je osvojio "zelenu majicu" kao najbolji sprinter na ovogodišnjem Tur d'Fransu.

B92.sport

23:45

4 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu